Finanstilsynets holdning er i overensstemmelse med indholdet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorers revisionsvejledning nr. 11.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Finanstilsynets holdning er i overensstemmelse med indholdet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorers revisionsvejledning nr. 11."

Transkript

1 Kendelse af 23. april Kommanditselskab, som indgik i en finansiel koncern, skulle aflægge separat regnskab undergivet revision. Bank- og sparekasselovens 37 a. (Morten Iversen, Connie Leth og Vagn Joensen) A/S A finans har for K/S K Leasing, hvis stamkapital er fordelt lige mellem A/S A finans og B leasing A/S som kommanditister, ved skrivelse af 15. maj 1997 klaget over, at Finanstilsynet ved skrivelse af 2. maj 1997 har bestemt, at kommanditselskabet skal aflægge separat regnskab undergivet revision, selv om kommanditselskabet indgår i kommanditisternes koncernregnskaber. Sagens omstændigheder: Ved skrivelse af 2. maj 1997 godkendte Finanstilsynet, at K/S K Leasings resultat indgik i henholdsvis A/S A finans's og B leasing A/S's koncernregnskaber med de to selskabers resultatandele ved linie for linie pro rata konsolidering, jf. bank- og sparekasselovens 37a, stk. 11. Finanstilsynet udtalte endvidere bl.a.: "I relation til årsregnskabslovens 2 f. er K/S K Leasing fritaget for udarbejdelse af separat regnskab, idet K/S'et indgår i et koncernregnskab for modervirksomheden for komplementaren Leasingselskabet BA (binavn). K/S'et indgår efter det oplyste ved en tilsvarende linie for linie pro rata konsolidering i B leasing koncernen. Det er imidlertid Finanstilsynets indstilling, at der ved konsolideringen af samtlige betydende dattervirksomheder i koncerner, hvor moderselskabet er et finansielt holdingselskab eller pengeinstitut, til sikring af regnskabsmateriale underkastet revision af en uafhængig revisor, også hvor der ikke er lovkrav om et separat revideret regnskab for den pågældende dattervirksomhed. Finanstilsynets holdning er i overensstemmelse med indholdet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorers revisionsvejledning nr. 11. Det er således Finanstilsynets opfattelse, at K/S K Leasing som del af en finansiel koncern omfattet af Finanstilsynets regnskabsregler og tilsyn, fremover skal aflægge separat regnskab undergivet revision. Da A/S A finans, efter administrationsaftale af 8. marts 1994, varetager K/S'ets administration og bogføring skal revision af K/S'ets regnskab varetages af de valgte revisorer i pengeinstituttet og koncernen." I klageskrivelsen af 15. maj 1997 har klageren bl.a. anført: "Som det fremgår af ovennævnte, har det aldrig været meningen at K/S K Leasing skulle være at betragte som et egentligt erhvervsdrivende selskab, men formålet ene og alene har været en konstruktionsform imellem os og B leasing A/S om deling af et engagement. I forbindelse med klagens behandling bedes De tage følgende punkter i betragtning:

2 1) Den valgte konstruktionsform ikke har haft til formål at drive egentlig erhvervsvirksomhed. 2) Selskabet er under afvikling, og stamkapitalen udgør d.d. alene kr ) Ved at der skal udfærdiges et separat regnskab undergivet revision af vore eksterne revisorer, vil vi blive påført en ekstra udgift til denne revision. 4) I forbindelse med at revisionen godkender vort regnskab og A banks koncernregnskab, må man kunne betragte dette som en indirekte revision af K/S K Leasing." Finanstilsynet har den 10. juli 1997 afgivet en redegørelse om sagen, hvori bl.a. er anført: "K/S K Leasing har siden dets stiftelse i 1994 undladt at udarbejde selvstændigt årsregnskab, men er i september 1996 blevet rykket herfor af Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. Selskabet har meddelt, jf. skrivelse af 17. september 1996 fra B leasing A/S, Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, at det, som del af en finansiel koncern omfattet af Finanstilsynets regnskabsregler- og tilsyn, ikke er forpligtet til at aflægge årsregnskab efter årsregnskabslovens regler eller efter Lov om Erhvervsdrivende Virksomheder. Det fremhæves udtrykkeligt, at "virksomheden som en del af en finansiel koncern er omfattet af Finanstilsynets regnskabsregler og tilsyn": Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har telefonisk meddelt tilsynet, at de er indforstået med, at tilsynet træffer afgørelse om, hvorvidt K/S K Leasing er selvstændigt regnskabspligtige. A/S A finans, fm. (navn), har telefonisk overfor tilsynet oplyst, at resultatandelene fra K/S K Leasing i stedet indgår i dets regnskab ved linie for linie pro rata konsolidering. Ejerandelen af K/S K Leasings indgåede leasingaftaler bogføres som leasingaftaler tegnet af A/S A finans og indgår under leasingindtægter i resultatopgørelsen og udlån i balancen. Tilsvarende indgår en pro rata andel i B leasings regnskab. Fremgangsmåden er i overensstemmelse med bank- og sparekasseloves 37 a, stk. 11, og konsolideringsreglerne i 120 i bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse m.v. for pengeinstitutter, visse kreditinstitutter og visse spare- og udlånsvirksomheder. Efter bank- og sparekasselovens 37 a finder en række af lovens bestemmelser anvendelse såvel på koncernen som helhed som på de enkelte koncernregnskaber, jf. bank- og sparekasselovens 37 a, stk. 10. Dette gælder f.eks. regler om regnskabsaflæggelse, jf. henvisning til lovens 37, som reglerne om revision, jf. henvisningen til 34, stk. 1 og Selskaber, der som K/S K Leasing er ejet af en flerhed af pengeinstitutter, er under visse betingelser som nævnt omfattet af bank- og sparekasselovens 37 a, stk. 11. I bestemmelsen er anført:

