Areal: m2 byggegrund. Kontantpris: Euro, Svarende til ca Dkr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr."

Transkript

1 Salgsprospekt For Marienleuchte Rethen 1 D Puttgarden / Fehmarn Tyskland Areal: m2 byggegrund. Kontantpris: Euro, Svarende til ca Dkr.

2 Præsentation Introduktion For Wendländische Verwaltungsgesellschaft Neu Tramm mbh udbydes Fyrtårnet i Marienleuchte på Fehmarn, med tilhørende grund, hermed til salg. Marienleuchte er beliggende på en m2 grund, direkte til havet og stranden, ved Puttgarden på Fehmarn, ca. 500 meter fra den nuværende færgehavn, og tæt på den kommende Rødby- Puttgarden Bro. Ejendommens nuværende bygninger omfatter det historiske fyrtårn, bygget af den danske Kong Frederik den VI i 1832, en ældre fyrmesterbolig på 410 m2, samt hestestald og værksted/garage. Det vil være muligt at ombygge fyrmesterboligen i 5 egentlige lejligheder. En netop vedtaget lokalplan udlægger en stor del af grunden til fritids- og/eller helårsboligområde, med mulighed for bebyggelse af yderligere ca m2 af grunden i 2 etager, svarende til ca boligetage-meter. Marienleuchte er med andre ord en unik investering, for den fremsynede entreprenør, som kan se mulighederne i havet, stranden, boliger og bygningen af Rødby-Puttgarden-Broen. Ejendommen vil kunne erhverves frit, herunder af danske selskaber. Udbudsvilkår Salgspris Kontant Euro, svarende til cirka danske kroner. Hertil skal lægges ca. 7,5 % i handelsomkostninger i henhold til tyske regler for handel med fast ejendom. Salgsvilkår Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at forkaste alle købstilbud.

3 Ejendommen er beliggende på Fehmarn i Tyskland, hvorfor tysk ret er gældende ved overdragelsen. Dansktalende notar og advokat kan, hvis ønsket, medvirke ved overdragelsen. Ejendommen overdrages som beset og antaget af køber, i henhold til tyske regler for overdragelse af fast ejendom. Før underskrift bør køber derfor gennemgå ejendommen og dennes dokumenter nøje. Nærværende salgsprospekt indgår ikke som en del af overdragelsesdokumenterne, og køber opfordres derfor til, før underskrift, tillige at få efterprøvet samtlige oplysninger i dette salgsprospekt. Overtagelse Refusion Mellemsalg Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter, i henhold til tysk praksis. Ret til mellemsalg forbeholdes. Beliggenhed Matrikel nr. 78/4, 78/6 m.fl., Gemarkung Puttgarden, Gemeinde Stadt Fehmarn, Kreis Ostholstein. Ejendommen er selvstændigt matrikuleret. Areal Ejendommens samlede grundareal udgør m2. Adresse Rethen 1, D Marienleuchte/Puttgarden- Fehmarn, Schleswig-Holstein, Tyskland. Se i øvrigt kortbilagene i nærværende prospekt. Kommune og Kreis Delstat Zonestatus Hovednotering Stadt Fehmarn, Landkreis Ostholstein. Schleswig-Holstein / Tyskland. Omfattet af lokalplan B75 til boligbyggeri. Lokalplanen er vedlagt som bilag i dette prospekt. Ejendommen udgør en selvstændig ejendom, og den vil kunne erhverves af såvel danske statsborgere, som danske selskaber.

4 Historien op til i dag Historie Fyrtårnet og den tilhørende grund i Marienleuchte på Fehmarn er i dag i privateje, og tilhører Wendländische Verwaltungsgesellschaft Neu Tramm mbh. Historien på Fehmarn går imidlertid langt tilbage, og øen Fehmarn har gennem tiden hørt under både Danmark, Sverige, Preussen, Tyskland og sågar sørøvere. Direkte til Femarnbælt Langt tilbage, da germanerne herskede, var Fehmarn faktisk ikke nogen ø. Først ca f.kr. skilte det stigende havspejl Fehmarn fra fastlandet. Det første skriftlige vidnesbyrd om Fehmarn stammer fra Øens indbyggere blev beskrevet som sørøvere og blodtørstige banditter. Bygget af Kong Frederik den VI I det 12. århundrede er det slut med hedenskaben: Fehmarn kristnes. I 1420 hærger den danske Kong Erik VII af Pommern øen. Kun få af øens indbyggere overlever dette blodbad. I perioden er øen pantsat til byen Lübeck. I det 15. århundrede besætter sørøvere, de såkaldte Vitaliebrødre, Burg Glambeck, som så igen i 1627 ødelægges af kejserens tropper under Trediveårskrigen. Under krigen mod Sverige i 1644 bevarer den danske Kong Christian IV overherredømmet og fordriver svenskerne fra øen. Direkte til havet og komm. Bro Under den dansk-tyske krig i 1864 vinder Preussen øen. Fehmarn har siden da hørt til Preussen / Tyskland. Fyrtårnet i Marienleuchte bygges i den danske periode, i 1832 af den danske Kong Frederik den VI. Fyrtårnet indvies den 28. oktober 1832 i overværelse af den danske Dronning Maria. Det gamle historiske fyrtårn Fyrtårnet bærer den dag i dag Kong Frederik den VI kongevåben, og Fyrtårnet blev den 21. april 1988 udpeget som bevaringsværdigt, så det bevares for eftertiden i sin ydre fremtoning.

