22. august Torsdag den 22. august 2019 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "22. august Torsdag den 22. august 2019 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden."

Transkript

1 22. august Torsdag den 22. august 2019 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag 1) Der foreligger protokol fra bestyrelsesmøde i AB den 20/ Revisionsprotokol Intet at bemærke 3. Efterretningssager 3.a. BL, LBF samt lovgivning Landsbyggefonden har lanceret en ny it platform, hvor det er muligt at se boligsociale data for de enkelte afdelinger i boligorganisationen. Det netop udkomne eksemplar af Boligen samt det næstkommende af Beboerbladet bliver de sidste udgaver på skrift. Fremover udkommer de alene digitalt. BL arbejder på at få udarbejdet et fælles kodeks dokument for God Almen Ledelse. Der bliver tale om et følg eller forklar kodeks, således at der er tale om anbefalinger, og såfremt man afviger fra dette, skal det forklares. I anledningen af BL s 100 års jubilæum, afholder BL en festforestilling i Det Kongelige Teater. Aftalt, at Poul-Erik Hansen deltager. 3.b. Udlejning (bilag 1-6). Generel status vedr. udlejning Der er udsendt ajourføringsopkrævninger til 367 med fornyelsesdato i august 2019 og til 332 med fornyelsesdato i september 2019.

2 22. august I perioden 7/ / har 262 valgt at komme på ventelisten hos AB. Der er udlejet 6 boliger via den fleksible venteliste siden sidste møde. Der har ikke været nogle bytninger siden sidste møde. Der har ikke været nogle overdragelser ved samlivsophævelse siden sidste møde. Esbjerg Kommune har ikke fået nogle boliger tilbudt tildelt siden sidste møde. Vi har stadig en god og stabil venteliste i de fleste afdelinger. Der har ikke været lejetab siden sidste møde. Klagesager. I den forløbne periode er der behandlet 11 klager over husorden. Udlejningsoversigt (bilag 1-5). Der foreligger udlejningsoversigter pr. 15/6, 1/7, 15/7, 1/8 og 15/ Opgørelse over medlemmer i AB (bilag 6). Der foreligger opgørelse over medlemmer pr. 1/ Der er i alt aktivt søgende medlemmer. Heraf er 378 internt søgende og 414 er bosat uden for Esbjerg Kommune. Antallet af søgende uden for Esbjerg Kommune er steget med 108 personer i forhold til samme periode sidste år. Fraflytninger (bilag 7). I perioden 13/6 8/ har der været 71 fraflytninger, hvor der i alt er udbetalt kr samt 16 fraflytninger, hvor der er udsendt regninger på kr Skyldig husleje udgør kr c. Afdelinger (bilag1-4). Afdelingsbestyrelsesmøder m.v. (bilag1-4). Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 13/ i afdeling 1. Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 22/ i afdeling 11.

3 22. august Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 13/ i afdeling 23. Der foreligger referat fra afdelingsbestyrelsesmøde den 25/ i afdeling d. FF/FU (bilag 1-2). EAB har 75 års jubilæum den 5/ e. Diverse (bilag1-4). Statistik (bilag 1). Der foreligger statistik pr. 30/ på brugen af selvbetjeningsdelen på vores hjemmeside. Lokalplan Esbjerg indre by (bilag 2). Der foreligger vores indsigelse til lokalplansudkast for indre by. Vi har gjort indsigelse mod forslag om forbud mod brug af træ- /aluvinduer i bevaringsværdige bygninger. Opgørelse af køkken/bad udskiftninger (bilag 3 og 4). Der forligger oversigt over køkken/bad udskiftninger pr. 30/ Antallet af ikke betalte køkkener og bad er faldende, mens døre/karme er status quo. 4. Bygge- og renoveringssager. 4.a e. Status på bygge- og renoveringsprojekter (bilag 1). Helhedsplan, afdeling 23. De første indflytninger i renoverede lejligheder i Ådalsparken sker den 1/9. Der er stort tidspres på at nå at blive klar. Elevator, altaner og tag er ikke færdige til indflytningen. Der blev orienteret om, at huslejestigningen på de første, renoverede boliger gennemføres pr. 1/ Der har i forbindelse med renoveringen været adskillige udskydelser af tidsplanen. Dette er ikke tilfredsstillende, hvorfor der afholdes møde med rådgiver herom. Der blev afholdt åbent hus arrangement den 20/8 med pølsevogn for beboere og håndværkere. Ca. 200 beboere var tilmeldt arrangementet.

