Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F."

Transkript

1 Referat fra distrikt Storstrøms generalforsamling den 11. maj 2017 kl i Nykøbing F. Deltagelse af 22 medlemmer, der repræsenterede 14 ud af distriktets 20 klubber.. Formanden bød velkommen til alle fremmødte og specielt til DBf s direktør Charlotte Fuglsang samt medlem af hovedbestyrelsen Anne Lauritzen.. Vi gik herefter over til 1. punkt på dagsordenen. 1. Valg af dirigent Irene Borre blev foreslået og valgt. Hun takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt indvarslet i overensstemmelse med vedtægterne og dermed beslutningsdygtig. 2. Konstatering af stemmer Antallet af stemmer samt stemmeberettigede pr. klub: BK af 1950 Vordingborg (Poul Bryde Jakobsen) 3, BK Præstø (Dan W. Hansen) 3, Faxe BK (Karin Bech) 3, Maribo BK (Ann Drachmann) 3, Møn BK (Gunnar Langkilde) 6, Nykøbing F. BK (Jørgen Holm) 7, Bridgeklub (Ramund Kværnø) 1, Næstved BK (Hans Nielsen) 9, Rødby Bridgeklub (Christine Wennerberg) 3, Sakskøbing BK (Annelise Simonsen) 1, Torsdagsklubben Præstø (Elver Rasmussen) 1, Vestlollands BK (Jesper Bøgh) 5. Vestlollands Seniorbridgeklub 4 (Jesper Bøgh) 5. og Vordingborg BK af 1974 (Hardy Hollerup Mikkelsen) Formandens beretning Olaf Johansen fremlagde distriktsbestyrelsens beretning og beretningerne fra de 2 udvalg turneringsudvalget og uddannelsesudvalget blev fremlagt af henholdsvis Jørgen Holm og Hans Nielsen. Kommentarer til distriktsbestyrelsens beretning: Jesper Seidelin: Det var en skuffelse, at distriktsturneringen Seniorpar ikke blev til noget. Karin Bech mente, at man skal bruge flere kræfter på eget distrikt og ikke koncentrere sig så meget om arbejdet i de 4 distrikter. Olaf Johansen: Det er svært at øge interessen i distriktet. Hvad skal vi gøre for at få mere gennemslagskraft? Kommentarer til turneringsudvalgets beretning: Hardy Hollerup Mikkelsen foreslår, at man slår distriktshold og klubhold sammen for at få flere deltagere. Jørgen Holm : Dette kan ikke lade sig gøre, da distriktshold består af deltagere fra hele distriktet, medens klubhold kun består af deltagere fra samme klub. Kommentarer til uddannelsesudvalgets beretning: Ramund Kværnø vil gerne vide, hvor lang undervisningsperioden er for skolebridge på Fladsåskolen. Hans Nielsen: Faget er foreløbig godkendt for ½ år med 20 uger á 4 timer. Det er et led i den nye skolestruktur Åben skole

2 Beretningerne blev herefter godkendt. 4. Aflæggelse af årsregnskab til godkendelse Annelise Simonsen fremlagde regnskabet for 2016/17, der udviser et overskud på kr ,- og en egenkapital på kr ,- Regnskabet blev godkendt uden bemærkninger. 5. Fastlæggelse af kontingent til distriktet Annelise Simonsen foreslår på bestyrelsens vegne uændret kontingent på 15 kr. pr. medlem. Forslaget blev godkendt. 6. Meddelelser fra Danmarks Bridgeforbund Anne Lauritzen startede med at fortælle lidt om sin baggrund og oplyste, at hun havde været medlem af DBf s hovedbestyrelse i 2 år. Hun takkede for muligheden for at deltage i generalforsamlingen, da det var nyttigt at vide, hvad der foregår i distrikter og klubber, og glædede sig til et positivt samarbejde med Olaf Johansen som kritisk revisor. Herefter gik hun over til at oplyse om årets gang i DBf. HB lancerede i februar en debat på klubforum, som følge af forslaget fra de 5 Århusklubber, I takt med tiden, for at give alle klubber lejlighed til at fremkomme med deres synspunkter og dermed give mulighed for en bred debat. De 50 indkomne indlæg omfatter i hovedpunkter temaerne: Forbundsstruktur og graden af medlemsdemokrati Mesterpoint kontra kontingent Hvad får man for sine kontingentpenge Balancen mellem bredde og elite. Forslagene fra de 5 Århusklubber blev behandlet på repræsentantskabsmødet, hvor der var en konstruktiv debat om de forskellige forslag, som dog alle blev forkastet. Det regnskabsmæssige resultat for 2016 Årets resultat for 2016 udviser et underskud på kr ,-. Det budgetterede underskud var ved årets begyndelse sat til kr ,-, men en række begivenheder i løbet af året gjorde, at HB foretog en række justeringer. Ledelsesmæssige ændringer i forbundet HB valgte at tage afsked med generalsekretær Flemming Bøgh Sørensen i efteråret Charlotte Fuglsang blev herefter den 1/ ansat som ny direktør i DBf. Bridgecentral HB stiler efter, at implementeringen af den nye version af Bridgecentral, BC3, kan ske i løbet af efteråret Betatesten er i gang, men man håber at inddrage flere udvalgte testere. Der stiles mod regionale infomøder om BC3 enten i maj eller ultimo august Gunnar Langkilde mener, at BC3 også bør testes i mindre erfarne klubber.

3 Netbankindbrudsforsikring for distrikter og klubber HB har tegnet ovennævnte forsikring, der omfatter forbund og klubber. Forsikringssummen er på 1 mio. kr. med en selvrisiko på kr ,- Forsikringen dækker direkte tab på klubbens bankkonti i et dansk eller udenlandsk pengeinstitut, der skyldes tredjemands uautoriserede adgang til sikredes bankkonti via netbank i et dansk pengeinstitut. Turneringer Ingen nye forbundsturneringer i indeværende år. Mixed- og seniorhold er populære med 36 deltagende hold i seniorholdturneringen. Der er i år fri tilmelding til DM i seniorpar. DM for klubber har meget svingende tilmelding rundt om i klubberne. Er tiden løbet fra denne turnering, eller kan vi skabe mere interesse om den. Det er den eneste turnering, der er baseret på klubtilhørsforhold. Bridgens Dag og Prins Henriks Grand Prix Bridgens Dag blev afholdt som en landsdækkende event den 28. august 2016 med deltagelse af 107 medlemsklubber under DBf. Som optakt til Bridgens Dag blev etableret et samarbejde med ugebladet SØNDAG om turneringen Prins Henriks Grand Prix, der havde stor reklamemæssig værdi med omtale i diverse medier. Bridgens Dag var en succes og vil fremover blive afholdt hvert 2. år. Bridgefestival i Svendborg Bridgefestivallen havde en lille stigning i besøgstallet i Som noget nyt er der i år fri tilmelding til DM i seniorpar samt gratis deltagelse i Vinoble Open for nye deltagere. Man har i år lejet tennishallen for at få plads til alle. DM i seniorpar er et pilotprojekt, der efterfølgende skal evalueres, og man skal drøfte om projektet også skal omfatte DM i damepar. Copenhagen Bridge Invitational, CBI CBI blev i januar afholdt for 4. gang, og er en event som i danske omgivelser sætter fokus på toppen og bredden i dansk og international bridge og er meget populær blandt nogle af verdens bedste bridgespillere. Underskuddet på turneringen beløb sig i 2016 til kr ,- CBI forventes afholdt igen i 2019, og HB vil se på udvikling af flere breddeinitiativer inden for rammerne af CBI. DBf arbejder på at skaffe flere sponsorer. Skolebridge Skolebridgeforeningen og DBf arbejder på et godt og frugtbart samarbejde, og der må ikke markedsførings-, kommunikations- og sekretariatsmæssigt skelnes mellem skolebridge i DBfregi og skolebridge i regi af skolebridgeforeningen. Morten Bilde er initiativtager til skolebridgeforeningen og stiller sig gratis til rådighed. DBf har besluttet årligt at stille kr ,- til rådighed for foreningen. Udfordringen er at fastholde interessen for bridge hos de unge, og om klubberne har mulighed for at etablere f.eks eftermiddagstilbud til dem. Fremtidssikring af bridgen Den helt store strategiske udfordring for DBf i de kommende år bliver at fremtidssikre bridgen, således at den kan tilpasse sig det moderne samfund. Man har derfor besluttet at afholde en organisationsdag lørdag, den 11 november 2017, hvor man vil sætte fokus på dette.

4 Alle kan frit tilmelde sig til dagen. Nærmere info følger. Forinden vil HB på et strategiseminar i maj drøfte forskellige scenarier som optakt til denne dag. Bridgebutikken havde med indgangen til 2016 et klart mål om at øge både omsætning og indtjening. Begge mål er indfriet tilfredsstillende. Den samlede omsætning i 2016 var på kr ,- en stigning på 16,5% og dækningsbidraget var kr ,- en stigning på 12,5% Der skal opretholdes høj service overfor både medlemsklubber samt private samt gode relationer til nuværende agenter på de udenlandske markeder for at opretholde omsætningen. Sekretariatet i DBf og It-supporten Sekretariatet består pt af 4 medarbejdere samt 2 i bridgebutikken. Hertil kommer 3 Itsupportere og sportschefen, der er ansat på deltid. Til maj er ansat en ny økonomi- og regnskabskonsulent. Kommentarer og bemærkninger: Karin Bech: Hvordan bliver vi mere aktive? Gode ideer fra DBf eller andre efterlyses. Distriktet kan evt. invitere Charlotte Fuglsang på besøg! Hans Nielsen: Klubledere bør møde op til klubledermødet og søge inspiration hos hinanden. Han opfordrer alle til at deltage. Olaf Johansen: God ide at afholde en klublederdag med Charlotte Fuglsang. Man kan også ligesom Østsjælland orientere om de nye turneringsregler. Charlotte Fuglsang: Hvilken service kan DBf give klubberne, og hvordan fremtidssikrer vi bridgen? Elver Rasmussen: Mener at DBf mest fokuserer på eliten. Han mener endvidere, at det er eliten, der brillerer i Bridgebladet, der savnes spil fra almindelige klubaftener. Anne Lauritzen: Der arrangeres mange turneringer samt Bridgefestivallen for bredden. Karin Bech: Bridgens dag gav mulighed for at deltage i forskellige seminarer, hvilket gav deltagerne inspiration, man kan prøve at formidle til klubben. Det samme er tilfældet med de mange kommentarer til I takt med tiden Jørgen Holm: Indholdet i Bridgebladet er ikke skrevet for almindelige medlemmer som før i tiden. I dag er det professionelle, der skriver. 7. Forslag fra distriktsbestyrelse, klubber eller enkeltmedlemmer Der er ikke indkommet forslag. 8. Valg af distriktsbestyrelse Ole Smith Nielsen, Hans Nielsen, Jørgen Holm og Olaf Johansen blev genvalgt til bestyrelsen for 2 år.

5 9. Valg af revisor og revisorsuppleant Hans Otto Kristiansen og Hans Jacob Petersen blev genvalgt som henholdsvis revisor og revisorsuppleant for 1 år. 10. Valg af medlem(mer) til DBf s Repræsentantskab Olaf Johansen blev valgt 11. Valg af medlem(mer) til Kredsbestyrelsen Hans Nielsen foreslået og valgt 12. Eventuelt Steen Løvgreen: Klubpartnere er et godt middel til at skabe kommunikation mellem medlemmer, klubber og distrikter. Fra opsamlingsmødet for Bridgens Dag i Køge fremhæves bl.a. ideen med etablering af en Medlemskoordinator, der kan være klubbens samlende person, der varetager et utal af opgaver af mere social karakter (diverse småproblemer, kontakt ved udmeldelse, prøver at finde ny makker mv.), Det anbefales endvidere klubbestyrelser at besvare det 10-punkters spørgeskema, der findes på distriktets hjemmeside. Han meddelte, at klubpartnerne tilbyder kursus for bestyrelser til en pris af kr ,-. Pt tilbydes gratis kursus til de 2 første klubber, der melder sig. Der kræves en ny medlemsstruktur, der gør det mere attraktivt at spille bridge, og han undrede sig over, at han ikke var blevet kontaktet vedrørende arrangementet af klubledermødet 2016, hvor han kunne have bidraget med ideer. Ann Drachmann anmoder om, at generalforsamlingen ikke fremover placeres før Store Bededag. Spørgsmålet om, hvordan vi får folk aktiveret, bør tages op på det kommende klubledermøde. Hermed slutter generalforsamlingen, og Irene Borre takker for god ro og orden. Olaf Johansen takker Irene Borre for god ledelse af generalforsamlingen. Vi afslutter med et par stykker smørrebrød og lidt hyggeligt samvær. For referat Inge Nielsen

6

Klubnyt. Kære Klubber og medlemmer. Hermed et Klubnyt der orienterer om følgende temaer: Netbankindbrudsforsikring for distrikter og klubber

Klubnyt. Kære Klubber og medlemmer. Hermed et Klubnyt der orienterer om følgende temaer: Netbankindbrudsforsikring for distrikter og klubber Klubnyt Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kære Klubber og medlemmer Herlev, 31. marts 2017 Hermed et Klubnyt der orienterer om følgende temaer:

Læs mere

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015

Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Mødet blev afholdt i Nykøbing F. Bridgeklub. Referat fra klubledermødet den 7. februar 2015 Til stede: Benny Jakobsen og Hanne Hartmann (Bridgeklubben Præstø), Karin Bech og Jørgen Lyngså Larsen (Faxe

Læs mere

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017

Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Referat fra klubledermøde i Distrikt Østsjælland den 26. marts 2017 Tilstede: 25 personer fra 16 klubber og distriktsbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet,

Læs mere

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl

REFERAT. Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT 11. marts 2019 Distriktsmøde, 8. marts, 2019 kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(PE), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard(RB) 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 5. maj 2011. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 5. maj 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016

Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Midtvejsmøde i Svendborg den 3. december 2016 Deltagere Hovedbestyrelsen København Nordsjælland

Læs mere

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13

Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Referat af generalforsamling Torsdag d. 3/5-13 Dagsorden.: 1. Konstatering af stemmetal 2. Valg af dirigent 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab v/michael Ankersen 5. Meddelelser

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 8. MAJ 2019 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet

Læs mere

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018.

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018. Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2018. Indledning

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Kritisk revisionsprotokollat 2014

Kritisk revisionsprotokollat 2014 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32 B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Kritisk revisionsprotokollat 2014 1. Indledning Klarup/Grenaa 6. april 2015 Revisionsprotokollatet er udarbejdet

Læs mere

Nyhedsbrev for august 2018

Nyhedsbrev for august 2018 Nyhedsbrev for august 2018 Nyheder Bridgens Dag søndag den 26. august 2018 DBf ser frem til Bridgens Dag, søndag den 26. august og håber, at klubberne får besøg af mange bridgeinteresserede. I forbindelse

Læs mere

August Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede

August Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede August 2017 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede Tak for en herlig festival og

Læs mere

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2014/15 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2014/15 Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 23.5 konstituerede bestyrelsen sig med mig som

Læs mere

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af: Distriktet holder ordinær generalforsamling fredag den 21.april 2016 kl. 19:00 i bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00 tilmelding påkrævet (nederst)

Læs mere

Referat af Repræsentantskabsmøde i Horsens den 29. april 2017

Referat af Repræsentantskabsmøde i Horsens den 29. april 2017 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af Repræsentantskabsmøde i Horsens den 29. april 2017 Deltagere: København: Nordsjælland: Østsjælland:

Læs mere

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17

DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 DISTRIKT STORSTRØM BERETNING FOR 2016/17 På bestyrelsens vegne skal jeg herved aflægge beretning for 2016/17. Vi har holdt 3 bestyrelsesmøder. På mødet den 20.5.2016 konstituerede bestyrelsen sig med genvalg

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen.

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 6. maj 2010 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Preben Salling. Preben

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen:

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 30. april 2018, KL. 18.00 Referat af Brit Jensen med dagsorden fra generalforsamlingen: 18.00-19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00-20.30 Spisning

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140413 Bilag 02-2 Form Herlev, 26. marts 2015 På

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010

Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Referat fra repræsentantskabsmøde i Næstved Idræts Union mandag den 22 marts 2010 Mødet blev afholdt kl. 19.00 i Samlingssalen, H. C. Andersens vej 24, Næstved. Formand Jesper Poulsen bød velkommen til

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 25. APRIL 2016, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen)

Læs mere

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016

Randers Bridgeklub af Klubnyt Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 Klubnyt 2017-2018 Læs om: Turneringsprogram Generalforsamling 2017 Kontingent/Betaling Formanden har ordet Referat 2016 www.randersbridgeklub.dk Program for den 85. turneringssæson 2017-2018 Mandage: Start

Læs mere

Nyhedsbrev for juni 2018

Nyhedsbrev for juni 2018 Nyhedsbrev for juni 2018 Nyheder Begynderundervisning på hjemmesiden Alle bridgespillere oplever jævnligt at blive kontaktet af en, der gerne vil lære at spille brigde? Derfor har vi netop lanceret et

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL

Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL Jyderup Bridgeklub GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 11. APRIL 2011, KL. 18.00 PROGRAM 18.00-ca.19:00: Generalforsamling 19:00-ca.20:30: Spisning (tilmelding inden generalforsamling!!) enten

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN

Referat fra. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL DAGSORDEN Referat fra 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen valgt GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 28. APRIL 2014, KL. 18.00 DAGSORDEN 2. Formandens beretning. Der var ingen kommentarer til Hanne Knudsens

Læs mere

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl

DISTRIKTØSTSJÆLLAND. Referat fra distriktsseminar, 7. juni, 2019 kl DISTRIKTØSTSJÆLLAND Referat fra distriktsseminar, 7. juni, kl. 13.00 Deltagere: Per Egelund(), Søren Pirmo(SP), Bo Ulrik Munch(BUM), Otto Andersen(OA), Rudi Bjerregaard() (efterfølgende/ca. kl. 18.30,

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Formandens beretning

Formandens beretning Formandens beretning 2016 2017. Det har været en sæson med mange udfordringer. Det gælder både på bestyrelsesniveau og i diverse udvalg. Jeg skal lige endnu engang gøre opmærksom på at årsagen til vi måtte

Læs mere

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS.

REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. REFERAT AF GENERALFORSAMLINGEN I DANSKE ØLDOMMERE, AFHOLDT DEN 29. OKTOBER I AARHUS. Generalforsamlingen startede kl. 11. Formanden Jens Christian Gam bød velkommen til de fremmødte. Tilstede var 2 fra

Læs mere

Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede

Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Nyhedsbrev til DBf s distrikter, klubber og andre interesserede Juni 2017 Kære distrikter og klubber. Vi har

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i DBF Distrikt Nordjylland fredag den 13.april 2018 kl. 19:00 i Bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg.

Referat af ordinær generalforsamling i DBF Distrikt Nordjylland fredag den 13.april 2018 kl. 19:00 i Bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Referat af ordinær generalforsamling i DBF Distrikt Nordjylland fredag den 13.april 2018 kl. 19:00 i Bridgehuset, Revlingebakken 33, 9000 Aalborg. Der startes med spisning kl. 18.00. Stemmeret har de enkelte

Læs mere

Medlemsfordele. Læs om dine fordele ved et DBf medlemsskab

Medlemsfordele. Læs om dine fordele ved et DBf medlemsskab Medlemsfordele Læs om dine fordele ved et DBf medlemsskab Danmarks Bridgeforbund (DBf) er en fælles interesseorganisation for bridgeklubber i Danmark. DBf sørger for fælles løsninger af mange opgaver,

Læs mere

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl

REFERAT. Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl REFERAT Distrikt Fyn generalforsamling torsdag, den 12. maj 2011 kl. 19.00. Formanden Preben Mohr bød velkommen til generalforsamlingen og også til Per Egelund fra DBF. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger

GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger GENERALFORSAMLING i LyLe - Patientforeningen for Lymfekræft, Leukæmi og MDS Bemærkninger Tid: Lørdag 14. april 2018 kl. 17.00 Da det forudgående temamøde grundet sygemeldinger fra flere indlægsholdere

Læs mere

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland

Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Generalforsamling i DBf Distrikt Nordjylland Onsdag d. 14. maj 2013 kl. 19.00 REFERAT 1. Konstatering af stemmetal Formanden konstaterede hvilke klubber, der er til stede og oplæste stemmetal 2. Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen.

Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. Referat af generalforsamling i Bridge 82 den 22. maj 2018 Der var et fremmøde på 27 medlemmer inklusive bestyrelsen. 1. Valg af dirigent: Niels Poulsen blev valgt. Niels erklærede generalforsamlingen for

Læs mere

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016

Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Referat fra klubledermøde Distrikt Østsjælland den 9. oktober 2016 Tilstede: 23 personer fra klubber og distriksbestyrelse Dagsorden: 1. Velkomst ved PE 2. Nyt fra DBF, ved BUM 3. Nyt fra Distriktet, ved

Læs mere

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer.

Ad 1. Efter at Captain bød velkommen, blev Erik Enggaard foreslået og valgt som dirigent/ordstyrer. MS Generalforsamling, afholdt torsdag den 25. oktober 2018. Dagsorden (iflg. Vedtægterne): 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning 3. Fremlæggelse af revideret regnskab til godkendelse 4. Indkomne

Læs mere

Distrikt Nordsjælland

Distrikt Nordsjælland 2018/19 Møde 1 referent: KR Blev afholdt hos: Jakob Deltagere: Ole Vinberg Larsen (OVL) Pernille Nielsen (PN) Henning Mikkelsen (HVM) Gurli Gøbel (GG) Henrik Sattrup (HS) Kirsten Rask (KR) Jakob Søegaard

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Torsdags Bridge Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 16. april 2009 kl. 12.30 Læs referat sidst i filen [godkendt af dirigent] Dagsorden: 1. Valg af dirigent...

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 10. MARTS 2016 I SKOVLUNDE KULTURHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

Distrikts-generalforsamling d i Varde BK

Distrikts-generalforsamling d i Varde BK Distrikts-generalforsamling d. 2.5.19 i Varde BK Foruden bestyrelsens 5 personer, deltog repræsentanter fra 11 klubber, Lars Schmidt, Jørgen Madsen samt sluttelig Nis Rasmussen fra HB Pkt. 1 stemmetal:

Læs mere

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl

IFU SeniorKlub. Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl IFU SeniorKlub Referat fra generalforsamling hos IFU den 22. april 2015, kl. 15.00 Formanden bød velkommen til dagens generalforsamling og konstaterede at dagsordenen er i overensstemmelse med vedtægternes

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6

REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2016 DCH, KREDS 6 DATO 24. februar 2016 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE Kredsbestyrelsen og udvalgsformænd: Bjarne Haulund, René Pedersen, Erik Danielsen, Ole Pedersen, Jan Jensen, Anette Knudsen, Bent Blom, Mai-Britt

Læs mere

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen

28. januar 2010 Kl Diligencen Henrik Jørgensen Emne Generalforsamling i Fiskeklubben BG Bank Dato for møde Tidspunkt Sted Ansvarlig 28. januar 2010 Kl. 19.00 Diligencen Henrik Jørgensen Referat udarbejdet af Telefon Udskrevet den Peter Quist +45 28

Læs mere

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent.

Formanden bød velkommen til de fremmødte. Formanden bød kl velkommen til de fremmødte medlemmer og foreslog Leif Nielsen som dirigent. Referat fra generalforsamlingen i BRT Golf Klub Søndag den 29. november 2015 kl. 13.00 i Golf-Indoor, Trippendalscentret Trippendalsvej, Herstedøster, 2600 Glostrup. Dagsorden for den ordinære generalforsamling:

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. april 2019, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning 20.30 22.30 Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere

Læs mere

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017

Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Referat fra generalforsamling på Park Hotel i Middelfart den 28. oktober 2017 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Formanden, Johs Chr Johansen, bød velkommen og foreslog Advokat Michael Nathan, CPH Lex, som

Læs mere

Nyhedsbrev for december 2018

Nyhedsbrev for december 2018 Nyhedsbrev for december 2018 Nyheder Klubguide I det nye år lancerer vi et helt nyt afsnit på hjemmesiden, som vi kalder Klubguide. Klubguiden vil ikke alene erstatte afsnittet om Hvidbogen for klubber

Læs mere

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018

REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018 DISTRIKTØSTSJÆLLAND REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING DEN 2. MAJ 2018 Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Distriktsbestyrelsens beretning 4. Regnskabet

Læs mere

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015

REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk REFERAT fra generalforsamling i Region IDA Østjylland Aarhus, d. 16. marts 2015 Fremmødte: Stemmeberettigede:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A.

Referat af ordinær generalforsamling. Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. J. nr. 66-017270-G JS/jv Referat af ordinær generalforsamling i Grenaa & Anholt Vandforsyning A.m.b.A. Den 19. april 2007 blev der på Helnan Marina Hotel, Grenaa, afholdt ordinær generalforsamling i Grenaa

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere den 2. april 2016 afholdt i Korsør Sejlklub, Restaurant Lagunaen, Sylowsvej 10, 4220 KORSØR Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de

Læs mere

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således:

På det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstituerede bestyrelsen sig således: Rønne, d. 11. august 2016 Kære klubledere En ny bridgesæson nærmer sig, og sædvanen tro vil distriktsbestyrelsen gerne indvi jer i, hvad vi har oplevet siden generalforsamlingen og hvad vi har af planer

Læs mere

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro.

Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den kl på Østvilsund Færgekro. Referat af klubbens ordinære generalforsamling tirsdag den 2.4.2019 kl. 17.30 på Østvilsund Færgekro. 68 af klubbens medlemmer var til stede ved generalforsamlingen. Formand Svend Aage Schytte Pedersen

Læs mere

Referat af DBf s repræsentantskabsmøde på hotel Storebælt i Nyborg lørdag d. 27. april 2019

Referat af DBf s repræsentantskabsmøde på hotel Storebælt i Nyborg lørdag d. 27. april 2019 Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Referat af DBf s repræsentantskabsmøde på hotel Storebælt i Nyborg lørdag d. 27. april 2019 Deltagere: København:

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag, den 10. april 2019 j.nr. 43606002, LDN, 11.04.2019 År 2019, den 10. april kl. 19.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Mølholm Varmeværk A.m.b.a. på Mølholm

Læs mere

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009

Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Referat fra foreningens ordinære Generalforsamling afholdt d. 18. marts 2009 Dagsorden. 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år 3. Aflæggelse af regnskab for året 2004 4. Indkomne

Læs mere

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen.

3. Opgørelse af det antal stemmer der er til stede ved generalforsamlingen. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 7. april 2018 kl. 11.00 i Korsør Sejlklub, Restaurant Lystbådehavnen, Sylowsvej 10, 4220 Korsør Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen

Læs mere

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011

Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 Referat - Generalforsamling onsdag den 23. februar 2011 1. Valg af dirigent Dan Faber Madsen blev valgt som dirigent. Dirigenten konstaterede, at generalforsamlingen var indkaldt i overensstemmelse med

Læs mere

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 6. maj 2010.

Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland. Torsdag den 6. maj 2010. Referat af generalforsamling i Distrikt Nordsjælland Torsdag den 6. maj 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Konstatering af stemmetal 3. Formandens beretning 4. Aflæggelse af årsregnskab 5. Fastlæggelse

Læs mere

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004

Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Referat fra Grindsted Gokart Klubs generalforsamling 2004 Den 30. nov. kl. 19.30 blev der holdt generalforsamling i klubhuset, Edvard bød velkommen til de fremmødte, hvorefter man gik over til punkterne

Læs mere

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger

Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til brug for HB-medlemmernes deltagelse i distriktsgeneralforsamlinger i DBf, foråret 2019. Indledning

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2015 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT

G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT G E N E R A L F O R S A M L I N G REFERAT Selskabets ordinære generalforsamling blev afholdt tirsdag den 10. juni 2014, kl. 15:00-15:30 hos Energistyrelsen, Amaliegade 44, 1256 København K. Dagsorden i

Læs mere

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6

Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 Danmarks civile Hundeførerforening Kreds 6 REFERAT ORDINÆR GENERALFORSAMLING Karin Nielsen Sekretær Klippingevej 19 4671 Strøby Tlf. 21 51 51 01 DATO 18. februar 2014 STED Osted kro TID 19.00 DELTAGERE

Læs mere

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07

Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Næstved, d. 13/5-07 Referat af generalforsamling i Poesiparken II afholdt onsdag den 9/5-07 Inden selve generalforsamlingen påbegyndtes, havde Søren Apel fra Nykredit et indlæg vedrørende en eventuellåneomlægning

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR»

Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Referat af ordinær generalforsamling i ProVarde (Varde Erhvervs- og Turistråd (VETR» Dato: 16. april 2015 Sted: Varde Fritidscenter, Lerpøtvej 55, 6800 Varde Dagsorden for generalforsamlingen: 1. Valg

Læs mere

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Torsdags Bridge torsdag den 10. april 2014 kl. 12.00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Godkendelse

Læs mere

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt

Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt 27. maj 2011 Politihjemmeværnets Støtteforening Øst for Storebælt R E F E R A T fra ordinært repræsentantskabsmøde 12. maj 2011 Kl. 1900 Side 1 Til stede var 14 repræsentanter med stemmeret. Heraf 1 dirigent

Læs mere

Referat af midtvejsmøde, søndag den 11. november 2018, kl i Herning Bridgeklub.

Referat af midtvejsmøde, søndag den 11. november 2018, kl i Herning Bridgeklub. Danmarks Bridgeforbund Hørkær 32B DK 2730 Herlev Telefon +45 48 47 52 13 Referat af midtvejsmøde, søndag den 11. november 2018, kl. 10.30-16.00 i Herning Bridgeklub. E-mail: dbf@bridge.dk Dagsorden Statuspunkter:

Læs mere

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1

Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1 Danmarks Bridgeforbund Asminderødgade 53 DK 3480 Fredensborg Telefon +45 48 47 52 13 E-mail: dbf@bridge.dk Talepapir til distriktsgeneralforsamlinger HB 140324 Bilag 15-1 Form Herlev, 30. april 2014 På

Læs mere

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia

Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia Referat fra den 95. generalforsamlingen 19. juni 2019, kl. 15:00 afholdt ved Restaurant Oven Vande ved Volden, Norgesgade 4, 7000 Fredericia DAGSORDEN: Pkt. 1: Pkt. 2: Pkt. 3: Pkt. 4: Pkt. 5: Pkt. 6: Pkt.

Læs mere

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30

Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Fredag d. 20.04.2012 i Harboøre Centeret kl. 17.30 Dagsordenen ifølge vedtægternes 8. Stk. 1. Ordinær generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april måned. Stk. 2. Dagsordenen til ordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET

Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Grundejerforeningen Nøddeboparken www.noddeboparken.dk NØDDERÅBET Maj 2012 Bestyrelsen: Navn: Adresse: Telefon: Formand Lene Knudsen Ørnebo 11 43 73 33 19 Næstformand Søren Andersen Ørnebo 7 30 57 21 36

Læs mere

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat

BK Esset. Generalforsamling BK Esset. Dato: 03. april Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk. Tid: kl. 18,00. Pos Dagsorden Referat Dagsorden: Generalforsamling BK Esset Dato: 03. april 2017 Sted: Fælleshuset Konsul Beyers Alle 2, 4300 Holbæk Tid: kl. 18,00 Deltagere: 38 medlemmer Pos Dagsorden Referat 1. Velkommen og valg af dirigent.

Læs mere

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat

Generalforsamling 1. maj 2017 Referat Bridgeklubben Enigheden, Sønderborg 1 af 5 Generalforsamling 1. maj 2017 Referat 1. Valg af dirigent: Leif Aas Valg af referent: Susanne Nielsen 2. Bestyrelsens beretning: Beretningen tog udgangspunkt

Læs mere

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk

Thyholm Idrætsforening www.thyholm-if.dk Kallerup 11. marts 2006 MØDEREFERAT Dato: 9.marts 2005 Sted: klubhuset Referent Kirsten Hansesgaard Emne: Generalforsamling Thyholm Idrætsforening. I alt 18 personer var mødt op til TIF s generalforsamling.

Læs mere

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal.

Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Referat af Generalforsamling afholdt torsdag den 26. marts 2009 kl. 1930 i Dalby forsamlingshus lille sal. Dagsorden: 1: Valg af dirigent 2: Bestyrelsens beretning 3: Det reviderede regnskab forelægges

Læs mere

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec.

Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. MOGENSTRU UP SYDSJÆLLANDS GOLFKLUB MOGENSTRUP Ny bestyrelse efter Generalforsamlingen den 12. dec. 18. NYHEDSBREV 14. december 2011 Ad. 5. Forslag fra bestyrelsen: Ad. 5.1 Forslag til vedtægtsændringer

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80

HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 HOLLUF PILE-TORNBJERG IDRÆTSFORENING Nøglens Kvarter 12, 5220 Odense SØ Stiftet 27. juni 1980, tlf. 65 93 18 80 Referat fra hovedgeneralforsamling Tirsdag den 24. marts 2009 kl. 19.00 i klubhuset Dagsorden:

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL Makkerpar turnering med lodtrækning af makkere indenfor rækkerne GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 24. april 2017, KL. 18.00 Program 18.00 19.00 Generalforsamling og præmieuddeling 19.00 20.30 Spisning (tilmelding inden generalforsamlingen) 20.30 22.30 Makkerpar

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Nyhedsbrev for december 2018

Nyhedsbrev for december 2018 Nyhedsbrev for december 2018 Nyheder Klubguide I det nye år lancerer vi et helt nyt afsnit på hjemmesiden, som vi kalder Klubguide. Klubguiden vil ikke alene erstatte afsnittet om Hvidbogen for klubber

Læs mere

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden

Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Generalforsamling i Brøndby Golfklub den 28. marts 2012 i Kulturhuset Kilden Formanden Tage Jensen bød velkommen og herefter afholdtes generalforsamlingen i henhold til den udsendte dagsorden. Ad dagsordenens

Læs mere

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. APRIL 2013, KL REFERAT. 2. Formandens beretning. (Se tillæg 1) Godkendt.

GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. APRIL 2013, KL REFERAT. 2. Formandens beretning. (Se tillæg 1) Godkendt. GENERALFORSAMLING I JYDERUPHALLEN MANDAG d. 29. APRIL 2013, KL. 18.00 REFERAT 1. Valg af dirigent. Flemming Larsen blev valgt som dirigent. Per Quist Nielsen og Kirsten Klæbel blev valgt som stemmetællere.

Læs mere

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling

DATEA. Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling AIB Lille Odinshøj Den 24. april 2012 afholdtes ordinær generel forsamling på A/B Lille Odinshøj i ejendommens selskabslokaler. Repræsenteret/tilstede på generalforsamlingen

Læs mere

Albertslund Senior Idræt

Albertslund Senior Idræt Albertslund Senior Idræt Referat fra den 16. generalforsamling i AIF Senior Idræt, fredag den 10. marts 2017, kl. 10 11.30 på Albertslund Stadion Antal deltagere: 180 Foreningen bød på kaffe og brød fra

Læs mere

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub:

Der var udsendt foreløbig dagsorden ifølge vedtægter for Torsdagsherreklubben i Sønderjyllands Golfklub: Aabenraa 25. august 2015 Referat af ordinær generalforsamling i Sønderjyllands Golfklub, Torsdagsherrerne torsdag den 24. september 2015. Generalforsamlingen blev afviklet i klubhuset efter spisning ved

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde. Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00. Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde Tirsdag den 12. maj 2015, kl. 19.00 Sted: Hotel Tønder Hus Jomfrustien 1, 6270 Tønder Endelig dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Aflæggelse af bestyrelsens årsberetning

Læs mere

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet.

Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset. Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Referat medlemsmøde 27. marts 2008 Færdselshuset Der var mødt 15 medlemmer op til starten af mødet og der kom yderligere 3 i løbet af mødet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg 3. Formandens

Læs mere