Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten"

Transkript

1 Til medlemmer af Aarhus Domsogns Menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Aarhus, den 22/ pb/kny Referat fra møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 19. maj 2016 Til stede:,ulla Skaarenborg, Inge Fogsgaard Degn, Sonja Nyborg Therkelsen, Solveig Eden, Sabine Bech- Hansen, Poul Henning Bartholin, Nanna Behrens, Ilse Winther Rasmussen, Henrik Grøndal Lund, Troels Rønsholdt, Niels Peer Gejel, Winni Hauge, Søren Bo Jensen, Peter Harring Boll og medarbejderrepræsentant Per Mathiassen Fraværende med afbud: Tina B Andersen, Eigil Vestergaard Dagsorden (B) = beslutningspunkt 1. (B) Godkendelse af dagsorden 2. (B) Godkendelse og underskrift af protokollen 3. Referat fra FU-mødet 10. maj Bilag medfølger US bad om, at punkt 4 blev ændret til Godkendelse af driftsbudget 2017 Desuden et nyt punkt 11: Ansøgning fra Hearts and Minds folkeuniversitets festival. Dagsordenen blev herefter godkendt. Protokollen godkendt. I.a.b.

2 4. (B) Godkendelse af driftsbudget 2017 SNT fremlagde. Der er foretaget besparelser mange steder i budgettet primært med det formål at kunne opretholde kordegne-normeringen, så den svarer til hvad der er nødvendigt med sognets indbyggertal. Puljemidlerne skal fremover ikke bruges på drift, men skal være disponible til tiltag som aktiviteter i Kulturbyåret 2017, babysalmesang, PR og studietur. En større satsning på Aarhus Ø vil kræve en ekstraordinær bevilling. Ligeledes vil en ombygning af 1. salen i Kannikegade 12 kræve en ekstraordinær bevilling. Det blev aftalt, at PB skriver til Ungdomskirkens kasserer for at få bekræftet, at et eventuelt underskud i Ungdomskirken ikke vil påvirke domsognets reelle økonomi. NPG spurgte til, om budgettet automatisk sættes efter den normering, der er optalt til kordegnestillingen. Det gør det ikke, man kan kun håbe på en forhøjelse på budgettet i.f.m. budgetsamrådet. NB ærgrede sig over, at Bar Clemens bliver beskåret til kun én månedlig kaffebar. Drøftelse af ønsket om en forhøjelse af organist-stillingen til 2 fuldtidsstillinger. Dette skal tages op i rådet inden en endelig beslutning. TR roste kasserer og formand for arbejdet med budgettet og den gennemskuelighed, der nu er i processen. Udtrykte bekymring for, om vi kan fylde den nye sognegård med aktivitet på længere sigt med de få midler, der er til rådighed. HGL ærgrede sig over manglende midler til foredrag og foreslog en følgegruppe, som kan assistere kasserer og formand i arbejdet med at tilrette fremtidige budgetter. Efter budgetsamrådet vil der sandsynligvis ske en justering af de enkelte budgetposter, og MR vil atter skulle drøfte budgettet. US nævnte de udsendte bilag, der beskriver domsognets aktiviteter og de særlige opgaver for medarbejderne, som hører med til det at være domkirke. Formand og kasserer ønsker en åben linje overfor MR og provstiudvalget og vil fortsat arbejde videre med processen. TR foreslog, at man i stedet kunne bede provstiudvalget om at argumentere for, at vi IKKE skal have de nødvendige penge. Budgettet blev énstemmigt vedtaget. Mærke: Århus Domsogns Menighedsråd, CVR-nr , Bidrag budget afleveret d :53. Der blev nedsat en ad hoc økonomi-følgegruppe bestående af US, SNT, HGL, Kristian eller Carsten og endnu en medarbejder..

3 5. (b) Ansøgning om tilladelse til projektering på Domkirken under Kulturby (B) Infostander i Våbenhuset Billedprojektering godkendt af MR på møde d Opfølgning ved Søren Bo. MR fik klargjort musikkens rolle i projektet. Musikken er en integreret del af projektet, har relation til lys og billed-projektering. SBJ foreslog desuden, at domsognet indgår i samarbejde vedrørende projektet, så vi har størst mulig indflydelse på udformning og tidspunkt. MR besluttede, at der kan inddrages musik i projektet, og at domsognet via kirkeværgen kan indgå i et samarbejde med arrangørerne. Det forventes, at der tages hensyn til i forvejen planlagte aktiviteter i Domkirken. Punktet blev drøftet på MR-mødet i april. Orientering ved Søren Bo vedrørende den fysiske udformning af en infostander med skærm. Der blev omdelt billed-simulering med en infostander til venstre for fløjdørene ind til kirken. Placeringen er ikke besluttet, men det kan være besværligt og dyrt at trække el- og internet-ledninger til skærmen. Flere gav udtryk for, at det var en uheldig placering, og at skærmen skæmmer indkigget til kirken. Da vi ønsker at indsætte glasdøre i vindfanget, vil man desuden kunne se skærmen ude fra torvet. Andre placeringer blev foreslået, hvilket sandsynligvis vil medføre flere udgifter til kabelføring. NPG: Det er et dårligt signal at bruge penge på dette, når vi sparer på andre ting. SBJ foreslår, at MR siger foreløbig nej tak af økonomiske årsager. MR godkendte dette.

