Teknisk indberetningsvejledning MFI-statistikken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Teknisk indberetningsvejledning MFI-statistikken"

Transkript

1 DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling 17. juni 2011 Teknisk indberetningsvejledning MFI-statistikken Indhold 1. Indledning Kort om STINA Indberetning af MFI via STINA Tilgængelighed og overvågning af webservice Rapportering af fejl på webservice Metoderne test og submit Kontroller og formatering af fejlrespons Endelig indberetning Filformat Codepage Encoding (UTF-8, UNICODE og Windows-1252) skal specificeres i XML Header Arkformatering Feltformatering Løbenummer Brug af store og små bogstaver Datoformat Komma-, punktum-, tusind- og decimalseparator Udfaldsrum Datavariable Øvrige spørgsmål og svar Virksomhedsoplysninger ved erstatningsindberetning Brug af webservices i STINA ved test Indledning Vejledningen er et supplement til indberetningsvejledningerne til MFI-statistikken og STINA-vejledningen "Automatiseret indberetning". Den henvender sig både til indberettere og teknikere, der er involveret i at indberette til Nationalbankens MFI-statistik. Vejledningen omhandler en række praktiske og tekniske forhold vedrørende den automatiserede indberetning til MFI-statistikken. En del af den besvarer nogle af de tekniske spørgsmål, vi har modtaget indtil videre. Dokumentet er dynamisk og

2 2 vil løbende blive tilpasset på baggrund af de kommentarer og spørgsmål, som Nationalbanken modtager fra institutterne. 2. Kort om STINA 2.1. Indberetning af MFI via STINA Indberetningen af MFI sker til Nationalbankens STINA-system. Brugen af STINA behandles ikke her, men yderligere information om STINA, herunder opbygningen af XML og upload via webservice, findes i vejledningen "Automatiseret indberetning" på bankens hjemmeside INA%20vejledning/$File/STINA_vejledning_automatiseret_indberetning.pdf 2.2. Tilgængelighed og overvågning af webservice Webservice er tilgængelig 24 timer i døgnet året rundt, men den er kun overvåget i tidsrummet 9-17 på bankdage Rapportering af fejl på webservice Driftsfejl på webservice og eventuelle indberetningsfejl kan rapporteres til stina@nationalbanken.dk Metoderne test og submit Når data skal sendes, kan det indberettende institut benytte to forskellige metoder, "test" og "submit". Hvis indberetningen kun skal testes i STINA, benyttes testmetoden. Hvis indberetningen skal videresendes i Nationalbankens systemer, benyttes submit-metoden. Hvis instituttet vil teste indberetningen i MARKOS, benyttes submit-metoden, og der skrives "nej" i rubrikken, om indberetningen er endelig. Se også afsnit 2.6 nedenfor og vejledningen "Automatiseret indberetning" afsnit Kontroller og formatering af fejlrespons Uanset om en indberetning er indsendt via test- eller submit-metoden, bliver dataene testet for obligatoriske og frie felter, feltlængder samt type, og umiddelbart efter modtagelsen får det indberettende institut et svar fra STINA på resultatet af den udførte kontrol i form af en XML-fil (result.xml), der sendes til instituttets webservice-klient. For nærmere beskrivelse se vejledningen "Automatiseret indberetning" afsnit 3.3. Hvis indberetningen er indsendt via submit-metoden, uanset om der er angivet "ja" eller "nej" i feltet "Er indberetningen endelig", videresendes data i Nationalbankens system se også afsnit 2.6 nedenfor. Indberetninger der er indsendt via testmetoden, videresendes ikke i Nationalbankens system. Ud over kontrollerne, som er nævnt ovenfor, gennemgår dataene, der er indsendt via submit-metoden, analytiske og objektive kontroller, når de er kommet ind i Nationalbankens systemer.

3 Endelig indberetning Når en indberetning indsendes via submit-metoden, skal feltet "Er indberetningen endelig (ja/nej)" udfyldes. Hvis indberetningen er endelig, skal feltet udfyldes med "ja", ellers udfyldes med "nej", men Nationalbanken anser først indberetningspligten som overholdt, når der er modtaget en indberetning, hvor feltet er udfyldt med "ja" (se eksempel 1 - Masterdataarket). Eksempel 1 Masterdata - Information om indberetterenheden Registreringsnummer 9999 Indberetningsperiode (ååååmm) Løbenummer 1 Er indberetningen endelig (ja/nej) ja Information om virksomheden Virksomhedens navn Bank A Gadenavn og nr. Hovedgaden 100 Postnr Postboks By København Telefonnr Kontaktpersoner Navn Telefonnr. -adresse A. Hansen hansen@banka.dk 3. Filformat 3.1. Codepage For at lette håndteringen af Æ, Ø, Å og andre specialtegn er det vigtigt, at XMLfilen dannes med den rigtige codepage. Derved undgås, at disse tegn skal konverteres til HTML notation som Å, &Oslash og &AElig. For at tegnene modtages rigtigt skal Windows-1252 bruges som codepage for XML-filen Encoding (UTF-8, UNICODE og Windows-1252) skal specificeres i XML Header Det er vigtigt, at encoding også angives i XML-filens header, så det sikres, at XML-fortolkeren bruger den rigtige encoding til at dechifrere filen, når den modtages. Lovlige encodings, der kan bruges ved dannelse af indberetnings-xml-filer, er UTF-8 eller UNICODE. Begge skal starte med deres respektive Byte Order Mark (BOM).

4 Arkformatering Indberetningerne er delt op i et antal ark, som hver især dækker et afgrænset område af indberetningen svarende til beskrivelserne i indberetningsvejledningen. Hvert af disse ark indeholder minimum én gruppe af instrumenter, der indberettes oplysninger for (dimensioner og datavariable). I kodelisten til indberetningsvejledningen er en relationstabel, som viser sammenhængen mellem ark, grupper og instrumenter for den enkelte indberetning. Ved dannelse af indberetnings-xmlfilerne anvendes de ark- og gruppenavne, som fremgår af kodelisten. Se eksempel på anvendelse af ark- og gruppenavne i XML-filen i det tekniske materiale. 4. Feltformatering 4.1. Løbenummer For hver opgørelsesperiode skal de indsendte indberetninger have fortløbende løbenumre. Den første indberetning, der indsendes for en periode, skal således have nummer 1, efterfølgende erstatningsindberetninger skal have nummer 2, 3 osv. Hvis der i en opgørelsesperiode indsendes indberetninger via testmetoden, skal de også indgå i den fortløbende nummerering, men nummeret "bruges" ikke i STI- NA-kontrollen. Næste indberetning, der indsendes via submit-metoden, skal derfor have løbenummeret umiddelbart efter senest indsendte indberetning via submit (se eksempel 2), uanset at nummeret også har været benyttet til at indsende en indberetning via testmetoden. Eksempel 2 Indsendelsesmetode Løbenummer Submit 1 Submit 2 Test 3 Test 3 Sumit 3 Test 4 Submit 4 Efter at have modtaget indberetningen forsyner Nationalbanken de af indberetteren tildelte løbenumre med et punktum og 4 decimaler (indberetning nr. 1 kan fx blive ændret til ). De tildelte decimaler har ingen betydning for det indberettende institut Brug af store og små bogstaver For dimensions- og dataværdier kan der frit benyttes store og små bogstaver i indberetningerne. I dimensionsfelterne vil bankens system imidlertid konvertere små bogstaver til store, efter at indberetningen er modtaget. Det indberettende institut vil kunne se konverteringen, når det kontrollerer indberetningen via FREM.