5 Historien fortsat Det ny fyrtårn, set fra det gamle En af de nuværende færger Det er efterhånden flere år siden, at et nyt fyrtårn blev taget i brug. Det gamle fyrtårn og den tilhørende fyrmesterbolig blev derfor indrettet som ferielejligheder, som de ansatte i det tyske Fyrvæsen gennem flere år benyttede som firma-sommerhuse. Det Tyske Fyrvæsen solgte for nogen år siden ejendommen til privateje, og den nuværende ejer har siden da lagt et stort stykke arbejde i at få udviklet ejendommens muligheder. Dette arbejde har nu resulteret i vedtagelsen af Lokalplan B75, som tillader boligbyggeri, såvel helårs som fritids boliger, på en meget stor del af grunden med et samlet yderligere byggefelt på ca m2 i 2 fulde etager, svarende til ca bolig-etage-meter. Mulighederne i denne lokalplan skal ses i lyset af den kommende Fehmarnbælt-bro, som blev vedtaget i september 2008, af den danske og den tyske trafikminister. Fehmarnbælt-broen forventes at komme til at koste små 50 mia. danske kroner, inkl. tilslutningsanlæggene på dansk og tysk side. Byggeriet af Fehmarnbælt-broen forventes påbegyndt i 2012, og broen forventes at stå færdig i Byggefelt og hele grunden Byggeriet af Fehmarnbælt-broen forventes at kræve til mandår, svarende til personer årligt i de 7 år, som byggeriet forventes at vare. Mere detaljerede beskrivelser af det kommende brobyggeri kan ses på Animation af ny Femarnbælt bro Fra Idylliske, fredeligt og roligt beliggende fritidsog/eller helårsboliger, med egen badestrand, kun få hundrede meter fra den kommende bro, og de mange arbejdspladser. Dette burde give anledning til eftertanke, hos den kreative og fremsynede entreprenør og investor, som vil være med i første række, hvor tingene sker.

6 Beskrivelse Kort beskrivelse Marienleuchte er beliggende på en m2 grund, direkte til havet og stranden, ved Puttgarden på Fehmarn, ca. 500 meter fra den nuværende færgehavn, og tæt på den kommende Rødby- Puttgarden Bro. Ejendommens nuværende bygninger omfatter det historiske fyrtårn, bygget af den danske Kong Frederik den VI i 1832, en ældre fyrmesterbolig på 410 m2, samt hestestald og værksted/garage. Det vil være muligt at ombygge fyrmesterboligen i 5 egentlige lejligheder. En netop vedtaget lokalplan udlægger en stor del af grunden til fritids- og/eller helårsboligområde, med mulighed for bebyggelse af yderligere ca m2 af grunden i 2 etager, svarende til ca boligetage-meter. Marienleuchte er med andre ord en unik investering, for den fremsynede entreprenør, som kan se mulighederne i havet, stranden, boliger og bygningen af Rødby-Puttgarden-Broen. Nuværende bygninger Nuværende bygninger Fyrtårn og Fyrmesterbolig Ejendommens nuværende bygninger omfatter det historiske fyrtårn, bygget af den danske Kong Frederik den VI i 1832, en ældre fyrmesterbolig på 410 m2, samt hestestald og værksted/garage. Det historiske Fyrtårn og fyrmesterboligen udgør én sammenhængende enhed, bygget af den danske Kong Frederik den VI i 1832, og indviet den 28. oktober 1832 i overværelse af den danske Dronning Maria. På fyrtårnets sydøstside pryder Kong Frederik den VI s relief fortsat bygningen. Bygningens samlede boligareal udgør ca. 410 m2.

7 Fyrtårn og fyrmesterbolig fortsat Centralt i bygningen er selve fyrtårnet placeret, bygget som et 4-etages kvadratisk tårn, med beboelse og trapperum i de nederste 4 etager, og øverst oppe selve fyr-lanternen. Der er en formidabel udsigt ud over havet og det omkringliggende landskab oppe fra fyrtårnets 3. og 4. sal, samt fra balkonen øverst oppe ved lanternen. Mod sydvest og nordøst er fyrtårnet sammenbygget med beboelse i 1 plan, ligeledes bygget i gule sten, og med tagdækning med røde tegl og afvalmede gavle. Fyrtårnet og fyrmesterboligen er i dag indrettet som ferielejligheder, som har været benyttet af Fyrvæsenets ansatte, som firma-sommerhuse. Det vil være muligt at ombygge fyrmesterboligen i 5 egentlige lejligheder, ligesom der er en god, ikke udnyttet tagetage i fyrmesterboligen. Fyrtårnet og Fyrmesterboligen ligger idyllisk, tæt på havet og stranden, midt i en stor have, med en lille dam og flere gamle træer. Fyrtårnet og Fyrmesterboligen har indlagt vand, offentlig kloak, strøm og centralvarme. Fyrtårnet og fyrmesterboligen blev den 21. april 1988 udpeget som bevaringsværdigt, og det må derfor ikke nedrives, men må gerne i det indre indrettes på anden vis. Fyrtårnet og fyrmesterboligen er ældre og trænger efterhånden til nogen vedligeholdelse, men er i øvrigt godt håndværksmæssigt bygget, og i det ydre vedligeholdt på tag og fag. Det vil endvidere være muligt at søge tilskud til vedligeholdelse / sanering af bygningen, ligesom udgifterne hertil efter tyske regler vil være afskrivningsberettigede, da bygningen er udpeget som bevaringsværdig. Hestestald Hestestalden, beliggende nordøst for hovedbygningen, har et bebygget areal på

