Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: Dkr.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S-26023 Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: 3.500.000 Dkr."

Transkript

1 Salgsprospekt For Gillastig 1410 Söderåsen S Kågeröd Skåne, Sverige Areal: 22,1 ha. Kontantpris: Dkr.

2 Præsentation Introduktion Gillastig 1410 er en kombineret skov, natur, jagt- og fritidsejendom på 22,1 ha. Ejendommen er beliggende fredeligt og roligt, på sydsiden af Söderåsen, et af Skånes smukkeste og mest vildtrige områder, blot 1 times kørsel fra København. Ejendommen er utroligt alsidig, varieret og kuperet. Ejendommen varierer således fra lave områder med søer, bække og moser, til højere beliggende egebøge-, gran- og birkeskov, med mindre græsmarker i omdrift, flettet ind i mellem skovstykkerne. Ejendommen ligger kun få 100 meter fra Söderåsen Nationalpark, som er Sydsveriges største og mest spektakulære nationalpark, med dens store gamle bøgeskove, 100 meter dybe sprækkedale, moser, vandløb og en natur, man ellers ikke finder så tæt på København. Ejendommen har en særdeles god jagt, ikke mindst på vildsvin og råvildt. Ejendommens variation giver imidlertid mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på dåvildt, harer, fasaner, ænder, duer, snepper og ræve. Desuden er der til ejendommen kvote på en elgkalv. Faktisk er jagten meget bedre end man forestiller sig, da vildtet naturligt trykkes ud på ejendommen, fra Nationalparken, hvor der ingen jagt drives. Til ejendommen hører et helårs/fritidshus med et nettoboligareal på 94 m2 samt kælder og garage. Bygningerne ligger højt, med udsigt over ejendommens marker, sø og skov. For køber vil her være en fantastisk mulighed for at skabe sig sit eget lille fristed, hvor jagtmuligheder, friluftsliv og investering i fast ejendom kan gå hånd i hånd. Danskere vil kunne erhverve ejendommen i personligt regi, men ikke i selskabsform.

3 Udbudsvilkår Salgspris Salgsvilkår Kontant Danske Kroner. Ejendommen udbydes til salg på kontantbasis. Sælger forbeholder sig retten til frit at vælge mellem fremkomne købstilbud, herunder muligheden for at forkaste alle købstilbud. Ejendommen er beliggende i Skåne i Sverige, hvorfor svensk ret er gældende ved overdragelsen. Ejendommen overdrages som beset og antaget af køber, i henhold til svenske regler for overdragelse af fast ejendom. Før underskrift bør køber derfor gennemgå ejendommen og dennes dokumenter nøje. Nærværende salgsprospekt indgår ikke som en del af overdragelsesdokumenterne, og køber opfordres derfor til, før underskrift, tillige at få efterprøvet samtlige oplysninger i dette salgsprospekt. Overtagelse Refusion Mellemsalg Ejendommen kan overtages efter nærmere aftale. Der foretages sædvanlig refusion af ejendommens indtægter og udgifter, i henhold til svensk praksis. Ret til mellemsalg forbeholdes. Beliggenhed Matr.nr. Matrikelnummer 1:45, Gillastig, Svalöv Kommune, Skåne. Areal Ejendommens areal er ifølge Lantmäteriet 22,1231 ha. Adresse Gillastig 1410, Gillastig, S Kågeröd, Skåne, Sverige. Se i øvrigt bilag 1.

4 Kørselsvejledning Ejendommen ligger blot minutters kørsel fra Helsingborg og Malmø, og ca. 1 time fra København. Kør efter Kågeröd eller Röstånga. I Konga, på vejen mellem Kågeröd og Röstånga drejes nordpå mod Gillastig. Følg vejen lige ud. Efter ca. 3 km. kommer Gillastig (et skilt og et par gårde). Forsæt mod nord af grusvej i Gillastig ca. 1 km. Derefter kommer ejendommen med huset på venstre hånd og jorden på begge sider. Se i øvrigt kortbilag 1 og 2 Kommune Len Hovednotering Svalöv Kommun. Skåne, Sverige. Ejendommen er takseret som bebygget landbrug. Historie Historie Gillastig 1410 ligger på sydsiden af Söderåsen, kun få 100 meter fra Söderåsen Nationalpark, som med sine ha beskyttet natur er Sydsveriges største og mest spektakulære nationalpark. Söderåsen er en særdeles markant landskabsformation med sine store gamle bøgeskove, 100 meter dybe sprækkedale, moser, vandløb og en natur, man ellers ikke finder så tæt på København. Kontrasten til Skånes flade landbrugsland, blot 10 km længere mod syd, er markant. Söderåsen er en bjerg ås, en såkaldt horst. Den dannedes for ca. 150 millioner år siden, da den omkringliggende klippegrund sank gennem forkastninger i undergrunden, som kun efterlod det massive urfjeld, deriblandt Söderåsen, tilbage. Spændinger i fjeldet gjorde, at der dannedes smalle sprækker i åsen. Sprækkerne udvidede sig gennem millioner af år, gennem forvitring og frostsprængninger og blev til de 100 meter dybe og

5 Historie fortsat Aften i Nationalparken markante sprækkedale, som i dag gennemskærer Söderåsen, og gør Söderåsen til en helt unikt sted, blot 50 km fra Malmø og Helsingborg. Den centrale del af Söderåsen, tilhørende den Svenske Stat, blev i 2001 udlagt til Nationalpark. Söderåsen Nationalpark udgør med sine ha et af Nordeuropas største naturbeskyttede løvskovsområder i Nordeuropa. Nationalparken har gennemgået en større naturgenopretning, hvorunder bl.a. alt nåletræ er fjernet. Hele Söderåsen Nationalpark er nu udlagt som urørt skov. Gillastig 1410 ligger på sydsiden af Söderåsen, i et hak op i Söderåsen Nationalpark. Så her er historie, natur, fred og ro, samt en fantastisk base for et aktivt friluftsliv, blot 1 time fra København. Bygninger Bygninger Beboelsen (Småhus på landbrug) Til ejendommen hører en helårs/fritidsbeboelse, en garage samt fundamentet til en nu nedrevet lade. Beboelsen, beliggende Gillastig 1410, S Kågeröd, er ifølge Lantmäteriet opført i år 1957 og har et bostadsyta (netto boligareal opgjort efter svenske regler) på 94 m2, samt en god tør kælder. Beboelsen ligger fredeligt og roligt i skovkanten, med en fantastisk udsigt ud over ejendommens marker, skov og søer. Stueetagen er indrettet med 2 små stuer, 1 værelse, køkken, badeværelse og entre med trappe til kælder og 1.sal. 1. salen er indrettet med 2 regulære gavlværelser, samt en mindre repos hvor trappen går ned til stueetagen. Kælderen er indrettet med fyrrum, hobbyrum samt 2 ekstra rum og en fordelergang med trappe op til stueetagen.