5 5 For XML-filen gælder det, at tags- og attributnavne skal overholde casingen som defineret i XSD-filen Datoformat Datoer skal formateres ÅÅÅÅ-MM-DD, hvor ÅÅÅÅ er år, MM er måned og DD er dag. Da dag og måned altid skal bestå af to cifre, skal fx 1. januar skrives År er altid alle 4 cifre. For så vidt angår Masterdataarket og Virksomhedsarket, skal indberetningsperioden og ændringer i virksomhedens struktur indberettes som ÅÅÅÅMM Komma-, punktum-, tusind- og decimalseparator Indberetningen bruger amerikansk notation for tal. Det vil sige, at der ved indberetning af decimaltal skal bruges punktum som decimalseparator. Der må ikke benyttes tusindseparator Udfaldsrum Den enkelte dimensions udfaldsrum beskriver de mulige udfald, dimensionen kan udfyldes med. Der skelnes mellem: lukkede udfaldsrum, der følger kodelisterne i indberetningsvejledningen åbne udfaldsrum, hvor det indberettende institut selv skal udfylde dimensionen, det kan fx være dato eller CVR-nummer datavariable (se eksempel 3 - Ark for dimensioner og datavariable for beholdning af værdipapirer og ekskl. derivater). Alle dimensioner, der er markeret med "X" i indberetningsvejledningen, skal indberettes i henhold til beskrivelsen af den pågældende dimension i vejledningen. Hvis en dimension er angivet med "-" (fx dimensionen Valutakursreguleringer på arket SupSec), skal hverken attributtens navn eller værdi medtages i rækken. For lukkede udfaldsrum gælder, at alle dimensioner, der ikke skal udspecificeres, er markeret med "ZZ" i indberetningsvejledningen, og de skal indberettes med "ZZ". Hvis værdien for et lukket udfaldsrum er ukendt, indberettes "99", og ved ufordelt "ZZ". For åbne udfaldsrum gælder, at hvis dimensionen er ufordelt eller ukendt, skal der indberettes som anført i kodelisten (fx " " for ufordelt datovariabel) Datavariable For datavariable gælder, at hvis feltet er obligatorisk, skal der altid indberettes en talværdi ("0" regnes for en værdi). Hvis feltet ikke er obligatorisk (fremgår af schema-filen (.XSD)), og der ikke er en værdi, skal hverken attributtens navn eller værdi medtages i rækken.

6 DIMENSIONER OG DATAVARIABLE FOR BEHOLDNING AF VÆRDIPAPIRER EKSKL. DERIVATER DIMENSION/ DATAVARIABEL ISIN-kode Intern kode Land Valuta Sektor Branche Koncern VP-registrering Udstedelseskategori CFI-kode Puljeordning Egen udstedelse Konverteringstype Udstedelsesdato Indfrielsesdato Kuponfrekvens Børsnoteret Dato for indeksværdi Værdiansættelsesprincip Primobalance Nettotransaktioner Valutakursreguleringer Børskursreguleringer Reklassifikationer Ultimobalance Indeksfaktor - Hovedstol Indeksfaktor - Kupon Primobalance - Nominel værdi Ultimobalance - Nominel værdi Primobalance - Antal styk Ultimobalance - Antal styk Rentesats - Nominel værdi Udbytte INSTRUMENT Kodeliste - - L2 L3 L4 L5 L6 L12 L24 - L12 L12 L L12 - L Kolonne i ark Aktier og andre kapitalandele med ISIN-kode Aktier og andre kapitalandele uden ISIN-kode X X X - - X X X X X X X X X X X - X - X X X X X X X X X X X X - X X X X X X X X X - X Gældsinstrumenter med ISIN-kode X X X - - X X X X X X X X X X X X X X X Gældsinstrumenter uden ISIN-kode - X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X X - - X - Anm.: Dimensioner farvet med orange er modpartsoplysninger, og dimensioner farvet med grøn er instrumentoplysninger. Instrumentoplysninger med skravering er åbne dimensioner. Datavariable er farvet med gult. Rækken med kolonnenumre angiver, i hvilken kolonne i indberetningsarket den pågældende dimension indberettes.

7 5. Øvrige spørgsmål og svar 5.1. Virksomhedsoplysninger ved erstatningsindberetning Ved erstatningsindberetning skal virksomhedsoplysningerne være dem, der var gældende for samme dato som resten af indberetningen, dvs. ultimo opgørelsesperioden. De skal således kun rettes, hvis de var fejlbehæftede i den oprindelige indberetning. Hvis der er sket ændringer i kontaktpersoner, skal det rettes Brug af webservices i STINA ved test I vejledningen "Automatiseret indberetning" er nævnt to webservices. De kan begge benyttes til indberetning af test. Version 1 af 17.juni 2011

STINA-vejledning Automatiseret indberetning

STINA-vejledning Automatiseret indberetning DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling Version 2.2 December 2010 STINA-vejledning Automatiseret indberetning 1. Indledning Vejledningen henvender sig til teknikere i virksomheder, der vil automatisere

Læs mere

Vejledning Strukturen i XML-indberetningsfilen

Vejledning Strukturen i XML-indberetningsfilen DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling Version 2.0 Oktober 2012 Vejledning Strukturen i XML-indberetningsfilen 1. Indledning Vejledningen henvender sig til virksomheder, der vil automatisere indberetningen

Læs mere

Indberetningsvejledning MFI-statistikken fuldt indberettende institutter [Version 7]

Indberetningsvejledning MFI-statistikken fuldt indberettende institutter [Version 7] 1 DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling 31. januar 2013 Sagsnr.: 115723 Dokumentnr.: 1198978 Indberetningsvejledning MFI-statistikken fuldt indberettende institutter [Version 7] Indhold 1 Generelt

Læs mere

STINA-vejledning STINA Online

STINA-vejledning STINA Online DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling Version 2.2 November 2008 STINA-vejledning STINA Online Indledning Vejledningen henvender sig til personer i virksomheder, der indberetter til Nationalbanken via

Læs mere

Indberetningsvejledning MFIFO-statistikken færøske MFI'er

Indberetningsvejledning MFIFO-statistikken færøske MFI'er Indberetningsvejledning MFIFO-statistikken færøske MFI'er Indhold 1 Generelt om MFIFO-indberetningen... 2 2 Læsevejledning... 12 3 Masterdata (Ark masterdata)... 16 4 Virksomhedsark Skal ikke indberettes...

