KABS13 møde 7/2 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "KABS13 møde 7/2 2013"

Transkript

1 1. Formalia a. Referent: Gugliotta b. Ordstyrer: Igor c. Tilstedeliste: 1. Maag 2. Gugliotta 3. Toke 4. Igor 5. Sissel 6. Susanne 7. Christina 8. Norge 9. Trunte 10. Legenden 11. Gearstang 12. ChristianE 13. Balls 14. Ciabatta 15. Caroline 16. Mike 17. Vinge 18. Anna 19. Norge KABS13 møde 7/ d. godkendelse af dagsorden: Tilføjet 5 punkter mellem e. godkendelse af sidste uges referat: i. Husk navne på punkter til næste uge. ii. Ellers godkendt. 2. Beskeder a. Balls: Hvor mange penge er der til førstehjælp? Susanne: Der skal bruges omkring , det er uklart hvorvidt det er med eller uden Tryg sponsorat. > Susanne finder ud af mere. Balls: Snakket med førstehjælpsmand fra RUC > Balls snakker videre med ham. b. Jeppe: Fjern ting fra indkøbsvognen i Studiestarten ellers bliver de smidt ud.

2 3. Jobsamtalevejledning (Maag) Har snakket med Lilo, som ikke har snakket med Lotte fra KKO. KKO står for kollegiernes konsulentordning. Maag prøver at finde ud af mere. Inden næste uge! Gerne til mødet på torsdag, bliver dog nok ikke muligt. 4. Spørgsmål til vektorsamtale (ChristianE) Fælles spørgsmål til vektorsomtaler, med relevante og praktiske spørgsmål, som skal optræde. F.eks. omkring kørekort. Laver et fælles udkast. Der foreslås problem hold med vegetare. Der er enighed om at folk nok går efter et relativt blandet hold, så det ikke bliver 100 % fest. Spørgsmål: 1. Har du kørekort 2. Hvilken rustur var du på før 3. Er der nogen du ikke kan med / Eller ikke kan 4. Er du sikker på du kan deltage på OPtur, undervisningsdag og rustur > alt obligatorisk. 5. Hvor gammel er du > gammel nok til at køre varevogn (21 år) 6. Allergier > vegetar 7. Hvilken roller har du? Festmand, stille mand osv 8. Hvilke andre retninger kunne du overveje hvis ikke det bliver her Bilkort snak: Vi skal finde en fælles standard omkring spørgsmål til bilkort. Vi sørger for at holde kortene internt i KABS. Simon har ansvaret for at få dem lavet. Der skal laves en skabelon som hvert enkelt KABS så udfylder. 5. Vektorfordeling (hvem har førsteret til vektorer der stiller op til andre linjer)(christiane) Hvordan tackler vi fordelingen af vektorer der søger fra flere retninger?

3 Der lægges vægt på faglig relevans i forhold til at fordele dem. Diplom/civil bør også have noget at sige. Vektorer kommer kun ind til samtale på sin egen retning. Der sendes info ud til hinanden omkring vektorer der er gode, men som der ikke er plads til på ens retnings hold. Hvis der er specielle ønsker fra vektor aspiranterne, tages disse generelt til overvejelse. 6. Update fra MusikKABS(MusikKABS) De har ikke noget at sige. Men de holder møde på søndag. Der lægges vægt på at der snart skal ske noget. Vi vælger en sang på næste møde! Desuden findes dag til indspilning på næste møde. 7. Evaluering af Ballerup besøg(ballerup folk) Der var nogle engagerede mennesker, dog var det ikke imponerende. Caroline vil gerne hænge plakater op hvis de bliver lavet. Man skal være opmærksom på at vi kan blive opfattet som en invasions gruppe. Vinge laver en plakat. Caroline har hvervet på Ballerup. Vi mangler noget reel information til Ballerup infomøde. + der skal mere information til de plakater. Vinge holder møde med S14 gruppen og står for at få det til at hænge sammen, dette gøres i samarbejde med Kolding og Seneca. Vi har som KABS ansvar for at lave studiestart. Ikke S FR møde (fokuspapir)(susanne) KBioM har gennemgået fokuspapiret, de har kommentare som vi skal sørge for at være klar på. Det fungerer på den måde at FR gennemgår hele papiret og dermed kan vi få en masse diskussion. Der vil blive slået en masse ned på måden tingene er skrevet på. Indholdet er okay. Hvorfor har vi skrevet faglig repræsentant. > vi kræver at de kan henvise til de rigtige mennesker f.eks. Omkring førstehjælp, vi vil genopfriske og sørge for at vektorerne kan førstehjælpen de har lært.

4 Alkoholden, vi mener naturligvis at vi ikke vil tvinge nogen til druk. Der kommer en del til DTU Ballerup, nok mest pga. interesse. De vil nok spørge omkring blandede vektormøder, hvorfor har vi gjort det osv. Formuleringen omkring alkohol er også lidt spøjs. Der kommer forslag fra ELKO rådet som vi nok kommer til at skulle tænke på. FR kan enten forkaste eller acceptere vores fokuspapir, men de kan rette i vores retningslinjer. Vi vælger to der er vores forsvar omkring fokuspapir. De heldige blev Caroline og Susanne. De snakker med fokuspapirsgruppen. Alle sørger for at læse vores fokuspapir igennem inden lørdag 9./2. 9. Mødet lørdag (Christina) Praktiske informationer. Starter kl. 13. I møde lokale 1. KABS fokuspapir er punkt 7 det er sat til 20 minutter fra kl 14. Retningslinjerne er det efterfølgende punkt. Desuden laver vi i KABS noget fælles hygge/spise/sauner. Vi mødes i Studiestarten kl 12 til hygge og fællesbad. Maag finder et køkken. 10. Reception mandag(christina) Der er en besked på CN. kl 15 i læsesalen er der afskedsreception for B12. Gerne (LÆS GØR) i KABS dragt Vi mødes og kommer samlet. 11. Vektorbog(Toke) Simon har billeder som Toke mangler. Diskussion omkring hvorvidt vi skal have nr og mail i vektorbog. Der er blevet stemt og resultatet blev at vi ikke skriver nr og mail i vektorbog. Der laves en tråd på CN, omkring oplysninger der skal i vektorbogen. F.eks. retning, semester osv. 12. Åbent hus(caroline)

5 Det vil være en god idé hvis vi lige viser os til åbent hus, for at afvise et billede af nørder og kedsomhed uden fest. evt. kunne vi få et hjørne hvor vi promoverer os selv. Det er den 7./3. Caroline snakker med B13 omkring muligheder for dette. 13. Update på barcrawl(anna) Alle har set eventet på facebook. Vi dropper Maskinen. Vi er fornuftige mennesker og skal lige tage os sammen når vi så er på barcrawl. Vi skal ikke sejle rundt. Der bliver lavet et podie. Caroline tager kamera med. Alle skriver lige på facebook hvornår de kommer på barcrawlen. Mødes i Studiestarten kl Evaluering af infomøde (Infomøde gruppe) Virkede lidt ustruktureret. Gav nok ikke det bedste indtryk muligt. Gruppen er dog opmærksom på det og sørger for at gøre et bedre indtryk til næste gang. Bør nok overveje hvordan der bliver forklaret omkring ting som f.eks. samkvem. Simplificere overholdelsen af kontrakten, for bedre indtryk af vektorhvervet. Sig evt. noget med forventet tidsforbrug. Mere fokus på hvad der reelt set er obligatorisk. F.eks. ved et (obligatorisk) tag. Nævn hvornår forberedelsesturen typisk ligger. 15. KABSmotion (Maag) Nogen søger noget at træne. Stemningen er lidt at folk bare sender højdere ud når der bliver trænet. Vores udvalg må også gerne lige aktivere Gear og Vinge. 16. OPturstema

6 Zoologisk have: Heldrager er et hit, dyr > heldragt YAY! Helte: Meget bredt, mange seje helte. Foreninger: Det åbne emne, med mange muligheder for en masse fucked. > nice Historie: Historien er bred med mange muligheder, det kunne være alt. Hitler og jøder bliver nævnt. Disney: Kan holdes samlet. Nice med genoplivning af barndom. Jeppe synes det er helt vildt fedt! En masse slagsange. Godt at man kan bruge Disney som samlepunkt. > en masse sammenhold. Farvetema: Farven på kostumet er ens på hele OPtur, f.eks. pink nurse, cop osv. Lidt svært at kende forskel på folk. Eventyr:. Stemmerunde 1, 2 stemmer hver: Zoologiskhave: 8 Helte: 7 Foreninger: 6 Historie: 3 Disney: 13 Farvetema: 0 Eventyr: 1 Stemmerunde 2, 1 stemme hver: Zoologiskhave: 2 Helte: 7

7 Disney: 9 Temaet for OPtur 13 er nu blevet DISNEY. 17. TillidsKABS(Vinge) Der stemmes om tillidskabs. Susanne er blevet den kvindelige tillidskabs. Toke er blevet den mandlige tillidskabs. Man kan altid gå til KKO hvis man ikke føler man kan snakke med andre. 18. Næste møde a. Sted:Alpha b. Tid:17:15 c. Kokke: Ciabatter, Bals, Trunte, Dahl. d. Referent: Anna e. Ordstyrer: Bals f. Referatlæsere: Gugli, Trunte, ChristianE. Punkter til næste møde: Bilkort (Caroline) Åbenthus(Caroline) Vektorsamtaler(ChristianE) OPtur(Ved OPtursgruppe) MusikKABS(Ved MusikKABS) 19. Evt Susanne: Har vasket sin KABS dragt, skriver tricks til vask af dragt på CN. Maag: KKO vil gerne lave jobsamtale, Maag ringer i morgen(8/2) og finder ud af mere. Maag: Køkkenet er booket. Vi går til Ciabatta VKR køkken 3 kl Hvem har taget noget med til mødet(lukket) Det kommer ud på CN.

8 21. Overlevering til KABS14 Vinge: Der skal være mere end én KABS på vinterrustur, gerne 3. Caroline: Det fungerer godt med møde på PF skituren. Susanne: Det er en god idé at være godt forberedt rigtigt tidligt. Norge: Evt. et ekstra infomøde i løbet af 3 ugers perioden, skal lige overvejes. Dette kræver nok en større hvervekampagne gruppe, med folk der kan arbejde i 3 ugers. En god idé med mange KABS til infomøder. Det gør ikke noget at være flere i hvervekampagnen. 22. Mødeevaluering 23. Confessionround(Lukket) Hvem har fået ansvarsopgaver idag: Guggi skriver til Simon omkring bilkort. MusikKABS skal have skrevet sange til godkendelse på næste møde. Vinge laver plakater til Ballerup og ting til info, Caroline hænger dem op. Alle læser fokuspapir igennem. Caroline tager fat i B13 omkring åbenthus og smider på CN hvis der er noget relevant. Caroline sørger for kamera til barcrawl. Gear og Vinge finder ud af ting til KABSmotion Susanne tips til vask på CN

KABS13-møde 24/1-2013

KABS13-møde 24/1-2013 1. Formalia KABS13-møde 24/1-2013 a. Godkendelse af referent:toke b. Godkendelse af ordstyrer: Susanne c. Tilstedeliste: Vinge Maag Gugliotta Hammerbak Igor Anna Christiane Caroline Sissel Mike Zanchetta

Læs mere

KABS13 møde 5/9-2013

KABS13 møde 5/9-2013 KABS13 møde 5/9-2013 1. Formalia a. referent: Simon b. ordstyrer: Maag c. tilstedeliste: i. Gearstang ii. Vinge (bliver nødt til at gå 2045) iii. ChristianE iv. Gugliotta v. Susanne vi. Christina vii.

Læs mere

KABS13 møde 6/12-2012

KABS13 møde 6/12-2012 KABS13 møde 6/12-2012 1. Formalia a. Valg af referent: Simon b. Valg af ordstyrer: Toke 1. Tilstedeliste: a. Gearstang b. Caroline c. Anna d. Majbritt e. Mike f. Maag g. ChristianE h. Susanne i. Toke j.

Læs mere

KABS13 møde 16/5-2013

KABS13 møde 16/5-2013 1. Formalia KABS13 møde 16/5-2013 a. referent: Hammerbak b. ordstyrer Mike c. tilstedeliste: i. Hammerbak ii. Norge iii. Christiane iv. Igor v. Dahl vi. Caroline vii. Boyshower viii. Kirstrand ix. Chris

Læs mere

KABS13-møde 10/1-2013

KABS13-møde 10/1-2013 KABS13-møde 10/1-2013 1. Formalia a. Valg af referent: Bals b. Valg af ordstyrer: Gugli c. Tilstedeliste 1. Gugli 2. Sissel 3. Legenden 4. Maag 5. Mike 6. Ciabatta 7. Toke 8. Igor 9. Vinge 10. Dahl 11.

Læs mere

KABS13 møde 14/2-2013

KABS13 møde 14/2-2013 KABS13 møde 14/2-2013 1. Formalia a. referent: Gugliotta b. ordstyrer: Bals c. tilstedeliste: 1. Gearstang 2. Maag 3. Christina 4. Toke 5. Caroline 6. ChristianE (Gik kl 21:35) 7. Igor 8. Simon 9. Gugliotta

Læs mere

KABS13 møde 12/9-2013

KABS13 møde 12/9-2013 KABS13 møde 12/9-2013 1. Formalia referent: Legenden ordstyrer: Jeppe tilstedeliste: i. Gearstang ii. Christina iii. Simon iv. Bals v. Norge vi. Susanne vii. Gugliotta viii. kanna ix. Legenden x. Majbritt

Læs mere

KABS13 møde 31/10-2013

KABS13 møde 31/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 31/10-2013 i. Referent: Kirstrand ii. Ordstyrer:Vinge iii. Tilstedeliste: 1. Vinge 2. Kirstrand 3. Legenden 4. Norge 5. Igor 6. Boyshower 7. kanna 8. Christina 9. Mejbritt 10. Ciabatta

Læs mere

KABS13 møde 19/9-2013

KABS13 møde 19/9-2013 KABS13 møde 19/9-2013 1. Formalia a. referent: Ciabatta b. ordstyrer: Kanna c. tilstedeliste: i. Gearstang ii. kanna iii. Christina iv. Caroline v. ChristianE vi. Toke vii. Sissel viii. Trunte ix. Vinge

Læs mere

KABS13 møde 9/5-2013

KABS13 møde 9/5-2013 KABS13 møde 9/5-2013 1. Formalia a. referent: Caroline b. ordstyrer: Toke c. tilstedeliste: i. Legenden ii. Caroline iii. Susanne iv. Kanna v. Mike vi. Norge vii. Maag viii. Sissel ix. Christina x. Ciabatta

Læs mere

KABS13 møde 7/3-2013. 1. Formalia

KABS13 møde 7/3-2013. 1. Formalia KABS13 møde 7/3-2013 1. Formalia a. referent: Simon b. ordstyrer: Boyshower c. tilstedeliste: 1. Gearstang 2. Simon 3. ChristianE 4. Caroline 5. Susanne 6. Hammerbak 7. Trunte 8. Anna 9. SpritBritt 10.

Læs mere

KABS13 møde 11/4-2013

KABS13 møde 11/4-2013 KABS13 møde 11/4-2013 1. Formalia a. Referent: Gugliotta b. Ordstyrer: Bals c. Tilstedeliste: 1. Gearstang 2. Trunte 3. Caroline 4. Toke 5. Christina 6. KAnna 7. Legenden 8. Jeppe 9. Gugliotta 10. Igor

Læs mere

KABS13 møde 10/10 2013. 1. Formalia. 2. Beskeder. 3. Hvervning af vintervektorer(bals)

KABS13 møde 10/10 2013. 1. Formalia. 2. Beskeder. 3. Hvervning af vintervektorer(bals) KABS13 møde 10/10 2013 1. Formalia a. Referent: Gugliotta b. Ordstyrer: Legenden c. Tilstedeliste: i. Ciabatta ii. Susanne iii. Gugliotta iv. kanna v. Christina vi. Jeppe vii. Maag viii. Bals (Gået kl

Læs mere

KABS13 møde 13/6 2013

KABS13 møde 13/6 2013 KABS13 møde 13/6 2013 1. Formalia a. referent: Legenden b. ordstyrer: Igor c. tilstedeliste: i. Simon ii. Norge iii. ChristianE iv. Caroline v. Legenden vi. Christina vii. Igor viii. Trunte ix. Kanna x.

Læs mere

KABS13 møde 24/10-2013

KABS13 møde 24/10-2013 1. Formalia KABS13 møde 24/10-2013 a. Referent: Simon b. Ordstyrer: Caroline c. Tilstedeliste: i. Gearstang ii. ChristianE iii. Caroline iv. Norge v. Ciabatta vi. Gugliotta vii. Igor viii. Legenden ix.

Læs mere

KABS13 møde 20/6-2013

KABS13 møde 20/6-2013 KABS13 møde 20/6-2013 1. Formalia a. referent: Gearstang b. ordstyrer: Christina c. tilstedeliste: i. Gear ii. CHristina iii. Christiane iv. Sissel v. Susanne vi. Norge vii. Superklit viii. Zanchetta ix.

Læs mere

KABS13 møde 14/3-2013

KABS13 møde 14/3-2013 KABS13 møde 14/3-2013 1. Formalia a. referent: Anna b. ordstyrer: Legenden c. tilstedeliste: 1. Gearstang 2. Gugliotta 3. Legenden 4. Mike 5. Susanne 6. ChristianE 7. Simon 8. Christina 9. Caroline 10.

Læs mere

KABS13eu møde d. 22/11-2012

KABS13eu møde d. 22/11-2012 KABS13eu møde d. 22/11-2012 1. Formalia a. Valg af referent: Susanne b. Valg af ordstyrer: Legenden c. Tilstedeliste: Caroline, Design og Innovation Maag, Space Susanne, TBM Rasmus, Diplom Elektro Thomas,

Læs mere

KABS13 møde 28/2-2013

KABS13 møde 28/2-2013 KABS13 møde 28/2-2013 1. Formalia a. referent: Sissel b. ordstyrer: Christina c. tilstedeliste: i. Hammerbak ii. Gearstang iii. Vinge iv. Spritbrit v. Christina vi. Maag vii. Mike viii. Gugli ix. Boyshower

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Dagsorden til Dkemi Rådsmøde Tirsdag d. 10.09.2013 kl. 18:00

Dagsorden til Dkemi Rådsmøde Tirsdag d. 10.09.2013 kl. 18:00 Dagsorden til Dkemi Rådsmøde Tirsdag d. 10.09.2013 kl. 18:00 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede - Valg af dirigent: Christian - Valg af referant: Simone - Godkendelse af referat fra sidste

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 13 d. 14.05.2014

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 13 d. 14.05.2014 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 13 d. 14.05.2014 (a) Ordstyrer: Kristoffer (b) Referant: Christian E. (Engstrøm) (c) Til stede: Anne-Marie (AM), Christian E. (Engstrøm), Christian N. (Nygaard),

Læs mere

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier:

Til d. 16. juni 2010 20. november 2013 Formalier: Formalier: 1. Valg af dirigent & referent Dirigent: Michael Referent: Dennis 2. Tilstede Michael, Richard, Halvor, Christian, Lasse V. (V for Vendetta), Sven, Bro, Camilla, Shum, Fisker, Thomas 68, Jens

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 7 d. 02.04.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 7 d. 02.04.2013 Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 7 d. 02.04.2013 1. Formalia (a) Ordstyrer: Natashia (b) Referant: Monika (c) Til stede: Camilla, Ditte, Kim, Monika, Nanna, Natashia og Trine. (d) Godkendelse af referat

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 18.06.2014

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 18.06.2014 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 16 d. 18.06.2014 (a) Ordstyrer: Randi (b) Referant: Christian E. (Engstrøm) (c) Til stede: Christian E. (Engstrøm), Christian N. (Nygaard), Kristoffer,

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 20 d. 19.09.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 20 d. 19.09.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 20 d. 19.09.2013 (a) Ordstyrer: Ditte (b) Referant: Trine (c) Til stede: Alle pånær Monika. (d) Godkendelse af referat fra 20.06.2013: Godkendt. (e) Godkendelse

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 09 d. 09.04.2014

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 09 d. 09.04.2014 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 09 d. 09.04.2014 (a) Ordstyrer: Louise (b) Referant: Christian E. (Engstrøm) (c) Til stede: Anne-Marie (AM), Christian E. (Engstrøm), Christian N. (Nygaard),

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 8 d. 11.04.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 8 d. 11.04.2013 Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 8 d. 11.04.2013 1. Formalia (a) Ordstyrer: Kim (b) Referant: Camilla (c) Til stede: Camilla, Ditte, Kim, Kolding, Nanna, Natashia og Trine. (d) Godkendelse af referat

Læs mere

Dagsorden til møde i Diplom Kemirådet

Dagsorden til møde i Diplom Kemirådet Dagsorden til møde i Diplom Kemirådet Mandag d. 15.04.2013 kl. 18:00 i Delta 1. Formalia - Valg af dirigent Christian - Valg af referent Signe - Godkendelse af re ferater fra de sidste møder Ændres til

Læs mere

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00

Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 Referat til Diplomkemi Rådsmøde Mandag d. 15.09.2014 kl. 18:00 1. Formalia - Tilstede Navne Stude nr. Kostudret Rune L Andersen S104241 + Chastina Nygaard S100473 + Michal Roland S093870 + Sigurt S120003

Læs mere

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30

Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Referat til d. 08/10-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Simon Pham 1504 3118 2893 Bjarke Heesche 1602 2060 8393 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Christian

Læs mere

Velkommen til Design og Innovation!

Velkommen til Design og Innovation! Kære nye studerende Rigtig hjertelig velkommen til Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og til dit kommende studium på bachelorretningen Design og Innovation. Der kommer rigtig mange breve ind ad døren

Læs mere

Studiestart for Ingeniørstuderende ved DTU

Studiestart for Ingeniørstuderende ved DTU D.d Studiestart for Ingeniørstuderende ved DTU (Vejleder og rusvejleder er de følgende formuleret som vektor) Dette dokument indeholder ønsker og krav til Polyteknisk Forenings studiestartsaktiviteter.

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 23 d. 04.10.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 23 d. 04.10.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 23 d. 04.10.2013 (a) Ordstyrer: Kim (b) Referant: Kolding (c) Til stede: Monika, Camilla, Trine, Kim, Kolding, Ditte og Natashia. (d) Godkendelse af referat

Læs mere

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen

Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Referat for bestyrelsesmøde i DØK-Foreningen Tirsdag d. 26/04/2016 Kl. 18 hos Kristoffer Brodersen, Strandboulevarden 123, 2.tv., 2100 København Ø Tilstedeværende medlemmer: Stine, Helena, Mathias, Emil,

Læs mere

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign.

Kære nystartende studerende på Bygningsdesign. Kære nystartende studerende på. Velkommen som studerende på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og tillykke med din optagelse på Civil. Vi ved, at der kommer rigtig mange breve i postkassen for tiden og

Læs mere

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 04/03-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Kristian Jensen 1013

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 9 d. 18.04.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 9 d. 18.04.2013 Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 9 d. 18.04.2013 1. Formalia (a) Ordstyrer: Nanna (b) Referant: Monika (c) Til stede: Camilla, Kim, Kolding, Monika, Nanna, Natashia og Lisbeth. (d) Godkendelse af referat

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 24 d. 11.10.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 24 d. 11.10.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 24 d. 11.10.2013 (a) Ordstyrer: Trine (b) Referant: Kim (c) Til stede: Monika, Trine, Natashia, Kolding, Camilla, Nanna og Kim. (d) Godkendelse af referat

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Tilstedeværende. 3. marts 2015

Nanorama BEST-møde. Indhold. Tilstedeværende. 3. marts 2015 Nanorama BEST-møde NF 3. marts 2015 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Sponsorat af vaffeljern til Michael................. 1 1.2 Snak med Tonny om forskellige ting................ 1 1.3 Kasserens punkt (er ikke

Læs mere

Velkommen til Proces og Innovation

Velkommen til Proces og Innovation Velkommen til Proces og Innovation I dette brev finder du al den information, du har brug for for at være forberedt til introdagen og til den bedste studiestart i Danmark! Først vil vi, dine kommende vektorer

Læs mere

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor.

Kære nye studerende. På denne dag vil du møde andre nye studerende, og I vil bl.a. blive ønsket velkommen af DTU s rektor. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer (rusvejledere) og KABS (Koordinator Af Bachelor Studiestarten),

Læs mere

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine.

Mødeindkaldelse. Dagsorden. 23. januar 2017 kl ) Valg af dirigent Frederick. 2) Valg af referent Josephine. Mødeindkaldelse 23. januar 2017 kl. 16.00 Hos Katrine. Afbud/senere ankomst til Sofie: 22 37 80 39 Dagsorden 1) Valg af dirigent Frederick 2) Valg af referent Josephine 3) Trivselsrunde 4) Opsamling af

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 32 d. 07.01.2014

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 32 d. 07.01.2014 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 32 d. 07.01.2014 (a) Ordstyrer: Natashia (b) Referent: Ditte (c) Til stede: Hele B13 samt B14, pånær Randi. (d) Godkendelse af dagsorden: Godkendt. (e)

Læs mere

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30

Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Dagsorden til d. 05/03-2014 klokken 19.30 Til stede: Morten Schnack 411 6177 7868 Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Simon Kofoed Andersen 3008

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Theis Jonas [dato] [tidspunkt] Teorilokalet,

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30

Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Referat til d. 23/09-2013 klokken 19.30 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 20. juni 2011 Tilstede: Ronja, Theis, Michelle, Ena, Bjørn, Dion og Sandra Ikke til stede: Sally, Mathias, Jeppe, Karina og julie 1. Formalia 1.1. Valg af

Læs mere

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl.

Vi afslutter dagen omkring kl.16:00 i fredagsbaren Verners Kælder, hvor det vil være muligt at snakke over en kold sodavand eller en kold øl. Kære nye studerende Du ønskes hjerteligt velkommen til Diplom Elektroteknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU)! Vi, dine vektorer og KABS, vil i dette brev forklare lidt om vores studiestartsprogram,

Læs mere

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse

Uddybende Dagsorden. Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 4. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer Philip

Læs mere

Referat d. 02/06-2013 klokken 16

Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Referat d. 02/06-2013 klokken 16 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Morten Schnack 411 6177 7868 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Henrik Fornitz 2507 2243 5821 Bjarke Heesche 1602 2060

Læs mere

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017

Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 1 Referat for Medicinerrådets juni-møde 2017 Deltagere: Ellen, Agnes, Niels, Nikolaj, Marjuran, Anne-Sif, Ida, Janne, Daniel, Katrine, Magnus, Julie, Christine, Andreas, Mette H, Mette I, Helene, Gideon,

Læs mere

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl

Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl Fagudvalgsmøde d. 26. oktober 2012, kl. 14.15 16.00 temamøde om Studium Generale 1. Formalia Valg referent: Rasmus er valgt Ordstyrer: Sidsel er valgt Godkendelse af referat fra d. 12/10: Referatet er

Læs mere

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20

Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Referat af d. 02/09-2013 klokken 20 Til stede: Johanne Jensen 1607 2857 2399 Mikkel Damgaard Christensen 2006 2856 9201 Kim Nielsen 1606 4036 9624 Simon Pham 1504 3118 2893 Andreas 3004 2081 8675 Nikolai

Læs mere

Kemi og Bioteknologi og TBM rådet ved DTU www.kbiom.dk. Indkaldelse KBioM - rådsmøde tirsdag den 11.juni2013 klokken18.00i mødelokale alpha

Kemi og Bioteknologi og TBM rådet ved DTU www.kbiom.dk. Indkaldelse KBioM - rådsmøde tirsdag den 11.juni2013 klokken18.00i mødelokale alpha Indkaldelse KBioM - rådsmøde tirsdag den 11.juni2013 klokken18.00i mødelokale alpha Spisning klokken 17.15 imødelokale alpha Sabrine og Mie laver mad Sara bager lækker kage Tilmelding og afbud gives på

Læs mere

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00

Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Referat fra d. 12/01-2015 klokken 19.00 Til stede: Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Kristian Jensen 1013 2424 8202 Simon Pham 1504

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 03 d. 26.02.2014

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 03 d. 26.02.2014 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 03 d. 26.02.2014 (a) Ordstyrer: Trine (b) Referant: Christian E. (Engstrøm) (c) Til stede: Anne-Marie (AM), Christian E. (Engstrøm), Christian N. (Nygaard),

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 15 d. 05.06.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 15 d. 05.06.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 15 d. 05.06.2013 (a) Ordstyrer: Kolding (b) Referant: Monika (c) Til stede: Camilla, Ditte, Kim, Kolding, Monika, Nanna, Natashia og Trine. (d) Godkendelse

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 17 d. 20.06.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 17 d. 20.06.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 17 d. 20.06.2013 (a) Ordstyrer: Trine (b) Referant: Monika (c) Til stede: Camilla, Ditte fra pkt. 5, Kim fra pkt. 5, Kolding, Monika, Nanna, Natashia og

Læs mere

HTX BUBBLEFUN EVENT

HTX BUBBLEFUN EVENT HTX BUBBLEFUN EVENT - 2015 PLAKAT RAPPORT VIDEO Lavet af: Andreas Heise, Mathias Larsen Indledning Denne rapport er delt op i 2 dele. Da den er udarbejdet fælles i klassen og internt i grupper. Del 1 er

Læs mere

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00

Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Dagsorden til d. 14/04-2015 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 Kim Kofoed 1606 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen 1603 2276 6347 Simon Pham 1504 4259 8128 Mikkel Munch Jensen

Læs mere

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden:

Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011. Dagsorden: Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse, 11. april 2011 Dagsorden: 1) Formalia 2) Evaluering af fredagscafe 3) Evaluering af rundvisning på Københavns Museum 4) Washington 5) Evaluering af netværksmøde

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. X d. XX.XX.2014

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. X d. XX.XX.2014 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. X d. XX.XX.2014 (a) Ordstyrer: Louise (b) Referant: Engstrøm (c) Til stede: Anne-Marie (AM), Christian E. (Engstrøm), Christian N. (Nygaard), Kristoffer,

Læs mere

Billedet fortæller historier

Billedet fortæller historier Billedet fortæller historier 1. - 5. klassetrin. Billedkunst, dansk og historie H.A. Brendekilde (1857-1942): Udslidt, 1889 Olie på lærred, 207 x 270 cm FOR MEGET LÆNGE siden snart 125 år - malede en ung

Læs mere

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS

Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS fremtiden starter her... Gode råd om... Medarbejder- udviklingssamtaler - MUS INDHOLD Hvad er MUS 3 Fordele ved at holde MUS 4 De fire trin 5 Forberedelse 6 Gennemførelse 7 Opfølgning 10 Evaluering 10

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015

Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Referat af bestyrelsesmøde i Bramsnæs Sejlklub Mandag 23/2-2015 Deltagere: Kim, Rene, Casper, Mikkel og Maybritt Referent: Maybritt Dagsorden: 1. Gennemgang af de sidste referater 2. Nye medlemmer udmeldte

Læs mere

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk.

Kochs Skole: Der mangler stadig en nøglevagtsansvarlig på Kochs skole. Stole og bænk i boulderen: Rune står for stole og Jeppe står for bænk. Referat af bestyrelsesmøde Torsdag den 08.01.2004 Tilstede: Britta, Hans, Dieter, Tonny, Michael, Thomas og Jakob Afbud: René, Rune og Rikke. Referent: Michael Gennemgang af sidste referat / hængepartier

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 30 d. 06.12.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 30 d. 06.12.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 30 d. 06.12.2013 (a) Ordstyrer: Kim (b) Referant: Monika og derefter Ditte. (c) Til stede: Alle. (d) Godkendelse af dagsorden: Godkendt efter tilføjelse

Læs mere

Fra møde d. 25 november 09 26. november 2009

Fra møde d. 25 november 09 26. november 2009 Formalier: Navnerunde: Simon, Michael, Anders Schlaikjer, Solveig, Hyldig, Lasse, Andreas, Sigurd, Lukas, Stinne, Bjarke, Anders Chr., Anders, Lasse Valentini, Henrik, Halvor, Bjarne, Dennis. Derudover

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 20.01.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested: Dambaren

Bestyrelsesmøde. Referat Dato: 20.01.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested: Dambaren Bestyrelsesmøde Referat Dato: 20.01.2015 Tidspunkt: 19.00-21.00 Mødested: Dambaren Møde indkaldt af Mødetype Mads Hauberg Ordinært bestyrelsesmøde Arrangør Referent Cæcilie Overby Sander Tidtager Deltagere

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 10. august Tilstedeværende... 2

Nanorama BEST-møde. Indhold. Referent. 10. august Tilstedeværende... 2 Nanorama BEST-møde Referent 10. august 2016 Indhold 0.1 Tilstedeværende............................ 2 1 Generelt 2 1.1 Rikke & Jakob har kage med :D................... 2 1.2 Svare på mail omkring hold

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 21 d. 20.09.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 21 d. 20.09.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 21 d. 20.09.2013 (a) Ordstyrer: Kolding (b) Referant: Kim (c) Til stede: Kim, Kolding, Camilla, Ditte, Monika, Trine, Natashia, Moesgaard (under punkt 5).

Læs mere

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK

Referat fra Bestyrelsesmøde i VTK Referat fra Bestyrelses i VTK Dato Tirsdag d. 07. januar 2014 Indkaldt af Sted Deltagere Fraværende Referent Palle (Sekretær) Hos Christina Christina () Formand Flemming (FL) Næstformand Rasmus (RA) Kasser

Læs mere

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov.

Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. Referat af møde i Magistra Vitaes bestyrelse 16. juni 2015 Til stede: Vibe, Flemming, Nanna, Tine, Josephine, Katrin, Sanne, Lasse Jacob er på orlov. 1) Formalia 2) Siden sidst 3) Efterårets program/opfølgning

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00

Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Adresseelevrådsmøde - referat Den 9. december 2009 kl. 15.30 17.00 Deltagende ved mødet Andreas og Sebastian fra Tømrer-afdelingen Simon, formand ved Beboerrådet Ninna og Claus fra Mad til mennesker Sara

Læs mere

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 8/10-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Nanna Hagstrøm 903 4088 1501 Simon Kofoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146

Læs mere

Bestyrelsesmøde / Board meeting

Bestyrelsesmøde / Board meeting Bestyrelsesmøde / Board meeting Ordstyrer / Moderator Referent / Minute taker Bestyrelsesdeltagere / Board participants Fraværende / Absents Observatører / Observers Asger Natasja Theis, Natasja, Anders,

Læs mere

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2

Bestyrelsesmøde. 7. september 2010 kl 16-20 på RUC. Dagsorden og bilag, 4. september 2010. Dagsorden 2 Bestyrelsesmøde 7. september 2010 kl 16-20 på RUC Dagsorden og bilag, 4. september 2010 Indhold Dagsorden 2 Referat af bestyrelsesmøde d. 10. august 2010 3 Bilag 1: Budget for efterårets kampagne 6 Dagsorden

Læs mere

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN

Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Dato: Mandag den 24.11.14 Sted: Rådet Mødeleder: Anna Plum Mad: Maja Henriksen Dagsorden for bestyrelsesmøde i FN Til stede: Marie Sax, Maja Henriksen, Birla Klixbüll, Simone Staudt, Heidi Mathisen, Freja

Læs mere

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja

1. Formalia 1.1. Valg af ordstyrer Theis 1.2. Valg af referent Ronja RUC ers by Choice Referat af koordinationsmøde 19. december 2011 Tilstede: Ronja, Sidsel, Ida, Dea, Kirsten, Michelle, Theis, Dion, Mathias, Ena, Hack, Mikkel, Lene og Sally. Ikke tilstede: Ea, Ea, Christel,

Læs mere

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00

Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Bestyrelsesmøde lørdag d. 22. februar kl. 13.00 Det Grønlandske Hus (Avalaks kontor/frokoststuen) Tilstedeværende: Kenneth Primdal-Bengtson(formand), Taitsiannguaq Tróndheim, Jonas Elgaard (næstformand),

Læs mere

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet

Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet Referat af møde i IMADAs fagråd Tirsdag d. 6. maj 2014 - kl. 16:15 i Vektorrummet 1 Valg af referent Tommy Vestergaard Hansen valgte sig frivilligt til posten. 2 Godkendelse af referat fra mødet d. 8.

Læs mere

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet

Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl i beboerlokalet Referat - Stefansgårdens afdelingsbestyrelsesmøde, d. 30. oktober 2018, kl. 18.00 i beboerlokalet Tilstede: Siri, Allan, Martin, Claus, Claes, Mikkel, Jette Afbud/Fraværende: Susan, Erik Dirigent: Siri

Læs mere

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008

Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Referat fra OI-regionsmøde 20-09-2008 Tilstede: Karsten (OIK) Louise, Jesper, Nikolaj (SOV) Anita (Syddanmark) Peter, Kenneth (Nordjylland) Thomas (Midtjylland) Johnny (KBH) Afbud: Ingen Ad.1. Ad.2. Ad.3.

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 22 d. 27.09.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 22 d. 27.09.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 22 d. 27.09.2013 (a) Ordstyrer: Monika (b) Referant: Natashia (c) Til stede: Alle pånær Trine og Ditte. (d) Godkendelse af referat fra ekstraordinært møde

Læs mere

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260

Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 Referat af MR-møde d. 22. maj 2014 kl. 17-19 Frokoststuen, Folkesundhed. Bygning 1260 1. Valg af ordstyrer og referent: Peter er ordstyrer, referent Silje 2. Godkendelse af referat og dagsorden: Godkendt

Læs mere

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ

VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ VELKOMME TIL NYE MEDARBEJDERE I BØRNEHUSET FRIJSENBORGVEJ For at få den bedste start som ny medarbejder i Børnehuset Frijsenborgvej, har vi her samlet nogle af de vigtige informationer som er væsentlig

Læs mere

RUC ers By Choice Opstartsmøde, onsdag den 20. maj.

RUC ers By Choice Opstartsmøde, onsdag den 20. maj. RUC ers By Choice Opstartsmøde, onsdag den 20. maj. Tilstede: Ask Lehrmann, Nina Rasmussen, Niels Fristrup, Klaus Gamst Hansen, Jeppe Floor, Laust Hougaard Sørensen, Lasse Blomhøj (Blomme), Dion Førslev

Læs mere

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ]

Fysisk møde Landsbestyrelsen 2019 Bestyrelsesmøde d. [ ] FORMALIA: Hvor: Aarhus Referent: Helena Ordstyrer: Deltagere: Sabina, Nynne, Theis,,, Sofus, Helena, Ikke til stede: Tidsperspektiv for mødet: Observatører: Bolette, Abdulkarim, Anne 1): Godkendelse af

Læs mere

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00

Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Referat fra d. 3/12-2014 klokken 19.00 Til stede: Andreas Thingvad 3004 2081 8675 Simon Koefoed Andersen 3008 4245 7508 Kim Kofoed Nielsen 1606 4036 9624 Pil Sørensen 3001 6146 1721 Christian Christiansen

Læs mere

En opfinder bliver til.

En opfinder bliver til. En opfinder bliver til. Hvad er en opfinder, hvem er opfindere, hvordan bliver man opfinder, hvordan ser en opfinder ud? Det er nogle af de spørgsmål mange går og tænker på igennem livet. Der er ikke et

Læs mere

Mødeindkaldelse. Referent: AC. Mødedeltagere: Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Varighed:

Mødeindkaldelse. Referent: AC. Mødedeltagere: Dagsorden: Uddybning: Ansvar: Varighed: Mødeindkaldelse Emne: Ordinært bestyrelsesmøde Formål med mødet: At nå så langt, at alle kan gå på ferie med ro i sindet;-) Anvendelse af mødets resultat: Data om mødet Dato:30/6-2015 Tid: 18.30-21.00

Læs mere

Referat af. Fra 1/10 lukker fællesmailen. Derefter skal man kontakte. - Starter d. 1/ Beløbet ligger på 1800, hvor der

Referat af. Fra 1/10 lukker fællesmailen. Derefter skal man kontakte. - Starter d. 1/ Beløbet ligger på 1800, hvor der Referat af a. Valg af ordstyrer og referent b. Velkommen til nye beboere c. Info fra ledelsen og personalet Nedlukning af fællesmail Fra 1/10 lukker fællesmailen. Derefter skal man kontakte de enkelte

Læs mere

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas.

Nanorama BEST-møde. Referent. 3. december 2014. Hvalvor, Mads, Mark, Hamming, Emma, Henrik, Morten, Christina & Jonas. Nanorama BEST-møde Referent 3. december 2014 Indhold 1 Generelt 1 1.1 Tyveri fra pengekassen........................ 1 1.2 Mentorkorps.............................. 2 1.3 Møde i jubilæumsudvalg.......................

Læs mere

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 28 d. 15.11.2013

Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 28 d. 15.11.2013 1. Formalia Åbent referat af bestyrelsesmøde nr. 28 d. 15.11.2013 (a) Ordstyrer: Kim (b) Referant: Natashia (c) Til stede: Alle undtagen Kolding og Ditte. (d) Godkendelse af dagsorden: Godkendt. (e) Godkendelse

Læs mere

Generel information. Navn: Port Arthur spejdercenter. Adresse: Solevadvej 5, 5690 Tommerup. Website:

Generel information. Navn: Port Arthur spejdercenter. Adresse: Solevadvej 5, 5690 Tommerup. Website: voptur 2017 Kogebog Generel information Navn: Port Arthur spejdercenter Adresse: Solevadvej 5, 5690 Tommerup Website: http://www.portarthur.dk/ Kontaktoplysninger til hyttefar: Hans Peder Christiansen

Læs mere

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren

Foreningen af kollegianer på Damager kollegiet. Bestyrelsesmøde. Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Referat Bestyrelsesmøde Dato: 18.11.2015 Tidspunkt: 18.30 21.15 Mødested: Fælleslokalet/baren Møde indkaldt af Mødetype Arrangør Referent Tidtager Deltagere Nicolai Schmidt Ordinært bestyrelsesmøde Afdelingsbestyrelsen

Læs mere

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2

Bestyrelsesmøde. Dagsorden og bilag. Indhold 20-05-2009 18:00 21:30 RUC. Studenterrådet v. Roskilde Universitet. Dagsorden... 2 Bestyrelsesmøde Dagsorden og bilag 20-05-2009 18:00 21:30 RUC Studenterrådet v. Roskilde Universitet Indhold Dagsorden... 2 Bilag 1: Ranking hot or not!... 4 Bilag 2: DSF... 5 Bilag 3: Mødeplan... 6 Bilag

Læs mere