Bilag 1B. Kravspecifikation. Side 1 af 14 INDHOLDSFORTEGNELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 1B. Kravspecifikation. Side 1 af 14 INDHOLDSFORTEGNELSE"

Transkript

1 Side 1 af 14 Bilag 1B Kravspecifikation INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Terminologi anvendt i kravspecifikationen og kravspecifikationens opbygning Ordregivers krav Fælles mindstekrav til alle tilbudte flytteydelser (MK) Opstarts- og statusmøder samt afleveringsforretning Logistisk planlægning Flyttekoordinator Mærkning Afdækning Afspærring, skiltning og parkering Adgangsveje og elevatorer Specifikke mindstekrav til alle tilbudte Flytteydelser (MK) Flytteservice (FS) FS1: Flytning af en standardarbejdsplads FS2: Flytning af en nettoarbejdsplads FS3: Flytning af genstande ud over en standard-/nettoarbejdsplads FS4: Arkivflytning Flytterelaterede ydelser (FY) FY1: Fra- og tilkobling af it- og teleudstyr FY2: Rømning og oprydning FY3: Byrdetillæg ved tunge løft FY4: Færdigjustering efter endt flytteopgave FY5: Midlertidig bufferopmagasinering FY6: Leje og køb af flyttekasser og leje af flyttebure FY7: Leje af container FY8: Kørselsgodtgørelse FY9: Ekstra forsikring Miljøkrav til alle tilbudte flytteydelser (MK) Bæredygtigt træ Klorfrit papir/pap Ftalater EURO-norm Tomgang... 14

2 Side 2 af TERMINOLOGI ANVENDT I KRAVSPECIFIKATIONEN OG KRAVSPECIFIKATIONENS OPBYGNING 1.1 Ordregivers krav Samtlige af Moderniseringsstyrelsens krav til Tilbudsgiveren er klassificeret som mindstekrav (MK). Mindstekravene (MK) skal opfyldes af Tilbudsgiveren og skal indgå i tilbuddet. Tilbudsgiveren kan således ikke i sit tilbud fravige det i mindstekravene (MK) anførte. Tilbudsgiveren er dog, hvor ingen begrænsning er nævnt, berettiget til at overopfylde de angivne mindstekrav (MK), herunder ved at tilbyde bedre kvalitet mv. end de angivne mindstekrav (MK). Mindstekravene er opdelt i tre kategorier: 1) Fælles mindstekrav til alle tilbudte Flytteydelser (MK) (jf. punkt 2) 2) Specifikke mindstekrav til alle tilbudte Flytteydelser (MK) (jf. punkt 3) 3) Miljøkrav til alle tilbudte Flytteydelser (MK) (jf. punkt 4) Disse mindstekrav kan ikke fraviges af Tilbudsgiveren og skal overholdes i hele Rammeaftalens løbetid. Der henvises til Bilag 1 til Kravspecifikation, der indeholder en oversigt over hvilke kommuner, der er omfattet af de enkelte delaftaler. 2. FÆLLES MINDSTEKRAV TIL ALLE TILBUDTE FLYTTEYDELSER (MK) I det følgende er angivet fælles mindstekrav til alle tilbudte Flytteydelser. Alle Flytteydelser skal udføres under størst mulig hensyntagen til opnåelse af den bedst mulige kvalitet samtidig med mindst mulig miljøbelastning. Flytteydelsen skal desuden udføres under hensyntagen til beskaffenheden og belastningen af det, der flyttes, og de anvendte metoder skal være under hensyntagen til slitage på det, der flyttes samt på flytteejendom og -området. Leverandøren skal stille med det nødvendige flyttemandskab til gennemførelse af det af Kunden bestilte. Leverandørens Flytteydelser omfatter alt nødvendigt udstyr m.m. såsom medarbejdernes påklædning, transportmateriel/vogne, flyttebure, flyttevogne, pakkevejledning, flyttekasser, flyttemærkater, emballage, pakkepapir og flyttetæpper mv., der er forbundet med opgavernes udførelse, og som Leverandøren finder nødvendigt for opgavens udførelse. Kørsel af flyttevogne skal til enhver tid overholde gældende regler på området.

3 Side 3 af 14 Flytning er inklusiv udlån, levering og afhentning af de nødvendige flyttekasser i op til én måned fra levering af flyttekasserne, jf. Bilag 13B. Såfremt Kunden har behov for flyttekasser derudover kan disse bestilles/lejes, jf. punkt Leverandøren skal tilbyde Kunden udlån af flyttekasser i god kvalitet til al anvendelse, det vil sige hele og af 2-lags pap. Flyttekassernes størrelse skal være indenfor spændet: Højde cm, bredde og længde cm. Leverandøren er ansvarlig for, at flytningen udføres med de værktøjer, der ud fra almindelig branchestandard og -skik bør anvendes. Der må til indendørs transport alene anvendes hjælpemidler og flyttehunde med gummihjul, der ikke efterlader nogen form for spor eller aftryk. Hjælpemidler til løsning af flytteopgaven, herunder egnede teknisk hjælpemidler til løft, er inkluderet i Leverandørens priser. Leverandøren er i forbindelse med den konkrete flytning ansvarlig for at tage højde for flyttegenstandens forfatning. Alle Flytteydelser skal kunne udføres i alle døgnets timer på Hverdage samt weekend og helligdage. Leverandøren skal sikre en sikker og hensigtsmæssig emballering og transport af flyttegenstande. Leverandøren skal kunne udføre flytninger og sørge for at ned- og udpakke alt flyttegods. Leverandøren skal kunne udføre flytninger, hvor Kunden selv sørger for at ned- og udpakke alt flyttegods. Leverandøren skal kunne sørge for nedpakning og opsætning af tt- og teleudstyr. Leverandøren skal kunne foretage interne såvel som eksterne flytninger, jf. definitionen anført i Rammeaftalen. Leverandøren skal i nødvendigt omfang forestå adskillelse og samling af møbler i forbindelse med en flytning. Leverandøren skal i nødvendigt omfang nedtage og opstille inventar herunder tavler og reoler m.m. i forbindelse med en flytning.

4 Side 4 af Opstarts- og statusmøder samt afleveringsforretning Leverandøren skal i forbindelse med flytteopgavens opstart afholde opstartsmøde med Kunden, såfremt Kunden ønsker dette. Kunden vil ved opstartsmødet orientere Leverandøren om praktiske oplysninger, der gør sig gældende ved den konkrete flytning. Leverandøren kan ikke kræve merbetaling for afholdelse af opstartsmøde. Kunden kan i rimeligt omfang herudover løbende kræve afholdelse af statusmøder med Leverandøren. Leverandøren kan ikke kræve merbetaling herfor. Inden Leverandøren afslutter en flytteopgave for Kunden, afholder Leverandøren og Kunden i samarbejde en afleveringsforretning. Bilag 13B indeholder en skabelon for afleveringsforretningen. Såfremt der ved afleveringsforretningen ikke konstateres mangler, anses Flytteopgaven for afsluttet, og Leverandøren er berettiget til at fakturere Kunden, jf. Bilag 12. Såfremt der ved afleveringsforretningen konstateres mangler, der skal afhjælpes, anses leveringen af Flytteydelsen ikke for afsluttet. I dette tilfælde noteres mangler, jf. skabelonen i Bilag 13B, og Leverandøren og Kunden aftaler en ny dato for afslutning af arbejdets fuldførelse, det vil sige en ny afleveringsforretning. Leverandøren er berettiget til at fakturere Kunden, idet Kunden dog er berettiget til at tilbageholde et beløb, der står i rimeligt mål med manglernes omfang. 2.2 Logistisk planlægning Den logistiske planlægning skal tilrettelægges i samråd med den enkelte Kunde med hensyn til prioritering og rækkefølge på flytteopgavens udførelse, hvilket forventes at ske på opstartsmødet og i form af løbende statusmøder. Leverandøren er i forbindelse med flytteplanlægningen ansvarlig for at tage højde for eventuelle særlige adgangsforhold og adgangsveje (fx via af trapper, adgang til elevator, eller hvis der er elevatorer der er ude af drift eller der er igangværende byggearbejder i flytteområdet, som der skal tages hensyn til). Leverandøren skal placere flyttegenstande, herunder inventar, flyttekasser, paller eller flyttebure mv. samt opstille og tilslutte PC-arbejdsstationer i henhold til det af Kunden informerede, eventuelt til opstartsmøde. Såfremt Kunden har konkrete krav til placering af skriveborde og kontorinventar i form af krav til en bestemt afstand fra ydervæg/kabelbakker o.l., skal disse krav imødekommes i flytteplanlægningen. 2.3 Flyttekoordinator Leverandøren skal sørge for, at der altid er en flyttekoordinator tilknyttet større flytninger. Flyttekoordinator skal deltage i flytningen fra start til slut, herunder deltage i Leverandørens og Kundens afleveringsforretning, jf. Bilag 13B.

5 Side 5 af 14 Ved større flytninger forstås flytning af over 25 arbejdspladser. Ved flyttekoordinator forstås en overordnet flytteformand som har beføjelser til at træffe enhver nødvendig beslutning i forbindelse med forestående flytning. Flyttekoordinatoren skal forstå og kommunikere på dansk. Leverandøren skal ved mindre flytninger ligeledes sørge for, at der er en flyttekoordinator tilknyttet flytteopgaven, dog stilles der ikke krav til, at flyttekoordinatoren er til stede under hele flytteopgavens udførelse. Det skal dog være muligt at få fat i flyttekoordinatoren under hele flytteopgavens udførelse. 2.4 Mærkning Leverandøren skal anvende flyttemærkater, der er let aftagelige i form af non permanent lim. Der skal tilbydes flyttemærkater i forskellige farver til anvendelse i graduering af vigtigheden af materialet. Mærkningen fjernes af Leverandøren i forbindelse med den efterfølgende gennemgang og godkendelse af tilendebragt flytning, med mindre andet er aftalt med Kunden. Leverandøren skal i forbindelse med den konkrete flytteopgave udarbejde et forslag til en mærkningsplan, der skal drøftes i samråd med Kunden. 2.5 Afdækning Det er Leverandørens ansvar at fortage den nødvendige afdækning for at sikre, at der ikke sker skader på bygninger. Leverandøren er ansvarlig for skader, der opstår på bygninger, tilkørselsveje og belægninger under den konkrete flytning. Leverandøren skal således foretage den nødvendige afdækning af belægninger, adgangsveje, gulve, elevatorer, indgangspartier og dørkarme i det omfang, Leverandøren skønner det nødvendigt. Leverandøren har ansvaret for at vedligeholde, udbedre og i nødvendigt omfang at supplere den foretagne afdækning. 2.6 Afspærring, skiltning og parkering Leverandøren skal afspærre og skilte efter gældende parkeringsregler ved Kundens fra- og tilflytningslokation, og i henhold til Kundens anvisning. Det er således Leverandørens eget ansvar at foretage den nødvendige afspærring og skiltning efter aftale med de påtaleberettigede myndigheder for at sikre hensigtsmæssig på- og aflæsningsmuligheder.

6 Side 6 af 14 Leverandøren skal i behørig tid og på en hensigtsmæssig måde sikre sig eventuelle parkeringstilladelser eller sikre andre tiltag for at sikre hensigtsmæssige og nødvendige på- og aflæsningsmuligheder. 2.7 Adgangsveje og elevatorer Leverandøren skal i videst muligt omfang sikre Kunden frie adgangsveje samt fri og uhindret adgang til alle flytteområder, hvor Kunden opholder sig eller færdes under den konkrete flytning. Leverandøren skal i forbindelse med elevatordriftsstop, som følge af den konkrete flytning, varsle Kunden herom, således at Kunden får afhjulpet driftstoppet hurtigst muligt. Ved større møbler / billeder, der ikke kan være i elevator, benyttes trapper, uden merberegning herfor. 3. SPECIFIKKE MINDSTEKRAV TIL ALLE TILBUDTE FLYTTEYDELSER (MK) Leverandøren skal tilbyde Flytteydelser vedrørende kontor- og arkivflytning inden for følgende områder: Flytteservice (FS): Flytterelaterede ydelser (FY) 3.1 Flytteservice (FS) Leverandøren skal levere Flytteservice inden for syv ydelseskategorier (FS1-FS7), der fremgår af nærværende punkt. Flytteservice omfatter flytning af en standard- og nettoarbejdspladser, genstande ud over en standard-/ nettoarbejdsplads samt arkiv, herunder montering, demontering, ned- og udpakning, samt emballering af flyttegods i henhold til Kundens Bestilling. Der fremgår af Kundens bestillingsseddel, hvorvidt flytning er inklusiv ned- og udpakning, jf. Bilag 13A. Interne flytninger af inventar med indhold kan bestilles uden ned- og udpakning, såfremt flytningen med indhold kan foretages uden at skulle benytte trapper eller transporteres mellem forskudte etager og i øvrigt kan foretages uden lignende forhindringer. Kunden vil i disse tilfælde være fritaget for ned- og udpakning. I øvrige tilfælde vil Kunden selv skulle stå for ned- og udpakning med mindre der jf. Bilag 13A bestilles flytning med indhold inklusive ned- og udpakning.

7 Side 7 af 14 Flytteservicens omfang og indhold specificeres af Kunden i forbindelse med Kundens Bestilling jf. Bilag 13 med tilhørende underbilag FS1: Flytning af en standardarbejdsplads Leverandøren skal udføre flytning af en standardarbejdsplads. En standardarbejdsplads 1 indeholder: Skrivebord (herunder hæve/sænke skrivebord) Kontorstol Bordlampe Skuffeelement PC/op til 2 skærme/mus/tastatur/telefon 2 reoler/skabe Papirkurv Flyt af flyttekasser med reolindhold fra 4 skuffe- og/eller hyldemeter En standardarbejdsplads 2 indeholder: Skrivebord (herunder hæve/sænke skrivebord) Kontorstol Bordlampe Skuffeelement PC/op til 2 skærme/mus/tastatur/telefon 2 reoler/skabe Papirkurv 1 mødebord med tilhørende stole 1 billede Flyt af flyttekasser med reolindhold fra 5 skuffe- og/eller hyldemeter FS2: Flytning af en nettoarbejdsplads Leverandøren skal udføre flytning af en nettoarbejdsplads. En nettoarbejdsplads 1 indeholder: Kontorstol Bordlampe Skuffeelement PC/op til 2 skærme/mus/tastatur/telefon Flyt af flyttekasser med reolindhold fra skuffe- og/eller 5 hyldemeter

8 3.1.3 FS3: Flytning af genstande ud over en standard-/nettoarbejdsplads Side 8 af 14 Leverandøren skal udføre flytning af specificerede genstande ud over en standard-/ nettoarbejdsplads, herunder: Skrivebord (herunder hæve/sænke-skrivebord) Kontorstol Skuffeelement uden indhold Skuffeelement med indhold It- og teleudstyr Mødebord lille (max 6 stole) Mødebord mellem (max 8 stole) Mødebord stort (min 10 stole) Fladskærms-TV lille (max 42 ) Fladskærms-TV stort (over 42 ) Gulvplante lille (max 2 meter høj) Gulvplante stor (over 2 meter høj) Stol kompakt (kan stables eller foldes) Stol almindelig (kan ikke stables eller foldes) Sofa lille (2-personers) Sofa stor (3-personers) Lænestol Sofabord Rumdeler lille (max 1,5 meter høj og 2 meter bred) Rumdeler stor (større end 1,5 meter høj og 2 meter bred) Tavle lille (max 2 meter høj og 2 meter bred) Tavle stor (større end 3 meter høj og 2 meter bred) Reol/skabe uden indhold Reol/skabe med indhold Stålarkivskab m/op til 4 skuffer uden indhold Stålarkivskab m/op til 4 skuffer med indhold Flyt af flyttekasser Ikke defineret flyttegods indtil 5m3, indtil 10m3 samt indtil 20m FS4: Arkivflytning Leverandøren skal udføre arkivflytninger.

9 Side 9 af 14 Arkivflytning omfatter transport af arkivmateriale, fra en lokation til en anden, internt såvel som eksternt. Flytteopgaven omfatter nødvendig emballering af arkivmateriale i overensstemmelser med nærværende Rammeaftale. Leverandøren skal kunne udføre arkivflytning både inklusivt og eksklusiv ned- og udpakning af arkivmateriale samt inklusiv og eksklusiv montering af og demontering af arkivreoler. Arkivflytning inklusiv montering af og demontering af arkivreoler er gældende for arkivreoler, hvor selve hyldekonstruktionen kan adskilles og samles uden brug af skrueværktøj. Det vil dog almindeligvis være nødvendigt at anvende skrueværktøj til adskillelse og samling af gavle og kryds. I tilfælde, hvor det er påkrævet at anvende skrueværktøj til adskillelse og samling af skruekonstruktionen, er Leverandøren berettiget til et tillæg, jf. Bilag 4. Der fremgår af Kundens bestillingsseddel, jf. Bilag 13A, hvorvidt Kunden selv står for ned- og udpakning af arkivmateriale, samt hvorvidt arkivflytningen er inklusiv eller eksklusiv montering af og demontering af arkivreoler. Montering af og demontering af arkivreoler omfatter under alle omstændigheder ikke kompaktreoler. En kompaktreol forstås som tæt sammenstillede mobile reoler (elektronisk eller manuel drevne), hvor reolerne kun er tilgængelige én ad gangen Leverandøren skal levere en logistik med mærkning af arkivindhold, så en korrekt rækkefølge synliggøres og en korrekt slutplacering sikres, ligesom det endeligt sikres, at Kunden til enhver tid kan identificere de materialer, der flyttes. Leverandøren skal ikke foretage ændringer i opstilling og flow af arkivalieenheder i forbindelse med flytningen. Arkivalieenheder nedtages på en sådan måde, at arkivalierne ikke tager skade. Flytningen skal tilrettelægges på en sådan måde, at der ikke sker skade på arkivalierne i forbindelse med nedbør og fugt. 3.2 Flytterelaterede ydelser (FY) Leverandøren skal levere Flytterelaterede ydelser inden for ni ydelseskategorier (FY1-FY9), der fremgår af nærværende punkt. Flytterelaterede ydelser omfatter fra- og tilkobling af it og teleudstyr, rømning og oprydning, byrdetillæg ved tunge løft, færdigjustering efter endt flytteopgave, midlertidig bufferopmagasinering, leje og køb af flyttekasser samt flyttebure, leje af container kørselsgodtgørelse samt forsikringsdækning i henhold til Kundens bestilling.

10 Side 10 af 14 De flytterelaterede ydelser samt deres omfang specificeres af Kunden i forbindelse med Kundens bestilling jf. Bilag 13 med tilhørende underbilag FY1: Fra- og tilkobling af it- og teleudstyr Leverandøren skal sørge for nedpakning og opsætning af tele- og it-udstyr i henhold til Kundens bestillingsseddel, jf. Bilag 13A. It- og teleudstyr består i denne sammenhæng af en PC, indtil 2 skærme, en mus, et tastatur, en bordlampe og en telefon svarende til én arbejdsplads. Ved nedpakning skal alle stik til PC, docking station og skærm(e) demonteres. Bordlampe, telefon, tastatur, mus, opladere m.v., alle patchkabler, powerkabler og strømskinner skal følge den enkelte arbejdsstation for genanvendelse. Udstyr skal pakkes forsvarligt, så skader undgås. Ved genopstillingen, der omfatter opsætning af arbejdsstation med skærm(e), tastatur, mus, opladere m.v. samt færdigkabling af udstyret, skal ledninger og opladere mv. placeres i kabelbakke i den udstrækning, en sådan forefindes, og patch- og powerkabler skal føres til udtag. Såfremt patch- og powerkabler ikke passer i længden, skal dette registreres og meddeles Kundens kontaktperson løbende eller på nærmere aftalte tidspunkter under flytteopgaven FY2: Rømning og oprydning Leverandøren skal udføre bortskaffelse af overskudsinventar og oprydning forbundet med en flytning. Oprydning kan omfatte omplacering af inventar, flyttekasser, løse genstande mv. Såfremt området overdrages til ny bruger indebærer rømning og oprydning, at området skal være ryddet inden overdragelse. Rømning og oprydning skal tilbydes i intervallerne 1-5m 3, 5,1-10m 3, samt 10,1-20m 3. Affald opstået i forbindelse med en flytning - herunder flyttekasser - bortskaffes af Leverandøren, i henhold til det af Kunden angivne. Bortskaffelse af affald skal ske til den af myndighed godkendt modtager, og affaldet skal være sorteret korrekt. Eventuelle affaldsafgifter betales af Kunden ligesom eventuel honorering i forbindelse med aflevering af særlig type affald tilfalder Kunden. Afregning overfor Kunden sker på baggrund af dokumentation/kvittering fra godkendt modtager. Leverandøren skal gennem sin egenkontrol søge at forhindre, at inventar, som skal genanvendes af Kunden, fejlagtigt indgår i rømningen FY3: Byrdetillæg ved tunge løft Leverandøren skal udføre flytning af tunge effekter, eksempelvis brand- og pengeskabe, som afregnes i form af et byrdetillæg, jf. Bilag 4.

11 Side 11 af 14 Leverandøren skal stille med det nødvendige flyttemandskab og udstyr til håndtering af byrdeløft i forbindelse med flytning af brand- og pengeskabe, multifunktionsprintere og andre tunge effekter til gennemførelse af det af Kundens bestilte, jf. Bilag 13A FY4: Færdigjustering efter endt flytteopgave Leverandøren skal udføre færdigjustering efter endt flytteopgave i direkte forlængelse af den af Kunden oprindelig bestilte opgave, og som ikke for Kunden var forudsigelig ved bestillingstidspunktet. Dette kan fx være en omrokering eller justering af møbler og andet inventar i direkte forlængelse af den oprindelige af Kunden bestilte flytteopgave. Færdigjustering indgår ikke i Kundens bestillingsseddel, men tilkøbes i direkte forlængelse af Leverandørens udførelse af den af Kunden oprindelige bestilte flytteopgave, jf. Bilag 13. Færdigjustering afregnes pr. time pr. flyttemedarbejder efter medgået tid. Kunden vurderer selv, hvor mange flyttemedarbejdere, der skal anvendes. Kunden kan forlange et overslag over vederlaget for ydelsen før udførelsen af færdigjustering efter endt flytning (FY4) igangsættes. Værdien af færdigjustering efter endt flytteopgave kan maksimalt udgøre 10 pct. af værdien af den oprindelige bestilte flytteopgave FY5: Midlertidig bufferopmagasinering Leverandøren skal forestå midlertidig bufferopmagasinering af møbler og inventar i direkte forbindelse med en flytning i det omfang, det er Kundens behov. Opmagasinering skal tilbydes i intervallerne 1-5m 3, 5,1-10m 3, samt 10,1-20m 3 og bestilles per uge, jf. Bilag 13A Hyppigheden af anvendelsen af midlertidig opmagasinering forventes at være begrænset. Leverandøren skal ved Kundens forespørgsel give Kunden adgang til flyttegodset uden merberegning under opmagasineringen, dog med rimeligt varsel herom. Leverandøren skal ved Kundens forespørgsel registrere flyttegodset under opmagasinering, der gør det muligt for Kunden at få flyttegodset plukvis returneret, uden at kræve merbetaling herfor. Leverandøren skal udføre sikker opmagasinering, i form af opbevaringsvenlige magasin og lagerfaciliteter med gode temperatur- og luftfugtighedsforhold, som ikke har været ramt af

12 Side 12 af 14 oversvømmelser i forbindelse med skybrud, og skal sikre at området der benyttes til opmagasinering bliver aflåst, er brandsikret samt forsynet med alarm/skalsikring med forbindelse til en forsikringsgodkendt og døgnbemandet alarmcentral FY6: Leje og køb af flyttekasser og leje af flyttebure Leverandøren skal tilbyde Kunden leje og køb, udover hvad der er omfattet af flytteopgaver jf. punkt 2. Flyttekasserne skal være i god kvalitet til al anvendelse, det vil sige hele og af 2-lags pap. Flyttekassernes størrelse skal være indenfor spændet: Højde cm, bredde og længde cm. Leverandøren skal tilbyde Kunden leje af flyttebure med det af Kunden bestilte antal hylder i henhold til den konkrete Bestilling/Ordre, og det af Kunden informerede ved opstart i de tilfælde, hvor Kunden selv foretager ned- og udpakning af arkiv, jf. Bilag 13B FY7: Leje af container Leverandøren skal tilbyde Kunden leje af containere af 20 fod og 40 fod til brug i forbindelse med rømning og oprydning i henhold til det af Kunden bestilte, jf. Bilag 13A, ligesom der skal stilles containere af 20 fod og 40 fod til opsamling af brandbart og ikke brandbart affald i henhold til det af Kunden bestilte, jf. Bilag 13A. Levering og afhentning af container er indeholdt i prisen for leje af containere. Det er Leverandørens eget ansvar at indhente de fornødne tilladelser til placering og sikre den fornødne afmærkning og skiltning, jf. også punkt FY8: Kørselsgodtgørelse Leverandøren skal kunne udføre flytninger, der involverer kørsel uden for delaftalens område. Ved flytninger til lokationer uden for delaftalens område, og hvor afstanden mellem en af fraog tilflytningslokationerne samtidig overstiger 40 kilometer, er Leverandøren berettiget til en kørselsgodtgørelse som nærmere beskrevet nedenfor. Ved Kundens Bestilling via direkte køb, er Leverandøren berettiget til et af Leverandøren fastsat gebyr jf. Bilag 4A, der er ét fast beløb uanset antallet af kørte kilometer pr. Bestilling, jf. Bilag 4 med underbilag. Kørselsgodtgørelse ved direkte køb indgår i Kundens tildeling af en Bestilling jf. Bilag 13A. Ved Kundens køb via miniudbud, er Leverandøren berettiget til en kørselsgodtgørelse for antallet af kilometer fra fraflytningslokation(erne) til tilflytningslokation(erne). På baggrund af Kundens angivelse af henholdsvis fra- og tilflytningslokation(er), jf. Bilag 13A - Bestillingsseddel, angiver Leverandøren den samlede kilometerafstand, som består af den korteste afstand fra Kundens fraflytningslokation(er) til tilflytningslokation(er) ganget med det

13 Side 13 af 14 antal kørsler, som Leverandøren vurderer nødvendigt til udførelse af den konkrete flytning. Leverandørens kørselsgodtgørelse beregnes endeligt som den samlede kilometerafstand ganget med de af Leverandøren angivne kilometerpriser, jf. Bilag 4A og Bilag 13A FY9: Ekstra forsikring Leverandøren skal yde den procentvise ekstraforsikringsdækning, som Leverandøren har angivet i Bilag 4A, i henhold til det af Kunden bestilte forsikringsbeløb, jf. Bilag 13A. Ekstra forsikring dækker dokumenterede skader ud over det, der indgår i Rammeaftalens grundlæggende erstatningsansvar, jf. Rammeaftalens punkt. 10. Prisen på det af Kunden bestilte ekstra forsikringsbeløb beregnes endeligt som det af Kunden bestilte forsikringsbeløb ganget med Leverandørens procentvise forsikringssats. 4. MILJØKRAV TIL ALLE TILBUDTE FLYTTEYDELSER (MK) 4.1 Bæredygtigt træ Træprodukter, der anvendes i flyttekasser, skal være fremstillet af dokumenterbart bæredygtigt træ, jf. nærmere definition heraf i Bilag 0. Bæredygtigt træ kan godtgøres ved at dokumentere, at træprodukter er eller har været gyldigt certificerede efter certificeringsordningerne FSC, PEFC eller tilsvarende, jf. nærmere definition af bæredygtigt træ i Bilag 0 og information om dokumentation i Naturstyrelsens vejledning: Sikring af bæredygtigt træ i offentlige aftaler om vareindkøb, tjenesteydelser og bygge- og anlægsarbejder, Naturstyrelsen Enhver anden passende form for dokumentation, som dækker de enkelte leverancer af træprodukter og redegør fyldestgørende for, hvordan kravet om bæredygtigt træ i produkter er sikret opfyldt, vil også kunne accepteres. Der henvises i øvrigt til Rammeaftalens punkt 5.1 om Dokumentationskrav. For yderligere information vedrørende bæredygtigt træ henvises til Naturstyrelsens vejledning: Sikring af bæredygtigt træ i offentlige aftaler om vareindkøb, tjenesteydelser og bygge og anlægsarbejder, Naturstyrelsen Klorfrit papir/pap Det er et minimumskrav, at papir/pap er elementært klorfrit (ECP-papir) eller totalt klorfrit (TCFpapir). Produkter der lever op til kriterierne for Nordisk Miljømærkning Svanen eller EU s miljømærke Blomsten, anses for at overholde mindstekravet. Det understreges, at produktet ikke behøver at have opnået de anførte mærker, det skal blot opfylde det anførte mindstekrav.

14 Side 14 af Ftalater Limen anvendt på flyttekasser og flyttemærkater må ikke indeholde ftalater, der er klassificerede som skadelige for forplantningsevnen jf. CLP forordning Nr. 1272/2008 (klassificering, mærkning og emballering af stoffer og blandinger), eller den til enhver tid gældende tilsvarende regulering. 4.4 EURO-norm Køretøjer under 3500 kg. Allerede indkøbte flyttevogne under 3500 kg, der anvendes til opfyldelse af Rammeaftalen, skal have køretilladelse, og opfylde udstødningsnormerne for Euro 4 eller være eftermonteret med et effektivt partikelfilter. Nyindkøbte køretøjer under 3500 kg, der anvendes til opfyldelse af Rammeaftalen, skal overholde udstødningsnormerne for Euro 6. Nyindkøbte køretøjer forstås som køretøjer, der er typegodkendt fra og med 1. september 2014 og/eller indregistreret første gang fra og med 1. januar Køretøjer over 3500 kg. Alle benyttede køretøjer over 3500 kg., der anvendes til opfyldelse af Rammeaftalen, skal overholde udstødningsnormerne for Euro 4 eller være eftermonteret med et effektivt partikelfilter. Nyindkøbte køretøjer, der anvendes til opfyldelse af Rammeaftalen, skal overholde udstødningsnormerne for Euro 5. Nyindkøbte køretøjer forstås som køretøjer, der er typegodkendt fra og med 1. september 2014 og/eller indregistreret første gang fra og med 1. januar Tomgang Tomgangskørsel ved af- og pålæsninger må ikke overstige 1 minut, med mindre de kommunale tomgangsregulativer foreskriver andet.

Køb sker enten ved køb direkte på Rammeaftalen, jf. punkt 2 eller ved gennemførelse af et miniudbud, jf. punkt 3.

Køb sker enten ved køb direkte på Rammeaftalen, jf. punkt 2 eller ved gennemførelse af et miniudbud, jf. punkt 3. Bilag 13 Side 1 af 6 Bestilling af Flytteydelser (MK) 1. INDLEDNING Bestilling af Flytteydelser og afgivelse af Ordre sker på de vilkår, der er fastlagt i Rammeaftalen og i henhold til retningslinjerne

Læs mere

Bilag 13B. Generelle forhold. Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE

Bilag 13B. Generelle forhold. Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Bilag 13B Side 1 af 10 Generelle forhold INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 2 2. Kundens generelle forhold... 2 2.2 Yderligere oplysninger om flytteopgaven... 4 2.3 Sikkerhedsgodkendelse/straffeattest

Læs mere

Orienteringsmøde - flytteaftalen. Ved Rikke Skovgård Hansen, Marianne Røder Lauridsen(Moderniseringsstyrelsen) og Philip Mora-Jensen, Inno:vasion

Orienteringsmøde - flytteaftalen. Ved Rikke Skovgård Hansen, Marianne Røder Lauridsen(Moderniseringsstyrelsen) og Philip Mora-Jensen, Inno:vasion Orienteringsmøde - flytteaftalen Ved Rikke Skovgård Hansen, Marianne Røder Lauridsen(Moderniseringsstyrelsen) og Philip Mora-Jensen, Inno:vasion DAGSORDEN Velkomst om dagens møde Genudbud af flytteaftalen

Læs mere

Institut for Økonomi flytter til Fuglesangs Allé 4 i perioden 15.- 19. august. Center for Registerforskning (NCRR) flytter d. 9.-10.

Institut for Økonomi flytter til Fuglesangs Allé 4 i perioden 15.- 19. august. Center for Registerforskning (NCRR) flytter d. 9.-10. FLYTTEINFO This folder is also available in English Flyttekoordinatorer: Fuglesangs Allé: Ingrid Lautrup (inl@asb.dk) 8000c: Bibiana Paluszewska (bibiana@econ.au.dk) Hermodsvej: Christel Brajkovic Mortensen

Læs mere

Bilag 3a. Kravspecifikation for begrænset udbud af rammeaftale vedr. pleje af grønne områder samt befæstede arealer på Aalborg Universitet i København

Bilag 3a. Kravspecifikation for begrænset udbud af rammeaftale vedr. pleje af grønne områder samt befæstede arealer på Aalborg Universitet i København Bilag 3a Kravspecifikation for begrænset udbud af rammeaftale vedr. pleje af grønne områder samt befæstede arealer på Aalborg Universitet i København Delaftale 3 Indhold 1. Beskrivelse af udbuddet... 2

Læs mere

I reform til fremtiden

I reform til fremtiden I reform til fremtiden Nyhedsbrev for Danmarks Domstole 23.november 2006 1. Kørsel mellem midlertidige adresser og tjenestesteder 2. Flytning af tinglysningsservere og pc ere 3. Inventar og flytning 4.

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

CIVICA Afd. 9 Munkebjergparken

CIVICA Afd. 9 Munkebjergparken Beboer Infomøde 28. maj 2015 CIVICA Afd. 9 Munkebjergparken Flytteassistance / Genhusning med ADAM Transport ApS CIVICA - Munkebjergparken Dagsorden Om ADAM Flytteprocessen Services Nedpakning / udpakning

Læs mere

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport I det nedenstående benævnt kaldes Flyttefirmaet for F. Ved kunden skal det forstås ejeren respektive den, der på ejers vegne er bemyndiget

Læs mere

Vejledning til Flytteaftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.

Vejledning til Flytteaftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob. Vejledning til Flytteaftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 14 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

Spørgsmål og svar til 2014/S

Spørgsmål og svar til 2014/S Spørgsmål og svar til 2014/S 114-200974 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. 27-06-2014 Nummer Spørgsmål Svar 1 3.2 Redskaber til udførelse af flytteopgaven Skruer, plugs,

Læs mere

Landsdækkende levering

Landsdækkende levering Landsdækkende levering 3xwilhelmsen.dk Landsdækkende levering (kun bro fast) Ønskes levering til ikke bro faste øer, udføres dette i samarbejde med Danske Fragtmænd til deres gældende priser. Vi har nu

Læs mere

Vejledning til Møbelaftalen. 21. juni 2017

Vejledning til Møbelaftalen. 21. juni 2017 Vejledning til Møbelaftalen 21. juni 2017 KOM GODT I GANG 2 LEVERANDØRER & AFTALENS VARIGHED Leverandører Der er indgået rammeaftaler med tre leverandører: Varighed EFG A/S Holmris.DesignBrokers A/S Kinnarps

Læs mere

Denne vejledende tekst i skarpe parenteser bedes fjernet af tilbudsgiver før indsendelse af bilag.]

Denne vejledende tekst i skarpe parenteser bedes fjernet af tilbudsgiver før indsendelse af bilag.] Bilag 8 Vederlag Indholdsfortegnelse 1. VEDERLAG... 3 2. KUNDENS KRAV TIL VEDERLAG OG PRISER... 4 2.1 Fordeling af omsætning... 4 2.2 Betaling af engangsvederlag for etablering af Løsningen.... 4 2.3 Betaling

Læs mere

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringer... 4 2.1 Kundens ændringsanmodning... 4 2.2 Leverandørens ændringsanmodning... 4 2.3 Mindsteindhold for et løsningsforslag...

Læs mere

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING BILAG 3 PRISER OG AFREGNING INDHOLD 1. INDLEDNING 2 2. TIMEPRISER PR. KONSULENTKATEGORI 2 3. TILLÆG FOR REKVIRERET OVERARBEJDE 2 4. REGULERING AF TIMEPRISER 2 5. FAKTURERINGS- OG BETALINGSBETINGELSER 2

Læs mere

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer. Informationsmøde, København

Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer. Informationsmøde, København Delkontrakter på leje af SR1 kompetencer Informationsmøde, København Informationsmøde, København, tirsdag d. 22. august 2017 1. Indledning velkomst og introduktion 1.1 Selve mødet Præsentation af deltagere

Læs mere

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringshåndtering... 4 3. Kundens Ændringsanmodning... 4 4. Leverandørens Ændringsanmodning... 4 5. Mindsteindhold

Læs mere

BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K

BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 19 20 Kravspecifikation Indhold 1. Indledning...2 2. Arbejdernes omfang...2 3. Dokumentation...2

Læs mere

BILAG 4 PRISER OG AFREGNING

BILAG 4 PRISER OG AFREGNING BILAG 4 PRISER OG AFREGNING Vejledning Bilaget skal udfyldes af leverandøren på baggrund af vedlagte skabelon. Tilbudsgivers priser skal derfor omfatte tilbudsgivers vederlag for samtlige de af rammeaftalen

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

Slagelse Boligselskab UDBUDSBREV. Flytning af bohave for. Slagelse Boligselskab Afdeling 12. Sydbyen

Slagelse Boligselskab UDBUDSBREV. Flytning af bohave for. Slagelse Boligselskab Afdeling 12. Sydbyen UDBUDSBREV Flytning af bohave for Slagelse Boligselskab Afdeling 12. Sydbyen Ærøvej 70 80 Ærøvej 94 96 Ærøvej 98 100 Ærøvej 102 104 Ærøvej 106 108 I Slagelse kommune. Indholdsfortegnelse 1. Indledning

Læs mere

UCL CAMPUS ODENSE. Flytteinformation. Sådan foregår nedpakning og udpakning på Niels Bohrs Allé 1

UCL CAMPUS ODENSE. Flytteinformation. Sådan foregår nedpakning og udpakning på Niels Bohrs Allé 1 UCL CAMPUS ODENSE Flytteinformation Sådan foregår nedpakning og udpakning på Niels Bohrs Allé 1 Teknik og Bygninger Juni 2016 Indhold 1. Generelt om flytning... 3 2. Hovedtidslinje... 3 3. Oprydning og

Læs mere

Vejledning til indkøb af møbler

Vejledning til indkøb af møbler Der er indgået nye kontrakter på møbler. Kontrakterne er obligatoriske for alle i. Denne vejledning er tænkt som en hjælp til at få et overblik over møbelkontrakterne i. Her er de oplysninger du skal bruge

Læs mere

Delaftale 1 Organisk affald

Delaftale 1 Organisk affald Miljøstyrelsens Rammeaftale vedrørende rådgivning og bistand Rammeaftale på affaldsfaglige konsulentydelser og -bistand mellem: Miljøstyrelsen Strandgade 29 1401 København K CVR-nr.: 25 79 83 76 og

Læs mere

Nyt cirkulære og ny vejledning

Nyt cirkulære og ny vejledning Nyt cirkulære og ny vejledning - om sikring af bæredygtigt træ i det offentliges aftaler INFO- og ERFA-møde om EUTR og off. indkøb af træ Århus, den 2. december 2014 Christian Lundmark Jensen Sikring af

Læs mere

Nyt cirkulære og ny vejledning

Nyt cirkulære og ny vejledning Nyt cirkulære og ny vejledning - om sikring af bæredygtigt træ i det offentliges aftaler INFO- og ERFA-møde om EUTR og off. indkøb af træ København den 4. december 2014 Mads Brinck Lillelund Sikring af

Læs mere

Aftale om flytning af indbo

Aftale om flytning af indbo Dato: Aftale om flytning af indbo 1. Parterne Denne kontrakt er indgået mellem: Hassris Boligselskab afd. 5 - Grønnegården Stationsmestervej 60 9200 Aalborg SV (herefter kaldet Kunden) Og XX (herefter

Læs mere

Vejledning til Møbel-aftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.

Vejledning til Møbel-aftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob. Vejledning til Møbel-aftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 11 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

KRAVSPECIFIKATION VEDR. RAMMEAFTALE FOR AFHENTNING AF SLAMASKE TIL GENANVENDELSE

KRAVSPECIFIKATION VEDR. RAMMEAFTALE FOR AFHENTNING AF SLAMASKE TIL GENANVENDELSE BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 19 20 Bilag 4 KRAVSPECIFIKATION VEDR. RAMMEAFTALE FOR AFHENTNING AF SLAMASKE TIL GENANVENDELSE

Læs mere

Vejledning til papiraftalen

Vejledning til papiraftalen Vejledning til papiraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk 1 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Rammekontraktens

Læs mere

Fonden for kvalitetsudvikling, viden og dokumentation under konkurs (8 h/s borde, 8 bærbare PC'ere samt Smartphones)

Fonden for kvalitetsudvikling, viden og dokumentation under konkurs (8 h/s borde, 8 bærbare PC'ere samt Smartphones) 12. October 2014 Fonden for kvalitetsudvikling, viden og dokumentation under konkurs (8 h/s borde, 8 bærbare PC'ere samt Smartphones) Eftersyn: 17. October 2014 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Emdrupvej 115

Læs mere

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG

Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Tilbuds- og afregningsgrundlag TAG Bro 030-066/68, Farøbroerne Renovering af SCADA/PLC November 2014 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 www.cowi.dk Vejdirektoratet

Læs mere

UCL CAMPUS ODENSE. Flytteinformation. Sådan foregår nedpakning og udpakning på Niels Bohrs Allé 1

UCL CAMPUS ODENSE. Flytteinformation. Sådan foregår nedpakning og udpakning på Niels Bohrs Allé 1 UCL CAMPUS ODENSE Flytteinformation Sådan foregår nedpakning og udpakning på Niels Bohrs Allé 1 Teknik og Bygninger December 2016 Indhold 1. Generelt om flytning... 3 2. Hovedtidslinje... 3 3. Oprydning

Læs mere

Rammeaftalebilag A. Kravspecifikation Udbud af taxikørsel 22.06.2015. Myntevej 3, 8920 Randers NV H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg

Rammeaftalebilag A. Kravspecifikation Udbud af taxikørsel 22.06.2015. Myntevej 3, 8920 Randers NV H. C. Ørsteds Vej 50C, 1879 Frederiksberg Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Udbud af taxikørsel 22.06.2015 Side 1 af 5 1 Indledning Nærværende Rammeaftalebilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for Taxikørsel som udbudt af DanPilot. Leverandøren

Læs mere

Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Support af tilskuds- og kontroladministrative

Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Support af tilskuds- og kontroladministrative Kontrakt om Drift, Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af tilskuds- og kontroladministrative systemer m.fl. Bilag 12 Change Management 16. marts 2018 Version 1.0 Side 1/16 [Vejledning til tilbudsgiver:

Læs mere

Indholdsfortegnelse. 1. Formål... 3 2. Funktionsbeskrivelse... 4 3. Minimumskriterier... 5

Indholdsfortegnelse. 1. Formål... 3 2. Funktionsbeskrivelse... 4 3. Minimumskriterier... 5 Sagsnr. 2015/000136 Kontraktbilag 1 - Kravspecifikation Rammeaftale om indkøb af skilte til affaldsoplag til Forsvarsministeriet med underliggende styrelser KRAVSPECIFIKATION 1 Indholdsfortegnelse 1. Formål...

Læs mere

Husorden for Katrinebjergparken.

Husorden for Katrinebjergparken. Husorden for Katrinebjergparken. 1 Overholdelse Husordenen skal overholdes af alle lejlighedsejere i Ejerforeningen, i det følgende benævnt Beboeren. Beboeren har ansvaret for, at dennes husstand, lejere

Læs mere

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Rammeaftalebilag A Kravspecifikation Opdateret den 17.10.2016 Side 1 af 6 1 Indledning Nærværende Rammeaftalebilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for pc er og tilbehør som udbudt af Ordregiver.

Læs mere

Tekniske Stand Informationer

Tekniske Stand Informationer Tekniske Stand Informationer easyfairs ICT/ICT Security Expo/Internet Expo 2010 10. 11. marts Hal: Standnummer: A Standen m² NØGLEFÆRDIG stand inklusiv: Standvægge mod nabo(er), off-white plastlaminat.

Læs mere

Supplerende viden: Arbejdets tilrettelæggelse. Arbejdet skal planlægges og tilrettelægges, så det kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt

Supplerende viden: Arbejdets tilrettelæggelse. Arbejdet skal planlægges og tilrettelægges, så det kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt Arbejdet skal planlægges og tilrettelægges, så det kan udføres sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt forsvarligt. Arbejdsgiveren har ansvaret for at skabe rammerne herfor. Det kan være ved planlægning og

Læs mere

Bilag B, Arbejdstagerrettigheder

Bilag B, Arbejdstagerrettigheder om Udbudt af HOFOR A/S CVR-nr. 1007 3022 Ørestads Boulevard 35 2300 København S herefter betegnet HOFOR Version 0.1.0 / januar 2016 Indholdsfortegnelse 1 Forpligtelsen... 3 2 Dokumentation for overholdelse

Læs mere

2. Kravspecifikation. 2.1 Generelt. 2.1.1 Papirsække. 2.2 Fejl og mangler

2. Kravspecifikation. 2.1 Generelt. 2.1.1 Papirsække. 2.2 Fejl og mangler 2. Kravspecifikation 2.1 Generelt Sække til dagrenovation (herunder såkaldte ekstrasække) skal kunne holde til opsamling og transport af dagrenovation både fra fritstående stativer og fra nedfaldsskakte.

Læs mere

Udbudsbrev Miniudbud

Udbudsbrev Miniudbud Bilag 4d: Skabelon til miniudbud (genåbning af konkurrencen) Udbudsbrev Miniudbud Miniudbud for udførelsen af konsulentopgaver primært under det nationale program for overvågning af vandmiljøet og naturen

Læs mere

Vejledning til AIA/ADK-aftalen. Januar 2017

Vejledning til AIA/ADK-aftalen. Januar 2017 Vejledning til AIA/ADK-aftalen Januar 2017 KOM GODT I GANG 2 6 RAMMEAFTALER & 5 LEVERANDØRER Delaftale 1 Landsdækkende ACTAS A/S Dansk Kabel TV A/S G4S Security Services A/S Delaftale 2 Region Hovedstaden

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Modellering af lokaliteter til

Læs mere

Kontrakt om Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af IMK2- systemet. Bilag 12 - Ændringshåndtering

Kontrakt om Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af IMK2- systemet. Bilag 12 - Ændringshåndtering Kontrakt om Videreudvikling, Vedligeholdelse og Support af IMK2- systemet Bilag 12 - Ændringshåndtering 12.05.2016 Version 1.0 [Vejledning til tilbudsgiver: Bilaget er i sin helhed at betragte som et mindstekrav

Læs mere

KONTORINVENTAR. Auktioner A/S. Frederiksberg. Eftersyn: Den 28. december 2009 kl. 14 15 Budfrist: Den 29. december 2009 kl. 15

KONTORINVENTAR. Auktioner A/S. Frederiksberg. Eftersyn: Den 28. december 2009 kl. 14 15 Budfrist: Den 29. december 2009 kl. 15 KONTORINVENTAR Auktioner A/S Frederiksberg Eftersyn: Den 28. december 2009 kl. 14 15 Budfrist: Den 29. december 2009 kl. 15 Se mere på www.konkurser.dk Hold øje med de løbende bud læs om aktiverne se varegruppeinddelingerne

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

Rammeaftalebilag A2 Kravspecifikation, Delaftale 2

Rammeaftalebilag A2 Kravspecifikation, Delaftale 2 Rammeaftalebilag A2 Kravspecifikation, Delaftale 2 Side 1 af 8 Indhold 1 Indledning... 3 2 Kravspecifikation... 3 2.1 Krav til delvist nedgravede affaldsbeholdere... 3 Side 2 af 8 1 Indledning Nærværende

Læs mere

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune. 2.

Offentligt udbud. Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner. Rudersdal Kommune. 2. Offentligt udbud Rammeaftale om levering af pyntegrønt og juletræer til kirkegårde og institutioner i Rudersdal Kommune 2. Kravspecifikation 15.12.2017 1 Indholdsfortegnelse Forside Side 1 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Praktisk hjælp - Indkøbsordning

Praktisk hjælp - Indkøbsordning Ydelsestype Indkøbsordning (9) Ydelsens lovgrundlag Serviceloven 83 Formålet med hjælpen efter Lov om social service er at fremme den enkeltes mulighed for at klare sig selv eller at lette den daglige

Læs mere

Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen.

Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen. KØBENHAVNS KOMMUNE Kultur- og Fritidsforvaltningen Koncessionskontrakt Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Læs mere

Vejledning til trykkeriaftalen

Vejledning til trykkeriaftalen Vejledning til trykkeriaftalen Økonomistyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.oes.dk og www.statensindkob.dk 2 Indholdsfortegnelse 1. Indledning...3 2. Hvad er formålet med

Læs mere

Bestillerrådgivningsaftale

Bestillerrådgivningsaftale Bestillerrådgivningsaftale København Langelinie Allé 35 2100 København Ø Danmark Aarhus Frue Kirkeplads 4 8000 Aarhus C Danmark Shanghai, rep. kontor 83 Loushanguan Road Suite 2635, 26/F Shanghai, Kina

Læs mere

Vejledning til Computeraftalen

Vejledning til Computeraftalen Vejledning til Computeraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv

MESSE HÅNDBOG. En verden af Erotik, Sex & Samliv MESSE HÅNDBOG En verden af Erotik, Sex & Samliv ARRANGØR PRAKTISKE OPLYSNINGER UDSTILLERKORT Erotic World ApS Naverland 34 2600 Glostrup Michel Mortensen (+45) 77 33 41 51 E-mail: info@eroticworld.dk Web

Læs mere

KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE. Flytteopgave for Domea.dk på vegne af. Haderslev Boligselskab Afd. 16/

KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE. Flytteopgave for Domea.dk på vegne af. Haderslev Boligselskab Afd. 16/ KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE Flytteopgave for Domea.dk på vegne af Haderslev Boligselskab Afd. 16/25 02.02.2017 Kuben Management Indhold 1 Generel information 2 2 Flytteopgave 3 2.1 Tidsplan

Læs mere

Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S

Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Rammeaftale om indkøb og levering af mobilt sortereanlæg for Forsyning Helsingør Affald A/S Januar 2018 Sagsnr. 18/00 Dok.nr. 18/00/1 Side 1 af 8 Parterne Mellem Forsyning Helsingør Affald A/S Haderslevvej

Læs mere

OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE

OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE Flytteopgave for Boligforeningen Kristiansdal Afdeling 34, Dianavænget 15-12-2016 Kuben Management Indhold 1 Generel information 2 2 Flytteopgave 2 2.1 Tidsplan

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S

Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S Spørgsmål / svar pr. 13. august 2010 vedr. EU-udbud nr. 2010/S 121-184104 Udbud af den logistiske håndtering af vareforsyning til praktiserende læger m.v. i Region Midtjylland Spørgsmål 1: Kan RM henvise

Læs mere

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde

Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde Husorden for medlemmerne i E/F Blågårdsstrœde 2-4 og Skomagergade 46, Roskilde 1. Hvem er omfattet af husordenen? Stk. 1: Denne husorden gælder for samtlige ejerforeningens medlemmer og lejere. Stk. 2.

Læs mere

RAMMEAFTALE FOR AFHENTNING AF SLAMASKE TIL GENANVENDELSE

RAMMEAFTALE FOR AFHENTNING AF SLAMASKE TIL GENANVENDELSE BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K post@biofos.dk www.biofos.dk Tlf: +45 32 57 32 32 CVR nr. 25 60 19 20 RAMMEAFTALE FOR AFHENTNING AF SLAMASKE TIL GENANVENDELSE MELLEM OG BIOFOS A/S [LEVERANDØREN]

Læs mere

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister.

Q Transport sørger også for at tage hånd om fornødne eksportdokumenter samt pakkelister. Q TRANSPORT Luftfragt Transport Søfragt Domicil flytning Kontor flytning Intern flytning Transport Flytning Logistic Lagerhotel Pak & Pluk Handling Distribution Fjernlager Arkiv opbevaring Container Oversøiske

Læs mere

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende:

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende: Bilag 9 Vederlag Vejledning til tilbudsgiver. Bilag 9 består af selve Bilag 9, der indeholder en regulering af vederlagsbetingelser for ydelser i henhold til Rammekontrakten, samt Appendiks A, der indeholder

Læs mere

Bilag E.1 Generel kravspecifikation Rammeaftale 09.01 Fødevarer og drikkevarer - Totalleverandører

Bilag E.1 Generel kravspecifikation Rammeaftale 09.01 Fødevarer og drikkevarer - Totalleverandører Bilag E.1 Generel kravspecifikation Rammeaftale 09.01 Fødevarer og drikkevarer - Totalleverandører 10. Indholdsfortegnelse 1. Kravspecifikation 3 2. Hvordan kravspecifikationerne skal forstås 4 3. Krav

Læs mere

Rigsarkivets betingelser for udlån af arkivmateriale til udstillingsformål

Rigsarkivets betingelser for udlån af arkivmateriale til udstillingsformål Rigsarkivets betingelser for udlån af arkivmateriale til udstillingsformål 1. Generelt: Rigsarkivet udlåner gerne materiale til udstillingsformål til kulturinstitutioner (herefter: lånerinstitutionen),

Læs mere

Generelt om leverancen

Generelt om leverancen 1 Generelt om leverancen Omfang I denne Særlige ArbejdsBeskrivelse (SAB) beskrives omfanget at arbejdet. Leverancen omfatter følgende opgaver i Amager Strandpark: rengøring og vedligeholdelse af toiletrum

Læs mere

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE

TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE INDLEVELSE SKABER UDVIKLING TILBUD TIL XXX KONSULENTAFTALE WWW.BDO.DK KONSULENTAFTALE VEDR. PROJEKT: Gennemgang af forudsætninger og beregninger til skolestrukturrapportens bilag I Vurdering af økonomisk

Læs mere

Særlige betingelser (SB)

Særlige betingelser (SB) QEQQANI ILINIARNERTUUNNGORNIARFIK side 1 Køber og Bygherre: Dato: 20.05.2011 Grønlands Selvstyre Sag nr.: 07240 (SB) Vedr. Løst inventar til Qeqqani Ilinniarnertuungorniarfik, GU i Nuuk. tnt nuuk a/s postbox

Læs mere

AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE

AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE BIOFOS A/S Refshalevej 250 DK-1432 København K www.biofos.dk CVR nr. 25 60 19 20 AFTALE OM LEVERING, IDRIFTSÆTTELSE OG ÅRLIG SERVICE AF SLAMSPEJLSMÅLERE MELLEM OG BIOFOS A/S [LEVERANDØREN] AFTALE OM LEVERING,

Læs mere

NOVEMBER 2018 FARLIGT AFFALD. Fælleskoncept for etage- og samlede bebyggelser

NOVEMBER 2018 FARLIGT AFFALD. Fælleskoncept for etage- og samlede bebyggelser NOVEMBER 2018 FARLIGT AFFALD Fælleskoncept for etage- og samlede bebyggelser Indholdsfortegnelse 1. Baggrund... 3 2. Status... 3 3. Introduktion til ordningen... 3 4. Kommunikation og information... 3

Læs mere

Nangate A/S under konkurs (Kontorinventar og IT)

Nangate A/S under konkurs (Kontorinventar og IT) 18. januar 2013 Nangate A/S under konkurs (Kontorinventar og IT) Eftersyn: 17. januar 2013 fra kl. 15.00 til kl. 15.30 Smedeholm 10, 2.tv., 2730 Herlev Budfrist: 18. januar 2013 kl. 14.00 Se mere på www.konkurser.dk

Læs mere

I regneark/tilbudsliste tæller optioner med i summen for TCO. Betyder det at optioner tæller med i vurderingen af TCO?

I regneark/tilbudsliste tæller optioner med i summen for TCO. Betyder det at optioner tæller med i vurderingen af TCO? 04-10-2013 Rettelsesblad 4 (Vedrører alle delaftaler) Generelt Spørgsmål 4: I regneark/tilbudsliste tæller optioner med i summen for TCO. Betyder det at optioner tæller med i vurderingen af TCO? Besvarelse

Læs mere

MobilePeople Solutions A/S

MobilePeople Solutions A/S MobilePeople Solutions A/S Generelle Vilkår og Betingelser. Januar 2015 1. Generelt Nedenstående generelle vilkår og betingelser regulerer MobilePeople s leverance af digitale tjenester bestilt af Kunden,

Læs mere

Generelt om sikkerhed i Frederikshavn Forsyning A/S

Generelt om sikkerhed i Frederikshavn Forsyning A/S Generelt om sikkerhed i Frederikshavn Forsyning A/S Instruktion til medarbejdere samt håndværkere, konsulenter og andre, som arbejder for Frederikshavn Forsyning A/S Sikkerhedsregler i Frederikshavn Forsyning

Læs mere

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere)

Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere) Bilag C Betalings- og faktureringsbetingelser for aktive tilbud til primært jobparate ledige med lang videregående uddannelse (akademikere) 1 1. Betalingsmodel for aktive tilbud til akademikere Der er

Læs mere

Leje og Leveringsbetingelser

Leje og Leveringsbetingelser Leje og Leveringsbetingelser Så længe lejemålet varer, bærer lejeren enhver risiko og ansvar for det lejede materiel Lejer er, ved tilbagelevering, forpligtet til at aflevere det lejede i samme stand (

Læs mere

Auditbeskrivelser for Kanban

Auditbeskrivelser for Kanban 2-4-1 V01 Anvendes kanban for: 80% af værdien af indkøbte materialer i området (A-varer)? indkøbte materialer, der er A-varer. Hvis der er enkelte undtagelser, er punktet stadig opfyldt. Hvis varernes

Læs mere

Kapitel 2 - Kravspecifikation. Indhold

Kapitel 2 - Kravspecifikation. Indhold Kapitel 2 - Kravspecifikation Indhold Kapitel 2 - Kravspecifikation... 1 0. Generelle betingelser for delaftale 1 og delaftale 2... 2 1. Særligt for delaftale 1: Serviceeftersyn, akut udkald samt diagnosticering

Læs mere

Vejledning til Computeraftalen

Vejledning til Computeraftalen Vejledning til Computeraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

BILAG 17 AFTALE OM VIDEREUDVIKLING AF EOJ-SYSTEM MELLEM AALBORG KOMMUNE [LEVERANDØRENS NAVN]

BILAG 17 AFTALE OM VIDEREUDVIKLING AF EOJ-SYSTEM MELLEM AALBORG KOMMUNE [LEVERANDØRENS NAVN] BILAG 17 AFTALE OM VIDEREUDVIKLING AF EOJ-SYSTEM MELLEM AALBORG KOMMUNE OG [LEVERANDØRENS NAVN] 1 INSTRUKTION TIL BESVARELSE AF BILAGET: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive

Læs mere

Bilag 17 - Benchmarking

Bilag 17 - Benchmarking Bilag 17 - Benchmarking Version 0.9 05-05-2014 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 3 2 BILAGETS INDHOLD... 4 3 DEFINITIONER... 4 4 BENCHMARKINGENS OMFANG... 4 5 PRISERNES KONKURRENCEDYGTIGHED... 4

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager

Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager Link arkivreoler til kontor, arkiv og let lager International Sales Division for Link 51 Link arkivreoler Systemet med hundredvis af muligheder Lukkede og åbne gavle til alle formål. Let monterbart tilbehør

Læs mere

Østjyllands Brandvæsen 2017 Version 1.

Østjyllands Brandvæsen 2017 Version 1. Østjyllands Brandvæsen 2017 Version 1. Vejledning Brandveje og Brandredningsarealer Indhold 1. Formål... 2 2. Lovhjemmel... 2 3. Anvendelsesområde... 2 4. Regler for arealer til redning og slukning...

Læs mere

om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse med ITsystemer til vejforvaltning, trafikledelse og trafikinformation Delaftale: Nr. [...

om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse med ITsystemer til vejforvaltning, trafikledelse og trafikinformation Delaftale: Nr. [... RAMMEAFTALE mellem Vejdirektoratet Guldalderen 12 DK-2640 Hedehusene (i det følgende kaldet Kunden) og [ ] [ ] [ ] (i det følgende kaldet Leverandøren) om løbende levering af IT-tjenesteydelser i forbindelse

Læs mere

Statens Indkøbsprogram 9. fase Orienteringsmøde for papiraftalen

Statens Indkøbsprogram 9. fase Orienteringsmøde for papiraftalen Statens Indkøbsprogram 9. fase Orienteringsmøde for papiraftalen Tirsdag d. 18. november 2014 kl. 13:00 ved Rikke Skovgård Hansen og Mads Christian Grimmig Kobbernagel Dagsorden Om Statens Indkøbsprogram

Læs mere

Bekendtgørelse om manuel håndtering af byrder i forbindelse med offshore olie- og gasaktiviteter m.v. 1)

Bekendtgørelse om manuel håndtering af byrder i forbindelse med offshore olie- og gasaktiviteter m.v. 1) BEK nr 1390 af 04/12/2017 (Gældende) Udskriftsdato: 30. april 2019 Ministerium: Beskæftigelsesministeriet Journalnummer: Beskæftigelsesmin., Arbejdstilsynet, j.nr. 20165000572 Senere ændringer til forskriften

Læs mere

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX

7. Fortrydelsesret Abonnenten har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage. ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX ABONNEMENTSVILKÅR - PARKERING BLOX Anlægsejer: Realdania By & Byg A/S, CVR-nr. 10 13 07 51, Jarmers Plads 2, 1551 København V. Driftsoperatør: Securitas A/S, CVR-nr. 88 66 32 17, Sydvestvej 98, 2600 Glostrup.

Læs mere

Kravspecifikation i forbindelse med annoncering af frugtordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning

Kravspecifikation i forbindelse med annoncering af frugtordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning Kravspecifikation i forbindelse med annoncering af frugtordning Københavns Kommunes Sundheds- og Omsorgsforvaltning 1. Beskrivelse af opgaven Forvaltningen ønsker ugentlig levering af frugt til personalet.

Læs mere

Driftsselskabet af 6. juli 2012 A/S under konkurs Tidl. Korral Partners A/S (TV Beovision, Beosound musik, Kontorinventar og IT)

Driftsselskabet af 6. juli 2012 A/S under konkurs Tidl. Korral Partners A/S (TV Beovision, Beosound musik, Kontorinventar og IT) 24. september 2012 Driftsselskabet af 6. juli 2012 A/S under konkurs Tidl. Korral Partners A/S (TV Beovision, Beosound musik, Kontorinventar og IT) Eftersyn: 21. september 2012 fra kl. 11.30 til kl. 12.30

Læs mere

Vejledning til Serveraftalen

Vejledning til Serveraftalen Vejledning til Serveraftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 8 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2. Hvad

Læs mere

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S

Udbudsbetingelse. Udbudsbetingelser. Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer. Forsyning Helsingør Spildevand A/S Udbudsbetingelse Udbudsbetingelser Rammeaftale om indkøb, levering og bortkørsel af anlægsmaterialer Forsyning Helsingør Spildevand A/S Oktober 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Udbuddets omfang...

Læs mere

Praktisk hjælp - Indkøbsordning

Praktisk hjælp - Indkøbsordning Ydelsestype Indkøbsordning (9) Ydelsens lovgrundlag Serviceloven 83 Formålet med hjælpen efter Lov om social service er at fremme den enkeltes mulighed for at klare sig selv eller at lette den daglige

Læs mere

Rammeaftalebilag A - Kravspecifikation

Rammeaftalebilag A - Kravspecifikation Rammeaftalebilag A - Kravspecifikation Side 1 af 6 1 Indledning Nærværende Rammeaftalebilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for pc er og tilbehør som udbudt af Ordregiver. Disse skal ses i sammenhæng

Læs mere

Udbud af: Flytteydelse for beboere i boligselskabet CIVICA afd. 9 Munkebjergparken i forbindelse med gennemførelse af helhedsplan 1/13

Udbud af: Flytteydelse for beboere i boligselskabet CIVICA afd. 9 Munkebjergparken i forbindelse med gennemførelse af helhedsplan 1/13 Udbud af: Flytteydelse for beboere i boligselskabet CIVICA afd. 9 Munkebjergparken i forbindelse med gennemførelse af helhedsplan for afdelingen. 1/13 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 4 2. Definitioner...

Læs mere

VANDPROBLEMER & OVERSVØMMELSE

VANDPROBLEMER & OVERSVØMMELSE FOREBYGGELSE OG HÅNDTERING AF VANDPROBLEMER & OVERSVØMMELSE Haveanlæg Ejendom Tagvand Overfladevand Haveanlæg Belægningssten Skot Sandsække Bliver der flere skybrudsskader i fremtiden? Ifølge DMI og FN's

Læs mere

Citymæglerne ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Konferencebord,udstillingsmateriel,hårdehvidevarer)

Citymæglerne ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Konferencebord,udstillingsmateriel,hårdehvidevarer) 27. november 2015 Citymæglerne ApS under konkurs v/lund Elmer Sandager (Konferencebord,udstillingsmateriel,hårdehvidevarer) Eftersyn: 26. november 2015 fra kl. 20.00 til kl. 20.30 Jagtvej 1, København

Læs mere