4 22. august Arrangementet gik rigtig godt. Der var hovedsageligt positive tilbagemeldinger fra beboerne. Nedbrydning af facaden i blok 4 i Vænget (på havesiden) er afsluttet. Connie Smidt foreslog, at der laves en beboerinformation til beboerne omkring status på renoveringen. Teglværkskvarteret (bilag 1). Der foreligger referat fra bygherremøde nr. 19, den 15/ Elementmontage til tårn A er afsluttet. Tårn B og C påbegyndes i uge 35. Elementmontage til Nettobyggeriet her er man påbegyndt montage af 2. sal. Projektet er ca. 14 dage forsinket p.t. Med hensyn til integrationsboligerne ovenpå Nettobyggeriet, så har kommunen tidligere ytret ønske om, at ommærke disse til ungdomsboliger, når byggeriet er afsluttet. Med den mængde ungdomsboliger, som bliver opført de kommende år i Esbjerg, har AB dog et ønske om, at boligerne bibeholdes med status af familieboliger. AB drøfter dette med kommunen. Det blev aftalt, at der afholdes rejsegilde på byggeriet den 22/ Husdyr. Det blev drøftet, hvor vidt det skal være tilladt at have husdyr i afdelingen. Efter en længere drøftelse, hvor fordele og ulemper blev drøftet, blev det besluttet, at det ikke er tilladt at have husdyr i afdelingen. Afdelingsmødet kan dog, hvis der fremsættes forslag herom, altid ændre denne beslutning. Langliparken Første spadestik til byggeriet blev taget den 6/ Jordarbejdet er i fuld gang. Har givet nogle naboklager p.g.a. støvgener. Entreprenøren er blevet bedt om at vande jord stakkene. Der har været lidt drøftelser om, hvorvidt boligerne i Langliparken er seniorboliger eller almindelige familieboliger. Boligerne har status som almindelige familieboliger. Der er derfor ingen aldersmæssige betingelser som skal være opfyldt for at få en lejlighed.

5 22. august Husdyr. Det blev drøftet, hvor vidt det skal være tilladt at have husdyr i afdelingen. Efter en længere drøftelse, hvor fordele og ulemper blev drøftet, blev det besluttet, at det ikke er tilladt at have husdyr i afdelingen. Afdelingsmødet kan dog, hvis der fremsættes forslag herom, altid ændre denne beslutning. Øvrige projekter. AR orienterede om, at i forbindelse med omlægning af gadelys i en del af vores afdelinger fra det offentlige net til vores private net (et krav fra kommunen), har vi haft en del udfordringer og ekstraomkostninger udover det forventede. Vi forventer at være på plads med adskillelsen inden årets udgang. /godkendt Afdeling 4 udskiftning af taget. Det var oprindeligt planlagt, at der skulle afholdes et ekstraordinært afdelingsmøde i 2019 omkring udskiftning af taget i afdelingen. Taget fungerer dog stadigt tilfredsstillende uden de store vedligeholdelsesudgifter. Det er derfor efter aftale med afdelingsbestyrelsen besluttet at udskyde beslutningen om udskiftning af taget. Taget er dog ved at være nedslidt, og emnet vil blive taget med under næste ordinære afdelingsmøde. Knud Schmidt oplyste, at taget i afdeling 11 er utæt og trænger til udskiftning. Emnet blev også omtalt under formandens beretning på seneste afdelingsmøde. Det blev aftalt, at afdelingsbestyrelsen og teknisk afdeling får afholdt et møde, hvor ønsker og forventninger bliver drøftet. Herefter aftales det, om der skal indkaldes til ekstraordinær afdelingsmøde eller om punktet skal medtages til næste ordinære afdelingsmøde. Muligheden for tilskud fra trækningsretsmider og eller dispositionsfondsmidler blev drøftet. Der kan ikke forventes at blive givet tilskud til tagudskiftningen. Dels med baggrund i, at midlerne er disponeret de næstfølgende år og dels med baggrund i, at afdelingen inden for de senere år har fået et væsentligt beløb i tilskud til andre renoveringer. 5. Økonomi/personale 5.a. Kapitalforvaltning (bilag 1). Kapitalafkast (bilag 1). Der foreligger oversigt over afkastet af vores forvaltede kapital fra 1/6 30/ og fra 1/7 31/

