VELKOMMEN TIL DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY STRAND. I Harboøre Centeret den kl

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "VELKOMMEN TIL DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY STRAND. I Harboøre Centeret den 01-05-2010 kl. 10.00"

Transkript

1 VELKOMMEN TIL DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I GRUNDEJERFORENINGEN VEJLBY STRAND I Harboøre Centeret den kl

2 Nyt på generalforsamlingen En lille sang.

3 Kom, maj, du søde Kom, maj, du søde, milde gør skoven atter grøn og lad ved bæk og kilde violen blomstre skøn. Hvor ville jeg dog gerne, at jeg igen den så! Ak kære maj! Hvor gerne igen i marken gå. Du derfor smuk dig skynde, kom, kære maj, o kom! at snart vi kan begynde på marken vor springom. Men fremfor alt du mange violer tage med, og nattergalesange og kukkeren tag med! Overbeck/Mozart

4 Generalforsamling i Vejlby Strand Foreningens ordinære generalforsamling afholdes inden den 1. juli med følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Aflæggelse af foreningens regnskab 4. Indkomne forslag (der er ikke indkommet forslag) 5. Valg af medlemmer til bestyrelsen og suppleanter for disse (ikke relevant pga. ekstraordinær generalforsamling den , da der her blev valgt helt ny bestyrelse). 6. Valg af revisor 7. Eventuelt

5 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Valg af dirigent

6 Valg af dirigent Bestyrelsen forslår Henning Lisby Nielsen Andre forslag?

7 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Formandens beretning v/carsten

8 Formandens beretning v/carsten Formændenes beretning for grundejerforeningen Vejlby Strand.( Jørgen K. Jensen og Carsten Johansen) Jørgen: Der er afholdt 2 bestyrelsesmøder i årets løb. Det første møde blev afholdt i oktober måned, hvor følgende punkter blev behandlet. Konstituering af bestyrelse. Orientering vedr. møde med de andre grundejerforeninger og Lemvig Kommune ang. kloakering. Manglende kontingent fra medlemmer, disse sager blev sendt til sagfører. Nyhedsbrev til medlemmerne. Ændring af hjemmesiden. Nedklassificering af Vejlby Klitvejen Fuldmagten til bestilling af nøgler til postkasse-huset ligger hos kassereren, ekstra nøgler skal bestilles igennem Låseservice i Holstebro. Kommunen bedes rense kanalerne inden 1. november Møde med Entreprenør Vejlby ang. vedligehold af veje/stier og oprensning af grøfter Forslag fra advokaten ang. nye vedtægter På det andet bestyrelsesmøde blev følgende punkter behandlet. Indkommende forslag til ordinær generalforsamling blev gennemgået. Bestyrelse og suppelander, går af på den ekstraordinære generalforsamling d. 20 marts Årsregnskab blev godkendt og underskrevet. Budget for 2010 blev gennemgået og godkendt. Derudover er der brugt meget tid i årets løb på møder vedr. kloakeringen, men det er i store træk ved at være på plads. Der pågår stadig lidt finpudsning.

9 Formandens beretning Carsten: Efter den ekstraordinære generalforsamling, konstituerede den nye bestyrelse sig med Carsten som formand, Marlene som næstformand, Inger-Grethe som kasser, Alice som referent og Per som bestyrelsesmedlem. Den efterfølgende periode er gået med at sætte sig ind i de opgaver og udfordringer der er i det arbejde som ligger foran os, samt finde ud af hvad der er de vigtigste opgaver der skal løses. Da tiden frem mod generalforsamlingen er ret presset, har vi brugt energien på at få alt gjort klar til at denne kan afholdes den Regnskabet for 2009 er gennemgået, budgettet for 2010 er taget til efterretning, der er udarbejdet et budget for 2011, som fremlægges på generalforsamlingen. Hjemmesiden er opdateret og vil fremover være bestyrelsens samt medlemmernes talerør. Vi vil på generalforsamlingen fremlægge det som bestyrelsen vil arbejde med i det kommende år, og på den måde få generalforsamlingens opbakning til dette arbejde. Således beretningen for 2009/2010 Carsten Johansen

10 Godkendelse af formandens beretningen Kan beretningen godkendes?

11 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Info omkring dræn og kloak projektet V/ Bendt Bjergaard

12 Spildevandsplan Drænkloak Masterplan for Harboøreland Pumpelag Pumpe- og digelag i Harboøreland Grundejerforeningen Vejlby Klit Grundejerforeningen Vejlby Klitplantage Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Sletten

13 Luftfoto med et udsnit af Ferring Sø og Søndervese. Vandets grønne farve skyldes algevækst, som er resultatet af en stor belastning med fosfor. I venstre side ses Vesterhavet, som er meget klar.

14 Kopi af fotos fra kommunens spildevandsplan. Det handler om penge - rigtig mange penge. Illustrationen til højre viser udviklingen i kloakfondens kasse fra 2008 til 2014.

15 Uddrag af kommunens spildevandsplan Sommerhusområder i Harboøreland. I første halvdel af 2008 har Lemvig Kommune udarbejdet en Masterplan for Harboøreland, som er beskrevet på de nuværende forhold og problemstillinger samt opstiller løsningsforslag, tidsplan og økonomi herunder, hvem (kommune, kloakforsyning og ejere af fast ejendom i Harboøreland) der skal finansiere de enkelte elementer til gennemførelse af masterplanen. Et af forholdene i masterplanen er, at rensningen af spildevandet i de drænkloakerede sommerhusområder (Vrist, Vejlby og Påkær-Lilleøre) ikke fungerer. Det kan kun komme til at fungere ved en egentlig spildevandskloakering. De enkelte ejere skal etablere stikledning på egen grund frem til skelbrønd eller pumpestation. Udgiften vil være variabel og i hovedparten af tilfældene for den enkelte ejer ligge i intervallet kr. ekskl. moms. Kloakeringen af sommerhusområderne betyder, at kloakforsyningen ikke længere har brug for drænkloakken. Derfor tilbydes grundejerforeningerne at overtage drænkloakken. Dette kræver, at der etableres et lag og vedtægter, som formentlig kan indarbejdes i grundejerforeningens vedtægter. Kommunen vil afholde møder med grundejerforeningerne for at drøfte fremtiden for drænkloakken. Da restlevetiden af drænsystemet ikke er stor, anbefales det grundejerne at få etableret et nyt drænsystem. Det skal have større udbredelse og kapacitet end det eksisterende, så der tages højde for de forventede klimaforandringer. Hvis det etableres samtidigt med kloakeringen, vil kloakforsyningen og grundejerne kunne opnå en samlet besparelse på ca. 2 mio. kr.

16 Hvad har vi så gjort??? Vi har set dette som et stort problem, og har pænt sagt Nej Tak, og har foreslået at kommunen kunne fortsætte driften af den gamle ledning, bl.a. for at sikre, at områderne ikke oversvømmes. Vi har derfor gjort indsigelser mod kommunens forslag til tillæg til spildevandsplanen, og vi har fremsat en lang række kritikpunkter af kommunens behandling af sagen. Vi har desuden undersøgt en række forhold ved det der tidligere hed Miljøstyrelsen nu - By- og Landskabsstyrelsen. Vi har afholdt en række møder med repræsenter for administrationen i Teknisk Forvaltning, og vi har som noget lidt specielt også holdt hele 3 møder med politikerne i Teknisk Udvalg. Vores indsigelser bygger på en minutiøs gennemgang af alle sagsakter helt tilbage fra ca , hvor man begyndte at drøfte spørgsmål om kloakering og eller dræning med etablering af nedsivning, og vi har haft aktindsigt i alle kommunens sagsakter. En del af vores kritik bygger også på, at kommunen ikke hidtil har gjort tilstrækkeligt for at sikre områderne mod oversvømmelse, idet drænsystemet ikke er blevet udbygget, og i perioder ikke er blevet vedligeholdt tilstrækkeligt.

