Landsbestyrelsesmøde d. 11. juli 2013 Sted: Haderslev Næs Bibelcamping Tidspunkt: 10:30 17:00

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Landsbestyrelsesmøde d. 11. juli 2013 Sted: Haderslev Næs Bibelcamping Tidspunkt: 10:30 17:00"

Transkript

1 Landsbestyrelsesmøde d. 11. juli 2013 Sted: Haderslev Næs Bibelcamping Tidspunkt: 10:30 17:00 Ansvarlig for forplejning: Line Ansvar for lokaler, nøgle m.m.: Line Tilstede: Magnus Haahr Nielsen, Line Højgaard Jensen, Michael Nissen, Andreas Wind, Lars B. Larsen og Reidar Poulsen. Fravær Ditte Clausen og Henrik Jensen Referat 1. Mødeopstart a. Indledning v. Lars Larsen Jer 5,20-23 Har I da slet ingen ærefrygt for mig siger Herren. Vi skal engang imellem stoppe op og møde Gud som den frygtindgydende Gud. b. Siden sidst c. Fællesbøn d. Ordstyrer og referent Ordstyrer Magnus blev valgt Referent Reidar blev valgt. e. Mødeplan 2. Referater Beskrivelse: LB s mulighed for kort at drøfte referater. LB-referater skal godkendes og underskrives af LB. a. Referat fra mødet d. 28. april 2013 (se intranet) Konklusion: Referatet blev godkendt og underskrevet. b. LMH/LMU-samling + konsulentteammøde d juni (orientering v. Reidar) - punktet blev droppet. 3. Afdelingsrunde droppet/udsat 4. Fusion med LM-Kids a. Orientering fra fusionsudvalg v. Lars i. Lars har ansvar for, at der bliver taget kontakt til de nyoprettede lokalforeninger, så de sender repræsentanter til generalforsamlingen, der kan stemme ved de forskellige valghandlinger. Alle børne- og juniormedarbejdere skal inviteres, også selvom de ikke har stemmeret ved LGF. ii. På det førstkommende Landsbestyrelsesmøde efter LGF skal de nye lokalforeninger kategoriseres efter arbejdsgrene.

2 iii. Der skal være fortrykte stemmesedler, som gennemgår udvalgene et for et. Samtidig skal der være navne og billeder på storskæm. Dette skal stå i dagsordnen.lars har ansvar for det. Vigtigt at valg og afstemninger bliver præsenteret så pædagogisk som muligt. b. Udkast til forretningsorden for ledelsen i LMBU. Oplæg/orientering ved Magnus og Lars derefter drøftelse. Magnus og Lars forslag: Lars er sekretær for LB. En ungdomskonsulent skal være sekretær for ungdomsudvalget og tilsvarende for de to andre udvalg. Personalepolitiske beslutninger og personalepleje ligger i landsbestyrelsen og hos landslederen Drøftelse: Det er vigtigt at vi gennemtænker hvordan arbejdsudvalg og LB kommer til at arbejde godt sammen. Vi skal konstruere en forretningsorden sådan at LB kan uddelegere opgaver og beslutningskompetencer. Vi skal gennemtænke hvordan de ansatte skal være med. Skal vi have ansatte med som sekretærer? Vigtigt at huske at det er et arbejdsudvalg ikke en bestyrelse. Det kan være at der skal udpeges en formand for udvalgene. Meget af arbejdet i LB det sidste års tid har været overordnede/strategiske. Det er naturligt at involvere arbejdsudvalg i ansættelsesprocesser, men samtidig lade beslutningen være i LB. Vigtigt med mulighed for lukkede møder (uden sekretær/ansat) Vi skal lave overordnede rammer for kompetencefordelingen og opgavefordelingen mellem LB og udvalgene. Vi kan træffe en beslutning om hvordan vi mener det skal køre det første år, og så tage det op til efteråret Ved første møde i LB+ (LB + udvalg) skal der præsenteres et forslag som skal drøftes og vedtages. Vi skal arbejde på at der er personsammenfald mellem udvalgsmedlemmer og LB. LB skal ikke være et overhus hvor alt skal godkendes før det kan gennemføres. Vi vil gerne at der skal være et budget for hvert arbejdsudvalg som udvalget kan udfolde sig frit indenfor. Landsleder er budgetansvarlig derfor kan landsleder få ansvar for at fordele de afsatte penge mellem arbejdsgrenene. Skal arbejdsudvalgene kunne akkumulere /overføre penge til næste års budget. Hvad med ministerier skal de fortsætte? skabeloner til dagsorden godt at give arbejdet i udvalgene samme sprog. Konklusion: 1. hvordan fordeler vi økonomien? Overordnet kører LMBU med fælles budget, landslederen kan indenfor det overordnede budget fordele pengene mellem udvalgene i løbet af året. Der afsættes penge i mindre beløb som frit kan bruges af udvalgene. Der kan ikke akkumuleres overskud til næste års budget. Dette skal sammen med den øvrige forretningsorden evalueres i efteråret hvilke beslutningskompetencer skal ligge i henholdvist LB og udvalg Ansvar: Reidar laver et udkast med eksempler på opgave/kompetence-fordeling ud fra de foregående to års LB-referater. 3. hvordan kan vi få fusions-fordele ind i samarbejdet?