4 7. (B) Forslag vedr. støtteordning for kontaktperso ner Forslag fra provstiets formænd og kontaktpersoner vedr. støtteordning for kontaktpersoner for de sogne, der ønsker at deltage. US redegjorde for den foreslåede ordning. Hvis den oprettes, vil den ikke påvirke sognenes budget-tildeling, men kan dog finansieres af provstikassen. Ordningen oprettes på omtalte måde for at skabe en sikkerhed for en eventuel ansat person. MR bekræftede, at man som tidligere aftalt kan acceptere, at der kan oprettes en ordning. Gennemgang af sognenes ændringsforslag medførte følgende spørgsmål: Skal medarbejderen også stå til rådighed for provstiudvalget? Det er en mulighed ifølge vedtægterne, som provstiudvalget ikke for nuværende har givet udtryk for at ville gå ind i. US og SNT fik bemyndigelse til at indgå aftalen på grundlag af udkast til vedtægter med eller uden de tilføjelser og ændringer, der er indkommet. 8. (B) Esbjerg- Evangeliet US orienterede: Skole-kirke-samarbejdet har forespurgt, om de må udstille det 30m lange vægtæppe med gengivelse af Esbjerg- Evangeliet i ugerne 46 og 47. SBJ nævnte, at billedfrisen ikke skal ophænges på væggen og kan placeres, så det ikke spærrer for nogen døre. MR godkendte udstillingen af Esbjerg evangeliet.

5 9. Orientering om projekter 2017 Henrik orienterede om de 2 store 2017-projekter og omdelte bilag: Rethink Reformation, som skal markere Luther-jubilæet. Projektet har bredt sig til også at være et landsdækkende projekt. Domkirkens del af programmet i Aarhus ligger klar i slutningen af maj. Mange samarbejdspartnere er involveret og en bogudgivelse på vej. Fuldmåneprojektet er lagt i Folkekuniversitetets hænder som hoved-arrangør, men HGL deltager i styregruppen. Derudover har HGL haft et ønske om en række temamøder vedrørende reformationens betydning, hvor man kunne benytte sig af en anden form end det traditionelle foredrag. En form som man kunne blive inspireret af til kommende arrangementer. Denne del vil hvile, indtil det endelige budget er vedtaget, og man ved, om der er økonomi til det. US roste HGL for det store arbejde, han har gjort med hensyn til 2017-markeringen. 10. Provstesyn i kirken og på Kystvejen Orientering Synsrapporter medsendt som bilag. I.a.b. 11. (B) Ansøgning om arrangement i kirken fra Hearts-andmindsfestivalen Hearts and Minds-festivalen ønsker at arrangere en sove/drømmekoncert mv. i domkirkerummet under festivalen /9. SBJ mente ikke, at vi kan undgå at have en medarbejder i kirken samt ekstra rengøring. Drøftelse af sikkerhed og diverse tilladelser. Forskellige meningstilkendegivelser om arrangementet. Afstemning: For stemte: Ingen Imod stemte: TR, SNT, SE, NPG, US, IW Stemte hverken for eller imod: ID, WH, PB, SBJ, PHB, NB, HGL, SBH Ansøgningen blev afslået.

6 12. Valg til menighedsrå d Ulla orienterede: Orienterings- og opstillingsmøde d klokken 19. Valg d Åbent informationsmøde om MR-valg og MRarbejde d kl. 19 i K12. Lokal kampagne om MR-valget fra provstiet (mail udsendt). Kort information i den næste kirkefolder og på hjemmesiden. Valgforberedelsesmøde i Skjoldhøj sognegård d Ilse og Ulla deltager. Valgbestyrelsen træder sammen inden sommerferien. 13. Meddelelser a. Kirkeværge I det lille kirkespir mod nord er midter-stolpen rådnet og skal udskiftes. Vejrhanen på det store spir skal tjekkes, og der indsendes ansøgning til provstiudvalget om dækning af udgifterne. Det er nu påvist, at Irish Pub i stueetagen har fjernet en bærende bjælke. Videre forhandling forestår. Pinds Café bliver ny lejer af butikken i nr. 12, stuen. Der er en del parkerende langs med fortovet på Bispetorv søndag formiddag og mange har fået P-bøder. SBJ nævner, at der er P- pladser på nordsiden af kirken, og at han anser det for umuligt at få en aftale om fri parkering for kirkegængere. HGL nævnte, at det er en stor udfordring for kirkegængere at finde parkeringsmuligheder. b. Kontaktpers. i.a.b. c. Kasserer d. Udvalg Sonja orienterede: Vores udgiftsniveau ser fornuftigt ud, men vi vil stadig kunne ende med et underskud på ca for For at imødegå det, er personalet blevet bedt om at holde igen med uforudsete udgifter. Sonja vil desuden tjekke budgettet igennem for at finde steder, der kan spares. Aktivitetsudvalget har rundsendt referat, hvoraf det fremgår, at der ikke bliver foredrag i 2016 og 2017 på grund af besparelser. Formidlingsudvalget har gennemført 6 rundvisninger med stor tilslutning og vil gerne fortsætte endnu en runde næste år. Kommunikationsudvalget opfordrer alle til at svare på spørgeskemaet på hjemmesiden e Se pkt. 9. f. Aarhus Ø I.a.b.