Læs mere

Indberetningsvejledning MFI-statistikken Udenlandske enheder [Version 4]

Indberetningsvejledning MFI-statistikken Udenlandske enheder [Version 4] repo DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling 20. februar 2013 Sagsnr.: 115723 Dokumentnr.: 1204951 Indberetningsvejledning MFI-statistikken Udenlandske enheder [Version 4] Indhold 1 Generelt om MFI-indberetningen...

Læs mere

MANUAL INDBERETNING VED FUSIONER MELLEM MFI'ER

MANUAL INDBERETNING VED FUSIONER MELLEM MFI'ER MANUAL INDBERETNING VED FUSIONER MELLEM MFI'ER Statistisk Afdeling Penge-, bank- og nationalregnskabsstatistik Kopi: Sagsnr.: 115723 Dokumentnr.: 1347967 6. januar 2015 Notatet beskriver fremgangsmåden

Læs mere

INTRODUKTION TIL NYE TABELLER OM INVESTERINGSFONDSSEKTOREN I STATISTIKBANKEN

INTRODUKTION TIL NYE TABELLER OM INVESTERINGSFONDSSEKTOREN I STATISTIKBANKEN INTRODUKTION TIL NYE TABELLER OM INVESTERINGSFONDSSEKTOREN I STATISTIKBANKEN Finansiel Statistik Kontakt: If@nationalbanken.dk April 2018 Nye og forbedrede tal for den danske investeringsfondssektor er

Læs mere

Indberetningsvejledning MFI-statistikken haleinstitutter [Version 5]

Indberetningsvejledning MFI-statistikken haleinstitutter [Version 5] - 1 - DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling 20. februar 2013 Sagsnr.: 115723 Dokumentnr.: 1205067 Indberetningsvejledning MFI-statistikken haleinstitutter [Version 5] Indhold 1 Generelt om MFI-indberetningen...

Læs mere

Danmarks Nationalbank

Danmarks Nationalbank Danmarks Nationalbank Indberetning af udenlandske dattervirksomheder og udenlandsk ejerskab til Danmarks Nationalbank årlig for MFI'er Vejledning og skemaer dberetning af udenlandske dattervirksomheder

Læs mere

Danmarks Nationalbank

Danmarks Nationalbank Danmarks Nationalbank Indberetning af finansielle mellemværender til Danmarks Nationalbank årlig for forsikrings- og pensionsselskaber Vejledning og skemaer dberetning af finansielle mellemværender Indber

Læs mere

INDBERETNINGSVEJLEDNING (VERSION 5) INDBERETNING FOR INVESTERINGSFONDS- SEKTOREN TIL FINANSTILSYNET OG NATIONALBANKEN

INDBERETNINGSVEJLEDNING (VERSION 5) INDBERETNING FOR INVESTERINGSFONDS- SEKTOREN TIL FINANSTILSYNET OG NATIONALBANKEN INDBERETNINGSVEJLEDNING (VERSION 5) INDBERETNING FOR INVESTERINGSFONDS- SEKTOREN TIL FINANSTILSYNET OG NATIONALBANKEN Finansiel Statistik Juni 2017 Indhold 1. Generelt om Investeringsfondsstatistikken...

Læs mere

BRUGERVEJLEDNNG FIONA ONLINE 3 (FO3) INDBERETNINGSSYSTEM

BRUGERVEJLEDNNG FIONA ONLINE 3 (FO3) INDBERETNINGSSYSTEM BRUGERVEJLEDNNG FIONA ONLINE 3 (FO3) INDBERETNINGSSYSTEM Finansiel Statistik Version 2.0 Kontakt: FIONA Servicedesk 33 63 68 14 fiona@nationalbanken.dk Januar 2019 Indhold 1. Hvad er FIONA Online?... 3

Læs mere

Danmarks Nationalbank

Danmarks Nationalbank Danmarks Nationalbank Indberetning af finansielle mellemværender til Danmarks Nationalbank årlig for erhvervsvirksomheder Vejledning og skemaer dberetning af finansielle mellemværender Indber mellemværender

Læs mere

Manual Generelle spørgsmål og svar

Manual Generelle spørgsmål og svar DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling Sagsnr.: 115723 Dokumentnr.: 1179892 FORELØBIG Manual Generelle spørgsmål og svar Spørgsmål: Hvordan skal regnskabsmæssige nedskrivninger og tab registreres i

Læs mere

Indberetning til Nationalbanken Oversigt over datakontroller for indberetningen af finansielle mellemværender

Indberetning til Nationalbanken Oversigt over datakontroller for indberetningen af finansielle mellemværender DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling 28. juli 2014 Indberetning til Nationalbanken Oversigt over datakontroller for indberetningen af finansielle mellemværender 1. Indledning Oversigten beskriver

Læs mere

BRUGERVEJLEDNNG FIONA ONLINE 3 (FO3) INDBERETNINGSSYSTEM

BRUGERVEJLEDNNG FIONA ONLINE 3 (FO3) INDBERETNINGSSYSTEM BRUGERVEJLEDNNG FIONA ONLINE 3 (FO3) INDBERETNINGSSYSTEM Finansiel Statistik Version 1.1 Kontakt: FIONA Servicedesk 33 63 68 14 fiona@nationalbanken.dk Oktober 2018 Indhold 1. Hvad er FIONA Online?...

