Referat af bestyrelsesmøde på Gefion Gymnasium den 6. december Mødet afholdtes på Øster Voldgade 10, l. sal, 1350 Kbh. K., kl. 16.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat af bestyrelsesmøde på Gefion Gymnasium den 6. december 2011. Mødet afholdtes på Øster Voldgade 10, l. sal, 1350 Kbh. K., kl. 16."

Transkript

1 Referat af bestyrelsesmøde på Gefion Gymnasium den 6. december Mødet afholdtes på Øster Voldgade 10, l. sal, 1350 Kbh. K., kl Til stede var: Bestyrelsen: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen (formand) Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson (næstformand) Skoleleder Axel Bech Politisk chef i DJØF Pia Gjellerup Lektor Jakob Hermann (medarbejderrepræsentant) Lektor Jens Refslund Poulsen (medarbejderrepræsentant) Gymnasieelev Mikkel Celinder (elevrepræsentant) Ledelsen: Rektor Birgitte Vedersø Referent: Forretningsfører John Ranvild Fraværende med afbud (bestyrelsen): Forskningspolitisk chef i Dansk Industri Charlotte Rønhof Formand for Nørrebro Lokaludvalg Kim Christensen Gymnasieelev Jonas Kjær Ingstrup Dagsorden: 1) Underskrivelse af referat fra bestyrelsesmødet den 12. september ) Meddelelser 3) Orientering om Finansloven 2012 på gymnasieområdet og det såkaldte fleksible loft på elevtal på 28 i gennemsnit pr. årgang 4) Drøftelse af lokalekapacitet 5) Endelig fastlæggelse af skolens kapacitet ) Evaluering af visionsseminar 14. november ) Status på elevrådets arbejde 8) Forældrekontakt 9) Økonomistatus pr. 30. november ) Budget 2012 og prioriteringer af investeringer 11) Handleplan ) Rektors resultatlønskontrakt ) Eventuelt

2 Ad. 1. Underskrivelse af referat for bestyrelsesmødet den 12. september Referatet har været udsendt til gennemlæsning. Referatet var blevet godkendt og blev efterfølgende underskrevet på mødet. Ad. 2. Meddelelser Birgitte Vedersø indledte med at orientere om 1.g s studieretningsvalg som pågår. Elevernes valg ser fornuftigt ud og er gået rimeligt smertefrit. Brobygning med GEUS/IGG om det nye fag geovidenskab (A-niveau) er kommet i gang, og der arbejdes på et nummer af bladet GEO-Viden om faget sammen med GEUS/IGG, så den kan være klar til introaftenen i januar Samarbejdet med Rosenborg, der handler om enevælde og folkestyre med inddragelse af Facebook, har resulteret i en radioudsendelse på P1 i serien Alle tiders Historie, hvor elever fra skolen deltog. Fem lærere har været i Kina for at arbejde videre med de kontakter, der blev skabt på Birgitte Vedersøs besøg tidligere på efteråret. Skolen har sendt elever til Georg Mohr-Konkurrencen (matematik), og der sendt ansøgning fra elever til Akademiet for Talentfulde Unge og Sciencetalenter Sorø samt til Biologiolympiaden. Skolen arbejder på et tilbud til de lokale folkeskoler/friskoler om et tilbud i sprog til elever fra klasse. Tilbuddet er for egen regning og vil blive placeret i perioden oktober april. Vicerektor Annegrete Larsen er ophørt ved Gefion Gymnasium den 30. november 2011 for at tiltræde en stilling som kontorchef i Undervisningsministeriet. Vicerektorstillingen er opslået til besættelse, og der er p.t. indkommet fem ansøgninger. Der har været et julearrangement med musik i Rotunden for Øster Voldgade 10 s brugere. Værten var Geocenter med GEUS i spidsen og med deltagelse af KU/Institut for Geologi og Geografi. Referatet fra samarbejdsudvalgsmødet den 30. november 2011 blev uddelt. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning. Ad. 3. Orientering om Finansloven 2012 på gymnasieområdet og det såkaldte fleksible loft på elevtal på 28 i gennemsnit pr. årgang. Under finanslovsforhandlingerne blev der lagt et loft på klassekvotienten, således at skolens gennemsnit ikke må overstige 28 elever pr. årgang. Ordningen træder i kraft pr. 1. august 2012 i forbindelse med optaget af nye elever til 1.g. Der er i alt afsat 120 mill. kr over de tre næste finansår som kompensation for den lavere klassekvotient på Finansloven. Rektorforeningen reagerede meget hurtigt med en udmelding om, at det afsatte beløb langt fra dækker de tab, som skolerne får ved at skulle nedsætte den gennemsnitlige klassekvotient til 28. Efterfølgende har Undervisningsministeriet erkendt, at deres talmateriale var fejlbehæftet, idet indberetningen fra de studieadministrative systemer, som skolerne bruger, var blevet fejlfortolket.

