Bilag 2 Bemærkninger vedrørende nedklassificering af offentlige veje. Baunbækvej Ingen bemærkninger

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 2 Bemærkninger vedrørende nedklassificering af offentlige veje. Baunbækvej Ingen bemærkninger"

Transkript

1 Bilag 2 Bemærkninger vedrørende nedklassificering af offentlige veje Baunbækvej Bjergbyvej Nr. 14 har følgende bemærkninger: Vejen har offentlig interesse, da den benyttes til kørsel og parkering ved området med stisystem. For at, vejen kan overdrages i god og forsvarlig stand skal der etableres kantsikring da en skrænt jævnligt skrider og 4 punkter skal vejen hæves med fornøden afdræning, hvor der er vandafledningsproblemer. Teknik og Miljø ved Natur og Miljø bemærker, at: Fra Hækvej mod syd til Trevældevej mod nord er der en natursti, som Natur og Miljø holder. Natur og Miljø har ikke et rekreativt område med parkeringsmuligheder på Bjergbyvej Det er der på Hækvej samt Trevældevej. Natur og Miljø ønsker en vejret til Bjergbyvej 12-14, da de skal have adgang til vandløbet samt stierne. Burvej 14 Nr. 9 har følgende bemærkninger: I 1964, da de flyttede til nr. 9 var vejen en markvej. Blev pludselig offentlig og nu skal de selv vedligeholde den! Den første del af vejen ligger på deres matrikel, men de ønsker ikke en vejret, da de sjældent bruger vejen. I flg. nr. 9, er det nr. 14, skraldebiler og post der benytter vejen, samt hundeluftere og borgere fra Idom, som er ude at gå. Damgårdvej Ejsingholmvej Nr. 8 spørger om det er ok at nedklassificere, når der er lavet en lokalplan for området til sommerhuse. Der bliver også spurgt hvordan de skal fordele udgifterne til vedligehold? Inden nedklassificering vil nr. 8, at der fjernes rabat mod øst, samt tilføres mere grus. Der er ikke noget til hinder for at vejen nedklassificeres selv om der er lavet en lokalplan for området. Fordeling af udgifter, kan Holstebro Kommune være behjælpelig med i forbindelse med et vejsyn.

2 Falhedevej Fælledvej Underskrift fra 10 lodsejere, som mener, at vejen skal være offentlig. Nogle nyder naturen ved opsamlingspladsen, sejler og fisker derfra. Det er kommunen der benytter opsamlingspladsen i forbindelse med opsamling af grøder i Damhus Å. Lodsejerne mener, at vejen ikke er i en god stand og at rabatterne skal fjernes inden nedklassificering. Natur og Miljø benytter vejen i forbindelse med opsamling af grøder og har derfor behov for en vejret. Der er sendt brev til 15 lodsejere, heraf 2 ejendomme med adresse til vejen. Der nedklassificeres 416 meter af den offentlige vej. Fra den offentlige vej til opsamlingsstedet er der i dag 1350 meter privat fællesvej, som vedligeholdes af lodsejerne. Teknik og Miljø anbefaler, at proceduren med nedklassificeringen fortsætter. Garsdalvej Geddalvej Nr. 75 er i tvivl om hvorvidt de ønsker vejret. Det undersøger de. Gl. Skolevej Bemærkning fra Vestforsyning, som skal have vejret. Handbjergvej Hækvej Opdelt i 3 strækninger. Strækning 1 fra Herningvej. Strækning 2 er den midterste strækning, som ikke har været vedligeholdt som offentlig vej i mere end 20 år. Strækning 3 er fra Bjergbyvej. Natur og Miljø oplyser, at matr. 4d ved strækning 1, som ejes af Holstebro Kommune ikke kræver vejret for offentligheden. Der er afgræsning, der er faldlåger i, så der er mulighed for, at gå ind i området. Der er ingen parkering. Natur og Miljø oplyser, at der er stor interesse for, at offentligheden kan benytte strækning 3, hvor der er parkering ved kalkværk. Der er også etableret natursti til Trevældevej og Stubbergård sø. Der er flg. bemærkninger fra nr. 2:

3 Føler, at det er udkantsdanmark, uden goder når den offentlige vej nedklassificeres. Mener der er 5 husstande samt 20 lodsejere på Hækvej. Mener ikke, at lodsejerne kan blive enige om vedligehold af vejen og det vil derfor give bøvl for kommunen. Hækvej tjener offentligheden, der er et naturareal, matr. nr. 4d som er indrettet med p-plads, faldlåger, afgræsses med fredelige kvier. Et unikt kuperet område til Røjbæk Å. Et andet areal er indrettet med museum og natursti ved det gamle kalkværk ved Stampestrømmens udspring og forbindelse til naturarealer ved Stubbergård Sø. Nr. 2 påpeger flg. forbedringer inden nedklassificering: Strækning 1: der mangler græsrabat og trug/grøft, giver problemer med vand. Nr. 2 er i tvivl om bredden og profilen er tilstrækkelig. Strækning 2: Kommunen har forsøgt, at forbedre strækningen før kommunesammenlægningen. Det er ikke lykkedes. Vejen fungerer som skolevej for børn der skal med bussen fra Bjergbyvej. Vejen skal etableres med grus med nødvendig profil, bredde og grøft/trug. Strækning 3 skal forbedres, som strækning 1. Teknik og Miljø anbefaler, at strækning 3 fra Bjerbyvej opretholdes som offentlig vej. Teknik og Miljø anbefaler, at strækning 1 og 2 ikke har offentlighedens interesse, men primært benyttes af lodsejerne i forhold til kørende færdsel. Teknik og Miljø anbefaler, at proceduren for nedklassificeringen for strækning 1 og 2 fortsætter. Idomlundvej ejendomme på vejen har brug for vejen. Nr. 10 har flg. bemærkninger: Mener vejen skal forblive offentlig, da de får varer leveret dagligt for, at kunne drive virksomhed. Nr. 12 skal passere nr. 10 s ejendom. Nr. 10 har medsendt optælling på 138 køretøjer på vejen i perioden 16. februar 2013 til den 29. november 2013, som lodsejeren har talt i peroder hvor han har været hjemme. Det er f.eks. postbil, pakkepost, servicebiler og skraldebiler. K.L. Aastrupsvej Der er sendt til 9 lodsejere og 1 lejer. Nr. 4 har flg. bemærkninger: Der er 8 ejendomme der skal have vejret. Kidbækvej Nr. 5 har flg. bemærkninger: Der er 5 virksomheder, 2 jordforpagtere og 3 husstande. Mener ikke, det er rimeligt, at de skal vedligeholde vejen, når f.eks. den asfalterede vej, Grønbækvej er offentlig og der bor færre på Grønbækvej end der gør på Kidbækvej. Nr. 6 har flg. bemærkninger:

4 Der er 4 erhverv på vejen, heraf 2 eksporterhverv. Hvis ikke de tjener offentligheden, hvad gør så? Der er dyrehold, som skal have foder. Nr. 6 har etableret virksomhed, fordi det er en offentlig vej. Hvis det er et problem, at holde vejen, fordi det er en grusvej, kan kommunen asfaltere den. Nr. 6, forventer, at kommunen stadig er interesseret i erhverv på landet og dermed sikre vejforhold. Derudover har nr. 6 sendt flg. bemærkninger: Der bliver kun brugt 27 øre på vejene, af hver krone det offentlige får ind i afgifter vedr. biler. Hvor bliver resten af pengene af? Man vil gøre det attraktivt, at have virksomhed på landet. Ved at nedlægge vejene? Er kommunen ikke til for borgerne og ikke omvendt? Skal man ikke sikre, at virksomhederne bliver mere konkurrencedygtige og får flere danskere i arbejde? Ved at nedlægge vejene? Hvad vil man med en dyr motorvej, hvis der ingen kommuneveje er? Hvorfor ikke asfaltere Kidbækvej, som Grønbækvej og Gammelbyvej er. Der er det samme antal husstande, men flere erhvervsejendomme på Kidbækvej. Kidbækvej er offentlig på de første 800 meter. Derefter er det private veje og private fællesveje. Klostervej Lodsejer ønsker ikke vejret, da han benytter en markoverkørsel fra Nørrevej. En lodsejer har sendt bemærkninger i forhold til tilstandsrapporten. Lodsejeren foreslår, at rabatterne fjernes, grøfterne oprenses, mere grus på vejen og ny skiltning med husnr. Krogsgårdvej Møllevej Bemærkning fra Vestforsyning, som skal have vejret. Nr. Viumvej Bemærkning fra Viumvej 4: Mener, at vejen bør være offentlig, da det er den eneste adgang til ejendommen Viumvej 4. Vejen tjener offentligheden, da den bruges som forbindelsesvej mellem Viumvej og Hvolbyvej. De første ca. 460 meter af Nr. Viumvej er offentlig. Herefter er der ca. 545 meter privat vej eller privat fællesvej (ikke udmatrikuleret) til ejendommen Nr. Viumvej 2. Fra Nr. Viumvej 2 til Hvolbyvej er der ca. 285 meter privat vej eller privat fællesvej (ikke udmatrikuleret)

5 Præstegårdvej. Sdr. Fjandvej Bemærkninger fra lodsejer: En lille ting for kommunen, at vedligeholde vejen, men kan være et stort problem for lodsejerne. Ejendomsskatterne stiger, kommunen bør støtte op om turisterne. Bemærkninger fra lodsejer: Benytter ikke vejen, men skel grænser op til vejen. Skellet er rykket gennem tiderne og lodsejer, vil gerne at skellet berigtiges ved nedklassificering. Bemærkning fra lodsejer: Er ikke interesseret, da lodsejeren kun ejer den matrikel hvorpå vejen ligger, men ellers har lodsejeren ingen jord i området. benyttes af lodsejerne i forhold til kørende færdsel. Teknik og Miljø anbefaler, at proceduren med nedklassificeringen fortsætter og forholdene omkring skel afklares. Skavevej Bemærkning fra lodsejer: Der er bemærkninger til tilstandsrapporten. Lodsejeren mener, at der skal tilføres mere grus, fjernes rabatter nogle steder og beskæres træer langs med vejen på en strækning. Skråvej Staby Kærgårdvej Strandlyst. Strovstrupvej Bemærkninger fra 4 lodsejere: Området er et yndet turistområde med mange hesteryttere, lystfiskere, motionsløbere, mountainbikere og folk som nyder naturen langs Storåen. Der er landbrugsproduktion med ansatte og flere følgeerhverv, også Bed & Breakfast. Der må forventes begrænsninger i den offentlige adgang, når vedligeholdelsen skal påføres 4 ejendomme og ikke fællesskabet. Det virker som en øget beskatning og forringer vilkår i landområder samt ejendomsværdien forringes.

6 Én af lodsejerne har yderligere bemærkning: Udlejer jordlod til Holstebro og omegns fiskeriforening og der skal være kørselsforhold dertil. Lodsejer klager derfor over nedklassificeringen. Der er ikke anlagt p-plads på Strovstrupvej. Natur og Miljø har ikke kendskab til, at det er et sted offentligheden kører til, for at nyde naturen. Det er Teknik og Miljøs vurdering, at mange udlejer jord til Holstebro og omegns fiskeriforening, også hvor der er private fællesveje. Stubbergårdvej En lodsejer ønsker ikke vejret, da deres jord ikke grænser til arealet der nedklassificeres. Svendsholmvej. Søndergårdsvej Ørvigvej nr. 5 ønsker ikke vejret. Trimagervej Menighedsrådet mener, at offentligheden, benytter adgangen til Husby Sø. Det er ikke lavet parkeringsforhold ved Husby Sø. Teknik og Miljø anbefaler, at Udstrupvej Svejdalvej 2 ønsker ikke vejret. Vangsbovej Bemærkning fra nr. 7: De ønsker et vejmøde, bedre overgang fra asfaltvejen, grøft og mere grus på vejen. Viborgvej Bemærkninger fra 4 parter: Klage over beslutningen om, at nedklassificere vejen og klage over tilstandsrapporten. De mener, det er uvist hvordan fordelingen skal være i forhold til grusgraven, som ikke har været benyttet i 3 år. Der bør gøres noget ved vejens hældning.

7 Vindelevvej. Bemærkning fra nr. 6: Ønsker måske, at lukke vejen for at undgå gennemkørende trafik. Bemærkning fra nr. 5: Mener, grøften skal graves op mellem bækken og nr. 5. Ønsker ikke vejen lukket. Bemærkning fra nr. 7: Mener ikke, at vejen bør nedklassificeres, da det er en gennemgående vej. Vejen bør enten lukkes eller skiltes med gennemkørsel forbudt. Vejen skal renoveres og der skal udleveres kort over evt. dræn. Der ligger en beslutning fra det tidligere Vinderup Kommune, om at vejen skulle nedklassificeres når fordelingsvejen Bjertparken blev etableret.

Bemærkninger til den endelige tilstandsrapport.

Bemærkninger til den endelige tilstandsrapport. Bemærkninger til den endelige tilstandsrapport. Dette bilag opsummerer bemærkninger til den endelige tilstandsrapport samt eventuelle klager til Vejdirektoratet vedrørende den endelige tilstandsrapport.

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10857-5 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af en strækning af Fælledvej Vejdirektoratet

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10584-6 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af Kidbækvej Vejdirektoratet har behandlet

Læs mere

Nedklassificering af offentlig grusvej Bjergbyvej 12-14, Vinderup til privat fællesvej.

Nedklassificering af offentlig grusvej Bjergbyvej 12-14, Vinderup til privat fællesvej. Vejdirektoratet Niels Juels Gade 13 1022 København K Fremsendt pr. e-mail vejjura@vd.dk Advokatpartnerselskab Sct. Mathiasgade 96 B 8800 Viborg Tlf. 86 62 06 00 CVR-nr. 36 03 05 34 Bank: 7831 1181453 www.leoniadvokater.dk

Læs mere

Vores afgørelse Randers Kommunes afgørelse om at nedklassificere Slotsvang fra kommunevej til privat fællesvej

Vores afgørelse Randers Kommunes afgørelse om at nedklassificere Slotsvang fra kommunevej til privat fællesvej Dato 19. maj 2015 Sagsbehandler Freshta Amiri Mail fam@vd.dk Telefon +45 7244 3038 Dokument 15/02880-11 Side 1/7 Nedklassificering af Slotsvang fra kommunevej til privat fællesvej B har i mail af 10. februar

Læs mere

Dato Sagsnr. Sekr. 14. april PS/AMS Anne Maria Sehested Tlf

Dato Sagsnr. Sekr. 14. april PS/AMS Anne Maria Sehested Tlf Holstebro Kommune Rådhuset 7500 Holstebro Lars Kaasgaard Joan Colding Ole Thiel Lars Thousig Tina Bach Dennis Feyling Serup Christian Beck Asmussen Att. Peetrine Hede Andersen Per Steffensen Anne-Mette

Læs mere

Indstilling. Vejnedlæggelser - dele af kommunevejene Finsensgade, Skarøvænget, Skæringvej samt privat fællesvej på matr.nr. 13d Mejlby By, Mejlby

Indstilling. Vejnedlæggelser - dele af kommunevejene Finsensgade, Skarøvænget, Skæringvej samt privat fællesvej på matr.nr. 13d Mejlby By, Mejlby Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Teknik og Miljø Den 2. marts 2007. Vejnedlæggelser - dele af kommunevejene Finsensgade, Skarøvænget, Skæringvej samt privat fællesvej på matr.nr. 13d Mejlby

Læs mere

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler.

Vi kan vurdere, om kommunen i forbindelse med sin afgørelse har fulgt vejloven, forvaltningsloven 3 og almindelige forvaltningsretlige regler. Dato 26. oktober 2017 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 17/10696-8 Side 1/5 Afgørelse af klage over nedklassificering af Elkjærvej 6-16 Vejdirektoratet har

Læs mere

Udsendt til vejberettigede naboejendomme - jfr. adresseliste. Den 6. juli 2017

Udsendt til vejberettigede naboejendomme - jfr. adresseliste. Den 6. juli 2017 Udsendt til vejberettigede naboejendomme - jfr. adresseliste Den 6. juli 2017 Omlægning af del af Mejerivej og nedklassificering af del af Præstestien høring Vedr. ejendommen: Skive Kommune har fra fa.

Læs mere

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park

Notat. Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej. Teknik & Miljø Vej & Park Teknik & Miljø Vej & Park Notat Dato 9. november 2016 Indsigelser og tilkendegivelser vedr. eventuel nedlæggelse af den private fællesvej, Jedsted Møllevej Indsigelser til høringen - Indsigelse 1 fra Margit

Læs mere

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 15. november 2010 Mødetidspunkt Mødelokale 188

Referat. fra møde i Teknisk udvalg. Referat åben Mødedato 15. november 2010 Mødetidspunkt Mødelokale 188 Referat fra møde i Teknisk udvalg Referat åben Mødedato 15. november 2010 Mødetidspunkt 12.00 Mødelokale 188 Teknisk udvalg den 15. november 2010 kl. 12.00 Side 1 af 1 Indholdsfortegnelse Åben del 3 1.

Læs mere

Den del af Sekærvej, som foreslås nedklassificeret til en privat fællesvej, er skitseret med gult på vores oversigtskort af 25. juni 2018.

Den del af Sekærvej, som foreslås nedklassificeret til en privat fællesvej, er skitseret med gult på vores oversigtskort af 25. juni 2018. TEKNIK & MILJØ Vej og Park Dato: 26. juni 2018 Sagsnr.: 18/19738 Kontaktperson: Carsten Wagner Sørensen Dir. tlf.: 7996 6212 Fax: 7539 3444 E-mail: cws@vejen.dk EAN-nr.: 5798005410157 Høringsannonce Annonce

Læs mere

Stallerup Sø vejsynskendelse ANONYMISERET

Stallerup Sø vejsynskendelse ANONYMISERET 24. august 2018 - Sagsnr. 17/9518 - Løbenr. 24655/19 Stallerup Sø vejsynskendelse ANONYMISERET Kolding Kommune fremsendte med brev af 30. august 2017 referat fra vejsynet på Stallerup Sø, der blev afholdt

Læs mere

Grundejerforeningen Hårbølle Strand

Grundejerforeningen Hårbølle Strand Grundejerforeningen Hårbølle Strand www.grfhs.dk e-mail: grfhs.post@gmail.com Mødereferat Den 13/11-2007 Emne: Vejbesigtigelse på Baldersvej Tid: Torsdag den 28/6-2007 kl. 15.00. Sted: Baldersvej i Hårbølle.

Læs mere

Protokol fra vejsyn på den private fællesvej Fuglsigvej i Årre, afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 13.00.

Protokol fra vejsyn på den private fællesvej Fuglsigvej i Årre, afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 13.00. Protokol fra vejsyn på den private fællesvej i Årre, afholdt onsdag den 24. april 2013 kl. 13.00. Den 24. april 2013 afholdt Varde Kommunes vejafdeling vejsyn på den private fællesvej i Årre, i medfør

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 5. september 2012 11/06546 ISTANDSÆTTELSE AF PRIVAT FÆLLESVEJ Vejdirektoratet henviser til korrespondance vedrørende din klage af 12. april 2011 over Kommunens

Læs mere

På mødet blev der stillet en lang række spørgsmål. Spørgsmål og svar følger herunder inddelt efter emner.

På mødet blev der stillet en lang række spørgsmål. Spørgsmål og svar følger herunder inddelt efter emner. Referat fra borgermøde i InSide 21. januar 2016 Torsdag 21. januar 2016 var der borgermøde i Hammel om serviceordninger i forbindelse med omklassificering af offentlige veje til private fællesveje i Favrskov

Læs mere

Klage over Viborg Kommunes omlægning af privat fællesvej på landet, Viborg Endelig afgørelse

Klage over Viborg Kommunes omlægning af privat fællesvej på landet, Viborg Endelig afgørelse Dato 2. marts 2016 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 15/15512-21 Side 1/6 Klage over Viborg Kommunes omlægning af privat fællesvej på landet, Viborg Endelig afgørelse

Læs mere

Til Politikerne i udvalget for Natur, Miljø og Klima i Holstebro Kommune

Til Politikerne i udvalget for Natur, Miljø og Klima i Holstebro Kommune Til Politikerne i udvalget for Natur, Miljø og Klima i Holstebro Kommune Med baggrund i vedhæftede dokumenter, samt vore tidligere drøftelser, håber vi på, at Holstebro Kommunes politikere også har velvilje

Læs mere

Afgørelse vedrørende tilstandsrapport Kildevældet og Bækkevej

Afgørelse vedrørende tilstandsrapport Kildevældet og Bækkevej Dato 9. januar 2017 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/12215-17 Side 1/5 Afgørelse vedrørende tilstandsrapport Kildevældet og Bækkevej Vejdirektoratet

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 12. juli 2011 11/01539 STATUS FOR OFFENTLIG VEJ - INGEN AFGØRELSE En kommunes oplysning om en vejs status som offentlig var ikke en forvaltningsretlig afgørelse,

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 22. februar 2011 10/00745 EKSPROPRIATION TIL Y R VEJ. Vejdirektoratet har behandlet din klage af 12. januar 2010 på vegne af H C B over Kommunens beslutning af

Læs mere

Indhold. Forslag om nedklassificering af Pogkærvandløbet med tilløb

Indhold. Forslag om nedklassificering af Pogkærvandløbet med tilløb Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 jog@jammerbugt.dk 01-11-2017 Sagsnr.: 06.02.02-P19-12-17

Læs mere

Du skriver blandt andet, at kommunens skøn ikke er udtryk for en rigtig og lovlig anvendelsen af bestemmelserne i privatvejsloven

Du skriver blandt andet, at kommunens skøn ikke er udtryk for en rigtig og lovlig anvendelsen af bestemmelserne i privatvejsloven Dato 1. marts 2017 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 17/00076-15 Side 1/5 Vedligeholdelse af den private fællesvej Åskrænten 40-42, Egå Dit j.nr. 371493

Læs mere

Gettrupvej 31 med flere, 6752 Glejbjerg Nedlæggelse af private fællesveje

Gettrupvej 31 med flere, 6752 Glejbjerg Nedlæggelse af private fællesveje Gettrupvej 31 med flere, 6752 Glejbjerg Nedlæggelse af private fællesveje Bemærkninger til ansøgning om nedlæggelse af private fællesveje Svend Christensen søger i brev, indgået den 29. oktober 2015, om

Læs mere

Afgørelse af Faxe Kommunes afgørelse af 10. oktober 2014 om istandsættelse og fremtidig vedligeholdelse af den private fællesvej, Sygehusvej

Afgørelse af Faxe Kommunes afgørelse af 10. oktober 2014 om istandsættelse og fremtidig vedligeholdelse af den private fællesvej, Sygehusvej Dato 10. februar 2015 Sagsbehandler Bjarne Jess Vennike Mail bjv@vd.dk Telefon 72 44 30 22 Dokument 14/12597-17 Side 1/7 Afgørelse af Faxe Kommunes afgørelse af 10. oktober 2014 om istandsættelse og fremtidig

Læs mere

UDKAST Stallerup Sø afgørelse om fremtidig vedligeholdelse

UDKAST Stallerup Sø afgørelse om fremtidig vedligeholdelse UDKAST 21. juni 2018 - Sagsnr. 17/9518 - Løbenr. 149979/18 UDKAST Stallerup Sø afgørelse om fremtidig vedligeholdelse Kolding Kommune fremsendte med brev af 30. august 2017 referat fra vejsynet på Stallerup

Læs mere

Afgørelse af klage over afslag på opklassificering af Klostervænget kommunens sagsnr. 16/12698

Afgørelse af klage over afslag på opklassificering af Klostervænget kommunens sagsnr. 16/12698 Dato 15. december 2016 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 16/11187-14 Side 1/6 Afgørelse af klage over afslag på opklassificering af Klostervænget kommunens

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 8. oktober 2012 12/04094 ISTANDSÆTTELSE AF PRIVAT FÆLLESVEJ Vejdirektoratet har behandlet din klage af 16. januar 2012 over Kommunens afgørelse af 23. december

Læs mere

Degnevænget ikke er blevet udmatrikuleret fra skolens areal, hvorfor der ikke er en klar afgrænsning

Degnevænget ikke er blevet udmatrikuleret fra skolens areal, hvorfor der ikke er en klar afgrænsning Dato 29. juni 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/06657-6 Side 1/7 Medd. klager, at VD ikke kan tage still. til klagen pga. ingen fv-afgør. I e-mail

Læs mere

Opklassificering af Banevolden til offentlig vej

Opklassificering af Banevolden til offentlig vej Dato 22. august 2017 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 16/14618 Side 1/6 Opklassificering af Banevolden til offentlig vej I e-mail af 5. november 2016 har I,

Læs mere

Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988

Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Til alle medlemmer af Grundejerforeningen. Hermed følger materiale med alle indkomne forslag til generalforsamlingen den 15. marts 2017. Indkaldelse med bilag er

Læs mere

Høring om forslag til etablering af kreaturpassage over Røjbæk efter lov om vandløb.