3 Ingen konklusioner. c. Mødestruktur i LMBU. Oplæg/orientering ved Magnus og Lars derefter drøftelse Oplæg: Lars fremlagde et dokument (lægges i mødemappen som post-konventielt bilag) som beskrev forskellige typer møder og mødefrekvens. Udfordringen er en høj mødefrekvens. Dem der kommer til at sidde i både arbejdsudvalg og LB får efter planen 7 møder om året. Det bliver svært. Forslag at LB+ møder giver plads til både overordnet fælles LMBU møde (fredag aften) og udvalgsmøder lørdag formiddag, og så f.eks. LB-møde lørdag eftermiddag. Udvalgene kan selv vælge om de vil mødes selv, ud over det. Vigtigt at slå flere ting sammen. Fusionstankegangen vil have bedre vilkår når vi mødes alle sammen, og skærer ned på det vi mødes hver for sig. Konklusion: Vi prioriterer fællessamlinger og sætter parentes om udvalgsmøder. d. Identitet i LMBU, oplæg ved Magnus og Lars derefter drøftelse Beskrivelse: Oplægget berører emner som kommunikationsstrategi og profilering af de forskellige arbejdsgrene i LMBU og hvordan og i hvor høj grad har LMBU forskellig og/eller ens identitet samt egne logoer og mottoer for hver arbejdsgren. Drøftelsen: skal vi fastholde LMU og LM-Kids som brands og tilføje junior/teen udvalg. Hvad gør vi med websider vi skal beholde forskellige websider og evt. tilføje en LMBU side. LMBU.dk som overordnet side og alt det organisatoriske lmu.dk målrettet unge og ungdomsledere og teenledere lm-kids.dk målrettet børne og juniorledere junior/teen.dk LMBU-fælles om nåden LMU en evig forskel i dag LM-teen - LM-Kids fordi Guds elsker børn hvordan skal LMBU præsenteres til LM-baglandet. LMU skal brandes via medlemmerne på f.eks. facebook. Konklusion: vi skal have en grafisk identitet for hver af de tre arbejdsgrene og en fælles for LMBU. Ansvar: Reidar taler med Amalie og Christian Olsen om grafisk identitet. Lars følger op efter ferien. 5. Finansministeriet a. Støtte til KPI s forkynderprojekt LM-Kids er anmodet om at støtte projektet med kr. projektet er relevant for LMU. Skal LMU dække nogle af udgifterne? Orientering: LM-kids har sagt ja, men DFS har meldt fra. LM-Kids kan ikke huske hvornår de har sagt ja, og LMU kan ikke huske hvornår de har sagt nej. Drøftelse: Konklusion: LMBU støtter med kr. og Lars Larsen sidder med i styregruppen. Kommunikation: Lars melder tilbage til KPI.

4 b. Halvårs balance/budget Bilag: HalvaarsstatusLMUOekonomi.pdf ( i mødemappen og regnskab-2013 mappen) Orientering: der er ikke de store udsving i forhold til budget. Vi bruger flere kroner på løn, end budgetteret. Det skyldes uklarhed på budgetlægningstidspunktet. LMU afholder flere lønudgifter end budgetteret, men forventer også at det udlignes ved større tilskud fra LM, da der er tilsvarende lønbesparelser i LM/LM-Kids. c. Budget 2014 Beskrivelse: Hvilke større ting/ændringer skal Mogens/Lars lave beregninger på til første budgetudkast? Konklusioner: - en speciel pengekasse til Line - overveje en pose penge til at støtte forkynder-uddannelse. - ingen øvrige specielle ting. Lars tager udgangspunkt i driften fra 2012 og 2013 fremskriver det budget. 6. LM-ministeriet a. Valg til div. Bestyrelser Line kæmper videre med at finde repræsentanter blandt andet på Virksund Ung Uge i næste uge. b. Forretningsorden for aftaler mellem LM og LMU Beskrivelse: Bilaget beskriver den gældende praksis. Målet er at både LB og LM s landsstyrelse kan tilslutte sig beskrivelsen, som derved får mere officiel karakter. Bilag: 2013_07_01_Forslag_forretningsorden.docx (i mødemappen) Drøftelse: det er ikke en forretningsorden, men måske en del eller et tillæg til forretningsordenen. Samarbejdsaftale mellem LM og LMBU er et bedre navn. Konklusioner: - Vi kalder det samarbejdsaftale mellem LMBU og LM. - Vi tilføjer en passage om at LMBU kan spørge LM om rådgivning og LM selv kan tage initiativ til at drøfte og rådgive om LMBU-sager. - LB konkluderer at dokumentet i øvrigt beskriver det gode samarbejde mellem - Det skal præsenteres pædagogisk med tegninger og kasser på LGF. Ansvar: Reidar retter dokumentet til og sender det til LM. Det godkendes endeligt på næste LB-møde, hvor LS formodentlig også har godkendt det. Lars tager det videre til LGF. c. LGF i. Kandidater til LB Andreas Wind genopstiller ikke. Line Højgaard Jensen stiller ikke op til LB (men gerne ungdomsudvalg) Michael Nissen stiller gerne op til LB. (Kun LB, ikke udvalg) Magnus Haahr Nielsen stiller gerne op til udvalg, til LB og til formandsvalget. Så vidt vi ved:

5 - vil Thomas Vestergaard Rasmussen gerne stille op til LB. (Lars kontakter Thomas for at få det bekræftet) - er Sara Engmark villig til at stille op til LB. (et år) - er Helle Agerbo og Helene Andersen (bornholm) villige til at stille op til børneudvalg - er Daniel Andersen villig til at stille op til junior/teen udvalg. - Vi vil opfordre Inge Larsen til at stille op til både LB og Børneudvalg. (Lars kontakter) Øvrige forslag se rundsendt Lars Larsen vil være behjælpelig med at finde underskrivere til opstillingsbreve. Konklusion/opsummering LB-kandidater hvis formodningerne holder: Magnus Haahr Nielsen Michael Nissen Sarah Engmark Thomas Vestergaard Rasmussen Inge Larsen ii. Kandidater til udvalg Beskrivelse: I fusionsudvalget er det aftalt, at LB skal finde minimum 5 kandidater til Ungdomsudvalget og minimum 3 kandidater til Junior-teen udvalget. Konklusioner hvis formodningerne holder: Ungdomsudvalg Line Højgaard Jensen: stiller gerne op til ungdomsudvalget. Magnus Haahr Nielsen stiller gerne op til ungdomsudvalget. Junior/Teen udvalg: Daniel Andersen Børneudvalg: Inge Larsen Helle Agerbo Helene Andersen iii. Punkter til dagsorden 1. Forslag vedrørende afstemningerne på Generalforsamling E2013 a. Beskrivelse: I fusionsudvalget er det aftalt, at stille forslaget, der er beskrevet herunder på LGF. I praksis er det LB, der skal stille forslaget og ikke fusionsudvalget. Derfor er punktet til drøftelse og beslutning her. Årsagsbegrundelsen overfor LGF, er ganske enkelt, at der på LGF 2013 ikke vil være særligt mange stemmeberettigede repræsentanter fra LM Kids, og derfor stiller Landsbestyrelsen dette forslag, som skal fremgå af den dagsorden, der udsendes. Bliver forslaget ikke vedtaget, så er alternativet, at nogle af arbejdsudvalgene sandsynligvis vil stå halvtomme efter

