Referat af stormøde i Distrikt Trekanten. Horsens KFUM & KFUK, onsdag den 23. oktober 2013.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af stormøde i Distrikt Trekanten. Horsens KFUM & KFUK, onsdag den 23. oktober 2013."

Transkript

1 Referat af stormøde i Distrikt Trekanten. Horsens KFUM & KFUK, onsdag den 23. oktober Deltagende foreninger: Horsens, Kolding, Vejle, Thyregod, Give, Hedensted - i alt ca. 35 deltagere. Velkomst ved Rasmus Stougaard. Andagt ved Jytte Pedersen. Vi sang to af Jyttes egne salmer og hørte, hvordan hun finder inspiration til at skrive salmer. Oplæg fra hovedbestyrelsen ved Natasha Petersson vision 2025 : "I 2025 vil KFUM & KFUK være en dynamisk og levende organisation, der når ud til flere og nye målgrupper. Vi tilbyder aktiviteter, der på et tydeligt kristent grundlag møder de behov, som børn og unge omkring os har, og styrker deres livsmod og handlemuligheder i forhold til både trosliv og samfundsliv. Udpluk af kommentarer efter gruppedebat: - Inddrage skæve eksistenser/ressourcesvage unge. - Ikke særlig ambitiøs vision. Mener at de fleste "pinde" allerede er opfyldt. - Der skal allerede nu arbejdes på, at fastholde medlemmerne, ligesom der skal være ledere der "vil arbejdet". Pkt. 1 - stormødet åbnet af formanden. Valg af dirigent: Klaus Kroman Valg af referent: Hanne Hørup Stemmetællere: Leif Juhl, Kolding og Kurt Petersen, Give Klaus konstaterede, at mødet var lovligt indvarslet. Pkt. 2 beretning: a. Børn Lejr for 6-9 årige: 25 børn med på sommerlejr på Skåstrup Strand. Badeture, Sigurd Barret, guldgraverløb, underholdning og sjov. Tema fadervor.

2 Lejr for 9-13 årige: 24 deltagere Tema: Patriarkernes fortælling, Abraham Isak Jakob og Josef. Udfordringer: At finde ledere var svært. Endte med at 5 (alle fra Odense) tog afsted. De 4 stiller op igen næste år, men savner yderligere én, gerne kreativ person, der vil stille sig til rådighed. Flere deltagende drenge ønskes og piger år søges til ung leder gruppen. Efterårslejren: Fin tilslutning. God flok ledere, der har deltaget gennem mange år. b. Teenudvalg Trekanten og Syd holder arrangementer sammen - forfest WD 60 deltagere, 2 busser WD med 90 deltagere, teenlejr deltagere. Mand søges til udvalget. c. Unge: Raptus år (i samarbejde med Syd). Udvalget består af 7 personer. God opbakning til arrangementer. d. Lederfokusudvalg: Spørgeskemaundersøgelse har givet god feedback. Der afholdes en række fyraftensmøder med oplæg til inspiration til foreningerne. Næste møde i Kolding den 30. oktober e. Kommunikation: Der arbejdes meget med hjemmeside og FB (Facebook). Der opfordres til, at man tilmelder sig nyhedsbrevet (fra hjemmesiden) samt følger med på FB. Det kan lade sig gøre uden at oprette en profil. f. Konsulentprojektets økonomi: Der blev fremlagt regnskab der viser et underskud. Kristian Thisgaard formoder dog at underskuddet udlignes, idet der fortsat er mulighed for at søge midler hos flere foreninger m.v. g. Arbejdsgiverudvalget: KFUM & K - et godt sted at være - netværket - stor tak til Viktor, der formår at samle alle trådene. h. Koordinerende udvalg: Se beretning på hjemmesiden.

3 Pkt. 3. Regnskab: Gennemgang ved Carl Martin Hansen og spørgsmål fra deltagerne. Regnskabet lægges på hjemmesiden fra i aften. Udbytter fra formuen (investeringsbeviser) har bl.a. medvirket til, at underskuddet ikke er blevet så stort som forventet. Pkt. 4. Arbejdsdrøftelse - distriktets vision og konsulentens fremtidige arbejdsopgaver - nedsættelse af et visionsudvalg: Formanden orienterede om Syds ønske om, at indgå et samarbejde med Distrikt Trekanten om ansættelse af en ny konsulent. Visioner: - Oplæg ved Viktor - hvad skal være vores vision (mål, ledestjerne) sammenhængende med - drivkraften - energien og benzinen. - Tænk stort! Gruppevis drøftelse af nedenstående fokusgrupper. Konklusion med kommentarer fra debatten: Hvad ser vi Hvad vil vi Hvad gør vi Teenagers Ikke alle fanger de gode arrangementer. Potentiale i de årige konfirmander økonomisk støtte fra menighedsrådene. Mere synlighed i forhold til teen-arrangementer. Konfirmandlejr i Distrikt Trekanten weekend. Mobillister Personlig kontakt til dem vi kender/den konsulent, de kender. Samarbejder med ungdomspræsterne. Unge årige Ca. 80 medlemmer i alderen år. De unge tilflyttere ser ikke de nye muligheder eller glemmer det. KFUM og K skal være et fristed med luft til hjernen evt. et lederfællesskab. Studieboliger med billig husleje (evt. for ledere). Vigtigt at nurse gruppen, da det er vores potentielle afløsere. Undersøger hvem der i målgruppen kender til KFUM og K og evt. ikke bruger foreningen længere. Konsulenten kan evt. bruges til, at finde de unge på uddannelsesstederne. Frivillige Engagement, men også pligt det bliver surt. Mangel på ledere. Godt miljø og fællesskab, der skal være plads til at trække sig ind i mellem. Afgrænsede projekter. Føle ejerskab. Sælge den gode historie ved at fortælle, at vi gør en forskel, vi lærer noget, og har et godt fællesskab. Påskøn hinanden vis engagement.