6 22. august I juni 2019 blev afkastet: Selskab Måneden År til dato Handelsbanken 0,49 % 1,20 % Danske Capital 0,05 % 0,70 % I juli 2019 blev afkastet: Selskab Måneden År til dato Handelsbanken 0,08 % 1,28 % Danske Capital 0,01 % 0,71 % 5. b. Økonomi Indmeldelses- og ajourføringsgebyrer (bilag 1). Der foreligger oversigt over indmeldelses- og ajourføringsgebyrer pr. 30/ Indmeldelsesgebyret er fortsat faldende, mens ajourføringsgebyret stadig er stabilt. Vand- og varmeregnskaber (bilag 2). Der foreligger oversigt over afdelingernes vand- og varmeforbrug for 2018/2019. Der er store udsving i forbruget fra afdeling til afdeling, men sådan plejer det også at være. Konverteringer realkreditlån. Med baggrund i den seneste tids rentefald vil der være fordel i at konvertere en del af vores forbedringslån. Vil blive igangsat i takt med, at vi får låneberegninger fra vores kreditforeninger. 5.c. Personalesager (bilag 1-2) Personalehåndbog (bilag 1). Der foreligger revideret udgave af personalehåndbogen. Der er bl.a. sket ændringer vedr. tavshedspligt, adgang til boligen, månedsrapporter, fleksibel arbejdstid samt etablering af selvstændig arbejdsmiljøgruppe og udvalg. Stillingsopslag økonomimedarbejder (bilag 2). Der foreligger stillingsopslag på ny økonomimedarbejder. Opslaget blev indrykket på Jobindex den 27/ Økonomimedarbejderen forventes at tiltræde pr. 1/ Sager til behandling. 6.a. Nikotinspærre ved fraflytning (bilag 1). /godkendt

7 22. august Der foreligger notat omkring ændring af procedure ved fraflytning, således at udgift til evt. påføring af nikotinspærre fremover pålægges fraflytter. Dette har tidligere været en udgift for afdelingen. Ændringen træder i kraft pr. 1/ Vi vil informere om evt. påføring af nikotinspærre i materialet, som udleveres ifm. opsigelse af lejemålet samt på hjemmesiden. 6.b. Opgradering af AB s hjemmeside (bilag 1). Der foreligger indstilling omkring opgradering af AB s hjemmeside. Samlet omkostning ved opgraderingen forventes at blive kr c. Styringsdialog 2019 (bilag 1). Der foreligger styringsdialogmateriale for 2019 for AB. Udfordringen er stadig at få hævet henlæggelsesniveauet i en del afdelinger. /godkendt Generelt ser øvrige nøgletal rigtig fint ud. 7. Eventuelt Vagttelefon helhedsplan afd. 23. Connie Smidt omtalte et par episoder i afd. 23, hvor der i forbindelse med renoveringssagen har været strøm- svigt hos beboerne, hvor det har været problematisk at komme i kontakt med AB og håndværkerne. Der arbejdes på at finde en brugbar løsning på, hvordan lignende situationer skal håndteres fremover. Teknisk afdeling melder løsningen ud, så snart den er klar. Fælles udlejningsaftale Esbjerg Kommune. Helle Rosenbæk orienterede om, at kommunen i fællesskab med boligorganisationerne i kommunen arbejder på at få lavet en fælles udlejningsaftale, som skal være med til at modvirke parallelsamfund og forhåbentligt fjerne nogle af byens områder fra listen over udsatte boligområder/ghettolisten. Når udkastet er færdigt, vil de enkelte boligorganisationer skulle tage stilling til aftalen. Aftalen forventes at ligge klar inden nytår. Næste mødedato er den 24/ kl

Der er udlejet 6 boliger via den fleksible venteliste siden sidste møde.

Der er udlejet 6 boliger via den fleksible venteliste siden sidste møde. 24. oktober 2019 38 Torsdag den 24. oktober 2019 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

30. juni Torsdag den 30. juni 2016 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. 30. juni 2016 28 Torsdag den 30. juni 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. august 2014. Der foreligger oversigt fra Landsbyggefonden over nye satser for pligtmæsige bidrag (A og G indskud).

Referat fra bestyrelsesmøde den 21. august 2014. Der foreligger oversigt fra Landsbyggefonden over nye satser for pligtmæsige bidrag (A og G indskud). Torsdag den 30. okober 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol Referat fra bestyrelsesmøde

Læs mere

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Torsdag den 21. august 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering. 1. Forhandlingsprotokol

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2014.