6 generalforsamlingen eftersom, der ikke er nok stemmeberettigede til at gennemføre fuld valghandling. b. Forslagets ordlyd: I tilfælde af at vedtægtsændringerne bliver vedtaget under punkt XX stiller Landsbestyrelsen forslag om ekstraordinært at dispensere fra de almene afstemningsregler, når der skal vælges repræsentanter til de 3 arbejdsudvalg og til Landsbestyrelsen. Med udgangspunkt i vedtægternes 13 stiller Landsbestyrelsen derfor forslag om, at alle der er stemmeberettigede til afstemningen vedrørende ét af arbejdsudvalgene på denne generalforsamling også er stemmeberettigede til afstemningerne vedrørende de øvrige arbejdsudvalg og Landsbestyrelsen. Dispensationen skyldes, at de almene afstemningsregler vil medføre, at det på netop denne generalforsamling, grundet vedtagelsen af punkt XX bliver vanskeligt at finde tilstrækkeligt mange stemmeberettigede medlemmer, der kan stemme til arbejdsudvalgene. Landsbestyrelsens forslag lyder: På LMU s Generalforsamling 2013 kan alle, der er stemmeberettigede til én type afstemning, ekstraordinært også stemme ved alle øvrige typer afstemning. Dette forslag skal godkendes med 2/3 flertal blandt de stemmeberettigede. Konklusion: LB tilslutter sig dispensationsforslaget og fremlægger det til LGF. Ansvar: Lars B. Larsen iv. Øvrig planlægning af LGF. - Magnus/formand åbner LGF og foreslår dirigent - Lars stiller op til dirigentvalg. - Lars skal have en højre hånd med. - Godkendelse af årsregnskab Mogens - LB s beretning input til Magnus tre uger før, Magnus skriver beretningen og offentliggøre den via lmu.dk og lm-kids.dk senest to uger før. - Invitere LS med - Karma og kage midt i LGF. 1. Forslag til dagsordensrækkefølge a. Valg af dirigent b. LB-beretning c. Årsrapport d. Fastsættelse af kontingent. e. Valg af revisor (kan evt. gennemføres senere mens der ventes på optællingsresultater. f. Forslag til behandling i. Dispensationsforslag ii. Vedtægter 2. behandling af de resterende fusionsændringer. iii. Øvrige vedtægtsændringer g. Valg i. Udvalg

7 ii. LB iii. Formand h. Eventuelt. v. Information/PR - Vi trykker ekstra LULK-programmer sådan at de kan blive sendt til børne- og junior/teenklubber. - dagsorden offentliggøres fire uger før LGF. - offentliggørelse af kandidater på lmu.dk og lm-kids.dk - evt. bede ALLE konsulenter om at dele landet mellem sig og ring til alle kredse/klubber Forkyndelsesministeriet a. Fællessang+ Beskrivelse: Status og orientering v. Reidar Orientering: Fællessang+ er tænkt som løbende udgivelser som tillæg til Fællessang3. IMU, KFS, ELU og LMU besluttede for nogle år siden at FS3 skulle følges op af FS+. En redaktion blev sat i gang og har nu 14 sange klar til rettighedssøgning, trykning og udgivelse. Sagen er dog sat på stand by pga. uklarhed om økonomien i projektet. Reidar og Tonny (IMU landsleder) venter på nye tal til budgettet. Det ser desværre ud til at projektet kan strande på økonomien. Drøftelse: Det vil være meget ærgerligt ikke at gennemføre udgivelsen når redaktionen er nået så langt. Det vil også være ærgerligt ikke at vedligeholde brandet/produktet Fællessang. Konklusion: LB er villige til at løbe en økonomisk risiko på projektet. Kommunikation: Reidar melder tilbage til FS+-organisationerne og overdrager projektet til Tonny. 8. Udenrigsministeriet a. Status på 2013 Missionsprojekt + lidt om 14. Bilag: StatusMissionsprojekt2013og14.docx (i mødemappen) Konklusion: Tak for en god status flot arbejde. Personaleledelsen af Louise bør opprioriteres. 9. Personaleministeriet a. Status på ansættelser og stillingsopslag v. Lars Referenten var fraværende ved dette punkt. Der henvises til stillingsopslag og nyheder på lmu.dk 10. Eventministeriet 11. Medieministeriet 12. Teenministeriet 13. Musikministeriet 14. Parkeringspladsen Bilag: LBParkeringspladsen.docx

8 15. LB-arbejdet kommende møder a. Godkende mødeplan for E2013 i. 8. august Skypemøde(aften) for LB & Fusionsudvalg (Forberede LGF). 16. Evt. ii. LM-Rådsmøde 23. august iii. 6. september LB-møde, Odense (Budget m.m.) iv september LB Invitation, Haslev (DUF-arrangeret uddannelse) Magnus samler deltagere og tilmelder. v september LULK + LGF, Hillerød vi. 21. eller 22. september LB+, Hillerød (Den samlede nyvalgte ledelse i LMBU) vii november LederForum/LB+, Hillerød viii november Mission13 incl. Præ-konference, Hillerød ix. 10. december LB-møde, Odense (Budget m.m.)

Tilstede: Magnus Haahr Nielsen, Lars Brian Larsen, Andreas Wind, Line Annika Højgaard Jensen, Michael Nissen og Reidar Puggaard Poulsen

Tilstede: Magnus Haahr Nielsen, Lars Brian Larsen, Andreas Wind, Line Annika Højgaard Jensen, Michael Nissen og Reidar Puggaard Poulsen Landsbestyrelsesmøde d. 28. April 2013 Sted: Finderup, hos Lines forældre Tidspunkt: I forlængelse af LM-landsmødet Ansvarlig for forplejning: Line Ansvar for lokaler, nøgle m.m.: Line Tilstede: Magnus

Læs mere

Michael Agerbo Mørch blev valgt som referent Andrea Christensen og Jacob Knudsen blev valgt som stemmeoptællere.

Michael Agerbo Mørch blev valgt som referent Andrea Christensen og Jacob Knudsen blev valgt som stemmeoptællere. Referat fra LMU s landsgeneralforsamling 2012 Sted: Luthersk Missions Højskole, Ansgarvej 2, 3400 Hillerød Tid: Lørdag d. 6. oktober 2012 Kl. 15:20 1. Valg af dirigent og stemmeoptællere Helene Andersen

Læs mere

Landsgeneralforsamling i LMBU lørdag 20. september 2014

Landsgeneralforsamling i LMBU lørdag 20. september 2014 Landsgeneralforsamling i LMBU lørdag 20. september 2014 Kl. 15:00 på Holstebro Kristne Friskole, Valdemar Poulsens Vej 16, 7500 Holstebro Referat 1) Velkomst Ved Landsformand Magnus Haahr Nielsen Indledning:

Læs mere

Referat LMBU Landsbestyrelse, 22. april 2014

Referat LMBU Landsbestyrelse, 22. april 2014 Sted: Skype-møde Tidspunkt: Mandag 22. april kl. 20:30-22:00 Mødeleder: Magnus Referent: Lars Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU s Intranet Blå skrift viser tilføjelser i forhold til

Læs mere

Referat LMBU Landsbestyrelse 9. november 2013

Referat LMBU Landsbestyrelse 9. november 2013 Ordstyrer: Magnus Haahr Nielsen. Referent: Lars Larsen. Til stede: Magnus Haahr Nielsen, Thomas Vestergaard Rasmussen, Michael Andreas Nissen, Inge Noer Larsen, Sarah Engmark og Lars Larsen Fraværende:

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 17. marts 2014 Referat

LMBU Landsbestyrelse 17. marts 2014 Referat Sted: Skype-møde Tidspunkt: Mandag kl. 20:30-22:00 Mødeleder: Sarah Referent: Lars Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU s Intranet Blå skrift viser tilføjelser i forhold til dagsordens-teksten.

Læs mere

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget.

2. Valg af dirigent Lars B. Larsen er af landsbestyrelsen opstillet til dirigent, det er enstemmigt vedtaget. 1. Velkommen Indledning med prologen til Romerbrevet. Paulus er Jesu Kristi tjener, han kommer for at tjene Kristus. Vi skal ikke tjene for at mennesker skal synes godt om os, men vi skal tjene Gud til

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 21. februar 2015 Referat

LMBU Landsbestyrelse 21. februar 2015 Referat Sted: LMBU s Landskontor, Industrivænget 40, 3400 Hillerød Tidspunkt: Lørdag 21. februar 2015 kl. 16:00-20:00 Mødeleder: Magnus Referent: Lars Forplejning: Lars Aftensmaden bliver bestilt her: Stenovnspizza.nu

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 12. maj 2014 Dagsorden

LMBU Landsbestyrelse 12. maj 2014 Dagsorden Sted: Tidspunkt: Mødeleder: Referent: Forplejning: Bilag til dagsorden: Sct. Hans Kirke, Skt. Hans Plads 1, Odense Mandag 12. maj kl. 17:00 20:30 (fremrykket, fordi nøgle skal afleveres) Magnus Lars Lars

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 4. oktober 2014 Referat

LMBU Landsbestyrelse 4. oktober 2014 Referat Sted: Esajasskolen, Kirkegade 16, 2650 Hvidovre Tidspunkt: Lørdag 4. oktober kl. 16:00-21:00 Mødeleder: Magnus Referent: Lars Forplejning: Lars Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU s Intranet

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 8. september 2014 Referat

LMBU Landsbestyrelse 8. september 2014 Referat Sted: LM s Missionshus, Vesterbro 9B, Odense Tidspunkt: Mandag 8. september kl. 17:00 21:00 Mødeleder: Thomas Referent: Lars Forplejning: Lars Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU s Intranet

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse (via Skype) 26. august 2014 Dagsorden

LMBU Landsbestyrelse (via Skype) 26. august 2014 Dagsorden Sted: Skype-møde Tidspunkt: Tirsdag 26. august kl. 20:30-22:00 Mødeleder: Magnus Referent: Lars Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU s Intranet Blå skrift viser ændringer i forhold til

Læs mere

Landsbestyrelsesmøde fredag den 9. september Referat. Sted: Odense Missionshus, Vesterbro 9B, Odense Tidspunkt: kl.

Landsbestyrelsesmøde fredag den 9. september Referat. Sted: Odense Missionshus, Vesterbro 9B, Odense Tidspunkt: kl. Landsbestyrelsesmøde fredag den 9. september 2013 Sted: Odense Missionshus, Vesterbro 9B, Odense Tidspunkt: kl. 17:30 til 21:00 Ansvarlig for forplejning: Ansvar for lokaler, nøgle m.m.: Lars Lars Tilstede:

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 24. november 2014 Dagsorden

LMBU Landsbestyrelse 24. november 2014 Dagsorden Sted: LM s Missionshus, Vesterbro 9B, 5000 Odense C Tidspunkt: Mandag 24. november kl. 17:00 21:00 Mødeleder: Thomas Referent: Lars Forplejning: Lars Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge A. Grundlæggende om LMBU 1. Organisation Luthersk Missions Børn og Unge (LMBU) er en sammenslutning af arbejdet blandt børn og unge i Luthersk Mission (LM),

Læs mere

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge

Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge Vedtægter for Luthersk Missions Børn og Unge A. Grundlæggende om LMBU 1. Organisation Luthersk Missions Børn og Unge (LMBU) er en sammenslutning af arbejdet blandt børn og unge i Luthersk Mission (LM),

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 10. juni 2014 Referat

LMBU Landsbestyrelse 10. juni 2014 Referat Sted: Tidspunkt: Mødeleder: Referent: Forplejning: Bilag til dagsorden: LM s Missionshus, Vesterbro 9B, Odense Tirsdag 10. juni kl. 17:00 21:00 (incl. fællesspisning med konsulenter) Inge Lars Lars Ligger

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2019

GUIDE Udskrevet: 2019 GUIDE Dirigent på foreningens generalforsamling Udskrevet: 2019 Indhold Dirigent på foreningens generalforsamling........................................... 3 2 Guide Dirigent på foreningens generalforsamling

Læs mere

Transvestitforeningen i Danmark TiD

Transvestitforeningen i Danmark TiD Vedtægt for Transvestitforeningen i Danmark TiD I. Navn 1. Foreningens navn er Transvestitforeningen i Danmark forkortet TiD. Stk. 2. Foreningen skal være registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse (via Skype) 16. marts 2015 Referat

LMBU Landsbestyrelse (via Skype) 16. marts 2015 Referat Sted: Skype-møde Tidspunkt: Mandag 16. marts 2015 kl. 20:30-22:00 Mødeleder: Thomas Referent: Lars Forplejning: det står man selv for Bilag til dagsorden: Ligger i LB s Dropbox og på LMBU s Intranet Lars

Læs mere

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted:

Vedtægter for Den selvejende Institution. Ændringsforslag: X-Huset. i Vester Hæsinge. 1 Navn og hjemsted: Vedtægter for Den selvejende Institution X-Huset Ændringsforslag: i Vester Hæsinge 1 Navn og hjemsted: Den selvejende institutions navn er: X-Huset. Den har hjemsted i Vester Hæsinge, Faaborg-Midtfyn Kommune.

Læs mere

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden:

Hovedbestyrelsen (herefter HB) agerer i henhold til følgende forretningsorden: Vedtaget d. 22. november 2014 Forretningsorden for CISV Danmarks Hovedbestyrelse CISV Danmark er etableret som en selvstændig organisation i Danmark. CISV Danmark er tilsluttet CISV International og agerer

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET

FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET FORRETNINGSORDEN FOR AFDELINGSMØDET 1 Introduktion Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet på afdelingsmødet på Birkerød Kollegiet. Forretningsordenen er underordnet DUAB s vedtægter og

Læs mere

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne

Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Retningslinje nr. 12 til afdelingsbestyrelserne Sådan fungerer beboermødet I denne retningslinje vil vi beskrive, hvordan beboermødet (også kaldet afdelingsmødet i DUAB regi) fungerer og hvilket ansvar

Læs mere

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet:

Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er JORD - ARBEJDE - KAPITAL - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse forkortet: Vedtægter for JAK DANMARK 1 Navn Foreningens navn er "JORD - ARBEJDE - KAPITAL" - Landsforeningen for menneskelig og økonomisk frigørelse" forkortet: "JAK DANMARK". 2 Hjemsted Foreningens hjemsted er JAK

Læs mere

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense

Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense Referat fra IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING 2014 IMCC Lokalafdeling Odense ORDINÆR GENERALFORSAMLING Onsdag 12. November 2014 kl. 18-19.30 1. Formalia a. Velkomst Formændene byder velkommen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby

Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl ca Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby Referat fra bestyrelsesmøde i LAG Fanø-Varde tirsdag den 13. marts 2018 kl. 18.30 ca. 20.00 Restaurant Ambassaden, Hovedgaden 57, Nordby (Bemærk besøg i Nyttehaven inden bestyrelsesmødet færge fra Esbjerg

Læs mere

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R

Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R Thyssen, Skovbo & Forsberg Advokater V E D T Æ G T E R for Vejle Tennis Hal Mogens Thyssen (H) Ib Skovbo (H) aut. bobestyrer Vibeke Forsberg (H) Finn Dyhre Hansen (H) Mads Danielsen (L) Niels Johansen

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets politik.

Læs mere

Svinninge Modeljernbaneklub

Svinninge Modeljernbaneklub Svinninge Modeljernbaneklub Formand/daglig leder Referant Referat fra Allan Risgård Jensen Svend Windeleff ordinær generalforsamling 21 43 56 03 Dato: 20/2-2014 Referat fra Ordinær generalforsamling onsdag

Læs mere

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening

Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening Vedtægter for Hovedstadens Lan Party Forening 1 NAVN OG STATUS Stk. 1. Foreningens navn er Hovedstadens Lan Party Forening. Stk. 2. Foreningens hjemsted er Hillerød kommune. 2 FORMÅL Foreningens formål

Læs mere

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016

Udkast til standardvedtægt for foreninger under Fonden Danske Veteranhjem af 2016 1 til 12 er enslydende for alle veteranhjem under Fonden Danske Veteranhjem (FDV) og kan ikke ændres ved lokale generalforsamlinger, da de fastlægger de fælles retningslinjer som FDV har fastsat. De lokale

Læs mere

» Intro « » Du er kasserer «

» Intro « » Du er kasserer « KASSERER GUIDE » Intro Du er kasserer «Tusind tak fordi du har sagt ja til at være kasserer i LMU! Der er mange vigtige opgaver i LMU, og meget ofte skal der bruges penge til at gennemføre dem. Derfor

Læs mere

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a.

Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Vedtægter for foreningen Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. Foreningens navn og hjemsted; Foreningens navn er Byg & Bo i Gyrstinge & Ørslevvester f.m.b.a. 1 2 Foreningens hjemsted er Gyrstinge

Læs mere

Vedtægt for Dansk Formands Forening

Vedtægt for Dansk Formands Forening Den 26. november 2016 Vedtægt for Dansk Formands Forening Kapitel I Navn og hjemsted 1. Navn Foreningens navn er Dansk Formands Forening. 2. Hjemsted Foreningen har hjemsted i København. Kapitel II Formål

Læs mere

Ordinært afdelingsmøde

Ordinært afdelingsmøde Ordinært afdelingsmøde Praksis gode ideer - eksempler På det årlige ordinære afdelingsmøde (beboermøde) vedtager beboerne budgettet og dermed huslejen for det kommende år. Gennemførelse af afdelingens

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk

Vedtægter for DanskOase et fornyelses- og menighedsnetværk et fornyelses- og menighedsnetværk 1 Navn Oase-bevægelsen i Danmark er stiftet den 25. august 1989 i Århus. Efter fusion med Dansk Oases Menighedsnetværk er navnet på bevægelsen fra 4. januar 2002 "Dansk

Læs mere

Vedtægter for Nye Borgerlige

Vedtægter for Nye Borgerlige Vedtægter for Nye Borgerlige Navn og hjemsted 1. Partiets navn er Nye Borgerlige. Partiet har hjemsted i Hørsholm Kommune. Formål 2. Nye Borgerliges formål er at organisere alle vælgere, som støtter partiets

Læs mere

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole

Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl på Tommerup Efterskole Bestyrelsesmøde i Tommerup Høj- og Efterskoles elevforening torsdag den 30. januar 2014 kl. 17.15 på Tommerup Efterskole Tilstedeværende: Trine, Henning, Karsten, Jakob (med undtagelse af punkterne 1,

Læs mere

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND

VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND VEDTÆGTER for GA ØSTJYLLAND I FORENINGENS NAVN OG FORMÅL 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er GA Østjylland. 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Landsbyklyngen VestRum

Landsbyklyngen VestRum Landsbyklyngen VestRum er et samarbejde mellem Tim, Hover, Torsted, Hee, No, Stadil og Vedersø Forslag til vedtægter for styregruppen VestRum 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Foreningens navn er: Styregruppen

Læs mere

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark

VEDTÆGTER. for. Grakom ØSTdanmark VEDTÆGTER for Grakom ØSTdanmark I Foreningens navn og formål 1 Foreningens navn Stk. 1. Foreningens navn er Grakom ØSTdanmark 2 Foreningens formål Stk. 1. Foreningens formål er gennem organisatorisk fællesskab

Læs mere

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap

Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap Vedtægter for Sammenslutningen af Unge Med Handicap 1. NAVN Stk. 1 Organisationens navn er: Sammenslutningen af Unge Med Handicap. Stk. 2 Foreningens bopæl er adressen på Sammenslutningen af Unge med Handicaps

Læs mere

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub

Vedtægter for Ringsted Kommunes Personaleklub Vedtægter for s Personaleklub Formål Foreningens formål er at bidrage til sammenhold mellem medarbejdere i samt at forbedre medarbejdernes fysiske velvære ved at understøtte: 1. Formål Foreningens formål

Læs mere

Vedtægter for Langgarverne

Vedtægter for Langgarverne Vedtægter for Langgarverne 1 Navn. Foreningens navn er Langgarverne. Foreningens hjemsted er Hillerød Kommune. 2 Formål. Langgarvernes formål er at dyrke atletik, motionsløb og triathlon. Foreningen har

Læs mere

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD)

Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Foreningen af Vandværker i Danmark Vedtægter for Foreningen af Vandværker i Danmark (FVD) Solrød Center 20C, 2680 Solrød Strand Tlf.: 56 14 42 42 fvd@fvd.dk - www.fvd.dk CVR: 9513 9655 1 NAVN Foreningen

Læs mere

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening

Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening Vedtægter for Roskilde Universitets Alumneforening DATO/REFERENCE 28. september 2012 JOURNALNUMMER Foreningens navn og hjemsted. 1. Foreningens navn er Roskilde Universitets Alumneforening The Alumni Society

Læs mere

Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012

Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012 Vedtægter for forbundet Sozialdienst Nordschleswig 2012 1 Navn og hjemsted 1. Forbundet hedder Sozialdienst Nordschleswig og er tilknyttet Bund Deutscher Nordschleswiger (BDN). 2. Foreningens adresser

Læs mere

Vedtægter for Stae Borgerforening.

Vedtægter for Stae Borgerforening. Vedtægter for Stae Borgerforening. 1 Formål Stk. 1 Foreningens navn er Stae Borgerforening Stk. 2 Foreningens formål er at fremme alt, hvad der tjener byens og dermed borgernes tarv. Stk. 3 Foreningens

Læs mere

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt.

Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand. Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. Forslag til vedtægtsændringer. Vedtægter for Personaleforeningen i Alm. Brand Første forslag er, at ændre DFL til Forsikringsforbundet i de paragraffer, hvor det er nævnt. 1 Foreningens navn er Personaleforeningen

Læs mere

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING

REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING J.nr. 955-0489 UT/JM REFERAT af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Lyngby Boldklubs Oldboys Afdeling lørdag d. 31. marts 2012. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Formandens beretning om det forgangne

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale. Stk. 2

Læs mere

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj

VEDTÆGTER. For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj VEDTÆGTER For Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens navn og hjemsted: 1. Foreningens navn er Støtteforeningen landsbyliv i Hjortshøj Foreningens hjemsted er Århus kommune Foreningens formål:

Læs mere

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse.

Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til enhver tid siddende formand har sin folkeregisteradresse. Vedtægter for foreningen Danske Naturister 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Naturister i daglig tale forkortet til DN. Foreningen er hjemmehørende i den kommune her i landet, hvor den til

Læs mere

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011

Informationsmøde. AGU og AB. Vedrørende planerne for sammenlægning af. Den 20 januar 2011 Informationsmøde Vedrørende planerne for sammenlægning af AGU og AB Den 20 januar 2011 Agenda for mødet Velkomst Præsentation af dirigent Præsentation af sammenlægningsplanerne Spørgsmål til planerne Kaffe/te/øl/vand

Læs mere

Vedtægter for Studenterhus Odense

Vedtægter for Studenterhus Odense Vedtægter for Studenterhus Odense Dato for ikrafttræden: 13. juni 2013 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Studenterhus Odense og har hjemsted i Odense Kommune. I daglig tale også kaldet Studenterhus

Læs mere

Vedtægter for Dansklærerforeningen

Vedtægter for Dansklærerforeningen Vedtægter for Dansklærerforeningen I. Navn og formål 1 Dansklærerforeningens navn er Dansklærerforeningen. 2.1 Dansklærerforeningens formål er at tjene og udvikle faget dansk alle steder hvor danskundervisning

Læs mere

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00

NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 NORDHAVNSGÅRDEN Beboerlokalet, Herninggade 2 Onsdag den 22. september 2010 kl. 19:00 Kære beboere Det er snart tid til at holde afdelingsmøde. Her i brevet får du nogle praktiske bemærkninger om mødet.

Læs mere

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København.

1 stk. 1 Foreningens navn er pr. 1/ Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København, i daglig tale UNF København. Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, København Senest opdateret 10. marts 2018 Kapitel 1: Generelt Side 1 af 10 1 Foreningens navn er pr. 1/3 2003, København, i daglig tale UNF København.

Læs mere

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter

Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter 1. Navn og hjemsted: Vedtægter for Rødovre Frivilligcenter Stk. 1: Foreningen Rødovre Frivilligcenter er stiftet 24. maj 2007. Foreningens hjemsted er Rødovre Kommune. 2. Formål: Formålet med foreningen

Læs mere

Vedtægter for FrikirkeNet

Vedtægter for FrikirkeNet Vedtægter for FrikirkeNet PRÆAMBEL FrikirkeNet er et samarbejde, der består af de til enhver tid tilsluttede enkeltstående kirker, institutioner og tjenesteorganisationer i Danmark. FrikirkeNet er et netværkssamarbejde

Læs mere

VEDTÆGTER GREEN NETWORK

VEDTÆGTER GREEN NETWORK VEDTÆGTER GREEN NETWORK I. NAVN, HJEMSTED og FORMÅL 1. Navn Foreningens navn er "Green Network". 2. Hjemsted Green Networks hjemsted er Lysholt Allé 10, 7100 Vejle. 3. Formål Green Networks formål er at

Læs mere

LMBU Landsbestyrelse 22.-23. februar 2014 referat

LMBU Landsbestyrelse 22.-23. februar 2014 referat Sted: Ølgod Missionshus, Østerbro 20, 6870 Ølgod Tidspunkt: lørdag kl. 17:30 til søndag kl. 12:00 Mødeleder: Thomas Referent: Lars Bilag til dagsorden: Ligger på LMBU s Intranet Mødeplan: Prioritere dagsordenspunkterne

Læs mere

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg

Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Vedtægter For Indre Missions Unge I Viborg Indholdsfortegnelse 1 Navn...2 2 Formål...2 3 Tilhørsforhold...2 4 Aktiviteter...2 5 Bidragyderkreds...2 6 Generalforsamling...2 7 Ekstraordinær generalforsamling...3

Læs mere

Sådan fungerer afdelingsmødet

Sådan fungerer afdelingsmødet Kære afdelingsbestyrelse DUAB-retningslinie nr. 12 til afdelingsbestyrelserne: Sådan fungerer afdelingsmødet Hellerup 20.05.2008 DUAB s organisationsbestyrelse har besluttet disse retningslinier, som har

Læs mere

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen

Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Referat til bestyrelsesmøde i Religionslærerforeningen Fredag d. 17. Januar 2014 0. Til stede: Signe Elise Bro, Gunnar Lundsgaard, Peter Jensen, Kirsten Falkesgaard Slot og Sine Camilla Jensen. Afbud:

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Vedtægter LandboUngdom. Vedtaget 28. marts 2015

Vedtægter LandboUngdom. Vedtaget 28. marts 2015 Vedtægter LandboUngdom Vedtaget 28. marts 2015 LandboUngdoms landsledelse, valgt på Årsmøde 28. marts 2015 1 Navn og hjemsted Foreningens navn er Landsorganisationen LandboUngdom og har hjemsted på adressen

Læs mere

Vedtægter for foreningen Alea

Vedtægter for foreningen Alea 1 - Navn og hjemsted Stk. 1 - Foreningens navn er Alea. Stk. 2 - Foreningen er hjemmehørende i Århus kommune. 2 - Foreningens formål Stk. 1 - Foreningen arbejder kulturelt og socialt for at udbrede kendskabet

Læs mere

Vedtægter for foreningen Permakultur Danmark

Vedtægter for foreningen Permakultur Danmark Vedtægter for foreningen Permakultur Danmark Vedtaget på generalforsamling, d. 4. marts 2017 1: Navn og hjemsted. Foreningens navn er Permakultur Danmark. Foreningens hjemsted er kassererens adresse. 2:

Læs mere

LMBU. Hvordan man kan oprette sin klub som en lokalforening i LMBU. Foreningsguide for LMBU 1

LMBU. Hvordan man kan oprette sin klub som en lokalforening i LMBU. Foreningsguide for LMBU 1 Foreningsguide for LMBU Hvordan man kan oprette sin klub som en lokalforening i LMBU Foreningsguide for LMBU 1 2 Foreningsguide for LMBU DET ER IKKE Særlig SVÆRT Generalforsamlinger, foreninger, kontingent,

Læs mere

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid.

Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. Love for Vendsyssel Husflidsforening. I daglig tale: Vendsyssel Husflid. 1 Navn og hjemsted. Foreningens navn er Vendsyssel Husflidsforening med hjemsted i Hjørring, Brønderslev og Jammerbugt Kommuner.

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne

Vinterbade klubben Nødebo Vikingerne Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningen, der har hjemsted i Nødebo i Hillerød Kommune, er stiftet den 14. oktober 2010. 2. Formål Foreningens formål er at varetage og fremme interessen for vinterbadning

Læs mere

Vedtægter for foreningen Sex & Samfund

Vedtægter for foreningen Sex & Samfund Vedtægter for foreningen Sex & Samfund Vedtaget på Sex & Samfunds generalforsamlingen den 30. april 2015 1 Grundlag og navn Foreningens navn er Sex & Samfund (herefter Sex & Samfund). Foreningen er stiftet

Læs mere

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group

Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE. D K G Danish Quality Assurance Group Vedtægter af 10 marts 2015 DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE D K G Danish Quality Assurance Group 1 NAVN Gruppens navn er "DANSK KVALITETSSIKRINGSGRUPPE". Navnet forkortes DKG. Gruppen er stiftet 09. oktober

Læs mere

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg

Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Logo Kontingent Valg Yngre Retsmedicinere Indkaldelse til generalforsamling Du indkaldes hermed til Yngre retsmedicineres første ordinære generalforsamling den 4. november 2010 klokken 17-19 på Radisson Blue H.C. Andersen

Læs mere

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund.

FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: FreelanceGruppen er en specialgruppe under Dansk Journalistforbund. FreelanceGruppens generalforsamling Punkt 5a FreelanceGruppens bestyrelse foreslår følgende ændringer i vedtægterne: senest ændret 6. marts 2010 / 2014. 1 Formål FreelanceGruppen er en specialgruppe under

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011

Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Referat af ordinær generalforsamling i PLØKS, Skovlunde klatreklub 6. februar 2011 Dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent 2. Formandens beretning 3. Forslag til vedtægtsændring 4. Forslag fra bestyrelsen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION EVENTYRHUSET

VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION EVENTYRHUSET VEDTÆGTER FOR DEN PRIVATE DAGINSTITUTION EVENTYRHUSET 1 Navn og hjemsted Stk. 1. Den selvejende institutions navn er Eventyrhuset, der drives som privat daginstitution. Stk. 2. Eventyrhuset er beliggende

Læs mere

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga

Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga Vedtægter for Dansk Australsk Fodbold Liga per 21. november 2015 1 NAVN, HJEMSTED OG MEDLEMSKAB AF ORGANISATIONER Stk. 1. Ligaens navn er Dansk Australsk Fodbold Liga (i det følgende benævnt DAFL eller

Læs mere

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd

Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd Haderslev Ungdomsråd Haderslev Kommune Haderslev Ungdomsråd 6100 Haderslev haderslevungdomsraad.dk ungdomsraad@haderslev.dk Forretningsorden for Haderslev Ungdomsråd 1 Organisering af arbejdet i Ungdomsrådet

Læs mere

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014

Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 Referat fra Generalforsamling i Foreningsbutikken torsdag den 27 marts 2014 1. Valg af dirigent og referent 2. Fremlæggelse af medlemsopgørelse og registrering af fremmødte medlemmer 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for OK-Odense

Vedtægter for OK-Odense Vedtægter for OK-Odense 1. Hjemsted. Omsorgsklubben OK-Odense er en selvejende institution med hjemsted i Odense kommune. 2. Formål. OK-Odense har på et upolitisk grundlag og inden for den sociale lovsgivnings

Læs mere

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997

VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR. Stiftet 1997 1 Navn, hjemsted og formål 1.1. Den selvejende institutions navn er Orøkontor. VEDTÆGTER FOR DEN SELVEJENDE INSTITUTION ORØKONTOR Stiftet 1997 1.2. Orøkontors hjemsted er Orø, Holbæk Kommune. 1.3. Den

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019

Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 Referat fra ordinær generalforsamling i Fredericia Tegnsprogsforening Lørdag d. 16. marts 2019 1. Valg af: a. Dirigent Thomas Knapp blev valgt. b. Referent Tine Lind blev valgt. c. Bisidder Arne Christensen

Læs mere

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S

Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S 1 Referat For bestyrelsesmøde i Hjørring Vandselskab A/S Mødedato: d. 09-05-2017 Mødetid: 09:00 12:00 Mødested: Åstrupvej 9, Afbud: Fraværende: Referent: Ole Madsen Punkt 1. Godkendelse af årsrapport 2016

Læs mere

Vedtægter for Plejefamiliernes Lokalforening Nuuk (PLF Nuuk) Vedtæger

Vedtægter for Plejefamiliernes Lokalforening Nuuk (PLF Nuuk) Vedtæger Vedtægter for Plejefamiliernes Lokalforening Nuuk (PLF Nuuk) 1 / 26 1. Navn Foreningens navn er Plejefamiliernes Lokalforening Nuuk. Foreningen er hjemhørende i Nuuk kommune, Grønland. 2. Formål og opgaver

Læs mere

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby

Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Vedtægter for Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby Kapitel 1: Generelt 1 Stk. 1 Foreningens navn er pr. 09/10 2015 Ungdommens Naturvidenskabelige Forening, Lyngby, i daglig tale. Stk. 2 Foreningen

Læs mere

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden

Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Bilag 1 til retningslinje nr. 2: Eksempel på en forretningsorden Forretningsorden for bestyrelsen i (AFDELINGENS NAVN) Indledning Denne forretningsorden fastlægger reglerne for arbejdet i bestyrelsen som

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

d. Oprette en barmhjertighedstjeneste for incestofre/seksuelt misbrugte samt de pågældende personers partnere og familier både i og uden for kirken.

d. Oprette en barmhjertighedstjeneste for incestofre/seksuelt misbrugte samt de pågældende personers partnere og familier både i og uden for kirken. Vedtægter for landsorganisationen KRIS 1 Navn og hjemsted 1. Landsorganisationens navn er Kristen Rådgivning for Incestofre og Seksuelt misbrugte, forkortet og i det følgende benævnt KRIS. 2. KRIS er landsdækkende

Læs mere

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening

Vedtægter for Sønderborg Contradance forening Vedtægter for Sønderborg Contradance forening 1. Navn og tilhørsforhold Foreningens navn er: Sønderborg Contradance Foreningens hjemsted er Sønderborg Kommune Foreningen Sønderborg Contradance er stiftet

Læs mere

VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART"

VEDTÆGTER for HJARNØ FÆRGEFART Vedtægterne er gældende fra 1. januar 2018. VEDTÆGTER for "HJARNØ FÆRGEFART" 1 "Hjarnø Færgefart" er en selvejende institution, d e r er oprettet m e d d e t formål at varetage søtransporten mellem Hjarnø

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter

Vedtægter for Foreningen Styregruppens Støtter $1 Foreningens navn: Foreningens navn er Styregruppens Støtter (SGS) $2 Formål og pligter: Foreningens formål er at bistå Styregruppen, der arbejder for en sydlig linjeføring af en kommende Rute A26, som

Læs mere

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn.

Dagtilbuddet er et led i kommunens samlede generelle og forebyggende tilbud til børn. Vedtægter for den selvejende institution BØRNEHUSET NOVRUPVEJ 1. Navn og hjemsted Stk. 1. Institutionens navn er Børnehuset Novrupvej. Stk. 2. Institutionens hjemsted er Esbjerg Kommune. Stk. 3. Institutionen

Læs mere

Vedtægter for Danske Mediestuderende

Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtægter for Danske Mediestuderende Vedtaget på seminaret d. 5.-6. november 2016. 1 Formål Stk. 1: Navn Foreningens navn er Danske Mediestuderende. Stk. 2: Formål Foreningen er en samarbejdsforening for

Læs mere

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune.

Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. Vedtægter for Hørsholm Rungsted løbeklub 1 Navn og hjemsted Foreningen Hørsholm Rungsted løbeklub er stiftet den 21. september 2011 og har hjemsted i Hørsholm kommune. 2 Formål Hørsholm Rungsted løbeklub

Læs mere