KERTEMINDE KOMMUNE. iiiiiii. ~y 4. Lokalplan nr.28 For et område til offentlige formål 1989~ maj

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KERTEMINDE KOMMUNE. iiiiiii. ~y 4. Lokalplan nr.28 For et område til offentlige formål 1989~ maj"

Transkript

1 KERTEMINDE KOMMUNE iiiiiii ~y 4 Lokalplan nr.28 For et område til offentlige formål Johannes Larsen Museet maj 1989~

2 1 Indholds fortegnelse Side. Kortfattet redegørelse for lokaiplanen. Hvorfor en lokalplan? 2. Hvad er en lokaiplan? 3. Lokalpianens indhold, 4. Lokalpianens forhold til anden planlægning. 6. Lokaiplanens midlertidige retsvirkninger. 7. Lokalpian nr Lokalpianens formål. Lokaiplanområdet Lokalplanområdets anvendelse Udstykning Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden. Bevaring af bebyggelse og træer Ubebyggede arealer Vej- og parkeringsforhold. Ledningsanlæg Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Servitutter. Tilladelse fra andre myndigheder , Lokaiplanens retsvirkninger Vedtagelsespåtegning. 12. Kortbilag nr. 1 - Lokaiplanområdet. Kortbilag nr. 2 - Bebyggelsespian. Kortbilag nr. 3 - Illustrationspian.

3 2 Lokalplan nr redegørelse0 Kortfattet redegørelse for lokaiplanen. Hvorfor en lokaiplan? I 25-året for Johannes Larsens død åbnedes i 1986 Johannes Larsen Museet i kunstnerens hjem på Møllebakken i Kerteminde. Hjemmet havde indtil da været i familiens eje, og det originale inventar fra Johannes Larsens tid var bevaret, således at det var muligt at genskabe det miljø, som den store fynbomaler færdedes i. Johannes Larsens hjem er bygget op i perioden af så fremragende arkitekter som Ulrich Plesner og Carl Petersen på baggrund af skitser af Johannes Larsen selv. I første omgang blev hovedhuset nænsomt restaureret og indrettet, som det var i Johannes Larsens tid; desuden er træsnitsværkstedet med en tilhørende udstilling retableret i gæstefløjen. Anlæggets tredje fløj, atelieret eller værkstedet, som maleren selv kaldte det, er ligeledes restaureret og ført tilbage til sin oprindelige skikkelse og indretning. Her er malerens værksted genåbnet og i tilknytning hertil indrettet en gæstelejlighed for besøgende kunsnere m.v. Johannes Larsens hjem fremstår nu som et helstøbt anlæg, et kombineret kunst- og kulturhistorisk museum. Til det nye museum har Tulle og Nan Due Nielsen, Pax, via en støttefond skænket deres utroligt omfattende og enestående Johannes Larsen samling. Gavebrevet omfatter i alt 569 stykker billedkunst, hvoraf de 452 er af Johannes Larsen. Det drejer sig om 41 oliemalerier, 84 akvareller og 327 studier m.v. De øvrige numre hidrører primært fra kunstnere, der var i familie med Johannes Larsen eller havde tilknytning til ham og egnen. Kunstnerens barnebarn, Jeppe Larsen, er repræsenteret med 43 oliemalerier og 28 kridttegninger m.v. Hertil kommer en række arbejder af kunstnere som Kristian Zahrtman, Hans Schmidt, Albert Gotschalk, Fritz Syberg, Tom Petersen og Kunt Jungstedt.

