UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts 2017

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts 2017"

Transkript

1 UDKAST Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 22. marts 2017 Tid 10:00 12:00 Sted Københavns Rådhus, Hovedkassen Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande i Region Skåne og bestyrelsesformand i The Greater Copenhagen & Skåne Committee. Dagsorden for bestyrelsesmødet 1. Velkommen godkendelse af dagsorden og referat 2. Meddelelser til bestyrelsen 3. Status på Greater Copenhagen-initiativerne for Status på udrulning af Trafikcharteret herunder plan for det videre arbejde 5. Status på arbejdet med grænsehindringer herunder ophævelse af ID- og grænsekontrollen 6. Opfølgning på bestyrelsesseminaret d. 25. januar Program for bestyrelsens studietur til Hamborg d maj EVT. Deltagere: Anders Åkesson, Vice-ordförande, Region Skåne Carl-Johan Sonesson, Regionsstyrelsens 2:e vice ordförende, Region Skåne Frank Jensen, Overborgmester, Københavns Kommune Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande, Region Skåne Jens Stenbæk, Regionsrådsformand, Region Sjælland John Engelhardt, Næstformand i KKR Hovedstaden, Borgmester i Glostrup Knud Erik Hansen, Næstformand for KKR Sjælland, Borgmester, Faxe kommune Peter Danielsson, Kommunstyrelsens ordförende, Helsingborg Stad Sophie Hæstorp Andersen, Regionsrådsformand, Region Hovedstaden Steen Bach Nielsen, Regionsrådsmedlem, Region Sjælland Steen Christiansen, Formand for KKR Hovedstaden, borgmester Albertslund Kommune Torkild Strandberg, Kommunstyrelsens ordförande, Landskrona Stad Afbud: Anders Almgren, Kommunstyrelsens ordförande, Lunds kommun Kent Mårtensson, Ordförande, Kommunförbundet Skåne Katrin Stjernfeldt Jammeh, Kommunstyrelsens ordförande, Malmö Stad Niels Hörup, Formand for KKR Sjælland, Borgmester, Solrød Kommune Per Roswall, Regionsrådsmedlem, Region Hovedstaden Pierre Månsson, Kommunstyrelsens ordförande, Kristianstad Kommun

2 UDKAST Referat af bestyrelsesmødet i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 22. marts Velkommen godkendelse af dagsorden og referat (til godkendelse) Bestyrelsen godkender dagsordenen. Bestyrelsen godkender referat af bestyrelsesmødet i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 9. december Bestyrelsesformanden bød velkommen til årets første bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee og orienterede bestyrelsen om, at bestyrelsesmøderne fremover bliver afholdt skiftevis i Regionshuset i Malmö og på Københavns Rådhus. Bestyrelsesformanden orienterede derudover bestyrelsen om, at formandskabet på mødet d. 6. marts var blevet enige om at samarbejde om følgende indsatser i 2017: o Trafikcharteret herunder særligt HH-forbindelse, Øresundsmetro og Femern-forbindelse. o International markedsføring. o Turisme. o Pendling herunder særligt indføring af et fælles billet- og betalingssystem. o Involvering af erhvervslivet. Bestyrelsesformanden orienterede derudover bestyrelsen om, at Vision 2030 for The Greater Copenhagen & Skåne Committee vil blive behandlet på bestyrelsesseminaret i Hamborg d maj Bestyrelsen godkendte derpå dagsordenen for mødet samt referatet fra bestyrelsesmødet d. 9. december Meddelelser til bestyrelsen (til orientering) Bestyrelsen tager bestyrelsesformandens meddelelser til orientering. International markedsføring Bestyrelsesformanden orienterede bestyrelsen om: o At de 3 igangsatte internationale markedsføringskampagner indtil nu har resulteret i: Over 20 ansættelser af talenter i Greater Copenhagens gaming-virksomheder, hvoraf minimum halvdelen er udenlandske. 815 modtagne ansøgninger til 33 opslåede stillinger på FinTech-området. Og at der har været god respons på logistik-kampagnen, som Region Sjælland finansierede i forbindelse med MIPIM. o At der d. 30. marts 2017 afholdes møde blandt finansieringspartnerne i den frivillige pulje/pot for internationale markedsføringskampagner, hvor retning for de kommende kampagner vil blive drøftet. EMA: Bestyrelsesformanden og Københavns Kommune orienterede bestyrelsen om: o At den danske regering d. 2. februar 2017 indmeldte Københavns kandidatur som fremtidig værtsby for European Medicines Agency (EMA).