7 g. Præsterne HGL har studieorlov i september, oktober og november og vil i den periode blive afløst af Louise Højlund. PHB orienterede om, at Mette Birks stilling er blevet omdannet, så den nu er finansieret 100 % af stiftet med 5 % tilknytning til hhv. domsogn og Vor Frue. Desuden er der indregnet en tilknytning til Café Exit-projektet. Mette Birks rådighedsbeløb skal der laves en aftale for til september. PHB kommenterede baggrunden for stiftets dåbsrapport Giver det mening, som er rundsendt til menighedsrådet. Vi bør også drøfte rapporten og dens anbefalinger i MR. Dette vil ske på et kommende møde. h. Børnehaven I.a.b. i. Skt. Clemens drengekor I.a.b. j. Sangkraft I.a.b. k. UngK PB orienterede om evalueringen af UngK-projektet, som er igangsat. Moskeen på Grimhøjvej har inviteret til åbent-hus i weekenden /5. PH forventer at besøge moskeen lørdag formiddag og andre er velkomne til at tage imod invitationen. l. Formanden Kirkens Korshær har henvendt sig, fordi de gerne vil arrangere en husstandsindsamling med udgangspunkt i domsognet. Spørgsmålet tage op på næste møde. Concert Clemens har vundet en korkonkurrence i Tyskland. Flot. US vil fortsat sende vigtige mails fra DAP rundt til menighedsrådet 14. Eventuelt I.a.b. 15. Næste møde d

Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 29. august 2016 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge us/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 18. august 2016 kl. 18.30 i Kannikegade 12 1. Til

Læs mere

3. juni 2015 pb/kng. Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

3. juni 2015 pb/kng. Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten 3. juni 2015 pb/kng REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 21. maj 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til stede:

Læs mere

Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 18. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/japc og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 17. september 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12,

Læs mere

Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 3. september 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. august 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til

Læs mere

Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016

Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016 Referat fra ordinært møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd 27. oktober 2016 PHB/US 8/11 2016 Til stede: Ulla Skaarenborg, Eigil Vestergaard, Inge Fogsgaard Degn, Troels Rønsholdt, Winnie Hauge, Solveig Eden,

Læs mere

Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 28. april 2015 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 16. april 2015 kl. 19.00 i Kannikegade 12 1. Til stede:

Læs mere

Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentant

Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentant Til 29. januar 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentant REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 16. januar 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

Aarhus, den 15/ pb. Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016

Aarhus, den 15/ pb. Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016 Referat af møde i Aarhus Domsogns Menighedsråd torsdag den 14. april 2016 Aarhus, den 15/4 2016 pb Som en katedral af tiden og i tiden vil vi stræbe efter den ypperste formidling af kristendom, musik,

Læs mere

Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 2. april 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten pb/kng REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. marts 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten

Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge og medarbejderrepræsentanten Til 3. marts 2014 medlemmer af Århus Domsogns menighedsråd, kirkeværge pb/kng og medarbejderrepræsentanten REFERAT af menighedsrådsmødet torsdag, den 20. februar 2014 kl. 19.00 i Skolegade 17. Til stede:

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Tirsdag den 27. august 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Anette Baldus Vestergaard, Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Flemming Baatz Kristensen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Morten Aagaard 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren Orientering

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 230 Menighedsrådsmøde torsdag d. 16. maj 2013 kl. 19.30 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Dorthe Røhmann-Tofting og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen blev godkendt.

Læs mere

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00

Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Egebæksvang Menighedsråd Referent: Ulrika Edén Dato: 23. maj 2012 Blad nr. 42 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 23.00 Formandens initialer: SR Tilstede: Henning Sundby Pedersen, Sven

Læs mere

8680 RY Torsdag den 9. april 2015 klokken 18,30

8680 RY Torsdag den 9. april 2015 klokken 18,30 Dagsorden Referat Fraværende 54. Godkendelse af dagsorden 55. Godkendelse af referat fra mødet den 12. marts 2015 56. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Kirkeministeriet 1.Skanderborg Provsti, MI-udvalget

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget i Christians menighedsråd deltager under punkt 3 og 4.

Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget i Christians menighedsråd deltager under punkt 3 og 4. Referat for: Fredericia Provstiudvalg PU møde 26. november 2014. Kl. 16.00 Mødested: Christiansvej 6, Fredericia Afbud fra Elli Krog Foldager og Niels Christian Henneberg. Kirsten Nielsen fra musikudvalget

Læs mere

Menighedsrådsmøde Onsdag 19. august 2015 i Sognegården

Menighedsrådsmøde Onsdag 19. august 2015 i Sognegården Melby Menighedsråd Tollerupvej 6, 3370 Melby Dagsorden Menighedsrådsmøde Onsdag 19. august 2015 i Sognegården Medlemmer indkaldt: Palle Blom (PB) (Alternativ liste) Kim Snekkerup (KS) * Yvonne Vestermann

Læs mere

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård

Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård 239 Menighedsrådsmøde torsdag d. 15. august 2013 kl. 19.00 i Pakhuset, Sct. Mikkels Sognegård Fraværende med afbud: Simon Buchwald Jensen, Jette Rasmussen og Ole Winkel Godkendelse af dagsordenen Dagsordenen

Læs mere

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr. 210-210 - Referat fra menighedsrådsmøde onsdag den 9. januar 2013 klokken 19.00 i Sognehuset. Tilstede: Bente Normann Rasmussen, Elsebeth Karlskov, Jan Weber, Thorkild Højvig, Erik Risager Thomsen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. marts 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Erik Dybdal Møller, Hans Henrik Christensen (medarbejderrepræsentant), Jakob From Søvndal, Anita Holmgaard, Eva

Læs mere

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K.

Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Beslutningsreferat fra menighedsrådsmøde onsdag den 15. marts 2017 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København K. Mødedeltagere: Hans Christian Andersen, Eva Forchhammer, Sharon Parker,

Læs mere

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350.

Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. Tårnvej 350, 2610 Rødovre Referat fra møde i Grøndalslund Sogns Menighedsråd torsdag den 28. november 2013 kl. 18 i Sognegården, Tårnvej 350. NB! Der er spisning fra kl. 18 til kl. 18.30 Tilstede: Peter

Læs mere

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183

Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Ringsted Menighedsråd Formand Per Rasmussen Side: 1183 Sognegården, Klostervænget 2A, 4100 Ringsted Fraværende: Med afbud: Henry H. Hansen, Knud Birk Iversen, Karl-Erik Pedersen Kirsten Lynge Jensen og

Læs mere

Bilag: Klaver tilbud 2017, Klaver tilbud Kbh 2017 A: Menighedsmøde afholdes den 24. september lige efter høstgudstjenesten.

Bilag: Klaver tilbud 2017, Klaver tilbud Kbh 2017 A: Menighedsmøde afholdes den 24. september lige efter høstgudstjenesten. Dagsorden til menighedsrådsmøde Mødedato: Mødetid: Kl. 19.00 Afbud: Ingen Sted: Dybkær Sognegård Arendalsvej 1 8600 Silkeborg 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2. Orientering fra udvalg A. Aktivitetsudvalget

Læs mere

Ref. af MHR-møde REF underskrevet af alle. Underskriftsblad i MHRprotokol. Svend ankom kl Ingen.

Ref. af MHR-møde REF underskrevet af alle. Underskriftsblad i MHRprotokol. Svend ankom kl Ingen. Offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag den 4. december 2012 kl.19.00 Protokolblad: 5 Afholdes i Skælskør-Eggeslevmagle Sognegård, Skovvej 1, 4230 Skælskør, lokale 3 Formandens initialer: BG Ref. af MHR-møde

Læs mere

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 14. august 2014 klokken 18,00 Dagsorden Referat Fraværende Ole Hefsgård; Ingrid Bartolin deltager i dele af mødet 75. Godkendelse af dagsorden 76. Godkendelse af referat fra mødet den 12. juni 77. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 335, 10.02.2016 kl. 19.00 Indleder: Sigfred Lauridsen Deltagere: Sigfred, Steen, Christian, Bent, Carl, Poul, Lise, Ingerlise, Erik, Jesper, Mie, Henrik, Torben Afbud: Kirsten, Knud,

Læs mere

Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Frejlev Kirkecenter tirsdag den 10. januar 2012

Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Frejlev Kirkecenter tirsdag den 10. januar 2012 Referat af ordinært menighedsrådsmøde i Frejlev Kirkecenter tirsdag den 10. januar 2012 Fraværende: Margit Mühlbach og Jørn Skøtt Andersen Aftenen indledtes med en salme 1. 5 min. Bjarne indledte aftenen

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2860 SØBORG Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. august 2014 kl. 19.00 Husk der er ingen aftensang før mødet. Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde I

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Tirsdag den 23. april 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved: Anita Holmgaard Til stede: Erik Dybdal Møller, Georg Hoxer Kjeldsen, Thomas Kristian Nielsen (medarb.

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl

Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl Blad nr. 1 Menighedsrådets ordinære møde Torsdag den 23. november 2017 kl. 16.30 Dagsorden Beslutning Spørgetid: 1. Godkendelse af mødets dagsorden 2. Meddelelser til orientering 2.1 Julekrybbe på Stændertorvet

Læs mere

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg.

Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Referat af møde i Ulfborg Menighedsråd mandag den 22.04.2013 kl.19.00 i sognehuset Kirkevænget 2, Ulfborg. Til stede var: Arne Dupont, Gitte Hansen, Kirsten Engmark, Kirsten Hansen, Lene Brietzke, Valborg

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde. Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. maj 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V Pedersen,

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet Torsdag den 26. juni 2014 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Anita Holmgaard, Johanne Pedersen Markvart, Martin Frøkjær-Jensen (medarbejderrepræsentant),

Læs mere

Møde: Den: Blad nr.: 14-18

Møde: Den: Blad nr.: 14-18 Mødedato: Mødetid: Mødested: Fremmødte: Torsdag den 26.5.2016 Kl. 18.30 Vilstrup Sognehus Pernille Reschat, Aase Daugaard, Tove Haugaard, Dorthe Knudsen, Thyra Bohsen, Kirsten Jensen, Eva Anker, Ole Daugaard,

Læs mere

Sager til drøftelse / beslutning

Sager til drøftelse / beslutning Møde i Menighedsrådet den 25. november 2014 kl. 17.30, åbent møde. Der påregnes ikke at være sager til behandling på lukket møde. Fraværende med afbud: Christer Teilmann Damm Sager til drøftelse / beslutning

Læs mere

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård

Aaby sogns menighedsråd Side 168 Formandens initialer: Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl i Aaby sognegård Aaby sogns menighedsråd Side 168 Menighedsrådsmøde i Aaby sogn tirsdag den 24. maj 2016 kl. 19.00 i Aaby sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Ansv. Ved mødets begyndelse: Ole Steen Hansen Fraværende:

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 22. august 2017 49 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 22. august 2017, kl. 19:00 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: 1. Godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Dato: 19. juni 2012 Blad nr. 43 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: Sten Lynglund. Dagsordnen blev godkendt.

Dato: 19. juni 2012 Blad nr. 43 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: Sten Lynglund. Dagsordnen blev godkendt. Egebæksvang Menighedsråd Referent: Ulrika Edén Dato: 19. juni 2012 Blad nr. 43 Mødet begynder: kl. 19:00 i sognehuset. Mødet slutter: 22.15 Formandens initialer: SR Tilstede: Henning Sundby Pedersen, Sten

Læs mere

Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl

Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl Menighedsrådsmøde nr. 341 d. 14. september 2016 kl. 19.00 Indleder: Mette Gottlieb Afbud: Dagsordens punkter Tema-drøftelse: Evaluering af vores udvalgsstruktur med de store udvalg: Pkt. 1 a. Overordnet

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl

ROSENVÆNGETS SOGN 20. november Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl ROSENVÆNGETS SOGN 20. november 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 18. november 2008 kl. 19.30 Møde nr. 1 / Konstituerende møde Erik Balslev-Clausen Anne-Mette Gravgaard Majbritt Breinholt

Læs mere

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00

8680 RY Torsdag den 12. juni 2014 klokken 18,00 Dagsorden Fraværende Godkendelse af dagsorden 63. Godkendelse af referat fra mødet den 8. maj 2014 64. Meddelelser 1. Provstiet 2. Stiftet 3. Ministeriet for Ligestilling og Kirke 65. Meddelelser 1. Formanden

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 11. juni 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 11. juni 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 11. juni 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Allan Hvid Olsen Hanne Mejlhede Kristine Høffding. Afholdes i

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere

Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere:

Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere: Til menighedsrådets medlemmer og stedfortrædere: De valgte medlemmer: Flemming Paridon Brüggemann (FPB), Birgitte Bech (BBE), Birgitte Koch Svitring (BKS), Lisbet Aabye (LIA), Poul Erik Andersen (PEA),

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 9. april 2013. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 9. april 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 9. april 2013 kl. 19.00 Referat. Fraværende med afbud; Nana Schiøtt Hansen Ole Frank Jørgensen Vita Fischer Afholdes

Læs mere

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05

Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1. tilføjelse blev referatet godkendt. /02 09.02/02 Godkendelse af dagsordenen /05 Referat af møde i Solrød Menighedsråd - ordinært menighedsrådsmøde torsdag den 05. Feb. kl.18.00 i Solrød Strandkirke Dagsorden : Den 05. Feb.. 2009 Blad nr. 1 Fraværende med afbud:michael Rønne Rasmussen,

Læs mere

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby

Referat for: Middelfart Provstiudvalg. PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Referat for: Middelfart Provstiudvalg PU møde 22. april 2015. Kl. 16.00 Mødested: Industrivænget 9, 5580 Nørre Aaby Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Ansøgning om tilladelse til at overskride

Læs mere

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen.

Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen. Referat for: Vesthimmerlands Provstiudvalg PU møde 14. august 2014. Kl. 15.00 Mødested: Messevej 2, 9600 Aars Mødedeltagere: Hanne Petersen, Axel H. Pedersen, Mogens Brinck, Poul T. Nielsen. Fraværende:

Læs mere

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 26. februar 2014. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 26. februar 2014. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Favrskov Provstiudvalg PU møde 26. februar 2014. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt 1 Godkendelse af referat fra sidste møde Godkendt 2 Tilføjelser til dagsordenen Diæter til præsterepræsentanten

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 25. oktober 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Anne Kragh Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt 4.3, 4.4, 4.5, 7.7 og 7.8 tilføjedes.