17 Sådan så det ud nogle steder i vores sommerhusområder

18 Oversvømmet vejareal nogle steder op til 25 cm. vand

19 Spildevandsplanen for Lemvig kommune Er nu vedtaget med tillæg nr. 1, der nærmere beskriver hvad der skal ske med kloakken i de forskellige sommerhusområder. I Vejlby og Vrist skal der laves en ny såkaldt separat spildevandskloak. Det betyder at kun egentligt spildevand (afløb fra toilet, bad, spa, swimmingpool og køkkenafløb) skal ledes til kloakken. Grundejerne i sommerhusområderne betragtes som værende medlem af den offentlige kloakforsyning, hvorfor man ikke skal betale tilslutningsbidrag til ny separat kloak. (Tilslutningsbidraget er kr. inkl. moms i 2010 når der kun sker tilslutning med separat spildevand vandafledningsbidraget er i kr. + 26,94 kr. pr. kbm. inkl. moms). Kommunen har, efter at ny separat spildevandsledning er lavet, ikke brug for den nuværende drænkloak, og ønsker derfor heller ikke fortsat at vedligeholde denne eller betale til driften af den. Man har derfor i både forslaget til Spildevandsplan og Masterplanen for Harboøreland foreslået, at sommerhusejerne kunne overtage den i takt med at ny kloakering blev lavet.

20 UDDRAG AF DEN GODKENDTE SPILDEVANDSPLANEN I perioden fra den 2. september 2008 til den 17. november 2008 offentliggjorde kommunen forslag til tillæg til spildevandsplanen. Der blev i løbet af offentlighedsfasen modtaget tre skriftlige henvendelser. Alle indsigelser er behandlet, hvorefter Kommunalbestyrelsen den 17. december 2008 har vedtaget tillægget endeligt med følgende kommentarer: Eventuel udførelse af supplerende drænkloakker i Harboøreland vurderes i forbindelse med den planlagte kloakering af sommerhusområderne i Harboøreland. Drænkloakkerne i Vejby - Vrist sommerhusområder sættes - i forbindelse med den planlagte kloakering af sommerhusområderne - i en rimelig funktionsmæssig stand. Drænkloakkernes langsigtede ejerforhold skal afklares, inden entreprenørarbejdet igangsættes.

21 Luftfoto af del af Vejlby, der bl.a. viser vand på flere arealer

22 Vejlby Klit øverst i billedet - Neerlandiavej nederst i billedet

23 Oversvømmede arealer i Vrist Fourmivej / Slettevej

24 Vrist - Arcticvej / Fourmivej

25 Også disse beslutninger har vi protesteret imod. Ved det seneste møde med Teknisk Udvalg i nov har vi gjort det helt klart, at vi IKKE VILLE OVERTAGE DEN GAMLE DRÆNKLOAK, og at vi var helt sikre på, at de heller ikke havde juridisk mulighed for at påtvinge os denne. Af materiale fremsendt til kommunen, har de også kunnet se, at vi i givet fald ville tage en retssag på dette spørgsmål. Vi har også gjort det klart, at kommunen efter vores opfattelse, har et medansvar for, at områderne ikke bliver oversvømmet, og at det sikres, at værdier i form af sommerhuse m.m. ikke lider unødigt overlast, samt at områderne er fremkommelige. Vi har dog også været enige om, at vi var nødt til at medvirke til at søge sikret en fremtidig løsning for så vidt angår overfladevand- og grundvandsafledning. En del af vores mange bemærkninger og indsigelser har også vedrørt kommunens forslag til Masterplan for Harboøreland

26 Uddrag af Masterplan for Harboøreland. Med de forventede klimaforandringer forventes det, at oversvømmelser som i vinteren vil optræde hyppigere og med større udbredelse. Dermed er alle de økonomiske værdier i området truet. Lemvig Kommune ønsker derfor, at der skal etableres et samlet pumpeog digelag for hele Harboøreland med navnet Afvandingslag Harboøreland. Bech-Bruun Advokatfirma har undersøgt de juridiske muligheder for Afvandingslag Harboøreland. Advokatfirmaet vurderer, at kommunen har uindskrænket kompetence til at oprette, ændre og nedlægge digelag og pumpelag. Kommunen fører tilsyn med begge lag, og kommunen har betydelig indflydelse på driften. Digelag administreres efter kystbeskyttelsesloven og pumpelag efter vandløbsloven, som har forskelligheder.

27 Masterplan for Harboøreland

28 Kopi fra kommunens forslag til plan: Afvandingspumpestationer Harboøreland afvandes i en stor udstrækning af pumpestationer, da store dele af området ligger under normalt havniveau. I Harboøreland er der 5 større afvandingspumpestationer, som er placeret som vist på dette oversigtskort Omtrentlig placering af afvandingspumpestationerne i Harboøreland. Polygonen viser det omtrentlige område som pumpestationerne afvander. Dette udgør en stor del af Harboøreland

29 Kopi fra kommunens forslag til plan se mere på: Oversvømmelser af Harboøreland (mørkeblå flade), hvis afvandingspumpestationerne ikke fungerer / eksisterer og vandstanden i Limfjorden er ca. 100 cm over normalt havniveau gennem en lang periode.

30 Diger i en del af Harboøreland. De mindre diger er vist med tynd sort streg, mens de større diger er vist dobbeltstreget tilknyttet små vinkelrette streger (normal digesignatur)

31 Håndtering af grund- og overfladevand i sommerhusområderne Vejlby og Vrist Mandag d. 9. november 2009 Byrådssalen

32 Klimaændringer og foreløbige forudsætninger Øget dræning af området Hvorfor? Vandspejlet i verdenshavene vil stige!!! FN's klimapanel cm Danske forskere fra Niels Bohr instituttet ca. 1 m NASA ca. 7,5 m Nedbøren i Danmark vil stige med ca. 30% i forhold til i dag Kilde: Spildevandskomiteen skrift 29 Forudsætninger for beregninger Anlæg af dræn udføres samtidigt/sammen med spildevandskloakeringen Intet behov for grundvandssænkning/betales af kloakeringen Anlægsdybde på mellem 0,75m og 1,25m under terræn Eksisterende dræn erstattes af en ø300 Genetablering af veje mm. betales af Lemvig forsyning/lemvig Kommune Behovet af nye dræn skønnes at være 50% ø300 og 50% ø113

33 Anlægsoverslag for etablering af drænsystemer i Vejlby og Vrist Anlægsoverslag total for Vrist ekskl. moms kr Anlægsoverslag total for Vejlby ekskl. Moms kr Samlet for Vejlby og Vrist ekskl. Moms kr Heraf udgift for Lemvig forsyning/lemvig kommune kr Heraf udgift for pumpelaug kr

34 Anlægsoverslag for etablering af drænsystemer i Vejlby Udgifter for Lemvig Kommune/Lemvig forsyning Ydelse Enhed Mængde Enhedspris Pris Ø300 drænledning m 5934 a 425 kr Ø200 Dobbelt pumpeledning m 800 a 375 kr Spulebrønde stk. 91 a kr Entreprenørudgifter i alt Uforudsigelige udgifter Ca. 10 % Projektering, udbud og tilsyn Ca. 7 % Opmåling, erstatninger, geoteknik Ca. 4 % Anlægsoverslag i alt ekskl. moms

35 Anlægsoverslag for etablering af drænsystemer i Vejlby Udgifter for Pumpelaug Ydelse Enhed Mængde Enhedspris Pris Ø300 drænledning m 3803 a 425 kr Ø113 drænledning m 3803 a 300 kr Spulebrønde stk. 117 a kr Pumpestation stk. 5 a kr Grundvandssænkning ved PS stk. 5 a kr Entreprenørudgifter i alt Uforudsigelige udgifter Ca. 10 % Projektering, udbud og tilsyn Ca. 7 % Opmåling, erstatninger, geoteknik Ca. 4 % Anlægsoverslag i alt ekskl. moms

36 Pumpelag i Vrist og i Vejlby???? Der skal dannes nye pumpelag, vælges bestyrelse, udarbejdes og godkendes vedtægter og projekt for dræn skal laves. Det forventes at hvert pumpelags udgifter i første omgang finansieres via kommunegaranteret lån. Hvert medlem/grundejer betaler i henhold til vedtægterne et tilslutningsbidrag, der afdrages over f.eks. 10 år. (afhænger af hvad der kan aftales med kommunen). Bestyrelsen får ansvaret for drift og vedligeholdelse af lagets dræn og pumpestationer. Hvert medlem/grundejer bidrager med et årligt beløb til drift og vedligeholdelse af drænledninger og pumpestationer (spuling af dræn, vedligeholdelse af pumper, strømudgifter m.m.)