3 o At direktøren fra EMA har besøgt København og der tilkendegivet, at Københavns kandidatur er interessant. o At Skåne har stor interesse i, at EMA placeres i København, men at mulighederne for et tværnationalt dansk/svensk samarbejde i første omgang skal afsøges. o At formanskabet har udarbejdet et åbent brev til de respektive regeringer, hvori regeringerne opfordres til at samarbejde. o At Skåne, såfremt de to regeringer ikke kan nå til enighed om et samarbejde, vil støtte Københavns kandidatur. Bestyrelsen bakkede op om, at sende breve til den danske og svenske regering. 3. Status på Greater Copenhagen-initiativerne for 2016 (til godkendelse) Bestyrelsen tager status på Greater Copenhagen-initiativerne for 2016 til efterretning. Bestyrelsen påpegede, at der generelt skal gøres en indsats for at kommunikere Greater Copenhagens fremdrift, succeser og resultater til medlemsorganisationer og interessenter. Da de fælles initiativer er eksempler på Greater Copenhagen-samarbejdets styrke og værdi, bad bestyrelsen om, at resultaterne fremadrettet bruges aktivt i komitéens kommunikationsindsats. Med denne bemærkning tiltrådte bestyrelsen indstillingen. 4. Status på udrulning af Trafikcharteret herunder plan for det videre arbejde (til godkendelse) Bestyrelsen tager status på udrulning af Trafikcharteret i Greater Copenhagen-geografien til efterretning. Bestyrelsen godkender politisk implementeringsplan, udmøntningsplan samt forslag til organisering af arbejdet med udrulning af Trafikcharteret i Greater Copenhagen-geografien. Region Sjælland gjorde status på udrulningen af det fælles Trafikcharter og orienterede bestyrelsen om følgende: o At realiseringen af Trafikcharteret vil tage tid og kræve en langsigtet, vedholdende indsats over for de nationale politikere og beslutningstagere. o At indsatserne vil være afhængige af formanskabets, bestyrelsens og medlemsorganisationernes engagement og ejerskab. o At formandskabet skal lede an i den politiske eksekvering af Trafikcharteret og varetage Greater Copenhagens interesser over for nationale transportudvalg og lokalpolitiske aktører. o At Region Sjællands udviklingsdirektør og styregruppemedlem, Tue David Bak, for at sikre fremdrift i arbejdet vil blive indsat som det formelle bindeled mellem The Greater Copenhagen & Skåne Committee og arbejdsgruppen for udrulningen af det fælles Trafikcharter. Bestyrelsen tog Region Sjællands status på udrulningen af Trafikcharteret til efterretning. Bestyrelsen drøftede derpå mulighederne for at involvere eksterne infrastruktur-aktører i udrulningen af trafikcharteret. Bestyrelsen pegede i den forbindelse på Københavns Lufthavns vækstkomité, CPH Vækstkomité, hvor flere bestyrelsesmedlemmer allerede er repræsenteret, som en mulig aktør.

4 Bestyrelsen aftalte, at de siddende bestyrelsesmedlemmer skal foreslå CPH Vækstkomité at udvide kredsen med et sjællandsk medlem, så den samlede Greater Copenhagen-geografi er repræsenteret. Bestyrelsen bekræftede derudover, at der skal eksekveres på indsatserne i Trafikcharteret, og at der ikke skal igangsættes nye initiativer på infrastrukturområdet. For at samle bredest mulig opbakning til Trafikcharteret besluttede bestyrelsen, at der sideløbende med de konkrete indsatser også kan gøres en borgerrettet kommunikationsindsats. Bestyrelsen tiltrådte efterfølgende indstillingerne. 5. Status på arbejdet med grænsehindringer herunder ophævelse af ID- og grænsekontrollen (til godkendelse) Bestyrelsen tager status på sekretariatets arbejde med at nedbryde grænsehindringer til efterretning. Bestyrelsen godkender forslag til implementeringsplan, fakta-ark samt budskabspapir for arbejdet med at ophæve ID- og grænsekontrollen på den dansk/svenske grænse. Bestyrelsesformanden redegjorde for det igangværende arbejde med ID- og grænsekontrollen på skånsk side. Herunder, at Region Skåne er i dialog med den danske og svenske regering samt svensk politi for at finde løsninger på den aktuelle situation. Bestyrelsen konstaterede, at der fortsat er behov for en fokuseret indsats på ID- og grænsekontrollen og besluttede i den forbindelse at få undersøgt mulighederne for at involvere af eksterne og direkte berørte aktører i arbejdet, blandt andre erhvervslivets interesseorganisationer. Afslutningsvis bad bestyrelsen om at få tilføjet patos til det fakta-basserede budskabspapir. Med disse bemærkninger tiltrådte bestyrelsen indstillingerne. 6. Opfølgning på bestyrelsesseminaret d. 25. januar 2017 (til orientering) Bestyrelsen tager bestyrelsesformandens opfølgning på bestyrelsesseminaret d. 25. januar 2017 til efterretning. Bestyrelsesformanden fulgte op på bestyrelsesseminaret d. 25. januar 2017 og kvitterede for et godt og konstruktivt seminar. Bestyrelsesformanden orienterede derpå bestyrelsen om, at Vision2030 og strategisk ramme for komitéens fremadrettede arbejde bliver genbesøgt på studieturen til Hamborg d maj Bestyrelsen tiltrådte derpå indstillingen. 7. Program for bestyrelsens studietur til Hamborg d maj 2017 (til godkendelse) Det rekommenderas att: Styrelsen går igenom framskriden planering, och det preliminära programmet för studieresan till Hamburg noteras.