6 Beboelsen fortsat Beboelsen har støbt/muret sokkel og kælder. Ydervæggene er beklædt med profilerede metalplader, som ligner brædder, men er noget nemmere at vedligeholde. Tagdækningen er nyere tegltag. Stueetagen opvarmes ved centralvarme fra nyere oliefyr, placeret i kælderen, mens 1. salen opvarmes med el-varme. Der er vandforsyning fra egen 90 meter dyb boring, etableret i 2006, og spildevandet afledes til 3-kammer septiktank. Beboelsen er i god stand og har indenfor de senere år bl.a. fået nyt tag og nyt oliefyr. Beboelsen benyttes af den danske ejer, som fritidsbolig, men var indtil 2008 helårsbolig for en svensk familie. Beboelsen er fri til købers disposition fra overtagelsesdagen. Garagen Garagen, beliggende i forbindelse med beboelsen, har et skønnet areal på ca. 30 m2. Byggeår ukendt. Garagen har ydervægge i gasbeton og tagdækning af eternit. Garagen anvendes dels til garage for 2 biler, dels til værktøj, småmaskiner og opmagasinering. Garagen er i brugbar stand og er til købers disposition fra overtagelsesdagen. Fundament til tidl. Lade Ved siden af garagen har der tidligere stået en lade med et skønnet areal på ca. 50 m2. Laden er nedrevet for ca. 8 år siden, og kun fundamentet og betongulvet er nu tilbage. Arealfordeling Arealfordeling Gillastig 1410 er en kombineret skov, natur og landbrugsejendom. Agerjorden udgør ca. 4,17 ha græsmarker, som ligger flettet ind i mellem ejendommens skovstykker.

7 Arealfordeling fortsat Skoven er særdeles varieret, og består overvejene af løvskov. På de højere partier er bøg, eg og rødgran de væsentligste træarter, mens det i de lavere partier primært er birk og rødel, som dominerer. Endvidere er der større områder med søer, moser og naturarealer, der ligesom agerjorden ligger flettet ind i mellem skovstykkerne. Variationen er således stor og spænder fra åbne græs og naturarealer, tætte yngre bevoksninger med god dækning, til lysåben bøge, ege, birke og elleskov. Og det hele krydres så med små søer, moser og vandløb. Der er for ejendommen ikke udarbejdet nogen skovbrugs- eller markplan. Men ud fra et skøn, som ikke må tillægges nogen afgørende værdi, udgør de enkelte træarter og naturtyper følgende andel af ejendommens areal: Arealfordeling 2014, skønnet: Hektar Andel i % Agerjord med græs i omdrift: 4 ha 18 % Bevoksninger med rødgran: 2 ha 9 % Bevoksninger med bøg: 3 ha 14 % Bevoksninger med eg: 2 ha 9 % Bevoksninger med birk, rødel og ask: 8 ha 36 % Sø, mose, natur, hus og have mv.: 3 ha 14 % I alt: 22 ha 100 % Agerjorden Agerjorden Ejendommens agerjord udgør ca. 4,17 ha lermuldet, frodig, veldrænet, men også stenet jord, fordelt på 5 små marker, som ligger flettet ind imellem ejendommens skovstykker. Agerjorden er bortforpagtet, men forpagtningen vil kunne opsiges med rimeligt varsel i forbindelse med salg. Agerjorden er pt. udlagt med græs, som forpagteren slår og bruger til slæt eller vrapper til sine kreaturer.

8 Agerjorden fortsat Forpagtningsafgiften udgør 0 kr., men sikrer at agerjorden passes og opfylder Eu-reglerne, samtidig med at agerjorden sikrer grønt græs til vildtet året rundt. Der medfølger EU-støtterettigheder på ca Svenske Kroner til ejendommens agerjord. Hektarstøtten tilfalder ejeren af ejendommen. De 5 markers placering på ejendommen fremgår af kortbilag 2 bagest i nærværende prospekt. Markerne er de gule områder på kortet. Skoven Skoven Skoven på Gillastig 1410 er særdeles varieret, og spænder fra yngre rødgranbevoksninger, over moser med rødel, ask og birk, til mellemaldrende og ældre bøge og egebevoksninger. Skovens variation fuldendes af de mange moser, bække, småsøer og marker, som fletter sig ind mellem skovstykkerne. De store niveauforskelle på ejendommen giver i vestsiden nogle fantastiske udsigter oppe på højdedraget, ud over ejendommens marker, skove, moser og søer mod øst. Det kuperede terræn og den gode, men stenede jord, giver fine vækstbetingelser for de fleste almindeligt kendte løv og nåletræsarter. Det skovbevoksede areal udgør ca. 15 hektar. Heraf udgør rødgran 2 ha, mens resten udgøres af bøge, ege, elle, birke og askebevoksninger i forskellige aldre. Indenfor de senere år har ejendommens ejere gået skoven igennem og har fjernet nåletræet fra løvtræsbevoksningerne, så løvtræet har fået mere luft og kommer mere til sin ret. Resultatet er, at skoven i dag fremtræder lys og venlig, både for mennesker og dyr.

9 Skoven fortsat Gillastig 1410 er således en smule atypisk for det vi normalt forbinder med svensk skov, ved at den er så varieret og hovedsagelig består af frodig løvskov. Skoven gennemskæres af 2 mindre vandløb, som sammen med moserne omkring disse er med til at give ejendommen karakter, variation og muligheder for vildtet. I 2006/2007 blev der gravet flere søer og etablerede vådområder, med tilladelse fra Länsstyrelsen, på et m2 stort område i skoven nedenfor huset, så man nu kan sidde på terrassen og kigge direkte på dyrelivet ved søerne. Særligt skal endvidere freden og roen på ejendommen fremhæves. Man er kun 1 time fra København, og alligevel finder man stilheden, som man kun finder den i de dybe svenske skove. På Gillastig 1410 er der fred og ro. Der er lyst og venligt. Der er god jagt og mange muligheder, og der er en fornuftig afstand til civilisationen. Udviklingsmuligheder Udviklingsmulighederne er mange, og de vil i sagens natur helt afhænge af en kommende ejers interesser og målsætning for ejendommen. På kort sigt vil det naturligvis være oplagt at fortsætte den nuværende driftsform med fokus på opbygning af en smuk, venlig og økologisk stabil ejendom, med gode jagt og friluftsmuligheder. Endvidere vil der alt efter temperament kunne gøres mere eller mindre ud af beboelsen, samt fiske og jagtmulighederne. Jagt Jagt Gillastig 1410 har en særdeles god jagt, ikke mindst på vildsvin og råvildt. Ejendommens variation giver imidlertid mulighed for en meget varieret jagt, herunder også jagt på dåvildt, harer, fasaner, ænder, duer, snepper og ræve.

