AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE l AABYBRO BY

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR.1.26. OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE l AABYBRO BY"

Transkript

1 AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR.1.26 OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE l AABYBRO BY

2 Aabybro kommune Lokalplan nr Offentligt skoleområde i Aabybro by, Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden planlægning... side 4 Lokalplanens indhold... side 5 Lokalplanens retsvirkninger... side 6 Lokalplan nr side 7 Udarbejdet af Aabybro kommunes tekniske udvalg, teknisk forvaltning og Malthas Tegnestue/ Aalborg. CON/JL

3 AABYBRO KOMMUNE. OFFENTLIGT SKOLEOMRÅDE I AABYBRO BY. KORTBILAG NR. 1. for lokalplan nr LOKALPLÅNOMRÅDETS BELIGGENHED. Aalborg, maj Malthas Tegnestue.

4 3. INDLEDNING, Efter kommuneplanlovens ikrafttræden den 01. februar 1977 er lokalplaner den eneste plantype, et byråd skal/kan anvende til at fastsætte bindende bestemmelser for grundejere, lejere og brugere m.v. om anvendelsen af fast ejendom og om bebyggelsens regulering m.v. Ved tilvejebringelse af en lokalplan kan man blandt andet ændre eller uddybe de bestemmelser, der ellers er gældende efter kommuneplanlovens kap. 6 (om almindelige bebyggelsesregulerende bestemmelser) samt de bebyggelsesregulerende bestemmelser i byggeloven og bygningsreglementet. Det fremgår af kommuneplanlovens 18, stk. l, hvilke forhold der kan træffes bestemmelser om i en lokalplan. Det drejer sig hovedsageligt om regulering af den fremtidige arealanvendelse og af den fremtidige bebyggelse på de enkelte ejendomme. Kommunens lokalplanpligt er i dette tilfælde udløst af kommuneplanlovens 16, stk. 3, idet der er tale om et bygge- og anlægsarbejde til offentlige formål der ikke er indeholdt i den gældende plan for området. Tilvejebringelse af en lokalplan medfører ikke forbud mod fortsættelse af eksisterende lovlig anvendelse af en ejendom, ligesom en lokalplan i sig selv ikke medfører handlepligt for grundejerne, eller på anden måde pligt til at realisere de anlæg m.v., som er indeholdt i planen. Derimod kan der i en lokalplan optages bestemmelser om, at ny bebyggelse ikke må tages i brug, før visse forudsætninger er opfyldt. Sådanne forudsætninger kan dreje sig om etablering af afskærmningsforanstaltninger og etablering af eller tilslutning til fællesanlæg.

5 4. LOKALPLANENS SAMMENHÆNG MED ANDEN PLANLÆGNING. Kommuneplanlægning Aabybro by er optaget med status af egnscenter i kommuneplanens bymonster. Med denne status og som kommunens hovedby indeholdende den kommunale administration/ har Aabybro by naturligt nok det største udbud af offentligt service. Lokalplanområdet omfatter skoleområdet der i kommuneplanens rammer er udlagt til offentlige formål. Området indeholder den ene af byens to kommunale skoler/ Kærvejsskolen/ og en privat ungdomsskole, Aabybro Ungdomsskole. Med nærværende lokalplan udvides området til offentlige formål. Et mindre ubebygget areal, der i kommuneplanens rammer er udlagt til boligformål, beliggende vest for lokalplanområdet ved Kræn Spilmandsvej, inddrages til offentlige formål. Lokalplanen erstatter den tidligere lokalplan nr for offentligt skoleområde i Aabybro by. Lokalplanen er udarbejdet for at tilgodese et udvidelsesbehov på Aabybro Ungdomsskole. Ungdomsskolen har tidligere - i forbindelse med lokalplan nr haft behov for areal til udvidelse. Imidlertid har ungdomsskolen nu mulighed for at erhverve en mindre ubebygget parcel på Kræn Spilmandsve j. Med nærværende udvidelse af lokalplanområdet vil ungdomsskolen sikres, et veldisponeret areal til fremtidige udvidelsesbehov, der samtidigt giver mulighed for, at bebyggelsen kan afrundes mod vest. Ligeledes sikres det, at udvidelsen ikke inddrager en del af skolens idrætsareal. Udvidelsen af området til offentlige formål - skoleområdet - ændrer afgrænsningen af rammerområderne B l.3 og O l.3. Byrådet har derfor vedtaget et forslag til "Tillæg nr. 16 til kommuneplanens rammer for lokalplanlægning." Den endelige offentlige bekendtgørelse af den vedtagne lokalplan kan ikke finde sted før byrådet endeligt har vedtaget rammetillægget. Ændringerne i kommuneplanens rammedel anser byrådet ikke at være i strid med planens hovedprincipper. Fristen for fremsættelse af bemærkninger til rammetillægget er derfor i overensstemmelse med kommuneplanlovens 14, stk. 3 fastsat til 8 uger fra offentliggørelsen af ændringsforslaget.

