~ J~tzen. :i,1. Venlig hilse~47/ :;?;7'-~~~~~ =--- FINN JANTZEN - FASANVE; DRONNINGMØLLE. I 3120 DroIU1ingmølle 10. juni 2007.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "~ J~tzen. :i,1. Venlig hilse~47/ :;?;7'-~~~~~ =--- FINN JANTZEN - FASANVE;69-3120 DRONNINGMØLLE. I 3120 DroIU1ingmølle 10. juni 2007."

Transkript

1 c c""'""' FNN JANTZEN - FASANVE; DRONNNGMØLLE :i1 cifl l Grundejerforeningen "Fuglevangen" v/hr. Ervin Cortsen 3120 DroU1ingmølle 10. juni \ Kære Ervin Cortsen! Desværre var jeg ikke i stand til at være tilstede under hele den ekstraordinære generalforsamling den 2. ds. men har fået at vide at der vil blive indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling hvor der vil blive forelagt reviderede budgetter for 2007 og Det ser jeg frem til og hål:>er at den nye kasserer vil bestræbe sig på at give mere fyldestgørende inforn1ationer om de enkelte poster i budgetterne. Desuden vil jeg meget anbefale at der vil blive udarbejdet en specifikation afvejnettets renoveringsomkostninger i hovedposter sammenholdt med budgettet i h.t. ændringsforslag pkt. 4a af 18. april 2006 og årsagerne til de væsentlige budget overskridelser. forlængelse hertil vil det være hensigtsmæssigt at få oplysning om manglende renoveringstiltag for at bringe hele vejnettets (herunder afvandingsdræn m.m.) standard på et acceptabelt niveau som var den oprindelige målsætning og hvor meget det vil koste. Jeg skal i deu1e forbindelse minde dig om det problem min nabo - Bent Andersen Fasanvej 71 - ogjeg har med regn- og smeltevand fra Stokholms marker hvor jeg i år måtte pumpe mere end liter vand ud på vejen fra vore haver. Årsagen til dette problem er at fælles stien mod syd ud for vore grunde ligger relativt meget lavere end marken og at der ikke findes et afløb for regn- og smeltevand eller en faskine hvorfor vandet løber videre ind i vore haver. Til orientering har jeg selv bekostet en stor faskine som ligger op til Bent Andersens grund men den er ikke i stand til at kapere så meget vand. Venlig hilse~47/ :;?;7'-~~~~~ =--- ~ J~tzen -.

2 3120. Bestyrelsen grundejerforeningen "Fuglevangen" V /Hr. Ervin Cortsen Dronningmølle. 14. juli Kære Ervin Cortsen! Det er med beklagelse jeg må konstatere at du endnu ikke har givet mig noget svar på mit brev af 10. juni Jeg har nu taget sagen i egen hånd og henvendt mig til den entreprenør som har udført de dræn i bunden af Fasanvej. Både Hans-Jørgen Andersen og entreprenøren har besigtiget det sted på stien (en relativ stor lunke i marken og stien) hvor vandet strømmer ind fra Stokholms marker og forårsager de voldsomme mængder vand som oversvømmer Bent Andersens og vor have. Ud over de liter vand jeg måtte pumpe ud i dette forår måtte jeg i sidste uge pumpe knapt liter ud. Dette er ganske simpelt uacceptabelt og må snarest muligt afujælpes. Til orientering findes der i vort nærområde ingen afløbsdræn til overfladevandet hvorfor den billigste og hurtigste løsning ifølge entreprenøren vil være at grave et drænrør ned i stien fra lunken og hen til hoveddrænrøret ud for Fasanvej nr. 6]. Dette drænrør har en forgrening som går under nr. 61 og som krydser stien og går videre ud i Stokholms mark. Prisen for et sådant drænrør inklusive 4 riste vil beløbe sig til kr inkl. moms. Jeg kan oplyse at Hans-Jørgen Andersen er orienteret om entreprenørens forslag og har udtalt at det er den mest hensigtsmæssige løsning. Jeg går ud fra at budgettet for 2007 skal revideres bl.a. af hensyn til de renoveringsarbejder på dræn m.m. som endnu henstår for at bringe vejnettets standard op på et acceptabelt niveau hvorfor det må være rimeligt at ovennævnte arbejder medtages i det reviderede budget så arbejdet kan sættes i gang til efteråret og vi i denne ende af foreningen undgår at blive oversvømmet igen til efteråret 2007/foråret Jeg er bortrejst i uge 29 og 30 og forventer nu at høre fra dig i løbet af uge 31. ven~~~/ ~ c;?"/~~ --

3 1 '1 r" Gru~dejerforeningen FUGLE VANGEN værvm Cortsen c; ;:~ " "';!'1}~~ ~;.: 3120 Dronningmølle. ;J~;;c "~ Tlf juli 2007 i~~: : EHC/ms 25/2007 j ;;-:co; ~~ c'." :'~ Til Hr. Finn Jantzen Fasanvej Dronningmølle Emne: illf Då breve dateret 10. iuni 01! 14 iuli~ ; " ' ; Ovenstående breve er blevet behandlet på bestyrelsesmøde den 29. juli :: henhold til Vedtægternes 3 er foreningens formål at varetage medlemmernes fælles interesser Vand på egen parcel er ikke et fælles anliggende. En eventuel dræning må derfor afuoldes af den enkelte grundejer. forbindelse med indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling vil en specifikation afvejnettets renoveringsomkostningei blive medsendt bestyrelsens budget for 2008 Med venlig hilsen p.b. v. ";i;;' si :: Ervin Cortsen j~ c;" '. :t :1 :'..