4 Mentorer for nye frivillige En fest. Familie Arrangement til Skærup Zoo m.v. Arrangement. Dyrke det, at vi kender hinanden på tværs. Hjælpe små foreninger til, at kunne samles med nogle af de større og mærke suset. En dag eller en fest med aktiviteter på tværs, dyrke relationer - opleve forbundethed på tværs. Årligt arrangement på en efterskole Datoen er fastsat år efter år/weekenden meldes ud i god tid. Vi behøver ikke en konsulent, vi kan selv! Børn Efterårs/sommerlejre 212 børnemedlemmer Kolding månedlig klub (mangel på ledere) Børnefestival. Flere sus Børnedag/træf Give børnene en oplevelse af, at vi er en stor familie. Weekend for de 9-12 årige. Forårsdag / Brande Børnelejr. Får en konsulent til børneområdet. Bakker op om hinanden. Ønske med konsulenthjælp. Voksne Gode tiltag for ledere. Manglende viden om voksenarbejde i andre foreninger i distriktet. Styrke fællesskab med de øvrige foreninger mulighed for lidt dyrere arrangementer. Skabe fællesarrangenmenter aften/dagsarrangement. Taler eller aktør udefra. Bemærk: Behovet for fællesarrangementer skal afdækkes. Udfordring et væld af andre tilbud, f.eks. lokal kirke. En travl hverdag for mange voksne. Bestyrelser Bestyrelsesarbejdet kan være hårdt og en pligt for nogen. Motivere folk til at være aktive i bestyrelsen. Give et pust til arbejdet f.eks. redskaber til bestyrelserne og pleje af de hårdt arbejdende medlemmer. Opgaver - ny konsulent: - Mobillister er vigtige - Konfirmandlejr i distriktet i samarbejde med folkekirken husk PR flyer oplagt konsulentopgave.

5 - Vigtigt med koordinerende kontakt af konsulenten i arbejdet/opgaver der skal løses. - Ledermangel på børnesommerlejre. (Konkret opfordres der til, at kontakte de unge i teen sommerlejr udvalget). - Flere børn med på børnesommerlejrene. - Bestyrelsespleje - Opsøge uddannelsessteder Nedsættelse af visionsudvalg (og evt. arbejdsgiverudvalg): Rasmus og Bente bliver siddende i arbejdsgiverudvalget for Viktor, indtil hans kontrakt udløber. Klaus Kromann og Kristian Kruse meldte sig til udvalget (+ 3 fra syd - Peter Vibe, Anders Christensen og Britta Hansen). Opfordring til at yderligere 1 (gerne kvinde) melder sig - meld gerne tilbage til Bente. Pkt. 5. Indkomne forslag: a. Marianne Storbjerg, Kolding efterlyser hvor mange omkostninger, der kan anvendes til f.eks. en familiedag eller en fest for voksne deltagere og om vi - de enkelte foreninger - er interesseret i at deltage. Forslaget vedtaget. Distriktet giver tilsagn om underskudsgaranti. Udvalget arbejder videre. b. Ledersituation - ønske om en "backing group" Opfordring til oprettelse af et call center, hvor der kan eftersøges ledere. Datoer på lejrene medsendes i referatet!! c. Distrikt syd vil gerne indbyde børn i distrikt Trekanten til at deltage i drenge- eller pigelejre, der afholdes på Philipsborg. Pigelejr afholdes i uge 27 (4 dage). Drengelejr afholdes i uge 28 (6 dage). Aldersgruppen er for -8 til år. Distrikt Trekanten vil gerne tage imod tilbuddet. Pkt. 6. Valg af medlemmer til distriktets koordinerende udvalg: Kristian Thisgård og Rasmus Stougård er på valg. KT modtager genvalg. RS gør ikke. - Ingen af de tilstedeværende ønskede, at lade sig opstille til udvalget. Ny kandidat søges i løbet af de næste 4 uger. Hvis ikke der er en kandidat inden, må distriktet indkalde til ekstraordinært møde. Der opfordres til, at hver forening stiller med en kandidat inden den nævnte periode eller - alternativt - at vedkommende frigives fra evt. nuværende opgaver hjemme i foreningen. Der sendes en arbejdsbeskrivelse med som bilag til mødeindkaldelsen.

6 Mødet finder sted onsdag den 27. november 2013 kl i Kolding KFUM & KFUK, Dalbygade 31, 6000 Kolding. Rasmus Stougaard indvilliger i at varetage de juridiske opgaver, indtil valg af afløser er foretaget. Pkt. 7. Sammensætning af distriktets øvrige udvalg: a. børneudvalg - ikke aktuelt pt. b. teenudvalg - nuværende Dorte Knudsen, Eva Dam Christensen og Connie Jensen blev genvalgt c. ansættelses- og nyt arbejdsgiverudvalg - se tidligere punkt. Pkt. 8. Fremlæggelse af budget: Der er ikke taget højde for den underskudsgaranti, der er nævnt i forbindelse med afholdelse af et voksenarrangement. Det blev vedtaget, at Distrikt Trekanten stiller en underskudsgaranti på kr Budgettet godkendt. Pkt. 9. valg af revisorer: Søren Damsbo og Lars Mogensen genvalgt. Lars Mogensen har givet udtryk for, at han ikke ønsker at genopstille næste år. Pkt. 10. evt: - Kristian Thisgård takkede Rasmus Stougård for hans mangeårige indsats som formand i distriktet. - Tilmelding til lejre bedes køre via landsbevægelsens tilmeldingssystem. - Husk fyraftensmøde onsdag den 30. oktober 2013.

Referat af 18. Stormøde i Distrikt Trekanten. Torsdag d. 23. oktober 2014.

Referat af 18. Stormøde i Distrikt Trekanten. Torsdag d. 23. oktober 2014. Referat af 18. Stormøde i Distrikt Trekanten. Torsdag d. 23. oktober 2014. Deltagende foreninger: Kolding, Horsens, Thyregod, Hedensted og Vejle. Christina Gregersen, som stiller op til hovedbestyrelsen

Læs mere

Referat af Stormøde i KFUM og KFUK i Distrikt Syd den 12. september 2014, Café Laden, Haderslev

Referat af Stormøde i KFUM og KFUK i Distrikt Syd den 12. september 2014, Café Laden, Haderslev Referat af Stormøde i KFUM og KFUK i Distrikt Syd den 12. september 2014, Café Laden, Haderslev 1. Stormødet åbnes af formanden, der leder valg af dirigent, referenter og stemmetællere: Christian Christensen

Læs mere

KFUM og KFUK Distrikt Trekanten Stormøde september i Vejle (Moldevej 1B)

KFUM og KFUK Distrikt Trekanten Stormøde september i Vejle (Moldevej 1B) KFUM og KFUK Distrikt Trekanten Stormøde 2018 18. september i Vejle (Moldevej 1B) Referat v. Kim Meldgård Andersen, KFUM og KFUK i Vejle Fremover fra følgende foreninger: Vejle, Kolding, Thyregod, Horsens,

Læs mere

Referat af Stormøde fredag den 11. september 2015

Referat af Stormøde fredag den 11. september 2015 Referat af Stormøde fredag den 11. september 2015 1. Stormødet åbnes af formanden, der leder valg af dirigent, referenter og stemmetællere Dirigent: Leif Ebsen foreslået og valgt. Referenter: Lene M. Pedersen

Læs mere

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl

Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl Referat af generalforsamling for KFUM og KFUK i Vejle torsdag 15. marts 2018 kl. 19.00 Dagsorden: 1 Valg og dirigent og referent 2 Formandens beretning 3 Fremlæggelse af revideret regnskab for det forgangne

Læs mere

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018

Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Referat af KFUM og KFUK Aalborgs generalforsamling 2018 Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent. 2) Årsberetninger fra bestyrelsen, klubber og udvalg. 3) Fremlæggelse af det reviderede regnskab for

Læs mere

Referat fra stormøde fredag d. 23. september 2011 kl. 18 i KFUM og KFUK i Haderslevs foreningshus Domkirkepladsen 1, 6100 Haderslev

Referat fra stormøde fredag d. 23. september 2011 kl. 18 i KFUM og KFUK i Haderslevs foreningshus Domkirkepladsen 1, 6100 Haderslev Referat fra stormøde fredag d. 23. september 2011 kl. 18 i KFUM og KFUK i Haderslevs foreningshus Domkirkepladsen 1, 6100 Haderslev 1. Stormødet åbnes af formanden, der leder valg af dirigent, referenter

Læs mere

Referat fra Generalforsamling

Referat fra Generalforsamling Indledning ved Louise Gottenborg Pkt. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Bente Larsen Referent: Lilian Nielsen Stemmetællere: Thomas Østergård, Peter Vestergård, Helle Wedel Generalforsamlingen

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 Navn: KFUM og KFUK i Vejle Stiftet år og dato: KFUM 19. februar 1883. KFUK 28. november 1883 Hjemstedskommune: Vejle Distrikt: Trekanten KFUMs motto: "At de alle

Læs mere

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg

Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg Forslag til foreningslove for KFUM og KFUK i Viborg 1 Navn KFUM og KFUK i Viborg Stiftet år og dato: Fællesforening 01.01.1962 KFUM 21.11.1902 KFUK 02.01.1884 Hjemstedskommune: Viborg Distrikt: Distrikt

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle

Foreningslove for KFUM og KFUK i Vejle 1 NAVN KFUM og KFUK i Vejle Dato og stiftelsesår for KFUK i Vejle: 28. november 1883. KFUK s motto: "Ikke ved magt og ikke ved styrke, men ved min Ånd, siger Hærskarers Herre" (Zak. 4,6) Dato og stiftelsesår

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding

Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding Foreningslove for KFUM og KFUK i Kolding 1 Navn KFUM og KFUK i Kolding (110500) Stiftet år og dato Fællesforening 19.02.2001 KFUM 09.02.1884 Sogn: Kristkirkens Sogn Hjemstedskommune: Kolding Distrikt:

Læs mere

Generalforsamling 2016

Generalforsamling 2016 Indledning ved Louise Gottenborg Generalforsamling 2016 Pkt. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent: Bente Larsen Referent: Lilian Nielsen Stemmetællere: Karin Knudsen og Grethe Horshauge

Læs mere

Styrk og skab. NETVÆRK FOR UNGE Før, under og efter efterskole HVORF OR DENNE F OLDE R

Styrk og skab. NETVÆRK FOR UNGE Før, under og efter efterskole HVORF OR DENNE F OLDE R Styrk og skab NETVÆRK FOR UNGE Før, under og efter efterskole HVORF OR DENNE F OLDE R I N D H O L D Hvorfor denne folder?...side 3 Teenklub og Unge Voksne (UV)...side 4 Foreningsbestyrelsen...side 7 Forældre...side

Læs mere

Referat Stormøde : Stormødet blev åbnet af Bodil. Dirigent: Leif Ebsen Referent: Elisabeth Christensen Stemmetællere: Jesper og Martin

Referat Stormøde : Stormødet blev åbnet af Bodil. Dirigent: Leif Ebsen Referent: Elisabeth Christensen Stemmetællere: Jesper og Martin Referat Stormøde 23.09.2016 1: Stormødet blev åbnet af Bodil. Dirigent: Leif Ebsen Referent: Elisabeth Christensen Stemmetællere: Jesper og Martin 2: Beretninger: Distrikt udvalget ved Rasmus Lassen Afholder

Læs mere

Referat af DSK generalforsamling 2017

Referat af DSK generalforsamling 2017 Referat af DSK generalforsamling 2017 1. Velkomst Rikke Troelsen bød velkommen og Marie Vithen præsenterede ansatte fra DS. 2. Valg af dirigent og referent og to stemmetællere Lone Lomholt konstaterede,

Læs mere

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01

Referat Generalforsamling i Tribadernes Net den 2015.03.01 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Koordinationsgruppens og øvrige gruppers beretning 5. Fremlæggelse og godkendelse af regnskab og budget 6. Visioner, aktiviteter

Læs mere

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015

Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 Referat fra generalforsamling den 22. april 2015 1. Indledning med andagt v/dagmar Bjerregaard 2. Valg af dirigent a. Kaj Ove Søe blev valgt. 3. Bestyrelsens beretning og visioner i punktform a. Året der

Læs mere

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d

Referat af Paideias ordinære generalforsamling d Referat af Paideias ordinære generalforsamling d. 13.11.2012 Fremmøde: 13 medlemmer 1. Valg af dirigent. Berit Rød blev valgt uden modkandidater. Hanne Kristensen blev valgt som referent. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Efter følgende havde vi et langt møde med arbejdsgiver udvalget og Dorte Hougaard Madsen, hvor situationen også blev vendt og drejet.

Efter følgende havde vi et langt møde med arbejdsgiver udvalget og Dorte Hougaard Madsen, hvor situationen også blev vendt og drejet. KA Beretning Det var jo et lille KA på 4 personer, der stod tilbage efter sidste års stormøde. Vi holdte kort efter stormødet et summe møde, hvor vi vende de udmeldinger der var kommet på stormødet. Efter

Læs mere

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013

Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Referat fra den afholdte ordinære generalforsamlinger i Haveforeningen Solvang 2013 Haveforeningen Solvangs ordinære generalforsamling blev afholdt den tirsdag den 26. marts 2013 på Stationen i Viborg

Læs mere

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart

REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart REFERAT FRA ORDINÆR GENERALFORSAMLING I FOA LILLEBÆLT AFDELING TORSDAG DEN 27. marts 2014 FOA Lillebælt, Stationsvej 32, 5500 Middelfart Velkomst v/afdelingsformand Maiken Madsen Afdelingsformand Maiken

Læs mere

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent.

Formand Poul Erik Jakobsen bød velkommen til de fremmødte og gik derefter direkte over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Beslutningsreferat fra generalforsamlingen i Danske Tursejlere Den 8. april 2017 i Silkeborg Motorbåd Klub, Restaurant Indelukket Spisested, Åhave Alle 9 C, 8600 Silkeborg Formand Poul Erik Jakobsen bød

Læs mere

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015

Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Generalforsamling fynsjagtrideklub 5/2-2015 Der var mødt 28 stemmeberettiget medlemmer op. Formand Mogens Brandt byder alle fremmødte medlemmer velkommen. 1. Valg af dirigent - Bestyrelsen forslår Lars

Læs mere

Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast

Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast Foreningslove for KFUM og KFUK i Ikast 1 Navn KFUM og KFUK i Ikast Stiftet år og dato: Fællesforening KFUM slutning Januar 1897 KFUK 7. marts 1897 Hjemstedskommune: Ikast-Brande Distrikt: Midtjylland KFUMs

Læs mere

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion.

Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Albertslund Idrætsforening Generalforsamling onsdag d. 23. maj 2012 kl. 19.00 på Stadion. Stemmeberettigede til stede: Bordtennis 3, Tennis 3 + 1 fuldmagt, Svømning 2, Badminton 3, Senior Idræts 6, Gymnastik

Læs mere

Landsbylauget Fløng Sogn

Landsbylauget Fløng Sogn GENERALFORSAMLING 2019 Afholdt 9. maj 2018 kl. 19:00 20:30 i Fløng Forsamlingshus Fremmødt var ca. 40 deltagere. Fra bestyrelsen var fremmødt: Afbud var meddelt af: Søren E. Sørensen, formand Jeppe Uldall

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret.

Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Parcelforeningen TOFTHOLM Ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 20. marts 2019 kl. 19.00 i kulturhuset Skovlunde Syd-centeret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet.

Dirigenten konstaterede, at der er indkaldt rettidigt til generalforsamlingen via annonce i Stevnsbladet. Referat af ordinær generalforsamling i Udvikling Stevns 2015 Tirsdag d. 14. april kl 20.00, Tinghuset, Algade 8 i Store Heddinge Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste

Lovring Distrikt REFERAT. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Valg af dirigent. 3. Kandidatliste REFERAT af distriktsmøde den 16-03-2016 i Stouby. Til stede: Grupper: Rårup, Bankager, Egebjerg, Stouby, Hedensted, Runefolket, Brædstrup, Flemming, Åfplket, Lund, Hundslund, Ejerbavnehøj, Voerladegård.

Læs mere

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011.

Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Diakonhøjskolens Diakonforbund Årsmøde d. 18. juni 2011. Dagsorden: 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Dirigent Leif Bønning, referent Lisbeth Skals Jensen, stemmetællere bliver valgt, når

Læs mere

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012.

Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. htlp://www.dds.dklege e 2010/00 Referat fra divisionsrådsmødet 27. april 2012. 1. valg af dirigent og referent 2. beretning fra divisionsledelsen med særlig fokus på, hvad divisionen har gjort for at fremme

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler

Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Referat fra Generalforsamling i EiD 31. marts 2014 kl. 16.00 i Djøfs lokaler Punkt: Dagsorden: 1 Valg af dirigent Referat: Dirigent Jannie Trabjerg Roskilde Tekniske Skole: Generalforsamlingen er lovligt

Læs mere

Generalforsamling tirsdag den 7. marts 2006 Ikast KFUM og KFUK

Generalforsamling tirsdag den 7. marts 2006 Ikast KFUM og KFUK Generalforsamling tirsdag den 7. marts 2006 Ikast KFUM og KFUK Ad 1 Velkomst ved Bente Larsen Indledning ved Jette Bjerregård Ad 2 Valg af flg.: Dirigent: Claus Jensen Referent: Britta Hald Vestergård

Læs mere

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde.

Nr. 38 Jørgen R. Jensen (i det følgende kaldet formanden) bød velkommen til de 50 fremmødte, repræsenterende 42 grunde. Referat Dato 16. oktober 2016 Sted Helberskov Forsamlingshus, "Thulstedhus" - Als Oddevej 2 Referent Nr. 174 Dagmar Rahbek/Martin Weier Christiansen. Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29

Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Referat fra Stormøde i Distrikt Aarhus 2015 - Lørdag den 7. marts kl. 13.00, Nørre Allé 29 Beslutningsreferat med uddrag fra diskussionerne Deltagere: 57 stemmeberettigede Indledning v/ Morten Hougaard

Læs mere

Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret

Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret Generalforsamling onsdag den 21. marts 2018 på Lejbjergcentret Aftenens program: Kl. 17.30 17.55 ankomst og registrering: Kl. 18.00 Spisning Kl. 19.00 Generalforsamling der var 27 personer og 22 stemmeberettiget

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl

Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl Referat for bestyrelsesmøde i KFUM og KFUK i Silkeborg den 27. april 2017, Enghavehuset kl. 19.00. Indledning: Malene Fremmødte: Niels Martin, Jens Martin, Asger, Arne, Malene, Bodil og Stine 1. Godkendelse

Læs mere

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling.

Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Indkaldelse til Jazzens Venner Fyns 19. ordinære generalforsamling. Odense den 20.02.17 Onsdag den 8. marts 2017 kl. 19.00 på Odense Fagskole Ørstedsgade 28-5000 Odense C Mod forudbestilling er der spisning

Læs mere

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016

Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Referat af Ordinær generalforsamling tirsdag den 10. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning Bilag 2a 3. Forelæggelse af det reviderede regnskab Bilag 3a 4. Fremlæggelse af arbejdsplan

Læs mere

Referat. Generalforsamling

Referat. Generalforsamling 2062 Referat Generalforsamling Dato 25. maj 2011 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Odder Parkhotel Deltagere Der blev udleveret 17 stemmesedler heraf 0 ved fuldmagt. Der var i alt 20 fremmødte Referent Jan Roer

Læs mere

Vedtægt for studentermenigheden i København

Vedtægt for studentermenigheden i København Vedtægt for studentermenigheden i København 1 Grundlag 2Formål 3 Ordinær Generalforsamling 4 Ekstraordinær Generalforsamling 5 Bestyrelsen 6 Bestyrelsesmøder 7 Udvalg 8 Valg 9 Planlægningsmødet 10 Økonomi

Læs mere

Generalforsamling i og KFUM og KFUK i Ikast. den 1. April 2008

Generalforsamling i og KFUM og KFUK i Ikast. den 1. April 2008 Generalforsamling i og KFUM og KFUK i Ikast den 1. April 2008 Ad. 1 Valg af ordstyrer: Karen Krøjgaard Valg af referent: Britta Hald Vestergård Ad. 2 Formandens beretning: Bente Larsen rettede en stor

Læs mere

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV)

CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) CISV Fyn, bestyrelsesmøde onsdag d. 27. november kl.19.30, hos Cecilie (Bindekildevej 89, 5250 Odense SV) Forslag de unge sætter sig med Christina og planlægger aktiviteter, mens de gamle tager alt det

Læs mere

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7

MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDEREFERAT SIDE 1 AF 7 MØDE: Generalforsamling DATO: torsdag 23. marts 2017 TIDSPUNKT: 19:30 REFERENT: DELTAGERE: AFBUD: Henrik Møller Hansen Per Madsen Michael Ryding Marcus Gøgsig Henrik Møller Hansen

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl

Generalforsamling den 7. marts 2016 kl Referat fra generalforsamling i Ishøj GolfKlub den 7. marts 2016 kl. 19. Afholdt på Kanehøjgaard, Køgevej 275, 2635 Ishøj Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om

Læs mere

Generalforsamling Distriktsforeningen af menighedsråd i Kolding provsti Tyrstrup sognehus Onsdag den 6. februar 2019 klokken 19.

Generalforsamling Distriktsforeningen af menighedsråd i Kolding provsti Tyrstrup sognehus Onsdag den 6. februar 2019 klokken 19. -/ referent: Per D. Pedersen Generalforsamling Distriktsforeningen af menighedsråd i Kolding provsti Tyrstrup sognehus Onsdag den 6. februar 2019 klokken 19.00 Referat 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog

Læs mere

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S

D E T D A N S K E S P E J D E R K O R P S GRUPPERÅDSMØDET d. 28. FEBRUAR 2013 Sted: Dirigent: Referent: Baldersborgen, Baldersbuen 16c, 2640 Hedehusene Kjeld Vestergaard Jens Zoëga Hansen DAGSORDEN a) Valg af dirigent og referent. b) Beretning

Læs mere

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud

Birgitte Henriques Bestyrelsen Afbud Jesper Maarbjerg Bestyrelsen Mads Thyregod Bestyrelsen Afbud Glostrup, 3. juni 2013 LK Referat Den 28. maj 2013 Boligselskabet Hjem Mødeart: Repræsentantskabsmøde Mødested: Afdeling: 0. Restaurant L'Altro Torvegade 62 Mødetid Kl. 17.00 Deltagere: Else Vedel Janhøj

Læs mere

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00.

FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. FSD generalforsamling 2011. FSD s 62. ordinære generalforsamling, afholdt på Hotel Pejsegården i Brædstrup, onsdag den 5. oktober 2011, kl.16.00. Der var mødt 42 personer op til generalforsamlingen heraf

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2015

Referat af ordinær generalforsamling 2015 ArbejdsmiljøNET Referat af ordinær generalforsamling 2015 26. april 2015 Sekretær Bente Nørgård Referat af Ordinær generalforsamling Onsdag den 15. april 2015, kl. 17.00-18.00 på Comwell Kolding, Skovbrynet

Læs mere

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk

SHITO-RYU KARATE-DO KOFUKAN DENMARK Telegrafvej 5a, 2750 Ballerup info@kofukan.dk / www.ballerup-karate.dk Generalforsamling onsdag d. 26. februar 2014 Dagorden 1. Valg af dirigent og referat 2. Bestyrelsens beretning for 2013 3. Forlæggelse og godkendelse af regnskab 2013 4. Godkendelse af budget 2009 og fastsættelse

Læs mere

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt

Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyheder fra Hovedstadens Jernbane-Idræt Nyhedsbrev nr. 88. Generalforsamling i Hovedstadens Jernbane-Idræt 2016 Onsdag den 24. februar 2016. Kl. 19:00 i foreningens lokaler på Gl. Ellebjerg St.. Dagsorden:

Læs mere

FEstivaler og lejre i KFUM og KFUK. hvad vil vi og hvordan gør vi?

FEstivaler og lejre i KFUM og KFUK. hvad vil vi og hvordan gør vi? FEstivaler og lejre i KFUM og KFUK hvad vil vi og hvordan gør vi? VElkommen Tak for dit engagement i KFUM og KFUK. Du sidder her med folderen, der handler om vores afsæt, når vi skaber en festival eller

Læs mere

Generalforsamling SAND Fyn 27/

Generalforsamling SAND Fyn 27/ Generalforsamling SAND Fyn 27/2 2018. 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af stemmetællere 4. Formandens beretning 5. Vedtagelse af foreningens vedtægter (kan ændres ved 2/3 flertal) 6. Regnskabsaflæggelse

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt den 30. oktober 2017. Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup,

Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, 25. oktober, 2014 Referat Repræsentantskabsmøde 2014 Tid: Lørdag d. 25. oktober 2014 kl. 13.00 17.30 Sted: Handicaporganisationernes Hus, Blekinge Boulevard 2, 2630 Taastrup, Dagsorden ifølge vedtægterne:

Læs mere

Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet indenfor integrationsområdet budt på mange og store udfordringer.

Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet indenfor integrationsområdet budt på mange og store udfordringer. Referat fra Generalforsamling i Integrationsfaggruppen 13.marts 2014 på Frederiksberg C 1. Valg af dirigent og referent Karina Nørager 2. Formandens beretning Siden sidste Generalforsamling, har arbejdet

Læs mere

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013

Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Referat fra generalforsamling i Socialpædagogerne Lillebælt d. 28. oktober 2013 Dagsorden: Velkomst af kredsformand Hanne Ellegaard 1. Valg af dirigenter 2. Valg af referenter 3. Valg af stemmetællere

Læs mere

FSTA. Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur. 07. oktober 2015. Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling).

FSTA. Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur. 07. oktober 2015. Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling). Forum for Sygehus Teknik og Arkitektur FSTA 07. oktober 2015 Mødereferat Generalforsamling 2015 (4 ordinær generalforsamling). Mødested: Hotel Comwell Kolding Skovbrynet 1 6000 Kolding Mødetid: Onsdag

Læs mere

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård.

Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Referat af generalforsamling i KLF Netværk Vestsjælland, lørdag den 11. Marts 2017, afholdt i Tersløse Sognegård. Dagsorden: 1) Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Valgt: Dirigent: Jens Jørgen

Læs mere

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus.

DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT. Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. DISTRIKT NORDJYLLAND GENERALFORSAMLING REFERAT Onsdag d. 6. maj 2009 kl. 19.00 til 22.00 i Aalborg Bridgehus. Formand Keld Jensen bød velkommen til ordinær generalforsamling 2009. 1. Konstatering af stemmetal

Læs mere

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole

Landsdelsmøde onsdag d. 7. marts på Kongeådalens Efterskole Så er det med at komme afsted til landsdelsmødet tag bare flere ledere fra kredsen med Landsdelsmøde : Landsdelsmødet er det forum, hvor vi i landsdelen lægger planerne for fremtiden i vores landsdel og

Læs mere

Hovedbestyrelsens forslag til toårsmål

Hovedbestyrelsens forslag til toårsmål PUNKT 4.1 Hovedbestyrelsens forslag til toårsmål 2018-20 PUNKT 4.1 Landsmødeguide del 2 KFUM OG KFUK i DAnmark 16 Lokale aktivitetsmiljøer Frivillighed Sammenhængskraft TOÅRSMÅL 2018-20 BAGGRUND Landsmødet

Læs mere

Til stede var 16 medlemmer samt udviklingskonsulent Connie, som introducerede sig selv.

Til stede var 16 medlemmer samt udviklingskonsulent Connie, som introducerede sig selv. KFUM og KFUK i Distrikt Hærvejen Referat fra Stormøde 02/10/2017 i Menighedshuset i Kjellerup Til stede var 16 medlemmer samt udviklingskonsulent Connie, som introducerede sig selv. Dagsorden 1) Valg af

Læs mere

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark

Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/ Afholdt i klubhuset. 2. Bestyrelsens beretning ved formand Annette Mark Referat af generalforsamling i Struer Cykelklub d. 16/3 2017 Afholdt i klubhuset 26-27 fremmødte. 1. Som dirigent valgtes Martin Jensen Som referent valgtes Michael Sand 2. Bestyrelsens beretning ved formand

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk

Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk Referat af ordinær generalforsamling Schæferhundeklubben Kreds 62 Vallensbæk afholdt den 27. januar 2018 klokken 11:00 Lundbækvej 9, 2665 Vallensbæk Strand 37 stemmeberettigede medlemmer var fremmødt samt

Læs mere

Generalforsamling GF Norsvej 2019

Generalforsamling GF Norsvej 2019 Generalforsamling GF Norsvej 2019 Dato: Tirsdag d. 19. marts 2019 kl. 20. Sted: Køge Tennisklubs lokaler Dagsorden 1. Valg af dirigent. 2. Aflæggelse af formandens beretning. 3. Fremlæggelse af regnskab

Læs mere

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling

5Ét. Odder Varmeværk. Referat. Generalforsamling 1 5Ét Odder Varmeværk Referat Generalforsamling Dato 23. mai 2Ol8 Tidspunkt Kl. 19.30 Sted Spektrum Deltagere Der blev udleveret 53 stemmesedler Der var i alt26 fremmødte Referent Jan Roer Pedersen Dirigent

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017

Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Referat fra ordinær generalforsamling lørdag d. 11. marts 2017 Dagsordenen ifølge vedtægterne. Referat under hvert punkt Referent: Philipp Emborg 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Inga Emborg, som

Læs mere

Referat af generalforsamling 2009

Referat af generalforsamling 2009 Referat af generalforsamling 2009 Deltagere: I alt 38 stemmeberettigede Dirigent: Peder Larsen Referent: Sofie Bay- Petersen 1. Valg af dirigent og referent Bestyrelsen indstiller Sofie Bay- Petersen til

Læs mere

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen.

Referat. 31. marts Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36. Velkomst. Formanden bød velkommen. Referat 31. marts 2014 Fremmødte: 40 Stemmeberettigede: 36 Velkomst Formanden bød velkommen. 1. Valg af dirigent Andreas Isager blev valgt til dirigent. Andreas Isager konstaterede, at generalforsamling

Læs mere

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14.

Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. Bramming ModelBaneKlub Dagsorden til Generalforsamling den 25/02-14. 1. Valg af 2 stemmetællere, dirigent og referent. 2. Formandens beretning. 3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab 4. Forelæggelse

Læs mere

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe

Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 20. april 2016 kl. 19.30 i Fritidscenteret, Søvej, 5750 Ringe Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Beretning for det forløbne driftsår. 3. Den reviderede årsrapport

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG

GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG GRUNDEJERFORENINGEN KONGELUNDEN, RØRVIG Referat af generalforsamlingen afholdt søndag den 3. juli 2011 på Rørvig Centret, Nørrevangsvej 49, 4581 Rørvig Dagsorden: Pkt. 1 Valg af dirigent. Pkt. 2 Formanden

Læs mere

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv.

Vision: at påvirke den sygeplejefaglige udvikling med udgangspunkt i patientens perspektiv. Referat fra Generalforsamling Fagligt Selskab for udviklingssygeplejersker og kliniske oversygeplejersker Den 29. september 2009 på Helnan Marselis Hotel, Århus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg

Læs mere

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg

Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Referat Børns Voksenvenner Svendborg Generalforsamling Tirsdag d. 14. april 2015 kl. 19:00 21.00 Frivillighuset - Kontakt mellem Mennesker, Havnegade 3 a, 5700 Svendborg Dagsorden for generalforsamling:

Læs mere

Referat generalforsamling den 10.03.2009

Referat generalforsamling den 10.03.2009 Referat generalforsamling den 10.03.2009 Pkt. 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere Dirigent Hans Jørgen Jensen. Referent Conny Hansen Stemmetællere Morten Knudsen og Louise Gottenborg Generalforsamlingen

Læs mere

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE:

12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: 12. ÅRHUS GRUPPE REFERAT AF GRUPPERÅDSMØDE: Vores gruppeleder Thomas bød velkommen til mødet og gav en kort præsentation af Det Danske Spejderkorps: 12. Århus Gruppe er en del af Aros Division, der består

Læs mere

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor.

2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab med påtegning af intern revisor. Ordinær generalforsamling Humlebæk Skoles Forældreforening 10. september 2015 År 2015, 10. september, kl. 20.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Humlebæk Skoles Forældreforening på adressen

Læs mere

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere.

Ole Kaae, Iniz Tvillinggaard og Grethe Gottlieb blev valgt til stemmetællere. 1 Dagsorden og referat fra generalforsamling lørdag den 21. maj 2015 Adresse: Overgade 48, 5000 Odense C, 1. sal Møntergårdens nye udstillingsbygning. Velkomst ved rådmand Jane Jegin, By - og Kulturforvaltningen

Læs mere

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl

Referat fra HK Trafik og Jernbane. Jernbanekredsens ordinære generalforsamling. Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl Referat fra HK Trafik og Jernbane Jernbanekredsens ordinære generalforsamling Dato/tid: tirsdag den 26. marts 2015 kl. 16.00 Sted: Mødecenter Odense Buchwalds gade 48 5000 Odense C Dagsorden: 1. Åbning

Læs mere

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016

Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Distriktsmødet onsdag den 9. marts 2016 Til stede var følgende grupper: Bolund 2 Borup 3 Karlslunde 2 Lejre 1 Roskilde 6 Svogerslev 4 Tune 5 Vindinge 1 Walburris 2 Herudover var udviklings konsulent Kristian

Læs mere

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017

Referat af Møllebandens generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Referat af s generalforsamling Torsdag, den 09.februar 2017 Sted: Remisen, Brande kl.16:30 Deltagere: 86 tilmeldte Dagsordenen jf.vedtægterne: 1.Valg af dirigent 2.Valg af stemmetællere 3.Fremlæggelse

Læs mere

Generalforsamling 11/3 2014

Generalforsamling 11/3 2014 Generalforsamling 11/3 2014 Program 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslår Finn Vestergaard 2. Valg af referent. Bestyrelsen foreslår Cecilie Poulsen 3. Formandens beretning. 4. Forelæggelse af driftsregnskab

Læs mere

Indledning ved Anne Hørlyck Clemmensen. Den mindste iblandt Jer er stor.

Indledning ved Anne Hørlyck Clemmensen. Den mindste iblandt Jer er stor. Indledning ved Anne Hørlyck Clemmensen. Den mindste iblandt Jer er stor. Dagsorden til generalforsamlingen 2011: 1. Valg af dirigent og valg af referent 2. Formandens beretning 3. Mundtlig orientering

Læs mere

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013

Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den 6. marts 2013 Beslutningsreferat fra Vejle Golf Clubs generalforsamling onsdag den Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning om klubbens virksomhed i det forløbne år 3. Fremlæggelse

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring

REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Velkomst ved Torben Indledning ved Henrik Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer REFERAT GENERALFORSAMLING i IM Hjørring Torsdag den 9.februar 2016 kl. 19.30 2. Formandsberetning ved Torben Holm 3. Beretning

Læs mere

Foreningen Tyrings Ager

Foreningen Tyrings Ager Foreningen Tyrings Ager Marts 2014 Det grønne boligområde ved Kongeåen Referat af generalforsamlingen 2014 Arbejdsdag/rengøringsdag torsdag den 24. april kl. 19.00 20.00 Generel info til medlemmerne www.tyringsager.dk

Læs mere

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016

Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Referat fra Aalborg Tegnsprogsforenings Generalforsamling 19. marts 2016 Punkt 1: Valg af a) Dirigent b) Referent c) Bisidder d) 2 stemmetællere Inger Christensen, formand for Aalborg Tegnsprogsforening

Læs mere

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen

Generalforsamling Mandag d. 5. maj 2014 kl. 19.00, i Vipperødhallen Generalforsamling Mandag d. kl. 19.00, i Vipperødhallen Til stede: Fra bestyrelsen: Malene, Pia, Charlotte, Mette, Malene, Anne Dorthe, samt 6 medlemmer. Fraværende: Marianne. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen

Læs mere

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.:

Afdelingsformand Allan Mortensen afgav bestyrelsens beretning og fremhævede bl.a.: Referat fra Stautrup Tennisklub's ordinære generalforsamling lørdag den 23. juni 2012 kl. 11.00 Formanden bød velkommen til de 25 fremmødte medlemmer. Dagsorden 1. Valg af dirigent: Freddy Jacobi blev

Læs mere

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015

Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Referat fra Silverstar Linedancers generalforsamling 29. november 2015 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Formandens beretning 4. Kassereren fremlægger det reviderede regnskab 5. Kassereren

Læs mere

Grundlov. for KFUM og KFUK i Danmark

Grundlov. for KFUM og KFUK i Danmark Grundlov for KFUM og KFUK i Danmark 2012 International basis og motto KFUMs basis fra 1855 KFUM har til formål at forene unge mænd, som tror på Jesus Kristus som deres Gud og Frelser i overensstemmelse

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 13.-09.-2017 Mødeforum Sted Ældrerådet Marskgården, Marskvej 20B, 4700 Næstved Dato Onsdag den 13. september 2017 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 Deltagere Bjerking, Tove Scheel,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner

Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. Foreningen Sten ager Mølles Venner Referat af ordinær generalforsamling mandag den 21. marts 2011 på Vinettig, V. Hornstrupvej 4, 7300 Jelling. l Foreningen Sten ager Mølles Venner I generalforsamlingen deltog 55 medlemmer. Formanden bød

Læs mere

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010

Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Læborg G & U generalforsamling 22. februar 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent Bo Neergaard 2. Valg af referent Lisbeth Warming 3. Beretning fra formanden Inden beretningen kunne dirigenten fastslå at

Læs mere