Referat fra bestyrelsesmøde den 8. maj 2014. 26. juni 2014 26 Torsdag den 26. juni 2014 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

23. februar Torsdag den 23. februar 2017 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden.

23. februar Torsdag den 23. februar 2017 kl afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. 23. februar 2017 1 Torsdag den 23. februar 2017 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. 1. Forhandlingsprotokol (bilag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016

Referat fra bestyrelsesmøde den 13/1 2016 25. februar 2016 10 Torsdag den 25/2 2016 kl. 15.30 afholdt bestyrelsen ordinært møde på kontoret i henhold til den udsendte dagsorden. Følgende forelå og forhandledes. Sager til efterretning/orientering.

Læs mere

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2011 (afholdt i 2012) Fællesorganisationens Boligforening Dato: 2. februar 2012 *) Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl

Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august 2016, kl Arbejdernes Byggeforening - referat af bestyrelsesmøde onsdag den 10. august, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni 2016, kl Afbud: Ulla Dinesen. 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde fredag den 17. juni, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 18. maj

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012

Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Side nr. 23 Referat af bestyrelsesmøde 22. marts 2012 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud fra: Administrationen: Vicky Jensen Morten Glud Ulla Asmussen Erling Sørensen Chris Cully Birthe Blach Irene Madsen Graver

Læs mere

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt.

Protokol af møde den 24. juni 2014 blev godkendt. 14.08. 1 Bestyrelsesmøde tirsdag den 18. august 2014 kl. 18.30. Deltagere: Formand Erik Piilgaard Næstformand Dan Christensen Sekretær Bendt Nielsen Bestyrelsesmedlem Tom Sørensen Karin Jørgensen Peter

Læs mere

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27.

Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl Sted : HAB s administration Udsendt : 27. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Mandag den 3. oktober 2016 kl. 1630 Sted : HAB s administration Udsendt : 27. september 2016 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Notat. 2. maj 2013. Referat

Notat. 2. maj 2013. Referat Notat Kultur, Erhverv og Udvikling Rådhuset Ramsherred 5 5700 Svendborg 2. maj 2013 Referat Forum: Styringsdialogmøde med BSB Svendborg Dato: 1. marts 2013 Sted: Svendborg Rådhus Deltagere: Svend Erik

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 side nr. 390 Referat af bestyrelsesmøde den 29. august 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen (Afbud) Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 21. maj 2015 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 28. maj 2015 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Side 1/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. oktober 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 15. august 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 9.12.2014 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 18. februar 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 25. februar 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 9. august 2017 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. september, kl. 18.00. Afbud: Tina Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Godkendelse og underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde

Læs mere

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED

VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED 1 VEDTÆGTER FOR POSTBUDENES ALDERDOMSHJEMS SELVEJENDE BYGGEVIRKSOMHED Navn, Hjemsted og formål Boligorganisationens navn er Postbudenes Alderdomshjems Selvejende Byggevirksomhed. Stk. 2. Boligforeningen

Læs mere

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender.

1. I forhold til aftaledokumentet 2014 er der ingen udeståender. Aftaledokument for styringsdialog mellem Humlebæk Boligselskab og Fredensborg Kommune for driftsåret 2015/2016 Aftaledokumentet er udarbejdet i forlængelse af styringsdialogmøde d. 7. oktober 2015 kl.

Læs mere

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder

Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl Nørremarksvej 18A, Tønder Ekstern Referat Tønder Andelsboligforening Mandag den 14. maj 2018, kl. 16.00 Nørremarksvej 18A, Tønder Side 1 af 7 Indholdsfortegnelse: 1. Referat mv.... 3 A) Godkendelse af referat... 3 2. Organisation...

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED LÆGEFORENINGENS BOLIGER V/ FÆLLESADMINISTRATIONEN AF 2009 DEN 10. DECEMBER 2012

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED LÆGEFORENINGENS BOLIGER V/ FÆLLESADMINISTRATIONEN AF 2009 DEN 10. DECEMBER 2012 1 Deltagere Fællesadministrationen af 2009 Lone Lund Rasmussen (Fællesadministrationen af 2009) Kasper Nørballe (Fællesadministrationen af 2009) Alex Rasmussen (Lægeforeningens Boliger) Københavns Kommune

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2014

Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2014 side nr. 119 Referat af bestyrelsesmøde 27. marts 2014 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud: Administrationen: Chris Cully Erling Sørensen Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Irene Madsen Graver Vicky

Læs mere

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31.

