Foreløbig evaluering af Ungemesse i Prøvehallen den 15. og 16. juni 2010

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Foreløbig evaluering af Ungemesse i Prøvehallen den 15. og 16. juni 2010"

Transkript

1 Foreløbig evaluering af Ungemesse i Prøvehallen den 15. og 16. juni 2010 NB. Evalueringen må betragtes som foreløbig, idet alle udstillere og skolevejledere endnu ikke har svaret tilbage på spørgsmål vedr. messen. Evalueringen vil derfor blive opdateret løbende. Formål Formålet med projektet er at præsentere skoletilbud, støtte-og hjælpetilbud, vejledningstilbud, fritidstilbud, fritidsjob og uddannelsestilbud for alle klasser på Vesterbro/Kgs. Enghave og i Valby. Det er projektgruppens overbevisning, at vi ved at afholde messen i de unges lokalområde og ved at lade de lokale unge og andre aktører tage del i udformningen af messen, vil motivere og inspirere teenagere til at tænke på deres fremtidsmuligheder og til at tage en positiv og aktiv rolle i deres lokalsamfund. Projektet er blevet afholdt i Prøvehallen tirsdag den 15. og onsdag den 16. juni 2010 fra kl til begge dage og alt peger på et vellykket arrangement. Der var i alt 32 deltagende udstillere (bilag 1) fordelt på 25 standpladser inklusiv Porcelænstorvet. I samarbejde med vejlederne fra UU-København blev 17 skoler (bilag 2) kontaktet. Formidling. Ved hjælp af projektets database, som omfatter 169 kontakter blandt de lokale myndigheder, foreninger, skoler osv., kunne vi løbende informere og opdatere om projektets udvikling via . Desuden har vi gjort brug af hjemmesiden: Alle medlemmer af styregruppen var samtidig opfordret til at informere deres respektive netværk om projektet. Trykte plakater blev uddelt til alle skoler, klubber, institutioner, osv. i uge Plakaten kan ses på: Messeprogrammet blev sendt til alle i projektets database i uge 26 via . Programmet kan ses på: Billeder fra messen kan ses på: Desuden var der artikler i flg. lokalaviser: Valby Bladet, uge 23, , side 6, Prøvehallen inviterer til Ungemesse. Lokalavisen 2500 Valby 2450 Sydhavnen, 9. juni 2010, side 26, Ungemesse i Prøvehallen. Evaluering. Evaluering forholder sig til to emner: besøgstal og udstillernes tilfredshed. Der kommenteres også på projektets administration, herunder finansiering. Besøgstal - hvem deltog i projektet og hvor mange? For at evaluere bl.a. besøgstal, blev der lavet et spørgeskema. Dagen efter messen blev skemaet sendt som til alle udstillere, der deltog i messen (bilag 1). Kære (udstillers navn) Med henblik på at indarbejde jeres erfaringer, vil jeg bede jer svare på nedenstående spørgsmål med et ja eller nej. Andre kommentarer, forslag, kritik, ris, ros osv. er meget velkomme. Spørgsmål: 1) Var I tilfredse med messen generelt? 2) Kunne I tænke jer at deltage i en anden Ungemesse? 3) Var I tilfredse med antallet af besøgende? 4) Var de fysiske forhold som standplads, rengøring, toiletter osv. i orden? 5) Mødte I en udstiller, som I ikke vidste eksisterede i forvejen? 6) Mødte I nye potentielle samarbejdspartnere?

2 Udover de førnævnte udstillere var der også de klasses elever fra de skoler, som er nævnt i bilag 2. Dagen efter messen blev der sendt mails til alle skolevejledere på Vesterbro/Kgs. Enghave og i Valby, hvori der blev spurgt til hvorvidt og hvor mange klasser fra deres respektive skoler, der besøgte messen. Kære (vejleders navn) En stor tak til UU-København samt alle skolevejledere for jeres hjælp med formidling af Ungemesse over for 7. til 10. klasser. Med henblik på at evaluere skoleklassernes deltagelse i messen, vil jeg gerne spørge om der var nogen klasser fra (skolens navn), som besøgte messen. På forhånd tak. I skrivende stund er der kommet svar fra 17 udstillere og 5 vejledere (som repræsenterer 8 skoler). Foreløbige resultater fra udstillere kan ses nedenfor. Foreløbige resultater fra vejledere viser, at der var besøgende fra 5 ud af de 8 skoler, der har svaret tilbage (Lykkebo Skole, Valby Skole, Tove Ditlevsens Skole, Vigerslev Allés Skole og Ålholm Skole). Baseret på de foreløbige resultater skønnes der, at 250 besøgte messen den første dag (15. juni) og 550 den anden dag (16. juni) altså i alt 800 besøgende. Udstillernes tilfredshed Udstillerne er med til at give indhold, kvalitet og værdi til messen. Udstillernes tilfredshed er derfor et enormt vigtigt element i projektets succeskriterie. Af de 18 der har svaret tilbage på spørgsmål vedr. messen (se bilag 3), har svarene været følgende: 100 % var tilfredse med messen. 100 % kunne godt tænke sig at deltage i endnu en messe. 78 % var tilfredse med antallet af besøgende. 95 % var tilfredse med de fysiske forhold. 67 % mødte en udstiller, som de ikke vidste eksisterede i forvejen. 89 % mødte nye potentielle samarbejdspartnere. Administration Samarbejde Udover de førnævnte udstillere og skoler har samarbejdet også omfattet projektets styregruppe samt finansieringspartnere. Styregruppen for Ungemesse 2010, som har ansvaret for den overordnede planlægning, mål og rammestyring, består af: Søren Lærkner (UU-København) Tlf.: Mail: sl@buf.kk.dk Leif Norlyk (Prøvehallen) - Tlf.: Mail: norlyk@kff.kk.dk Bill McGrath (Projektkoordinator) Telefon: bill@ungemesse.dk Ungemesse har fået finansiering fra: UU-København, Valby Lokaludvalg, Vi Kbh'r pulje, Helhedsplanen Os på Sjælør og Helhedplanen Akacieparken på Vej Samarbejdet med Prøvehallen var fremragende. Hallens personale er venligt, hjælpsomme og engagerede.