37 Masterplan for Harboøreland

38 Hovedopgaverne for Afvandingslag Harboøreland vil i henhold til forslaget til Masterplanen blive: Drift og vedligeholdelse af alle diger bortset fra digerne mod Vesterhavet, som staten og Lemvig Kommune i fællesskab er ansvarlig for. Drift og vedligeholdelse af alle afvandingspumpestationer. Drift og vedligehold af alle grøfter inkl. offentlige som privatiseres. Sikring af diger og pumpestationer mod de forventede klimaforandringer. Vurdering af etablering af en højvandspumpestation ved Hygum Nor, som eventuelt suppleres med en pumpestation ved Ferring Sø med afløb til Vesterhavet. Afvandingslag Harboøreland vil ikke være ansvarlig for dræning af sommerhusområder og landbrugsarealer. Disse skal finansieres af de berørte ejere. Endelig er det kommunens opgave at vedligeholde alle offentlige søer. Afvandingslag Harboøreland erstatter de eksisterende pumpe- og digelag. Alle der har værdier i fast ejendom i Harboøreland skal være medlem af dette, hvilket skal tinglyses på de enkelte ejendomme.

39 - Og kommunen er godt i gang her uddrag af teknisk udvalg beslutningsprotokol for møde den 12. april 2010 Klassifikation af vandløb - fremtidig struktur Sagsfremstilling I den tidligere Lemvig Kommune var vandløbene klassificeret efter et princip om, at vandløb med en miljømæssig målsætning var offentlige, og resten private. Den eneste undtagelse var Nees Hede drænsystemet, hvor en del af systemet (rørdiameter over ø40) er offentligt, mens resten er privat. I Nees Hede er der hertil en særlig aftale om at kommunen afholder 2/3 af udgifterne ved større rørarbejde, hvilket kommunen ikke er forpligtet til efter vandløbsloven, og som der heller ikke tilbydes til andre drænsystemer i kommunen. Kommunen varetager ifølge samme aftale også en række administrative opgaver omkring Nees Hede systemet, som kommunen heller ikke er forpligtet til eller tilbyder andre steder. I den tidligere Thyborøn-Harboøre Kommune er en meget stor del af grøfterne og kanalerne optaget som kommunale vandløb, selv om disse ikke er målsat. Kommunen har derudover optaget det tidligere Harboøre Enge pumpelag som kommunalt pumpelag uden opkrævning hos interessenterne. I denne sammenhæng er Harboøre Enge pumpelag bedre stillet end kommunens øvrige 11 pumpelag. Med henblik på en serviceharmonisering indstilles det, at der arbejdes hen imod følgende løsning: Aftalen med Nees Hede opsiges med virkning fra 1. september De planlagte arbejder gennemføres i henhold til aftalen. Der arbejdes imod en privatisering af den kommunale del af Nees Hede systemet med virkning fra 1. januar Der arbejdes hen imod en privatisering (pumpelagsløsning) af vandløbene i Harboøre i forbindelse med gennemførelse af en samlet plan for afvandingen og kystbeskyttelsen i Harboøreområdet. Dette kan gøres med hjemmel i vandløbsloven. Der arbejdes for en normalisering af driften af Harboøre Pumpelag (evt. kommunalt styret drift betalt af interessenter) i forbindelse med gennemførelse af en samlet plan for afvandingen og kystbeskyttelsen i Harboøreområdet.

40 Lovgrundlag Vandløbsloven. Relation til planstrategi og målsætninger Serviceharmonisering. Økonomiske konsekvenser Vedligeholdelse mv. i Nees Hede systemet koster ca kr. årligt. Der er ca. 5 km. rørlagt kommunalt vandløb, og en samlet udskiftning vil koste 3-4 millioner kr. Andre konsekvenser Ingen. Driften af Harboøre Enge pumperne kostede i 2009 ca kr. Vedligeholdelsen af kommunale grøfter og kanaler i Harboøre ca kr. årligt. Sagen afgøres endeligt af Teknik- og Miljøudvalget. Indstilling Direktøren for Teknik & Miljø indstiller, at der arbejdes hen imod de ovenfor skitserede løsninger. Privatiseringer af vandløb, samt etablering af pumpelag vil senere skulle behandles af Teknik- og Miljøudvalget og kommunalbestyrelsen, når de endelige løsninger kan fremlægges. Beslutning: 12/4-10: Vedr. Nees Hede blev det besluttet at indkalde repræsentanter for lodsejerne til et møde om sagen. Vedr. Harboøre Enge og grøfter blev det besluttet, at administrationen arbejder videre med en samlet model for området, hvori privatisering indgår. Modellen skal herefter behandles politisk. Gunhild Jeppesen deltog ikke ved sagens behandling.

41 Det betyder efter min opfattelse, at sommerhusejerne efter kommunens forslag fremover vil skulle betale: Engangsudgift for etablering af ny stikledning fra skel og frem til trixtank eller lignende på egen grund. Desuden skal betales for ændring af trixtank til f.eks. gennemløbsbrønd, eller sløjfning af trixtank og evt. etableret pumpebrønd m.m. Arbejdet skal udføres af aut. kloakmester. Dette skal formodentlig ske inden 1 år efter at ny kloakledning er lavet af kommunen. (Selv om man næsten lige har bygget hus og lavet nyt siveanlæg m.m. efter gældende lovgivning og kommunens anvisning, skal man altså selv bekoste ny stikledning og ændring af ny trixtank). Engangsudgift til etablering af en del af nyt drænsystem i et fælles pumpelag. Det forventes at denne udgift lånefinansieres via et kommunegaranteret lån, der så afdrages via ejendomsskatten over en periode, f.eks. 10 år. Årligt vandafledningsbidrag efter fast afgift +målt vandforbrug, i øvrigt helt tilsvarende alle andre der er tilsluttet det offentlige kloaknet. (Uændret i forhold til nu) Årligt bidrag til et pumpelag for driften af drænledninger inden for pumpelagets/sommerhusområdernes afgrænsning, samt drift og vedligeholdelse af pumper. Årligt bidrag til anlæg, drift og vedligeholdelse af diger, grøfter og pumper i et Afvandingslag Harboøreland eller noget tilsvarende.

42 Vi arbejder videre og det er vores hensigt at få størst mulig indflydelse ikke mindst på hvilke omkostninger sommerhusejerene skal bære fremover. Vi har i bestyrelserne besluttet af fortsætte vores samarbejde for at tale med størst mulig vægt. Vi har afholdt møde med repræsentanter for Teknisk Forvaltning for nærmere at drøfte kommunens oplæg, og i øvrigt fremkomme med bemærkninger og forslag m.m. Vi har modtaget et nyt skitseudkast til nye dræn og nye økonomiske overslag. Vi har modtaget udkast til vedtægter for pumpelag og drøftet disse, lige som der er fremsendt ændrede forslag til kommunen. Vi har senest givet udtryk for, at vi i princippet kan gå ind for etablering af et nyt og udbygget drænsystem og oprettelse af pumpelag, under forudsætning af en række nærmere beskrevne forhold.

43 Vi ønsker at deltage aktivt, såfremt der reelt lyttes til vore synspunkter. Vi ønsker at alle skal have en bedre information end man hidtil har fået fra kommunen. Vi har derfor stillet forslag om, at kommunen afholder et stormøde hvor alle grundejere indbydes, og hvor kommunen samlet kan orientere Spildevandsplanen og dens konsekvenser for sommerhusejerne. Oprettelsen af pumpelag og deres opgaver, lovgivning m.m. Masterplan for Harboøreland og de opgaver et nyt Afvandingslag Harboøreland skal arbejde med og konsekvenser fra ejere af fast ejendom inden for dette meget store område (Landmænd, almindelige parcelhusejere, sommerhusejere, kommunen). Vi har udarbejdet et forslag til orienteringsskrivelse som kommunen eventuel kan anvende. - og vi har så sent som den 19. april 2010 modtaget en positiv tilbagemelding fra Teknisk Forvaltning, og efterfølgende konstateret, at sagen er på Teknisk Udvalgs dagsorden igen den 26. april Vi agter derfor fortsat at gøre vores indflydelse gældende forhåbentlig til glæde for de fleste sommerhusejere

44 Dræn og kloak gennemgang Spørgsmål og kommentarer?

45 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Regnskabet 2009 v/inger-grethe

46 Regnskab 2009 Indtægter: Kontingent Vejfond Øvrige indtægter Rykkergebyr Renteindtægter Indtægter i alt

47 Regnskab 2009 Udgifter Postkassehuset El Tilsyn + vedligeholdelse I alt

48 Regnskab 2009 Udgifter Generalforsamling Trykning af indkaldelse Mad Halleje Dirigent I alt

49 Regnskab 2009 Udgifter Bestyrelsesmøder Mad I alt Kørsel til møder

50 Regnskab 2009 Udgifter Kontorhold Porto Fotokopier Hjemmesiden Regnsskabsprogram Adresseliste Kassere el mv PBS Papir, mapper, gebyr I alt

