Bilag 13B. Generelle forhold. Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Bilag 13B. Generelle forhold. Side 1 af 10 INDHOLDSFORTEGNELSE"

Transkript

1 Bilag 13B Side 1 af 10 Generelle forhold INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning Kundens generelle forhold Yderligere oplysninger om flytteopgaven Sikkerhedsgodkendelse/straffeattest og vaccine Nøgler, adgangskort og alarm Tavshedserklæring Levering af udlånte flyttekasser Blanket til Leverandørens medarbejderliste Blanket til afleveringsforrretning Kundens planlægning Tidsrum for flytteopgavens Parkeringsforhold Drikkepauser og frokost Placering af flyttegenstande Arkivflytning Midlertidig bufferopmagasinering Rømning og oprydning Placering af affaldscontainere... 10

2 1. INDLEDNING Side 2 af 10 I nærværende bilag angiver Kunden oplysninger om Kundens generelle forhold, som er nødvendige for Leverandørens udførelse af Flytteopgaven. Disse oplysninger udgør dermed kundespecifikke vilkår for Leverandørens udførelse af Flytteopgaven og indgår som en del af Kundens konkrete Bestilling/Ordre. Kundens bestilte Flytteydelser og omfang heraf fremgår af Bilag 13A. Derudover indeholder nærværende bilag skabeloner, som Kunden kan anvende som skabelon for Leverandørens medarbejderliste inden Flytteopgavens opstart samt som blanket til afleveringsforretning ved afslutning af Flytteopgave. Endelig indeholder bilaget en vejledning til Kundens opstart med Leverandøren. Tekst med kursiv gennem dokumentet er udelukkende til vejledning. 2. KUNDENS GENERELLE FORHOLD 2.1 Kundens fra- og tilflytnings lokalefortegnelser Kundens lokalefortegnelser for tilflytningslokationer vedlægges den konkrete Bestilling/Ordre. Kundens lokalefortegnelser for fraflytningslokationer vedlægges, såfremt Leverandøren kræver det. Af lokalefortegnelsen kan bl.a. fremgå: Myndighed, i overensstemmelse med det af Kunden anførte i Bilag 13A Bestillingsseddel. Adresse, postnr. og by, ligeledes i overensstemmelse med det af Kunden anførte i Bilag 13A Bestillingsseddel. Etage For hver etage, fortegnelse over alle omfattede lokaler med følgende specifikationer for hvert lokale: ID (lokalenummer, fx 10) Navn (lokalebetegnelse, fx mødelokale) Areal (m2) (flytteareal, fx 22 m2) Fremkommelighed (fx antal elevatorer pr. etage samt vægtbegrænsning i kilo, halve etager) Kommentar (evt. bemærkninger) Nedenfor fremgår et eksempel på lokalefortegnelser.

3 Eksempel på lokalefortegnelser inklusive oplysninger Side 3 af 10 Moderniseringsstyrelsen Navn og adresse: Landgreven København K Etage: 2. sal Flytteareal: 411 m 2 Fremkommelighed: To elevatorer, maks. 500 kg Bemærkninger: Elevatorerne måler 1,5m x 1,5m dog kun 1m døråbning. Der er fra elevatorerne direkte adgang til parkeringsplads.

4 2.2 Yderligere oplysninger om flytteopgaven Side 4 af 10 Kunden har nedenfor angivet eventuelle relevante oplysninger om flytteopgaven, eksempelvis krav til tidsrummet for flytningen, der går ud over de allerede anførte krav til tidsrum i Bilag 13A - Bestillingsseddel eller instruktion til, hvordan flytningen ønskes udført. Som krav til tidsrummet for flytningen kan Kunden anføre Udførelse på Hverdage (inkl. lørdage) mellem kl ), Udførelse på Hverdage (inkl. lørdage) mellem kl ) og/eller Udførelse søndag og helligdage (mellem kl og 24.00). Eventuelle yderligere oplysninger om flytteopgaven 2.3 Sikkerhedsgodkendelse/straffeattest og vaccine Kunden har nedenfor afkrydset, hvilke eventuelle særlige forhold, personalet ved udførelsen af flytteydelser omfattet af denne Bestilling/Ordre skal opfylde, i så fald dette er relevant for personalets udførelse af flytteopgaven på Kundens fra- og tilflytningslokation(er) Sikkerhedsgodkendelse i henhold til cirkulære nr af 147. december 2014 vedrørende sikkerhedsbeskyttelse af informationer af fælles interesse for landene i NATO, EU eller WEU, andre klassificerede informationer samt informationer af sikkerhedsmæssig beskyttelsesinteresse i øvrigt. Såfremt Kunden har afkrydset ovenfor om sikkerhedsgodkendelse cirkulære nr af 147. december 2014, skal Kunden nedenfor specificere, hvilket niveau af sikkerhedsgodkendelse, der er tale om (til tjenestebrug, fortroligt, hemmeligt eller yderst hemmeligt): Eventuel angivelse af niveau for sikkerhedsgodkendelse: Ren straffeattest Kunden har nedenfor specificeret, hvad der er en for Kunden tilfredsstillende straffeattest En for Kunden tilfredsstillende straffeattest:

5 Side 5 af 10 Ud over de eventuelt ovenfor specificerede krav til sikkerhedsgodkendelse/straffeattest, har Kunden herunder anført en eventuel yderligere specifikation vedrørende rekvirering af sikkerhedsgodkendelse/straffeattest. Eventuel yderligere specifikation vedrørende sikkerhedsgodkendelse og straffeattest: Kunden har nedenfor angivet eventuelle krav til vaccination af personalet, jf. Rammeaftalens punkt Kundens eventuelle krav til vaccination af personale [Det bemærkes, at krav til vaccination af personalet alene vil blive stillet i helt ekstraordinære og særlige tilfælde, eksempelvis ved Flytteydelser leveret hos Statens Serum Institut.] 2.4 Nøgler, adgangskort og alarm Ud over de i Rammeaftalens punkt specificerede krav til nøgler, adgangskort og alarm, har Kunden nedenfor specificeret en eventuel fremgangsmåde vedrørende håndtering af nøgler, adgangskort og alarm. [Eventuel fremgangsmåde vedrørende håndtering af nøgler, adgangskort og alarm kan eksempelvis omhandle Leverandørens opbevaring af nøgler og adgangskort:] Eventuel fremgangsmåde vedrørende håndtering af nøgler, adgangskort og alarm: 2.5 Tavshedserklæring Kunden har nedenfor angivet eventuelle krav til tavshedserklæring, jf. Rammeaftalens punkt 13.

6 Side 6 af 10 Flyttepersonalet bedes inden arbejdets påbegyndelse fremsende underskrevet tavshedserklæring. 2.6 Levering af udlånte flyttekasser Kunden har nedenfor angivet, hvornår flyttekasser til brug for den konkrete flytning skal leveres på de(n) af Kunden angivne fraflytningslokation(er) jf. Bilag 13A. Flyttekasserne skal leveres [ugedag] den [dato] [årstal] i tidsrummet kl. [klokkeslæt]- [klokkeslæt] Levering af flyttekasser skal ske til Kunden inden den planlagte flytning i passede tid, og efter aftale med Kunden.

7 3. BLANKET TIL LEVERANDØRENS MEDARBEJDERLISTE Side 7 af 10 Denne skabelon for Leverandørens medarbejderliste kan anvendes i medfør af Rammeaftalens punkt på Kundens forlangende. Et kryds i skemaet i den pågældende kolonne betyder, at medarbejderen opfylder det pågældende krav. Leverandøren garanterer for rigtigheden af de anførte oplysninger om medarbejderne med angivelse af dato og underskrift. Medarbejderliste Medarbejder Fornavn og Efternavn Virksomhedens CVR. nr. Har ret til at arbejde i Danmark? Er i besiddelse af behørigt ansættelsesbevis? Er i besiddelse af behørig billedlegitimation? (Tilføj flere rækker hvis det er nødvendigt) Leverandørens underskrift (Leverandøren bekræfter herved, at de angivne oplysninger er korrekte): Dato: / 201[7]

8 4. BLANKET TIL AFLEVERINGSFORRRETNING Side 8 af 10 Denne skabelon til afleveringsblanket kan anvendes i forbindelse med afleveringsforretning ved afslutningen af en flytteopgave jf. Bilag 1B, punkt 2.1. Såfremt der ved afleveringsforretningen ikke konstateres mangler, anfører Kunden og Leverandøren ved kryds i JA nedenfor, at arbejdet er fuldført tilfredsstillende og ingen mangler konstateret. Flytteydelsen anses dermed for afsluttet, og Leverandøren er berettiget til at fakturere Kunden, jf. Bilag 12. Såfremt der ved afleveringsforretningen konstateres mangler, der skal afhjælpes, anses leveringen af Flytteydelsen ikke for afsluttet. I dette tilfælde aftaler Leverandøren og Kunden en ny dato for afslutning af arbejdets fuldførelse, jf. nedenstående mangelliste, i form af en ny afleveringsforretning. Leverandøren er berettiget til at fakturere Kunden, idet Kunden dog er berettiget til at tilbageholde et beløb, der står i rimeligt mål med manglernes omfang. Bestilling/Ordre: Leverance: Kunden: Leverandøren: Dato og klokkeslæt for afleveringsforretning For Kunden (evt. Kundens rådgiver): For Leverandøren: Arbejdet er fuldført tilfredsstillende og ingen mangler konstateret: For arbejdets fuldførelse mangler de nedenfor nævnte anførte arbejdsopgaver: (Tilføj evt. flere rækker ved behov) Manglerne er aftalt afhjulpet inden den (angive dato og klokkeslæt), hvor der afholdes afleveringsforretning: Evt. bemærkninger: JA NEJ Overskridelse af tidsfrist (antal timer og/eller dage): Kunden og Leverandøren bekræfter herved status for afleveringsforretning. For Kunden: For Leverandøren: Dato: / 201[x] Dato: / 201[x] Det bemærkes, at reklamationer over synlige mangler skal ske straks, i andre tilfælde uden ugrundet ophold og senest 14 dage efter henholdsvis flytteopgavens afslutning eller afholdt afleveringsforretning, jf. Rammeaftalens punkt 7.1.

9 5. KUNDENS PLANLÆGNING Side 9 af 10 Dette afsnit tjener som en vejledende huskeliste til Kunden om forskellige forhold, som Kunden skal orientere Leverandøren om, eventuelt ved et opstartsmøde før Flytteopgavens udførelse. 5.1 Tidsrum for flytteopgavens Kunden skal orientere om de(t) tidsrum, den konkrete flytteydelse ønsket udført i, herunder ved angivelse af: Ugedag Dato Fra/til klokkeslæt Det bemærkes dog, at det forventede tidsrum skal være i overensstemmelse med det af Kunden angivne i Bilag 13A Bestillingsseddel og Bilag 13B Generelle forhold. Leverandøren forventes at deltage aktivt i planlægning og fastlæggelse af tidsrum for de konkrete Flytteydelser udførelse, der eventuelt kan aftales nærmere i forbindelse med opstartsmødet jf. Bilag 1B, punkt Parkeringsforhold Såfremt der er særlige parkeringsforhold ved fra- eller til flytningslokationen skal Kunden orientere Leverandøren om dette, eventuelt i forbindelse med opstartsmødet. 5.3 Drikkepauser og frokost Kunden skal informere om de gældende regler i forbindelse med afholdelse af drikkepauser og frokost, herunder om flyttepersonalet har adgang til lokationernes kantinefaciliteter, herunder betalingsvilkår herfor. 5.4 Placering af flyttegenstande Kunden skal informere om flyttegenstandenes placering, herunder inventar, flyttekasser, paller eller flyttebure mv. samt opstilling og tilslutning af PC-arbejdsstationer. Kunden er ansvarlig for ved opstart at informere om eventuelle særlige forhold ved placering af skriveborde og kontorinventar, herunder om der kræves en bestemt afstand fra ydervæg/kabelbakker etc. Kunden er ansvarlig for at orientere Leverandøren om, såfremt der er hensigtsmæssigt, at etablere let tilgængeligt bufferområder til afsætning, i den udstrækning Kunden efterfølgende selv udpakker. 5.5 Arkivflytning I forbindelse med arkivflytning skal Kunden, såfremt relevant for flytteopgavens udførelse, beskrive arkivets indhold, herunder eksempelvis oplyse om:

10 Side 10 af 10 hvad der flyttes (arkivæsker, ringordnere, hængemapper, sagsmapper etc.), beskrivelse af formen og emballagen af det nedpakkede arkivindhold, herunder om det er nedpakket i flyttekasser eller flyttebure, hvis Kunden selv forestår ned- og genudpakning, den indbyrdes volumenmæssige fordeling, hvis Leverandøren forestår dele af ned- og genudpakning. Kunden vil ved arkivflytning informere om genplacering af arkivindhold, herunder: eventuel rækkefølge på genplaceringen, beskrivelse af den nye arkivopsætning mv. den udstrækning, at Leverandøren forestår med genudpakning af arkivindhold. 5.6 Midlertidig bufferopmagasinering Kunden skal ved opstart angive, hvilke kontormøbler og inventar mv., der midlertidigt skal opmagasineres. Kunden skal ved opstart specificere, hvordan flyttegodset skal opbevares i form af løsgods, pallegods eller liftbokse, såfremt dette er relevant for den midlertidige opmagasinering. Kunden skal ved opstart informere om, i hvilken udstrækning Kunden har behov for adgang til flyttegodset under opmagasineringen. Derudover skal Kunden informere om, hvorvidt flyttegodset skal registreres under opmagasinering, hvilket gør det muligt at få flyttegodset plukvis returneret. 5.7 Rømning og oprydning Kunden skal ved opstart angive hvilke kontormøbler og hvilket inventar mv., der indgår i rømning og oprydning. Kunden skal ved opstart beskrive de mængder og det forventet omfang af restinventar, arkivmateriale i forbindelse med den konkrete flytning, der skal til forbrænding, og det arkivmateriale der skal til sikkerhedsmakulering. Kunden skal ved opstart oplyse, hvorledes affald opstået i forbindelse med den konkrete flytning herunder flyttekasser skal bortskaffes af Leverandøren. 5.8 Placering af affaldscontainere Kunden skal ved opstart oplyse Leverandøren om konkret mulighed for placering af affaldscontainere.

Leveringsaftalebilag 3. Kundens specifikke forhold

Leveringsaftalebilag 3. Kundens specifikke forhold Leveringsaftalebilag 3 Kundens specifikke forhold INDHOLDSFORTEGNELSE Side 2 af 8 1. Indledning... 3 2. Leveringsaftalens løbetid... 3 3. Betalingsbetingelser... 3 4. Forsikring... 3 5. Særlige krav...

Læs mere

Køb sker enten ved køb direkte på Rammeaftalen, jf. punkt 2 eller ved gennemførelse af et miniudbud, jf. punkt 3.

Køb sker enten ved køb direkte på Rammeaftalen, jf. punkt 2 eller ved gennemførelse af et miniudbud, jf. punkt 3. Bilag 13 Side 1 af 6 Bestilling af Flytteydelser (MK) 1. INDLEDNING Bestilling af Flytteydelser og afgivelse af Ordre sker på de vilkår, der er fastlagt i Rammeaftalen og i henhold til retningslinjerne

Læs mere

Bilag 1B. Kravspecifikation. Side 1 af 14 INDHOLDSFORTEGNELSE

Bilag 1B. Kravspecifikation. Side 1 af 14 INDHOLDSFORTEGNELSE Side 1 af 14 Bilag 1B Kravspecifikation INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Terminologi anvendt i kravspecifikationen og kravspecifikationens opbygning... 2 1.1 Ordregivers krav... 2 2. Fælles mindstekrav til alle

Læs mere

KONTRAKT. mellem. Naviair. Entreprenør. vedrørende rengøring og vedligeholdelse af solfilm og solgardiner i TWR SYD

KONTRAKT. mellem. Naviair. Entreprenør. vedrørende rengøring og vedligeholdelse af solfilm og solgardiner i TWR SYD KONTRAKT mellem Naviair og Entreprenør vedrørende rengøring og vedligeholdelse af solfilm og solgardiner i TWR SYD 1. Kontraktparter Denne kontrakts parter er Naviair Naviair Allé 1 DK 2770 Kastrup i det

Læs mere

Vejledning til Flytteaftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.

Vejledning til Flytteaftalen. Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob. Vejledning til Flytteaftalen Moderniseringsstyrelsen Landgreven 4 Postboks 2193 1017 København K T 3392 8000 www.modst.dk og www.statensindkob.dk Side 2 af 14 Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 2.

Læs mere

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING

BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING BILAG 6 ÆNDRINGSHÅNDTERING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringer... 4 2.1 Kundens ændringsanmodning... 4 2.2 Leverandørens ændringsanmodning... 4 2.3 Mindsteindhold for et løsningsforslag...

Læs mere

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S

Kontrakt indgået mellem. [Leverandøren] Københavns Kommune. Teknik- og Miljøforvaltningen. Center for Ressourcer Njalsgade 13 2300 København S Teknik- og Miljøforvaltningen [dd.mm.åååå] Sagsnr. 2010-115960 Dokumentnr. xxxx Kontrakt indgået mellem [Leverandøren] og Københavns Kommune Teknik- og Miljøforvaltningen Center for Ressourcer Njalsgade

Læs mere

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING

BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING BILAG 8 ÆNDRINGSHÅNDTERING SAMT EVENTUEL VIDEREUDVIKLING INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Indledning... 4 2. Ændringshåndtering... 4 3. Kundens Ændringsanmodning... 4 4. Leverandørens Ændringsanmodning... 4 5. Mindsteindhold

Læs mere

Aftale om flytning af indbo

Aftale om flytning af indbo Dato: Aftale om flytning af indbo 1. Parterne Denne kontrakt er indgået mellem: Hassris Boligselskab afd. 5 - Grønnegården Stationsmestervej 60 9200 Aalborg SV (herefter kaldet Kunden) Og XX (herefter

Læs mere

Slagelse Boligselskab UDBUDSBREV. Flytning af bohave for. Slagelse Boligselskab Afdeling 12. Sydbyen

Slagelse Boligselskab UDBUDSBREV. Flytning af bohave for. Slagelse Boligselskab Afdeling 12. Sydbyen UDBUDSBREV Flytning af bohave for Slagelse Boligselskab Afdeling 12. Sydbyen Ærøvej 70 80 Ærøvej 94 96 Ærøvej 98 100 Ærøvej 102 104 Ærøvej 106 108 I Slagelse kommune. Indholdsfortegnelse 1. Indledning

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Bistand til planlægning af jordfordeling

Læs mere

BILAG 1: TIDSPLAN BILAG 1: TIDSPLAN 21. februar 2014

BILAG 1: TIDSPLAN BILAG 1: TIDSPLAN 21. februar 2014 BILAG 1: TIDSPLAN 21. februar 2014 INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER Nærværende bilag indeholder tidsplanen for Systemet. Tilbudsgivers eventuelle forbehold til bilag 8 anføres i forbeholdslisten og skrives

Læs mere

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende:

Bilag 9 udgør et mindstekrav og skal således ikke udfyldes af tilbudsgiver. Tilbudsgiver skal i Bilag 9, Appendiks 9 (regneark) angive følgende: Bilag 9 Vederlag Vejledning til tilbudsgiver. Bilag 9 består af selve Bilag 9, der indeholder en regulering af vederlagsbetingelser for ydelser i henhold til Rammekontrakten, samt Appendiks A, der indeholder

Læs mere

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014

Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Samhandelsbetingelser InfraHouse P/S Vers. 1.2 8. Januar 2014 Indholdsfortegnelse 1. Aftaleindgåelse... 3 2. Ydelsernes omfang... 3 3. Parternes forpligtelser... 4 4. Pris og betalingsbetingelser... 5

Læs mere

Alm. Forretningsbetingelser

Alm. Forretningsbetingelser Elite IT ApS Alm. Forretningsbetingelser Almindelige forretningsbetingelser for Elite IT ApS Gældende pr. 19. marts 2013 1 Gyldighed Alle aftaler mellem kunden og Elite IT indgås på grundlag af nærværende

Læs mere

BILAG 7 PRØVER. Udvikling af en hjemmeside til borgerforslag samt hosting og vedligeholdelse

BILAG 7 PRØVER. Udvikling af en hjemmeside til borgerforslag samt hosting og vedligeholdelse BILAG 7 PRØVER Vejledning: I dette bilag fastsættes kundens krav til afprøvning af leverancen og af evt. indfriede optioner. Leverandøren udarbejder på baggrund af kundens krav en overordnet plan for prøverne.

Læs mere

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr

EWII Bredbånd A/S Kokbjerg Kolding EWII.com CVR-nr Side 1 Denne aftale er gældende for indgåelse af aftaler om etablering og benyttelse af EWII Bredbånds fibernet til erhverv i EWII Bredbånds forsyningsområde. Vilkårene opdateres løbende, og de til enhver

Læs mere

Vejledning til Rammeaftale Vejsalt - Om håndtering af mangler ved en leverance

Vejledning til Rammeaftale Vejsalt - Om håndtering af mangler ved en leverance Vejsalt - Om håndtering af mangler ved en leverance - Om håndtering af mangler ved en leverance Side 1 Indhold Undersøgelsespligt... 3 Hvornår foreligger der en mangel?... 3 Hvad skal du gøre hvis du som

Læs mere

Dansk Erhverv Josefine Thrane Sletten Slotsholmsgade 1 1217 København K. Dato: 30-04-2013 Ref.: AHU. Kære Josefine Thrane Sletten

Dansk Erhverv Josefine Thrane Sletten Slotsholmsgade 1 1217 København K. Dato: 30-04-2013 Ref.: AHU. Kære Josefine Thrane Sletten Dansk Erhverv Josefine Thrane Sletten Slotsholmsgade 1 1217 København K Dato: 30-04-2013 Ref.: AHU Kære Josefine Thrane Sletten Det er med fornøjelse, jeg sender vores rammeaftale vedr. certificering /

Læs mere

DAFA leverandørhåndbog

DAFA leverandørhåndbog DAFA leverandørhåndbog Kære samhandelspartner Følgeseddel skal indeholde: Vi fremsender hermed vores retningslinjer for vores fremtidige samarbejde. Vi vil bede jer tage godt imod og overholde disse retningslinjer,

Læs mere

Bilag I.A Tilslutningsaftale Øvrige ikke-kommunale Kunder

Bilag I.A Tilslutningsaftale Øvrige ikke-kommunale Kunder Bilag I.A Tilslutningsaftale Øvrige ikke-kommunale Kunder Rammeaftale 50.85 Brændstof og fyringsolie Delaftale 2 Levering af Brændstof og fyringsolie Indholdsfortegnelse 1. Øvrige ikke-kommunale Kunders

Læs mere

Retningslinjer for Kammeradvokatens Videnportal for staten

Retningslinjer for Kammeradvokatens Videnportal for staten Retningslinjer 20. oktober 2015 SIK/ATAGH Retningslinjer for Kammeradvokatens Videnportal for staten 1. Indledning Følgende retningslinjer har til formål at regulere brug af Kammeradvokatens Videnportal

Læs mere

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr]

Leveringsaftale. mellem. NaturErhvervstyrelsen. Nyropsgade København V. (herefter benævnt Kunden) [navn] [adresse] [cvr-nr] Leveringsaftale mellem NaturErhvervstyrelsen Nyropsgade 30 1780 København V (herefter benævnt Kunden) og [navn] [adresse] [cvr-nr] (herefter benævnt Leverandøren) [dato] Modellering af lokaliteter til

Læs mere

Bilag 1. Kravspecifikation. Tolkeydelser

Bilag 1. Kravspecifikation. Tolkeydelser Bilag 1 Kravspecifikation Tolkeydelser Side 1 af 7 Indledning Nærværende dokument vil indgå som bilag til Rammeaftalen ved dennes ikrafttrædelse. Rammeaftalen omfatter levering af sprogtolkeydelser. Opgaven

Læs mere

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3

Backup & Opbevaring. Skovdal Nordic forpligter sig til at opbevare materiale i minimum 3 Standardbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra Skovdal Nordic, medmindre dette udtrykkeligt er fraveget

Læs mere

Bilag 1 Tidsplan Version 0.9 05-05-2014 0

Bilag 1 Tidsplan Version 0.9 05-05-2014 0 Bilag 1 Tidsplan Version 0.9 05-05-2014 0 Indhold 1 VEJLEDNING TIL TILBUDSGIVER... 2 2 INDLEDNING... 3 2.1 ETAPER I UDVIKLINGSPROJEKTET... 3 2.1.1 ETAPE I - AFKLARING... 3 2.1.2 ETAPE II ANALYSE, DESIGN,

Læs mere

VEJLEDNING. Tilbudsgiver bedes kvalificere bilaget ved at tilføje: Testplaner

VEJLEDNING. Tilbudsgiver bedes kvalificere bilaget ved at tilføje: Testplaner BILAG 7 AFPRØVNING VEJLEDNING Tilbudsgiver bedes kvalificere bilaget ved at tilføje: Testplaner Beskrivelse af tilbudsgivers metoder og processer til intern test forud for overtagelses- og driftsprøverne,

Læs mere

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014

Ændringer til rammeaftale. Dato 11. april 2014 Ændringer til rammeaftale Dato 11. april 2014 Ændring Indkøb af teltduge til Virksomhedshjemmeværnet tilføjet til Rammeaftalens pkt. 2, samt justering i antal af teltduge til brug for Hærhjemmeværnet og

Læs mere

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21.

Aftalen træder i kraft ved underskrift, og er gældende indtil 1. november 2012, eller til den opsiges skriftligt af en af parterne, jf. punkt 1.21. 1 Kontrakt vedrørende rådgivning og bistand til forarbejdet til etablering af campus i Næstved 1.1 Parterne Følgende kontrakt er indgået mellem Næstved Kommune Teatergade 8 4700 Næstved CVR. 2918 9625

Læs mere

Standard leveringsbetingelser

Standard leveringsbetingelser Standard leveringsbetingelser 1. Anvendelsesområde Disse almindelige betingelser finder anvendelse for enhver af kundens ordrer om levering af ydelser fra CompanYoung ApS (herefter CompanYoung), medmindre

Læs mere

BILAG 17 AFTALE OM VIDEREUDVIKLING AF EOJ-SYSTEM MELLEM AALBORG KOMMUNE [LEVERANDØRENS NAVN]

BILAG 17 AFTALE OM VIDEREUDVIKLING AF EOJ-SYSTEM MELLEM AALBORG KOMMUNE [LEVERANDØRENS NAVN] BILAG 17 AFTALE OM VIDEREUDVIKLING AF EOJ-SYSTEM MELLEM AALBORG KOMMUNE OG [LEVERANDØRENS NAVN] 1 INSTRUKTION TIL BESVARELSE AF BILAGET: Teksten i dette afsnit er ikke en del af Kontrakten og vil blive

Læs mere

Tilslutningsaftale selvejende institutioner. Rammeaftale Interaktive tavler og av-udstyr

Tilslutningsaftale selvejende institutioner. Rammeaftale Interaktive tavler og av-udstyr Tilslutningsaftale selvejende institutioner Rammeaftale 50.70 Interaktive tavler og av-udstyr Indholdsfortegnelse 1. Tilslutning af selvejende institutioner... 3 1.1. Selvejende statslige og selvejende

Læs mere

Bilag 2 Kravspecifikation mindstekrav. Vareudbringning

Bilag 2 Kravspecifikation mindstekrav. Vareudbringning Bilag 2 Kravspecifikation mindstekrav Vareudbringning 1 Mindstekrav til Vareudbringning I det følgende fremgår Vesthimmerlands Kommunes mindstekrav til ydelsen. Tilbuddet tages kun i betragtning hvis mindstekravene

Læs mere

Orienteringsmøde - flytteaftalen. Ved Rikke Skovgård Hansen, Marianne Røder Lauridsen(Moderniseringsstyrelsen) og Philip Mora-Jensen, Inno:vasion

Orienteringsmøde - flytteaftalen. Ved Rikke Skovgård Hansen, Marianne Røder Lauridsen(Moderniseringsstyrelsen) og Philip Mora-Jensen, Inno:vasion Orienteringsmøde - flytteaftalen Ved Rikke Skovgård Hansen, Marianne Røder Lauridsen(Moderniseringsstyrelsen) og Philip Mora-Jensen, Inno:vasion DAGSORDEN Velkomst om dagens møde Genudbud af flytteaftalen

Læs mere

OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE

OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE Flytteopgave for Boligforeningen Kristiansdal Afdeling 34, Dianavænget 15-12-2016 Kuben Management Indhold 1 Generel information 2 2 Flytteopgave 2 2.1 Tidsplan

Læs mere

Bilag C2.4 SKIs vilkår for tilknyttede ydelser. Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software

Bilag C2.4 SKIs vilkår for tilknyttede ydelser. Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software Bilag C2.4 SKIs vilkår for tilknyttede ydelser Rammeaftale 02.06 Standard Software Delaftale 4 Standard Software kompatibelt med SAS software Indholdsfortegnelse 1. Baggrund og formål... 3 2. Indsatsforpligtelse...

Læs mere

Vilkår vedrørende brug af Støttesystemet Beskedfordeler

Vilkår vedrørende brug af Støttesystemet Beskedfordeler Vilkår vedrørende brug af Støttesystemet Beskedfordeler 1 Indledning og vejledning Nærværende vejledning beskriver, hvordan it-systemer afsender og/eller modtager beskeder fra Støttesystemet Beskedfordeler,

Læs mere

Udbud af rådgivning i forbindelse med bygningssyn og byggeri samt bygherrerådgivning Delaftale 1-5 Kontraktbilag 5

Udbud af rådgivning i forbindelse med bygningssyn og byggeri samt bygherrerådgivning Delaftale 1-5 Kontraktbilag 5 Udbud af rådgivning i forbindelse med bygningssyn og byggeri samt bygherrerådgivning Delaftale 1-5 Kontraktbilag 5 Model for Leveringskontrakt Bilag 5 delaftale 3 - Model for Leveringskontrakt Side 2 af

Læs mere

Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Koncessionskontrakt vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen vedr. ekspeditionen af pas, kørekort og øvrige borgerserviceopgaver. Københavns Kommune Bilag 11 Prøver Bilag 11 1 1 INDHOLD 1 Afprøvning af systemet... 3 1.1 Prøveplaner, underbilag 12a.... 3 2 Fællesregler

Læs mere

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Annoncering af udbud Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Flytning af bohave, opmagasinering og rengøring i forbindelse med genhusning af beboere i Tranemosegaard afdeling T13 v/ BO-VEST som følge

Læs mere

Bekendtgørelse om sikringsmæssige foranstaltninger for nukleart materiale og nukleare anlæg og udarbejdelse af sikringsplaner

Bekendtgørelse om sikringsmæssige foranstaltninger for nukleart materiale og nukleare anlæg og udarbejdelse af sikringsplaner BEK nr 1762 af 27/12/2016 (Gældende) Udskriftsdato: 8. april 2019 Ministerium: Forsvarsministeriet Journalnummer: Forsvarsmin., Beredskabsstyrelsen, j.nr.2016/050435 Senere ændringer til forskriften Ingen

Læs mere

Praktiklogbog. Glarmester. (Uddannelsesbogen) (Version 8) Elev: Virksomhed:

Praktiklogbog. Glarmester. (Uddannelsesbogen) (Version 8) Elev: Virksomhed: Praktiklogbog (Uddannelsesbogen) Glarmester (Version 8) Elev: _ Virksomhed: CVR: Hvorfor praktiklogbog? Det er et krav i bekendtgørelse om erhvervsuddannelser at ved afslutningen af en praktikperiode udsteder

Læs mere

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser Forretningsbetingelser Gældende for køb via miild.dk ( Webshoppen ) 1. Generelle oplysninger 1.1 Juridiske oplysninger Miild A/S Vesterhavnen 15, 1. 2. 5800 Nyborg CVR-nr. 36914920 1.2 Kontaktoplysninger

Læs mere

1 KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION 2 SAGSBESTEMT KVALITETSSIKRINGSHÅNDBOG 3 KONTROLPLANER 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 PLASTLOMME TIL ARKITEKTTEGNINGER

1 KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION 2 SAGSBESTEMT KVALITETSSIKRINGSHÅNDBOG 3 KONTROLPLANER 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 PLASTLOMME TIL ARKITEKTTEGNINGER 1 KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION 2 SAGSBESTEMT KVALITETSSIKRINGSHÅNDBOG 3 KONTROLPLANER 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 PLASTLOMME TIL ARKITEKTTEGNINGER KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION Byggesag: Bygherre: Entreprise:

Læs mere

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby

Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby Aftale om rådgivning til udarbejdelse af helhedsplan for Vinge, samt masterplan for Vinge midtby 15/12/2011

Læs mere

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER DANSKE SOLCELLER APS CVR-NR. 32 44 93 44 Maj 2019 1. Generelt 1.1 Danske Solceller ApS, CVR-nr. 32 44 93 44 (herefter Danske Solceller) sælger og leverer komplette solcelleanlæg

Læs mere

Rengøringsservice. Hvordan har SKI håndteret CSR i rammeaftale 18.01 Rengøringsservice?

Rengøringsservice. Hvordan har SKI håndteret CSR i rammeaftale 18.01 Rengøringsservice? Rengøringsservice Hvordan har SKI håndteret CSR i rammeaftale 18.01 Rengøringsservice? 30. september 2013 2 Agenda 1. Kort om rammeaftalens opbygning 2. Krav til leverandører (prækvalifikation) 3. Kundens

Læs mere

Anmeldelse om narkotikabesiddelse

Anmeldelse om narkotikabesiddelse Journalnummer forbeholdt politiet Østjyllands Politi Specialpatruljen Ridderstræde 1 8000 Århus C Anmeldelse om narkotikabesiddelse 1. GERNINGSSTED: Gerningsstedets navn: Telefonnr.: CVR-nr.: Adresse:

Læs mere

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING

BILAG 3 PRISER OG AFREGNING BILAG 3 PRISER OG AFREGNING INDHOLD 1. INDLEDNING 2 2. TIMEPRISER PR. KONSULENTKATEGORI 2 3. TILLÆG FOR REKVIRERET OVERARBEJDE 2 4. REGULERING AF TIMEPRISER 2 5. FAKTURERINGS- OG BETALINGSBETINGELSER 2

Læs mere

Refusion af udgifter til outplacement- og kompetenceudviklingsforløb som led i geografisk flytning af statslige arbejdspladser

Refusion af udgifter til outplacement- og kompetenceudviklingsforløb som led i geografisk flytning af statslige arbejdspladser Cirkulære om Refusion af udgifter til outplacement- og kompetenceudviklingsforløb som led i geografisk flytning af statslige arbejdspladser 2018 Cirkulære af 12. januar 2018 Modst. nr. 001-18 J.nr. 2017-3531

Læs mere

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ>

AFTALE OM LICENS TIL <INDSÆT NAVN PÅ TESTVÆRKTØJ> DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON Vibeke Schiøler Sørensen vs@vd.dk 7244 3187 AFTALE OM LICENS TIL SAP OPGAVENR. FAKTURAREFERENCE

Læs mere

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport

Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport Almindelige vilkår og betingelser vedrørende flytning og transport I det nedenstående benævnt kaldes Flyttefirmaet for F. Ved kunden skal det forstås ejeren respektive den, der på ejers vegne er bemyndiget

Læs mere

Annoncering af. Jobsøgningsforløb. Skabelon for delaftale

Annoncering af. Jobsøgningsforløb. Skabelon for delaftale Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Annoncering af Jobsøgningsforløb 2013 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale om annoncering af jobsøgningsforløb ved

Læs mere

Vilkår og betingelser ved online handel

Vilkår og betingelser ved online handel Vilkår og betingelser ved online handel Gældende per 24 juni 2015 1. Generelle betingelser Alle aftaler indgås på dansk e-mærket e-handelsfonden har tildelt IKEA e-mærket. Kontroller din ordrebekræftelse

Læs mere

Bilag 8 omfatter ikke alle Kundens krav. Nogle af Kundens krav er medtaget i andre Bilag for at have en naturlig sammenhæng til konteksten.

Bilag 8 omfatter ikke alle Kundens krav. Nogle af Kundens krav er medtaget i andre Bilag for at have en naturlig sammenhæng til konteksten. Prøver Bilag 8 Vejledning til tilbudsgiver i forbindelse med udarbejdelse af tilbud Dette bilag indeholder Kundens krav til prøver. Hele Bilag 8, Prøver, udgør Mindstekrav (MK), der forudsættes opfyldt

Læs mere

Professionshøjskolen UCC [BILAG 04]

Professionshøjskolen UCC [BILAG 04] Professionshøjskolen UCC [BILAG 04] Prøver Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Sammenhæng til øvrige bilag... 3 2. Overtagelsesprøve (Green Button test)... 4 2.1. Fejlkategorier... 4 2.2. Fejlskema

Læs mere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere

Pleje af grønne områder (PGO 2016), manual fra Danske Anlægsgartnere GARTNERENTREPRISE BILAG 5 UDKAST TIL RAMMEAFTALE 1 Parterne Mellem Undertegnede Hillerød Service A/S Ægirsvej 4 3400 Hillerød Cvr. Nr. 32768024 i det følgende kaldet ordregiver, og med undertegnede [Modparts

Læs mere

Vejledning til Rammeaftale 50.80 Vejsalt

Vejledning til Rammeaftale 50.80 Vejsalt - Om håndtering af forsinkelser ved en leverance - Om håndtering af forsinkelse ved en leverance Side 1 Indhold Hvornår foreligger der forsinkelse?... 3 Undersøgelsespligt (Særligt for det tilfælde at

Læs mere

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD

Databehandleraftale Bilag 8 til Contract regarding procurement of LMS INDHOLD INDHOLD INDHOLD... 1 1. Baggrund... 2 2. Definitioner... 2 3. Behandling af personoplysninger... 3 4. Behandlinger uden instruks... 3 5. Sikkerhedsforanstaltninger... 3 6. Underdatabehandling... 4 7. Overførsel

Læs mere

Spørgsmål og svar til 2014/S

Spørgsmål og svar til 2014/S Spørgsmål og svar til 2014/S 114-200974 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. 27-06-2014 Nummer Spørgsmål Svar 1 3.2 Redskaber til udførelse af flytteopgaven Skruer, plugs,

Læs mere

Kontraktbilag 8 Konsignationskontrakt

Kontraktbilag 8 Konsignationskontrakt Kontraktbilag 8 Konsignationskontrakt KONSIGNATIONSKONTRAKT mellem Firma navn adresse XXXX by CVR-nr. XXXXXXXX (i det følgende benævnt Leverandøren ) og Region Midtjylland Afdeling eller tilsvarende CVR-nr.

Læs mere

Bilag I.A Tilslutningsaftale øvrige ikke-kommunale Kunder. Rammeaftale Brændstof og fyringsolie Delaftale 1 Tankkort til tankstationer

Bilag I.A Tilslutningsaftale øvrige ikke-kommunale Kunder. Rammeaftale Brændstof og fyringsolie Delaftale 1 Tankkort til tankstationer Bilag I.A Tilslutningsaftale øvrige ikke-kommunale Kunder Rammeaftale 50.85 Brændstof og fyringsolie Indholdsfortegnelse 1. Øvrige ikke-kommunale Kunders brug af Rammeaftalen... 3 2. Proces for efterfølgende

Læs mere

1 KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION 2 SAGSBESTEMT KVALITETSSIKRINGSHÅNDBOG 3 KONTROLPLANER 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 PLASTLOMME TIL ARKITEKTTEGNINGER

1 KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION 2 SAGSBESTEMT KVALITETSSIKRINGSHÅNDBOG 3 KONTROLPLANER 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 PLASTLOMME TIL ARKITEKTTEGNINGER 1 KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION 2 SAGSBESTEMT KVALITETSSIKRINGSHÅNDBOG 3 KONTROLPLANER 4 VEDLIGEHOLDELSE 5 PLASTLOMME TIL ARKITEKTTEGNINGER KVALITETSSIKRING PRÆKVALIFIKATION Byggesag: Bygherre: Entreprise:

Læs mere

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT ANSØGNING TIL JØRGEN ESMERS MINDELEGAT LÆS DEN GRØNNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT FØR DE UDFYLDER ANSØGNINGEN ARKIV KUPON Ansøgningens dato / År: Hvilken gruppe søger De støtte under? (A, B, C?) SKRIV TYDELIGT

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Spillerrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i

Læs mere

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet:

Kære mødebookere. Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: Kære mødebookere Vi har lavet denne brugervejledning for at give jer brugere en quick guide til systemet. Forklaringer til systemet: 1. Leveringssted: I skal selv skrive lokalenummer på jeres bestilling.

Læs mere

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege Kontrakt Levering af svejserobotter j.nr. 7.01 Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege mellem Det Nationale Videncenter for Automation og Robotteknologi Nord v/techcollege

Læs mere

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af:

Leverandørkontrakten beskriver Væksthusets og Leverandørens forpligtelser og rettigheder. Kontraktgrundlaget består i prioriteret rækkefølge af: LEVERANDØRKONTRAKT Emne Mellem Væksthus Sjælland Marienbergvej 132, 1. sal 4760 Vordingborg CVR 30 08 94 64 (herefter benævnt Væksthuset ) Og (indsæt navn) (indsæt registreret adresse) (indsæt

Læs mere

Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg 21.02.2007 Randers Kommune Frit valg på ældreområdet Ansøgningsskema Ansøgningen sendes til Randers Kommune Visitationsenheden Toldbodgade 3, plan 6 8900 Randers C Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Læs mere

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008

Leveranceaftale. Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service. Juli 2008 Leveranceaftale Miniudbud iht. rammeaftale 02.18 om Borgerskab og Service Juli 2008 Dato: 16-07-2008 Kontor: Sagsbeh.: Digitaliseringsafdelingen Niels Kleberg Versionsnr.: 1.0 Leveranceaftale for miniudbud

Læs mere

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017

SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Opdateret: 18. maj 2017 SPØRGSMÅL OG SVAR maj 2017 Udbud af kantinedrift på Spørgsmål nr. Spørgsmål 1. Er de angivne maksimumspriser med eller uden moms? De angivne maksimumspriser på dagens varme måltid,

Læs mere

Bilag 3 - Leverancer

Bilag 3 - Leverancer Bilag 3 - Leverancer 1 Leverancen... 2 2 Leverancens omfang... 3 3 Rederileverancer... 3 4 Tidsplan... 4 5 Samarbejde... 4 6 Underskrifter... 5 Underbilag 3.1 Ekstraarbejder... 6 Underbilag 3.2 Afleveringsprotokol...

Læs mere

Leveranceaftale. Bilag Mobil fødekasse med stakkebånd

Leveranceaftale. Bilag Mobil fødekasse med stakkebånd Bilag 5 31-01-2017 Leveranceaftale Mobil fødekasse med stakkebånd AFATEK A/S Selinevej 18 2300 København S Tel. 39 66 78 00 mail@afatek.dk www.afatek.dk Indhold 1 Aftalegrundlag 3 2 Leverandørens ydelser

Læs mere

Kontraktbilag 8 KONSIGNATIONSKONTRAKT. mellem. Firma navn adresse XXXX by CVR-nr. XXXXXXXX (i det følgende benævnt Leverandøren )

Kontraktbilag 8 KONSIGNATIONSKONTRAKT. mellem. Firma navn adresse XXXX by CVR-nr. XXXXXXXX (i det følgende benævnt Leverandøren ) KONSIGNATIONSKONTRAKT mellem Firma navn adresse XXXX by CVR-nr. XXXXXXXX (i det følgende benævnt Leverandøren ) og [Region Midtjylland] [Region Nordjylland] [Region Sjælland] [Region Syddanmark] [Hospital/Afdeling]

Læs mere

Kvalitetsledelsessystem for

Kvalitetsledelsessystem for Kvalitetsledelsessystem for Virksomhedens navn Entreprenør Ivan Bastrup Jakobsen Adresse Lindtorpvej 1 Postnr. og by 7600 Struer Eksemplar nr.: 1 LDM Kontrolinstans ApS Porschevej 3, 1. DK-7100 Vejle Tlf.

Læs mere

Vejledning i udfyldelse af en ansøgning om sikkerhedsundersøgelse

Vejledning i udfyldelse af en ansøgning om sikkerhedsundersøgelse Vejledning i udfyldelse af en ansøgning om sikkerhedsundersøgelse Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Oplysningsskema... 3 Udfyldelse af pkt. 1-8 Personlige oplysninger... 3 Udfyldelse af pkt. 9 Nære slægtninge

Læs mere

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation

Annoncering af udbud. Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Annoncering af udbud Flytning af bohave m.m. Prækvalifikation Flytning af bohave, opmagasinering og rengøring i forbindelse med genhusning af beboere i Brøndby Almennyttige Boligselskab afdeling Rheumpark

Læs mere

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS

EPJ-Syd SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS SPØRGSMÅL OG SVAR I PRÆKVALIFIKATIONSFASEN FOR UDBUD VEDR. EPJ/PAS 1. Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen... 1 1.Spørgsmål & Svar i prækvalifikationsfasen Ordregiver har modtaget nedenstående spørgsmål

Læs mere

KONKURRENCEBETINGELSER FORANALYSE TIL STANDARDKONTRAKT FOR OUTSOURCET IT-DRIFT

KONKURRENCEBETINGELSER FORANALYSE TIL STANDARDKONTRAKT FOR OUTSOURCET IT-DRIFT KONKURRENCEBETINGELSER FORANALYSE TIL STANDARDKONTRAKT FOR OUTSOURCET IT-DRIFT 1. INDLEDNING Digitaliseringsstyrelsen ønsker med denne konkurrenceudsættelse at indhente tilbud på løsning af opgaven Foranalyse

Læs mere

KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE. Flytteopgave for Domea.dk på vegne af. Haderslev Boligselskab Afd. 16/

KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE. Flytteopgave for Domea.dk på vegne af. Haderslev Boligselskab Afd. 16/ KONTRAKTBILAG 1 OPGAVE- OG YDELSESBESKRIVELSE Flytteopgave for Domea.dk på vegne af Haderslev Boligselskab Afd. 16/25 02.02.2017 Kuben Management Indhold 1 Generel information 2 2 Flytteopgave 3 2.1 Tidsplan

Læs mere

! Databehandleraftale

! Databehandleraftale ! Databehandleraftale Indledning 1.1. Denne aftale vedrørende behandling af personoplysninger ( Databehandleraftalen ) regulerer Pensopay APS CVR-nr. 36410876 (databehandleren) og Kunden (den Dataansvarlige

Læs mere

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION

Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM. GO WITH PASSION Betingelser for bestilling af rejser på VIAVANA.COM 1 Den juridiske person bag VIAVANA.com 1.1. VIAVANA.com er et handelsnavn som benyttes af den juridiske person VIAVANA A/S. 1.2. Oplysninger om VIAVANA

Læs mere

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE

BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE BILAG 5 DATABEHANDLERAFTALE INDHOLDSFORTEGNELSE 1. Formål og omfang... 5 2. Databehandlers opgave... 5 3. Instruks... 5 4. Brug af ekstern Databehandler eller underleverandør... 5 5. Behandling i udlandet...

Læs mere

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE

BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Sagsnr: BLANKET TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER VED ANMODNING OM DELTAGELSE I BEGRÆNSET UDBUD AF TERMINALANLÆG HERNING KOMMUNE Begrænset udbud af terminalanlæg SKABELON 1 Generelle oplysninger Evt. angivelse

Læs mere

(Køb efter miniudbud)

(Køb efter miniudbud) Finansudvalget 2013-14 FIU Alm.del Spørgsmål 191 Offentligt Bilag 4 Model for delkontrakt vedrørende levering af tjenesteydelser til brug for effektiviseringsopgaver (Køb efter miniudbud) Analyse af god

Læs mere

FORUDSÆTNINGER FOR SERVICEMÅL

FORUDSÆTNINGER FOR SERVICEMÅL Bilag 7 Servicemål Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING 3 2. FORUDSÆTNINGER FOR SERVICEMÅL 3 3. DRIFTSEFFEKTIVITET Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3.1 Servicemål Fejl! Bogmærke er ikke defineret. 3.2 Måling

Læs mere

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT

JØRGEN ESMERS MINDELEGAT ANSØGNING TIL JØRGEN ESMERS MINDELEGAT GRUPPE B ARKIV KUPON SKRIV TYDELIGT Ansøgningens dato / År: Ansøgers CPR-nummer LÆS DEN GRØNNE VEJLEDNING OMHYGGELIGT FØR DE UDFYLDER ANSØGNINGEN Navn I denne ramme

Læs mere

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens

Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens Kontrakt Levering af velfærdsteknologi til arbejde med reminiscens SOSU Nord mellem SOSU Nord På Sporet 8 A 9000 Aalborg (Herefter SOSU ) og ( ) (Herefter Leverandør ) Hver for sig benævnt Part og tilsammen

Læs mere

Besvarelse af samrådsspørgsmål P fra Kulturudvalget:

Besvarelse af samrådsspørgsmål P fra Kulturudvalget: Kulturudvalget 2015-16 KUU Alm.del endeligt svar på spørgsmål 157 Offentligt 1 Samråd den 7. juni 2016 kl. 14.00-15.00 Besvarelse af samrådsspørgsmål P fra Kulturudvalget: Hvad kan statsministeren oplyse

Læs mere

Almindelige betingelser for

Almindelige betingelser for Bilag 1: Almindelige betingelser for samarbejde med CBS Business Oktober 2016 Copenhagen Business School Solbjerg Plads 3 2000 Frederiksberg CVR nr. 19536915 1. Baggrund for samarbejdet 1.1. Formål. Alle

Læs mere

Kontraktbilag 8 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling

Kontraktbilag 8 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling Kontraktbilag 8 (præciseret) Retningslinjer vedr. tildeling Rammeaftale 12.01 Nærværende bilag er gældende fra 14. september 2010. Bilaget erstatter tidligere Kontraktbilag 08 således at tildelinger foretaget

Læs mere

BILAG 1: TIDSPLAN DUBU 3.0. Version 0.5

BILAG 1: TIDSPLAN DUBU 3.0. Version 0.5 BILAG 1: TIDSPLAN Version 0.5 18-11-2016 INSTRUKTION TIL TILBUDSGIVER Nærværende Bilag indeholder tidsplanen for gennemførelse af Projektet. Nærværende Bilag skal udfyldes af Tilbudsgiveren, jf. nedenstående

Læs mere

Rammeaftale. Vedrørende. Prisaftale på udvidet helbredsstillæg til briller og de tilhørende ydelser. Indgået mellem

Rammeaftale. Vedrørende. Prisaftale på udvidet helbredsstillæg til briller og de tilhørende ydelser. Indgået mellem Kontraktudkast Rammeaftale Vedrørende Prisaftale på udvidet helbredsstillæg til briller og de tilhørende ydelser Indgået mellem Ringsted Kommune Bibliotek og borgerservice Tvær Allé 1-3 4100 Ringsted CVR

Læs mere

Ansøgningen sendes til Langeland Kommune Socialafdelingen Fredensvej Rudkøbing Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg

Ansøgningen sendes til Langeland Kommune Socialafdelingen Fredensvej Rudkøbing Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg Langeland Kommune Frit valg på ældreområdet Ansøgningsskema Ansøgningen sendes til Langeland Kommune Socialafdelingen Fredensvej 1 5900 Rudkøbing Mrk. Ansøgning om godkendelse Frit valg Leverandøren bedes

Læs mere

Repræsentationsaftale

Repræsentationsaftale Repræsentationsaftale (Klubrepræsentation) mellem Fodboldagentens fulde navn CPR-nr. Fodboldagentvirksomhedens fulde navn CVR-nr. Forretningsadresse Postnr./By/Land Fodboldagentens e-mailadresse (i det

Læs mere

Almindelige leveringsbetingelser

Almindelige leveringsbetingelser Såfremt der ikke er aftalt andet gælder følgende leveringsbetingelser for produkter, der bliver leveret af HAGENS FJEDRE A/S: Almindelige leveringsbetingelser Anvendelse 1.Nedenstående, almindelige leveringsbetingelser

Læs mere

Volumenreduktion af lavaktivt affald Aftale

Volumenreduktion af lavaktivt affald Aftale Bilag 2 Volumenreduktion af lavaktivt affald Aftale Indgået mellem Dansk Dekommissionering Frederiksborgvej 399 4000 Roskilde CVR nr. 2614 4744 (Herefter benævnt Kunden) og... CVR nr. (herefter benævnt

Læs mere

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser

Bilag 2. Salgs- og Leveringsbetingelser Bilag 2 Salgs- og Leveringsbetingelser Indholdsfortegnelse 1 SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER... 3 1.1 Anvendelse og gyldighed... 3 1.2 Tilbud/ordre... 3 1.3 Priser... 3 1.4 Ejendomsforbehold... 3 1.5 Levering...

Læs mere

Leasingaftale (udkast af 19. juni 2015)

Leasingaftale (udkast af 19. juni 2015) Bilag 5.1 Leasingaftale (udkast af 19. juni 2015) Aftale nr.: Mærke: Model: Serie nr.: [nr.] [mærke] [model] [serie nr.] AFATEK A/S Selinevej 18 2300 København S Tel. 39 66 78 00 mail@afatek.dk www.afatek.dk

Læs mere

KONTRAKT (EU) mellem. AMGROS I/S Dampfærgevej 22 2100 København Ø (herefter Amgros) ... CVR-nr... (herefter leverandøren)

KONTRAKT (EU) mellem. AMGROS I/S Dampfærgevej 22 2100 København Ø (herefter Amgros) ... CVR-nr... (herefter leverandøren) Kontrakt for følgende fastmængde udbudsgruppe udbud 2009 1.28.a KONTRAKT (EU) mellem AMGROS I/S Dampfærgevej 22 2100 København Ø (herefter Amgros) og......... CVR-nr.... (herefter leverandøren) om levering

Læs mere