5 Styrelsen godkänner genomgång av framskriden planering. Styrelsen godkänner den föreslagna fördelningen av kostnaderna för styrelsens studieresa till Hamburg. Region Skåne fremlagde det opdaterede program for bestyrelsens studietur til Hamborg d maj Bestyrelsesformanden foreslog, at der forud for studieturen udarbejdes en politisk samarbejdsaftale mellem Greater Copenhagen og Hamborg og bad om bestyrelsens mandat til at begynde arbejdet. Bestyrelsen gav Region Skåne mandat til at begynde arbejdet. Der blev spurgt til, om priserne for det foreslåede hotel lå indenfor reglerne i hhv. Sverige og Danmark. Det blev aftalt, at Region Skåne i samarbejdet med Sekretariatet følger op og sikrer, at der kan bookes værelser, der ligger indenfor de normale hoteldispositionsbeløb. 8. EVT. Der var ingen punkter under Evt. Bestyrelsesformanden erklærede derpå mødet for hævet.

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj 2017

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 17. maj 2017 Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 17. maj 2017 Tid 8:30 10:00 Sted Hotel Le Méridien, Hamborg Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens ordförande i Region Skåne

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee af bestyrelsesmøde d. 9. december 2016 af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 9. december 2016 Tid 9:30 11:30 Sted Dockplatsen 26, Malmö 6. sal/våning, lokale Øresund Mødeleder:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne d. 12. oktober 2016

Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne d. 12. oktober 2016 Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 12. oktober 2016 Dato 12. oktober 2016 Tid 14:00 16:00 Sted Region Skåne, Dockplatsen 26, Malmö, 6. sal/våning, lokale Øresund.

Læs mere

UDKAST referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 20. september 2017

UDKAST referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee d. 20. september 2017 Dato: 6. november UDKAST - Referat af bestyrelsesmøde i The Greater Copenhagen & Skåne Committee Dato 20. september Tid 10:00 12:00 Sted Københavns Rådhus, Snapstinget Mødeleder: Henrik Fritzon, Regionstyrelsens

Læs mere

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft

Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft Foto: Nicolai Perjesi & Frederik Toft 1 HVAD ER GREATER COPENHAGEN? Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk partnerskab mellem kommuner, regioner og organisationer i Østdanmark og Sydsverige. Vi er 79

Læs mere

REFERAT Mission. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt. demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

REFERAT Mission. KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt. demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser REFERAT 2016 K K R S J Æ L L A N D Dato: 13-09-2016 09:30 Sted: Sørup Herregård Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mødet er fra kl. 9.30-13.00. Partierne aftaler selv gruppemøder, de kan placeres i tidsrummet

Læs mere

KKR HOVEDSTADEN VED BORGMESTER STEEN CHRISTIANSEN OG BORGMESTER JOHN ENGELHARDT, KKR HOVEDSTADENS FORMANDSKAB

KKR HOVEDSTADEN VED BORGMESTER STEEN CHRISTIANSEN OG BORGMESTER JOHN ENGELHARDT, KKR HOVEDSTADENS FORMANDSKAB KKR HOVEDSTADEN VED BORGMESTER STEEN CHRISTIANSEN OG BORGMESTER JOHN ENGELHARDT, KKR HOVEDSTADENS FORMANDSKAB KKR Nordjylland 11 kommuner De 5 KKR er KKR Midtjylland 19 kommuner KKR Hovedstaden 29 kommuner

Læs mere

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019

Bilag 3A: Oplæg til organisering og involvering UDKAST 31. januar 2019 Organisering Fundamentet for BRN s samarbejdsmodel er en netværksorganisation, der består af en fast kerne af aktører samt en ad-hoc baseret organisering og involvering fra sag til sag, hvor vi sammensætter

Læs mere

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE

2. Besættelse af stillingen som beredskabsdirektør (FOR LUKKEDE Forum: Fælles beredskab Politisk Forberedelsesgruppe Dato: 25. juni 2015 Tid: kl. 15.00 16.00 Sted: Glostrup Rådhus, møderum Landskrona Mødedeltagere: Steen Christiansen (Albertslund), Ib Terp (Brøndby),

Læs mere

Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee

Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee Politisk forståelse mellem parterne bag Greater Copenhagen & Skåne Committee The Greater Copenhagen & Skåne Committee er en politisk komité for kommunale og regionale myndigheder i Skåne, Hovedstaden og

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den kl. 10:30 Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 11042013 Sagsnr. 13/582 Annette Budtz Jørgensen Tel.: 3529 8263 Email: abj@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse fredag den 05042013

Læs mere

AGENDA. 1. Greater Copenhagen & Skåne Committee samarbejdet 2. Organisering - Sekretariatets rolle 3. Aktiviteter og politiske prioriteter i 2016

AGENDA. 1. Greater Copenhagen & Skåne Committee samarbejdet 2. Organisering - Sekretariatets rolle 3. Aktiviteter og politiske prioriteter i 2016 AGENDA 1. Greater Copenhagen & Skåne Committee samarbejdet 2. Organisering - Sekretariatets rolle 3. Aktiviteter og politiske prioriteter i 2016 2 GREATER COPENHAGEN -SAMARBEJDET 3 Sara P. Ipsen VISION

Læs mere

KL s politiske organisering

KL s politiske organisering KKR HOVEDSTADEN KL s politiske organisering 2018-2022 Hvad er KKR? Ingen formel beslutningskompetence (den er i kommunalbestyrelserne) Forholdsvis ny arbejdsform for politikere og forvaltning I gang med