8 Hestestald fortsat skønsmæssigt 80 m2. Bygningen er ifølge inskriptionen på bygningen opført i Bygningen er opført i røde sten, med tagdækning med røde tegn, samt frontispice og afvalmede gavle. Bygningen har mange fine håndværksmæssige detaljer. Bygningen er opført som hestestald med lagerrum, og benyttes i dag til lagerformål. Hestestalden fremtræder i god og funktionel stand, til formålet, men vil også med fordel kunne ombygges til andre formål. Værksted / Garage Værkstedet / Garagen / Udhuset, beliggende øst for hovedbygningen, har et bebygget areal på skønsmæssigt 40 m2. Bygningen er opført i røde sten, med tagdækning med røde tegn. Bygningen er opført som værksted / garage / udhus og har hidtil været benyttes som sådan. Værkstedet / Garagen / Udhuset fremtræder i god og funktionel stand, til formålet, men vil også med fordel kunne ombygges til andre formål. Byggefelt, Lokalplan B75. Byggefelt, Lokalplan B75. Lokalplan B75 er netop vedtaget i Byrådet på Fehmarn. Lokalplanen udlægger ejendommen til boligbyggeri, dog undtaget de yderste 100 meter i kystbeskyttelseszonen langs havet, og med respekt for det bevaringsværdige fyrtårn. I byggefeltet M1, som i princippet udgør den sydlige halvdel af grunden fastlægger Lokalplan B75 følgende nøgletal for byggeri: Bebyggelsesprocenten i delområde M1 er på maksimalt 20 % af grundstørrelsen.

9 Lokalplan B75 fortsat Der kan bygges i 2 fulde etager, med en maksimalhøjde på 9,5 meter. Det maksimale antal etage-kvadratmeter udgør 40 %, målt i forhold til grundens størrelse. De enkelte grunde, som måtte blive udstykket, skal være mindst m2. Den samlede byggemulighed for Marienleuchte skønnes af ingeniøren, som har stået for byggemodningen, til ca m2 bebygget areal i 2 fulde etager, hvilket giver ca m2 boligetagemeter. Hertil skal lægges mulighederne i de 410 m2 beboelse, som allerede eksisterer i fyrmesterboligen. Lokalplan B75 er vedlagt dette prospekt som bilag, i originaludgaven på tysk. Her vil den interesserede læser kunne finde yderligere detaljer om byggemulighederne på Marienleuchte. Driftsøkonomiske forhold og moms Budgetforslag Der er ikke udarbejdet budgetforslag, da der er tale om en projektejendom, hvor budgettet helt afhænger af den anvendelse og det byggeri, som en kommende ejer vælger at gennemføre. Mulighederne spænder således lige fra privat benyttelse som liebhaverejendom, til etablering af op til m2 helårs og/eller fritidsbeboelse i forskellig udformning, kvalitet og prisklasse. Nogle nøgleindikatorer til budgetlægningen kunne være følgende: Nuværende husleje for helårsboliger i området er i dag ca. 84 Euro pr. m2. pr. år., svarende til ca. 625 danske kr. pr. m2. pr. år. Hertil skal lægges eventuelle liebhavertillæg, for egen strandret osv. Byggeomkostningerne i området for gennemsnits nybyggeri til udlejning ligger i dag på ca Euro pr. m2., svarende til ca danske kr. pr. m2.

10 Budgetforslag fortsat Huslejeniveauet må formodes at stige væsentligt i de kommende år, som følge af efterspørgslen efter funktionærboliger til ingeniører m.v., som kommer til at arbejde med brobyggeriet. Efterspørgslen i området efter boliger, både helårs-, fritids- og midlertidige boliger vil stige eksplosivt i de kommende år, pga. bygningen af Fehmarnbælt-broen. Så selv med et væsentligt højere lejeniveau end i dag, vil der være rimelig sikkerhed for tæt på 100 % udlejning. Rigtigt tilrettelagt bør en fuld udbygning af grunden, kunne give et løbende afkast på tæt på 10 % p.a., En godt gennemtænkt byggeplan og investering skulle dermed være tæt på at være fuldt tilbagebetalt, kort efter at broen i 2018 står færdig. Retlige forhold Lokalplan B75 Servitutter/Deklarationer Hele ejendommen er omfattet af Lokalplan B75, som netop er vedtaget i byrådet på Fehmarn. Se særskilt afsnit herom. Lokalplan B75 er desuden vedlagt som bilag. Der henvises til ejendommens blad i Grundbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Bevaringsværdig bygning Det historiske fyrtårn, bygget 1832 af den danske Kong Frederik VI, og den tilhørende fyrmesterbolig er udpeget som bevaringsværdig og må ikke nedrives, men må gerne i det indre indrettes på anden vis. Den tilhørende hestestald og værksted/garage er udpeget som bevaringsværdigt, af kulturhistoriske grunde. Områdeudpegninger Dele af ejendommen er omfattet af den tyske 100 meter strandbeskyttelseszone, hvor bl.a. byggeri ikke er muligt. Overdragelse som beset Efter sædvanlig tysk praksis vil ejendommen blive overdraget som beset og antaget af køber. Før

11 underskrift bør køber derfor gennemgå ejendommen og dennes dokumenter nøje. Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler i nærværende salgsprospekt, og køber opfordres til at få efterprøvet samtlige oplysninger heri, før endelig købsaftale underskrives. Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris Euro, svarende til ca danske kroner. Grunderwerbesteuer (3,5 %) Euro, svarende til ca danske kroner. Notar. (Skønnet) Euro, svarende til ca danske kroner. Mægler. (3,0 %) Euro, svarende til ca danske kroner. Kapitalbehov i alt (anslået): Euro, svarende til ca danske kroner. Som det fremgår af ovenstående udgør købers handelsomkostninger ca. 7,5 % af handelsprisen. Ovenstående handelsomkostninger betales efter tysk praksis af køber. Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort. Bilag 2: Flyfoto med matrikelskel. Bilag 3: Fotos fra ejendommen. Bilag 4: Lokalplan B75 (13 sider på tysk). Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Kontaktperson: Asger Olsen Søvangen 20 Tlf.: DK-5884 Gudme alo@asgerolsen.com Tlf.: Fax: post@asgerolsen.com

12 Oversigtskort. Marienleuchte, Rethen nr. 1, D Marienleuchte/Puttgarden Fehmarn, Tyskland.

13 Ortofoto. Marienleuchte, Rethen nr. 1, D Marienleuchte/Puttgarden Fehmarn, Tyskland.

14 Fotos fra Marienleuchte, Rethen nr. 1, D Marienleuchte/Puttgarden Fehmarn, Tyskland.

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgspris kontant: 1.700.000 kr. Aktuel leje: 180.600 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt. Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk.

