RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 8/6-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS AMT

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 8/6-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS AMT"

Transkript

1 RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 8/6-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS AMT Medlemmer af brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns Statsskovdistrikt (formand) ML - Mogens Lock Hansen, Københavns Amt EM - Erik Mollerup, Albertslund Kommune HA - Hjalte Aaberg, Albertslund Kommune GS - Gitte Schack, Værløse Kommune ML - Mogens Lethraborg, Danmarks Naturfredningsforening (Albertslund Lokalkomité) AH - Anna Bodil Hald, Danmarks Naturfredningsforening (Hareskov Lokalkomité) GB - Gunnar Brüsch, Friluftsrådet (Det Danske Spejderkorps) JC - Jørgen Christensen, Friluftsrådet (Bolig-,Motor-og Hjælpemiddeludvalget) PJ - P. E. Birk Jakobsen, Danmarks Idræts-Forbund Sekretær: Christina Odgaard, Københavns Statsskovdistrikt Ikke deltaget: NJ - Nora Jørgensen, Solrød Kommune NI - Nanna Ilmer, Friluftsrådet (Dansk Kano og Kajak Forbund) Dagsorden 1. Bemærkninger til resumé fra mødet den 28/1-98. PJ spurgte til indførelsen af regler for hundetræning i Vestskoven. KS fortalte, at distriktet havde opstillet reglerne i samarbejde med de hundeklubber, som træner i området og at reglerne nu var sat i kraft og skilte opsat ved arealerne (det er planen at skiltene fjernes efter 1 år). Denne synliggørelse af de også hidtil gældende regler (at det f.eks. heller ikke er tilladt for enkeltpersoner at udføre sportræning med deres hund) havde afstedkommet en enkelt henvendelse fra en ikke-organiseret hundefører. GB supplerede, at den indførte ordning havde givet positiv feedback fra organisationen. 2. Evaluering af brugerrådet. KS nævnte, at distriktet forventer at udfylde sit eget spørgeskema enslydende med den fælles besvarelse. I al fald vil evt. divergerende besvarelse være kendt af brugerrådene.

2 Sammendraget af medlemmernes udfyldelse blev gennemgået: - spm. 9: Hvem savnes? GB mente, at der skal være krav om en fast repræsentant fra de samvirkende invalideorganisationer. - spm. 11: Rådet var enig i det uhensigtsmæssige ved indvalg på offentlige møder. - spm. 18: Hvem foreslås? GB foreslog besøg af styrelsens driftsplan-ansvarlige i f.m. driftsplan-revision. JC nævnte, at anden faglig ekspertises tilstedeværelse kunne have været nyttig i forbindelse med et dagsordenspunkt, der medførte debat om pesticider. ML nævnte, at der til en kommende drøftelse om Vejleå-dalen bør inviteres historisk ekspertise. KS mindede om, at medlemmerne selv bør reagere med sådanne forslag, når det ved læsning af dagsordener findes relevant at invitere særlige repræsentanter a.h.t. afholdelse/belysning af en given diskussion. I forlængelse af JC s indlæg redegjorde KS for dels statsskovenes og specifikt distriktets politik/praksis m.h.t. pesticider (herunder forsøg på dele af distriktet med alene manuel bekæmpelse af bjørneklo), dels den videre udvikling i sagen omkring brug af pesticider i juletræsbevoksningen ved Vangehus. Vedr. sidstnævnte var der afholdt møde med Kbh.s Vandforsyning, hvorefter det var besluttet at indstille brug af pesticider (og dyrkning af nordmannsgraner) i denne bevoksning. - spm : KS mindede om, at medlemmerne selv skal fremkomme med eventuelle fremtidige behov/ønsker. Der var ingen konkrete anker fra de tilstedeværende. - spm. 22: ML, PJ og AH gav udtryk for den tolkning, at de offentlige møder ikke var egentlige brugerrådsmøder. KS begrundede sin - modsatte - tolkning med, at de faste medlemmer på de offentlige møder får de nødvendige bidrag fra de uorganiserede brugere, der jo ellers ikke kommer til orde i rådet. ML ønskede mindst 2 ordinære årlige møder. F.eks. mens driftsplanlægningen stod på, føltes møderne for sjældne. GB mente, det er bedre at aftale ekstraordinære møder ved behov, frem for at operere med mindre intervaller i almindelighed. Mødernes begyndelsestidspunkt blev diskuteret. Flere mente, at kl. 14 er for tidligt. GB mente, at evt. flere faste møder ville nødvendiggøre placering decideret udenfor arbejdstid. - spm. 32: Svar fra to (om ikke at have kunnet få punkter på dagsordenen) undrede KS, som fastslog, at dem der vil have et bestemt punkt på dagsordenen også får det - medmindre skovdistriktet skønner, at det ikke er rimeligt at anvende brugerrådets tid på at drøfte emnet, fordi det umiddelbart kan afgøres ved en bilateral drøftelse/afklaring. Er man utilfreds med skovdistriktets skøn kan emnet naturligvis komme på dagsordenen. Der var ingen som meldte sig som utilfreds - dvs at have krydses af ved ikke at kunne få punkter på dagsordenen. Gennemgang af oplægget til fælles skema-udfyldelse: ad spm. 3: Holdningen var generelt, at man ønsker 2 årlige møder foruden det offentlige. ad spm. 6: Stemning for, at sidste komma stryges.

3 I øvrigt enig opbakning om svar og formuleringer. Til ML s spørgsmål om, hvornår den i spm. 1 nævnte 4- års-periode indledes, svarede KS, at det mest oplagte må være fra enkeltmedlemmets udpegning. Drøftelse af distriktets notat af 22/5-98: KS begrundede sit forslag om sammenlægning med, at drøftelserne er så generelle - og opdelingen af arealerne/emnerne til de tre amter (to råd) så tilfældig - at han hellere vil give alle rådsmedlemmer mulighed for at høre hinandens indlæg samt (herpå) modtage samlet rådgivning fra ét organ. KS motiverede den foreslåede sammensætning med, at DN må vægtes forholdsvis tungt a.h.t. naturinteressernes repræsentation, samt at Friluftsrådet er en nøgledeltager i sin egenskab af paraply for de fleste organisationer. Der udspandt sig en livlig, engageret diskussion om sammensætningen af et sammenlagt råd. GB var bange for, at der med den foreslåede model bliver for få kommune-repræsentanter. EM frygtede nogle meget lange møder og mente, at f.eks. DN-repræsentanter skal udpeges af hovedorganisationen i et passende antal dækkende regionen. PJ mente, antallet af repræsentanter fra hver organisation bør nedsættes. Til frygten for tab af specifikke dagsordenspunkter/diskussioner sagde KS, at det stadig vil være muligt at aflevere/modtage konkrete henvendelser på de offentlige møder eller ved anden personlig henvendelse. Det vil også være muligt at holde en bredere kreds af interessenter orienteret via en mailingliste, som er udvidet i f.t. den fremtidige medlemsskare. KS konkluderede, at det ud fra diskussionerne i begge brugerråd synes klart, at det i hvert fald skal forsøges over en periode at have ét samlet råd. På baggrund af tilkendegivelserne på møderne vil KS overveje den endelige sammensætning. Der var enighed om, at en evt. sammenlægning bør ske fra næste årsskifte og den eventuelle slankning kan ske ved naturlig afgang. 3. Revurdering af indsatsområderne for statslig skovrejsning. KS redegjorde; der satses først og fremmest på færdiggørelse af Vestskoven og Karlstrup Skov. Desuden på projekt ved Gundsø. Distriktet forventer at købe Strukturdirektoratet til i sommeren 1998 at udarbejde et forprojekt, som skal kortlægge om det er realistisk at erhverve ejendomme til den statslige skovrejsning. Muligvis kan der dukke noget op ved Lille Skensved, men det vil bero på evt. lokale initiativer samt efterfølgende opbakning. Som udgangspunkt skal et muligt projekt omfatte mindst 100 hektar før styrelsen vil søge at realisere det. ML spurgte til evt. udvidelse af Vestskoven, ved opkøb af resten af Porsemosen. KS svarede, at det ikke ville komme på tale.

4 Skovdistriktet skal svare styrelsen inden Dersom medlemmer inden medio september 1998 får gode ideer til nye indsatsområder, modtager skovdistriktet gerne besked herom. 4. Driftsplanen KS bragte den sent indføjede plandel om delvis tilplantning af Kollekolle-markerne på bane. GS påpegede, at det ville tage udsigten fra motorvejstrafikanterne. AH var enig i at arealet skulle overgå til skov men så hellere, at man baserede sig på naturlig succession (og hvis plantning, da i det mindste med nogle uordentlige skovbryn). KS replicerede, at der skal tungtvejende argumenter til for ikke at vælge et design, som både giver en landskabelig/naturmæssig gevinst og til sin tid giver mulighed for at høste værdifuldt træ. KS konkluderede at brugerrådet kunne bakke op om at arealet overgår til skov. På GB s opklarende spørgsmål svarede KS, at Vestskovudvalget er den politiske styregruppe, der oprindeligt nedsattes ved skovens etablering, og som fortsat med lange mellemrum holder møde i påkommende vigtige tilfælde. GB spurgte, hvorledes formuleringen fra planen om at tilgodese særligt belastede unge tænkes realiseret. KS nævnte som eksempel samarbejdet mellem Tisvilde distrikt og SSP, som har fået et areal stillet til rådighed til forskellige indretninger/aktiviteter for storbyens udsatte børn og unge. AH spurgte, hvilke hensyn der i driften tages til (gammel) morbund og til historiske levn. KS svarede, at den jordbearbejdning som eventuelt kan komme på tale næppe afstedkommer nogen førstegangsødelæggelser; tilsvarende indgreb vil have forekommet tidligere f.eks. ved forrige foryngelse af et givet areal. Distriktet tager jævnfør driftsplanen hensyn til stenanlæg mv. Der tages ikke deciderede tiltag til at bevare morbundsarealer. ML appellerede til, at opstående vådområder i Vestskoven (p.g.a. dræn-sammenbrud) ikke afdrænes. KS svarede, at emnet har været drøftet før og at styrelsen herefter har truffet beslutningen om den vejledende arealstørrelse. Baggrunden er naturligvis den at det er uacceptabelt at f.eks. 5 eller 10 ha skov dør pga at et dræn bryder sammen. Uden nye momenter/viden står denne beslutning fast. GB gjorde indsigelse mod driftsplanens passus om, at lystfiskeriforeningernes motorbådstilladelser kan gøres markant dyrere, hvis der ønskes en færdselsregulering på Furesøen. ML viderebragte et lokalt hjertesuk over det meget svineri og hærværk på madpakkehuset ved Mønterne. KS fortalte, at vi til stadighed kæmper en ulige kamp for at holde opryddet, rent og frit for graffitti. Madpakkehuset ved Herstedhøje - som er endnu mere udsat end det ved Mønterne - påtænkes udskiftet til en hærværkssikret og vedligeholdelsesvenligere udgave i f.m. opførelse af det nye minibesøgscenter. GB spurgte, om der kunne tænkes bevilget en ekstra naturvejleder, til formidling af Mølleåsystemet. KS svarede at han var enig i behovet og at distriktet gerne husede en sådan naturvejleder. Men skovdistriktet har ikke søgt styrelsen om en ekstra naturvejleder eftersom styrelsen i disse år skal skære ned på antallet af årsværk, og det derfor ikke er det rigtige tidspunkt at anmode om flere medarbejdere. Mødedeltagerne markerede et stærkt ønske om endnu en naturvejleder.

5 5. Overvejelser om en shelter på Gisselfeldengen, Ll. Hareskov. AH var bange for, at man med en shelter lagde op til efterfølgende pres fra brugerkredsen om vandfremføring, toilet etc. GB indskød, at der i disse år, uden yderligere faciliteter, opføres utallige shelters (som placeres væk fra vej). Den nærmere placering drøftedes kort. Rådet tilsluttede sig ideen om en placering i nordvest. 6. Eventuelt. PJ spurgte til de nye rideregler, og KS redegjorde: Planen er at lukke for ridning på øvrige veje i de skove, hvor der samtidig kan tilbydes sammenhængende ridestinet med tilhørende kortfolder. Når de udarbejdede kort foreligger optrykt, vil distriktet tage kontakt med hvert enkelt rideetablissement, som benytter vore arealer. Det blev foreslået på sigt at sætte et dagsordenspunkt om børnehavers brug af skovene. PJ nævnte, at Skovens Dag havde været en succes i Hareskoven. Næste møde er som tidligere aftalt søndag den 13. september kl i Karlstrup Skov. Skovdistriktet sørger for indbydelse m.v. ud fra standard-konceptet. Forslag til emner/punkter modtages gerne og helst inden /6-98 Christina Odgaard / Kim Søderlund

RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 28/1-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS OG ROSKILDE AMTER

RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 28/1-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS OG ROSKILDE AMTER RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 28/1-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS OG ROSKILDE AMTER Medlemmer af brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns Statsskovdistrikt (formand) JN -

Læs mere

Referat fra møde den 15. marts 2000 i Brugerrådet

Referat fra møde den 15. marts 2000 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 15. marts 2000 i Brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns statsskovdistrikt (formand) FN - Flemming Nejstgaard,

Læs mere

RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 24/4-96Fejl! Bogmærke er ikke defineret. FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS OG ROSKILDE AMTER

RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 24/4-96Fejl! Bogmærke er ikke defineret. FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS OG ROSKILDE AMTER RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 24/4-96Fejl! Bogmærke er ikke defineret. FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I KØBENHAVNS OG ROSKILDE AMTER Medlemmer af brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns

Læs mere

REFERAT FRA MØDE DEN I Fejl! Bogmærke er ikke defineret.københavns STATSSKOVDISTRIKTS BRUGERRÅD

REFERAT FRA MØDE DEN I Fejl! Bogmærke er ikke defineret.københavns STATSSKOVDISTRIKTS BRUGERRÅD REFERAT FRA MØDE DEN 20.1 1999 I Fejl! Bogmærke er ikke defineret.københavns STATSSKOVDISTRIKTS BRUGERRÅD Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns Statsskovdistrikt (formand) MH - Mogens Holmen, Frederiksborg

Læs mere

Referat fra møde den 12. november 2003 i Brugerrådet

Referat fra møde den 12. november 2003 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 12. november 2003 i Brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Skov- og Naturstyrelsen, Københavns Statsskovdistrikt FN - Flemming

Læs mere

Referat fra møde den 24. marts 2004 i Brugerrådet

Referat fra møde den 24. marts 2004 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 24. marts 2004 i Brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Skov- og Naturstyrelsen, Københavns Statsskovdistrikt KRJ - Karin

Læs mere

Medlemmerne udpeges for en 4-årig periode, for de kommunale repræsentanter gælder udpegningen for en valgperiode.

Medlemmerne udpeges for en 4-årig periode, for de kommunale repræsentanter gælder udpegningen for en valgperiode. Falster Statsskovdistrikt Landsdelscenter Storstrøm J.nr. Ref. Juni 2007 Nyt brugerråd efter kommunalreformen Brugerrådets sammensætning Efter kommunalreformen er det nødvendigt at ændre sammensætningen

Læs mere

RESUMÉ AF STIFTENDE BRUGERRÅDSMØDE 13/9-95Fejl! Bogmærke er ikke defineret. FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I FREDERIKSBORG AMT

RESUMÉ AF STIFTENDE BRUGERRÅDSMØDE 13/9-95Fejl! Bogmærke er ikke defineret. FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I FREDERIKSBORG AMT RESUMÉ AF STIFTENDE BRUGERRÅDSMØDE 13/9-95Fejl! Bogmærke er ikke defineret. FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I FREDERIKSBORG AMT Medlemmer af brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns Statsskovdistrikt

Læs mere

Referat fra møde den 12. marts 2003 i Brugerrådet

Referat fra møde den 12. marts 2003 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 12. marts 2003 i Brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Skov- og Naturstyrelsen, Københavns Statsskovdistrikt KRJ - Karin

Læs mere

Referat fra møde den i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov

Referat fra møde den i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 6.10 2005 i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov Mødedeltagere: KH Kaj V. Hansen, Roskilde Kommune OM Ole Røtzler Møller, Roskilde

Læs mere

Referat fra mødet den 10. september 2007 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov

Referat fra mødet den 10. september 2007 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt SNS-202-00015 Referat fra mødet den 10. september 2007 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov Mødedeltagere: FH JØ HJ PE SJ IS KS Flemming Hansen,

Læs mere

NOTAT Til Arbejdsgruppen vedrørende den fremtidige lokalradioog tv-ordning

NOTAT Til Arbejdsgruppen vedrørende den fremtidige lokalradioog tv-ordning RADIO- OG TV-NÆVNET NOTAT Til Arbejdsgruppen vedrørende den fremtidige lokalradioog tv-ordning 6. maj 2003 Referat af arbejdsgruppens 3. møde den 11. april 2003 MEDIE- OG TILSKUDSSEKRETARIATET Til stede:

Læs mere

Referat fra møde den 6. november 2002 i Brugerrådet

Referat fra møde den 6. november 2002 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 6. november 2002 i Brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Skov- og Naturstyrelsen, Københavns Statsskovdistrikt SC - Steen

Læs mere

Referat fra møde den 10. november 2004 i Brugerrådet

Referat fra møde den 10. november 2004 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Referat fra møde den 10. november 2004 i Brugerrådet Mødedeltagere: MH - Mogens Holmen, Frederiksborg Amt KRJ - Karin Ravn-Jonsen, Københavns Amt KK

Læs mere

Referat fra møde den 15. marts 2006 i Brugerrådet

Referat fra møde den 15. marts 2006 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt SNS-217-00022 Mødedeltagere: Referat fra møde den 15. marts 2006 i Brugerrådet MH Mogens Holmen, Frederiksborg Amt KK Kirsten Kragh, Friluftsrådet (Dansk

Læs mere

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015

REFERAT. SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Dagsorden. DM 5. marts 2015 SBFF-2015-2 Mandag den 23. februar 2015, kl. 14 17.30 Mødelokale 3, 4. sal (DM3) Erik Alstrup, Erik S. Christensen, Anders Dalsager, Anneli Fuchs, Anders H. Johnsen (fra kl. 15), Lise Kapper, Jan Skytte,

Læs mere

Referat fra møde den 25. februar 2015 i brugerrådet

Referat fra møde den 25. februar 2015 i brugerrådet Notat Referat fra møde den 25. februar 2015 i brugerrådet Østsjælland J.nr. NST-210-00007 Mødedeltagere: Morten Bjørn, Albertslund Kommune Flemming Villadsen, Allerød Kommune Egon Petersen, Solrød Kommune

Læs mere

Referat fra møde den 7/ i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov

Referat fra møde den 7/ i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt SNS-202-00012 Referat fra møde den 7/11 2007 i skovrejsningsrådet for Himmelev Skov Mødedeltagere: BG KA KR KR PMJ SLN OS TG TC KS JPB Birthe Gottlieb,

Læs mere

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6.

Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 1. Ad. 1 Godkendelse af referat. Godkendt. Pkt. 2. Punkter til dagsordenen. Ad. 2. Faktura og regnskab ved Michelle, tages under pkt. 6. Pkt. 3 Ad. 3 Nyt fra formanden. For at få indblik i drivkraften

Læs mere

RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 21/1-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I FREDERIKSBORG AMT

RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 21/1-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I FREDERIKSBORG AMT RESUMÉ AF BRUGERRÅDSMØDE 21/1-98 FOR KØBENHAVNS STATSSKOVDISTRIKT I FREDERIKSBORG AMT Medlemmer af brugerrådet Mødedeltagere: KS - Kim Søderlund, Københavns Statsskovdistrikt (formand) MH - Mogens Holmen,

Læs mere

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018

Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune. 2010. Formål og forretningsorden for Det Grønne Råd i Hjørring Kommune, 2018 (vedtaget af Byrådet i Hjørring xx.xx.2018) 1. Formål og arbejdsområde

Læs mere

Aarhus Rådhus d. 6. april 2017 kl i værelse 426. TEKNIK OG MILJØ Ledelsessekretariatet Aarhus Kommune

Aarhus Rådhus d. 6. april 2017 kl i værelse 426. TEKNIK OG MILJØ Ledelsessekretariatet Aarhus Kommune Aarhus Rådhus d. kl. 15.00 i værelse 426 Mødedeltagere: Arne Nielsen (AN), Harlev Fællesråd Flemming Larsen (FL), Lystrup-Elsted-Elev Fællesråd Johannes Raben-Beck (JRB), Vejlby-Risskov Fællesråd Klaus

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion

Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Referat Ekstraordinær generalforsamling Egense Sejlklub søndag den 5. marts 2017 vedr. vedtægtsændringer og eksklusion Formanden bød velkommen og takkede for fremmødet som talte 67 aktive medlemmer og

Læs mere

TOLDKODEKSUDVALGET. Toldkodeksudvalgets forretningsorden, som vedtaget af. Gruppen for Almindelige Toldforskrifter. under Toldkodeksudvalget

TOLDKODEKSUDVALGET. Toldkodeksudvalgets forretningsorden, som vedtaget af. Gruppen for Almindelige Toldforskrifter. under Toldkodeksudvalget EUROPA-KOMMISSIONEN GENERALDIREKTORATET FOR BESKATNING OG TOLDUNIONEN TOLDPOLITIK B1 Generelle toldlovgivningsspørgsmål og toldprocedurer af økonomisk betydning Bruxelles, den 5. december 2001 TAXUD/741/2001

Læs mere

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C.

Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Side 1/5 Referat fra 1. møde i det rådgivende udvalg for Den Danske Naturfond Afholdt: Tirsdag d. 20. okt. kl. 13.00 16.00 Sted: Den Danske Naturfond, Energiens Hus, Vodroffsvej 59, 1900 Fr.berg C. Til

Læs mere

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg

Referat af møde i Danske Underviserorganisationers Samråds forretningsudvalg 1 Danske Underviserorganisationers Samråd Sekretariatet Vandkunsten 12 1467 København K Telefon 33 11 30 88 Telefax 33 69 63 33 Telefontid Mandag - torsdag 8.30 16 Fredag 8.30 15 Til DUS forretningsudvalg

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup

til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl til ca På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup REFERAT til Ældrerådets 7. ordinære møde tirsdag den 29. marts 2016 kl. 09.00 til ca. 13.00 På plejehjemmet Kløvervangen i skødstrup Til stede Jan Radzewicz (JR) Poul L. Ellekrog (PE) Carl Aksel Kragh

Læs mere

Referat fra mødet den 4. oktober 2017 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov

Referat fra mødet den 4. oktober 2017 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov NST-203-00006 Referat fra mødet den 4. oktober 2017 i skovrejsningsrådet for Gulddysse Skov Mødedeltagere: Morten Vincents, Roskilde Kommune Gert Salbæk Gundsømagle Vandværk Søren Dupont Dall, Pileparkens

Læs mere

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret.

Fungerende FTR Anne-Marie Varas bød velkommen. Kim var desværre forhindret. GLADSAXE KOMMUNE HK-Klubben Referat af 2. Ekstraordinærer Generalforsamling 09.12.2014 REFERAT Dato: 9. december 2014 Af: Lizzi Cederskjold Dagsorden Velkomst Bemærkninger og bilag Fungerende FTR Anne-Marie

Læs mere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere

Til Medlemmerne af Det Grønne Råd. Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) Mødedeltagere Til Medlemmerne af Det Grønne Råd 5. september 2016 Sagsbeh MKBM/KK Referat fra møde i Det Grønne Råd den 5. september 2016 (Rådsmøde nr. 01) By- og Miljøområdet Vej, Park og Miljø Rådhuset 2000 Frederiksberg

Læs mere

Torsten Jensen og Jens Peter Simonsen deltog kun i den første del af mødet (Punkt 1-3).

Torsten Jensen og Jens Peter Simonsen deltog kun i den første del af mødet (Punkt 1-3). TEKNIK OG MILJØ Emne Grønt Råds Møde den 22. november 2018 Mødedato 22. november 2018 Tidspunkt 16:30-19:00 Mødested Lokale 125b Deltagere Egon Petersen (F), Dorte Linder (A, suppleant), Birgitte Rasmussen

Læs mere

Referat af møde i Styregruppen for Gerda-systemet.

Referat af møde i Styregruppen for Gerda-systemet. STYREGRUPPEN Referat af møde i Styregruppen for Gerda-systemet. Tid og sted: Mødet afholdtes d. 3. september 2003 på GEUS. Deltagere: Kurt Sørensen (KIS), Århus Universitet Martin Skriver (MASK), Miljøstyrelsen

Læs mere

Lidt om en forretningsorden

Lidt om en forretningsorden Lidt om en forretningsorden Tanken bag en forretningsorden er, at der skal være et sæt etablerede og anerkendte spilleregler for arbejdet i bestyrelsen. Spillereglerne kan blandt andet sige noget om: -

Læs mere

Referat fra møde den 26. marts 2014 i brugerrådet

Referat fra møde den 26. marts 2014 i brugerrådet Notat Referat fra møde den 26. marts 2014 i brugerrådet Østsjælland J.nr. NST-210-00007 Mødedeltagere: FV PEB GB HB AH ABH ML KB TC JH TB LS JJ KM KS Flemming Villadsen, Allerød Kommune P. E. Birk Jakobsen,

Læs mere

Ref.: Referatet godkendt og brevet til Samordningsudvalget godkendt efter Karen Glieses indlæg.

Ref.: Referatet godkendt og brevet til Samordningsudvalget godkendt efter Karen Glieses indlæg. REFERAT Direkte 48295303 Møde i: Arbejdsgruppen for konsolidering og øvrige tværsektorielle opgaver Dato: 18/12 2013 Kl.: 12-15 Sted: Frederikssund Hospital Mødelokale 2 direktionsgangen Deltagere: Gitte

Læs mere

Referat fra møde den 12.3 2008 i skovrejsningsrådet for Solhøj Fælled

Referat fra møde den 12.3 2008 i skovrejsningsrådet for Solhøj Fælled Skov- og Naturstyrelsen Referat fra møde den 12.3 2008 i skovrejsningsrådet for Solhøj Fælled Mødedeltagere: TN Tina Jensen, Høje-Taastrup Kommune VS Vibeke Heskjær, Høje-Taastrup Kommune JJ Jørgen Johansen,

Læs mere

Referat fra møde den 16. marts 2005 i Brugerrådet

Referat fra møde den 16. marts 2005 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt Mødedeltagere: Referat fra møde den 16. marts 2005 i Brugerrådet FN - Flemming Nejstgaard, Kommuneforeningen i Frederiksborg Amt KRJ - Karin Ravn-Jonsen,

Læs mere

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat

Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen. Referat Til: Brugerpårørenderåd for Botilbudene JOB & FAMILIE Udviklingshæmmede - Administrationen Dato: 22. september 2009 Tlf. dir.: 4477 1836 Fax. dir.: 4477 2771 E-mail: pre@balk.dk Kontakt: Anne Precht Referat

Læs mere

Brian Errebo-Jensen, Ruben Fjord Bredholt, Sune Frølund, Marlene Juul Houmann, Helle Gerbild, Ann Sofie Orth ved punkt 2

Brian Errebo-Jensen, Ruben Fjord Bredholt, Sune Frølund, Marlene Juul Houmann, Helle Gerbild, Ann Sofie Orth ved punkt 2 Referat Referat af møde i: Dato for møde: Etisk Råd 08-03-19 For referat: Dato for udarbejdelse: Gurli Petersen 28-03-19 Deltagere: Brian Errebo-Jensen, Ruben Fjord Bredholt, Sune Frølund, Marlene Juul

Læs mere

DIPU dansk institut for psykoterapi og uddannelse

DIPU dansk institut for psykoterapi og uddannelse 1. Formål. Vedtægter for DIPU's kursusråd. 1.1 Styrke samarbejdet mellem studerende, terapeuter og ledelse 1.2 Inspirere til fornyelse og ændringer af såvel administrative som undervisningsmæssige arbejdsgange.

Læs mere

Til medlemmerne af brugerrådet ved Silkeborg Statsskovdistrikt. J.nr. SN 2001-210 Ref. LBH

Til medlemmerne af brugerrådet ved Silkeborg Statsskovdistrikt. J.nr. SN 2001-210 Ref. LBH Til medlemmerne af brugerrådet ved Silkeborg Statsskovdistrikt SKOV- OG NATURSTYRELSEN SILKEBORG STATSSKOVDISTRIKT LANDSDELSCENTER MIDTJYLLAND J.nr. SN 2001-210 Ref. LBH Referat af brugerrådsmøde den 27.

Læs mere

Referat af mødet d. 28. november 2007

Referat af mødet d. 28. november 2007 By- Kulturforvaltningen Natur, Miljø og Trafik Park og Natur Odense Slot Indgang M Nørregade 36-38 Postboks 740 5000 Odense C www.odense.dk Tlf. 66131372 Fax 65919681 E-mail nmt.bkf@odense.dk Referat af

Læs mere

Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine

Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine Dagsorden for Grønt Råds møde den 27. april 2009 kl. 18:22 i Farsø Kantine Indholdsfortegnelse 001. Referat af møde den 27. april 2009 3 2 Medlemmer Erik Andersen Hans Kieldsen Aage Grynderup Christian

Læs mere

Brugerrådsmøde ved Naturstyrelsen Vadehavet tirsdag den 20. oktober 2015

Brugerrådsmøde ved Naturstyrelsen Vadehavet tirsdag den 20. oktober 2015 Brugerrådsmøde ved Naturstyrelsen Vadehavet tirsdag den 20. oktober 2015 Deltagere: Jørn Andersen Martin Martinsen Hans Pedersen Schmidt Bent Pedersen Werner Straadt Poul Bundgaard Henrik Præstholm Niels

Læs mere

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt.

Dagsorden: Referat: 1. Godkendelse af dagsorden Dagsorden blev godkendt. Møde den: 1. november 2017 LSU AU HR Referat Til stede: Ledelsesrepræsentanter: Anne Lindholm Behnk Medarbejderrepræsentanter: Astrid V. H. Svendsen, Hanne Kaiser, Lene Fransen, Lizzi Edlich Referent:

Læs mere

Trafiksikkerhedsråd. Rådet skal via dialog, oplysning m.v. medvirke til videndeling indenfor trafiksikkerhed.

Trafiksikkerhedsråd. Rådet skal via dialog, oplysning m.v. medvirke til videndeling indenfor trafiksikkerhed. Trafiksikkerhedsråd 02.10.09 Med baggrund erfaringerne fra tidligere velfungerende trafiksikkerhedsråd såvel i kommunerne som i amtet/regionen nedsættes et Trafiksikkerhedsråd i Jammerbugt kommune. Rådet

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen

REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen REFERAT af Hvidegårdens Grundejerforenings ordinære generalforsamling tirsdag den 29. marts 1983, kl. 19,30, på Hotel Fortunen D A G S O R D E N 1. Valg af dirigent 2. Beretning for 1982 3. Regnskab for

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

Rigsrevisionens notat om beretning om Miljø- og Fødevareministeriets forvaltning af biodiversitet i statsskovene

Rigsrevisionens notat om beretning om Miljø- og Fødevareministeriets forvaltning af biodiversitet i statsskovene Rigsrevisionens notat om beretning om Miljø- og Fødevareministeriets forvaltning af biodiversitet i statsskovene Juni 2018 FORTSAT NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om Miljø- og Fødevareministeriets

Læs mere

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002

Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Stiftende generalforsamling Søndag 3. november 2002 Mødedeltagere Repræsentanter fra følgende adresser: Almindingen 4, 5, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 15, 16, 19, 26, 30 Ikke fremmødt eller afbud: Almindingen

Læs mere

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg

F O R R E T N I N G S O R D E N. for. PTO s bestyrelse & forretningsudvalg F O R R E T N I N G S O R D E N for PTO s bestyrelse & forretningsudvalg Nedenstående reguleringsgrundlag for PTO s forretningsorden omfatter såvel forretningsudvalget (FU), som bestyrelsen. Under det

Læs mere

Fraværende: Ingen. Dagsorden :

Fraværende: Ingen. Dagsorden : Referat af BBH-mødet den 7 december 2005. Mødedeltagere: Arne Holten (AH), Werner Knudsen (WK), Erik Nicolaisen (EN), Niels Andersen (NA), Carl Larsen (CL) og Richard Barth (RB). Mødet blev overværet af

Læs mere

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup

Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup 18.12.2013 Referat Grundvandsråd Jammerbugt Kommune Tirsdag den 10. december 2013 kl. 15.00 Mødelokale 1 Lundbakvej 5, Pandrup Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden... 4 2. Godkendelse af og opfølgning

Læs mere

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken

Notat. Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Dato:26. oktober 2009 Referat af 6. møde i HRM-styregruppen under FSU om Human Ressource Management i folkekirken Kirkeministeriet Sagsbehandler Lone Klixbüll Mødet fandt sted torsdag den 8. oktober 2009

Læs mere

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S

Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S Forretningsorden for Revisionsudvalg Topdanmark Forsikring A/S Nedsat af bestyrelsen i Topdanmark Forsikring A/S ( Selskabet ) 1. Formål Revisionsudvalget er et bestyrelsesudvalg, der skal overvåge selskabets

Læs mere

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby

Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby CARLSHØJ Afdeling B-11 mdr-2015-00847 Referat af ekstraordinært afdelingsmøde torsdag den 24. september 2015 kl. 19.00 Lyngby Stadion, mødelokale 1, 2800 Lyngby Til stede var repræsentanter for i alt 39

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat 24.01.2019 Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted Deltagere 15. januar 2019, kl. 17:00 19:00 Ishøj Rådhus Brugerråd Bjarne Børgesen Martin Guldager Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas

Læs mere

To cases om enkelte skoler og Københavnerbarometeret. I dette bilag beskrives to skoler i relation til resultaterne fra Københavnerbarometeret.

To cases om enkelte skoler og Københavnerbarometeret. I dette bilag beskrives to skoler i relation til resultaterne fra Københavnerbarometeret. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Pædagogisk Faglighed NOTAT 16-10-2012 To cases om enkelte skoler og Københavnerbarometeret I dette bilag beskrives to skoler i relation til resultaterne

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: LSU udøver sin virksomhed

Læs mere

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget

Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget Forretningsorden for kredsbestyrelsen i Kolonihaveforbundet, Hovedstaden Syd Kreds 1 Vedtaget 19.10.2016 1 Formål med forretningsorden Formålet med forretningsordenen er at udstikke rammer for kredsbestyrelsens

Læs mere

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 19. ordinære møde i Ældrerådet den 15. december 2015

Ad pkt. 1) Godkendelse af Styregruppens forslag til dagsorden for det 19. ordinære møde i Ældrerådet den 15. december 2015 REFERAT til Ældrerådets 19. ordinære møde tirsdag den 15. december 2015 kl. 09.00 til ca. 13.30 I M1 på DOKK1 Til stede Kate Runge (KR) Eigil Ege (EE) Carl Aksel Kragh Sørensen (CA) Birthe Skov Ryberg

Læs mere

Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget

Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Forretningsorden for Folkeoplysningsudvalget Regler for Folkeoplysningsudvalgets virke i Københavns Kommune er fastlagt i folkeoplysningslovens 34-39

Læs mere

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart

Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart Vedtægter for Det Konservative Folkeparti i Middelfart 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Middelfart Kommune, i daglig tale Konservative i Middelfart. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY SAMARBEJDSUDVALG (FSU)

FORRETNINGSORDEN FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY SAMARBEJDSUDVALG (FSU) FORRETNINGSORDEN FOR FACULTY OF SCIENCE AND TECHNOLOGY SAMARBEJDSUDVALG (FSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: FSU

Læs mere

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3

Referat af Integrationsrådets møde den kl. 19:30 i Mødelokale 3 Referat af Integrationsrådets møde den 19.04.2010 kl. 19:30 i Mødelokale 3 Tilstedeværende: Anwar Abdulaziz Al-Nameh (. ) Enayatullah Safi (. ) Johnny Jensen (. ) Kadir Ünver (. ) Maryam Hamze (. ) Ridvan

Læs mere

Sta Stem! ga! - hvordan far vi et bedre la eringmiljo? O M

Sta Stem! ga! - hvordan far vi et bedre la eringmiljo? O M o Sta Stem! ga! o - hvordan far vi et bedre la eringmiljo? / o T D A O M K E R I Indhold En bevægelsesøvelse hvor eleverne får mulighed for aktivt og på gulvet at udtrykke holdninger, fremsætte forslag

Læs mere

Oldermand Karen Svahn - Korshøj 435-3670 Veksø - Priv 47 17 34 20 - Arb 33 91 16 01. Godkendt på Repræsentantskabsmødet den 19.

Oldermand Karen Svahn - Korshøj 435-3670 Veksø - Priv 47 17 34 20 - Arb 33 91 16 01. Godkendt på Repræsentantskabsmødet den 19. Oldermand Karen Svahn - Korshøj 435-3670 Veksø - Priv 47 17 34 20 - Arb 33 91 16 01 Godkendt på Repræsentantskabsmødet den 19.februar 2001 B E R E T N I N G Perioden 23.februar 2000 19.februar 2001 På

Læs mere

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT

PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT 16. december 2014 PSK Bestyrelsesmøde nr. 7 REFERAT Dato: 10/12 2014 Tid: 18:00 Slut senest kl.: 22:00 Sted: Kursuslokale 2. sal i den Gamle Toldbygning. Deltagere: 9 Leif Jeberg, Michael Støvring Pedersen,

Læs mere

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat

Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Brugerråd for Ishøj Fællesantenne Mødereferat Tid og sted 18. juni 2019, kl. 17:00 19:30 Brohuset 28.06.19 Deltagere Brugerråd Bjarne Børgesen Henrik Kjølberg Preben Hansen Thomas Brokmann Jørgen Ole Mortensen

Læs mere

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15

1. Godkendelse af referatet fra BM 18/08/15 Dagsorden for møde i: Bestyrelsen for Dato for møde: 16. september 2015, kl. 13.45-16.00. For referat: Janus Pill Christensen Sted: Videokonference via LifeSize. Deltagere: Martin B. Josefsen, Bente Andersen,

Læs mere

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter

Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune. Vedtægter Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune Vedtægter VEDTÆGTER for Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune 1 Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Lyngby-Taarbæk Kommune,

Læs mere

Møder til glæde og gavn i Vesthimmerlands Kommune

Møder til glæde og gavn i Vesthimmerlands Kommune Møder til glæde og gavn i Vesthimmerlands Kommune Møder til glæde og gavn? Møder, møder, møder Du kan sikkert nikke genkendende til, at en betragtelig del af din arbejdstid bruges på forskellige møder.

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse

BILAG. til. Forslag til Rådets afgørelse EUROPA- KOMMISSIONEN Bruxelles, den 11.12.2014 COM(2014) 727 final ANNEX 1 BILAG til Forslag til Rådets afgørelse om den holdning, Unionen skal indtage i Underudvalget vedrørende Sundhed og Plantesundhed,

Læs mere

REFERENCEGRUPPE RTL 010-1, -2, -3

REFERENCEGRUPPE RTL 010-1, -2, -3 Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut Jernholmen 12, 2650 Hvidovre Tlf.: 36 34 90 00 Fax: 36 34 90 01 E-mail: dbi@brandogsikring.dk www.brandogsikring.dk REFERENCEGRUPPE RTL 010-1, -2, -3 Kommissorium

Læs mere

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013

Punkt 1 Godkendelse af referat af bestyrelsesmøder nr. 2 d. 2. september 2013 Brøndby den 14. oktober 2013 Journal nr.2123-13-fs Referat af bestyrelsesmøde nr.3 2013-2014 Mandag d. 7. oktober 2013, kl. 17.30 på Hotel Scandic Odense, Hvidkærvej 25, 5250 Odense Deltagere: Per Bertelsen

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Ad dagsordenspunk 1. STU - Ungdomsuddannelse til unge med særligt

Ad dagsordenspunk 1. STU - Ungdomsuddannelse til unge med særligt N OTAT KKR S J Æ L L A N D Referat fra møde i dialogforum KKR Sjælland den 23. september 2014 Mødested: Solrød Kommune, Solrød Center 1, mødelokale 125, 2680 Solrød Deltagere: DH: Lene Danielsen, Morten

Læs mere

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel

Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Beretning til Kredsrepræsentationen d. 2.marts 2010 Friluftsrådet i Vendsyssel Denne beretning vil begynde med den arbejdsopgave, som der er lagt flest arbejdstimer i. Fire kredsbestyrelsesmedlemmer har

Læs mere

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013

Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 VESTRE BAADELAUG Bådehavnsvej 6 9000 Aalborg Referat Ekstraordinær generalforsamling Vestre Baadelaug Torsdag d. 24. januar 2013 1 Vestre Baadelaug Den ekstraordinære generalforsamling startede kl. 19.00

Læs mere

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør

VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør VEDTÆGTER for vælgerforeningen Det Konservative Folkeparti i Helsingør Foreningens navn er: Det Konservative Folkeparti i Helsingør Kommune, i daglig tale Konservative i Helsingør. Herefter benævnt vælgerforeningen.

Læs mere

Grundvandsrådet. 6. februar 2008 Kl. 16:00 i Mødelokale, TF. Deltagere: Gæster: Afbud: Bo Jensen, Byrådet, Formand for Grundvandsrådet

Grundvandsrådet. 6. februar 2008 Kl. 16:00 i Mødelokale, TF. Deltagere: Gæster: Afbud: Bo Jensen, Byrådet, Formand for Grundvandsrådet 6. februar 2008 Kl. 16:00 i Mødelokale, TF Deltagere: Grundvandsrådet Bo Jensen, Byrådet, Formand for Grundvandsrådet Benny Christensen, Byrådet Arne Hastrup Larsen, Danmarks Naturfredningsforening Hans-Kurt

Læs mere

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19

EF Tønderhus. 8. august 2017 kl.19 EF Tønderhus 8. august 2017 kl.19 Bestyrelsesmøde Til stede: Katrine, Line, Vera, Magnus og Thomas Fraværende: Jeppe og Per. 1) Valg af dirigent (Katrine) og referent (Thomas) 2) Handlingsplan præsenteret,

Læs mere

Henrik Vinther Jensen, TDC (TDC) Kaj Simonsen (Forenede Danske Antenneanlæg) Jacob Davidsen, Vindeby Vandforsyning (Danva)

Henrik Vinther Jensen, TDC (TDC) Kaj Simonsen (Forenede Danske Antenneanlæg) Jacob Davidsen, Vindeby Vandforsyning (Danva) Dansk Ledningsejerforum - Fællesudvalget Referat af mødet den 9. februar 2010 Ref: HS Dato: 05. marts 2010 Til stede: Afbud fra: Carl-Vilhelm Rasmussen, NRGI (Dansk Energi) Bjarne H Jensen, Naturgas Midt-Nord

Læs mere

tat meddelelse

tat meddelelse tat meddelelse 18.04.1994 J. nr. 0.4.3..Erstatter: Om: Ny standardvedtægt for TAT s lokalafdelinger. Indledning TAT s hovedbestyrelse har i efteråret 1993 og foråret 1994 foretaget en gennemgang af standardvedtægten

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 1. juni 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune

Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Forretningsorden for Kontaktudvalget for Arbejdsmarkedets Interessenter (KAI) i Ikast-Brande Kommune Uddrag for kommissorium Det Lokale Beskæftigelsesråd i Ikast-Brande har i forbindelse med offentliggørelsen

Læs mere

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold)

Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Vedtægter, Borup Idrætsforening, Fodboldafdelingen (ændres til Fodbold) Stiftet 6. september 1916 Eksisterende vedtægter Ændringsforslag ved GF 11. marts 2014 1. Navn Foreningens navn er: Borup Idrætsforening

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C.

Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. DM Seniorklub København/Sjælland November 2011-11-08 Referat af generalforsamlingen den 25. oktober 2011. i DMs lokaler, Nimbusparken 16, Frederiksberg C. Der var 35 medlemmer til stede. Til stede fra

Læs mere

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017

Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 Referat fra ekstraordinær generalforsamling den 8. juni 2017 1. Valg af dirigent Jens Erk Skovvang blev valgt efter indstilling fra bestyrelsen. Dirigenten startede generalforsamlingen op med at konkludere,

Læs mere

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale

Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Social- og sundhedssektoren April 2010 Referat af faggruppelandsmøde for ledende servicepersonale Dagsorden: 1. Velkomst og præsentation Deltagere: Niels-Ole Hartmann FOA Esbjerg Frank Bruno Madsen FOA

Læs mere

Referat fra møde den 16. november 2005 i Brugerrådet

Referat fra møde den 16. november 2005 i Brugerrådet Skov- og Naturstyrelsen Københavns Statsskovdistrikt SN 2001-2172/KØ-0002 Referat fra møde den 16. november 2005 i Brugerrådet Mødedeltagere: MLI Mogens Lindhardtsen, Frederiksborg Amt KK Kirsten Kragh,

Læs mere

Notat til Statsrevisorerne om beretning om a-kassernes rådighedsvurderinger. August 2010

Notat til Statsrevisorerne om beretning om a-kassernes rådighedsvurderinger. August 2010 Notat til Statsrevisorerne om beretning om a-kassernes rådighedsvurderinger August 2010 RIGSREVISORS FORTSATTE NOTAT TIL STATSREVISORERNE 1 Opfølgning i sagen om a-kassernes rådighedsvurderinger (beretning

Læs mere

Referat fra møde den 28. marts 2012 i brugerrådet

Referat fra møde den 28. marts 2012 i brugerrådet Notat Referat fra møde den 28. marts 2012 i brugerrådet Østsjælland J.nr. NST-210-00007 Mødedeltagere: CN HK ML KB GB LH OB JH TB PEB LS JJ JSN KS Christian Nejstgaard, Allerød Kommune Henning Kirkegaard,

Læs mere

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden

Afbud: Mette Bøge Henriksen Bente Lyngsøe. Punkt B/O* Tema Forberedelse Referat Ansvarlig/opfølgning Gennemgang af dagsorden SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: onsdag d. 28.10.2015 Tid: kl. 17-19 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Marianne Nielsen Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen Søren

Læs mere

Thy Statsskovdistrikt

Thy Statsskovdistrikt Udkast til driftsplan Thy Statsskovdistrikt Miljøministeriet Skov- og Naturstyrelsen Thy Statsskovdistrikt 2 Indledning Skov- og Naturstyrelsens arealer er omfattet af 15-årige driftsplaner. Driftsplanerne

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 20.januar 2010 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Peter Speldt Flemming Krogh Preben Busch Michael Krautwald-Rasmussen Charlotte

Læs mere

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt

Emne O = orientering D = debat. Beslutning Godkendt Indkaldt Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Hanne K. Jørgensen, Jesper B. Østergaard, Britta Gernaey, Esben S. Boëtius, Charlotte Villumsen, Mathilde Ilsøe, Asger B. Abrahamsen, Olaf Irgens, Helle E. Breinbjerg,

Læs mere