6 5. Med r amme t i Hægge t er området for nærværende lokalplan beliggende indenfor kommuneplanens rammeområde O hvor der gælder følgende rammer for lokalplanlægningen: a) at områdets anvendelse fastlægges til offentlige formål (skole), b) at bebyggelsesprocenten i delområde I ikke overstiger 75, i delområde II ikke overstiger 32,5, i delområde III ikke overstiger O for hvert område under ét, c) at bebyggelsen ikke opføres med mere end 2 etager og bygningshøjden ikke overstiger 8/5 m. Lokalplanområdet er indeholdt i den kommunale spildevandsplan i kloakeringsområde A 1.1, der regn- og spildevandskloakeres i 1. periode. LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen fastlægger området til offentlige formål (kommuneskole og ungdomsskole med tilhørende elev- og lærerboliger samt idrætsanlæg). Denne lokalplan erstatter den tidligere udarbejdede lokalplan nr offentligt skoleområde i Aabybro by. Bebyggelse i området må ikke opføres med mere end to etager og bygningshøjden må ikke overstige 8,5 m, dog undtaget idrætshallen der ikke må overstige 10 m. Bebyggelsesprocenten for området under et må ikke overstige 40. Der udlægges med lokalplanen tre vejadgange til området: Den eksisterende adgangsgivende vej fra Kærvej til ungdomsskolens idrætsplads holdes fortsat åben bl.a. som brandvej. Den eksisterende vejadgang ad Højskolevej opretholdes i dets nuværende udformning. Endelig fastlægger lokalplanen vejadgang fra Vestergade, hvilket sikrer en hensigtsmæssig trafikbetjening af lokalplanområdets syd-vestlige del.

7 6. Lokalplanen fastlægger en retningsgivende bebyggelsesplan/ som vist på kortbilag nr. 2. Ungdomsskolens idrætsanlæg og "vandværks parcellen" af grænses af 6 og 8 m brede beplantningsbælter. Lokalplanen fastsætter etableret beplantningsbælter som afgrænsning af det fremtidige idrætsareal/ således hele idrætsarealet er afskærmet mod det omkringliggende boligområde. LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. Efter byrådets offentlige bekendtgørelse af lokalplanens endelige vedtagelse/ må ejendomme/ der er omfattet af planen/ ifølge kommuneplanlovens 31/ kun udstykkes/ bebygges eller i øvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser. Den eksisterende lovlige anvendelse af en ejendom kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om etablering af de anlæg med videre/ der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af/ at dispensationen ikke er i strid med principperne i planen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

8 7. Aabybro kommune Lokalplan nr for et offentligt skoleområde i Aabybro by. I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. l Lokalplanens formål. Nærværende lokalplan har til formål at sikre områdets anvendelse til offentlige formål - kommuneskole, ungdomsskole med tilhørende elev- og lærerboliger samt idrætsanlæg. Lokalplanen skal sikre skolernes udvidelsesbehov såvel aktuelle som eventuelle fremtidige behov. Lokalplanen skal endvidere sikre en hensigtsmæssig trafikbetjening af området, ligesom lokalplanen sikrer vejadgang til Ungdomsskolens idrætsplads. Endelig skal lokalplanen sikre, at der etableres et afskærmende beplantningsbælte der afgrænser i- drætsanlægget mod de omkringliggende boligområder. 2 Område- og zonestatus. 1) Lokalplanen afgrænses som vist på vedlagte kortbilag nr. 2 og omfatter matr. nre. 48^, 48ab, 48av, 48t, 65, 65h samt del af mat"r. nret 48z7~~65,~"~65y og 65ai Aaby by, Aaby samt alle parceller, der efter den 01. maj 1988 udstykkes fra de nævnte ejendomme. 2) Lokalplanens område opdeles i delområderne I, II og III som vist på kortbilag nr Områdets anvendelse. 1) Området må kun anvendes til offentlige formål (kommuneskole og ungdomsskole med tilhørende anlæg). 2) Delområde III må alene anvendes til idrætsformål og må ikke bebygges. 4 Vejforhold. 1) Vejen A-B skal anlægges som redningsvej i en bredde af indtil 8 m.

9 8. 2) Inden for delområde I udlægges ikke areal til parkering/ idet der henvises til de i nærheden anlagte offentlig tilgængelige parkeringspladser. 3) Inden for delområde II udlægges areal til parkering som vist på kortbilag nr. 2. 4) Vejadgangen fra Vestergade opretholdes. 5) Eksisterende vejadgang fra Kræn Spilmandsvej nedlægges. 5 Spor- og ledningsanlæg. 1) El-ledninger, herunder til vejbelysning, må ikke fremføres som luftledninger, men må alene udføres som jordkabler. 6 Bebyggelsens omfang og placering. 1) Bebyggelsesprocenten i delområde I må ikke overstige 75, i delområde II må bebyggelsesprocenten ikke overstige 32,5 og i delområde III må bebyggelsesprocenten ikke overstige O for hvert område under ét. 2) Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må gives en højde, der overstiger 8,5 m over terræn, målt efter reglerne i bygningsreglementet. Herfra undtages inden for delområde II bygninger til idrætsformål (idrætshal), hvor en del af en sådan bygning kan gives en højde på indtil 10 m over terræn. 3) Bygninger i delområde I må ikke opføres med mere end to etager. Bygninger i delområde II må ikke opføres med mere end en etage med udnyttet tagetage. Bygninger til idrætsformål må dog opføres i to etager. 4) Bebyggelsen indenfor delområde I, må kun opføres i overensstemmelse med den på kortbilag nr. 2 viste retningsgivende bebyggelsesplan. 7 Bebyggelsens ydre fremtræden. 1) Til udvendige bygningssider samt tagflader må ikke anvendes materiale, som efter byrådets skøn virker skæmmende. 2) Inden for delområde I skal ny bebyggelse opføres i materialer og i proportioner, der er i overensstemmelse med den eksisterende nye bebyggelse.

10 9. 3) Inden for delområde II skal ny bebyggelse opføres i materialer og i proportioner, der er i overensstemmelse med den eksisterende nye bebyggelse. 8 Ubebyggede arealer. 1) Ubebyggede arealer må kun anvendes til parkering (jfr. 4 stk. 3)/ skolegårde/ haveog idrætsanlæg. 2) Inden for delområde II skal det på kortbilag nr. 2 viste 6 m brede beplantningsbælte vedligeholdes og efterplantes i arter og sorter som eksisterende beplantning (kraftige sirbuske/ røn/ el og elm). 3) Inden for delområde III skal det på kortbilag nr. 2 viste 8 m brede beplantningsbælte etableres i det omfang det ikke er eksisterende. Såvel eksisterende som ny beplantning skal efterplantes og vedligeholdes i arter og sorter som eksisterende beplantning (kraftige sir-buske/ røn/ bøg/ eg/ ahorn/ birk/ el og elm). 9 Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse. 1) Ny bebyggelse i delområderne I og II skal tilsluttes Aabybro Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ny bebyggelse må ikke tages i brug/ før denne tilslutning har fundet sted. 2) Før delområde III tages i brug til idrætsformål skal det i 8 stk. 3 nævnte beplantningsbælte være etableret. 3) Før ny bebyggelse inden for delområde II i- brugtages skal den i 4 stk. l nævnte redningsvej være etableret efter byrådets nærmere anvisning. Lokalplanforslaget vedtaget af Aabybro byråd. Aabybro/ den 31. august Ole Lykkegaard Andersen borgmester

11 10. I henhold til 27 i kommuneplanloven/ vedtages foranstående lokalplan endeligt af Aabybro byråd. Aabybro, den 22. februar 1989 p.b.v. Ole Lykkegaard Andersen borgmester I henhold til 30 i kommuneplanloven er byrådets endelige vedtagelse af foranstående lokalplan offentligt bekendtgjort den 08. marts I henhold til 31 i kommuneplanloven indtræder lokalplanens retsvirkninger fra bekendtgørelsens dato.

12

13 AABYBRO KOMMUNE. KOMMUNEPLANLÆGNING. KOMMUNEPLAN RAMMER FOR LOKALPLANLÆGNING TILLÆG NR. 16. Nærværende tillæg nr. 16 til kommuneplanens rammer for lokalplanlægning er udarbejdet i forbindelse med lokalplan nr for et offentligt skoleområde i Aabybro by. Med rammetillægget ændres afgrænsningen af kommuneplanens rammeområde B 1.3 og O 1.3 således, at et mindre areal beliggende i rammeområde B 1.3 inddrages i rammeområde O 1.3, offentlige formål. Arealet er ubebygget og er beliggende i umiddelbar tilknytning til rammeområde O 1.3. Rammetillægget er udarbejdet for at tilgodese et udvidelses- og byggeønske fra Aabybro Ungdomsskole. Med ændringen af afgrænsningen mellem rammeområde B 1.3 og O 1.3 sikres ungdomsskolen et veldisponeret areal til udvidelse. Denne rammeændring betyder samtidigt, at skolens udvidelse ikke inddrager en del af idrætsarealet. Rammetillægget medfører ingen ændringer i rammebestemmelserne for rammeområderne. Der gælder således fortsat følgende rammer for lokalplanlægningen: For område B 1.3 a) at områdets anvendelse fastlægges til boligformål og bebyggelse til offentlige formål samt mindre butikker til områdets daglige forsyning. Byrådet kan godkende andre nærmere angivne erhvervstyper, der kan indpasses i områderne uden genevirkning i forhold til omgivelserne, b) at bebyggelsesprocenten ikke overstiger 25 for hver enkel parcel, c) at bebyggelsen ikke opføres med mere end l etage med udnyttet tagetage. For område O 1.3 a) at områdets anvendelse fastlægges til offentlige formål (skole), b) at bebyggelsesprocenten i delområde I ikke overstiger 75, i delområde II ikke overstiger 32,5, i delområde III ikke overstiger O for hvert område under ét. c) at bebyggelsen ikke opføres med mere end 2 etager og bygningshøjden ikke overstiger 8,5 m.