3 "skal der foretages en pro rata konsolidering af virksomheden i henhold til stk. 8, 9 og 10 i forhold til koncernvirksomhedernes andel af egenkapital og resultat i den virksomhed, hvori kapitalinteressen besiddes," Baggrunden for henvisningen i 37 a, stk. 11, til de foregående bestemmelser i 37 a, stk. 8-10, er, at selskaber, der partielt indgår i koncernregnskabet for et pengeinstitut, skal følge samme regler som egentlige datterselskaber, dvs. - omfattet af bank- og sparekasselovens regnskabsregler og undtaget fra årsregnskabsloven, jf. stk. 8, - omfattet af en del af kravene til solvens, engagementsbegrænsninger m.v., jf. stk. 9 og - omfattet af pligt til eget regnskab, revisionsregler, tilsynsregler m.v., jf. stk. 10. Kun ved at opstille ovennævnte krav sikres det, at koncernregnskabet for pengeinstitutkoncernen opfylder lovens bestemmelser. Det tilføjes, at tilsvarende regler gælder for selskaber, hvor Finanstilsynet efter 37 a, stk. 12, finder det påkrævet. Finanstilsynets holdning er i overensstemmelse med indholdet af Foreningen af Statsautoriserede Revisorers revisionsvejledning nr. 11 for koncernselskaber og deres dattervirksomheder. Det tilføjes, at Finanstilsynet med henvisning til 37 a, stk. 14, i overensstemmelse med praksis er indstillet på at dispensere fra kravet om 2 valgte revisorer i K/S K Leasing. Da A/S A finans, efter administrationsaftale af 8. marts 1994, varetager K/S'ets administration og bogføring er det fundet naturligt, at revision af K/S'ets regnskab varetages af de valgte revisorer i A/S A bank. For så vidt angår de af selskabet fremhævede spørgsmål, skal Finanstilsynet bemærke følgende: 1. Den valgte konstruktionsform har ikke haft til formål at drive egentlig erhvervsvirksomed. Ved at der skal udfærdiges et separat regnskab undergivet revision af pengeinstituttets og koncernens eksterne revisorer, vil selskabet blive påført en ekstra udgift til denne revision. Det fremgår, at den valgte fremgangsmåde med oprettelse af K/S er valgt af A finans og B leasing i stedet for et traditionelt udlån til kunden. Såfremt selskaberne havde foretaget et sædvanligt udlån, ville dette være indgået i koncernbalancen og være undergivet den sædvanlige revision. Det forhold, at selskaberne frivilligt vælger en anderledes fremgangsmåde med eventuelle

4 meromkostninger kan ikke begrunde, at selskaberne ikke er omfattet af reglerne eller en dispensation herfra. 2. Selskabet er under afvikling, og stamkapitalen udgør pr. 15. maj 1997 alene kr. Det er ikke tidligere overfor tilsynet oplyst, at selskabet er under afvikling, og at den tidligere stamkapital på kr. pr. 15. maj 1997 alene udgør kr. Efter administrationsaftalens 4 kan regulering af stamkapitalen foretages hver første bankdag i kvartalet efter påkrav fra A/S A finans. Stamkapitalen reguleres i takt med selskabets behov for udnyttelse af kreditfaciliteter indenfor det maksimale rammebeløb for leasingfaciliteter i henhold til rammeaftalen mellem K/S K Leasing og K A/S. Rammebeløbet er det maksimumbeløb K/S K Leasing stiller til rådighed for K A/S til køb og tilbageleasing af udstyr. Stamkapitalen vil således ændres i takt med tilgangen af nye leasingaftaler samt ordinær afvikling og førtidig afslutning af leasingaftaler. Finanstilsynet finder herefter ikke, at der er grund til at dispensere fra bestemmelserne. 3. I forbindelse med, at revisionen godkender vort regnskab og A banks koncernregnskab, må man samtidig kunne betragte dette som en indirekte revision af K/S K Leasing. Finanstilsynet finder det vigtigt, at det klart er fastlagt, at der er gennemført revision, og at koncernregnskabet viser et retvisende billede af koncernens opfyldelse af en række af lovens bestemmelser, f.eks. kravet til solvens. Finanstilsynet finder derfor at måtte fastholde sin afgørelse af 2. maj 1997." A/S A finans har i skrivelse af 15. juli 1997 yderligere anført bl.a.: "Vi vil stadig fastholde vort synspunkt om at der ved revision af vort regnskab og A banks koncernregnskab, må dette kunne betragtes som en indirekte revision af K/S K Leasing. Vi mener ikke, at der vil kunne være tvivl om, at koncernregnskabet viser et retvisende billede af koncernens opfyldelse af en række af lovens bestemmelser, f.eks. kravet til solvens. Som det fremgår af redegørelsen fra Finanstilsynet er indtægter og ejerandele (udlån) medtaget som pro rate konsolidering, hvilket er i overensstemmelse med bank- og sparekasselovens paragraf 37a, stk. 11 og konsolideringsreglerne i paragraf 120 i bekendtgørelse om regnskabsaflæggelse m.v. for pengeinstitutter. I forbindelse med ovenstående skal vi herved henlede opmærksomheden på hvor lille en andel tallene udgør af koncerntallene for A bank og B bank.

5 " Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har efter anmodning fra ankenævnet den 14. august 1997 afgivet en udtalelse, hvori bl.a. anføres: "Efter Finanstilsynets opfattelse er K/S K Leasing et datterselskab, der er underlagt en koncern, der har et pengeinstitut som øverste modervirksomhed. Det fremgår af bank- og sparekasselovens 37a, stk.. 8, at kommanditselskabet i så fald ikke er omfattet af årsregnskabsloven. Havde betingelserne i 37a, stk. 8, ikke været opfyldt, er det Erhvervs- og Selskabsstyrelsens opfattelse, at K/S K Leasing havde været undergivet pligt til at aflægge årsregnskab efter årsregnskabsloven jf. 1, stk. 1, og 1 a. Det skal samtidig understreges, at undtagelsesreglen i årsregnskabslovens 2 f ikke ville kunne finde anvendelse. Undtagelsesreglen for at aflægge årsregnskab, jf. 2 f, stk. 1, kræver, at komplementaren er et moderselskab, der aflægger koncernregnskab. Komplementaren "Rederiselskabet D ApS" ses ikke selv at være moderselskab og aflægger derfor ikke koncernregnskab. Undtagelsesreglen i 2 f, stk. 2, finder heller ikke anvendelse. Ganske vist er komplementaren selv underlagt en koncern, der har et pengeinstitut som modervirksomhed. Dette aflægger imidlertid sit koncernregnskab i overensstemmelse med reglerne for pengeinstitutter. Disse regler følger ikke direktiv 83/249/EØF - 7. selskabsretsdirektiv, men i stedet reglerne i direktiv 86/635/EØF - bankregnskabsdirektivet. Koncernregnskabet opfylder derfor ikke betingelserne i årsregnskabslovens 2 f, stk. 1, jf. stk. 2. Styrelsen har derudover ingen bemærkninger til Finanstilsynets afgørelse." Ankenævnet udtaler: Det forhold, at de to pengeinstitutters resultatandele i K/S K Leasing indgår i pengeinstitutternes koncernregnskaber overensstemmende med 37 a, stk. 11, i lov om banker og sparekasser mv., sikrer ikke, at grundlaget for opgørelse af resultatandelene bliver underkastet revision. Da kommanditselskabet er undtaget fra årsregnskabslovens regler, tiltræder ankenævnet, at Finanstilsynet kan stille krav om, at kommanditselskabet skal udarbejde separat regnskab undergivet revision. Ankenævnet stadfæster derfor Finanstilsynets afgørelse af 2. maj 1997.

Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået.

Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået. Kendelse af 14. februar 1995. 94-53.871. Tilladelse til at en registreret revisor indtrådte i bestyrelsen for en sparekasse afslået. Lov om registrerede revisorer 6 a, stk. 2. (Børge Dahl, Kjelde Mors

Læs mere

Finanstilsynet har modtaget revisionsprotokollatet for K Andelskasse for 2000.

Finanstilsynet har modtaget revisionsprotokollatet for K Andelskasse for 2000. Kendelse af 14. december 2001. 01-128.543. Andelskasse skulle have foretaget individuelle hensættelser i stedet for generelle hensættelser på landbrugsengagementer. Bank- og sparekasselovens 31, stk. 2

Læs mere

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således:

Den 5. juli 1996 traf styrelsen den påklagede afgørelse, der er adresseret til de enkelte medlemmer af selskabets ledelse. Afgørelsen lyder således: Kendelse af 5. maj 1997. 96-126.184. Afgift ved for sen indsendelse af årsregnskab ikke eftergivet.afgift eftergivet for tidligere bestyrelsesmedlem.(suzanne Helsteen, Morten Iversen og Niels Larsen) K

Læs mere

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 8. marts 2011 hedder det: Vedrørende årsrapport for K A/S, for 2009/10, CVR-nr.

I Erhvervs- og Selskabsstyrelsens afgørelse af 8. marts 2011 hedder det: Vedrørende årsrapport for K A/S, for 2009/10, CVR-nr. ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Fax 33 30 76 00 Ekspeditionstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 13. september 2011 (J.nr. 2011-0024407).

Læs mere

Ved skrivelse af 6. maj 1998 traf Finanstilsynet afgørelse vedrørende begæringen om aktindsigt, idet man bl.a. anførte:

Ved skrivelse af 6. maj 1998 traf Finanstilsynet afgørelse vedrørende begæringen om aktindsigt, idet man bl.a. anførte: Kendelse af 13. april 1999. 98-97.064 og 98-140.221. Aktindsigt nægtet. Bank- og sparekasselovens 50. (Suzanne Helsteen, Connie Leth og Vagn Joensen) Tidligere direktør i A-bank K har ved skrivelser af

Læs mere

I en over sagen af Erhvervsankenævnet indhentet udtalelse har Finanstilsynet den 28. januar 2010 om sagens faktiske omstændigheder udtalt:

I en over sagen af Erhvervsankenævnet indhentet udtalelse har Finanstilsynet den 28. januar 2010 om sagens faktiske omstændigheder udtalt: Kendelse af 2. august 2010 (J.nr. 2009-0020875) Pengeinstitut påbudt at opgøre visse konkrete engagementer på konsolideret basis samt at nedbringe det samlede engagement til et omfang under 25 % af pengeinstituttets

Læs mere

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt.

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. Side 1 af 8 Kendelse af 29. april 1996. 95-58.524. Ikke tilladelse til omlægning af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. (Connie Leth, Eskil Trolle og Vagn Joensen) Advokat A har på vegne

Læs mere

K har endvidere ved skrivelse af 13. november 2000 anmodet om at indtræde i ankenævnssagen "A Danmark A/S mod Finanstilsynet".

K har endvidere ved skrivelse af 13. november 2000 anmodet om at indtræde i ankenævnssagen A Danmark A/S mod Finanstilsynet. Kendelse af 8. marts 2001. 00-177.318. Aktindsigt nægtet. Der var ikke grundlag for at lade klageren indtræde i en verserende sag, der vedrørte hans pensionsforhold. Lov om forsikringsvirksomhed 66 a og

Læs mere

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen forelagde herefter sagen for Revisorkommissionen, der i skrivelse af 16. juni 1997 bl.a.

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen forelagde herefter sagen for Revisorkommissionen, der i skrivelse af 16. juni 1997 bl.a. Kendelse af 29. juni 1998. 97-162.893. Ikke dispensation til revisors medejerskab af 3 udlejningsejendomme. Lov om statsautoriserede revisorer 10. (Suzanne Helsteen, Christen Sørensen, Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

Sparekassen K's indlæg af 30. december 1997, 8. april, 4. juni, 24. og 27. juli 1998.

Sparekassen K's indlæg af 30. december 1997, 8. april, 4. juni, 24. og 27. juli 1998. Kendelse af 21. december 1998. 98-14.106. Et pengeinstituts domicilejendom skulle nedskrives efter en forsigtig vurdering til almindelig markedsværdi. Ikke grundlag for at tilsidesætte det vurderingsgrundlag,

Læs mere

Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. (Ellen Andersen, Mads Bryde Andersen og Niels Larsen)

Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. (Ellen Andersen, Mads Bryde Andersen og Niels Larsen) Kendelse af 25. april 1996. 95-101.217. Pligt til ved anmeldelse af nyt hjemsted også at anmelde ny hjemstedsadresse. Aktieselskabslovens 4, stk. 1, nr. 2. Anmeldelsesbekendtgørelsens 1 og 2, nr. 1. (Ellen

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 25. maj 2012 (J.nr. 2011-0026098) Afgift som følge

Læs mere

Tilladelsen, som blev givet efter 23, stk. 1, jf. 26, og efter 27, stk. 1, i bank- og sparekasseloven, blev gjort betinget bl.a.

Tilladelsen, som blev givet efter 23, stk. 1, jf. 26, og efter 27, stk. 1, i bank- og sparekasseloven, blev gjort betinget bl.a. Kendelse af 9. december 1993. 93-13.104. Finanstilsynet tillod en bank at have et engagement med den koncern banken var en del af på op til et samlet beløb svarende til 50% af bankens kernekapital efter

Læs mere

1. At eje og drive ejendommen, X-by herunder varetage den hermed forbundne investerings- og udlejningsvirksomhed.

1. At eje og drive ejendommen, X-by herunder varetage den hermed forbundne investerings- og udlejningsvirksomhed. Kendelse af 18. oktober 2004. (j.nr. 03-242.069) Påtænkt ændring af selskabs formålsbestemmelse ville indebære erhvervsmæssig sikkerhedsstillelse, som kun må udøves af pengeinstitutter og skades-forsikringsselskaber,

Læs mere

K K/S blev stiftet den 12. januar Af selskabets vedtægter fremgår blandt andet:

K K/S blev stiftet den 12. januar Af selskabets vedtægter fremgår blandt andet: Kendelse af 20. december 2000. 00-79.736. Spørgsmål om komplementars forvaltningsmæssige og økonomiske beføjelser. Aktieselskabslovens 173, stk. 8. (Finn Møller Kristensen, Suzanne Helsteen og Vagn Joensen)

Læs mere

Sagens omstændigheder: I Finanstilsynets afgørelse af 28. september 2004 hedder det:

Sagens omstændigheder: I Finanstilsynets afgørelse af 28. september 2004 hedder det: Kendelse af 21. november 2005. (j.nr. 04-249.605) Anmeldte binavne registreringsnægtet, da de var egnede til at fremkalde det indtryk, at der er tale om pengeinstitutter henholdsvis realkreditinstitutter

Læs mere

I en af Erhvervsankenævnet indhentet redegørelse for sagens faktiske omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 22.

I en af Erhvervsankenævnet indhentet redegørelse for sagens faktiske omstændigheder har Erhvervs- og Selskabsstyrelsen den 22. Kendelse af 27. juni 2006 (J.nr. 2005-0002442). Fond pålagt at indsende ny revideret årsrapport da den offentliggjorte årsrapport ikke indeholdt revisionspåtegning underskrevet af en statsautoriseret eller

Læs mere

SNB Private Equity II K/S CVR-nr

SNB Private Equity II K/S CVR-nr SNB Private Equity II K/S CVR-nr. 31 07 36 26 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. marts 2015. Torben N. Sørensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

Kommanditselskab, hvis eneste komplementar var tvangsopløst, opfyldte ikke længere betingelserne for at være kommanditselskab.

Kommanditselskab, hvis eneste komplementar var tvangsopløst, opfyldte ikke længere betingelserne for at være kommanditselskab. Kendelse af 18. november 1996. 96-100.454. Kommanditselskab, hvis eneste komplementar var tvangsopløst, opfyldte ikke længere betingelserne for at være kommanditselskab. Lov om erhvervsdrivende virksomheder

Læs mere

Sagens omstændigheder: I skrivelsen af 22. oktober 2003 udtalte Finanstilsynet:

Sagens omstændigheder: I skrivelsen af 22. oktober 2003 udtalte Finanstilsynet: Kendelse af 18. oktober 2004. (j.nr. 03-237.271) Pengeinstitut kan ikke vægte aktiver i Arbejdsmarkedets Tillægspension med 0,2 ved opgørelsen. Bank- og sparekasselovens 21 samt bekendtgørelse om kapitaldækning

Læs mere

Ansættelse som bogholder og egen revisionsvirksomhed ikke godkendt som del af praktisk uddannelse.

Ansættelse som bogholder og egen revisionsvirksomhed ikke godkendt som del af praktisk uddannelse. Kendelse af 22. februar 1996. 95-68.864. Ansættelse som bogholder og egen revisionsvirksomhed ikke godkendt som del af praktisk uddannelse. Lov om registrerede revisorer 1, stk. 2, nr. 5 og stk. 4. (Mads

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr R)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr R) Side 1 af 5 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 25. april 2006 (sag nr. 26-2005-R) K mod R K e n d e l s e: Ved skrivelse af 16. juni 2005 har ToldSkat København

Læs mere

Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen) Udkast til Bekendtgørelse om godkendte revisorers erklæringer (erklæringsbekendtgørelsen) I medfør af 16, stk. 4, og 54, stk. 2, i lov nr. 468 af 17. juni 2008 om godkendte revisorer og revisionsvirksomheder

Læs mere

I anledning af klagen har Finanstilsynet om sagens faktiske omstændigheder udtalt i skrivelse af 14. september 2001:

I anledning af klagen har Finanstilsynet om sagens faktiske omstændigheder udtalt i skrivelse af 14. september 2001: Kendelse af 20. august 2002. 01-168.042. En udtalelse fra Finanstilsynet om, at medlemmer af et pengeinstituts ledelse m.v. havde aflagt et ikke retvisende årsregnskab ophævet, idet tilsynet ikke ved en

Læs mere

REVISIONSREGULATIV 1

REVISIONSREGULATIV 1 REVISIONSREGULATIV 1 For kontraktperioden der begynder 1. december 2014 1 Revisor Aalborg Byråd har i henhold til 42 i Lov om kommunernes styrelse antaget PricewaterhouseCoopers Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. september 2012 (J.nr. 2012-0026849). Afgift

Læs mere

Kendelse K ApS mod Finanstilsynet

Kendelse K ApS mod Finanstilsynet Kendelse af 14. oktober 1997. J.nr.96-202.524 Virksomhed med salg af brugte skibsanparter anset for omfattet af tilladelseskravet i lov om fondsmæglerselskaber. Lov om fondsmæglerselskaber 1 og 5, stk.