10 Jagt fortsat Desuden er der til ejendommen, på trods af dennes størrelse, kvote på en elgkalv. Vildtet har særdeles gode muligheder for at søge føde og skjul på Gillastig 1410, idet ejendommen varierer fra områder med tæt bevoksning, over lysåbne løvskove og moser, til frodige græsmarker, hvor vildtet året rundt kan finde føde. Området har nok en af Sveriges tætteste bestande af vildsvin og råvildt. Overalt på ejendommen finder man da også spor efter vildsvinene og råvildtet, som roder jorden op, i deres søgen efter føde. Faktisk er jagten meget bedre end man egentlig forestiller sig, da vildtet naturligt trykkes ud på ejendommen, fra Söderåsen Nationalpark, hvor der ingen jagt drives. Jagten er fri for køber ved overtagelsen. Fiskeri Fiskeri Den tidligere ejer har med tilladelse fra Länsstyrelsen i 2006/2007 etableret et større kompleks af søer og vådområder i skoven nedenfor beboelsen. Søområdet omfatter samlet et areal på ca m2, og giver området ekstra karakter. Det vil som ny ejer være oplagt at sætte krebs og evt. også fisk ud i søerne. Der skal dog forinden hentes tilladelse hertil fra Länsstyrelsen. Fiskeretten står til købers disposition fra overtagelsesdagen. Driftsøkonomiske forhold og moms Skatter, afgifter m.v. Ejendomsskatten udgør ifølge sælger ca svenske kroner pr. år.

11 Budgetforslag Forslag til gennemsnitligt årsbudget for den kommende 10-års periode er vedlagt som bilag. Budgetforslaget er baseret på en gennemsnitsbetragtning med udgangspunkt i den nuværende driftsform, markedspriser, skøn m.v. Budgetforslaget er således uden forbindende, og køber opfordres til hos egne rådgivere at få udarbejdet budget baseret på egen drift og egne forudsætninger. Retlige forhold Servitutter/Deklarationer Der henvises til ejendommens blad i Tingbogen. Det vurderes, at der ikke påhviler ejendommen særligt byrdefulde servitutter. Overdragelse som beset Efter sædvanlig svensk praksis vil ejendommen blive overdraget som beset og antaget af køber. Før underskrift bør køber derfor gennemgå ejendommen og dennes dokumenter nøje. Der tages forbehold for eventuelle fejl og mangler i nærværende salgsprospekt, og køber opfordres til at få efterprøvet samtlige oplysninger heri, før endelig købsaftale underskrives. Kapitalbehov (anslået) Det opgjorte kapitalbehov er eksklusiv saldo i henhold til refusionsopgørelse. Kapitalbehov (anslået): Købspris, kontant Dkr Tinglysningsafgift & gebyr. Dkr Advokat m.v. anslået Dkr Kapitalbehov i alt (anslået): Dkr Kapitalbehovet er opgjort i Danske Kroner.

12 Bilag Bilag Bilag 1: Oversigtskort med kørselsvejledning. Bilag 2: Matrikulært oversigtskort over ejendommen. Bilag 3: Budgetforslag. Bilag 4: Fotos fra ejendommen. Besigtigelse m.v. Besigtigelse bedes kun foretaget efter aftale med Asger Olsen A/S. For yderligere oplysninger, samt aftaler om forevisning kontakt venligst: Asger Olsen A/S Søvangen 20 DK-5884 Gudme Tlf.: Fax: Kontaktperson: Asger Olsen Tlf.:

13 Oversigtskort og kørselsvejledning til Gillastig 1410, Gillastig, S Kågeröd, Skåne, Sverige.

14

15 Forslag til Driftsbudget for Gillastig 1410, S Kågeröd Forslag til gennemsnitlig årsbudget for den kommende 10-års periode. alo 6. marts 2014 Skovdrift DKr. pr. år. Noter: Salg af træprodukter - Der er kun regnet med sankebrænde. Skovning og transport af træ - Der er kun regnet med sankebrænde. Sankning/selvskovning/brænde Der er regnet med 50 rm/år á 100 dkr/rm. Salg af pyntegrønt - Der er ikke regnet med pyntegrønt. DB I Skovdrift Planter, Gødning m.v. - Der er ikke regnet med nyplantning. Bevoksningspleje m.v. - Klares med brændesankere. DB II Skovdrift i alt Forudsat eksternt salg af brænde. Landbrugsdrift Hektarstøtte Omtrentlig Eu-støtte. Salg af græsningsret og slet - Nuværende aftale er en 0-løsning. DB II Markdrift Med nuværende aftale. Bygningsdrift. Husleje Skønnet værdi ved udleje til svenskere. Bygningsvedligeholdelse (24.000) Skønnet. DB, Bygninger Forudsat at huset udlejes. Jagt og fiskeri Jagtudlejning Skønnet værdi ved udlejning. Fiskeri - Jagt og fiskeri i alt Forudsat at jagten udlejes. Generalomkostninger Vej- og grøftevedligeholdelse m.v. (1.000) Skønnet. Skovfogedbistand m.v. (5.000) Skønnet. Forsikringer. (5.000) Skønnet. Vil variere efter behov. Ejendomsskat (5.000) Ejers oplysning. Ca tal. Generalomkostninger, i alt. (16.000) ekskl. egen administration. Resultat før renter og afskrivninger Budgetforslaget er baseret på nuværende driftsform, og må kun opfattes som et forslag til budget. Budgettet vil således være meget afhængigt af købers målsætning for ejendommen, herunder af købers driftsform, og om jagten og huset skal udlejes. Budgettet er således uden forbindende, og køber opfordres derfor til, hos egne rådgivere, at få udarbejdet budget, på basis af købers drift.

16 Fotos fra Gillastig 1410, Gillastig, S Kågeröd, Skåne, Sverige.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr.

Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Salgsprospekt For Gyllebo 1:372 Näbbe Backe Väg S-27297 Gärsnäs Østerlen, Skåne, Sverige Areal: 15,9 ha. Ny Kontantpris: 1.600.000 Dkr. Præsentation Introduktion Gyllebo 1:372 er en dejlig skov, natur-

Læs mere

Salgsprospekt. Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk.

Salgsprospekt. Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Salgsprospekt For Kibæk Hede, Vorgodvej 4a, 6933 Kibæk. Areal: 51,0 ha. Ny Kontantpris: 6.750.000 kr. Præsentation Introduktion Kibæk Hede en dejlig jagt og naturejendom på 51 ha, beliggende fredeligt

Læs mere

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten

Salgsprospekt. Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Salgsprospekt For Sjellemosegård, Voldbyvej 100, Sjelle 8464 Galten Areal: 19 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sjellemosegård er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Østerskov Skalsby Kohave Skovlinien 4720 Præstø Areal: 23,8 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Østerskov og Skalsby Kohave er en frodig og varieret

Læs mere

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev

Salgsprospekt. Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Salgsprospekt For Lørsted Skov Lørstedvej 187 9690 Fjerritslev Areal: 12,3 ha. Kontantpris: 1.900.000 kr. Præsentation Introduktion Lørsted Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom på 12,3

Læs mere

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby

Salgsprospekt. Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby 1 Salgsprospekt For Simmersholm Skovbrug Skovhaverne 504 5683 Haarby Areal: 25,9 ha. Kontantpris: 2.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Simmersholm Skovbrug er en spændende og varieret skov-, juletræs-

Læs mere

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup

Salgsprospekt. Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup 1 Salgsprospekt For Ørsbjerg Højskov Nedermarken 25 5560 Aarup Areal: 11,7 ha. Kontantpris: 3.000.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ørsbjerg Højskov er en bebygget fredskovspligtig skovejendom på 11,7

Læs mere

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Enemærket Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 2,1 ha. Kontantpris: 190.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Enemærket Skov er en varieret og spændende skovog jagtejendom på ca. 2,1 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg

Salgsprospekt. Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg 1 Salgsprospekt For Madum Kirkeplantage Madum Kirkevej 6990 Ulfborg Areal: 84 ha. Kontantpris: 7.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Madum Kirkeplantage er en varieret og spændende skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling.

Salgsprospekt. Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Salgsprospekt For Lerbæk Mølleskov, Vejlevej 125, 7300 Jelling. Areal: 36,5 ha. Kontantpris: 4.750.000 kr. Præsentation Introduktion Lerbæk Mølleskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, fiske- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding.

Salgsprospekt. Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding. Salgsprospekt For Hulskov, Hulskovvej, 6000 Kolding. Areal: 25 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Hulskov er en dejlig, varieret skov-, jagt-, og naturejendom på ca. 25 ha, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry

Salgsprospekt. Frijord, Gl. Rye Burmlundvej Ry 1 Salgsprospekt For Frijord, Gl. Rye Burmlundvej 1 8680 Ry Areal: 4,6 ha. Kontantpris: 775.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ejendommen er en varieret og velpasset skov- og jagtejendom på 4,6 ha., beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Vork Bakker Vesterbyvej 51, Ødsted, 7100 Vejle.

Salgsprospekt. Vork Bakker Vesterbyvej 51, Ødsted, 7100 Vejle. Salgsprospekt For Vork Bakker Vesterbyvej 51, Ødsted, 7100 Vejle. Areal: 8,2 ha. Kontantpris: 2,25 mio. kr. Præsentation Introduktion Vork Bakker er en skov-, jagt- og naturejendom på 8,2 hektar, beliggende

Læs mere

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give

Salgsprospekt. Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give 1 Salgsprospekt For Nedvad Skov Nedvadvej 7323 Give Areal: 26,4 ha. Kontantpris: 2.375.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedvad Skov er en varieret og spændende skov- og jagtejendom på ca. 26,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby.

Salgsprospekt. Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Salgsprospekt For Sivkærgård Skov, Sivkærvej, Ølsted, 5672 Broby. Areal: 13,6 ha. Kontantpris: 2.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sivkærgård Skov er en dejlig, varieret skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Kølkær Hovedgade 64, 7400 Herning. Boligudlejningsejendom i mindre landsby i Herning Kommune. Salgspris kontant: 1.700.000 kr. Aktuel leje: 180.600 kr. Bruttoleje

Læs mere

Salgsprospekt. Bøtø Nordre Plantage Bøtø Ringvej 4873 Væggerløse

Salgsprospekt. Bøtø Nordre Plantage Bøtø Ringvej 4873 Væggerløse Salgsprospekt For Bøtø Nordre Plantage Bøtø Ringvej 4873 Væggerløse Areal: 153 ha. Kontantpris: 14.750.000 kr. Præsentation Introduktion Bøtø Nordre Plantage er en spændende og varieret skov- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give

Salgsprospekt. Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej Give 1 Salgsprospekt For Bindesbøl Plantage Bredsten Landevej 70 7323 Give Areal: 28,5 ha. Kontantpris: 3.275.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Bindesbøl Plantage er en veldrevet skovejendom på ca. 28,5 ha.

Læs mere

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund

Salgsprospekt. Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej Billund 1 Salgsprospekt For Gødsbøl Vesterskov & Savbanke Skov Granlundvej 7 7190 Billund Areal: 21,1 ha. Kontantpris: 2.100.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Gødsbøl Vesterskov og Savbanke Skov er 2 dejlige

Læs mere

Salgsprospekt. Sønderlund, Ilderhede Kirkevej 3, 7270 Stakroge.

Salgsprospekt. Sønderlund, Ilderhede Kirkevej 3, 7270 Stakroge. Salgsprospekt For Sønderlund, Ilderhede Kirkevej 3, 7270 Stakroge. Areal: 33 ha. Kontantpris: 5.500.000 kr. Præsentation Introduktion Sønderlund er en velarronderet skov- og jagtejendom på 33 hektar med

Læs mere

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø

Salgsprospekt. Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø 1 Salgsprospekt For Holbækvænge Skov Smidstrupvej 8b 4720 Præstø Areal: 18,5 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Holbækvænge Skov er en frodig og særdeles varieret skov-, jagt- og

Læs mere

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup

Salgsprospekt. Nipgård Søren Kannes Vej Kjellerup 1 Salgsprospekt For Nipgård Søren Kannes Vej 35 8620 Kjellerup Areal: 15 ha. Kontantpris: 3.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nipgård er beliggende i et naturskønt område, ca. 15 km. syd for Viborg,

Læs mere

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende

U D B U D S M A T E R I A L E. Mørkholt. Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord. vedrørende U D B U D S M A T E R I A L E Mørkholt Beliggende øst for Børkop ved Vejle fjord vedrørende Heraf vej Del af matr.nr. 10af Mørkholt By, Gårslev 0,8675 ha 0 m 2 Del af matr.nr. 8bu Mørkholt By, Gårslev

Læs mere

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup

Salgsprospekt. Gammellung Mose 5771 Stenstrup Salgsprospekt For Gammellung Mose 5771 Stenstrup Areal: 6,0 ha. Kontantpris: 750.000 kr. Præsentation Introduktion Gammellung Mose er en dejlig, varieret jagt- og naturejendom på 6,0 ha., beliggende mellem

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 41 Rangstrup, Agerskov, beliggende Bjørnskovvej 5, 6534 Agerskov. Ejendommens areal udgør 70.354 m 2, heraf vej 645 m 2. Ejendommen sælges

Læs mere

Tømmerby Kær (Areal nr. 74)

Tømmerby Kær (Areal nr. 74) Tømmerby Kær (Areal nr. 74) 1 Beskrivelse 1.1 Generelt Arealerne til Tømmerby Kær blev erhvervet i perioden 1945-1950. Plantagen har sin største udstrækning fra øst til vest og ligger for den største dels

Læs mere

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland

Salgsprospekt. Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland 1 Salgsprospekt For Amlund Vesterskov Gødsbølvej 7323 Give / Midtjylland Areal: 9,2 ha. Kontantpris: 975.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Amlund Vesterskov er en dejlig lille skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup

Salgsprospekt. Kongemosen 8620 Kjellerup 1 Salgsprospekt for Kongemosen 8620 Kjellerup Areal: 22,3 ha. Kontantpris: 2.575.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Kongemosen er en 22,3 ha. skov-, jagt- og naturejendom, beliggende i særdeles fredfyldte

Læs mere

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg

Salgsprospekt. Nordtyske Småskove Flensborg Salgsprospekt For Nordtyske Småskove Flensborg Areal: fra 2 ha til 33 ha pr. skov. Kontantpris: ca. 7.000 Euro/ha, Svarende til ca. 52.200 Dkr/ha. Præsentation Introduktion For Kreis Schleswig-Flensburg

Læs mere

Ølby Præstegårds- plantage

Ølby Præstegårds- plantage Ølby Præstegårds- plantage Attraktiv beliggenhed - tæt på Klosterheden og Limfjorden Salgsprospekt Skovdyrkerne Vestjylland april 2012 1. Introduktion Hermed udbydes Ølby Præstegårdsplantage med tilliggende

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke.

SALGSOPSTILLING. Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. SALGSOPSTILLING Kvæggård nordøst for Hobro på 93 ha. udbydes i budrunde. Størstedelen af agerjorden ligger i et stykke. Kontantpris: 15.500.000 Karlsmøllevej 17, Krogen, 9500 Hobro Kvægbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Skov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 32,4 ha. Kontantpris: 3.850.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Skov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på 32,4 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager

Salgsprospekt. Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager 1 Salgsprospekt For Falslev Plantage Ådalsvej 10, Assens 9550 Mariager Areal: 38,6 ha. Kontantpris: 4.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Falslev Plantage er en dejlig, varieret skov- og jagtejendom

Læs mere

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro.

om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Tilbud om køb af den af Energinet.dk ejede faste ejendom matr.nr. 164 Hønkys, Egvad, beliggende Hellevadvej 79, 6230 Rødekro. Ejendommens areal udgør 152.394 m 2, heraf vej 0 m 2. Ejendommen sælges som

Læs mere

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde

Salgsprospekt. Nybølle Lunder Skov Kasbækvej Horslunde 1 Salgsprospekt For Nybølle Lunder Skov Kasbækvej 25 4913 Horslunde Areal: 103 ha. Kontantpris: 9.850.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nybølle Lunder Skov er en frodig og spændende skovejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Søndre Plantage Tingvej 57, Lovns 9640 Farsø Areal: 14,2 ha. Kontantpris: 1.350.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Søndre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup

Salgsprospekt. Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Salgsprospekt For Rabeshøj Plantage Høgildvej 15, Grønhøj 7470 Karup Areal: 26,8 ha. Kontantpris: 2.700.000 kr. Præsentation Introduktion Rabeshøj Plantage en dejlig skov-, jagt- og naturejendom på 26,8

Læs mere

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede

Salgsprospekt. Nedergård Østerskov Vejlevej Nørre Snede 1 Salgsprospekt For Nedergård Østerskov Vejlevej 41 8766 Nørre Snede Areal: 130 ha. Kontantpris: 14.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nedergård Østerskov er en smuk, varieret og spændende skov- og

Læs mere

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø

Salgsprospekt. Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Salgsprospekt For Tågeby Vesterskov Skovlinien 4720 Præstø Areal: 20,3 ha. Kontantpris: 2.350.000 kr. Præsentation Introduktion Tågeby Vesterskov er en frodig og varieret skov-, jagt- og naturejendom på

Læs mere

Gimsinghoved Plantage 387 ha. Stavlundvej 5-9 7540 Haderup Danmark

Gimsinghoved Plantage 387 ha. Stavlundvej 5-9 7540 Haderup Danmark Gimsinghoved Plantage 387 ha Stavlundvej 5-9 7540 Haderup Danmark 1 2 * Stor jagt- og plantageejendom på 387 ha. ved Haderup nær Karup * Gennemløb af Haderup Å i naturskønt varieret landskab med flere

Læs mere

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse

Salgsprospekt. Rosenvang Skødebjergvej Vorbasse Salgsprospekt for Rosenvang Skødebjergvej 13 6623 Vorbasse Areal: 57,7 ha. Kontantpris: 6.900.000 kr. Præsentation Introduktion Rosenvang er en varieret og spændende skov-, jagtog naturejendom på ca. 57,7

Læs mere

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg

Salgsprospekt. Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Salgsprospekt For Parcel ved Arreskov Sø Bredholt 9 5600 Faaborg Areal: 6,2 ha. Kontantpris: 775.000 kr. Præsentation Introduktion Bredholt 9 er en dejlig, varieret skov- jagt- og naturejendom på 6,2 ha.,

Læs mere

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet

Salgsprospekt. Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Salgsprospekt For Sibirien Skov Sofienlund 18 8543 Hornslet Areal: 20,5 ha. Kontantpris: 3.750.000 kr. Præsentation Introduktion Sibirien Skov er en velarronderet skov-, jagt- og naturejendom på 20,5 hektar,

Læs mere

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning.