3 Finansiering af projektet Finansiering af projektet foregår via bidrag fra medlemmer af styregruppen samt ansøgninger til forskellige fonde og puljer. Pga. afslag og nedsættelse af beløbene på ansøgninger af fondsmidler, var det nødvendigt at reducere projektets oprindelige budget på kr. til under kr. Hvis ikke projektet havde fået hjælp fra sine samarbejdspartnere, ville indtægten til projektet have været under kr. og dermed havde det været nødvendigt at aflyse messen. Hjælp fra samarbejdspartnere: Udgifterne til layout og grafik blev dækket af Produktionsskolen K-U-B-A. Udgifterne til halleje blev dækket af Prøvehallen. Udgifterne til lydanlæg blev dækket af StreetMekka. Udgifterne til morgenkaffe til udstillerne blev dækket af Områdefornyelsen i Gl. Valby. Udgifterne til tryksager blev dækket af UU-København. Regnskabet for projektet fås på anmodning. Forankring Projektet er afhængigt af sine samarbejdspartnere. Så længe de synes, at projektet er relevant og vigtigt for de unge, så er det bæredygtigt. Der er allerede tale om at afholde endnu en messe i Prøvehallen i Det køres videre af projektkoordinatoren, især i samarbejde med UU-København og Prøvehallen samt de mange tilfredse udstillere, der har udtrykt ønsker om at deltage igen til næste år. Konklusioner - Hvad skal gøres anderledes en anden gang? Hvis datoen for messen ændres til at tage hensyn til især 9. og 10. klasserne, vil projektet sandsynligvis opnå eller ligefrem overstige sin målsætning vedr. besøgstal. Man kunne fx arrangere messen de sidste to uger i maj Tidsrummet var ikke ok i forhold til skoleårets afslutning! Palle Nielsen, Vejleder Stedet for messen var perfekt. Tidspunktet var det dårligst tænkelige, hvis målgruppen også var 9. og 10. klasse. Lone Mølholm, Vejleder Løbende opdateringer af indkomne svar på det udsendte spørgeskema vil vise, om projektet har opnået sine to succeskriterier med hensyn til besøgstal samt udstillernes tilfredshed. Projektet har også skabt et stort og engageret netværk af udstillere. Ungemesse er et koncept, som er effektivt, uformelt og billigt. Lidt at tænke over Det var ret demotiverende at se, hvordan flertallet af de andre deltagere helt tydeligt kom med standardløsninger og stande, der ikke kan kaldes interaktive. Det var for uambitiøst, og her ville det være godt med en mere klar afsender. At arrangøren simpelthen stiller krav for, hvad man må deltage med og tænker i et samlet koncept. Det er ikke nok med henstillinger om at gøre standene aktivitetsprægede på en meningsfyldt måde, for de fleste udstillere følger dem tydeligvis ikke. Maria - Yngresagen William Patrick (Bill) McGrath - Projektkoordinator Hjemmeside: bill@ungemesse.dk Telefon:

4 Bilag 1: Udstillerne: 32 i alt Samtalegrupper KBH og FRB TEC- Teknisk Erhvervsskole Center HK Ungdom Hovedstaden SKAT København Københavns Madhus Københavns Erhvervscenter Jobcenter Københavns Fritidsjobindsatsen KAB (fritidsjobkonsulenterne) Valby Bibliotek Vigerslev Bibliotek Vesterbro Bibliotek Sydhavn Bibliotek Projekt Fra Sport til Job Hot Spot Valby UU-København - Projekt Smart Stars - RISEcph Den Økologiske Produktionsskole Produktionsskolen K-U-B-A Produktionsskolen AFUK Produktionsskolen på Høffdingsvej CPH West Ishøj EUD, Merkantil og Teknisk Værestedet Fiskens FritidsjobFormidlingen Sydhavnens Ungeråd Ungdommens Naturvidenskabelige Forening Roskilde Slagteriskole Yngresagen VI KBH'R' - Bland Dig I Byen Københavns Universitets Skoletjenesten StreetMekka Københavns Politi Helhedsplanen Os på Sjælør Bilag 2: Skolerne: 17 i alt Bavnehøj Skole Byens Skole Copenhagen Euroschool Ellebjerg Skole Engskolen Freinetskolen Hanssteds skole Hayskolen Kirsebærhavens Skole Lykkebo Skole Oehlenschlægersgades skole Salix Skole Tove Ditlevsens Skole Valby Skole Vesterbro Ny Skole Vigerslev Allés Skole Ålholm Skole

5 Bilag 3 Spørgsmål: 1) Var I tilfredse med messen generelt? 2) Kunne I tænke jer at deltage i en anden Ungemesse? 3) Var I tilfredse med antallet af besøgende? 4) Var de fysiske forhold som standplads, rengøring, toiletter osv. i orden? 5) Mødte I en udstiller, som I ikke vidste eksisterede i forvejen? 6) Mødte I nye potentielle samarbejdspartnere? Udstillernes navn svar på nr VI KBH'R' - Bland Dig I Byen ja ja ja ja ja ja Teknisk Erhvervsskole Center (TEC) ja ja ja ja nej nej Projekt Fra Sport til Job ja ja ja ja ja ja HK Ungdom ja ja note 1 ja ja ja Jobcenter København ja ja ja note 2 nej ja Hot Spot Valby ja ja ja ja ja ja Københavns Universitet skoletjenesten CPH West Ishøj ja ja ja ja nej ja Fiskens FritidsjobFormidlingen ja ja ja ja ja ja Produktionsskolerne ja ja nej ja ja ja Københavns Madhus Bibliotekerne ja ja ja ja ja ja Politiet - Den Kriminalpræventive Afd. ja ja nej ja ja nej UU-København KAB fritidsjobkonsulenterne ja ja ja ja ja ja Sydhavnens Ungeråd ja ja ja ja ja ja RISEcph Samtalegrupper KBH og FRB ja ja ja ja ja ja Roskilde Slagteriskole SKAT ja ja ja ja ja ja Ungdommens Naturvidenskabelige Foren. Yngresagen ja ja note 3 ja nej nej Københavns Erhvervscenter ja ja ja ja nej ja StreetMekka Helhedsplanen Os på Sjælør ja ja ja ja nej ja Antal der har svaret antal ja / i procent antal nej / i procent 1) Tirsdag var lidt dødt, mens onsdag var ok. Der måtte gerne være lidt flere, men så igen var det jo også første gang i Valby. HK Ungdom 2) Selve hallen var ikke så god som fx Nørrebrohallen, da den er i for mange forskellige afsnit og mangler et centrum. Der var simpelthen for stille, og ærgerligt at al opvisning og musik var flyttet udendørs. Jobcenter København 3) Både og. Der kunne have været flere besøgende. På den anden side gjorde det relativt lille antal, at der var mere tid til at tale med dem, som var der. Og det var helt klart positivt for os. Yngresagen

Projektbeskrivelse for Ungemesse 2011 i Korsgadehallen

Projektbeskrivelse for Ungemesse 2011 i Korsgadehallen Projektbeskrivelse for Ungemesse 2011 i Korsgadehallen Projektets Titel Projektets titel er Ungemesse 2011 Resumé af projektet Ungemesse er en to dages messe i Korsgadehallen for 7. 10. klasserne i København

Læs mere

Evaluering af Ungemesse Amager den 8. og 9. oktober 2008 i Prismen.

Evaluering af Ungemesse Amager den 8. og 9. oktober 2008 i Prismen. Evaluering af Ungemesse Amager den 8. og 9. oktober 2008 i Prismen. Indledning 43 organisationer deltog i messen, heraf var 20 udstillere med standplads. Resten bidrog med deltagelse i styregruppen, med

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Målgruppen Målgruppen er alle årige ( klasse) på Nørrebro og i Nord-Vest.

Målgruppen Målgruppen er alle årige ( klasse) på Nørrebro og i Nord-Vest. Projektets Titel Projektets titel er Ungemesse 2009 i Nørrebrohallen Tidsplanen Tidsplanen for projektet, dvs. forberedelsen, afholdelsen og evalueringen af messen, er 6 måneder (juni til november 2009).

Læs mere

Evaluering af Ungemesse i Nørrebrohallen, oktober 2009

Evaluering af Ungemesse i Nørrebrohallen, oktober 2009 Evaluering af Ungemesse i Nørrebrohallen, oktober 2009 Formål Formålet med projektet er at præsentere skoletilbud, støtte-og hjælpetilbud, vejledningstilbud, fritidstilbud, fritidsjob og uddannelsestilbud

Læs mere

Uddannelsesparathedsvurdering for 8. klasse for skoleåret

Uddannelsesparathedsvurdering for 8. klasse for skoleåret KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Fagligt Center NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Uddannelsesparathedsvurdering for 8. klasse for skoleåret 2015-16 Fakta vedr. uddannelsesparathedsvurderingen

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget.

Denne evaluering tager ikke stilling til i hvilken udstrækning de enkelte aftaler, som blev indgået på FrivilligBørsen, er blevet til noget. Formål med evaluering Evalueringens formål er at formidle hovedresultaterne af arrangementet. Derudover bliver erfaringerne fra frivilligteamet også inddraget. Evalueringen sker på baggrund af udsendt

Læs mere

Side 2

Side 2 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT Bilag 1. Kort over skoledistrikter På følgende side findes et detaljeret overblik over skoler og skoledistrikter:

Læs mere

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 %

Hvor stor en procentdel af projektets samlede budget udgør ovenstående beløb? 70 % Journalnummer (udfyldes af Vordingborg Kommune) 1. Projektets titel Erhvervsmesse 2015 i Køng-Lundby 2. Beløb der søges finansieret af LUP-puljen Hvilket beløb søges fra LUP-puljen: ca. 32.000 kr. Hvor

Læs mere

Orientering af BUU udmøntning af resultatløn Sagsnr

Orientering af BUU udmøntning af resultatløn Sagsnr KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Ledelsesinformation og Implementering NOTAT Orientering af BUU udmøntning af resultatløn 2014 Udbetaling af engangsbeløb til skoleledere for 2014 sker

Læs mere

Uddybning af oplysninger i Kvalitetsrapport for folkeskolen 2015

Uddybning af oplysninger i Kvalitetsrapport for folkeskolen 2015 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Uddybning af oplysninger i Kvalitetsrapport for folkeskolen 2015 Børne- og Ungdomsudvalget behandlede

Læs mere

30. august Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Line Pfeiffer Cappelen

30. august Sagsnr Dokumentnr Sagsbehandler Line Pfeiffer Cappelen EAN nummer 5798009374301 KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Fagligt Center NOTAT 30. august 2017 Sagsnr. 2017-0302298 Dokumentnr. 2017-0302298-1 Socioøkonomi (ESCS) fordelt på folke- og

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Evaluering af Integrationsministeriets pulje for uddannelsesguides

Evaluering af Integrationsministeriets pulje for uddannelsesguides Evaluering af Integrationsministeriets pulje for uddannelsesguides Konferencen Mentorer og uddannelse, 29. august 2007 Peter Rosendal Frederiksen 1 LXP Consulting Peter Rosendal Frederiksen Cand.mag. i

Læs mere

Virksomhedskoncept. Virksomhedssamarbejde - erfaringer og anbefalinger

Virksomhedskoncept. Virksomhedssamarbejde - erfaringer og anbefalinger Virksomhedskoncept SAMARBEJDET GIVER DE UNGE BLOD PÅ TANDEN, OG DE FÅR ØJNENE OP FOR, HVAD DET BETYDER AT TAGE KONTAKT, TURDE SØGE INFORMATION, STILLE SPØRGSMÅLSTEGN VED, HVORDAN MAN SELV KAN ÆNDRE NOGET.

Læs mere

Vedr. områdeinddeling 1. september 2015

Vedr. områdeinddeling 1. september 2015 Vedr. områdeinddeling 1. september 2015 Der er til hvert område tilknyttet to til tre bestyrelsesmedlemmer. For de 5 områder er der endvidere angivet, hvem der er Områdetillidsrepræsentant (OTR). Udover

Læs mere

Ansøgning om midler til en særlig indsats omkring Kulbanevej i Valby ( )

Ansøgning om midler til en særlig indsats omkring Kulbanevej i Valby ( ) Ansøgning om midler til en særlig indsats omkring Kulbanevej i Valby (2012-2014) Børne- og Ungdomsudvalget ønsker hermed at ansøge Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen om i alt 600.000 kr. til

Læs mere

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes.

Projektskema. Vanløse Lokaludvalg Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2019 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger før det ordinære møde, hvorpå

Læs mere

Der er benyttet følgende forkortelser for de til områderne tilknyttede bestyrelsesmedlemmer:

Der er benyttet følgende forkortelser for de til områderne tilknyttede bestyrelsesmedlemmer: Til tillidsrepræsentanten / suppleanten 8. maj 2018 TR-udsendelse nr.: 17/18 Vedr.: Områdeinddeling 1. maj 2018 Der er til hvert område tilknyttet to til tre bestyrelsesmedlemmer. For de 5 områder er der

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Den regionale praktikpladsenhed Projektbeskrivelse

Den regionale praktikpladsenhed Projektbeskrivelse Marts 2013 Den regionale praktikpladsenhed Projektbeskrivelse Den regionale praktikpladsenhed Carl Jacobsens vej 25 2500 Valby www.regionh.dk/taenelev Potentiale for flere praktikpladser i hovedstadsregionen

Læs mere

Baggrundsnotat om statistik på høringssvar i forhold til aktører og temaer

Baggrundsnotat om statistik på høringssvar i forhold til aktører og temaer KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Områdesekretariat NOTAT Baggrundsnotat om statistik på høringssvar i forhold til aktører og temaer 1. Temaer i høringssvar Temaer Antal 20-02-2015 Sagsnr.

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Oplysningerne skal sendes pr. mail til senest den 20. april 2012.

Oplysningerne skal sendes pr. mail til senest den 20. april 2012. KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Løn og Personale 15-03-2012 Kære Skoleleder Du skal hvert år udmønte 4.200 kr. (31/3 2000-niveau) svarende til p.t. 5.329,40 kr. i lokal løn pr. fuldtidsansat

Læs mere

Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0

Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0 Ansøgning - Sæt skub i egu 2.0 1. Titel EGU springbrættet til job eller uddannelse. 2. Kommune og Samarbejdspartnere Assens Kommune Willemoesgade 15 5610 Assens Tlf.nr. 64 74 74 74 Email: assens@assens.dk

Læs mere

Evaluering - Studiepraktik 2012

Evaluering - Studiepraktik 2012 Evaluering - Studiepraktik 2012 Hjælp os og de videregående uddannelser med at gøre Studiepraktik bedre. Vi beder dig besvare følgende spørgsmål. Det tager 2-10 min. at svare på spørgsmålene, og din besvarelse

Læs mere

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger?

Besøgstal. Hvordan stemte besøgstallet i forhold til jeres forventninger? Besøgstal Hvor mange vurderer I, besøgte jer på Kulturnatten? 5 90,00 125,00 3 870,00 220,00 1 80,00 3.000,00 80,00 200,00 200,00 300,00 25,00 300,00 40,00 1.000,00 15,00 65,00 100,00 54,00 300,00 90,00

Læs mere

Evaluering af projektet Uddannelsesklar-parat

Evaluering af projektet Uddannelsesklar-parat Evaluering af projektet Uddannelsesklar-parat Projektets målgruppe, metode og formål Formålet med projektet har været at afklare og motivere ikke uddannelsesparate ledige i alderen 18 til 40 år, herunder

Læs mere

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen

Kommissorium. Superkilen. Ligeså mangfoldig som Nørrebro selv www.superkilen.dk. Kilebestyrelsen for Superkilen i Mimersgadekvarteret (1/5) Superkilen Kilebestyrelsen for i Mimersgadekvarteret (1/5) er et kommende offentligt friareal i Mimersgadekvarteret. s fysiske rammer er det offentligt tilgængelige areal mellem Nørrebrogade ved Nørrebrohallen og

Læs mere

- Miniundersøgelse af behovet for et mødested for unge i Ringsted

- Miniundersøgelse af behovet for et mødested for unge i Ringsted Mødested for unge - Miniundersøgelse af behovet for et mødested for unge i Ringsted Baggrund Baggrund for notatet er aftaleparternes hensigtserklæring nr. 14 i Budgetaftalen 2019-2022: Undersøge behov

Læs mere

Vedr.: Områdeinddeling 1. maj 2019

Vedr.: Områdeinddeling 1. maj 2019 Vedr.: Områdeinddeling 1. maj 2019 Der er til hvert område tilknyttet to til tre bestyrelsesmedlemmer. For de 5 områder er der endvidere angivet, hvem der er Områdetillidsrepræsentant (OTR). Udover de

Læs mere

Bilag 1 - Interviewguides

Bilag 1 - Interviewguides Bilag 1 - Interviewguides De unge, UU-vejledere, Virksomhedsleder, lærer og Fritidsjobkonsulent Gitte Interviewguide de unge Hver er de unge alder, fritidsjoberfaringer, skole Betydningen af at have et

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

23-01-2015. Til BUU. Afrapportering af status på ungdomsklubområdet

23-01-2015. Til BUU. Afrapportering af status på ungdomsklubområdet KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Ungdom NOTAT Til BUU 23-01-2015 Afrapportering af status på ungdomsklubområdet Baggrund Forvaltningen fremlægger i dette notat status for udviklingen på

Læs mere

Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne

Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne Evaluering Frivilligmessen den 28. september 2012 i Arden Hallerne I forbindelse med Frivilligmessen den 28. september i Arden Hallerne er der sendt et spørgeskema ud til de deltagende frivillige foreninger.