Salgsprospekt. Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Salgsprospekt For Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Areal: 51,0 ha. Ny Kontantpris: 6.750.000 kr. Præsentation Introduktion Kibæk Hede en dejlig jagt og naturejendom på 51 ha, beliggende fredeligt

Læs mere

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse

SLANGERUP KOMMUNE - Lokalplan nr. 31 for Enggården, Uvelse SLANGERUP KOMMUNE - for Enggården, Uvelse Lokalplanen omfatter: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger. c) Lokalplanens tekst. d) Lokalplanens

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 23. Boligformål, Nalmadebro Gråsten Kommune Lokalplan nr. 23 Boligformål, Nalmadebro Vedtaget: 13.12.1988 GRÅSTEN KOMMUNE LOKALPLAN NR. 23 for et område til boligformål ved Nalmadebro. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Lokalplanen er

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48 Lokalplan nr. 98 for et område ved Vodroffsvej 44-48 Juni 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til offentlige formål i form af daginstitutioner og andre offentlige funktioner,

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune

LOKALPLAN NR. 18. Herlev kommune LOKALPLAN NR. 18 i Herlev kommune Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 18 vedrører et areal ved Sandbyvejs nuværende udmunding i Herlevgårdsvej og fastlægger, at området kun må anvendes til beskyttede boliger

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT. Partiel byplan nr. 45. ^ v, =

BYPLANVEDTÆGT. Partiel byplan nr. 45. ^ v, = Partiel byplan nr. 45. ^ v, = ~~~~~~~~~~~~ ODENSE KOMMUNE IC IC) BYPLANVEDTÆGT FOR ET OMRÅDE OMKRING HANS JENSENS HANS JENSENS STRÆDE - RAMSHERRED - BANGS BODER -OVERSTRÆDE. (H.C.Andersen - kvarteret).

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Skansebakken 23 9850 Hirtshals Tlf. 40 20 22 28 lotte@lottejensen.dk Adresse: Margrethevej 8, 9850 Hirtshals Sagsnr.: 16-0121B Dato: 21-06-2016 Beskrivelse: Centralt beliggende erhvervsejendom

Læs mere

Boligområde i Stensved

Boligområde i Stensved Lokalplan nr. 43 S Boligområde i Stensved November 2008 Om kommune- og lokalplaner Kommuneplanen er den overordnede plan, som indeholder overordnede målsætninger for kommunens udvikling samt overordnede

Læs mere

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade

Lokalplan nr. 116. for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Lokalplan nr. 116 for et område ved Nordre Fasanvej og Ågade Oktober 2001 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til erhvervsformål i form af butiks- og kontorvirksomhed. Der åbnes

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan

INDHOLDSFORTEGNELSE. KORTBILAG Planbilag 1: Lokalplanens afgrænsning Planbilag 2: Retningsgivende bebyggelsesplan INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE... 1 INDLEDNING... 2 INDHOLDSOVERSIGT... 2 LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... 2 Eksisterende forhold... 2 Fremtidige forhold... 2 LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 12, RESEN VEST II DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR 8 DEL AF BYPLANVEDTÆGT NR. 12, RESEN VEST II 1. S K I V E KOMMUNE. RedegØrelse for lokalplanens indhold og forhold til den Øvrige planlægning for området. Lokalplanen omfatter

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 18. april 2007. Århus Kommune Bygningsafdelingen Sundhed og Omsorg 1. Resume Århus Kommune indgik i 1987 en aftale med Lønmodtagernes Dyrtidsfond

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Vorbækvej 3, Saksild Strand, 8300 Odder Sagsnr.: 2269 Dato: 22-08-2016 Beskrivelse: Saksild Strand Pænt og velholdt sommerhus tæt ved en af østkystens bedste badestrande. Stor

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE

INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplan H 30 for Else-Mariehjemmet side 3 Baggrunden for lokalplanen side 3 Indholdet i lokalplanen side 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning side 4 LOKALPLAN

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 Hovedgaden 4, 6823 Skovlund Velholdt udlejningsejendom med 3 meget pæne boliger Pris kontant kr. 950.000 Afkast 1. år, anslået 8,8 % Årlig lejeindtægt kr. 129.419

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 4.675.000 kr. Bruttoleje: 315.686 kr. Afkast

Læs mere

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Salgsprospekt For Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Areal: 12,3 ha. Kontantpris: 1.900.000 kr. Præsentation Introduktion Lørsted Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 12,3

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Ejendommens areal udgør 152.394 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE:

--- I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. LOKALPLAN EL 14 FOR ET OM-E INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLAN EL 14 FOR ET OME I EJBY ØST FOR BJERGBAKKEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE: Indledning 1 Lokalplanens retsvirkninger 1 Lokalplan EL 14 2 Kortbilag Side 1 INDLEDNING Lokalplan EL 14 er vedtaget endeligt

Læs mere

Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86. Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT

Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86. Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT Rønne Ejendomshandel 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 www.reh.dk SALGSPROSPEKT Pilekroen, Allinge Restaurant/bar centralt i Allinge - mulighed for beboelse på 1.sal

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Ejendommens areal udgør 70.354 m 2, heraf vej 645 m 2. Ejendommen sælges

Læs mere

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger

LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger LOKALPLAN 5-03 Torpgården, boliger KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-03 TORPGARDEN REDEGØRELSE. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets beliggenhed Dispositionsplan og

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder Salgsprospekt Investeringsejendommen Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum Restejerlejligheder 7 erhvervsejerlejligheder i nyere byggeri centralt i Aulum tæt på den kommende motorvej Salgspris kontant: 8.000.000,-

Læs mere

Hvordan ligger verdenshjørnerne i forhold til den måde, du ønsker huset placeret?

Hvordan ligger verdenshjørnerne i forhold til den måde, du ønsker huset placeret? 20 Vi bygger hus Trin 3: Find grunden Trin 3: Find grunden I dette kapitel ser vi nærmere på overvejelserne omkring køb af selve grunden til byggeriet. Her skal du blandt andet sikre dig, at drømmehuset

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Skolegade 8-10, 7400 Herning Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgspris kontant: 4.100.000kr. Bruttoleje: 367.800 kr. Startforrentning

Læs mere

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 145

SALGSPROSPEKT Sag nr. 145 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 145 Torvegade 13, 6870 Ølgod Udlejet ejerlejlighedsbutik med god beliggenhed Pris kontant kr. 3.500.000 Afkast 1. år, anslået 10,9 % Årlig lejeindtægt kr. 464.938

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 14. marts 2016 blev der i sag 320 2015-9364 AA mod Ejendomsmægler BB og Ejendomsmægler CC og Ejendomsmæglervirksomheden DD afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 22. juli 2015 har AA indbragt ejendomsmæglere

Læs mere

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S

Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Kommissorium for Revisionsudvalget i Spar Nord Bank A/S Dato: Februar 2016 1 1. Indledning Det følger af bekendtgørelsen om revisionsudvalg i virksomheder samt koncerner, der er underlagt tilsyn af Finanstilsynet

Læs mere

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby 1 Salgsprospekt For Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby Areal: 25,9 ha. Kontantpris: 2.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Simmersholm Skovbrug er en spændende og varieret skov-, juletræs-

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

Dato: 25.05.2016 Sagsnr.: 2016-027072 Dok. nr.:2016-027072-1. Mandag-fredag 8-15 Torsdag 8-17

Dato: 25.05.2016 Sagsnr.: 2016-027072 Dok. nr.:2016-027072-1. Mandag-fredag 8-15 Torsdag 8-17 Orienteringsbrev til bolig Dato: 25.05.2016 Sagsnr.: 2016-027072 Dok. nr.:2016-027072-1 Mandag-fredag 8-15 Torsdag 8-17 Aalborg Varme A/S Hjulmagervej 20 Postboks 463 9100 Aalborg Tlf. 9931 4800 Fax 9931

Læs mere

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole

Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indhold Lokalplan nr. 2.3-3 for Raklev Skole Indledning Lokalplanens forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplanens bestemmelser 1 Lokalplanens formål 2 Lokalplanens område og zonestatus

Læs mere

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen

LOKALPLAN NR. 44-362. For området ved Næsby-Hallen LOKALPLAN NR 44-362 For området ved Næsby-Hallen INDHOLDSFORTEGNELSE side Lokalplanens baggrund 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens retsvirkninger 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 43

KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 43 KOMMUNEPLAN 2004-2016 Gl. Varde Kommune Tillæg 43 Varde Varde Kommune Juni 2008 Indhold REDEGØRELSE... 3 Baggrund og formål... 3 Forhold til Regionplan 2016... 4 Forhold til planlovens detailhandelsbestemmelser...

Læs mere

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m²

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m² MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m² EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i røde i 1926 med ydermure

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3.

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3. Pkt. 171 Køb af ejendom Sagsnr. 231951 Byrådet Lukket punkt Resume Ejeren af Tornhøjgård, Spraglehøjvej 2, Jyllinge, tilbyder Roskilde Kommune at købe ejendommens jordtilliggende på omkring 95.000 m2 for

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Udbyvej 17, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-22105HL. Grundareal med mulighed for opførelse af 12 boliger i 6 dobbelthuse

SALGSPROSPEKT. Udbyvej 17, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-22105HL. Grundareal med mulighed for opførelse af 12 boliger i 6 dobbelthuse SALGSPROSPEKT Grundareal med mulighed for opførelse af 12 boliger i 6 dobbelthuse Udbyvej 17, Udby, 4300 Holbæk Sag 927-22105HL Kontantpris kr. 2.000.000,- . Mægler: Jesper Jensen Dato: 20. juni 2014 EJENDOMMEN

Læs mere

MCH TimeWorld. En oplevelsesattraktion med fokus på tid beliggende ved MCH Messecenter Herning. Debat: X. november - X.

MCH TimeWorld. En oplevelsesattraktion med fokus på tid beliggende ved MCH Messecenter Herning. Debat: X. november - X. MCH TimeWorld En oplevelsesattraktion med fokus på tid beliggende ved MCH Messecenter Herning Debatoplæg Debat: X. november - X. november 2013 Tillæg nr. 12 til Kommuneplan 2013-2024 Indkaldelse af idéer

Læs mere

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958

Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres j.nr. 500958 Dato 25. november 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/11246-9 Side 1/5 Afgørelse - klage over udgiftsfordeling til vedligeholdelse af Teglværksvej jeres

Læs mere

Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe

Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe Sallinge Ågade 33, 5750 Ringe Erhvervsejendom med bolig Samlet etageareal: 1.570 m² - heraf 1.410 m² lager/værksted og 160 m² bolig Meget spændende ejendom med masser af plads Anvendelig til værksted/lager/showroom

Læs mere

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7

Lokalplanens redegørelse. Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5. Tillæg nr. 10 til Vallø Kommuneplan 2009 7 Lokalplan nr. 2-13 for ÆBLEHAVEN, Andelsboliger i Strøby Egede Indholdsfortegnelse Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens baggrund 3 Lokalplanens forhold til anden planlægning 5 Tillæg nr. 10 til Vallø

Læs mere

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS

Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplan nr. 5.28 Område til boligformål, Hals HALS Lokalplanområdets beliggenhed i Hals HALS KOMMUNE JUNI 2000 INDHOLD HVAD ER EN LOKALPLAN?...II LÆSEVEJLEDNING...II REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANENS BAGGRUND...