Læs mere

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind

Referat 30. oktober. Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Referat 30. oktober 2012 Dato: 30. oktober Tid: Kl. 13 14.00 Sted: KL-huset, lokale S-08 Afbud: Niels Højberg, Per Røner, Per Flemming Laursen, Henrik Kolind Punkter: 0. Meddelelser... 2 1. Kredsenes fremtidige

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november Deltagere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november Deltagere Politisk dokument uden resume Dokumentnummer 571549 Bestyrelsen Dato 28. november 2018 Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 28. november 2018 Deltagere Fra bestyrelsen deltog Kirsten Jensen, Per Hovmand,

Læs mere

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014

Referat. 11. april 2014. Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Referat 11. april 2014 Bestyrelse Væksthus Hovedstadsregionen 1-2014 Dato: Fredag den 4. april Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 1 29. maj 2018 kl. 15:00 18.00 Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere: Formand Jens-Olav Pedersen Næstformand Per Gotfredsen Allan Thomsen Katja Munch

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering

Dagsordenen blev godkendt med tilføjelse af pkt. 18: Drøftelse af bestyrelsens organisering Spejdernes bestyrelse Mandag d. 12. marts 2018 kl. 14.00-19.00 Holmen, Salen REFERAT Deltagere: David Hansen, Morten Junget, Julie Fink, Signe Lund Christensen, Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

REGIONAL UDVIKLINGSPLANS- OG TRAFIKUDVALGET. Torsdag den 27. oktober 2011. Klokken: 17:00 19:00. Sted: Regionsgården. Mødelokale: H5. Møde nr.

REGIONAL UDVIKLINGSPLANS- OG TRAFIKUDVALGET. Torsdag den 27. oktober 2011. Klokken: 17:00 19:00. Sted: Regionsgården. Mødelokale: H5. Møde nr. K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN REGIONAL UDVIKLINGSPLANS- OG TRAFIKUDVALGET Torsdag den 27. oktober 2011 Klokken: 17:00 19:00 Sted: Regionsgården Mødelokale: H5 Møde nr. 8 Mødet slut kl. 18.30

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. I mødet deltog både ny observatør fra Erhvervsstyrelsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd

Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Referat af bestyrelsesmøde i Danske Ældreråd Dato: tirsdag den 20. august 2019 kl. 12:45 15:30 Fra bestyrelsens deltog: Mogens Rasmussen, Kirsten Nissen, Inger Møller Nielsen, Per Toft Mouritsen, Carl

Læs mere

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018

FGU-institutionen for Viborg og Silkeborg kommuner Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde, den 23. oktober 2018 Silkeborg Medborgerhus. Deltagere: Steen Vindum, Silkeborg Kommune Anders Bertel, Viborg Kommune Dorthe Schou Jensen, Silkeborg Kommune

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE 28. JANUAR 2019 Side 1 af 4 Deltagere: Ingelise Bogason, Nille Juul-Sørensen, Andreas Lykke-Olsen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Thor Bested og Jakob Brask.

Læs mere

Referat fra møde i Arbejdsgruppen for kultur og fritid, 22. april 2014 kl.15 16 på Scandlines-færgen Helsingør-Helsingborg

Referat fra møde i Arbejdsgruppen for kultur og fritid, 22. april 2014 kl.15 16 på Scandlines-færgen Helsingør-Helsingborg Referat fra møde i Arbejdsgruppen for kultur og fritid, 22. april 2014 kl.15 16 på Scandlines-færgen Helsingør-Helsingborg Deltagere: Jane Strange (V), Region Sjælland Flemming Pless (A), Region Hovedstaden

Læs mere

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent) Spejdernes bestyrelse Tirsdag d. 8. juni 2017 kl. 20.30-22.00 Sted: Skype REFERAT Deltagere: David Hansen, Julie Fink, Niels Dam (ordstyrer), Stefan R. Hansen, Erik Friis, Erling Birkbak & Thea Hass (referent)

Læs mere

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan og den igangværende foreningsudvikling var der udarbejdet dagsorden.

Med afsæt i Hovedbestyrelsens årsplan og den igangværende foreningsudvikling var der udarbejdet dagsorden. af hovedbestyrelsesmøde i Diabetesforeningen Torsdag den 19. april 2018, kl. 15.30-ca. 20.30 Sted: Diabetesforeningen, Toldbodgade 33, København Indledning fra formanden: 2018 er kommet godt fra start.

Læs mere

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 1. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Torsdag 27. april 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 3. november 2016 kl

Politisk dokument uden resume. Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 3. november 2016 kl Politisk dokument uden resume Sagsnummer Bestyrelsen 3. november 2016 Michael Skov Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde 3. november 2016 kl. 9.30-12.00 Til stede: Formand Thomas Gyldal Petersen, næstformand

Læs mere

PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE

PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE PROTOKOL FRA ÖRESUNDSKOMITEENS MØDE DEN 29. MAJ 2008 AFHOLDT I ROSKILDE Deltagere: se bilag 1 Til beslutning 1. Godkendelse af dagsorden Dagordenen blev godkendt. 2. Godkendelse af referat af mødet den

Læs mere

Formanden orienterede om seminaret Bliv klogere på DDB d. 24. marts 2015.

Formanden orienterede om seminaret Bliv klogere på DDB d. 24. marts 2015. Referat 125. marts 2015 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 17. marts 2015, kl. 10.30-15.30 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Flemming Munch, Helle

Læs mere

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl

Protokol. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl Protokol for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 25.08.2014 kl. 16.00 Medlemmer: Michael Storm Jytte Nielsen Johannes Balsby Krøyer Astrid Kær Rishøj Michael Aspegren Søndergaard Thomas

Læs mere

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING

MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Dagsordenpunkt 2 MEDDELELSER FRA FORMANDEN/ADMINISTRATIONEN ORIENTERING Bestyrelsen orienteres løbende om Anti Doping Danmarks resultater, aktiviteter og initiativer. 2.1 Kvartalsrapport for 4. kvartal

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012

Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Referat fra bestyrelsesmøde den 24. august 2012 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Kirsa Ahlebæk Nils Pedersen Michael Dam Steen Colberg Jensen Karen Bladt

Læs mere

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø.

Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg. Tid 25. maj 2018, kl Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Dokument: Neutral titel Møde Sundhedsdirektørernes Forretningsudvalg Tid 25. maj 2018, kl. 09.30-11.30 Sted Regionshuset, Niels Bohrs Vej 30, 9220 Aalborg Ø. Deltagere Leif Serup (Hjørring Kommune) Formand

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik

Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for ny idræts- og bevægelsespolitik Mødetidspunkt 05-09-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse G Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 19:00 Tilstede:

Læs mere

Resultater 2016 Greater Copenhagen-samarbejdet

Resultater 2016 Greater Copenhagen-samarbejdet Resultater 2016 Greater Copenhagen-samarbejdet GCSC-sekretariatet 04.04.2017 Greater Copenhagen & Skåne Committee er et politisk samarbejde mellem Region Sjælland, Region Skåne, Region Hovedstaden og samtlige

Læs mere

- konference om ejendomsmarkedet i Øresundsregionen

- konference om ejendomsmarkedet i Øresundsregionen estate VIDEN Real Estate Øresund - konference om ejendomsmarkedet i Øresundsregionen I samarbejde med Øresundsinstituttet udbyder Estate Media årets Real Estate Øresund konference. Konferencen foregår

Læs mere

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L

B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L B E S T Y R E L S E S P R O T O K O L Bestyrelsesmøde nr. 6 18. juni 2015 Kl. 16.00 19.00 Campus Helsingør, Rasmus Knudsens Vej 9, 3000 Helsingør Rundvisning fra kl. 15.15 16.00 Spisning fra kl. 19.00

Læs mere

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse

Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Referat: Bestyrelsesmøde d. 1. april 2014 Klokken 16.00 18.00 Furesø Egedal Forsyning A/S, Knud Bro Alle 1, 3660 Stenløse Deltagere: Kim Røgen (KRØ) Bestyrelsesformand Susanne Mortensen (SMO) Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Referat fra bestyrelses møde den 9. november 2015 er godkendt. Der var ingen yderligere opfølgning.

Referat fra bestyrelses møde den 9. november 2015 er godkendt. Der var ingen yderligere opfølgning. Bestyrelsesmøde for Vollsmose Sekretariatet Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 14. december 2015 kl. 17.30-19.30 Tilstede: René Junker, Jannik Nyrop, William

Læs mere

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Referat 7. august 2015 Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tirsdag den 23. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Deltagere:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted

Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Referat af bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 18. juni 2013 kl. 15-18 Adresse: Hotel Scandic, Nørretorv 57, 4100 Ringsted Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne og kulturforvaltningen

Læs mere

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland

Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland Referat af ekstraordinært bestyrelsesmøde i SOSU Sjælland d. 20. juni 2012 kl. 16-18 Adresse: FOA, Fuglebakken 2, Himmelev, 4000 Roskilde Indkaldt til mødet 1. Formand Per B. Christensen, direktør i Børne

Læs mere

Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 10. december 2018 klokken

Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 10. december 2018 klokken Referat af bestyrelsesmøde i Vollsmose Sekretariatet Sted: Vollsmose Sekretariatet, Vollsmose Allé 10, 5240 Odense NØ Tid: Mandag den 10. december 2018 klokken 17.00-19.00 Referat fra bestyrelsesmøde den

Læs mere

Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej København Ø Tlf.:

Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej København Ø Tlf.: Til bestyrelsen for Væksthus Hovedstadsregionen Fruebjergvej 3 2100 København Ø Tlf.: +45 3010 8080 Referat 4-2018 Tid: Onsdag d. 29 august kl. 10-13 29. november 2018 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen

Læs mere

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office

Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Udkast til vedtægter for Copenhagen EU Office Region Hovedstaden, Kommunekontaktråd Hovedstaden (herefter KKR Hovedstaden), Københavns Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og Copenhagen Business

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 22. januar 2018 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. KB s arbejdsform 3.1.1. Udkast

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september

Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Referat Udvalg: PASS-udvalget Dato: Tirsdag den 23. november 2010 Emne: Godkendelse af referat fra mødet den 14. september Til stede: Nanna Højlund, FOA, formand Ursula Dybmose, KL, næstformand Helle Nørtoft

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret.

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Forretningsudvalgsmøde (20082012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Peter RønningBæk Thorben Meldgaard

Læs mere

K K R S J Æ L L A N D

K K R S J Æ L L A N D REFERAT 2014 K K R S J Æ L L A N D Dato: 28-01-2014 10:30 Sted: Sørup Herregård, Sørupvej 26, 4100 Ringsted. Mulighed for gruppemøder fra kl. 9.00 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt

Læs mere

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon

Lars Tonø, Roskilde kommune Nikolaj Lars Hemmingsen, kursistrepræsentant Sami Stephan Boutaiba, Professionshøjskolen Absalon REFERAT Bestyrelsesmøde 19. september 2018 19. september 2018 Til stede: Afbud: Mødeleder: Sekretær: Referent: Steffen Lund, formand Bjarne Andersen, Køge Kommune Peter Friis, medarbejderrepræsentant,

Læs mere

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK).

Lars Mortensen (Friluftsrådet), Anne-Kathrine Østerby (KFUM-spejderne) og Jørgen Kvist (KFUM-KFUK). Referat fra Landssamrådsmøde d. 20. januar 2014 Mødested: DUI-LEG og VIRKE Mågevej 22 2650 Hvidovre Kl. 17.30 18.15 Kl. 18.15 21.30 Aftensmad Landssamrådsmøde Deltagere: Mads Faber Henriksen (DUI-LEG og

Læs mere

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra forrige møde, april 2010

Referat. 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra forrige møde, april 2010 Nordisk Råd Mødegruppe Kontrollkommittén, KK Mødetid 22. september 2010 Mødested Malmö, Sverige Ved Stranden 18 DK-1061 København K Tel +45 3396 0400 Fax +45 3311 1870 nordisk-rad@norden.org www.norden.org

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin

3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin REFERAT 3. møde i bestyrelsen for den nationale strategi for Personlig Medicin 2017-2020 Dato og sted Tirsdag 15. august 2017 kl. 16.00 18.00 Sundheds og Ældreministeriet, Holbergsgade 6, 1057 København

Læs mere

Det blev nævnt på mødet, at der er tradition for at inddrage ledelsesrepræsentanter i ansættelsesudvalget på andre erhvervsskoler.

Det blev nævnt på mødet, at der er tradition for at inddrage ledelsesrepræsentanter i ansættelsesudvalget på andre erhvervsskoler. SOPU KØBENHAVN & NORDSJÆLLAND Referat af bestyrelsesmødet på SOPU d. 22. maj 2018 Deltagere: Ann Berit Ho lm, Bitten Næsted Hansen, Ingo Østerskov, Katja Kayser, Lene Lindberg, Nanna Høj lund, Pia Ludvigsen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 2. februar 2016, kl i Kulturstyrelsen. Referat 22. februar 2016 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 2. februar 2016, kl. 10.15-15.15 i Kulturstyrelsen. Deltagere: Bente Nielsen, Bodil Have, Erik Barfoed, Helle Kolind Mikkelsen,

Læs mere

Dagsorden 12. april 2016 Klokken 12:00 14:30 Strøjer Tegl

Dagsorden 12. april 2016 Klokken 12:00 14:30 Strøjer Tegl Dagsorden 12. april 2016 Klokken 12:00 14:30 Strøjer Tegl Sekretariat: Fynssekretariatet Jacob Pedersen jacpe@odense.dk tlf. nr. 40290393 1 Dagsorden 1. Godkendelse af referat af mødet i Borgmesterforum

Læs mere

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it

Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Bilag 1.1 Referat fra møde den 3. februar 2014 i den nationale bestyrelse for sundheds-it Mødet blev afholdt den 3. februar 2014 fra kl. 15:00 til 17:00 i lokale S25 i Ministeriet for Sundhed og Forebyggelse.

Læs mere

Dansk Sejlunions bestyrelse

Dansk Sejlunions bestyrelse DAGSORDEN Møde: Bestyrelsesmøde 06-2016 Dato: Mandag den 19. september 2016 kl. 15.00 21.15 Sted: Deltagere: Dansk Sejlunion, Idrættens Hus, 2605 Brøndby Jesper Andersen, Peter Bjerremand, Christian Hangel,

Læs mere

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen.

Formanden Finn Muus bød velkommen til generalforsamlingen. Trolle Advokatfirma Advokatpartnerselskab Vesterballevej 25, 2. Snoghøj 7000 Fredericia Advokat Jens Brusgaard j.nr. 13-024651F-SNP År 2019 den, 27. marts, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011 Referat mandag den 8. august 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af nyt medlem

Læs mere

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse torsdag den 26. februar 2015 kl

Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse torsdag den 26. februar 2015 kl Medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 06-03-2015 Sagsnr. 15/36 Maren Munk-Madsen Tel.: 3529 8165 E-mail: mma@regioner.dk Åbent referat fra møde i Danske Regioners bestyrelse torsdag den 26.