Læs mere

Resultater. LimeSurvey Hurtige statistikker Spørgeskema 46725 'Evaluering - Studiepraktik 2012' Spørgeskema 46725

Resultater. LimeSurvey Hurtige statistikker Spørgeskema 46725 'Evaluering - Studiepraktik 2012' Spørgeskema 46725 Resultater Spørgeskema 46725 Antal observationer i forespørgslen: Antal observationer i dette spørgeskema: Procent af i det samlede resultat: 6939 6939 100.00% page 1 / 94 page 2 / 94 Nøgletal for 0001

Læs mere

Forslag til fastsættelse af distriktsskolernes kapacitet for skoleåret 2012/2013

Forslag til fastsættelse af distriktsskolernes kapacitet for skoleåret 2012/2013 1. Indre By Den Classenske Legat (1) 17 20 2 2 2 Sølvgades Skole (2) 16 20 2 2 2 Nyboder Skole 32 30 2 2 2 Øster Farimagsgades (3) 20 22 3 3 3 Christianshavns skole 31 32 3 3 3 Ikke placeret spor 1. I

Læs mere

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele

BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele BILAG A: Klubbernes opsøgende arbejde fordelt på bydele I Valby er der ansat en medarbejder, som foretager det opsøgende gadeplansarbejde i bydelen. Det opsøgende arbejde har stået på i et år og er et

Læs mere

Midtvejsopsamling. november 2010. Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats. www.cabiweb.dk. cabi@cabiweb.dk. tlf. 86 12 88 55

Midtvejsopsamling. november 2010. Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats. www.cabiweb.dk. cabi@cabiweb.dk. tlf. 86 12 88 55 Midtvejsopsamling november 2010 Center for Aktiv BeskæftigelsesIndsats. www.cabiweb.dk. cabi@cabiweb.dk. tlf. 86 12 88 55 2 Fra Sport Til Job Fra Sport Til Job er et samarbejde mellem CABI og tre lokale

Læs mere

Projektbeskrivelse projekt: Sundhed for pengene

Projektbeskrivelse projekt: Sundhed for pengene Notat Fællescenter HR og Udvikling Journalnr: 00.16.00-P20-2-14 Ref.: Charlotte Grøn Andersen Dato: 14-11-2014 Projektbeskrivelse projekt: Sundhed for pengene jeres penge, jeres sundhed, jeres beslutninger

Læs mere

Områder og tilknyttede bestyrelsesmedlemmer:

Områder og tilknyttede bestyrelsesmedlemmer: Vedr. områdeinddeling 1. marts 2014 Der er til hvert område tilknyttet to til tre bestyrelsesmedlemmer. Det vil fortsat være muligt at invitere et andet/andre bestyrelsesmedlemmer (herunder formand og

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer.

FRISETEKSTER. Det kan være en god ide, at få jeres navn på standen, så det er lettere for de besøgende at finde jer. KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Sydjylland, Vejle. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse på Ud i Fremtiden i Østjylland,

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 46% 132 Pige 54% 152 Total 100% 284

Er du... Procent Antal Dreng 46% 132 Pige 54% 152 Total 100% 284 1 Er du... Dreng 46% 132 Pige 54% 152 100% 284 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

BILAG 1: KONCEPT FOR FOREBYGGENDE HJEMMEBESØG I HVIDOVRE KOMMUNE

BILAG 1: KONCEPT FOR FOREBYGGENDE HJEMMEBESØG I HVIDOVRE KOMMUNE BILAG 1: KONCEPT FOR FOREBYGGENDE HJEMMEBESØG I HVIDOVRE KOMMUNE Baggrund Lovgivning Den 1. januar 2016 blev loven om forebyggende hjemmebesøg ændret. Det betyder, at kommunalbestyrelsen skal tilbyde et

Læs mere

Nu, nu er den der - hjemmesiden!

Nu, nu er den der - hjemmesiden! Kildeskolenyt! - f jo ONu nd sne: Nu, nu er den der - hjemmesiden! I denne måned får I Kildeskolenyt! på papir igen, så I kan få at vide, at hjemmesiden endelig er åbnet. Adressen er www.kildeskolen.dk

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal

Årstidsfest september 2017 Per Stengade og Freddy Christiansen Mikkel Larsen/Sarah Mughal Projektskema Vanløse Lokaludvalg 2017 Før projektet påbegyndes: Titel: Dato: Ansvarspersoner i lokaludvalget: Ansvarlig i sekretariatet: Formål: * Hvorfor skal lokaludvalget lave projektet? Hvad vil vi

Læs mere

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder

Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Ansøgningsskema for Pulje til Fritidsjobambassadører til unge fra udsatte boligområder Finanslovskonto 17.49.24.20 Projektets navn: Fritidsjob i Skovparken / Munkebo Ansøger Kommune/Region/Organisation:

Læs mere

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating

CSR Speed Dating. Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder. Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating CSR Speed Dating Partnerskaber mellem foreninger og virksomheder Opskrift for CSR-Partnerskaber Speed Dating Hvem er målgruppen? Hvad går metoden ud på? Hvilke forudsætninger beror metoden på? Trin 1 Trin

Læs mere

Kære politikere i Børne- og Ungdomsudvalget

Kære politikere i Børne- og Ungdomsudvalget Fra: Hans Præstbro Sendt: 24. september 2018 15:25 Til: Anna Maria Hede Christensen (Borgerrepræsentationen) ; Gorm Gunnarsen (Borgerrepræsentationen)

Læs mere

Notat til Handicaprådet og BUU vedr. tilgængelighed på skolerne i Københavns Kommune

Notat til Handicaprådet og BUU vedr. tilgængelighed på skolerne i Københavns Kommune KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme og Indkøb NOTAT Til Børne- og Ungdomsforvaltningen Notat til Handicaprådet og BUU vedr. tilgængelighed på skolerne i Københavns Kommune Baggrund

Læs mere

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd.

Bogtrykkergården afd. 108. Bagergården afd. 142. Rådmandsbo 3B. Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. Bogtrykkergården afd. 108 Bagergården afd. 142 Rådmandsbo 3B Allersgade/Dagmarsgade - afd. 147 Her er projektkontoret Runddelen afd. 127 HELHEDSPLAN FOR MIMERSGADEKVARTERET Med Helhedsplanen for Mimersgadekvarteret

Læs mere

Bidrag til elev- og uddannelsesplanen for elever i 8. klasse

Bidrag til elev- og uddannelsesplanen for elever i 8. klasse Bidrag til elev- og uddannelsesplanen for elever i 8. klasse Navn: CPR. nr.: E-mail: Mobilnr.: Klasse: Skole: Klasselærer: Vejleder: Om elev- og uddannelsesplanen Fra 8. klasse indeholder elev- og uddannelsesplanen

Læs mere

Aflæggerbordsnotat: Orientering om antallet af elever uden skoletilbud, der hjemmeundervises, i 12,2 og med bekymrende elevfravær

Aflæggerbordsnotat: Orientering om antallet af elever uden skoletilbud, der hjemmeundervises, i 12,2 og med bekymrende elevfravær KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Center for Policy NOTAT 10. april 2018 Aflæggerbordsnotat: Orientering om antallet af elever uden skoletilbud, der hjemmeundervises, i 12,2 og med bekymrende

Læs mere

Lokaludvalgenes puljer

Lokaludvalgenes puljer Lokaludvalgenes puljer At arbejde med evalueringen På de næste sider skal du evaluere det projekt, som du har fået støtte til. Du vil blive bedt om at vurdere og beskrive, hvordan projektet efter din opfattelse

Læs mere

Årsberetning og regnskab 2007

Årsberetning og regnskab 2007 Årsberetning og regnskab 2007 Foreningen afløste den 1. januar 2007 Kultursamarbejdet i Ringkøbing Amt og har fungeret i 1 år. 1 Kultursamarbejdets vision er at synliggøre Midt- og Vestjylland og dets

Læs mere

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN

Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Projektskema EVENT PÅ MULTIFUNKTIONSPLADSEN Vanløse Lokaludvalg 2018 Før projektet påbegyndes skal nedenstående skema udfyldes. Skemaet udarbejdes i samarbejde med sekretariatet og afleveres senest 2 uger

Læs mere

Er du... Procent Antal Dreng 54% 197 Pige 46% 170 Total 100% 367

Er du... Procent Antal Dreng 54% 197 Pige 46% 170 Total 100% 367 1 Er du... Dreng 54% 197 Pige 46% 170 100% 367 2 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0%

Læs mere

Turismepuljen. Bevilling. 1. Ansøger. 2. Kontaktperson. 3. Projektinfo. 4. Ansøgningsformular. Afgørelse Afslag Tilsagn

Turismepuljen. Bevilling. 1. Ansøger. 2. Kontaktperson. 3. Projektinfo. 4. Ansøgningsformular. Afgørelse Afslag Tilsagn Turismepuljen Ansøgninger til Turismepuljen bliver vurderet og prioriteret ud fra gældende puljekriterier og Kultur, Turisme & Bosætningsudvalgets prioriteringsværktøj. Der opfordres derfor til, at du

Læs mere

Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober Evalueringens fokusområder. Evalueringens konklusioner

Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober Evalueringens fokusområder. Evalueringens konklusioner Evaluering af projekt Fra bænken til banen Oktober 2015 Formålet med denne uvildige evaluering af projekt Fra bænken til banen er at uddrage viden, som projektejer selv samt andre aktører løbende og efterfølgende

Læs mere

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse

Idékatalog til BMX. - Forslag til rekruttering og fastholdelse Idékatalog til BMX - Forslag til rekruttering og fastholdelse 1 Hvad forstås ved frivilligt arbejde? På både Strategiseminaret (september 2012) og Klublederseminaret (november 2012) blev der diskuteret

Læs mere

Vejledning for arrangører af INDENDØRS ARRANGEMENTER Randers Festuge 2019

Vejledning for arrangører af INDENDØRS ARRANGEMENTER Randers Festuge 2019 Vejledning for arrangører af INDENDØRS ARRANGEMENTER Randers Festuge 2019 ü Tjekliste: 1. Kontakt det sted du ønsker at afholde din event og indgå en aftale. 2. Ansøg evt. ved Randers Eventsekretariat

Læs mere

evaluering af 16 åben skole-piloter

evaluering af 16 åben skole-piloter evaluering 16 åben skole-piloter April 2015 indhold Resumé og evalueringens vigtigste konklusioner... 3 Om evalueringen... 4 Forløbene har indfriet forventningerne skolerne er mest tilfredse... 4 Foreningerne

Læs mere

Er der virksomheder i skolens lokalsamfund, som kunne bruge skolen som samarbejdspartner? Hvad kan eleverne på skolen hjælpe andre med?

Er der virksomheder i skolens lokalsamfund, som kunne bruge skolen som samarbejdspartner? Hvad kan eleverne på skolen hjælpe andre med? Nævn 3 anledninger i løbet af skoleåret, hvor eleverne kan være medansvarlige og tage ejerskab. Hvad ville det kræve af lærerne på skolen? Hvad ville være anderledes end i dag? Er der virksomheder i skolens

Læs mere

Notat om økonomiske konsekvenser af lockouten for lærerne i april 2013 for enheder i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Notat om økonomiske konsekvenser af lockouten for lærerne i april 2013 for enheder i Børne- og Ungdomsforvaltningen KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen Budget og Regnskab NOTAT Til Børne- og Ungdomsudvalget Notat om økonomiske konsekvenser af lockouten for lærerne i april 2013 for enheder i Børne- og Ungdomsforvaltningen

Læs mere

UDSTILLER INFORMATION AARHUS

UDSTILLER INFORMATION AARHUS UDSTILLER INFORMATION AARHUS 2015 KÆRE UDSTILLER Vi ser frem til at byde jer velkommen på Ud i Fremtiden i Østjylland, Aarhus. Her følger informations- og bestillingsmateriale i forbindelse med jeres deltagelse

Læs mere

Evaluering Bland dig i byen puljen

Evaluering Bland dig i byen puljen Evaluering Bland dig i byen puljen Information Frist for aflevering af evaluering m.m er 6 uger efter projektets slutdato Sammen med evaluering indsendes kopi af de faktiske afholdte udgifter som ansøger

Læs mere

#JobInfo Criteria=KABside1#

#JobInfo Criteria=KABside1# Ny digital vejledning om boligsociale helhedsplaner KAB har fået bevilget midler af Landsbyggefonden til i samarbejde med BoligsocialNet at udvikle en ny digital vejledning om arbejdet med boligsociale

Læs mere

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012

Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Kommunikationsstrategi og handlingsplan for Frederiksberg Fairtrade By 2012 Som Fairtrade By forpligter Frederiksberg sig til at formidle om Fairtrade internt til kommunens ansatte og eksternt til kommunens

Læs mere

Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd

Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd Fundraising En inspirationsguide til, hvordan du lettets søger midler til dit ungdomsråd Udarbejdet af Guide til fundraising Hvad gør man, hvis man har en god idé, men ingen penge? Det skal denne guide

Læs mere

UDKAST! Evaluering Studiepraktik 2011. Introtekst til survey:

UDKAST! Evaluering Studiepraktik 2011. Introtekst til survey: UDKAST! Evaluering Studiepraktik 2011 Introtekst til survey: Hjælp os og de videregående uddannelser med at gøre Studiepraktik bedre. Vi beder dig besvare følgende spørgsmål, som tager 2-10 min. at besvare.

Læs mere

Evaluering - Studiepraktik 2012

Evaluering - Studiepraktik 2012 Evaluering - Studiepraktik 2012 Hjælp os og de videregående uddannelser med at gøre Studiepraktik bedre. Vi beder dig besvare følgende spørgsmål. Det tager 2-10 min. at svare på spørgsmålene, og din besvarelse

Læs mere

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid

Periode: Side: 1 af 8. Facebook. Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier. Vi investerer i din fremtid Side: 1 af 8 Facebook Evalueringsark til Effektmåling på sociale medier Vi investerer i din fremtid Side: 2 af 8 Facebook formål Dit overordnede formål med at være på Facebook F.eks. Få flere unge til

Læs mere

Ansøgningsskema til Haderslev i Bevægelse

Ansøgningsskema til Haderslev i Bevægelse Nedenstående ansøgningsskema kan udfyldes i samarbejde med projektleder fra Sundhedsservice. Alle felter behøver ikke udfyldes, men des bedre projektet beskrives, des lettere er sagsbehandlingen. Ansøgningen

Læs mere

Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler

Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler Fritid og Kultur Tilskud til Integrationspuljen - Ansøgningsskema til større projekter - Partnerskabsaftaler Projekttype 1. Der søges støtte til (Sæt kryds) Større integrationsprojekter med partnerskaber/samarbejder

Læs mere

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM

ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM ANSØGNING OM TILSKUD TIL UDVIKLINGSPROJEKTER INDEN FOR REGIONAL UDVIKLING OG VÆKSTFORUM Skemaet udfyldes elektronisk og indsendes på mail:tilskud@regionsjaelland.dk Det er vigtigt, at alle felter er besvaret

Læs mere

FrivilligBørs Ikast Brande Evalueringsrapport. Juli 2013 Center for frivilligt socialt arbejde

FrivilligBørs Ikast Brande Evalueringsrapport. Juli 2013 Center for frivilligt socialt arbejde FrivilligBørs Ikast Brande Evalueringsrapport Juli 2013 Center for frivilligt socialt arbejde FrivilligBørs Ikast-Brande Evalueringsrapport Juli 2013 Udarbejdet af Center for frivilligt socialt arbejde

Læs mere

1 Faggruppe? Pædagog 70 Pædagogisk ass./ Pædagogmedhjælp 32 Lærer 191 Sekretær 10 Andre 13

1 Faggruppe? Pædagog 70 Pædagogisk ass./ Pædagogmedhjælp 32 Lærer 191 Sekretær 10 Andre 13 Bilag 1 Evaluering af skolestruktur Ringsted Kommune Kære medarbejdere Dette skoleår har været præget af beslutningen om etablering af ny skolestruktur. Den nye skolestruktur medfører store forandringer

Læs mere

Som opfølgning på udvalgspunkt "Læreres trivsel og stress" den 10. september 2014 har BUU bedt forvaltningen om at redegøre for:

Som opfølgning på udvalgspunkt Læreres trivsel og stress den 10. september 2014 har BUU bedt forvaltningen om at redegøre for: KØBENHAVNS KOMMUNE Børne- og Ungdomsforvaltningen HR Organisation NOTAT Til BUU Som opfølgning på udvalgspunkt "Læreres trivsel og stress" den 10. september 2014 har BUU bedt forvaltningen om at redegøre

Læs mere

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler

Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Vejledning til ansøgning om tilskud til forsøgs- & udviklingsarbejde på efterskoler Forår 2019 Efterskoleforeningen administrerer på vegne af Undervisningsministeriet en årlig pulje til forsøgsog udviklingsarbejde

Læs mere

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage

Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Ansøgningsskema for Pulje til styrket indsats for ordblinde og læse-, skrive- og regnesvage Finanslovskonto 17.46.41.30 Projektets navn: Projekt Læseløft Ansøger Kommune(r) Projekt- og tilskudsansvarlig:

Læs mere

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014

UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014 UD OVER RAMPEN! KURSUSFORLØB FOR ILDSJÆLE HADERSLEV ERHVERVSRÅD 2. DECEMBER 2014 PROGRAM Velkomst og dagens program Elevatorpitch præsentation Fra idé til realisering, del 1 - oplæg Projektskabelon, del

Læs mere

Fremtidens fritidsliv på Vesterbro. Et undersøgelses- og udviklingsprojekt om fritidsliv for unge i klasse

Fremtidens fritidsliv på Vesterbro. Et undersøgelses- og udviklingsprojekt om fritidsliv for unge i klasse Fremtidens fritidsliv på Vesterbro Et undersøgelses- og udviklingsprojekt om fritidsliv for unge i 6.-10. klasse Ung på Vesterbro Hvordan ser det gode fritidsliv ud, når man er ung på Vesterbro? Der bor

Læs mere

Evaluering af Iværksætterkontaktpunktets ydelser

Evaluering af Iværksætterkontaktpunktets ydelser Evaluering af Iværksætterkontaktpunktets ydelser Informationsaftener Etableringsvejleder- møder Udarbejdet af LB Analyse for Ishøj Kommune Juni 2014 Indholdsfortegnelse 1 Indledning... 3 2 Informationsaftener...

Læs mere

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs

GUIDE. Sådan holder I en Frivilligbørs GUIDE Sådan holder I en Frivilligbørs Udskrevet: 2016 Indhold Sådan holder I en Frivilligbørs...................................................... 3 2 Guide Sådan holder I en Frivilligbørs Denne guide

Læs mere

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014

Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Nyheder fra Titanparken September/Oktober 2014 Efteråret er ved at nærme sig, og det er derfor tid til et nyt nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver 2. måned og vil informere beboerne om nyheder fra Titanparken,

Læs mere

Udmøntning af den nye integrationspulje

Udmøntning af den nye integrationspulje Stab og Udvikling Dato: 27. september 2016 Tlf. dir.: 4477 6594 E-mail: nins@balk.dk Kontakt: Nina Birthe Sørensen Udmøntning af den nye integrationspulje Kommunalbestyrelsen besluttede på deres møde den

Læs mere

Københavnerbarometer 2011

Københavnerbarometer 2011 Københavnerbarometer 2011 3-06-2011 Powered by Enalyzer Survey Solution 1 Er du... Procent Antal Dreng 47% 149 Pige 53% 167 10 316 2 Hvilken skole går du på? Procent Antal Amager Fælled Skole 0 Bavnehøj

Læs mere

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015

ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 ØLU Lynpulje til Børn og Unge pilotprojekt 2015 Formål: At vække interessen hos børn og unge på Østerbro for lokalt demokrati og vise dem deres muligheder for indflydelse herpå, forhåbentlig også i forhold

Læs mere

Side 20 af 59 Firmanavn Person Tak fordi du deltog i undersøgelse! XV8Q-N1PA-D356 XV8Q-N1PA-D356 Kære udstiller Det er vigtigt at evaluere erfaringerne fra weekenden for at have et solidt grundlag at bygge

Læs mere

Anbefaling 1. Samarbejde med erhvervslivet. Fokus på unge med skæve/alternative kompetencer

Anbefaling 1. Samarbejde med erhvervslivet. Fokus på unge med skæve/alternative kompetencer Anbefaling 1 Samarbejde med erhvervslivet Fokus på unge med skæve/alternative kompetencer Iværksætter uddannelse i Helsingør (som skal være landsdækkede) Eventuddannelse + stillinger i kommunen, der skal

Læs mere

Etisk Regnskab. Silkeborg Bibliotek

Etisk Regnskab. Silkeborg Bibliotek Etisk Regnskab for Silkeborg Bibliotek Tillæg: Børnenes udsagn i grafisk fremstilling Ved en beklagelig fejl er dette materiale faldet ud af hovedudgaven af det etiske regnskab. Tillægget kan som det øvrige

Læs mere

Ringsted Hallerne 1. og 2. oktober 2008

Ringsted Hallerne 1. og 2. oktober 2008 Job- og uddannelsesmesse i Region Sjælland! Ringsted Hallerne 1. og 2. oktober 2008 arrangeret af: Ringsted Hallerne Messeoversigt = 1 m 2 HAL A HAL B Indgang Indgang Indgang Indgang Indgang Velkommen

Læs mere

Fælles indsatser i UU-Vestegnens regi

Fælles indsatser i UU-Vestegnens regi Statuspapir: Fælles indsatser i UU-Vestegnens regi Tema 1: Flere unge i erhvervsuddannelse 1.09.15 - Status: Planlagte, iværksatte og gennemførte aktiviteter UU har internt gennemført en kompetence- og

Læs mere

Kursusrække for frivillige ledere inden for IDRÆT - FRITID - KULTUR Januar - Marts 2015

Kursusrække for frivillige ledere inden for IDRÆT - FRITID - KULTUR Januar - Marts 2015 Klik her og læs mere Hvis du bliver ved med at gøre, hvad du altid har gjort, vil du blive ved med at få, hvad du altid har fået Kursusrække for frivillige ledere inden for IDRÆT - FRITID - KULTUR Januar

Læs mere

Er du... 50% Dreng 50% Pige 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50%

Er du... 50% Dreng 50% Pige 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% 50% Er du... Dreng 0% Pige 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% 0% Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% Bavnehøj Skole 0% Bellahøj Skole 100% Blågård Skole 0% Brønshøj Skole 0% Christianshavn Skole 0% Den

Læs mere

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale

Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Intern evaluering af projekt Verdensbiblioteket - det digitale i det lokale Med udgangspunkt i Verdensbiblioteket har projektet udviklet og afprøvet forskellige formidlingskoncepter ved hjælp af metoden

Læs mere

Er du... Procent Antal. Hvilken skole går du på? Procent Antal

Er du... Procent Antal. Hvilken skole går du på? Procent Antal Er du... Dreng 49% 179 Pige 51% 186 100% 365 Hvilken skole går du på? Amager Fælled Skole 0% 0 Bavnehøj Skole 0% 0 Bellahøj Skole 0% 0 Blågård Skole 0% 0 Brønshøj Skole 0% 0 Christianshavn Skole 0% 0 Den

Læs mere