14 AABYBRO KOMMUNE. KOMMUNEPLANLÆGNING. KOMMUNEPLAN RAMMER FOR LOKALPLANLÆGNING TILLÆG NR. 16, 2. En uddybning af lokalplanens sammenhæng med anden planlægning fremgår af redegørelsen til lokalplanen. Dette tillæg til kommuneplanens rammedel/ anser byrådet som en mindre ændring/ der ikke strider mod principperne i kommuneplanens hovedstruktur. Fristen for fremsættelse af bemærkninger til r amme ti l lægge t er derfor i overensstemmelse med kommuneplanlovens 14, stk. 3 fastsat til 8 uger fra offentliggørelsen. Således vedtaget af Aabybro byråd. Aabybro/ den 31. august Ole Lykkegaard Andersen borgmester I henhold til 9 i lov om kommuneplanlægning vedtages foranstående tillæg nr. 16 til Kommuneplan Rammer for lokalplanlægning endeligt af Aabybro byråd. Aabybro/ den 22. februar 1989 Ole Lykkegaard Andersen borgmerster I henhold til 11 i lov om kommuneplanlægning er byrådets endelige vedtagelse af foranstående tillæg nr. 16 til Kommuneplan Rammer for lokalplanlægning offentligt bekendtgjort den 8. marts 1989.

15 AABYBRO KOMMUNE - KOMMUNEPLANLÆGNING III - RAMMER FOR LOKALPLANLÆGNING KOMMUNEPLAN TILLÆG NR.16 Figur III Aabybro, rammeplan i Ba2 l L-LLJ Enkeltområde med områdenummer Delområdegrænse med områdebetegnelse Byzonegrænse Areal, der kan overføres til byzone Areal, der kan overføres til sommerhusområde Ændring af områdegrænser for område B 1.3 og O 1.3 Maj 1988

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV

AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN N R. 5.03 WT/.AV Aabybro kommune Lokalplan nr. 5.03 Område til tæt-lav boligbebyggelse ved Kj6bmandstoften i Birkelse by. Indledning... side 3 Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

AABYBRO KOMMUNE. LOKALPLAN NR OMRÅDE TIL TÆT-LAV BEBYGGELSE l NØRHALNE

AABYBRO KOMMUNE. LOKALPLAN NR OMRÅDE TIL TÆT-LAV BEBYGGELSE l NØRHALNE AABYBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 3.01 OMRÅDE TIL TÆT-LAV BEBYGGELSE l NØRHALNE Aabybro kommune Lokalplan nr. 3.01 Område til tæt-lav bebyggelse i Nørhalne. Indledning... side l Lokalplanens- sammenhæng med

Læs mere

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole.

Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999. Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk i februar 1999 J. Nr. 27-11 -51.1 Revideret! marts 1999 Lokalplan nr. 51 tillæg nr. 1 for Videbæk Skole. Videbæk Kommune Tillæg nr. 4 til Videbæk Kommuneplan 1997 Lokalplan nr. 51.tillæg nr. 1

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter.

Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk i november 2002 D.nr. 24971 Lokalplan nr. 93 for et offentligt område til Videbæk ny skole i tilknytning til Videbæk Idræts- og Fritidscenter. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 93 for et offentligt

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by

Lokalplan samt Kommuneplantillæg nr. 20. Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by Lokalplan 89-01 samt Kommuneplantillæg nr. 20 Område til offentlige formål ved Tovskovvej - Tingvadvej - Talind ved Sommersted by LOKALPLAN NR. 89-01 samt kommuneplantillæg nr. 20 FOR ET OMRÅDE TIL OFFENTLIGE

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02

Silkeborg Kommune. Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Silkeborg Kommune Område ved Søndre Ringvej/Vestre Alle (Vestre Skole) LOKALPLAN 10.02 Matr. nr. 1 at m.fl. Silkeborg markjorder S t empe 1f r i Akt : Skab nr. &r-?;> i-, Anmelder : Stadsinge4nleren 8

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften

Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften Nakskov Kommune Lokalplan nr. BP8-I Sundhedshuset Engtoften (lb.nr.8) Bekendtgjort 16.10.81 NAKSKOV KOMMUNE Lokal planlægning LOKALPLAN NR. BP 8-1 FOR ET OMRADE SYDVEST FOR ENGTOFTEN TIL OFFENTLIGE FORMAL

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk.

Januar 1996 J.Nr Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Januar 1996 J.Nr. 27-11-61 Lokalplan nr. 61 for et nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 61 foret nyt boligområde mellem Enghavevej og Sandbækalle i

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

J NR ' VIDEBÆK l JULI NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF.

J NR ' VIDEBÆK l JULI NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. VIDEBÆK l JULI 1986 J NR ' NR. 45 FOR ET OMRADE VED DE GAMLES HJEM l TROLDHEDE TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. [07] 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 45 for et område ved De gamles Hjem i

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold

LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ. Redegørelse. Lokalplanen og den overordnede planlægning. Lokalplanens indhold LOKALPLAN NR. 115 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED GESTENVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del af område

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg.

Videbæk i oktober 2000 J. Nr Lokalplan nr For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk i oktober 2000 J. Nr. 27-11-48.1 Lokalplan nr. 48.1 For et boligområde ved Nylandsvej i Grønbjerg. Videbæk Kommune Tillæg nr. 8 til Videbæk Kommuneplan 1997. Lokalplan nr. 48.1 for et boligområde

Læs mere

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole

Lokalplan 01-58. for et område til offentlige formål - Idræts- og Naturefterskole Lokalplan 01-58 for et område til offentlige formål - Idræts- og Nurefterskole 2 INDHOLDSFORTEGNELSE: REDEGØRELSE... 3 LOKALPLANOMRÅDETS BELIGGENHED... 3 FORMÅL MED LOKALPLANEN... 3 EKSISTERENDE FORHOLD...

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE:

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. LOKALPLANENS REDEGØRELSE: VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-03. Lokalplan for et område til offentlige formål i den nordøstlige del af Hårlev by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Side Lokalplanens indhold... 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod.

LOKALPLAN NR for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. LOKALPLAN NR. 080503 for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. GIVE KOMMUNE 1 Hvad er en lokalplan Dette hæfte er en lokalplan for et boligområde i Skovlunden, Thyregod. En lokalplan er en fysisk plan,

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE

I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE I N D HOLD SF0 R TEGN ELSE Side REDEGØRELSE Lokalpianens område Lokalpianens formål Lokalpianens indhold Forholdet til Øvrig planlægning m.m Lokalpianforslagets retsvirkninger Lokalpianens retsvirkninger

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune.

T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13. Herlev kommune. T. 22.13 LOKALPLAN NR. 13 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 13 vedrører en grund ved Violinvej syd for Herlev station og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE

LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE LOKALPLAN NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE I HVIDE SANDE i henhold til lov om planlægning (lov nr. 383 af 14. juni 1993) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 stk. l nævnte område. HOLMSLAND KOMMUNE

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

Videbæk i oktober 2001 J.nr Bredgade. Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk.

Videbæk i oktober 2001 J.nr Bredgade. Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Videbæk i oktober 2001 J.nr. 11053 Bredgade Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 90 for 14 almennyttige boliger ved Nørregade i Videbæk. Indholdsfortegnelse

Læs mere

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE

BYPLANVEDTÆGT G TILLÆG NR, GLOSTRUP KOMMUNE BYPLANVEDTÆGT G 13 TILLÆG NR, 4 GLOSTRUP KOMMUNE ET OMRÅDE MELLEM HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ, LOKALPLAN GL 13.4 - TILLÆG NR. HOVEDVEJEN OG DALVANGSVEJ. 4 TIL BYPLANVEDTÆGT G 13 - FOR ET OMRÅDE MELLEM INDHOLDSFORTEGNELSE:

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse).

Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr af Sønderborg (kollegiebebyggelse). SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5-9405 Boligbebyggelse ved Damgade BESKRIVELSE Lokalplanen omfatter ejendommen matr.nr. 5312 af Sønderborg samt en mindre del af ejendommen matr.nr. 5216 af Sønderborg

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger...

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A Lokalplanens retsvirkninger... VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2-04 Lokalplan for ejendommene, matr.nr. 5-ge og 5-gf, Strøby by, Strøby. INDHOLDSFORTEGNELSE. LOKALPLANENS REDEGØRELSE SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til

Læs mere

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE

FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPIAN NR. 64 FOR EN BØRNEINSTITUTION I VORGOD - BARDE OKTOBER 1993 J.NR.:27-ll-64 LOKALPLAN ML 64 I VORGOD - BARDE Videbæk Kommune. LOKALPLAN NR. 64 for en børneinstitution

Læs mere

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning

NAKSKOV KO B22-I LOKALPLAN NR. BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86. Lokal planlægning NAKSKOV KO Lokal planlægning LOKALPLAN NR. B22-I BOLIGOMRADE VED SVINGELSVEJ OKT. 86 4. UDGAVE Den 05.11.1986. NAKSKOV KOMMUNE Lokalplan nr. B22-I. Boligområde ved Svingelsvej. Hæftet omfatter falgende:

Læs mere

LOKALPLAN NR. 002.239

LOKALPLAN NR. 002.239 LOKALPLAN NR. 002.239 For et område ved Christinedalsvej og Niels Hansens Vej ~ (Jr / SVENDBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning plan- og udviklingsafdelingen august 1991 Hvad er en lokalpian En lokaiplan er

Læs mere

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner

Lokaiplan nr. 2.14. Humbie. Område/n.ddef ing. Lokalplaner Sj Lokaiplan nr. 2.14 Humbie.... ~ Område/n.ddef ing Lokalplaner . Forslag til lokalpian nr. 2.14 Beskrivelse af lokaiplanens indhold. Formålet med lokaiplanen er, at tilvejebringe det planmæssige grundlag

Læs mere

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ

LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ LOKALPLAN NR. 103 FOR ET ERHVERVS- OMRÅDE VED LADELUNDVEJ Redegørelse Lokalplanen og den overordnede planlægning Lokalplanområdet er beliggende i landzone. Området er i kommuneplanen udlagt som en del

Læs mere

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD

LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD LOKALPLAN NR. 025 FOR ET OMRÅDE TIL TÆT-LAV BOLIG- BEBYGGELSE VED GRANHØJEN I VROLD SKANDERBORG KOMMUNE 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE REDEGØRELSE Beskrivelse af lokalplanens indhold Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc

I:\tf\Informatik\Jette\pdf-filer\net-10-9705.doc SØNDERBORG KOMMUNE LOKALPLAN NR. 10-9705 for et boligområde ved Dybbølsten BESKRIVELSE AF FORSLAGET En privat andelsboligforening har søgt om opførelse af andelsboliger på en grund ved Dybbølsten på hjørnet

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget:

HØJER KOMMUNE. Lokalplan Parcelhusområde Højer Vest. Vedtaget: HØJER KOMMUNE Lokalplan 01.13.06 Parcelhusområde Højer Vest Vedtaget: 08.03.1993 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail: raadhuset@hoejer.dk

Læs mere

LOKALPLAN Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej

LOKALPLAN Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej LOKALPLAN 7-06.1 Eksisterende boligområde i Algestrup omkring Byvej KØGE KOMMUNE 1987 LOKALPLAN 7-06.1 EKSISTERENDE BOLIGOMRADE I ALGESTRUP, OMKRING BYVEJ TILLÆG TIL 1-06, RAMMEPLAN - ALGESTRUP Indhold

Læs mere

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk.

Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk i januar 2003 D.nr. 28673 Rev. den 30. april 2003 Lokalplan nr. 55.3 for et boligområde ved Nygade i Videbæk. Videbæk Kommune Lokalplan nr. 55.3 med tilhørende tillæg nr. 13 til Videbæk Kommuneplan

Læs mere

Tilladelse fra andre myndigheder SKIVE KOMMUNE.

Tilladelse fra andre myndigheder SKIVE KOMMUNE. SKIVE KOMMUNE. Indholdsforteqnelse: Indledning Hvad er en lokalplan Lokalplanens indhold Forholdet til den Øvrige planlægning Lokalplanens retsvirkninger Oversigtskort side 1 - - - - - 1 1 1 2 3 Lokalplanbestemmelser

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget

HØJER KOMMUNE. Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget HØJER KOMMUNE Lokalplan 02.12.01 Lejeboliger i Sdr. Sejerslev ved Præstevænget Vedtaget: 08.10.1985 Højer Kommune Kirkegårdsgade 1-3 6280 Højer Telefon 73 78 27 27 Fax 73 78 27 28 www.hoejer.dk E-mail:

Læs mere

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR

LANGESKOV KOMMUNE LANGESKOV. LOKALPLAN NR LANGESKOV KOMMUNE N LANGESKOV. LOKALPLAN NR. 27 1987 Lokalpian nr. 27 For dele af områderne 2.C.2 og 2.B.9. et center- og et boligområde i Langeskov. Dato: 5/8 1987 Rev. 7/12 1987 Rev. 28/1 1988 J.nr.

Læs mere

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o

NR. 48. FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. o Videbæk i september 1987. 27-11-48. NR. 48 FOR ET BOLIG- OG ERHVERVS- OMRÅDE VED GRØNNEGADE, SKOLEVÆNGET, RUNDINGEN OG NYLANDSVEJ l GRØNBJERG. Teknisk forvaltning Videbæk kommune 692o Videbæk. o7 17 15

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation

Lokalplan nr. 96. for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation Lokalplan nr. 96 for et område ved Nordre Fasanvej, hovedtransformerstation September 1997 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området til offentlige formål i form af kommunalt

Læs mere

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE

LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE BY SØNDERSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR.22 VEFLINGE SØNDERSØ BY KOMMUNE i INDHOLDET AF LOKALPLANEN Lokalplanen omhandler et område i Veflinge (matr. nr. 8ah Vefunge by). Lokalpianen har til formål at overføre et areal fra landzone

Læs mere

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt

LOKALPLAN NR FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt LOKALPLAN NR. 4-02 - FOR ET BOLIGOMRÅDE I STRØBY BY Udarbejdet af Teknisk forvaltning Udgivet af Va11ø kommune, maj 1991 Kortet på forsiden er trykt med Geodætisk Instituts tilladelse (A. 894/70). VALLØ

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller

LOKALPLAN 2.12 Klitmøller ^P LOKALPLAN 2.12 Klitmøller Sommerhusområde ved Kræn Tækkersvej Januar 1991. Fremlagt til offentlig debat i perioden 10.10. - 5.12.1990 INDHOLDSFORTEGNELSE Redegørelse for lokalplanen Lokalplanområdets

Læs mere

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR

LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 BROAGER. Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR LOKALPLAN 41 BOLIGOMRÅDE C 1 Beliggende ved Østergade MAJ'KÆR BROAGER 1 INDHOLD side Hvad er en lokalplan og hvorfor udarbejde en lokalplan 2 Hvilke virkninger har lokalplanen 2 Lokalplanens midlertidige

Læs mere

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV

b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR ~ LANGESKOV -~ LANGESKOV b KOMMUNE LANGESKOV BY LOKALPLAN NR.15 1982. LANGESKOV KOMMUNE Lokal plan nr.15 for et boligområde Langeskov by. (Tillæg nr.2 til lokaiplan nr.1). 1.aug.1982 J.nr.O1.02.05.P16/300-82 1. LANGESKOV

Læs mere

Stevns kommune Lokalplan nr. 38. Overferse1 af areal til byzone. Store-Heddinge

Stevns kommune Lokalplan nr. 38. Overferse1 af areal til byzone. Store-Heddinge 1 Stevns kommune Lokalplan nr. 38 Overferse1 af areal til byzone i Store-Heddinge STEVNS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 Lokalplan til overførse1 af areal til byzone i Store- Heddinge. INDHOLDSFORTEGNELSE. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE

LOKALPLAN NR for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 for et erhvervsområde, Schaumburgvej 3-5 HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 207 FOR ET ERHVERVSOMUDE OMFATTENDE SCHAUMBURGVEJ 3-5 INDHOLDSFORTEGNELSE: S 20-RedegØrelse

Læs mere

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2

Forslag til lokalplan nr ejendommen Søby Nørremarksvej 2 ÆRØ KOMMUNE Forslag til lokalplan nr. 19-9 ejendommen Søby Nørremarksvej 2 Kommuneplantillæg nr. 1 Kommuneplan 2009-2021 for Ærø Kommune Forord til lokalplanen Denne lokalplan omfatter ejendommen Søby

Læs mere

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE

KOMMUNE LOKALPLAN NR. 01.044 D. 25. JUN11986 STEMPELMÆRKE Matr. nr. 266 c. og del af 266 b Ringkøbing bygrunde, 2 fi, del af 2 fk, del af 30 as og del af 2 am, Ringkøbing markjorder, samt Lle_parc ller,_ dor ter_den A2. marts \nmelder: Advokat H. Thorninger Herningvej

Læs mere

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500

Lokalplan 1.15. Et boligområde på Højvangen. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 Lokalplan 1.15 Et boligområde på Højvangen Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 13.09.2001 3011501L11500 LOKALPLAN 1.15 - ET BOLIGOMRÅDE PÅ HØJVANGEN HAVEFACADE INDGANGSFACADE BJERGSTED KOMMUNE

Læs mere

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf

LOKALPLAN SEJLFLOD KOMMUNE. Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf Anmelder : Se j l f l od Kommune Stati onsvej 5, 9280 Storvorde Tlf. 96779900 SEJLFLOD KOMMUNE LOKALPLAN 50.33.04 t?ttitm(*ii logrio^ o" nnoo nn?o 10.12,2004- TÅ - FOR ET OMRÅDE BELIGGENDE VEST FOR STORVORDE

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Smedegården, Boliger i Hårlev. Lokalplan nr for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-25 Smedegården, Boliger i Hårlev Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen den 7. oktober 2004. 1 Lokalplan nr. 1-25 for SMEDEGÅRDEN,

Læs mere

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY.

KOMMUNE NR BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. ODDER LOKALPLAN FQR ET OMRADE TIL OFFENTLIGE FORMAL I QDOER BY. KOMMUNE NR. 1069 BELIGGENDE VED ØSTERMARKSVEJ Odder Kommune Lokalplan nr. 1069 Lokalplan for et område til offentlige formål beliggende ved

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev

VALLØ KOMMUNE. Lokalplan nr Tømrergården, Boliger i Hårlev VALLØ KOMMUNE Lokalplan nr. 1-27 Tømrergården, Boliger i Hårlev Vedtaget af Kommunalbestyrelsen d. 17. marts 2005 Lokalplan nr. 1-27 for Tømrergården, Boliger i Hårlev Indholdsfortegnelse Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse:

Lokalplan 1.7. For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: Lokalplan 1.7 For et område til fritidsaktiviteter i Svebølle Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 20.08.1982 3011501L10700 BJERGSTED KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.7 FOR ET OMRÅDE TIL FRITIDSAKTIVITETER

Læs mere

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE

LOKALPLAN NR. 32 HERLEV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 32 I HERLEV KOMMUNE Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 32 vedrører et ubebygget område mellem Klausdalsbrovej og Sennepshaven vest for vandtårnet og fastlægger den bebyggelsesplan, bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980

LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 LOKALPLAN NR. 7.6 FOR SVINDINGE BY ØRBÆK KOMMUNE NOVEMBER 1980 ØRBÆK KOMMUNE LOKALPLAN 7.6 FOR SVINDINGE BY I henhold til kommuneplanloven (Lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Forandringer skal følge planen Hidtil lovlig anvendelse kan fortsætte Når lokalplanen er endeligt vedtaget og offentliggjort må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg

Lokalplan nr. 3.07. Område til boligformål ved. Kløvermarken i Klovborg Lokalplan nr. 3.07 Område til boligformål ved Kløvermarken i Klovborg Nørre-Snede Kommune Lokalplan nr. 3.07 for et område til boligformål i Klovborg Indholdsfortegnelse Side Lokalplanområdets beliggenhed...4

Læs mere

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL.

LØKKEN -VRÅ KOMMUNE. LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. LØKKEN -VRÅ KOMMUNE v M LOKALPLAN NR. 5 M 2 M l M 2 M FOR ET OMRADE SYD FOR PILGÅRDSVEJ I VRENSTED TIL BLANDET BOLIG- OG ERHVERVSFORMÅL. ~~ LBKKEN-VRÅ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.2.1.2. Lokalplan for et område

Læs mere

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig

Gråsten Kommune. Lokalplan nr. 43. Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Gråsten Kommune Lokalplan nr. 43 Boligformål, Bomhusvej ved Den Tyske skole, Én bolig Vedtaget: 10.09.1995 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Redegørelse 2 Tillæggets formål 2 Lokalplanens formål

Læs mere

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7)

Videbæk i februar J.nr IMR.7-TILLÆG IMR.1. VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING. Videbæk kommune Tlf. (o7) Videbæk i februar 1984. J.nr. 27-11-7-1. IMR.7-TILLÆG IMR.1 VED FASAIMVEJ l VIDEBÆK TEKNISK FORVALTNING Videbæk kommune Tlf. (o7) 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Tillæg nr. 16 til 15-rammer for Videbæk kommune.

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER LOKALPLANEN OG DEN ØVRIGE PLANLÆGNING 2 Forandringer skal følge planen LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendommene i følge Planlovens 18 kun udstykkes, bebygges eller i øvrigt

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 6

T LOKALPLAN NR. 6 T. 22.06 LOKALPLAN NR. 6 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 6 vedrører et areal mellem Klausdalsbrovej og Stamvejen og fastlægger, at området kun må anvendes til offentlige formål i

Læs mere

LOKALPLAN NR. 190 KOMMUNE HOLSTEBRO. ved Hogager

LOKALPLAN NR. 190 KOMMUNE HOLSTEBRO. ved Hogager LOKALPLAN NR. 190 et offentligt ved Hogager omrade i Hvidmosen HOLSTEBRO KOMMUNE HOLSTEBRO KOMMUNE LOKALPLAN NR. 190 FOR ET OFFENTLIGT OM-E HVIDMOSEN VED HOGAGER. I 5 20 - REDEGgRELSE: Lokalplanens forhold

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere