TIL BEBOERNE I STENAGER 14. marts 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "TIL BEBOERNE I STENAGER 14. marts 2017"

Transkript

1 Boligselskabet Birkebo Afdeling 08 TIL BEBOERNE I STENAGER 14. marts 2017 I henhold til selskabets vedtægter fremsendes hermed referat af beboermøde, afholdt: i fælleshuset Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. DAGSORDEN: 1. Valg af dirigent, referent og stemmeudvalg. 2. Afdelingsbestyrelsens beretning Torsdag den 2. marts 2017, kl Forelæggelse af årsregnskab for 2015/2016 til orientering og godkendelse af budget 2017/ Gennemgang af trafiklys 5. Indkomne forslag. 6. Valg. a. Videoovervågning i vaskeri b. Udskiftning af tørretumblere i vaskeriet c. Aktivitetsliste d. Udskiftning af vinduer mm. e. Elektroniske låse f. Afskærmning ved kældertrappe ved selskabslokalet g. Beskæring af frugttræer h. Overdækning eller andet af postkasser a. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år, John Birch Nielsen og John Mayer Jensen er på valg. Begge modtager genvalg. b. Valg af suppleanter for 1 år, Ole Henrik Skafte Hansen er på valg og modtager genvalg. c. Valg af repræsentantskabsmedlemmer Beboermødet beslutter om beboermødet eller afdelingsbestyrelsen udpeger medlemmer til repræsentantskabet. 7. Eventuelt.

2 Valg af dirigent, referent, stemmeudvalg og godkendelse af dagsorden Finn Weidekamp, Boligkontoret valgt som dirigent. Jesper Albretsen valgt som referent. Ole Henrik og Lennart valgt som stemmetællere. Dirigenten kunne konstatere at mødet var lovligt indvarslet. Der var 19 husstande eller 38 stemmer til stede. Dagsorden godkendt. 2. Afdelingsbestyrelsens beretning Formand Jesper Albretsen fremlagde bestyrelsens skriftlige og mundtlige beretning. Den skriftlige beretning. Kære beboere Allerførst skal der fra bestyrelsens side lyde en stor tak for den støtte og opbakning der er oplevet i det forgangne år. Bestyrelsen er med på at nogle emner i beretningen vil være lidt som seneste år. Afdelingsbestyrelsen og beboerdemokratiet Afdelingsbestyrelsen vil ikke lægge skjul på, at det har været et travlt år vi kan godt mærke at vi kun er 3 i bestyrelsen, og det har været endnu et travlt år med ekstraordinært beboermøde, månedlige bestyrelsesmøder, byggeudvalgsmøder, driftsmøder og markvandringer. Bestyrelsen arbejder hele tiden på at forbedre informationsniveauet det kan altid forbedres. Afdelingsbestyrelsen har i årets løb arbejdet med følgende områder: Afdelingens økonomi Udskiftning af vinduer mm. og renovering af ungdomshuset Afdelingens trivsel og beboeraktiviteter Legepladser Løbende drift Varmeforbrug Afdelingens økonomi Bestyrelsen har løbende arbejdet med afdelingens økonomi og den løbende drift. Regnskabet for 2014/2015 er efter bestyrelsens opfattelse endt med et tilfredsstillende resultat, selvom overskud på kr. er lidt i overkanten, men der er sket besparelse på renholdelse, vandforbrug mm.. Afdelingen er fra 2013/14 gået fra rating A til rating C, og det skyldes, at der anvendes af opsparingen til renoveringssagen og flere fraflytninger i forbindelse med at der blev frigivet boliger, der tidligere havde været anvendt til genhusning af beboere fra Kajerød Vænge (bemærkes, at antal fraflytninger igen er på normalt leje der er pt. 2 fra 1.juli 2016 eller fraflytningsprocent på 2,04 pct.) men C er fortsat flot og i den høje ende. Renovering af vinduer mm. og renovering af ungdomshuset Der er afholdt 9 ordinære byggeudvalgsmøder, løbende afstemningsmøder og afleveringsforretning. Der arbejdes nu på at få afsluttet byggeregnskabet, men allerede nu kan siges, at udgifter er holdt inde for budgettet. Der er fortsat mindre fejl og mangler, og bestyrelsen har fokus på hurtig udbedring. Byggeudvalget er i det store hele tilfreds med forløbet af renoveringssagen, og det har pyntet på ungdomshuset og løftet området rent udseende mæssigt. Derudover er der kommet mange og gode tilbagemeldinger omkring bedre indeklima, mindre træk mm. Der er dog én ting hvor Byggeudvalget kunne have ønsket et andet forløb og det er særligt omkring havedøre i stueboligerne. På det ekstraordinære beboermøde den 19.november 2015 skulle vi alle have været skarpere på

3 konsekvensen ved valg af dør og ikke mindst beslutningen omkring håndtag på begge sider, hvilket medførte at døren ikke kunne sættes i lukkeposition, ligesom højden på døren har givet udfordringer. Afdelingens trivsel og beboeraktiviteter Bestyrelsen oplevede lidt støj omkring nedlæggelse af den lille legeplads, ligesom der blev oplevet én stigning i naboklager, hvorfor der i samarbejde med selskabsstyrelse blev udarbejdet naboskabsundersøgelse. Bestyrelsen har lagt vægt på det positive, hvilket også afspejler den nuværende fraflytningsprocent, nemlig at de fleste er glade for at bo i Stenager. Der blev indbudt til beboermøde (workshop) omkring naboskabsundersøgelsen, hvor 9 beboere deltog sammen med bestyrelsen. Bestyrelsen arbejder videre med: Forbedring af information Afdelingens samlede trivsel Gældende husorden dækkende eller er der behov for justering omkring aktiviteter som grill, badebassiner osv. Ses på nedenstående er der i hvert fald plads til forbedring. Vi kunne ønske at flere deltog, men fastelavn og sommerfesten var stor succes. Til sommerfesten var der skattejagt mm. for børnene, og bestyrelsen har modtaget positive tilbagemeldinger. Legepladser Bestyrelsen arbejder pt. på sponsorlegepladser.

4 Løbende drift Bestyrelsen har arbejdet med tilstandsrapporten, der blev gennemgået på ekstraordinært beboermøde. Bestyrelsen er nået i mål med: Vinduer og terrassedøre Traktor Optimering af vaskekælder Opsætning af hegn ved kompostbunke Ventilation og emhætter Renovering af ungdomshuset Der skal arbejdes videre med: Yderligere isolering af boligerne Nedgravede affaldsløsninger Legepladserne i én eller anden form Afdelingen nuværende affaldssystem fungerer ikke altid optimalt, der anvendes mange timer fra afdelingen funktionær på containere, og her anvendes også traktor nedgravede affaldsløsninger kan måske løse problem med affald og ikke mindst spare timer, der kan anvendes til flere opgaver i boligerne. Varmeforbrug Omkring genindvindingsanlæg, håber bestyrelsen, at det store arbejde, der er lagt i optimering af nuværende ventilationssystem, rens, fjernelse af ulovlige emhætter, fjernelse af blokeringer for udsugning og nye motorer kan afhjælpe de største problemer bestyrelsen har i hvert fald modtaget positive tilbagemeldinger og luftskiftet er formindsket med mindre varmeforbrug til følge bestyrelsen følger udviklingen tæt, og håber at nye døre og vinduer vil biddrage yderligere til at holde varmeregningen nede. Det var et stort ønske på det ekstraordinære beboermøde den 19.november 2015, at det næste fokusområde er isolering på 1.sal, hvilket der ses på i Men hovedtal for varmeforbruget er som følger fra 2012 således at udviklingen frem til og med 2016 kan ses: Bemærkning Udgift kr kr. Udgiften steget med kr. Indbetalt aconto kr kr. Aconto steget siden 2012 med kr. Tilbagebetaling kr kr. Tilbagebetaling faldet med kr. eller stort set svarende til stigningen siden Tak Bestyrelsen vil afslutte med at sige tak til afdelingens beboere for et godt samarbejde, ligesom der skal lyde tak til Lennart og Hanne på ejendomskontoret.

5 Den mundtlige beretning. Renoveringssag i Stenager Der er afholdt 9 ordinære byggeudvalgsmøder, løbende afstemningsmøder og afleveringsforretning. Der arbejdes nu på at få afsluttet byggeregnskabet, men allerede nu kan siges, at udgifter er holdt inde for budgettet. Byggeudvalget er i det store hele tilfreds med forløbet af renoveringssagen, og det har pyntet på ungdomshuset og løftet området rent udseende mæssigt. Derudover er der kommet mange og gode tilbagemeldinger omkring bedre indeklima, mindre træk mm. men der er også kommet tilbagemeldinger omkring træk. Der er dog én ting hvor Byggeudvalget kunne have ønsket et andet forløb og det er særligt omkring havedøre i stueboligerne. På det ekstraordinære beboermøde den 19.november 2015 skulle vi alle have været skarpere på konsekvensen ved valg af dør og ikke mindst beslutningen omkring håndtag på begge sider, hvilket medførte at døren ikke kunne sættes i lukkeposition, ligesom højden på døren har givet udfordringer. I og med der er kommet tilbagemeldinger omkring manglende udbedring og træk valgte bestyrelsen at udsende ny liste til indrapportering af de fejl og mangler, der fortsat ikke var udbedret og oplysning om i hvilke boliger og hvor der var oplevelse af træk. Tilbagemeldinger har været del af den gennemgang som Byggeskadefonden som vanligt udfører og efter gennemgangen og ikke mindst gennemgangen af de tilbagemeldinger, der er kommet vil der ske følgende: Der sker stikprøvevis kontrol af isolering omkring vinduer Der aftales dag hvor entreprenør kommer og foretager udbedring af ikke afsluttede fejl og mangler Der aftales dag hvor Rationel foretager gennemgang af alle terrassedøre i stueplan der er konstateret træk gennem nøglehul, ligesom der er døre der ikke kan lukke helt tæt (manglende justering) Der var følgende bemærkninger: Renoveringssagen: Rådgiver burde have stoppet arbejdet ved mistanke om brud på arbejdsmiljø Mærke efter klistermærker kan ses i sollys Fejl og mangler skal efterses i alle boliger Vandløbere på tværs Håndværkere gjorde god figur og arbejdede hårdt Mangler indsats ved nøglehul for at forhindre træk Problemer med trækkanaler svære at åbne og lukke, går i stykker Øvrige bemærkninger: Også juletræ til ungdomsboligerne Ønske om nyhedsbrev mindst hver 3.de måned Beretning enstemmigt vedtaget under klapsalver.

6 3. Forelæggelse af årsregnskab for 2015/2016 til orientering og godkendelse af budget 2017/2018 Årsregnskab gennemgået med den bemærkning, at bestyrelsen har gjort et stort arbejde omkring afdelingens udgifter, og årsregnskabet for 2015/2016 endte med et overskud på kr. Det er bl.a. tidligere afskrevet flyttegæld mm. og betaling fra forsikringsselskab. Budget 2017/2018 gennemgået. Henlæggelser øget for at imødekomme det løbende og stigende vedligeholdelsesbehov. Udgifter til lån i forbindelse med renovering sat til kr. (endeligt byggeregnskab med lånoptagelse under udarbejdelse) som godkendt på ekstraordinært beboermøde i Regeringen og Boligselskabernes Landsforening har indgået aftale om besparelse samlet for alle boligforeninger på 1,5 mia. inden 2020 for at få huslejen nedsat. Boligselskabet Birkebo har derfor arbejdet med besparelsesmuligheder: Udbud på flytteboliger Faste timepriser på håndværkerydelser Energibesparelser Ændret organisering af driftspersonale (fællesdrift) Budget derfor tilskåret, ejendomsskat sat til 2017 niveau (forventer at regeringen fastfryser), henlæggelser til flytteboliger nedsat fra kr. til kr. og alle udgifter derudover vurderet og sat lavest muligt. Årsregnskab for 2015/2016 taget til efterretning. Budget for 2017/2018 enstemmigt vedtaget med huslejeforhøjelse på 2,53 pct. og antennebidrag på 172 kr. Indkøb af robotplæneklipper var til særskilt afstemning og vedtaget med 32 stemmer for og 6 imod. 4. Indkomne forslag Indkomne forslag. a. Videoovervågning i vaskeri b. Udskiftning af tørretumblere i vaskeriet c. Aktivitetsliste d. Udskiftning af vinduer mm. e. Elektroniske låse f. Afskærmning ved kældertrappe ved selskabslokalet g. Beskæring af frugttræer h. Overdækning eller andet af postkasser Ad. a Videoovervågning i vaskeri Vedtaget med 34 stemmer for, 2 imod og 2 der undlod at stemme. Ad. b Udskiftning af tørretumblere i vaskeriet Enstemmigt vedtaget at der skal ske udskiftning med op til 4 nye tørretumblere og fjernelse af strygerulle. Samlet udgift omkring de kr. betales over afdelingens henlæggelser. Der opsættes til start én maskine for at vurdere behov i og med der er ekstra tørretid ved de nye maskiner. Der sker herefter vurdering efter 4 måneder på ekstraordinært beboermøde. Ad. c Aktivitetsliste Gennemgået og enighed om at planlagte aktiviteter skal gennemføres.

7 Ad. d Udskiftning af vinduer mm. Behandlet under bestyrelsens beretning. Ad. e Elektroniske låse Beboere, der ønsker udskiftning henvender sig på ejendomskontoret. Der kan ske udskiftning af 9 låse. Ad. f Afskærmning ved kældertrappe ved selskabslokalet Beboermødet gav forslaget sin anbefaling til selskabsbestyrelsen. Ad. g Beskæring af frugttræer Der sker beskæring af afdelingens træer ved fagfolk. Vedtaget med 36 stemmer for og 2 i mod. Ad. h Overdækning eller andet af postkasser Bestyrelsen arbejder videre med løsninger. Der sker fremlæggelse af løsninger på ekstraordinært beboermøde. 5. Valg Beboermødet besluttede enstemmigt, at bestyrelsen udvides fra nuværende 3 til 5 medlemmer. Valg a. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 2 år. John Birch Nielsen og John Mayer Jensen valgt for 2 år. b. Valg af 2 bestyrelsesmedlemmer for 1 år. Morgan Risager og Rikke Sørensen valgt for 1 år. c. Valg af 2 suppleanter for 1 år. Ole Henrik Skafte Hansen (1.suppleant) og Else Kjeldsen (2.suppleant) valgt for 1 år. d. Valg af repræsentantskabsmedlemmer Beboermødet besluttede, at afdelingsbestyrelsen udpeger medlemmer til repræsentantskabet. 6. Eventuelt Følgende drøftet: Ønske om mere tydelig skiltning om Stenager, adresser mm. Overløb til vandtønder ønskes Der ses på p-plads problemer Der ses på brædder og alger på altaner Kældertrappe skal holdes fri for blade Problemer med tyggegummi Problemer med duer Rep. af de hvide striber på trapper Udsendelse af opdateret husorden Ønske om at fodring af fugle ikke bliver til fodring af rotter

8

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød.

Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. Referat af bestyrelsesmøde i Boligselskabet Birkebo på Bistrupvej 103, 3460 Birkerød. mandag den 27.april 2015 kl. 17.00 Deltagere: Bent Nielsen Jette Hansen Susanne Karlsson Birgitte Pedersen Morten Wulff-

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Mandag den 30. januar 2017 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 7 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Mandag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet deltog beboere fra 43

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal

Ordinært afdelingsmøde. Torsdag den 14. januar 2016 kl I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal Til beboerne Side 1 af 6 2720 RHS 2720 / Lejer 01-01-2015 00:00 01-01-2015 00:00 Referat af Ordinært afdelingsmøde Torsdag kl. 19.00 I Fælleshuset, Vesterby Torv 3, 2. sal På mødet var 57 lejemål repræsenteret.

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 9 14. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/9 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 24. august 2016, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 26 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Lis Andersen Eva Jensen Bjarne Hajbert Mette

Læs mere

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03

Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Boligselskabet Domea Horsens Afdeling 60-03 Referat af afdelingsmøde afholdt den 10. oktober 2017 Så mange beboere deltog: 67 beboere fordelt på 41 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef Lars

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 15. august

Læs mere

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård

Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Referat fra ordinært afdelingsmøde i Martins Gård Afdeling 1-1014 Martins Gård Mødedato: 6. september 2010 Sted: Salen på Herlev Skole Deltagere: Iris Gausbo Dato og ansvarlig: 06.09.10 - Poul Erik Ottosen

Læs mere

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016

Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Afdelingsmødet blev afholdt torsdag d. 22. september 2016 Dagsorden: 1. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet 2. Valg af: a. Dirigent b. Stemmeudvalg c. Referent 3. Fremlæggelse af beretning

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

Beboermøde Afdeling 14

Beboermøde Afdeling 14 Beboermøde Afdeling 14 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning 5. Orientering om regnskabet 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015 7. Behandling af eventuelle

Læs mere

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012

Referat. Afdeling 13 & 30 Afdelingsmøde 4/9 2012 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Godkendelse af afdelingens budget 2013 samt forelæggelse af afdelingens

Læs mere

AAB Silkeborg Afdeling 11AB

AAB Silkeborg Afdeling 11AB AAB Silkeborg Afdeling 11AB Referat af ordinært afdelingsmøde afholdt den 6. september 2018 Deltagere: Antal beboere: 4 Organisationsbestyrelse: Driftskontor: Administration: Susse Ibsen Allan Oldenburg

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 38

TIL BEBOERNE I AFDELING 38 TIL BEBOERNE I AFDELING 38 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Årsregnskab Indkomne forslag

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 24 8. MAJ 2019 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af beretning for afdelingen DAGSORDEN 6. Orientering

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej

Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Referat fra afdelingsmøde i Damagervej/Stubmøllevej Afdeling 1-6064 + 1-6066 Damagervej/stubmøllevej Mødedato/kl.: Torsdag den 8. september 2011 klokken 19.00 Sted: Hammelstrupshus beboerlokale, Damagervej

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Tirsdag den 2. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 23. Tirsdag den 2. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 23 Tirsdag den 2. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 68

TIL BEBOERNE I AFDELING 68 TIL BEBOERNE I AFDELING 68 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

Beboermøde Afdeling 8

Beboermøde Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden beboermøde afdeling 8 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens

Læs mere

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej

Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Boligselskabet Domea København - Afdeling Gadekærvej Referat fra ordinært afdelingsmøde onsdag den 20. februar 2013 kl. 19.00 i Prøvehallen v/spinderiet. Til stede var: 50 husstande repræsenteret Endvidere

Læs mere

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe

Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Boligselskabet Sæbjørnshuse i Gladsaxe Referat af organisationsbestyrelsesmøde, som blev afholdt torsdag den 14. juni 2016, kl. 17.00, i selskabslokalet, Sæbjørnsvej 9, 2880 Bagsværd. Fra Boligkontoret

Læs mere

Referat. Den 7. maj 2014

Referat. Den 7. maj 2014 Den 7. maj 2014 Referat Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. maj 2014 Mødetidspunkt:

Læs mere

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010

BESLUTNINGREFERAT. fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 BESLUTNINGREFERAT fra ordinært repræsentantskabsmøde den 3. juni 2010 Formand Søren Høgsberg bød indledningsvis velkommen, og en speciel velkomst til gæsterne på mødet. 1. Godkendelse af forretningsorden

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 70

TIL BEBOERNE I AFDELING 70 TIL BEBOERNE I AFDELING 70 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 57

TIL BEBOERNE I AFDELING 57 TIL BEBOERNE I AFDELING 57 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00

Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 AFDELING NØRREBY Referat af Afdelings-/budgetmødet tirsdag den 29. januar 2004 kl. 19,00 1. Velkomst og valg af dirigent Marianne Benjovitz bød alle velkommen. Henning Bryld blev valg som dirigent Henning

Læs mere

Referat fra Beboermøde tirsdag den 14. september 2016 Dagsorden:. 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere og referent 3. Afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab 2015 til orientering

Læs mere

Beboermøde Afdeling 9

Beboermøde Afdeling 9 Beboermøde Afdeling 9 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning for det forløbende år 5. Orientering om regnskab 2013 6. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 0205, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 0205, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 21. august 2014, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Fra administrationen: Peter

Læs mere

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard.

33 beboere fra afdelingen, 29 repræsenterende husstande. Charlotte Nedergaard. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 09 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-009, mandag den 7. september 2015, kl. 17.00 i Fælleshuset, Villestoftehaven 130,

Læs mere

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1

AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 AB/EK møde 27. august 2018, kl. 17:15-19:00 Mødelokalet, Femkanten J 1 Afbud til mødet sendes til ab@blaakildegaard.net og ek-blaakildegaard@kab-bolig.dk Deltagere: Fra AB - Søren Evers, Ole Søndergaard,

Læs mere

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013

Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Referat af afdelingsmøde Afdeling 89 Kildebjerg onsdag den 11. september 2013 Tilstede: 23 husstande Afdelingsbestyrelsen: Selskabsbestyrelsen: Else Christensen (formand) Lene Hansen (bestyrelsesm.) Administrationen

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 63

TIL BEBOERNE I AFDELING 63 TIL BEBOERNE I AFDELING 63 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab

HØJSTRUPPARKEN en del af Vallensbæk Boligselskab Referat af ordinært afdelingsmøde/budgetmøde (beboermøde) 24. august 2017, kl. 18:30 1. Velkomst, og valg af dirigent. Lejemål fremmødt:35, dvs. i alt 70 stemmer Velkomst v/formand Lone Christiansen. Som

Læs mere

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen

ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade 98, kælderen Til beboerne Referat af den 15. november 2018 Side 1 af 1 2202 SLM 2202 / Lejer 06-11-2018 18:00 06-11-2018 20:00 ordinært afdelingsmøde 6. november 2018 kl. 18:00 i Møllevængets selskabslokale, Kongensgade

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 17. Onsdag den 17. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 17 Onsdag den 17. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Beboermøde Afdeling 22

Beboermøde Afdeling 22 Beboermøde Afdeling 22 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet 2013 7. Afdelingens driftsbudget 2015

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 58

TIL BEBOERNE I AFDELING 58 TIL BEBOERNE I AFDELING 58 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 10. Tirsdag den 10. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 10 Tirsdag den 10. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32

Afdeling 63, Vester Hassing. Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Side 1/5 Afdeling 63, Vester Hassing Referat fra afdelingsmødet den 17. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere 32 Fra organisationsbestyrelsen: Hans Bøyen Christensen Nils Vinther Fra administrationen:

Læs mere

Boligforeningen Give Afdeling 13652

Boligforeningen Give Afdeling 13652 Boligforeningen Give Afdeling 13652 Referat af afdelingsmøde afholdt den 12. september 2017 Så mange beboere deltog: Der deltog 46 beboere fordelt på 40 husstande Fra administrationen deltog: Kundechef

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 11. torsdag den 11. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 11 torsdag den 11. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsordenen 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse

Læs mere

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00.

Dagsorden. 7. Valg til afdelingsbestyrelsen. 8. Valg af suppleanter til afdelingsbestyrelsen. 9. Eventuelt. 45 husstande var repræsenteret kl. 19:00. År 2009, den 23. september kl. 19:00, afholdtes ordinært afdelingsmøde i Boligselskabet af 1961 i Greve (BS61), afdeling Grønlykkeparken. Mødet afholdtes i beboerlokalerne, Grønlykkeparken 25, 2670 Greve,

Læs mere

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10

Afdelingsmøde. Afdeling 12 Skovvej 6-10 Afdelingsmøde Afdeling 12 Skovvej 6-10 Tidspunkt: Onsdag den 12. september 2018 kl. 17.30-18.30 Sted: Smedevej 28 Tilstede fra boligforeningen: Anders Kjær Lisbeth Pind Mikkel Poulsen Antal fremmødte beboere:

Læs mere

Andelsboligforeningen Odinsgaard

Andelsboligforeningen Odinsgaard Andelsboligforeningen Odinsgaard Afdeling 28 Mølleparken, Horsens Referat af beboermødet den 30. august 2018 Så mange beboere deltog: 31 Fra administrationen deltog: Andre der deltog: Michael Meldgaard

Læs mere

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund

Afdeling 18 og 25 Gundorfslund Afdeling 18 og 25 Gundorfslund 1 Dagsorden beboermøde afdeling 18 og 25 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering om regnskabet

Læs mere

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde

Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Referat fra Herlevgårdsvej og Herlev Torv s afdelingsmøde Afdeling 1-1012/1013 Herlevgårdsvej/Herlev Torv Mødedato: 20. september 2011 Sted: Herlev Bygade 92C, mødelokalet Deltagere: Dato og ansvarlig:

Læs mere

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018

Afdelingsmøde - Afdeling 1. mandag d. 30. april 2018 Afdelingsmøde - Afdeling 1 mandag d. 30. april 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014

Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Referat af afdelingsmøde i Mosegårdsparken den 22. maj 2014 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg og referent 4. Godkendelse af forretningsorden for afdelingsmødet. 5. Fremlæggelse

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A

Ordinært afdelingsmøde. 26. februar 2014 kl. 19:00. i Beboerhuset, Ligustervænget 6 A den 19. februar 2014 Side 1 af 5 1705 BIG 1705 / Lejer 26-02-2014 19:00 26-02-2014 22:00 Til beboerne Hermed fremsendes endelig dagsorden for med følgende dagsorden: Ordinært afdelingsmøde 26. februar

Læs mere

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 16. Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/6 Afdeling 16 Referat fra afdelingsmøde den 23. august 2017, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 34 inkl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Leif Erik Nielsen Eva Jensen Jørgen Mortensen

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 27. Mandag den 29. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 27 Mandag den 29. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017

Afdelingsmøde Afdeling 8. Torsdag den 27. april 2017 Afdelingsmøde Afdeling 8 Torsdag den 27. april 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018

Referat af afdelingsmøde i JYDEHOLMEN den 24. april 2018 Dagsorden 1. Velkomst og valg af dirigent 2. Valg af stemmeudvalg og referent 3. Fremlæggelse af afdelingsbestyrelsens beretning 4. Fremlæggelse af regnskab for 1. august 2016 til 31. juli 2017 5. Aflæggelse

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Bredagergården 28.2.2017 1 2 Der var 17 boliger repræsenteret på mødet. På mødet deltog: Fra afdelingsbestyrelsen: Sisse Ewert, Gitte Laursen. Fra administrationen: Torben

Læs mere

ordinært afdelingsmøde mandag den 22. januar 2007 kl. 19.00 i selskabslokalet, Nørreby Torv Afdelingsmødet valgte Henning Bering-Bryld som dirigent.

ordinært afdelingsmøde mandag den 22. januar 2007 kl. 19.00 i selskabslokalet, Nørreby Torv Afdelingsmødet valgte Henning Bering-Bryld som dirigent. Administrator: DAB Finsensvej 33, 2000 Frederiksberg Tlf. 7732 0000. Fax 7732 0001. NØRREBY Referat af Til stede var: 31 lejemål Dagsorden ordinært afdelingsmøde mandag den 22. januar 2007 kl. 19.00 i

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 47

TIL BEBOERNE I AFDELING 47 TIL BEBOERNE I AFDELING 47 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Statsbanepersonalets Andels-Boligforening Afdeling 4, Lyngby

Statsbanepersonalets Andels-Boligforening Afdeling 4, Lyngby Statsbanepersonalets Andels-Boligforening Afdeling 4, Lyngby Referat fra afdelingsmøde den 23/9-2015 Deltagere: fra Boligkontoret Danmark: Lars Sørensen (LS) fra SAB Preben Håkansson (PH) fra bestyrelsen:

Læs mere

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI).

Gæst: Kurt Sander fra arkitekt og ingeniørfirmaet Kærsgård & Andersen (KAAI). Side 1/8 Afdeling 21. Referat fra afdelingsmøde den 8. september 2016, kl. 18,30. I mødet deltog: Beboere: 22 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Dorthe Kirch Michael Jensen Niels Nielsen

Læs mere

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II

Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Materiale til ordinært afdelingsmøde i afd.1-43 Tingbjerg I og 1-50 Tingbjerg II Den 21. september 2015 kl. 19.00 SAB s selskabslokaler Ruten 6R 2700 Brønshøj Kære beboer Her får du det materiale, du skal

Læs mere

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet

Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Vridsløselille Andelsboligforening Banehegnet Referat af beboermøde mandag den 14. marts 2016 kl. 19.00 15. marts 2016 Deltagere: 57 husstande, 114 stemmer. Formand Lena Toftlund bød velkommen til mødet

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 8 23. MAJ 2019 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg DAGSORDEN 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012

Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Referat af afdelingsmøde den 27. september 2012 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK)

Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Referat fra Styringsdialog mellem Rudersdal Kommune og Birkebo v/boligkontoret Danmark (BDK) Den 20. juni 2011 Til stede: Gitte Weien Andersen (Rudersdal Kommune), Torben Eriksen (forretningsfører, BDK),

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET

Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET Til beboerne I afd. 29 Fregatten, Jagten, Galeasen INDGÅET ) 9 P Y1 L Sønderborg, den 19. september2011 BOLtGFORENlNGE S0t30 Referat fra det årlige afdelingsmøde, torsdag den 15. september 2011, kl. 19.30

Læs mere

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011

Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Referat af afdelingsmøde den 12. september 2011 Dagsorden: 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsen årsberetning. 4. Godkendelse af afdelingens driftsbudget

Læs mere

43 beboere fra afdelingen, 36 repræsenterende husstande.

43 beboere fra afdelingen, 36 repræsenterende husstande. Andelsboligforeningen Samvirke Afdelingsmødet - Afdeling 08 Referat af obligatorisk ordinært afdelingsmøde i afdeling 542-008, mandag den 19. september 2016, kl. 18.00 på Restaurant Stadion, Christmas

Læs mere

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby

Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby Referat af afdelingsmøde i Skyttevænget Mandag den. 27. april 2015 kl. 19.00 Vigerslev Menighedshus, Lykkebovej 1, 2500 Valby 4. maj 2015 40 husstande var mødt op - svarende til 80 stemmer. 1. Velkomst

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 53

TIL BEBOERNE I AFDELING 53 TIL BEBOERNE I AFDELING 53 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget Skema planlagt vedligeholdelse Indkomne forslag 14. august

Læs mere

Fælleshuset i Byagerparken

Fælleshuset i Byagerparken Til Boligtagerne i Byagerparken. Den 2. maj 2012 Referat: Afdelingsmøde afholdt tirsdag den 24. april 2012 kl. 19.00 i Fælleshuset i Byagerparken 1. Velkomst samt valg af dirigent, stemmetællere og referent.

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017

Afdelingsmøde Afdeling 6. tirsdag den 9. maj 2017 Afdelingsmøde Afdeling 6 tirsdag den 9. maj 2017 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af Stemmeudvalg 5. Godkendelse af

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 1

Beboermøde. Afdeling 1 Beboermøde Afdeling 1 Dagsorden beboermøde afdeling 1 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af stemmeudvalg 4. Bestyrelsens beretning ved formand Palle Christensen 5. Orientering om afdelingens årsregnskab

Læs mere

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ

Referat fra repræsentantskabsmødet. Tirsdag den 5. marts Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ A/B Andelsbo Referat fra repræsentantskabsmødet Tirsdag den 5. marts 2019 Mødested: Fjordgården, Fjordvej 15, 8930 Randers NØ Referat repræsentantskabsmødemøde A/B Andelsbo 05.03.2019 Side 1 Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007

Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 Referat af ordinær generalforsamling tirsdag d. 20. marts 2007 (ref. fra ekstraordinær generalforsamling 16/4 nederst i dette referat) Til generalforsamlingen var mødt i alt 14 husstande (16 personer inkl.

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Irmingersgade 9-11-13 Andelsboligforeningen afholdt ordinær generalforsamling tirsdag 18. april 2017, kl. 18:00 på loftet i ejendommen. På generalforsamlingen

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense.

Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl på Hotel HCA i Odense. ANDELSBOLIGFORENINGEN SAMVIRKE Generalforsamlingen Referat af ordinær generalforsamling, afholdt torsdag, den 30. juni 2016, kl. 19.00 på Hotel HCA i Odense. Tilstede : Bestyrelsen: Afbud: Beboere: Administrationen

Læs mere

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej

Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Boligselskabet Vendersbo Guldborgsund Afdeling 953 Gefionparken og 957 Bragesvej Referat ordinært afdelingsmøde afholdt torsdag den 18. oktober 2012 kl. 16:30 i fælleslokalet beliggende Bragesvej, Væggerløse.

Læs mere

TIL BEBOERNE I AFDELING 45

TIL BEBOERNE I AFDELING 45 TIL BEBOERNE I AFDELING 45 VÆRSGO Her får du materiale til afdelingsmødet: Dagsorden Forretningsorden for afdelingsmødet Afdelingens driftsbudget 2016 Vedligeholdelsesopgaver 2016 Planlagt vedligeholdelse

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33.

Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl , der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Beslutningsreferat fra ordinært afdelingsmøde i Gadehavegård, tirsdag den 18. juni 2014 kl. 19.00, der afholdtes i beboerhuset Gadehjørnet Øksen 33. Til stede fra bebyggelsen: 70 husstande Endvidere deltog:

Læs mere

Boligselskabet Kolding

Boligselskabet Kolding Boligselskabet Kolding Ribe, den 1. april 2014 Referat fra repræsentantskabsmøde onsdag, den 26. marts 2014, kl. 17.00 på Bramdrupdam Kro, Vejlevej 332, Kolding. Deltagere: Fra organisationsbestyrelsen:

Læs mere

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo

REFERAT. fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo REFERAT fra ordinær generalforsamling i A/B Lindøhusene torsdag den 4. maj 2017, kl. 18.00 i Munkebo forsamlingshus, Lindøalléen 49, 5330 Munkebo 102 medlemmer af 314 medlemmer (svarende til 32%) var repræsenteret,

Læs mere

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K

Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Referat af repræsentantskabsmøde i Boligforeningen VIBO torsdag, den 24. november 2016, kl. 18.30 i Sankt Peders Stræde 49 A, 1. sal, 1453 København K Der var i alt 38 fremmødte. 30 fra 1. kreds, 4 fra

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 23. Torsdag den 24. maj 2018

Afdelingsmøde Afdeling 23. Torsdag den 24. maj 2018 Afdelingsmøde Afdeling 23 Torsdag den 24. maj 2018 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning

Læs mere

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S

Gæst: Arkitekt Kim Jensen, Arkitektfirmaet Christensen & Rottbøll A/S Side 1/5 Afdeling 3. Referat fra afdelingsmødet den 11. september 2013, kl. 19,00. I mødet deltog: Beboere: 47 inkl. afd. bestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Arne Olesen Henry Kjær Jensen Frank Hansen

Læs mere

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016

Afdelingsmøde Afdeling 19. onsdag den 4. maj 2016 Afdelingsmøde Afdeling 19 onsdag den 4. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Valg af referent 3. Valg af Stemmeudvalg 4. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens beretning 5. Orientering fra afdelingens

Læs mere

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019

AFDELINGSMØDE AFDELING MAJ 2019 AFDELINGSMØDE AFDELING 22 20. MAJ 2019 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent 2. Godkendelse af forretningsorden 3. Valg af referent fra afdelingsbestyrelsen 4. Valg af stemmeudvalg 5. Godkendelse af afdelingsbestyrelsens

Læs mere

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945

Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Svendborg Boligselskab af 16. januar 1945 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde torsdag den 6. juni 2013 kl. 18.00 i Domea, Boligcenter Svendborg, Mølmarksvej 155, 5700 Svendborg. Dagsorden Side 1

Læs mere

Beboermøde. Afdeling 8

Beboermøde. Afdeling 8 Beboermøde Afdeling 8 Dagsorden 1. Velkomst 2. Valg af dirigent 3. Valg af referent 4. Valg af stemmeudvalg 5. Bestyrelsens beretning 6. Orientering fra teamleder 7. Orientering om regnskabet 2014 8. Afdelingens

Læs mere

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10

Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl på administrationskontoret, Sportsvej 10 Ordinært budgetmøde, Glostrup Vestergård I den 17. januar 2012, kl. 19.00 på administrationskontoret, Sportsvej 10 Til stede: 14 beboere hvoraf 1 er repræsentant fra afdelingsbestyrelsen Fra administrationen:

Læs mere

SØFRYD. Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november John Olsen,

SØFRYD. Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november John Olsen, Velkommen til afdelingsmøde, tirsdag den 29. november 2016 Velkommen til afdelingsmøde 1. Velkomst og valg af dirigent. 2. Valg af stemmeudvalg og referent. 3. Afdelingsbestyrelsens beretning. 4. Fremlæggelse

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019

A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 A/B Gudenå Dagsorden udsendt den 6. marts 2019 Referat udsendt den 22. marts 2019 Referat fra repræsentantskabsmøde Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18.00 Mødested: Restaurant Tronborg, Grenåvej 2, 8900

Læs mere

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling

kom til afdelingsmøde få indflydelse i din afdeling få indflydelse i din afdeling kom til afdelingsmøde Afd. 1-14 Nordhavnsgården Beboerlokalet, Herninggade 2 2100 København Ø Onsdag den 14. september 2011 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at

Læs mere

Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 15. september 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen.

Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 15. september 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Side 1/7 Afdeling 8. Referat fra afdelingsmødet den 15. september 2015, kl. 17,00. I mødet deltog: Beboere: 13 incl. afdelingsbestyrelsen. Fra afdelingsbestyrelsen: Flemming Amdisen Ulla Burskov Henning

Læs mere

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer.

Velkomst ved formanden og optælling af fremmødte repræsentantskabs medlemmer. Der deltog 41 repræsentantskabsmedlemmer. REPRÆSENTANTSKABSMEDLEMMERNE I VEJEN BOLIGFORENING Vejen Boligforening Banegårdspladsen 2 6600 Vejen Tlf. 75360555 post@vejenbolig.dk www.vejenbolig.dk CVR-nr. 57306513 Referat af ordinært repræsentantskabsmøde

Læs mere