3 På landsplan betyder nedsættelsen af klassekvotienten samt den demografiske ændring i ungdomsårgangene, at der vil mangle ca. 63 klasser på landsplan, heraf ca. 29 i Københavnsområdet. Der pågår drøftelser mellem Rektorforeningen og Undervisningsministeriet om forskellige måder at løse problemet på, men noget resultat foreligger endnu ikke. Ad. 4. Drøftelse af lokalekapacitet. Mødet i Det Forpligtende Samarbejde om den samlede optagelseskapacitet i Hovedstadsområdet er udskudt til januar Birgitte Vedersø gjorde opmærksom på, kapacitetsproblemet i Københavns centrum vil blive stort, og at der vil skulle tænkes i kreative og anderledes løsninger. Man kunne også forestille sig, at andre end de almene gymnasier ville kunne have interesse i at udbyde stx-uddannelsen. Som bekendt har DSB meddelt, at hovedsædet i Sølvgade skal sælges, og en del af komplekset er den såkaldte Badebygning, som ligger op til Gefion Gymnasium. Der har været kontakt til DSB om muligheden for at købe ejendommen. Den første kontakt havde været positiv, men var efter-følgende droslet noget ned, da man ikke fandt det hensigtsmæssigt at frasælge dele af komplekset inden et samlet udbud af ejendommen. Der er enighed om, at Gefion Gymnasium for nærværende ikke skal være meget større end nu. En udbygning med en ekstra 1.g-klasse til fulde tolv spor vil kræve flere lokaler, og det kan kun ske ved f. eks. køb af Badebygningen eller ved en mere i møde-kommende/fleksibel holdning fra KU om leje af lokaler hos dem. Skolen har fremsendt ansøgning til kapacitetsudvidelsespuljen på Finansloven for 2012 vedr. køb af Badebygningen. Birgitte Vedersø har kontaktet UBST om de kan pege på eller udvirke muligheder for leje/køb af lokalekapacitet i skolens nærhed. Bestyrelsen gav rektor og formanden mandat til at forhandle et eventuelt køb af Badebygningen samt at der rettes fornyet henvendelse til KU som UBST vedr. leje af lokalekapacitet. Ad. 5. Endelig fastlæggelse af skolens kapacitet På grund af den nuværende lokalesituation kan der kun oprettes 11 hold i 1.g. 1. august På baggrund af det forventede pres på optaget til næste sommer, vil der forventeligt blive lagt et kraftigt pres på skolerne for at oprette flere klasser fra Fordelingsudvalget for Storkøbenhavn. Bestyrelsen drøftede hvorledes dette pres skulle håndteres, og man enedes om, at såfremt rektor blev kraftigt presset til at optage det 12. hold, så kan det kun ske med bestyrelsens godkendelse. Det betyder, at der skal afholdes et ekstraordinært bestyrelsesmøde herom. Kapaciteten hedder derfor 11 klasser i optagelseskapacitet i 2012, med mindre der opnås øget lokalekapacitet. Ad. 6. Evaluering af visionsseminar 14. november Den 14. november 2011 afholdtes et visionsseminar, hvor skolens bestyrelse, ledelse, udvalgte lærere og TAP ere samt elevrådet var inviteret. Det havde været en god dag, og stemningen havde været god.

