Punt 2 - Godkendelse og opfølgning på referat af 5. marts. Studienævnet for medicin og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Punt 2 - Godkendelse og opfølgning på referat af 5. marts. Studienævnet for medicin og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse"

Transkript

1 K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for medicin og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 5. MARTS 2019 Forum Studienævnet for medicin og den sundhedsfaglige kandidatuddannelse Møde afholdt 5. marts 2019 kl. 15:30-18:00 Sted Mærsk-tårnets 15. sal lokale AFDELINGEN FOR UDDANNELSE OG STUDERENDE SEKTION FOR LEGALITET OG STUDIENÆVNSBETJENING Referent Jonas Bukhave Spenner BLEGDAMSVEJ 3B Til stede Andrea Maier(AM), Peter Schaldemose(PS), Annarita Ghosh Andersen(AGA), Mathilde Horn Andersen(MHA), William Wendler Thomassen(WWT), Jørgen Kurtzhals(JK), Marianne Benn(MB), Hannelouise Kissow(HK), Rikke Lund(RL), Torben Lykke Sørensen(TLS) Gæster Eva Maryl(EM) (Pkt. 4), Maria Gaston Andersen(MGA) (Pkt. 3), Cathrine Jonstrup(CJ) (Pkt. 6), Bjørg Elvekjær(BE) (Pkt. 8) 2200 KØBENHAVN N. TLF jonas.spenner@sund.ku.dk REF: JBS Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat af 5. februar 2019 (bilag) 3. Personsager og referat (bilag) 4. Orientering om og godkendelse af nye samarbejdsaftaler (Eva Maryl er inviteret til kl , bilag) 5. Godkendelse af eksamensplan for 5. semester KA for efteråret 2019 (bilag) 6. Status på øget bacheloroptag (Cathrine Jonstrup inviteret til kl. 16:15)

2 Ad 1) 7. Drøftelse og godkendelse af proces for evt. godkendelse og implementering af Arktisk-spor på 5. semester kandidat (bilag) 8. Introduktion af Nordic University Health Hub v. Bjørg Elvekjær (Samarbejde mellem School of Global Health, Centre for Online and Blended Learning samt Universiteterne i Bergen og Uppsala Drøftelse om FADL-strategi Fremtidens læger (bilag) 10. Godkendelse af uddannelseshierarkier for efteråret 2019 (bilag) 11. Orientering om Region Sjælland-spor 12. Evt. Godkendt. SIDE 2 AF 7 Ad 2) Godkendt. JK havde herudover nogle generelle meddelelser. - Vedr. reklame for lærebøger til introforelæsning på 1. semester KA. JBS og JK har undersøgt sagen. Studienævnet drøftede det og fandt, at det grundlæggende er ok, men at den slags skal foregå på en ordentlig måde. - JK orienterede om ændring i sammensætning af dispensationsog meritudvalget. Studienævnet anerkendte Steen Seier og Hans Perrilds arbejde igennem en lang årrække og takker for tro tjeneste i et meget arbejdstungt hverv. Opfølgning: Hans Perrild har indvilget i at fortsætte sit virke i udvalget. Ad 3) Ad 4) Maria leverer EM orienterede om de nye samarbejdsaftaler og status på indrejse/udrejse-tallene. Studienævnet drøftede de forskellige internationale muligheder der er for medicinstuderende. Sektion for Internationalisering arbejder på flere initiativer: - Fokus på at sende flere ud til de tysktalende lande, hvor der er flere gode aftaler - Fokus på at etablere pladser på 4. semester Studienævnet anbefalede, at der reklameres i MOK ift. de steder der er mindre populære. Dette går EM videre med. JK takkede EM for deres store arbejde. Ad 5) Godkendt uden kommentarer.