Læs mere

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl

Referat HB 02. Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl Referat HB 02 Lørdag den 31. oktober 2015 Hotel Scandic Odense Kl. 10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Anders Nielsen, Økonomiansvarlig

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmødet 23. september 2015

Referat fra bestyrelsesmødet 23. september 2015 Referat fra bestyrelsesmødet 23. september 2015 Mødested Hindsgavl Slot Hindsgavl Alle 7 5500 Middelfart Journalnummer 0200-14827-2015 Til stede Rektor ved Fredericia Gymnasium, Poul Erik Madsen Dekan

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

Turisme Business Region North Denmark

Turisme Business Region North Denmark Tovholdergruppemøde Turisme Business Region North Denmark 21. oktober 2015 Niels Bohrs Vej 30 9220 Aalborg Ø Deltagere Lise-Lotte Stisager Frederikshavns Kommune Tanja Christiansen Morsø Kommune Martin

Læs mere

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse

Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Til medlemmerne af Danske Regioners bestyrelse m.fl. 19-04-2018 EMN-2018-00010 Maren Munk-Madsen Referat af møde den 12. april 2018 i Danske Regioners bestyrelse Deltagere: Afbud: Regionsdirektører: Deltagere

Læs mere

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017

BESLUTNINGSREFERAT HB /2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 BESLUTNINGSREFERAT HB04 2016/2017 Badminton Danmark Hovedbestyrelsesmøde 04. februar 2017 i Ceres Park & Arena Stadion Allé 70 8000 Aarhus C Kl. 10:00-15:00 (mødet slut kl.15.20) Deltagere René Toft, Formand

Læs mere

Referat, Bestyrelsesmøde

Referat, Bestyrelsesmøde Referat, Bestyrelsesmøde Tid: 10. marts 2015 kl. 16:30-18:30 Sted: Forskerparken, mødelokale 2 Dagsorden 1. Velkomst, v/formanden 2. Underskrivning af referat fra bestyrelsesmødet den 11/11-14. Beslutning:

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 19 22. marts 2017 kl. 15:00 18.00 Bestyrelsesmødet var indkaldt af direktør Inge Prip på vegne af formandskabet. Mødested: Esnord, Milnersvej 48, 3400 Hillerød Deltagere:

Læs mere

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018

Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Interessentskabsmøde nr. 04 22. marts 2018 Referat fra interessentskabsmøde nr. 4 i Hovedstadens Letbane den 22. marts 2018 Følgende repræsentanter for interessenterne og Hovedstadens Letbane deltog: Fra

Læs mere

Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol

Det Lokale Beskæftigelsesråd Beslutningsprotokol Det Lokale Beskæftigelsesråd sprotokol 10-11-2014 14:00 Rådhuset -Lokale C224 Afbud fra: Erik Amstrup Rohde Jens Christian Pedersen Jens Ejnar Mikkelsen Torben Vilsgaard Silkeborg Kommune Søvej 1 8600

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen.

Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 7. april 2016 Referat bestyrelsesmøde - DGI Midtjylland -onsdag 6. april 2016 i Snejbjerg Hallen. Deltagere:

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 REFERAT AF BESTYRELSESMØDET 14. MAJ 2018 Deltagere: Ingelise Bogason (fra pkt. 5), Nille Juul-Sørensen, Andres Lykke-Olesen (fra pkt.7), Carsten With Thygesen, Peder Elgaard, Karen Olesen, Marianne Kazar,

Læs mere

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI.

Afbud: Svend Aage Sørensen, Henrik Høgh, Vagn Kofoed og Jørgen Melskens. Eksterne deltagere: Morten Lindkjær Jensen og Hanna Christensen fra DGI. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 2. oktober 2017 kl. 10 12 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 102 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE 07

REFERAT BESTYRELSESMØDE 07 1 Tid: 31. oktober 2016 kl. 08.30-13.00 Sted: Roskilde Universitet bygn. 30 Deltagende bestyrelsesmedlemmer; Lars-Christian Brask, Kurt Nielsen-Dharmaratne, Helle Gaub, Glenny Hansen, Susanne Lysholm Jensen,

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i KLAR Forsyning A/S (CVR-nr. 36 48 44 38) Og følgende selskaber i samarbejdet: Køge Holding A/S (CVR-nr. 28 31 30 55) Køge Varme A/S (CVR-nr. 28 67 23 30)

Læs mere

Bestyrelsen Business Region North Denmark

Bestyrelsen Business Region North Denmark Bestyrelsen Business Region North Denmark Fredag 23. januar 2015 kl. 9-11.30 Hotel Søparken Søparken 1 9440 Aabybro 1. Godkendelse af dagsorden Referat: Dagsordenen er godkendt. 2 2. Ny fælles indsats

Læs mere

Afbud: Jørgen Melskens, Eleonora Lewandowski, Henrik Høgh, Pia Weise Pedersen og Vagn Kofoed.

Afbud: Jørgen Melskens, Eleonora Lewandowski, Henrik Høgh, Pia Weise Pedersen og Vagn Kofoed. Referat Møde i Kultur- og Fritidsudvalget Dato: Mandag den 4. september 2017 kl. 10 13 Sted: Sjællandsgade 40, Bygning I, lokale 207 Medlemmer: Jørgen Melskens (formand), Joan Jensen (næstformand og fungerende

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl

Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde) 13. marts 2017 kl Mødet blev genoptaget den 14. marts kl K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Københavns Universitets bestyrelse M Ø D E R E F E R A T Å B E N T 4. APRIL 2017 Forum Møde afholdt Sted Referent Bestyrelsesmøde nr. 87 b (ekstraordinært møde)

Læs mere

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009

Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur Referat fra møde i Det midlertidige udvalg om evaluering af den politiske struktur den 20. august 2009 Til stede: Regionsrådsmedlemmer: Bent

Læs mere

1. Velkommen og præsentation af den nye bestyrelse i Udvikling Fyn, (bilag 1)

1. Velkommen og præsentation af den nye bestyrelse i Udvikling Fyn, (bilag 1) Dagsorden til Bestyrelsesmøde i Udvikling Fyn fredag den 6. januar 2012 kl. 11.30-13.30, Svendborg Rådhus, Ramsherred 5, 5700 Svendborg (udvalgsværelse 5, indgang G). Sekretariat for Udvikling Fyn Dagsorden

Læs mere

Opfølgning på IRIS Groups kortlægning af erhvervsfremmesystemet:

Opfølgning på IRIS Groups kortlægning af erhvervsfremmesystemet: N OTAT KKR HOVEDSTADEN Bilag 1: Greater CoPENHAGEN Opfølgning på IRIS Groups kortlægning af erhvervsfremmesystemet: Sekretariatet for Greater CoPENHAGEN er i øjeblikket i gang med at følge op på kortlægningen

Læs mere

IBU Infrastruktur og Byudvikling i Øresundsregionen

IBU Infrastruktur og Byudvikling i Øresundsregionen IBU Infrastruktur og Byudvikling i Øresundsregionen Orientering på mødet i Underudvalget vedrørende regional udvikling ved udviklingschef Kristian Johnsen, IBU-Øresund IBU-Øresund er et dansk-svensk samarbejdsprojekt,

Læs mere

1. Velkomst v/ Sophie Hæstorp Andersen, Formand for Vækstforum Hovedstaden

1. Velkomst v/ Sophie Hæstorp Andersen, Formand for Vækstforum Hovedstaden Vækstforum Hovedstaden Kongens Vænge 2 DK - 3400 Hillerød T +45 3866 5000 E vaekstforum@regionh.dk W regionh.dk/vaekstforum/menu/ Referat fra Vækstforums møde den 15. august 2014 kl. 9.00-12.00 Mødested:

Læs mere

Organisationsbestyrelsesmøde

Organisationsbestyrelsesmøde Organisationsbestyrelsesmøde Møde Sted Start 27-05-2015 Slotsgade 20, 4800 Nykøbing F. 15.30 Deltagere Robert Madsen, Jørn Stevns, Poul Jeppesen, Erik Krogsbak, John Nilsson, Anders Enevoldsen, Knud Weiss,

Læs mere

Referat af REG LABs generalforsamling den 16. april 2008 på Axelborg kl til 17.30

Referat af REG LABs generalforsamling den 16. april 2008 på Axelborg kl til 17.30 Referat af REG LABs generalforsamling den 16. april 2008 på Axelborg kl. 16.30 til 17.30 Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning om foreningens virksomhed i det forløbne år. 3. Fremlæggelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Referat af det 28. møde i Danmarks Vækstråd den 23. maj 2014

Referat af det 28. møde i Danmarks Vækstråd den 23. maj 2014 Referat af det 28. møde i Danmarks Vækstråd den 23. maj 2014 Til stede fra Danmarks Vækstråd: Formand Lars Nørby Johansen Vækstforumformand Bent Hansen, Region Midtjylland Vækstforumformand Ulla Astman,

Læs mere

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere:

Referat. Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset. Deltagere: Referat Møde i Sygehusområdets underudvalg Fredag den 17. november 2017 kl. 13:00 Mødelokale 11 i Regionshuset Deltagere: Ledelsesrepræsentanter: Henrik Villadsen Vagn Bach Torben Dencker Rasmussen Medarbejderrepræsentanter:

Læs mere

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS

MIDT- OG VESTSJÆLLANDS MIDT- OG VESTSJÆLLANDS Referat fra møde nr. 3 i 2007 i Kredsrådet for Midt- og Vestsjællands Politi Mødet blev afholdt onsdag den 5. september 2007 kl. 1000 i Holbæk LEDELSESSEKRETARIATET Kornerups Vænge

Læs mere

INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere

INDKALDELSE/ REFERAT. Gør tanke til handling VIA University College. Møde i Bestyrelsen. Deltagere Gør tanke til handling VIA University College Møde i Bestyrelsen Mødested Lokale 6.01, VIA Campus Horsens, VBI-park, C. M. Østergaardsvej 4, 8700 Horsens Mødetidspunkt Den 20. september 2018 kl. 15:30-18:30

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Mødereferat af bestyrelsesmøde

Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødereferat af bestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 24. september 2013 Mødested: University College Sjælland Slagelsevej 7, 4180 Sorø Journalnummer: Til stede: Fra bestyrelsen: Hans Stige (formand), Knud

Læs mere

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab

Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab BESTYRELSESPROTOKOL Bestyrelsesmøde nr. 1 22.maj 2014 Kl. 17.00-19.00 Møde indkaldt af: Inge Prip på vegne af det tidligere formandskab Sted: Milnersvej 48, Hillerød, Mødelokale 1 Afbud: Kirsten Jensen

Læs mere