4 På mødet havde forskellige grupper skulle forholde sig til tre forskellige scenarier om Gefions fremtid. Resultatet af disse drøftelse var ikke entydig, men det viste klart, at de udfordringer som fremtiden byder på, skal tages alvorligt. Der var tillige tre indlæg fra tre eksterne indbudte oplægsholdere. Skolens meget pressede lokalesituation dukkede op hos alle grupper, og derfor er det helt væsentligt, at skolen nøje følger udviklingen omkring KU s udflytning fra Øster Voldgade 10 og DSBs salg af sit hovedsæde. For Gefions vedkommende er det et udtalt ønske at få adgang til f.eks. festsal, Rotunde og kantinen. Elevrådet, der havde været meget aktive på mødet, havde på mødet givet udtryk for, at lærerne ydede en undervisning af høj kvalitet. Bestyrelsen havde modtaget et referat fra mødet. Ad. 7. Status på elevrådets arbejde. Elevrådets havde til bestyrelsesmødet udarbejdet et visionsdokument, som var udsendt med dagsordenen. Bestyrelsen drøftede elevrådets bemærkninger, og Mikkel Celinder supplerede drøftelsen af visionspapiret. Bestyrelsen støttede elevernes ønsker omkring fællesarealer, udsmykning, samt mulighed for at sætte et mere individuelt præg på skolen. Der arbejdes allerede med en udsmykningsplan for de enkelte dele af huset, der taget sig udgangspunkt i, hvad lokalerne bruges til (naturvidenskab, sprog, samfundsfag). Bestyrelsen drøftede, hvorledes man styrer eleverne brug af IT til ikke relevante ting i undervisnin-gen. En stor del af eleverne har en PC, som de bruger i undervisningen. Birgitte Vedersø gav udtryk for, at man skal stille krav til elevernes adfærd/brug af IT i timerne. Jakob Hermann foreslog, at man inviterede en ph.d. stipendiat, der har skrevet en afhandling om netop hvordan man styrer elevers adfærd og brug af IT i undervisningen. Et oplæg for lærerne på et PR-møde efterfulgt af et tilsvarende oplæg for eleverne kunne give et indtryk af, hvad der sker i en undervisningssituation, når elever surfer på nettet i andre sammenhænge, end det klassen er i gang med. Omkring elevernes ønske om en mere hensigtsmæssig planlægning af aflevering af skriftlige opgaver svarede Birgitte Vedersø, at det kan lade sig gøre at koordinere de skriftlige opgaver, så det ikke overstiger 10 timer/uge. Bestyrelsen gav udtryk for, at man gerne vil modtage et visionspapir fra elevrådet hvert år. Bestyrelsen tog elevrådets visionspapir til efterretning. Ad. 8. Forældrekontakt Til punktet var der fremsendt en oversigt over den forældrekontakt, som finder sted i løbet af en gymnasieelevs tre år ved gymnasiet. Oversigten blev suppleret med en oversigt over, hvad disse aktiviteter koster.

5 Bestyrelsen drøftede herefter, hvorledes forældre har mulighed for at følge deres unges skolegang. Skolen bruger Lectio til al elevregistrering, og forældrene er bekendt med dette. Eleverne opfordres til at give deres password til forældrene, så de kan følge f. eks. fravær. Når eleverne bliver 18 år, så har forældrene ikke længere ret til at følge med i elevens forhold uden dennes accept. Er elever over 18 år i en vanskelig situation (f.eks. højt fravær), drøftes disse forhold med eleven med en studievejleder, og f. eks. henvisning til psykologbehandling (skolens tilbud er Psykiatrifonden) vil således ikke komme til forældres kendskab uden elevens accept. Man vil dog opfordre eleverne til også at orientere forældrene, så også de kan støtte deres søn/datter. Skolen har henvisninger til Psykiatrifonden om året. Ad. 9. Økonomistatus pr. 30. november John Ranvild meddelte, at regnskabet for november 2011 var næsten færdigt. I den udleverede oversigt over skolens økonomi fra , indgår november 2011 som forventet. Overskuddet ultimo november er på ca. 5,8 mill. kr. Ad. 10, Budget 2012 og prioritering af investeringer. Budgettet for 2012 er udarbejdet under forudsætning af et optag på 30 elever i 11 klasser samt på basis af FFL-2012 inden ændringen med det fleksible klasseloft. Der er netop kommet nye tal på finanslovsforslaget, der viser en forhøjelse af undervisningstaksametret på 200 kr./elev fra 1. januar Det fleksible klasseloft vil i 2012 koste Gefion Gymnasium ca. 350 tkr., men det dækker kun efteråret 2012, som i taksametermodellen er et kort semester. Skolens tab på taksametrene vil stige i takt med, at de bagudrettede taksameterindtægter (fælles-udgifter og bygningstaksametre) begynder at falde som følge af det faldende elevtal i klasserne. John Ranvild gjorde opmærksom på, at det er helt væsentligt, at skolen holder et årselevtal på over 891, da det er dette elevtal, der udløser det forhøjede bygningstaksamter til betaling af lejen for Øster Voldgade 10. Det betyder, at der skal være mere end 33 klasser ved skolen. Kommer skolen under 891 elever, tabes der kr/elev i bygningstaksameter. Budgettet udviser et overskud på kr. som foreløbigt resultat for Til budgettet var der udsendt investeringsønsker for i alt kr. Bestyrelsen godkendte budgettet på det foreliggende grundlag. Det endelig budget for 2012, incl. investeringsønsker, forelægges bestyrelsen, når vilkårene for optaget, samt resultatet af forhandlingerne om yderligere kompensation med Undervisningsministeriet kendes. Ad. 11. Handleplan Til punktet var udarbejdet et bilag med en oversigt over skolens handleplaner med udgangspunkt i skolens værdigrundlag.

6 Bestyrelsen udtrykte stor tilfredshed med beskrivelsen af handleplanen. Den giver et god indblik i udmøntningen af skolens værdigrundlag. Bestyrelsen drøftede kort den nævnte mentorordning. Bestyrelsen tog handleplanen til efterretning. Ad. 12. Rektors resultatlønskontrakt Bestyrelsen blev orienteret af formanden om kontraktens indhold. Den er udarbejdet på baggrund af bemyndigelsesskrivelse for 2010/11. Lige inden bestyrelsesmødet var Undervisningsministeriets bemyndigelsesskrivelse vedr. resultatlønskontrakter kommet. Denne har ingen indvirken på allerede indgåede kontrakter, men blot på kontrakter, der indgås fra modtagelsen af retningslinjerne og fremover. Bestyrelsen ønsker, at man fremadrettet afskaffer de obligatoriske indsatsområder, også i kontraktens overskrifter, da denne praksis er kendt ugyldig ved en voldgiftssag og ikke længere indgår i retningslinjerne fra Børne- og Undervisningsministeriet. Bestyrelsen tog herefter kontrakten til efterretning. Ad. 13. Eventuelt. Nye mødedatoer for 2012 aftales (forslag er vedlagt referatet) Der er fastsat et møde torsdag den 22. marts 2012, hvor bl.a. regnskab for 2011 skal behandles. Hans Peter Jensen Gitte Bengtsson Charlotte Rønhof Axel Bech Pia Gjellerup Kim Christensen Mikkel Celinder Jens Refslund Poulsen Jakob Hermann Jonas Kjær Ingstrup

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9.juni 2011 kl. 16-19

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9.juni 2011 kl. 16-19 Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 9.juni 2011 kl. 16-19 Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen (formand) Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson (næstformand) indtil kl. 18.10 (pkt

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse torsdag d. 12. december 2013

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse torsdag d. 12. december 2013 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse torsdag d. 12. december 2013 Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen (formand) Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson (næstformand) Kommitteret

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 16. september

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 16. september Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen (formand) Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson (næstformand) Professor Lene Lange, Sektion for Bæredygtig Bioteknologi, København, AAU Skoleleder

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 15. december 2015 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium tirsdag den 2. september 2014 kl. 16.00 20.00 Afbud: Gitte Høj Nielsen. 1. Velkommen til Laura Borum, 3.f der er udpeget til bestyrelsen af elevrådet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl

Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl Referat af bestyrelsesmøde ved Ribe Katedralskole onsdag den 12. december 2007 kl. 15.00 17.00. Tilstede fra bestyrelsen: Biskop Elisabeth Dons Christensen, Skoleinspektør Ina Krarup Nielsen, Direktør

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2015 kl ca Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2015 kl. 16.00 ca. 18.00. 1. Godkendelse af dagsorden og underskrift af referat fra møde 8.juni 2016. Referat vedlagt som bilag 1.

Læs mere

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 8. oktober 2015 Dagsorden for mødet den 14-09-2015 Kl. 16:00 i bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium 1) Underskrivelse af referat fra sidste møde 2) Godkendelse af dagsorden 3) Meddelelser 4) Opfølgning

Læs mere

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse

Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Referat Skanderborg den 28. september 2017 Mødeforum: Bestyrelsen for Skanderborg Odder Center for Uddannelse Dato/tid: Den 20. september 2017 kl. 16.45-18.15 Sted: Deltagere: Afbud: Referent: Hotel Ry

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 30. september 2014

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 30. september 2014 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 30. september 2014 Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson Ressourcedirektør i Københavns

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 31. august 2016 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam

Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen, Chagana Tharmakulasingam Referat af bestyrelsesmøde onsdag den 12. december 2012. Til stede: Afbud: Øvr. deltagere: Kjeld Møller Pedersen, Peter Christensen-Dalsgaard, Michael Jepsen, Birgitte Nielsen, Jytte Thomassen, Jes Johansen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 12. december 2017

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 12. december 2017 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 12. december 2017 Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Tidl. direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson Ressourcedirektør i Københavns

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Referat Mødedato: 27. november 2018 Mødested: Munkensdam Gymnasium (Møde1) Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 18.00 Økonomichef Hans Hollensen deltog i mødet.

Læs mere

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017.

Ad 3 Orientering om skolens økonomi, herunder halvårsrapport 2017. Referat bestyrelsesmøde den 13. september 2017. Tilstede: Jørgen Lang, Anne Lund, Peter Munk Christiansen, Jonna Frølich, Jette Bjørn Hansen, Kristine Contaoi Nielsen, Kristine Rasmussen, Marie Rosenkrantz,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 24.september 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.juni 2012 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Niels Erik Parbst Charlotte Broen Christensen Birgitte Lind Andreas

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl 14. december 2018 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 11. december 2018 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Steffen Rasmussen, Torben Petersen, Morten Pape

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 7.september 2016 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Musa Kekec Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær Jakobsen

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 6. dec (kl. 17:00 19:30) Sønderborg d. 10. dec. 2018 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (selvsupplerende) Claus Christensen, Broager skole Thomas Worm Larsen, Sønderborg Kommune Ib Christensen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. september 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: Tid: Sted: den 10.december 2014 kl. 16 rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Birgitte Frandsen Langkilde Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca

Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium. d. 20. september 2016 kl ca Referat af bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium d. 20. september 2016 kl. 16.00 ca. 18.00. Til stede: Kirsten Bundgaard, Peter Hansen, Adam Dam, Lærke Dalgaard, Susan Vonsild, Malene Gram, Steen Madsen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse onsdag den 13. december 2010 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium kl kl Protokol for møde i bestyrelsen for 18.03.2019 kl. 16.00 kl. 19.00 Medlemmer: Jens Engelbrecht Mortensen Karen Louise Erichsen Marcus Foget Bøjer Julie Valentin Lukassen Lars Kold Jensen Thomas Frost Andersen

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 11. december 2014 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl

Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl Helsingør Gymnasium d. 14. maj 2012 Bestyrelsesmøde torsdag d. 22. marts 2012 kl. 18.00 Tilstede: Flemming Jensen (formand), Henrik Busch (næstformand), Bo Søby Kristensen, Per Bjørn Waagø, Sofie Gyldsø

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 10. juni 2014

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 10. juni 2014 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 10. juni 2014 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson Ressourcedirektør i Københavns Kommune,

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse torsdag d. 4. december 2014

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse torsdag d. 4. december 2014 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse torsdag d. 4. december 2014 Til stede Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson Centerleder i Center for Offentlig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl 22. september 2014 Referat af bestyrelsesmøde i Nakskov Gymnasium og HF s bestyrelse tirsdag den 16. september 2014 kl. 16.00 Deltagere: Gert Meyer Madsen, Troels Bruun-Hansen, Torben Petersen, Gertrud

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 6. JANUAR, 2015 Til stede: Palle Broman, Huno K. Jensen, Erik Olesen, Laurits Lykkeskov Gran, Thea Karoline Marx, Helle Risvig Nielsen. Afbud: Steffen Lange, Britta

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 6. december 2016

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse tirsdag d. 6. december 2016 Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Tidl. direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson Ressourcedirektør i Københavns Kommune, BUF, Steen Enemark Kildesgaard Centerleder i Center for Offentlig

Læs mere

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8.

Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. Dagsorden til VUC bestyrelsesmødet den 25. marts 2015 klokken 15.00 17.00 Mødet afholdes i mødelokalet på VUC i Holstebro, Vald. Poulsens Vej 8. 1. Godkendelse af referat 2. Bestyrelsesvederlag Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 1. DECEMBER, 2015 Til stede: Steffen Lange, Teresa Jørgensen, Huno K. Jensen, Palle Broman, Erik Olesen, Thea Karoline Marx, Josefine Bastrup Jensen, Helle Risvig

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde torsdag d. 15. juni 2017 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Stinna Toft, Helle

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5 POSTBOKS 556 9100 AALBORG TELEFON 9631 3770 TELEFAX 9813 0877 Bestyrelsesmøde onsdag d. 21. marts 2012 kl. 16.30 19.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Britta

Læs mere

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet.

