REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE 1. FEBRUAR 2014 PÅ HOLMEN, KØBENHAVN

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE 1. FEBRUAR 2014 PÅ HOLMEN, KØBENHAVN"

Transkript

1 HUSK AT SE REFERAT AF KORPSRÅDSMØDE 1. FEBRUAR 2014 PÅ HOLMEN, KØBENHAVN Til stede: Stine Algt Nielsen (SA), Signe Lund Christensen (SLC), Niels Dam (ND), Sarah Basnv (SB) km kl. 17, Kathrine Færløv Christensen (KF), Cnnie Schneider (COS), Christine Strøm (CHS) g Ann Bidstrup Lebech (AB) 0. Indledning g 5 fantastiske minutter Indledning ved SLC: At hjælpe er at frstå! Gde histrier blev delt. 1. Frmalia a. Gdkendelse af dagsrden Gdkendt. b. Gdkendelse af referat fra KR-møde Nvember 2013 Gdkendt. 2. Dialgdage a. Evaluering Referat af dagene skal sendes ud til kredsene. Deltagerne var glade fr dette nye tiltag, g der blev udtrykt ønske m, at dagene kan gentages årligt. Det var gdt at hlde dagene reginalt - de kunne evt. afhldes i umiddelbar frbindelse med divisinsførertingene. Gdt at være fleksibel i frhld til prgrammet på en måde, hvr mødelederne tager højde fr de behv, sm deltagerne udtrykker/sidder med. Der kan evt. arbejdes med debatfrmen frskellige frmer. Det har været psitivt, at KR g KK har været på dubberne i frhld til infrmatin m møderne. Det kan vervejes, m Kredsledelsessamlingen fremver kan slås sammen med dialgdagene. Udvalgene kunne gså være en del af prgrammet udvalgsfrmændene bør have pligt til at deltage. Open space-metden kunne anvendes, hvis enkelte eller flere deltagere har nget på hjertet. Måske skulle en anden gruppe/udvalg end KR arrangere dagen delte meninger, fr det er gså gdt, at det er KR, der er værter. b. Langsigtet plan Planen sendes ud til kredsene med en kmmentar m, at det var den plan, der blev udtænkt i maj, men da KR er på valg m krt tid, så må det blive det nye KR, der skal arbejde videre med planen. CHS gør pmærksm på, at Eurpaknferencen klliderer med det internatinale år , hvilket giver et strt arbejdspres i den peride. Men da idékatalget kan/skal laves i gd tid, kan det evt. tage nget af presset. c. Børneattester Der skal skrives ud til kredsene, at de skal følge de retningslinjer, Krpset har udstukket, mens vi afventer yderligere drøftelse i Samrådet mkring eventuelt nye prcedurer g lvtiltag på mrådet. Der kan dg laves en speciel aftale med KK hvis mdtageren af kvitteringen fra plitiet skal være en anden end KK. Opdaterede retningslinjer skal sendes ud til kredsene.

2 HUSK AT SE d. At være krpsrådsmedlem Der kunne laves et interview med SB g KF m, hvrdan de har plevet deres første peride i KR. SLC g KF arbejder videre med dkumentet g tilføjer, at man kan kntakte SLC eller SA med spørgsmål til deres pster. e. Liv på FB KOM skal have frslaget mkring kmmunikatin på FB fx at Krpsnyt bliver pstet på FB i punkter g frskudt i tid. f. Kassererbistand sm et krpstilbud til kredsene Det er allerede en mulighed, at man kan spørge m tilkøb af kassererbistand i Krpset. Har kredsene brug fr bistand, kan man kntakte Krpskassereren. g. Det med Gud Kredsene er velkmne til at anvende hjemmesiden, g alle er velkmne til at sende materiale ind. Det er et Flkekirkeligt samarbejde, sm vi ikke er en fficiel del af. h. Sklerefrmen En gruppe under Samrådet har været samlet uden DBS, hvr de har talt m refrmen. Vi får del i de ting, der har været vendt, selv m vi ikke har en aktiv deltager. DBS s deltagelse i frberedelsen af arbejdet med Sklerefrmen skal primært ske i de kmmunale samråd. 3. Krt Nyt a. Kredsledelsessamling Intet nyt siden sidste møde. Det frventes, at KR g udvalgsfrmænd deltager b. Central medlemsregistrering Fruden Skee g Østervrå, bliver Herlev den tredje testkreds. De 3 kredse skal teste i løbet af fråret, g planen er, at registreringen fr alle øvrige kredse sættes i gang efter smmerferien, hvis testfrløbet går gdt. c. Centerlejr Øksedal 214 Ansøgning m øknmisk tilskud til aktiviteter: ansøgning imødekmmet. COS svarer. d. Spejdernes Lejr 2017 Der er fundet 2 lejrchefer: Marianne Pedersen, KFUM, g Stine Justesen, DDS. Partnerskabsudvalget er i fuld gang med at srtere i de kmmunale tilbud, g de er nu nede på 5 kmmuner. e. Fejde SB laver stillingspslag til næste Krpsnyt. 4. Kredsfkus a. Nyt fra Kredse Rskilde er glad fr Krpsets pbakning til deres arbejde. Esbjerg 1. har fået ny kredsfører: Charltte Mejer Friis. Kredsene skal gøres pmærksmme på, at KR-medlemmerne ikke længere er kntaktpersner til kredsene, men at AB har vertaget funktinen.

3 b. Knsulentrdning Rskilde: besøg igen den 8. april Skee: sidste besøg den 9. april Aalbrg 1.: endnu ikke aftalt en dat HUSK AT SE 5. Førerstævne 2014 a. Nyt fra prjektgruppen De er gdt i gang med planlægningen g har fremsendt en række bilag g status. Rigtig dejligt, at gruppen arbejder hurtigt g målrettet. b. Prgram KR ønsker, at der skal være flere Frretningsmødepunkter eller andet Førerstævnerelevant på prgrammet lørdag. Markedsbderne g den efterfølgende plenumdebat skal ligge umiddelbart efter beretningen evt. med frkst mellem markedsbder g debat. Der behøver ikke at være afsat 1½ time til knstituering g beretning. ND g KF tager kntakt til prjektgruppen. c. Frretningsrden Blev tilrettet i frhld til, at Førerstævnet nu afhldes en weekend g ikke i påsken, g i frhld til øvrigt prgram. Indstilles til vedtagelse. d. Dagsrden fr Førerstævnet d rettes til Krpskasserer e. Skriftlig beretning Dispsitin blev gennemgået g kmmenteret: Det skal tilføjes, at der arbejdes med Krpsstrukturen. f. Vedtægtsændringer Krpsrådet stiller ingen vedtægtsændringer. g. Valg Udsættes til næste KR-møde den 18. februar 2014 på Hlmen. h. Frslag Det er anbefalelsesværdigt, at der er en ligelig kønsfrdeling på chefpsterne især set i frhld til vres repræsentatin i PFD. Ltteri: Krpsrådet indstiller, at der afhldes ltteri i 2015 med en frdelingsnøgle på 14,- kr. til kredsene g 6,- kr. til krpset pr. slgte ldseddel. i. Næste Førerstævne Krpsrådet indstiller, at Førerstævnet 2015 afhldes på Rebild Efterskle i weekenden den april Førerstævnet planlægges i samarbejde mellem prjektgruppe g Krpsråd. j. Dirigenter, referenter mv. Navne blev drøftet. SA spørger. k. Førstehldet Det er KR s pgave at finde ngle, der vil påtage sig denne pgave. KR er i fuld gang.

