Lokalplan 390. for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej. FORSLAG

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Lokalplan 390. for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej. FORSLAG"

Transkript

1 Lokalplan 90 for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej. FORSLAG

2 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 90 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING OG LOVGIVNING LOKALPLAN 90 BESTEMMELSER KORTBILAG

3 REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 90 for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej. LOKALPLANENS BAGGRUND Kommunalbestyrelsen ønsker, at alle kommunens villaområder omfattes af lokalplaner, der er tidssvarende med hensyn til anvendelses- og byggemuligheder. Det eksisterende plangrundlag for området giver mulighed for udstykning med en minimum grundstørrelse på 700 m, hvilket kan føre til en forøgelse af antallet af boliger i området. Teoretisk vil de kunne udstykkes mindst 9 nye grunde. Kommunalbestyrelsen ønsker at begrænse og regulere denne fortætningsmulighed med en ny lokalplan som fastsætter et minimumsgrundstørrelse på 00 m. Byplanudvalget har på mødet den. juni 0 besluttet at der skal meddeles forbud efter planlovens med henblik på udarbejdelse af lokalplan med minimumsgrundstørrelsen på 00 m. Denne lokalplan er således udarbejdet, for at beskytte de store grunde i området og undgå yderligere udstykninger og et uhensigtsmæssigt fortætning af området. Lokalplanområdet rummer endvidere et vist antal arkitektonisk værdifulde villaer, som omfattes af bevaringsbestemmelser. På den baggrund har Kommunalbestyrelsen ønsket at udarbejde lokalplan 90.

4 Dalsvinget. Eksempel på et af områdets mange grønne vejbilleder. EKSISTERENDE FORHOLD Lokalplanområdet ligger i Hellerup Bydel og afgrænses mod vest af Lyngbyvej, Niels Andersens vej, villa- og rækkehusbebyggelse samt Kildegårds Privatskole, mod nord af Kildegårdsvej, den tidligere politistation og Baunegårdsvej, mod øst af Bernstorffsvej, rækkehuse samt etagebyggeri, og mod syd af Hans Jensens Vej. Bebyggelsen består af villaer opført fortrinsvis i perioden , iblandt enkelte nyere parcelhuse. Lokalplanområdet omfatter 79 ejendomme, og har et samlet areal på ca. ha ekskl. vejarealer. Bebyggelsen fremtræder som en blanding af ½ - etages huse med en gennemsnitlig bebyggelsesprocent på. Der er 95 boliger i lokalplanområdet med en gennemsnitlig boligstørrelse på 9 m. Den gennemsnitlige grundstørrelse pr. bolig er ca. m. Den gennemsnitlige grundstørrelsen pr. ejendom er ca. 95 m. Baunegårdsvej anvendes til børnehave og på Bernstorffsvej 75 ligger den integrerede institution, Childrens Gardens International Pre-School. Der er registrerede liberale erhverv i 0 boliger. Erhvervsarealet i lokalplanområdet udgør i alt.07 m svarende til, % af det samlede etageareal. BEVARINGSVÆRDIGE BYGINGER Lokalplanområdet har en høj andel af bevaringsværdige bygninger, her belyst ved følgende eksempler:

5 Bakkedal 7. Fredet i 99. Villaen er opført i 9 og er tegnet af arkitekt Mogens Lassen. Huset, der er støbt i armeret beton, er meget velbevaret bl.a. med de oprindelige vægfarver, udvalgt efter Le Corbusiers farveteorier. Kaas Allé 7, udpeget som bevaringsværdig med karakteren. Huset er opført i 90 og er tegnet af arkitekt og professor Ivar Bentsen, som egen bolig. Huset er velkomponeret med en række historicistiske detaljer fra forskellige perioder. Facaden er vedholdt, med originale vinduer, tag og andre bygningsdetaljer.

6 Granhøjen 7, bevaringsværdig med karakteren, opført i 95 af arkitekten Schmidt Andersen. Huset er et godt eksempel for sin tid med samspil af traditionelle og funktionalistiske elementer. Den rigide aksiale symmetri, som er typisk i de traditionelle bygninger med sadeltage, står i kontrast til den asymmetriske disponering af vinduer, altaner og andre arkitektoniske elementer som giver bevægelse og variation til gavlene. LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD Formålet med lokalplanen er at fastholde området som et attraktivt villaområde for helårsbeboelse, der ikke gøres genstand for en uhensigtsmæssig fortætning, herunder sikre bevaringsværdige bygninger og træer i området. Lokalplanen giver desuden mulighed for opførelse eller indretning af bebyggelse til institutioner og boliger til offentlige formål. Ud over bestemmelser, der fastsætter den fortsatte anvendelse til helårsbeboelse i form af villabebyggelse, giver planen også mulighed for, at der under nærmere angivne vilkår vil kunne drives liberale erhverv fra den enkelte ejendom, såfremt ejendommen ikke omfatter et dobbelthus eller et tofamiliehus. Lokalplanen indeholder også bestemmelser om, hvorvidt en ejendom kan udstykkes, og hvorvidt der kan indrettes flere boliger på samme ejendom. I overensstemmelse med de eksisterende grundstørrelser i lokalplanområdet er det fastsat, at nye grunde ikke må være mindre end 00 m. På grunde med et areal på.00 m og mere kan der indrettes eller opføres et tofamiliehus. På grunde med et areal på.00 m og mere kan der indrettes eller opføres et dobbelthus. Inden for lokalplanområdet er der ejendomme med grundarealer på.000 m eller mere. På 7 af disse boliger er i dag etableret flerfamilieboliger eller bygninger med anden anvendelse.

7 Inden for lokalplanområdet er der ejendomme med grundarealer på.00 m eller mere. På 5 af disse ejendomme er der i dag etableret flerfamilieboliger eller bygninger med anden anvendelse. Indenfor lokalplanområdet er der 9 ejendomme med grundarealer på.00 m eller mere, dvs. med den indtil nu gældende plangrundlag, Lokalplan 5, er der en vis risiko for en uhensigtsmæssigt fortætning af området. Indenfor lokalplanområde er der 0 ejendomme med en grundareal på.00 m eller mere. Med en minimumgrundstørrelse på 00 m som fastsætter denne ny lokalplan vil det kun kunne udstykkes 0 ejendomme. Indenfor lokalplanområdet er der desuden grunde som er større end.000 m og som kun kunne undgås at udstykkes med en udstykning forbud for området. For at fastholde de grønne vejbilleder indeholder lokalplanen bestemmelser om at boligbebyggelse ikke må opføres nærmere vejskel end 5 meter. Hegningen mod vejskel bør tilstræbes etableret som levende hegn for at styrke det grønne vejbillede. Ved faste hegn- så vidt som muligt også ved allerede eksisterende hegn bør derfor plantes levende hegn foran. Lokalplanområdet har en høj andel af bevaringsværdige bygninger. Disse huse må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres uden kommunalbestyrelsens tilladelse i hver enkelt tilfælde. Dette gælder også dør-, vindues- og altanudskiftninger, ændringer i materialevalg, farvesætning, vinduesformater og udformning i øvrigt. Inden for lokalplanområdet er der udpeget bevaringsværdige træer. Udpegningen af bevaringsværdige træer medfører, at en grundejer skal rette henvendelse til Gentofte Kommune inden en evt. beslutning om at fælde eller beskære et træ. LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING OG LOVGIV- NING KOMMUNEPLAN 0 Lokalplanområdet indgår i enkeltområde. B i Kommuneplan 0 for Gentofte Kommune. Lokalplanen er i overensstemmelse med rammebestemmelserne i Kommuneplanen. Den maksimale bebyggelsesprocent er 5 for den enkelte ejendom. Det maksimale antal etager er, den maksimale bygningshøjde er 9 meter og det angives som bemærkning, at der er bevaringshensyn, og at boliger kun må benyttes til helårsbeboelse. Lokalplanen er i overensstemmelse med rammebestemmelser i kommuneplanen. 5

8 Udsnit af kortbilag for rammer for lokalplanlægning BYPLANVEDTÆGTER OG LOKALPLANER Nærværende lokalplan er omfattet af lokalplan 5 for et område mellem, Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej. Lokalplan 5 for et område mellem, Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej ophæves og erstattes af lokalplan 90. SERVITUTTER Ifølge planlovens bestemmelser bortfalder private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der ikke indholdsmæssigt er forenelige med lokalplanen. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der ikke bortfalder som følge af disse bestemmelser, vil fortsat være gældende. Servitutter kan indeholde bestemmelser om fredede træer, bygningshøjder, udsigt mv.

9 BEVARINGSPLANLÆGNING I Kommuneplan 009 udpeges de bevaringsværdige bygninger. Alle bygninger opført før 970 er vurderet og placeret i en af følgende kategorier: Høj bevaringsværdi med karakteren - Middel bevaringsværdi med karakteren - og Lav bevaringsværdig med karakteren 7-9 Kommunalbestyrelsen har besluttet, at også bygninger med middel bevaringsværdi tildelt karakteren som udgangspunkt er bevaringsværdige. Det betyder, at i alt ca..500 bygninger er udpeget som bevaringsværdige i Kommuneplanen. Inden for lokalplanområdet er bygninger udpeget som bevaringsværdige. Otte villaer er udpeget med høj bevaringsværdi. Én af disse villaer er fredet, to er udpeget med karakteren, mens fem er udpeget med karakteren. De resterende 0 bevaringsværdige villaer er udpeget med middel bevaringsværdi med karakteren. Disse huse må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres uden Kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Dette gælder også dør-, vindues- og altanudskiftninger, ændringer i materialevalg, farvesætning, vinduesformater og udformning i øvrigt. Inden for lokalplanområdet er der udpeget bevaringsværdige træer. Udpegningen af bevaringsværdige træer medfører, at en grundejer skal søge om tilladelse hos Gentofte Kommune til eventuel beskæring eller fældning af et træ. KLIMATILPASNING Kraftige regnskyl vil blive hyppigere i fremtiden. Udvikling og implementering af systemløsninger, der ikke leder vandet til kloaknettet, men nyttiggør eller afleder regnvand lokalt, skal fremmes. Anvendelse af Lokal Afledning af Regnvand (LAR) i forbindelse med klimatilpasning skal være i overensstemmelse med spildevandsplanen. TILGÆNGELIGHED OG HANDICAPFORHOLD Bebyggelse og ubebyggede arealer skal opfylde bestemmelserne om tilgængelighed i bygningsreglementet. Områdets bebyggelse og friarealer, herunder veje, stier og parkeringsarealer, skal indrettes og udføres således, at tilgængeligheden for mennesker med funktionsnedsættelse sikres. Lokalplanen regulerer ikke udformning af ubebyggede arealer herunder veje, stier og parkeringspladser, hvorfor der ikke er indsat bestemmelser om tilgængelighed og handicapforhold. TRAFIKFORHOLD Lokalplanen regulerer ikke etablering af fartdæmpende foranstaltninger, hastighedsnedsættelser eller andre trafikale forhold på vejarealerne. 7

10 VEJBYGGELINJER Der er tinglyst en vejbyggelinje på meter langs Lyngbyvej. Der er endvidere tinglyst vejbyggelinjer langs kildegårdsvej, meter fra vejmidten og på Bernstorffsvej, 5 meter fra vejmidten. På arealet foran vejbyggelinjen må der ikke opføres ny bebyggelse eller foretages andre ændringer af blivende art, uden tilladelse fra vejbestyrelsen. Vejbyggelinjen vises på kortet. MILJØFORHOLD Oplysninger om særlige miljøforhold, f.eks. jordforurening. MILJØVURDERING Lokalplanen er omfattet af, stk., nr. i Lov om miljøvurdering af planer og programmer. Lokalplanen har karakter af bevarende lokalplan. Området består af et eksisterende og udbygget villaområde med meget begrænsede muligheder for etablering af yderligere bebyggelse. De miljømæssige konsekvenser ved en realisering af lokalplanens bestemmelser vurderes at være status quo for områdets miljø lokalt såvel som regionalt. Der er på denne baggrund ikke fundet anledning til udarbejdelse af en miljøvurderingsrapport i henhold til lov om miljøvurdering af planer og programmer. SPILDEVAND Det samlede afløb for den enkelte ejendom må ikke overstige den vandmængde, der svarer til spildevandsplanens fastsatte afløbskoefficient. I tilfælde af at afløbskoefficienten ikke kan overholdes, foretrækkes at regnvandet håndteres lokalt på egen grund. VARMEPLANLÆGNING I henhold til lov om varmeplanlægning har Gentofte Kommunalbestyrelse vedtaget planer for varmeforsyningen i kommunen med delplan for kraftvarmeforsyning og delplan for naturgasforsyning. Lokalplanområdet skal forsynes med fjernvarme. KYSTNÆRHED Lokalplanen er ikke omfattet af planlovens bestemmelser for de kystnære dele af byzoneområderne. NATURBESKYTTELSE Inden for lokalplanområdet er der udpeget en sø som beskyttet naturtype i henhold til naturbeskyttelseslovens.

11 Søen, der er udpeget jf. naturbeskyttelseslovens, er beliggende mellem fire ejendomme i den sydvestlige del af lokalplanområdet. Der må ikke foretages ændringer i søens areal eller tilstand uden forudgående dispensation fra Gentofte Kommune, Natur og Miljø, i henhold til Naturbeskyttelsesloven. TILLADELSER FRA ANDRE MYNDIGHEDER Lokalplanens virkeliggørelse er ikke afhængig af tilladelser eller dispensationer fra andre myndigheder end Kommunalbestyrelsen. 9

12 LOKALPLAN 90 I henhold til lov om planlægning (lovbekendtgørelse nr. 59 af. november 05) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i beskrevne område: FORMÅL Det er lokalplanens formål: at området bevares som et attraktivt villaområde at sikre, at nyt bebyggelse tilpasses områdes karakter at bevare grundstørrelse for de større grunde, ved at fastholde et mindstegrundstørrelse på 00 m, for at fastholde områdets arkitektoniske og landskabelig kvaliteter at sikre bevaringsværdige bygninger, særlige bevaringsværdige træer og beplantning for at fastholde områdets særlige miljøkvaliteter at fastholde områdets grønne vejbilleder at ophæve utidssvarende lokalplaner OMRÅDET Lokalplanområdet afgrænses som vist på vedhæftede kortbilag og omfatter følgende matr.nre.: 0

13 yu, ys, yr, yk, yi, yh, yg, yf, ye, yd, yc, yb, ya, xø, xæ, xz, tn, tm, tg, tc, tb, ta, sz, s, qz, qx, b, 5hx, 9gz, 9gy, 9gx, 9gv, 9ed, 9di, 9dh, 9dg, 9df, 9de, 9dd, 9cr, 9cc, 0ø, 0æ, 0z, 0y, 0x, 0v, 0u, 0t, 0s, 0r, 0qg, 0qe, 0qd, 0qb, 0qa, 0q, 0py, 0pu, 0pt, 0ps, 0pr, 0pq, 0pp, 0po, 0pi, 0ph, 0pf, 0pe, 0pc, 0p, 0oæ, 0oz, 0oy, 0ot, 0os, 0oq, 0op, 0oo, 0om, 0oh, 0og, 0of, 0od, 0oc, 0ob, 0oa, 0o, 0nø, 0nz, 0ny, 0nt, 0ns, 0nr, 0nq, 0np, 0no, 0nn, 0nm, 0nk, 0ni, 0nh, 0ng, 0nf, 0nd, 0nc, 0nb, 0n, 0mæ, 0my, 0mv, 0mu, 0mt, 0ms, 0mq, 0mp, 0mo, 0mn, 0mm, 0ml, 0mi, 0mh, 0mg, 0md, 0mc, 0mb, 0ma, 0m, 0lø, 0læ, 0lz, 0ly, 0lx, 0lv, 0lu, 0lt, 0ls, 0lr, 0lq, 0lp, 0lo, 0ln, 0lm, 0ll, 0lk, 0lh, 0lg, 0lf, 0le, 0ld, 0lc, 0lb, 0la, 0l, 0kø, 0kæ, 0kz, 0ky, 0kx, 0kv, 0ku, 0kt, 0ks, 0kr, 0kq, 0kp, 0ko, 0kn, 0km, 0kl, 0kk, 0ki, 0kh, 0kg, 0kf, 0ke, 0kd, 0kc, 0kb, 0ka, 0k, 0iø, 0iæ, 0iz, 0iy, 0ix, 0iv, 0iu, 0it, 0is, 0ir, 0iq, 0ip, 0io, 0in, 0im, 0il, 0ik, 0ii, 0ih, 0ig, 0if, 0ic, 0ib, 0ia, 0hø, 0hæ, 0hz, 0hy, 0hx, 0hv, 0hr, 0hq, 0hp, 0ho, 0hn, 0hm, 0hl, 0hk, 0hi, 0hh, 0hg, 0hf, 0he, 0hd, 0hc, 0hb, 0ha, 0gø, 0gæ, 0gz, 0gy, 0gx, 0gv, 0gu, 0gt, 0gs, 0gr, 0gq, 0gp, 0go, 0gn, 0gm, 0gl, 0gk, 0gi, 0gh, 0gg, 0gf, 0ge, 0gd, 0gc, 0gb, 0ga, 0g, 0fø, 0fæ, 0fz, 0fy, 0fx, 0fv, 0fu, 0ft, 0fs, 0fo, 0fk, 0fi, 0fh, 0fg, 0ff, 0fe, 0fd, 0fc, 0fb, 0fa, 0f, 0eø, 0eæ, 0ez, 0ey, 0ex, 0ev, 0eu, 0et, 0es, 0er, 0eq, 0eo, 0en, 0ek, 0ei, 0eg, 0ef, 0di, 0df, 0da, 0d, 0cø, 0cæ, 0cz, 0cy, 0cx, 0cv, 0ct, 0cs, 0cr, 0cq, 0cp, 0co, 0cn, 0cm, 0cl, 0ck, 0ci, 0ch, 0cg, 0cf, 0cd, 0bø, 0bæ, 0bz, 0by, 0br, 0bq, 0bp, 0bo, 0bn, 0bf, 0be, 0bd, 0bc, 0bb, 0ba, 0ab, ø, æ, y, x, v, u, t, s, r, q, p, o, g, f, bm, bl, bk, bi, bh, bg, bf, be, ba, ax, am, ak, ai, ad, ac, aa, ig, if, ic, hu, ht, hk, hi, hh, gd, fæ, fc, fb, ey, ex, ev, eu, et, es, er, ec, dø, dæ, dz, dy, dt, ds, dr, do, dl, dk, di, dh, dg, df, de, dd, dc, da, cø, cæ, cv, cu, ct, cs, cq, cp, co, cm, cf, cb, ca, bø, bp, bo, bn, bl, bk, bi, bh, bg, bf, be, bd, bc, ba, aø, au, at, as, ar, aq, ac, 5ko, 5ig, 5if, 5ie, 5id, 5ic, 5ib, 5ia, 5hø, 5hæ, 5hz, 5hy, 5hx, 5hv, 5gu, 5gt, 5gn, 5fs, 5fr, 5a, 7, 7000fa, 7000cv, 7000cu, 7000ct, 7000cs, 7000ck, 7000cd, 7000cc, 7000ca, 7000bø, 7000aæ, alle Gentofte og dele af 7000fu, 7000ey, 7000ff, 7000cg, 7000cb, 7000ci, 7000bq, 7000cp, 7000ag, 7000df alle Gentofte, samt alle parceller, der efter den. september 0 udstykkes fra de nævnte ejendomme. ANVENDELSE. Lokalplanens område må kun anvendes til boligformål i form af villabebyggelse. Boligerne må kun benyttes til helårsbeboelse. Der kan opføres eller indrettes bebyggelse til institutioner og boliger til offentlige formål.. På grunde under.00 m må det kun opføres eller indrettes ét enfamiliehus. På grunde over.00 m kan der opføres eller indrettes ét tofamiliehus. Et tofamiliehus er en bygning med et vandret lejlighedsskel mellem to boliger.

14 På grunde over.00 m kan der opføres eller indrettes ét dobbelthus. Et tofamiliehus er en bygning med et lodret lejlighedsskel mellem to boliger. Eventuelle adgangsarealer (koteletben mv.) medregnes ikke i grundarealet.. I delområdet kan der etableres liberalt erhverv ) under forudsætning af: - at erhvervet drives af beboerne af boligen, - at erhvervet etableres i et enfamiliehus, - at erhvervslokalerne etableres i direkte forbindelse med boligen, dog kun i rum, der i henhold til byggeloven kan godkendes til beboelsesrum, - at det areal, der indrettes og udnyttes til liberalt erhverv eller lignende, normalt ikke er større end 50 m og normalt ikke er større end 5 % af den enkelte boligs etageareal, - at udnyttelsen til liberalt erhverv eller lignende ikke ved skiltning, parkering eller på anden måde ændrer ejendommens karakter af boligområde. Til liberale erhverv medregnes erhvervsgrupper som læger, tandlæger, fysioterapeuter, advokater, ingeniører, arkitekter og lignende samt kontorvirksomheder, hvis aktiviteter ikke vil være til gene for de omkringboende. Det pågældende erhverv må på stedet ikke omfatte produktion, forarbejdning, handel eller oplagring..5 Inden for lokalplanområdet kan der opføres transformerstationer og lignende installationer til sikring af den nødvendige energiforsyning. UDSTYKNING. Grunde må ikke ved udstykning og arealoverførsel blive mindre end 00 m. Eventuelle adgangsarealer (koteletben m.v.) medregnes ikke i denne forbindelse.. Der må ikke ske udstykning eller arealoverførsel, så der opstår grunde med en mindre bredde end 0 meter.. Uanset.. og. kan der ske udstykning af grunde under 00 m til brug for de i. stk. 5 nævnte transformerstationer og lignende installationer. Udskillelse af særlige erhvervslokaler fra en bolig kræver tilladelse i henhold til boligreguleringslovens. Krav om mindste grundstørrelse på 00 m kan jf. byggelovens 0A fraviges ved udstykning af dobbelthuse. Boligerne i et dobbelthus skal kunne udstykkes selvstændigt, jf. byggelovens stk..

15 5 VEJ, STI OG PARKERING 5. Vejene i området bibeholdes med deres nuværende beliggenhed. 5. Ved opførelse af enfamiliehuse, tofamiliehuse og dobbelthuse skal der udlægges areal til mindst parkeringspladser pr. bolig. 5. Ved indretning eller opførelse af institutionsbebyggelse skal der anlægges parkeringspladser til dækning af eget behov. 5. Ved etablering af liberalt erhverv i enfamiliehuse skal der udover anlæg af mindst parkeringspladser til boligen, anlægges mindst parkeringsplads til erhvervet. BEBYGGELSENS OMFANG OG PLACERING. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 5.. Der må højst opføres eller indrettes én beboelsesbygning pr. ejendom.. Bebyggelse må maksimalt opføres i etager. Garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger må dog maksimalt opføres i etage.. Den maksimale bygningshøjde må ikke overstige 9 meter over terræn..5 Der må ikke etableres altaner og tagterrasser i tagetagen (. etage) på en - etages bygning.. Bebyggelse, bortset fra garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger, må ikke opføres nærmere vejskel end 5 meter, jf. dog.7..7 Hvor der jf. kortbilaget er angivet vejbygelinje må garager, carporte, udhuse, drivhuse og lignende småbygninger samt andre anlæg af blivende art ikke opføres nærmere vejskel and vejbyggelinjen. Er vejbyggelinjen beliggende i større afstand fra vejskel end 5 meter, må ingen bebyggelse opføres nærmere vejskel end vejbyggelinjen.. Uanset ovenstående bestemmelser i kan der ske genopførelse af eksisterende lovlige bygninger med samme omfang, placering og arkitektur i form af nyt byggeri til erstatning for bygninger, som på grund af skader efter brand, eksplosion, eller lignende særlige tilfælde ikke kan istandsættes. 7 BEVARING AF BEBYGGELSE OG BEPLANTNING 7. Bygninger, der på kortbilaget er markeret som værende bevaringsværdige, må ikke nedrives, ombygges eller på anden måde ændres uden Kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. Dette gælder også dør-, vindues-

16 og altanudskiftninger, ændringer i materialevalg, farvesætning, vinduesformater og udformning i øvrigt. 7. De på kortbilaget angivne bevaringsværdige træer og beplantninger skal bevares og beskæring eller fældning må ikke ske uden Kommunalbestyrelsens tilladelse. 7. Der må ikke foretages bygge- eller anlægsarbejder inden for drypzonen ved et bevaringsværdigt træ. BEBYGGELSENS YDRE FREMTRÆDEN. Ny bebyggelse skal tilpasses den eksisterende, omkringliggende bebyggelse og udformes således, at der efter Kommunalbestyrelsens skøn opnås en god helhedsvirkning.. Bebyggelse med flere boliger (tofamiliehuse og dobbelthuse) jf.. skal være udformet således, at den fremstår som en helhed, harmonisk tilpasset grunden og dens omgivelser.. Bortset fra almindelig navneplade og husnummerplade kan der i de tilfælde, hvor erhvervstilladelse er givet i henhold til, stk., opsættes orienteringsskiltning på bygningen. Skiltes størrelse må ikke overstige 0 x 0 cm.. Tagbeklædning og andre bygningsdele som tagvinduer, kviste, solfangere/solpaneler og overdækninger m.m. må ikke ved refleksion være til gene for naboerne. 9 UBEBYGGEDE AREALER 9. Ubebyggede arealer, der ikke benyttes til parkering, gårdsplads eller lignende skal udlægges som grønne områder/ have. 9. Oplag, herunder parkering af ikke indregistrerede køretøjer, henstilling af containere mv., må ikke finde sted. 9. Hegning mod vejskel bør tilstræbes som levende hegn for at styrke det grønne vejbillede. Ved faste hegn- så vidt mulig også ved allerede eksisterende hegn bør derfor plantes levende hegn foran. 9. Terrænregulering på mere end +/- 0,5 meter må kun finde sted efter Kommunalbestyrelsens tilladelse. 0 LEDNINGS- OG ANTENNEANLÆG 0. Nye elledninger i området, herunder ledninger til intern vejbelysning, skal udføres som jordkabler. Den på kortbilaget viste villa, Bakkedal 7, er fredet efter lov om bygningsfredning. Der må ikke igangsættes bygningsarbejder, der går ud over almindelig vedligeholdelse, før der er opnået tilladelse fra fredningsmyndigheden (Kulturstyrelsen).

17 0. Inden for området må fritstående antenner og parabolantenner med en diameter over meter kun opstilles på terræn. Højden må ikke overstige, meter og de skal placeres i en afstand af mindst,5 meter fra skel mod naboejendom og mindst 0 meter fra skel mod vej. 0. Tagantenner må ikke gives en højde på mere end,5 meter over den enkelte ejendoms højeste bygningsdel. 0. Andre placeringer og udformninger, jfr. 0. og 0. af tagantenner og parabolantenner med en diameter over meter, kræver Kommunalbestyrelsens tilladelse i hvert enkelt tilfælde. FORUDSÆTNINGER FOR IBRUGTAGNING. Forinden ny bebyggelse tages i brug til støjfølsom anvendelse skal det sikres, at områdets primære opholdsarealer ikke belastes med støjniveau over 55 db (A) fra vejtrafik, og 0 db (A) fra jernbanetrafik. Kan ovennævnte støjniveau ikke sikres ved afstandsdæmpning, skal kravene om forebyggelse af støjgener, såfremt det er muligt, fastsættes som beskrevet i Miljøstyrelsens gældende vejledning. Det skal tillige sikres, at den øvre grænse på 75 db (A) for vibrationer bliver overholdt. OPHÆVELSE AF LOKALPLAN Lokalplan 5, ophæves for de af lokalplanen omfattede ejendomme med følgende matrikelnumre: yu, ys, yr, yk, yi, yh, yg, yf, ye, yd, yc, yb, ya, xø, xæ, xz, tn, tm, tg, tc, tb, ta, sz, s, qz, qx, b, 5hx, 9gz, 9gy, 9gx, 9gv, 9ed, 9di, 9dh, 9dg, 9df, 9de, 9dd, 9cr, 9cc, 0ø, 0æ, 0z, 0y, 0x, 0v, 0u, 0t, 0s, 0r, 0qg, 0qe, 0qd, 0qb, 0qa, 0q, 0py, 0pu, 0pt, 0ps, 0pr, 0pq, 0pp, 0po, 0pi, 0ph, 0pf, 0pe, 0pc, 0p, 0oæ, 0oz, 0oy, 0ot, 0os, 0oq, 0op, 0oo, 0om, 0oh, 0og, 0of, 0od, 0oc, 0ob, 0oa, 0o, 0nø, 0nz, 0ny, 0nt, 0ns, 0nr, 0nq, 0np, 0no, 0nn, 0nm, 0nk, 0ni, 0nh, 0ng, 0nf, 0nd, 0nc, 0nb, 0n, 0mæ, 0my, 0mv, 0mu, 0mt, 0ms, 0mq, 0mp, 0mo, 0mn, 0mm, 0ml, 0mi, 0mh, 0mg, 0md, 0mc, 0mb, 0ma, 0m, 0lø, 0læ, 0lz, 0ly, 0lx, 0lv, 0lu, 0lt, 0ls, 0lr, 0lq, 0lp, 0lo, 0ln, 0lm, 0ll, 0lk, 0lh, 0lg, 0lf, 0le, 0ld, 0lc, 0lb, 0la, 0l, 0kø, 0kæ, 0kz, 0ky, 0kx, 0kv, 0ku, 0kt, 0ks, 0kr, 0kq, 0kp, 0ko, 0kn, 0km, 0kl, 0kk, 0ki, 0kh, 0kg, 0kf, 0ke, 0kd, 0kc, 0kb, 0ka, 0k, 0iø, 0iæ, 0iz, 0iy, 0ix, 0iv, 0iu, 0it, 0is, 0ir, 0iq, 0ip, 0io, 0in, 0im, 0il, 0ik, 0ii, 0ih, 0ig, 0if, 0ic, 0ib, 0ia, 0hø, 0hæ, 0hz, 0hy, 0hx, 0hv, 0hr, 0hq, 0hp, 0ho, 0hn, 0hm, 0hl, 0hk, 0hi, 0hh, 0hg, 0hf, 0he, 0hd, 0hc, 0hb, 0ha, 0gø, 0gæ, 0gz, 0gy, 0gx, 0gv, 0gu, 0gt, 0gs, 0gr, 0gq, 0gp, 0go, 0gn, 0gm, 0gl, 0gk, 0gi, 0gh, 0gg, 0gf, 0ge, 0gd, 0gc, 0gb, 0ga, 0g, 0fø, 0fæ, 0fz, 0fy, 0fx, 0fv, 0fu, 0ft, 0fs, 0fo, 0fk, 0fi, 0fh, 0fg, 0ff, 0fe, 0fd, 0fc, 0fb, 0fa, 0f, 0eø, 0eæ, 0ez, 0ey, 0ex, 0ev, 0eu, 0et, 0es, 0er, 0eq, 0eo, 0en, 0ek, 0ei, 5

18 0eg, 0ef, 0di, 0df, 0da, 0d, 0cø, 0cæ, 0cz, 0cy, 0cx, 0cv, 0ct, 0cs, 0cr, 0cq, 0cp, 0co, 0cn, 0cm, 0cl, 0ck, 0ci, 0ch, 0cg, 0cf, 0cd, 0bø, 0bæ, 0bz, 0by, 0br, 0bq, 0bp, 0bo, 0bn, 0bf, 0be, 0bd, 0bc, 0bb, 0ba, 0ab, ø, æ, y, x, v, u, t, s, r, q, p, o, g, f, bm, bl, bk, bi, bh, bg, bf, be, ba, ax, am, ak, ai, ad, ac, aa, ig, if, ic, hu, ht, hk, hi, hh, gd, fæ, fc, fb, ey, ex, ev, eu, et, es, er, ec, dø, dæ, dz, dy, dt, ds, dr, do, dl, dk, di, dh, dg, df, de, dd, dc, da, cø, cæ, cv, cu, ct, cs, cq, cp, co, cm, cf, cb, ca, bø, bp, bo, bn, bl, bk, bi, bh, bg, bf, be, bd, bc, ba, aø, au, at, as, ar, aq, ac, 5ko, 5ig, 5if, 5ie, 5id, 5ic, 5ib, 5ia, 5hø, 5hæ, 5hz, 5hy, 5hx, 5hv, 5gu, 5gt, 5gn, 5fs, 5fr, 5a, 7, 7000fa, 7000cv, 7000cu, 7000ct, 7000cs, 7000ck, 7000cd, 7000cc, 7000ca, 7000bø, 7000aæ, alle Gentofte og dele af 7000fu, 7000ey, 7000ff, 7000cg, 7000cb, 7000ci, 7000bq, 7000cp, 7000ag, 7000df, alle Gentofte. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Efter Kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, i henhold til planlovens kun udstykkes, bebygges og anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Retten til at udnytte en ejendom på en måde, der er i strid med lokalplanen bortfalder, når retten ikke har været udnyttet i på hinanden følgende år. Lokalplanen medfører ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg mv., der er indeholdt i planen. Kommunalbestyrelsen kan meddele dispensation til mindre væsentlige afvigelser fra lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at disse ikke er i strid med principperne i planen. Videregående afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.. Private byggeservitutter og andre tilstandsservitutter, der er uforenelige med lokalplanen, fortrænges af denne.. Lokalplanen indeholder i bestemmelser om, at nærmere angivne lokalplan ophæves for det af lokalplanen omhandlende område.. Lokalplanen indeholder i 7 bestemmelse om, at bebyggelse i området ikke må nedrives uden tilladelse fra Kommunalbestyrelsen. Hvis en sådan tilladelse nægtes, kan ejeren efter planlovens 9 under visse forudsætninger forlange, at ejendommen overtages af Kommunen mod erstatning.

19 VEDTAGELSESPÅTEGNING Således vedtaget af Gentofte Kommunalbestyrelse den. november 0. Hans Toft (sign) Lis Bjerremand (sign) 7

20 Lyngbyvej Lyngbyvej Helsingørmotorvejen Begoniavej Barsehøj Kildegårdsvej Granhøjen Bakkedal Helsebakken På Højden Baunegårdsvej 0 aqbn 0 bn 50B 9A 5B aæ 5A an 5 av 9 ay ee fv av ay az 5 A 50C bt aæ en es fd it as hx ax aæ fu ez bg br ar bo 9 50D au 7 ef 9 fc ae ak 7B A iø is ag 7 7 B 5A bs 5B 50E l aq iz B bp ah 50F ao oc ai al 0 7A 0A 5B 75A br b 7 9A al ea ad af G 5A eg 5 fb bx az aæ bq 50H 7 75B eb 0gs hv lg 0 9A 0 A 0oz9 0oæ 0ho b fa 9 77 ax ay 9 by au av zk 0 0iq D eh atpo 9B B C 9 0 0hæ eo ei bo 0kb 7 ai fx eø bz 7 A 9 0ic bi bl fp bg bk bn pb C A 9B bf pl B 5 eæ bk 7A 0oo bm 0ld 0io 0ib fo ep oy 7 B ak A NORD 9A 0le 0fu eq 0kc ev ex ca 0 0 ox5 n A 0lc 0lf 0ki æ gd ø ey bx by bæ A 7 dz dy ec bø cc 7 A 7 7 iy bz 0lb ql qq 7 0lg 9 0kf 5 7 0fy ig 0 do 9 qn 0ff 5 dæ qm qo fb qr dt dø bo go 5 0la 0lh 0gu fc dr 0 5 gf qk 0ke cv 5 0 0ku eo xh qp 0kø 0gc ds cø pz 0iu qs B 5 B 7 5 0kv 0gv es co 7 0gr hh en 0 C 0kæ 9 7 qb qa pø pæ zi 7 9 et 0gx 9 hi 0iv 7 ex py 0kz 0 fæ 0 er ey 5 5 x zr 7 cu A 0kx 0 0gy 7 cm dl 5 da df 0ky de bp B 9 0hx dd zy 7 dk 0 dc dp 0kk ac di pu 9 A 0fk px r 7 0kt 0ha hk 5 bg 00 0A C pt pv D A 7 0kg 0he 0gz 9 7 C 70 0iz 0iæ u dg dh ht ev eu 5 be 0gæ ec eæ bf 0ph 0gø cb 0ia t B E 0 00 s tn tb qz tm g bl 7 tc ta be 0hø ca bk bi ct bd 0d 0hd 79 av9 sz D 0hb tg 0fo 0pi 0pp 0it s cs 5 bh au 7 7n 7a cæ 0ma 9 ad at 0qe 0pt 7m 59A 59B 7 7l A 7 0oy 7k 5 0 cqcp 9 bø 5 bl 0iy 0fx 5 B G bc 0læ ba cf 7 7i bh 0fi qx 0pq A bi hz r 0hg B F 0B0A 7h 0pr 7f 7g 5A 55 9 f bf aø 0kh 0om 7o B hu 7e ac 7A q 5 ic aa 7c5 bk 0ks bm 5 0oq p y fø 7 7d 7B 9 ar if 0od 0 9A axbg o 0kr 0ps 9B7b 7 5 xz 5 0 0op 0os v 0mi bn as u fy 5 0kq ba 0ab aq 7 xs xy xæ ob 0qa 0qd A 0bc 5fs A 5 E 5gn xn 57 9 A 0nz 0ny 0g 0kp 0qb 7 0no 0fd xk xr xt xx yf 0np 0f 5kx 57 9 B B C D 57 9xu ya xø 5ks 5kt yb 5ku 5kv xo xp yd yc 5ky xl xq xv 0 B 57 yz 0ko 0nr 0m 5kr 9B 9A A 7B xm ye 9 7A yg 5gc yr 0nf 0nq 5 0pu yh 5go 5gp yk kn 7 5 0nn 0ik 0eø 5fr 0mu 0ig 5gm A 7 B A B yvyy yx yi 9B g yu b A 0ns 0hl 0md 0l yq yt 0lv 9 0 A 9A 0nt 0n 5ig 5 5 5at ys 0oa 0ng 0mb 0 B 0 0nø 0 0ls 0y 0k f 0my 0lx 9 A 9B 9 0 0fa 9 0nm 0ml 0ih 0kd 7 5B 5A 9A 0gk 5 0gl 0o 5ko 7 5 0mh 9 5 0di 0il 9 5ge 0hq 5gt 0ii 0im 5 7 0nc 0in 0gi 0z 5ih 5gs 7 5 0kl 0oc 0of0mæ p 5ie 5ht 9 0mc 7 5fæ 0nk 0lr 7 5gr 5gu 0ei 0nd 7 0lq 0km 0mn 0fb 0q 0æ 5ll 0ba 0hi 0hc0hk 0gq id 5hs 5kg 7 9B 5hr 0ms 5 5hp 5fø 0lz 0fz 5ho 7 0gh 0mt 0eq 5ic 5 5hq 5kf 5A 5ke 0 9A 0 5kc 5 5gv 7 5 5hx 0hh 5 0ft 5fv 9 0hm 9 0gm 7 5 5ho 5kd 0ø 9 A 9 7 0r 0bb 5hn 5fx 0ni 5gx 9 0fh 0gn 5kb 7 9A 9 5hm 5ka 5 5hl 5ga 0mv 0hz 0fc 0ot 5ib 5iø 0nh 0gg 5hk 5iæ 9 0hn 0lø 0fs 5 5hi 0mm 7 0 0lo iz 9 0s 0bn 0bf 7 7 5hh 5ii 5hn 5gy 9 0hy 5ia 0mp 5hu 59 5ff 5hl 5gz 5gæ 5 0ly 0og 0hv 5 5hg 5 5hf 5ix 5iy 5fm 5iv 5 5it 0ct 0if 0lp 0gt 0ln 0bo 5hm 0oh 9 0 5he 5iu 5 0lk0ll fn 7 0mo 0 5hd 0t 5hc fo 0cs 5 A 5is 0cø 5hø 5hk 5cf 0ch 0 0is 0ip 5 7 5ir 0gd 0lm 0eg 77 5B 5hb 0mq 5ha 5iq 5A 9 5mr 7 5gø 5ip 55A 0cv0po 0ir 0hp 0bp 0fg 5hx 5gæ 0 5io 5fd hi 0da 5cæ 5hh 5gø 0cy 0cx 5in gz 5cø 5im B 0cr 5gy 5il 7 A 0cz 0ez 0u 0eæ 7 5cz 5hg 5ha5hb 9 0qg 0fø 0v 0bq 5hv 5gh B 0ga0fæ 0gb 5gx 5gv 5md 0ci 0cd 0fe 0cf 0cg 0ck 0cq 0gf 0go 0ge 0ey 5 5cy 5hf 0py 0cæ 0gp 0pc A 5bq 79A B 0br 5gu5gt 5fh if 5cx 5mc 0ka 9 7 0cp 0fv 5 5hæ5hz 5br hy 5fg 5cv 5he 0cl B 0ef 0pe 0lu 0x 0bd A 0lt 0hr 0ix 5cq 5hd 0 0iø 0hf B 5A 75B 0nb 9dg 9cr 9de 9cc 9ac 0B 0 9df 5cu 5cp 5ft 9gy 9gx 9dh 0mg 0cm 0co 0et0es 5ff 5mh 0bi B A 75C 7 75A 0ek 0df 0be 9dd 5fe 5ct 5fu 0er 0eo 9gz 9di 0dp 9gv 9ed 0en 7 0bø 5fd 5fs 0ex 0pf 7 9dm 5kg 0by 0cn 0ev0eu fc 5cs 5co 0bg 0bæ 9dr 9dl 9dk 9i 9gæ 5fq 5fr 0bz 0dø 9gm 9ds 9dt 5cr 9gq 5cn gn 9ef 9hv 5fa 0 5fp 0b 0dx 9gø 7 0dy 5fb 0dæ 5cm 0dv 9dø 57 0dz 9go 9dp 9hr 0ea 9gf 9ey 5bo 0bs 9gr 5cd 0at 0fn 9ho 5 9ez 0 5bg 5bf 5bn 5kf 9 5cc 0 0av 0eb 0ed 9gk 9fz 9dn 9do 9dq 75 0au 0fr 5bc pz 5 0ds 9hs 0ec 9dæ 0as 9gl 9hx Bjergtoften Kirkehøj Grumstrupsvej Niels Andersens Vej Hans Jensens Vej Eggersvej Eggersvej Kaas Alle Sehestedsvej KORTBILAG Lokalplan 90 for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej Juul Steens Alle Zeuthens Alle Toftholm Alle Bernstorffsvej MÅL :5.000 Lokalplanafgrænsning Fredet hus Bevaringsværdig hus Eksisterende hus Bevaringsværdigt træ Vejbyggelinjer GENTOFTE KOMMUNE, PLAN OG BYG 0

21 REGLER FOR LOKALPLANERS UDARBEJDELSE LOKALPLANER Kommunalbestyrelsen kan ifølge Lov om planlægning beslutte at udarbejde et forslag til lokalplan, når bebyggelse ønskes bevaret og bygge- og anvendelsesmuligheder ønskes reguleret. Før der gennemføres større udstykninger eller større bygge- og anlægsarbejder, herunder nedrivninger af bebyggelse, skal der ifølge i Lov om planlægning tilvejebringes en lokalplan for det pågældende område. Bestemmelser i lokalplaner fastlægger områdets fremtidige anvendelse samt byggemuligheder. Forslag til lokalplaner skal offentliggøres og ejere af og lejere i de berørte ejendomme, samt øvrige borgere skal have adgang til at komme med indsigelser og ændringsforslag. KOMMUNEPLANEN Kommuneplanen fastlægger en hovedstruktur for hele kommunen og rammer for lokalplanlægningen i de enkelte dele af kommunen. Hovedstrukturen indeholder de overordnede mål for kommunens udvikling og arealanvendelse. Rammerne fastsætter bestemmelser om indholdet i de lokalplaner, der udarbejdes for de enkelte dele af kommunen. Indholdet i en lokalplan skal være i overensstemmelse med kommuneplanens rammebestemmelser. Kommuneplanen kan ses på kommunens biblioteker og hjemmeside, samt udleveres ved henvendelse på Rådhuset i Kommuneservice. FREMLÆGGELSE Lokalplanforslag 90 i Gentofte Kommune kan i overensstemmelse med i Lov om planlægning hentes på Rådhuset i Kommuneservice, på kommunens biblioteker, på eller tilsendt med post ved henvendelse på tlf i tiden fra den 7..0 til den INDSIGELSER Indsigelser eller forslag til ændringer til lokalplanforslaget skal i henhold til i Lov om planlægning være fremsendt til Plan, senest ADRESSER Gentofte Kommune, Plan, Bernstorffsvej, 90 Charlottenlund, plan@gentofte.dk og LOKALPLANENS MIDLERTIDIGE RETSVIRKNINGER Når lokalplanforslaget er offentliggjort, må ejendomme, der er omfattet af forslaget ikke bebygges eller i øvrigt udnyttes på en måde, der kan foregribe indholdet i den endelige plan. Eksisterende lovlig bebyggelse og eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom vil kunne fortsætte som hidtil, også efter lokalplanens endelige vedtagelse. Når fristen for fremsættelse af indsigelser og ændringsforslag er udløbet, kan Kommunalbestyrelsen give tilladelse til, at en ejendom bebygges eller anvendes i overensstemmelse med forslaget, såfremt det er i overensstemmelse med kommuneplanen og der ikke er tale om at påbegynde et større bygge- eller anlægsarbejde. Tilladelse kan dog ikke meddeles så længe en indsigelse fra Miljøministeren eller en nabokommune opretholdes. Disse midlertidige retsvirkninger gælder fra den 7..0 og indtil forslaget er endeligt vedtaget, dog højst indtil den MILJØVURDERING Med henvisning til, stk., i lov om miljøvurdering af planer og programmer er det vurderet, at de miljømæssige konsekvenser ved en realisering af lokalplanens bestemmelser kun vil have begrænset indvirkning på områdets miljø lokalt og ingen regional miljømæssig betydning. Det er derfor besluttet i henhold til, stk., i lov om miljøvurdering af planer og programmer, at der ikke udarbejdes en miljørapport. Denne afgørelse kan påklages til Natur- og Miljøklagenævnet. Klagefristen er på uger fra offentliggørelsen af lokalplanforslaget. Klagen skal indgives ved brug af klageportalen. Klageportalen kan tilgås via Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside Det er en betingelse for Natur- og Miljøklagenævnets behandling af klagen, at klager indbetaler et gebyr på 500 kr. Læs mere på Natur- og Miljøklagenævnets hjemmeside gebyrvejledning/. Gentofte Kommune Rådhuset, Bernstorffsvej 90 Charlottenlund

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke

Gribskov kommune Tisvilde By, Tibirke Birkevænget 1 10 cx 2036 2 Birkevænget 2 10 cp 2836 2 Birkevænget 3 10 cz 2010 2 Birkevænget 5 10 cy 2085 2 Birkevænget 6 10 cr 2953 4 Samlet 10 cs 2940 ejendom Birkevænget 7 10 cn 2045 2 Birkevænget 9

Læs mere

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1

A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold 2C3 Flyverhjemmeværne 1 0 A B C D E Hjemmeværnmuseet's arkiv/depot Søgaard LMK Distrikter - LMD. Reol/hylde Region/distrikt/m.m. Kasse nr. Indhold C Flyverhjemmeværne Flyverhjemmeværnet LMD Odense Nyt fra stabseskadrillen -.

Læs mere

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej

Vej Nr. Matr.nr. Areal m² Heraf vej Parter Arresødalvej Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Gammel partsfordeling. Opstillet i adresseorden Erik B. Aksig 10. oktober 2013 Parter Parter Gribskov Halsnæs Arresødalvej 79 17 72540 357 357 Birkevænget

Læs mere

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden

Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Samlet partsfortegnelse for Karsemosen Landvindingslag Opstillet i adresseorden Udarbejdet 21. august 2013. Revideret 31. jan. 2018. Revideret 8. februar. Revideret 31. januar 2018 af Stine Holm, Halsnæs

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Lokalplan for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej og Ejgårds Tværvej

Lokalplan for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej og Ejgårds Tværvej Lokalplan 116.1 for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej og Ejgårds Tværvej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 116.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Forslag. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Forslag

Læs mere

Lokalplan FORSLAG. for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej, Ejgårdsvej og Ejgårds Tværvej. Ordrupvej 121

Lokalplan FORSLAG. for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej, Ejgårdsvej og Ejgårds Tværvej. Ordrupvej 121 Lokalplan 116.1 for et område omkring Lindegårdsvej, Ordrupvej, Ejgårdsvej og Ejgårds Tværvej FORSLAG Ordrupvej 121 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 116.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE

Læs mere

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune

Tillæg til Lokalplan nr For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Tillæg til Lokalplan nr. 18.5.1 www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 For boligbebyggelsen Røde Vejrmølle Parken Hvad

Læs mere

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By

Lokalplan 320. for et område i Skovshoved By Lokalplan 320 for et område i Skovshoved By ! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 320 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

LOKALPLAN 13.08A Tilbygninger i boligområdet Åsager

LOKALPLAN 13.08A Tilbygninger i boligområdet Åsager LOKALPLAN 13.08A Tilbygninger i boligområdet Åsager Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form. Derfor kan afvigelser fra den tinglyste plan ikke udelukkes. GREVE

Læs mere

GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B

GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B GENTOFTE KOMMUNE B Y G NI NG S VÆ SE NET BYPLAN 16B Vedtægt for byplan 16B for en del af det mellem Strandvejen, Lille Strandvej, Kystlinien og Nordskel af ejendommene nord for Sundvænget beliggende område

Læs mere

Lokalplan 371. for Vinagervej FORSLAG

Lokalplan 371. for Vinagervej FORSLAG Lokalplan 371 for Vinagervej FORSLAG !!!!!!!!!! INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 371 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan 239. for et område ved Heslegårdsvej og Hesselvang

Lokalplan 239. for et område ved Heslegårdsvej og Hesselvang Lokalplan 239 for et område ved Heslegårdsvej og Hesselvang Vemmetofte Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 239 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan 395. For altaner og tagterasser i villaområder FORSLAG

Lokalplan 395. For altaner og tagterasser i villaområder FORSLAG Lokalplan 395 For altaner og tagterasser i villaområder FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 395 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e.

Sdr. Svenstrup By, Svenstrup. Signaturer: 9f. 7000f. 7000p. 7r 11y 11aa. 8l 7000b. 4gm Bonderup Gde., Ellidshøj 1p. 7000m 11q. Dalvej. 11z. 12e. 2.000 o 47 2an 15b Banevej 15c 29d 30b 2a Sdr. By, 23s 23l 2ps 2h 4g 4ir 5bq 5o 3c holm Sdr. By, 7000aq 7do 15o 7000r 6l 7000q 10q 9ah 9ai 6dd 4h 5p 2b 9f 4c 10d 14g 1 5m 5r 8m 7000p 7p 6f 27d 4iø 4iz

Læs mere

LOKALPLAN 225. for et område ved Hellerupvej, Kathrinevej og C.V.E. Knuths Vej

LOKALPLAN 225. for et område ved Hellerupvej, Kathrinevej og C.V.E. Knuths Vej LOKALPLAN 225 for et område ved Hellerupvej, Kathrinevej og C.V.E. Knuths Vej GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 225 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer)

Lokalplan nr. 480.7a. Vedtaget. Supplement til lokalplan nr. 480.7. Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Lokalplan nr. 480.7a Supplement til lokalplan nr. 480.7 Sommerhusområde nord for Nørlev Strandvej. (vedrørende tagmaterialer) Vedtaget Kommunegrænse N Vesterhavet Lokalplanområde Udemarken Lokalplan nr.

Læs mere

Lokalplan 272. for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej

Lokalplan 272. for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej Lokalplan 272 for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 272 for et område ved Bernstorffsvej og Baunegårdsvej Med offentlig bekendtgørelse

Læs mere

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO:

DOKUMENT: Dato/løbenummer: TINGLYSNINGSDATO: side 1 ================================================================================ DOKUMENTAKTUELHENT ================================================================================ DOKUMENT: Dato/løbenummer:

Læs mere

Lokalplan 358. for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej FORSLAG

Lokalplan 358. for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej FORSLAG Lokalplan for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG

Læs mere

Jordforureningsattest

Jordforureningsattest Jordforureningsattest Denne jordforureningsattest er baseret på de informationer, der er registreret i den fællesoffentlige landsdækkende database på jordforureningsområdet, DKjord. Attesten er baseret

Læs mere

Koter i meter i henhold til DVR 90. Koordinatsystem er UTM32 1ga 1fa. Signaturer 1ig 1hz 1hl 1hp 1fh 1dø 1dx 1u. Matrikel 150aq cd 3bæ.

Koter i meter i henhold til DVR 90. Koordinatsystem er UTM32 1ga 1fa. Signaturer 1ig 1hz 1hl 1hp 1fh 1dø 1dx 1u. Matrikel 150aq cd 3bæ. Bilag Supplement til VVM Noter Mål: ad 36a 44a cd cs ee cr ed cq dz af ag af c db 35e d 7h 3cb 3bx ea gd fd go gq gu il gh ih Signaturer ig hz hl hp fh dø dx u Grundkort er udtegnet på baggrund af digitale

Læs mere

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration.

DEKLARATION. Påtaleret tilkommer Roskilde Byråd, der alene kan ændre og ophæve nærværende deklaration. 29.EB.21E21)(113:=19Å,iaDROSKEOMMJEKNFORV46332897 NO.474 P.2/7 -.Jo 7 4VENWETAY4Rie ROSKILD po4wa glmwdaw44'1,..r i "N 14607-0. Roskilde kommune Teknisk forvaltning Set. Ols Stræde 3 4000 Roskilde ø5.08.93

Læs mere

LOKALPLAN Udkast. Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård

LOKALPLAN Udkast. Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård LOKALPLAN 4-1-118 Ophævelse af Byplanvedtægt nr. 25 for et område i Bernstorffsgade, Vejgård 08.11.2018 Indholdsfortegnelse Hvad er en ophævelse? 1 Baggrund 2 Eksisterende forhold 3 Fremtidige forhold

Læs mere

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 19.1.2 Snebærhaven og Storagergård Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Lokalplan 350. for et område mellem Frederikkevej og Tuborg Nord.

Lokalplan 350. for et område mellem Frederikkevej og Tuborg Nord. Lokalplan 350 for et område mellem Frederikkevej og Tuborg Nord. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 350 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplantillæg nr. 17.4.1 Trippendalsparken Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979

LOKALPLAN NR. 8. Fanø Kommune. Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 LOKALPLAN NR. 8 Fanø Kommune Klitarealer i sommerhusområderne Fanø Bad og Rindby Strand. Oktober 1979 2 Lokalplan 8 Fanø Kommune Anmelder: Advokat Chr. V. Thuesen Torvegade 28 6700 Esbjerg J.nr. 260 ct/aj

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF

Lokalplan 361. for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF Lokalplan 361 for Dahlénsstræde 5, Gentofte HF INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 361 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan 349. for Vinterøen FORSLAG

Lokalplan 349. for Vinterøen FORSLAG Lokalplan 349 for Vinterøen FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 349 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Tillæg til Lokalplan 65. For et villaområde kaldet Eventyrkvarteret

Tillæg til Lokalplan 65. For et villaområde kaldet Eventyrkvarteret Tillæg til Lokalplan 65 For et villaområde kaldet Eventyrkvarteret REDEGØRELSE... 3 Lokalplantillæg... 3 Formål... 3 Indhold... 3 Miljøvurdering... 4 VVM... 4 BESTEMMELSER... 5 1. Formål... 5 2. Lokalplanområdets

Læs mere

STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d

STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d STEMPELMÆRKE Roskib' honæ d GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 17 o Aben, lav boligbebyggelse i Lindebjerg, Jyllinge. m I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes følgende bestemmelser

Læs mere

Lokalplan 345. for Enighedsvej 12.

Lokalplan 345. for Enighedsvej 12. Lokalplan 345 for Enighedsvej 12. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 345 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej

Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Ændring af rammeområde 2.B.6 Østbyvej Tillæg 12 til Roskilde Kommuneplan 2013 2.B.6 2.BT.4 0 500 m 500 Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres bl.a. gennem kommuneplanlægning.

Læs mere

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37

KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37 KOMMUNEPLANTILLÆG NR. 37 Boliger ved L.C. Worsøesvej - Holbæk Vest vej øes s r o.w L. C Valdemar Sejrsvej y Tåstrup B vej vækst og bæredygtighed plan og Åben land BYBJERG UDBY HAGESTED HØRBY GISLINGE MÅRSØ

Læs mere

Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken

Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken Ændring af rammeområde 3.BP.3 Østervang/ Bymarken Tillæg 22 til Roskilde Kommuneplan 2013 Nord Vindingevej 4-6 3.BP.3 500 m Forord HVAD ER ET TILLÆG TIL KOMMUNEPLANEN? Den fysiske planlægning reguleres

Læs mere

Lokalplan for Mesterlodden og Lagergårdsvej

Lokalplan for Mesterlodden og Lagergårdsvej Lokalplan 101.1 for Mesterlodden og Lagergårdsvej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 101.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR ÅLHOLMPARKEN. Byplanvedtægt nr. 53

BYPLANVEDTÆGT FOR ÅLHOLMPARKEN. Byplanvedtægt nr. 53 BYPLANVEDTÆGT FOR ÅLHOLMPARKEN Byplanvedtægt nr. 53 Byplanvedtægt nr. 53 for Ålholmparken I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for det

Læs mere

Lokalplan 358. for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej

Lokalplan 358. for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej Lokalplan for et område mellem Bernstorffsvej, Kildegårdsvej og Hans Jensens Vej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

PÅTEGNING PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: AREALANVENDELSE: Anvendelsesforhold

PÅTEGNING PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: AREALANVENDELSE: Anvendelsesforhold PÅTEGNING DOKUMENT SOM PÅTEGNES: Dato/løbenummer: Dokument type: 04.04.1970-4607-04-S0001 Anden Servitut PÅTEGNING AREALANVENDELSE: Anvendelsesforhold SERVITUT TEKST: Påtegning Påtegningen indeholder følgende

Læs mere

Lokalplan for ejendommen Aurehøjvej 24

Lokalplan for ejendommen Aurehøjvej 24 Lokalplan 256.1 for ejendommen Aurehøjvej 24 !!!! Søbøtkers Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 256.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Offentligt fremlagt til den 6. februar 2018 Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk Forslag 2018 Offentlighedsperioden Lokalplanforslaget

Læs mere

LOKALPLAN Tillæg 1 til lokalplan 48 for et område øst for Strandvejen, mellem Lille Strandvej og Onsgårdsvej

LOKALPLAN Tillæg 1 til lokalplan 48 for et område øst for Strandvejen, mellem Lille Strandvej og Onsgårdsvej LOKALPLAN 48.1 Tillæg 1 til lokalplan 48 for et område øst for Strandvejen, mellem Lille Strandvej og Onsgårdsvej GENTOFTE KOMMUNE Strandvejen INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 48.1 LOKALPLANTILLÆGGETS

Læs mere

Lokalplan for Mesterlodden og Lagergårdsvej FORSLAG

Lokalplan for Mesterlodden og Lagergårdsvej FORSLAG Lokalplan 101.1 for Mesterlodden og Lagergårdsvej FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 101.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

Lokalplan 258. for Gl. Hellerup Gymnasium

Lokalplan 258. for Gl. Hellerup Gymnasium Lokalplan 258 for Gl. Hellerup Gymnasium INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 258 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan 243. for et område mellem Maglemosevej og Tranegårdsvej.

Lokalplan 243. for et område mellem Maglemosevej og Tranegårdsvej. Lokalplan for et område mellem Maglemosevej og Tranegårdsvej. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD

Læs mere

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6

Lokalplan Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplan 70.6.1 Et område ved Pionervej og Regimentsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.6 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om de ejendomme, som planen omfatter, er bindende for

Læs mere

Lokalplan 309.1. for Vangedevej 132 FORSLAG

Lokalplan 309.1. for Vangedevej 132 FORSLAG Lokalplan 309.1 for Vangedevej 132 FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 309.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan for Vangedevej 132

Lokalplan for Vangedevej 132 Lokalplan 309.1 for Vangedevej 132 Vangedevej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 309.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959.

STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. BYPLANVEDTÆGT NR. 6. Enghavevej. Byplanvedtægt for et område i Aalborg kommune, beliggende i Vejgaard omkring Enghavevej. STADSARKITEKTEN I AALBORG. SEPTEMBER 1959. AALBORG KOMMUNE. BYPLAN-VEDTÆGT NR.

Læs mere

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012

Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Tillæg nr. 1 til lokalplan 01.32 For et sommerhusområde i Evetofte Januar 2012 Natur og Udvikling Halsnæs Kommune Rådhuset Rådhuspladsen 1 3300 Frederiksværk Tlf. 47 78 40 00 Hvorfor laver vi en lokalplan?

Læs mere

Supplement til Lokalplan nr. 200

Supplement til Lokalplan nr. 200 Supplement til Lokalplan nr. 200 For boligområdet Jagtenborg i Nyborg Lokalplanens redegørelse Om lokalplaner En lokalplan fastlægger, hvordan udviklingen skal være i et bestemt område. Lokalplanen kan

Læs mere

Lokalplan for ejendommen Grusbakken 15 FORSLAG

Lokalplan for ejendommen Grusbakken 15 FORSLAG Lokalplan 238.1 for ejendommen Grusbakken 15 FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 238.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Lokalplan 257. for Aurehøj Gymnasium

Lokalplan 257. for Aurehøj Gymnasium Lokalplan 257 for Aurehøj Gymnasium INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 257 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan 345. for Enighedsvej 12. FORSLAG

Lokalplan 345. for Enighedsvej 12. FORSLAG Lokalplan 345 for Enighedsvej 12. FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 345 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan 271. for et område ved Sankt Lukas Vej

Lokalplan 271. for et område ved Sankt Lukas Vej Lokalplan 271 for et område ved Sankt Lukas Vej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 271 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup

Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup Matr. nr. 1aLungholm inddæmning, Olstrup 1e 1a 1a 604024 m² 1r 1aa Tangvej 1n Tegningsnr. : LE34_ 100128-1016_ 2 Ret til at etablere natur (permanent indgreb), jf. 33, stk. 4 1: 3000 15 1q Matr. nr. 1rLungholm

Læs mere

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup

LOKALPLAN 196. for Copenhagen International School i Hellerup LOKALPLAN 196 for Copenhagen International School i Hellerup GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 196 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD

Læs mere

LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994)

LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994) LOKALPLAN NR. 080 for et boligområde ved Kærlodden i Måløv (vedtaget februar 1994) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Lokalplanområdet er beliggende i Måløv bydel. Området grænser mod syd op til Måløv Idrætsanlæg,

Læs mere

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé

Lokalplan nr. 63. for et område omkring Folkets Allé Lokalplan nr. 63 for et område omkring Folkets Allé Oktober 1989 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen omhandler den samlede bebyggelse omkring Folkets Allé, Broderskabsvej, Lighedsvej og Frihedsvej

Læs mere

Spildevandsplantillæg nr. 2 vedr. Rettelse af fejl i gældende spildevandsplan, og ændring af spildevands håndtering i opland i det sydlige Kregme

Spildevandsplantillæg nr. 2 vedr. Rettelse af fejl i gældende spildevandsplan, og ændring af spildevands håndtering i opland i det sydlige Kregme Spildevandsplantillæg nr. 2 vedr. Rettelse af fejl i gældende spildevandsplan, og ændring af spildevands håndtering i opland i det sydlige Kregme 1 Indholdsfortegnelse 1 Baggrund 3 1.1 Grundlag for tillægget

Læs mere

Lokalplan 261. for Kildegårdsvej 18-20

Lokalplan 261. for Kildegårdsvej 18-20 Lokalplan 261 for Kildegårdsvej 18-20 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 261 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Lokalplan for ejendommen Krøyersvej 24

Lokalplan for ejendommen Krøyersvej 24 Lokalplan 142.1 for ejendommen Krøyersvej 24 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 142.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre

Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Ll. Skensved Lellinge Boholte Boskov Holmebæk 2018 2 Indhold Lokalplan 1075 Forbud mod spillehaller i fem lokalcentre Redegørelse Lokalplanens formål

Læs mere

Forslag. Lokalplan Et område øst for Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.7

Forslag. Lokalplan Et område øst for Regimentsvej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.7 Forslag Lokalplan 70.7.1 Et område øst for Regimentsvej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.7 - i offentlig høring fra 5. januar til 1. marts 2016 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser om

Læs mere

Forslag. Lokalplan Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.3

Forslag. Lokalplan Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord. Tillæg til Lokalplan 70.3 Forslag Lokalplan 70.3.1 Et område ved Kompagnivej og Pionervej, Farum Nord Tillæg til Lokalplan 70.3 - i offentlig høring fra 5. januar til 1. marts 2016 Lokalplanens bestemmelser Lokalplanens bestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 24. VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 ENDELIG VEDTAGET l BYRÅDET D.8OKT.1980 ØLSTYKKE KOMMUNE ØLSTYKKE KOMMUNE Lokalplan nr. 24 for et område beliggende øst for Ny Toftegårdsvej, vest for Sperrestrupvej, syd for projekteret

Læs mere

Matr. nr. 271lRødby Markjorder

Matr. nr. 271lRødby Markjorder Matr. nr. 271lRødby Markjorder 549a 271k 13a Finlandsvej 271i 629 m² 271l 2 m² 271n Sulkavavej 271m 271o 271q 271d 271p Sulkavavej 244ec Tegningsnr. : LE34_ 100128-1043_ 3 Ret til at udvide veje (midlertidigt

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT nr. A 1 Avedøre Hvidovre kommune

BYPLANVEDTÆGT nr. A 1 Avedøre Hvidovre kommune A l BYPLANVEDTÆGT nr. A 1 Avedøre Hvidovre kommune Byplanvedtægt for et område af Avedere by, Brendbyester sogn, Glostrup kommune, omfattende *Avederegård villaby«,»storegårdens villaby«og»vesterkær«.

Læs mere

Lokalplantillæg nr. 17.8.1 Elmehusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund.

Lokalplantillæg nr. 17.8.1 Elmehusene. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. www.albertslund.dk albertslund@albertslund. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune Lokalplantillæg nr. 17.8.1 Elmehusene www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Hvad er en lokalplan En lokalplan er en

Læs mere

Lokalplan nr Første afsnit af Herstedlund. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune.

Lokalplan nr Første afsnit af Herstedlund. Miljø- og Teknikforvaltningen. Albertslund Kommune. Miljø- og Teknikforvaltningen Albertslund Kommune www.albertslund.dk albertslund@albertslund.dk T 43 68 68 68 F 43 68 69 28 Lokalplan nr. 14.4.1 Første afsnit af Herstedlund Hvad er en lokalplan En lokalplan

Læs mere

Supplement til LOKALPLAN NR. 9

Supplement til LOKALPLAN NR. 9 Supplement til LOKALPLAN NR. 9 Sommerbyen i Nyborg Indhold Om lokalplaner... 3 Suplementets baggrund... 4 Supplementets indhold og område... 4 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... 5 Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 339. for Aurehøj Gymnasium

Lokalplan 339. for Aurehøj Gymnasium Lokalplan 339 for Aurehøj Gymnasium Edelgave Alle INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 339 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41

BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET. Byplanvedtægt nr. 41 BYPLANVEDTÆGT FOR NØDEBO-OMRÅDET Byplanvedtægt nr. 41 Byplanvedtægt nr. 41 - for Nødebo-området I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar 1970) fastsættes følgende bestemmelser for

Læs mere

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr.

Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan. Vedtaget af Byrådet den 23. september Lokalplan nr. Lokalplan for Byudviklingsområde ved Selsøvej i Skibby Rammelokalplan Vedtaget af Byrådet den 23. september 2014 Lokalplan nr. 066 2 Indholdsfortegnelse Redegørelse 3 Indledning... 3 Områdets beliggenhed...

Læs mere

LOKALPLAN 100. Del af Maglegård kvarter

LOKALPLAN 100. Del af Maglegård kvarter LOKALPLAN 100 Del af Maglegård kvarter GLADSAXE KOMMUNE 1997 HVORFOR LOKALPLAN? I Gladsaxe Kommune skal der normalt laves en lokalplan når dele af kommuneplanen skal realiseres, når der gennemføres større

Læs mere

Lokalplan 267. for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG

Lokalplan 267. for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG Lokalplan 267 for ejendommen Gentoftegade 71 FORSLAG INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 267 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

Ny bevaringsliste 14. april 2011

Ny bevaringsliste 14. april 2011 VEJNAVN HUSNR MATRIKELID EJENDOMSNR ABELIG Omr_bev Dronningvej 3 3v 0010164 Dronningvej 3 A Dronningvej 4A 3o 0010172 Dronningvej 4 A og B A Dronningvej 5 3x 0010180 Dronningvej 5 A Dronningvej 6 3p 0010199

Læs mere

Læsø Kommune. Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder

Læsø Kommune. Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder Anmelder: Læsø Kommune Doktorvejen 2 9940 Læsø Læsø Kommune Lokalplan 0.1 for Læsøs sommerhusområder Byrum By, Byrum: 4bn, 4bt, 4bu, 4bv, 4bx, 4by, 4bz, 4bæ, 4bø, 4ca, 4cb, 4cc, 4cd, 4ce, 4cf, 4cg, 4cy,

Læs mere

Rettelsesblad til Lokalplan 165 for et område ved Torkel Badens Vej

Rettelsesblad til Lokalplan 165 for et område ved Torkel Badens Vej IRUHWRPUnGHYHG7RUNHO%DGHQV9HM *(172)7(.20081( GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 165 for et område ved Torkel Badens Vej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan 402 om overdækninger,

Læs mere

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg

Lokalplan Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg Lokalplan 218.1 Tillæg 1 til lokalplan 218 for Plejehjemmet Egebjerg INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 218.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

IRUHWRPUnGHYHG )HQQHYDQJHQ(ULFDYHMRJ0RVHJnUGVYHM

IRUHWRPUnGHYHG )HQQHYDQJHQ(ULFDYHMRJ0RVHJnUGVYHM IRUHWRPUnGHYHG )HQQHYDQJHQ(ULFDYHMRJ0RVHJnUGVYHM GENTOFTE KOMMUNE Plan og Byg Rettelsesblad til Lokalplan 160 for et område ved Fennevangen, Ericavej og Mosegårdsvej Med offentlig bekendtgørelse af Lokalplan

Læs mere

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50

Lokalplan 335. for Ordrup Jagtvej 50 Lokalplan 335 for Ordrup Jagtvej 50 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 335 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Tillæg nr. 13 til Spildevandsplan Forslag til separering af Vesløs By August 2013

Tillæg nr. 13 til Spildevandsplan Forslag til separering af Vesløs By August 2013 Tillæg nr. 13 til Spildevandsplan 2009-2015 Forslag til separering af Vesløs By August 2013 1 Indholdsfortegnelse side 1. Indledning 3 2. Lovgrundlag 3 3. Forslag til Tillæg nr. 13 4 3.1. Området 4-7 3.2.

Læs mere

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988)

LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) LOKALPLAN NR. 049 for et boligområde i Egebjerg, Egebjerglund-Syd (vedtaget september 1988) FORORD BAGGRUND FOR LOKALPLANEN Da kommuneplanloven, den 1. februar 1977, afløste den tidligere byplanlov, faldt

Læs mere

Lokalplan 312. for et område ved Søbredden

Lokalplan 312. for et område ved Søbredden Lokalplan 312 for et område ved Søbredden INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 312 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

L O K A L P L A N N R for et område i Brøndbyøster. mellem Lundedammen, Parkdammen og Brøndbyøstervej

L O K A L P L A N N R for et område i Brøndbyøster. mellem Lundedammen, Parkdammen og Brøndbyøstervej BRØNDBY KOMMUNE Kommunalbestyrelsen L O K A L P L A N N R. 1 2 6 for et område i Brøndbyøster mellem Lundedammen, Parkdammen og Brøndbyøstervej. ------------- I henhold til Planloven (lov nr. 388 af 6.

Læs mere

LOKALPLAN 141. for et område omkring Grants Allé, Lyngbyvej, Poppelhøj og Ellemosevej

LOKALPLAN 141. for et område omkring Grants Allé, Lyngbyvej, Poppelhøj og Ellemosevej LOKALPLAN for et område omkring Grants Allé, Lyngbyvej, Poppelhøj og Ellemosevej GENTOFTE KOMMUNE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL

Læs mere

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a.

Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Projektforslag for forblivelsespligt for fjernvarmeforbrugere Auning Varmeværk a.m.b.a. Udarbejdet for Auning Varmeværk a.m.b.a. af Plan & Projekt A/S 17. november 2014 Revideret 31. august 2018 Indholdsfortegnelse

Læs mere

STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D ,161X

STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D ,161X STEMPELMÆRKE Roskilde herred ^ KUN GYLDIGT MED AFSTEMPLlMG AF DOMMERKCNTOBET5KASSKXONTKOUFPARAT GUNDSØ KOMMUNE u4 D 0 2 4 8,161X1871418000400.00 LOKALPLAN NR. 20.- Åben, lav boligbebyggelse i Jyllinge

Læs mere

Lokalplan 359. for et område mellem Bernstorffsparken og Høeghsmindevej

Lokalplan 359. for et område mellem Bernstorffsparken og Høeghsmindevej Lokalplan 359 for et område mellem Bernstorffsparken og Høeghsmindevej INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 359 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS

Læs mere

Nr. 21. Partiel byplan. for et område af ROSKILDE KOMMUNE. beliggende i Vestermarken ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. & V.

Nr. 21. Partiel byplan. for et område af ROSKILDE KOMMUNE. beliggende i Vestermarken ROSKILDE. Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. & V. Nr. 21 Partiel byplan for et område af ROSKILDE KOMMUNE beliggende i Vestermarken ROSKILDE Felix Møllers Bogtrykkeri v/ S. & V. Pedersen 1975 I medfør af byplanloven (lovbekendtgørelse nr. 63 af 20. februar

Læs mere

Lokalplan for ejendommen Grusbakken 15

Lokalplan for ejendommen Grusbakken 15 Lokalplan 238.1 for ejendommen Grusbakken 15 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 238.1 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN

Læs mere

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have

Lokalplan nr. 106. for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have Lokalplan nr. 106 for et område mellem Virginiavej, Andebakkesti og Frederiksberg Have November 1999 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen udlægger området mellem Virginiavej, Andebakkesti og

Læs mere

Byplanvedtægt 6. For dele af Rungsted og Vallerød by

Byplanvedtægt 6. For dele af Rungsted og Vallerød by Byplanvedtægt 6 For dele af Rungsted og Vallerød by HØRSHOLM KOMMUNE Partiel byplan 6 for dele af Rungsted og Vallerød by I medfør af lov om byplaner, jfr. lovbekendtgørelse nr. 242 af 30. april 1949,

Læs mere

Temalokalplan nr. 158A

Temalokalplan nr. 158A Temalokalplan nr. 58 6eo 6a 6es 6ff 6et 6ec 6dr 6eh 6dx 6fo 6em 6dn 6bp 6dø 6dt 6aæ 6ct 6dd 6dm 6f 5ao 6k 6ez 6ch 6cq 6dg 6cf 6cd 6ce 6de 6df 6t 6p 6v 6u 7a 6ca 6bg 6aq 6cu 6cæ 6bc 6ci 7m 6ba 7x 2gq 6bi

Læs mere

Lokalplan 366. Hegning i Skovshoved By

Lokalplan 366. Hegning i Skovshoved By Lokalplan 366 Hegning i Skovshoved By INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLAN 366 LOKALPLANENS BAGGRUND EKSISTERENDE FORHOLD LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING

Læs mere

Helårsbeboelse i sommerhuse for pensionister

Helårsbeboelse i sommerhuse for pensionister Kortbilag 11A er rettet 19. sep. 2013, p.g.a. fejl i matrikelkortet. Nyt kortbilag 11A sidder bagerst i planen. Temalokalplan 360-50 og Kommuneplantillæg 13 Helårsbeboelse i sommerhuse for pensionister

Læs mere