4 3 Gavebrevet omfatter endvidere en stor bogsamling med tilknytning til Johannes Larsen, heriblandt adskillige unika bl.a. 20 bind indbundet i pergament og bemalet af Johannes Larsen. Samlingen er skænket på de vilkår, at den skal fremvises for offentligheden i permanente udstillingslokaler som en særlig afdeling af Johannes Larsen Museet. Desuden vil det nye museumsanlæg rumme den øvrige naturalistiske kunst fra egnen samt give plads til særudstillinger. Kerteminde Museum inviterede i samarbejde med Danske Arkitekters Landsforbund i efteråret arkitekter til at konkurrere om udbygningen af Johannes Larsen Museet. På baggrund af vinderforslaget har Kerteminde kommune udarbejdet denne lokalplan, idet de foreslåede ændringer af museet og haveanlægget er så omfattende, at de udløser lokalpianpligt i henhold til kommuneplanlovens 16. Hvad er en lokaiplan? En lokalplan kan siges at være en lokal lov, der fastsætter bindende regler for anvendelse, udstykning, vej- og stiforhold, placering og udformning af byggelse, hvilke materialer der skal bruges m.m. Lokalplanen medfører ikke forbud mod fortsættelse af eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom. Men skal der foretages ændringer i de eksisterende forhold, f.eks. ved nybyggeri eller større ombygninger, må det kun ske i overensstemmelse med lokalplanen. Lokalpianen medfører altså ingen handlepligt for den enkelte grundejer. Udover de nødvendige bestemmelser i -form indeholder lokalplanen altid et eller flere kortbilag, der anskueliggør planens bestemmelser. Lokalpianen tinglyses på de ejendomme, der omfattes af den. Derfor kan man altid få kendskab til planens eksistens ved at undersøge ejendommens blad i tingbogen. Det er et grundlæggende princip i lokalplanlægningen, at offentligheden inddrages før der vedtages en plan. Et forslag til lokaiplan skal offentliggøres i mindst 8 uger før den kan vedtages. Lovens hovedide er altså, at byrådets beslutning skal træffes i størst mulig offentlighed. Til gengæld er den vedtagne b- kaiplan juridisk bindende for den enkelte grundejer.

5 4 Lokalpianens indhold. Lokalplanen sikrer først og fremmest mulighed for en udvidelse af Johannes Larsen Museet. Men der ud over er den udformet således, at den giver rammerne for en bevaring af omgivelserne, der består af-haven, det offentlige anlæg langs~, Hindshoimvej i samspil med haven, Svanemøllens nærmeste omgivelser, banegravsskråningerne samt enkelte boliger i området. ~zc~ ~ ~. ~*~-;;z- ~ Museumsudvidelsen er placeret i parkens nordre og vestre del. Det er karakteristisk for den nuværende situation, at de forskellige bygninger ligger som selvstændige bygningslegemer i parken. Projektet viderefører dette ved at tilføje 2 bygninger: Pax, der rummer Tulle og Nan Due Nielsens samling, og Længen, der danner rammen om den lokale naturalistiske kunst samt skiftende udstillinger. -- Pax GæstefløJÇ~ 0.. ~. /11.. :~ ~ -.., I ~% ~ - %... I ~..~% Vaskchusct I... I. /. ~...~..-.., I f~ ~( \t ~ ~ ~r ~ j i ~ ~ -.,/ ~ ~ L - 7 S- / ~ I / ~~ ~ _i~~ ~ > - ~

6 5 øst Syd Nord Facader af Pax L500 De to særskilt beliggende bygningsanlæg, placeres således, at alle havens værdifulde træer bevares, og at udsigten mod øst til vandet sikres på tilfredsstillende vis fra hele det fremtidige museumsanlæg. Den sydlige bygning Pax har, parallelt med vestskellet, en lav, smal udstillingsfløj, der tager rimeligt hensyn til naboerne, og som sammen med kastanjealleen og stendiget leder publikum mod bygningens indgang. Pax indeholder Tulle og Nan Due Nielsens samling. Den anden bygning, Længen, der placeres i den nordlige del af haven, indeholder særudstillings- og undervisningslokaler. Cafeteriet er indrettet i en havestue, hvorfra der er udsigt såvel til haven som til vandet. Længen er formet efter samme idealer om ikke at lade det museumsagtige få overvægten. Bygningen har sit knudepunkt i foyeren, der både horisontalt og vertikalt forbinder bygningens funktioner og samtidig introducerer, at bygningen er i 2 etager. Bygningen vil kunne fungere uafhængig af resten af komplekset.

7 6 Syd Nord Snit øst Snit 1:500 Facader at Længen 1500 Lokaiplanens forhold til anden planlægning. Kommuneplanlægningen. Lokalplanområdet er identisk med det område 4.D.2, der i kommuneplanen er udlagt til offentligt område med museum, parkområde, vindmølle og boliger i byzone. Spildevandsplanlægning. Lokalområdet er beliggende inden for Kerteminde by s offentlige kloaksystem, og området er som en følge heraf tilsluttet dette. Varmeplanlægningen. Lokalplanområdet er beliggende i Kerteminde kommunale varmeforsyningsområde, og der er ved nybygning tilslutningspligt til fjernvarmenettet.

8 7 Vandplanlægningen. Lokalplanområdet er beliggende i Kerteminde kommunale vandforsyningsområde, og der er til området fremført forsyningsledninger. Affaldsplanlægningen. Husholdningsaffald fra området skal bortskaffes via renovationsordningen i kommunen, som alle husejere skal tilslutte sig. Traf ikplanlægningen. Der er stoppested for Kerteminde kommunes lokaltrafik, bus nr. 481, lige neden for museet på Hindsholmvej. Rutebilstationen, med de regionale busforbindelser, ligger 500 m fra museet. Lokalplanens retsvirkninger. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af b- kalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen ifølge kommuneplanbovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelse. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalpianen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karkter af det område, der søges skabt (eller fastholdt) ved bokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny bokalplan.

9 8 Lokaiplan nr, 28 for et område til offentlige formål Johannes Larsen Museet. - henhold til lov om kommuneplanlægning (lovbekendtgørelse nr. 391 af 22. juni 1985) fastsættes hermed følgende bestemmelser: ~ 1. Lokaiplanens formål. Det er bokalplanens formål - at sikre de bygningsmæssige rammer for museet fremover, - at sikre mulighed for en udvidelse af museet, - at havens karakter bevares, - at sikre de bygningsmæssige rammer for Svanemøllens bevaring, - at sikre mulighed for enkelte boliger i området, samt - at det offentlige anlæg langs Hindsholmvej plejes under hensyntagen til museets have ved siden af. 2. Lokalpianområdet. Lokabpbanområdet afgrænses som vist på kortbilag nr. 1 og omfatter fbg. matrikelmumre: 9b, 66a, 67, 68, lis, 19a, 26af samt del af 26a og 27a, alle Kerteminde markjorder. Desuden omfattes matr. nr. 115, 116a, 117a, 117b og 118b alle Kerteminde bygrunde samt alle parceller, der efter den udstykkes fra de nævnte ejendomme. 3. Lokalplanområdets anvendelse. Områdets anvendelse er offentlige formål såsom museum, mølle, museumshave, offentlig park samt enkelte boliger.

10 9 4. Udstykning. I bokalplanområdet må udstykning kun finde sted for at bringe de matrikulære forhold i overensstemmelse med områdets anvendelse. 5. Bebyggelsens omfang og placering. 1. Bebyggelsen må kun bestå af åbenlav bebyggelse i overensstemmelse med kortbibag Bebyggelsen må højst være i 2 etager samt evt, kælder. Bygninger, med undtagelse af Svanemøllen, må intet sted være højere over terræn end angivet på kortbilag 2, det vil sige felt A = 9,5 m. B = 8,5 m. C = 9,5 m. D = 10,0 m. øvrige = 8,5 m. 3. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25%. 4. Tage skal være symmetriske sadeltage. Undtaget herfra er karnapper og lignende. 5. Bygningerne skal holdes inden for de på kortbibag nr. 2 viste byggefelter. 6. Bebyggebsens ydre fremtræden. 1. Grundmurede bygningsydersider skal fremstå med jævne overflader f.eks. som puds eller vandskuring. 2. Overfladen skal fremstå i en farve, der er i harmoni med den øvrige bebyggelse. 3. Der kan udføres ovenlysvinduer udstillingsbygninger. 4. Tage skab dækkes med røde vingetegb som traditionel dansk type. 5. Skiltning må kun finde sted med byrådets godkendelse i hvert enkelt tilfælde. i

11 10 7. Bevaring af bebyggelse og træer Ingen eksisterende bebyggelse inden for bokabplanområdet må nedrives uden byrådets godkendelse. 2. Ingen træer som er registreret på kortbibag nr. 3 må fæbdes uden byrådets godkendelse. 8. Ubebyggede arealer. De arealer, der på kortbilag nr. 2 er vist med en grå prikraster, skab fortsat plejes med den karakter de har som henholdsvis have, urtehave, lav skråningsbevoksning, bokalvej uden rabat samt offentligt parkanlæg. 9. Vej og parkeringsforhold. 1. Adgangen til bokabpbanområdet samt de bagved liggende fire private ejendomme foregår ad den offentlige vej MØbbebakken. Vejens karakteristiske smalle profil må ikke ændres. 2. Vejbebysning skab udføres som parklamper. 3. Parkering for besøgende på museet henvises til den offentlige parkeringsplads ved Marinavejen. 4. Der er i medfør af bov om offentlige veje tinglyst byggebinier langs landevej 514, Hindshobmvej. 10. Ledningsanlæg. Eb-ledninger, herunder ledninger til vejbebysning, må ikke fremføres som luftbedninger, men kun som j ordkabber. 11. Forudsætning for ibrugtagen af ny bebyggelse. Ny bebyggelse må ikke tages i brug før de nødvendige adgangsareaber er anlagte og befæstede.

