Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé"

Transkript

1 Resultatkontrakt Vedrørende Cross Media Periode: Journal nr: Kontraktens parter Region Nordjylland Niels Bohrs Vej Aalborg Ø EAN-nr: Kontaktperson: Carsten Mogensen Tlf.: cm@rn.dk Region Midtjylland Skottenborg Viborg EAN-nr: Kontaktperson: Sven-Henrik Brandstrup Tlf: sh.brandstrup@ru.rm.dk Operatør: Cross Media konsortiet Filmbyen Århus C Kontaktperson: Søren Poulsen Tlf: / CVR. nr: EAN Bankoplysninger: Nordea Sct. Clemens Torv 2-6, 8000 Århus Kontonummer: IBAN nr.: DK SWIFT/BIC NDEADKKK Resumé Cross Media-indsatsen skal fremme evnen til at arbejde på tværs af medieformater i Region Midtjylland og Region Nordjylland. Hovedformålet er at skabe innovationsbaseret vækst i medievirksomhederne inden for oplevelsesøkonomien i de to regioner, baseret på øget samarbejde på tværs af brancheskel og en stærkere kobling til videninstitutioner. Operatør på Cross Media-satsningen er et konsortium bestående af Filmby Århus/Århus Kommune, The Animation Workshop/VIA University College, Bretteville Hotspot v. Aalborg Kommunes Erhvervsafd. og Alexandra Instituttet A/S. Projektperioden er på tre år med mulighed for et års forlængelse, hvis en uvildig evaluering påviser tilfredsstillende effekt.

2 Opfølgning pr. 1. september Redegørelse for projektets fremdrift, herunder mål og resultatkrav Akkumuleret status for projektet Vurderingen af de 12 resultatkrav i Resultatkontrakten resulterer i syv glade smileys, fire mellemfornøjede og en sur. Fokus for foråret 2011 har været at igangsætte de mere udadvendte aktiviteter i netværket og få opbygget den digitale netværksplatform med indhold til brugerne. Der har ligeledes været fokus på etableringen af fokuserede netværk under det overordnede Shareplay netværk. Dette arbejde intensiveres og udbygges i løbet af efteråret Ligeledes har Sekretariatet og Væksthusene fået konkretiseret deres samarbejde, og dette arbejde løbes i gang henover efteråret med henvisning af 19 identificerede virksomheder i første ombæring. Puljen til at støtte udvikling og eksperimenter inden for det tværmediale er endnu ikke lanceret, hvilket ikke er tilfredsstillende. Konklusion på mål og resultatkrav Mål og resultatkrav vurderes i væsentlig grad at være opfyldt. Dette vurderes på trods af, at det momentum, der blev skabt i februar og marts, ikke blev opretholdt i april og maj. Dette tilskrives primært usikkerheden om det organisatoriske set up i forbindelse med afskedigelsen af lederen i Filmby Aarhus, hvor Shareplay Sekretariatet organisatorisk har hjemme. Desuden er der gået en del tid og energi til at få revideret og transformeret Shareplays Styregruppe til et Rådgivende Udvalg. De overordnede mål og resultatkrav for satsningen vurderes dog stadig positive og realistiske, trods tabet af momentum i forsommeren. Aktiviteternes kvalitet Ligesom ved sidste afrapportering vurderes aktiviteternes kvalitet til at være tilfredsstillende. De arrangementer, som er afholdt, har fået god feedback fra de fremmødte, og der er via netværksplatformen kommet positive indikationer på både Shareplay initiativet som helhed og arrangementerne forbundet hertil. Budget Sammenholdes det afregnede forbrug mod budgettet for 2011 er der stadig et underforbrug. Med de større tiltag og yderligere netværksaktiviteter, der iværksættes her i løbet af efteråret, ser budgettet for 2011 dog meget realistisk ud.

3 Punkt 2. Effekt og resultatkrav Mål 1 At der skabes grundlag for øget kapital til cross media-sektoren Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 1.1 Konsortiet etablerer en Regionalfondsfinansieret Cross Media pulje, der kan medfinansiere målrettede cross mediaaktiviteter. I løbet af 2010 sender konsortiet en kvalificeret ansøgning til Erhvervs- og Byggestyrelsen, som konsortiet udarbejder i samarbejde med regionerne og styregruppen. Konsortiet fremsender ansøgningen til Erhvervs- og Byggestyrelsen til regionerne. Derefter fremsender konsortiet den endelige bevilling til regionerne. Yderligere resultatkrav defineres i ansøgningen til Erhvervs- og Byggestyrelsen. Opfølgning på resultatkrav 1.1 Shareplay Sekretariatet er i løbende dialog med Erhvervs og Byggestyrelsen (EBST), og der er fastsat et møde den 4. oktober til diskussion og afklaring af eventuelle spørgsmål. Grunden til den mellemfornøjede smiley er, at fremdriften i forløbet ikke har været tilfredsstillende, og der, i hvert fald i Sekretariatet, har været en forventning om, at vi havde en pulje i drift på nuværende tidspunkt. Der er flere grunde til den utilfredsstillende fremdrift. Blandt andet har skift af sagsbehandler hos EBST og den fraværende mulighed for at få møde i stand med EBST inden sommerferien haft indflydelse herpå. Ligeledes har det været svært at få 100% klarhed over, hvilken puljekonstruktion der kan realiseres, inden for EBST s rammer, som samtidig ikke strider imod de to regioners ønsker til en sådan. Desuden er synergien mellem de forskellige indsatser i Shareplay (med puljen som én af dem) ikke slået igennem på den ønskede måde grundet den lange ventetid på puljen.

4 Resultatkrav 1.2 Konsortiet skal søge at tilvejebringe yderligere finansiering i samarbejde med regionerne. Konsortiet kortlægger løbende interessenter, puljer og fonde. Derefter søges årligt minimum to relevante fonde e.l. (til fordel for hele satsningen eller dele af netværket). Konsortiet indberetter halvårligt sin løbende kortlægning over interessenter, puljer og fonde. Derefter indberettes halvårligt en liste over antal ansøgninger, korrespondancer og møder. Opfølgning på resultatkrav 1.2 Sekretariatet har som nævnt i det ovenstående ansøgt Erhvervs- og Byggestyrelsen om finansiering via Regionalfondsmidlerne. Erasmusansøgningen med VIA og Videnscenter for Design & Business, TEKO, som Sekretariatet var partner på, blev afvist, men med en opfordring til at søge igen ved næste periode, hvilket stadig er planen. Grunden til den mellemfornøjede smiley er, at der ikke er ansøgt andre fonde siden afrapporteringen i marts. Mål 2 At der etableres netværk, som kan afdække nye vækstmuligheder for de deltagende virksomheder Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 2.1 Konsortiet etablerer et Cross Medianetværk, der efter et år rummer minimum 300 personer, som har deltaget i ét eller flere arrangementer eller været aktiv på netværkets online netværksplatform. Konsortiet indberetter halvårligt en liste over netværkets medlemmer. Medlemmer registreres som minimum med navn, adresse, branche, tlf.nr. og -adresse med henblik på senere evaluering. Netværkets medlemmer og arrangementer skal have en geografisk og faglig spredning (se mere i punkt 4: Beskrivelse af indhold).

5 Opfølgning på resultatkrav 2.1 Pr 1.september 2011 havde Shareplay Netværket 294 medlemmer, hvilket ikke helt indfriede målet med de 300 medlemmer inden 1. September Målet på de 300 medlemmer blev dog indfriet en uge inde i september, og vi har således nu 314 medlemmer i netværket. For arrangementer afholdt af Shareplay og kommunikeret til netværkets medlemmer se Resultatkrav 3.3 Medlemmer registreres nu med fyldestgørende kontaktinformationer, som var grunden til den mellemfornøjede smiley ved sidste afrapportering. Grunden til den mellemfornøjede smiley denne gang er, at de 300 medlemmer ikke var nået, hvilket ellers var vurderet inden for rækkevidde ved sidste afrapportering. Netværket kan følges på: Netværkets medlemmer kan ses på: Resultatkrav 2.2 Konsortiet etablerer minimum otte nichenetværk under det overordnede netværk med fokus på samarbejde på tværs af medieformater og en stærkere kobling til Vidensinstitutioner (jf. punkt 1.1). Netværkene skal være åbne for alle og bestræbes tværregionale. Pr. 1. juni 2011 skal de første to netværk være igangsat. Derefter igangsætter konsortiet 1-2 netværk halvårligt. Konsortiet indberetter halvårligt en liste over igangsatte nichenetværk og aktiviteterne deri. Første gang 1. marts Deltagere i disse nichenetværk registreres som minimum med adresse, branche, tlf.nr., -adresse og CVR-nr. med henblik på senere evaluering. Konsortiet foretager løbende evaluering af deltagernes tilfredshed. Opfølgning resultatkrav 2.2 Følgende netværk er igangsat med Shareplay Sekretariatet som igangsætter og/eller facilitator: Healthcare netværket i samarbejde med The Animation Hub har ligget stille hen over sommeren. Der er lavet en research rapport på baggrund af de input, der kom på arrangementet den 24. Marts i Viborg, og den afventer de sidste ændringer, før den bliver sendt ud til deltagerne. Det overordnede fokus omkring Healthcare er også diskuteret med netværket BrainsBusiness mhp. en fælles indsats på området, og samarbejdspartnere fra Region Midt søges i skrivende stund.

6 Næste skridt i processen er arrangementer med større fokus på match-making mellem indholdsproducenter og virksomheder inden for sundhedssektoren. Shareplay er i proces med at overtage faciliteringen af DreamGames netværket, og det aarhusianske spilnetværk arbejdes med ind i denne proces med det formål at skabe et fælles stærkt netværk. Der er afholdt programudvalgsmøde for DreamGames med henblik på at planlægge efterårets aktiviteter, og miljøerne omkring de forskellige konsortiepartnere vil blive inddraget i processen med det formål at skabe et tværregionalt miljø i DreamGames. Serious Games Netværket ncountr er afgået ved døden i den form, som Sosu skolen i Aarhus først havde lagt op til. Shareplay har haft dialog med Computerspilzonen om muligheder for at fortsætte,netværket, men Computerspilzonen har ikke de fornødne projektleder ressourcer dertil. Det er dog stadig et område, som fortjener en dedikeret indsats, og som har stor mulighed for at skabe vækst for indholdsproducenterne. Derfor kigges der nu mod andre samarbejdspartnere, og temaet kunne f.eks. knyttes til Healthcare netværket, da der er naturlige sammenfald hermed. Et netværk for tværmediel manuskriptforfatning er under etablering og kobles til aktiviteter i et forløb i efteråret omkring efteruddannelse/masterclasses for manuskriptforfattere med fokus på det tværmediale som beskrevet i Resultatkrav 3.1. Der er dialog med en initiativtager omkring et netværk i krydsfeltet mellem oplevelsesøkonomi og indholdsproduktion efter den nye netværksmodel. Netværket for dokumentarister har haft en svær fødsel og har endnu ikke en acceptabel form. Generelt har reorganiseringen af de fokuserede netværk ikke slået igennem endnu, men arbejdet opjusteres i efteråret. Resultatkrav 2.3 Konsortiet skal rådgive om de generelle erhvervsfremme-initiativer i Væksthus Midtjylland og Væksthus Nordjylland. Målet er, at konsortiet henviser i alt 25 virksomheder til et møde i væksthusene. Pr. 1. juni 2011 skal de første fem virksomheder være henvist. Derefter fem henvisninger halvårligt. Derudover skal konsortiet senest pr. 1 marts 2011 indlede en dialog med begge væksthuse med henblik på en vurdering af deres tilbud til cross me- Konsortiet indberetter halvårligt en liste over henviste virksomheder, samt en liste over møder/korrespondance med væksthusenes ledelser. Første gang 1. juni Henviste virksomheder registreres som minimum med adresse, branche, tlf.nr., -adresse og CVRnr. med henblik på senere evaluering.

7 dia-sektoren. Opfølgning resultatkrav 2.3 Efter en lidt langsom start, hvor målet med fem henvisninger inden 1. Juni 2011 ikke var nået, ser samarbejdet med Væksthusene nu lovende ud, og det forsømte indhentes. Erfaringerne fra et testforløb med Væksthus Midtjylland og en virksomhed fra Filmbyen er blevet omsat til koordinerede aktiviteter for Væksthus Midt- og Nordjylland. Før sommerferien blev form og tilgang fastsat, og Shareplay agenterne har nu identificeret 19 virksomheder, som der tages dialog med mhp. i de forskellige virksomheder at udføre en analyse med Væksthusenes værktøj Væksthjulet som første aktivitet. Virksomhederne, der henvises til Væksthusene, er: Amazu Brainstorm CrossMedia Det Nye Sort HuusmannGarff Stories Hydralab JA Film JK Innovation Kiloo Lommefilm Markfilm Ncouraged Nørlum NotABrand Radiator Film Redia SquirrelWorks Tumblehead Unity Studio Wasabi FIlm Mål 3 At viden- og kompetenceniveauet i cross media-sektoren hæves, så der skabes grundlag for mere original og tværgående produktion. Resultatkrav Målemetode Opfølgning

8 Resultatkrav 3.1 Konsortiet skal arbejde for at cross media-sektoren får adgang til en mere kvalificeret arbejdskraft, samt at virksomhederne styrker sine forretningsmæssige kompetencer. Konsortiet indberetter halvårligt en kortlægning over kurser og efteruddannelser. Konsortiet kortlægger udbuddet af kurser og efteruddannelser, som er relevante for cross media-sektoren, og kommunikerer det til netværket. Opfølgning på resultatkrav 3.1 Shareplay har sammen med de strategiske projekter First Motion og NSSP kortlagt relevante uddannelser for målgruppen i Region Nord og Midt, samt kortlagt virksomhederne i de to regioner. Der foreligger en rapport, som beskriver dette arbejde. Shareplay er medarrangører på et forløb af efteruddannelse/masterclasses for manuskriptforfattere med fokus på det tværmediale. Første del af forløbet ligger i november 2011, mens anden del forventes afviklet i starten af Shareplay har desuden givet input til en tværmedial produceruddannelse, som forventes igangsat i 2012 under VIA. Input har været givet gennem møder og dialog med Martin Hansen, som er chefkonsulent hos VIA. Desuden kommunikeres Shareplay Sekretariatets og Konsortiets kortlægning over kurser og efteruddannelser i form af en søgbar kalender til netværksmedlemmerne. Den aktuelle kalender med kurser og efteruddannelser kan altid følges på: KASK projektet i VidenDjurs er stadig under etablering, og Shareplay følger løbende op med tilkendegivelser om samarbejde. Styrkelse af de forretningsmæssige kompetencer sker med udgangspunkt i erfaringerne fra vækstgruppemodellen. Dette kobles sammen med aktiviteterne under punkt 2.3. Resultatkrav 3.2 Konsortiet kortlægger relevant viden fra forskningsverdenen og kommunikerer det aktivt til netværkets medlemmer. Der formidles viden fra minimum ni forskellige forskningsprojekter (1-2 Konsortiet fremsender pr. 1. juni 2011 sin kortlægning over forskningsverdenen. Derudover indberetter konsortiet halvårligt dokumentation for formidling af forskning til netværket.

9 halvårligt). Opfølgning på resultatkrav 3.2 Første forskerprofil er profileret med en artikel på Shareplays netværksplatform, og der arbejdes på at få forskere til at blogge til Shareplay Netværket. ShareplayInsights er ligeledes iværksat: ShareplayInsights er video talks á minutters varighed der afsluttes med anbefalinger til netværket, som har fokus på, hvordan indholdet kan omsættes i en erhvervsmæssig virkelighed. Datoer: 15. November i Aalborg kl November i Aarhus kl (bliver måske en anden dato). to-tre forskere og to talere fra erhvervet Der har været konkret dialog med følgende forskere: Søren Pold (AU) Kim Halskov (AU) Tem Frank Andersen (AAU) Sune Klok Gudiksen (AAU) Claus Rosenstand (AAU) Grunden til den sure smiley er, at der endnu ikke er formidlet viden fra et forskningsprojekt til netværket. Det var programsat til at ske primo sommeren 2011, men dialogen med forskerne og afklaring af den korrekte form har været medvirkende til, at det ikke blev nået. I stedet er der nu igangsat et forløb i efteråret med to arrangementer, hvor der forventes at blive formidlet 4-6 forskningsprojekter til netværket. Formidlingen af disse sker i Shareplay Insights formatet. Den sure smiley forventes at blive konverteret til en glad smiley i løbet af efteråret med de aktiviteter, der allerede er iværksat. Resultatkrav 3.3 Konsortiet udvikler og faciliterer minimum otte offentligt tilgængelige seminarer eller konferencer. Pr. 1. september 2010 skal det første arrangement være afholdt. Derefter afvikler konsortiet minimum 1-2 arrangementer hvert halve år. Gerne i samarbejde med andre aktører. Konsortiet indberetter halvårligt en liste over afholdte arrangementer med tid, sted, tema og deltagere. Deltagere registreres som minimum med navn, adresse, branche, tlf.nr. og -adresse med henblik på senere evaluering. Konsortiet foretager løbende evaluering af deltagernes tilfredshed. Opfølgning på resultatkrav 3.3

10 Promus og Shareplay musik pitch - Aarhus 27. maj. I samarbejde med Promus og koblet til Spotfestivallen. Antal deltagere: 28 Tema: Samarbejde mellem musikere/komponister og indholdsproducenter. Arrangementet startede med et kort inspirationsindlæg og en panel introduktion samt debat mellem indholdsproducenterne. Shareplay hjalp med at identificere de indholdsproducerende deltagere, mens Promus lagde lokaler og forplejning til. Fremtidens sundhedssektor: Visuel. Fortællende. Interaktiv. Viborg 24.marts. I samarbejde med The Animation Hub Antal deltagere: 35 Tema: Præsentation af Cases og plenum diskussioner omkring og input til fokusområder for Shareplays fremtidige arbejde. Shareplay var initiativtager og tovholder på arrangementet og stod for proces, opfølgning og planlægning. Deltagerne blev identificeret og inviteret i samarbejde med The Animation HUB. Arrangementer i samarbejde med Headstart: Now is Digital juni, Aarhus Teater. Indlæg fra: Shailesh Rao (US) - Tronic Studios Tina Dickow (DK) - Musiker Simon Egenfeldt (DK) - Serious Games Paneldebat: Go Global, Stay Local med Johanne Bruun Rasmussen, Yuri Arcurs og Mads Rydahl Limo Taboi (KE) - Ushahidi Jigar Mehta (US) - #18DaysInEgypt Antal deltagere: 180 Shareplay sidder i styregruppen for Headstart og giver dermed direkte input til oplægsholdere og temaer, der bliver behandlet på arrangementerne. På Now is Digital var der især fokus på spilmekanikker og serious gaming samt de kollaborative aspekter inden for dokumentar, som solgte vores indholdsproducenters kompetencer overfor andre typer virksomheder og interessenter. Tronic Studios og Jigar Mehta viste endvidere banebrydende eksempler på, hvordan man kan kombinere indholdsproduktion med sociale medier og en stor grad af brugerinvolvering og - engagement. Desuden har Sekretariatet stået bag temaet Be Global stay local, som har været brugt på flere af Headstart arrangementerne med det formål at sætte fokus på virksomheder, der afsætter og tænker internationalt, men har sit udgangspunkt i de to regioner. Dette var også temaet for en panel debat på Now Is Digital. Sociale medier der forbinder på tværs af kampagner og platforme 24. august, Biffen i Aalborg. Indlæg fra: Rådet for Sikker Trafik, HugeLawn Software, Brainstorm CrossMedia Antal deltagere: 36 HugeLawn fortalte om anvendelsen af App s og spil inden for tværgående kampagner med sociale medier som det centrale. Brainstorm CrossMedia fremlagde måder at anvende video på inden

11 for sociale medier. Yderligere solgte Rådet for Sikker Trafik mange af vores indholdsproducenter kompetencer gennem visning af cases, hvori kreativ indholdsproduktion, viral historiefortælling og brugergenereret indhold var vigtige bestanddele. Social Learning 28. april, Filmbyen, Aarhus. Indlæg fra Grundfos, PlayConsulting, LommeFilm Antal deltagere: 92 Grundfos fortalte om deres brug af sociale medier i relation til læring og efteruddannelse i den globale koncern. PlayConsulting gav en introduktion til, hvad det er, spil kan, og hvorfor det er en medie -og underholdningsplatform, der bliver taget mere og mere seriøst og inddrages ved læring. LommeFilm ved Martin Spenner fremlagde mulighederne for at skabe læring og engagement gennem brug af video og videofortællinger med mobiltelefonen som omdrejningspunkt. Informationsvisualisering 31.marts, Lynfabrikken Aarhus. Peter Dalsgaard AU/CAVI, Wizarts-Inc, Spiir.dk, Kaas & Mulvad og bagom viral video: Chatroulette Love song. Antal deltagere: 64 Peter Dalsgaard fortalte om styrkerne ved informationsvisualisering og animation til at forklare komplekse problemstillinger og berige fakta med mere følelses- og oplevelsesmæssige elementer. Wizarts-Inc fremlagde deres arbejde for at visualisere viden og medarbejderbevægelse i organisationen hos Vestas. Spiir.dk gav indblik i deres løsning af visualisering af privatøkonomi, og hvordan interaktive grafiske elementer kan skabe overblik over en mere dynamisk forståelse for ellers informationstungt indhold. Slutteligt gav skaberne af den virale video Chatroulette Love Song indblik i deres overvejelser omkring, hvilke mekanikker der skal til for at skabe en video med viral effekt på internettet gennem sociale medier. Evalueringsskemaer for Cross Media Dagene i Aarhus, Viborg og Aalborg er desuden vedhæftet som bilag. Det samme er evalueringen af Now Is Digital konferencen. Mål 4 At der skabes international opmærksomhed om den regionale cross media-sektors produkter og arbejdspladser Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 4.1 Cross Media-netværket skal have information og rådgivning om internationale samarbejdsrelationer og markeder. Konsortiet indberetter halvårligt resultaterne (kontaktpersoner mv.) af den internationale afdækning. Derudover indberetter konsortiet

12 Konsortiet skal løbende afdække mulige internationale partnere og afsætningsmarkeder og formidle det til de relevante aktører i Cross Media netværket. Denne formidling skal være påbegyndt den 1. marts halvårligt dokumentation for formidling til Cross Media-netværket. Første gang den 1. marts Opfølgning på resultatkrav 4.1 En European Media Innovation Managers workshop faciliteret af Shareplay under Nordisk Panorama ultimo september skal være med til at kickstarte nye internationale samarbejdsrelationer. se 4.2. Desuden er Sekretariatslederen inviteret ind som medlem af Power To The Pixels tænketank den 14. oktober. Tænketanken består af nogle af de førende producenter af tværmediale koncepter i verden samt ledere af medie innovations tiltag i Europa. Resultatkrav 4.2 Der skal være 1-2 internationalt orienterede netværksarrangementer om året, fx Cine Regios årsmøde i Konsortiet indberetter halvårligt en status for planlægning og afholdelse af internationale netværksarrangementer. Opfølgning på resultatkrav 4.2 Shareplay deltog i Cartoon Finance i Viborg i slutningen af juni. Cartoon Finance beskæftiger sig med finansiering af animationsproduktioner og universer, og Shareplay præsenterede Shareplay satsningen foran 100 tilhørere fra hele Europa. Desuden fremlagde Shareplay en case fra projektet First Motion og fremlagde Shareplays tilgange til forretningsudvikling. En tilgang hvor samarbejdet med Væksthusene tænkes koblet med udviklingen og udbygningen af virksomhedernes IP er og medievalg (se Resultatkrav 2.3).x$ Der afholdes Virtuel Workshop med en række Europæiske Media Innovation Managers under Nordisk Panorama Filmfestivalen i år med det formål at diskutere etableringen af et europæisk netværk. Netværket har fokus på deling af erfaringer og cases mellem projektledere af medie innovationsprojekter som ligner Shareplay. Der er lagt en to-delt plan, hvor første del er at etablere netværket på projektleder niveau, og når det er etableret, så er del to at få virksomheder fra de forskellige organisationer til at mødes med det formål at understøtte Resultatkrav 4.1 yderligere. Shareplay er igangsættere og tovholder på netværket, men tanken er fremadrettet, at organiseringen af netværket skal skifte mellem medlemmerne, og det er skal foregå efter en åben model med en meget flad struktur.

13 Mål 5 At Cross Media-satsningens aktiviteter og resultater bliver kendt i både erhvervsmæssige og politiske målgrupper, samt at der skabes synergi med strategiske partnere. Resultatkrav Målemetode Opfølgning Resultatkrav 5.1 Konsortiet formidler Cross Mediasatsningens aktiviteter bredt både fagligt og geografisk, og satsningens erfaringer og succeshistorier skal formidles gennem aktiv brug af pressemeddelelser, websites, seminarer o.l. Pr. 1. juni 2012 skal kendskabet til Cross Media-satsningen være minimum 50 % i den primære målgruppe (jf. Film og nye medier analyse af erhvervspotentialet i Region Midtjylland og Region Nordjylland, Damvad 2008) Konsortiet indberetter halvårligt en status på fremdriften af kommunikationsstrategien. Målet om et kendskab på 50 % indgår i midtvejsevalueringen i 2012 (se punkt 3: Overvågning af initiativets fremdrift) Resultatkrav 5.1 Kommunikation via nyhedsbreve, blogposts, twitter og facebook samt website. Der er igangsat nye blog aktiviteter på Shareplays netværksplatform - heriblandt ugens profil indlæg, hvor forskellige medlemmer af netværket præsenteres. Denne opgave håndteres primært af agenterne. Shareplay har holdt oplæg om gamification som et middel til at skabe brugerengagement hos Trademark Future Lounge i Aalborg. Shareplay har holdt oplæg i forbindelse med opstart af tværregionalt biblioteksprojekt, der har sit udgangspunkt i Aalborg og faciliteres af Ph.d. studerende Sune Godiksen fra Invio. Grunden til den mellemfornøjede smiley er, at den eksterne kommunikationsindsats omkring satsningen ikke har været tilfredsstillende det første halvår af Dette vil blive opjusteret i efteråret Resultatkrav 5.2 Cross Media-satsningen skal skabe synergi med nationale og regionale erhvervsmæssige indsatser, fx Den Vestdanske Filmpulje, Oplevelseszonerne, MMEx, Headstart og Dream Konsortiet indberetter halvårligt en status på udviklingen af strategiske partnerskaber (møder, samarbejdsaftaler o.l.).

14 Games samt beslægtede brancher såsom turisme og oplevelseserhverv. Målet er at etablere minimum seks formaliserede partnerskaber (fire i løbet af det første år), som kan bidrage til Cross Media-satsningens faglige og geografiske rækkevidde. Opfølgning resultatkrav 5.2 Samarbejder Shareplay arrangerer Pixel Jam 2011 sammen med SNYK, DJBFA, Wundergrund, First Motion, New Danish Screen, Computerspilzonen og Producentforeningen. Shareplay er vært for arrangementet i år og overordnet tovholder på samarbejdet med parterne. GamesBusiness Shareplay har været partner på GamesBusiness konferencen i Aalborg den 15. september med internationale talere omkring forretningen inden for computerspilsbranchen. BrainsBusiness var tovholder på konferencen, og Shareplay har støttet med kontante midler og givet input til talere. GamesBusiness konferencen er ikke medtaget i denne resultatafrapportering, da den først er afholdt efter deadline. Møder og dialog (nye) BrainsBusiness SNYK, DJBFA, Wundergrund

15 6.1 Opfølgning på Økonomi Det afregnede forbrug viser stadig et underforbrug i forhold til budgettet på de fleste udgiftsposter for Det er dog mindre end tidligere og der forventes at budgettet for 2011 stadig er retvisende. Region Nordjylland har indtil nu haft en kritisabel lang reaktionstid fra der er blevet anmodet om udbetaling til den har forelagt. De strategiske midler er ikke beskrevet i denne statusrapport, da de udbetales direkte til de strategiske projekter, og det er de strategiske projekters budgetter og regnskaber, som regionerne udbetaler og vurderer på baggrund af. Der er ikke vedlagt nogle kopier af afrapportering til Ebst, da der ikke afrapporteres endnu. TABEL 1 - DET AKTUELLE BUDGET Udgiftsbudget Udgiftsbudget (i 1000 kr.) Total Cross Media-sekretariat Cine-Regio værtskab Konsulentydelser Andre udgifter Netværksaktiviteter og kommunikation Styregruppe Evaluering Total Pulje (regionale midler) Strategisk udviklingskapital Total Pulje (EU-midler) Total Cross Media pulje

16 Finansieringsbudget Resultatkontrakten er baseret på følgende finansiering: Finansiering (i 1000 kr.) Total Region Midtjylland Region Nordjylland EU Total TABEL 2 - AFREGNET FORBRUG Nedenstående skema viser midlerne forbrugt i Sekretariatet Udbetalingsregnskab Oplysninger om afregnet forbrug pr. 1. september 2011 Udbetalinger År 2010 År 2011 ÅR 2012 ÅR 2013 Total Cross Mediasekretariat ,868,633 Cine-Regio værtskab ,198,400 Konsulentydelser ,402 Andre udgifter Netværk og kommunikation ,027 Styregruppe 9, ,402 Evaluering Total 1,943,361 1,817, ,760,864 Nedenstående skema viser midlerne udbetalt fra Regionerne til Sekretariatet. Finansieringsbudget Resultatkontrakten er baseret på følgende finansiering: Finansiering (i 1000 kr.) Total Region Midtjylland Region Nordjylland Total

17 7.0 Bilag Bilag 1 Evalueringer fra Cross Media dage i Aarhus, Viborg og Aalborg Cross Media Dage - Aarhus 2011.pdf Cross Media Dage - Viborg 2011.pdf Cross Media Dage - Aalborg 2011.pdf Bilag 2 Referat fra Morgendagens Sundhedssektor Referat_MorgendagensSundhedssektor_ _v1.02.pdf Bilag 3 First Motion rapport omkring Value Chains and Business Models. FirstMotion_Report.pdf (filen har af en eller anden grund negative farver) Rapporten kan også læses med rigtig farvesætning her:

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: Journal nr: Kontraktens parter. Resumé Resultatkontrakt Vedrørende Cross Media Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09 Kontraktens parter Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø EAN-nr: 5 798 003 281 643 Kontaktperson:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09. Kontraktens parter. Resumé

Resultatkontrakt. Vedrørende. Cross Media. Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09. Kontraktens parter. Resumé Resultatkontrakt Vedrørende Cross Media Periode: 01.03.2010-28.2.2013 Journal nr: 1-33-76-23-3-09 Kontraktens parter Region Nordjylland Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø EAN-nr: 5 798 003 281 643 Kontaktperson:

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2014. Projekt CenSec Innovationsnetværk (en forlængelse af Projekt CenSec - Klyngeudvikling)

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2014. Projekt CenSec Innovationsnetværk (en forlængelse af Projekt CenSec - Klyngeudvikling) Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2014 Projekt CenSec Innovationsnetværk (en forlængelse af Projekt CenSec - Klyngeudvikling) 10. juli 2012-31. august 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-2-13 Kontraktens

Læs mere

Forlængelse af CrossMedia/Shareplay sekretariatet

Forlængelse af CrossMedia/Shareplay sekretariatet Forlængelse af CrossMedia/Shareplay sekretariatet RESUMÉ Stamdata Journalnummer: Ansøger: Indsatsområde Fokusområde: 2011-132804 Filmby Århus Stærke Erhvervssamarbejder Netværk Formål og effekt CrossMedia-indsatsen

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA)

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA) Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business ReUse Waste Ressources Aarhus (REWARA) Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763 850 Kontaktperson: Christian

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus [1. marts 2009 28. februar 2011] Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt Vedrørende EnergiTEKmidt 1. december 2008 31. december 2010 Journalnummer: 1-30-76-5-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Opfølgning. Resultatkontrakt. Vedrørende EnergiTEKmidt. 1. december december 2010 Journalnummer: Kontraktens parter.

Opfølgning. Resultatkontrakt. Vedrørende EnergiTEKmidt. 1. december december 2010 Journalnummer: Kontraktens parter. Opfølgning Resultatkontrakt Vedrørende EnergiTEKmidt 1. december 2008 31. december 2010 Journalnummer: 1-30-76-5-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [11. september 2008-1. august 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-9-08 Kontraktens parter Region: Operatør: Region

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts KLYNGEmidt Vækst via Visualisering. 1. september december 2013 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts KLYNGEmidt Vækst via Visualisering. 1. september december 2013 Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2013 KLYNGEmidt Vækst via Visualisering 1. september 2011 31. december 2013 Journalnummer: 1-33-76-21-4-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Vækst via Visualisering

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Vækst via Visualisering Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2013 KLYNGEmidt Vækst via Visualisering 1. september 2011 31. december 2013 Journalnummer: 1-33-76-21-4-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM)

Læs mere

Cross Media-satsningen: opgaver, organisering og økonomi. 1. Baggrund. 2. Formål med erhvervssatsningen på Cross Media

Cross Media-satsningen: opgaver, organisering og økonomi. 1. Baggrund. 2. Formål med erhvervssatsningen på Cross Media Regionshuset Viborg Cross Media-satsningen: opgaver, organisering og økonomi Oplevelsesøkonomi og Landdistrikter Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dette

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt. [13. oktober februar 2012] Journalnummer:

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt. [13. oktober februar 2012] Journalnummer: Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt [13. oktober 2008 28. februar 2012] Journalnummer: 1-33-76-22-19-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt. ECOMOTION Demonstrationsprojekt for køretøjer med metanol som brændstof

Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt. ECOMOTION Demonstrationsprojekt for køretøjer med metanol som brændstof Opfølgning 1. september 2010 Resultatkontrakt Vedrørende ECOMOTION Demonstrationsprojekt for køretøjer med metanol som brændstof 1. januar 2010 30. juni 2012 Journalnummer: 1-33-76-24-4-09 Kontraktens

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt - Netværksinitiativ. 1. januar december Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt - Netværksinitiativ. 1. januar december Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2010 KLYNGEmidt - Netværksinitiativ 1. januar 2009-31. december 2012 Journalnummer: 1-33-76-23-55-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional

Læs mere

Center for Energiteknologier på AU Herning (tidligere AU-HIH) - Erhvervsudvikling indenfor el-relaterede energiteknologier

Center for Energiteknologier på AU Herning (tidligere AU-HIH) - Erhvervsudvikling indenfor el-relaterede energiteknologier Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Center for Energiteknologier på AU Herning (tidligere AUHIH) Erhvervsudvikling indenfor elrelaterede energiteknologier 1. januar 2011 til 31. december

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Entreprenørskab i VIA s Uddannelser 1. august december 2013 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Entreprenørskab i VIA s Uddannelser 1. august december 2013 Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2012 Vedrørende Entreprenørskab i VIA s Uddannelser 1. august 2011 31. december 2013 Journalnummer: Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt Accelerator 16. januar

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt Accelerator 16. januar Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2010 Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt Accelerator 16. januar 2009 31. august 2012 Journalnummer: 1-33-76-21-18-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland

Læs mere

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer. Cirkulær Byinnovation. 1. Oplysninger om ansøger

Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer. Cirkulær Byinnovation. 1. Oplysninger om ansøger Ansøgningsskema til Region Midtjyllands initiativer og programmer Cirkulær Byinnovation 1. Oplysninger om ansøger Navn, Adresse, Kontaktperson, tlf, mailadr, CVR nr. CLEAN NAVITAS Inge Lehmannsgade 10

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Konceptudvikling Food Universe 1.1.2013 31.12.2014 Journalnummer: 1-33-76-23-15-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010.

Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010. Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010. Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 31. marts 2015. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Avanceret 3D projektion 07.09.10. [01.06.2010-31.05.2011] Journalnummer: 1-33-76-23-5-10. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende Avanceret 3D projektion 07.09.10. [01.06.2010-31.05.2011] Journalnummer: 1-33-76-23-5-10. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Avanceret 3D projektion 07.09.10 [01.06.2010-31.05.2011] Journalnummer: 1-33-76-23-5-10 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Kapitalformidling til vækstpotentielle iværksættere og virksomheder i region Midtjylland

Resultatkontrakt. Vedrørende. Kapitalformidling til vækstpotentielle iværksættere og virksomheder i region Midtjylland Resultatkontrakt Vedrørende Kapitalformidling til vækstpotentielle iværksættere og virksomheder i region Midtjylland 1. december 2008-30. november 2010 Journalnummer: 1-33-76-21-17-08 Kontraktens parter

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Opstart af Danish Food Cluster Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Opstart af Danish Food Cluster Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Opstart af Danish Food Cluster 1.1.2014 31.12.2015 Journalnummer: 1151761813 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business REuse WAste Ressources Aarhus (REWARA)

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business REuse WAste Ressources Aarhus (REWARA) Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business REuse WAste Ressources Aarhus (REWARA) Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763 850 Kontaktperson: Christian

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus 1. marts 2009 28. februar 2011 (forlænget til 31. maj 2011) Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011 erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 1. maj 2011 Silkeborg Welcome UDDANNELSE & KOMPETENCE At lette nes modtagelse og integration af udenlandsk arbejdskraft samt at understøtte og

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2010 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1150761207 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] Resultatkontrakt Vedrørende [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] [1. september 2010 31. december 2011] Journalnummer: 1-33-76-23-25-09 Kontraktens

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Flexseniority En3karriere]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Flexseniority En3karriere] Resultatkontrakt Vedrørende [Flexseniority En3karriere] [1. september 2011 ultimo februar 2014 med aktivitets afslutning 31. august 2013] Journalnummer: 1-33-76-22-3-11 ESFM-11-0037 Kontraktens parter

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2013 Vedrørende Innovation i folkeskolen 16. september 2011 31. august 2014 Journalnummer: 1337622811 Kontraktens parter : Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Livsstil klyngeinitiativ ved Udviklingscenter for Møbler og Træ

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Livsstil klyngeinitiativ ved Udviklingscenter for Møbler og Træ Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2010 KLYNGEmidt Livsstil klyngeinitiativ ved Udviklingscenter for Møbler og Træ 4. januar 2010 31. december 2012 Journalnummer: 1-33-76-21-2-10 Kontraktens

Læs mere

Opfølgning pr. 1.september 2009

Opfølgning pr. 1.september 2009 Opfølgning pr. 1.september 2009 Vedrørende Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt 1. august 2007 31. december 2009 Journalnummer: 1-01-76-15-07 Kontraktens parter Bevillingsgiver: Region Midtjylland (RM)

Læs mere

Annoncering efter operatør til initiativet Innovationsdrevet vækst hos virksomheder, der leverer til sundheds- og velfærdsområdet

Annoncering efter operatør til initiativet Innovationsdrevet vækst hos virksomheder, der leverer til sundheds- og velfærdsområdet Regionshuset Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 www.regionmidtjylland.dk Annoncering efter operatør til initiativet Innovationsdrevet vækst hos virksomheder, der leverer

Læs mere

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008 Konsortium: KompetenceCenter Silkeborg Opfølgning iht. resultatkontrakt november 2008 Udfyldt af Lead-Partner: Silkeborg Handelsskole Dato: 27. november 2008 Nedenstående skema udfyldes som et led i den

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen]

Resultatkontrakt. Vedrørende. [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] Resultatkontrakt Vedrørende [Sund fastfood med afsæt i dansk madkultur et regionalt vækstprojekt under Madkulturzonen] [1. september 2010 30. juni 2012] Journalnummer: 1-33-76-23-25-09 Kontraktens parter

Læs mere

Resultatkontrakt/opfølgning

Resultatkontrakt/opfølgning Resultatkontrakt/opfølgning 02.2014 Vedrørende Hold Fast 01.01.2010 28.02.2014 Journalnummer: 1-33-70-2-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Avanceret 3D projektion 29.07.2010. [01.06.2010-31.05.2011] Journalnummer: 1-33-76-23-5-10. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende Avanceret 3D projektion 29.07.2010. [01.06.2010-31.05.2011] Journalnummer: 1-33-76-23-5-10. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Avanceret 3D projektion 29.07.2010 [01.06.2010-31.05.2011] Journalnummer: 1-33-76-23-5-10 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Kapitalformidling til vækstpotentielle iværksættere og virksomheder i region Midtjylland

Resultatkontrakt. Vedrørende. Kapitalformidling til vækstpotentielle iværksættere og virksomheder i region Midtjylland Resultatkontrakt Vedrørende Kapitalformidling til vækstpotentielle iværksættere og virksomheder i region Midtjylland 1. december 200831. januar 2011 Journalnummer: 13376211708 Kontraktens parter Region

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts juni Journalnummer: Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts juni Journalnummer: Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts KLYNGEmidt - Netværksinitiativ. 1. januar december Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts KLYNGEmidt - Netværksinitiativ. 1. januar december Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2010 KLYNGEmidt - Netværksinitiativ 1. januar 2009-31. december 2011 Journalnummer: 1-33-76-23-55-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt/opfølgning

Resultatkontrakt/opfølgning Resultatkontrakt/opfølgning 03.2013 Vedrørende Hold Fast 01.01.2010-28.02.2013 Journalnummer: 1-33-70-2-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Huset Venture Ikast-Brande Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende Huset Venture Ikast-Brande Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Huset Venture Ikast-Brande 01.02.08 31.08.09. Journalnummer: 1-33-76-123-07 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Udviklingen af MCH TimeWorld. 1. maj december 2013 Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende Udviklingen af MCH TimeWorld. 1. maj december 2013 Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Udviklingen af MCH TimeWorld 1. maj 2011 31. december 2013 Journalnummer: 1-33-76-23-14-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2015. Udviklingsomkostninger ifm. etablering af Dansk Produktions Univers

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september 2015. Udviklingsomkostninger ifm. etablering af Dansk Produktions Univers Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2015 Udviklingsomkostninger ifm. etablering af Dansk Produktions Univers 1. Januar 2014-31. december 2016 Journalnummer: 1-33-76-24-2-13 Kontraktens parter

Læs mere

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008

Opfølgning iht. resultatkontrakt KOMPETENCEmidt november 2008 Konsortium: Kompetencecenter Compass Opfølgning iht. resultatkontrakt november 2008 Udfyldt af Lead-Partner: Kirsten Johannsen Dato: 26.11.2008 Nedenstående skema udfyldes som et led i den løbende opfølgning

Læs mere

Resultatkontrakt. Slutrapport KLYNGEmidt Vækst via Visualisering. 1. september december 2014 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Slutrapport KLYNGEmidt Vækst via Visualisering. 1. september december 2014 Journalnummer: Resultatkontrakt Slutrapport KLYNGEmidt Vækst via Visualisering 1. september 2011 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional Udvikling

Læs mere

Opfølgning 1. marts 2013. Resultatkontrakt. Vedrørende. CleanTEKmidt. 1. august 2011 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-2-11

Opfølgning 1. marts 2013. Resultatkontrakt. Vedrørende. CleanTEKmidt. 1. august 2011 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-2-11 Opfølgning 1. marts 2013 Resultatkontrakt Vedrørende CleanTEKmidt 1. august 2011 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-2-11 Region: Region Midtjylland (RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800

Læs mere

Resultatkontrakt/opfølgning 09.2010

Resultatkontrakt/opfølgning 09.2010 Resultatkontrakt/opfølgning 09.2010 Vedrørende Hold Fast 01.01.2010-28.02.2013 Journalnummer: 1-33-70-2-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010.

Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010. Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010. Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business nedrivning af huse (Genbyg Skive) 1. august 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-12

Resultatkontrakt. Vedrørende. Rethink Business nedrivning af huse (Genbyg Skive) 1. august 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-12 Resultatkontrakt Vedrørende Rethink Business nedrivning af huse (Genbyg Skive) 1. august 2013 31. december 2014 Journalnummer: 1-33-76-21-4-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [1. maj 2009 30. april 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-15-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Det virtuelle studentervæksthus. 1. januar 2008 28. februar 2010 Journalnummer: 1-33-76-21-3-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Det virtuelle studentervæksthus. 1. januar 2008 28. februar 2010 Journalnummer: 1-33-76-21-3-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende 1. januar 2008 28. februar 2010 Journalnummer: 1-33-76-21-3-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende

Resultatkontrakt. Vedrørende Resultatkontrakt Vedrørende Udbud af forløb ved Aarhus Universitet, der skal introducere studerende til højtuddannedes jobfunktioner i små og mellemstore virksomheder - delaktivitet under projekt Markedsplads

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar 2012-31. december 2014. Journalnummer: 1-33-70-7-12. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Midtjysk Iværksætterfond 1. januar 201231. december 2014 Journalnummer: 13370712 Kontraktens parter Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5

Læs mere

Cross Media (Shareplay)

Cross Media (Shareplay) Vækstforum Nordjylland Cross Media (Shareplay) Rapport Oktober 2011 COWI A/S Parallelvej 2 2800 Kongens Lyngby Telefon 45 97 22 11 Telefax 45 97 22 12 wwwcowidk Vækstforum Nordjylland Cross Media (Shareplay)

Læs mere

Resultatkontrakt Opfølgning 1. marts 2014

Resultatkontrakt Opfølgning 1. marts 2014 Resultatkontrakt Opfølgning 1. marts 2014 Vedrørende [Internationalisering af midtjyske virksomheder ] [1 marts 2013 30. november 2014] Journalnummer: 1-33-76-2-11 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Netværksinitiativ. 1. januar december Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. september KLYNGEmidt Netværksinitiativ. 1. januar december Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. september 2011 KLYNGEmidt Netværksinitiativ 1. januar 2009-31. december 2012 Journalnummer: 1-33-76-23-55-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland (RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010.

Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010. Resultatkontrakt Flere og bedre studerende på elektronikingeniøruddannelsen Oktober 2008 ultimo 2010. Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Konceptudvikling Food Universe Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Konceptudvikling Food Universe 1.1.2013 31.12.2014 Journalnummer: 1-33-76-23-15-12 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fremtidens interaktive stol 1/1 2011-1/5 2012. Journalnummer: 1-33-76-23-1-11. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fremtidens interaktive stol 1/1 2011-1/5 2012. Journalnummer: 1-33-76-23-1-11. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens interaktive stol 1/1 2011 1/5 2012 Journalnummer: 1337623111 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5 798

Læs mere

Velkommen. More.Creative infomøde!

Velkommen. More.Creative infomøde! Velkommen More.Creative infomøde! Agenda Velkomst Hvorfor More.Creative? Formål med mødet Om More.Creative Q&A Mulighed for projektsparring Hvorfor More.Creative? De kreative erhverv rummer et stort potentiale

Læs mere

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen. 16. september august 2014 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Opfølgning pr. 1. marts 2013 Vedrørende. Innovation i folkeskolen. 16. september august 2014 Journalnummer: Resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2013 Vedrørende Innovation i folkeskolen 16. september 2011 31. august 2014 Journalnummer: 1337622811 Kontraktens parter : Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Netværk Limfjorden på vej mod 2010. Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1-15-0-76-12-07. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Netværk Limfjorden på vej mod 2010 Januar 2009 december 2012 Journalnummer: 1150761207 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 Eannr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus. [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Studenterhus Århus. [1. marts februar 2011] Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Studenterhus Århus [1. marts 2009 28. februar 2011] Journalnummer: 1-33-76-23-4-08 Kontraktens parter Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014 Journalnummer: 1152761008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Regionalt-statsligt Program for grønne forretningsmodeller. [1. december december 2015]

Resultatkontrakt. Vedrørende. Regionalt-statsligt Program for grønne forretningsmodeller. [1. december december 2015] Opfølgning pr. 1. september 2014 på Resultatkontrakt Vedrørende Regionalt-statsligt Program for grønne forretningsmodeller [1. december 2013 31. december 2015] 1-33-87-4-13 Kontraktens parter Region: Region

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt. 1. august december 2009 Journalnummer:

Resultatkontrakt. Vedrørende. Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt. 1. august december 2009 Journalnummer: Resultatkontrakt Vedrørende Virksomhedsudviklingsprogram VÆKSTmidt 1. august 2007 31. december 2009 Journalnummer: 1-01-76-15-07 Kontraktens parter Bevillingsgiver: Region Midtjylland (RM) Regional Udvikling

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-20-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 13376222008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg. Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015. Journalnummer: 1-33-76-23-2-10

Resultatkontrakt. Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg. Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015. Journalnummer: 1-33-76-23-2-10 Resultatkontrakt Vedrørende INNOX Healthcare 01.012014 31.10.2015 Journalnummer: 1337623210 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr: 5 798

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar juni Journalnummer: Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Midtjysk Iværksætterfond. 1. januar juni Journalnummer: Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Midtjysk Iværksætterfond 1. januar 2012-30. juni 2015 Journalnummer: 1-33-70-7-12 Kontraktens parter Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft. JOBmidt Resultatkontrakt Vedrørende Modtagelse og fastholdelse af udenlandsk arbejdskraft JOBmidt [15. september 2008 31. august 2011] Journalnummer: 13376221208 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM)

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter.

Resultatkontrakt. Vedrørende. Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014. Journalnummer: 1-15-2-76-10-08. Kontraktens parter. Resultatkontrakt Vedrørende Enterprise Europe Network 01/01/2013 31/12/2014 Journalnummer: 1152761008 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Eannr:

Læs mere

Bilag 5A: Fælles nordjysk platform for sundheds- og velfærdsinnovation

Bilag 5A: Fælles nordjysk platform for sundheds- og velfærdsinnovation Bilag 5A: Fælles nordjysk platform for sundheds- og velfærdsinnovation Hovedaktivitet 1. Virksomheds udvikling Et helt centralt element i at skabe bedre betingelser for udvikling handler om at skabe overblik

Læs mere

Resultatkontrakt. Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg. Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015. Journalnummer: 1-33-76-23-2-10

Resultatkontrakt. Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg. Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015. Journalnummer: 1-33-76-23-2-10 Resultatkontrakt Vedrørende INNO-X Healthcare 01.01-2014 31.10.2015 Journalnummer: 1-33-76-23-2-10 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08. Kontraktens parter

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08. Kontraktens parter Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende 1. marts 2012 30. juni 2014. Journalnummer: 1-33-76-22-19-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Beskæftigelsesfremme for ADHD ramte i Randers-området. [ ] Journalnummer: ESFM

Resultatkontrakt. Vedrørende. Beskæftigelsesfremme for ADHD ramte i Randers-området. [ ] Journalnummer: ESFM Resultatkontrakt Vedrørende Beskæftigelsesfremme for ADHD ramte i Randers-området [1.1.2008 31.8.2013] Journalnummer: 1-33-76-124-07 ESFM-07-0005 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional

Læs mere

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 15. november 2011

erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 15. november 2011 erhvervsilkeborg - Opfølgning på samarbejdsaftale 2011 pr. 15. november 2011 TV/PF 15.11. 2011 Silkeborg Welcome UDDANNELSE & KOMPETENCE At lette virksomhedernes modtagelse og integration af udenlandsk

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fremtidens landsby Projekt: Fremtidens Ulbjerg Lynderup område

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fremtidens landsby Projekt: Fremtidens Ulbjerg Lynderup område Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Fremtidens Ulbjerg Lynderup område Kontraktens start: Dato for seneste underskrift Kontraktens slut: 1. juli 2013 Journalnummer: 1-33-76-23-5-09

Læs mere

Region Midtjylland har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsstyrelsen om at fremme Grønne Industrielle Symbiosesamarbejder mellem virksomheder i

Region Midtjylland har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsstyrelsen om at fremme Grønne Industrielle Symbiosesamarbejder mellem virksomheder i Region Midtjylland har indgået en samarbejdsaftale med Erhvervsstyrelsen om at fremme Grønne Industrielle Symbiosesamarbejder mellem virksomheder i regionen. Initiativet er en fortsættelse af et pilotprojekt

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. JOBmidt. [13. oktober august 2011] Journalnummer:

Resultatkontrakt. Vedrørende. Fastholdelse af udenlandske studerende. JOBmidt. [13. oktober august 2011] Journalnummer: Resultatkontrakt Vedrørende Fastholdelse af udenlandske studerende JOBmidt [13. oktober 2008 31. august 2011] Journalnummer: 1-33-76-22-19-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional

Læs mere

Udøvelse af lokal erhvervsservice og -udvikling i henhold til Erhvervsfremmeloven.

Udøvelse af lokal erhvervsservice og -udvikling i henhold til Erhvervsfremmeloven. PARTNERSKABSAFTALE Mellem Faxe Kommune Adr Adr Og Business Faxe Industrivej 2 4683 Rønnede Om Udøvelse af lokal erhvervsservice og -udvikling i henhold til Erhvervsfremmeloven. 1 PRÆAMBEL 3 1 FORMÅL 3

Læs mere

Opfølgning 1. marts 2011. Resultatkontrakt. Vedrørende Udvikling af Ringkøbing-Skjern Biogasmodellen

Opfølgning 1. marts 2011. Resultatkontrakt. Vedrørende Udvikling af Ringkøbing-Skjern Biogasmodellen Opfølgning 1. marts 2011 Resultatkontrakt Vedrørende Udvikling af Ringkøbing-Skjern Biogasmodellen 1. marts 2009 31. december 2011 Journalnummer: 1-30-76-6-10 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland

Læs mere

Opfølgning på Resultatkontrakt 1. marts 2009

Opfølgning på Resultatkontrakt 1. marts 2009 Opfølgning på Resultatkontrakt 1. marts 2009 Sæsonforlængelse frem mod helårsturisme i Midtjylland 01.01.08 31.12.09 Journalnummer: 1 33 76 23 29 08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional

Læs mere

Resultatkontrakt/opfølgning

Resultatkontrakt/opfølgning Resultatkontrakt/opfølgning 03.2011 Vedrørende Hold Fast 01.01.2010-28.02.2013 Journalnummer: 1-33-70-2-09 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg

Læs mere

Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg

Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg Opfølgning pr. 31. marts 2015 1. Redegørelse for projektets fremdrift, herunder mål og resultatkrav Projektet udvikler sig fortsat positivt. Klyngen har netop

Læs mere

Slutafrapportering februar 2013

Slutafrapportering februar 2013 Slutafrapportering februar 2013 Vedrørende Center for Energiteknologier på AUHIH Erhvervsudvikling indenfor elrelaterede energiteknologier 1. januar 2011 til 31. december 2012 Journalnummer: 130763910

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modelprojekt: Landsbyfornyelse i Glyngøre, Durup og Nautrup

Resultatkontrakt. Vedrørende. Modelprojekt: Landsbyfornyelse i Glyngøre, Durup og Nautrup Resultatkontrakt Vedrørende Modelprojekt: Landsbyfornyelse i Glyngøre, Durup og Nautrup Kontraktens start: 5. august 2009 Kontraktens slut: 1. september 2012 Journalnummer: 1-30-76-20-07 Kontraktens parter

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende

Resultatkontrakt. Vedrørende Resultatkontrakt Vedrørende Fremtidens landsby Projekt: Den moderne landsby: Landsby 2.0 Stadil - Vedersø Kontraktens start: 14. april 2010 Kontraktens slut: 1. juli 2013 Journalnummer: 1-33-76-23-11-10

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende PLANET RANDERS [ ] Journalnummer: Kontraktens parter. Resumé

Resultatkontrakt. Vedrørende PLANET RANDERS [ ] Journalnummer: Kontraktens parter. Resumé Resultatkontrakt Vedrørende PLANET RANDERS [01.08.2010 01.08.2013] Journalnummer: 1-33-76-23-15-08 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland(RM) Regional Udvikling Skottenborg 26, 8800 Viborg Ean-nr:

Læs mere

Resultatkontrakt. Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.12.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07. Kontraktens parter. Resumè

Resultatkontrakt. Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.12.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07. Kontraktens parter. Resumè Resultatkontrakt Vedrørende Jobsløjfen 01.09.08 31.12.10. Journalnummer: 1-33-76-121-07 Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional Udvikling Skottenborg 26 8800 Viborg Ean-nr: 5 798 002 763

Læs mere

Opfølgning pr. 1. marts 2009 på resultatkontrakt

Opfølgning pr. 1. marts 2009 på resultatkontrakt Opfølgning pr. 1. marts 2009 på resultatkontrakt Vedrørende Ny veje til Vækst Oplevelsesbaseret forretningsudvikling [01.03.08 01.03.11] 1-33-76-23-6-08: Kontraktens parter Region: Region Midtjylland Regional

Læs mere

Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018

Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018 Regionshuset Viborg Regional Udvikling Annoncering efter operatør til Vækstforums initiativ More Creative i perioden 2016-2018 Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 7841 0000 kontakt@rm.dk

Læs mere

Partnerskabsaftale om entreprenørskab i uddannelserne Mellem

Partnerskabsaftale om entreprenørskab i uddannelserne Mellem Partnerskabsaftale om entreprenørskab i uddannelserne 2011-2013 Mellem, Via University College, og Region Midtjylland Indledning: Vores fremtidige konkurrenceevne styrkes af, at vi gennem vores uddannelsessystem

Læs mere

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø Dato 30. januar 2015

Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø Dato 30. januar 2015 Indstilling Til Aarhus Byråd via Magistraten Fra Borgmesterens Afdeling og Teknik og Miljø Dato 30. januar 2015 Evaluering af and+ og videreførelse i TAP Evaluering af det 3-årige Center for Arkitektur,

Læs mere

Operatør for Erhvervsrettet Vidensamarbejde med Shanghai

Operatør for Erhvervsrettet Vidensamarbejde med Shanghai Operatør for Erhvervsrettet Vidensamarbejde med Shanghai Der søges en offentlig institution eller offentlig juridisk enhed til at udvikle og drive et Erhvervsrettet Vidensamarbejde med Shanghai inden for

Læs mere