Læs mere

Afbud fra Jørgen Erik Hansen, Sven Gorm Nielsen & Anette Bøgebjerg Vig

Afbud fra Jørgen Erik Hansen, Sven Gorm Nielsen & Anette Bøgebjerg Vig Referat for: Assens Provstiudvalg PU møde 25. juni 2014. Kl. 13.00 Mødested: Mødelokalet, Assens provsti Afbud fra Jørgen Erik Hansen, Sven Gorm Nielsen & Anette Bøgebjerg Vig Mødepunkt 1 Godkendelse af

Læs mere

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22

Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg. PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. august 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Niels Blomgreen-Hansen

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET Referat af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Mandag den 30. maj 2016 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Johanne Pedersen Markvart, Annette Baldus Vestergaard, Peter Morthorst-Jensen,

Læs mere

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14. november 2017 kl

Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14. november 2017 kl Referat af menighedsrådsmødet tirsdag d. 14. november 2017 kl. 17.30 20.30 Til stede: Karen, Niels (ikke til stede under pkt. 3 a, b c samt 4 a),, Bodil, Helle,, Jacob (via skype) og Charlotte. Derudover

Læs mere

BESLUTNINGSREFAT AF KONSTITURENDE OG ORDINÆRT MENIGEHDSRÅDSMØDE

BESLUTNINGSREFAT AF KONSTITURENDE OG ORDINÆRT MENIGEHDSRÅDSMØDE BESLUTNINGSREFAT AF KONSTITURENDE OG ORDINÆRT MENIGEHDSRÅDSMØDE Onsdag den 8. november 2017. Spisning kl. 17:30. Menighedsrådsmøde kl. 18:00 i Stanleys Gaard, St. Søndervoldstræde 2, 1. sal, 1419 København

Læs mere

Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg. PU møde 1. februar Kl Mødested: Provstikontoret

Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg. PU møde 1. februar Kl Mødested: Provstikontoret Referat for: Ballerup-Furesø Provstiudvalg PU møde 1. februar 2017. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Tilstede: Provst Rebecca Rudd, Michael Kornerup, Lise Bramsen, Pernille Warrer, Kirsten Jørgensen,

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Der indkaldes til menighedsrådsmøde tirsdag den16. april 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Christina. Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen 1. Ingen bemærkninger 2. Meddelelser

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til tirsdag den 13. august 2013 Spisning kl. 18, mødet begynder kl. 18.30. Afbud bedes meldt til kontoret. Den 13. august 2013 Blad nr. 1 Fraværende med afbud: Anita,

Læs mere

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 30. maj 2017 kl

Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj Protokol af offentligt menighedsrådsmøde. Tirsdag d. 30. maj 2017 kl Åby Sogns Menighedsråd Åbyhøj, 23. maj 2017 Protokol af offentligt menighedsrådsmøde Tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 17.15. Indledning: Thorkild Oprydning: Steen, Per Det officielle møde starter kl. 18.30

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET DAGSORDEN til Menighedsrådsmødet Mandag den 19. januar 2015 kl. 19.00 i Sognehuset Indledning ved Erik Dybdal Møller 1. Godkendelse af dagsorden og gennemgang af punkter (19.10). 2. Økonomi ved kassereren

Læs mere

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården

Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl i Skt. Nicolai Gården Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 31. oktober 2013 kl. 18.00 i Skt. Nicolai Gården Til stede: Lars Olesen, Renate Rohde, Stig Mathiassen, Ib Zakarias, Bent Holm-Laursen, Erik Søndergaard, Eva Nordentoft,

Læs mere

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014

Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Blad nr. 2972 Menighedsrådets ordinære møde torsdag den 21. august 2014 Afbud: Rune Viberg og medarbejderrepræsentant Jesper Kronholm. Medarbejderrepræsentanten Bent Skovbro Hansen forlod mødet efter mødets

Læs mere

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 17. marts 2014. Kl. kl. 14-16 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 17. marts 2014. Kl. kl. 14-16 Mødested: Provstikontoret Referat for: Frederiksberg Provstiudvalg PU møde 17. marts 2014. Kl. kl. 14-16 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Søren Sievers og Inge Lise Pedersen. Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af Dagsorden Dagsorden

Læs mere

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge

Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge 13. september 2013 Til medlemmerne af Rosenvængets sogns menighedsråd, personalerepræsentant og kirkeværge Referat af menighedsrådsmøde nr. 6. Afholdt tirsdag den 10. september 2013. 1. Godkendelse af

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. maj Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg. PU møde 2. maj Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret. 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 2. maj 2017. Kl. 16,30 Mødested: Provstikontoret Mødepunkt Beslutning 1 Godkendelse af dagsorden Godkendt 2 Referat fra sidste møde Godkendt 3 Bjolderup-Uge.

Læs mere

Kirkernes Hus Bestyrelsesprotokol

Kirkernes Hus Bestyrelsesprotokol REFERAT fra bestyrelsesmøde i Mandag den klokken 16.30 Blad nr. 111 Mødet blev indledt med en kirkegårdsvandring først på Trinitatis kirkes kirkegård og derefter på Sct. Michaelis kirkes kirkegård. Driftsleder

Læs mere

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg. PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Referat for: Viborg Østre Provstiudvalg PU møde 10. september 2014. Kl. 16.30 Mødested: Provstikontoret Provstiudvalgsformand Svend Aage Pedersen Provstiudvalgsnæstformand Anders Jensen Provstiudvalgsmedlem

Læs mere

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Greve-Solrød Provstiudvalg PU møde 12. april 2012. Kl. 9.00 Mødested: Provstikontoret Afbud fra Naima Simring Mødepunkt 1 Projekt Ungdomskirke Sag: Projekt Ungdomskirke (386) Projekt Ungdomskirke

Læs mere

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård

Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Vedsted sogns menighedsråd Møde 14. juni 2016 136 Menighedsrådsmøde tirsdag d. 14. juni 2016, kl. 19,15 i Vedsted Sognegård Dagsordenstekst: Protokollat: Fraværende: Godkendelse af dagsorden. Der indsættes

Læs mere

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t

Dato: 28. maj 2014. Mødested: Sønderbro Kirkes sognelokale. Mødestart kl. 17,00. R e f e r a t 28. maj 2014 Sønderbro Kirkes sognelokale Møde Blad nr. nr. 1 Mødestart kl. 17,00 R e f e r a t Lars Skytte Nielsen Anette V. Egly AVE Karl-Ole Petersen - KOP Gert Fruelund Jensen - GF Tove Asmussen TA

Læs mere

Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl i Sognehuset

Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl i Sognehuset Referat til menighedsrådsmøde torsdag den 22. august 2018 kl. 19.00 i Sognehuset Til stede: Ann Wraae Bomholt, Berit Schelde Christensen, Birthe Hother Vesterager, Jens Birk (næstformand), Jette Jensen,

Læs mere

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend

Beslutning og ansvarlig for opfølgning. henvisning til bilag. Afbud: Svend Menighedsrådsmøde nr. 347, 08.03.2017 kl. 19.00 Indleder: Lise H. Sørensen Afbud: Svend Tilstede: Steen, Inger, Kirsten, Henrik, Johannes, Knud, Poul, Lise, Mette, Maja, Hans Erik, Jytte, Elisabeth, Erik,

Læs mere

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol

1. Dagsordenen. 2. Siden sidst. 3. Rapport fra udvalgene. Gauerslund Sogns Menighedsråd. Protokol Blad nr.381 Til: Valgte MR-medlemmer: Anne Mette Larsen, Bente Normann Rasmussen, Bjarne Bro, Jan Weber, Jonna Lindenmayer, Kirsten Madsen, Marianne Kjeldsen, Niels K. Christensen, Niels Skov Nielsen,

Læs mere

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning

Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15. Referat. Indledning MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 30. august 2012 ca. kl. 20.30 22.15 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Bent

Læs mere

Simon Peters Kirkes Menighedsråd

Simon Peters Kirkes Menighedsråd Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 7. maj 2015 Tid: 18.45 (andagt kl. 18.30) Fraværende med afbud: Lisa Gam Fraværende uden afbud: Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Indhold

Læs mere

Referat. Menighedsrådsmøde Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1.

Referat. Menighedsrådsmøde  Dagsorden Pkt. 1. Ad pkt. 1. Holbæk den. 12. marts 2013, side 1 af 6 Referat af Menighedsrådsmøde Tirsdag den 12. marts 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Flemming

Læs mere

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 26. juni 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret

Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 26. juni 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Referat for: Aabenraa Provstiudvalg PU møde 26. juni 2012. Kl. 17,00 Mødested: Provstikontoret Fraværende med afbud: Birgit Hougaard Mødepunkt 1 Godkendelse af dagsorden 2 Referat fra sidste møde Sag:

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde tirsdag den 30. oktober 2012 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Ingen Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Ingen bemærkninger 2. Meddelelser fra Formanden.

Læs mere

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden

Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig 1. 2 Godkendelse af dagsorden Simon Peters Kirkes Menighedsråd Menighedsrådsmøde Dato: 2. november 2017 Tid: 18.45 Fraværende med afbud: Toni Clausen Referent: Flemming Nissen Dagsorden/Referat Tid Indhold Kommentar Referat Ansv ar-lig

Læs mere

Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette,

Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette, Menighedsrådsmøde nr. 328, 10.06.2015 kl. 19.00 Indleder: Christian Thomsen Deltagere: Sigfred, Benjamin, Bent, Christian, Carl, Knud, Poul, Lise, Erik, Jesper, Mie, Torben, Ingerlise, Steen Victor, Jette,

Læs mere

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen.

SCT. JØRGENS SOGN. Menighedsrådet. Dato: 18.02.2014. 1. Fraværende. Ellen, Solveig og Line med afbud. 2. Bemærkninger til dagsordenen. Menighedsrådet. Dato: 18.2.214 Mødetid: 18: 21:3 Dagsorden: 1. Fraværende 2. Bemærkninger til dagsordenen. 3. Gennemgang af kvartalsrapport Beslutning: Ellen, Solveig og Line med afbud. Vedr. punkt 3:

Læs mere

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde

Dagsorden. Pkt. 1. Ad pkt. 1. Pkt. 2. Ad Pkt. 2. Holbæk den. 14. maj 2013. 1. Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Holbæk den. 14. maj 2013. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Referat. Fraværende med afbud; Tirsdag den 14. maj 2013 kl. 19.00 Afholdes i Sortebrødreklostret Klosterstræde 7, 4300 Holbæk. Dagsorden

Læs mere

Kort redegørelse for sag evt. med henvisning til bilag.

Kort redegørelse for sag evt. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 342, 12.10.2016 kl. 19.00 Indleder: Christian Thomsen Afbud: Torben Tramm, Kirsten Sejthen. Mødeleder: Jesper Henning Pedersen Dagsordens punkter Pkt. 0 Temadrøftelse: DÅB er centralt

Læs mere

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat

Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MØRKHØJ MENIGHEDSRÅD MØRKHØJVEJ 177 2730 HERLEV Menighedsrådsmøde Torsdag den 28. november 2013 kl. 19.30 Referat MR = menighedsrådet, MR-møde = menighedsrådsmøde Indledning I Menighedsrådet: Henrik V

Læs mere

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd

Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne. BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Formandsmøde 26. april 2017 Herning Provstierne BUDGETSAMRÅD samt valg til Provstiudvalg og Stiftsråd Vi begyndte mødet med at synge salme nr. 370 Menneske, din egen magt. Som afslutning sang vi salme

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat fra menighedsrådsmøde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Antal mødedeltagere: 10 Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Punkt.4.3, 4.4, 7.6 og 11.3

Læs mere

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder.

Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Side 63 Mårslet Menighedsråd 8320 Mårslet. Menighedsrådsmøder. Referat: Afbud: Mette Maria, Else Kjemtrup, Henny. Menighedsrådsmødet onsdag d. 24. november 2010, kl. 19.00 i Sognehuset. 1. Godkendelse

Læs mere

1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen i fremsendte version 1 blev godkendt

1 Godkendelse af dagsorden Dagsordenen i fremsendte version 1 blev godkendt Referat for: Holmens og Østerbro Provstiudvalg PU møde 27. maj 2015. Kl. 17.00 Mødested: Provstikontoret, Nyhavn 22 Til stede: Ejgil Bank Olesen (EBO), Ole Pagels (OP), Hans Ossowicki (HO), Anders Kindt

Læs mere

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET

SCT. PAULS KIRKE 8000 ÅRHUS C MENIGHEDSRÅDET REFERAT af Menighedsrådsmødet SCT. PAULS KIRKE Torsdag den 31. oktober 2013 kl. 19.00 i Sognehuset Tilstede: Finn Bruun Ravnsbæk, Annette Baldus Vestergaard, Anita Holmgaard, Erik Dybdal Møller, Thomas

Læs mere

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud:

Solrød Menighedsråd. Menighedsrådsmøde. Den 13. oktober 2011 Blad nr. 1 ENDELIG. Fraværende med afbud: ENDELIG. Solrød Menighedsråd indkaldes hermed til ordinært menighedsrådsmøde onsdag den 13. oktober 2011 kl.18.00 i Solrød Strandkirke. Forventes afsluttet senest kl. 22.00. Send venligst afbud til kirkekontoret.

Læs mere

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD

SKIBET SOGNS MENIGHEDSRÅD Referat af menighedsrådsmøde torsdag den 24.oktober 2013 kl. 19.00 i kirkehuset Fraværende: Erik Dagsorden: Beslutninger: 1. Bemærkninger til dagsordenen Tilføjet pkt 7.5 og pkt. 7.6 2. Meddelelser fra

Læs mere

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2

Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl Sogns Menighedsråd BLAD nr. 2 Gjøl menighedsråd afholder ordinær møde i Sognegården tirsdag den 17. januar 2017 kl. 19.00 Dagsorden Fraværende: Alle til stede Punkt 1. Godkendelse af dagsorden. Godkendt,

Læs mere

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans

Dato:20.3.2013 kl. 19.00. Kaffe og brød: Hans 1. Regnskabsfører, Sonja Tougaard gennemgår regnskab 2012 og forklarer principperne for regnskab og budgetlægning for det nye råd (udsat fra sidst) Bilag: Regnskab 2012 og budgetformål er rundsendt. Sonja

Læs mere

Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg. PU møde 3. november Kl. kl Mødested: Domprovstegården

Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg. PU møde 3. november Kl. kl Mødested: Domprovstegården Referat for: Roskilde Domprovstiudvalg PU møde 3. november 2015. Kl. kl. 17.00-21.00 Mødested: Domprovstegården Afbud fra provstisekretær Merete Ramsbæk-Jensen (kursus) Referent: Anne-Sophie Olander Mødepunkt

Læs mere

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008

ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 ROSENVÆNGETS SOGN 10. december 2008 Referat af menighedsrådsmøde i Luther Kirken den 3. december 2008 kl. 19.30 Møde nr. 2 Anders Kindt Christina Slidsborg Else Juul Green Knud Frisenborg Marker Lars Chr.

Læs mere

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00

Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Dagsorden til Stiftsrådsmødet onsdag den 16. november 2011 kl. 14.00 Mødedeltagere: Ester Larsen, Erik Vind, Inger Lund, Rasmus Kr. Rasmussen, Inge Dalsgaard, Jens Rønn Sørensen, Henrik Wigh-Poulsen, Eva

Læs mere