4 r- o Bestyrelsen for Grundejerforeningen "Fuglevangen" v/formand Ervin Cortsen 3120 Dronningmølle Dronningmølle 31. juli Tak for svaret på mine to breve af 10. juni og 14 juli Jeg kender udmærket vedtægternes 3 og er godt opmærksom på at problemer som det enkelte medlem har på sin parcel skal løses af vedkommende selv. midlertid skal jeg igen gøre opmærksom på at det problem som min nabo Bent Andersen og jeg har ikke skyldes regnvand faldet på vore respektive grunde men vand som strømmer ind fra foreningens fællesareal nemlig den sti som løber langs med Stokholms arealer. Jeg går ud fra at bestyrelsen må kunne forstå at så store mængder vand som beskrevet i mit brev den 14. juli ikke kan falde som regn men skyldes indtrængende vand ude fra stien. Jeg skal gøre opmærksom på at mens jeg har været bortrejst i uge 29 og 30 har der igen været ca liter vand i skellet mellem vore to grunde. Både Bent Andersen og jeg vil gerne bortlede vort vand til et dræn men er ikke i stand til at gøre det fordi der ikke findes noget dræn i vejen i umiddelbar nærhed. De nærmeste findes enten i den ende (vest) inden man går ind i brandbæltet eller nede ud for nr. 61 som nævnt i mit brev af 14. juli Jeg må derfor fastholde vor påstand om at det vand der i så store mængder strømmer ind på vore grunde kommer fra grundejerforeningens fællesareal og at foreningen derfor i henhold til vedtægternes 3 skal afhjælpe det problem enten ved at etablere et drænafløb langs med stien som beskrevet i mit brev af 14. juli eller at der etableres et dræn på Fasanvej et sted ud for vore grunde som vi så kan tilslutte os fra vore respektive grunde for egen regning forstås.. Af~utningsvis skal jeg henlede bestyrelsens opmærksomhed på at der på Sneppevej af to omgange er etableret drænbrønde dels i højre vejside ved indkørslen til vejen ud for nr. 2 og dels ud for nr. 22/24 hvor etableringsomkostningerne er afholdt af foreningen. Jeg går ikke ud fra at bestyrelsens villighed til at lade foreningen dække omkostninger er afhængig af vor man bor i området? Jeg beder venligst ~~:--" om et hurtigt svar..}.

5 Grundejerforeningen FUGLEV ANGEN værvin Cortsen 3120 Dronningmølle. Tlf august 2007 EHC/ms 28/2007 Til Hr. Finn. Jantzen ~ Fasanvej 69 Emne: Svar Då brev af 31. juli 2007 Grundejerforeningens bestyrelse har læst og forstået dine skrivelser af 10. juni og 14. juli og har svaret herpå. Jeg forstår ikke hvorfor du hele tiden giver udtryk for at foreningen har betalt for dræning af Sneppevej 24. Lad mig slå det fast med det samme det har vi KKE. Ejeren har selv betalt hver en krone det har kostet. Jeg mener derfor du skal stoppe denne fejlagtige information til medlemmerne. Du har fuldstændig ret i at det ikke har noget at gøre med hvor man bor i området om foreningen afuolder udgiften til dræn. Jeg kan derfor give dig en oversigt over drænarbejder der er udført i forbindelse med renoveringen af vejnettet i 2006 Grundejerforeningen har bekostet vejbrønde på nedennævnte veje for at lede vandet væk fra vejbanen Sneppevej ud for nr. 2 (udført i forbindelse med asfaltering i 2003) - Gøgevej ud for nr Drosselvej ud for nr. 26 Der er derudover etableret faskiner på vige-/parkeringspladser - Vænget ud for nr Skovduevej ud for nr Skovduevej ud for nr Fasanvej ud for nr. 58 Blåmejsevej ud for nr Blåmejsevej ud for nr. 34 ligeledes for at bortlede vandet væk fra vejbanen. For at bortlede overfladevand fra vige-/parkeringsplads er der etableret overløbsrist med dræn på - Fasanvej ud for nr Sneppevej ud for nr. 22 Med venlig hilsen p.b.v. Ervin Cortsen ~

6 " ~~~~!~~~f~~ij? FNN JANTZEN - FASANV~J DRONNNGMØllE. "5" Bestyrelsen for Grundejerforeningen "Fuglevangen" v/formand Ervin Cortsen 3120 Dronningmølle Dronningmølle 7. august Dit brev af 6. august efterlader mig i dyb undren. Enten er det fordi du er stædig ud over alle grænser eller også forstår du (og bestyrelsen hvis de har læst mine breve hvilket jeg nu begynder at tvivle på de har) ikke at læse teksten på dansk i mine breve. Først vil jeg bede dig Om at stoppe med at insinuere at jeg spreder fejlagtige informationer til medlemmerne af foreningen vedrørende dræningen af Sneppevej 24. Læs og prøv at forstå næst sidste afsnit af mit brev dateret den 31. juli. For fuldstændighed ens skyld skal jeg gentage at det jeg har skrevet er at foreningen har etableret drænbrønde ud for bl.a. Sneppevej 24 hvilket du paradoksalt nok nu bekræfter i dit brev af 6. august! Jeg ved godt at selve dræningen fra parcellerne Sneppevej 22 og 24 og ud til foreningens dræn er bekostet af de pågældendejere selv. Dette nævnt for at præcisere så du ikke igen blander tingene sammen. Dernæst bedes du (og bestyrelsen) igen læse det jeg har skrevet og prøve positivt at forstå meningen. Det Bent Andersen og jeg beder om er nøjagtig det foreningen har etableret f.eks. ud for Sneppevej 22/24 eller ud for Fasanvej 57 således at vi kan bortlede vort vand som kommer fra foreningens areal - nemlig stien mod syd som grænser til Stokholms marker. Der findes igen dræn eller overløbsriste på den vendeplads ud for vore grunde. Det kan Hans-Jørgen Andersen bekræfte idet han om nogen er inde i sagerne vedrørende foreningens afvandingsdræn. Det forslag jeg har prøvet efter fattig evne at beskrive i store træk i mit brev af 14. juli - 3. afsnit - er den løsning som den entreprenør som har etableret dræn ud for Fasanvej 57 har foreslået som den mest billige løsning hvilket Hans-Jørgen Andersen også er bekendt med. Lad mig igen præcisere at Bent Andersen og jeg er ganske lidenskabsløse over hvor dræn og afløbsriste etableres. Da du (og tilsyneladende bestyrelsen) er udenfor pædagogisk rækkevidde skal jeg blot afslutningsvis orientere at Bent Andersen og jeg nu vil kontakte Gribskov kommune for at bede dem om at hjælpe os med vort problem.