Læs mere

revisors tjekliste hvad: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redegørelse for samfundsansvar hvem: Virksomheder i regnskabsklasse store C og D

revisors tjekliste hvad: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redegørelse for samfundsansvar hvem: Virksomheder i regnskabsklasse store C og D revisors tjekliste hvad: Årsregnskabslovens 99 a vedr. hvem: Virksomheder i regnskabsklasse store C og D hvornår: Gældende for regnskabsår startende 1. nuar, 2018 eller senere Juni, 2018 årsregnskabslovens

Læs mere

Sagens omstændigheder: I Finanstilsynets afgørelse af 29. september 2006 hedder det:

Sagens omstændigheder: I Finanstilsynets afgørelse af 29. september 2006 hedder det: Kendelse af 24. oktober 2007 (J.nr. 2006-0008976). Pengeinstituts kapitalandele i samt udlån og garantier til datterselskaber, der er ejendomsselskaber skal tillægges beholdningen af ejendomsinteresser

Læs mere

K/S Framnäs Köpcentrum, Lidköping

K/S Framnäs Köpcentrum, Lidköping K/S Framnäs Köpcentrum, Lidköping c/o InvestorService A/S Amaliegade 27 1256 København K Årsrapport for 2014 (8. regnskabsår) CVR nr. 29 93 35 61 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 23. juli 2013 (J.nr. 2012-0027348). Ikke grundlag

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 20. marts 2013 (J.nr. 2011-0025937) Anmeldelse

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 18. februar 2016 (J.nr. 2015-11953). Afgift som følge af

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 3. marts 2009 (J.nr. 2008-0017864) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedsloven 14. (Anders Hjulmand, Niels Bolt Jørgensen og Jan

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 21. maj 2012 (J.nr. 2011-0026122) Afgift som følge

Læs mere

K/S MKA Vindmøller. Årsrapport for CVR-nr

K/S MKA Vindmøller. Årsrapport for CVR-nr K/S MKA Vindmøller CVR-nr. 29 21 81 88 Årsrapport for 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 12/06 2015 Kurt Petersen Dirigent Indholdsfortegnelse Side Påtegninger

Læs mere

Det fremgår af sagen, at klageren, der er født i 1940, er merkonom i revision, regnskabsvæsen og organisation.

Det fremgår af sagen, at klageren, der er født i 1940, er merkonom i revision, regnskabsvæsen og organisation. Side 1 af 6 Kendelse af 30. december 1996. 96-24.714. Ikke optaget i Revisorregistret på grund af manglende teoretisk og praktisk uddannelse. Lov om registrerede revisorer 1, stk. 4 og 1, stk. 2, nr. 4

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 11. maj 2006 (J.nr. 2005-0003554) Afgift som følge af for sent indsendt årsrapport ikke eftergivet Årsregnskabslovens 151 og 152 (Lars Holtug, Poul Østergaard Mortensen og Ulla Staal) Ved skrivelse

Læs mere

Finanstilsynet kan ikke imødekomme deres anmodning om aktindsigt.

Finanstilsynet kan ikke imødekomme deres anmodning om aktindsigt. Side 1 af 8 Kendelse af 30. januar 2009 (J.nr. 2008-0017489) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedsloven 14. (Anders Hjulmand, Lise Høgh og

Læs mere

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H)

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) Vossevangen 19 7600 Struer Årsrapport 1. januar 2015-31. december 2015 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 19/02/2016 Keld Vagner

Læs mere

TÅRS ELENERGI A.M.B.A. ÅRSRAPPORT

TÅRS ELENERGI A.M.B.A. ÅRSRAPPORT Tlf: 96 23 54 00 hjoerring@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Nørrebro 15, Box 140 DK-9800 Hjørring CVR-nr. 20 22 26 70 TÅRS ELENERGI A.M.B.A. ÅRSRAPPORT 2012 Årsrapporten er

Læs mere

Hvad er en koncern? Overordnet kan en koncern defineres som en økonomisk sammenslutning af juridisk selvstændige selskaber

Hvad er en koncern? Overordnet kan en koncern defineres som en økonomisk sammenslutning af juridisk selvstændige selskaber Koncernregnskaber Definition på koncerner i årsregnskabet Formålet med koncernregnskaber Kunne konsolidere koncernvirksomheders regnskaber Forstå og kunne anvende konsolideringsskemaet Forstå og kunne

Læs mere

Den 21. oktober 2013 blev i sag nr. 84/2012. Finanstilsynet. mod. Statsautoriseret revisor A. Statsautoriseret revisor B.

Den 21. oktober 2013 blev i sag nr. 84/2012. Finanstilsynet. mod. Statsautoriseret revisor A. Statsautoriseret revisor B. 1 Den 21. oktober 2013 blev i sag nr. 84/2012 Finanstilsynet mod Statsautoriseret revisor A og Statsautoriseret revisor B afsagt sålydende k e n d e l s e: Ved skrivelse af 25. september 2012 har Finanstilsynet

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid 9-16 ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. juni 2013 (J.nr. 2012-0027402). Ikke grundlag

Læs mere

Lov om investeringsforeninger 22, stk. 2, og 23, stk. 3, jf. EØF-direktiv 85/611 af 20. december 1985 (investeringsdirektivet).

Lov om investeringsforeninger 22, stk. 2, og 23, stk. 3, jf. EØF-direktiv 85/611 af 20. december 1985 (investeringsdirektivet). Kendelse af 14. december 1993. 93-47.563. Tiltrådt, at Finanstilsynet havde betinget en tilladelse - til at en investeringsforening kunne foretage indskud i en anden investeringsforening - af, at investeringen

Læs mere

Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290.

Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290. Kendelse af 10. august 1995. 94-67.290. Finanstilsynets udtalelse til advokat til brug under verserende retssag om, hvorvidt bestemte dokumenter var fortrolige, jf. bank- og sparekasselovens 54, stk. 2,

Læs mere

K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT. KNUDS ALLÉ 27, 9800 HJØRRING

K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT. KNUDS ALLÉ 27, 9800 HJØRRING Tlf.: 96 23 54 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab hjoerring@bdo.dk Nørrebro 15, Box 140 www.bdo.dk DK-9800 Hjørring CVR-nr. 20 22 26 7020222670 K/S HJØRRING TRAFIKCENTER C/O KAJ BUNDGAARD, SCT.

Læs mere

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 6. juli 2006 (sag nr S)

Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 6. juli 2006 (sag nr S) Side 1 af 5 Disciplinærnævnet for Statsautoriserede og Registrerede Revisorers kendelse af 6. juli 2006 (sag nr. 79-2006-S) K mod RR Statsautoriseret Revisionsaktieselskab og Statsautoriseret revisor R

Læs mere

Erklæringer om den udførte offentlige revision

Erklæringer om den udførte offentlige revision Standard for offentlig revision nr. 5 Erklæringer om den udførte offentlige revision SOR 5 SOR 5 Standarderne for offentlig SOR 5 SOR 5 STANDARD FOR OFFENTLIG REVISION NR. 5 (VERSION 2.0) 1 Erklæringer

Læs mere

Ved skrivelse af 16. marts 1999 har klageren indbragt afgørelsen for Erhvervsankenævnet, idet klageren bl.a. har anført:

Ved skrivelse af 16. marts 1999 har klageren indbragt afgørelsen for Erhvervsankenævnet, idet klageren bl.a. har anført: Kendelse af 12. oktober 1999. 99-67.906 Aktindsigt nægtet Realkreditlovens 98 (Peter Erling Nielsen, Connie Leth og Vagn Joensen) Advokat K har ved skrivelse af 16. marts 1999 klaget over, at Finanstilsynet

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. juni 2013 (J.nr. 2012-0033117) Afgift som følge

Læs mere

1. Sparekassen K's klagepunkt 5 i klagen af 30. april 1998, der er suppleret med skrivelser af 18. august og 16. oktober 1998:

1. Sparekassen K's klagepunkt 5 i klagen af 30. april 1998, der er suppleret med skrivelser af 18. august og 16. oktober 1998: Kendelse af 5. oktober 1999. 98-89.155, delkendelse nr. 2. Nogle ejendomme tilhørende en bank skulle nedskrives til markedsværdi. Regnskabsbekendtgørelsens 61. (Suzanne Helsteen, Finn Møller Kristensen,

Læs mere

Appendix til kapitel 7 - Koncernregnskab

Appendix til kapitel 7 - Koncernregnskab 13. Koncernregnskab Koncerner skal aflægge koncernregnskab. Formålet med at udarbejde et koncernregnskab er at vise den finansielle stilling for en sammenslutning af flere virksomheder. Opstillingen af

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 11. januar 2013 (J.nr. 2012-0032408) Afgift som

Læs mere

revisors tjekliste HVAD: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redegørelse for samfundsansvar

revisors tjekliste HVAD: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redegørelse for samfundsansvar revisors tjekliste HVAD: Årsregnskabslovens 99 a vedr. HVEM: Virksomheder i regnskabsklasse D med 500 eller flere medarbejdere HVORNÅR: Gældende for regnskabsår startende 1. nuar, 2016 eller senere November,

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 5. august 2013 (J.nr. 2012-0032331). Pengeinstituts

Læs mere

Kingdom Food Products ApS. Årsrapport for 2018

Kingdom Food Products ApS. Årsrapport for 2018 Sønderhøj 14 8260 Viby J CVR-nr. 14222871 Årsrapport for 2018 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 24-05-2019 Jonas Buur Dirigent Indholdsfortegnelse Ledelsespåtegning

Læs mere

K/S Fabriksparken 38, Glostrup. Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus. Årsrapport for

K/S Fabriksparken 38, Glostrup. Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus. Årsrapport for K/S Fabriksparken 38, Glostrup Jens Baggesens Vej 90 N, 8200 Aarhus Årsrapport for 2015 CVR-nr. 24 20 33 44 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 26. maj 2016.

Læs mere

I anledning af klagen har Finanstilsynet i en redegørelse af 26. marts 2009 om sagens faktiske omstændigheder udtalt:

I anledning af klagen har Finanstilsynet i en redegørelse af 26. marts 2009 om sagens faktiske omstændigheder udtalt: Kendelse af 31. august 2009 (J.nr. 2009-0018812) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 samt offentlighedsloven 14. (Lise Høgh, Suzanne Helsteen og Steen Mejer ) Ved

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 19. marts 1997. J.nr. 96-86.232. Nærmere bestemt virksomhed krævede tilladelse som fondsmæglerselskab. Lov om værdipapirhandel 4, stk. 2. Lov om fondsmæglerselskaber 1. Bekendtgørelse nr. 721

Læs mere

Nægtet aktindsigt i Finanstilsynets materiale vedr. spekulationsforbudet i bank- og sparekasseloven og i lov om forsikringsvirksomhed.

Nægtet aktindsigt i Finanstilsynets materiale vedr. spekulationsforbudet i bank- og sparekasseloven og i lov om forsikringsvirksomhed. Kendelse af 22. februar 1996. 95-93.584. Nægtet aktindsigt i Finanstilsynets materiale vedr. spekulationsforbudet i bank- og sparekasseloven og i lov om forsikringsvirksomhed. Bank- og sparekasselovens

Læs mere

Hovedstadsregionens Naturgas Holding ApS

Hovedstadsregionens Naturgas Holding ApS Hovedstadsregionens Naturgas Holding ApS CVR-nr. 89 77 36 28 Årsrapport for 2012 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling 3^/^2013 Dirigent Indholdsfortegnelse Påtegninger

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet. ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 26. september 2012 (J.nr. 2011-0026626). Selskab

Læs mere

HANUEL HOLDING APS SANDAGERVEJ 10, 7400 HERNING 1. JANUAR DECEMBER 2016

HANUEL HOLDING APS SANDAGERVEJ 10, 7400 HERNING 1. JANUAR DECEMBER 2016 Tlf.: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 HANUEL HOLDING APS SANDAGERVEJ 10, 7400 HERNING ÅRSRAPPORT

Læs mere

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen

22. maj 2006. Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af. Kunststyrelsen 22. maj 2006 Instruks om regnskab og revision for tilskud til drift administreret af Kunststyrelsen I medfør af Lov nr. 230 af 2. april 2003 om Kunstrådet samt Teaterloven, jf. LBK nr. 1003 af 29. november

Læs mere

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H)

K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) K/S BUTIKSPARK HOLBÆK (H) Årsrapport 1. januar 2014-31. december 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 17/03/2015 Keld Vagner Jensen Dirigent Side 2 af

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 12. september 2014 (J.nr. 2014-0036607) Afgift som følge