Høring om forslag til etablering af kreaturpassage over Røjbæk efter lov om vandløb. Side 1/6 Schneider Philipsen Røjbækvej 7 7540 Haderup Dato: 22-12-2016 Sagsnr.: 06.02.16-P19-7-16 Henv. til: Mads Nedergaard Natur og miljø Direkte tlf.: 9611 7822 Afdeling tlf.: 9611 7557 teknik.miljoe@holstebro.dk

Læs mere

Skovhegnet nedklassificeres til privat fællesvej

Skovhegnet nedklassificeres til privat fællesvej 1 of 10 Skovhegnet nedklassificeres til privat fællesvej Syddjurs Kommune, Udvalget for natur, teknik og miljø har bestemt, at der skal ske en harmonisering af boligveje i kommunen. Nogle boligveje har

Læs mere

Bilag 1 MTU august 2016 Kyststien Optagelse af private fællesveje som offentlig stirute Optagelse af private fællesveje som offentlig stirute

Bilag 1 MTU august 2016 Kyststien Optagelse af private fællesveje som offentlig stirute Optagelse af private fællesveje som offentlig stirute Veje der optages som offentlig stirute. Rød streg: Offentlig vej Grøn streg: Privat fællesvej Gul streg: Privat vej/sti 1 På Assens Kommunes hjemmeside (offentliggørelser) fra 23. juni 2016 www.assens.dk/vaer-aktiv/bliv-hoert/offentliggoerelser/partshoeringoptagelse-af-privat-faellesvej-som-offentlig-stirute

Læs mere

Afslag på nedlæggelse af privat fællesvej på matr. nr. 5e Ølsted By, Ølsted

Afslag på nedlæggelse af privat fællesvej på matr. nr. 5e Ølsted By, Ølsted Dato 26. oktober 2016 Sagsbehandler Tom Løvstrand Mortensen Mail tlm@vd.dk Telefon +45 7244 3119 Dokument 16/09945-18 Side 1/7 Afslag på nedlæggelse af privat fællesvej på matr. nr. 5e Ølsted By, Ølsted

Læs mere

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune

LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune LANDLIGGERSAMMENSLUTNINGEN i Halsnæs Kommune På baggrund af henvendelser fra nogle medlems foreninger, besluttede forretningsudvalget at emnet Vore veje skulle være indledning til delegeretmødet i Landliggersammenslutningen

Læs mere

Vi skal derfor bede kommunen om at genoptage udgiftsfordelingen og fastsætte en ny og lovlig udgiftsfordeling.

Vi skal derfor bede kommunen om at genoptage udgiftsfordelingen og fastsætte en ny og lovlig udgiftsfordeling. Dato 29. januar 2016 Sagsbehandler Ivan Skaaning Hansen Mail ih5@vd.dk Telefon +45 7244 3112 Dokument 15/17774-7 Side 1/5 Aalborg Kommunes afgørelse af 10. november 2015 om Vesterkærvej Kommunens sagsnummer

Læs mere

Påtænkt afgørelse om omlægning af privat fællesvej på landet, beliggende på matr. nr. 8d og matr. nr. 4h, Gauerslund By, Gauerslund.

Påtænkt afgørelse om omlægning af privat fællesvej på landet, beliggende på matr. nr. 8d og matr. nr. 4h, Gauerslund By, Gauerslund. Påtænkt afgørelse om omlægning af privat fællesvej på landet, beliggende på matr. nr. 8d og matr. nr. 4h, Gauerslund By, Gauerslund. Vejle Kommune har modtaget ansøgning om omlægning af en del af den private

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 22. marts 2016, kl. 19.00 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 95 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter naturbeskyttelseslovens 26a, stk. 3.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter naturbeskyttelseslovens 26a, stk. 3. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 22. september 2014 J.nr.: NMK-512-00086 Ref.: LTP-NMKN AFGØRELSE i sag om nedlæggelse af en sti i Faxe Kommune Natur- og

Læs mere

Protokol fra vejsyn på den private fællesvej Ringkøbingvej i Varde By, afholdt tirsdag den 9. oktober 2012 kl

Protokol fra vejsyn på den private fællesvej Ringkøbingvej i Varde By, afholdt tirsdag den 9. oktober 2012 kl «Navn adresse» «Beliggenhed» «Matrnr» Protokol fra vejsyn på den private fællesvej i Varde By, afholdt tirsdag den 9. oktober 2012 kl. 14.00. Den 9. oktober 2012 afholdt Varde Kommunes vejafdeling vejsyn

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 3. september 2012 12/06521 BETALING FOR VEJBELYSNING Vejdirektoratet har behandlet din klage af 21. juni 2012, hvor du som formand for foreningen klager over Kommunens

Læs mere

Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af vandløb i kommunen.

Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af vandløb i kommunen. Dato: 24.01.2017 Sags id.: 15/8024 Sagsbehandler: Kristiina Mardi Afgørelse om nedklassificering af Digegrøft ved Spang Å Fredericia Kommune har udarbejdet en plan for den fremtidige klassifikation af

Læs mere

Vedr. nedlæggelse af usikrede jernbaneoverskæringer

Vedr. nedlæggelse af usikrede jernbaneoverskæringer Vedr. nedlæggelse af usikrede jernbaneoverskæringer Overkørsel 310-311 Ved nedlæggelse af disse overkørsler opgraderes en eksisterende markvej til privat fællesvej og den forlænges til en eksisterende

Læs mere

Udkast til afgørelse: Overdragelse af betaling for udgifter til belysning

Udkast til afgørelse: Overdragelse af betaling for udgifter til belysning Grundejere ved den private fællesvej [ ] Udkast til afgørelse: Overdragelse af betaling for udgifter til belysning Dragør Kommune har besluttet at iværksætte en proces om at overdrage betaling af udgifter

Læs mere

Styregruppen for Kildevej har aftalt et møde med Holstebro Kommune den 7. juli 2016, hvorfor du stiller følgende spørgsmål:

Styregruppen for Kildevej har aftalt et møde med Holstebro Kommune den 7. juli 2016, hvorfor du stiller følgende spørgsmål: Dato 6. juli 2016 Sagsbehandler Ivan Skaaning Hansen Mail ih@vd.dk Telefon +4 7244 3112 Dokument 16/0917-2 Side 1/ Nedklassificering af Kildevej i Holstebro Du har i e-mail af. juli 2016 bedt Vejdirektoratet

Læs mere

Forslag om nedklassificering af Skelgrøften fra offentligt til privat vandløb

Forslag om nedklassificering af Skelgrøften fra offentligt til privat vandløb Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 jog@jammerbugt.dk 06-11-2017 Sagsnr.: 06.02.02-P19-13-17

Læs mere

Silkeborg Kommunes afgørelse af 20. april 2017 er ugyldig på grund af utilstrækkelig begrundelse for, at den private fællesvej skal nedlægges.