Astrid Dahl, formand Rektor Dorthe Jensen Lundqvist Vicerektor Lars Bretlau. Dagsordenen blev godkendt. Referatet blev underskrevet. REFERAT Bestyrelsesmøde 30. september 2016 19. september 2016 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Astrid Dahl, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune, Lotte Nowack, Roskilde kommune. Peter

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 14. juni 2017 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Carsten Riskjær Jakobsen Katja Holm

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 6. september 2012 kl. 17.00 21.00 Afbud: Arne Kjær, Viggo Norn og Patrick Strunge Andersen (2b). Mødet indledtes med en præsentationsrunde

Læs mere

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00

Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Haderslev Katedralskole Bestyrelsesmøde onsdag d. 5. december kl. 17:00 21:00 Deltagere: Ann Højbjerg Clarke, Kim Petri Petersen, Vibeke Lund Arkil, Mads Skau, Georg Lauridsen, Susanne Bundgaard Pedersen,

Læs mere

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset

DAGSORDEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus. 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 1-12-2008 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i Bestyrelsen tirsdag den 24. september 2019 Til stede var: Hans

Læs mere

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium

Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium Dagsorden for mødet den 11/12 2013 Kl. 9:00 til 12/12 2013 kl. 9:00 i Bestyrelsen for Aalborghus Gymnasium (Fælles transport fra Aalborghus den 11/12 kl. 8:30, hjemkomst 12/12 kl. 9:30 1) Underskrivelse

Læs mere

Bestyrelsen for VUC Roskilde

Bestyrelsen for VUC Roskilde Bestyrelsen for VUC Roskilde Referat af bestyrelsesmøde mandag den 15. september 2014, kl. 17.00 19.00. Til stede: Astrid Dahl, formand Simone Wrona, kursistrådet Marc Gustavsen, kursistrådet Bjarne Andersen,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 18. juni 2018 Tid: kl. 16.00 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Peter Haldor Hansen Allan Kristensen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 13. november 2008. kl. 16.00 19.30. Afbud: Theresa Norup, Anne Marie Illum, Arne Kjær kom lidt senere 1. Underskrivelse af referat fra mødet

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug)

Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) Referat af bestyrelsesmøde på SOPU (forkortet version til hjemmesidebrug) 28. marts kl. 17.30-19.00 i Vognmagergade 8 Tilstede: Knud Henning Andersen, Ingo Østerskov, Jens Christensen, Camilla Woller Nielsen,

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00.

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 26. marts kl. 16.00 19.00. Afbud: Torben Busk, Helle Lindkvist Kjeldsen. Statsautoriseret revisor Helle Lorenzen fra YE deltager ved punkt

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 24-9-2007 kl. 13.00 i Thy Uddannelsescenter Medlemmer: Birger Hansen (formand) Preben Dahlgaard (deltog under pkt. 1-4 og 7) Torben Iversen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00

Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Referat af møde i bestyrelsen på Horsens Gymnasium onsdag den 2. september 2015 kl. 16.00 19.00 Afbud: Ingen. Uddannelsesleder Hans Henrik Danielsen deltager under dagsordenens punkt 13 Administrativ leder

Læs mere

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse

Sagsfremstilling Perioderegnskabet fremlægges for bestyrelsen til drøftelse MG Maribo Gymnasium Referat af Bestyrelsesmøde 12.12.2011, kl. 1619 Deltagere: Hans Stige, Vibeke Grave, Henrik Andreasen, Ellen Sørensen, Leise Buhl, Rasmine A. Rasmussen, Andreas Abildtrup, Lars Jørgensen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018

Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 2018 Referat af bestyrelsesmøde på HF & VUC Nordsjælland den 27. november 8 Til stede: Bolette Christensen, Dorthe Heide, Torben Hedelund, Annegrethe Juul, Kursistrådsrepræsentant uden stemmeret: Natascha Hilligsøe

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Onsdag den 22. august 2018 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, ph.d. Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelsesleder,

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl Dagsorden til møde i bestyrelsen for Horsens Gymnasium torsdag den 2. februar 2017 kl. 16.0019.00. Afbud: Arne Kjær Lektor Anne Toftild og lektor John Pedersen deltager under punkt 2 1. Underskrivelse

Læs mere

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl

Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl Referat af møde i VUF s bestyrelse mandag den 10. december kl. 8.00-10.00 Til stede: Thøger Johnsen, formand Vagn Bech, næstformand udpeget af Dansk Industri Andreas Kvist Bacher, medlem udpeget af Danske

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 3 Referat 2.10.2014 Kl. 16:00-19:00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af formandskabet Sted: Afbud: Deltagere: Carlsbergvej 34, Hillerød, Mødelokale,

Læs mere

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl

Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts kl Dagsorden til møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 20. marts 2012. kl. 16.00 19.30. Afbud: Arne Kjær, Anne-Marie Illum, Patrick Strunge Andersen. Statsautoriseret revisor Allan Hess Andersen