Salgsprospekt. Projektejendommen. H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning. Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgsprospekt Projektejendommen H. N. Andersens Vej 3-5, 7400 Herning Central beliggende boligprojektejendom i godt boligkvarter i Herning. Salgspris kontant: 4.675.000 kr. Bruttoleje: 315.686 kr. Afkast

Læs mere

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder

Salgsprospekt. Investeringsejendommen. Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum. Restejerlejligheder Salgsprospekt Investeringsejendommen Østergaardsallé 3 m. fl, 7490 Aulum Restejerlejligheder 7 erhvervsejerlejligheder i nyere byggeri centralt i Aulum tæt på den kommende motorvej Salgspris kontant: 8.000.000,-

Læs mere

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen

Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen Miljø- og Fødevareministeriet v/naturstyrelsen sælger Landbrugsjord uden bebyggelse i byzone Landbrugsjord beliggende Skipper Clements Vej 82, 9230 Svenstrup J, matr. nr. 10m, Nr. Svenstrup By, Svenstrup

Læs mere

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø

Salgsprospekt. Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Salgsprospekt For Illeris Nordre Plantage Tingvej 47, Lovns 9640 Farsø Areal: 17,3 ha. Kontantpris: 1.850.000 kr. Præsentation Introduktion Illeris Nordre Plantage er en dejlig skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping

Salgsprospekt. Rise Skov Risevej Skørping 1 Salgsprospekt For Rise Skov Risevej 1-3 9520 Skørping Areal: 167,5 ha. Kontantpris: 18.750.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Rise Skov er en velarronderet og særdeles smuk skov-, jagt- og naturejendom

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord.

SALGSOPSTILLING. Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. SALGSOPSTILLING Velarronderet planteavlsgård på 50,5 ha. ved Gassum. 47,6 ha. dyrkbart og tilskudsberettiget jord. Ruhøjvej 34, Gassum, 8981 Spentrup Planteavlsbrug / agerbrug Kontantpris: 8.400.000 Udbetaling:

Læs mere

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk

Salgsprospekt. Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk 1 Salgsprospekt For Døvling Østre Plantage Sdr. Ommevej 6933 Kibæk Areal: 30,4 ha. Kontantpris: 3.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Døvling Østre Plantage er en regulær og velpasset skov- og jagtejendom

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142

SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 142 Hovedgaden 4, 6823 Skovlund Velholdt udlejningsejendom med 3 meget pæne boliger Pris kontant kr. 950.000 Afkast 1. år, anslået 8,8 % Årlig lejeindtægt kr. 129.419

Læs mere

Allehelgensgade 13, st. tv, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk

Allehelgensgade 13, st. tv, 4000 Roskilde. Udlejningschef. Direkte: 43 33 81 12 soren.johansen@nordeaejendomme.dk Allehelgensgade 13, st. tv, 4000 Roskilde Momsfrit kontorlejemål på Allehelgensgade 13, 4000 Roskilde Lejemålet er beliggende i stuen tæt på Roskilde gågade. Roskilde centrum har mange smukke gamle huse

Læs mere

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov

Salgsprospekt. Sæbyholm Skov Maribovej Nakskov 1 Salgsprospekt For Sæbyholm Skov Maribovej 245 4900 Nakskov Areal: 95,6 ha. Kontantpris: 9.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Sæbyholm Skov er en velarronderet og særdeles frodig skovejendom på ca.

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by.

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT. Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSPROSPEKT Attraktivt centralt beliggende i Allinge by. Pilegade 12, 3770 Allinge

Læs mere

Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr.

Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr. Salgsprospekt For Marienleuchte Rethen 1 D-23769 Puttgarden / Fehmarn Tyskland Areal: 30.111 m2 byggegrund. Kontantpris: 1.500.000 Euro, Svarende til ca. 11.200.000 Dkr. Præsentation Introduktion For Wendländische

Læs mere

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City

Salgsprospekt. for bolig- og erhvervsejendommen. Skolegade 8-10, 7400 Herning. Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgsprospekt for bolig- og erhvervsejendommen Skolegade 8-10, 7400 Herning Kendt og centralt beliggende ejendom i Herning City Salgspris kontant: 4.100.000kr. Bruttoleje: 367.800 kr. Startforrentning

Læs mere

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 18. april 2007. Århus Kommune Bygningsafdelingen Sundhed og Omsorg 1. Resume Århus Kommune indgik i 1987 en aftale med Lønmodtagernes Dyrtidsfond

Læs mere

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande

Salgsprospekt. Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Salgsprospekt For Blåhøj Nobilis Plantage Engebækvej 98, 7330 Brande Areal: 20,4 ha. Kontantpris: 5.900.000 kr. Årligt nettoafkast 258.300 kr. svarende til 4,33 % p.a. Præsentation Introduktion Blåhøj

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Skansebakken 23 9850 Hirtshals Tlf. 40 20 22 28 lotte@lottejensen.dk Adresse: Margrethevej 8, 9850 Hirtshals Sagsnr.: 16-0121B Dato: 21-06-2016 Beskrivelse: Centralt beliggende erhvervsejendom

Læs mere

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade

Salgsprospekt. for udviklingsejendommen. Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning. Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade Salgsprospekt for udviklingsejendommen Tjørring Hovedgade 54, 7400 Herning Salgspris kontant: Velbeliggende ejendom i Tjørring Hovedgade 1.800.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 720 m² Grundareal i h.t.

Læs mere

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording

Salgsprospekt. Nørregaard Kaj Munks Vej Bording 1 Salgsprospekt For Nørregaard Kaj Munks Vej 2 7441 Bording Areal: 44,6 ha. Kontantpris: 5.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Nørregaard er en velarronderet og velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. Præstevænget 109-111, 7430 Ikast. Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by.

Salgsprospekt. Produktionsejendommen. Præstevænget 109-111, 7430 Ikast. Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by. Salgsprospekt Produktionsejendommen Præstevænget 109-111, 7430 Ikast Fabriksejendom med tilhørende administration beliggende i Ikast by. Salgspris kontant: 3.000.000 kr. Bruttoetageareal i h.t. BBR: 2.208

Læs mere

Gravsteder vestre kirkegård

Gravsteder vestre kirkegård Gravsteder vestre kirkegård Kære pårørende Denne oversigt er udarbejdet til familien, som skal vælge gravsted på Vestre Kirkegård. Det er vigtigt at vælge rigtigt fra begyndelsen; I skal derfor ikke forhaste

Læs mere

Liselejevej 103A, 3360 Liseleje

Liselejevej 103A, 3360 Liseleje SALGSOPSTILLING Liselejevej 103A, 3360 Liseleje Sag 94500011018 Blandet bolig og erhverv Bruger eller investeringsejendom . Mægler: Palle Andersen Dato: 26. juni 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED

Læs mere

Madsbøl Klitplantage (Areal nr. 73)

Madsbøl Klitplantage (Areal nr. 73) Madsbøl Klitplantage (Areal nr. 73) 1 Beskrivelse 1.1 Generelt Plantagen ligger mellem Lild og Hjardemål plantager og har sin største udstrækning sydvest til nordøst. Den nordvestlig begrænsning udgøres

Læs mere

2.2 E/SO COPYRIGHT DE

2.2 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Ejendomscentret Skadevej 26, 8765, Klovborg 24285599 Bredgade 29, 8740 Brædstrup - 75754500 Adresse: Storegade 83, 8765 Klovborg Sagsnr.: 1605MS Dato: 27-06-2016 Beskrivelse: Pæn ejendom

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Salgsopstilling Adresse: Vorbækvej 3, Saksild Strand, 8300 Odder Sagsnr.: 2269 Dato: 22-08-2016 Beskrivelse: Saksild Strand Pænt og velholdt sommerhus tæt ved en af østkystens bedste badestrande. Stor

Læs mere

Ringstedgade 13B, 3. sal, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte: 43 33 81 10 torkild.bang.jensen@nordeaejendomme.dk

Ringstedgade 13B, 3. sal, 4700 Næstved. Afdelingschef. Direkte: 43 33 81 10 torkild.bang.jensen@nordeaejendomme.dk Kontorlejemål på 229 m² centralt i Næstved Stort, lyst og venligt lejemål centralt i Næstved. Kontor i Næstved Centralt beliggende Mange indretningsmuligheder Lyst og indbydende Terrasse med udsigt over

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Dalegade 91A, 7000 Fredericia. Sag 10829

SALGSPROSPEKT. Dalegade 91A, 7000 Fredericia. Sag 10829 SALGSPROSPEKT Dalegade 91A, 7000 Fredericia Sag 10829 . Mægler: Niels Henrik Billund Dato: 21. april 2015 EJENDOMMEN I HOVEDTRÆK BELIGGENHED Adresse Matr.nr. KOMMUNE ANVENDELSE Ejendomstype Anvendelse

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Attraktiv investering Unik strøgejendom. Vestergade 1A, 8800 Viborg Sag 1021-1

SALGSPROSPEKT. Attraktiv investering Unik strøgejendom. Vestergade 1A, 8800 Viborg Sag 1021-1 ½- DEAS Erhverv Dirch Passers Allé 76, 2000 Frederiksberg Tlf.: 70222522 info@deaserhverv.dk - www.deaserhverv.dk SALGSPROSPEKT Attraktiv investering Unik strøgejendom Vestergade 1A, 8800 Viborg Sag 1021-1

Læs mere

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3.

Beslutningskompetence Økonomiudvalget for vidt angår punkt 1, og byrådet for så vidt angår punkterne 2-3. Pkt. 171 Køb af ejendom Sagsnr. 231951 Byrådet Lukket punkt Resume Ejeren af Tornhøjgård, Spraglehøjvej 2, Jyllinge, tilbyder Roskilde Kommune at købe ejendommens jordtilliggende på omkring 95.000 m2 for

Læs mere

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE

2.1 E/SO/EL COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang

Salgsprospekt. Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang 1 Salgsprospekt For Moselund Plantage Fundervej 7442 Engesvang Areal: 165 ha. Kontantpris: 17.900.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Moselund plantage er en varieret og velpasset skovejendom på ca. 165

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov

SALGSOPSTILLING. Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder. Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov SALGSOPSTILLING Bakkelygård i Stae, hesteejendom på 21,2 ha. Træningsfaciliteter til en Derbyvinder Kontantpris: 4.450.000 Gl Smedievej 4, Stae, 9310 Vodskov Planteavlsbrug / agerbrug Adresse Adresse:

Læs mere

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg

Salgsprospekt. Selkær Nørreskov Selkær Møllevej Glesborg 1 Salgsprospekt for Selkær Nørreskov Selkær Møllevej 1 8585 Glesborg Areal: 35,3 ha. Kontantpris: 4.950.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Selkær Nørreskov er en velpasset skov- og jagtejendom på ca.

Læs mere

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård

Salgsprospekt. Ryom Skov Korupskovvej Ryomgård 1 Salgsprospekt For Ryom Skov Korupskovvej 1 8550 Ryomgård Areal: 63 ha. Kontantpris: 9.800.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Ryom Skov er en smukt kuperet, varieret og spændende skovejendom på ca. 63

Læs mere

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud

Salgsprospekt. Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Salgsprospekt For Morud Skov Nord Frugthaven 40, 5462 Morud Areal: 67,1 ha. Kontantpris: 13.000.000 kr. Præsentation Introduktion Morud Skov Nord er en frodig skov- og jagtejendom på 67,1 ha., beliggende

Læs mere

Dejligt andelsrækkehus i naturskønne Mogenstrup nær Næstved

Dejligt andelsrækkehus i naturskønne Mogenstrup nær Næstved Dejligt andelsrækkehus i naturskønne Mogenstrup nær Næstved Brinken 5, Mogenstrup, 4700 Næstved Andelsrækkehus Dejligt andelsrækkehus i naturskønne Mogenstrup nær Næstved Brinken 5, Mogenstrup, 4700 Næstved

Læs mere

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev

Salgsprospekt. Tingskoven Ålborgvej Fjerritslev 1 Salgsprospekt for Tingskoven Ålborgvej 470 9690 Fjerritslev Areal: 483 ha. Kontantpris: 39.500.000 kr. 2 Præsentation Introduktion Tingskoven er en varieret og let kuperet skovejendom på ca. 483 ha,

Læs mere

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg.

SALGSPROSPEKT. Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. SALGSPROSPEKT Guldborgsund Kommune udbyder et ubebygget bolig-/erhvervsareal ved Egevænget, 4880 Nysted til salg. Guldborgsund Kommune udbyder en del af matr. nr. 23-a, Nysted Markjorder beliggende Rosenvænget

Læs mere

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E

Sørbymagle. Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Sørbymagle Grund på Håndværkervænget (Lokalplan 21) K Ø B S A F T A L E Undertegnede Navn: Adresse: Center for Kommunale Ejendomme Caspar Brands Plads 6 4220 Korsør Tlf.: 58 57 95 33 CVR nr.: Tlf. nr.:

Læs mere

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m²

MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED. Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m² MINDRE EJENDOM MED ATTRAKTIV BELIGGENHED Eckersbergsgade 37, 8000 Aarhus C Sag 129061 Kontantpris kr. 8.700.000 Afkast ca. 3,46 % I alt 270 m² EJENDOMMEN: Ejendommen er opført i røde i 1926 med ydermure

Læs mere

Beliggenhed og afgrænsning Herregården Mejlgård ligger i et stort kystnært skovområde mellem Fjellerup Strand og Bønnerup Strand.