4 HUSK AT SE 6. Krpsrådet a. Persnlige mål Alle er i gang med at arbejde med g md deres mål. b. Det nye Krpsråd Pia D. g Trine Engb er blevet bedt m at være dem, der spørger relevante kandidater til KR. Flere frslag til kandidater km på brdet. 7. Øknmi a. Regnskab 2013 Gennemgået af COS. Regnskabet fr 2013 viste et mindre underskud, men langt mindre underskud end budgetteret. b. Revideret budget 2014 g budget Budgetterne blev gennemgået g vedtaget til indstilling til Førerstævnet. 8. Udvalg g prjektgrupper a. Status fra udvalg g prjektgrupper YEGO YEGO laver kvartalsrapprter, g derfr laver de ikke bilag til KR-møderne. SB har deltaget i YEGO-studietur til Rwanda i januar en str plevelse. Der er planer m at lave mere langsigtede prjekter frem fr halvårlige. SB skriver en mindre rapprt m turen. FTU Der er afhldt FTU-weekend i januar. Alle træningsansvarlige tg gdt imd resultatet fra Tænketanken. Der blev lavet en liste med navne på flk, sm skal spørges m at deltage i de nye træninger. Søren Skårhøj har sagt ja til at være Rlandlejrchef i 2014 g Der skal plæres en ny chef i slutningen af Sørens peride. Søren støtter p m Katrine Skvgård g Emil Berg, sm er chefer fr Rlandweekenderne. Gilwell-staben er gdt i gang med at planlægge det nye frløb. Tilmeldingen til Gilwell åbnes 1. februar. I FKU (Fælles Krpslig Uddannelse) er der mange aktiviteter. 2. fælles uddannelsesweekend er i slutningen af februar, hvr der gså er prgramflk inviteret med. Weekenden handler m læringsmetder. Value Based Leadership sættes i gang efter smmerferien. Flere udvalgsmedlemmer har sagt ja til at frtsætte i udvalget, mens andre stadig vervejer. ØKU Øksedal er lukket ned fr vinteren. Der væltede et par træer i efterårets strme uden at andet har taget skade. Tilkaldepgaver løses på få hænder, g der ledes frtsat efter lkalt samarbejde med en vvs er g en elektriker. KR efterlyser en visinsplan fr Øksedal. ITU Hlder møde mandag den 3. februar på KK sammen med KOM. Der arbejdes på den nye hjemmeside g på det centrale medlemssystem. KOM Hlder møde mandag den 3. februar på KK sammen med ITU.

5 Der arbejders på den nye hjemmeside g der er efterlyst hjælpere til at flytte tekster fra den gamle side til den nye. Der er brug fr 5-6 persner 2 har allerede meldt sig. HUSK AT SE JOTA/JOTI Der er indkøbt et Actin Kamera g lavet en kasse til det. Det befinder sig i øjeblikket hs Mrten Thmsen, der afprøver dets muligheder, inden det får plads på KK. Kameraet er reserveret til brug af JOTA/JOTI i uge 41-43, g ellers kan det lånes af andre. Gruppen har tilbudt Vendelb at lave et par it-aktiviteter på den fælles Smmerlejr2014. JOTI-øst flyttes muligvis til Ringsted-mrådet fr at kunne tiltrække deltagere fra andre krps. Generelt m udvalg: Kmmissrier skal efterses, inden der skal nedsættes nye udvalg i september. Bl.a. står der, at der er en årlig udvalgsweekend, hvilket der ikke var i Natinalt a. BiD Der er intet nyt at frtælle. b. BUS Der skal findes en ny repræsentant fra DBS, når SLC fratræder vicespejderchefpsten. c. Spejderchefgruppen ND: Invitatiner er på trapperne. 10. Internatinalt a. IC-nyt Ud af t ansøgninger blev Sanne Lund Sørensen valgt sm DBS s ungdmsdelegeret til WOSM Wrld Cnference i Slvenien. WAGGGS skal ændre sin Cnstitutin på kmmende verdensknference første udkast ser spændende ud. Andreas Højmark har hjulpet IC erne med at kvalificere et høringssvar med fkus på det rent indhldsmæssige. WAGGGS tilbyder et nline ledelseskursus i i-lead: Alle ver 16 år kan deltage. Pernille Staunstrup g Tina Daugaard fra YEGO deltager i Partnerskabs Event (tidligere Nrd/Syd samarbejde) i Finland medi marts. Der manglede kandidater til verdensbestyrelsen, så IC erne har arbejdet intensivt lige p til deadline. DK stiller ikke med en kandidat. Samarbejdet på tværs af alle krpsene har i denne frbindelse været rigtig gdt. Kmmende internatinale arrangementer: WAGGGS/WOSM Rund Table n ICT. ITU g KOM er blevet tilbudt at deltage FDD Strategy Sessin, Stckhlm, februar. Sanne Lund Sørensen deltager sm ungdmsdelegeret jf. WOSM Wrld Cnference WAGGGS/WOSM Partnership Event, Finland, marts. YEGO deltager v/pernille Staunstrup g Tina Daugaard Rund table n Internatinal Events, Sverige, Marts WAGGGS/WOSM Gender Seminar, Finland, Maj WAGGGS Wrld Cnference, Hng Kng, Juli. 2 DBS deltagere WOSM Wrld Cnference, Slvenien, august. 4 DBS deltagere, herunder 1 ungdmsdelegeret

6 11. Nyt fra Krpskntret Svært at få alle statistikmaterialer i hus intet nyt. Tilmeldingsprcessen til Rland har været temmelig HUSK AT SE arbejdskrævende, frdi det ikke alle steder er Kredsføreren, der tilmelder, men frældrene gør det. Fremver benyttes Cngress, g fldernes tekst ændres. Herlev kreds ønsker, at Krpset anvender Gglekalender. Vi takker fr det gde frslag g vil gerne kigge nærmere på det. 12. Kalender a. Kmmende arrangementer 28. februar 1. marts Årsmøde ktber Fællesudvalgsweekend Se i øvrigt: b. KR-møder i februar ekskl. AB g SB. CHS er med på skype. 2. maj på Førerstævnet i Rebild. 13. Eventuelt Således pfattet Aalbrg den 5. februar 2014 København den xx februar 2014 Ann Bidstrup Lebech Krpssekretær Stine Algt Nielsen Krpsrådsfrmand

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som

I dette dokument kan du finde information og inspiration til, hvordan I kan komme i gang i dit lokalområde. Dette er en guide til de ting, som Start ny gruppe PLan Ldsskvvad. Ft: Henrik Weigelt. Du kan skabe gde friluftsplevelser fr børn g unge. Vær med til at starte en ny Blå spejdergruppe i dit lkalmråde. Hvis du synes, at det er fantastisk

Læs mere

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt

Behandlingerne står med kursiv. 1. Godkendelse af dagsorden Godkendt. 2. Godkendelse af seneste referat Bestyrelsesmøde den 13. januar 2014 Godkendt Referat af bestyrelsesmøde i Idrætsrådet Silkebrg Kmmune Dat g tidspunkt: mandag den 3. februar 2014 kl. 17.15 20.00 inkl. spisning Sted: Mødelkalet, Silkebrg Sprtscenter Deltagere: Lars Bundgaard, Jørgen

Læs mere

Referat af Korpsrådsmøde

Referat af Korpsrådsmøde Referat af Korpsrådsmøde 23.-25. november 2013 på Øksedal Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv (KF), Connie Schneider (COS), Ann Bidstrup Lebech (AB), Niels Dam (ND) og Signe Lund Christensen

Læs mere

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af FU-møde den 23. september 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Tradium Kent W. Kristensen, VUC Skive-Vibrg ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Referat bestyrelsesmødet Onsdag den 15. januar 2014 kl. 9.30 16.00 Htel Krnprins Frederik, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Dagsrden: Nr. Punkt Kmmentar g psamling 1. 2. Deltagere Årsmøde 2013 Generalfrsamling

Læs mere

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen

MØDEDELTAGERE Formand: Lise Lotte Due Næstformand: Hanne Vedersø Rigmor Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Ældrerådet Mandag den 6.10.2014 kl. 09:15 12:30 i lkale F2 på Rådhuset MØDEDELTAGERE Frmand: Lise Ltte Due Næstfrmand: Hanne Vedersø Rigmr Nielsen Vibeke Davids Hansen Erik Nielsen Christian Heiberg Ole

Læs mere

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet

Bestyrelsesmøde SSP-Samrådet Dagsrden til bestyrelsesmødet Trsdag den 19. januar 2017 kl. 9.30 16.00 Htel Fredericia, Vestre Ringvej 96, 7000 Fredericia Nr. Punkt Kmmentar g psamling Deltagere Afbud fra Mads (Nrdjylland), Jan (SYØ-jylland),

Læs mere

Bestyrelsesmøde d kl

Bestyrelsesmøde d kl Mødeindkaldelse g - referat Bestyrelsesmøde d. 01-23 2018. kl. 18.00 Dagsrdenspunkter Ca. min. debat inf beslut. Krt beslutningsreferat 1 Gdkendelse af dagsrden. 5 B Gdkendt. Ole N Ansvar 2 Referat til

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Til ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Mia Rasmussen, Aarhus Tech Karin Rsenmejer, København VUC Mrten Hlst Nielsen, TEC ESB-sekretariatet Ebbe S. Hargbøl Lajla Pedersen Maj 2012 Referat af

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 2 i 2013 d. 4. april kl. 9.00 12.00 afholdtes hos BUPL, Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse

Bestyrelsesmøde nr. 2 i 2013 d. 4. april kl. 9.00 12.00 afholdtes hos BUPL, Nykobbelvej 1, 4200 Slagelse Referat FTF Regin Sjælland Nykbbelvej 1 4200 Slagelse Bestyrelsesmøde nr. 2 i 2013 d. 4. april kl. 9.00 12.00 afhldtes hs BUPL, Nykbbelvej 1, 4200 Slagelse Punkt t Bilag Til stede: Bertha Langhff (BUPL),

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København

Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Referat for Korpsrådsmøde 26. januar 2013 på DUF, København Til stede: Stine Algot Nielsen (SA), Niels Dam (ND), Signe Lund Christensen (SL), Christine Strøm (CHS), Kathrine Færløv Christensen (KFC), Sarah

Læs mere

Opsamling, Workshop, Bedst Praksis Ledelse

Opsamling, Workshop, Bedst Praksis Ledelse Opsamling, Wrkshp, Bedst Praksis Ledelse I frbindelse med prjektet Bedst Praksis Ledelse blev der d. 24. ktber afhldt en wrkshp, hvr de 1. linieledere g øvrige ledere i AaK, sm er blevet interviewet i

Læs mere

Fagligt Pædagogisk udvalg

Fagligt Pædagogisk udvalg Fagligt Pædaggisk udvalg Mødedat 5. december 2018 Starttidspunkt 8.30 Sluttidspunkt 11.30 Lkale NBA B.242 Mødeleder Lise Kfed Referent Christina Afbud Inge, Margit, Janne, Helene Indhld 1. Åbning af mødet

Læs mere

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg

Referat af styringsdialogmøde 2011 med Boligforeningens AAB om afdelingerne på Frederiksberg Mødet blev afhldt Rådhus. Fra Bligfreningen AAB: Direktør Christian Høgsbr, gruppeleder Henrik Schultz g kundechef Pia Skv. Fra Frederiksberg Kmmune: Leder af Byggeri g Arkitektur Luise Rsendahl Henriksen,

Læs mere

Referat - Korpsrådsmøde

Referat - Korpsrådsmøde REFERAT AF KORPSRÅDEMØDE 28. JUNI 2014, ØKSEDAL Til stede: Sarah Basnov (SB), Kathrine Færløv Christensen (KF), Connie Schneider (COS), Niels Dam (ND), Mikkel Nilsson (MN), Klaus Agerskov (KA), Christine

Læs mere

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 22. juni 2015, kl. 8.30-10.00 2641-130 IT Undervisningslokale LAMU Økonomi og Bygninger

Dagsorden AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 22. juni 2015, kl. 8.30-10.00 2641-130 IT Undervisningslokale LAMU Økonomi og Bygninger Møde den: 22. juni 2015, kl. 8.30-10.00 2641-130 IT Undervisningslkale LAMU Øknmi g Bygninger Dagsrden Deltagere: Niels Jørgen Rasmussen, Arne N. Skv, Berit Krnbæk Bisen, Carsten Pahl Jensen, Esther S.

Læs mere

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina.

3. Navnerunde Espen, Gunvor, Frederik, Uffe, Eva, Andreas, Fie, Kasper, Malte, Birgitte og Christina. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Referat 2.04.14 kl. 14:30 Lk. 423, etage 4. byg. 1463. Espen 1. Valg af rdstyrer Gunvr 2. Valg af referent 3. Navnerunde Espen, Gunvr, Frederik, Uffe,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i BB-klubben Søndag 30.05.2010 hos Katrine B. i Odense

Bestyrelsesmøde i BB-klubben Søndag 30.05.2010 hos Katrine B. i Odense Bestyrelsesmøde i BB-klubben Søndag 30.05.2010 hs Katrine B. i Odense Til stede: Katrine B, Katrine S, Jette, Anne Mette, Marina, Mariann, Lisbeth Fraværende: Helle 1. Overdragelse af websiden til den

Læs mere

VA-afdeling 10, Hyldespjældet

VA-afdeling 10, Hyldespjældet Referat fra afdelingsbestyrelsesmødet d. 5. februar 2013 Deltagere: Afdelingsbestyrelsen: Vinie Hansen (VH), Sif Enevld (SE), Per Zffmann Jensen (PZ), Mette Nielsen (MN), Marianne Bahl (MB) g Randi Haugaard

Læs mere

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8.

og fastlæggelse af dato for tøjaften, hvor man kan prøve tøjet 7. Orientering om kommende arrangementer - to er planlagt 8. Medlemsmøde/Februar/2011møde/Februar/2011 Så fik vi endelig afhldt det første rigtige medlemsmøde i RyCC. Omkring 35 mødte frem g det er vel meget gdt i betragtning af, at møde var lagt lige i den travle

Læs mere

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch

Deltagere: Brian Errebo-Jensen (formand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard, Annemarie Svenningsen, Hanne Munch Referat Referat af møde i: Dat fr møde: Etisk udvalg 13. ktber 2012 Fr referat: Dat fr udarbejdelse: Karen Langvad 30. ktber 2011 Deltagere: Brian Erreb-Jensen (frmand), Alik Weintraube, Jeanette Præstegaard,

Læs mere

Mødedato Mødested Møde start/slut

Mødedato Mødested Møde start/slut Senir- g Scialfrvaltningen Stab fr Rådgivningsmrådet Referat Der indkaldes til møde m Udsatterådet Møde nr. Dat 13.01.2015 Udsendt af Lene Kristin Kamp Lene Kristin Kamp Mødedat Mødested Møde start/slut

Læs mere

Systematisk feedback. Et udviklingsprojekt på Ekstra Bladet 2007-08. Projektet er støttet af Pressens Uddannelsesfond

Systematisk feedback. Et udviklingsprojekt på Ekstra Bladet 2007-08. Projektet er støttet af Pressens Uddannelsesfond Systematisk feedback Et udviklingsprjekt på Ekstra Bladet 2007-08 Prjektet er støttet af Pressens Uddannelsesfnd En UPDATE-evaluering april 2008 1 Indhld 1. Baggrund 2. Målsætning g succeskriterier 3.

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00

Bestyrelsesmøde i SUMH Tirsdag d. 19. august kl. 13.00 17.00 Til stede: Isak Krnerup Hue, Ladingkær, Cathrine Jeppesen, Sif Hlst, SUMHs sekretariat: Steffen (rdstyrer), Benedikte, Miriam g Ditte (referent) Afbud: Rie Lynge Rasmussen, Rebecca Delfs Bestyrelsesmøde

Læs mere

Et nyt paradigme den samarbejdende regionskommune

Et nyt paradigme den samarbejdende regionskommune 14. nvember 2013 Ntat Et nyt paradigme den samarbejdende reginskmmune Den ffentlige sektr er til debat. Gennem de seneste år er fkus i stigende grad blevet rettet md, hvrdan vi indretter det danske velfærdssamfund

Læs mere

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016

Team Hjørring 2017. Infomøde 18 januar 2016 Team Hjørring 2017 Infmøde 18 januar 2016 Prgram Velkmst Histrik 2013 / 2015 Frening - Rtary Team Hjørring 2017 hvad g hvrnår Cykel tøj Jysk Firmatøj Cykler Vendelb cykler Hjørring Berlin 2016 Kaffe pause

Læs mere

Generalforsamling den 23. april 2014

Generalforsamling den 23. april 2014 Generalfrsamling den 23. april 2014 Referat 1. Indledning med andagt v/ Martin Lykkegaard 2. Valg af dirigent - Kristian Søndergaard blev valgt 3. Bestyrelsens beretning g visiner - Året der gik i Elim.

Læs mere

Allan B. Grønkjær (sportschef) samt skytterepræsentanterne Jan Bang (compound), Nynne Holdt-

Allan B. Grønkjær (sportschef) samt skytterepræsentanterne Jan Bang (compound), Nynne Holdt- DBSF Eliteudvalgsmøde 26. nvember 2012 Sted: Lavia Odense Til stede var: Klaus Lykkebæk, Jeanette Riis Nielsen, Dan Hansen (alle medlemmer af Eliteudvalg), Allan B. Grønkjær (sprtschef) samt skytterepræsentanterne

Læs mere

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE

DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE DAGSORDEN BESTYRELSESMØDE Tidsrum: Søndag den 29. januar kl. 10-16 Mødeleder: Sigrid Referent: Marie Tilstede: Sigrid, Mette, Fie, Jnas, Niels, Mads. Afbud: Anders, Frederik (Sekretariat: Nina, Karina

Læs mere

Din læringsrejse. En guide til Det Fælles Lederaspirantforløb. i Aarhus Kommune

Din læringsrejse. En guide til Det Fælles Lederaspirantforløb. i Aarhus Kommune Din læringsrejse En guide til Det Fælles Lederaspirantfrløb i Aarhus Kmmune Indhldsfrtegnelse 1. Indledning 3 2. Samtale med nærmeste leder 4 3. Skabeln fr samtale med nærmeste leder 4 4. Lederpraktikken

Læs mere

1. Velkomst ved Ebbe Hargbøl ESH bød velkommen til den nye styregruppe, hvorefter de nye styregruppemedlemmer præsenterede sig for hinanden.

1. Velkomst ved Ebbe Hargbøl ESH bød velkommen til den nye styregruppe, hvorefter de nye styregruppemedlemmer præsenterede sig for hinanden. Deltagere: Afbud: ESB-netværkets styregruppe Anne Birthe Mrtensen, Tradium (ABM) Jan Havreland, VUC Vestsjælland Nrd (JH) Carl E. Trnhjem, SOSU Sjælland (CES) Karin Rsenmejer, København VUC (KR) Mia Rasmussen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17

Bestyrelsesmøde for SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Bestyrelsesmøde fr SOSU Nykøbing Falster Referat 26. maj 2011 kl. 15-17 Afbud fra: Skjld de la Mtte, Grete Breinhild, Pia Stryger, Berit Henriksen g Martin (elev) 1. Gdkendelse af dagsrden g evt. tilføjelser

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Deltagere: ESB-netværkets FU Mgens Schlüter, SOSU Esbjerg Anne Birthe Mrtensen, Randers Tekniske Skle ESB-sekretariatet Afbud: Anette Halvgaard Lajla Pedersen Anders la Cur, København Tekniske Skle Kent

Læs mere

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes

Projektstyring med Michael Bager projektstyring med 7-8 deltagere (gamle bestyrelse) Julefrokost 2011 Foredrag med Ole Helmig, stor succes Referat IMCC Aarhus generalfrsamling 31/102012 kl 20 Frmalia Velkmmen Dirigent: Steen valgt Referant: Chehri valgt Stemmetællere: Mads Dam g Sfie Hequet er valgt Tilstedeværende: Stine, Rasmus, Christine,

Læs mere

Referat fra møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 23. oktober 2014

Referat fra møde i Sundhedspolitisk Dialogforum d. 23. oktober 2014 Referat fra møde i Sundhedsplitisk Dialgfrum d. 23. ktber 2014 Del 1: Status vedr. Plitisk Sundhedsaftale Det er stadig de samme 4 verrdnede pejlemærker i Den Plitiske Sundhedsaftale. Fkus på at få indsat

Læs mere

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet

Udviklingen af det nære samfund fx udbygning, byggegrunde, der har betydning for bosætning og erhverv, skole og forretningslivet OPSAMLING PÅ EKSTERN MINIRESEARCH SAMMENDRAG INDHOLD Alle de adspurgte brgere tager udgangspunkt i eget mråde g understreger aktuelle lkale emner er vigtige, hvis de skal invlvere sig i nærdemkratiet.

Læs mere

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe Hofte og Knæ

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe Hofte og Knæ 15.03.2017 Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe - Hfte g Knæ Titel Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe Hfte g Knæ Dat g versin D. 15. marts 2017 versin 1 Gdkendelse Sekretariat Gdkendt af den natinale

Læs mere

Høring på BCOM af fakultetsledelsens forslag til beslutninger vedr. institutstruktur på BSS som opfølgning på problemanalysen

Høring på BCOM af fakultetsledelsens forslag til beslutninger vedr. institutstruktur på BSS som opfølgning på problemanalysen Den 5. december 2014/ct Høring på BCOM af fakultetsledelsens frslag til beslutninger vedr. institutstruktur på BSS sm pfølgning på prblemanalysen Fakultetsledelsens frslag har været drøftet på møder i

Læs mere

MUS Et samlet koncept for Bjerringbro gymnasium

MUS Et samlet koncept for Bjerringbro gymnasium MUS Et samlet kncept fr Bjerringbr gymnasium Udarbejdet fr samarbejdsudvalget af CC, CI, CK, La, RC, AJ, PF, LN, PS g DG Indhldsfrtegnelse Medarbejderudviklingssamtalen MUS... 2 Specielt fr lærere... 2

Læs mere

Faggruppelandsmøde

Faggruppelandsmøde Faggruppelandsmøde Dat: 19. - 20. maj 2015 Dagsrden: 1. Velkmst g præsentatin 2. Valg af mødeleder g referent 3. Gdkendelse af dagsrden 4. Arbejdsfællesskaber: Smatik, Det nære sundhedsvæsen, Psykiatrien

Læs mere

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013

REFERAT. 1 Driften + opsamling af beslutninger. For afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 1/5 Afdelingsbestyrelsen, Afd. 19 Skødstrup Bestyrelsesmøde: 7. august 2013 REFERAT Fr afdelingsbestyrelsesmøde den 7. august 2013 Til stede Thmas (frmand), B, Klaus, Simn, Helene, Christina (ref.), Jørn

Læs mere

Hvidbog for Årskonferencer

Hvidbog for Årskonferencer Hvidbg fr Årsknferencer Naturvejlederfreningen i Danmark Baggrund Da Naturvejlederfreningen blev stiftet i 1992 blev det aftalt med Fællessekretariatet fr Naturvejlederrdningen at Naturvejlederfreningen

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Deltagere: ESB-netværkets styregruppe Anne Birthe Mrtensen, Randers Tekniske Skle (AMB) Mia Rasmussen, Århus tekniske Skle (MR) Yvnne Andersen, Syddansk Erhvervsskle (YA) Kirsten Habekst, VUC Vestegnen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR REVISIONSKOMITEEN I DSV A/S. Global Transport and Logistics

FORRETNINGSORDEN FOR REVISIONSKOMITEEN I DSV A/S. Global Transport and Logistics FORRETNINGSORDEN FOR REVISIONSKOMITEEN I DSV A/S Glbal Transprt and Lgistics Indhldsfrtegnelse Nr. Kapitel Side 1 FORMÅL, MÅLSÆTNING OG KONSTITUERING 3 2 REVISIONSKOMITEENS OPGAVER 3 3 MØDER 4 4 DAGSORDEN

Læs mere

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk

1 ESB-SEKRETARIAT * v /Lajla Pedersen * ProjektCare * Tlf. 2515 7909 * lajla@projektcare.dk * www.esb-netvaerk.dk Deltagere: Afbud: ESB-styregruppen Anne Birthe Mrtensen (ABM) Karen Jespersen (KJ) Karin Rsenmejer (KR) Kent W. Kristensen (KWK) Kirsten Habekst (KH) Lisbeth Jensen (LJ) Mgens Schlüter (MS) Ole Enelund

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelokale 1

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelokale 1 Tilmeldt til spisning: 25 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 11/3 2013 kl.17.15 i mødelkale 1 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: OK Gdkendelse af referat fra sidste RSV-møde:

Læs mere

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5.

Udkast til reviderede vedtægter for foreningen Havet og Fjordens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalforsamling 2.5. Udkast til reviderede vedtægter fr freningen Havet g Fjrdens Hus, på baggrund af vedtægter vedtaget ved stiftende generalfrsamling 2.5.2016 12.7.2016 Arbejdsgruppe fr udkast til nye vedtægter: Rita Sønderby,

Læs mere

FOLKESKOLEREFORMEN PÅ ØSTBIRK SKOLE 2014/2015

FOLKESKOLEREFORMEN PÅ ØSTBIRK SKOLE 2014/2015 FOLKESKOLEREFORMEN PÅ ØSTBIRK SKOLE 2014/2015 Østbirk Skle Sklegade 2 8752 Østbirk 7629 7240 www.estbirk-skle.dk estbirk-skle@hrsens.dk Indledning Med denne skrivelse vil vi i skleledelsen give jer et

Læs mere

PR UDVALGET ARBEJDE OG ORGANISATION DYNAMISK DOKUMENT ROTARY DANMARKS PR UDVALG

PR UDVALGET ARBEJDE OG ORGANISATION DYNAMISK DOKUMENT ROTARY DANMARKS PR UDVALG PR UDVALGET ARBEJDE OG ORGANISATION DYNAMISK DOKUMENT ROTARY DANMARKS PR UDVALG Februar 2014 1 HVORDAN ARBEJDER PR UDVALGET OG HVAD ER DERES ROLLE Indledning PR udfrdringer i Danmark PR er en prces der

Læs mere

Effektiv digital selvbetjening

Effektiv digital selvbetjening Udviklingsønsker fr Navne- g adressebeskyttelse 1. Indledning Nedenstående beskriver kmmunale frslag til udviklingstiltag fr eksisterende g nye løsninger inden fr mrådet Navne- g adressebeskyttelse. Frslagene

Læs mere

Bestyrelsesmøde 5-2015

Bestyrelsesmøde 5-2015 Bestyrelsesmøde 5-2015 REFERAT 24-09-2015 KL 18.40 22.30 PARK HOTEL, MIDDELFART MØDE INDKALDT AF MØDETYPE ARRANGØR REFERENT TIDTAGER DELTAGERE AFBUD Bestyrelsesmøde Peter Friis, Marc Nyeland, Kåre Fged,

Læs mere

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen

Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen Referat for Korpsrådsmøde 1.-2. september 2012 på Bycenter Rysensteen O=Orientering, V=Vedtagelse, D=Debat Til stede: Kathrine Færløv Christensen (KFC), Connie Schneider (COS), Sarah Basnov (SB), Niels

Læs mere

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe indenfor Graviditet,

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe indenfor Graviditet, 01.02.2017 Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe indenfr Graviditet, fødsel, barsel Titel Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe Graviditet, fødsel, barsel Dat g versin D. 14. maj 2018 versin 1.1 Gdkendelse

Læs mere

Målet er på samme tid at forbinde den unge med tagdækkervirksomheder, der mangler arbejdskraft, både nu og i de kommende år.

Målet er på samme tid at forbinde den unge med tagdækkervirksomheder, der mangler arbejdskraft, både nu og i de kommende år. 1 Indhld 1. Hvrfr dette nye kncept?.... Hvem er målgruppen?... 3. Hvad er udbyttet fr den unge?... 3 4. Hvem skal du vælge?... 3 5. Hvem står bag prjektet?... 4 6. Hvem står fr undervisningen?... 4 7.

Læs mere

Forretningsorden for Handicaprådet i Dragør Kommune

Forretningsorden for Handicaprådet i Dragør Kommune Frretningsrden fr i Dragør Kmmune I medfør af Lv m retssikkerhed g administratin på det sciale mråde (Lv nr. 574 af 24 juni 2005) 37a har Kmmunalbestyrelsen i DragørKmmune nedsat et handicapråd g i henhld

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 17 i Naturturisme I/S

Dagsorden Bestyrelsesmøde nr. 17 i Naturturisme I/S Dagsrden Bestyrelsesmøde nr. 17 i Naturturisme I/S Dat: Onsdag den 11. januar 2012 Tidspunkt: Sted: kl. 10.30 12.30 (efterfølgende let frkst) Abildvej 5A, Svendbrg Bestyrelsesmedlemmer: Jørgen Ott Jørgensen

Læs mere

Specifikation af krav til Team Danmark-, Dansk Svømmeunion- og udviklingskraftcenter

Specifikation af krav til Team Danmark-, Dansk Svømmeunion- og udviklingskraftcenter Specifikatin af krav til Team Danmark-, Dansk Svømmeunin- g udviklingskraftcenter Overrdnet set findes der kraftcenter på 3 niveauer. 1. 2. Dansk Svømmeunin kraftcenter 3. Udviklingskraftcenter Kravene

Læs mere

Godkendelse af forslag til den fremadrettede antidopingindsats

Godkendelse af forslag til den fremadrettede antidopingindsats Punkt 9. Gdkendelse af frslag til den fremadrettede antidpingindsats 2018-009899 Sundheds- g Kulturfrvaltningen indstiller, at gdkender frslag til den fremadrettede antidpingindsats. Beslutning: Gdkendt.

Læs mere

1 Baggrund og sammenfatning

1 Baggrund og sammenfatning Byrådssekretariat Sagsnr. 91362 Brevid. 882362 Ref. NIR Dir. tlf. 46 31 80 09 niclair@rskilde.dk NOTAT: Evaluering af Særligt Tilrettelagt Ungdmsuddannelse (STU) Januar 2010 1 Baggrund g sammenfatning

Læs mere

Projektbeskrivelse Aktive hurtigere tilbage!

Projektbeskrivelse Aktive hurtigere tilbage! NOTAT juni 2008 Prjektbeskrivelse Aktive hurtigere tilbage! J.nr. 08-70-232 2. kntr/upe,hjh,itc 3. kntr/ath, aj Baggrund g frmål Erfaringerne fra bl.a. indsatsen NY CHANCE.TIL ALLE viser, at en aktiv,

Læs mere

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag.

l-/ 4. Forelæggelse af drifts- og likviditetsbudget for 2013 til godkendelse og beslutning om eventuel ændring af boligafgiften. 5. Forslag. n l-/ Ar 2013, den 4. april, kl. 19.00, blev der afhldt rdinær generalfrsamling i A/B Lllandsvej 35-37-39, der blev afhldt i beberlkalet, Lllandsvej 39 med følgende dagsrden: 1. Valg af dirigent g referent.

Læs mere

Styringsmodel for programmer og projekter i Digitaliseringsforeningen

Styringsmodel for programmer og projekter i Digitaliseringsforeningen Styringsmdel fr prgrammer g prjekter i Digitaliseringsfreningen Versin af 1. december 2015 Versin Dat Status Kmmentar 0.1 7/10-15 Udkast Struktur g eksisterende data lagt ind 0.2 22/10-22 Synpsis 0.3 29/10-22

Læs mere

Referat:

Referat: Faggruppen fr Sygehjælpere Faggruppelandsmøde Dat: 11.-12. maj 2016 Dagsrden: 1. Velkmst g præsentatin 2. Valg af mødeleder g referent 3. Gdkendelse af dagsrden 4. Fællesplæg fr alle faggrupper i plenum

Læs mere

Beskrivelse af dataområdet I dette notat præsenteres afgrænsede data vedr. opfølgning efter fødslen for mor og barn.

Beskrivelse af dataområdet I dette notat præsenteres afgrænsede data vedr. opfølgning efter fødslen for mor og barn. Område: Sundhedsmrådet Udarbejdet af: Anne Uller Afdeling: Sundhedssamarbejde g Kvalitet E-mail: anne.uller@reginsyddanmark.dk Jurnal nr.: 12/838 Telefn: 7663 1318/ 2920 1318 Dat: 30. marts 2012 Ntat Data

Læs mere

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe Apopleksi

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe Apopleksi 21. februar 2017 DAKI PRO-SEKRETARIATET Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe - Appleksi Titel Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe Appleksi Dat g versin D. 14. februar 2017 versin 1 Gdkendelse Sekretariat

Læs mere

Pædagogisk tilsyn med dag-, fritids- og klubtilbud i Faxe Kommune.

Pædagogisk tilsyn med dag-, fritids- og klubtilbud i Faxe Kommune. Pædaggisk tilsyn med dag-, fritids- g klubtilbud i Faxe Kmmune. Indledning Ifølge Lv m dag-, fritids- g klubtilbud (Dagtilbudslven) 5 skal Byrådet føre tilsyn med alle dagtilbud i kmmunen. Herunder gælder

Læs mere

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts

Faxe Frivilligråd. Visionsaften Kultunariet, mødelokale i st.etg. 20. Marts 2017 kl marts Faxe Frivilligråd Visinsaften Kultunariet, mødelkale i st.etg. 20. Marts 2017 kl. 16.30-21.30 marts 2017 1 Dagens prgram 20.3.2017 Kl. 16.30-16.45 Kl. 16.45-17.00 Kl. 17.00-18.30 Kl. 18.30-19.00 Kl. 19.00-19.15

Læs mere

International strategi

International strategi Internatinal strategi Kmmuneqarfik Sermersq Indhld Frrd... 3 Indledning... 4 Visin... 4 Mål... 5 Knkret... 6 Venskabsbyaftaler... 6 Strategisk samarbejde... 6 Prjektbaseret samarbejde... 7 Andre muligheder

Læs mere

Opfølgning på projektet Ny afdeling Nye veje som er afholdt for midler bevilget fra pulje til Personalepolitiske projekter, Region Syddanmark

Opfølgning på projektet Ny afdeling Nye veje som er afholdt for midler bevilget fra pulje til Personalepolitiske projekter, Region Syddanmark Odense d. 20/12-2010 Opfølgning på prjektet Ny afdeling Nye veje sm er afhldt fr midler bevilget fra pulje til Persnaleplitiske prjekter, Regin Syddanmark Klinisk Genetisk Afdeling, OUH har fået bevilget

Læs mere

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune

Kommissorium for Eliteidrætsrådet i Ballerup Kommune BALLERUP KOMMUNE Dat: 24. januar 2018 Sagsid: 00.22.04-P24-1-18 Kmmissrium fr Eliteidrætsrådet i Ballerup Kmmune Efter kmmunestyrelseslvens 17, stk. 4, kan kmmunalbestyrelsen nedsætte særlige udvalg til

Læs mere

Beretning DGI Midtjylland 2018

Beretning DGI Midtjylland 2018 Beretning DGI Midtjylland 2018 Denne beretning dækker periden siden sidste årsmøde i april 2017. Den mhandler året der er gået g kigger lidt i krystalkuglen på det der synes på vej. DGI Midtjyllands årsmøde

Læs mere

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling

1. Hovedbestyrelsen kan efter ansøgning tillade, at et medlem tilknyttes en anden lokalafdeling NAVN OG HJEMSTED 1. Navn, hjemsted g rganisatinstilknytning Stk. 1. Lkalafdelingens navn er "SIND Skanderbrg". 1 Stk. 2. Lkalafdelingens hjemsted er Skanderbrg Kmmune med adresse svarende til frmandens

Læs mere

J.nr. 2010 1937 28. februar 2011

J.nr. 2010 1937 28. februar 2011 J.nr. 2010 1937 28. februar 2011 (EU-reference nr. 2011-031741) Udbud af krtlægning af erfaringerne med efterværn g mægling samt afdækning af nye frmer fr støttemuligheder fr mænd g kvinder, der har været

Læs mere

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe Depression

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe Depression 3. juli 2017 DAKI PRO-SEKRETARIATET Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe Depressin Titel Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe Depressin Dat g versin D. 2.maj 2017 versin 1 Gdkendelse Sekretariat Gdkendt

Læs mere

Referat for møde i implementeringsgruppen for sårbare gravide/ gravide og børn tilknyttet familieambulatoriet Plus

Referat for møde i implementeringsgruppen for sårbare gravide/ gravide og børn tilknyttet familieambulatoriet Plus Referat fr møde i implementeringsgruppen fr sårbare gravide/ gravide g børn tilknyttet familieambulatriet Plus Tidspunkt: 20. august 2018 kl. 13.30 15.30 Sted: Klding Sygehus, Sygehusvej 24, 6000 Klding,

Læs mere

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet

Tilbagemelding fra bestyrelsesseminariet Dansk Selskab fr Fysiterapi 17. marts 2016 NYHEDSBREV 2/2016 Kære alle. Det er ikke så længe siden, at jeg udsendte et nyhedsbrev. Siden sidst har bestyrelsens hldt et rigtig gdt bestyrelsesseminar. Det

Læs mere

Odense 14.- 15. november 2013 Referat:

Odense 14.- 15. november 2013 Referat: Nrdliks Årsmøde 14.- 15. nvember 2013 Odense, Syddansk Universitet Nærværende: Nina Møller Andersen (Københavns Universitet), Søren Jensen (Købehavns Universitet), Jn Helt Haarder (Syddansk Universitet),

Læs mere

En mobbefri kultur giver mulighed for, at den enkelte medarbejder/leder tør folde sine ideer og ressourcer ud.

En mobbefri kultur giver mulighed for, at den enkelte medarbejder/leder tør folde sine ideer og ressourcer ud. Udkast til CenterMED 24. marts 2011 Mppeplitik Mppefri-kultur ja-tak! En mbbefri kultur giver mulighed fr, at den enkelte medarbejder/leder tør flde sine ideer g ressurcer ud. En mbbefri kultur fremmer

Læs mere

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn

BESTYRELSESMØDE. 24. oktober 2016 kl Grundejerforeningen Klokkergården. Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria. Afbud: Sune & Bjørn 24. ktber 2016 kl. 19.00 Deltagere: Ole, Ala'a, Rasmus & Maria Afbud: Sune & Bjørn Sted: Tusindfrydvej 4 hs Ole & Birgit BESTYRELSESMØDE Grundejerfreningen Klkkergården DAGSORDEN Grundejerfreningens virke

Læs mere

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15

RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15 RSV-møde RepræsentantSkabet af Veterinærstuderende. Tirsdag d. 17/9 2015 kl.17.15 i A1-1.15 Tilstede: 80 1. Frmalia 17.15 Gdkendelse af dagsrden: Gdkendt Gdkendelse af referat fra sidste RSV-møde: Gdkendt

Læs mere

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130.

REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. REFERAT AF BEBOERFORENINGENS GENERALFORSAMLING DEN 24. OKTOBER 2013 AFHOLDT PÅ LUNDDAL, RØRTHVEJ 130. Frmanden bød velkmmen g pegede på bestyrelsens vegne på Vagn Christensen sm dirigent. Pkt. 1: Vagn

Læs mere

Uddannelsesudvalgsmøde Grafisk kommunikation 15. maj 2019, kl , lokale H-E330

Uddannelsesudvalgsmøde Grafisk kommunikation 15. maj 2019, kl , lokale H-E330 Referat Uddannelsesudvalgsmøde Grafisk kmmunikatin 15. maj 2019, kl. 11.00-14.00, lkale H-E330 Til stede: Tina Hlm Møller, Drte Nielsen, Susanne Bøgh, Tina Have Lauesen-Day, Karen-Margrethe Østerlin, Line

Læs mere

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen

DRK Region Nordsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18. Emne: Årsmøde 2011. Dato: 18-01-2011. Åbjergskolen, Frederikssund. Referent: Caroline Ditlefsen DRK Regin Nrdsjælland Årsmøde referat 2011.Jan.18 Emne: Årsmøde 2011 Dat: 18-01-2011 Sted: Åbjergsklen, Frederikssund Referent: Carline Ditlefsen Frdeling: Dirigent, reginsledelsen, sekretariat Altin:

Læs mere

Referat af generalforsamling SLR 2017

Referat af generalforsamling SLR 2017 Referat af generalfrsamling SLR 2017 Valg af dirigent bestyrelsen freslår Erik Østergaard, medlemmerne gdkender valget. Erik slår fast at generalfrsamlingen er retmæssigt indkaldt, g derfr gyldig. Gennemgang

Læs mere

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30

Referat til d. 06/05-2014 klokken 19.30 Referat til d. 06/05-2014 klkken 19.30 Til stede: Mrten Schnack 411 3147 1032 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simn Kfed Andersen 3008 4245 7508 Simn Pham 1504 4259 8128 Kim

Læs mere

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe indenfor Type 2 diabetes

Kommissorium for klinisk koordinationsgruppe indenfor Type 2 diabetes 01.02.2017 Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe indenfr Type 2 diabetes Titel Kmmissrium fr klinisk krdinatinsgruppe Type 2 diabetes Dat g versin D. 4. ktber 2017 versin 0.1 Gdkendelse Sekretariat Gdkendt

Læs mere

Verdensborger. Hjem. Målgruppe: Spirer og grønsmutter. Varighed: 3 trin + et engagement

Verdensborger. Hjem. Målgruppe: Spirer og grønsmutter. Varighed: 3 trin + et engagement Verdensbrger Hjem Målgruppe: Spirer g grønsmutter Årstid: Hele året. Evt. i frbindelse med Spejderhjælpsugen Varighed: 3 trin + et engagement Hjem - niveau 1 g 2 - trin fr trin Danske pigespejdere skal

Læs mere

Opsamling på høringssvar i forbindelse med forslaget om at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordninger i Randers Kommune

Opsamling på høringssvar i forbindelse med forslaget om at etablere ferieinstitutioner i skolefritidsordninger i Randers Kommune Opsamling på høringssvar i frbindelse med frslaget m at etablere ferieinstitutiner i sklefritidsrdninger i Randers Kmmune 1. Indledning Børn g skleudvalget besluttede på deres møde d. 7. februar 2012,

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt med en enkelt tilføjelse, Ressourceregnskabet.

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen godkendt med en enkelt tilføjelse, Ressourceregnskabet. Deltagere: ESB-netværkets styregruppe Anne Birthe Mrtensen, Tradium Jan Havreland, VUC Vestsjælland Nrd Karen Jespersen, SOSU Århus Karin Rsenmejer, København VUC Kirsten Habekst, VUC Vestegnen Mia Rasmussen,

Læs mere

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012

Referat af Lean Construction-DK: Generalforsamling 2012 Referat af Lean Cnstructin-DK: Generalfrsamling 2012 Afhldt den 22. marts kl. 16.00-17.30, Teknlgisk Institut, Taastrup. Til generalfrsamlingen var der fremmødt bestyrelsen samt ca. 10 medlemmer af freningen.

Læs mere

Præstø Sejlklub. Nyhedsinfo fra bestyrelsen: Indhold:

Præstø Sejlklub. Nyhedsinfo fra bestyrelsen: Indhold: 5. August 2017 Præstø Sejlklub PM Nyhedsinf fra bestyrelsen: Indhld: - Indbydelse til møde vedr. evt. nyt klubhus - Vandsprtens by - Kapsejladsudvalget - Ungdmsafdelingen - Lkaleudvalget/Onsdagsmrgenhldet

Læs mere

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO

BRUGERUNDERSØGELSE 2015 PLEJEBOLIG KÆRBO BRUGERUNDERSØGELSE PLEJEBOLIG KÆRBO Sundheds- g Omsrgsfrvaltningen Brugerundersøgelse : Plejeblig 1 Brugerundersøgelse Plejeblig Brugerundersøgelsen er udarbejdet af Epinin P/S g Afdeling fr Data g Analyse,

Læs mere

Er genopretningsaftalen er et forvarsel om nye måder at tænke tilskud?

Er genopretningsaftalen er et forvarsel om nye måder at tænke tilskud? nr. 32 Er genpretningsaftalen er et frvarsel m nye måder at tænke tilskud? INDHOLD Genpretningsaftalen - finanslv 2011. Regeringens aftale med Danske Flkeparti indebærer en nedsættelse af tilskuddet til

Læs mere

EPINIÇJN. VS: Oplæg - færgeforbindele og turismepotentiale. Side i af i. Ole Paaske (op@aar.dk) Erling Post (erling@viderup.

EPINIÇJN. VS: Oplæg - færgeforbindele og turismepotentiale. Side i af i. Ole Paaske (op@aar.dk) Erling Post (erling@viderup. VS: Oplæg - færgefrbindele g turismeptentiale Side i af i Fra: Til: Ole Paaske (p@aar.dk) Erling Pst (erling@viderup.cm) Dat: 08/06/2010 13:52 Emne: VS: Oplæg - færgefrbindele g turismeptentiale Attachments:

Læs mere

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm HHX/HTX tillægsspørgsmål... 21

Baggrund Processen Svarprocent Resultater Herningsholm HHX/HTX tillægsspørgsmål... 21 INDHOLDS- FORTEGNELSE Baggrund... 1 Prcessen... 1 Svarprcent... 2 Resultater... 3 Herningshlm HHX/HTX tillægsspørgsmål... 21 Baggrund Hvert år gennemfører Herningshlm trivselsundersøgelser blandt eleverne

Læs mere

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat

Skolebestyrelsen Ølsted Skole. Dagsorden og referat Sklebestyrelsen Ølsted Skle Dagsrden g referat til møde den 23. september 2008 kl. 19.00 til 21.30 i mødelkalet 1/7 Medlemmer: Klaus Jakbsen, frmand Lyng Grundtvig Bente Davidsen Henrik Tlstrup Nielsen

Læs mere

Referat til møde i Koordinationsudvalget for Forskning 29. november 2017 kl. 08:30 i Ikke angivet

Referat til møde i Koordinationsudvalget for Forskning 29. november 2017 kl. 08:30 i Ikke angivet Sundhed 18. december 2017 /katjr Referat til møde i Krdinatinsudvalget fr Frskning 29. nvember 2017 kl. 08:30 i Ikke angivet Indhldsfrtegnelse Pkt. Tekst Side 1 Mødedeltagere 1 2 Præsentatin af grundfrtælling

Læs mere

Torsdag d. 26. januar 2015 Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Kl. 16.00 19.00

Torsdag d. 26. januar 2015 Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby Kl. 16.00 19.00 Den Danske Skiskle Bestyrelsesmøde 26. februar 2015 Dagsrden Dat Mødested Mødetid Deltagere Trsdag d. 26. januar 2015 Idrættens Hus, Brøndby Stadin 20, 2605 Brøndby Kl. 16.00 19.00 Rasmus Lundby (RL) Tue

Læs mere

BILAG 9. Interviewguide: Simon Post og Camilla Nissen, Lolland kommune ( )

BILAG 9. Interviewguide: Simon Post og Camilla Nissen, Lolland kommune ( ) Speciale i Plan, By & Prces, Rskilde Universitet 28.januar 2015 Ole Hilden, Sasha Streiff Møller & Luise Strgaard Hansen Vejleder: Jns Egmse BILAG 9-12 BILAG 9 Interviewguide: Simn Pst g Camilla Nissen,

Læs mere

Boligmuligheder for kontanthjælpsmodtagere på laveste ydelse

Boligmuligheder for kontanthjælpsmodtagere på laveste ydelse Bligmuligheder fr kntanthjælpsmdtagere på laveste ydelse I frbindelse med kntanthjælpsrefrmen er de tidligere matchgrupper blevet afskaffet. Fremver skal unge uden en erhvervskmpetencegivende uddannelse,

Læs mere