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 *

ERHVERVSANKENÆVNET Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf * onstid 9-16 * ERHVERVSANKENÆVNET Fax 33 30 76 00 Ekspediti- Kampmannsgade 1 * Postboks 2000 * 1780 København V * Tlf. 33 30 76 22 * onstid 9-16 * www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 19. august 2011 (J.nr. 2011-0023581)

Læs mere

IR Sauna.dk - Trading K/S

IR Sauna.dk - Trading K/S IR Sauna.dk - Trading K/S Langebæksgade 3 7900 Nykøbing M. CVR-nr. 37 57 24 89 Årsrapport for perioden 30. marts til 31. december 2016 (1. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets

Læs mere

Bank- og sparekasselovens 23, stk. 1, havde indtil 1. januar 1994 følgende ordlyd:

Bank- og sparekasselovens 23, stk. 1, havde indtil 1. januar 1994 følgende ordlyd: Kendelse af 30. maj 1994. 92-63.096. Nogle engagementer skulle opgøres samlet. Bank- og sparekasselovens 23. (Kjelde Mors, Peter Erling Nielsen og Ebbe Christensen) Andelskassen K har i skrivelse af 27.

Læs mere

Finanstilsynets bemærkninger efter undersøgelse i et pengeinstitut, herunder om samlet opgørelse af nogle engagementer.

Finanstilsynets bemærkninger efter undersøgelse i et pengeinstitut, herunder om samlet opgørelse af nogle engagementer. Kendelse af 30. maj 1994. 92-37.913. Finanstilsynets bemærkninger efter undersøgelse i et pengeinstitut, herunder om samlet opgørelse af nogle engagementer. Bank- og sparekasselovens 23. (Kjelde Mors,

Læs mere

KOMPLEMENTARANPARTSSELSKABET CHASERACE

KOMPLEMENTARANPARTSSELSKABET CHASERACE KOMPLEMENTARANPARTSSELSKABET CHASERACE Kroghsgade 1, 2 tv 2100 København Ø Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Årsrapport for regnskabsår

Årsrapport for regnskabsår Årsrapport for 2017 14. regnskabsår Nereus Holding ApS Bækhusevej 6 9520 Skørping CVR-nr. 27 51 03 45 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13. juni 2018. Dirigent:

Læs mere

Liljeborg Ejendomme Roskilde Havn ApS Vestagervej 17, 2900 Hellerup CVR-nr

Liljeborg Ejendomme Roskilde Havn ApS Vestagervej 17, 2900 Hellerup CVR-nr Liljeborg Ejendomme Roskilde Havn ApS Vestagervej 17, 2900 Hellerup CVR-nr. 37 25 73 03 Årsrapport for 2017 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 22.03.18 Kenneth Chaim Daudt Dirigent

Læs mere

Christiansgården Holding P/S

Christiansgården Holding P/S c/o Lægernes Pensionskasse Dirch Passers Allé 76 2000 Frederiksberg CVR-nr. 30523768 Årsrapport for 2014 6. regnskabsår Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlæggelse af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt.

Kendelse af 29. april Ikke tilladelse til omlæggelse af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. Side 1 af 13 Kendelse af 29. april 1996. 95-58.197. Ikke tilladelse til omlæggelse af regnskabsår. Årsregnskabslovens 3, stk. 1, 2. pkt. (Morten Iversen, Børge Dahl og Vagn Joensen) Statsautoriseret revisor

Læs mere

RUSH HOLDING ApS. Brummers Plads 35, 1. th., 5000 Odense C. Årsrapport for 1. januar december (3. regnskabsår)

RUSH HOLDING ApS. Brummers Plads 35, 1. th., 5000 Odense C. Årsrapport for 1. januar december (3. regnskabsår) RUSH HOLDING ApS Brummers Plads 35, 1. th., 5000 Odense C Årsrapport for 1. januar - 31. december 2015 (3. regnskabsår) Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den

Læs mere

Du har søgt om aktindsigt i en sag om A Banks redegørelse om køb og salg af egne aktier sendt til Finanstilsynet i oktober 2007.

Du har søgt om aktindsigt i en sag om A Banks redegørelse om køb og salg af egne aktier sendt til Finanstilsynet i oktober 2007. Kendelse af 13. oktober 2009 (J.nr. 2009-0019579) Anmodning om aktindsigt ikke imødekommet. Lov om finansiel virksomhed 354 og 355 samt offentlighedslovens 14. (Niels Bolt Jørgensen, Anders Hjulmand og

Læs mere

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C

THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924 FREDERIKSBERG C Tlf.: 39 15 52 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab koebenhavn@bdo.dk Havneholmen 29 www.bdo.dk DK-1561 København V CVR-nr. 20 22 26 7020222670 THX CONSULT APS STEENSTRUPS ALLE 9, 2. TH., 1924

Læs mere

LB PROPERTY ApS. Søndergade 227, 3 th 9900 Frederikshavn. Årsrapport 1. januar december 2016

LB PROPERTY ApS. Søndergade 227, 3 th 9900 Frederikshavn. Årsrapport 1. januar december 2016 LB PROPERTY ApS Søndergade 227, 3 th 9900 Frederikshavn Årsrapport 1. januar 2016-31. december 2016 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 30/06/2017 Lars Bach

Læs mere

Selene Finans Danmark ApS CVR-nr

Selene Finans Danmark ApS CVR-nr CVR-nr. 31 86 25 90 Årsrapport for regnskabsåret 14.04.14-31.12.14 Årsrapporten er godkendt på den ordinære generalforsamling, d. 10.03.15 Flemming Stolling Dirigent STATSAUTORISERET REVISIONSPARTNERSELSKAB

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * Ekspeditionstid ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 41 72 71 45 * Ekspeditionstid 9-16 www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 13. december 2012 (J.nr. 2012-0027322) Afgift som

Læs mere

Sagens omstændigheder:

Sagens omstændigheder: Kendelse af 9. oktober 1998. 98-78.302. Advokat kunne ikke optages i Ejendomsmæglerregistret. Lov om omsætning af fast ejendom 25, stk. 2, nr. 6. (Morten Iversen, Christen Sørensen og Vagn Joensen) Advokat

Læs mere

PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710 ESBJERG V

PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710 ESBJERG V Tlf.: 96 26 38 00 BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab herning@bdo.dk Birk Centerpark 30 www.bdo.dk DK-7400 Herning CVR-nr. 20 22 26 7020222670 PEDER MØLLER ANDERSEN HOLDING APS VIBEVÆNGET 12, 6710

Læs mere

STOKHOLM HOLDING, RINGE ApS Chr. Lehns Vænge 38 Næsbyhoved Broby 5270 Odense N. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. oktober 2014 til 30.

STOKHOLM HOLDING, RINGE ApS Chr. Lehns Vænge 38 Næsbyhoved Broby 5270 Odense N. CVR-nr: ÅRSRAPPORT 1. oktober 2014 til 30. Chr. Lehns Vænge 38 Næsbyhoved Broby 5270 Odense N CVR-nr: 25 90 73 10 ÅRSRAPPORT 1. oktober 2014 til 30. september 2015 Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling, den 6/1 2016 Per Stokholm Dirigent

Læs mere

Bekendtgørelse om finansielle rapporter for forvaltere af alternative investeringsfonde

Bekendtgørelse om finansielle rapporter for forvaltere af alternative investeringsfonde Bekendtgørelse om finansielle rapporter for forvaltere af alternative investeringsfonde I medfør af 131, stk. 6, 132, stk. 1, og 190, stk. 4, i lov nr. 598 af 12. juni 2013 om forvaltere af alternative

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 15. januar 2016 (J.nr. 2015-4228). Afslag på anmodning om

Læs mere

TÅRS ELENERGI A.M.B.A. ÅRSRAPPORT

TÅRS ELENERGI A.M.B.A. ÅRSRAPPORT Tlf: 96 23 54 00 hjoerring@bdo.dk www.bdo.dk BDO Statsautoriseret revisionsaktieselskab Nørrebro 15, Box 140 DK-9800 Hjørring CVR-nr. 20 22 26 70 TÅRS ELENERGI A.M.B.A. ÅRSRAPPORT 2013 Årsrapporten er

Læs mere

A Mean Joe ApS Rislundvej 7, 8240 Risskov

A Mean Joe ApS Rislundvej 7, 8240 Risskov A Mean Joe ApS Rislundvej 7, 8240 Risskov CVR-nr. 38 42 88 37 Årsrapport 16. februar - 31. december 2017 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 13. juni 2018.

Læs mere

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet

Bekendtgørelse om økonomiske og administrative forhold for modtagere af driftstilskud fra Kulturministeriet Til forsiden af retsinformation.dk BEK nr 1701 af 21/12/2010 Gældende Offentliggørelsesdato: 29-12-2010 Kulturministeriet Vis mere... Senere ændringer til forskriften Lovgivning forskriften vedrører LOV

Læs mere

HARALD-GLADSAXE KOMPLEMENTARANPARTSSELSKAB

HARALD-GLADSAXE KOMPLEMENTARANPARTSSELSKAB HARALD-GLADSAXE KOMPLEMENTARANPARTSSELSKAB Årsrapport 1. januar 2013-31. december 2013 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 28/05/2014 Peter Lambert Dirigent

Læs mere

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen)

Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1. (Delårsrapportbekendtgørelsen) Bekendtgørelse om udarbejdelse af delårsrapporter for børsnoterede virksomheder omfattet af årsregnskabsloven 1 (Delårsrapportbekendtgørelsen) I medfør af 134 a og 164, stk. 4 og 5, i årsregnskabsloven,

Læs mere

SNB II Komplementar ApS CVR-nr

SNB II Komplementar ApS CVR-nr SNB II Komplementar ApS CVR-nr. 30 51 26 42 Årsrapport 2014 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 16. marts 2015. Torben N. Sørensen Dirigent Indholdsfortegnelse

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 7. december 2016 (J.nr. 2016-3274). Afgift som følge af

Læs mere

Årsregnskabsloven og andelsboligforeninger

Årsregnskabsloven og andelsboligforeninger 3. september 2009 /jcn Sag 2009-20.142 Årsregnskabsloven og andelsboligforeninger Beskrivelse af den generelle problemstilling Erhvervs- og Selskabsstyrelsen har modtaget spørgsmål vedrørende andelsboligforeningers

Læs mere

V.S. Automatic, Medarbejder A/S

V.S. Automatic, Medarbejder A/S V.S. Automatic, Medarbejder A/S Ormhøjgårdvej 15 8700 Horsens CVR-nr. 31 42 53 28 Årsrapport for 2014/15 Årsrapporten er fremlagt og godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 23/10 2015 Torben

Læs mere

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S

Retningslinjer. for. Danske Spil A/S 20. maj 2015 Side: 1 af 5 PSO/lijo Retningslinjer for Danske Spil A/S I medfør af selskabslovens (SEL) 357 skal bestyrelsen i et statsligt aktieselskab sørge for, at der fastsættes retningslinjer, som

Læs mere

revisors tjekliste HVAD: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redeørelse for samfundsansvar

revisors tjekliste HVAD: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redeørelse for samfundsansvar revisors tjekliste HVAD: Årsregnskabslovens 99 a vedr. redeørelse for samfundsansvar HVEM: Store virksomheder i regnskabsklasse C og virksomheder i regnskabsklasse D med færre end 500 medarbejdere HVORNÅR:

Læs mere

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf *

ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf * ERHVERVSANKENÆVNET Langelinie Allé 17 * Postboks 2000 * 2100 København Ø * Tlf. 35 29 10 93 * ean@erst.dk www.erhvervsankenaevnet.dk Kendelse af 7. december 2016 (J.nr. 2016-6774). Afgift som følge af

Læs mere

K/S New Somerfield. c/o JWS Revision A/S Slotsmarken Hørsholm. CVR-nr Årsrapport for (12. regnskabsår)

K/S New Somerfield. c/o JWS Revision A/S Slotsmarken Hørsholm. CVR-nr Årsrapport for (12. regnskabsår) K/S New Somerfield c/o JWS Revision A/S Slotsmarken 12 2970 Hørsholm CVR-nr. 29 21 75 05 Årsrapport for 2016 (12. regnskabsår) Godkendt på selskabets ordinære generalforsamling den 15 / 5 2017 Claus Hansen

Læs mere