Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø."

Transkript

1 Arne Stephansen, Banevej 27, 4180 Sorø. 1 af 6 Østre Landsret Bredgade Kbh. K. Tlf Sagsnr. BS 99-82/2011 ANKESTÆVNING Jeg anker hermed dommen af 13. august 2012 til Østre Landsret. Jeg ønsker en fuldstændig frifindelse. Som det vil fremgå af sagsfremstillingen er der to ting, jeg anker over: 1. Rettens behandling af sagen. 2. Mølgaards falske udsagn. - Diss ting vil flere steder falde sammen, da Mølgaards advokat også er Rettens advokat. Sorø, 19. august Venlig hilsen Arne Stephansen

2 1. Rettens behandling af sagen. 2 af 6 Ved et tilfælde opdager jeg nogle dage før retsmødet den 22. juni 2012, at man har sat dommer Lene Sigvardt på som dommer. Lene Sigvardt har dømt mig i en tidligere sag, hvor jeg klagede over hende. Hun måtte udskrive 3 domme, før hun nåede frem til de paragraffer, jeg skulle dømmes efter. Hvordan kan man sætte en inhabil dommer på en sag? Efter flere henvendelser til Retten i Næstved blev en anden dommer sat på. Han indrømmede som det første i retten, at han ikke havde fået sat sig ind i sagen. Rimeligt, for han havde lige fået sagen overdraget, men så skulle sagen måske have været udsat. Dommeren gik hårdt og professionelt til sagen, og det lykkedes ham helt at afdække, at Mølgaard løj i retten. Enden på mødet blev, at Mølgaard skulle fremlægge en faktura inden 7 dage, der skulle lyde på ,- danske kroner. Når jeg har den, dømmer jeg var dommerens sidste ord. Ingen i retslokalet var i tvivl om, at det betød, at hvis den faktura på det beløb, blev fremlagt, havde jeg tabt det hele. I modsat fald havde Mølgaard tabt det hele. Men som man ser af dommen, gik det ikke sådan: Mølgaard fremlagde ikke nogen faktura på det nævnte beløb - og det, han fremlagde, blev fremlagt 5 dage for sent. - Og så fik Mølgaard ret i alt!! Jeg ved, Hebel Andersen har haft møde med dommeren efter sidste retsmøde, og at man der har aftalt fremgangsmåden. Det er en hård anklage, men der er i dommen nævnt ting, der aldrig har været omtalt, hverken mundligt eller skriftligt. Samme fremgangsmåde blev brugt ved den første dom, Lene Sigvardt afsagde. Ved den anden dom, fik Hebel Andersen ikke denne mulighed, da jeg bad om en tilkendegivelse - Og Mølgaard tabte sagen. - Alt om alle de sager, Mølgaard har ført mod mig, findes på hjemmesiden Hvis dette er fremgangsmåden i Retten i Næstved, er hele retssystemet jo undergravet. Så behøver man ikke at holde møder.

3 2. Mølgaards falske udsagn. 3 af 6 Sagen drejer sig om en bil - og reparationerne af samme. Hvordan bilens stand er, er svært at bedømme. Da Mølgaard skriver til Bilklagenævnet (Bilag C) anfører han på side 3 linie 23 bl.a.: Vi henviser naturligvis også til det faktum, at vi i vor adskil. og ompakninger ikke fandt nogen tegn på slidtage på cylindrene. Dette anfører Mølgaard for at fortælle, at der ingen grund var til at gøre noget af det, der skulle gøres, når motoren nu var taget ud og adskilt. Men: Da Mølgaard - tvunget af JyllandsPostens motorredaktør er gået med til at lave en olietest af forbruget, skriver han på prøveresultatet (Bilag E) Slidt motor - har kørt km!! Hvad der skete, beskrives på bilag A. Dog mangler der oplysninger om de dæk, jeg fik. Det var først senere, jeg opdagede, at dækkene var gamle. Da Mølgaard svarer Bilklagenævnet anfører han noget, jeg ikke forstod: (Bilag C side 2, linie 23 o.f.). Det nye hjulsæt kommer på, dog efter nogen ventetid på dækkene som er TRX typen og skal special-bestilles/produceres. Bilen var så længe og så mange gange på værksted, at jeg ikke havde bemærket ventetid på dæk. Hvorfor anføre det? Jeg havde fået et tilbud (Bilag A og Bilag M) på ,50 kr. Dertil kom dækkene, som skulle koste kr, men som skulle leveres til Mølgaards indkøbspris. Når jeg ikke har anført det med indkøbsprisen før, skyldes det, at jeg ikke kunne bevise, at det var en aftale. Først Da Hebel Andersen sender sit processkrift (Bilag T) kan jeg anføre det. Da jeg får tilbud, er det efter at Mølgaard har haft bilen en hel måned og har lavet for over kr. på den. Når et tilbud ender på 50 øre, må det være et tilbud, der er regnet meget nøjagtigt ud - af folk, der nu kender bilen. Bilen er nu igen en måned på værksted, men da jeg får den, går den elendigt. Den bliver indleveret igen, men det bliver ikke meget bedre. Så skal der laves ekstra ting, som Mølgaard påstår, man ikke kunne forudse. Jeg har haft bil i 50 år, og jeg har aldrig været uvenner med et værksted, så jeg går med til det. En væsentlig grund er, at jeg ønsker at Michael Krumhausen skal være den, der passer bilen fremover. Men der bliver ved at komme ting til, og som man kan se af bilagene, endte det med, at jeg havde indbetalt kr. Bilag L er brev til Mølgaard, hvor jeg for første gang aner, der er noget galt. Bilag M er brev til Mølgaard, hvor jeg gør op med det, der er lavet - og ikke lavet - og med prisen.

4 Så kommer bilag N, hvor jeg fortæller Mølgaard, at motoren er smadret, da den bruger helt urimeligt med olie - og at bilens instrumenter ikke viste, at der manglede olie. Bemærk at jeg slutter med: Jeg forventer at blive ringet op - og indtil da er der ikke andre, der ved dette. Jeg kunne ikke forestille mig, at et aut. værksted ville undlade at gøre skaden god igen så hurtigt som muligt. - Bilag O er brev til Mølgaard, da jeg har været til syn med bilen - og fået den kasseret - efter reparationer for kr! Det efterfølgende forløb står tydeligt i Bilag A. Bilag P er den faktura, hvor bilen har fået lavet det, den blev kasseret for - + den oliealarm (niveaukontakt), man havde glemt at sætte i bilen, da motoren var skilt ad. Denne faktura er af de mekanikere, der har set den, betegnet som en uforskammethed, da det tydeligvis er garantiting. Men Retten i Næstved mener noget andet. Selv om den blev nævnt, er der ikke trukket noget fra i den anledning. Ved et af telefonretsmøderne sagde dommeren, at hun havde en fornemmelse af, at det meste drejede sig om dæk og hjul. Sådan kan det godt se ud, men det er fordi, det er noget, man kan bevise! Når man hele sit liv har troet på folk, er det svært at bevise, hvad der er sagt mundligt. Derfor fylder dæk og fælge så meget. Da dækkene ikke gik som de skulle, vidste jeg ikke, om det var fælge, aksler, lejer eller dæk, og jeg får undersøgt lejer og aksler, og de fejler ikke noget. Så kører jeg ind på et BMW værksted og spørger, om de kan fortælle mig, hvorfor hjulene går, som de gør. De vil ikke engang se andet end nummeret på dækkene og siger, at jeg ikke kan forvente mig meget af så gamle dæk!! Det er de dæk, der kom sent på, fordi de skulle fremstilles først! Men lad os se samlet på dækkene. 4 af 6 Dækkene var lovet til kr. Jeg kunne gå på nettet og se, ar dækkene - hvis jeg selv købte dem - kostede kr. (Bilag G) Det var tæt på, så jeg gjorde ingenting. Dækkene blev faktureret til ,- kr. (Bilag I) Jeg protesterede - både mundtligt og skriftligt (Bilag L) Prisen bliver sat ned til ,- kr (Bilag J) Jeg protesterede stadig (Bilag M) I retten forklarede Mølgaard, at det var fordi, han havde lagt avance på de kr, at der blev faktureret til kr. Avancen, der var lagt på, var 21,5 % - et underligt tal!

5 5 af 6 Da Hebel Andersen sender processkriftet (Bilag T) kan jeg nu gå videre med mit krav om at dækkene skulle leveres til indkøbspris. Jeg henvender mig til CLASSIC tires (Bilag R) Heraf fremgår det, at Mølgaard kunne have købt NYE dæk til ,- kr. Men jeg fik ikke nye dæk! Dækkene var 5 år gamle. Se nummeret (Bilag S) Trods disse oplysninger fastholdt Hebel Andersen - og siden i vidneskranken Henrik Mølgaard, at dækkenes indkøbspris var ,- kr. Da Mølgaard blev ved at fastholde det, mente Hebel Andersen ikke, der var grund til at lede en gammel faktura frem! Men jeg insisterede! Enden på den historie blev, at Mølgaard senest 29. juni skulle fremlægge en faktura på dæk, der lød på ,- kr. Når jeg har den, dømmer jeg var dommerens sidste ord. Det var, som det skulle være. Jeg er sikker på, at ingen i lokalet var i tvivl om, at der ikke fandtes en faktura på det beløb - og så havde man stadig ikke taget stilling til, at det var gamle dæk. Ingen var heller i tvivl om, at dommeren dermed mente, at hvis der forelå en faktura på det beløb, havde jeg tabt alt - undtagen de 600 kr. for fælge. Hvis der ikke forelå en faktura på det beløb, havde Mølgaard tabt det hele! Men sådan gik det ikke! Der blev fremlagt en faktura fra et svensk firma (Bilag U) - 4 dage for sent. Fakturaen lød ikke på det rigtige beløb! I dommen kan man se, at dommeren omregner de svenske kroner efter kurs 80, men kursen var 1. april 2008 (Nordeas Valutaafd.) Selv efter kurs 80 vil de fleste kunne regne ud, at der er en forskel på fakturaen og til det fakturerede på kr. - men dommeren kommer til, at det betyder, at jeg skal slippe 2700,- kr. billigere - måske har det noget med dommerens folkeskole at gøre. Nu var kursen en anden, og forskellen er 3.249,- kr. Men hvad dækker den faktura? Ingen tror, at Mølgaard køber gamle dæk i Sverige til en højere pris, end han kan købe nye for i Danmark. - Endda uden ventetid. Hvad har Mølgaard fået mere - eller - hvad har han virkelig betalt? Men Retten i Næstved har ingen mistanke til Mølgaard!! Jeg har spurgt dækfirmaer om, hvad 5 år gamle dæk kan koste. DE KAN IKKE SÆLGES! Som bilag S har jeg vedlagt de spørgsmål, jeg blev pålagt at stille til en syns- og skønsmand. I Hebel Andersens processkrift (Bilag T) forbyder han, at spørgsmålene må stilles, da de er juridiske. I retten beder jeg om at retten svarer på disse juridiske spørgsmål, for spørgsmålene er der jo stadig. Jeg ønsker stadig at Retten giver mig svar på spørgsmålene.

6 Der har tydeligvis været holdt et møde mellem Hebel Andersen og dommeren inden domsafsigelsen. Det er forståeligt, at Hebel Andersen har villet gøre alt for ikke for anden gang at tabe en sag til en selvmøder, han havde anlagt sag mod, men dette er så urimeligt, at jeg mener hele retssikkerheden er på spil. I dommen er anført, at Mølgaard har givet et overslag over, hvad det ville koste at sætte bilen i stand kr. Der har hverken skriftligt eller mundtligt været tale om et overslag. Tilbud ,50 kr. har aldrig været anfægtet. Det må være kommet til ved et senere møde. Det anføres i dommen, at jeg bestilte ekstra ting - musikanlæg, parkeringscensorer og pyntelister, som noget jeg havde bestilt senere - og derfor var faktureret den 23. maj 2008 (Bilag J) Det underlige er, at ingen af delene findes på denne faktura. Der blev ikke bestilt ekstra. Det var alt sammen med i den pris, der var aftalt - og derfor også faktureret tidligere. I dommen står, at jeg ikke har godtgjort, at der var fejl, bl.a. ved dækkene. Hvordan skal jeg godtgøre det, når det er bevist, at dækkene er 5 år gamle. Enhver med bare lidt kenskab til dæk ved, at gummi ændrer sig med alderen. Hvorfor har man ellers dato for fremstilling på dæk, hvis det er ligegyldigt? Selv om vi ikke kunne røre ved noget, uden at det lugtede af snyd og løgn, anser Retten i Næstved Mølgaard for så troværdig, at han har ret i alt - selv om han lyver under vidneansvar. Retspraksis i Danmark var i mange år, at man skulle bevise, hvis man anlagde sag mod nogen - og indtil der var beviser, var man fri. Jeg ved, der er en undtagelse med Skattevæsenet. Har Mølgaard fået staus som skattevæsen? Sorø, 19. august af 6 Arne Stephansen Nye bilag: Bilag S Spørgsmål til syns- og skønsmand Bilag T Hebel Andersens processkrift Bilag U Faktura fra svensk firma Bilag V Oversigt over samtlige bilag.

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. oktober 2010

HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. oktober 2010 HØJESTERETS DOM afsagt torsdag den 7. oktober 2010 Sag 345/2007 (2. afdeling) Galerie Birch ved Anette Birch (advokat Poul Hvilsted) mod Jørgen Smidt (advokat Jan Erik Kornerup Jensen) I tidligere instans

Læs mere

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK

Konkurrent. fb FORSIKRINGS SAMMENLIGNING BETINGELSER.DK Konkurrent SAMMENLIGNING Hvilke forbedringer opnår kunder ved et skifte til jeres selskab samt hvilke forringelser følger med når jeres kunder skifter til et konkurrerende selskab? fb FORSIKRINGS BETINGELSER.DK

Læs mere

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik?

jeg sgu bare, at det var sidste gang, sidste fest på gymnasiet, så den skulle bare have fuld spade og bare den skulle bare fyres af ik? Interview nr. 3 Bilag 10: Transskription af interview ung mand, hjemmeboende Sted: Egedal Gymnasium & HF Tidspunkt: Fredag den 15. marts 2013 kl. 10-11 Interviewperson (IP): Ung mand, hjemmeboende Interviewer

Læs mere

Bestyrelsens beretning Generalforsamling 2012

Bestyrelsens beretning Generalforsamling 2012 s beretning Generalforsamling 2012 Skamlebæk Vandværk Beretningen bliver lidt anderledes end den har været de sidste par år, idet der for at sige det mildt, er sket en del på værket det sidste års tid.

Læs mere

Et liv med Turners Syndrom

Et liv med Turners Syndrom Et liv med Turners Syndrom Hvordan er det at leve med Turner Syndrom, og hvordan det var at få det at vide dengang diagnosen blev stillet. Måske kan andre nikke genkendende til flere af tingene, og andre

Læs mere

Klager. J.nr. 2010-0244 UL/bib. København, den 30. juni 2011 KENDELSE. ctr. Ejendomsmægler Niels Hald A/S Sundbyvester Plads 2 2300 København S

Klager. J.nr. 2010-0244 UL/bib. København, den 30. juni 2011 KENDELSE. ctr. Ejendomsmægler Niels Hald A/S Sundbyvester Plads 2 2300 København S 1 København, den 30. juni 2011 KENDELSE Klager ctr. Ejendomsmægler Niels Hald A/S Sundbyvester Plads 2 2300 København S Nævnet har modtaget klagen den 11. oktober 2010. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt

Læs mere

KEND DIN RET RETSLEX

KEND DIN RET RETSLEX KEND DIN RET RETSLEX Rettens arbejde DOMSTOLSSTYRELSEN, DECEMBER 2014 A RETTENS ARBEJDE Du får nok selv brug for at aflægge besøg i en byret på et tidspunkt i dit liv, og det kan der være mange grunde

Læs mere

København den 20. marts 2013. Revisor Mogens Drejer Lindeengen 22 2740 Skovlunde. Til venlig viderebringelse til rette vedkommende.

København den 20. marts 2013. Revisor Mogens Drejer Lindeengen 22 2740 Skovlunde. Til venlig viderebringelse til rette vedkommende. På forsiden har bestyrelsen valgt at offentliggøre en ret ubehagelig kommunikation, som den har med den gamle bestyrelse. Den gamle bestyrelse beskyldes for mangt og meget. Brevet beskylder ikke nogen

Læs mere

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin.

Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Forebyggelse af ludomani blandt 6-10. klassetrin. Overskrift: Præsentation af undervisningsmateriale. Til læreren. Vi ved, at en betydelig del af eleverne, som går i 7-10 kl. på et eller andet tidspunkt

Læs mere

Ren besked. Biler. køb, salg og reparationer. Nr. 3 august 2003

Ren besked. Biler. køb, salg og reparationer. Nr. 3 august 2003 Ren besked Nr. 3 august 2003 Biler køb, salg og reparationer Forord Omkring 440.000 danske familier købte i år 2002 en bil. Det er for de fleste en stor investering, kun overgået af huskøb. Størstedelen

Læs mere

Klagerne. J.nr. 2012-0164 UL/bib. København, den 26. juni 2013 KENDELSE. ctr. Cand.jur. Jan Fog Strandvejen 655 2930 Klampenborg

Klagerne. J.nr. 2012-0164 UL/bib. København, den 26. juni 2013 KENDELSE. ctr. Cand.jur. Jan Fog Strandvejen 655 2930 Klampenborg 1 København, den 26. juni 2013 KENDELSE Klagerne ctr. Cand.jur. Jan Fog Strandvejen 655 2930 Klampenborg Nævnet har modtaget klagen den 24. august 2012. Klagen angår spørgsmålet om, hvorvidt indklagede

Læs mere

Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden?

Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden? OM Foreninger: Kan foreningens bestyrelse gå af midt i valgperioden? Hvordan er reglerne for en forenings bestyrelse, som ønsker at gå af midt i en periode? Kan man overhovedet det? Hvad skal der til for

Læs mere

Bridgeregler Etik og regler i bridge

Bridgeregler Etik og regler i bridge Bridgeregler Etik og regler i bridge Her vil du kunne finde lidt nyttige informationer om hvordan man opfører sig ved bridgebordet, og hvad reglerne siger omkring meldinger og spil. Du kan se Love for

Læs mere

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model

Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Bilag 16: Skema, hvor transskriptioner er inddelt efter Schrøders flerdimensionelle model Interviewperson 1: Receptionsanalysen - opdelt efter Schrøders model Forståelse Interview 1 Interview 2 Interview

Læs mere

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011

Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Bilag 36: Interview med Humleboet den 19. maj 2011 Interviewere (I): Rosa Ryberg og Lene Andersen Deltager: Frank Gottlieb 00:00-02:43: Introduktion til os, vores studie og specialet. Frank Gottlieb: Vi

Læs mere

Tale til repræsentantskabet

Tale til repræsentantskabet Tale til repræsentantskabet Kære venner Vi er samlede i dag, fordi vi har de seneste måneder har været deltagere i et helt aparte aftaleforløb. Et aftaleforløb, som på ingen måder kan sammenlignes med

Læs mere

RETTEN ER IKKE ET STED FOR BØRN

RETTEN ER IKKE ET STED FOR BØRN ALLE BØRN HAR RETTIGHEDER BØRNERÅDETS EKSPERTGRUPPE RETSSAGER OM SEKSUELLE OVERGREB RETTEN ER IKKE ET STED FOR BØRN Børn som vidner i sager om seksuelle overgreb BØRNERÅDETS EKSPERTGRUPPE RETSSAGER OM

Læs mere

Når Vi kører en sag for Dig

Når Vi kører en sag for Dig Når Vi kører en sag for Dig FORBUNDET AF IT-PROFESSIONELLE II00I00II Forbundet af It-professionelle prosa.dk Telefon: 3336 4141 Fax: 3391 9044 prosa@prosa.dk formand@prosa.dk faglig@prosa.dk akasse-kbh@prosa.dk

Læs mere

fsa DANSK SKRIFTLIG FREMSTILLING Folkeskolens Afgangsprøve

fsa DANSK SKRIFTLIG FREMSTILLING Folkeskolens Afgangsprøve fsa Folkeskolens Afgangsprøve DANSK SKRIFTLIG FREMSTILLING 3½ time Maj 2013 Du skal vælge en af nedenstående opgaver: 1 Universet 2 Hvis jeg nu bestemte alt 3 Hænder 4 Danske unge er ude på et sidespor

Læs mere

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen

Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen Bilag 1 interview med Ole P. Nielsen AL: Det opgaven handler om er hvad man kan ligge til grund for sammenbruddet i Roskilde Bank. Sådan som jeg har det er aktieoptionsordningen fra 2002 en stor del af

Læs mere

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg

Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg Illustrationer: Claes Movinnvi Referent: Elizabeth Hjortborg 1 Til medlemmerne. Der indkaldes hermed til Studiebyens ordinære generalforsamling: Tirsdag den 20. marts 2013, kl. 19.30 i Helleruplund Kirkes

Læs mere

Bilag 4 Transskription af interview med Anna

Bilag 4 Transskription af interview med Anna Bilag 4 Transskription af interview med Anna M: Først og fremmest kunne vi godt tænke os at få styr på nogle faktuelle ting såsom din alder bl.a.? A: Jamen, jeg er 25. M: Og din kæreste, hvor gammel er

Læs mere

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende

Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende Spørgsmål og svar om inddragelse af pårørende I Hej Sundhedsvæsen har vi arbejdet på at understøtte, at de pårørende inddrages i større omfang, når et familiemedlem eller en nær ven indlægges på sygehus.

Læs mere

UDSKRIFT AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG DOM

UDSKRIFT AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG DOM - CRI UDSKRIFT AF SØ- & HANDELSRETTENS DOMBOG DOM Afsagt den 7. marts 2013 V-105-11 Experian A/S (Advokat Thomas Munk Rasmussen) mod Debitor Registret A/S (Advokat Kresten M. Valdal) Indledning Sagen handler

Læs mere

Hvordan høre Gud tale?

Hvordan høre Gud tale? Hvordan høre Gud tale? Forord til læreren For flere år siden sad jeg sammen med en gruppe børn i 10-11 års alderen. Vi havde lige hørt en bibeltime, der handlede om at have et personligt forhold til Jesus.

Læs mere

Biskop og menighed på kollisionskurs Af Børge Mannov

Biskop og menighed på kollisionskurs Af Børge Mannov Biskop og menighed på kollisionskurs Af Børge Mannov Katolsk Dialog følger op på historien i sidste nummer om biskop Kozons beslutning om at afsætte pastor Georg Nibler. Pastor Nibler er blevet bakket

Læs mere

Anja. Anja: Ja, det er helt okay. I: Okay. Øhm så hvis du vil starte med at fortælle hvad dit navn er og hvad du laver, og din alder?

Anja. Anja: Ja, det er helt okay. I: Okay. Øhm så hvis du vil starte med at fortælle hvad dit navn er og hvad du laver, og din alder? Bilagsmappe - Tilhørende specialet: Hvad siger patienterne? En undersøgelse af patienters forestillinger om hvad læger kan og skal i læge-patientkommunikationen Transskriberingsmappe Specialeafhandling

Læs mere

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser

Oveni og desværre, så tror jeg ikke krisen ligefrem har nogen udvidende effekt på forsikringsfolkets skostørrelser Dækker din Veteran-forsikring, skulle uheldet være ude?? Min gjorde ikke, i stedet blev den opsagt!!! En fortælling, blandet med synspunkter o.a., om en forsikrings-erklæret bastard-bil At ens bil, af

Læs mere

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 24. juni 2014

HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 24. juni 2014 HØJESTERETS KENDELSE afsagt tirsdag den 24. juni 2014 Sag 74/2014 Jette Sebbelov og Lars Erik Sebbelov kærer Østre Landsrets kendelse om habilitet i sagen: Jette Sebbelov og Lars Erik Sebbelov (advokat

Læs mere