Læs mere

Indberetningsvejledning Indberetning af kundedepot- og MFI-egenbeholdningsoplysninger

Indberetningsvejledning Indberetning af kundedepot- og MFI-egenbeholdningsoplysninger Juli 2014 Indberetningsvejledning Indberetning af kundedepot- og MFI-egenbeholdningsoplysninger Indholdsfortegnelse Bilag 1. Indledning 1.1 Generelt om KDE2 1.2 Indberetningsformat og -system 1.3 Indberetningsfrist

Læs mere

Manual Sammenligning af MFI- og regnskabsindberetning

Manual Sammenligning af MFI- og regnskabsindberetning DANMARKS NATIONALBANK Statistisk Afdeling Sagsnr.: 115723 Dokumentnr.: 1200480 Manual Sammenligning af MFI- og regnskabsindberetning Indhold 1 Formål... 2 2 Aktiver... 2 2.1 Kassebeholdning og anfordringstilgodehavender

Læs mere

DANMARKS NATIONALBANK Kvikguide til FIONA Online. Indberetning af finansielle mellemværender til Nationalbanken

DANMARKS NATIONALBANK Kvikguide til FIONA Online. Indberetning af finansielle mellemværender til Nationalbanken DANMARKS NATIONALBANK Indberetning af finansielle mellemværender til Nationalbanken Kom på FIONA Online - 1 Indledning kun relevant for nye indberettere NB Kom på FIONA Online - 1 Indledning kun relevant

Læs mere

Finanstilsynets indberetningssystem. Vejledning til Regnearksskabelonerne

Finanstilsynets indberetningssystem. Vejledning til Regnearksskabelonerne Finanstilsynets indberetningssystem Vejledning til Regnearksskabelonerne Finanstilsynet - 2. udgave oktober 2009 Indholdsfortegnelse 1 INDLEDNING... 2 2 FORUDSÆTNINGER... 3 3 TRIN FOR TRIN... 4 3.1 Hent

Læs mere

1 Brug af snitfladebeskrivelsen... 2. 2 Formål og beskrivelse... 2. 2.1 Hvad er formålet med snitfladen?... 2. 2.2 Beskrivelse af snitfladen...

1 Brug af snitfladebeskrivelsen... 2. 2 Formål og beskrivelse... 2. 2.1 Hvad er formålet med snitfladen?... 2. 2.2 Beskrivelse af snitfladen... AUB - Indberet skoleophold(al8) Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 1 Brug snitfladebeskrivelsen... 2 2 Formål og beskrivelse... 2 2.1 Hvad er formålet med snitfladen?... 2 2.2 Beskrivelse snitfladen...

Læs mere

Corporate Netbank Posteringsdata ver. 2, 3 og 4 DK August 2015

Corporate Netbank Posteringsdata ver. 2, 3 og 4 DK August 2015 Corporate Netbank Posteringsdata ver. 2, 3 og 4 DK August 2015 Indhold 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1 Posteringstype- og reference-koder... 3 1. Feltbeskrivelse... 4 2. Record-beskrivelse version

Læs mere

Snitfladebeskrivelse Import og Eksport af.csv fil til Tabulex Skema

Snitfladebeskrivelse Import og Eksport af.csv fil til Tabulex Skema Snitfladebeskrivelse Import og Eksport af.csv fil til Tabulex Skema Version 2.0 9. juli 2012 Side 1 af 8 Dokument oplysninger Dette dokument er udfærdiget af Tabulex ApS og beskyttet af copyright. Ret

Læs mere

Unitel til pc Kommasepareret format for kreditadvis på indenlandske bankoverførsler September 2007

Unitel til pc Kommasepareret format for kreditadvis på indenlandske bankoverførsler September 2007 Unitel til pc Kommasepareret format for kreditadvis på indenlandske bankoverførsler September 2007 Indhold 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 3. Feltbeskrivelse... 4 4. Record-beskrivelse... 5 4.1 Eksempel

Læs mere

Layout af afstemningsfil til grænsefladekontrol af webservicen KostopholdIndberetninger. Beskrivelse af de enkelte felter

Layout af afstemningsfil til grænsefladekontrol af webservicen KostopholdIndberetninger. Beskrivelse af de enkelte felter Layout af afstemningsfil til grænsefladekontrol af webservicen KostopholdIndberetninger Beskrivelse af de enkelte felter Indholdsfortegnelse 1. Udtræk af indberettede kost- og logiophold... 3 2. Header

Læs mere

Udgivelsen er beskyttet af Creative Commons license, Navngivning 2.5

Udgivelsen er beskyttet af Creative Commons license, Navngivning 2.5 OIOUBL Guideline OIOUBL Valutakurser og -koder UBL 2.0 Currency Exchange Rates G18 Version 1.2 Udgivelsen er beskyttet af Creative Commons license, Navngivning 2.5 OIOUBL Valutakurser og -koder Version

Læs mere

TravelTales; håndtering af konfigurationsfil

TravelTales; håndtering af konfigurationsfil TravelTales; håndtering af konfigurationsfil 1 (7) TravelTales; håndtering af konfigurationsfil Synopsis Dette dokument beskriver indholdet i en TravelTales konfigurationsfil og metoder til hvordan man

Læs mere

RETNINGSLINJER. Artikel 1. Ændringer

RETNINGSLINJER. Artikel 1. Ændringer 19.6.2015 L 154/15 RETNINGSLINJER DEN EURPÆISKE CENTRALBANKS RETNINGSLINJE (EU) 2015/948 af 16. april 2015 om ændring af retningslinje ECB/2013/7 om statistik over beholdninger af værdipapirer (ECB/2015/19)

Læs mere

Import af holdudbudsoplysninger fra studieadministrative systemer i UddannelsesGuiden 3.0

Import af holdudbudsoplysninger fra studieadministrative systemer i UddannelsesGuiden 3.0 Import af holdudbudsoplysninger fra studieadministrative systemer i UddannelsesGuiden 3.0 Dato 04-08-2015 Version Status 1.0 Gældende Ansvarlig Lars Ingesman Side 2 af 7 Ændringshistorik Version Kapitel/afsnit

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING FIONA ONLINE

BRUGERVEJLEDNING FIONA ONLINE BRUGERVEJLEDNING FIONA ONLINE Indberetning til Nationalbankens betalingsbalance for erhvervsvirksomheder, forsikrings- og pensionsselskaber samt visse finansielle institutter Statistisk Afdeling Version

Læs mere

APPENDIKS: INDBERETNING AF KAUTIONER/KAUTIONISTER I KREDITREGISTERET

APPENDIKS: INDBERETNING AF KAUTIONER/KAUTIONISTER I KREDITREGISTERET APPENDIKS: INDBERETNING AF KAUTIONER/KAUTIONISTER I KREDITREGISTERET Nationalbanken Finanstilsynet Kopi: Sagsnr.: 165916 Dokumentnr.: 1776102 27. september 2018 Kautioner er en form for garanti, og der

Læs mere

Bekendtgørelse om energiforsyningsvirksomhedernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om energiforsyningsvirksomhedernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) Bekendtgørelse om energiforsyningsvirksomhedernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) I medfør af 4, stk. 4 og 5, og 8, stk. 2, i lov om bygnings- og boligregistrering, jf. lovbekendtgørelse