Silkeborg Kommunes afgørelse af 20. april 2017 er ugyldig på grund af utilstrækkelig begrundelse for, at den private fællesvej skal nedlægges. Dato 27. juni 2018 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 17/07567-33 Side 1/7 Klage over Silkeborg Kommunes afgørelse af 20. april 2017 vedrørende nedlæggelse af den

Læs mere

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand

Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Center for Teknik og Miljø Natur og Vand Stiplan for fredningen Helsingørs Grønne Vestkile 1 Indledning Natur- og Miljøklagenævnet meddelte med brev af 23. september 2011, at Natur- og Miljøklagenævnet

Læs mere

Søndermarken 8 mfl., 6670 Holsted

Søndermarken 8 mfl., 6670 Holsted TEKNIK & MILJØ Vej & park Dato: 01-09-2014 Sagsnr.: 13/45122 Kontaktperson: Carsten Wagner Sørensen Dir. tlf.: 7996 6212 Fax: 7539 3444 E-mail: cws@vejen.dk EAN-nr.: 5798005410157 Forslag Søndermarken

Læs mere

Din klage Du klager over, at Kommunen den 27. februar 2014 har meddelt dig et påbud om at fjerne et træ placeret i vejareal ud for din ejendom, B 7.

Din klage Du klager over, at Kommunen den 27. februar 2014 har meddelt dig et påbud om at fjerne et træ placeret i vejareal ud for din ejendom, B 7. Dato 9. oktober 2014 Dokument 14/03405 Side Påbud om fjernelse af træ ud for B 7 Vejdirektoratet har behandlet din klage af 4. marts 2014, hvor du klager over Kommunens påbud af 27. februar 2014 om fjernelse

Læs mere

Ansøger har oplyst, at det efter deres opfattelse kun er Hallevej 12, der er vejberettiget.

Ansøger har oplyst, at det efter deres opfattelse kun er Hallevej 12, der er vejberettiget. Til grundejeren. Teknik og Miljø Trafik og vej Rådhustorvet 4 8781 Horsens Telefon: 76292929 teknikogmiljo@horsens.dk www.horsenskommune.dk Partshøring om nedlæggelse af privat fællesvej Vejmyndigheden

Læs mere

Forslag om nedklassificering af Krinkelenggrøften fra offentligt til privat vandløb

Forslag om nedklassificering af Krinkelenggrøften fra offentligt til privat vandløb Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 jog@jammerbugt.dk 29-09-2017 Sagsnr.: 06.02.02-P19-9-17

Læs mere

Forslag. Forslag til lov om private fællesveje

Forslag. Forslag til lov om private fællesveje Lov nr. 1537 af 21. december 2010 om private fællesveje Fremsat den 5. november 2010 af transportministeren (Hans Christian Schmidt) Forslag til Forslag til lov om private fællesveje Kapitel 16 Ikrafttræden

Læs mere

Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, 8800 Viborg

Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, 8800 Viborg Viborg Kommune Teknik & Miljø Trafik og Veje Prinsens Allé 5 Att. Rasmus Ørtoft 24.10.2013 CM Sagsnr. 13/55654 Vedrørende nedlæggelse af del af den private fællesvej over Kildevej 11, I henhold til samtale

Læs mere

kommunen skjuler det reelle ønske, hvilket er at bevare flest mulige veje på private hænder for at spare penge

kommunen skjuler det reelle ønske, hvilket er at bevare flest mulige veje på private hænder for at spare penge Peter Rydder Trondhjemsgade 8 8200 Aarhus N Dato 16. november 2015 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 15/08838-17 Side 1/7 Afslag på trafiktælling på Oslogade

Læs mere

Forslag om nedklassificering af Bent Madsens vandløb fra offentligt til privat vandløb

Forslag om nedklassificering af Bent Madsens vandløb fra offentligt til privat vandløb Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 jog@jammerbugt.dk 27-11-2017 Sagsnr.: 06.02.02-P19-16-17

Læs mere

Forslag om nedklassificering af Vandengsvandløbet nr. 138 fra offentligt til privat vandløb

Forslag om nedklassificering af Vandengsvandløbet nr. 138 fra offentligt til privat vandløb Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 07-09-2016

Læs mere

ALTERNATIV 2. På strækningen fra Aulum til Herning anvendes samme løsning som beskrevet i hovedforslaget.

ALTERNATIV 2. På strækningen fra Aulum til Herning anvendes samme løsning som beskrevet i hovedforslaget. HOVEDFORSLAGET Hovedforslaget omfatter motorvej fra Holstebro syd til Herning nord (Sundsvej) og en 2-sporet landevej vest om Herning mellem rute 18 og rute 15. Desuden udbygges Herningvej i Holstebro

Læs mere

Administrativ indstilling

Administrativ indstilling Sagsnummer: 17/12489 Valg af endelig linieføring - Cykelsti syd om Askov (C) Administrativ indstilling Chef for Teknik & Miljø Peter Hansen indstiller, at Teknik & Miljø arbejder videre med linjeføringen

Læs mere

Skov- og Naturstyrelsen, Midtjylland

Skov- og Naturstyrelsen, Midtjylland Skov- og Naturstyrelsen, Midtjylland UDKAST NOTAT 3. april 2009 Fjederholt Å ejendomsmæssig forundersøgelse resultater og projektforslag 1. Undersøgelsen 1.1 Sammenstilling Bilag 1. Opgørelse af den ejendomsmæssige

Læs mere

Forslag om nedklassificering af Hvolbæk nr. 111

Forslag om nedklassificering af Hvolbæk nr. 111 Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 jog@jammerbugt.dk 221-09-2017 Sagsnr.:

Læs mere

Trods vores brev af 2. september 2014 har vi ikke modtaget dine eventuelle bemærkninger til kommunens bemærkninger af 19. august 2014.

Trods vores brev af 2. september 2014 har vi ikke modtaget dine eventuelle bemærkninger til kommunens bemærkninger af 19. august 2014. Dato 2. december 2014 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon 7244 3113 Dokument 14/05832-21 Side 1/6 Istandsættelse af Nørre Hurupvej I brev af 7. april 2014 har du på egne og naboers

Læs mere

Afgørelse af klage over afslag på ansøgning om nedlæggelse af privat fællesvej

Afgørelse af klage over afslag på ansøgning om nedlæggelse af privat fællesvej Dato 28. juli 2014 Dokument 13/21309 Side Afgørelse af klage over afslag på ansøgning om nedlæggelse af privat fællesvej Vejdirektoratet har behandlet jeres klage over Kommunens afgørelse af 2. oktober

Læs mere

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 12-010. Boligområde syd for Gub Sø

Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 12-010. Boligområde syd for Gub Sø Teknik og Miljø 15.9.14/aml Sagsnr. emn-2014-04472 Notat vedrørende indsigelser til forslag til lokalplan 12-010. Boligområde syd for Gub Sø Nr. Afsender 1 EnergiMidt Infrastruktur A/S Tietgensvej 2-4

Læs mere

Om en landinspektørs utilstrækkelige undersøgelser forud for afgivelse af erklæring om slettelse af en privat fællesvej

Om en landinspektørs utilstrækkelige undersøgelser forud for afgivelse af erklæring om slettelse af en privat fællesvej Om en landinspektørs utilstrækkelige undersøgelser forud for afgivelse af erklæring om slettelse af en privat fællesvej I en matrikulær sag om slettelse af en privat fællesvej havde landinspektør L afgivet

Læs mere

Afgørelse klage over afvisning af partsstatus til nabos anlæg af vej og ny overkørselstilladelse

Afgørelse klage over afvisning af partsstatus til nabos anlæg af vej og ny overkørselstilladelse Dato 19. marts 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon 7244 3065 Dokument 14/17710-11 Side 1/6 Afgørelse klage over afvisning af partsstatus til nabos anlæg af vej og ny overkørselstilladelse

Læs mere

Århus Kommune Miljøkontoret Magistratens 2. Afdeling. Skjoldhøj-kilen et rekreativt område. Marts 2005

Århus Kommune Miljøkontoret Magistratens 2. Afdeling. Skjoldhøj-kilen et rekreativt område. Marts 2005 Århus Kommune Miljøkontoret Magistratens 2. Afdeling Skjoldhøj-kilen et rekreativt område Marts 2005 Spildevandsplan 2003 Indledning I løbet af 2005 gennemføres mindst fem kommunale og statslige anlægsprojekter

Læs mere

Projekt Drivvejen til hest

Projekt Drivvejen til hest Projekt Drivvejen til hest Hvad er det vi vil Ridespor RKSK har til formål at fremme mulighederne for at ride i naturen i Ringkøbing-Skjern Kommune til gavn for både bosætning, turisme og erhverv. Ringkøbing-Skjern

Læs mere

Forslag om nedklassificering af Fællesgrøften i Nørhalne Mose samt afløbet til Svedegrøften til privat vandløb

Forslag om nedklassificering af Fællesgrøften i Nørhalne Mose samt afløbet til Svedegrøften til privat vandløb Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 www.jammerbugt.dk Find selvbetjeningsløsninger og kontaktoplysninger på vores hjemmeside Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 25-08-2016

Læs mere

I skriver, at I aldrig er blevet informeret om en nedklassificering af vejen, og at en statusændring af vejen aldrig er blevet offentliggjort.

I skriver, at I aldrig er blevet informeret om en nedklassificering af vejen, og at en statusændring af vejen aldrig er blevet offentliggjort. Dato 3. maj 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/04555-8 Side 1/5 Status for Højmark 5-7 Vejdirektoratet har den 29. marts 2016 modtaget jeres udaterede

Læs mere

NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35

NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35 NEDKLASSIFICERING AF DEL AF H35 Sønderborg Kommune, Vand & Natur, træffer hermed afgørelse om at nedklassificere en del af det offentlige vandløb, H35, fra offentligt vandløb til privat vandløb. Nedklassificeringen

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25. november / Torkil Schrøder-Hansen

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25. november / Torkil Schrøder-Hansen DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 25. november 2013 13/17288-13 Torkil Schrøder-Hansen tsh@vd.dk +45 72443065 AFGØRELSE ISTANDSÆTTELSE AF VEJ Vejdirektoratet har behandlet din klage af den 28. august

Læs mere

Foreløbig TILSTANDSRAPPORT

Foreløbig TILSTANDSRAPPORT NEDKLASSIFICERING AF OFFENTLIGE VEJE TIL PRIVATE FÆLLESVEJE Foreløbig TILSTANDSRAPPORT Højvangsvej med 2 sideveje RANDERS KOMMUNE MILJØ og TEKNIK Laksetorvet 89 Randers TLF. 89 15 15 15 BILAGSOVERSIGT

Læs mere

VEJVEDLIGEHOLDELSE I MUNKENS KLIT NORD.

VEJVEDLIGEHOLDELSE I MUNKENS KLIT NORD. VEJVEDLIGEHOLDELSE I. Vejene i Munkens Klit Nord er private fællesveje. Ved private fællesveje er det den enkelte grundejer, skal holde vejen i god og forsvarlig stand i forhold til færdslens art og omfang,

Læs mere

Klage over afslag på ansøgning om overkørsel

Klage over afslag på ansøgning om overkørsel Dato 27. november 2015 Sagsbehandler Julie Egholm Mail jue@vd.dk Telefon +45 7244 3135 Dokument 15/09409-22 Side 1/6 Klage over afslag på ansøgning om overkørsel Vejdirektoratet har behandlet en klage

Læs mere

Værd at vide om omklassificering af vandløb

Værd at vide om omklassificering af vandløb Værd at vide om omklassificering af vandløb Forklaring på begreber samt svar på nogle af de spørgsmål, som kommunerne ofte får stillet, når vandløb omklassificeres Begreber Vandløb Ved et vandløb forstås

Læs mere

INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ

INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ INITIATIVGRUPPEN TOMMESENSVEJ http://tommesensvej.dk initiativgruppen@tommesensvej.dk Referat fra møde i InSide den 3. november 2016 Der var mødt 18 beboere fra Tommesensvej. Derudover deltog fra Initiativgruppen:

Læs mere

Indhold. Forslag om nedklassificering af Søndre Mosegrøft, nr. 266

Indhold. Forslag om nedklassificering af Søndre Mosegrøft, nr. 266 Vækst og Udvikling Vand og Natur Toftevej 43, 9440 Aabybro Tlf.: 7257 7777 Fax: 7257 8888 raadhus@jammerbugt.dk www.jammerbugt.dk Gunnar Hansen Direkte 7257 7846 jog@jammerbugt.dk 25-10-2017 Sagsnr.: 06.02.02-P19-11-17

Læs mere

I brev af 5. september 2011 har du klaget over Kommunens afgørelse af 4. august 2011 om istandsættelse af K vej.