12 Servitutter, Private byggeservitutter og andre tibstandsservitutter, der er uforenebige med bokabpbanen, fortrænges af planen. Andre private servitutter kan eksproprieres, når det vil være af væsentlig betydning for virkebiggørebsen af planen. 13. Tilladelse fra andre myndigheder. Uanset foranstående bestemmelser må der ikke foretages ændringer af eksisterende forhold, der vedrører den fredede bygning SvanemØllen, før der er opnået tilladelse hertil fra Planstyrelsen. 14. Lokabplanens retsvirkninger. i. Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af bokaipbanen må ejendomme, der er omfattet af planen, iflg. kommunepbanbovens 31, kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokabpbanen medfører heller ikke i sig selv handbepbigt. 2. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af bokabpbanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt eller fastholdt i bokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra bkabpbanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalpban~ 3. I henhold til 34 i kommuneplanboven kan der foretages ekspropriation af privates ejendomme eller rettigheder over ejendomme, når ekspropriationen vil være af væsentlig betydning for virkebiggørelse af bokabpbanen.

13 Vedtagebsespåtegning. Så~~es vedtaget af Kerteminde byr,$~d/den 19. januar ~~i;~#7 ~ Gunnar Rasmussen.,Carstefl Møller, I henhold til 27 i lov om kommunepbanlægning vedtages denne lokalplan endeligt. byråd, den 18. maj P. b. v. IIpnde G. Rasmussen. i Carsten MØbler.

14 26qg Lokaiplanområde Lokaip Ian nr. 28 Johs. Larsen Museet Kortbilag nr. i 1:4000 ~

15

16

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14.

KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 14. For et offentligt omrade mellem Hans Schacksvej, Borgmester Hansensvej, Askvej. AUG. 1982 . INDHOLDS FORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. side Indledning 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 182. For et område ved Petersborgvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 182 For et område ved Petersborgvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE

~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE ~,n KERTEMINDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 35 FOR SOMMERHUSBEBYGGELSEN STENENE 101-113. SEPTEMBER 1990 Indhoidsfortegnelse.: Hvorfor en lokalplan ~ 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til anden planlægning

Læs mere

Lokaiplan nr. 63. Kerteminde kommune. Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den. September 1997

Lokaiplan nr. 63. Kerteminde kommune. Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den. September 1997 Lokaiplan nr. 63 Bygning til opbevaring af fiskeredskaber ved Sydstran den September 1997 Kerteminde kommune Indhoidsfortegnelse Baggrund for lokalpianen i Hvad er en lokalpian? i Lokaiplanens indhold

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem. Kerteminde markjorder

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem. Kerteminde markjorder KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 17 For et område til vandrerhjem mellem Skovvej og Tyveleddet, del af matr. nr. 26 Kerteminde markjorder sept. 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN~ Side.

Læs mere

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup.

Lokalpian nr. 40. for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 40 for et område til fritidsforfflål syd for Drigstrup. ~JUNI1992 Indhoids fortegnelse. Side. Lokaiplanens baggrund og indhold. 1. Hvad er en lokalplan 9 1. Forhold til

Læs mere

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej

Lokaiplan nr. 30. for et område til boligformål ved og Dyrehavevej NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 30 for et område til boligformål ved og Dyrehavevej Steensvej NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 30 For et område til boligformål ved Steensvej og Dyrehavevej REDEGØRELSE: LOKALPLANENS

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalplan nr. 22 For et område til boliger mellem Skovvej, H i nkesvej,odensevej og Klintevej februar i985~

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokalplan nr. 22 For et område til boliger mellem Skovvej, H i nkesvej,odensevej og Klintevej februar i985~ KERTEMINDE KOMMUNE Lokalplan nr. 22 For et område til boliger mellem Skovvej, H i nkesvej,odensevej og Klintevej februar i985~ INDHOLDSFORTEGNELSE. Side. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAGET. Indledning

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge

LOKALPLAN Brugsen i Herfølge LOKALPLAN 5-13.1 Brugsen i Herfølge KØGE KOMMUNE 1990 LOKALPLAN 5-13.1 BRUGSEN I HERFØLGE INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse side Lokalplanens baggrund 3 - formål - - indhold 3 Forhold til ekst. planer 4

Læs mere

Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE.

Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE. Kerteminde kommune. LOKALPLAN NR.52 BOLIGER PÅ DET NIEDLÄGTE JERNBANEAREAL I MESINGE. 1 Lokalpianens baggrund. Kerteminde kommune gav den 2. juli 1993 landzonetilladelse til udstykning af en parcelhusgrund

Læs mere

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted

HOLSTED KOMMUNE. Lokalplan nr. 64. Del af centerområde ved torvet i Holsted HOLSTED KOMMUNE Del af centerområde ved torvet i Holsted Holsted Kommune Side 1 del af centerområde ved torvet i Holsted. Udarbejdet af Teknisk afdeling, Holsted Kommune. Godkendelsesdatoer: Vedtaget af

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 0 51.01.01 NYT OMRÅDE TIL OFFENTLIGE FORMÅL I ØRBÆK BY. \~/ ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1991. i INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Lokalpianens baggrund Lokaiplanområdets

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole

Lokalplan 167. Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole Lokalplan 167 Lokalplan for udnyttelse af et område ved Hulvej skole TEKNISK FORVALTNING SEPTEMBER 2000 INDHOLDSFORTEGNELSE Beskrivelsen -Baggrund for udarbejdelse af lokalplan... 2 -Beliggenhed, afgrænsning

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 117 FREDERIKSBORG STATSSKOLE OG FREDERIKSBORG BYSKOLE GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Status for området før planen Det område, som lokalplanen omfatter, er beliggende mellem

Læs mere

Lokalplan 210. Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING

Lokalplan 210. Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING Lokalplan for udvidelse af Horsens Kunstmuseum TEKNISK FORVALTNING JUNI 2005 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Lokalplanens formål 4 Lokalplanområdet i dag 5 Forhold til anden planlægning

Læs mere

KERTEMINDE. KOMMUNE. For et område til havneformål ved~do.sseringen.~. Marts

KERTEMINDE. KOMMUNE. For et område til havneformål ved~do.sseringen.~. Marts KERTEMINDE. KOMMUNE Lokalpian nr.15. For et område til havneformål ved~do.sseringen.~. Marts 1983.. . INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. Side. Indledning......... Lokalpianens indhold...

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et erhvervsområde ved Carlsbergvej. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 150 For et erhvervsområde ved Carlsbergvej Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet

Læs mere

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokaiplan nr. 16. For et område til boligbebyggelse mellem. Damgårds Alle, Andekæret og Mellemleddet

KERTEMINDE KOMMUNE. Lokaiplan nr. 16. For et område til boligbebyggelse mellem. Damgårds Alle, Andekæret og Mellemleddet KERTEMINDE KOMMUNE Lokaiplan nr. 16 For et område til boligbebyggelse mellem Damgårds Alle, Andekæret og Mellemleddet Okt... 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE.. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN. Side. Indledning 2.

Læs mere

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand

OTTERUP KOMMUNE. LOKALPLAN S2b 02. Sommerhusområde ved Hasmark Strand OTTERUP KOMMUNE LOKALPLAN S2b 02 Sommerhusområde ved Hasmark Strand Januar 2005 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS BAGGRUND... 2 HVORFOR LOKALPLAN?... 2 HVAD ER EN LOKALPLAN?... 2 FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej

Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000. ~li. Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Nyborg Kommune Teknisk Forvaltning, august 2000 ~li 0 Ny udstykning til boligformål ved Gudrunvej Indhoidsfortegnelse Lokalpianens redegørelse Lokalpianens baggrund 4 Forhold til anden planlægning 4 Forsyningsforhold

Læs mere

for et område omkring kirken i Vindinge,

for et område omkring kirken i Vindinge, 1-2.. )..Q Lokalplan nr, 249 for et område omkring kirken i Vindinge, Redegørelse, Indledning: Vindinge 1782. Vindinge landsby bestod oprindelig af både tre- og firlængede gårde og enkelte småhuse, der

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 74. Supplement til sommerhuslokalplanerne nre. 58, 59 og 60. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning

LOKALPLAN NR. 74. Supplement til sommerhuslokalplanerne nre. 58, 59 og 60. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning LOKALPLAN NR. 74 Supplement til sommerhuslokalplanerne nre. 58, 59 og 60 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning I NDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse Lokalplanens baggrund og indhold Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR Menighedshus i Nr. Herlev. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 161 Menighedshus i Nr. Herlev Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde

Læs mere

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger.

Lokaiplan nr Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. . sydlangeland ~ kommune ~ Lokaiplan nr. 1.01 Beskrivelse af lokalpianens retsvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalpianen må ejendomme, der er omfattet

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

LOKALPLAN NR. 140. For Politigården. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR. 140. For Politigården. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 140 For Politigården Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse.

NYBORG KOMMUNE. Lokaiplan. nr. 28. for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 28 for et område til offentlige formål i Skahoeshuse. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 FOR ET ~1~RÅDETIL OFFENTLIGE FORMÅL I SKABOESHUSE. REDEGØRELSE LOKALPLANENS BAGGRUND Lokalplanen

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ

HILLERØD KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11a ET OMRÅDE VED GODTHÅBSVEJ I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE

LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGT FORMÅL (KIRKE OG KIRKEGÅRD) I HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE LOKALPLAN' NR. 034 FOR ET OMRÅDE TL OFFENTLGT FORMÅL (KRKE OG KRKEGÅRD) HØJVANGEN LOKALPLANOMRÅDE SKANDERBORG KOMMUNE 1985 NDHOLDSFORTEGNELSE SDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 31.09.01 FOR REFSVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE INDHOLDET AF LOKALPLANFORSLAGET Kommunalbestyrelsen Ønsker gennem nærværende lokaiplan at fastlægge ret ningslinier for udlæg af blandet bolig-

Læs mere

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR

RIBE BYKERNE. Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR RIBE BYKERNE Kathedralskolekarreen LOKALPLAN NR. 01.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål 2 Område og zonestatus 3 Områdets anvendelse M- Udstykninger 5 Vej og stiforhold 6 Bebyggelsens omfang

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

LOKALPLAN NR SLAGSL UNDE

LOKALPLAN NR SLAGSL UNDE Stenløse kommune I / I ts \ / / I \/ \!/ I6 /- - / \ II, i I \\ :1 - // / ø // \ _\ \\ - oåkegd - \ \ Sç_ S1a9slwcieKyrkc \\ LOKALPLAN NR. 9.5.01 SLAGSL UNDE Vedtaget at Stenløse Byråd den 20 maj 1987

Læs mere

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina

Ærø Kommune. Lokalplan 9-23. Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Ærø Kommune Lokalplan 9-23 Område til ferieboliger i Ærøskøbing, Ærø Marina Hvad er en lokalplan En lokalplan er en detaljeret plan for et område i en kommune. Den fastlægger en række retningslinier for,

Læs mere

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988

LOKAL PLAN SEPTEMBER 1988 LOKAL PLAN 09-016 SEPTEMBER 1988 REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Denne lokalplan er udarbejdet for at muliggøre en udvidelse af Aalborghallen med kongres- restaurations- og mødefaciliteter

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ

LOKAIPLAN NR. ESBJERG KOMMUNE 1989 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP. VED MøLHØJVEJ LOKAIPLAN NR. 2 7 6 FOR ET,OMRÅDE ANDRUP VED MøLHØJVEJ ESBJERG KOMMUNE 1989 HVAD ER EN LOKALPLAN En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelse om den enkelte ejendoms

Læs mere

LOKALPLAN NR. 004.240

LOKALPLAN NR. 004.240 LOKALPLAN NR. 004.240 For et område i Christiansminde 4 SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen september 1991 Hvad er en lokaiplan En lokalpian er en plan, hvori byrådet kan

Læs mere

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE:

Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-04 Lokalplan for et boligområde samt et område til offentligt formål i Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993

LOKALPLAN NR. BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN. NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 LOKALPLAN NR. 79 BOLIGOMRÅDE VED SKRÆDDERGYDEN NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1993 Lokalplanens redegørelse Side Lokalplanens formål og indhold 2 Forhold til anden planlægning 2 Kommuneplanlægning

Læs mere

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre.

For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre. For et område nord for Nyborgvej 2-24 til bolig-og erhvervsfor-mål og til institution for ældre Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område,

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993.

LOKALPLAN NR FOR VALLØ KOMMUNE. Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. LOKALPLAN NR. 4-05 FOR VALLØ KOMMUNE Udarbejdet af teknisk forvaltning, Teknisk afd. Udgivet af Vallø kommune, maj 1993. Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A.894/70) VALLØ

Læs mere

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE

VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr Rev. i oktober NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK I APRIL 1991 j.nr. 27-11-58 Rev. i oktober 1991. NR. 58 FOR ET OMRÅDE VED DET GAMLE MEJERI l BARDE VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 9 til Videbæk Kommuneplan. Lokalplan nr, 58 for et område ved det gamle

Læs mere

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området *

Lokalplan nr. 94. for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Lokalplan nr. 94 for et område ved Sallingsundvej i Roslev. Indhold: REDEGØRELSE * Lokalplanens forhold til øvrig planlægning for området * Formålet med lokalplanen * Lokalplanens indhold * Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR

LOKALPLAN NR LOKALPLAN NR. 004.247 For et område ved Slotsvængevej SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning Planlægningssektionen juni 1992 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende

Læs mere

KOMMUNE NYBORG. Lokaiplan nr. 10. for områder ved 8sterovej.

KOMMUNE NYBORG. Lokaiplan nr. 10. for områder ved 8sterovej. NYBORG KOMMUNE Lokaiplan nr. 10 for områder ved 8sterovej. 2. Oplag juli 1992 NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10 FOR OMRÅDER VED ØSTERØVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLAN ENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget

Læs mere

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning

LOKALPLAN NR For et område ved Helsingørsgade. Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning LOKALPLAN NR. 180 For et område ved Helsingørsgade Hillerød Kommune - Teknisk Forvaltning GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Hillerød kommune har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde lokalplan

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ)

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) LOKALPLAN NR. 3-0001 FOR ET BOLIGOMRÅDE PÅ SKOVVEJ (BJØRNEBORGVEJ) Sdr. Landevej Ringridervej Skovvej Lokalplan 3-0001 B. S. Ingemanns Vej Grundtvigs Allé Borgm. Andersens Vej SØNDERBORG KOMMUNE Teknisk

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR. 307 ESBJERG KOMMUNE 1992 E.B., FOR EJENDOMMEN, MATR.NR. 897 TORVET 18.

LOKALPLAN NR. 307 ESBJERG KOMMUNE 1992 E.B., FOR EJENDOMMEN, MATR.NR. 897 TORVET 18. LOKALPLAN NR. 307 FOR EJENDOMMEN, MATR.NR. 897 TORVET 18. a E.B., ESBJERG KOMMUNE 1992 HVAD ER EN LOKALPLAN En lokaiplan er den type plan, byrådet kan anvende til at fastlægge bestemmelser om den enkelte

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2

Lokalplanområdet. Lokalplan 202. Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 Lokalplanområdet Lokalplan 202 Lokalplan for et boligområde ved Fabrikvej 2 TEKNISK FORVALTNING Marts 2006 Lokalplan 202 Indhold Indhold Redegørelse Baggrund for lokalplanen 4 Formål med lokalplanen 4

Læs mere

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2 "OFFENTLIGT OMRADE VED M0LLEGADE" I SKIVE.

SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2 OFFENTLIGT OMRADE VED M0LLEGADE I SKIVE. I SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2 "OFFENTLIGT OMRADE VED M0LLEGADE" I SKIVE. SKIVE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2 FOR ET OFFENTLIGT OMRADE VED MØLLEGADE I SKIVE. INDHOLD Redegøre1 se for lokal planen Kortbilag

Læs mere

Lokalplan nr. 1.04.2

Lokalplan nr. 1.04.2 Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.04.2 Området er beliggende øst for Lipperts Hotel ved hjørnet af Parkvej og Marievej Taastrup Offentligt formål - børneinstitution 18.07.1980 Kongsbak Informatik OMRADET

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04

Silkeborg Kommune. Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Silkeborg Kommune Område ved Sankelmarksvej/Vestre Ringvej (Impala) LOKALPLAN 40.04 Lokalplan nr. 40.04 for et område ved G1. Kærsgård. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORMÅL OG INDHOLD... LOKALPLANENS

Læs mere

I N D H 0 L D S F~O R T E G N E L 5 E.

I N D H 0 L D S F~O R T E G N E L 5 E. KERTEMINDE KOMMUNE Lokalpian nr. 21 For et område til boligformål og offentlig formål mellem Odensevej og Kerteminde Fjord. APRIL 1984 \ I N D H 0 L D S F~O R T E G N E L 5 E. REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse

Lokalplan nr Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej. Høje-Taastrup Kommune. Taastrup. Boligformål: åben-lav boligbebyggelse Høje-Taastrup Kommune Lokalplan nr. 1.35 Et område ved Vesterparken, mellem Fredensvej og Ahornvej Taastrup Boligformål: åben-lav boligbebyggelse 16.01.1980 Kongsbak Informatik . OMRADET ER BELIGGENDE

Læs mere

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co

LOKALPLAN NR. 107 % _,- --- BELLEVUES 1. i^la^v DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE ^VESTERGADE. pweysegangen \ * r -= «/ *r~ [ERNBANiGADE. SCHMELTZ 0 PLADS co CD DEGARDEN. ROSKILDE KOMMUNE % _,- --- BELLEVUES 1 ^VESTERGADE i^la^v pweysegangen \ * r -= «/ *r~ SCHMELTZ 0 PLADS co [ERNBANiGADE C/> LOKALPLAN NR. 107 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 1O7 for et område ved

Læs mere

LOKALPLAN NR. BE

LOKALPLAN NR. BE LOKALPLAN NR. BE 11.01.02 BLANDET BOLIG OG ERHVERV I FRØRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN BE 11.01.02 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokalpianens baggrund

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole

Greve Kommune. Lokalplan nr Forslag. Tune Skole. Lægehus ved Tune Skole Greve Kommune Forslag Lokalplan nr.15.17 Tune Skole Lægehus ved Tune Skole Forslag til lokalplan er udarbejdet af Center for Teknik & Miljø, Greve Kommune. Forslaget er vedtaget af Greve Byråd den 27.

Læs mere

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP

LOKALPLAN NR. B BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP LOKALPLAN NR. B 12.04.01 BOLIGOMRÅDE VED MOSEVEJ I TÅRUP ØRBÆK KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING 1999 INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN B 12.04.01 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLANENS REDEGØRELSER Side Lokaiplanens formål

Læs mere

Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...2 Lokalplanens retsvirkninger...2

Lokalplanens indhold...2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...2 Lokalplanens retsvirkninger...2 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 11. Lokalplan for ejendommen, matr.nr. 1-d, Hårlev by, Hårlev. Kortet på omslaget er i mål 1:25.000 og er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

avn Lokalpiantillæg nr for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord.

avn Lokalpiantillæg nr for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord. avn NYBORG KOMMUNE Lokalpiantillæg nr. 15.1 for et område mellem Gl.Vindingevej og fredede arealer langs Holckenhavn fjord. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN TILLÆG NR. 15. i FOR ET OMRÅDE MELLEM GL. VINDINGEVEJ

Læs mere

NR. 21o LOKALPLAN NØRREBROGADE OG BJARKESGADE, FRODES GADE KARR~ NR. 1462

NR. 21o LOKALPLAN NØRREBROGADE OG BJARKESGADE, FRODES GADE KARR~ NR. 1462 LOKALPLAN NR. 21o FOR EN DEL AF KARRÉEN ØSTERGADE, BJARKESGADE, FRODES GADE NØRREBROGADE OG KARR~ NR. 1462 ESBJERG KOMMUNE 1987 HVAD ER EN LOKALPLAN Efter kommuneplanlovens ikrafttræden den 1. februar

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan

Indhold. Tillæg nr. 1 til lokalplan nr for en McDonald s restaurant ved Kvickly. Tillæg nr. 14 til Kommuneplan Indhold Tillæg nr. 1 til lokalplan nr. 1.2-1 for en McDonald s restaurant ved Kvickly Indledning Lokalplantillæggets forhold til anden planlægning Lokalplanens retsvirkninger Lokalplantillæggets bestemmelser

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

Lokalplan 2.31 Klitmøller

Lokalplan 2.31 Klitmøller Lokalplan 2.31 Klitmøller Boligområde på Møllebakken Lokalplan endelig godkendt d. 7. juni 2001 Indhold: Redegørelse Baggrund for udarbejdelse af lokalplanen Lokalplanens formål Lokalplanområdet Lokalplanens

Læs mere

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense.

NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr. 13 for. områder i Bovense. NYBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 13 FOR OMRÅDER I BOVENSE REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND. Lokalplanen er foranlediget af ønsket om at sikre en beskeden

Læs mere

Kommune. Kerteminde. Lokalpian nr. For et område til boligformål mellem Hans Schacksvej, Skolegade, Kirkegårds Allé og Møllevej.

Kommune. Kerteminde. Lokalpian nr. For et område til boligformål mellem Hans Schacksvej, Skolegade, Kirkegårds Allé og Møllevej. Kerteminde Kommune Lokalpian nr. 25 For et område til boligformål mellem Hans Schacksvej, Skolegade, Kirkegårds Allé og Møllevej. maj 1987 . INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEW. - Side. Indledning

Læs mere

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører)

For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) Lokalplan nr. 34 For Uvelse rensningsanlæg (kort over området, som planen vedrører) LOKALPLANEN OMFATTER: a) Redegørelse for lokalplanens indhold og forhold til anden planlægning. b) Lokalplanens retsvirkninger.

Læs mere

"rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL

rn ROSKILDE KOMMUNE. i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL "rn ROSKILDE KOMMUNE i «p Frobel- Bernadottegarden Høiskolen LADEGÅRDSVEJ O LU DC LOKALPLAN NR. 231 RYPEVEL ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 231 for ungdomsboliger på Himmelev Bygade 27, REDEGØRELSE FOR

Læs mere