Referat. Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. Referat Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 7. september 2017 kl. 1630 Sted : SPICE kulturcafé Udsendt : 31. august 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2.

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 14. december 2010 16 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Boligorganisationen Tårnbyhuse

Boligorganisationen Tårnbyhuse Boligorganisationen Tårnbyhuse Referat af bestyrelsesmøde afholdt tirsdag den 14.4.2015 kl. 19.00. Til stede var: Afbud fra: Leif Eide Nielsen, Preben Crillesen, Susan Christiansen, Kurt Simonsen, Dagny

Læs mere

- 497 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. mandag d. 04. februar 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30.

- 497 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening. mandag d. 04. februar 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. - 497 - Referat af Bestyrelsesmøde i Arbejdernes Andels-Boligforening mandag d. 04. februar 2013 på kontoret, Skansen 8 kl. 17:30. Indkaldt er : bestyrelse, suppleant samt forretningsføreren. Fraværende

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN Den 22. oktober 2015 til ordinært møde tirsdag 3. november 2015 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter

Læs mere

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a.

Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. Boligorganisationen Munkegård Administrator: Almenbo a.m.b.a. 10. maj 2011 Referat af kombineret bestyrelses- og repræsentantskabsmøde for Boligorganisationen Munkegård Sted og tidspunkt Afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Dagsorden onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk

Dagsorden onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk Dagsorden onsdag den 1. februar 2017, kl. 10.00 Storegade 34 - Skærbæk Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 30. april 2014 kl. 16.00 i Elmelyparken 1D, Solrød. 7. maj 2014 Deltagere: Lau Ostenfeldt, Kirsten Sørensen, Ulrik Steffensen, Anni Rasmussen, Frank Polauke, Olaf

Læs mere

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening

Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening REFERAT Dialogmøde 2012 Fællesorganisationens Boligforening Dato: 12. november 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Bestyrelsesformand

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019

Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 side nr. 377 Referat af bestyrelsesmøde den 25. april 2019 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Christina Søby 1. suppleant

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden onsdag den 2. juni 2010 1 Dagsorden / Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Onsdag

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24.

Referat af styringsdialogmøde for 2014 / 2015 med De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune og Københavns Kommune d. 24. 1 Deltagere Bestyrelsen for De Vanføres Boligselskab for Københavns Kommune: Formand Susanne Henriksen Boligkontoret Danmark: Forvaltningsdirektør Lars Lehmann Økonomidirektør Bent Gail-Kalashnyk Forrentningsfører

Læs mere

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab

Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab REFERAT Dialogmøde 2013 Kalundborg almennyttige Boligselskab Dato: 10. juni 2013 Mødested: Kalundborg Kommune, Holbækvej 141 B, 4400 Kalundborg Deltagere: Boligorganisationen: Formand Richard Poulsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00

HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Hvidovre, den 5. februar 2014 Referat Den 4. februar 2014 HVIDOVREBO Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde (OB) nr. 24 Mødested: Afdeling: Hvidovrevej 327, kælderen Mødetid kl. 16.00 Deltagere: Lars Holm

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. oktober 2013 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 26. september 2013 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Fredag, den 14. juni 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa

Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl Humlehaven 4, Aabenraa Ekstern Referat Aabenraa Andelsboligforening Torsdag den 1. november 2018, kl. 16.30 Humlehaven 4, Aabenraa Side 1 af 8 Aabenraa Andelsboligforening Punkterne på dagsordenen er mærket (B) beslutning, (D)

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Dagsorden: Åbent møde. 1. Protokol fra bestyrelsesmødet, mandag den 10. oktober 2016. 2. Revisionsprotokol. 3. Meddelelser.

Læs mere

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen

Med venlig hilsen. Niels Vincent Andersen Emne : Bestyrelsesmøde Deltagere : Bestyrelsen Tid : Torsdag den 9. november 2017 kl. 1630 Sted : Hotel HArmonien Udsendt : 2. november 2017 DAGSORDEN: 1. Forhandlings- og revisionsprotokol 2. Efterretningssager

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl , på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Referat af ordinært bestyrelsesmøde mandag den 05.oktober 2015, kl. 16.00, på boligorganisationens kontor, Estrupsgade 12. Tilstede var: (JN) Joan Nielsen (SJ) Steen Johansen TP) Teddy Pedersen (SI) Susse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. august 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 21. september, kl. 17.30. Afbud: Ella Pedersen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10.