Læs mere

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune

LOKALPLAN 56. For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel. Lyngby-Taarbæk Kommune LOKALPLAN 56 For en del af posthuskarreen i Lyngby bydel Lyngby-Taarbæk Kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Baggrunden for lokalplanen 1 Lokalplanens indhold 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning 4 Lokalplanens

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 171

SALGSPROSPEKT Sag nr. 171 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 171 Torvegade 42, 6700 Esbjerg Projektejendom til beboelse og erhverv Pris kontant kr. 5.800.000 Grundareal 836 kvm Bebyggelsesgrad 300% 5 etager til boliger og erhverv

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by.

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Pilegade 12, 3770 Allinge

Læs mere

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup 1 Salgsprospekt For Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup Areal: 11,7 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ørsbjerg Højskov er en bebygget fredskovspligtig skovejendom på 11,7

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098

SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 098 Torvet 2-4, 6580 Vamdrup Udlejningsejendom med 2 gode boliger og 1 pænt erhvervslejemål Pris kontant: 1.500.000 Afkast 1. år, anslået: 8,2% Årlig lejeindtægt,

Læs mere

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I UDBUD AF EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I TUNE NORDØST Greve Kommune Juli 2014 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3. 2. Udbudsform og rammebetingelser 4. 3. Udvælgelseskriterier

Læs mere

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel

Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Lokalplan nr. 51 for et område til daginstitution i Dyrkobbel Juni 1997 Gråsten Kommune REDEGØRELSE 2 FORORD 2 LOKALPLANENS FORMÅL 2 ZONE STATUS 2 KYSTNÆRHEDS ZONEN 2 FORHOLDET TIL KOMMUNEPLANEN OG ANDEN

Læs mere

Skal jeres ejendom have et løft?

Skal jeres ejendom have et løft? Skal jeres ejendom have et løft? Drømmer I om tætte vinduer, nyt tag, toilet og bad i lejligheden, eller har I ideer til spændende energirigtige projekter? Bæredygtig Byfornyelse for alle københavnere

Læs mere

Vejledninger Bestemmelser og anvisninger

Vejledninger Bestemmelser og anvisninger Vejledninger Bestemmelser og anvisninger BR10: 1.6 stk. 1 nr. 2-3 Uden byggetilladelse eller anmeldelse Uden byggetilladelse eller anmeldelse (Visse betingelser) Garager (ej integrerede), carporte, udhuse,

Læs mere

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår

Koglevej i Uggelhuse. Salgsvilkår Koglevej i Uggelhuse Salgsvilkår Udstykningen omfatter 21 parceller i Uggelhuse. De udbudte parceller er alle beliggende i den sydøstlige del af Uggelhuse, på et nordligt skrånende terræn, der giver særdeles

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Værkstedsvej 12, Skrillinge, 5500 Middelfart. Sag 10640

SALGSPROSPEKT. Værkstedsvej 12, Skrillinge, 5500 Middelfart. Sag 10640 SALGSPROSPEKT Værkstedsvej 12, Skrillinge, 5500 Middelfart Sag 10640 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 26. februar 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr. KOMMUNE ANVENDELSE Ejendomstype

Læs mere

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager

Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Notat om håndtering af aktualitet i matrikulære sager Ajourføring - Ejendomme J.nr. Ref. lahni/pbp/jl/ruhch Den 7. marts 2013 Introduktion til notatet... 1 Begrebsafklaring... 1 Hvorfor er det aktuelt

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende U D B U D S M A T E R I A L E Mørkholt Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord vedrørende Heraf vej Del af matr.nr. 10af Mørkholt By, Gårslev 0,8675 ha 0 m 2 Del af matr.nr. 8bu Mørkholt By, Gårslev

Læs mere

Håndtering af bunkning

Håndtering af bunkning Håndtering af bunkning Maj 2010 Indhold 1 Formål 3 2 Hvorfor nye retningslinjer for håndtering af bunkning 4 3 Håndtering af bunkning 5 3.1 Hvad er princippet i de nye retningslinjer for håndtering bunkning

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan nr. 27. for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 27 for et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. 1. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 27 For et område mellem Vestergade og Nydamsvej i Nyborg by. LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

AFGØRELSE i sag om placering af dobbelthus på ejendommen, beliggende Stisager 11 i Glostrup Kommune

AFGØRELSE i sag om placering af dobbelthus på ejendommen, beliggende Stisager 11 i Glostrup Kommune Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 4. september 2014 J.nr.: NMK-33-02549 Ref.: ARS-NMKN AFGØRELSE i sag om placering af dobbelthus på ejendommen, beliggende

Læs mere

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386

Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk SALGSPROSPEKT. Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386 SALGSPROSPEKT Nansensgade 8, Svaneke, 3740 Svaneke Sag 5386 . Tornegade 1-3 DK-3700 Rønne Tel: 56955683 Fax: 56955684 post@bornholmerbo.dk Mægler: Carsten Schou Dato: 25. februar 2014 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK

Læs mere

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder

STEMPELMÆRKE. Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder matr.nr. 26a og 26ab Nørby, Ringkjøbing Jorder Anmelder: Advokaterne Knud Dalgaard- Knudsen & Mogens Jepsen, Ringkjøbing. STEMPELMÆRKE KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLING AF DOMMERKONTORETS KASSEKONTROLAPPARAT

Læs mere

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade Salgsprospekt for udviklingsejendommen Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade 1.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 720 m² Grundareal i h.t.