I brev af 5. september 2011 har du klaget over Kommunens afgørelse af 4. august 2011 om istandsættelse af K vej. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 13. marts 2013 11/14648 ISTANDSÆTTELSE AF VEJ I brev af 5. september 2011 har du klaget over Kommunens afgørelse af 4. august 2011 om istandsættelse af K vej. Du

Læs mere

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget

TÅRNBY KOMMUNE. Åbent referat. til Teknik- og Miljøudvalget TÅRNBY KOMMUNE Åbent referat til Teknik- og Miljøudvalget Mødedato: Torsdag den 9. oktober 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: 215, Mødelokale Jan Jakobsen, Anders Krantz, Arne S. Hansen,

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 3. april 2016

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 3. april 2016 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 3. april 2016 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Irene Jessen og Kristian Jacobsen benytter den private fællesvej, som vejadgang til deres ejendom Åbøllingvej 3, 6683 Føvling.

Irene Jessen og Kristian Jacobsen benytter den private fællesvej, som vejadgang til deres ejendom Åbøllingvej 3, 6683 Føvling. TEKNIK & MILJØ Vej & trafik Dato: 10-06-2013 Sagsnr.: 12/13699 Kontaktperson: Carsten Wagner Sørensen Dir. tlf.: 7996 6212 Fax: 7539 3444 E-mail: cws@vejenkom.dk EAN-nr.: 5798005410157 NOTAT Åbøllingvej

Læs mere

Søndermarken 8 mfl., 6670 Holsted. Kendelse om drift og vedligehold af privat fællesvej

Søndermarken 8 mfl., 6670 Holsted. Kendelse om drift og vedligehold af privat fællesvej TEKNIK & MILJØ Vej & park Dato: 30-12-2014 Sagsnr.: 13/45122 Kontaktperson: Carsten Wagner Sørensen Dir. tlf.: 7996 6212 Fax: 7539 3444 E-mail: cws@vejen.dk EAN-nr.: 5798005410157 Kendelse Søndermarken

Læs mere

NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE

NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE NOTAT OM EN RÆKKE SPØRGSMÅL I FORBINDELSE MED GRUNDEJERNES BETALING FOR BELYSNING AF PRIVATE FÆLLESVEJE I DRAGØR KOMMUNE 1. Indledning Dragør Kommune har anmodet os om at redegøre for en række spørgsmål

Læs mere

Hertil kommer, at du ønsker, at kommunen udsteder et påbud til Hyldebo Grundejerforening om at etablere en midlertidig adgang.

Hertil kommer, at du ønsker, at kommunen udsteder et påbud til Hyldebo Grundejerforening om at etablere en midlertidig adgang. Dato 17. maj 2016 Sagsbehandler Søren Peter Kongsted Mail spk@vd.dk Telefon +45 7244 3113 Dokument 16/02002-12 Side 1/5 Medd. klager, at afgør. er lovlig I brev af 5. februar 2016 har du på vegne af L

Læs mere

Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb

Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb Bilag 1 til foranalyse: Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb Omklassificering af veje sagsgang hovedforløb Hovedforløbet/sagsgangen for omklassificering af kommunens veje er omfattende. Dels fordi

Læs mere

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter naturbeskyttelseslovens 26 a.

Natur- og Miljøklagenævnet har truffet afgørelse efter naturbeskyttelseslovens 26 a. Rentemestervej 8 2400 København NV Telefon: 72 54 10 00 nmkn@nmkn.dk www.nmkn.dk 26. marts 2015 J.nr.: NMK-512-00116 Ref.: LTP AFGØRELSE i sag om nedlæggelse af passage/sti i Silkeborg Kommune Natur- og

Læs mere

Resumenotat. Til: Holstebro Byråd Sagsnr.: P Vedr.: Kommentering af høringssvar Naturparkplan Nissum Fjord Dato:

Resumenotat. Til: Holstebro Byråd Sagsnr.: P Vedr.: Kommentering af høringssvar Naturparkplan Nissum Fjord Dato: Side 1/7 Resumenotat Til: Holstebro Byråd Sagsnr.: 01.05.18-P20-2-14 Vedr.: Kommentering af høringssvar Naturparkplan Nissum Fjord Dato: 01-02-2018 Dette notat er udarbejdet som et grundlag for den politiske

Læs mere

ISTANDSÆTTELSE AF PRIVAT FÆLLESVEJ.

ISTANDSÆTTELSE AF PRIVAT FÆLLESVEJ. DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 7. september 2011 10/13150 ISTANDSÆTTELSE AF PRIVAT FÆLLESVEJ. Principperne for udgiftsfordelingen var begrundet i saglige hensyn. Kommunen kunne antage at en låge

Læs mere

Afgørelse klage over udgiftsfordeling Kong Valdemars Vej kommunens sagsnr. 2015-1697

Afgørelse klage over udgiftsfordeling Kong Valdemars Vej kommunens sagsnr. 2015-1697 Dato 28. oktober 2015 Sagsbehandler Kim Remme Birkholm Mail kbf@vd.dk Telefon +45 7244 3065 Dokument 15/13243-6 Side 1/6 Afgørelse klage over udgiftsfordeling Kong Valdemars Vej kommunens sagsnr. 2015-1697

Læs mere

Vi har senest modtaget jeres bemærkninger af 11. august 2014 til Kommunens udtalelse af 5. august 2014.

Vi har senest modtaget jeres bemærkninger af 11. august 2014 til Kommunens udtalelse af 5. august 2014. Dato 16. september 2014 Dokument 14/07355 Side Vejen Kommunes afslag på at nedlægge den private fællesvej Å vej 1-3 Vejdirektoratet har behandlet jeres klage af 21. maj 2014. Det fremgår af sagens oplysninger,

Læs mere

Notat om lovgivning for optagelse af private fællesveje som offentlige og istandsættelse af private fællesveje

Notat om lovgivning for optagelse af private fællesveje som offentlige og istandsættelse af private fællesveje Notat 26. maj 2015 Sagsbeh.:SV J.nr.: 05.02.00-P21-56-15 Vej og Park Notat om lovgivning for optagelse af private fællesveje som offentlige og istandsættelse af private fællesveje Nærværende notat beskriver

Læs mere

Notat. Udgifter ved omklassificering af veje. Økonomi. Nedklassificering

Notat. Udgifter ved omklassificering af veje. Økonomi. Nedklassificering Notat Udgifter ved omklassificering af veje Byrådet vedtog på møde 25. august 2015, at der skal foretages en omklassificering af en række veje, for at opnå en harmonisering i kommunen. Beslutningen er

Læs mere

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 27. juni / x x x

DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 27. juni / x x x DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 27. juni 2013 13/11032-5 x x x ISTANDSÆTTELSE AF PRIVAT FÆLLESVEJ Vejdirektoratet har behandlet klage af 20. maj 2013 fra klagerne, L vej 33. De har klaget over

Læs mere