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 10. september 2013 kl. 16.00 20.30. Afbud: Ingen. Jakob Schow-Madsen måtte gå efter behandlingen af punkt 4, Anne-Marie Illum, Arne Kjær

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6,

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6, Torsdag den 17. juni 2010 på Experimentarium kl. 15.00 18.00 Deltagere: Nils O. Andersen, Randi Brinckmann Wencke, Claus Hviid Christensen og Wenche Erlien, Gitte Bailey

Læs mere

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole

REFERAT af bestyrelsesmøde nr december 2015 kl Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole REFERAT af bestyrelsesmøde nr. 012 03. december 2015 kl. 16.00 Sted: Mødelokale 1 på Vestjydsk Handelsskole Til stede: Bestyrelsen (med stemmeret): Helge Albertsen (HA) Tine Korsholm (TK) Peter Lambæk

Læs mere

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017.

at Bestyrelsen godkender referatudkast af bestyrelsesmødet 13. juni 2017. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 19. september 2017 Fraværende: Anders Gadegaard og Ingrid McLeanNyegaard. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen at Bestyrelsen

Læs mere

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ

MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ MULERNES LEGATSKOLE Gillestedvej 11 5240 Odense NØ Telefon: 66 10 26 42 - Fax: 66 10 26 32 - E-mail: mail@mulerne-gym.dk - www.mulerne-gym.dk Referat af møde i bestyrelsen den 29. september 2015 Til stede

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium onsdag den 2. november 2016 kl. 16.00-19.00 Afbud: Lotte Thøgersen kom som meddelt senere til mødet. 1. Underskrivelse af referat fra mødet den 8. september

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 13. marts 2017 Medlemmer af bestyrelsen: Claus Michelsen Professor, SDU Formand. Udpeget af Syddansk Universitet Helle Stryhn Uddannelseschef,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00

Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010. Referat CJ/ST. Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Faaborg Gymnasium Dato: 04-02-2010 Referat Møde: Bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Torsdag d. 21. januar kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin Basse Flemming Helsted

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 5. OKT, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 5. OKT, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE ONSDAG DEN 5. OKT, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Palle Broman, Erik Olesen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond Kristensen og Helle Risvig Nielsen. I mødet

Læs mere

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde

Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Hans Rømer Skolens skolebestyrelse afholder møde Tirsdag-23-4-2013 kl. 19.00 21.00 i Vestermarie Dagsorden Beslutningsprotokol Deltagere: Navn Repræsentant for: Afbud/ Fraværende David Hunt, rep. for Skole

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 12. juni 2017

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 12. juni 2017 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse mandag d. 12. juni 2017 Til stede: Tidl. universitetsrektor Hans Peter Jensen Tidl. direktør i Danske Regioner Gitte Bengtsson Centerleder i Center for Offentlig

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde onsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sct. Jørgens Gade 5 DK-9100 Aalborg Telefon 96 31 37 70 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde onsdag d. 13.9. 2018 kl. 16.30 19.00 Til stede:

Læs mere

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj Gymnasium.

Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj Gymnasium. Forretningsorden for bestyrelsen ved Aurehøj Gymnasium Bilag 1 Fastsat i medfør af 18 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 om institutioner for almengymnasiale uddannelser mv. og 14 i vedtægterne for Aurehøj

Læs mere

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde.

2. Godkendelse af dagsorden og underskrivelse af referatet fra sidst Bestyrelsen godkendte dagsordenen og underskrev referatet fra sidste møde. Referat fra bestyrelsesmødet den 16. september 2019 Deltagere Udpegede medlemmer: Inger Askehave (IA), Jesper Laubjerg (JL), Per Bisgaard (PB), Simon Johansen (SJ), Karen Bech (KB) Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne.

Uddannelsesleder Anna Amby Frejbæk deltog i mødet under behandlingen af punkt 8. Der har desværre været to dødsfald blandt eleverne. Bestyrelsesmøde mandag den 20. juni 2016 kl. 16-18 Til stede: Birthe Friis Mortensen, Jan Peter Jensen, Andreas P. Cornett, Karin Holdt, Leif Høgh Jensen, Gunnar Eggert Jørgensen, Poul Jørgensen, Mads

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00)

Referat af møde i Alssundgymnasiets bestyrelse den 15. september 2016 (kl. 17:00-19:00) 8. september 2016 Til bestyrelsen for Alssundgymnasiet Sønderborg: Jens Jørgen Nielsen, Linak (formand) Claus Christensen, Broager skole (næstformand) Tage Petersen, Sønderborg Kommune Arne Bilberg, Syddansk

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 12. december 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Formanden indledte med at byde Solveig Heide-Jørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole. Referat af bestyrelsesmøde mandag, den 1. december 2014. Fraværende: Peter Lantz. Formanden indledte med at byde Solveig HeideJørgensen velkommen. Solveig er valgt blandt forældrene på N. Zahles Gymnasieskole.