Læs mere

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse:

KØBSTILBUD. Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: KØBSTILBUD Underskrevne: Cpr.nr/SE nr. Adresse: Tilbyder herved, for det anført bud, at købe èn af nedenstående parcelhusgrunde, i den prioriteringsorden De anfører. 1 er 1. prioritet, 2 er 2. prioritet

Læs mere

Attraktive arbejdspladser er vejen frem

Attraktive arbejdspladser er vejen frem Attraktive er er vejen frem 2 Konklusion Omkring halvdelen af offentligt ansatte FTF ere er ansat på en, der ikke er attraktiv. Samtidig ses, at personer, der ansat på ikke-attraktive er i stort omfang

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE Denne folder er en introduktion til hvorledes klubben lægger en plan for banens udvikling. Sammen med folderen er der

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 27 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Erhvervsområde samt Blandet bolig og erhverv, Industrivej, Brande

Kommuneplantillæg nr. 27 Ikast-Brande Kommuneplan 2009-2021. Erhvervsområde samt Blandet bolig og erhverv, Industrivej, Brande Erhvervsområde samt Blandet bolig og erhverv, Industrivej, Brande Hvad er et kommuneplantillæg? Byrådet skal udarbejde en kommuneplan, der bl.a. sammenfatter arealanvendelsen og bebyggelsesforholdene i

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00. Sønderballevej 11, Genner, 6230 Rødekro Sag ERHVER57

SALGSPROSPEKT. Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00. Sønderballevej 11, Genner, 6230 Rødekro Sag ERHVER57 Toldbodgade 13, 6520 Toftlund Tlf.: 74831280, Fax.: 73831290 mikkelsen@mikkelsentoftlund.dk - www.mikkelsentoftlund.dk SALGSPROSPEKT Lyngtofte Festkro sælges! Kontantpris kr. 695.000,00 Sønderballevej

Læs mere

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum

Vedtægter for. Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum Vedtægter for Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum --- oo0oo --- 1. NAVN OG STATUS 1.01 Fondens navn er Fonden Dansk Sygeplejehistorisk Museum (i det følgende kaldet Museet ). 1.02 Museet er en selvejende

Læs mere

SKAL DU BYGGE? - Enfamiliehus - Sommerhus - Tilbygning - Ombygning GODE RÅD NÅR DU SKAL BYGGE NYT - BYGGE OM - BYGGE TIL

SKAL DU BYGGE? - Enfamiliehus - Sommerhus - Tilbygning - Ombygning GODE RÅD NÅR DU SKAL BYGGE NYT - BYGGE OM - BYGGE TIL SKAL DU BYGGE? - Enfamiliehus - Sommerhus - Tilbygning - Ombygning GODE RÅD NÅR DU SKAL BYGGE NYT - BYGGE OM - BYGGE TIL 1 DET SKAL DU VÆRE OPMÆRKSOM PÅ, NÅR DU SKAL BYGGE NYT ENFAMILIEHUS, SOMMERHUS ELLER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 187. Østergade 14, Lemvig Claudis Have LEMVIG. Lemvig KOMMUNE. Plan & Projekt. Skous Gade. Østerbrogade. Ågade. Østerbom.

LOKALPLAN NR. 187. Østergade 14, Lemvig Claudis Have LEMVIG. Lemvig KOMMUNE. Plan & Projekt. Skous Gade. Østerbrogade. Ågade. Østerbom. FORSLAG LOKALPLAN NR. 187 Østergade 14, Lemvig Claudis Have Skous Gade Østerbrogade Ågade Ågade Østerbom Lemvig Østergade Vænget Enghavevej Rådhusgade Vasen Rådhusvænget Vænget LEMVIG KOMMUNE Plan & Projekt

Læs mere

Svage udsigter for byggeriet i 2013 og 2014

Svage udsigter for byggeriet i 2013 og 2014 Svage udsigter for byggeriet i 213 og 214 Investeringerne i bygninger og anlæg er både for husholdningerne og for virksomhederne på et meget lavt niveau i øjeblikket. Påbegyndelsen af nyt byggeri faldt

Læs mere

Kommuneplantillæg nr. 09.22

Kommuneplantillæg nr. 09.22 Kommuneplantillæg nr. 09.22 Strandby Strandbyvej Elling Skagensvej Luftfoto 2008, Copyright: COWI april 2011 Kommuneplantillæg nr. 09.22 I tilknytning til vedtagelse og offentliggørelse af lokalplan FRE.F.02.08.02

Læs mere

Serviceniveau. for. Ledsagelse. efter 85 i. Serviceloven. Tillæg til Aalborg Kommunes overordnede Serviceniveau for socialpædagogisk støtte efter 85

Serviceniveau. for. Ledsagelse. efter 85 i. Serviceloven. Tillæg til Aalborg Kommunes overordnede Serviceniveau for socialpædagogisk støtte efter 85 Serviceniveau for Ledsagelse efter 85 i Serviceloven Tillæg til Aalborg Kommunes overordnede Serviceniveau for socialpædagogisk støtte efter 85 Til borgere, pårørende og medarbejdere på handicapområdet

Læs mere

Ejendom og arealer til salg

Ejendom og arealer til salg PostNord AB Ejendom og arealer til salg Allerød Kommune 50 meter fra Allerød St. 30 min. fra København City Allerød Kommune og PostNord Real Estate udbyder i fællesskab attraktiv ejendom og areal til bebyggelse

Læs mere

Statsforvaltningen Syddanmarks afgørelse af 10. november 2010 til en kommune: Fredericia Kommune har rettet henvendelse til Statsforvaltningen