51 Regnskab 2009 Udgifter Administration Honorar kassere Revisor Telefongodtgørelse - bestyrelsen I alt

52 Regnskab 2009 Udgifter Veje og stier Pæle, stolper mv. Entreprenør I alt

53 Regnskab 2009 Udgifter Grønne områder Nye bænke Boldbane Beskæring af buske Serv. af legeplads Græsslåning Div 11 mdr I alt

54 Regnskab 2009 Udgifter Forsikringer Alm Brand Affaldsindsamling Landinspektør Turistforening Diverse Udstykning I alt

55 Godkendelse af 2009 regnskabet Kan regnskabet for 2009 godkendes?

56 VEJLBY STRAND GRUNDVEJEFORENING Budget for 2011 v/inger-grethe

57 Budget 2011 Indtægter Kontingent Renter Øvrige I alt

58 Budget 2011 Udgifter Postkassehuset El Tilsyn + vedligeholdelse I alt

59 Budget 2011 Udgifter generalforsamling Trykning af indkaldelse* Mad Halleje Dirigent I alt

60 Budget 2011 Udgifter Bestyrelsesmøder Mad I alt Kørsel til møder

61 Budget 2011 Udgifter Kontorhold Porto* Fotokopier Hjemmesiden Regnsskabspr. Adresseliste Kassere el mv PBS Papir, mv I alt

62 Budget 2011 Udgifter Administration Honorar kassere Revisor Telefongodtgørelse -Bestyrelsen I alt PBS

63 Budget 2011 Snerydning oprensning I alt

64 Budget 2011 Udgifter Veje og stier** Pæle, stolper mv. Entreprenør I alt

65 Budget 2011 Udgifter Grønne områder** Nye bænke Boldbane - anlagt Beskæring af buske Serv. af legeplads Græsslåning Div I alt

66 Budget 2011 Udgifter Forsikringer Advokat+landinspe Drift af legeplads Nye investeringer

67 Budget Udgifter i alt Resultat før vejfond

68 Budget Kontingent Vejfond I alt Antal medlemmer I alt

69 Budget 2011 * kan reduceres, hvis flere kommer med på ** Vil vi i bestyrelse gøre vores til formindskes, men da vi ikke har et totalt overblik endnu, er det svært for os at sige hvor meget vi evt. kan spare.

70 Hjemmesiden v/carsten Investeringer i hjemmesiden? Tillæg til budgettet/eller indenfor budgettet?

71 Hjemmesiden Tilbud på forum og opslagstavle samt login styring. Debatforum: 5.500,- Loginstyring: 1.800,- Opslagstavle: 9.000,- Design og opsætning: ,- Det giver alt i alt ,- MCB vil gerne give os følgende tilbud, alt softwaren vil de forære os, det er de 3 moduler til ,- Så vi skal betale ,- ex moms, for ovenstående.

72 Godkendelse af 2011 budgettet Kan budgettet for 2011 godkendes?

73 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Indkomne forslag

74 Indkomne forslag Der er ikke indkommet forslag til denne generalforsamling

75 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Valg til bestyrelsen

76 Valg til bestyrelsen Punktet udgår, da der blev valgt helt ny bestyrelse på den ekstraordinære generalforsamling, men i følge vedtægterne skal der år1 være to på valg, og det efterfølgende år være tre på valg, og i 2011 er det Per, Alice og Marlene der er på valg.

77 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Valg af revisor

78 Valg af revisor Forslag?

79 Valg af suppleanter Peter Vejlby klit 99 Poul Olsen Vejlby klit 191 Jørgen Vejlby klit 297 Janni Vejlby Klit 97 Orla Vejlby klit 175

80 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Eventuelt

81 Eventuelt Fri debat. Under dette punkt kan der ikke vedtages noget af generalforsamlingen.

82 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Bilag

83 Bilag Vedægter

84 Vedtægter 1, stk. a Grundejerforeningen Vejlby Strand Grundejerforeningen Vejlby Strand er stiftet ved deklaration af 11. september 1974 af ejerne af matrikelnumrene 67i, 67k, 68a, 70a og 70ab. 1, stk. b Medlem af foreningen er den, eller de til enhver tid værende ejere af nævnte matrikelnumre samt parceller deraf, udstykket efter foreningens stiftelse, beliggende indenfor områderne L1 og S1 ifølge 1, stk. 3, i byplanvedtægt nummer 1 for Harboøre-Engbjerg Kommune af 4. juli 1966 og 3. juli 1967, stadfæstet af boligministeriet den 19. juni 1968, og tinglyst på de nævnte matrikelnumre den 23. september 1968.

85 Vedtægter 1, stk. c 1, stk. d Lemvig kommunalbestyrelse kan bestemme, at grundejerne udenfor det nævnte område skal være medlemmer af foreningen, og det kan ved beslutning i overensstemmelse med de for vedtægtsændring gældende regler bestemmes, at også andre grundejere udenfor området kan være medlemmer, alt med deraf flydende almindelige medlemsrettigheder og pligter. Undtaget fra medlemskabet er arealer, der ejes af det offentlige, bestemt til almindelig brug, og områder, der ifølge byplanvedtægten er udlagt til fællesområder.

86 Vedtægter 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesse som grundejere indenfor foreningens område. Alle udgifter påhviler foreningens medlemmer og fordeles mellem disse efter alment benyttede principper, herunder den til enhver tid gældende lovgivning m.v. vedrørende private fællesveje. Såfremt der pålægges grundejerne bidrag i henhold til vejbidragsloven eller lignende bestemmelser, kan sådanne bidrag under ét pålægges grundejerforeningen. Ifølge den ved stiftelsen oprettede deklaration, der er tinglyst som servitut på de af vedtægterne ved foreningens stiftelse omfattede arealer, skal grundejerforeningen ubetinget varetage følgende opgaver:

87 Vedtægter 2, stk. a 2, stk. b Foretage anlæg og vedligeholdelse af de i byplanvedtægten omhandlede fælles anlæg, herunder veje, stier og parkeringsområder, fællesarealer m.v. For så vidt angår områder, der tillige henligger til almén afbenyttelse, udføres disse opgaver i samarbejde med og uden udgift for de pågældende myndigheder. Anlæg såvel som vedligeholdelse skal ske i overensstemmelse med kommunalbestyrelsens krav, hvorfor planer og projekter inden ethvert arbejdes igangsættelse skal være forelagt kommunalbestyrelse til godkendelse. Grundejerforeningen er berettiget og forpligtet til uden vederlag, at modtage adkomst på de i området værende vej-, sti- og fællesarealer, således at udgiften ved adkomsterhvervelsen, herunder eventuelle udstykningsomkostninger, udredes af grundejerforeningen. Såfremt sådanne arealer eksproprieres eller pålægges rådighedsbegrænsninger mod erstatning, tilkommer erstatningen grundejerforeningens formue.

88 Vedtægter 2, stk. c 2, stk. d Grundejerforeningen er ansvarlig for etablering af vandforsyning, elforsyning, vejbelysning og kloakering indenfor deklarationsområdet, således at grundejerforeningen, i forholdet til det offentlige, på samtlige medlemmers vegne kan modtage enhver henvendelse med samme virkning, som var den tilgået enhver af lodsejerne. Foreningen er i disse henseender underkastet de anvisninger og krav, som kommunalbestyrelsen til enhver tid måtte stille. Med hensyn til de med sådanne arbejders udførelse forbundne udgifter af enhver art udredes de af foreningen og fordeles mellem foreningens medlemmer efter de for hvert enkelt arbejde gældende almene regler, herunder i henhold til kendelse fra vedkommende offentlige instanser, for private forsyningsselskabers vedkommende i henhold til de for disse gældende vedtægter. Alle offentlige bidrag, med relation til heromhandlende anlæg, kan opkræves hos foreningen med samme virkning for hver enkelt grundejer, som hvis opkrævningen havde fundet sted særskilt.