7 ; f- E ;; ""'C~"" ""~~~r$. ;!; Dr.Mølle.24/8-07. Til grundejerforeningen "Fuglevangen" v. Formand Ervin Cortsen. V edr. svar på brev fra ovennævnte af. 29/7-07.: Birketræet på blåmejsevej 9 sydøstlige hjørne vil blive fjernet. Samtidi gøres opmærksom på at grundejerne på Blåmejsevej og 13 er bekendt med at de har ansvaret for afvanding fra deres egen grund men da vandet trænger ind fra grundejerforeningens areal (rabatterne)mener vi at det er grundejerforeningens ansvar at sørge for at der bliver etableret en dræning magen til det er blevet etableret på Fasanvej samt på Sneppevej. Når dette er udført har de ovennævnte grundejere mulighed for at etablere dræn med tilhørende sandfang på egen grund og herfra tilslutning til foreningens dræn i rabatten. Da grundejerforeningen i første omgang har afvist dette er herværende skrivelse også tilstillet til orientering til Gribskov Komune. På v~nnævnte grund. ~res vegne (~/a~--j2; jjt~~~~ L. Steen Sjøland Blåmej Jj;

GRUNDEJERFORENINGEN "FUGLEVANGEN"

GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN GRUNDEJERFORENINGEN "FUGLEVANGEN" Dato: 14. maj 2008 REFERAT Ordinær generalforsamling lørdag, den 3. maj 2008 kl. 10.00 på Hulerød Kro Formanden, Ervin Cortsen, bød velkommen. Der var 76 stemmeberettigede

Læs mere

Ordinær generalforsamling

Ordinær generalforsamling Referat af Ordinær generalforsamling Lørdag den 6. maj 2017 kl. 10:00 i "Villingerød gamle Skole", Villingerødvej 34, Dagsorden i henhold til vedtægterne: 1. Valg af dirigent Ervin Cortsen, (Sneppevej

Læs mere

Landsbylauget for Slagslunde-Buresø

Landsbylauget for Slagslunde-Buresø , d. 10. marts 2012 Til Egedal Forsyning A/S Att. Kasper Heinicke TV-inspektion af kloakkerne i Forsyningen oplyser i mail af 27/2-2012, at der foretages undersøgelse af kloaknettet i og beder i den anledning

Læs mere

SKØNSERKLÆRING. J. nr. BS-99-1301/2008 Retten i Helsingør. Finn Jantzen & Bent Andersen. mod

SKØNSERKLÆRING. J. nr. BS-99-1301/2008 Retten i Helsingør. Finn Jantzen & Bent Andersen. mod 1 Carsten Bonde c/o GEO Maglebjergvej 1 2800 Lyngby Telefon 45 20 41 35 SKØNSERKLÆRING i J. nr. BS-99-1301/2008 Retten i Helsingør Finn Jantzen & Bent Andersen mod Grundejerforeningen Fuglevangen v/bestyrelsesformand

Læs mere

REFERAT GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN s ORDINÆRE GENERAL- FORSAMLING PÅ HULERØD KRO LØRDAG; DEN 4 MAJ 2002 KL 10.00

REFERAT GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN s ORDINÆRE GENERAL- FORSAMLING PÅ HULERØD KRO LØRDAG; DEN 4 MAJ 2002 KL 10.00 GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN REFERAT GRUNDEJERFORENINGEN FUGLEVANGEN s ORDINÆRE GENERAL- FORSAMLING PÅ HULERØD KRO LØRDAG; DEN 4 MAJ 2002 KL 10.00 DAGSORDEN 1 Valg af dirigent 1a Godkendelse af sidste

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00

Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Referat fra Generalforsamling i Paaruphave Grundejerforening d.13/4 kl.20.00 Ca. 55 grundejere inkl. bestyrelsen var fremmødt Velkomst v. formanden og præsentation af bestyrelsen v. de enkelte medlemmer

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl

Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl Til stede: Mette, Ole, Torben, Christian Referat af bestyrelsesmøde, den 4. februar 2009, kl. 19.30. 1) Valg af referent: Chr 2) Godkendelse af referat fra seneste bestyrelsesmøde. Godkendt med bemærkning

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted.

Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Robert Teddy Jensen Kornbakken 14, Esbønderup 3230 Græsted Esbønderup den 16. marts 2015. Til bestyrelsen i grundejerforeningen Kløverholm v. formand Leif Krøyer, Stubmarken 12, 3230 Græsted. Hermed fremsendes

Læs mere

Fuglevangen dræn. Handling GB=Gennemløb (Evt. Spul) SU=Slam-sugning IH=Ingen. Type R=Rist S=Snydebrønd F=Fascine

Fuglevangen dræn. Handling GB=Gennemløb (Evt. Spul) SU=Slam-sugning IH=Ingen. Type R=Rist S=Snydebrønd F=Fascine . 1.1 SU Fuglevangen Venstre Ud for Drosselvej 4 1.2 SU Fuglevangen Venstre Ud for Sneppevej 9 1.3 SU Fuglevangen Venstre Ud for Sneppevej 5 1.4 SU Fuglevangen Venstre Ud for Sneppevej 1 1.5 SU Fuglevangen

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 4. april 2015 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og derefter var der egen præsentation af deltagerne.

Læs mere

ekstraordinær generalforsamling afstemning

ekstraordinær generalforsamling afstemning Grundejerforeningen Ølstykke september 2013 Kildeholm IV www.kildeholm.dk Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling med afstemning om istandsættelse af stier i grundejerforeningen Dagsorden er vedhæftet

Læs mere

Vedtagelse af forslag kan ske med et simpelt flertal af de afgivne stemmer på generalforsamlingen.

Vedtagelse af forslag kan ske med et simpelt flertal af de afgivne stemmer på generalforsamlingen. 24. marts 2017 Vedlagt fremsendes 3 forslag til brug for dagsordenens punkt 6 på generalforsamlingen den 3. april 2017 i Østerbrohuset, Århusgade 103, 2100 København Ø 1. Forslag om ændring af budget til

Læs mere

Forslag. Projekt Beskrivelse. Supplerende Afvandingsprojekt 18-05-2014. Sommerkolonien ABC, Afd. C

Forslag. Projekt Beskrivelse. Supplerende Afvandingsprojekt 18-05-2014. Sommerkolonien ABC, Afd. C Forslag 18-05-2014 Projekt Beskrivelse Supplerende Afvandingsprojekt Sommerkolonien ABC, Afd. C Projekt Beskrivelse Supplerende Afvandingsprojekt Indledning Medlemmerne i Sommerkolonien ABC, Afd. C har

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 7. juni 2009 7. juni 2009 Referat af den ordinære generalforsamling 17. maj 2000. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent. Foreningens revisor Hans-Georg Christensen blev valgt og konstaterede ud

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 1 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 19. april 2014 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Punkt 1 Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog Victor Jørgensen, som derefter blev valgt som

Læs mere

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen.

Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. Til medlemmer af Møllegårdens Grundejerforening og vandværk samt forbrugere uden for grundejerforeningen. I henhold til Grundejerforeningens vedtægternes (de gule) 9 stk 2. indkaldes herved til ordinær

Læs mere

Grundejerforeningen Næsdal plantage Budget

Grundejerforeningen Næsdal plantage Budget Grundejerforeningen Næsdal plantage Budget For kalenderåret 205 Driftsudgifterne fordeler sig på 5 hovedkonti. De tungeste udgiftsposter i 204 var konto 200 møder (bestyrelse og generalforsamlinger) og

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts Bestyrelsens beretning. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening den 20. Marts 2018. Bestyrelsens beretning. Endnu engang vil jeg benytte lejligheden til fra bestyrelsens side at byde alle rigtig hjertelig velkommen

Læs mere

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet.

Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Sendt elektronisk den 29/4 2016 og omdelt i postkasser, hvor disse findes i sommerhusområdet. Til alle medlemmer 29. april 2016 Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i grundejer- foreningen Tømrerbakken.

Læs mere

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR

Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Søndermarkens Grundejerforening & Antennelaug (sgal) 28-03-2007 / CR Referat fra ordinær generalforsamling onsdag d. 14 marts 2007. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om det forløbne

Læs mere

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007

ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 ØRENLYD Grundejerforeningen Øresundsparken Informerer Nr. 133 17 årgang, 30-06-2007 Indhold : Forsikring Side 1 Korrektion af indlæg Problemer med antennesignal i Ørenlyd nr. 132 Side 2 Arbejdsweekend

Læs mere

Grundejerforeningen Bastebjerg

Grundejerforeningen Bastebjerg Grundejerforeningen Bastebjerg Delrapport II fra Trafikudvalget Resume over udvalgets arbejde, konklusion og indstilling Trafikudvalget under Grundejerforeningen Bastebjerg Marlene Dansøn Flemming Ravn

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017.

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening tirsdag den 28. Marts 2017. Jeg vil hermed gerne benytte lejligheden til på bestyrelsens vegne, at byde velkommen til dette års generalforsamling i Ø-Kvarterets

Læs mere

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier

Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Ekstraordinær generalforsamling den 9. december 2014 Bilag til emnet Asfaltering af grundejerforeningens veje og stier Dette bilag indeholder materiale til punkt

Læs mere

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening

Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening Vedtægter for Melby-Områdets Grundejerforening 2008 Hjemmeside: www.melby-grund.dk Kontakt: mail@melby-grund.dk 1 Foreningens navn Foreningens navn er Melby Områdets Grundejerforening Dens hjemsted er

Læs mere

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012

Dale Korsvej Vandværk I/S Aggebogårdsvej 21 3080 Tikøb. Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Referat af ordinær generalforsamling, afholdt lørdag den 21, april 2012 Generalforsamlingen blev afholdt i Tikøb Idrætsforenings lokaler, Præstegårdsvej 19 B, Tikøb Pkt. 1. Valg af dirigent: Knud Stokholm

Læs mere

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely.

Mandag den 30. april 2012 kl i Egely. Til Medlemmerne af Grundejerforeningen "Strandlunden" 15. april 2012 Under henvisning til Grundejerforeningens vedtægter, 6, indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Grundejerforeningen "Strandlunden"

Læs mere

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016

Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/ Kontingent for 2015: kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Eng-Lynggårdens Grundejerforening 18/8 1963 Kontingent for 2015: 2.300 kr. bedes indbetalt inden 1. juli 2016 Til: Danske Bank Reg.nr. 1551 konto.nr. 8336709 Husk, at skrive sommerhusadressen på indbetalingen

Læs mere

Sommerhusområderne Marielyst og Gedesby. Information om forebyggelse af skader forvoldt af oversvømmelser GULDBORGSUND FORSYNING

Sommerhusområderne Marielyst og Gedesby. Information om forebyggelse af skader forvoldt af oversvømmelser GULDBORGSUND FORSYNING Sommerhusområderne Marielyst og Gedesby Information om forebyggelse af skader forvoldt af oversvømmelser GULDBORGSUND FORSYNING En række områder i Danmark har i sommeren 2011 været ramt af monsterregnvejr,

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0092 UL/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk

Klagerne. J.nr. 2012-0092 UL/bib. København, den 3. januar 2013 KENDELSE. ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk 1 København, den 3. januar 2013 KENDELSE Klagerne ctr. Statsaut. ejendomsmægler Ole S. Jensen Munkholmvej 151 4300 Holbæk Nævnet har modtaget klagen den 9. maj 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 11 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 15. april 2017 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen og bad deltagerne rejse sig for at holde

Læs mere

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune.

Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen Stribgårdens Grundejerforening har hjemsted i Strib, Middelfart Kommune. Foreningen er stiftet i 1974 og den består af 151 parceller beliggende på henholdsvis Færgegårdvej, Stribgårdvej, Carl

Læs mere

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening

Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Generalforsamling i Ø-Kvarterets Grundejerforening Tirsdag den 24. marts 2015 Bestyrelsens beretning ved formanden. Vi vil fra bestyrelsens side endnu engang byde alle rigtig hjertelig velkommen her til

Læs mere

Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen.

Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen. Til alle medlemmer af kommunalbestyrelsen for Langeland Kommune samt direktionen. Vi var tilhørere til kommunalbestyrelsesmødet den 14.10.2013, hvor sagen om højvandssikring ved Hou Nordstrand (pkt 193)

Læs mere

Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening.

Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening. Beretning om veje, den 9. august 2014 for Pedersdal Grundejerforening. Vejene 2013/14 1. Vinter Sne og regn i vinteren 2013/2014 var minimal, så selvom snerydningen kun blev til en enkelt gang, vil vi

Læs mere

Grundejerforeningen Jegum Ferieland

Grundejerforeningen Jegum Ferieland Grundejerforeningen Jegum Ferieland Teknik og Miljø Bytoften 2, 6800 Varde 79947400 Lovliggørelse af dræn på Enebær-/Blåbærvangen etape 1,2 og 3 Grundejerforeningen Jegum Ferieland har d. 27. november

Læs mere

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling

Grundejerforeningen Grønningen. Referat fra. Generalforsamling Grundejerforeningen Grønningen Referat fra Generalforsamling Tidspunkt : Tirsdag d. 14. Marts 2017, kl. 19.30 i Stensballe hallens klublokale Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning om

Læs mere

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på

Beretning. Hvis man ikke har modtaget folderen, kan den rekvireres på Beretning Så skriver vi 2017 og endnu et år gået. 2016 har været et år, hvor udskiftningen forsat har været stor, mange er fraflyttet og mange er kommet til. Et stort velkommen til grundejerforeningens

Læs mere

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder

Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Grundejerforeningen Nyrup Udlodder Bestyrelsesmøder 2017 Dette dokument indeholder en gengivelse af grundejerforeningens protokol om bestyrelsesmøder i 2017. Der er ikke tale om en fuldstændig afskrift

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej.

Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Referat af den ordinære generalforsamling onsdag d. 28 marts, Gilleleje skole, Parkvej. Fremmødte: 17 (2,3,8,10,11,13,15,16,17,18,19,23,28,30,32,36,56) Ikke fremmødte: 22 (1,4,5,6,7,9,12,14,20,22,24,26,34,38,40,42,44,46,48,50,52,54)

Læs mere

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen.

Når grundejerforeningen er færdig med renoveringen, skal der foretages en tv-inspektion af rørene som en del af afleveringsforretningen. From:Poul Sig Vadsholt To:'Leif Høy (leifhoey@stofanet.dk)';ole.hoy@gjensidige.dk;'finn Vallebæk Christensen (fvc@mail.tele.dk)' Subject:Referat fra møde mellem Houstrup Grundejerforening og Varde Kommune

Læs mere

Grundejerforeningen Salvig

Grundejerforeningen Salvig Grundejerforeningen Salvig v/formand Susanne Nielsen, Stenbjergvænget 3, Orø, 4300 Holbæk www.gf-salvig.nu - Telefon 3027 2520 - sus.oebo@live.dk Kære Grundejere Hermed inviteres til Grundejerforeningen

Læs mere

Generalforsamling 2018

Generalforsamling 2018 Generalforsamling 2018 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i GF Sølodden. TID: Mandag d. 23. april 2018 kl. 19.00 STED: Kulturhus Måløv (biblioteket) på loftet. Måløv Hovedgade 60 Forslag som ønskes

Læs mere

Konfirmandstuen ved Præstegården

Konfirmandstuen ved Præstegården Indkaldelse til ordinær generalforsamling 2003 Konfirmandstuen ved Præstegården tirsdag, den 25. marts 2003 kl. 18.30 Inden generalforsamlingen vil der være indlæg ved Mette Rønne fra Det Danske Haveselskab

Læs mere

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben.

For det første Jørgen - jeg fører bestemt ikke nogen lukket dialog. Tværtimod er den helt åben. Side 1 af 5 Poul Otto Seidel Fra: "Poul Otto Seidel" Til: "Jørgen Andersen" Cc: "Inge-Lis Seidel" ; "Willy Søren Beck" ;

Læs mere

Rensning af spildevand ved hjælp af pil i Karrebækstorp/Klinteby

Rensning af spildevand ved hjælp af pil i Karrebækstorp/Klinteby Vil du være med til at ændre kommunens plan om at kloakere vores landområde så læs her om Rensning af spildevand ved hjælp af pil i Karrebækstorp/Klinteby Hvad får du ud af det? En stabil og gennemprøvet

Læs mere

For meget regnvand i dit sommerhusområde?

For meget regnvand i dit sommerhusområde? For meget regnvand i dit sommerhusområde? Læs mere om hvorfor der kommer oversvømmelser og hvordan du kan minimere risikoen for oversvømmelser på din grund. Kend dine rettigheder og pligter Juli 2008 når

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening

Referat. Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl Bratten Grundejerforening Referat Ordinær generalforsamling den 11. april 2017, kl. 19.30 Bratten Grundejerforening Antal deltagere ca. 100 1. Valg af dirigent Forslag Jens A. Jensen valgt. Indkaldelse godkendt. 2. Bestyrelsens

Læs mere

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013

V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 2013 V E D T Æ G T E R for Grundejerforeningen SMIDSTRUPHØJ ændret efter generalforsamlingen d. 5. maj 1 Foreningens navn er SMIDSTRUPHØJ, stiftet den 25. september 1966. Foreningens værneting er Helsingør

Læs mere

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus

Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Referat fra Avlegård Grundejerforenings ordinære generalforsamling søndag den 14. juni 2015 kl. 10:00 i Vejby Forsamlingshus Formanden Kell Iisager bød velkommen. 22 stemmeberettigede (inkl. fuldmagter)

Læs mere

1. Forøgede honorarkrav fra JGJ sammenholdt med aftalen om teknisk rådgivning og bistand af 29/7 2013 2. Det fortsatte arbejde 3.

1. Forøgede honorarkrav fra JGJ sammenholdt med aftalen om teknisk rådgivning og bistand af 29/7 2013 2. Det fortsatte arbejde 3. Dato: 30. marts 2015 Sted: Indkaldt af: Referat af: Deltagere: H/F CNM. Formand Lars M Jensen Udvalgsmedlem Ejvind Wilms Bestyrelsen Have 88 Formand Lars M Jensen (LMJ), Have 534 Ejvind Wilms (EW), Have

Læs mere

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017

Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Referat, Generalforsamling 10. Juni 2017 Formanden bød velkommen og åbnede generalforsamlingen. 1. Valg af dirigent. - Bestyrelsen pegede på Thorkild Christiansen (T14) som dirigent, hvilket generalforsamlingen

Læs mere

Information fra bestyrelsen. Kontingent. Vedtægter. Økonomien fremad. Snerydning. Engholmgaards Grundejerforening

Information fra bestyrelsen. Kontingent. Vedtægter. Økonomien fremad. Snerydning. Engholmgaards Grundejerforening Generalforsamling 2014 Engholmgaards Grundejerforening Information fra bestyrelsen Elektronisk kommunikation Oplysninger indlægges på grundejerforeningens hjemmeside www.engholmgaard.dk Kontingent udsendes

Læs mere

Vedtægter. Nuværende vedtægter (Juli 2014) Forslag til vedtægtsændring (2016)

Vedtægter. Nuværende vedtægter (Juli 2014) Forslag til vedtægtsændring (2016) Nuværende vedtægter (Juli 2014) Forslag til vedtægtsændring (2016) 1. Foreningens navn er "Strandbjerggårdens Grundejerforening" med hjemsted Vollerup Overdrev, 4400 Kalundborg. Paragraf 1 Foreningens

Læs mere

Medlemmerne indkaldes hermed til

Medlemmerne indkaldes hermed til Rågeleje, 28 april 2016 Medlemmerne indkaldes hermed til Grundejerforeningen Gl. Strandbjerggaards ordinære generalforsamling lørdag den 21. maj 2016 kl. 11.00 i Vejby Forsamlingshus, Stationsvej 14, 3210

Læs mere

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst

Grundejerforeningen Thorup Strand Øst Generalforsamling 2011 Sted: Klim Bjerg Dato: 23. april 2011 Efter at formanden havde budt velkommen gik man straks over til dagsordenen. 1. Valg af dirigent. Til dirigent blev valgt Jørgen Pedersen, som

Læs mere

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING

INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING INDKALDELSE TIL ORDINÆR GENERALFORSAMLING Søndag den 17. april 2016 kl. 9.30 på Restaurant Nordvest, Havnevej 20, Havnsø, 4591 Føllenslev Dagsorden i henhold til vedtægternes 10 1. Valg af dirigent. 2.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013.

Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013. Nyhedsmail nr. 12. 17. dec. 2013. Velkommen til årets sidste nyhedsmail fra Vrist Pumpelag Med årets sidste nyhedsmail får du de seneste nyheder og en rekapitulation over arbejdet i Vrist Pumpelag i 2013.

Læs mere

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail.

Kollekolle Nyt. Invitation til generalforsamling. Fællesarealer og legepladser. Husbrevkasser. Få nyheder direkte på mail. Kollekolle Nyt Rundskrivelse for Grundejerforeningen Kollekolleparken - Oktober 2010 Invitation til generalforsamling Hermed indkaldes til den ordinære generalforsamling i grundejerforeningen Kollekolleparken,

Læs mere

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen

Bestyrelsesmøder Grundejerforeningen Krogen Møde nummer 4 Dette bestyrelsesmøde afholdtes den 13. april 2019. Det foregik hos Claus Larsen. Tilstede Referat af mødet Ad 1 a. Vandurerne er alle blevet skiftet og dermed skulle problemet med utætte,

Læs mere

Grundejerforeningen Søbakken Øst

Grundejerforeningen Søbakken Øst Grundejerforeningen Søbakken Øst Vedtægter for Grundejerforeningen Søbakken Øst 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Søbakken Øst 2. Foreningens hjemsted er Viborg Kommune ved, den til enhver tid

Læs mere

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016.

Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. Grundejerforeningen Hasselbakken af 1988 Bestyrelsens beretning til den ordinære generalforsamling den 31. marts 2016. 2015 har været året, hvor vi igangsatte en større fysisk genopretning af området.

Læs mere

Vejvand- når regn giver oversvømmelse

Vejvand- når regn giver oversvømmelse Vejvand- når regn giver oversvømmelse hvad kan og skal du gøre Læs mere om, hvordan vejvand fra private fællesveje skal håndteres, dine rettigheder og dine pligter Juni 2012 HVAD ER VEJVAND Når det regner,

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015

Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 05-08-2015 Søernes Grundejerforening, Tikøb Referat fra Generalforsamlingen den 01.08.2015 Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Valg af dirigent Henning Kabel blev valgt som dirigent. Henning konstaterede, at alle formalia

Læs mere

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv,

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Fjordmuseet. Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale

Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Grundejerforeningen Bæveren II Støvring Ådale Regnskab for perioden fra 14. december 2012 til 31. december 2013 1. regnskabsår Indholdsfortegnelse Foreningsoplysninger... 3 Formandens beretning... 4 Bestyrelsens

Læs mere

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. Terslev den 9. oktober 2011 Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i G/F Tøpkilde. I henhold til grundejerforeningens vedtægter 8, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling onsdag den

Læs mere

Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg:

Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg: Hej Arne Gottlieb, Nedenstående følger min email kommunikation med advokat fuldmægtig, Milica Zecevic fra Advokatfirmaet, Keld Parsberg: Inden første mail, har jeg modtaget et telefonopkald fra Milica

Læs mere

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd.

Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen Elgårdsminde Syd. Søften den 3.1.2017 Til: Grundejerne i Emne: Referat fra ordinær generalforsamling for Grundejerforeningen. Bilag: 1. Referat fra ordinær generalforsamling. 2. Formandens beretning. 3. Regnskab 2016 og

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013.

Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Referat af Grundejerforeningen Jyllingelunds ordinære generalforsamling 2013, afholdt på Hotel Søfryd d.3/4 2013. Bestyrelsen: Formand Jesper Krogh, Kasserer Anni Olsen, Ib Christensen, Carsten Rishøj,

Læs mere

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune. Vedtægter for grundejerforeningen Sandhagen juni 2013 Kapitel 1: Foreningens navn og hjemsted 1: 2: Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN SANDHAGEN. Hjemsted er: Kisserup by, Udby sogn, Holbæk Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN

VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN 1 Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN GRUNDEJERFORENINGEN RØGLEBAKKEN (herefter omtalt som Foreningen) er stiftet den 13. juni 1979 og omfatter

Læs mere

VEDTÆGTER

VEDTÆGTER VEDTÆGTER Navn 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Trippendalsparken og omhandler rækkehusene med adressen Tjørnehusene 4 52 samt Poppelhusene 16 50 og 3 51 i Albertslund Kommune. Formål 2 Foreningens

Læs mere

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås

Godkendt af Flemming, Kurt, Mogens, Torben udkast til revideret vedtægter er udarbejdet af Jeppe Jepsen. Udkastet gennemgås Grundejerforeningen Eskov Strandpark Dagsorden til 1.5.19 på Stranddalen 91 Tilstede: Mogens, Agner, Torben, afbud fra Kurt og Flemming 1. Dagsorden Formøde omkring generalforsamlingen 25.5.19 Referat

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Indkaldelse til ordinær generalforsamling i Bredbåndsforeningen Sofienhøj Onsdag d. 14/4-2010 kl. 19:00 i Menighedshuset, Irlandsvej 47 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 2. Beretning om foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOLVÆNGET Medlemmer af grundejerforeningen er ejerne af parceller, som er udstykket af matr. nr. 4 v af Hesselbjerg, Blistrup Sogn. Navn Grundejerforeningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

KENDELSE. De indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe.

KENDELSE. De indklagede havde en ejerlejlighed til salg, som klager var interesseret i at købe. 1 København, den 15. april 2009 KENDELSE Klager ctr. statsaut. ejendomsmæglere MDE Bent Kohls og Jacob Carstensen Nytorv 2 8800 Viborg Sagen angår spørgsmålet, om de indklagede er erstatningsansvarlige

Læs mere

Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro

Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro Grundejerforeningen Vistoftgårdens Jorder 8471 Sabro 1 Generalforsamlingen 16. juni 2016 Velkommen til foreningens årlige generalforsamling 16. juni 2016 2 Generalforsamlingen 16. juni 2016 Dagsorden pkt.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING

GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING 6 GRUNDEJERFORENINGEN MUNKENS KLIT NORD GENERALFORSAMLING Lørdag den 26. marts 2016 kl. 13.00 på Fårup Skovhus Formanden bød velkommen til Generalforsamlingen, og rundsendte adresse og telefon liste med

Læs mere

Grundejerforeningen Wesselsvej

Grundejerforeningen Wesselsvej Grundejerforeningen Wesselsvej 27 marts 2013 Referat af Grundejerforeningen Wesselsvejs ordinære generalforsamling tirsdag den 12 marts 2013 i fælleslokalet Fodbygårdsvej 16, Næstved. Velkomst ved formanden.

Læs mere

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004.

Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Referat af generalforsamling i grundejerforeningen Sognefogedgård onsdag d. 3. marts 2004. Dagsorden: 1) Valg af dirigent. 2) Valg af referent 3) Godkendelse af forretningsorden. 4) Valg af stemmeudvalg.

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægter.

Grundejerforeningsvedtægter. Grundejerforeningsvedtægter. I medfør af den for Helsingør kommune gældende lokalplan nr. 1.88 for Boligbebyggelse på en del af Kjeldsbjerggårds jorder samt i henhold til deklaration tinglyst d. 22.06

Læs mere

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 24. februar, 2015, Møllevangsskolen

Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 24. februar, 2015, Møllevangsskolen Referat af generalforsamling, Grundejerforening Fuglebakken Tirsdag den 24. februar, 2015, Møllevangsskolen Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af regnskab 2014 4. Indkomne forslag

Læs mere

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE

Vedtægter. for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE 1 NAVN. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN SKOVMOSE. Foreningens hjemsted er Sønderborg kommune med adresse for den til enhver tid valgte formand. Foreningens

Læs mere

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen

Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Hyldekærparkens Grundeejerforening Hyldekærparken 20, Tlf. 46 73 05 47 2. august 2006 Referat fra Grundejerforeningens ekstraordinære generalforsamling, Mandag d.28. august 2006, på Margretheskolen Grundejerforeningens

Læs mere

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget.

Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. Viborg, 1. juli 2009 Medlemsinfo fra den nye bestyrelse. Denne info indeholder en del informationer fra den nye bestyrelse, som allerførst siger tak for valget. 1: Ekstraordinær generalforsamling: Ekstraordinær

Læs mere

Baggrund: Fornyelsen af kloaksystemet har således til formål at fjerne: - Opstuvninger i din kælder og på din grund

Baggrund: Fornyelsen af kloaksystemet har således til formål at fjerne: - Opstuvninger i din kælder og på din grund Denne guide er lavet så du nemt og hurtigt kan finde svar på dine spørgsmål om separatkloakering. Guiden er delt op i 8 afsnit, hvor 3 af dem er svar på et af de breve du kan have modtaget fra Industrimiljø.

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen

Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Referat bestyrelsesmøde i ABF-Egen Tidspunkt: Tirsdag den 25. november 2014 kl. 17:00 18:30 Sted: Tilstede: Hos Kai Kai, Anna Inga, Ove, Hanne Fraværende Gitte Dagsorden/referat: 1. Godkendelse samt opfølgning

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019

Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 G/F Egemosegård Referat fra bestyrelsesmøde 29. april 2019 Deltagere: Bestyrelsesmedlemmer: Flemming H. Jensen, Ib Nielsen, Karna Folmann, Tonni Hansen, Inga Albrechtsen. Bestyrelsessuppleanter: Arne Petersen

Læs mere

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe.

KENDELSE. Indklagede havde en ejendom til salg, som klagerne var interesserede i at købe. 1 København, den 14. marts 2013 KENDELSE Klagerne ctr. DanBolig Rødovre A/S Rødovrevej 265 2610 Rødovre Nævnet har modtaget klagen den 10. oktober 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015.

V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund www.gkl-solbjerg.dk V E D T Æ G T E R - Vedtaget på ekstraordinær generalforsamling den 9. marts 2015. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Kærgårdsparken/Lystenlund,

Læs mere

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej

Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Beslutningsreferat fra Generalforsamlingen for Grundejerforeningen Svanlevvej Koltgaarden, 24.03.2019 Dato: 24. marts 2019 - Koltgården Referent: Rikke S Østerkær, nr. 25 Deltagende: 13 husstande (26 stemmer

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl

Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl Grundejerforeningen Ølstykke d. 02. juni 2011 Kildeholm IV. www.kildeholm.dk Referat af ordinær generalforsamling på Ølstykke Bibliotek Tirsdag den 31. maj 2011 kl. 19.30 Referat på baggrund af dagsorden:

Læs mere

Grundejerforeningen FUGLEVANGEN 3120 Dronningmølle

Grundejerforeningen FUGLEVANGEN 3120 Dronningmølle E-mail tiibestyrelsenvedformanden:fuglevangen@gmail.com Hjemmeside: www.fuglevangen.dk Kære Grundejer, NYHEDSBREV nr. 15 Her kommer referatet fra Generalforsamlingen den 2. maj 2015, godkendt og underskrevet

Læs mere

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005.

Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Referat af Grundejerforeningen Sandrytterens Generalforsamling 25. april 2005. Generalforsamlingen blev igen i år holdt på Hotel Kirstine. Ud af 66 parceller, var 26 repræsenteret. I alt var 45 personer

Læs mere

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997

Grundejerforeningen Trankær Af 7. maj 1997 3. juni 2002 Referat af den ordinære generalforsamling 22. maj 2002. Der var fremmødt 37 medlemmer inklusiv bestyrelsen. Formand Arnold Bruun bød velkommen. Ad. 1 Valg af dirigent Efter indstilling fra

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1

GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 GRUNDEJERFORENINGEN ALBERTSLUND VEST AFD. 1 Til medlemmerne Albertslund, den 20. december 2018 Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i foreningen Tirsdag den 29. januar 2019 kl. 19.30 på Herstedvester

Læs mere