Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850"

Transkript

1 REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 10. juni 2008 kl på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef deltog til 21.30), Poul Martin Christensen (Servicemedarbejder og pædagogmedhjælper - deltog til kl ) Marianne Pedersen (formand), Peter Rasmussen (næstformand valgt til ordstyrer). Brian Sørensen (kasserer), Finn Knudsen, Frank Jensen, Lene Præstgård Smed, Lise-Lotte Strand, Maria Lynggaard Thomsen (suppleant) og Marianne Wolf (suppleant og sekretær/referent). 1. Eventuel opfølgning på referat fra mødet den 13. maj Der var ingen kommentarer til referatet fra mødet den 13. maj Dynes orientering om udmeldelsen af en elev (punkt 2 i referatet) blev kort drøftet. 2. Nyt fra Dynes Dynes orienterede om følgende: Næste nummer af skolebladet udsendes inden sommerferien - deadline for indlæg er den 16. juni Marianne P. og Peter udarbejder indlæg fra bestyrelsen. Målgruppen for skolebladet er hele skolekredsen (dvs. også medlemmer uden børn på skolen) og bladet sendes også til de andre friskoler i området. I forlængelse af aflysningen af aksefesten har Heidi Jul Sørensen udarbejdet et brev på vegne af forældrene til de børn, der er involveret i aksefesten. Brevet er sendt til de involverede skoler, som er bedt om at videresende det til forældrene. Brevet bringes også i det kommende nummer af skolebladet. Dynes orienterede om den forskellig respons på brevet, han har modtaget fra de andre skoler. I den forbindelse orienterede Peter om, at de involverede forældre i Mammen vil foreslå, at festen fremover holdes i Mammen. Det blev aftalt, at dette drøftes på næste møde. Status for ansættelsen af nye medarbejdere i Mammutten er, at skolen pr. 10. juni 2008 har modtaget 7 ansøgninger. Ansøgningsfristen er den 16. juni Ansættelsesudvalget får mulighed for at gennemlæse ansøgningerne herefter. Se også tidsplanen for ansættelsesprocessen i den særlige mail herom fra Dynes.

2 Skolen har modtaget en opsigelse fra Elsebeth med virkning fra 1. juli Der holdes afskedsreception for både Elsebeth og René den 20. juni 2008 efter sidste skoledag. Marianne P. og Maria er tovholdere vedrørende det praktiske omkring afskedsreceptionen. Dynes gjorde opmærksom på, at stenkanten på det nye legeområde giver anledning til bekymring hos nogle forældre. Miljø- og Trivselsudvalget vil se på det i forbindelse med godkendelsen af legeområdet. Der afholdes introduktionskurser for nye bestyrelsesmedlemmer i august. Mere information herom kan fås hos Dynes. Der har været en forespørgsel om at bruge gymnastiksalen til lagersalg, men ifølge de udlejningsbetingelser, der er vedtaget i bestyrelsen kan skolen ikke bruges til erhvervsmæssige formål. 3. Status vedrørende økonomien. På mødet blev uddelt materiale med status pr. 31. maj Dynes gennemgik materialet. Som opfølgning på den økonomistatus, der blev gennemgået på mødet den 13. maj 2008 oplyste Dynes, at mindreindtægten på Andre indtægter skyldes, at lønrefusionerne er bogført under lønudgifter (hvor det i budgettet er forudsat er de bogføres under Andre indtægter ). Dynes og Brian følger op i forhold til at tilpasse budget og faktisk kontering af udgifter til hinanden. 4. Tilretning af lønpolitikken på baggrund af mødet 20. maj Til mødet var fremsendt den lønpolitik, der blev vedtaget af bestyrelsen den 9. maj Dynes orienterede om baggrunden for, at der er behov for en tilretning af lønpolitikken. På mødet den 13. maj 2008 drøftede bestyrelsen personalesituationen i bl.a. Mammutten, og det blev aftalt, at holde et særligt møde herom den 20. maj 2008, hvor den konkrete ansættelsesproces skulle aftales på baggrund af en drøftelse af mål og visioner for Mammutten. Bestyrelsen valgte på dette møde bl.a. at arbejde efter en model med kollektiv ledelse af Mammutten, og der var derfor behov for en tilpasning af lønpolitikken (som forudsætter en model med afdelingsleder). De relevante rettelser i lønpolitikken blev aftalt. En revideret lønpolitik er vedlagt med referatet. Dynes orienterer medarbejderne om ændringerne ved førstkommende lejlighed.

3 5. Drøftelse af det videre arbejde med renovering m.v. af skolen. Dynes orienterede om studieturen til Fyn den 25. maj 2008, som havde været en god og inspirerende tur. Der var møde i styregruppen for renovering m.v. den 2. juni 2008, hvor det videre arbejde blev drøftet. Det fortsatte samarbejde med Hans Astrup blev drøftet, herunder de udfordringer, den geografiske afstand giver. Styregruppen har undersøgt andre muligheder for rådgivning m.v. Der var enighed om, at det er vigtigt, at der tid nok til processen, herunder involveringen af medarbejderne. Bestyrelsen drøftede perspektiver for skole/lokalsamfund vedr. etablering af hal og perspektiver for skole vedr. tilbygning samt økonomisk estimering. Desuden blev prioriteringen af renoveringsarbejdet i f.t. halbyggeri drøftet. Lise-Lotte uddybede baggrunden for punktet. På mødet blev det klart, at de nye medlemmer af bestyrelsen har behov for at være opdaterede på, hvordan processen vedr. halbyggeri m.v. har været indtil nu, og Peter orienterede kort herom. Der var enighed om, at spørgsmålet om halbyggeri er et selvstændigt projekt, som skal organiseres som en selvejende institution eller lign. Skolens rolle i forhold til halbyggeriet er at være en bruger blandt flere, og en samarbejdspartner i forhold til kommende bestyrelse for hallen. Dynes orienterede de nye bestyrelsesmedlemmer om processen vedr. visionsdøgnet. Resultatet med prioriteringslisten, er tidligere sendt til de nye bestyrelsesmedlemmer. Det videre arbejde med renoveringen drøftes i styregruppen for renovering m.v. den 13. juni Der var opbakning i bestyrelsen til at undersøge andre muligheder for rådgivning m.v. Der var enighed om, at der er behov for at skolen kommer med en klar udmelding om sin rolle og planer i forhold til et halbyggeri. Marianne P. udarbejder et udkast herom til skolebladet, som sendes til kommentering via mail. Der var enighed om, at det er vigtigt, at bestyrelsen tager udgangspunkt i skolens behov, og holder fast i den prioritering, der var resultatet af visionsdøgnet i januar Dynes fremsender resultatet af visionsdøgnet til de nye bestyrelsesmedlemmer igen. 6. Skolens arbejde med mobning. Lise-Lotte uddybede på mødet baggrunden for punktet. Der er tilsyneladende tvivl hos nogle forældre om, hvordan man kan arbejde videre med mobning. Der er lavet en fin folder, som beskriver emnet, men der skal også praktisk handling til. Mobning er sikkert ikke det store problem på Mammen Friskole, men det kan være hensigtsmæssigt, at træne børn i emner som "dine grænser - mine grænser, god adfærd, respekt, hvordan man siger fra overfor mobning, grænseoverskridende adfærd.

4 Det kan evt. ske som integreret del af undervisningen, med temadage og oplæg, måske med start i efteråret. Dynes orienterede om, at skolen generelt tager evt. problemer hurtigt og konkret. Han orienterede om, at emnet havde været drøftet på mødet med kontaktforældrene den 4. juni Kontaktforældrene har en vigtig rolle i forhold til at bruge trivselspolitikken. Fremover kunne man inddrage kontaktforældrene noget mere i udarbejdelsen af dagsordenen til forældremøder. Det har tidligere været drøftet, at der på forældremøderne fast skal være et emne fra trivselspolitikken på dagsordenen. Lise-Lotte tilbød at deltage i et personalemøde for at fortælle om de værktøjer, hun kender fra sit arbejde. Der var enighed i bestyrelsen om, at holdningen hos forældrene spiller en vigtig rolle, herunder at der er åbenhed om evt. problemer. Forældrene er i høj grad rollemodeller for børnene, jf. også Lise-Lottes oplæg herom på det seneste forældremøde i Team B. Helle appellerede til, at lærerne inddrages i evt. problemer. Det blev aftalt, at folderen vedr. trivselsplanen og folderen til kontaktforældrene revideres. Det nærmere arbejde med revideringen aftales på næste bestyrelsesmøde. 7. Orientering om årsplan Dynes orienterede om, at en ajourført udgave af årsplanen vil blive udsendt med det kommende torsdagsbrev og skoleblad. Der kan evt. komme tilføjelser i august. 8. Time/fagfordeling i skoleåret 2008/2009 Dynes og Helle orienterede om status, herunder fysikundervisningen. Ressourcetildelingen til specialundervisning er p.t. uafklaret. 9. Bestyrelsesmedlemmers opgaver som kontakt til udvalgene. Lise-Lotte uddybede på mødet baggrunden for punktet. Bestyrelsen drøftede, om man evt. skal formalisere de forskellige funktioner i udvalgene, og tydeliggøre bestyrelsesmedlemmernes rolle i udvalgene og forventningerne til forældrene. Formaliseringen kunne evt. ske ved at udarbejde vedtægter eller retningslinier. Udvalgenes opgaver og roller og forventninger kunne tydeliggøres i forbindelse med ajourføringen af den folder, der er udarbejdet om udvalgene. Det kunne også ske ved at udarbejde en generel velkomstfolder til nye forældre. Dynes er tovholder på, at PR-udvalget udarbejder en velkomstfolder. Dynes sørger for udarbejdelsen af et udkast til velkomstfolder, som drøftes på næste bestyrelsesmøde.

5 Folderne vedr. udvalg drøftes også på næste bestyrelsesmøde (herunder beskrivelsen af udvalgene og fordelingen af bestyrelsesmedlemmer på udvalg). Det blev præciseret, at både Frank og Peter er kontaktperson i Miljø- og Trivselsudvalget, herunder at Frank er kontaktperson i styregruppen vedr. renovering, og Peter vedr. øvrige forhold. Der skal findes en kontaktperson fra bestyrelsen til Mammutudvalget. 10. Drøftelse af mødeform og godkendelse af mødeplan for bestyrelsen for det kommende skoleår 2008/2009 Marianne P. uddybede på mødet baggrunden for punktet, herunder drøftelse af mødeformen. Den nuværende mødeform er et resultat af en gradvis udvikling siden skolens start for ca. 5 år siden, og den måde det fungerer på, har indtil nu ikke været drøftet. Det at der er nu kommet flere nye medlemmer i bestyrelsen er en god anledning til at evaluere den arbejds- og mødeform, som bestyrelsen har. Det handler bl.a. de forskellige roller i bestyrelsen, f.eks. mødeledelse og ordstyrerrolle. Det blev foreslået, at bestyrelsen drøfter det på et særligt temamøde, f. eks. på baggrund af et eller flere oplæg med idéer til arbejdsformen. Det vil være en god måde at arbejde med skolens værdier og kultur. Det blev også foreslået, at det bliver mere tydeligt på mødet, hvad der er aftalt og hvad konklusionen er. Det kunne f.eks. ske ved at det efter hvert punkt opsummeres, hvad konklusionen er. Desuden kunne der udarbejdes en skabelon for referatet, så deadlines og ansvarlige for beslutninger markeres tydeligere. Endelig blev det foreslået, at punkterne til det kommende møde opsummeres ved afslutningen af et bestyrelsesmøde. Som andre emner for et temamøde blev det foreslået at drøfte forberedelsen til bestyrelsesmøderne og varigheden af møderne. Emnet drøftes videre på næste møde, hvor det videre arbejde aftales (herunder dato for et temamøde). Lise-Lotte vil til næste møde undersøge forskellige muligheder for en ekstern oplægsholder. Det blev aftalt, at møderne som udgangspunkt fortsat holdes hver 2. tirsdag i måneden, bortset fra juli måned. Mødedatoerne for det kommende skoleår aftales på næste bestyrelsesmøde. 11. Eventuelt. Dynes gjorde opmærksom på, at der holdes pædagogisk sammenrend torsdag den 7. august 2008 kl De såkaldte pædagogiske sammenrend holdes ca. en gang årligt, og formålet er at bestyrelsesmedlemmer og medarbejdere sammen drøfter forskellige pædagogiske emner. Arrangementet er med ledsagere, som evt. kan støde til senere. Som emne til mødet 7. august 2008 foreslås Lektier, da medarbejderne ved forældremøder m.v. har bemærket, at der er forskellige holdninger hertil blandt forældrene.

6 Marianne P. spurgte til prioriteringen af renoveringen af hegnet ud til vejen. Det blev foreslået at indtægterne fra salget af Mammen vinen bruges til en renovering af hegnet. Det blev aftalt, at Miljø- og Trivselsudvalget på næste bestyrelsesmøde fremlægger et forslag hertil. Spørgsmålet om en separat konto til Miljø- og Trivselsudvalget blev drøftet. Dynes drøfter dette med Anna Marie. Marian orienterede om, at det til Oles afskedsreception havde været nødvendigt at købe kage, og udgiften hertil viser, hvor stor en værdi, det frivillige arbejde har. Deltagelsen i Friskoleforeningens introduktionskurser for nye bestyrelsesmedlemmer blev drøftet. Marianne P. gjorde opmærksom på, at publikationen Godt Skolebyggeri kan lånes hos hende eller Dynes. Næste bestyrelsesmøde holdes tirsdag den 12. august 2008 kl på skolen. Punkter til kommende bestyrelsesmøder: Evaluering af aksesamarbejdet (jf. også mødet i Friskoleforum den 5. september 2008) Revidering af folder vedr. trivselsplan og folder vedr. kontaktforældreordningen. Revidering af folder vedr. udvalg. Renovering af hegnet ud til vejen. Bestyrelsens julefrokost Bidrag til disse punkter og evt. andre punkter til dagsordenen til det næste møde bedes sendt til Marianne W. senest den 5. august 2008.

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af bestyrelsesmøde tirsdag den 12. august 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (souschef), Marianne Pedersen (formand),

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf REFERAT af Bestyrelsesmøde tirsdag den 13. maj 2008 kl. 19.00 22.00 på skolen I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Ole Pedersen, (pædagog - deltog til kl. 21.00), Helle Schütt Rasmussen

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850

Mammen Friskole Mammen Byvej 69 8850 Bjerringbro Tlf. 86685850 REFERAT af åbent bestyrelsesmøde tirsdag den 11. marts 2008. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder deltog fra kl. 18.20), Ole Pedersen, pædagog (deltog ikke under punkt 6 og 7), Helle

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole

Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl på Mammen Friskole Referat fra ordinær generalforsamling i Mammen Friskole Tirsdag den 22. april 2007 kl. 19.00 på Mammen Friskole I alt 52 deltagere 41 forældre, 1 medlem af skolekredsen og 10 medarbejdere - var mødt op

Læs mere

Referat. Mammen Friskole

Referat. Mammen Friskole Referat af ordinær generalforsamling 2005 på Mammen Friskole tirsdag den 12. april kl. 19.00 Der var i alt 29 stemmeberettigede deltagere. 1. Valg af dirigent og stemmetællere Kristian Jensen blev valgt

Læs mere

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf

Mammen Friskole Mammen Byvej Bjerringbro Tlf UDKAST til REFERAT af friskolebestyrelsens møde den 9. august 2005 kl. 19.00 22.00 på skolen. I mødet deltog følgende: Dynes Skovkjær Sand (skoleleder), Helle Schütt Rasmussen (lærer) og som medarbejderrepræsentant

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 21. FEBRUAR 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 6. OKTOBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Lise Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE:

Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl REFERAT MØDEDELTAGERE: Skolebestyrelsesmøde d. 13.september 2017 kl. 19.00 21.00 REFERAT MØDEDELTAGERE: Forældrerepr.: Mette L. Holme René Petersen Janne R. Madsen Per Rasmussen Hanne Bonde Jakobsen Dorthe Greve Heidi Aabrandt

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Onsdag den 6. februar 2008 kl. 17.30 21.00 (Lisbeth klargør lokalet og Peter giver lagkage) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE

SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE SKOLEBESTYRELSESMØDE HAMMERSHØJ SKOLE Mødedato Mandag d. 28/08 2017 kl. 17.15-19.45 Mødested Hammershøj Skole Medarbejderrepræsentanter: Mette Roed Rikke Richtendorf Forældrerepræsentanter Laila Rohde

Læs mere

Dagsorden og referat af

Dagsorden og referat af Skole og Familie Birkerød Skole Dagsorden og referat af Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 22. november 2012 kl. 19.00 21.30 Mødested: Lærerværelset, M2 Birkerød Parkvej 12 3460 Birkerød www.birkerødskole.dk

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 14. NOVEMBER 2016, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen

SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen SKOLEBESTYRELSEN Marbækskolen Dagsorden til skolebestyrelsens møde Mandag den 21. januar 2008 kl. 17.00 21.00 (Jette klargør lokalet) Medlemmer: Jette Christensen Inge Geertsen Liselotte Mathiesen Gert

Læs mere

Referat af møde den 7/11 2012

Referat af møde den 7/11 2012 Nøvling Skole den 14/1 2013 Møde Tid Sted Deltagere Mødeleder Referent Skolebestyrelsesmøde Den 07.11.2012, kl. 17.00 19.00 Nøvling Skole Christina Thorsted Jensen, Sanne Hvid, Marina Sørensen, Michael

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV

FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ KØBENHAVN NV FORRETNINGSORDEN FOR FORÆLDRERÅDET KKFO BØRNEHUSET RØDKILDEN RØDKILDEVEJ 3 2400 KØBENHAVN NV 1 Rammer for forældrerådets virksomhed Stk. 1. Forældrerådet udøver deres virksomhed indenfor rammerne af den

Læs mere

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED

FÆLLESSKAB TRIVSEL FAGLIGHED Dagsorden og referat Dato: Tid: 18.30-20.30 Sted: Strandskolen 11.oktober 2017 Sandwich fra Kl.18.30-Grundet årsmødet med forældreråd Ordstyrer: Marie(Formand) Fraværende: Kofi Referent: Gitte Nielsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat fra bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Benita, Thomas, Erik, Lene, Finn, Karina Karin, Jens Poul Martin, Helle, Heine, Leo Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 11. DECEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering

1. Velkomst, præsentation af dagsorden & kort orientering Balleskolen Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 22. august 2017 klokken 19.00-22.00 Sted: Kontoret - Pyramiden Mødeleder: Jacob Vestersager Engdal (næstformand). Ordstyrer: Lene Bahne Knudsen Dagsordensansvarlige:

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 22. JANUAR 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00

Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Referat 04/12 2013 Bestyrelsesmøde SOSU C Gladsaxe, Buddinge Hovedgade 81, 2860 Søborg Dato 26.08. 2013 kl. 16.00-19.00 Deltagere: Kurt Pedersen Eva Borg Allan Nielsen Karen Schur Dorte Tind Lise Rask

Læs mere

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00

Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Bestyrelsesmøde torsdag d. 10. maj 2012 kl. 19:00 - ca. 22:00 Deltager fra bestyrelsen: Formand Anja Valhøj (ANV), Kasserer Andreas Boye (AB), Best.medlem Sussi S. Hansen (SSH), Best.medlem Anne Brix (ABX),

Læs mere

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde

Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Dagsorden og referat Skolebestyrelsesmøde Møde Skolebestyrelsesmøde Sofiendalskolen Skoleforvaltningen Lange Müllers Vej 18 9200 Aalborg SV Tid Sted Mødeleder: Referent: 27-08-2018, kl. 17.00-19.00 med

Læs mere

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e

JF + JVP 20:10-20:30. H ø v e F r i s k o l e B e s t y r e l s e s m ø d e r S i d e Referat Møde nr. 7-2013 Bestyrelsesmøde mandag 6. maj 2013 kl. 19.00 22.00 Indkaldt: forældrebestyrelsen, skolelederen, lærerrepræsentanten. Tilstede: Martin, Peter, Louise, Susanne, Jonas, Neel, Jesper

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue

Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Bestyrelsens forretningsorden for Rudme Friskole, Børnehave og vuggestue Foruden de bestemmelser, der er formuleret i de til enhver tid gældende Vedtægter for den selvejende institution Rudme Friskole,

Læs mere

Afbud: Ditte Jensen, Lotte Greve, Karen Sørensen. Mødeleder: Corinna Hansen Referent: Klarafine Lildholdt

Afbud: Ditte Jensen, Lotte Greve, Karen Sørensen. Mødeleder: Corinna Hansen Referent: Klarafine Lildholdt Referat Skolebestyrelsesmøde den 29.11 2017 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Kaspar Hviid, Bintha Andersen, Klarafine Lildholdt, America Crespo, Janaki Tuljapurkar, Qasim Sikandar, Rasmus Rubinstein

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 2. MARTS 2016, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt hvam

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 20. MARTS 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D.. MARTS 17, KL. 17:30 :00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale.

Lokale 82 REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen. Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl Møde nr. Mødelokale. REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Mandag den 26. august 2013 kl. 19.00-21.30 Møde nr. 10 Mødelokale Lokale 82 Åbne sager Lukkede sager Forplejning Kaffe/te med kage. Bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017

REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 REFERAT AF MØDE I BESTYRELSEN 27. FEBRUAR 2017 Side 1 af 5 Deltagere: Ingelige Bogason, Peder Elgaard, Andreas Lykke-Olesen, Carsten With Thygesen, Karen Olesen, Marianne Kazar, Christopher Germann Bæhring,

Læs mere

Referat 17. juni 2015

Referat 17. juni 2015 Referat 17. juni 2015 Dagsorden Sted: Stevnsgade, personalerummet, 16:30-19:00 Møder indkaldes med mindst 8 dages varsel. Dagsorden udsendes senest 4 dage inden mødet. Ønsker om punkter til dagsordenen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 18. SEPTEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer

Referent: Corinna Hansen Mødeleder: Klarafine Lildholdt. Punkt Emne Beslutning/drøftelse/orientering. Velkommen til nye skolebestyrelsesmedlemmer Referat af skolebestyrelsesmøde den 11.10.017 kl. 17.00 20.00 Deltagere: René Bang, Corinna Hansen, Bintha Andersen, Karen Sørensen, Ditte Jensen, Klarafine Lildholdt, Lotte Greve, Rasmus Rubinstein, America

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Torsdag den 30. maj 2013 Sted: Hotel Nyborg Strand Tidspunkt: Kl. 16.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen / næstformand Thomas

Læs mere

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV

Vestervangsskolen Nålemagervej Randers NV Dagsorden: Dato: 27-03-19 Kl.: 17.00-19.30 Fraværende: Jack Mødeleder: Mads Referent: Trine Emne og ansvarlig Hvad skal vi udrette? Proces Tid Konklusioner/bemærkninger 1. Godkendelse af dagsorden: 2 min.

Læs mere

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra

Formøde for forældrevalgte: Kl Sandwich fra Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: 21. august 2017 REFERAT Formøde for forældrevalgte: Kl. 18.00 18.30 Sandwich fra 18.30 19.00 Tid: Kl. 19.00-21.00 Deltagere: Skolebestyrelsen og Kirsten Lundager Afbud:

Læs mere

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d

Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d Dagsorden Skolebestyrelsesmøde d. 29.08.2017 Forum: Skolebestyrelsesmøde Mødedeltagere Forældrevalgte: Niels Christoffersen, Lars Pano Thørs, Anna Ilsøe(Afbud), Anne Marie Helmuth Tuff(Afbud), Lars Harder,

Læs mere

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35.

Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Andelsboligforeningen Lundegaard Bestyrelse Referat -møde den 4. februar 2014 kl.18:00 Referat af ordinært bestyrelsesmøde, tirsdag 4. februar 2013 kl. 18:00, på Blovstrød Skole, lokale 35. Deltagere:

Læs mere

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019

Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Side 1 Referat Bestyrelsesmøde 5. februar 2019 Mødedato: Tirsdag 5. februar 2019 Mødetidspunkt: Kl 16.45 20.00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Middelfart Allan Hornstrup, Birte Holm Sørensen, Carsten Møller,

Læs mere

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

Referat. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Referat Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid 27. maj 2015 klokken 19.00 Møde nr. Møde nr. 26 Mødelokale 82 Åbne sager Lukkede sager 0 Forplejning Kaffe/te og kage Bestyrelsen Mødt Afbud

Læs mere

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1

SKOLEBESTYRELSEN skoleåret /1 SKOLEBESTYRELSEN skoleåret 2017-18/1 Tid: Tirsdag den 29. august 2017, kl. 19.00 21.30 Sted: Strøbyskolen 1. sal Fraværende: Jacob og Bjarne og Emil fra elevrådet Ordstyrer: Ulf og Ulla Referat Referatet

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor

Skolebestyrelsesmøde mandag d kl Mødelokalet på skolens kontor Skolebestyrelsesmøde mandag d. 23.01.17 kl. 19.00-21.30 Mødelokalet på skolens kontor Fremmødte: Tine, Mette, Anders, Merete, Thomas, Rasmus, John, Fredrik, Karl og Trine. Freja og Emma (elevrep.) Afbud:

Læs mere

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde

REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde REFERAT Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 24. august 2011 Deltagere Forældrevalgte: Dorthe Lund Thomsen Kirsten Marie Fyhn Svend Aage Søholt Marie Drage Nissen - afbud Dorte Nørtoft Frydensbjerg - afbud

Læs mere

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser

Skolebestyrelsesdagsorden Dato 27. august 2015 Møde nr. 81 Vedtagelser MØDETIDSPUNKT Torsdag den 27. august 2015 kl. 18.30 STED: MEDLEMMER: Elevrepræsentanter: KOM.BESTYR.: LEDELSE: I skolens mødelokale på kontoret. Fotografen kommer og tager et fællesbillede kl. 18.30!!

Læs mere

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset

10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset ALHOLM SKOLEN 10. maj 2007 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag d. 15/5 2007 kl. 18.30 på lærerværelset Til stede: Mona,, Lise, Susanne C., Flemming, Kim, Pernille, Kasper, Viktor, Vagn, Lena, Vibeke og Sheila

Læs mere

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17

Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen Voel Skole 2016/17 Skolebestyrelsen består af: Forældrerepræsentanter: Vinni Hedegaard Frederiksen, Randi Mellergaard Baun, Jens Mogensen, Kristina Blom, Arne Hougaard, Jens Ole Futtrup

Læs mere

Kære børn og forældre!

Kære børn og forældre! Kære børn og forældre! Torsdagsbrev den 15.september 2005 Nyt fra Dynes Nyt til Årsplanen: Torsdag den 17. november kl. 19.00: Informationsmøde om bh. klasse 06/07. Onsdag den 11. januar 2006 kl. 19.30:

Læs mere

Bestyrelsens forretningsorden

Bestyrelsens forretningsorden marts 2010/jca Bestyrelsens forretningsorden 1. Hjemmel Iht. vedtægter 6 stk. 6a : Bestyrelsen fastlægger selv sin forretningsorden dog under hensyn til stk. 6b.6e. Henvisningerne i stk. 6b..6e er indarbejdet

Læs mere

Referat af møde i Ældrerådet d

Referat af møde i Ældrerådet d Referat af møde i Ældrerådet d. 10.-02.-2016 Mødeforum Sted Ældrerådet Kildemarkscentret, Kildemarksvej 124, 4700 Næstved Dato Onsdag den 10. februar 2016 Tidsrum 10.00 ca. 15.30 BEMÆRK TIDSRUMMET! Deltagere

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

FORÆLDREBESTYRELSESMØDE Dagsorden version 2 og referat

FORÆLDREBESTYRELSESMØDE Dagsorden version 2 og referat FORÆLDREBESTYRELSESMØDE Dagsorden version 2 og referat Tilstedeværende: Mette Nystrup (CN), Jesper Hjerrild (CN), Christian Sørensen (CN), Jesper Andreasen (CN), Heidi-Kis Jørgensen (CN), Liselotte Sjøgren

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D.. NOVEMBER 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Marie Elisabeth Schroll

Læs mere

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl

Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl 19-09-2017 2017/18 1 Referat skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 19. september 2017 kl. 17.00-20.30 Afbud: Thomas, Camilla, Jonas, Michael, Henrik, Scheik Bemærk: (H)øring (B)eslutning rientering (D)røftelse

Læs mere

Sindal skoledistrikt

Sindal skoledistrikt Skolebestyrelsesmøde - REFERAT Dato: Onsdag den 31. januar 2018 kl. 19.00-21.00 Deltagere udover bestyrelsen: Per Aaen Mødeleder: Christian Afbud fra: Anton, Niels. Emne 1. Kort status på de tre undervisningssteder

Læs mere

REFERAT AF Ordinært kredsstyrelsesmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 12.15 på Brøndbyvestervej 58

REFERAT AF Ordinært kredsstyrelsesmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 12.15 på Brøndbyvestervej 58 REFERAT AF Ordinært kredsstyrelsesmøde tirsdag den 22. april 2014 kl. 12.15 på Brøndbyvestervej 58 Den 10. februar 2015 Afbud: Referent: Thomas Mødeleder: Annemette Kontaktpersoner: Marianne O = Orientering

Læs mere

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen

Vordingborg Kommune. Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse. Dato 22. januar Tidspunkt kl Afdelingen i Mern. Thorsten Gregersen Dato 22. januar 2015 Tidspunkt kl. 19.00 21.30 Vordingborg Kommune Kulsbjerg Skole Skolebestyrelse Sted Mødeleder Fraværende Deltagere Afdelingen i Mern Thorsten Gregersen Søren Oldenburg, Ida Oddershede,

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl 2015 2014/15 1 Referat af skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 12. maj 2015 kl. 17.00-21.00 Tilstede: Malene Blond, William Blond, Sara K. Bønløkke, Theresa Christensen, Claus Nielsen, Preben Christoffersen,

Læs mere

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres

Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres Inspiration til samarbejdet i forældrebestyrelser i dagtilbud i Gentofte Kommune Forældrebestyrelser har stor frihed til at tilrettelægge deres arbejde denne folder tjener som inspiration Inspiration til

Læs mere

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat

Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10. Referat Bestyrelsesmøde 10. april 2019 Danmarksgade 8, 6500 Vojens Start kl. 19:00 Slut kl. 21:10 Referat Mødeleder: Deltagere: Karl Posselt Karl Posselt Ditte O Neill Solveig Larsen Kurt Hansen Calle Simonsen

Læs mere

Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008

Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008 Kære børn og forældre! Onsdagsbrev d. 30. april 2008 Englandstur 7.- 8. kl. drager til London sammen med Mette og Lars. De flyver fra Billund mandag den 5. maj tidlig morgen. Efter 4 dage i metropolen

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 15. DECEMBER 2016, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen

REFERAT. Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen REFERAT Skolebestyrelsesmøde på Nymarkskolen Mødedato og tid Onsdag den 19. juni 2013 kl. 18.00 Møde nr. Mødelokale Forplejning Skolebestyrelse nr. 9 (tidligere møde blev aflyst) Nr. 82 på kontorgangen

Læs mere

Bestyrelsesmøde Elverhøjen

Bestyrelsesmøde Elverhøjen Placering: Græsted Børnehuse» Forældrebestyrelsen - Græsted Børnehuse» Evt. sorteringsnøgle: Titel: Resumé: Type: MødeDokument Mødeleder: Mødedeltagere: Mødestatus: Referat Mødetidspunkt: 12-10-2016 kl.:

Læs mere

Torsdag den 15. juni 2017 kl

Torsdag den 15. juni 2017 kl 22. juni 2017 Referat fra bestyrelsesmøde nr. 17.08: Torsdag den 15. juni 2017 kl. 14.30 Tilstede: June Larsen, Lindy Nymark Christensen, Martin E.H. Jacobsen, Jytte G. Hansen, Inez Bach, Annica Dahlgren,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE MANDAG D. 28. MAj 2018, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant)

Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Referat af bestyrelsesmøde 7. november 2012 Tilstede: Nuværende bestyrelse; Sanne, Lene, Helle, Karsten, Rikke, Thomas, Hanne og Marika (suppleant). Fraværende Dennis (suppleant) Herudover deltog nyvalgte

Læs mere

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København

Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Offentligt referat Statikeranerkendelsesudvalget mandag den 11. juni 2018 kl. 12:00 17:00 IDA Mødecenter, København Fra Statikeranerkendelsesudvalget deltog: Henrik Mørup, Jeppe Jönsson, Aase Marie Hou,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TIRSDAG D. 15. SEPTEMBER 2015, KL. 17:30 19:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning

Kratbjergskolen. Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt. Drøftelser & beslutning Kratbjergskolen Skolebestyrelsesmøde REFERAT SKB-møde d. 13. juni 2018 kl. 17:00 18:45 Afd. Ravnsholt Mødeleder: Mette Thrane Nielsen (formand) Forældrerepræsentanter: Mette Thrane Nielsen (formand) (fra

Læs mere

Lokale Rød, indgang E.

Lokale Rød, indgang E. FTF MIDTJYLLAND FTF Midtjylland, Marienlystvej 14, Virklund, 8600 Silkeborg Tlf.: 21754731, E-mail: thor1@post10.tele.dk. Virklund den 21. august 2017 Referat Bestyrelsesmøde i FTF MIDTJYLLAND Tidspunkt

Læs mere

Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København.

Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København. Notat Dato 20. september 2017 ch Side 1 af 6 Referat fra Seniorsektionens bestyrelsesmøde den 31.8.2017 kl 11-16, afholdt i Dansk Socialrådgiverforening, Toldbodgade 19B, København. Deltagere: Hele bestyrelsen:

Læs mere

Kålormen og Feldborg Skole

Kålormen og Feldborg Skole Kålormen og Feldborg Skole Emne: Fællesbestyrelsesmøde. Dato og tid: Mandag den 16. august 2010 kl. 19.00 21.30 på skolens lærerværelse Deltagere: Lene Frederiksen, Dorte Madsen, Tina Gylling, Frans Nielsen,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Referat af bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle, Poul Martin Benita, Thomas, Lene, Finn, Heine, Karina Karin, Jens, Leo Erik Finn Pkt. Tid O/B Emne Beskrivelse Referat

Læs mere

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30

Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl :30 Indkaldelse og dagsorden til skolebestyrelsen på Kildevældsskolen 25. april 2018 kl. 17-19:30 Vejl. tid Emne Proces Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af ordstyrer

Læs mere

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN

DAGSORDEN. Dagsorden Skolebestyrelsesmøde. 18. marts 2013. Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN DAGSORDEN Dagsorden Skolebestyrelsesmøde 18. marts 2013 Kl. 17-19 Møde indkaldt af Helle E./KN Deltagere: Tina Schønnemann, Heidi Mørch, Hanne Friisgaard, Jeanette Lundgaard, Helle Nissen, Jane Nørskov,

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 2. NOVEMBER 2017, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Brix Pape (forældrerepræsentant, næstformand) Maria Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo

Referat fra 22. bestyrelsesmøde Region Syddanmark Fredag den 1. maj 2009, kl. 08.30-12.00 i Munkebo Tilstede: Brian Errebo-Jensen, Kirsten Thoke, Esther Skovhus, Helene Benfeldt, Søren Paasch Olsen, Thomas Wulff Bertelsen, Margit Lunde-Edlefsen, Tyge Sigsgård Larsen, Helle Bruun, Ulla Muldbjerg, Margrethe

Læs mere

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Ilbjerg Allé Herlev 26. august Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Mørkhøj skole Ilbjerg Allé 25 2860 Herlev 26. august 2015 Skolebestyrelsesmøde Referat nr. 7 onsdag den 26. august 2015 kl. 18.30-21.00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement Forældre repræsentanter Kenneth

Læs mere

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen

Møde i skolebestyrelsen den kl Skolen er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen Møde i skolebestyrelsen den 22.08 2018 kl. 18.30-21.00 n er vært ved kage Afbud fra Dorte Lillelund og Anders Jørgensen 1. Godkendelse af referat Udsendt pr. mail Referat godkendt. Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer

Læs mere

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde

Danske Risikorådgivere. Bestyrelsesmøde Referat Danske Risikorådgivere Bestyrelsesmøde Dato: Onsdag den 11. september 2013 Sted: Cafe Hack, Aarhus (Aarhus Teater) Tidspunkt: Kl. 10.00 Til stede: Steen Nedergaard Jensen / formand Torben Jacobsen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl

Referat af bestyrelsesmøde i Fynskredsen, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl Referat af bestyrelsesmøde i, på Fangel Kro den 20. april 2018 kl. 13.30 Afbud: Pkt. 1. Ingen Godkendelse af dagsorden Godkendt Pkt. 2. Godkendelse af referat Godkendt Pkt. 3. Formanden orienterer Modtaget

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg

Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl på DGI Midtjyllands kontor i Silkeborg DGI Midtjyllands bestyrelse o DGI Midtjyllands ledergruppe (direktør og afdelingsledere) Silkeborg 10. januar 2019 Referat bestyrelsesmøde i DGI Midtjylland Tirsdag 8. januar kl. 17.30-21.00 på DGI Midtjyllands

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden:

Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Referent: Erik Kudahl Ret.1. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Til stede: Dagsorden: Referat af bestyrelsesmøderne den 12. februar 2009. Mødet blev afholdt hos Steen Ogstrup. Referent: Erik Kudahl Ret.1 Til stede: Kim Dalsgaard Lars Storr Uffe Pedersen Erik Kudahl Kenneth Radoor Steen

Læs mere

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE

FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE FORRETNINGSORDEN for BESTYRELSEN FOR SVANEKE FRISKOLE 1. INDLEDNING. Ud over de i Svaneke Friskoles vedtægter paragraf 12-15 nævnte forhold omkring skolens bestyrelses opgaver og ansvar, fastsætter bestyrelsen

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3

Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Forretningsorden for bestyrelsens hverv i BAB afdeling 3 Afdelingsbestyrelsen kan jf. BABs vedtægter 19 stk.10, fastlægge en forretningsorden for udførelsen af sit hverv. Afdelingsbestyrelsen holder møde

Læs mere

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse

Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth), Tina, Mette N, Peder, Sofie, Malte, Jesper, Helen. Til orientering og drøftelse REFERAT Emne: Møde i skolebestyrelsen Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt kl. 31.01.12 konferencerummet 18.00 21.30 Deltagere Martin, Hanne L, Ida, Kirsten, Ejnar (Lisbeth),

Læs mere

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013

Mødereferat. Bestyrelsesmøde nr. 343 Odder Lille Friskole Tirsdag den. 12. marts 2013 ID Dagsordenspunkt Ansvar Beskrivelse Mødedeltagelse 0. Valg af referent Esben Afbud fra: Jonas 1. Fællessang Esben Svantes vise 2. Godkendelse af dagsorden Alle Godkendt 3. Godkendelse af referat nr.

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00

SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 SKOLEBESTYRELSESMØDE ONSDAG D. 12. JUNI 2019, KL. 17:30 20:00 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (forældrerepræsentant, formand) Denise Robinson (forældrerepræsentant) Conni Elton Jensen (forældrerepræsentant)

Læs mere

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30

Indkaldelse til bestyrelsesmøde på MammenFri Tirsdag d kl. 19:00 22:30 Tilstede var Skole: Bestyrelse: Suppleanter: Fraværende: Referent: Mikael, Jane, Helle Erik, Jacob, Heine, Jens, Rasmus, Jeanette, Jan, Lene, Anja Lene Pkt. Punktan O/ Emne Beskrivelse Referat svarlig

Læs mere

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt

61. Godkendelse af referat og dagsorden Godkendt Der indkaldes til skolebestyrelsesmøde onsdag d. 10. maj 2017 kl. 18.00 på Fredensborg Skole, Vilhelmsro afd., Humlebækvej 10, mødelokalet ved biblioteket Mødeleder: Jens Bernhardt Afbud: Gitte Ulriksen

Læs mere

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg,

Fraværende: Gro Kjær og Lone Pedersen, Trine Mette Petersen, Tobias Karlsen7D, Camilla Kansberg, Skolebestyrelsesmøde mandag den 9.03.2015 kl. 19.00 21.30 Mødested: Ørstedskolen lokale 4.0.34 Referat: Deltagere: Solveig Stürup, Heidi Kaae Meyer, Jan Steendorph Petersen, John Petersen, Søren Sørensen,

Læs mere

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon:

Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: Mørkhøj Skole Ilbjerg Allé 25, 2860 Søborg Telefon: 39 57 67 00 E-mail: morkhoj@gladsae.dk Skolebestyrelsesmøde Dagsorden nr. 4, torsdag den 28. april 2016 kl. 18:30 21:00 Medlemmer Afbud Mødeleder Traktement

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på

Forretningsorden for bestyrelsen på Århus Friskole Bilag til Vedtægter for Århus Friskole 1. Indkaldelse af generalforsamling Formanden indkalder til generalforsamlinger i henhold til skolens vedtægter. 2. Afholdelse af generalforsamling

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30

SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 SKOLEBESTYRELSESMØDE TORSDAG D. 10. DECEMBER 2015, KL. 17:00 18:30 Bestyrelsesmedlemmer Christina Carter (formand) Lise Brix Pape (næstformand) Naja Sandal Legaard Rouat (forældrerepræsentant) Mai-Britt

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl

Referat af bestyrelsesmøde torsdag d kl A A L B O R G K A T E D R A L S K O L E Sankt Jørgens Gade 5 DK-9000 Aalborg Telefon 96 31 37 70 Cvr nr.: 29553270 E-mail: adm@katedralskolen.dk Referat af bestyrelsesmøde torsdag d. 13.6. 2019 kl. 17.00

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved

Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor. 20. marts 2014 KL Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Referat fra bestyrelsesmøde i Pædagogisk sektor 20. marts 2014 KL. 18.00 Bataljonsvej 3, 4700 Næstved Dagsorden: 1. Præsentationsrunde, da vi har indbudt valgte faggruppe repræsentanter der skal deltage

Læs mere

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde

Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Referat Aarhus, den 21. januar 2014 Bestyrelsesmøde Institution: Dagtilbuddet Riisvangen Mødedato: Onsdag den 15. januar 2014, kl. 18.00 21.00 Mødested: Deltagere: Afbud: Referent: Afd. Riisvangens Børnehus,

Læs mere

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen

Utterslev Skole. Skolebestyrelsen Referat. Tid: Kl Dato: Tirsdag d. 25. april Mødeindkaldelse. Mødelokale ved kantinen Utterslev Skole Skolebestyrelsen Referat Mødeindkaldelse Mødested Dato: Tirsdag d. 25. april 2017 Mødelokale ved kantinen Tid: Kl. 17.00 20.00 Medbring Deltagere: Fraværende Mødeleder Ordstyrer Referent

Læs mere