89 Vedtægter 2, stk. e 2, stk. f Efter påkrav fra kommunalbestyrelsen skal foreningen endvidere varetage følgende opgaver: Kommunalbestyrelse er berettiget til at forbyde anvendelse af udendørs radioog TV antenner i området, og til hvor der fremsættes ønske herom fra ejere af mere end halvdelen af områdets parceller ifølge udstykningsplanen - at pålægge grundejerforeningen inden en fastsat frist at etablere fælles antenneanlæg. Udgifter hertil kan efter bestyrelsens bestemmelse og med kommunalbestyrelsens godkendelse pålægges samtlige grundejere pro rata som et engangsbeløb, eller gennem bidrag til forrentning og amortisation af et finansieringslån. Såfremt der i området ikke forefindes offentlig etableret dagrenovation, kan kommunalbestyrelsen pålægge grundejerforeningen at tilrettelægge en sådan efter en plan, herunder en udgiftsfordelingsplan, der godkendes af kommunalbestyrelsen.

90 Vedtægter 3, stk. 1 3, stk. 2 3, stk. 3 Endvidere kan grundejerforeningen påtage sig sådanne opgaver, som vedtages af generalforsamlingen. Foreningens højeste myndighed er generalforsamlingen, der indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers varsel. Indkaldelsen sker pr. brev til hvert medlem på den til foreningen sidst opgivne adresse, sammen med årsberetning, sammendrag af foreningens regnskab og evt. indkomne forslag. Indkaldelsen sendes ud med mindst 3 ugers varsel. På generalforsamlingen har hvert medlem 1 stemme pr. parcel. Et medlem kan højest øge sit stemmetal med 2 fuldmagter, der på opfordring forevises dirigenten. Intet medlem kan afgive mere end 4 stemmer i alt. Kun medlemmer og medlemmer af husstanden kan afgive stemme og tage ordet på generalforsamlingen.

91 Vedtægter 4, stk. 6 4, stk. 7 4, stk. 8 4, stk. 9 5 Bestyrelsen afholder møde, så ofte formanden eller to medlemmer finder det nødvendigt. Der føres en beslutningsprotokol, der skal underskrives af bestyrelsen på næstfølgende bestyrelsesmøde. Bestyrelsen er beslutningsdygtig, når mindst 3 medlemmer giver møde. Bestyrelsens beslutning træffes ved stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende. Foreningen tegnes af bestyrelsens formand og kassereren i forening, eller af 3 andre bestyrelsesmedlemmer i forening.

92 Vedtægter 6 Bestyrelsen er eneste forhandlingsberettigede instans overfor offentlige myndigheder, forsyningsselskaber, andre grundejerforeninger og lignende. For de forpligtelser, som bestyrelsen i henhold hertil indgår, hæfter grundejerforeningens medlemmer solidarisk med hele ejendommen, dog begrænset til det beløb, for hvilken deklarationen tinglyses pantstiftende. Grundejerforeningens bestyrelse er berettiget til at indgå aftaler om samarbejde med grundejere eller sammenslutninger af sådan udenfor området med henblik på gennemførelse af nævnte arbejder og foranstaltninger, på i øvrigt lige betingelser. Bestyrelsen er bemyndiget til, på de deltagende grundejeres vegne, at optage lån til finansiering af nævnte arbejder og foranstaltninger, og til at træffe aftale om lånenes afvikling. Grundejerforeningens medlemmer hæfter in solidum indenfor de nævnte begrænsningsbeløb for sådanne lån, og er forpligtede til at bidrage til disses forrentning og afvikling gennem det af bestyrelsen fastsatte kontingent.

93 Vedtægter 7 Bestyrelsen er således også bemyndiget til at overdrage denne panteret til låne- eller kreditinstitut til sikkerhed for lån, der optages til finansiering af de foreningen påhvilende byggemodningsarbejder og andre foranstaltninger i henhold til deklarationen. Panteretten kan helt eller delvis overdrages til kommunen til sikkerhed for de forpligtelser, som i henhold til deklarationen måtte blive pålagt foreningen. Endelig er bestyrelsen bemyndiget til på foreningens vegne at disponere over sikkerhedsstillelsen, herunder til at meddele påtegninger af enhver art, for så vidt angår kvitterings- og rykningspåtegninger, dog kun med tiltrædelse af kommunalbestyrelsen. Foreningens regnskabsår er kalenderåret.

94 Vedtægter 8, stk. 1 Bestyrelsen udarbejder budget, og fastsætter inden 1. april medlemskontingentet for det løbende år, der skal være opkrævet og indbetalt inden udløbet af maj måned. Ved for sen indbetaling pålægges et gebyr, som fastsættes af bestyrelsen samtidigt med kontingentet. 3 måneder efter betalingsfristen overgives eventuelle ikke betalte kontingenter til retslig inkasso. Bestyrelsen påser, at bogholderiet er tilrettelagt og gennemføres i overensstemmelse med god regnskabsskik. 9 Generalforsamlingen vælger en statsautoriseret eller registreret revisor til at revidere foreningens regnskaber. Årsregnskabet skal, underskrevet af bestyrelsen og forsynet med revisionspåtegning, fremlægges på kassererens bopæl senest 1 uge før ordinær generalforsamling.

95 Vedtægter 10, stk. 1 Nærværende vedtægter kan kun ændres på en generalforsamling med mindst 2/3 flertal af de på generalforsamlingen fremmødte medlemmer. 10, stk. 2 Sådanne vedtægtsændringer har først gyldighed efter godkendelse af kommunalbestyrelsen for Lemvig kommune. 10, stk. 3 Til foreningens opløsning kræves, at 2/3 af foreningens medlemmer stemmer derfor på en generalforsamling. 10, stk. 4 Foreningens opløsning kan ligeledes kun ske med kommunalbestyrelsens godkendelse. Således godkendt på generalforsamlingen 13. maj 2006 samt af kommunalbestyrelsen for Thyborøn-Harboøre kommune, september 2006

96 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Buffét

97 Buffét Tærter med laks og spinat, samt kylling og bacon, disse med salat Skinke med kartoffelsalat Butterdejsstænger med tomatsalat Tunmousse med flutes og dressing En øl eller sodavand per person

98 VEJLBY STRAND GRUNDEJERFORENING Tak for i dag, og på gensyn i 2011

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende Vedr. Generalforsamling 2010 referat Bendt Bjergaard havde et powerpoint indlæg under formandens beretning og her er teksten: Der blev desuden orienteret om arbejdet med de kommunale planer omhandlende

Læs mere

VEDTÆGTER. Grundejerforeningen Vejlby Strand

VEDTÆGTER. Grundejerforeningen Vejlby Strand VEDTÆGTER Grundejerforeningen Vejlby Strand 1, stk. a Grundejerforeningen Vejlby Strand er stiftet ved deklaration af 11. september 1974 af ejerne af matrikelnumrene 67i, 67k, 68a, 70a og 70ab. 1, stk.

Læs mere

Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret

Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret Referat fra 1. maj 2010 kl. 10.00 Generalforsamling i Harboøre Centret Tilstede var grundejerne af 84 parceller. Bestyrelsen var repræsenteret ved Carsten Johansen, Per Dybdahl, Marlene Gemmer og Inger-Grethe

Læs mere

Velkommen til generalforsamling 2019

Velkommen til generalforsamling 2019 Velkommen til generalforsamling 2019 Programmet og tidsrammen: 10.00 11.30 Generalforsamling 11.30 11.40 Kort pause 10 min. 11.40 12.05 Oplæg turistchef Kristian Hansen 12.05 12.30 Oplæg fmd. Jens Kaasgaard,

Læs mere

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8

Grundejerforeningen Slagslunde Syd. Vedtægter 1/8 Vedtægter 1/8 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er. Foreningen har hjemsted i Slagslunde by i Egedal Kommune. Foreningens vedtægter og ændringer til disse skal godkendes af Egedal Kommune.

Læs mere

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område.

VEDTÆGTER. Pligtigt medlem af foreningen er enhver ejer af parceller inden for foreningens område. VEDTÆGTER Pgf. 1. Navn og område Foreningens navn er grundejerforeningen Havre- og Hvedemarken. Foreningens hjemsted er Kolding. Dens medlemsområde omfatter arealerne, som fastlagt i lokalplan 0521-2A.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ

Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ Vedtægter for grundejerforeningen Rødtjørnvej Opdateret 1/4 2010 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØDTJØRNVEJ 1. Foreningens navn og hjemsted. 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rødtjørnvej

Læs mere

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark

FORENINGSVEDTÆGTER. for. Eskov Strandpark 7473-002/AMA 18.03.2019 FORENINGSVEDTÆGTER for Eskov Strandpark Foreningen er stiftet i h.t. 2 i deklaration, tinglyst den 1/6 1967 på matr.nr. 1a Eskov, Selde Sogn og matr.nr. 10g Floutrup by, Selde Sogn

Læs mere

Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl i Harboøre Centeret

Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl i Harboøre Centeret Vejlby Strand Grundejerforening 27. april 2013 kl. 10.00 i Harboøre Centeret Indlæg omkring kloakering og drænprojektet i Vejlby strands område. Jesper Primdahl fra Lemvig Vand og Spildevand Kloakering

Læs mere

Grundejerforeningsvedtægter.

Grundejerforeningsvedtægter. Grundejerforeningsvedtægter. I medfør af den for Helsingør kommune gældende lokalplan nr. 1.88 for Boligbebyggelse på en del af Kjeldsbjerggårds jorder samt i henhold til deklaration tinglyst d. 22.06

Læs mere

Vedtægter. for. Grundejerforeningen "Bækkegården", Foreningens navn er: Grundejerforeningen "Bækkegården".

Vedtægter. for. Grundejerforeningen Bækkegården, Foreningens navn er: Grundejerforeningen Bækkegården. Foreningen er stiftet 1962. Vedtægterne er ændret 1967, 1973, 1999, 2002 samt 2014. Navn, hjemsted, formål. Vedtægter for Grundejerforeningen "Bækkegården", 1. Foreningens navn er: Grundejerforeningen

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard

Vedtægter. Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Vedtægter For Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard Dato 10 maj 2008 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kalvehave Færgegaard, og dens hjemsted er Vordingborg kommune under Nykøbing Falster ret,

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Stiftet d. 25. maj 1943 Vedtægter for Grundejerforeningen Stiftet d. 25. maj 1943 Rettet: 20. marts 2014 Side 1 Indhold 1 side 3 Hjemsted 2 side 3 Hvilke grunde er der i foreningen 3 side 4 Formål med foreningen 4 side 4 Generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup

Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup VEDTÆGTER for Grundejerforeningen HVIDE KLINT Svenstrup 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen HVIDE KLINT, Svenstrup. 2. Foreningen omfatter alle parceller udstykket fra matr. nr. 4b Svenstrup by,

Læs mere

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken.

Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. Forslag til ændringer af vedtægterne for Grundejerforeningen Glenshøjparken. På de næste sider følger de fulde vedtægter. Der hvor bestyrelsen foreslår ændringer, er den nuværende tekst markeret med kursiv,

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Falen af 1973 Som vedtaget den 26. april 2014 1 Navn og hjemsted Stk. 1: Foreningens navn er Grundejerforeningen Falen af 1973 Stk. 2: Foreningen har hjemsted Falen i

Læs mere

Vedtægter. Venø Bugt

Vedtægter. Venø Bugt Vedtægter for Grundejerforeningen Venø Bugt Handbjerg. Udarbejdet af Advokatkontoret, Nørre Snede. Godkendt af byrådet i Vinderup den 2. marts 1978 Vedtaget på stiftende generalforsamling d. 16. sept.

Læs mere

LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg

LOVE OG VEDTÆGTER GRUNDEJERFORENINGEN BIRKELY 4593 Eskebjerg ADVOKATFIRMAET SV. O. HANSEN MØDERET FOR HØJESTERET STEEN RØGILDS * NINNA SONNE BALLING * PER NYKJÆR ADVOKAT (H) ADVOKAT ADVOKAT AUT.BOBESTYRER CERT. BOLIGADVOKAT KORDILGADE 38 4400 KALUNDBORG TLF. 59

Læs mere

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark

Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark Forslag til VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ore Strandpark 1. Hjemsted og værneting. Stk. 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Ore Strandpark. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Guldborgsund Kommune,

Læs mere

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter

Ny Bringe Grundejerforening. Vedtægter Vedtægter 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Ny Bringe Grundejerforening. Foreningens hjemsted er Furesø kommune. 2 Område og medlemmer Stk. 1. Foreningen omfatter ejendommene, der er beliggende på

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er: Eldrup v/jens Rønholt Akelejevej 11 9800 Hjørring Foreningens område og medlemskreds: 2. Foreningens hjemsted er Farsø

Læs mere

VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014)

VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014) VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG (3.udgave - 2014) Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til Lemvig Kommunalbestyrelses

Læs mere

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014

Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 Vedtægter for Senest opdateret 6. maj 2014 1 Foreningens navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Regstrup Å. Foreningens hjemsted Holbæk Kommune. Foreningens værneting er retten i 4300

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken

Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Vedtægter for Grundejerforeningen Stjerneparken Kapitel 1: Navn, Hjemsted og Formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Stjerneparken. Stk. 2. Grundejerforeningen område er del af matr. nr. 4. a.

Læs mere

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET

VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN LÆRKE-, SPURVE- OG VIBEVÆNGET 1. NAVN. Foreningens navn er Grundejerforeningen Lærke-, Spurve- og Vibevænget". Foreningens hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern Kommune.

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011

Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Referat af Ordinær Generalforsamling i Vejlby Pumpelag af 2011 Dato : Fredag d.19 april 2013, Harboøre Centeret. Dagsorden ifølge vedtægterne: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning. 3. Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø

Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Foto: Nyrup Bugt, Michael Schmidt Nielsen Vedtægter for Grundejerforeningen Klintsø Indhold 1-2 Foreningens navn 3-4 Formål 5-8 Ejernes forpligtelser 9 Generalforsamlingen 10 Stemmeafgivelse 11 Foreningens

Læs mere

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER

Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER Grundejerforeningen Nielsminde Syd VEDTÆGTER www.plutonvej.dk Navn, hjemsted og formål: 1. Foreningens navn er "NIELSMINDE SYD". Foreningens hjemsted er Aalborg kommune under Retten i Aalborg, der er foreningens

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN GERBREDGAARD ENØ Navn og formål. 1. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Gerbredgaard, Enø" 2. Foreningens formål er at varetage grundejernes Bækkene og Havbakken,

Læs mere

1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune.

1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG. Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. Stk. 2. Laget er oprettet i henhold til Lemvig Kommunalbestyrelses beslutning

Læs mere

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152

VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2 152 Grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2-152 8520 Lystrup 1. Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er grundejerforeningen Ellebæk Parkvej 2

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården

Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Vedtægter for Grundejerforeningen Søgården Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen "Søgården". Dens hjemsted er Sjællands Odde. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION

VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION VEDTÆGTER for BJERRINGBRO ATLETIK & MOTION 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Bjerringbro Atletik & Motion. Foreningens hjemsted er 8850 Bjerringbro. 2. Medlemmer Som medlemmer kan optages personer,

Læs mere

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20

Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015. Sidste frist for tilmelding til frokost er fredag den 20. marts kl. 20 Nyhedsmail nr. 20 27. feb. 2015 Så er det igen tid til lidt nyheder fra Vrist Pumpelag. Først en rettelse. Jeg har desværre i indvarslingen til generalforsamlingen anført, at bestyrelsen stiller forslag

Læs mere

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune. Dokument: 180716 Grundejerforeningen SANDAGER Saunte 3100 Hornbæk Vedtægter 1 Navn og Hjemsted Foreningens navn er: Grundejerforeningen Sandager. Dens hjemsted er Saunte By, Hornbæk Sogn, Helsingør Kommune.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP

GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER. for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP VEDTÆGTER for GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP 1 2 3 1.1 1.2 2.1 2.2 2.3 3.1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN KALKERUP. Dens hjemsted er Næstved Kommune. Foreningens formål er i nøje overensstemmelse

Læs mere

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening

Vedtægter. for. Stentoftens Grundejerforening Vedtægter for Stentoftens Grundejerforening Navn hjemsted og formål 1. Foreningens navn er Stentoftens Grundejerforening. 2. Foreningens hjemsted er Rebild Kommune under Retten i Aalborg 3. Grundejerforeningens

Læs mere

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen.

1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Gældende vedtægter godkendt af Ringsted Kommune den 20. januar 2006. 1. Navn og hjemsted 1.1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovsletten, i det følgende benævnt foreningen. Disse vedtægter omfatter

Læs mere

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted:

Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN. 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Vejlaug GRØFTEKANTEN Vejlaugets navn er Grøftekanten. 1. Navn og hjemsted: Dets hjemsted er Odsherred Kommune. Vejlaugets adresse er den til enhver tid siddende formands bopælsadresse, der

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN ÅBJERG Kap. 1 - Foreningens navn og hjemsted: Foreningens navn er: Grundejerforeningen Åbjerg 1 2 Foreningens hjemsted er Gevninge By, Lejre Kommune under Roskilde retskreds,

Læs mere

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov

Vedtægter. Grundejerforeningen. Strandvænget- Helberskov Vedtægter Grundejerforeningen Strandvænget- Helberskov VEDTÆGTER 2. juni 2011 Side 1 Kapitel 1 Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Strandvænget-Helberskov. Foreningen har hjemsted

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN -------------------------------------------------------- Kap 1 Foreningens navn og hjemsted 1 Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN ENGGÅRDSBAKKEN 2 Foreningens

Læs mere

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune.

1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. Grundejerforeningen Kollekolleparken Side 1 af 5 Vedtægter I Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Kollekolleparken. Dens hjemsted er Furesø Kommune. 2 Foreningens formål er

Læs mere

Vejlby Strand Grundejerforening. Generalforsamling i Harboøre Centeret 5. Maj 2012 kl. 10.00

Vejlby Strand Grundejerforening. Generalforsamling i Harboøre Centeret 5. Maj 2012 kl. 10.00 Vejlby Strand Grundejerforening Generalforsamling i Harboøre Centeret 5. Maj 2012 kl. 10.00 Vi starter med en lille sang.. En lærke letted, og tusind fulgte og straks var luften et væld af sang. De tusind

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund:

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkelund: Foreningens navn, hjemsted og medlemskreds 1. Foreningen hedder Grundejerforeningen Bakkelund og har hjemme i Havdrup, Solrød Kommune. 2. Foreningens geografiske

Læs mere

Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998"

Vedtægter for Grundejerforeningen Saloparken af 1998 Vedtægter for "Grundejerforeningen Saloparken af 1998" 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Saloparken af 1998. Foreningen består af 6 beboergrupper, som er underlagt grundejerforeningens beslutninger.

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973

Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 Vedtægter for Grundejerforeningen Bakkebjerg Stiftet den 9.maj 1973 1 1.1 Grundejerforeningens navn er Bakkebjerg, og dens hjemsted er Gribskov Kommune, tidligere Græsted Gilleje Kommune. 1.2 Alle nuværende

Læs mere

VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING"

VEDTÆGTER FOR GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING VEDTÆGTER FOR "GOLFVÆNGET'S GRUNDEJERFORENING" Gældende fra år 2012 1 Foreningens navn er Golfvænget's Grundejerforening", og dens hjemsted er den til enhver tid siddende formands bopæl i Golfvængets område.

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården

Vedtægter Grundejerforeningen Klokkergården Vedtægter: Vedtægter for Grundejerforeningen Klokkergården. 1 Navn Foreningens navn er Grundejerforeningen Klokkergården. Foreningen har hjemsted i Sorø Kommune. Foreningen omfatter ejere af de inden for

Læs mere

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06

Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 1. Navn Vedtægter for Birkegårdens grundejerforening Sidst opdateret 2015-05-06 stk. 1. Foreningens navn er BIRKEGÅRDENS GRUNDEJERFORENING, dens hjemsted er Ballerup kommune. stk. 2. Foreningens område

Læs mere

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav.

Vedtægter. Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Vedtægter. 1. NAVN OG OMRÅDE Foreningens navn er grundejerforeningen Åsumvej Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. nr. 4n Skt. Jørgensmark under Odense

Læs mere

Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune.

Laget. 1 Lagets navn er Vrist Pumpelag, herefter benævnt laget. Laget har hjemsted i Lemvig Kommune. VEDTÆGT FOR VRIST PUMPELAG - som vedtaget med diverse ændringer ved generalforsamlingen den 21.04.2012 og endelig godkendt ved den ekstraordinære generalforsamling den 5. juni 2012. Laget. 1 Lagets navn

Læs mere

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011).

Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). Vedtægter Vedtægter for for Grundejerforeningen Skovgårdsparken Slots Bjergby (Vedtaget 2011). 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Skovgårdsparken, Slots Bjergby 2 Foreningens hjemsted er Slagelse

Læs mere

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge

Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Vedtægter - april Grundejerforeningen Det ny Jyllinge Grundejerforeningen Det ny Jyllinge NAVN, HJEMSTED OG FORMÅL Foreningens navn er grundejerforeningen Det ny Jyllinge. 1. 2. Foreningens hjemsted er Roskilde Kommune under Retten i Roskilde, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden

Vedtægter for. Grundejerforeningen. Tranegaarden Vedtægter for Grundejerforeningen Tranegaarden Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegaarden 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND

1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Stiftet 1934 VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN LØSERUP STRAND Vedtaget på generalforsamlingen 24. juni 2012 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Løserup Strand og har sit hjemsted

Læs mere

Afvandingslag Nees Hede Stiftet april 2015

Afvandingslag Nees Hede Stiftet april 2015 Afvandingslag Nees Hede Stiftet april 2015 1 VEDTÆGT FOR Afvandingslag Nees Hede.... 3 Laget.... 3 Anlægget... 3 Bidragspligtige arealer.... 3 Bidragsfordeling... 3 Drift og vedligehold.... 3 Generalforsamlingen....

Læs mere

- - Grundejerforeningen Ville Heise

- - Grundejerforeningen Ville Heise - - Grundejerforeningen Ville Heise Afskrift af vedtægter Advokat Lone Refshammer Toldbodgade 37A, 1253 København K., Tlf. 3314 1438, Fax 3314 1944, Giro 766 9259 VEDTÆGTER for Grundejerforeningen Ville

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen

Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Vedtægter for Grundejerforeningen Rønnevangen Kapitel 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Rønnevangen. 2. Grundejerforeningens hjemsted er 8471 Sabro, Aarhus Kommune.

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej)

Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) Vedtægter for grundejerforeningen LANGDYSSEN 1. Foreningens navn er: GRUNDEJERFORENINGEN LANGDYSSEN (Ahornvej, Kastanievej og Rønnevej) 2. Foreningens hjemmested er: JAMMERBUGT KOMMUNE 3. Grundejerforeningen

Læs mere

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen

1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen 1 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Plantagen Alle nuværende og fremtidige ejere af parceller udstykket fra matr. Nr. 19-d til 8-b og 8-d, parcellerne med matr. Nr. 12-f til æ samt 12 aa,ab,ac,ad,

Læs mere

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv,

Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Sværdagergård, Bygaden 47 i Jyllinge, da udstykningen af grundejerforeningens område fandt sted i midten af 1960 erne. Foto: Lokal Historisk Arkiv, Fjordmuseet. Foreningens navn er Grundejerforeningen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN RØRMOSEGÅRD Grundejerforeningens navn er Rørmosegård Grundejerforening, og dens hjemsted er Allerød Kommune. 1 2 Grundejerforeningen er stiftet i henhold til bestemmelserne

Læs mere

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse

Vedtægter. Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter for Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse 1 Navn og hjemsted Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dens hjemsted er: Randers Kommune. 2 Formål

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Slangerup Kommune og med værneting ved

Læs mere

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII

VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII VEDTÆGTER FOR BEBOERFORENINGEN MØLLEDAMMEN OMRÅDE VII 1. Foreningens navn og formål: 1.1 Foreningens navn er beboerforeningen Mølledammen Område VII, med hjemsted i Frederikssund Kommune og med værneting

Læs mere

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING

SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING. Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING SKOVSVINGET OG SKOVLEDET GRUNDEJERFORENING Vedtægter VEDTÆGTER FOR SKOVSVINGET- OG SKOVLEDETS GRUNDEJERFORENING 1 Grundejerforeningens navn er Skovsvinget- og Skovledets Grundejerforening. Grundejerforeningens

Læs mere

Gørlev Antenneforening

Gørlev Antenneforening Love og vedtægter for 1 Foreningens navn er:. 2 Foreningens interesseområde er: Gørlev by. 3 Foreningens formål er at drive og eje et fællesantenneanlæg, der kan forsyne medlemmerne med. 1. Internet og

Læs mere

Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring. Vedtægter for Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring

Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring. Vedtægter for Grundejerforeningen Jordbærvej 1-13, Sorring Vedtægter for Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er og hjemsted er Silkeborg kommune under Retten i Viborg, der er foreningens værneting. Det er grundejerforeningens formål at varetage medlemmernes

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune

VEDTÆGTER. for. Kagsåvej / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune VEDTÆGTER for Kagsåvej 113-133 / Kagsåbrinken 3-27 Gladsaxe kommune Navn og formål Foreningens medlemmer 1 2 3 Foreningen er stiftet den 13. januar 1971. Foreningens navn er BRINKEN. Foreningens formål

Læs mere

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted

FORSLAG TIL. Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng. Navn og hjemsted FORSLAG TIL Vedtægter for Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng Navn og hjemsted Foreningens navn er Grundejerforeningen Vej 15, Vig Lyng (CVR. nr. 36102330) og dens hjemsted er Odsherred Kommune. Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER

Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003. Indholdsfortegnelse GRUNDEJERFORENINGSVEDTÆGTER Vedtægter for Højgårdshaven - Tingsted Have Grundejerforening - Anno 2003 Indholdsfortegnelse Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1 2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3 5 Kap. 3 Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej

Vedtægter for Vejlavet for XX-vej Note: Disse vedtægter er udarbejdet for et vejlav, men kan også anvendes for en grundejerforening eller enhver anden forening hvis der ændres i 1, 2, 6 og 11. Der er markeret med rødt i teksten, hvor vejnavn

Læs mere

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN.