Læs mere

Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 21. januar 2015

Referat af dialogmøde mellem Boligselskabet Baldersbo og Ballerup Kommune onsdag den 21. januar 2015 Søren Christiansen Michael Hesselberg Jens Villads Jensen Anette Eriksen Boligselskabet Baldersbo BY, KULTUR OG ERHVERV Dato: 10. februar 2015 Tlf. dir.: 4477 2287 E-mail: byogerhverv@balk.dk Kontakt:

Læs mere

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening

Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening 1 Vedtægter for Smede-og Maskinarbejdernes Andelsboligforening Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Smede- og Maskinarbejdernes Andelsboligforening. Stk. 2. Organisationen

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 16. august 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 23. august 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen.

Medarbejderdag/studietur fredag den 11. september 2015, fra kl til Fra AB`side deltager ledelsen og formanden for boligorganisationen. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 19. august 2015, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 10. november 2014, kl. 16,30. Side 191/5 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Aase Andersen, Arne Olesen, Michael Jørgensen, Henny Rasmussen,

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 2. Orientering om mulighederne for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det til at betyde for afdelingen? - Spørgsmål og input fra beboerne

Læs mere

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn

Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn REFERAT Dialogmøde 2012 Boligselskabet for Høng og Omegn Dato: 23. oktober 2012 Mødested: Økonomistaben, Ubby Rådhus, Hovedgaden 62, 4490 Jerslev Deltagere: Boligorganisationen: Formand Kurt Olsen (afbud)

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet

På ekstraordinært afdelingsmøde i afd. 51, den 28. maj 2015 vedtog afdelingsmødet Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 26. juni 2015, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 20. maj 2015 blev

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30.

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. Side 165/6 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 16. juni 2014, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Nils Vinther, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Aase Andersen, Arne

Læs mere

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger

Randers Kommune: Tine Braüner Jung, den boligsociale enhed, jurist Lene Holdtdal Pedersen og jurist Inge Qvortrup, tilsynet med almene boliger Redegørelse Forvaltning: Sekretariatet, Miljø og teknik Møde vedr.: Redegørelse fra styringsdialogmøde Mødested: Laksetorvet, lokale D 3.32 Mødedato: 26-11-2015 Sendes til: Typografernes Stiftelse og RandersBolig

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk

Referat onsdag den 1. februar 2017, kl Storegade 34 - Skærbæk Referat onsdag den 1. februar 2017, kl. 10.00 Storegade 34 - Skærbæk Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1.Godkendelse af referat...3 2.Efterretningssager...3 3.Landsbyggefondsmidler...4 4.Dispositionsfonden...4

Læs mere

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år.

Jeg har gennem de seneste år indledt beretningen med omtale af renoveringen af Skovparken. Det vil jeg også i år. Bestyrelsens beretning på Telefon 62 21 19 76 Fax 62 20 10 10 Website www.svanbo.dk E-mail post@svanbo.dk Bankkonto Nordea 2680-7040263033 repræsentantskabsmødet den 12. juni 2014 Jeg har gennem de seneste

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 15. august 2018 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 31. august 2017 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 24. august 2017 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. august 2017, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. august 2017, kl Side 1/7 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. august 2017, kl. 16.30 I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Arne Olesen Hans Jørgen Christensen

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 26-02-2014 Restaurant Kikko, Vendsysselvej 15.30 Deltagere Jørn Stevns, Peter Fynbo Hansen, Knud Weiss, Robert Madsen, John Nilsson, Poul Jeppesen, Lis Bentin

Læs mere

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia.

Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia. Referat fra ordinært repræsentantskabsmøde i Arbejdernes Boligforening torsdag den 13. juni 2019 på Hotel Britannia. Formand Poul-Erik Hansen bød velkommen til årets repræsentantskabsmøde. Herefter blev

Læs mere

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 28. februar side nr Formand Chris Cully. Næstformand Vicky E. Jensen

AARHUS. Referat af bestyrelsesmøde den 28. februar side nr Formand Chris Cully. Næstformand Vicky E. Jensen Tilstede: Referat af bestyrelsesmøde den 28. februar 2019 side nr. 371 2.7 BL 100 år. 4.3 Afdeling 24 Bødker Balles Gaard 7.1 Sundhedstiltag i administrationen, fysioterapeut studerende. 4.5 Afdeling 49

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 19. april 2018 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN DAGSORDEN til ordinært møde torsdag den 26. april 2018 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 10. februar 2016 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 10. februar 2016 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 9. marts, kl. 17.30. Afbud: Ulla Dinesen 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 10. februar

Læs mere

Afd Bjerggården

Afd Bjerggården Præsentation: Dagsorden: 1. a. Valg af dirigent 1. b. Valg af referent 2.a Kort opfølgning på mødet fra d.23 maj 2.b Gennemgang af projektet for tagboliger: - Gennemgang af skitseoplæg. - Hvad kommer det

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Lars Henriksen, formand Poul Rasmussen, næstformand - afbud Dorte Sejerø - afbud Jens Klokhøj Boligselskabet Domea Vordingborg Referat fra organisationsbestyrelsesmøde Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00 i Strandgårdens bestyrelseslokale beliggende Strandgade 2, 4760 Vordingborg. Dagsorden: 1

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

Ungdomsbo. Indhold: Debatpunkter: 4. Indkomne punkter

Ungdomsbo. Indhold: Debatpunkter: 4. Indkomne punkter Referat fra bestyrelsesmøde nr. 152, onsdag den 9. oktober 2013 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015

Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015 side nr. 194 Referat af bestyrelsesmøde den 24. september 2015 Tilstede: Bestyrelsen: Afbud Administrationen: Chris Cully Lis Fræer Nielsen Børge Skovsende Morten Glud Erling Sørensen Vicky E. Jensen Steffen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018

Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 side nr. 324 Referat af bestyrelsesmøde den 22. marts 2018 Tilstede: Organisationsbestyrelse: Formand Chris Cully Næstformand Vicky E. Jensen Birthe Blach Morten Glud Kim Ribergaard Afbud Administration:

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Høje Gladsaxe Torv 2 B, 2. sal Telefon 39 69 25 44 Kontortid 09-13 (torsdag også 16-17.30) 2860 Søborg E-mail: abg@abg.dk Udlejning 10-13 (torsdag også 16-17.30) www.abg.dk

Læs mere

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011

REFERAT AF STYRINGSDIALOGMØDE MED HR S HUS REPRÆSENTERET VED EGEMAR & CLAUSEN DEN 6. DECEMBER 2011 1 Deltagere HR s Hus v/ Egemar & Clausen Claus Clausen (Egemar & Clausen) Susanne Roes (Egemar & Clausen) Københavns Kommune Peter Kærhus Sørensen (Teknik og Miljøforvaltningen), deltog i mødet under punkt

Læs mere

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 162 af 2. september 2014. 2. Revisionsprotokollat side 630. 3. Indkomne punkter.

Ungdomsbo. Beslutningspunkter: 1. Godkendelse af referat nr. 162 af 2. september 2014. 2. Revisionsprotokollat side 630. 3. Indkomne punkter. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 163 den 2. oktober 2014 kl. 16.00. Bestyrelsen: Mail-adresse: Claus-Peter Aanum. (CPA) Formand clauspeteraanum@me.com Berit Skanderup (BS) Næstformand skanderup@fanonet.dk

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt.

Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 20. august 2014, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 27. juni 2014

Læs mere

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde

Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Dato 13.03.2012 Dok.nr. 1.108.637 Sagsnr. 1.068.757 Ref. ehan Referat fra styringsdialogmøde med Varde Bolig Administration - onsdag, den 18. januar 2012 - mødelokale 6, Bytoften 2, Varde Deltagere fra

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN

ORGANISATIONSBESTYRELSEN ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Søborg, den 3. maj 2016 JLS/gj ORGANISATIONSBESTYRELSEN REFERAT fra ordinært møde torsdag den 28. april 2016 kl. 17.00 i selskabets administration, mødelokalet, Høje

Læs mere

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål

Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål Vedtægter for Lejerbo Stevns Kapitel 1 Navn, hjemsted og formål 1. Boligorganisationens navn er Lejerbo Stevns Stk. 2. Boligorganisationen har hjemsted i Stevns kommune. 2. Boligorganisationen er organiseret

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 6. marts 2019 kl. 17.30 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen.

Det gældende vedligeholdelsesreglement har du fået sammen med lejekontrakten i forbindelse med indflytningen. Velkommen i fsb fsb ønsker dig velkommen i din nye bolig. Denne pjece giver svar på mange af de spørgsmål, der kan opstå, når man flytter ind i en almen bolig. På fsb s hjemmeside www.fsb.dk kan du finde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde af 25. november 2015 blev godkendt og underskrevet.

Referat af bestyrelsesmøde af 25. november 2015 blev godkendt og underskrevet. Referat af bestyrelsesmøde lørdag den 12. december, kl. 17.30. Afbud: 1. Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen godkendt. 2. Underskrift af sidste referat. Referat af bestyrelsesmøde af 25. november blev

Læs mere

Vedtægter for Frederiksborg Almene Boligforening. Hillerød

Vedtægter for Frederiksborg Almene Boligforening. Hillerød Vedtægter for Frederiksborg Almene Boligforening Hillerød Kapitel 1 Navn, hjemsted, formål 1. Boligorganisationens navn er Frederiksborg Almene Boligforening. Stk. 2. Boligorganisationens hjemsted er Hillerød

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30

Bestyrelsesmøde. Referat Sted Start. 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Referat Sted Start 23. oktober 2014 Mariebo-Møllen Kl. 16:30 Deltagere Niels Kruse, Karl Jørgensen, Lotte Pluzek, Lars Olsen, Kjeld Kjeldsen, Per Carstens og Palle Rasmussen. Endvidere deltog suppleant

Læs mere

Referat. Mødepunkter. Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente Melgaard og Line Palm (Vejle Kommune)

Referat. Mødepunkter. Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente Melgaard og Line Palm (Vejle Kommune) Referat Tema: Styringsdialogmøde den 10. september 2018 AAB Tid: kl. 8-10 Sted: Teknisk & Miljø, mødelokale 3 Deltagere Steen Dall-Hansen og Hans Helge Andersen (AAB) Sina Petersen, Ulla Varneskov, Bente

Læs mere

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb?

velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? velkommen i fsb når du flytter ind mens du bor her her kan du få hjælp hvem er fsb? indhold Når du flytter ind Syn og rapport ved indflytningen Mens du bor her At bo i en almen bolig Beboerne har indflydelse

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015

Referat af styringsdialogmøde med Lægeforeningens Boliger ved FA09 og Københavns kommune den 6. februar 2015 1 Deltagere: Lægeforeningens Boliger: Alex F. Rasmussen, Peter Jørgensen og Jens Corfitzen FA09: Lone Lund-Rasmussen og Kasper Nørballe Københavns Kommune: Teknik- og Miljøforvaltningen: Jørgen Stein,

Læs mere

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl

Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl Side 1/8 Ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 14. februar 2011, kl. 16.00. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen, Lene Rasmussen, Eva Carlsen, Gunnar Sørensen, Hans Jørgen Christensen, Henny

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde

Referat af bestyrelsesmøde Referat af bestyrelsesmøde Deltagere Organisationsbestyrelsens medlemmer og 1. suppleant, direktør Afbud Tid Onsdag, den 14. august 2019 kl. 17.00 Sted Arbejdernes Byggeforening, Færgegården 1, 8600 Silkeborg

Læs mere

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012.

Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Referat til offentliggørelse fra styringsdialogmøde mellem Ballerup Ejendomsselskab og Ballerup kommune tirsdag den 3. januar 2012. Deltagere: Kurt Rytter, Ballerup Ejendomsselskab Lone Skriver, Ballerup

Læs mere

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30.

Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. Side 1/7 Referat at ordinært organisationsbestyrelsesmøde, mandag den 12. december 2016, kl. 16,30. I mødet deltog: Hans Bøyen Christensen Gunnar Sørensen Nils Vinther Leo Kristensen Aase Andersen Arne

Læs mere

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010

Glostrup, den 30.08.2010 SA Referat Den 19. august 2010 Postfunktionærernes Andels-Boligforening Stationsparken 24, 2. th. 2600 Glostrup Tlf. 43 42 02 22 Åbningstid kl. 10-14 Fax 43 42 02 21 E-mail pab@pab.dk CVR nr. 31 49 64 11 Glostrup, den 30.08.2010 SA

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening

Side 1 af 13 Aabenraa Andelsboligforening Ekstern Referat Organisationsbestyrelsen mandag den 16. juni 2014, kl. 16.30 Humlehaven 4 - Aabenraa Side 1 af 13 Indholdsfortegnelse 1 Godkendelse af protokol...3 1.1 Bestyrelsesmøde den 14.04.2014 fælles

Læs mere

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013

Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941. Styringsrapport. Regnskabstal for 2013 Boligorganisationen 14200 - Andelsboligforeningen af 1941 Regnskabstal for 2013 LBF-nr. 117 Navn: Andelsboligforeningen af 1941 Ringsted Antal lejemål i alt:c54 Fordelt på typer: Almene boliger Almene

Læs mere