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Mandag den 10. december 2012 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium torsdag den 11. december kl. 16.00 19.30 Afbud: Arne Kjær, Helle Lindkvist Kjeldsen, Lotte Thøgersen, Jakob Schow-Madsen. Lektor og lærernes tillidsrepræsentant

Læs mere

Forretningsorden for fordelingsudvalgene i Region Sjælland (revideret 14. april 2010)

Forretningsorden for fordelingsudvalgene i Region Sjælland (revideret 14. april 2010) Forretningsorden for fordelingsudvalgene i Region Sjælland (revideret 14. april 2010) 1 Retsgrundlag: Fordelingsudvalgene i Region Sjælland er nedsat af Regionsrådet og udfører deres opgaver i henhold

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE TIRSDAG DEN 14. JUNI, 2016 Til stede: Steffen Lange, Britta Riishede, Teresa Jørgensen, Palle Broman, Erik Olesen, Josefine Bastrup Jensen, Mathies Jæger Andresen, Mette Hosbond

Læs mere

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 15. november kl

Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 15. november kl Referat af møde i bestyrelsen ved Horsens Gymnasium tirsdag den 15. november kl. 16.00 19.30 Afbud: Jakob Schow-Madsen, Arne Kjær Hans-Henrik Deichmann deltager under punkt 1-4 1. Underskrivelse af referat

Læs mere

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium

Bilag 1. Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Bilag 1 Indkaldelse til bestyrelsesmøde på Støvring Gymnasium Onsdag d. 8 juni kl. 16.00 ca. 17.30 Deltagere: Susan Vonsild, Kirsten Bundgaard, Leon Sebbelin, Adam Dam, Lærke 2a, Steen Madsen, Peter Hansen,

Læs mere

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen.

Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Referat af N. Zahles Skoles bestyrelsesmøde, den 27. november 2017 Fraværende: Anders Gadegaard, Maria Mantoni, Mike Lippert og Marianne Bennetzen. Pkt. nr. 1. Overskrift: Protokol Det indstilles til Bestyrelsen

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde tirsdag d. 16. juni 2015 kl. 16.30 19.00 Til stede: Søren Kristiansen, Poul Højmose Kristensen, Per Lyngberg-Andersen,

Læs mere

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770

AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 AALBORG KATEDRALSKOLE SCT. JØRGENS GADE 5, 9000 AALBORG TELEFON 9631 3770 Bestyrelsesmøde onsdag d. 26. marts 2014 kl. 16.30 18.00 Til stede: Hanne Kathrine Krogstrup, Erik B. Hansen, Britta Magnussen,

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015

Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Referat af Bestyrelsesmøde d. 19. marts 2015 Til stede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Rasmus Hoffmann-Hansen, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz og Peter

Læs mere

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl Mødested:

Referat. Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl Mødested: Faa aaborg Gymnasium Dato: 02-12-2007 Referat Møde: Ordinært bestyrelsesmøde Mødetidspunkt: Tirsdag d. 27. november 2007 kl. 16.00 Mødested: Faaborg Gymnasium Deltagere: Steen Tinning Jakob Holm Karin

Læs mere

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 12. december 2018

Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 12. december 2018 Referat af møde i Gefion Gymnasiums bestyrelse onsdag d. 12. december 2018 Til stede: Adm. direktør Torben Möger Pedersen, Pension Danmark (formand) Rektor Steen Enemark Kildesgaard, Københavns Erhvervsakademi

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes.

Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted. Det indstilles, at referatet godkendes. Referat 6. december 2017 Bestyrelsesmøde nr. 50, mandag den 4. december 2017 Afholdt på Rungsted Gymnasium, Stadionalk 14 i Rungsted Til stede Isabella Wedendahl, Mogens Hansen, Henrik Tuxen, Kristian

Læs mere

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium

Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Bestyrelsen ved Munkensdam Gymnasium Mødedato: 25. marts 2015 Mødetidspunkt: kl. 16:00 Sluttidspunkt: kl. 17:45 Revisor Søren Bonde og revisor Per Jansen deltog i behandlingen af punkt 1. Økonomichef Hans

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere