Ad var tale om forslag, der havde overvintret fra sidste år. Ingen af forslagene blev vedtaget i repræsentantskabet.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ad var tale om forslag, der havde overvintret fra sidste år. Ingen af forslagene blev vedtaget i repræsentantskabet."

Transkript

1 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2013/14 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2013/14 Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 22.5 konstituerede bestyrelsen sig med mig som formand, Knud Erik Vedsted som næstformand, Annelise Simonsen som kasserer og Inge Nielsen som sekretær. Kommunikationsudvalget blev med Bo Lytzen som formand, Inge Nielsen og Poul Bryde Jakobsen. Turneringsudvalget blev med Knud Erik Vedsted som formand, Inge Nielsen, Ole Nielsen og mig Uddannelsesudvalgets opgaver varetages af interdistriktsamarbejdet, hvorfor der ikke udpeges medlemmer til dette udvalg. Interdistriktsamarbejdet har 2 udvalg, hvor Inge Nielsen og jeg sidder i turneringsudvalget, medens samarbejdsudvalget har Knud Erik Vedsted og mig som deltagere. Appeludvalget forsøges videreført med Preben Boysen, Ulla Porsdal og Eivind Sveinbjørnsson, men Ulla Porsdal har efterfølgende meddelt, at hun ikke vil fortsætte i udvalget, hvorfor kun 2 medlemmer til start melder Eivind Sveinbjørnsson sig ud af udvalget, der herefter suppleres med Hans Nielsen og Jørgen Holm. For udvalgene besluttes følgende: 1. Kommunikationsudvalget skal sammenlægge de 2 hjemmesider til Spilleplanen skal respektere divisionskampe, hvor pokalkampe har lavere rangorden. 3. Turneringsudvalget har via interdistriktsamarbejdet planlagt 4 kurser afviklet i september for BridgeCentralen og turneringsledere Niveau I og II. 4. Interdistriktsamarbejdet skal følge op på aktivitet for 13/14, hvad er der gennemført, hvilke aktiviteter kan skaffe flere medlemmer Vi drøftede kommende repræsentantskabsmøde 1.6, hvor Knud Erik og jeg deltager. 1. Forslag fra Farum Bridgeklub er til afstemning vi kan støtte punkt 2 2. Forslag fra Frederikssund Bridgeklub 3. Forslag fra Di. Storstrøm om redegørelse for junioraktivitet seneste år 4. Forslag fra Distrikt Nordjylland om referater på hjemmesiden 5. Beretning, årsregnskab og forslag til vedtægtsændringer blev gennemgået, ligesom HBs beslutning om til Bridgefond blev vendt Ad var tale om forslag, der havde overvintret fra sidste år. Ingen af forslagene blev vedtaget i repræsentantskabet.

2 Klubledermødet rykkes i år frem til 1. lørdag, da Næstved har turnering 2. lørdag. På mødet drøftes kontakt til uorganiserede klubber med afsæt i Distrikt Østsjællands aktivitet. På mødet den blev der refereret om repræsentantskabsmødets forløb, herunder om udviklingen omkring kroen, behandlingen af distriktets forslag omkring juniorarbejdet, hvor der på næste møde skal fremlægges en 5-års målsætning for området, at der var givet tilskud til distrikt Nordjylland for nedsættelse af turneringsafgiften, at de 3 forslag alle blev forkastet og at Kim Nielsen, Nordjylland blev ny kritisk revisor. Tilskuddet til Bridgefonden tages fra HBs dispositionsbeløb. Vi drøftede mulighed for samarbejde imellem mindre klubber syd for Strømmen med Nyk. F. som primusmotor for undervisning og tiltrækning af nye medlemmer. Vestlollands Bridgeklubs flotte udvikling kunne bruges som inspiration. Nyk. F. vil tage emnet op på kommende bestyrelsesmøde. Evaluering af klubledermødet jævnfør senere Evaluering af undervisningen i Køge jævnfør senere Distriktshold blev vendt med brev til TUK jævnfør senere På mødet den 28.3 drøftede vi økonomien, den kommende generalforsamling med hensyn til medlemmer på valg, ligesom distriktets repræsentation i kredsbestyrelsen blev drøftet, da Preben Boysen ikke modtager genvalg. Interdistriktsamarbejdet for 14/15 blev gennemgået, idet forbundet har rettet henvendelse, om ikke andre distrikter må deltage i kursusaktiviteten. Kursusaktiviteten for 14/15 blev præsenteret jævnfør senere Midtvejsmødet blev omtalt, hvor referatet ligger på distriktsforum. Vort forslag omkring hold alene med passive spillere fik en god debat, men da det kun havde opbakning fra 4 distrikter, blev det ikke vedtaget. Forslag om ændring af kontingentstrukturen bliver ikke modtaget positivt. Strategien for juniorarbejdet blev ikke omtalt. Salget af kroen giver en salgsindtægt på 1,7 mio. Nyt lejemål er indgået med stor rabat i første 3 år. DBf skal selv betale indregningsudgifterne, som bliver af ikke ubetydelig størrelse. Vingsted flyttes til Svendborg og projekt Skolebridge blev omtalt. Folkemødet på Bornholm bliver først i 2015, da placeringen i 2014 ikke var tilfredsstillende. Distriktet kan ikke finde en person, der vil påtage sig at være klubkonsulent sammen med Steen Løvgreen.

3 Klubhold og seniorpar blev omtalt jævnfør senere. Nykøbing F vil gerne også fremover stå for afviklingen af distriktsturneringer, men Knud Erik Vedsted vil ikke være ansvarlig. På Midtvejsmødet fik Inge kontakt med Keld Jensen, der gerne vil være distriktet behjælpelig med at skabe en ny hjemmeside. Bestyrelsen finder, at jeg godt kan stille op til posten som kritisk revisor i forbundet, selvom jeg også er udpeget som revisor for Bridgefonden. Klubledermødet Den 21.9 blev mødet holdt med deltagelse fra 10 af distriktets 17 klubber. Der var en god dialog imellem alle, og de enkelte klubber berettede om, hvad der rørte sig i deres klub. Der var stor tilfredshed med, at klubhold igen afvikles på privat basis, selvom andre helst ser, at det afvikles over en weekend. Distriktet har over 2 år forsøgt at arrangere en turnering i juni for kvalificerede til DM. Da tilmeldingen trods rykkere har været yderst ringe, opgives turneringen. Distriktet måtte oplyse, at det ikke var sket yderligere med at få etableret nogle centre for undervisning syd for Strømmen. Med henvisning til holdet af passive medlemmer i distriktshold vil vi rette henvendelse til TUK, så bestyrelsen får ret til at kræve større deltagelse end alene passivt medlemsskab. Der var fuld opbakning til henvendelsen. Vi anbefalede, at der ved guld- og sølvturneringer spilles i seedede rækker. Mødetidspunktet blev drøftet, men erfaringerne viser, at september er bedste placering. Interdistriktsamarbejdet Vi har i sæsonens løb holdt 4 møder, hvor et var med udvidet socialt samvær. Den 17.5 redegjorde D.Ø. for deres aktivitet mod uorganiserede klubber. De havde afviklet en barometerturnering med resultater efter hver runde, og præmier efter sidste runde. Især BC vakte stor opmærksomhed, men ingen klubber meldte sig ind. De vil nok gentage initiativet. Materialet til repræsentantskabsmødet blev drøftet, og distrikterne enedes om, at der var behov for nye kræfter på posten af kritiske revisorer. Først foreslås Kim Nielsen og dernæst mig. Kim blev valgt. Ikke opbakning til forslagene fra Farum og Frederikssund. Poul Rasmussen runddelte fælleskalenderen for kredsen, de 3 distrikter og kendte sølv- og guldturneringer. Per skal stå for undervisningen i Vingsted, og materialet må gerne bruges i distrikterne. Per og Bo skal fortsat stå for undervisningen i samarbejdet, hvor kurserne bliver som tidligere omtalt.

4 Pers dagsorden til mødet den 30.8 blev godkendt. Den 27.8 rundsendte jeg til alle klubber en opfordring til, at så mange som muligt deltog i de kommende kurser i Køge i september og oktober. Den 30.8 blev der afholdt et udvidet samarbejdsmøde, hvor der blev sluttet af med en god gang bridge. Per stod i køkkenet og tryllede de herligste retter frem. En rigtig god dag. Dagens program var primært orientering til de mødende, som ikke deltager i de faste møder. Vi behandlede dog også nogle betragtninger til brug for arbejdet i udvalget om nye vedtægter. Den blev der holdt møde, hvor der blev fulgt op på kursusforløbet i september og oktober. Der havde været ca. 20 til begge forløb, hvilket var tilfredsstillende. Kursusforløbet for niveau III blev drøftet. Vi fandt, at vores struktur var bedre, hvorfor vi ville lægge denne til grund for undervisningen. Der var en drøftelse af, om sekretariatet ikke er ved at indtage en stadig større rolle i forbundet. Dette med henvisning til trivselsundersøgelsen, og flytningen af serveren fra Århus til Fyn. Per henviste til, at der på DIF s hjemmeside er et rigtigt godt materiale til, hvad der må ydes skattefrit til hjælperne i distrikter og klubber uden skattetræk. Vi bad om kopi af klubbernes indberetning til DBf om trivselsundersøgelsen, hvis der heri var et grundlag for en aktivitet under samarbejdet. Vi drøftede den kommende interdistriktturnering for grønne og røde kort. Turneringen afvikles uden gebyr for at se, om dette vil styrke tilgangen. I Slagelse har de haft en undervisningsdag for hele distriktet og i Næstved er tilgangen til undervisningen ud over alle forventninger, hvor der i dag er 40 kursister. Den 31.1 holdt vi møde om kursusaktiviteten for kommende sæson. Kursusmaterialet for turneringsleder niveau III foreligger nu, hvor bestået prøve medfører certificering, hvilket berettiger til at dømme i distriktsturneringer. Se nu at få tilmeldt deltagere, så flere kan byde ind og bidrage til at forestå en god afvikling af distriktets kurser. Det er jo ikke kun Næstved og Nykøbing F., der skal stå for dette. Kursusplanen er følgende: køres brush up for niveau undervises i BridgeCentralen afvikles kursus for turneringsledere niveau 3 med prøve for certificering Midtvejsmødet blev vendt, og især oplægget til nye vedtægter blev omtalt. IT i forbundet står for en større renovering. Salget af kroen har muliggjort dette. Der er nedsat et projektudvalg, men kommissoriet for dette er ikke kendt. Flytningen af serveren fra Århus til Fyn har ikke indfriet, at nedbruddene er blevet mindre. Vi kan kun håbe, at kravspecifikationen for renoveringen af IT hviler på et

5 mere kvalificeret grundlag. Vi vil bringe igangsætningen op på det kommende repræsentantskabsmøde, da beløbsrammen må befrygtes af ganske anselig størrelse. Kan Henrik løfte lidt af sløret her? Der var opbakning til mit forslag til Midtvejsmødet om passive medlemmer. Interdistriktsturneringen blev en fiasko, idet der stort set ikke var deltagere fra D.Ø. og yderst få fra vort distrikt. Konklusionen er, at turneringen opgives. Endelig blev skiftet fra Vingsted til Svendborg drøftet. Pladshensyn var hovedårsagen. D.V. var bekymret for, at turneringen kunne gennemføres med samme sociale kvalitet som i Vingsted, når overnattende deltagere skal spredes på mange opholdssteder i Svendborg. Per var fortrøstningsfuld, da Svendborg Kommune og Erhvervsforeningen har lagt sig i selen for, at det skal blive et godt arrangement, hvor behovet fra frivillige reduceres ganske betragteligt, da kommunen stiller servicepersonale til rådighed. Afviklingen af distriktets turneringer har i år resulteret i 3 forhold, der har fyldt meget. Jeg havde håbet, at drøftelsen kunne være sket i mindelighed mellem Eivind, DBf og mig, men dette fandt Eivind ikke hensigtsmæssigt. Han udsender i stedet en mail, hvor han opfordrer til en ny bestyrelse, hvad han selvfølgelig er i sin gode ret til. Bestyrelsen finder derfor behov for at redegøre, hvorledes vi ser, at forløbet har udviklet sig. Distriktshold For første gang fik vi tilmelding fra et hold, hvor deltagerne først havde meldt sig ind i en klub som passive efter sæsonstart. Tilmeldingen medførte, at et andet hold trak sig, så kun 6 hold deltog. Jeg vendte i oktober forholdet med Flemming Bøgh- Sørensen, der oplyste, at alle 4 på holdet var tilmeldt Næstved Bridgeklub, hvorfor de var spilleberettigede. JUF s hold vandt turneringen og dermed retten til at spille i mellemrækken. Sidste runde blev afviklet 30.11, hvor jeg den fik svar på min henvendelse af til TUK om passive medlemmer, hvor TUK ikke kunne bakke vort forslag op. Som svar på JUF s takketale meddelte jeg, at bestyrelsen fortsat har den opfattelse, at alene passivt medlemskab ikke bør berettige til ubetinget ret til deltagelse. Bestyrelsen ville fortsat arbejde på at få reglerne ændret, i første omgang ved kontakt til HB. Denne holdning fik fuld opbakning fra alle deltagende hold. Distriktet har på ingen måde snigløbet JUF s hold, hvad Eivind anfører i mail af Bestyrelsen må efterfølgende konstatere, at vi ikke kunne få opbakning til vort synspunkt. Det er vel legitimt, at bestyrelsen forfølger et synspunkt, når dette har bred opbakning hos distriktets klubber!! Klubhold Afviklingen af denne turnering fik en meget beklagelig start. Den turneringsansvarlige, Hans Nielsen, fik før start orientering om, at 2 medlemmer på

6 JUFs hold ikke var spilleberettigede, da de ikke var registreret i DBf, hvilket de skal være. Desværre fik Hans oplyst fra klubbens kasserer, Ole Nielsen, at alt var i orden, og der blev ikke foretaget mere. Dette er en klar fejl, som turneringsudvalget kun kan beklage. Indtil dette tidspunkt må jeg medgive holdet, at det har gjort, hvad der kan forventes for at forebygge en mulig konflikt. Siden er jeg ikke sikker på, at en dispensation har været holdets mål, men det overlader jeg til den enkelte at konkludere på grundlag af efterstående summariske forløb. Den 7.1 hos mig bliver jeg præsenteret for den foreliggende korrespondance, og Poul Larsen og holdet henstiller, at der skal arbejdes hurtigt, så de kan få en dispensation. Jeg giver udtryk for min overraskelse, jævnfør under distriktshold. Jeg får bekræftet hos Hans og Ole, at de er indmeldt og har betalt kontingent i Flemming Bøgh-Sørensen bakker deres spilleberettigelse op, idet 301. A3. a (2012) hjemler ret til dispensation, og F. vurderer, at de vil få dispensation, hvis der opstår en sag herom. Dette meddeler jeg til Poul Larsen og Hans i mail af 16.1, og tror sagen løst til alles tilfredshed går Eivind ind i sagen og udveksler flere mail på dagen med Flemming får jeg en mail fra Poul Larsen, der beder mig bringe sagen for TUK. Jeg beder i mail af 20.1 Poul Larsen fremsende en formel klage svarer Poul Larsen, at jeg blot kan bruge det tidligere udleverede materiale. En formel klage modtages ikke, hvorfor jeg selv må lave en sagsfremstilling, som sendes til TUK den beder Poul Larsen om tilkendegivelse af, om vi har tænkt os at behandle den appellerede sag. Jeg svarer omgående, at ansøgning om dispensation den 27.1 er sendt til TUK.( Dette resulterer i følgende mail fra Poul Larsen (mailen læses op)) 31.1 giver TUK den dispensation, som F. forudså ville blive givet. 3.2 sender Eivind en mail indledende med There are something rotten in the distrikt of Storstrøm hvor han er negativ over stort set alt. Selv den af TUK givne dispensation går han i rette med meddeler JUF af de trækker sig og hvorfor de trækker sig svarer Eivind på denne og distriktet får endnu en overhaling (læses op fra mailen) Som det fremgår af ovenstående forløb, har jeg på vegne af turneringsudvalget alene siden 7.1 arbejdet på, at de 2 spillere skulle have dispensation, som holdet selv anfører var deres mål. Hvorfor så alle de kritiske tilkendegivelser og mails, som ofte sendes til en kreds, som ikke er inddraget på pågældende tidspunkt, med lidet rosende indledninger. Jeg finder det ikke rimeligt, og slet ikke i tråd med den opbakning, som HB lægger op til, der gerne skulle være til det frivillige arbejde i klubber og distrikter. Sker der en fejl, tilstræbes det, at der med hjemmel i gældende bestemmelser rettes op herpå bedst muligt

7 Seniorpar Denne turnering for B-rækken fik desværre ikke en afvikling, som distriktet kan være tilfreds med. Distriktet modtag en klage dateret 3.2. på vegne af 10 deltagere i B-rækken. Klagen er fuldt berettiget, hvorfor distriktet den 6.2 lagde en beklagelse på hjemmeside, ligesom vi til hvert par har sendt en direkte beklagelse. For at få en smidig af vikling af de 2 rækker, havde Knud Erik Vedsted rettet henvendelse til forbundets superbruger, der er kendt for at lave et meget flot og godt arbejde. Desværre var der et par smuttere imellem bordplancher og bridgemate. Fejlen i 1 afdeling blev afhjulpet ved en omgående afgørelse af turneringslederen, hvorimod runde 14. i 2. sektion gik i fisk. Afslutningen på turneringen blev derfor ret kaotisk, hvorfor turneringsudvalget så det som sin første opgave, at få rettet op på fejlene omkring runde 13 og 14, hvor det efterfølgende viste sig, at der ikke var fejl knyttet til 13. runde. Rettelsen af runde 14 var medtaget i mailen af 6.2, hvor der også blev givet udvidet appelfrist for det endelige resultat til 9.2. I parturneringer er det parret, der kan appellere, hvis begge parter er enige herom, jf. 92 D1. Hverken i Love for turneringsbridge 2007 eller DBfs turneringslederhåndbog er der anvisninger på, at andre kan deltage i denne procedure. Derfor burde Eivind med den viden, som du gerne vil stille til rådighed for et par af appellanterne til MAKs afgørelse, ikke være i tvivl om, at du intet burde have med denne sag at gøre. Du var hverken til stede eller spiller i klubben, hvor parterne hører til, ligesom du selv den 8.1 har trukket dig fra appeludvalget. Desuagtet retter du 4.2 uopfordret henvendelse til det ene par i MAK-sagen, og gør dig derved inhabil, hvis du havde siddet i appeludvalget. Den 5.2 sender Eivind en lidet flatterende mail til DBf, TUK, distriktets bestyrelse og Preben Boysen, hvor Jacob Duschek dagen efter beder om, at DBf og TUK skal holdes ude, da de intet har med sagen at gøre. Han anviser, at det vigtigste må være at få det rigtige resultat ud fra gældende reglementer (dvs. appel og regnskabsfejl behandles, hvis de er inden for tidsfristen, ellers ikke) I Eivinds mail af 7.2 udtrykkes der håb om, at distriktet vil rette sig efter de anvisninger, som J. D. har givet. Det kan jeg bekræfte, at det har distriktet, og de appellerende har alle fået en sagsbehandling i overensstemmelse med

8 reglementet, hvor det også er blevet anvist, at hvis de ikke kunne tiltræde afgørelserne, kunne de appellere til DBf. Havde Eivind selv rettet sig efter Jacob Duscheks mail, var vi blevet forskånet for meget, idet du ikke har villet anerkende rækkevidden af 92 A stk. 2 og 255 i DBfs turneringslederhåndbog. Ingen appellerer afgørelserne, men den 4.4 har Eivind igen en henvendelse om forløbet, hvor han anfører, at han repræsenterer 3 par, hvor det 1 par på intet tidspunkt har appelleret over afgørelserne. Det er måske det par, som Eivind anfører, ikke har fået appeludvalgets afgørelse, for de appellerende har alle modtaget besked!! Du kritiserer appeludvalgets arbejde og anbefaler, at Distriktet af egen drift skal sende afgørelserne til DBfs appeludvalg. Det vil distriktet ikke, da vi anser det for unødig trætte af appeludvalget, da alle tidsfrister er sprunget, jvf. 255 for selve appelafgørelsen, hvor påklage skal ske inden 48 timer efter modtagelsen af kendelsen. Det afstedkommer dit svar af 6.4, hvor du på side 2 opregner en række sager, hvor du finder, at distriktet har handlet forkert: 1. Din første indsigelse er i strid med, hvad du selv anførte for 2012/13, hvor der kun skulle respekteres divisionskampe. Nu vil du også have at pokalkampe skal respekteres. Jvf. afgørelsen fra TUK i indeværende år har distriktet overholdt de udstukne retningslinjer. Din henvendelse sker eller ca. 4 måneder efter spilleplanen er lagt på hjemmesiden. Når det skal gå din vej, har dit argument under 4 åbenbart ingen betydning. 2. Omkring distriktshold er det eneste rigtige i din fremstilling, at distriktet har modtaget startgebyret. Resten er notorisk forkert. 3. For klubhold henviser jeg til min redegørelse, hvor jeg kan følge dig noget ad vejen. 4. Jeg skal venligst bede dig føre bevis for det påståede, da alle andre først har modtaget indbydelsen fra distriktet den 17.12, hvor de 2 tilmeldte par er sket 1.10 og Der rettes en høflig forespørgsel til de 2 par i slutningen oktober/begyndelsen af november, men flytningen afvises med, at det ikke er rimeligt at flytte en allerede planlagt kamp. 5. Helt enig 6. helt enig, men det er i, at det er Eivinds ageren, der er problemet. Han er IKKE part i sagen. 7. Her kan du starte med at feje for egen dør. Ingen inddrager udenforstående, som du i en sags behandling, og når du føler dig presset, så bruger du hellere

9 udokumenteret angreb end stikker piben ind. Prøv også at se din egen afslutning på mailen, til hvem den skal sendes, hvor det END IKKE oplyses, hvem modtagerne er!!!!! Jeg vil godt her appellere til, at et tilsvarende forløb ikke gentager sig i fremtiden. Ingen kan være tjent hermed. Hverken de, der føler, at de får hjælp til et måske bedre resultat, eller de, der skal lægge ryg til de kraftige udfald. Prøv lige at tænke over, hvorledes vi skal få turneringerne afviklet fremover, hvis der ikke er større opbakning og forståelse for, at ting kan gå galt. Hvem vil påtage sig det, og hvem vil samarbejde med personer, der har behandlet andre som sket. Vi har i distriktet prøvet, når Eivind har skullet stå for en turnering. Kun indgriben fra den arrangerende klub gjorde, at afviklingen skete tilfredsstillende. Hvis vi derimod løfter i flok, og flere byder ind, så tror jeg, vi også fremover kan få afviklet turneringerne på en god og reglementeret måde.

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2014/15 Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 23.5 konstituerede bestyrelsen sig med mig som

Læs mere

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2016/17. Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 20.5.2016 konstituerede bestyrelsen sig med genvalg

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Onsdag d. 14. maj 2013 kl. 19.00 REFERAT 1. Konstatering af stemmetal Formanden konstaterede hvilke klubber, der er til stede og oplæste stemmetal 2. Valg af

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Tilstede: 25 personer fra 16 klubber og distriktsbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet,

Læs mere

Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F.

Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F. Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl. 19.00 i Nykøbing F. Deltagelse af 22 medlemmer, der repræsenterede 14 ud af distriktets 20 klubber.. Formanden bød velkommen til alle

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Deltagere Hovedbestyrelsen København Nordsjælland

Læs mere

REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL.

REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL. REFERAT Distrikt Fyn bestyrelsesmøde torsdag, den 27. maj 2010 hos JGL. Deltagere: Preben Mohr (), Leise Hemberg (), Claus Lund (), Niels Lønborg () og Jørn Gissemann Larsen (JGL). Fraværende: Kurt Lynnerup.

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet

Læs mere

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Tilstede: 23 personer fra klubber og distriksbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet, ved

Læs mere

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt.

Referat af. Bestyrelsesmøde IBK. Referatet fra seneste bestyrelsesmøde d. 1. juni blev godkendt. Referat af Bestyrelsesmøde IBK Dato: Mandag d. 17. august Tid: 18.30 Sted: Hos Anne Marie, Slotsherrensvej 74, Vanløse Deltagere: Anne Marie Christian Claus Hanne Jørgen Mette Ole Torben Dagsorden: 1.

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Form Herlev, 26. marts 2015 På

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

14 Straf og appel 14 Straf og appel 1 1 Afgørelse om straf træffes ved kendelse, der skal begrundes og meddeles skriftligt.

14 Straf og appel 14 Straf og appel 1 1 Afgørelse om straf træffes ved kendelse, der skal begrundes og meddeles skriftligt. Forslag til nye vedtægtsbestemmelser Gældende vedtægtsbestemmelser Forslag til regler om straf og appel i DBf STRAF OG APPEL I medfør af 14.6 i Vedtægter for Danmarks Bridgeforbund (DBf) har DBf s repræsentantskab

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.

SÆSON 2014-2015. Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg. BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord. Kørevejledning til Aalborg Bridgehus BK-Nord Hjemmeside: www.bknord.dk Mail: BKNord@BKNord.dk Aalborg Bridgehus Revlingbakken 33B, st. tv., 9000 Aalborg SÆSON 2014-2015 1. Følg Motorvej E45 2. Drej fra

Læs mere

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider

ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider ROSKILDE HAVESELSKAB KOLONIHAVEFORBUNDETS ROSKILDE KREDS Referat består af 5 sider Referat af Ordinært Kredsrepræsentantskabsmøde afholdt på Håndværkeren den 10. marts 2016 kl. 18.00 Grønne Kolonihaver

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 20. august 2013 Kære klubledere Sikke en sommer. Varmen var jo næsten tropisk, så det har længe været forbundet med stort besvær bare at tænke på at skulle sætte sig til Pc en for at sende et

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub

Vedtægter for Hadsund Bridgeklub Vedtægter for Hadsund Bridgeklub 1. Navn og hjemsted... 1 2. Formål... 1 3. Tilhørsforhold... 1 4. Medlemskab.... 1 5. Kontingent... 2 6. Karantæne / Eksklusion... 2 7. Generalforsamling... 2 8. Dagsorden...

Læs mere

Bestyrelsens beretning 2015-2016

Bestyrelsens beretning 2015-2016 En ny bestyrelse på andet år Bestyrelsens beretning - DBf Distrikt Nordjylland Selv år efter vil jeg karakterisere generalforsamlingen i som lettere kaos. Der var ingen regnskab, bestyrelsen ville ikke

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2013 REP Bilag 3 Klarup, 26. marts 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2013 REP Bilag 3 Klarup, 26. marts 2014 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2013 REP 140614 Bilag 3 Klarup, 26. marts 2014 Indledning Dette års

Læs mere

Velkommen til Islev Bridgeklub

Velkommen til Islev Bridgeklub Velkommen til Islev Bridgeklub Kære bridge-spiller! Velkommen til Islev Bridge Klub. Vi er en aktiv bridgeklub, hvor klublivet bridge, hygge og venskaber er i højsædet, og hvor medlemmerne selv driver

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen)

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde d. 2. april 2016. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

Distrikt Nordsjælland

Distrikt Nordsjælland 2018/19 Møde 1 referent: KR Blev afholdt hos: Jakob Deltagere: Ole Vinberg Larsen (OVL) Pernille Nielsen (PN) Henning Mikkelsen (HVM) Gurli Gøbel (GG) Henrik Sattrup (HS) Kirsten Rask (KR) Jakob Søegaard

Læs mere

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland.

Foreningen af mejeriledere og funktionærer Sydjylland. MØDEREFERAT Mødedato og tid 28. August 2013 Sted Rødekro-kro Mødedeltagere Fra Emne Ole O. Madsen Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Bestyrelsen afholdte et lille

Læs mere

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3

Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtægter for Kredsrådet i Kreds 3 Vedtaget på kredsgeneralforsamlingen Den. 16. februar 2015 1 Kredsrådet Kredsrådets medlemmer er de enkelte lokalforeninger i kredsen. Kredsrådets opgave er at - samle

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant.

På årets generalforsamling var der genvalg til Mogens Nørregaard og Gorm Christensen samt Tove Pihl som suppleant. Rønne, d. 14. august 2014 Kære klubledere Sikke en sommer. Det har været vanskeligt for mig at tage mig sammen til at forfatte dette første nyhedsbrev for sæsonen 2014-15. Nu er det endelig gjort, og I

Læs mere

Referat af generalforsamling

Referat af generalforsamling Referat af generalforsamling Golfvængets grundejerforening 28. april 2010 Deltagelse Følgende 9 husstande var repræsenteret; 10 Eriksen, 22 Pedersen, 31 Yde, 38 Larsen Bestyrelsen var repræsenteret ved;

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 2012, KL. 18.00 GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. APRIL 202, KL. 8.00 PROGRAM 8.00-ca.9:00: 9:00-ca.20:30: 20:00-ca.20:30: 20:30-ca.22:30: Generalforsamling Spisning (tilmelding inden generalforsamling)

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen og også til Per Egelund fra DBF. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Danske Sortkrudtsskytter

Danske Sortkrudtsskytter Danske Sortkrudtsskytter Forbundet af Danske Sortkrudtsskytteforeninger Medlem af Dansk Skytte Union- Danmarks Idrætsforbund www.sortkrudt.dk Referat af repræsentantskabsmøde Lørdag d. 11. maj 2013 Følgende

Læs mere

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk

Læs disse sider og stem. Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Læs disse sider og stem Sammenligning af Forening og Diagnosenetværk Gældende bestemmelser vedrørende: Navn, formål og tilhørsforhold Medlemskab Forening Gigtforeningens kommentarer i nedenstående er tilføjet

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014

Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Referat af den ordinære generalforsamling for Team HK Køge den 26 februar 2014 Formanden v. Poul Henning byder velkommen og præsenterer bestyrelsen. Tilstede fra bestyrelsen er; Kenni Thunø, Torben Olsen,

Læs mere

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser.

Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Forslag til ændringer: Sætninger eller ord markeret med kursiv og fed udgår. Sætninger eller ord markeret med fed er forslag til erstatninger eller tilføjelser. Kapitel 1. NAVN 1.1 Unionens Organisationens

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012.

Beretning støtteforeningen for Bakke-hallen tirsdag den 28. februar 2012. Referat fra generalforsamling i støttegruppen for Bakkehallen tirsdag den 28. februar kl. 19.00 på Hejnsvig skole. Valg af dirigent: Lauritz Heick foreslået og valgt Fremlæggelse af årets beretning: V/

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019.

VEDTÆGTER. for. Århus civile Hundeførerforening. Stiftet den 12. november Vedtaget på ordinær generalforsamling. den 30. januar 2019. VEDTÆGTER for Århus civile Hundeførerforening Stiftet den 12. november 1944 Vedtaget på ordinær generalforsamling den 30. januar 2019. 1 Lokalforeningens Navn og hjemsted Foreningens navn er Århus civile

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Jan From Pedersen foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 26. oktober 2017. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Bestyrelsesmøde, den Referat

Bestyrelsesmøde, den Referat Bestyrelsesmøde, den 15.04.2019 Referat Tid/sted Mandag, den 15.04.2019 Kl. 18.00 i klubhuset Deltagere Gerhard Bertelsen Formand John Larssen John Senger Bjarne P. Wulf Claus P. Christensen Tove A. Zanchetta

Læs mere

NLP Foreningen i Danmark vedtægter

NLP Foreningen i Danmark vedtægter NLP Foreningen i Danmark vedtægter Vedtægter for NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. 1. Foreningens navn Foreningens navn er NLP Foreningen i Danmark, brancheforening. Dens hjemsted er den til enhver

Læs mere

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012

Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Formandens beretning på generalforsamlingen den 28. februar 2012 Tøj-sponsor: Velkomst: Velkommen til generalforsamling i HGC - Hammerum Gjellerup Cykel Klub foreningens 12. ordinære generalforsamling.

Læs mere

Dansk Softball Forbund

Dansk Softball Forbund Opdateret senest i henhold til DSoF Repræsentantskabsmøde 25. marts 2017. Dansk Softball Forbund LOVE www.softball.dk Kapitel 1 - Forbundet og dets opgaver 1 2 Forbundets navn er "Dansk Softball Forbund"

Læs mere

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012

KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 KENDELSE DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG AFSAGT DEN 21. november 2013 I SAGEN 4 / 2012 Klager Henrik Danielsens påstand: Klubben pålægges at optage Henrik Danielsen i overensstemmelse med ansøgning af 17.

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 4. kvartal 2017 Formand Per Egelund: Distrikternes nye rolle, eller distrikternes svanesang? Efter premieren på fri tilmelding til DM-2017 for Senior par

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2017

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2017 DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal Formand Per Egelund: Alle distriktets bridge spillere ønskes en god ny bridge sæson. Samtidig med at vi tager hul på den nye bridgesæson, 2018,

Læs mere

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub

Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Forslag til nye vedtægter for Romdrup-Klarup Bridgeklub Begrundelse for ønsket om vedtægtsændringer. Af hensyn til mulighederne for at kunne søge om tilskud til kurser og lig. skal vedtægterne være i overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter DcH Svenstrup

Vedtægter DcH Svenstrup Vedtægter DcH Svenstrup 1 Foreningens navn er Danmarks Civile Hundeførerforening, Svenstrup (forkortes DcH). Foreningens hjemsted er Svenstrup i Aalborg Kommune. Foreningen er medlem af Landsforeningen

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Formandens beretning 2016 2017. Det har været en sæson med mange udfordringer. Det gælder både på bestyrelsesniveau og i diverse udvalg. Jeg skal lige endnu engang gøre opmærksom på at årsagen til vi måtte

Læs mere

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7

Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Forslag til vedtægtsændringer Ændringsforslag er de indrykkede punkter 1-7 Vedtægter for Høng Bridgeklub DANMARKS BRIDGEFORBUND 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Høng Bridgeklub og klubben er hjemmehørende

Læs mere

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer)

Dagsorden. 3. Nyt fra udvalgene (herunder fælleskredsmødet og afholdte og fremtidige arrangementer) Referat af Kredsbestyrelsesmøde, FSL, kreds 5. Sted: Det Kongelige Vajsenhus Dato: Onsdag d. 4/5 kl. 15.00 19.30 Kredsbestyrelsen: Jens Bjørklund (JB), Torben Falkenberg (TF), Annika Larsen (AL), Kristine

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds.

Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Referat af bestyrelsesmøde i 8. Hovedkreds. Bestyrelsen består af: Martin Stampe Noer (MSN), Formand Per Rasmussen (PR), Holdturneringleder & Website. Verner Christensen (VC), Kasserer. Niels Kløve (NK),

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub. Sæson Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2019-2020 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2019/2020.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Charlotte Alkjær Sekretær Hillerødvej 100 3300 Frederiksværk Tlf. 25715585 DATO 26.februar 2007 STED Ålestokgården, Næstved

Læs mere

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub

Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæsonstart & Klubregler for Sorø Bridgeklub Sæson 2018-2019 Indholdsfortegnelse:... 1 Velkommen til bridgesæsonen 2018/2019.... 3 Opvarmning.... 3 Spillested:... 3 Klubbens hjemmeside... 3 Klubbens telefonnummer:

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 27. APRIL 2009, KL PROGRAM

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 27. APRIL 2009, KL PROGRAM Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 27. APRIL 2009, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling) enten Skinke

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling Bestyrelsen i Slangerup Børne- og Ungdomsfilmklub Holger indkalder hermed til ekstraordinær generalforsamling lørdag den 11. februar 2017 kl. 10.00 i Slangerup

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl

Ekstraordinær generalforsamling 3. marts 2019 kl Hinnerup civile Hundeførerforening Vi afholder ekstraordinær generalforsamling i DcH Hinnerup, da vi har revideret vores vedtægter iht. DcH Landsforeningen bestemmelser. Ekstraordinær generalforsamling

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde

Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg Kerteminde Dagsorden: Indkaldelse til bestyrelsesmøde 17. november 2013 kl.10. Mødet afholdes på adressen Kikkenborg 17 5300 Kerteminde 1. Valg af referent Ditte, Heines, Finn, Svend, Søren, Kjeld og Steen Peter

Læs mere

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen

Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels Dahl Eva Johansen Side 1 af 5 Referat fra bestyrelsesmødet i AABC onsdag den 16.12.15 kl. 17.30: Deltagere: Jørn Jeppesen Jes S. Brabrand Tove Christensen Rethe Dahlstrup Ole Nielsen Svend Rasmussen Axel Petersen Niels

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland

Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Referat fra generalforsamling i Petanqueklubben Nordjylland Tirsdag d. 25.01.2010 kl. 19.00 Deltagere: Klubben har pt. 24 medlemmer. Heraf deltog 17 medlemmer i generalforsamlingen. Dagsorden. Der var

Læs mere

Grundlaget for Ordensudvalgets virke er Dansk Sejlunions vedtægter 15 (Bilag 1) samt Tillæg 1 (bilag 2).

Grundlaget for Ordensudvalgets virke er Dansk Sejlunions vedtægter 15 (Bilag 1) samt Tillæg 1 (bilag 2). Vejledning vedr. behandling af sager i DANSK SEJLUNIONS ORDENSUDVALG Formålet med denne vejledning er at give en fremstilling af, hvorledes en konkret sag behandles i DS Ordensudvalg, således at parterne

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus

Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl Nordstjernen, Blokhus Referat af Ordinær generalforsamling Blokhus Golf Klub Onsdag den 19. november 2013 kl. 19.00 Nordstjernen, Blokhus Formanden bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden oplyste, at

Læs mere

DANSK SQUASH FORBUNDS APPELUDVALG KENDELSE AFSAGT DEN 18. APRIL 2012

DANSK SQUASH FORBUNDS APPELUDVALG KENDELSE AFSAGT DEN 18. APRIL 2012 DANSK SQUASH FORBUNDS APPELUDVALG KENDELSE AFSAGT DEN 18. APRIL 2012 Jan Rask, Johan Evensen, Jan Laursen og Lars Peter Munch Larsen har deltaget i sagens afgørelse. Lars Guldbrandt, Birkerød Squash Klub

Læs mere

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50

Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Indkaldelse til generalforsamling Hinnerup Civile Hundeførerforening Afholder ordinær generalforsamling Søndag den 8. nov. 2015 kl.12:00 Klubhuset, Rylevej 50 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens

Læs mere

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE

DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE DIF-IDRÆTTENS HØJESTE APPELINSTANS KENDELSE afsagt den 21. april 2015 i sag nr. 7/2015 [Klub A]s indbringelse af DBTU s Appeludvalgs afgørelse af 16. marts 2015 Sagen er behandlet af Ole Græsbøll Olesen,

Læs mere

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl.

Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Katalog august 2018 Katalog til brug for Horsens Bridgecenters bestyrelse m.fl. Indhold Side 2: Side 3: Side 4: Side 5: Side 6: Side 7: Side 8: Side 9: Side 10: Side 11: Side 12: HBC's forretningsorden

Læs mere

Vedtægter for Highland Cattle Danmark

Vedtægter for Highland Cattle Danmark Vedtægter for Highland Cattle Danmark 1. Navn og hjemsted 1. Highland Cattle Danmark Avlsforeningen for Skotsk Højlandskvæg 2. Avlsforeningens hjemsted er formandens postadresse. 2. Formål 1. Avlsforeningens

Læs mere

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4

Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 MØDEREFERAT Mødedato og tid 31. August 2010 Sted Arlafoods Kruså Mejeri Mødedeltagere Fra Ole O. Madsen Emne Generalforsamling i Sydjysk Mejeristforening (FMF), landsdelskreds nr. 4 Rundvisning på Kruså

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.:

KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE. J.nr.: KLAGENÆVNET FOR DOMÆNENAVNE J.nr.: 2015-0061 Klager: Foreningen Danmarks Flyvehistoriske Museum, Værløse v/formand Finn René Jørgensen Hybenvej 4 3500 Værløse Indklagede: Christian Knud Jacob F. B. Rasmussen

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg 1 af 5 Generalforsamling 1. maj 2017 Referat 1. Valg af dirigent: Leif Aas Valg af referent: Susanne Nielsen 2. Bestyrelsens beretning: Beretningen tog udgangspunkt

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset

Generalforsamling. Torsdag den 24. september 2015 kl i Cafe Niffen i klubhuset Generalforsamling Torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 i Cafe Niffen i klubhuset Referat Formanden Tina Høilund Pedersen bød velkommen til generalforsamlingen, nr. 76 i rækken og gik over til dagsordenen.

Læs mere

, ny sæson, nye muligheder

, ny sæson, nye muligheder DISTRIKTØSTSJÆLLAND Redigeret af Rudi Bjerregaard 3. kvartal 2018 Formand Per Egelund: 2018 2019, ny sæson, nye muligheder Her i begyndelsen af september, tager vi hul på den 80. sæson i DBf og dermed

Læs mere

Foreningsvedtægter for Kerteminde Badminton Klub

Foreningsvedtægter for Kerteminde Badminton Klub Foreningsvedtægter for Kerteminde Badminton Klub 1 Navn og adresse Foreningens navn er Kerteminde Badminton Klub og forkortes (KBK). Foreningen er stiftet 1. maj 1946. Foreningens hjemsted er i Kerteminde

Læs mere

Vedtægter for Glostrup Badminton Club

Vedtægter for Glostrup Badminton Club Vedtægter for Glostrup Badminton Club 1 Navn og Hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er "Glostrup Badminton Club Stk. 2. Foreningens hjemsted er Glostrup Kommune. 2 Foreningens formål Stk. 1. Det er Glostrup

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI).

Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Vedtægter for Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). 1. Foreningens navn og hjemsted: 1.1: Foreningens navn er Brancheforeningen for Legepladsinspektører (BFLI). Hjemsted er Brancheforeningens

Læs mere

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016.

Vedtægter. Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. Vedtægter Vedtaget på repræsentantskabsmødet den 23. februar 2016. 0 1. Foreningens navn Foreningens navn: Middelfart Firma og Familie Idræt. Initialer: MFFI Stiftelsesår: 1965 2. Foreningens hjemsted

Læs mere

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen.

Vedtægter for. 4. Medlemskab. Som aktivt medlem kan optages enhver, der er godkendt af bestyrelsen. Vedtægter for Vestlollands Bridge Klub 1. Navn og hjemsted. Klubbens navn er Vestlollands Bridge Klub og klubben er hjemmehørende i Lolland kommune. Klubben er stiftet den 15 maj 1963 2. Formål. Klubbens

Læs mere