Beliggenhed og afgrænsning Herregården Mejlgård ligger i et stort kystnært skovområde mellem Fjellerup Strand og Bønnerup Strand. Karakterområde 16 Mejlgård herregårdslandskab Nyere avlsbygninger ved Mejlgård Slot. Beliggenhed og afgrænsning Herregården Mejlgård ligger i et stort kystnært skovområde mellem Fjellerup Strand og Bønnerup

Læs mere

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom.

Salgsprospekt. for boligudlejningsejendommen. Holbækvej 32, 4450 Jyderup. Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgsprospekt for boligudlejningsejendommen Holbækvej 32, 4450 Jyderup Fuldt udlejet boligudlejningsejendom. Salgspris kontant: 1.750.000 kr. Bruttoleje: 277.440 kr. Startforrentning ved kontant handel:

Læs mere

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus.

SALGSOPSTILLING. Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. SALGSOPSTILLING Landejendom med 3,6 ha. tæt ved den østjyske motorvej. Mulighed for at bygge nyt stuehus. Viborg Landevej 83, Sønder Onsild, 9500 Hobro Lystejendom Kontantpris: 395.000 Udbetaling: 25.000

Læs mere

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE

UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN. Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE UDVIKLINGSPLAN FOR GOLFBANEN Hovedsponsor: - ET REDSKAB FOR GOLFKLUBBENS BESTYRELSE Denne folder er en introduktion til hvorledes klubben lægger en plan for banens udvikling. Sammen med folderen er der

Læs mere

Udbudsannonce. Udleje af fiskeri hos NST Blåvandshuk

Udbudsannonce. Udleje af fiskeri hos NST Blåvandshuk Udbudsannonce Udleje af fiskeri hos NST Blåvandshuk Forpagtningerne udbydes af: Naturstyrelsen Blåvandshuk Ålholtvej 1, 6840 Oksbøl Tlf: 72 54 30 00 Kontaktperson: Kim Klitsgaard 21 41 86 30 1. Beskrivelse

Læs mere

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING. Velbeliggende i Sandvig By

Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING. Velbeliggende i Sandvig By Rønne Ejendomshandel Tlf.nr.: 56 95 68 86 Søndergade 6-3700 Rønne - Ejendomsmægler MDE Fax 56 95 68 84 - www.reh.dk SALGSOPSTILLING Velbeliggende i Sandvig By Langebjergvej 6, Sandvig, 3770 Allinge Sag

Læs mere

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48

Lokalplan nr. 98. for et område ved Vodroffsvej 44-48 Lokalplan nr. 98 for et område ved Vodroffsvej 44-48 Juni 1998 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området til offentlige formål i form af daginstitutioner og andre offentlige funktioner,

Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Ofte stillede spørgsmål Torvegade 74, 6700 Esbjerg Ofte stillede spørgsmål Kan jeg reservere en byggegrund? Jeg ønsker at købe en grund hvad gør jeg? Hvornår skal jeg betale for grunden? Skal jeg have en advokat? Kan jeg fortryde?

Læs mere

Hvordan ligger verdenshjørnerne i forhold til den måde, du ønsker huset placeret?

Hvordan ligger verdenshjørnerne i forhold til den måde, du ønsker huset placeret? 20 Vi bygger hus Trin 3: Find grunden Trin 3: Find grunden I dette kapitel ser vi nærmere på overvejelserne omkring køb af selve grunden til byggeriet. Her skal du blandt andet sikre dig, at drømmehuset

Læs mere

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017

Salgsprospekt. Købstilbud modtages. for ejendommene. Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup. August 2017 Salgsprospekt Købstilbud modtages for ejendommene Helligsøvej 2B-E, 7760 Hurup Salgspris kontant: Købstilbud modtages. Helligsøvej 2B har et grundareal på 4.815 m 2 iflg. tingbog, heraf vej 103 m 2 boligareal

Læs mere

SALGSPROSPEKT Tågerupvej 36, 4970 Rødby

SALGSPROSPEKT Tågerupvej 36, 4970 Rødby - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Tågerupvej 36, 4970 Rødby Sag 905556 Arbejderboliger til Femernforbindelsen. Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben

Læs mere

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten

EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG. Udbudsvilkår. Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten Udbudsvilkår EJERLEJLIGHED UDBYDES TIL SALG Københavns Kommune udbyder matr.nr. 1206, Utterslev, København lejl. nr. 43, beliggende Lygten 57, 3. sal, 2400 København NV til salg. 1 Juni 2016 Sagsnr. 2016-0227593

Læs mere

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696

Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT. Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696 - Hjulsporet 27 4930 Maribo Tlf. 54 78 14 00 Fax 54 78 14 01 www. syddan. dk SALGSPROSPEKT Victor Kolbyes Vej 17, 4930 Maribo Sag 905696 Erhvervsmæ glerfirma . Mægler: Torben Christoffersen Dato: 24. august

Læs mere

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej.

Beskrivelse og Udbudsvilkår. For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Beskrivelse og Udbudsvilkår For salg af ca. 54 ha agerjord beliggende nord for Landerupvej. Arealet udbydes i henhold til bekendtgørelse nr. 799 af 24. juni 2011 om offentligt udbud ved salg af kommunens

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

SALGSPROSPEKT Sag nr. 007

SALGSPROSPEKT Sag nr. 007 - LASSEN ERHVERV SALGSPROSPEKT Sag nr. 007 Kongensgade 56-58, 6700 Esbjerg SÆRDELES VELBELIGGENDE UDLEJNINGSEJENDOM PÅ GÅGADEN Pris kontant: Kr. 36.000.000 Primær lejer har 9 års uopsigelighed Budgetteret

Læs mere

2.1 E/SO COPYRIGHT DE

2.1 E/SO COPYRIGHT DE Formularen er udarbejdet af DE i samarbejde med Forbrugerrådet TÆNK. Salgsopstilling Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S Jyllandsgade 45 B 7000 Fredericia Tlf. 76 22 30 55 E-mail: fredericia@johnfrandsen.dk

Læs mere