Statsforvaltningen Syddanmarks afgørelse af 10. november 2010 til en kommune: Fredericia Kommune har rettet henvendelse til Statsforvaltningen Statsforvaltningen Syddanmarks afgørelse af 10. november 2010 til en kommune: 10-11- 2010 Fredericia Kommune har rettet henvendelse til Statsforvaltningen Syddanmark, det kommunale tilsyn, med anmodning

Læs mere

Langeland -atlas over byer, bygninger og miljøer

Langeland -atlas over byer, bygninger og miljøer Identifikation Kategori Bebyggelsesmønstre, landskabstyper og lokale udviklingstræk (2) Lokalitet Registreringsdato forår 2002 Registrator JEJ/RM Arkiv nr. Løbenr. 45 1 Sammenfatning er en af de eneste

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Boligudlejningsejendom

Boligudlejningsejendom Salgsopstilling udlejningsejendom Sag 24607 Horsekæret 1-23, 5953 Tranekær 12 boliger i 1 plan Fuldt udlejet Ældrevenlige boliger er med egen terrasse/have Kontantpris kr. 4.500.000 / Startforrentning

Læs mere

OPFØRELSE AF CARPORT/GARAGE, BRÆNDESKUR, CY- KELSKUR OG OVERDÆKKET TERRASSE.

OPFØRELSE AF CARPORT/GARAGE, BRÆNDESKUR, CY- KELSKUR OG OVERDÆKKET TERRASSE. Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Byggeri Til ejendommens ejer c/o Claus Vett Kloster Kongelundsvej 609B 2791 Dragør 30. september 2013 edoc: 2013-0150815 OPFØRELSE AF CARPORT/GARAGE, BRÆNDESKUR,

Læs mere

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing.

Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Lokalplan nr. 9-20 for et område syd for Vråvejen, Ærøskøbing. Ærøskøbing kommune INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side 3 Kommuneplantillæg side 5 Lokalplan side 8 Kortbilag side 12 2 Redegørelse for Lokalplan

Læs mere

Dronningens Kvarter 6, Fredericia

Dronningens Kvarter 6, Fredericia Dronningens Kvarter 6, Fredericia Grund direkte til motorvejen Samlet grundareal: 50.345 m² Direkte facade til motorvejen Stærkt logistikområde DHL bygger på nabogrunden Pris: kr. 9.000.000,- kontant (svarende

Læs mere

Esbjerg Kommune plan@esbjergkommune.dk. Esbjerg d. 11. november 2015

Esbjerg Kommune plan@esbjergkommune.dk. Esbjerg d. 11. november 2015 1 Esbjerg Kommune plan@esbjergkommune.dk Esbjerg d. 11. november 2015 Indsigelse i forbindelse med ansøgning om dispensationer fra lokalplan 165 for H. C. Ørstedsgade, Torvegade og Nørregade. Påtænkt byggeri

Læs mere

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster

Landzonetilladelse til at opføre et nyt stuehus på ejendommen matr. nr. 4 Øster Terp, Bedsted, beliggende Overballevej 3, 6240 Løgumkloster Helle og Thore T. Iversen Overballevej 3 Øster Terp 6240 Løgumkloster Team Plan, Byg og Trafik Direkte tlf.: 74929244 Mail: jyha@toender.dk Sags id.: 01.03.03-P19-7-14 19-02-2014 Landzonetilladelse til

Læs mere

Kontor komplekser i Esbjerg

Kontor komplekser i Esbjerg Salgsopstilling Kontor komplekser i Esbjerg Sag 114012 Bavnehøjvej 6-12, 6700 Esbjerg To markante og velbeliggende komplekser Nær Esbjerg Havn, centrum samt motorvejsafkørsel Udlejet til flere lejere Gode

Læs mere

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg

Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Forslag til principerklæring til vedtagelse på FOAs strukturkongres 12. og 13. januar 2006 i Aalborg Principperne i denne erklæring angiver retningen for FOAs videre strukturelle og demokratiske udvikling.

Læs mere

Resumenotat. Til: Sagen Sagsnr.: 01.02.05-P16-4-14 Vedr.: Resumenotat angående indsigelser og bemærkninger Dato: 09-01-2015

Resumenotat. Til: Sagen Sagsnr.: 01.02.05-P16-4-14 Vedr.: Resumenotat angående indsigelser og bemærkninger Dato: 09-01-2015 Side 1/13 Resumenotat Til: Sagen Sagsnr.: 01.02.05-P16-4-14 Vedr.: Resumenotat angående indsigelser og bemærkninger Dato: 09-01-2015 Indledning. Dette notat er udarbejdet som et grundlag for den politiske

Læs mere

Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr. Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gillastig 1410 er en kombineret skov, natur, jagt- og fritidsejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Femernforbindelse! TILBUD ØNSKES. Havnegade 13, 4970 Rødby Sag 927-JJ25375

SALGSPROSPEKT. Femernforbindelse! TILBUD ØNSKES. Havnegade 13, 4970 Rødby Sag 927-JJ25375 SALGSPROSPEKT Femernforbindelse! TILBUD ØNSKES Havnegade 13, 4970 Rødby Sag 927-JJ25375 Synligt beliggende Mange anvendelsesmuligheder - tidligere købmandsbutik Evt. projektudvikling Kontantpris kr. 750.000,-

Læs mere

Furesø Kommune Hareskovby d. 23. januar 2007 Plan & Byg Stiager 2 3500 Værløse Att. Geert Ahrens

Furesø Kommune Hareskovby d. 23. januar 2007 Plan & Byg Stiager 2 3500 Værløse Att. Geert Ahrens Furesø Kommune Hareskovby d. 23. januar 2007 Plan & Byg Stiager 2 3500 Værløse Att. Geert Ahrens Høringsvar vedr. ansøgning om byggetilladelse til etablering af 38m høj rørmast på fodboldbanen ved Hareskovhallen,

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og Svendborg sygehus Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere