Brug SLS-guiden. Side 1 af 11

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Brug SLS-guiden. Side 1 af 11"

Transkript

1 Brug SLS-guiden Side 1 af 11 I denne vejledning får du at vide, hvordan du kan bruge SLS-guiden til at fremsøge oplysninger, som kan hjælpe dig med at indberette til lønsystemet Indhold 1. Muligheder i SLS-guiden Fremsøg løndel Fremsøg personalekategori Fremsøg stillingskode Fremsøg kreditorkode Fremsøg faste felter... 11

2 Side 2 af Muligheder i SLS-guiden SLS-guiden er dit redskab til at vælge korrekte løndele, personalekategorier, stillingskoder og andet, når du skal indberette til SLS og HR-Løn. De enkelte beskrivelser skal hjælpe dig til at bruge SLS og HR-Løn korrekt. Du finder SLS-guiden på eller direkte via SLS Portalen, hvor du logger på SLS. Du kan komme direkte fra SLS-guiden til finansministeriets lønoversigter. Du kan se alle lønoversigter tilbage til oktober Menupunkterne Lønbegreber og Uddata kan pt. ikke benyttes. Fra forsiden kan du vælge hvilken type af opslag du ønsker. Hvis du kender koden for den oplysning du søger, kan du skrive den direkte i kvikstarten. Der er mulighed for at finde links til myndigheder, der kan have betydning for lønadministrationen, fx SKAT og ATP. Derudover kan du finde filer til brug for lønfremskrivning og en vejledning i brugen af filerne.

3 Side 3 af Fremsøg løndel Løndele Når du skal anvise eller trække beløb/timer i SLS, skal du bruge en løndel. Der findes en entydig løndel til alle ydelser og fradrag. Løndele er nummererede, løndele med numre under 2000 er tekniske løndele, der ikke fremgår af lønsedlen, men hjælper til beregningen af korrekt løn og pension. Løndele under 7000 er ydelsesløndele. Det betyder at hvis du bruger disse vil løndelen automatisk udbetale den relevante ydelse, så hvis du har brug for at korrigere dette negativt, skal du sætte et minus foran de timer eller det beløb, der skal trækkes. Omvendt er løndele over 6999 fradragsløndele, der automatisk trækker fra lønmodtageren, så skal der udbetales på en af disse løndele, skal du sætte minus foran. Der er forskellige muligheder for at fremsøge en relevant løndel (LD) Navn eller kode Kender du koden eller navnet på løndelen kan du søge direkte på det Fx eller fx Alfabetisk eller numerisk sortering af resultatet Du kan vælge, om du ønsker at se resultatet af din søgning i alfabetisk rækkefølge. Systemet vil automatisk foreslå numerisk. Lønsystem For at begrænse din søgning, kan du vælge om resultatet af din søgning, kun skal indeholde løndele, der kan anvises til medarbejdere på nyt eller gammelt lønsystem. Hvis den løndel du søger skal kunne bruges til begge lønsystemer, skal du ikke vælge denne begrænsning. Interval Hvis du ved, at løndelen befinder sig i et bestemt interval, kan du fremsøge intervallet, for at kunne vælge den korrekte løndel.

4 Side 4 af 11 Fx er intervallet for tillæg på ny løn Artskonto Et andet søgekriterie kan være artskontoen, (Statens kontoplan), hvis du ved hvor den løndel du søger, skal konteres. Fritekstsøgning Fritekstsøgningen udvider din søgning, således at der også søges i den frie tekst på løndelsbeskrivelsen. En fremsøgning af Overarbejdsbetaling i fritekstsøgningen vil give flere resultater, end hvis du skriver den samme tekst i løndelsnavnet. Den løndel du søger kan være navngivet Overarbejde, så det kan være af betydning, at du søger det rette sted. Kender du grundbeløbet for et bestemt tillæg, kan du også søge på dette beløb, for at finde den korrekte løndel. Her et eksempel med et undervisningstillæg, der er navngivet Undervisning ved eksamensskoleafdelinger, som du ikke kan finde ved at søge på Undervisningstillæg. Satssøgning Kender du en sats eller et beløb, kan du bruge satssøgningen. Denne forespørgsel søger kun i de felter på løndelsbeskrivelsen, der indeholder sats fx dagpengesatsen for ledighedsdag

5 Løndele, der er tilgængelige i HR-Løn For at gøre HR-Løn nemmere og gøre valgmulighederne i HR-Løn mere målrettede, er der nogle løndele, der ikke kan anvendes i HR-Løn. Så hvis du arbejder i HR-Løn, skal du begrænse din søgning til at vise de løndele, der er tilgængelige. Side 5 af 11 Reguleret, dellønsberegnet eller pensionsgivende Du kan vælge kun at fremsøge løndele, der bliver procentreguleret eller løndele, der ikke reguleres. Du også kan fremsøge løndele, hvor tillæg/fradrag bliver beregnet uden at der tages højde for, om en person er på deltid - eller løndele, der faktisk beregnes ud fra dellønnen. Endelig kan du også søge på om løndelen skal være pensionsgivende eller ej. Løndelstype, løndelsart, tillægstype Hvis du har behov for at begrænse sin søgning yderligere, er der også mulighed for at søge på løndelstypen, løndelsarten eller tillægstypen. Løndelstypen indikerer, om der er tale om engangs- eller løbende løndele - om det er individuelt aftalte pensionsløndele eller andre typer af løndele. Løndelsarten opdeler løndelen i forskellige arter af løndele, fx grundløn, ferie eller tillæg m.fl. Alle tillæg er opdelt efter typen af tillæg/fradrag. Derfor kan tillægstypen hjælpe dig med at begrænse din søgning, så du kan vælge den korrekte løndel.

6 Øverst på alle løndelsbeskrivelser kan du se, hvordan den enkelte løndel bliver kategoriseret. Disse kategorier kan også anvendes, når du skal lave rapporter i kuberne i ØS-LDV, det lokale datavarehus. Side 6 af 11

7 Side 7 af Fremsøg personalekategori Personalekategori Alle overenskomster, cirkulærer og aftaler, der henviser til en aflønningsform for mere eller mindre tilknyttet personale, betegnes som en personalekategori. Hver enkelt overenskomst eller aftale har tilknyttet en eller flere personalekategorier. For at få hjælp til at aflønne de ansatte korrekt er det væsentligt, at de indplaceres på den rigtige personalekategori. Personalekategorier i serien vedrører overenskomster og aftaler i Grønland. Serien vedrører engangsregistre, altså oprettelse af personer, hvor du kun kan indberette til én lønkørsel, hvorefter du ikke kan indberette på samme ansættelsesforhold mere. Du har flere muligheder, når du skal fremsøge en relevant personalekategori (PKAT). Navn eller kode Kender du koden eller navnet på personalekategorien kan du søge direkte på det Fx eller fx Alfabetisk eller numerisk sortering af resultatet Du kan vælge, om du ønsker at se resultatet af din søgning i alfabetisk rækkefølge. Systemet vil automatisk foreslå numerisk. Fritekstsøgning Fritekstsøgningen afgrænser din søgning, så du kan søge i den frie tekst på beskrivelsen af personalekategorien. En fremsøgning af HK i fritekstsøgningen, resulterer i en visning af de personalekategorier, hvori HK figurerer i teksten. Overenskomsten for HK-ansatte hedder Kontorfunktionærer, og vil derfor ikke blive vist i en søgning på HK i navnet. Hvis du kender Perst. eller Modst.nr kan du søge på dette i fritekstsøgningen.

8 Hovedgruppe, forhandlingsfællesskabskode og faglig organisation For at målrette din søgning, kan du udvælge fx hovedgruppen, forhandlingsfællesskabet eller den faglige organisation. Side 8 af Fremsøg stillingskode Stillingskoder og klassificerede stillingskoder Stillingskoder er opdelt i to kategorier. De klassificerede stillingskoder (KLASS.STIKO) skal benyttes til tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte, og stillingskoder (STIKO) til alle andre ansatte. For ansættelsesforhold, hvor du ikke ønsker stillingskode, kan du bruge stillingskode 0001, som sætter en i stedet for en tekst. For klassificerede stillingskoder gælder, at du skal vælge den korrekte organisation.

9 Du kan få hjælp til at finde den rigtige klassificerede stillingskode, ved hjælp af den forhandlingsberettigede organisation, som den pågældende lønmodtager tilhører, fx AC. Side 9 af 11 For stillingskoder til andre ansatte end tjenestemænd og tjenestemandslignende ansatte, kan du søge på nummer eller stillingsbetegnelse. Bemærk: Serien er forbeholdt særlige stillinger, og må kun bruges efter aftale med Forskningsministeriets departement. Serien må kun bruges af BaneDanmark. 5. Fremsøg kreditorkode Kreditorkoder Når du skal sende kontingenter eller pensioner til en forening eller pensionskasse, skal du oplyse, hvor pengene skal sendes hen. Det gør du ved hjælp af en kreditorkode. Hver enkelt kreditor i SLS har sin egen kode. Hvis du kender regnr. eller kontonr. på beløbsmodtageren, kan du bruge disse oplysninger til at fremsøge den rigtige kreditor. Hvis det er supplerende pension til tjenestemænd, kan du skrive suppl i friteksten, så får du fat i alle de kreditorkoder, hvortil man sende supplerende pension.

10 Hvis din søgning viser flere resultater, kan du åbne den enkelte, for at se, hvorfor den enkelte kode er forskellig fra den anden. Side 10 af 11 I dette eksempel, kan du se i bemærkninger, at den ene kreditor vedrører supplerende pension for tjenestemænd, en anden vedrører kommunalreformen, (kommunal kreditor), så hvis du har en helt almindelig kontorfunktionær, der skal betale til SAMPENSION, skal du bruge den midterste kreditorkode (1111).

11 Side 11 af Fremsøg faste felter Hvis du kommer i tvivl om, i hvilken gruppering et bestemt fast felt ligger, kan du med fordel bruge SLSguiden. Leder du fx efter ansættelsesdatoen i et af datofelterne, kan du søge på ansættelsesdato. Du kan også vælge et bestemt grupperingsnavn og på den måde se, hvad der ligger af faste felter i den enkelte gruppering.

SLS-guide løndelsbeskrivelse

SLS-guide løndelsbeskrivelse SLS-guide løndelsbeskrivelse Side 1 af 8 I dette vejledning kan du se hvilke oplysninger du kan læse i SLS-guiden på beskrivelserne for de enkelte løndele. Indhold 1. Hoved på løndelsbeskrivelsen... 2

Læs mere

SLS-guide PKAT-beskrivelse

SLS-guide PKAT-beskrivelse SLS-guide PKAT-beskrivelse Side 1 af 8 I dette vejledning kan du se hvilke oplysninger du kan læse i SLS-guiden på beskrivelserne for de enkelte PKAT - personalekategorier. Indhold 1. Hoved på PKAT-beskrivelsen...

Læs mere

Løninformation nr. 1 af 9. januar 2014 (LG 02/14, 1.)

Løninformation nr. 1 af 9. januar 2014 (LG 02/14, 1.) Løninformation nr. 1 af 9. januar 2014 (LG 02/14, 1.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 02/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. januar 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

AKKO og afgangsårsager

AKKO og afgangsårsager AKKO og afgangsårsager Side 1 af 9 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke AKKO er og afgangsårsager der findes - hvad de bruges til og hvad forskellen er. Indhold 1. Forskellen på AKKO og afgangsårsager...

Læs mere

Masseindberetning i HR-Løn

Masseindberetning i HR-Løn Masseindberetning i HR-Løn Side 1 af 18 I denne vejledning kan du læse, hvordan du gør, når du skal indberette ensartede lønændringer til mange medarbejdere. Masseindberetning kunne fx være udbetaling

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.)

Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.) Løninformation nr. 14 af 10. juli 2019 (LG 08/19, 1.) Side 1 af 12 Løninformation om lønkørsel for LG 08/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. juli 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du i HR-Løn med løntjek straks kan se en beregning af lønnen i kroner og ører.

I denne vejledning kan du læse om, hvordan du i HR-Løn med løntjek straks kan se en beregning af lønnen i kroner og ører. Løntjek i HR-Løn Side 1 af 7 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du i HR-Løn med løntjek straks kan se en beregning af lønnen i kroner og ører. Indhold 1. Formål med løntjek... 2 2. Sådan finder

Læs mere

Fritagelse for indbetaling af pensionsbidrag for visse tidsbegrænset ansatte i staten mv.

Fritagelse for indbetaling af pensionsbidrag for visse tidsbegrænset ansatte i staten mv. Cirkulære af 2. november 2012 Modst.nr. 034-12 J.nr. 12-339-166 Cirkulære om protokollat til overenskomst for akademikere i staten om Fritagelse for indbetaling af pensionsbidrag for visse tidsbegrænset

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 20. november 2014 (LG 12/14, 2.)

Løninformation nr. 22 af 20. november 2014 (LG 12/14, 2.) Løninformation nr. 22 af 20. november 2014 (LG 12/14, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 12/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. november 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Faste felter i SLS. Side 1 af 5

Faste felter i SLS. Side 1 af 5 Faste felter i SLS Side 1 af 5 I denne vejledning får du en overordnet beskrivelse af, hvad du kan se i de faste felter og hvordan du bruger de mest gængse af dem. Indhold 1. Faste felter... 2 2. Grupperinger...

Læs mere

Du kan få vist grupperet/sorteret på forskellige niveauer, fx Løngrupper, Løngenerationer, Personalekategorier, Aktionskode og Køn.

Du kan få vist grupperet/sorteret på forskellige niveauer, fx Løngrupper, Løngenerationer, Personalekategorier, Aktionskode og Køn. Skatteoplysninger (SLS_Skatteoplysninger) Denne kube kan du anvende til at analysere skatteoplysningerne på, fx i A-indkomst indeværende, A-indkomst sidste, Fri telefon, Jubilæum- og fratrædelsesgodtgørelse.

Læs mere

Registerprint i SLS. Side 1 af 12. I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint. Indhold

Registerprint i SLS. Side 1 af 12. I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint. Indhold Registerprint i SLS Side 1 af 12 I denne vejledning får du hjælp til at læse et registerprint Indhold 1. Registerprint - hoved... 2 2. Registerprint variabel del... 2 3. Grundoplysninger... 4 4. Løndele...

Læs mere

Vejledning til SD Personale Web og indberetning af merarbejde, kørsel m.m.

Vejledning til SD Personale Web og indberetning af merarbejde, kørsel m.m. Vejledning til SD Personale Web og indberetning af merarbejde, kørsel m.m. Formål... 1 Forudsætninger... 1 Generel navigation... 1 Indberetningsoversigt... 3 Søgefelter i oversigt... 4 Merarbejde... 6

Læs mere

Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.)

Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.) Løninformation nr. 16 af 23. juli 2015 (LG 08/15, 2.) Side 1 af 9 Løninformation om lønkørsel for LG 08/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Nr. 10 af 19. maj 2009 (LG 06/09, 2.)

Nr. 10 af 19. maj 2009 (LG 06/09, 2.) Nr. 10 af 19. maj 2009 (LG 06/09, 2.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 06/09, 2. lønkørsel. Indhold Dette dokument indeholder følgende

Læs mere

Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.)

Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.) Løninformation nr. 15 af 9. august 2017 (LG 09/17, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 09/17, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 14. august 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

På de følgende sider, finder du en alfabetisk oversigt inkl. beskrivelse.

På de følgende sider, finder du en alfabetisk oversigt inkl. beskrivelse. Koder og begreber Side 1 af 22 I denne emnebeskrivelse kan du læse om hvilke koder og begreber, der anvendes i lønsystemet, samt hvilken betydning de har. På de følgende sider, finder du en alfabetisk

Læs mere

Feriepengeforpligtelse i SLS

Feriepengeforpligtelse i SLS Feriepengeforpligtelse i SLS Indledning Fra januar 2005 blev statens regnskabsaflæggelse udvidet til også at omfatte omkostningsregnskaber. Det betyder blandt andet, at der skal indregnes en række gældsforpligtelser.

Læs mere

Værkstedsfunktionærer ved universiteter mv. samt tekniske ledere ved Rigspolitiet

Værkstedsfunktionærer ved universiteter mv. samt tekniske ledere ved Rigspolitiet Cirkulære om organisationsaftale for Værkstedsfunktionærer ved universiteter mv. samt tekniske ledere ved Rigspolitiet 2008 Cirkulære af 5. august 2008 Perst. nr. 039-08 PKAT nr. 0058, 0246 J.nr. 07-333/09-3

Læs mere

Uddata. Side 1 af 20. I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold

Uddata. Side 1 af 20. I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold Uddata Side 1 af 20 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke uddata du får, eller kan bestille fra lønsystemet. Indhold 1. Indhold... 2 2. Uddata fra SLS... 2 - U 198, Kontroluddata... 2 - U 700,

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.)

Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.) Løninformation nr. 14 af 21. juli 2017 (LG 08/17, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 08/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. juli 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. oktober 2015

LØNNINGER. KL, Kbh. og Frb. kommuner. Kost & Ernæringsforbundet. pr. 1. oktober 2015 LØNNINGER pr. 1. oktober 2015 KL, Kbh. og Frb. kommuner Kost & Ernæringsforbundet Indhold: Nyt job: Hvad med lønnen?... 3 Pension og ATP... 4 lønninger på Sundhedskartellets område: Klassificeringsoversigter

Læs mere

Tillægget er ureguleret og nedsættes automatisk med enhver fremtidig stigning i løn og tillæg, herunder også stigninger i procentreguleringen.

Tillægget er ureguleret og nedsættes automatisk med enhver fremtidig stigning i løn og tillæg, herunder også stigninger i procentreguleringen. Udflytning af statsinstitutioner Cirkulære af 13. januar 2016 om aftale om udligningstillæg i forbindelse med regeringens udspil Bedre Balance med virkning fra 1. januar 2016 (Modst.nr. 002-16). I forbindelse

Læs mere

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE -

SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - SDBF QUICKGUIDE SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW - BRUGER-GUIDE - INTRODUKTION TIL SKOLERNES DIGITALE BLANKET FLOW Vi er glade for at kunne byde velkommen til opdateret udgave af KEAs nye, automatiske blanket-system.

Læs mere

Aftale om pensionsforhold for tjenestemænd/tjenestemandslignende

Aftale om pensionsforhold for tjenestemænd/tjenestemandslignende Cirkulære om Aftale om pensionsforhold for tjenestemænd/tjenestemandslignende ansatte sygeplejersker i staten 2004 Cirkulære af 8. december 2004 Perst. nr. 062-04 PKAT nr. 0251 J.nr. 04-861-55 Indholdsfortegnelse

Læs mere

I denne emnebeskrivelse kan du få hjælp til at håndtere omposteringer i SLS

I denne emnebeskrivelse kan du få hjælp til at håndtere omposteringer i SLS Ompostering i SLS Side 1 af 10 I denne emnebeskrivelse kan du få hjælp til at håndtere omposteringer i SLS Indhold 1. Kontostreng... 2 2. Ompostering... 3 3. Løndele til ompostering... 4 4. Ompostering

Læs mere

Nr. 24 af 17. december 2008 (LG 01/09, 2.)

Nr. 24 af 17. december 2008 (LG 01/09, 2.) Nr. 24 af 17. december 2008 (LG 01/09, 2.) Nr. 24 af 17. december 2008 (LG 01/09, 2.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 01/09, 2. lønkørsel.

Læs mere

Sådan får man adgang til SD-løndata via Prisme

Sådan får man adgang til SD-løndata via Prisme Sådan får man adgang til SD-løndata via Prisme Generelt Via Prisme og integrationen, har du adgang til Silkeborg Løn, hvor du kan se faktisk lønforbrug eller et simuleret forbrug fordelt på f.eks. personer,

Læs mere

Kønsmainstreaming af HK-KL-overenskomst kvantitativ del

Kønsmainstreaming af HK-KL-overenskomst kvantitativ del Kønsmainstreaming af HK-KL-overenskomst kvantitativ del Mona Larsen, SFI September 2015 1 1. Indledning I henhold til ligestillingslovgivningen skal kommunerne indarbejde ligestilling i al planlægning

Læs mere

Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.)

Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.) Løninformation nr. 2 af 23. januar 2014 (LG 02/14, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 02/14, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. januar 2014. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger

Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger Vejledning: Anvendelse af kuber på SLS-data fra LDV i Excel 2007. Målgruppe: Slutbruger April 2015 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 1 Indledning... 3 1.1 Metode til anvendelse af kuber med

Læs mere

Cirkulære om Aftale om ferieregler for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved de frie grundskoler

Cirkulære om Aftale om ferieregler for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved de frie grundskoler Cirkulære om Aftale om ferieregler for ledere, lærere og børnehaveklasseledere ved de frie grundskoler 1994 1 CIRKULÆRE OM AFTALE OM FERIEREGLER FOR LEDERE, LÆRERE OG BØRNE- HAVEKLASSELEDERE VED DE FRIE

Læs mere

Lønsystemer, Nyt lønsystem/gammel løn

Lønsystemer, Nyt lønsystem/gammel løn Lønsystemer, Nyt lønsystem/gammel løn Side 1 af 7 I denne vejledning kan du læse om lønsystemerne: nyt lønsystem og gammel løn og hvordan aftalegrundlaget kan indberettes. Indhold 1. Lønsystemsmarkering...

Læs mere

Vejledning til csv-fil

Vejledning til csv-fil Vejledning til csv-fil Dokumentversion csv-version Dato Beskrivelse 3.00 1.0.0 17.03.2015 Afvisningsårsag UDBKONK kan angives af udbetaler Indhold Beskrivelse af felter i csv-filen... 2 Udbetaler SE-nr....

Læs mere

Vejledning til Medarbejdernet

Vejledning til Medarbejdernet HR-Centret Vejledning til Medarbejdernet Silkeborg Datas selvbetjeningsløsninger sker via portalen www.medarbejdernet.dk. Det giver dig som medarbejder mulighed for selv at kunne indberette fravær, kørsel

Læs mere

Rådighedsløn. Side 1 af 6

Rådighedsløn. Side 1 af 6 Rådighedsløn Side 1 af 6 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvilke overordnede regler der gælder for anvisning af rådighedsløn i lønsystemet, samt hvordan du indrapporterer rådighedsløn på PKAT 327.

Læs mere

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen

Kom godt i gang med. Nem Konto. Vejledning til sagsbehandlere. NemKonto hører under Økonomistyrelsen Kom godt i gang med Nem Konto Vejledning til sagsbehandlere NemKonto hører under Økonomistyrelsen Indholdsfortegnelse 1 Introduktion... 2 2 Sådan bruger du NemKonto... 3 2.1 Log på NemKonto... 3 2.2 Signering

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.)

Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.) Løninformation nr. 10 af 23. maj 2016 (LG 06/16, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 06/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. maj 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Opslag Senior- og fratrædelsesordninger

Opslag Senior- og fratrædelsesordninger Opslag Senior- og fratrædelsesordninger Opslag Senior- og fratrædelsesordninger Overblik Introduktion I dette Opslag, kan du se hvilke overordnede regler der gælder, og hvornår og hvordan du bruger forskellige

Læs mere

1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel...

1. Online fejl, advis og informationer Fejl og advis efter en lønkørsel Eksempler på advis Eksporter data til excel... Fejl og advis i SLS Side 1 af 13 I denne brugervejledning får du en beskrivelse af Fejl og advis. Du kan skelne mellem fejl og advis, der dannes i forbindelse med online indrapportering i SLS - og de,

Læs mere

Ansættelse af ny medarbejder - Månedsløn

Ansættelse af ny medarbejder - Månedsløn Vejledning HR-centret 13.10.2014 Ansættelse af ny medarbejder - Månedsløn Ansættelse af fast medarbejder både indenfor og udenfor overenskomst og forhåndsaftale. Med indenfor overenskomst og forhåndsaftale

Læs mere

Orientering til den fleksjobansatte - v 01-2014. Fleksjob

Orientering til den fleksjobansatte - v 01-2014. Fleksjob Orientering til den fleksjobansatte - v 01-2014. Fleksjob Tillykke med dit nye fleksjob: I forbindelse med din ansættelse bedes du være opmærksom på følgende. Hvor lang tid kan jeg være ansat i fleksjob:

Læs mere

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015

Navision Stat 7.0. Kvikguide om tilpasning af rollecenteret. Overblik. Side 1 af 29. ØSY/STO 18. maj 2015 Side 1 af 29 Navision Stat 7.0 ØSY/STO 18. maj 2015 Kvikguide om tilpasning af rollecenteret Overblik Formål Denne kvikguide omhandler de tilpasninger som du kan foretage i Handlingsbåndet, Navigationsmenuen

Læs mere

Bilag M, indrapportering og beregning i SLS

Bilag M, indrapportering og beregning i SLS Bilag M, indrapportering og beregning i SLS Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan pension iht. Bilag M indrapporteres og beregnes i SLS. Bilag M indeholder en aftale om pensionsforhold

Læs mere

1. Tabeller og koder - generelt... 2. 2. Fraværskoder... 3. 3. Fratrædelseskoder... 9. 4. IP-koder... 10. 5. Opslagstabel... 11

1. Tabeller og koder - generelt... 2. 2. Fraværskoder... 3. 3. Fratrædelseskoder... 9. 4. IP-koder... 10. 5. Opslagstabel... 11 1. Tabeller og koder - generelt... 2 2. Fraværskoder... 3 3. Fratrædelseskoder... 9 4. IP-koder... 10 5. Opslagstabel... 11 6. Lønarter g enerelt... 14 7. Faste lønarter... 17 8. Variable lønarter... 37

Læs mere

3.4.18. Cirkulære om Overenskomst for lærere ved ergoterapeut- og fysioterapeutskolerne

3.4.18. Cirkulære om Overenskomst for lærere ved ergoterapeut- og fysioterapeutskolerne 3.4.18 1991 Cirkulære om Overenskomst for lærere ved ergoterapeut- og fysioterapeutskolerne 2 Indhold Side Overenskomstens område... 3 Ansættelse... 3 Løn... 3 Lønanciennitet... 4 Pension... 4 Lønberegning,

Læs mere

Løninformation nr. 9 af 9. maj 2016 (LG 06/16, 1.)

Løninformation nr. 9 af 9. maj 2016 (LG 06/16, 1.) Løninformation nr. 9 af 9. maj 2016 (LG 06/16, 1.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 06/16, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 17. maj 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Nr. 4 af 7. februar 2007 (LG 03/07, 1.)

Nr. 4 af 7. februar 2007 (LG 03/07, 1.) Nr. 4 af 7. februar 2007 (LG 03/07, 1.) Nr. 4 af 7. februar 2007 (LG 03/07, 1.) Indledning Denne SLS-information indeholder emner og beskrivelser, der knytter sig til løngeneration 03/07, 1. lønkørsel.

Læs mere

Løninformation nr. 22 af 22. november 2016 (LG 12/16, 2.)

Løninformation nr. 22 af 22. november 2016 (LG 12/16, 2.) Løninformation nr. 22 af 22. nov. 2016 (LG 12/16, 2.) Side 1 af 11 Løninformation om lønkørsel for LG 12/16, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. november 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 21. december 2016 (LG 01/17, 2.)

Løninformation nr. 24 af 21. december 2016 (LG 01/17, 2.) Løninformation nr. 24 af 21. dec. 2016 (LG 01/17, 2.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/17, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. december 2016. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 7 af 23. marts 2015 (LG 04/15, 2.)

Løninformation nr. 7 af 23. marts 2015 (LG 04/15, 2.) Løninformation nr. 7 af 23. marts 2015 (LG 04/15, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 04/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. marts 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

LIGESTILLINGSSTATISTIKKEN 2012

LIGESTILLINGSSTATISTIKKEN 2012 LIGESTILLINGSSTATISTIKKEN 2012 13. juni 2013 Statistikken beskriver og sammenligner kvinder og mænds beskæftigelse i kommuner og regioner med hensyn til bl.a. omfang af ansættelse, beskæftigelse, fordeling

Læs mere

Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling.

Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling. Indlæsning af salgspriser til katalogvarer Kørslen Indlæsning af salgspriser til katalogvarer finder du under Lagersted Reservedele Prisbehandling. Kørslen anvendes til at indlæse nye salgspriser, rabatkoder

Læs mere

ATP i SLS. Side 1 af 6. I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold

ATP i SLS. Side 1 af 6. I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold ATP i SLS Side 1 af 6 I denne brugervejledning kan du få hjælp til at håndtere ATP i lønadministrationen. Indhold 1. ATP-satser... 2 2. ATP og flere ansættelsesforhold... 3 3. Efterregulering af ATP-sats...

Læs mere

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.)

Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Løninformation nr. 4 af 21. februar 2018 (LG 03/18, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 03/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 28. februar 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Rund fødselsdag (Rapport-ID: 51) 2. Overblik over rapporten Rapporteringen benyttes til at holde øje med de medarbejdere, der har rund fødselsdag.

Rund fødselsdag (Rapport-ID: 51) 2. Overblik over rapporten Rapporteringen benyttes til at holde øje med de medarbejdere, der har rund fødselsdag. Rund fødselsdag (Rapport-ID: 51) Indhold 1. Hvad er formålet med rapporten?... 1 2. Overblik over rapporten... 1 3. Den færdige rapport... 2 4. Faste, indbyggede filtre / betingelser i rapporten... 2 5.

Læs mere

Ansøgning om uhævede feriepenge

Ansøgning om uhævede feriepenge Udbetaling af uhævede feriepenge må ikke ske på baggrund af denne blanket, hvis blanketten er modtaget efter den 5. juli 2010. Ansøgning om uhævede feriepenge (optjent i 2008 for ferieåret 2009/2010) Du

Læs mere

Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.)

Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.) Løninformation nr. 25 af 6. december 2013 (LG 01/14, 1.) Side 1 af 8 Løninformation om lønkørsel for LG 01/14, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 12. december 2013. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Lønseddel. Side 1 af 9

Lønseddel. Side 1 af 9 Lønseddel Side 1 af 9 I denne emnebeskrivelse beskriver vi hver enkelt del af en lønseddel. I kapitel 1 vises en lønseddel, hvor alle elementer er nummereret. I kapitel 2 forklarer vi hvert enkelt element.

Læs mere

Pensionsbidrag af tillæg til tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte lærere ved en række videregående uddannelsesinstitutioner

Pensionsbidrag af tillæg til tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte lærere ved en række videregående uddannelsesinstitutioner Cirkulære om aftale om Pensionsbidrag af tillæg til tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte lærere ved en række videregående uddannelsesinstitutioner 2002 Cirkulære af 17. august 2005 Perst.

Læs mere

Indberetning til venteinfo Brugervejledning. Version 1.0. August 2011

Indberetning til venteinfo Brugervejledning. Version 1.0. August 2011 Indberetning til venteinfo Brugervejledning 2011 Version 1.0. August 2011 Brugervejledning - indberetning af fremadrettede ventetider Dokumentation af Specialiseret Sundhedsvæsen Sundhedsstyrelsen Islands

Læs mere

Pensionsbidrag af tillæg til tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte lærere ved en række videregående uddannelsesinstitutioner

Pensionsbidrag af tillæg til tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte lærere ved en række videregående uddannelsesinstitutioner Cirkulære om aftale om Pensionsbidrag af tillæg til tjenestemandsansatte og tjenestemandslignende ansatte lærere ved en række videregående uddannelsesinstitutioner (AC s forhandlingsområde) 2008 Cirkulære

Læs mere

Tjenestemandsansættelse En tjenestemand kan som udgangspunkt afskediges med 3 måneders varsel.

Tjenestemandsansættelse En tjenestemand kan som udgangspunkt afskediges med 3 måneders varsel. Bilag 1 Beskrivelse af de fire ansættelsesformer De forskellige ansættelsesformer Herunder følger en beskrivelse af de fire forskellige ansættelsesformer. Beskrivelserne har særligt fokus på afskedigelse.

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne emnebeskrivelse gælder

Læs mere

HÅNDBOLD REGION ØST Vejledning i tilmelding af HRØ stævner

HÅNDBOLD REGION ØST Vejledning i tilmelding af HRØ stævner HÅNDBOLD REGION ØST Vejledning i tilmelding af HRØ stævner Vejledning i tilmelding til breddestævner via HåndOffice. Tilmelding via HåndOffice sker via http://haandoffice.dhf.dk/login.aspx. Koden til login

Læs mere

Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.)

Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.) Løninformation nr. 20 af 24. oktober 2018 (LG 11/18, 2.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 11/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 31. oktober 2018. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Løninformation nr. 8 af 10. april 2019 (LG 05/19, 1.)

Løninformation nr. 8 af 10. april 2019 (LG 05/19, 1.) Løninformation nr. 8 af 9. april 2019 (LG 05/19, 1.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 05/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 15. april 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Organisationsaftale for tekniske assistenter, tekniske tegnere, byggeteknikere, maskinteknikere, bygningskonstruktører og elever

Organisationsaftale for tekniske assistenter, tekniske tegnere, byggeteknikere, maskinteknikere, bygningskonstruktører og elever FINANSMINISTERIET Cirkulære om Organisationsaftale for tekniske assistenter, tekniske tegnere, byggeteknikere, maskinteknikere, bygningskonstruktører og elever 1997 3.3.43 1997 Cirkulære om Organisationsaftale

Læs mere

Brugervejledning NIV. Indberetning af fremadrettede ventetider. Version 1.3

Brugervejledning NIV. Indberetning af fremadrettede ventetider. Version 1.3 Brugervejledning NIV Indberetning af fremadrettede ventetider Version 1.3 Kolofon Brugervejledning NIV Udgiver: Sundhedsdatastyrelsen Ansvarlig institution: Sundhedsdatastyrelsen Design: Sundhedsdatastyrelsen

Læs mere

Ferie og omsorgskuben (SLS_FerieOmsorg) Kuben indeholder data fra den seneste løngeneration og lønkørsel som der findes i datavarehuset.

Ferie og omsorgskuben (SLS_FerieOmsorg) Kuben indeholder data fra den seneste løngeneration og lønkørsel som der findes i datavarehuset. Ferie og omsorgskuben (SLS_FerieOmsorg) Kuben indeholder data fra den seneste løngeneration og lønkørsel som der findes i datavarehuset. Denne kube kan du anvende til at analysere optjent og afholdt ferie

Læs mere

Løninformation nr. 14 af 22. juni 2015 (LG 07/15, 2.)

Løninformation nr. 14 af 22. juni 2015 (LG 07/15, 2.) Løninformation nr. 14 af 22. juni 2015 (LG 07/15, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 07/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. juni 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Indbetaling af pensionsbidrag mv. for statsansatte på Færøerne

Indbetaling af pensionsbidrag mv. for statsansatte på Færøerne Cirkulære om aftale om Indbetaling af pensionsbidrag mv. for statsansatte på Færøerne 2014 Cirkulære af 16. oktober 2014 Modst. nr. 050-14 J.nr. 2014-7511-0005 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger...

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.)

Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.) Løninformation nr. 10 af 22. april 2015 (LG 05/15, 2.) Side 1 af 6 Løninformation om lønkørsel for LG 05/15, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 30. april 2015. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 9

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 9 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på schaeferhvalpe?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på schaeferhvalpe?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har

Læs mere

Periodisering af indkomst mv.

Periodisering af indkomst mv. Periodisering af indkomst mv. Side 1 af 14 I denne emnebeskrivelse kan du se regler i lønsystemet i forbindelse med årsskiftet og periodisering af indkomst mv., og du kan se, hvordan du skal indrapportere

Læs mere

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning

DPSD undervisning. Vejledning til rapport og plan opsætning DPSD undervisning Vejledning til rapport og plan opsætning Side 1 Vejledning Oversigt over vejledningerne Opret en simpel listerapport... 2 Opret en krydstabuleringsrapport... 14 Opret en visualiseringsrapport...

Læs mere

Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E

Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E Beskatning, Grønland, Færøerne og 48E Side 1 af 17 I denne emnebeskrivelse kan du læse om, hvordan du forholde dig, hvis du har ansatte, der har grønlandske eller færøske indkomster - eller hvis du har

Læs mere

Lønseddel. Side 1 af 11

Lønseddel. Side 1 af 11 Lønseddel Side 1 af 11 I denne emnebeskrivelse beskriver vi hver enkelt del af en lønseddel. I kapitel 1 vises en lønseddel, hvor alle elementer er nummereret. I kapitel 2 forklarer vi hvert enkelt element.

Læs mere

Feriepenge indrapportering og beregning

Feriepenge indrapportering og beregning Feriepenge indrapportering og beregning Side 1 af 12 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du indrapporterer og hvordan du kan beregne feriepenge manuelt. BEMÆRK: Denne vejledning gælder kun for medarbejdere,

Læs mere

Forstandere ved AMU-centre

Forstandere ved AMU-centre Cirkulære af 14. juni 2011 Perst.nr. 026-11 PKAT 0692 J.nr. 08-333/09-4 Cirkulære om organisationsaftale for Forstandere ved AMU-centre 2011 Dataark PKAT med specifikation Organisationsaftale Forhandlingsberettiget

Læs mere

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2019 (LG 02/19, 1.)

Løninformation nr. 1 af 10. januar 2019 (LG 02/19, 1.) Løninformation nr. 1 af 10. januar 2019 (LG 02/19, 1.) Side 1 af 7 Løninformation om lønkørsel for LG 02/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. januar 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Kend din lønseddel Yngre Læger 26. september 2015 Roskilde Kongrescenter

Kend din lønseddel Yngre Læger 26. september 2015 Roskilde Kongrescenter Kend din lønseddel Yngre Læger 26. september 2015 Roskilde Kongrescenter Arbejdstidsopgørelse/1 Afdelingen kan udlevere denne type opgørelse af arbejdstiden, eller den der vises længere fremme. Afsender

Læs mere

Funktioner i HR-Løn, lbnr. 98 og 99

Funktioner i HR-Løn, lbnr. 98 og 99 Funktioner i HR-Løn, lbnr. 98 og 99 Side 1 af 6 I denne vejledning kan du læse om, hvordan du kan udbetale funktionsvederlag i HR-Løn. Indhold 1. Generelt om funktioner... 2 2. Oprettelse af løbenummer

Læs mere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere

Pralemappen.dk Din online portfolio Brugerhåndbog til undervisere support@pralemappen.dk Brugerhåndbog til undervisere www.pralemappen.dk v4 side 1 af 10 Indholdsfortegnelse Velkommen til pralemappen.dk 1.1 Introduktion...side 3 1.2 Grundlæggende funktioner...side 3 1.3 Indstillinger der gælder hele skolen...side 4 1.4

Læs mere

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen

Guide. Administration af FDF.dk/Nyborg. 1. Udgave 2008. Ide og layout Christoffer S. Rasmussen Guide Administration af FDF.dk/Nyborg 1. Udgave 2008 Ide og layout Christoffer S. Rasmussen FDF.Dk/NyboRG Den nye hjemmeside for FDF Nyborg er baseret på et bloksystem. Det vil sige at det er super nemt

Læs mere

Vejledning om stillingsnummer og stillingsregister

Vejledning om stillingsnummer og stillingsregister Vejledning om stillingsnummer og stillingsregister Personalestyrelsen 2005 2 Vejledning om stillingsnummer og stillingsregister Udsendt af Personalestyrelsen februar 2005 Omslag: Tryk: ISBN: 87-7956-176-5

Læs mere

BRUGERMANUAL. Ruteplanlægning i RUT. Røde Korsindsamlingen 8. MARTS 2012. RødeKors.dk

BRUGERMANUAL. Ruteplanlægning i RUT. Røde Korsindsamlingen 8. MARTS 2012. RødeKors.dk BRUGERMANUAL 8. MARTS 2012 Ruteplanlægning i RUT Røde Korsindsamlingen RødeKors.dk INDHOLD 1 Introduktion til RUT... 3 2 Sådan finder du og logger på RUT... 4 3 Et par tips... 4 4 Planlægning af ruter...

Læs mere

Beskrivelse af udtræk til lokale systemer

Beskrivelse af udtræk til lokale systemer Beskrivelse af udtræk til lokale systemer Uddata 609 613: Data til lokale personale- og økonomisystemer Til brug for indlæsning af SLS-data i lokale Personale- og Økonomisystemer (dog ej Navision Stat),

Læs mere

eindkomst og årsskiftet

eindkomst og årsskiftet eindkomst og årsskiftet Supplerende oplysningssedler begrænses i SLS På baggrund af de erfaringer vi har gjort i 2008 med hensyn til SKAT og eindkomst, begrænses mulighederne for at danne supplerende oplysningssedler

Læs mere

Hvordan logger jeg på 1. gang Gå ind på skolens hjemmeside på adressen: www.stenpriv.dk. Klik på Forældreintra i menuen til venstre

Hvordan logger jeg på 1. gang Gå ind på skolens hjemmeside på adressen: www.stenpriv.dk. Klik på Forældreintra i menuen til venstre ForældreIntra er en udvidelse af hjemmesiden. I modsætning til de øvrige dele af hjemmesiden, som er åbne for alle internetbrugere, så er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever

Læs mere

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs

Vejledning til. DUI-LEG og VIRKEs Vejledning til DUI-LEG og VIRKEs Medlemssystem version 1.0 Opdateret 1. november 2009 Indholdsfortegnelse Sådan får du en kode til systemet...3 Sådan logger du ind på systemet...3 Forsiden og ændring af

Læs mere

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST

GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST GENEREL VEJLEDNING KOM GODT I GANG FOR DIG SOM ER KURSIST Generel vejledning for kursister Adgang til læringsportalen Du får adgang til LæringsPortalen via vores hjemmeside www.finansudd.dk eller via www.laeringsportal.dk

Læs mere

Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu. Opret en side:

Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu. Opret en side: Sådan opretter du en side og tilknytter den til dit biblioteks menu Opret en side: Log dig ind på hjemmesiden og klik på Tilføj indhold og dernæst på Side. Flere ting skal være udfyldt, før du kan få lov

Læs mere

Løninformation nr. 10 af 10. maj 2019 (LG 06/19, 1.)

Løninformation nr. 10 af 10. maj 2019 (LG 06/19, 1.) Løninformation nr. 10 af 10. maj 2019 (LG 06/19, 1.) Side 1 af 12 Løninformation om lønkørsel for LG 06/19, 1. lønkørsel. Løn er til disposition d. 16. maj 2019. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere

Flytning af lønudgifter ved Ressort

Flytning af lønudgifter ved Ressort Side 1 af 8 Flytning af lønudgifter ved Ressort I denne vejledning kan du få hjælp til at håndtere flytning af lønudgifter når du er del af en ressortomlægning. Indhold 1. Indledning... 2 2. Uddata...

Læs mere

Ændring af cirkulære om tjeneste- og lejeboliger

Ændring af cirkulære om tjeneste- og lejeboliger Cirkulære om Ændring af cirkulære om tjeneste- og lejeboliger 2006 Cirkulære af 31. maj 2006 Perst. nr. 031-06 PKAT nr. J.nr. 06-543-24 Indholdsfortegnelse Cirkulære Generelle bemærkninger... 3 Aftale

Læs mere

ANSÆTTELSESBEVIS Ansættelsesforholdet er ikke omfattet af kollektive overenskomster*.

ANSÆTTELSESBEVIS Ansættelsesforholdet er ikke omfattet af kollektive overenskomster*. ANSÆTTELSESBEVIS Ansættelsesforholdet er ikke omfattet af kollektive overenskomster*. *Skolen er forpligtet til at følge organisationsaftalen for skoleleder, lærere og børnehaveklasseledere. Skolen kan

Læs mere

Løninformation nr. 24 af 20. december 2017 (LG 01/18, 2.)

Løninformation nr. 24 af 20. december 2017 (LG 01/18, 2.) Løninformation nr. 24 af 20. dec. 2017 (LG 01/18, 2.) Side 1 af 5 Løninformation om lønkørsel for LG 01/18, 2. lønkørsel. Løn er til disposition d. 29. december 2017. Løninformation er Moderniseringsstyrelsens

Læs mere