Læs mere

Vejledning til upload af regnskabsfil i Regnskab Basis

Vejledning til upload af regnskabsfil i Regnskab Basis Vejledning til upload af regnskabsfil i Regnskab Basis Denne vejledning er udarbejdet til primært systemudviklere af bogføringssystemer og andre brugere af Erhvervsstyrelsens indberetningsløsning Regnskab

Læs mere

Vejledning om regioners indberetning af oplysninger

Vejledning om regioners indberetning af oplysninger 21. december 2017 Datakvalitet og -indhold Vejledning om regioners indberetning af oplysninger til Sygehusmedicinregisteret SDS vejledning til indberetning af data til Sygehusmedicinregisteret 1 / 5 Indhold

Læs mere

Bekendtgørelse om energiforsyningsselskabernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR)

Bekendtgørelse om energiforsyningsselskabernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) Bekendtgørelse om energiforsyningsselskabernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) I medfør af 4, stk. 4, i lov om bygnings- og boligregistrering, jf. lovbekendtgørelse nr. 160 af

Læs mere

Data import Excel Line til IDEP.web Udenrigshandel med tjenester

Data import Excel Line til IDEP.web Udenrigshandel med tjenester Data import Excel Line til IDEP.web Udenrigshandel med tjenester Januar 2019 Denne guide beskriver, hvordan man importerer Excel Line filformatet til Udenrigshandel med tjenester i IDEP.web. Formatet kan

Læs mere

Layout af afstemningsfil til grænsefladekontrol af webservicen SkoleopholdIndberetninger. Beskrivelse af de enkelte felter

Layout af afstemningsfil til grænsefladekontrol af webservicen SkoleopholdIndberetninger. Beskrivelse af de enkelte felter Layout af afstemningsfil til grænsefladekontrol af webservicen SkoleopholdIndberetninger Beskrivelse af de enkelte felter Indholdsfortegnelse 1. Udtræk af indberettede skoleophold... 3 2. Header i fil...

Læs mere

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 19. maj 2016 (OR. en)

Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 19. maj 2016 (OR. en) Rådet for Den Europæiske Union Bruxelles, den 19. maj 2016 (OR. en) 9165/16 ADD 1 EF 125 ECOFIN 439 DELACT 83 FØLGESKRIVELSE fra: modtaget: 18. maj 2016 til: Jordi AYET PUIGARNAU, direktør, på vegne af

Læs mere

Dataimport Multi Excel (Valuta) til IDEP.web

Dataimport Multi Excel (Valuta) til IDEP.web Dataimport Multi Excel (Valuta) til IDEP.web Oktober 2018 Denne guide beskriver, hvordan man importerer Intrastat filer fra Microsoft Excel til IDEP.web. Find flere vejledninger på www.dst.dk/intraidep

Læs mere

Teknisk vejledning til indsendelse af udlånsdata

Teknisk vejledning til indsendelse af udlånsdata 1 Teknisk vejledning til indsendelse af udlånsdata BAGGRUND Med udgangspunkt i behovet for afsendelse, transport, modtagelse og behandling af låneoplysninger fra sektorens institutter, beskriver nærværende

Læs mere

I bekendtgørelse nr. 293 af 27. marts 2017 om ret til sygehusbehandling m.v. foretages følgende ændringer:

I bekendtgørelse nr. 293 af 27. marts 2017 om ret til sygehusbehandling m.v. foretages følgende ændringer: Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om lægers anmeldelse til Landspatientregisteret af behandling udført på private sygehuse og klinikker og af mandlige omskæringer udført uden for sygehuse og

Læs mere

STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING

STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING LØNSTATISTIK OKTOBER 2009 STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING INDHOLD 1. Individbeskrivelser... 3 Indberetningsindivid... 4 Virksomhedsindivid... 5 Personindivid... 6 Lønindivid... 7 Virksomhedsslutindivid...

Læs mere

Indledning... 2 Opbygning... 2 Servicesegmenternes sammenhæng... 3 UNA... 4 UNB... 6 UNH... 10 UNT... 12 UNZ... 14

Indledning... 2 Opbygning... 2 Servicesegmenternes sammenhæng... 3 UNA... 4 UNB... 6 UNH... 10 UNT... 12 UNZ... 14 05.05.2000 5. SERVICESEGMENTER Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Opbygning... 2 Servicesegmenternes sammenhæng... 3 UNA... 4 UNB... 6 UNH... 10 UNT... 12 UNZ... 14 Side: 2 Indledning Dette afsnit indeholder

Læs mere

Krav til dataformat ved indberetning

Krav til dataformat ved indberetning Bilag 1 Krav til dataformat ved indberetning Dette bilag beskriver data struktur og format for de data som energileverandørerne skal indberette. Formatet på filen er en csv eller xls fil som består af

Læs mere

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ret til sygehusbehandling m.v.

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om ret til sygehusbehandling m.v. BEK nr 1333 af 27/11/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 8. januar 2018 Ministerium: Sundheds- og Ældreministeriet Journalnummer: Sundheds- og Ældremin., j.nr. 1703063 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2

Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2 Encoding:...1 Et tegn sæt (character set):...1 UTF-8 og UTF-16 (Unicode):...2 Encoding: Vi har tidligere set på spørgsmålet om et XML dokuments encoding. Det er generelt altid en god ide at gemme et dokument

Læs mere

1. Løntræk for arbejdsgiver

1. Løntræk for arbejdsgiver 1. Løntræk for arbejdsgiver 1.1 Login på hjemmesiden Man kan logge sig på via Skattestyrelsens hjemmeside www.aka.gl (under Inddrivelsesmyndigheden) eller direkte på https://sulinal.gh.gl. Når man går

Læs mere

Unitel til pc Kommasepareret format for Posteringsdata August 2010

Unitel til pc Kommasepareret format for Posteringsdata August 2010 Unitel til pc Kommasepareret format for Posteringsdata August 2010 Indhold 1. Indledning... 3 2. Generelt... 3 2.1 Posteringstype- og reference-koder... 3 3. Feltbeskrivelse... 4 4. Record-beskrivelse

Læs mere

Kvik guide. FIONA Online. marts 2017

Kvik guide. FIONA Online. marts 2017 Kvik guide FIONA Online marts 2017 Indholdsfortegnelse Sådan er FIONA Online opbygget... 3 Første side "Indberettere" viser de virksomheder du har adgang til... 4 Indberetningsoversigten... 4 Opret en

Læs mere

Man åbner en browser og finder Skattestyrelsens hjemmeside:

Man åbner en browser og finder Skattestyrelsens hjemmeside: 1. Web-løsningen for arbejdsgivere Web-løsningen Den etablerede Web-løsning giver mulighed for, at man som arbejdsgiver via Internettet kan foretage indberetning af månedsredegørelser til Skattestyrelsen.

Læs mere

STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING - FRAVÆRSSTATISTIK

STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING - FRAVÆRSSTATISTIK STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING - FRAVÆRSSTATISTIK August 2007 0. Indledning ESI-standarden er den standard der sikrer, at indberetningen af fraværsoplysninger til Dansk Arbejdsgiverforening

Læs mere

Vejledning for anvendelse af PensionsIndberetningssystem PI

Vejledning for anvendelse af PensionsIndberetningssystem PI Vejledning for anvendelse af PensionsIndberetningssystem PI PNN PENSION 190503/AMB Indholdsfortegnelse 1. INDBERETNINGER... 3 2. SØG INDBERETNING... 4 3. NY INDBERETNING... 5 4. INDLÆS FIL... 7 5. INDTAST

Læs mere

STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING - LØNSTATISTIK

STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING - LØNSTATISTIK STANDARD FOR ELEKTRONISK STATISTIK INDBERETNING - LØNSTATISTIK Oktober 2009 Indhold 1. Individbeskrivelser...2 Indberetterindivid... 3 Virksomhedsindivid...4 Personindivid... 5 Lønindivid... 6 Virksomhedsslutindivid...

Læs mere

BEK nr 1334 af 27/11/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 26. juni 2019

BEK nr 1334 af 27/11/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 26. juni 2019 BEK nr 1334 af 27/11/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 26. juni 2019 Ministerium: Sundheds- og Ældreministeriet Journalnummer: Sundheds- og Ældremin., j.nr. 1703063 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Import af ERP C5 fil til IDEP.web

Import af ERP C5 fil til IDEP.web Import af ERP C5 fil til IDEP.web Januar 2018 Filopsætning Denne guide beskriver, hvordan data fra et økonomisystem kan importeres til IDEP.web via en ERP C5 fil. Find flere guides samt fileksempler på

Læs mere

Formatbeskrivelse til ERH - Bankens Erhvervsformat (BEC format) Oktober 2005

Formatbeskrivelse til ERH - Bankens Erhvervsformat (BEC format) Oktober 2005 Formatbeskrivelse til ERH - Bankens Erhvervsformat (BEC format) Oktober 2005 Dette dokument er inddelt i 3 hovedområder: Beskrivelse af filformatet, kontonummerformater og datatyper Betalingsformat for

Læs mere

e faktura Betalingsformat version 1.0.0 15. november 2004 Version 2.0

e faktura Betalingsformat version 1.0.0 15. november 2004 Version 2.0 e faktura Betalingsformat version 1.0.0 15. november 2004 Version 2.0 Indholdsfortegnelse Side 1 INDLEDNING...1 2 BETALINGSFIL-FORMAT...2 DOCUMENT (N=1, mandatory)...4 HEADER...4 PAYMENT_INFO_JOINT_TRANSFER_FORM...7

Læs mere

FIE 29. november 2017 Brugervejledning Projekt:

FIE 29. november 2017 Brugervejledning Projekt: FIE 29. november 2017 Brugervejledning Projekt: 50.2046.00 Til Udarbejdet Kontrolleret : FIE brugere : Bent Hardolf Jørgensen : Minna Vadskjær Indhold 1 Hvad er FIE?... 1 2 Hvordan bruger jeg FIE?... 2

Læs mere

Lokale, danske betalinger - Business Online

Lokale, danske betalinger - Business Online Lokale, danske betalinger - Business Online Side 1 af 8 Dette dokument beskriver, hvorledes du skal opbygge filer med kommaseparerede betalingsrecords. Filen skal indeholde en linie for hver betaling.

Læs mere

COREP Likviditet IT orientering. 27./28. november 2013

COREP Likviditet IT orientering. 27./28. november 2013 COREP Likviditet IT orientering 27./28. november 2013 Dagsorden Det fælles indberetningssystem Forudsætning for brug FIONA Online Fejldialog Rykkerprocedure Automatisk indberetning XBRL taksonomi, Data

Læs mere

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk

Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Vejledning: Fakturablanketten på Virk.dk Fakturablanketten version 2.1.0 (Opdatering 12.12.2011) Vælg fakturablanket... 2 Start indberetning... 2 Opret faktura... 3... 4 Fakturamodtager... 4 Leverandør...

Læs mere

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette en opkrævning som elektronisk faktura e Faktura i Business Online.

Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette en opkrævning som elektronisk faktura e Faktura i Business Online. Afsendelse af e Faktura Du får her en kort beskrivelse af, hvordan du kommer i gang med at oprette en opkrævning som elektronisk faktura e Faktura i Business Online. 1. Opret stamoplysninger (Fakturerings-

Læs mere

Konvertering af DADAS data til Dansk Supermarked VI-skema

Konvertering af DADAS data til Dansk Supermarked VI-skema Konvertering af DADAS data til Dansk Supermarked VI-skema GS1 Denmark Version 5 November 2012 1 Konvertering af DADAS data til alternativt vareindmeldelsesskema Skal man konvertere data fra SINFOS/DADAS

Læs mere

FIE brugervejledning

FIE brugervejledning FIE brugervejledning Hvad er FIE?... 2 Hvordan bruger jeg FIE?... 2 Hvor finder jeg FIE?... 2 Hvordan logger jeg ind?... 3 Hvordan uploader jeg data?... 4 Hvad sker, når mine data er behandlet?... 4 Efter

Læs mere

Bilag 5 april Hver enkelt ind- eller udskrivning/ophold skal indberettes, og bestå af følgende obligatoriske dataelementer:

Bilag 5 april Hver enkelt ind- eller udskrivning/ophold skal indberettes, og bestå af følgende obligatoriske dataelementer: Bilag 5 april 2019 Kravspecifikation Borgere på botilbud efter 110 i lov om social service Indholdsfortegnelse 1. Indledning 1.1. Arbejdsgange ved overførsel af data 2. Overordnede elementer 3. Data 3.1.

Læs mere

Foodsam pris-xml. En standard til udveksling af priser mellem leverandør og grossister

Foodsam pris-xml. En standard til udveksling af priser mellem leverandør og grossister Foodsam pris-xml En standard til udveksling af priser mellem leverandør og grossister Log over versioner: Version 0.2: 03.11.2009: Tilføjet chokoladeafgift og oprettet koder for afgifter Version 0.3: 1.02.2010:

Læs mere

Continia Payment Management Demonstrations vejledning Payment Management. December 2017 PM 2.50

Continia Payment Management Demonstrations vejledning Payment Management. December 2017 PM 2.50 Continia Payment Management Demonstrations vejledning Payment Management December 2017 PM 2.50 Continia Software A/S Stigsborgvej 60 DK-9400 Nr. Sundby Denmark Tel. +45 82 30 50 00 Support mail: PM@Continia.dk

Læs mere

Side 234 af 282. Sti: Økonomistyring\Finans\Periodiske aktiviteter\afstemning\ Eksporter til rapportering

Side 234 af 282. Sti: Økonomistyring\Finans\Periodiske aktiviteter\afstemning\ Eksporter til rapportering Side 233 af 282 Knappen Linje; 1. Dimensioner; Her ser du finanspostens dimensioner. 2. Udlignede poster; Her ser du de poster, der er udlignede med finansposten. Side 234 af 282 Eksport af data til rapportering

Læs mere

Godt i gang med indberetning. > > på www.industrienspension.dk > > via lønbureau > > med filoverførsel

Godt i gang med indberetning. > > på www.industrienspension.dk > > via lønbureau > > med filoverførsel Godt i gang med indberetning > > på www.industrienspension.dk > > via lønbureau > > med filoverførsel 1 INDHOLD Det skal I indberette... Indberetning på www.industrienspension.dk... Ordforklaring til indberetning...

Læs mere

Indlæs betalingsfil i Jyske Netbank formatet

Indlæs betalingsfil i Jyske Netbank formatet Indlæs betalingsfil i Jyske Netbank formatet Emne Dit økonomisystem danner en betalingsfil i Jyske Netbank Formatet. Vigtigt! Der udvikles ikke længere på dette format. Nye betalingstyper som straks- og

Læs mere

Lokale, finske betalinger Business Online

Lokale, finske betalinger Business Online Side 1 af 5 Dette dokument beskriver, hvorledes du skal opbygge filer med kommaseparerede betalingsrecords. Filen skal indeholde en linie for hver betaling. Felterne skal starte og slutte med anførselstegn

Læs mere

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG

VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG 1/9 VEJLEDNING TIL SELVBETJENING - REGISTRERING AF SERVICEBESØG Energinet Tonne Kjærsvej 65 DK-7000 Fredericia +45 70 10 22 44 ve@energinet.dk VAT no. 28 98 06 71 Dato: 26/4 2017 HAH Indholdsfortegnelse

Læs mere

Unitel EDI EDI/4-format: Status- og fejladvis Indpakning af forsendelser fra Unitel EDI. August 2007

Unitel EDI EDI/4-format: Status- og fejladvis Indpakning af forsendelser fra Unitel EDI. August 2007 Unitel EDI EDI/4-format: Status- og fejladvis Indpakning af forsendelser fra Unitel EDI August 2007 Indhold 1. Indledning...3 2. Statusadvis, fejladvis og inputkvittering...4 2.1. Indhold og anvendelse...4

Læs mere

Lovtidende A 2010. Bekendtgørelse om energiforsyningsselskabernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) 16. november 2010.

Lovtidende A 2010. Bekendtgørelse om energiforsyningsselskabernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) 16. november 2010. Lovtidende A 2010 16. november 2010. Bekendtgørelse om energiforsyningsselskabernes indberetningspligt til Bygnings- og Boligregistret (BBR) I medfør af 4, stk. 4, og 8, stk. 2, i lov om bygnings- og boligregistrering,

Læs mere

SelskabMasterKom. Per Kjærulf-Møller ApS 13. november 2008. KomTabel-layout. Art: 41 Sendes: Begge veje

SelskabMasterKom. Per Kjærulf-Møller ApS 13. november 2008. KomTabel-layout. Art: 41 Sendes: Begge veje SelskabMasterKom Bemærkninger: Ny protokol (opr. Art 11) Generelt : 1. + 2. byte = RecordArt 3. byte = Transaktionskode 1 = Opret 2 = Ændring 3 = Slet Email og Hjemmeside reduceret til 30 kar. Samlet længde

Læs mere

DK530. Snitfladebeskrivelse mv. for overførsel af erstatningsanmodning fra behandlere til "danmark"

DK530. Snitfladebeskrivelse mv. for overførsel af erstatningsanmodning fra behandlere til danmark DK530 Snitfladebeskrivelse mv. for overførsel af erstatningsanmodning fra behandlere til "danmark" 16. juni 2017 Sygeforsikringen danmark IT-afdelingen Overførsel af erstatningsanmodning fra tandlæger

Læs mere

REDCAPS DATADICTIONARY. Ekport og overblik over datadictionary Redigering af instrumenter via datadictionary Import a datadictionary

REDCAPS DATADICTIONARY. Ekport og overblik over datadictionary Redigering af instrumenter via datadictionary Import a datadictionary REDCAPS DATADICTIONARY Ekport og overblik over datadictionary Redigering af instrumenter via datadictionary Import a datadictionary Datadictionary Den komplette samling af opbyggede instrumenter, felter,

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION for underretningsstatistik

KRAVSPECIFIKATION for underretningsstatistik Ankestyrelsen Data og Analyse Den 4. marts 2014 KRAVSPECIFIKATION for underretningsstatistik Kontakt: Jesper Nyholm, Statistiksektionen, jny@ast.dk, tlf. 61 89 75 07 1 af 12 1. Indledning I denne kravspecifikation

Læs mere

under henvisning til statutten for Det Europæiske System af Centralbanker og Den Europæiske Centralbank, særlig artikel 5,

under henvisning til statutten for Det Europæiske System af Centralbanker og Den Europæiske Centralbank, særlig artikel 5, L 62/4 5.3.2018 DEN EUROPÆISKE CENTRALBANKS FORORDNING (EU) 2018/318 af 22. februar 2018 om ændring af forordning (EU) nr. 1011/2012 om statistik over beholdninger af værdipapirer (ECB/2018/7) STYRELSESRÅDET

Læs mere

TIPS OG TRICKS TIL FIONA ONLINE

TIPS OG TRICKS TIL FIONA ONLINE DANMARKS NATIONALBANK TIPS OG TRICKS TIL FIONA ONLINE 1 Indberetning af finansielle mellemværender til Nationalbanken 2 Oversigt over tips og tricks til FIONA Online Forsiden: Her offentliggøres nyheder

Læs mere

APPENDIKS: INDBERETNING AF PANT I FAST EJENDOM, HERUNDER SAMPRIORITEREDE EJENDOMME I KREDITREGISTERET Nationalbanken Finanstilsynet

APPENDIKS: INDBERETNING AF PANT I FAST EJENDOM, HERUNDER SAMPRIORITEREDE EJENDOMME I KREDITREGISTERET Nationalbanken Finanstilsynet APPENDIKS: INDBERETNING AF PANT I FAST EJENDOM, HERUNDER SAMPRIORITEREDE EJENDOMME I KREDITREGISTERET Nationalbanken Finanstilsynet Kopi: Sagsnr.: 165916 Dokumentnr.: 1775996 27. september 2018 Hvis der

Læs mere

Bilag 1 1. februar 2006

Bilag 1 1. februar 2006 Bilag 1 1. februar 2006 I. Indsendelse af materiale Finanstilsynets vejledning om indberetning af engagementer FINANSTILSYNET Gl. Kongevej 74 A 1850 Frederiksberg C Tlf 33 55 82 82 Fax 33 55 82 00 CVR-nr

Læs mere

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER

(Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER 17.3.2016 L 72/1 II (Ikke-lovgivningsmæssige retsakter) FORORDNINGER KOMMISSIONENS GENNEMFØRELSESFORORDNING (EU) 2016/378 af 11. marts 2016 om gennemførelsesmæssige tekniske standarder for så vidt angår

Læs mere

Betalinger til udlandet fra Sverige Business Online

Betalinger til udlandet fra Sverige Business Online Betalinger til udlandet fra Sverige Business Online Side 1 af 5 Dette dokument beskriver, hvorledes du skal opbygge filer med kommaseparerede betalingsrecords. Filen skal indeholde en linie for hver betaling.

Læs mere

Data import Excel Line til IDEP.web

Data import Excel Line til IDEP.web Data import Excel Line til IDEP.web Oktober 2018 Denne guide beskriver, hvordan man importerer Intrastat Excel Line filformatet til IDEP.web. Find flere guides på www.dst.dk/intraidep Medarbejdersignatur

Læs mere

Incitamentsprogrammer, Filer til banken - Business Online

Incitamentsprogrammer, Filer til banken - Business Online Incitamentsprogrammer, Filer til banken - Business Online Side 1 af 10 Dette dokument beskriver, hvorledes du skal opbygge filer, der indeholder data om medarbejdere, der skal tilknyttes et incitamentsprogram.

Læs mere

OIOUBL Guideline. OIOUBL Guideline

OIOUBL Guideline. OIOUBL Guideline OIOUBL Guideline OIOUBL Guideline OIOUBL Datatyper UBL 2.0 Datatypes G29 Version 1.3 Udgivelsen er beskyttet af Creative Commons license, Navngivning 2.5 Kolofon Kontakt: Digitaliseringsstyrelsen E-mail:

Læs mere

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer

Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Vejledning til KLIAKT for institutionsadministratorer Dette er en vejledning til brug for indberetning af kollektive tjenesteforseelser i kommunerne. Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Oprettelse

Læs mere

Vejledning. Zonekort. Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.0.0

Vejledning. Zonekort. Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen. Version: 1.0.0 Vejledning Zonekort Erhvervsministeriet, Erhvervsstyrelsen 2018 Udarbejdet af Erhvervsstyrelsen Version: 1.0.0 Dato: 15-10-2018 Indhold 1. Indledning... 3 1.1. Datamodellen PD2+... 3 2. upload af zonekort...

Læs mere

Konvertering af DADAS data til Reitan VI-skema

Konvertering af DADAS data til Reitan VI-skema Konvertering af DADAS data til Reitan VI-skema GS1 Denmark Version 5 Juli 2012 1 Konvertering af DADAS data til alternativt vareindmeldelsesskema Skal man konvertere data fra SINFOS/DADAS om til et alternativt

Læs mere

Boligportal.dk s kravspecifikation til XML-feed

Boligportal.dk s kravspecifikation til XML-feed Boligportal.dk s kravspecifikation til XML-feed Introduktion I forbindelse med automatisk import af lejeboliger til Boligportal.dk skal der udarbejdes en XML-feed, som Boligportal.dk kan hente på en URL.

Læs mere

NemRefusion Løntilskud og Fleksjob Excel ark Version 1.0 gældende fra d

NemRefusion Løntilskud og Fleksjob Excel ark Version 1.0 gældende fra d Version 1.0 gældende fra d. 24.06.14 Indholdsfortegnelse Dokument og versionsoversigt... 2 1 Indledning... 3 1.1 Målgruppe... 3 1.2 Læsevejledning... 3 2 Løntilskud og Fleksjob Excel ark... 4 Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Lokale, norske betalinger Business Online

Lokale, norske betalinger Business Online Lokale, norske betalinger Business Online Side 1 af 5 Dette dokument beskriver, hvorledes du skal opbygge filer med kommaseparerede betalingsrecords. Filen skal indeholde en linie for hver betaling. Felterne

Læs mere

Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark

Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark Indberetning til lønstatistikken via IDEP.web import af fil fra lønsystem eller regneark Denne guide beskriver, hvordan man importerer en fil fra lønsystemet eller regnearksløsning til IDEP.web. Vær opmærksom

Læs mere

Unitel EDI MT940 Juni 2010. Baseret på: SWIFT Standards - Category 9 MT940 Customer Statement Message (januar 2004)

Unitel EDI MT940 Juni 2010. Baseret på: SWIFT Standards - Category 9 MT940 Customer Statement Message (januar 2004) Unitel EDI MT940 Juni 2010 Baseret på: SWIFT Standards - Category 9 MT940 Customer Statement Message (januar 2004) Indhold 1. Indledning...3 2. Generelt...3 3. Beskrivelse af MT940 meddelelsen...3 3.1.

Læs mere

R E D C A P M A N U A L. Importér data til REDCap fra CSV-fil. Opbyg din eksisterende database i REDCap Version 1.0

R E D C A P M A N U A L. Importér data til REDCap fra CSV-fil. Opbyg din eksisterende database i REDCap Version 1.0 R E D C A P M A N U A L Importér data til REDCap fra CSV-fil Opbyg din eksisterende database i REDCap Version 1.0 Introduktion Der opstår ofte et ønske om at importere data fra andre databaser til REDCap,

Læs mere

OverførselsService. Recordbeskrivelser informationsoverførsler. Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK-2750 Ballerup

OverførselsService. Recordbeskrivelser informationsoverførsler. Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK-2750 Ballerup Nets Denmark A/S Lautrupbjerg 10 P.O. 500 DK-2750 Ballerup T +45 44 68 44 68 F +45 44 86 09 30 www.nets.eu CVR-nr. 20016175 OverførselsService Recordbeskrivelser informationsoverførsler. Fejl! Ingen tekst

Læs mere