Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde mandag den 27. marts klokken

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde mandag den 27. marts klokken 13.00 15.00"

Transkript

1 Social- og Sundhedsskolen Fyn Beslutningsprotokol fra bestyrelsesmøde mandag den 27. marts klokken Til stede: Erik Knudsen, Jytte Lauridsen, Ulla Jeppesen, Heidi Larsen, Mogens Kragh Andersen, Birgit Krogh Fraværende: Palle Hansborg-Sørensen 0. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt 1. Underskrift af referat af 1. bestyrelsesmøde i den midlertidige bestyrelse den Referatet blev underskrevet. 2. Godkendelse af den endelige forretningsorden. Forretningsorden for den midlertidige bestyrelse blev godkendt. 3. Valg af organisationsform på økonomi- og lønområdet. Bestyrelsen drøftede organiseringen af driften på økonomi og lønområdet efter oplæg fra Mogens Kragh Andersen: Valg af organisationsform på økonomi- og lønområdet Alle kommende selvejende institutioner skal senest den 1. april 2006 have truffet beslutning om, hvilken organisationsform, der vælges på henholdsvis økonomi- og lønområdet. (Undervisningsministeriet har fastsat denne tidsfrist af hensyn til de mange implementeringsaktiviteter, der skal finde sted resten af året). På økonomiområdet skal tages stilling til, om institutionen varetager økonomiadministrationen selv indgår i et fællesskab, og i givet fald med hvem. På lønområdet skal der tages stilling til, om institutionen varetager lønadministrationen selv indgår i et fællesskab med andre institutioner, og i givet fald hvem der er værtsinstitution vælger at få løst opgaven hos en serviceleverandør, i givet fald hvem samt på hvilket niveau.

2 Undervisningsministeriet har allerede forlods besluttet, hvilke tekniske systemer, der skal anvendes til de to opgaver. Det drejer sig om hhv. Navision Stat på økonomiområdet og KMD Opus på lønområdet. Til brug for bestyrelsens behandling af sagen var vedlagt chefgruppens notat af 10. marts 2006 samt en indstilling. Indstilling til beslutning: I indstillingen foreslås det, at skolen selv forestår økonomistyringsopgaven, og at man indgår kontrakt med Økonomistyrelsen herom, da det ikke er aktuelt for Social- og Sundhedsskolen Fyn at indgå i driftsfællesskab med andre om Navision Stat skolen indgår kontrakt med KMD om brugsret til lønsystemet og lønadministration via portalløsning (model 3 i det udsendte notat) med henvisning til at valg af selvstændigt at forestå den fulde administrationsopgave er for dyr og risikobetonet, og at model 3 er den billigste alternative model samt giver skolen et bedre grundlag for lønstyring og ledelsesinformation. Økonomiske konsekvenser: Vedr. grundlicens for Navision Stat: Ifølge Økonomistyrelsens Priser og leveringsvilkår af 6. december 2005 omfatter betalingsordningen for Navision Stat følgende faste betalinger i 2006: Navision stat-licens: System og økonomisupport Rapporteringssupport Navision LDV-licens Vedligeholdelsesabonnement for LDV I alt kr. uanset antal brugere kr. pr. år kr. pr. år kr. pr. år kr. pr. år kr. pr. år Dertil kommer udgiften til hosting hos KMD, til løbende kurser (betales i 2006 af UVM), evt. konsulentbistand mv. Ved ovennævnte er lagt til grund, at skolen som én juridisk enhed kun skal have én licens. Dette er telefonisk bekræftet af Anders Tjalve fra Økonomistyrelsen. Vedr. workflow-program til håndtering af elektroniske

3 Prisen herpå er endnu ikke oplyst. Aftale med KMD om lønadministration Lønsystemet model 3 årlige udgifter til KMD ca kr Personalekonsekvenser: Opgaverne vurderes at kunne klares med det nuværende personale Bestyrelsen godkendte indstillingen. 4. Valg af drift og support på IT - området Bestyrelsen drøftede drift og support på IT området efter oplæg fra Mogens Kragh Andersen: Social- og sundhedsskolen Fyn skal som kommende selvejende institution varetage opgaven med drift og support af IT-området med virkning fra 1. januar P.t. løses denne opgave forskelligt på de tre afdelinger. På afdelingen i Odense er der ansat en systemadministrator til at varetage denne opgave, mens opgaven på afdelingerne i Svendborg og Middelfart varetages i et samarbejde mellem personale med IT viden fra afdelingen, personale fra IT-centeret (Fyns Amt) og Thingberg IT(privat leverandør). Supporten dækker såvel support på det tekniske som brugersupport. I løbet af 2006 skal drift og support implementeres, så institutionen er klar til at løse opgaven fra 1. januar Der er 3 løsningsmuligheder for fremtidig drift og support Institutionen kan selv varetage opgaven Institutionen kan outsource opgaven til en leverandør Institutionen kan indgå i et driftsfællesskab med andre institutioner Der blev kort redegjort for fordele, ulemper, personalekonsekvenser og økonomi vedrørende de 3 løsningsmuligheder: 1. Institutionen varetager selv opgaven Social- og sundhedsskolen Fyn klarer driften med JRM(systemadministratoren fra afdelingen i Odense) som administrator, fælles servere på afdelingen i Odense og support ud fra den måde supporten bliver varetaget på i dag på de 3 afdelinger. Det kræver, at der ansættes en person ekstra til at hjælpe JRM, som samtidig kan yde support på afdelingen i Odense. Desuden kan det blive nødvendigt at købe støtte udefra til forskellige opgaver.

4 Fordele: Det er billigt Det kan styres helt uafhængigt af andre Ulemper: Social- og sundhedsskolen Fyn er meget sårbar i forhold til sygdom eller opsigelse fra systemadministrator Der skal løbende investeres betydeligt i efteruddannelse og kompetenceudvikling af IT personalet, og der er generelt stor afhængighed af enkeltpersoner. Der er ikke mulighed for deling af viden i en større gruppe af IT folk Personalekonsekvenser: Der skal ansættes en medarbejder Forventet økonomi: kr/årligt. 2. Institutionen outsourcer opgaven Hvis løsningen af opgaven kræver serviceydelser der i løbet af kontraktperioden overstiger kr skal opgaven i udbud efter EU`s regler. Institutionen har modtaget et tilbud fra Thingberg IT ved Herluf Thingberg med et forslag til en årlig driftsaftale, som rummer drift af server, arbejdsstationer og bærbare pcère til såvel det administrative netværk som elev netværket, hjemme pc-ordning/hjemmearbejdsplads, printere, dokumentation og hardwarekartotek, indkøb af såvel hardware som software og udgifter til udannelse og kurser for de medarbejdere på institutionen som skal varetage drift og support Thingberg IT s tilbud er vedlagt som bilag 4.4 Fordele: Institutionen kan frit vælge løsninger i forhold til drift i samarbejde Thingberg IT Der vil være en backup i forhold til valg af løsning med egen drift Udgifter til uddannelse og kurser til IT medarbejderne er indregnet i tilbuddet Ulemper: Der er en vis sårbarhed ved at indgå aftale med en enkeltmandsejet institution Tilbuddet rummer ikke overordnet ledelsesmæssig support i forhold til udefrakommende krav og ønsker Tilbuddet er etårigt hvilket kan skabe usikkerhed om fremtidige udgifter til aftalen. Hvis tilbuddet skal løbe længere, skal det i EU-udbud, som er en kompliceret opgave for institutionen. Personalekonsekvenser: Der skal ansættes en medarbejder til støtte for JRM Forventet økonomi: Tilbudspris på kr + udgifter til en medarbejder.

5 3. Institutionen indgår i et driftsfællesskab med andre institutioner. Skolen har modtaget en invitation til at deltage i et driftsfællesskab med de fynske gymnasier og VUC på Fyn. Samarbejdet omfatter følgende opgaver: 1. It-rådgivning og sekretariatsbetjening af samarbejdets styregruppe 2. Etablering og drift af fælles internet-forbindelse 3. Etablering og drift af fælles exchangeløsning 4. Drift og support af partnernes administrative it-netværk 5. Drift og support af partnernes it-netværk i undervisningen 6. Drift og support af partnernes hjemmepc-ordning 7. Drift og vedligehold af partnernes områdeportaler på gymnasie- og sosuområdet 8. Koordinering vedrørende fællesindkøb af it-produkter 9. Konsulentfunktion i forhold til it-udvikling Der udfærdiges særskilte serviceaftaler for punkterne 2-9. Samarbejdsaftalen følger retningslinjerne som er beskrevet fra Undervisningsministeriet. Skt. Knuds Gymnasium påtager sig opgaven med at være værtsinstitution. JRM forventes at skulle være knyttet til Social- og Sundhedsskolen Fyn sammen med yderligere 3/8 medarbejder til frontofficesupport. Udkast til kontrakt for driftsfællesskab mellem gymnasierne på Fyn, VUC på Fyn og Social- og Sundhedsskolen Fyn er vedlagt som bilag 4.2. Udkast til økonomi vedrørende driftsfællesskabet er vedlagt som bilag 4.3 Fordele: JRM kan få sparring, erfaringsudveksling, uddannelse og mulighed for at udvikle nye ting med en større gruppe kollegaer. MKA kan få sparring, erfaringsudveksling og udvikle nyt med andre ledere omkring IT og i forhold til de politiske krav og ønsker. Institutionen entrerer med en erfaren stab af IT folk, som kender den hardware og software der bliver brugt. Skolen får en bred og alsidig backup. Der kommer til at stå en stor organisation bag skolen IT drift og support. Der kan være økonomiske stordriftsfordele forbundet med deltagelse i fællesskabet Ulemper: Vi bliver en del af et fællesskab og deponerer dermed en del af vores ret til at vælge frit Løsningen er umiddelbart lidt dyrere. Personalekonsekvenser: JRM skal virksomhedoverdrages til værtsinstitutionen pr. 1.januar 2007 Afdelingen kan i mindre grad få brug for medarbejdertimer til brugersupport Forventet økonomi: Samlet pris ca kr/årligt Indstilling til beslutning: Bestyrelsen godkender:

6 At skolen indgår i et driftsfællesskab med de fynske gymnasier og VUC Fyn omkring drift og samarbejde om IT, da skolen opnår fordele omkring såvel drift af IT som udvikling af IT. Desuden kan skolens chef få støtte og support i forhold til fastlæggelse af IT strategier, IT drift og udefra kommende ønsker og krav gennem driftsfællesskabets stabsfunktion og gennem styregruppen for driftsfællesskabet. Driftsaftalen er uopsigelig frem til 31.maj Bestyrelsen godkendte forslaget til valg af drift og support på IT området. 5. Medlemskab af Bestyrelsesforening Bestyrelses drøftede forslag om medlemskabet af Bestyrelsesforeningen efter oplæg fra Erik Knudsen. Indstilling til medlemskab af Bestyrelsesforening: Efter aftale med formanden Erik Knudsen indstilles at bestyrelsen indgår medlemskab af Bestyrelsesforeningen. Bestyrelsen finder det væsentligt: At Social- og Sundhedsskolens interesser overfor Undervisningsministeriet og andre offentlige myndigheder bliver varetaget. At sikre et samarbejde mellem social- og sundhedsskolerne At koordinere samarbejdet med andre foreninger og organisationer om opgaver af fælles interesse Personalemæssige konsekvenser: Ingen Økonomiske konsekvenser: Et medlemskab af Bestyrelsesforeningen koster årligt 4.000kr Bestyrelsen godkendte indstilling om medlemskab af Bestyrelsesforeningen Det blev aftalt, at formanden er det ene medlem til repræsentantskabet. Palle Hansborg-Sørensen spørges i forhold til at indgå som det andet medlem. Hvis Palle Hansborg-Sørensen ikke ønsker medlemskab vender formanden tilbage til bestyrelsen med en forespørgsel 6. Orientering fra skolens visions- og værdigrundlagsdag og drøftelse af det videre arbejde.

7 Mogens Kragh Andersen orienterede om skolens visionsoplæg - Social- og Sundhedsskolen Fyn er kendt som et attraktivt uddannelses- og kompetenceudviklingscenter og personalets arbejde med at underbygge visionen og start på arbejdet med værdigrundlaget. Endvidere orienterede Mogens Kragh Andersen om opsamlingen på visionsdagen (primo marts 2006) samt om den videre proces: De ting der er beskrevet i dag om værdisæt og adfærd sammenskrives af en arbejdsgruppe bestående af en medarbejderrepræsentant fra hver afdeling, personalechefen og skolechefen. På teammøderne på afdelingerne drøftes værdierne og adfærd i den forbindelse i forhold til de interessenter, der er stillet op. På et fællesmøde mellem alle 3 afdelinger onsdag den 3. maj fra kl præsenterer teamene deres arbejde Arbejdsgruppen sammenskriver herefter arbejdet, så sammenskrivningen kan vendes i rette fora og være klar til deadline 1. juni. Bestyrelsen tog orienteringen til efterretning og gav tilslutning til at arbejde videre udfra den foreslåede plan og at det sundhedsfremmende indarbejdes i visionen og aftagerne inddrages i arbejdet. 7. Evt. - Bestyrelsen indbydes til seminar om fremtidens social- og sundhedsuddannelser den 20/4-21/4. Henvendelse til Mogens Kragh Andersen. - Orientering om at der bliver fremsat lovforslag om den fremtidige bestyrelsessammensætning - Orientering om TV indslag om at kommunerne ikke opfylder dimensioneringen på social- og sundhedshjælperuddannelsesområdet samt problematikken om at ansøgere evt. ville gå til andre uddannelser, når de ikke kunne få plads på social- og sundhedsskolen 8. Næste møde på afdelingen i Odense kl.10-12

8

Referat fra møde i den midlertidige bestyrelse ved Social- og Sundhedsskolen Fyn 15. februar 2006

Referat fra møde i den midlertidige bestyrelse ved Social- og Sundhedsskolen Fyn 15. februar 2006 Referat fra møde i den midlertidige bestyrelse ved Social- og Sundhedsskolen Fyn 15. februar 2006 Tilstede: Formand Erik Knudsen (EK), fra Kommuneforeningen Palle Hansborg-Sørensen(PHS), borgmester Munkebo

Læs mere

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg

Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg 1 Referat fra 4. møde i bestyrelsen for Social- og onsdag den 26. september 2007 kl. 14 16 på skolens afdeling i Svendborg Til stede: Direktør Erik Knudsen, CVU Lillebælt udpeget af CVU Lillebælt Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07.

Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07. Social- og Sundhedsskolen - Fyn Referat fra 1. bestyrelsesmøde ved Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 14.02.07. Til stede: Direktør Erik Knudsen CVU Lillebælt - udpeget af CVU Lillebælt. Socialudvalgsformand

Læs mere

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C.

Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Social- og Sundhedsskolen Fyn Referat fra 3. møde i bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 14. august 2007 kl. 9-14, FOA, Vesterbro 120, 5000 Odense C. Til stede: Direktør Erik Knudsen,

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Onsdag den 17. december 2008 Mødested: Social- og Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde på Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 24. februar 2009

Referat fra bestyrelsesmøde på Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 24. februar 2009 Referat fra bestyrelsesmøde på Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 24. februar 2009 Starttidspunkt: Kl. 14.00 Sluttidspunkt: Kl. 16.00 Mødested: Mødelokale 4 på Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen,

Læs mere

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn

Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødereferat bestyrelsesmøde Social- og Sundhedsskolen Fyn Mødedato: Torsdag den 28. august 2008 Mødested: Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense-afdelingen, Athenevænget 4, 5250 Odense SV Til stede: Rektor

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K

Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Referat af bestyrelsesmøde den 25. juni 2014 kl. 10-14 - Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 KBH K Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Kurt Pedersen, Finn Stengel Pedersen, Lasse Breddam, Helle

Læs mere

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014

REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 REFERAT BESTYRELSESMØDE D. 24. november 2014 Tidspunkt: kl. 13-16 Sted: Social- og Sundhedsskolen Skive, Arvikavej 7 Deltagere: Bente Bang, Kenneth Bjerregaard, Ove Kent Jørgensen, Ulla Møller Thomsen,

Læs mere

Punkt 1: BS byder velkommen og alle præsenterer sig. Undervisningsministeriet har fastlagt hvordan bestyrelsen skal sammensættes.

Punkt 1: BS byder velkommen og alle præsenterer sig. Undervisningsministeriet har fastlagt hvordan bestyrelsen skal sammensættes. Referat af bestyrelsesmøde 20. marts 2006. Tilstede: Bjarne Graabech Sørensen, Erik Hansen, Ruth Fibiger Olesen, Ulla Jørgensen, Lisa Duus Nielsen 2.x og Jørn Aarup-Kristensen. Referat: Ulla Seidelin Knudsen

Læs mere

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.

Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl. Referat fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn torsdag den 26. august 2010 kl. 14 til fredag den 27. august kl.13 Starttidspunkt: Torsdag den 26. august kl. 14.00. Sluttidspunkt: Fredag

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn fredag den 20. marts 2015 26. marts 2015 cava Mødested: Mødelokalet Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense City Til stede: Bestyrelsesmedlemmerne

Læs mere

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010

Bilag 1. Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Bilag 1 Referat af bestyrelsesmøde, 16/6 2010 Til stede: Per Michael Johansen (fmd.), Erik Meldgaard Bendorf (næstfmd.), Birthe Christensen, Stine Sofie Jensen, Preben Clausen, Bjarke Tarp Barkholt, Ulrich

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 25. september 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland

Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Dagsorden Bestyrelsesmøde FGU Nordvestsjælland Referent: Tilstedeværende: Dato: 27. marts 2019, kl. 11-13 Der vil være frokost fra kl. 13-13.30 med EUCs bestyrelse Fraværende: Henrik Larsen Ida Skov Fougt

Læs mere

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09

Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Glostrup, den 5. oktober 2018 Dagsorden Den 4. oktober 2018 FA09 Mødeart: Mødested: Mødetid: Bestyrelsesmøde Stationsparken 24, 2.th., 2600 Glostrup kl. 17.00 efter mødet serveres tapas Deltagere: Nikolaj

Læs mere

Referat for den første FGU-bestyrelses konstituerende møde

Referat for den første FGU-bestyrelses konstituerende møde Referat for den første FGU-bestyrelses konstituerende møde 9. oktober kl. 9.00 til 11.00 Herning Produktionsskole, Gudhjemvej 2, 7400 Herning Mødets indkalder fungerer som mødeleder frem til, at bestyrelsens

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde i Kerteminde Forsyning A/S, 23. februar 2016, kl. 15.00 20.00 (Der serveres en sandwich ca. kl. 18.00)

Referat. Bestyrelsesmøde i Kerteminde Forsyning A/S, 23. februar 2016, kl. 15.00 20.00 (Der serveres en sandwich ca. kl. 18.00) Referat Bestyrelsesmøde i Kerteminde Forsyning A/S, 23. februar 2016, kl. 15.00 20.00 (Der serveres en sandwich ca. kl. 18.00) Kohaven 12 5300 Kerteminde Tlf.: 7025 3333 mh@kertemindeforsyning.dk www.kertemindeforsyning.dk

Læs mere

3. september 2015 cava

3. september 2015 cava Referat Udkas fra bestyrelsesseminar for Social- og Sundhedsskolen Fyn tirsdag den 18. august til onsdag den 19. august 2015 {{{Skriv_her...}}} Mødested: Thaisenhus, Assensvej 183, 5750 Ringe 3. september

Læs mere

Bilag 3 til samarbejdsaftalen. IT Samarbejde

Bilag 3 til samarbejdsaftalen. IT Samarbejde Opdateret 5. maj JBL Bilag 3 til samarbejdsaftalen IT Samarbejde Generelt IT afdelingen varetager på vegne af de deltagende skoler Support af administrativ og undervisningsmæssig IT på gymnasierne. Overordnet

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BOLIGKONTORET ÅRHUS DEN 07.01.2010

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BOLIGKONTORET ÅRHUS DEN 07.01.2010 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE I BOLIGKONTORET ÅRHUS DEN 07.01.2010 X Robert Thorsen bestyrelsesformand X Olav Bertelsen næstformand X Søren Høgsberg bestyrelsesmedlem X Chris Cully bestyrelsesmedlem X Lars

Læs mere

Brønderslev-Dronninglund Kommune

Brønderslev-Dronninglund Kommune Brønderslev-Dronninglund Kommune Administrativ styregruppe Referat Dato: 29. november 2004 Lokale: 272, Brønderslev Rådhus Tidspunkt: 9.00 - ca. 12.30 Indholdsfortegnelse Sag nr. Side Åbne sager: 1. Forretningsorden

Læs mere

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN

DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN DEN MIDLERTIDIGE BESTYRELSE og BESTYRELSEN BORUPGAARD GYMNASIUM M Ø D E R E F E R A T Dato: den 31.januar 2007 Tid: kl. 17 Sted: rektors kontor Til stede: Afbud: Peter Speldt Jørn Larsen Michael Krautwald-Rasmussen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København

Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Referat af bestyrelsesmøde den 27. august 2014, København Til stede: Knud Henning Andersen, Ebbe Lilliendal, Lasse Breddam, Kurt Pedersen og Anne Wieth-Knudsen (referent) Afbud: Per Fruerled, Finn Pedersen

Læs mere

Bilag 1 - Beskrivelse af den indstillede Model 1og den alternative Model 2

Bilag 1 - Beskrivelse af den indstillede Model 1og den alternative Model 2 KØBENHAVNS KOMMUNE Økonomiforvaltningen Center for Økonomi NOTAT Bilag 1 - Beskrivelse af den indstillede Model 1og den alternative Model 2 Notatet beskriver den nu indstillede model (Model 1) samt den

Læs mere

1. Optimering af arbejdsvilkår for personalet på SOSU Fyn på baggrund af de aftalte rammer og ressourcer

1. Optimering af arbejdsvilkår for personalet på SOSU Fyn på baggrund af de aftalte rammer og ressourcer 2018.01.30 Bestyrelsens strategiske fokusområder frem til 2020. Overordnet har bestyrelsen besluttet i særlig grad at gøre Social- og Sundhedsskolen Fyn til attraktiv skole for ambitiøse elever og kursister.

Læs mere

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset

DAGSORDEN. Thisted Gymnasium & HF-Kursus BESTYRELSEN. for. møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus kl på lærerværelset DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for Thisted Gymnasium & HF-Kursus 12-6-2007 kl. 16.00 på lærerværelset Medlemmer: Birger Hansen (formand) Henrik Bertelsen Preben Dahlgaard Allan Næs Gjerding Torben Iversen

Læs mere

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse.

Resumé I denne sag forelægges VUC Storstrøms ½-årsregnskab til bestyrelsens godkendelse. VUC Storstrøms bestyrelse Referat af møde den 26. september 2013 Bispegade 5. 4800 Nykøbing F. E-mail nhe@vucstor.dk Tlf. 5488 1700 Tlf. direkte 5488 1712 Mobil 3035 9491 Telefax 7248 2805 Deltagere: Per

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 17.juni 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Dorte Merete Juel Hansen Musa Kekec Birgitte Lind Thomas Borum Reuss

Læs mere

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning

Bestyrelsen. Referat fra møde i bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen, Herning Til medlemmerne af bestyrelsen for Social & SundhedsSkolen Bestyrelsen Den 16.04.07 Journal nr.: Bestyrelsen, 2. møde Sagsbehandler: DL Direkte nr.: 9627 2917 Referat fra møde i bestyrelsen for Social

Læs mere

It-revision af selvejende institutioner Seminar i Rigsrevisionen den 5. maj 2015

It-revision af selvejende institutioner Seminar i Rigsrevisionen den 5. maj 2015 It-revision af selvejende institutioner Seminar i Rigsrevisionen den 5. maj 2015 Hvem er vi? It-revisor Claus. B. Jensen, CISA, CIA Lang erfaring med it-revision i bl.a. pengeinstitutter og forsvaret Ansat

Læs mere

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011

Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 Referat fra ordinært bestyrelsesmøde i boligorganisationen Møllevænget & Storgaarden tirsdag den 24. maj 2011 32 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Møllevænget & Storgaarden Mødedato: Mødedeltagere:

Læs mere

Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde

Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde Referat af FGU-bestyrelsens konstituerende møde Mødet afviklet onsdag den 10. oktober kl. 14.00 16.30 på Lollands Produktionsskole, Banegårdspladsen 1c i Maribo med nedenstående dagsorden: 1) Velkomst

Læs mere

Mandag den 5. maj 2014, kl

Mandag den 5. maj 2014, kl Til bestyrelsen for VUC&hf Nordjylland Den 7. maj 2014 Godkendt udkast til Referat af bestyrelsesmøde Mandag den 5. maj 2014, kl. 14-17 Afbud: Anni Stilling Christian Madsen Deloitte, deltog under punkt

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dagsorden

Bestyrelsesmøde Dagsorden Bestyrelsesmøde Dagsorden Mødedato: Fredag den 19. december 2014 Tidspunkt: Kl. 09.00 11.30 herefter julefrokost Sted: Mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Møde, nr.: 37 Journalnr.: Bestyrelsen

Læs mere

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017

Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 Dagsorden Kredsbestyrelsesmøde den 9. oktober 2017 kl. 9.00 15.30 der er kaffe fra kl. 8.30 Dagsorden: 1. Mødets åbning 2. Dagsorden 2.1. Referat 3. Sager til behandling 3.1. Generalforsamling 2017 3.2.

Læs mere

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS

Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Udkast til referat af møde fagligt Udvalg for Hospitalsteknisk Assistentuddannelse, den 18. september 2006, kl. 10 12, EPOS Til stede: Peder Ring, Danske Regioner Per Hvenegaard, TL Birgit Andersen, H:S

Læs mere

Møde nr. 1: Mandag den 29. januar 2007 kl Mødested: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, klasselokale 1

Møde nr. 1: Mandag den 29. januar 2007 kl Mødested: Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, klasselokale 1 BORNHOLMS SUNDHEDS- OG SYGEPLEJESKOLE Ullasvej 6 3700 Rønne Tlf.: 36982900 Fax: 36982909 Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole E-mail: bhsund@bhsund.dk CVR: 29 54 78 07 www.bhsund.dk

Læs mere

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N.

Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. Internt referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 27. oktober 2015 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, Åbogade 15, 8200 Aarhus N. I mødet deltog både ny observatør fra Erhvervsstyrelsen,

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse Tirsdag den 29. august 2013 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende

Social- og sundhedsassistentelev Charlotte Wulff Hansen, elevrepræsentant Sygeplejestuderende Lene Storm, repræsentant fra de sygeplejestuderende Til bestyrelsen for Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole Ullasvej 6 3700 Rønne TLF.36982900 Fax 36982909 bhsund@bhsund.dk www.bhsund.dk CVR 29547807 Dato 24. marts

Læs mere

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74

REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 REFERAT AF Bestyrelsesmøde nr. 74 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer Hans Jørn Pallesen Bestyrelsesmedlem Thomas Szücs Bestyrelsesmedlem André Schneider Bestyrelsesmedlem

Læs mere

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30

D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 D A G S O R D E N til 28. møde i bestyrelsen torsdag den 24. maj 2012 kl. 17.00-19.30 16. maj 2012 en GODKENDELSER: 1. Godkendelse af dagsordenen Indstilling Bestyrelsen godkender dagsordenen. 2. Godkendelse

Læs mere

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4

Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Referat Centerrådet for UU Sydfyn's møde Mandag den 25-06-2018 Kl. 16:00 Udvalgsværelse 4 Deltagere: Henrik Nielsen, Pia Dam, Jan Ole Jakobsen, Minna Henriksen Afbud: Tonny Gjersen, Carl Jørgen Heide Indholdsfortegnelse

Læs mere

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg)

Dagsorden. (Regionshuset Viborg, Skottenborg 26, 8800 Viborg) Regionshuset Viborg Hoved-MEDudvalget for administrationen inklusive Regional Udvikling Regionssekretariatet Skottenborg 26 Postboks 21 DK-8800 Viborg Tel. +45 8728 5000 kontakt@rm.dk www.rm.dk Dagsorden

Læs mere

Skagen Rådhus, Byrådssalen

Skagen Rådhus, Byrådssalen Page 1 of 8 Referat Direktionsgruppen Ordinært møde Dato Tid Sted 13. januar 2005 09:00 Skagen Rådhus, Byrådssalen NB. Der serveres en let frokost i kantinen kl. 12.00. Sekretariatschef Henriette B. Wandborg

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME

VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME VEDTÆGTER FOR FORENINGEN VESTDANSK INVESTERINGSFREMME 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål Foreningen Vestdansk

Læs mere

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Ungekontakten

Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den Kl. 15:30 Ungekontakten Referat Centerrådet for UU-Center Sydfyn's møde Onsdag den 29-10-2014 Kl. 15:30 Ungekontakten Deltagere: Mette Kristensen, Jakob Holm, Søren Sønderlund Hansen, Lisa Pihl Jensen Afbud: Carl Jørgen Heide,

Læs mere

1. Velkommen til de nye styregruppemedlemmer ESH bød velkommen til de nye styregruppemedlemmer.

1. Velkommen til de nye styregruppemedlemmer ESH bød velkommen til de nye styregruppemedlemmer. Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Heidi B. Nielsen, CELF (HBN) o Mia Rasmussen, Aarhus Tech (MR) o Yvonne Andersen, Syddansk Erhvervsskole (YA) o Signe Gylling, VUC Nordsjælland (SGY) o Sanne Sandal,

Læs mere

Referat åben dagsorden

Referat åben dagsorden Referat åben dagsorden Møde Bestyrelsesmøde Nordjyllands Beredskab I/S Dato 09-02-2016, kl. 10:00 12:00 Sted Politidirektørens mødelokale, Nordjyllands Politi. Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg Deltagere Arne

Læs mere

Ydelser Af ydelseskataloget fremgår det, hvilke grundydelser, der skal løses af gymnasiefællesskabet, og hvilke opgaver der skal løses af skolen.

Ydelser Af ydelseskataloget fremgår det, hvilke grundydelser, der skal løses af gymnasiefællesskabet, og hvilke opgaver der skal løses af skolen. Opdateret 29. november 2011 Bilag 3 til samarbejdsaftalen Område: IT-service og support Opgaver Support af administrativ og undervisningsmæssig IT på gymnasierne. Overordnet ansvar for udvikling og implementering

Læs mere

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E

G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E REFERAT 2016 G E O D A N M A R K B E S T Y R E L S E S M Ø D E Dato: 15-12-2016 10:30 Sted: KL, Weidekampsgade 10, 2300 KBH S, lokale 4-02 Deltagerfortegnelse... 3 1. Godkendelse af dagsorden og referat...

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 18. maj 2016 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 21. september 2016 kl. 13.00-15.00 hos Nupark/Den midtjyske Iværksætterfond, Nupark 51, 7500 Holstebro. Mødet indledtes med en orientering om Den midtjyske

Læs mere

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense

Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Referat af møde i Ø&A-udvalget den 2. februar 2015 SOSU Fyn Odense Til stede: Mogens Kragh Andersen (SOSU Fyn), Rita Christensen (SOSU Herning), Carl Tronhjem (SOSU Sjælland), Steen Kjeldsen (SOSU FVH),

Læs mere

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse

Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Forretningsorden for Espergærde gymnasium og HF s bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Dagsorden for møde i bestyrelsen for FGU Midt-Vest

Dagsorden for møde i bestyrelsen for FGU Midt-Vest Dagsorden for møde i bestyrelsen for FGU Midt-Vest 13. december fra 12.30 til 14.30. Hotel Eyde, Mindegade 1, 7400 Herning Deltagere: Morten Knudsen Marianne Oksbjerre Lars Bang Pedersen Stine Aaen Dürr

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 102

Referat af bestyrelsesmøde nr. 102 Referat af bestyrelsesmøde nr. 102 Deltagere: Søren Skaarup formand Carsten Jørgensen Næstformand Lars Mott Kasserer André Schneider Sekretær Mette Jørgensen Bestyrelsesmedlem Flemming Nielsen Bestyrelsesmedlem

Læs mere

Vesthimmerlands Kommune

Vesthimmerlands Kommune Vesthimmerlands Kommune Aalestrup Farsø Løgstør Aars BESLUTNINGSPROTOKOL FOR ÅBENT MØDE I SOCIALUDVALGET VESTHIMMERLANDS KOMMUNE ONSDAG DEN 3. MAJ 2006 KL. 13.00 MØDET STARTER PÅ VÆRESTEDET I LØGSTØR,

Læs mere

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret.

Administrationslederen gennemgik budgettet med tilhørende noter og bilag. Der var enkelte spørgsmål undervejs, som blev besvaret. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 26. januar 2011 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Kirsten Dyrholm Hansen

Læs mere

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05

Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 REFERAT 2014 GEODANMARK BESTYRELSESMØDE Dato: 19-11-2014 10:00 Sted: KL-huset, lokale S-05 Mission KL bidrager til at udvikle og fastholde et stærkt lokalt demokrati. KL varetager kommunernes fælles interesser

Læs mere

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat

Egebjerg Kommune. Det Sociale Udvalg. Referat Egebjerg Kommune Det Sociale Udvalg Referat Dato: Onsdag den 25. april 2001 Starttidspunkt for møde: Kl. 13.30 Sluttidspunkt for møde: Kl. 16.00 Mødested: Udvalgsværelse 2 Udsendelsesdato: Afbud fra: Arne

Læs mere

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010

Produktionsskoleforeningen Bestyrelsesmøde den 21. juni 2010 Nr. 4/2010 Mødedeltagere: Lennart Damsbo-Andersen, Gert Møller, Jens Kronborg, Martin Taarup, Oluf Brandt, André Gremaud og Verner Ljung. Afbud: Anne Knudsen, Fritze Tillisch og Stig Samson Naur Referat 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 16. december 2015 kl. 9.00 11.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. adm. direktør

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel

Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel Referat af bestyrelsesmøde i bestyrelsen for FGU Vendsyssel Mødedato: 29. oktober 2018 Mødet påbegyndt: kl. 13.00 Mødet afsluttet: kl. 15.00 Mødested: Brønderslev Produktionsskole, Søndergade 23-25, 9700

Læs mere

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 26. juni 2018 samt godkendelse af dagsorden.

Punkt 1: Underskrift på referat fra bestyrelsesmødet 26. juni 2018 samt godkendelse af dagsorden. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 28. september 2018 kl. 9.00 11.00 hos Væksthus Midtjylland, INNOVATORIUM, Birk Centerpark 40, 7400 Herning. Referent var direktør Erik Krarup. Punkt 1:

Læs mere

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011

Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Referat fra møde i Midtfyns Gymnasiums bestyrelse mandag den 20. juni 2011 Medlemmer af bestyrelsen: Svend Aage Koch-Christensen Fhv. adm. direktør Formand. Udpeget af DI Fyn Herdis Hanghøi Socialudvalgsformand

Læs mere

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30

BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 BESTYRELSESMØDE Torsdag den 26. marts 2015, kl. 9.30 Medlemmer af bestyrelsen: Afbud: Fraværende: Fra skolen: Jørn Vejgaard, Tage Hjortkjær, Karin Østerby, Michael Nederby, Erik Damborg, Kurt K. Nielsen,

Læs mere

UDVALGET VEDR. ULIGHED I SUNDHED 2. november Kl på Regionsgården i H6. Møde nr. 7. Medlemmer:

UDVALGET VEDR. ULIGHED I SUNDHED 2. november Kl på Regionsgården i H6. Møde nr. 7. Medlemmer: K O N K L U S I O N E R REGION HOVEDSTADEN 2. november 2010 Kl. 17.00 på Regionsgården i H6 Møde nr. 7 Medlemmer: Jannie Hjerpe (F), formand Julie Herdal Molbech (F) Per Seerup Knudsen (A) Karin Helweg-Larsen

Læs mere

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC

Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Til medlemmerne af bestyrelsen for Herning HF & VUC Der indkaldes til bestyrelsesmøde tirsdag den 26. september 2017 kl. 16.00 i lokale A229 - det nye konferencelokale Dagsorden: Pkt. 1 Pkt. 2 Pkt. 3 Godkendelse

Læs mere

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg

Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Manøvej 25 4700 Næstved Telefon 5578 7800 msbr@msbr.dk Åbent Referat for fællesmøde mellem Beredskabskommissionen og MED-Hovedudvalg Mødedato 21. juni 2017 Tid 09:00 Sted Brandstationen, Manøvej 25, 4700

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl

Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl Referat af bestyrelsesmøde d. 10. juni kl. 17-20 Tilstede: Anton Svendsen, Dorthe Pedersen, Søren Damtoft, Henrik Laybourn, Jacob Carlsson, Diana Stråsø Kjær, Mikkel Schultz, Peter Schiødt og Birgitte

Læs mere

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl

! 14.marts Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl ! 14.marts 2017 Dagsorden for mødet i Social- og Sundhedsskolens bestyrelse onsdag den 22.marts 2016 kl. 15.30 17.00 Velkommen til nye bestyrelsesmedlemmer: Ny repræsentant fra UC Syddanmark: Institutchef

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 8. december 2010

Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 8. december 2010 Referat fra bestyrelsesmøde for Social- og Sundhedsskolen Fyn onsdag den 8. december 2010 Starttidspunkt: Kl. 15.00 Sluttidspunkt: Kl. 17.30 Mødested: Mødelokalet på Social- Sundhedsskolen Fyn, Odense

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. Referat af bestyrelsesmøde nr. 24, d. 9. december 2010. 9. jan. 2011. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Sten Emborg (SE), Jan Bredde Andersen (JBA), Henrik Sieling (HSI), Jens Rosengaard

Læs mere

Referat og Dagsorden for FGU Bornholm-bestyrelses konstituerende møde

Referat og Dagsorden for FGU Bornholm-bestyrelses konstituerende møde Referat og Dagsorden for FGU Bornholm-bestyrelses konstituerende møde 25. oktober kl.8.00 til 10.00 Sted: Bornholms Regionskommune Landemærket 26 3700 Rønne Mødelokale 2 Institutionens navn er FGU-institutionen

Læs mere

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved

Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl i Fælleshuset Nøddehegnet Næstved Boligselskabet Trollebo Referat fra organisationsbestyrelsesmøde onsdag den 24. februar 2016 kl. 19.00 22.00 i Fælleshuset Nøddehegnet 14 4700 Næstved Dagsorden: 1 Godkendelse af dagsorden... 2 2 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016

Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Vedtægter for Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Juni 2016 Side 1 / 6 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er Foreningen Vestdansk Investeringsfremme Foreningens hjemsted er Odense kommune. 2. Formål

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 27. oktober 2011 kl Mødelokale. Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21. Referat Mødedato 27. oktober 2011 kl. 19.00 Mødelokale Søndermarksskolen Fraværende Åbne sager 5 Lukkede sager Mødet hævet Kl. 21.05 Indholdsfortegnelse den 27. oktober 2011 kl. 19.00 Sag nr. Side 1. Godkendelse

Læs mere

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark

Referat. Dimensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark imensioneringsudvalget vedr. SOSU- og PA-uddannelserne, KKR / Region Syddanmark ato: fredag den 12. januar 2018 Mødested: Vejen Rådhus Mødetid: Kl. 10.00 12.00 eltagere: Torben Birk Rosbach, Arne Nikolajsen,

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af 18 i lov nr. 880 af 8.8 2011 om institutioner for almengymnasiale uddannelser og almen voksenuddannelse samt

Læs mere

Tid: Fredag den 16. september 2016 kl Sted: Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne

Tid: Fredag den 16. september 2016 kl Sted: Lokale 555, Sandemandsvej 11, 3700 Rønne Til bestyrelsen for Campus Bornholm: Michael Engkær (Dansk Industri) Ingolf Lind - Holm (Dansk Erhverv og Dansk Byggeri i forening) Klaus Holm (LO Sektion Bornholm) Jonna Nielsen (LO Sektion Bornholm)

Læs mere

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense

FynBus bestyrelse. Referat. Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00. Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense FynBus bestyrelse Referat Torsdag, den 16. januar 2014 kl. 16.30-18.00 Mødet afholdes på Tolderlundsvej 9, Odense Deltagere: Anders W. Berthelsen, Odense Birger Jensen, Svendborg Hans Bjergegaard, Assens

Læs mere

1 of 7. Den ny Maltfabrik. Samarbejdsaftale mellem Den erhvervsdrivende fond Den ny Maltfabrik og Syddjurs Kommune

1 of 7. Den ny Maltfabrik. Samarbejdsaftale mellem Den erhvervsdrivende fond Den ny Maltfabrik og Syddjurs Kommune 1 of 7 Den ny Maltfabrik Samarbejdsaftale mellem Den erhvervsdrivende fond Den ny Maltfabrik og Syddjurs Kommune 2 of 7 Den ny Maltfabrik Samarbejdsaftale - Fase 1 Mellem Den erhvervsdrivende fond Den

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012.

Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. Referat af bestyrelsesmøde nr. 45, d. 8. november 2012. 25. nov. 2012. Tilstede: Bestyrelsesmedlemmerne Birgit Thejls (BT), Henrik Sieling (HSI), Sten Emborg (SE), Jens Rosengaard (JR) og Jan Bredde Andersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C.

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 20. august 2014 kl. 9.00 12.00 hos Envision A/S, Christiansgade 30, 8000 Aarhus C. Mødet indledtes med en orientering om Envision A/S v. 2. næstformand

Læs mere

Referat fra fusionsbestyrelsesmøde

Referat fra fusionsbestyrelsesmøde Referat fra fusionsbestyrelsesmøde Afbud fra: Anders Olesen Thomas Pallensen med på skype d. 4. september kl. 16:00 19:00 Studentervænget 2, lokale N24 i Science 1. Økonomiopfølgning på de to gymnasier

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse

Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Forretningsorden for Virum gymnasiums bestyrelse Denne forretningsorden er fastsat i medfør af lovbekendtgørelse nr. 1143 af 23. oktober 2017, med de ændringer, der følger af lov nr. 65 af 30. januar 2018

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU)

FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) FORRETNINGSORDEN FOR AU UDDANNELSE SAMARBEJDSUDVALG (LSU) Under henvisning til statens samarbejdsaftale af 7. juni 2011 fastsættes følgende forretningsorden: 1. Regelgrundlag 1: LSU udøver sin virksomhed

Læs mere

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945

Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 1 Referat vedr. ordinært bestyrelsesmøde i Vorup Boligforening af 1945 Mødedato: Onsdag den 28. november 2012 kl. 17.00 på Marsvej 1 Mødedeltagere: Bestyrelse Administrationen Referent: Peder Damgaard

Læs mere

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3.

Administrationsleder Ulla Hygum deltog ved punkterne 6.1, 7.1 og 7.3. Referat af mødet i Bestyrelsen for Social- og Sundhedsskolen Esbjerg den 9. juni 2010 kl. 16.00 18.00 Deltagere Bestyrelsen: Preben Astrup, formand Birthe Hesdorf, næstformand Inge Hynkemejer Peter Garde

Læs mere

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen,

Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl hos Erhvervsstyrelsen, Referat af bestyrelsesmødet i Væksthus Midtjylland 14. december 2016 kl. 13.00-15.00 hos Erhvervsstyrelsen, Vejlsøvej 29, 8600 Silkeborg. Mødet indledtes med en velkomst v. regionalchef Preben Gregersen,

Læs mere

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6.

Åben. HANDICAPRÅDET Dagsorden. Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. Dagsorden Åben Mødested Administrationscentret Mødelokale 1 Stationsvej 38, 3460 Birkerød. Mødedato Torsdag den 6. oktober 2011 Mødetidspunkt Kl. 15.30 Bemærkninger Medlemmer Fra forvaltningen Deltagere

Læs mere

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Karin Rosenmejer o Kirsten Habekost o Mia Rasmussen o Mogens Schlüter o Yvonne Andersen o Anne Birthe Mortensen (suppleant) ESB-sekretariatet: o Anette Halvgaard

Læs mere

Vejledning om Forpligtende samarbejder. Opdateret version 14. Februar 2007

Vejledning om Forpligtende samarbejder. Opdateret version 14. Februar 2007 Vejledning om Forpligtende samarbejder Opdateret version 14. Februar 2007 I henhold til 14 i lov nr. 575 af 9. juni 2006 i lov om institutioner for almengymnasiale udannelser og almen voksenuddannelse

Læs mere

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren

Referat. Ungdomsskolebestyrelsen. Mødedato 13. september 2010 kl Mødelokale. Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Referat Mødedato 13. september 2010 kl. 19.00 Mødelokale Kontoret, Skolegade 1, 2. sal Fraværende Lars Langhoff Madsen Anne Knudsen mødt Ebbe Ahlgren Åbne sager 9 Lukkede sager Mødet hævet 21.30 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret.

Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Forretningsudvalgsmøde (20082012) Forretningsudvalgsmøde afholdt den 5. juli 2012 kl. 10:00 på Forbundskontoret. Deltagere: Preben Jacobsen Carsten Bjørk Olsen Ole Michél Peter RønningBæk Thorben Meldgaard

Læs mere

Bilag. Ad 1: Fysioterapeuternes opgaver

Bilag. Ad 1: Fysioterapeuternes opgaver Bilag Høringssvar med kommentar til oplæg om serviceniveau for den fysio- og ergoterapeutiske indsats til børn og unge med vidtgående funktionsnedsættelser Høringssvarene fremgår af oversigten med tilhørende

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 10. oktober 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Jeppe Kofod Roar Bendtsen Schou Ingolf Lind-Holm Christian Jeppesen (Deltog fra kl. 15.00) Steen Colberg Jensen Michael

Læs mere