3 Ad 6) CJ introducerede punktet og gav en status på det øgede bacheloroptag. I efteråret 2018 har der været introduktionsmøde for hele BA, ligesom planer for 1. og 2 semester er blevet igangsat. I foråret 2019 vil der blive taget fat i 3. og 4. semester. SIDE 3 AF 7 Herefter havde studienævnet nogle spørgsmål: AM spurgte til om SAU8 fastholdes. Til dette svarede CJ, at det gør de i udgangspunktet, men at man selvfølgelig vil se tiden an. Flere spurgte til om der kommer flere SAU24 undervisere. CJ svarede, at det gør der, hvis det bliver nødvendigt. RL udtrykte på vegne af IFSV bekymring for hvorvidt instituttet bliver involveret tilstrækkeligt. CJ gjorde det klart, at IFSV er kontaktet, og at de er i proces. RL spurgte endvidere til, hvor pengene til eventuelle ekstraansættelser skal komme fra. CJ svarede her til, at det skal afklares i dekanatssøjlen. JK supplerede med, at det er fuldt finansieret. MHA spurgte til hvad der menes med, at ydertider bliver taget i brug. Der var bekymring for om det stadig er CJ svarede, at det stadig er mellem kl TLS spurgte til status på erhvervspladser. CJ er i tæt kontakt med IKM omkring at skaffe pladser. Men det er svær øvelse. JK fastslog vigtigheden af at få IKM på banen hurtigt ift. kandidaten og 6BA. Der kunne blive problemer, da vi har kunnet udjævne kandidatoptaget, men fremadrettet bliver vi kun betalt for vores egne studerende, Så vi kan ikke længere supplere op med eksterne bachelorer. HK spurgte til om der skal der laves ændringer på eksaminer. Projektgruppen skal være opmærksomme på, at studienævnet skal godkende eventuelle ændringer. Desuden kunne CJ oplyse at samundervisningen med Odont og Mol.Bio-studerende fortsætter. Studienævnet drøftede desuden mulighederne for streaming af forelæsninger. Det er et emne, som studienævnet skal drøfte igen på et senere tidspunkt. JK summerede op og bad CJ om at komme igen inden udrulningen samt deltage ved et møde med IKM. Ad 7) JK introducerede problemstillingen og forslaget som skitseret i bilagsmaterialet.

4 Herefter drøftede studienævnet forslaget og godkendte, at JK går videre med at afsøge muligheden for et arktisk spor på 5. semester KA. Studienævnet var generelt meget positive over for forslaget. EM gjorde det klart, at vi skal være opmærksomme på, at der skal være pladser til Dr. Ingrids Hospital på 2KA. De studerende gjorde herefter opmærksom på, at det kan udtynde søgningen til de øvrige perspektiver. Beslutning: JK og JBS går videre med processen. SIDE 4 AF 7 Ad 8) BE introducerede projektet (læs mere her: og her: Det er ressourcekrævende at lave digitale ressourcer, så dette er et forsøg på at lave nogle samarbejder, som kan skabe nogle digitale biblioteker (platform/hub) på tværs. I første omgang er det et samarbejde med Uppsala og Bergen inden for global sundhed, men meningen er, at projektet på længere sigt skal udvide samarbejdet til også at inkludere medicin samt yderligere universiteter i norden. Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse er de første der bliver præsenteret for projektet (uden for Global Sundhed). Studienævnets medlemmer var grundlæggende meget positive og havde ideer til et fremtidigt samarbejde. Studienævnet drøftede blandt andet, hvordan man kan implementere de initiativer, der allerede er på medicinuddannelsen. Blandt andet nævnte AM KUVI: JLA. AM meldte sig desuden til at indgå i et fagligt sparringssamarbejde, hvis projektgruppen ønskede dette. Studienævnet havde også en række forbehold/gode råd til hvordan der kan arbejdes videre med projektet: HK gjorde opmærksom på at alle undervisere for nuværende har fået besked på kun at bruge ABSALON som portal. Til dette svarede BE, at der er opbakning til dette projekt fra dekanatet på SUND, så det vil blive tænkt ind fremadrettet. JK supplerede med, at grunden til at man skal bruge ABSALON er, at de

5 studerende skal kunne have deres overblik herinde. Derfor kan man sagtens linke til HUBen inde i ABSALON. RL havde en bekymring ift. hvem der rydder op i materialet løbende. BE svarede, at alle sådanne beslutninger endnu ikke er taget. De skal tages løbende. Dette spørgsmål afhænger også af om der bliver nok partneruniversiteter og folk der brænder for det. SIDE 5 AF 7 BE gjorde opmærksom på, at HUBen kun kan komme op at stå, hvis der er energi i de faglige miljøer. Det er det projektorganisationen arbejder med lige nu. JK takkede for oplægget og fandt ideen god, inspirerende og relevant. JK anbefalede at arbejdet i højere grad kunne fungere i uddannelsesrådet. JLS foreslog, at BE deltager ved Cand.scient.san-lærermøde. Opfølgning: JBS sætter BE i kontakt med Christine Gulstad. Ad 9) JK introducerede punktet og baggrunden for drøftelsen. HK spurgte indledningsvist til hvor vigtigt et dokument dette er. Og om det har en formel konsekvens. WWS forklarede baggrunden for en FADL-strategi. Strategien skal primært ses som et oplæg til politisk debat med flere forskellige interessenter. Strategien er udtryk for en national tilgang til lægeuddannelsen, der kan derfor være elementer, der ikke er møntet på KU og vice versa. Studienævnet ønskede at Aftagerpanelet spørges til dette udspil. Herefter drøftede studienævnet indholdet i strategien. Der var flere interessante bemærkninger til blandt andet kvote-2 optag, pædagogisk opkvalificering og muligheden for at retænke vores eksaminer. Studienævnet vil tage disse tanker med når fremtidens lægeuddannelse skal drøftes ved det ekstraordinære møde i maj. MHA nævnte, at hun synes FADL giver KU et klap på skulderen med dette udspil. AM mener, at uddannelsen har et problem, idet der kontinuerligt puttes flere og flere fagelementer ind i uddannelsen, men at der ikke fjernes i lige så høj grad.

6 TLS fandt udspillet meget radikalt ift. til at fjerne fokus på meget specialiserede funktioner (dem som bliver professorer) og over på mere generelle kompetencer. Studienævnet drøftede også kommentarerne til klinikopholdene, hvor det ikke kan være møntet på KU. Men flere opfordrede til, at KU stadig kan forbedre elementer. Eksempelvis kan logbøgerne, som i forvejen er gode, blive endnu bedre. MB foreslog, at en af de gode afdelinger laver en manual til det gode klinikophold, som måske kan varetages af afdelingens sekretær. AGA pegede på, at Rejseholdet varetager nogle af de funktioner. Studienævnet drøftede herefter, hvordan man kan optimere kommunikationen mellem Studienævn/IKM og afdelinger. SIDE 6 AF 7 Opfølgning: Studienævnet tager udspillet ad notam og inddrager det i tankerne om en revision af uddannelsen. Ad 10) Studienævnet drøftede uddannelseshierarkierne. Hierarkierne er primært et værktøj, som institutterne bruger til at udarbejde kursusbudgetter. Beslutning: Godkendt Ad 11) JK informerede om RS-processen på baggrund af materiale fremsendt af Patrick Dan Lorien: Baseret på et møde mellem Ulla Wever, Leif Panduro (koncendirektør i RS), Hans Henrik Saxild og Preben Cramon udrulles uddannelsessporet på SUH Køge fremadrettet. Det er samtidig projektets målsætning, at NSR indgår i udrulningen af Region Sjælland-sporets 5. og 6. semester i henholdsvis forårssemestret og efterårssemestret 2020, Holbæk i henholdsvis forårssemestret og efterårssemestret 2021, og Nykøbing Falster, når sygehuset vurderer det hensigtsmæssigt. Patrick Dan Lorien og IKM har udformet en kravsspecifikation for, hvad det kræver at udbyde 5. og 6. sem og kun hvis hospitalerne lever op til denne, kan de deltage i ovennævnte kronologiske udrulning. Derudover blev følgende 3 punkter aftalt: 1. Temafagene afholdes fremadrettet på SUH Køge grundet undervisningsform

7 2. Akut patient afholdes fremadrettet på SUH Køge grundet undervisningsform 3. En evt. fordeling i regionen af 2., 3. og 4. semester genoptages først, når de øvrige geografier succesfuldt har kunnet byde ind på 5. og 6. semester. SIDE 7 AF 7 JK informerede desuden om at han har gjort opmærksom på, at det ikke er nok at der er en lektor, men at der skal være et ordentligt læringsmiljø. Ad 12) Intet til eventuelt

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 11. SEPTEMBER

Læs mere

Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 4. DECEMBER

Læs mere

Aftagerpanelet for Medicin

Aftagerpanelet for Medicin D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 4. FEBRUAR 2015 Forum Møde mellem Aftagerpanelet

Læs mere

Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 7. JANUAR

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 23. JULI 2015 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 9. MARTS

Læs mere

Forretningsudvalg for Undervisningsudvalg ved IKM

Forretningsudvalg for Undervisningsudvalg ved IKM K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N Forretningsudvalg for Undervisningsudvalg ved IKM M Ø D E R E F E R A T 29. MAJ 2018 Forum Forretningsudvalg

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. SEPTEMBER 2017 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 13. FEBRUAR

Læs mere

Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 6. NOVEMBER

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. maj, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. maj, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 9. MAJ 2016 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING

Læs mere

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2.

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Møde afholdt: 20. april Sted: Mærsk Tårnet, lokale 13.2. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. APRIL 2017 Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse

Læs mere

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013

Evalueringsrapport for medicinstudiet E2012 og F2013 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for medicin EVALUERINGSRAPPORT 7. OKTOBER 2013 Vedr.: Rapport ved Evalueringsrapport

Læs mere

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad.

Studienævnet for It og Sundhed. Forum. Møde afholdt Mandag d. 8. februar , Odontologisk mødelokale. Sted. Christine Gulstad. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2016 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Studienævnet for Medicin Studienævnsmøde tirsdag d. 3. januar Studienævnet for Medicin. Forum

Studienævnet for Medicin Studienævnsmøde tirsdag d. 3. januar Studienævnet for Medicin. Forum K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin Studienævnsmøde tirsdag d. 3. januar 2017 M Ø D E R E F E R A T 3. JANUAR

Læs mere

Aftagerpanelet for den Lægevidenskabelige Bachelor- og Kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den Lægevidenskabelige Bachelor- og Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Aftagerpanelet for den Lægevidenskabelige Bachelor- og Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. marts Sted: Malene K. K. Eriksen. Referent:

Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 3. marts Sted: Malene K. K. Eriksen. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2015 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR UDDANNELSE OG

Læs mere

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. SEPTEMBER 2017 Forum Studienævnsmøde, Odontologisk

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. september, (pavillonen) Sted:

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. september, (pavillonen) Sted: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 06. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnet for Medicin

Læs mere

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse

Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor- og kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 1. NOVEMBER 2018 Forum Aftagerpanelet for den lægevidenskabelige bachelor-

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. januar 2013 kl. 14-16. Sted: 23.1.10. Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 9. januar 2013 kl. 14-16. Sted: 23.1.10. Karina Rømer. Referent: D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T G O D K E N D T 11. JANUAR 2013 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. december, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 1. december, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 16. DECEMBER 2015 Forum Studienævnet for Medicin

Læs mere

Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved - Ekstra møde vedr. COBL-bevilling

Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved - Ekstra møde vedr. COBL-bevilling I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Forretningsudvalget for Undervisningsudvalget ved Institut for Klinisk Medicin M Ø D E R E F E R A T 3. MARTS

Læs mere

Studienævnet for Medicin og den Sundshedsfaglige Kandidatuddannelse

Studienævnet for Medicin og den Sundshedsfaglige Kandidatuddannelse K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og den Sundshedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 12.

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 11. januar 2017 kl Sted Panum Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. JANUAR 2017 Forum Odontologisk Studienævn DEPARTMENT

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Københavns Universitetshospitals bestyrelse MØDEREFERAT - ENDELIGT 10. MARTS 2017 Forum KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Fredag

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

Dorte Lundsager TLF

Dorte Lundsager TLF D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. JANUAR 2013 Forum Møde afholdt: Studienævnet for Medicin

Læs mere

1. Implementering af deadlines for ændring af praktikpladstildeling kl

1. Implementering af deadlines for ændring af praktikpladstildeling kl Referat fra FOKUS-rådsmøde d. 17.09.2012 Mødedato 17. september 2012 Starttidspunkt 12:30 Sluttidspunkt 15:30 Afdeling/enhed Sygeplejerskeuddannelsen i Vejle Dokumentnavn 215069.Referat - FOKUS-rådsmøde

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, Dorte Lundsager TLF +45 35 32 79 00 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 10. FEBRUAR 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Møde mellem Censorformandskabet for de farmaceutiske uddannelser og farmaceutiske fagmiljøer på KU og SDU Implementering af CensorIT

Møde mellem Censorformandskabet for de farmaceutiske uddannelser og farmaceutiske fagmiljøer på KU og SDU Implementering af CensorIT K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Møde mellem Censorformandskabet for de farmaceutiske uddannelser og farmaceutiske fagmiljøer på

Læs mere

Københavns Universitetshospitals bestyrelse. KUH s bestyrelse. Forum. Møde afholdt: Fredag den 6. marts kl. 8 9.30. Sted: Panum, lokale 33.5.

Københavns Universitetshospitals bestyrelse. KUH s bestyrelse. Forum. Møde afholdt: Fredag den 6. marts kl. 8 9.30. Sted: Panum, lokale 33.5. DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Københavns Universitetshospitals bestyrelse MØDEREFERAT - GODKENDT 20. MARTS 2015 Forum KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Fredag

Læs mere

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent:

Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2012 kl Sted: ØF 2A, Signe Bech. Referent: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. JUNI 2012 Forum Studienævnsmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI Møde afholdt: 13. juni 2012 kl. 14.00

Læs mere

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF

Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse. Malene K. K. Eriksen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnet for Medicin og Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse M Ø D E R E F E R A T 30. APRIL

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, referat fra forrige møde godkendes elektronisk

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden, referat fra forrige møde godkendes elektronisk D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 9. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for It og Sundhed AFDELINGEN FOR UDDANNELSE

Læs mere

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Onsdag den 8. marts 2017, kl Faculty club, Panum.

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Onsdag den 8. marts 2017, kl Faculty club, Panum. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N Undervisningsudvalget ved IKM M Ø D E R E F E R A T 9. MARTS 2017 Forum Undervisningsudvalget ved IKM Møde afholdt

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Ledelsessekretariatet www.kvalitetssikring.aau.dk Juni 2014 Sagsnr.: 2012-412-00017 Procedure for selvevaluering og udvikling af Aalborg Universitets uddannelser Baggrund Procedure for selvevaluering og

Læs mere

Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen

Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen Referat møde i uddannelsesudvalget for socialrådgiveruddannelsen Professionshøjskolen Absalon Mødedato: 5. oktober 2017 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Lokale: B1.14 Deltagere:

Læs mere

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse

Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen på den odontologiske bachelor- og kandidatuddannelse D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T SAGSNOTAT 24 APRIL 2012 Vedr.: Opgave- og ansvarsfordeling i forbindelse med evaluering af undervisningen

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5.

REFERAT. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl Sted: Lokale 3 på 5. Statens Kunstfonds Bestyrelse Møde nr. 10 Mødedato: 21. september 2017 Tidspunkt: Kl. 10.30-15.00 Sted: Lokale 3 på 5. sal REFERAT Til stede fra bestyrelsen: Gitte Ørskou (fmd.), Kim Herforth Nielsen (pkt.1-12),

Læs mere

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse Møde afholdt 20. september 2018, kl Sted

Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse Møde afholdt 20. september 2018, kl Sted K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 20. SEPTEMBER 2018 Forum Undervisningsudvalget for Den Sundhedsfaglige

Læs mere

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab M Ø D E R E F E R A T 16. JUNI 2014 Forum Studienævnet

Læs mere

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab. Mødelokale i Afd. for Miljø og Sundhed, CSS

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab. Mødelokale i Afd. for Miljø og Sundhed, CSS DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab MØDEREFERAT AF MØDE 168 10. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab AFDELINGEN FOR

Læs mere

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. oktober, Sted: Malene K. K.

Studienævnet for Medicin. Studienævnet for Medicin. Forum. Møde afholdt: Tirsdag den 6. oktober, Sted: Malene K. K. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Medicin M Ø D E R E F E R A T 26. OKTOBER 2015 Forum Studienævnet for Medicin

Læs mere

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde.

2. Godkendelse af referat Referaterne fra de sidste to møder er ikke godkendt af Studieleder og udsendes først sammen med referatet fra dette møde. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Møde 2/19 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 21. februar 2019, kl. 10.15 12 Sted: Institut for Statskundskab, bygning 1330, lokale 126 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt 10. februar Sted Karina Rømer. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. FEBRUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent:

Studienævnet. Studienævnet. Forum. Møde afholdt: Den 19. maj Sted: Lokale Christina Holbøll. Referent: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2014 Forum Studienævnet ANTROPOLOGI Møde afholdt: Den 19. maj 2014 Sted:

Læs mere

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET. Panum, lokale (Mærsk Tårnet, 15. sal)

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET. Panum, lokale (Mærsk Tårnet, 15. sal) KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Københavns Universitetshospitals bestyrelse MØDEREFERAT - FORELØBIGT GODKENDT 21. DECEMBER 2018 Forum KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET Møde

Læs mere

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Københavns Universitetshospitals bestyrelse MØDEREFERAT - FORELØBIG GODKENDT 30. SEPTEMBER 2019 Forum KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET Møde

Læs mere

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF

Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET. Tea Malthesen TLF K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Medlemmer af Dialogforum M Ø D E R E F E R A T MARTS 2018 Forum Dialogforum FAKULTETSSEKRETARIATET

Læs mere

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013

Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 D E T I N F O R M A T I O N S V I D E N S K A B E L I G E A K A D E M I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 28. MAJ 2014 Vedr.: Evalueringsrapport for 2013 Evalueringsprocedure Evalueringspolitik

Læs mere

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter,

Formanden ændrede rækkefølgen for behandling af dagsordenspunkter, I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K & R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. 22. DECEMBER FEBRUAR 2017 2016 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Møde i Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt Onsdag den 13. december :30-19:30. Sted Lokale 1.1.

Odontologisk Studienævn. Møde i Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt Onsdag den 13. december :30-19:30. Sted Lokale 1.1. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 11. DECEMBER 2017 Forum Møde i Odontologisk Studienævn

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Referat af møde nr. 12 i Kandidatstudienævnet for Sprog og Erhvervskommunikation Tid: Torsdag d. 26. januar 2012 kl. 10.00-12.00 Sted: K102 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden til møde nr. 12 2. Godkendelse

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi

Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmerne af aftagerpanelet M Ø D E R E F E R A T 1. JUNI 2011 Forum Aftagerpanelet ved Institut for Antropologi Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Undervisningsudvalgsmøde IKM. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2014, kl Sted: Dorte Lundsager.

Undervisningsudvalgsmøde IKM. Forum. Møde afholdt: Torsdag den 18. september 2014, kl Sted: Dorte Lundsager. I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2014 Forum Undervisningsudvalgsmøde IKM INSTITUT FOR KLINISK MEDICIN Møde

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen :\Sekretær-Institut for Teknologi\Bioanalytikeruddannelsen\BIO - Uddannelsesudvalg\2015\1. juni\150710 Referat af uddannelsesudvalgsmøde på Bioanalytikeruddannelsen 01.06.2015 Dato & tid 1. juni 2015 kl.

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Københavns Universitetshospitals bestyrelse M ØD ER EF ER AT 24. MARTS 2017 Forum KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt Fredag den

Læs mere

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB)

Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag. Afbud Flemming Saugmann Brun (FSB) Møde 3/18 i Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Referat Tid: 13. marts 2018, kl. 13.15-15.15 Sted: Lokale 126, bygning 1330 Studienævnet for Statskundskab og Samfundsfag Til stede Anne Binderkrantz

Læs mere

REFERAT LEDERMØDE EJENDOMSCENTER GULDBORGSUND

REFERAT LEDERMØDE EJENDOMSCENTER GULDBORGSUND REFERAT LEDERMØDE EJENDOMSCENTER GULDBORGSUND DATO: NR. STED: 12-08-2015 12 MØDELOKALE 2. 1. SAL, BLOK D TIDSPUNKT: 08.00-10.00 FRAVÆRENDE: AFBUD: STEEN JENSEN, MORTEN RASMUSSEN REFERENT: JANE 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Møde afholdt: 10. oktober 2012 kl. 16:35. Sted: Fakultetsservice lokale

Odontologisk Studienævn. Møde afholdt: 10. oktober 2012 kl. 16:35. Sted: Fakultetsservice lokale D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmer af studienævnet M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 10. OKTOBER 2012 Forum Odontologisk

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES

AARHUS UNIVERSITET SCHOOL OF BUSINESS AND SOCIAL SCIENCES Medlemmerne af Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Referat af møde nr. 20 i Fagstudienævnet ved Erhvervskommunikation Tid: Tirsdag den 6. maj 2014 kl.11 Sted: Bygn. 1483, lokale 516 Dagsorden: 1.

Læs mere

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden:

Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl , lok oktober Dagsorden: Der indkaldes hermed til Institutrådsmøde Tirsdag d. 9. oktober, kl. 10-12, lok. 1.02 Juridisk Institut Niels Jernes Vej 6b 9220 Aalborg Chefkonsulent Tlf. 9940 2791 lut@law.aau.dk Dagsorden: 4. oktober

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt

2. Godkendelse af referat fra møde & 26. april (bilag) Begge godkendt UN-møde Pædagogisk filosofi 07. 06. 2017 Til stede: VIP: Anne-Marie Eggert Olsen, Per Jepsen, Oliver Kauffmann, Carsten Fogh Nielsen, Thomas Aastrup Rømer. Studerende: Maira Hoffmann, Maria Langy Jensen,

Læs mere

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET, D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 11. MAJ 2012 Forum Studienævnet for Medicin FAKULTETSSEKRETARIATET,

Læs mere

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147

Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn. Tid: 20. juni 2016, kl Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Referat af 5. møde i Det Juridiske Fagstudienævn Tid: 20. juni 2016, kl. 13-15 Sted: Juridisk Institut, bygning 1410, lokale 147 Det Juridiske Fagstudienævn Til stede Professor Jørgen Albæk Jensen (studieleder

Læs mere

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser

Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Ordførende professorer Kursusledere Koordinerende professorer Øvrige interessenter i de specialefokuserede kurser Vejledning - Indmelding af idéer til specialefokuserede kurser 5. NOVEMBER 2015 På baggrund

Læs mere

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 2 i Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Tid: Fredag den 10. marts 2017 kl. 08.30-10.30 Sted: 8001-2105 Fagstudienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Dato:

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Torsdag den 1. marts, kl Faculty club, Panum.

Undervisningsudvalget ved IKM. Undervisningsudvalget ved IKM. Forum. Møde afholdt Torsdag den 1. marts, kl Faculty club, Panum. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T I N S T I T U T F O R K L I N I S K M E D I C I N Undervisningsudvalget ved IKM M Ø D E R E F E R A T 6. MARTS 2018 Forum Undervisningsudvalget ved IKM Møde afholdt

Læs mere

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF

Studienævnet for Medicin AFDELING FOR LEGALITET OG. Dorte Lundsager TLF D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studienævnet for Medicin MØDEREFERAT 5. APRIL 2013 Forum Studienævnet for Medicin AFDELING FOR

Læs mere

Aftagerpanelet på Institut for Statskundskab. Aftagerpanel på institut for Statskundskab. Forum. Møde afholdt: Institut for Statskundskab

Aftagerpanelet på Institut for Statskundskab. Aftagerpanel på institut for Statskundskab. Forum. Møde afholdt: Institut for Statskundskab I N S T I T U T F O R S T A T S K U N D S K A B Aftagerpanelet på Institut for Statskundskab M Ø D E R E F E R A T 30. NOVEMBER 2015 Forum Aftagerpanel på institut for Statskundskab INSTITUT FOR STATSKUNDSKAB

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer.

Odontologisk Studienævn. Studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: 11. september 2013 kl Sted: Karina Rømer. D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 11. SEPTEMBER 2013 Forum Studienævnsmøde

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

Kanalstrategi LinkedIn

Kanalstrategi LinkedIn Kanalstrategi LinkedIn 1 Baggrund... 2 2 Formål... 2 3 Målgruppe... 2 4 Fordele ved valg af denne kanal... 2 5 Udfordringer... 2 6 Indhold og frekvens... 2 6.1 Hashtags:... 3 6.2 Tags:... 3 6.3 Tone of

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Procedure for selvevaluering og udvikling af uddannelser

Procedure for selvevaluering og udvikling af uddannelser Strategi og Kvalitet Email: kvalitet@adm.aau.dk www.kvalitetssikring.aau.dk September 2013 (revideret juni/dec.2014, april/sep.2015, dec. 2016, okt. 2018) Sagsnr.: 2018-412-01052 Procedure for selvevaluering

Læs mere

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer

Politrådsmøde 25.02.13. 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer Politrådsmøde 25.02.13 1.) Valg af referent og ordstyrer Lea er vælges som referent Petra er vælges som ordstyrer 2.) Godkendelse af dagsorden og referat Begge godkendt uden indsigelser. 3.) Orientering

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 12. november 2014, kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 12. november 2014, kl Sted: Karina Rømer. Referent: DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT- GODKENDT 12. NOVEMBER 2014 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING FOR UDDANNELSE OG Møde afholdt: 12. november 2014, kl. 16.35 Sted:

Læs mere

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET

KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET SUNDHEDSVIDENSKABELIGE FAKULTET Københavns Universitetshospitals bestyrelse MØDEREFERAT 15. DECEMBER 2015 Forum KUH s bestyrelse LEDELSESSEKRETARIATET Møde afholdt: Fredag den

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi

Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi. Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Medlemmerne af Studienævnet for Psykologi Der indkaldes hermed til 2. møde i Studienævnet for Psykologi Tid: fredag den 22. marts kl. 13.00-15.00 Sted: Bygning 1350, lokale 314 Dagsorden: 1. Godkendelse

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi

Studienævnet ved Institut for Antropologi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Til medlemmerne af studienævnet M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. AUGUST 2016 Forum Studienævnet

Læs mere

Til: Faglig Følgegruppe for Genoptræning

Til: Faglig Følgegruppe for Genoptræning Til: Faglig Følgegruppe for Genoptræning Referat af møde i arbejdsgruppen for implementering af ny vejledning på genoptræningsområdet tirsdag den 17. marts 2015 Dagsorden 1. Velkommen, kort introduktion

Læs mere

Medlemmerne af MPH-studienævnet. MPH- studienævnet MPH-SEKRETARIATET, INSTITUT FOR. Forum. Møde afholdt: 8. maj 2012 kl. 15-17

Medlemmerne af MPH-studienævnet. MPH- studienævnet MPH-SEKRETARIATET, INSTITUT FOR. Forum. Møde afholdt: 8. maj 2012 kl. 15-17 D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Medlemmerne af MPH-studienævnet MØDEREFERAT 11. JUNI 2012 Forum MPH- studienævnet MPH-SEKRETARIATET,

Læs mere

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab

Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet for Folkesundhedsvidenskab M Ø D E R E F E R A T 11. MARTS 2014 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat. TR-rådet 26. april 2016

Referat. TR-rådet 26. april 2016 Referat Referat af møde i: Dato for møde: TR-rådet 26. april 2016 For referat: Dato for Karen Fischer-Nielsen udarbejdelse: 10. maj 2016 Deltagere: Kirsten Ægidius (KÆ), Kirsten Thoke (KT), Lone Guldbæk

Læs mere

Undervisningsudvalget IKM. Undervisningsudvalget IKM. Forum. Møde afholdt Onsdag den 27. februar 2019, kl

Undervisningsudvalget IKM. Undervisningsudvalget IKM. Forum. Møde afholdt Onsdag den 27. februar 2019, kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Undervisningsudvalget IKM M Ø D E R E F E R A T 1. MARTS 2019 Forum Undervisningsudvalget IKM

Læs mere

Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje

Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje Uddannelsesrådet for odontologi og tandpleje I henhold til Københavns Universitets bestyrelses beslutning af 15. december 2011 om oprettelse af uddannelsesråd på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet etableres

Læs mere