LOKALPLAN lnstitutionsområde,tornhøj AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "LOKALPLAN lnstitutionsområde,tornhøj AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING"

Transkript

1 LOKALPLAN lnstitutionsområde,tornhøj AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

2 I. I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Redegørelse for lokalplanens sammenhæng med anden planlægning i kommunen 1. kommunens 15-rammer 2. Dispositionsplan for Aalborg Øst 3. Anden lokalplanlægning i kommunen 4. Kommunens spildevandsplan Side Lokalplanens Lokalplanens indhold retsvirkninger LOKALPLAN 1. Lokalplanens formål Lokalplanens område mrådets anvendelse Vej og stiforhold Tekniske anlæg Bebyggelsens omfang og placering Bebyggelsens ydre fremtræden Ubebyggede arealer Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebyggelse Grundejerforening 4. Vedtagelsespåtegning 4. Bilag nr. 1 Bilag nr. 2

3 Lokalplanens bag grund og område Denne lokalplan er udarbejdet på baggrund af Aalborg kommunes ønsker om at gennemføre en mere detaljeret planlægning af det institutions- og centerområde, der er under udbygning ved Tornhøjskolen i Aalborg Øst. Formå1et med lokalplanen ningslinier for områdets ning, beplantning mm. er at fastlægge de nærmere retanvendelse, bebyggelse, vejbetje- Lokalplanen er endvidere udarbejdet for at give kommunens beboere, og specielt de, der er bosat i Aalborg Øst, kendskab til og mulighed for at fremkomme med synspunkter på de aktuelle planer for området. Det område, der er omfattet af lokalplanen, er vist på oversigtskortet.

4 2 Redegørelse for lokalplanens sammenhæng med anden planlægning i kommunen. 1. Kommunens 15 rammer Kommunens og planstyrelsen har indgået en aftale om rammer for de nærmeste års byudvikling i kommunen. Heri indgår nogle midlertidige bestemmelser for indholdet af de lokalplanen, som udarbejdes inden for disse rammer, som kaldes 15- rammer efter den paragraf i kommuneplanloven, hvori rammerne omtales. Lokalplanens områder A og B udgør 15-rammernes område 204 i centraldistriktet, og lokalplanens område C udgør en del af -15 rammernes område 451, ligeledes i centraldistriktet. Lokalplanen, der udarbejdes for område 204, skal ifølge 15-rammerne sikre, at at at at områdets anvendelse fastlægges til offentligt formål (undervisning), anlæg af almennyttig karakter samt centerformål. bebyggelsesprocenten for området som helhed ikke oversti ger 40 og for enkeltparceller 25. bebyggelsen ikke opføres med mere end 2 etager. bebyggelse placeres således at genevirkninger i forhold til anden bebyggelse eller omgivelser undgåes. Lokalplaner, der udarbejdes for område 451 skal ifølge de gældende 15-rammer for området sikre: (De oprindelige rammebestemmelser for dette område er ændret i tillæg nr. 1 til 15-rammer, godkendt af planstyrelsen den 11. august 1978). at at at området anvendes til boligformål og bebyggelse til of fentlige formål (institutioner for yngre og ældre) samt nærmere angivne erhvervstyper, der kan indpasses i området uden genevirkninger i forhold til omgivelserne, Bebyggelsesprocenten for området under ét ikke overstiger 30, og bebyggelsen ikke opføres med mere end 3 etager (2 etager samt en parterreetage mod det fældende terræn). Nærværende lokalplan indeholder ikke bestemmelser, der strider mod de godkendte 15-rammer for lokalplanområdet. 2. Dispositionsplan for Aalborg Øst I 1967 blev det fastlagt, at der i Nr. Tranders-området, på arealet mellem Humlebakken, Tranholmvej, Egensevej og Budumvej skulle udlægges områder til boligformål med tilhørende fællesanlæg samt et område til institutioner (børnehave, fritidshjem, familiecenter, skoler mm.) og et lokalt butikscenter.

5 3. I Den nordlige del af arealet er forbeholdt etagehusbebyggelse med udlejningsboliger opført af almennyttige boligselskaber. Udbygningen af området sker i etaper i form af sluttede enheder adskilt fra hinanden med grønne områder, fælles for hele bydelen. Den sydlige del af arealet er forbeholdt åben, lav bebyggelse (parcelhuse). Mellem de 2 boligområder er et bælteformet areal forbeholdt områdets institutioner og butikscenter, og det er dette område der er omfattet af nærværende lokalplan. Udbygningen af området efter dispositionsplanens retningslinier er igang. Andelsboligforeningen Himmerland har eller er i færd med at opføre etagehusbebyggelserne afd. 19 og 22 (lokalplan ) med tilsammen ca. 400 boliger, og opførelsen af afd. 20 (lokalplan ) indeholdende ca. 165 boliger er planlagt påbegyndt i Parcelhusområdet (ea. 250 grunde) på områdets sydlige del er ligeledes under hastig udbygning. Af de institutioner, der er planlagt inden for nærværende lokalplans område er der allerede opført 2 skoler, Tornhøjskolen og Lille Tornhøj skole, et fritidshjem og en vuggestue, og der er planer om at opføre et familiecenter i området i Et familiecenter er en institution, der henvender sig til flere alderskategorier, f.eks. er der på hvert planlagt familiecenter reserveret 30 pladser til ældre. Det planlagte butikscenter er derimod endnu ikke påbegyndt. For hele bydelen er der planlagt et samlet stisystem, der giver trafiksikre forbindelser fra boligområderne til de o- verordnede hovedstier (bl.a. Astrupstien) og videre til skoler, institutioner, idrætsanlæg, butikker m.v. 3. Anden lokalplanlægning i kommunen Nærværende lokalplan grænser mod sydøst (langs Tranholmvej) op til området omfattet af lokalplan Denne lokalplan blev vedtaget af byrådet i efteråret 1978 og fastlægger områdets anvendelse til opførelse af forbrændingsanlæg, indretning af oplagspladser for bygge- og anlægsvirksomhed samt anlæg af offentligt grønt område, park eller lignende. 4. Kommunens spildevandsplan Lokalplanens område er omfattet af kommunens spildevandsplan og er beliggende i et område, som skal separatkloakeres. Afledningen af spildevand vil ske mod syd til den afskærende ledning, der har forbindelse til Aalborg Øst-renseanlægget.

6 4. Afledningen af overfladevand vil ske via ledninger til Top pentuebækken syd for området. Lokalplanens indhold I lokalplanen er området opdelt i områderne A, B og C. I område A, der udgør ca. 1,2 ha, kan der efter planen opføres et lokalt nærbutikcenter med bebyggelse i een etage. Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 25, og bebyggelsesprocenten for den enkelte grund må ikke overstige 40. Bebyggelse, skiltning m.v. skal udformes efter en samlet plan så området får en helhedspræget karakter. Ejere af forretninger i centret har pligt til at være medlem af centrets grundejerforening, der skal oprettes på Aalborg kommunes forlangende og have vedtægter, der er godkendt af Aalborg kommune. I område B, der udgør ca. 20 ha, kan der efter planen opføres skoler, børnehaver, fritidshjem, familiecenter og lign. institutioner, ligesom en del af arealet evt. kan anvendes som fælles grønt område med boldbaner og legeplads. Bebyggelsen må opføres i een etage med udnyttet tagetage, dog må bygningernes højde ikke overstige 8,5 m. Idræts- og sportshaller kan dog undtagelsesvis bygges højere. Bebyggelsesprocenten for den enkelte grund må ikke overstige 25, og der er dermed sikret rigelige udenoms- og friarealer i området. Også for dette område er der bestemmelser om at bebyggelse, skiltning mm. skal udformes så området får en helhedspræget karakter. I område C, der udgør ca. 1,8 ha, kan der efter planen opføres eller indrettes bebyggelse af beboerorienteret karakter (fælleshus, beboerhus o.l.). Bebyggelse i området må opføres i een etage med udnyttelig tagetage og med en max. højde på 8,5 m over terræn. Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke over stige 25, og bebyggelsen skal udføres så området får en helhedspræget karakter. Lokalplanens Retsvirkninger Efter byrådets endelige vedtagelse og offentliggørelse af lokalplanen må ejendomme, der er omfattet af planen, ifølge kommuneplanlovens 31 kun udstykkes, bebygges eller iøvrigt anvendes i overensstemmelse med planens bestemmelser.

7 5. Den eksisterende lovlige anvendelse kan fortsætte som hidtil. Lokalplanen medfører heller ikke i sig selv krav om e- tablering af de anlæg med videre, der er indeholdt i planen. Byrådet kan meddele dispensation til mindre væsentlige lempelser af lokalplanens bestemmelser under forudsætning af, at det ikke ændrer den særlige karakter af det område, der søges skabt ved lokalplanen. Mere væsentlige afvigelser fra lokalplanen kan kun gennemføres ved tilvejebringelse af en ny lokalplan.

8 AALBORG KOMMUNE Lokalplan nr for et institutions- og centerområde ved Tornhøjskolen i Aalborg Øst. I henhold til kommuneplanloven (1OV nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i afsnit 2, stk. 2.1 nævnte område. 1. Lokalplanens formål Denne lokalplan er udarbejdet for at sikre, at det af planen onfattede område anvendes til institutions og centerfor mål. Lokalplanen skal endvidere ved sit indhold sikre, at ny bebyggelse i området udformes på en sådan måde, at området får en helhedspræget karakter. Endelig skal lokalplanen sikre, at områdets veje, stier og fælles friarealer udformes i den bedst mulige sammenhæng med de tilstødende boligområder. 2. Lokalplanens område./. 2.1 Lokalplanen afgrænses, som vist på bilag nr. 1, og omfatter. matr. nr. 4 cd, del af 7 a, 8 a, 8 d, 8 fy, del af 10 a, del af 10 b og del af 11 h, Sønder Tranders By, Sønder Tranders del af matr. nr. 4 a samt alle parceller, der efter den 19. februar 1980 udstykkes fra de nævnte ejendomme inden for området../. 2.2 Lokalplanens område opdeles i områderne A, B og C, som vist på bilag nr Områdets anvendelse 3.1 Område A må kun anvendes til centerformål. Der må kun opføres eller indrettes bebyggelse til de for kvarterets daglige forsyning nødvendige butikker samt kontorer, klinikker og lign. liberale erhverv, som efter Aalborg kommunes skøn naturligt hører til i området. Der må ikke inden for området etableres erhvervsvirksomhed i form af grill-bar, restauration eller lignende. Aalborg kommune kan tillade, at der indrettes mindre værkstedsvirksomhed i tilknytning til butikker inden for området, samt beboelse, når denne anvendes som bolig for indehaver, bestyrer eller anden person med lignende tilknytning til en virkomhed i området.

9 2 3.2 Område B må kun anvendes til offentligt formål (skole, børne og vokseninstitutioner med dertil hørende eventu el tjenestebolig, rekreative anlæg, idrætsanlæg og lign.) samt sådanne private institutioner af almennyttig karakter, som efter Aalborg kommunes skøn naturligt finder plads i området. 3.3 Område C udlægges til offentligt eller private formål af beboerorienteret *) karakter (beboerhus, selskabslokaler, grønt område o.l. som efter Aalborg kommunes skøn naturligt hører hjemme i området). Der kan efter Aalborg kommunes nærmere godkendelse indrettes beboelse når denne anvendes som bolig for indehaver, bestyrer eller anden person med lignende tilknytning til området. 3.4 Inden for lokalplanens område kan der opføres transformerstationer til områdets daglige forsyning. 4. Vej- og stiforhold 4.1 Der udlægges areal til veje og stier med en placering og udstrækning som vist i princippet på bilag nr De nuværende vejadgange til område C (Tornhøj) vil blive nedlagt på strækningen gennem område A (Centerområdet) når forholdene taler herfor. Nedlæggelsen og i forbin delse hermed etablering af ny vejadgang vil finde sted efter vejlovgivningens regler herom. 5. Tekniske anlæg 5.1 El ledninger, herunder til vejbelysning må kun fremføres som jordkabler. 5.2 Der skal sikres en 4 m bred trace for en fjernvarmeledning langs Astrupstien som vist på bilag nr Bebygg elsens omfang og placering 6.1 Område A Bebyggelsesprocenten for området som helhed må ikke overstige 25, og bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 40. Bygninger må opføres med indtil 2 etager. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tagflade må være hævet mere end 8,5 m over terræn (niveauplan). Bebyggelse må ikke opføres nærmere vejskel mod Humlebakken end 20 m. *) ved beboere menes i denne forbindelse beboere i Aalborg Øst-området.

10 Centerbebyggelsen skal opføres efter en samlet bebyggelsesplan, der er godkendt af Aalborg kommune, og Aalborg kommune kan tillade, at bebyggelsen - uanset byggelovligningens bestemmelser om afstand til naboskel sammenbygges i skel. 6.2 Område B Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25. Bygninger må ikke opføres i mere end een etage. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tag må være hævet mere end 8,5 m over det omgivende terræn (niveauplan). Aalborg kommune kan dog tillade, at evt. i- dræts- eller sportshaller inden for området opføres med en større højde. Bebyggelse må ikke opføres nærmere vejskel mod Humlebakken og Tranholmvej end 20 m. 6.3 Område C Bebyggelsesprocenten for den enkelte ejendom må ikke overstige 25. Bygninger må ikke opføres med mere end én etage med udnyttelig tagetage. Intet punkt af en bygnings ydervæg eller tag må være hævet mere end 8,5 m over det omgivende terræn (niveauplan) Bebyggelse må ikke opføres bakken end 20 m. nærmere vejskel mod Humle- 7. Bebygg elsens ydre fremtræden 7.1 Ingen form for privat eller erhvervsmæssig skiltning og reklamering må finde sted. Denne bestemmelse gælder ikke for de ejendomme, hvor der i henhold til afsnit 3, stk. 3.1 og 3.3 er meddelt tilladelse til at udøve erhvervsvirksomhed. På disse ejendomme må skiltning og reklamering dog kun finde sted med Aalborg kommunes tilladelse i hvert enkelt tilfælde. 7.2 Til udvendige bygningssider samt tagflader må kun anvendes materialer, som efter Aalborg kommunes skøn harmonerer med den øvrige bebyggelse i området, idet opmærksomheden henledes på, at Aalborg kommune efter 44 i kommuneplanloven kan gøre en byggetilladelse afhængig af, at bebyggelsen får en sådan udformning, at der i forbindelse med dens omgivelser opnåes en god helhedsvirkning.

11 I 8. Ubebyg gede arealer 8.1 Ubebyggede arealer ler lignende gives skal ved beplantning, befæstelse el et ordentligt udseende. 8.2 Oplagring uden for bygninger eller uden for dertil ind rettede, tæt hegnede gårdarealer, må ikke finde sted. 8.3 Terrænreguleringer må kun foretages efter nærmere tilladelse fra Aalborg kommune. Reguleringer på mindre end +/- 0,5 m i forhold til eksisterende terræn og ikke nærmere naboskel end 1,0 m kan dog ske uden særlig tilladelse. 9. Forudsætninger for ibrugtagen af ny bebygg else 9.1 Ny bebyggelse må ikke uden Aalborg kommunes tilladelse tages i brug, før bebyggelsen er tilsluttet et kollektivt varmeforsyningsanlæg efter Aalborg kommunes anvisning. 10. Grundejerforening For område A (centerområde) skal der oprettes en grundejerforening med medlemspligt for samtlige ejere af grunde inden for området. Grundejerforeningen skal forestå drift og vedligeholdelse, snerydning og glatførebekmpelse af områdets fælles vej, parkerings-, adgangs- og opholdsarealer. Grundejerforeningens vedtægter vedrørende disse forhold skal godkendes af Aalborg kommune. Vedtagelsespåtegning Således vedtaget af Aalborg byråd

12 I 5 mg Lokalplanen er i medfør af kommuneplanlovens 30 offentligt bekendtgjort den 12. november 1980, fra hvilken dato planen har retsvirkning. en

13

14

15

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-007 TORNHØJ, HIMMERLAND AFD. 20 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE.. Side Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

LOKALPLAN HIMMERLAND AFD. 24 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN HIMMERLAND AFD. 24 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-016 HIMMERLAND AFD. 24 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE _ -_.-..-..-.-- --- ------- - Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...

LOKALPLAN BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB :.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:... LOKALPLAN 03-010 BOLlGOMRiiDE, VlSSEBAKKEGihD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING FEB 1983...................:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.................:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:...~.~.~.~..~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~.~

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-015 MOTEL, HADSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. ---------- -- ------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-017 BOLIGOMRÅDE, DRONNINGENS TVÆRGADE, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING NOV 1982 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligforeningen

Læs mere

Lokalplanens baggrund og område

Lokalplanens baggrund og område 1 I I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------ REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommuneplanen

Læs mere

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 15-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 15-002 PARCELHUSOMRÅDE, UGGERHALNE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING DEC 1980 Lokalplanens baggrund og område Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at udstykke

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1985 LOKALPLAN 07-014 BOLIGOMRÅDE, PETER FREUCHENS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING / / \ \ OKT 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE -- ---------------- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982

LOKALPLAN 11-002 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 E LOKALPLAN 11-002 PLEJEHJEM, VEJGÅRD AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING APR 1982 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 09-009 BOLIGOMRÅDE, KONG HANS GADE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------.------------.----------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER.

LOKALPLANENS RETSVIRKNINGER. LOKALPLAN NR. 14 for området ved idrætsplads i Uvelse. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte område. Redegørelse for lokalplanen

Læs mere

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 14-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 14-005 BOLIGBEBYGGELSE, TYLSTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold 1. 1. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-005 GUG ØST, FJORD BLINK AFD. 16 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE --- - ------- - ---- ---- --- --- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Side 1.

Læs mere

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 05-006 BLEGDALSPARKEN, GL. HASSERIS PARCELHUSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING FEB 1980 I I N D H O L D S FO R T E G N ELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-019 BOLIGOMRÅDE, NÆSSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE -------------------- ------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1.

INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalplanens baggrund og område 1. I 1 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------------------- Redegørelse side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold 1. Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 2. 1. Dispositionsplan

Læs mere

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-021 ÆLDREBOLIGER, RØGILDSVEJ, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T E G N E L S E ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN HIMMERLAND AFD. 19 OG 22 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN HIMMERLAND AFD. 19 OG 22 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-003 HIMMERLAND AFD. 19 OG 22 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING I N D H O L D S F O R T EGN E L S E REDEGØRELSE Beliggenhed Forholdet til anden planlægning side 1. 1. Lokalplanens Lokalplanens

Læs mere

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune

Frederiksværk Kommune. Lokalplan for erhvervsområde ved Havnevej. September Frederiksværk Kommune Frederiksværk Kommune Lokalplan 04.14 for erhvervsområde ved Havnevej September 1987 Frederiksværk Kommune LOKALPLAN 04.14 FOR ET ERHVERVSOMRÅDE VED HAVNEVEJ. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE... 1 LOKALPLAN...

Læs mere

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER.

DUDME KOMMUNE LO KALPLAN. nrml9 BO LIG OM R Å&DE GARTNERVÆNGET HESSELAGER. DUDME KOMMUNE LO KALPLAN nrml9 BO LIG OM R Å&DE VED GARTNERVÆNGET I HESSELAGER. INDHOLD Indholdet af Lokalplanens Lokaiplanens Lokalplan nr lokalpianen forhold retsvirkninger 19 1. Lokaiplanens formål

Læs mere

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979

LOKALPLAN 05-005 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 LOKALPLAN 05-005 RIEKKEHUSE - FILLIPPAVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING OKT 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGøRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig

Læs mere

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-015 BOLIGOMRÅDE, TH. SAUERS VEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING NOV 1985 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------ Redegørelse Lokalplanens Lokalplanens baggrund og område indhold

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2.05 INDHOLDSFORTEGNELSE Side LOKALPLAN NR. 2.05 1 Lokalplanens formål... 2 Lokalplanens område og zonestatus... 3 Områdets anvendelse... 4 Udstykninger... 5 Vej- og stiforhold...

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-005 KOLONIHAVER, BUDUMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE.-- -. - --- - ------- ----- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng med anden

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG

VAMDRUP KOMMUNE NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIG-, CENTER- OG OFFENTLIG FORMÅL BELIGGENDE I TILSLUT NING TIL DEN CENTRALE BYDEL I VAMDRUP VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 38 for et område til bolig-,

Læs mere

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF

LOKALPLAN NR. 89 STØVRING KOMMUNE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP BOLIGOMRÅDE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF LOKALPLAN NR. 89 BOLIGOMRÅDE - VEGGERBYVEJ, SULDRUP STØVRING KOMMUNE HOBROVEJ 88, 9530 STØVRING. TLF. 98-371388 INDHOLDSFORTEGNELSE: RedegØrelse: Indledning side 2 Beskrivelse af lokalplanområdet 3 Forhold

Læs mere

LOKALPLAN BØRNEHAVE OG MENIGHEDSHUS, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB

LOKALPLAN BØRNEHAVE OG MENIGHEDSHUS, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING FEB I LOKALPLAN 12-009 BØRNEHAVE OG MENIGHEDSHUS, NØRRESUNDBY AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~.:.:.:.:.:.:.:.:.::.~.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~.~.............................................................:.:.:.:.:.:.:.:.::.

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06

HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 HALS KOMMUNE LOKALPLAN N R. 3.06 s, INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE LOKALPLAN NR. 3.-06 1. Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område... 1 3. Områdets anvendelse... 2 4. Udstykninger... 2 5. Vej- og stiforhold...

Læs mere

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100

Lokalplan 2.1. For et villaområde i Snertinge. Bjergsted Kommune. Offentlig bekendtgørelse: L20100 Lokalplan 2.1 For et villaområde i Snertinge Bjergsted Kommune Offentlig bekendtgørelse: 03.10.1978 3011501L20100 Bjergsted kommune Lokalplan nr. 2.1. for et villaområde i Snertinge by Tillæg til partiel

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 139 a \rn\ TERKEVEI ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 139 for et boligområde syd for Egegårdsvej REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN Lokalplanens formål Lokalplanens formål er at fastlægge

Læs mere

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60.

Bebyggelsesprocenten for lokalplanområdet som helhed fastlægges til 60. Lokalplan nr. 24.1 Centerområde i Jørlunde Redegørelse for lokalplanens baggrund og indhold. Lokalplanen omfatter et område til centerformål omkring Bygaden i Jørlunde. I området ligger, nord for Bygaden,

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 06-004 ldrætsanlæg M. M., PROVSTEJORDEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens indhold Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret

LOKALPLAN Institutioner i Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2.1 Institutioner i Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2.1 INSTITUTIONER I HOLMEBÆKCENTRET, (TILLÆG TIL LOKALPLAN 5-04.2) REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL

Læs mere

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE

FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE 11 - THYBORØN BY PLEJEHJEM I THYBORØN LOKALPLAN NR. 34 FOR THYBORØN-HARBOØRE KOMMUNE Thyborøn-Harboøre kommune LOKALPLAN NR. 34 Plejehjem Godthåbs vej i Thyborøn Indholdsfortegnelse: Side REDEGØRELSE:...

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1983

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1983 LOKALPLAN 07-009 BOLIGOMRÅDE, METISVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING \ MAJ 1983 INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------------------- -- --------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens baggrund

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 24 FOR ET OMRÅDE VED ØDIS BYVEJ - ØDIS Lokalplan 24 for et nyt boligområde i Ødis, Vamdrup kommune. INDHOLD Beskrivelse af lokalplanforslagets område Lokalplanforslag Kortbilag

Læs mere

LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-002 GUG ØST, KOLLEKTIV BEBYGGELSE AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING MAJ 1980 IND ------ HO L D S F O R T E -------------- G N E LSE ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-011 RÆKKEHUSBEBYGGELSE, ULDALSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1981 Lokalplanens baggrund og område Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af aktuelle planer om at

Læs mere

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej)

Lokalplan nr. 74. for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Lokalplan nr. 74 for et område mellem Fuglebakkevej og Duevej (Skolen på Duevej) Oktober 1991 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området (Skolen på Duevej) til undervisningsformål

Læs mere

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR

EGEBÆK-HVIDING. Egeparken LOKALPLAN NR EGEBÆK-HVIDING Egeparken LOKALPLAN NR. 06.01 LOKALPLANEN INDEHOLDER: 1 Lokalplanens formål. 2 Område og zonestatus. 3 Områdets anvendelse. 4 Udstykninger. 5 Vej- og stiforhold. 6 Spor- og ledningsanlæg.

Læs mere

LOKALPLAN DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 12-018 DOBBELTHUSE, SØHOLMVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE ---------------- --------------------- ----- REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens

Læs mere

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted

Lokalplan nr Område til boligformål, Ulsted Lokalplan nr. 4.12 Område til boligformål, Ulsted 299 "bv" 37ct 47n 44v 49p 356c 356b "bø" "ca" "b" 71 38ae 12e 12a 340 40a 81k 298 38z 2l 81g 259e 284b 235 233 a 280 259d 228 259c 232 226 262d 261a 44r

Læs mere

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE

LOKALPLAN. nr.37 RINGE KOMMUNE. område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE LOKALPLAN nr.37 område til BOLI GFORMAL ve.d SVINGET RINGE RINGE KOMMUNE RINGE KOMMUNE.. LOKALPLAN NR. 37 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokaiplanens redegørel ser Beskrivelse af lokalpianens indhold Bilag A Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 08-020 BOLIGOMRÅDE, VILSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE. -- ---------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund og område 1. Lokalplanens indhold

Læs mere

LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE

LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE LOKALPLAN 04-001 KLARUP KIRKELYGAARD BOLIGOMRÅDE INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------------- Redegørelse Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til øvrig planlægning 1. Kommunens

Læs mere

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS.

MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. FU~ I{ LS. i~ MRP1REEP WDMMU~E L ORRLPLAN FU~ I{ LS. otm4ifz lite boli~o?wtilvel 39dg~zi~HtWIi4LLL hj, MaPIaI~eI~konintww1. INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE side I Hvad er en lokaiplan : I Lokaiplanens område 2 Lokalpianens

Læs mere

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej

for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej Vejlé kommune. Teknisk forvaltning December 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligomràde ved Bygden og Sandnæsvej.~ ) VEJLE KOMMUNE TEKNISK FORVALTNING November 1989 Lokalpian nr. 104 for et boligområde ved

Læs mere

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer.

Planen omfatter en fremtidig udbygning med 80 boliger opført som tæt/lav bebyggelse opdelt i mindst 8 enklaver med adgang til de fælles friarealer. Lokalplan nr. 14.2. For et boligområde i Uvelse (Lystrupgård) REDEGØRELSE Lokalplanens formål: Det er lokalplanens formål i overensstemmelse med kommuneplanen at fastlægge retningslinier for en bebyggelsesog

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, MYLIUS ERICHSENSPARKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRÅDE, MYLIUS ERICHSENSPARKEN AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-010 BOLGOMRÅDE, MYLUS ERCHSENSPARKEN AALBORG KOMMUNE MAGSTRATENS 2. AFDELNG JUL 1984 ndholdsfortegnelse REDEGØRELSE Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund indhold Side 1. 2. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLAN 03-008 VISSE SYD, T/ET- LAV AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING I I

LOKALPLAN 03-008 VISSE SYD, T/ET- LAV AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING I I LOKALPLAN 03-008 VISSE SYD, T/ET- LAV AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING I I AUG 1980 INDHOLDSFORTEGNELSE ----------------------- -------------- Redegørelse Lokalplanens baggrund og område Redegørelse

Læs mere

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ

HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ HILLERØD KOMMUNE LOKALPLAN NR. 136 FOR ET OMRÅDE ØST FOR KULSVIERVEJ GRUNDLAGET FOR LOKALPLANEN Indledning Hillerød byråd har i henhold til kommuneplanlovens bestemmelser ladet udarbejde nærværende lokalplan

Læs mere

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej

VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej VAMDRUP KOMMUNE LOKALPLAN NR. 28 for et boligområde umiddelbart øst for Vestergades udmunding i Røddingvej side l Lokalplan nr. 28 for et område ved Vestergade/Røddingevej, Vester Vamdrup, Vamdrup Kommune.

Læs mere

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej.

Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. GUNDSØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 08 Boligområde mellem Jyllinge Parkvej og Møllevej. I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 734 af 2 december 1982) fastsættes herved følgende bestemmelser for det i 2 nævnte

Læs mere

LOKALPLAN Holmebækcentret

LOKALPLAN Holmebækcentret LOKALPLAN 5-04.2 Holmebækcentret KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 5-04.2 FOR ET OMRÅDE SYD FOR HERFØLGE, HOMLEBÆKCENTRET I henhold til kommuneplanloven (lov nr. 287 af 26. juni 1975) fatsættes

Læs mere

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo

LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo LOKALPLAN 3-05 Omsorgscenter Møllebo KØGE KOMMUNE 1978 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 3-05 OMSORGSCENTER MØLLEBO REDEGØRELSE LOKALPLANENS FORHOLD TIL ØVRIG PLANLÆGNING FOR OMRÅDET Områdets be liggenhed Dispositionsplanen

Læs mere

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole

LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole LOKALPLAN 1-04 Fritidshjem ved Ølby skole KØGE KOMMUNE 1979 KØGE KOMMUNE, LOKALPLAN 1-04 FRITIDSHJEM VED ØLBY SKOLE REDEGØRELSE FOR LOKALPLANFORSLAG LOKALPLANENS FORHOLD TIL ANDEN PLANLÆGNING Regionsplanens

Læs mere

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,.

LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981 , :::...:.:.,. LOKALPLAN 07-004 NIELS DAHLS ALLE, M.M. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JAN 1981, :::.....:.:.,. INDHOLDSFORTEGNELSE -- ------ ----- --------- ---- REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område

Læs mere

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991

LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 LOKAL PLAN 08-033 SEPTEMPER 1991 I I REDEGØ RELSE Baggrund Område Lokalplanens baggrund og område Baggrunden for lokalplanen er et ønske fra Aalborg kommune om at ændre områdets arealanvendelse fra kolonihaveområde

Læs mere

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut

Hammel kommune. Lokalplan nr. 4. Møllebakken. Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut Hammel kommune Lokalplan nr. 4 Møllebakken Reproduceret Hammel kommune af Geodætisk Institut REDEGØRELSE TIL LOKALPLAN NR, Lokalplanen omfatter et område omkring Møllebakken nord for Viborgvej i Lading.

Læs mere

LOKAL PLAN MAJ 1987

LOKAL PLAN MAJ 1987 LOKAL PLAN 15-014 MAJ 1987 ( I ~ f I VODSKOV OMRÅDET VODSKOV NORD - ØST BOLIGOMRÅDE DIAKONVEJ I MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baaarund og område Baggrund Området Denne

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A.

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: forhold til anden planlægning... A. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-13 Lokalplan for et område til erhvervsformål, beliggende ved Herlev Mark i Hårlev. Svend Andersen Plastic Industri R/S er beliggende på en del af arealet. INDHOLDSFORTEGNELSE

Læs mere

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91

LOKALPLAN NR THYHOLM KOMMUNE 7/91 l LOKALPLAN NR. 1.11 1991 THYHOLM KOMMUNE 7/91 THYHOLM KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1.11 for et boligområde i den sydøstlige udkant af Hvidbjerg by INDHOLD: side Redegørelse for lokalplanens forhold til den øvrige

Læs mere

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf.

J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E. Tlf. J'.nr 6'(- i l -4I NR. 41 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED KLEMATISVEJ l BARDE TEKNISK FORVALTNING VIB E B Æ K K O M M U N E Tlf. (07) 17 15 66 VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan nr. 41 for et boligområde ved Klematisvej

Læs mere

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej

Lokalplan nr. 59. for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej Lokalplan nr. 59 for et område mellem Roskildevej, Azaleavej og Pelargonievej August 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at udlægge området langs Roskildevej til erhvervsbebyggelse

Læs mere

LOKALPLAN 02-012. DALL - FERSLEV ldrætsanlæg AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 02-012. DALL - FERSLEV ldrætsanlæg AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 02-012 DALL - FERSLEV ldrætsanlæg AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE ----------- Oversigtskort Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens sammenhæng

Læs mere

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12

HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 HALS KOMMUNE LOKALPLAN NR. 5.12 N INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLAN NR. 5.12 Side 1 Lokalplanens formål... 1 2. Lokalplanens område og zonestatus... 1 3 Områdets anvendelse... 2 4 Udstykninger... 3 5 Vej-

Læs mere

LOKALPLAN SVENSTRUP SYD, BOLIGOMRÅDE IV - ETAPE 2 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN SVENSTRUP SYD, BOLIGOMRÅDE IV - ETAPE 2 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 02-018 SVENSTRUP SYD, BOLIGOMRÅDE IV - ETAPE 2 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUN 1981 INDHOLDSFORTEGNELSE ------------------------------------- REDEGØRELSE Side Lokalplanens baggrund

Læs mere

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988

LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I LOKAL PLAN 09-013 AUGUST 1988 I REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Nærværende lokalplan er udarbejdet på baggrund af Boligselskabet Limfjorden s aktuelle planer om at opføre ca. 50

Læs mere

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte

LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte LOKALPLAN 4-15 Køge Tekniske Skole, Boholte KØGE KOMMUNE 1988 LOKALPLAN 4-15 KØGE TEKNISKE SKOLE BOHOLTE INDHOLDSFORTEGNELSE REDEGØRELSE: Lokalplanens baggrund og formål... 3 Lokalplanens indhold... 3

Læs mere

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05

VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 1-05 Lokalplan for et boligområde i Hårlev by. INDHOLDSFORREGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... A Lokalplanens forhold til anden planlægning... A

Læs mere

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune

LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune LOKALPLAN 12.07 for Greve Strandby Øst Greve kommune Skole. fritidsinstitution. socialt servicecenter. tandklinik m. m Dokumentet har gennemgået en bearbejdning, for at komme på anvendelig digital form.

Læs mere

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.

LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. LOKALPLAN 08-024 BOLIGOMRÅDE, VANGGÅRDEN, NØRRE TRANDERS FEGGESUNDVEJ, AGGERSUNDVEJ, SEBBERSUNDVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING INDHOLDSFORTEGNELSE --------- - ------------- -- - - REDEGØRELSE

Læs mere

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej.

NYBORG KOMMUNE. for et område til holigformål Pilsgårdvej. NYBORG KOMMUNE Lokalpian nr1 22 for et område til holigformål Pilsgårdvej. ved NYBORG KONMUNE LOKALPLAN NR. 22 FOR ET OMRÅDE TIL BOLIGFORMÅL VED PILSGÅRDVEJ. REDEGØRELSE: LOKALPLANENS BAGGRUND Lokaiplanen

Læs mere

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE

VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR INDHOLDSFORTEGNELSE VALLØ KOMMUNKE LOKALPLAN NR. 1-12 INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE Redegørelser: Beskrivelse af lokalplanens indhold... 1 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 2 Lokalplanens retsvirkninger... 2 Lokalplanens

Læs mere

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune.

T LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. T. 22.10 LOKALPLAN NR. 10 i Herlev kommune. Lokalplanens indhold. Lokalplan nr. 10 vedrører at ubebygget område øst for Tornerosevej og fastlægger, at området kun må anvendes til boligformål, og at bebyggelsen

Læs mere

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING

LOKALPLAN 07-013 AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING LOKALPLAN 07-013 BOLIGOMRÅDE, KRONOSVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING SEP 1987 INDHOLDSFORTEGNELSE ----- -------------------------- - REDEGØRELSE Side Lokalplanens Lokalplanens område og baggrund

Læs mere

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge

Stevns kommune lokalplan nr. 33. Boligområde. Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune lokalplan nr. 33 Boligområde Frøslevvej, Store- Heddinge Stevns kommune Lokalplan nr. 33 Indholdsfortegnelse. REDEGØRELSE. 1. Lokalplanens omrbde og formbl. 2. Lokalplanens indhold. 3. Lokalplanens

Læs mere

LOKALPLANENS HENSIGT

LOKALPLANENS HENSIGT LOKALPLANENS HENSIGT Med vedtagelsen af Allerød Kommuneplan 1997-2009 blev det muligt at overføre et areal ved Bjergvej - Lyngevej fra landzone til byzone. Arealet kan udstykkes i 14 grunde til helårsboliger.

Læs mere

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990.

NR. 54. FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. VIDEBÆK l JANUAR J. NR Rev. i januar 1990. VIDEBÆK l JANUAR 1989. J. NR. 27-11-54 Rev. i januar 1990. NR. 54 FOR ET BOLIGOMRÅDE VED ALGADE OG ØRNHØJVEJ l GRØNBJERG. TEKNISK FORVALTNING VIDEBÆK KOMMUNE TLF. 07 17 15 66. VIDEBÆK KOMMUNE Lokalplan

Læs mere

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen

Lokalplan nr. 56. for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Lokalplan nr. 56 for et område mellem A.D. Jørgensens Vej og Jernbanen Marts 1988 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på efter nedlæggelse af kommunens gartneri at udlægge området til

Læs mere

Lokalplan Vejleå Kirke

Lokalplan Vejleå Kirke Lokalplan 1.20 Vejleå Kirke Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.20 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen indeholder bestemmelser om anvendelsen af et areal i den vestlige del af Ishøj Bycenter.

Læs mere

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm

Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Lokalplan nr. 025 Parkalle I, Tarm Teknik & Miljø Toften 6 6880 Tarm 96 48 48 48 e-mail: teknisk@egvadkom.dk Beskrivelse af lokalplanens retdvirkninger. Efter kommunalbestyrelsens endelige vedtagelse

Læs mere

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven

Lokalplan Vildtbanegård III og Tranebærhaven Lokalplan 1.21 Vildtbanegård III og Tranebærhaven Ishøj Kommune 2003 ISHØJ KOMMUNE - LOKALPLAN 1.21 LOKALPLANENS INDHOLD. Lokalplanen omfatter bebyggelserne Vildtbanegård III og Tranebærhaven/ institutionerne

Læs mere

LOKALPLAN CENTER, STATIONSMESTERVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979

LOKALPLAN CENTER, STATIONSMESTERVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979 LOKALPLAN 05-004 CENTER, STATIONSMESTERVEJ AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2. AFDELING JUL 1979 I N D H O L D S F O R T E G N E L S E REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Lokalplanens forhold til

Læs mere

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED

LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ AVNSLEV VED LOKALPLAN NR. 52 NYT BOLIGOMRÅDE REGSTRUPVEJ I AVNSLEV VED NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1987 I NDHOLDS FORTEGNELSE Indledning Lokaiplanens indhold 2 Forholdet til anden planlægning 3 Lokalplanens

Læs mere

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN

SVANEVEI :/~~\ M LOKALPLAN NR NMANDS: BARKEN :/~~\ M SVANEVEI BLOMSTERVANG DUNHAMMERVETT^ LOKALPLAN NR. 106 2NMANDS: BARKEN ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan 106 for et område ved Bymarken Dommervænget REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Forhold til anden planlægning

Læs mere

LOKAL PLAN APRIL 1988

LOKAL PLAN APRIL 1988 LOKAL PLAN 04-008 APRIL 1988 AALBORG OST OMRiiDET KLARUP BOLIGOMRADE VED SEPTEMBERVEJ MAGISTRATENS 2. AFD. AALBORG KOMMUNE REDEGØRELSE Lokalplanens baggrund og område Baggrund Område Lokalplanen skal

Læs mere

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger...

LOKALPLANENS REDEGØRELSE: Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning... 3 Lokalplanens retsvirkninger... Side 1. VALLØ KOMMUNE LOKALPLAN NR. 4-01 Lokalplan for et boligområde i Strøby by. INDHOLDSFORTEGNELSE: LOKALPLANENS REDEGØRELSE: SIDE Lokalplanens indhold... 2 Lokalplanens forhold til anden planlægning...

Læs mere

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992

LOKALPLAN NR. Boligområdet Bellisvænget i Vindinge. 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 LOKALPLAN NR. 77 Boligområdet Bellisvænget i Vindinge 9;~7 NYBORG KOMMUNE Teknisk forvaltning 1992 INDHOLDSFORTEGNELSE Lokalpianens redegørelse Lokalpianens indhold Forholdet til anden planlægning Lokalpianens

Læs mere

LOKALPLAN FERSLEV SKOLE M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATES 2. AFDELING

LOKALPLAN FERSLEV SKOLE M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATES 2. AFDELING I, LOKALPLAN 02-004 FERSLEV SKOLE M.V. AALBORG KOMMUNE MAGISTRATES 2. AFDELING I m INDHOLDSFORTEGNELSE --------- -------------------------------- REDEGØRELSE Lokalplanens område Side 1. Lokalplanens forhold

Læs mere

for Åløkke Byplanafdelingen

for Åløkke Byplanafdelingen ny boligbebyggelse på ejendommen AI lå 35 1985 for Åløkke Byplanafdelingen Hvad er en lokalplan? En lokalplan er en plan, hvori byrådet kan fastsætte bindende bestemmelser for et område, f eks om - anvendelse,

Læs mere

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02

Silkeborg Kommune. Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 Silkeborg Kommune Område ved Uglesøvej LOKALPLAN 80.02 IxIKALpLAN NR. 80.02 FOR ET 0-E VED UGLES@-, VIRKLUND. INDHOLDSFORTEGNELSE LOKALPLANENS FORM&... LOKALPLANE" FORHOLD TIL DEN ØVRIGE PLANLÆGNING FOR

Læs mere

Lokalplan nr. 70. Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast. Ikast Kommune

Lokalplan nr. 70. Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast. Ikast Kommune Lokalplan nr. 70 Bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade, Ikast Ikast Kommune IKAST KOMMUNE LOKALPLAN NR. 70 for et bolig-, institutions- og centerområde ved Vinkelgade i Ikast i i Ikast kommune,

Læs mere

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984

BOV KOMMUNE. Lokalplan 2/58. Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE Lokalplan 2/58 Boligområde ved Centrumsgaden/Hærvejen i Bov 1984 BOV KOMMUNE TILLADELSE BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 BOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. 2/58 LOKALPLAN FOR ET BOLIGOMRADE VED CENTRUMGADEN

Læs mere

LOKALPLAN BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING

LOKALPLAN BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS 2.AFDELING LOKALPLAN 03-012 BOLIGOMRiiDE, BARKEN OG KVISTEN I GISTRUP AALBORG KOMMUNE MAGISTRATENS AFDELING................................... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~:.:.~~:.:.:.:......... :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.:.~:.:.:.:.:.:.:.:

Læs mere

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212

ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE LOKALPLAN NR. 212 ROSKILDE KOMMUNE Lokalplan nr, 212 Boligbebyggelse ved Ringstedvej 70-74, REDEGØRELSE FOR LOKALPLANEN: Lokalplanens baggrund: Lokalplanen er udarbejdet på baggrund af

Læs mere

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse.

Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Redegørelse til lokalplan nr. h.2.1. for et område til sommerhusbebyggelse. Lokalplanen baggrund og område. Lokalplanen er udarbejdet for at fastlægge/sikre området til sommerhusbebyggelse. Området, som

Læs mere

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR

RIBE NØRREMARK. Rønnebærparken LOKALPLAN NR RIBE NØRREMARK Rønnebærparken LOKALPLAN NR. 03.04 Lokalplanforslaget er vedtaget ved 1. behandling i byrådet den 14. april 1980 og offentligt fremlagt fra den 29. april til den 29. juni 1980. Lokalplanen

Læs mere

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej

Lokalplan nr. 80. for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej Lokalplan nr. 80 for et område mellem Nitivej og Mariendalsvej September 1993 INDLEDNING 1. Lokalplanens indhold Lokalplanen går ud på at ændre den gældende lokalplan nr. 67, som udlægger hele området

Læs mere

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål

lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål lokalplan nr. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige formål samt boligformål Nakskov kommune maj 1983 1 NAKSKOV KOMMUNE LOKALPLAN NR. B2-I for et område syd for Helgenæsvej til offentlige

Læs mere