V E D T Æ G T E R. for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Navn, hjemsted og formål. 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. Side 1 af 6 V E D T Æ G T E R for GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN Navn, hjemsted og formål 1. Foreningens navn er GRUNDEJERFORENINGEN RYTTERBAKKEN. 2. Foreningens hjemsted er Lejre kommune under Roskilde

Læs mere

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten".

JONAS BRUUN ADVOKATFIRMA VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED. Foreningens navn er Grundejerforeningen Tornerosebugten. ADVOKATFIRMA KAI MICHELSEN ADVOKAT BREDGADE 38 1260 KØBENHAVN K VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGENTORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN"

Vedtægter for. Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN Vedtægter for Grundejerforeningen TRANEGÅRDEN" Navn/hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Tranegården 2 Foreningens hjemsted er Hjørring kommune under Hjørring ret, der er foreningens

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget

Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Vedtægter for grundejerforeningen Silkevænget Navn, medlemmer og formål 1. Foreningens navn er Grundejerforeningen Silkevænget og dens område omfatter de arealer og parceller som er angivet på vedlagte

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen

Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Vedtægter for grundejerforeningen Dalvangen Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-4 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 5 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav

Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav Vedtægter Grundejerforeningen Åsum Stengrav 1 Navn om område Foreningens navn er grundejerforeningen Åsum Stengrav. Foreningens hjemsted er Odense Kommune. Dens område omfatter udstykning af matr. Nr.

Læs mere

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål

Navn og hjemsted. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål Navn og hjemsted 1. Foreningens navn er kosig grundejerforening og dets hjemsted er Bork Havn, Ringkøbing-Skjern kommune. Formål 2. Foreningens formål er at varetage medlemmernes nuværende og fremtidige

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune

Vedtægter for. Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Grundejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager, Grøftager og Dalager i Faaborg Midtfyn Kommune Vedtægter for Gr undejerforeningen Norddal omfattende Mellemager, Hallingager,

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN SOMMERHUSBYEN HOUSTRUP Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1. Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 2. Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 3.

Læs mere

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening

Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 1 Vedtægter Hjortshøj Grundejerforening 2 1 Foreningens navn er Hjortshøj Grundejerforening. Dens hjemsted er Hjortshøj Stationsby. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes interesser vedrørende

Læs mere

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976

Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 Vedtægter For Grundejerfor eningen Aargab Af 1976 1.Navn og Hjemsted. Stk. 1: Grundejerforeningens navn er Aargab af 1976 med hjemsted i Ringkøbing-Skjern kommune. Grundejerforeningens område omfatter

Læs mere

Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken

Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken Vedtægter for grundejerforeningen GRØNHØJHUSE Karensvej, Grønhøj 9480 Løkken 1 Foreningens navn er: Grundejerforeningen Grønhøjhuse, Karensvej, Grønhøj, 9480 Løkken. Foreningens formål er at varetage grundejernes

Læs mere

Vedtægter for Tretommerparkens grundejerforening Risskov/ Århus kommune. 1,3 Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands adresse.

Vedtægter for Tretommerparkens grundejerforening Risskov/ Århus kommune. 1,3 Foreningens adresse er den til enhver tid værende formands adresse. Vedtægter Vedtægter for Tretommerparkens grundejerforening Risskov/ Århus kommune. Navn og hjemsted 1,1 Foreningens navn er Tretommerparkens grundejerforening. ( www.tretommerparken.dk ) 1,2 Foreningen

Læs mere

Grundejerforeningen Rosenparken Dato

Grundejerforeningen Rosenparken Dato Vedtægter Navn, hjemsted og formål 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Rosenparken 2 Foreningens hjemsted er Bramming Kommune under Ribe ret, der er foreningens værneting. 3 Ifølge lokalplan nr.

Læs mere

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX.

3 Foreningens geografiske område er identisk med området omfattet af lokalplan nr. XX. Vedtægter for grundejerforeningen xx Indholdsfortegnelse: Kap. 1 Foreningens navn og hjemsted 1-2 Kap. 2 Foreningens område og medlemskreds 3-5 Kap. 3 Foreningens formål og opgaver 6-7 Kap. 4 Medlemmernes

Læs mere

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted

V E D T Æ G T E R. Artikel 1. Navn, område og hjemsted V E D T Æ G T E R Artikel 1 Navn, område og hjemsted 1. Grundejerforeningens navn er Nørgård Koloniens Grundejerforening. 2. Dens område er ejendommene beliggende indenfor det område, som er skitseret/afgrænset

Læs mere

Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget

Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget Vedtægter for Grundejerforeningen Åsvinget 1 Foreningens navn er "Grundejerforeningen Åsvinget". Stiftet 25/10-1976 Dens hjemsted er Bramsnæs Kommune. Foreningen er grundejerforening for samtlige ejere

Læs mere

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED

VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN NAVN OG HJEMSTED VEDTÆGTER FOR GRUNDEJERFORENINGEN TORNEROSEBUGTEN 1 NAVN OG HJEMSTED Foreningens navn er "Grundejerforeningen Tornerosebugten". Foreningen har hjemsted i Trundholm Kommune. Foreningen omfatter de på vedhæftede

Læs mere

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Vedtægter for. Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE. Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting Vedtægter for Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen HØRSHOLM GÅRDHUSE 2 Foreningens hjemsted er Hørsholm Kommune under Retten i Helsingør, der er foreningens værneting

Læs mere

Vedtægter for foreningen DALEN

Vedtægter for foreningen DALEN Vedtægter for foreningen DALEN 1. Foreningens navn, hjemsted og formål. Foreningens navn er Dalen. Foreningens hjemsted er Helsingør Kommune. Foreningens formål er: At arbejde for gennemførelse af bofællesskabet

Læs mere

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN

Grundejerforeningen Højgårdstoften. Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN Grundejerforeningen Højgårdstoften Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN HØJGÅRDSTOFTEN 20. april 2010 1 Foreningens navn er Grundejerforeningen Højgårdstoften: Dens hjemsted er Høje-Taastrup Kommune. Nærværende

Læs mere

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014

Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening. Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allé s Grundejerforening Revideret 23.juni 2014 Love for Strandlyst Allés Grundejerforening 1. Generelt 1.1. Foreningens Navn Foreningens navn er Strandlyst Allé s Grundejerforening

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals

Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals Vedtægter for Foreningen af grundejere og grundlejere af primært grunde i området Fyrremose 52-178 med hjemsted i Sønderborg kommune, 6470 Sydals 1 Navn og hjemsted Stk.1: Grundejerforeningens navn er

Læs mere

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting.

Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Navn, hjemsted og formål Foreningens navn er Grundejerforeningen Kirkeager. Foreningens hjemsted er Århus kommune under Retten i Århus, der er foreningens værneting. Stk. 2 - Foreningens stedlige område

Læs mere

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST

Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Vedtægter for GRUNDEJERFORENINGEN ELSTED ØST Navn, hjemsted og formål. 1 Forenings navn er Grundejerforeningen Elsted Øst. 2 Foreningens hjemsted er Århus kommune under Århus ret, der er foreningens værneting.

Læs mere

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager

Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager Vedtægter for "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager. Vedtaget på generalforsamlingen 25. Oktober 2013 l Foreningens navn er "Grundejerforeningen Højager, Ringvejen og Hvesager". Stiftelsen

Læs mere

Vestervangens Parkbebyggelse

Vestervangens Parkbebyggelse Vestervangens Parkbebyggelse Vedtægter 1 Grundejerforeningens navn er: Grundejerforeningen Vestervangens Parkbebyggelse. Dets hjemsted er: Randers Kommune. 2 Foreningens formål er at varetage medlemmernes

Læs mere