Formandsberetning April 2011 marts 2012

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Formandsberetning April 2011 marts 2012"

Transkript

1 FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 31. marts 2012 Formandsberetning April 2011 marts 2012 Velkommen: Allerførst velkommen til generalforsamlingen 2012 og velkommen til en sæson 2012, hvor vi glæder os til at byde jer velkommen i et opdateret, ajourført og spændende museum. Det er dejligt at se hvor mange som har fulgt opfordringen til, at deltage i årets generelforsamling. Sæsonen 2011: Året 2011 har på mange måder været et traditionelt museums år dog med et opdateret museum. Kustoderne har som sædvanlig været velfungerende og meget engagerede, og museet har haft besøgende. Det er en meget beskeden stigning i besøgstallet i forhold til året før, men det er nu med en nøjagtighed, der skal danne sammenligning i årene frem. Rent teknisk er det en præcis opgørelse, men med et lille fald i indtægten, hvilket skyldes måden at bogføre på. Så på de eksterne linjer har det lignet sig selv, medens vi på de interne linjer fortsat har brugt en del tid på det rent organisatoriske. Igen med en ny kasserer og en overdragelse af varesalget til mig, samt udarbejdelse af en forretningsmodel for fremtidig drift (slides nr. 1) Møder med mere: Bestyrelsen har holdt fire møder i årets løb. 29. april 2011 med hovedvægten på en konstituering, sæsonstart, overdragelse af varesalget og beslutning om Æres-væggen. Konstitueringen blev noget speciel, idet Torben som kasserer ikke ønskede at følge bestyrelsen beslutning om fuldmagter. Da andre af den valgte bestyrelse ikke ønskede at besætte kasserer posten, valgt vi en ekstern kasserer, nemlig Jan Amnitzbøl Krusell. Og som nogen måske har spottet, så er det min bror. For at undgå habilitetsproblemer indførte jeg fra samme dag den regel, at alle udbetalinger til kassereren og til formanden, skulle forlods godkendes af næstformanden. Den beslutningen er referat-ført i det følgende bestyrelsesmøde. Det er efter mine bedste opfattelse således, at generalforsamlingen sammensætter bestyrelsen, men at det så til gengæld er bestyrelsen der løser de udfordringer og opgaver, der ligger mellem generalforsamlingen. Der er intet i vores vedtægter som forhindrer ansættelse af en ekstern kasserer.

2 Jeg skal her henstille til generalforsamlingen, at drøftelse af kasserer kvalifikationer afventer fremlæggelse af regnskabet. De øvrige beholdt deres pladser og Torben blev menigt medlem af bestyrelsen. 25. juli 2011 med hovedvægten på økonomisk status og struktur. Strategi for varesalget, støttemedlemmer og medlemskartotek. 30. oktober 2011 med hovedvægten på Årsskriftet, udstillings tema 2012, H3, regler for satellitsalg og vores 20-års jubilæum 2. maj januar 2012 primært med vinterens arbejde og økonomi status, herunder foreløbig regnskab for driften og varesalget i Og vi prøvede noget nyt, nemlig at lave en mini evaluering af bestyrelsesarbejdet. Vi skal turde at tage vores samarbejde op til drøftelse og åbent fortælle hinanden hvordan vi bliver endnu bedre til at drive FN Museet. Der har været afholdt to møder i Forsvarets Museumskomite (FSV MUKO), hvor vi har fået fast sæde. H.h.v. den 3. maj og den 16. november. FN Museet er vært ved komiteens næste møde den 25. april. Derudover har vi deltaget i et møde med DSI Frøslevlejren i december. Her blev drøftet alternative opvarmningsmåder det ser ud til at vi hen af vejen kan få fjern-varme i stedet for den dyre el-varme altså hvis vi vil betale etableringen. Også lejrens flagreglement blev drøftet og fastlagt. Sluttelig i opremsningen, kan jeg oplyse at museets fane har deltaget i to store arrangementer. Dels indvielsen af monumentet på Kastellet den 5. september og dels ved H.M. Dronningens regentjubilæum i København den 14. jan. i år. Årets indsatsområder: Vi har her i vinters opdateret museet lidt og tilført Libanon (UNIFIL) missionen, særudstillingen om Albanien (AFMP) og lidt om den nyeste mission i Libyen. Og så har vi etableret en helt ny afdeling i H3 kaldet vores satellitudstilling om Afghanistan, Irak og lidt FN i Afrika med reklame for FN Museet. Det er blevet en stand alone udstilling, som er kommet i stand efter aftale med Hjemmeværnsmuseet vi har gratis husleje mod at hjælpe dem med rådgivning og lidt PR samarbejde. Udstillingen er sponsoreret af 8 mil. kroners puljen og Forsvarets Mediecenter. Vi arbejder i disse timer også på en unik medaljeudstilling med god hjælp fra DANILOG. Den kommer forhåbentlig til at indeholde et eksemplar af hver slags danske medalje tildelt dansk personel. Æresvæggen forventes at blive afsløret på vores 20-års åbningsjubilæumsdag den 2. maj. Den vil indeholde et portræt (navn, billede, medalje og indstilling for dåden) af alle de danske soldater og politifolk der siden 1948 har modtaget dekoration for Tapperhed. D.v.s. Den kgl. Belønningsmedalje for international tjeneste og siden 1994 forsvarets Tapperhedsmedalje eller Tapperhedskors. Æresvæggen er sponsoreret af De Blå Baretter.

3 Sent på efteråret startede vi et skoleprojekt med Aabenraa Kommunes skoler. De fik gratis adgang formidlet via skoleforvaltningen. Ordningen vil fortsætte i den kommende sæson. Grundet den sene iværksættelse kom der kun en skole, men vi har forventninger til flere i denne sæson. 20-års åbningsjubilæum: Den 2. maj kan vi fejre 20 året for FN Museets åbning. Det vil vi fejre med gratis adgang den dag, et arrangement med en åbningstaler og afsløringen af Æresvæggen. Museets protektor H.K.H. Prinsgemalen har desværre ikke kunnet være til stede, ej heller H.K.H. prins Joachim, der åbnede FN Museet. Så vi overvejer i øjeblikket om ikke det skulle være et regionalt arrangement. I skal i hvert fald alle være velkommen den dag. Støttemedlemmer: Vi har mange trofaste støttemedlemmer der år efter år troligt støtter museet. Vi har også en del foreninger og organisationer der støtter med 700 kr. om året den gruppe vil vi gerne udvide. Der findes en del soldaterforeninger og lokalafdelinger i de faglige organisation, der kunne/ønsker at være med. Som noget unikt er næsten alle DBB lokalafdelinger medlem. Nyheden her er, at vi har startet nogle Super-støtter. De skal betale kr. pr. år og vil til gengæld komme på en særlig tavle i indgangen, på vores hjemmeside og i årsskriftet med logo. De første har allerede meldt sig. Målgruppen er små firmaer, lokale firmaer og de faglige organisationer. Kun fantasien vil sætte grænsen, dog skønner vi ikke, at ville overstige 40 firmaer for så tror vi at ideen bliver udvandet og dermed uinteressant. De første 6 er hjemme og på tavlen. Ressourcepersoner: Jysk Emblems konsulent i medaljespørgsmål KP Anker Sewohl, har meldt sig under fanerne, også min gamle rekrut Jonni Anker der har en af Danmarks største samlinger af ærmemærker har meldt sig. De har begge allerede ydet deres første indsats for museet. Varesalget: Varesalget er overgået til mig. Jeg har tilladt mig at indføre nogle retningslinjer og strategier for driften af varesalget. Det skal giver overskud og det skal være rimeligt relevant. Vi har også etableret såkaldte egne souvenirs så som museumsmønten (den bør I alle købe), nøgleringe, kuglepenne og køleskabsmagneter med vores logo på. Museumsmønten er et forsøg og hvis det går godt, har vi lagt grunden til et unikt samleobjekt, og en årlig variant af mønten. Vi har allerede solgt næsten 100 mønter altså inden vi åbner museet. Satellitsalg betyder, at vi har gode venner af museet, der i andre fora sælger vores produkter, alene med det formål at gøre FN Museet en tjeneste. Det har givet en øget omsætning og flere gode venner. Det skal også ses som en form for ekstern reklame. Og varesalget er fast på de arrangementer som samler veteranerne rundt om i landet. Økonomi:

4 I januar 2011 troede vi at vi havde kr. i overskud for året Da vi nåede forbi revisoren, var resultatet et underskud på kr. Selvfølgelig havde vi da iværksat sidste vinters arbejde og brugt penge ca kr. Trods dette kommer vi ud med et overskud i 2011 på ca kr. Det skyldes primært en øger sponsorering, en øgning af støttemedlemmer samt en meget beskeden tilbagegang af entre indtægter. Vi har i 2011 haft en omsætning på ca kr. Kassereren vil redegøre helt detaljeret for regnskabet. Varesalget har haft en omsætning på ca kr. Og rent teknisk kommet ud med et underskud på ca kr. Det skal dog ses i lyset af, at vi har overført kr. til museet og samtidig oparbejdet et salgbart varelager for ca kr. som er betalt! Også her vil kassereren redegøre for alle detaljerne Alt i alt kan vi godt være vores økonomi bekendt. Udfordringer: Vi har stadig nogle spændende udfordringer. Nu hvor vi har styr på medlemskartoteket, økonomien, besøgstallene og indretningen af museet, går udfordringerne på at øge støttemedlemmerne, såvel de personlige, foreningerne og vores nye superstøtter. En bedre markedsføring for at øge besøgstallet. Lige nu står de militære medier i kø for at skrive om os og det skal de fortsat få lov til. Åbningen er blevet en god historie, 20-års jubilæet og Æres Væggen bliver det. Mine sidste års visioner, om at fordoble besøgstallet, må jeg nok revidere lidt det bliver en sej en, men det skal nok lykkedes hen af vejen. H3 der bliver med gratis adgang, forventes besøgt af over gæster årligt Nye tiltag: Personlige beretninger: Hver af de store stande har fået en tavle hvorpå vi vil offentliggøre så mange personlige beretninger som muligt. Ideen er at skaffe så mange enkeltstående beretninger om en episode, en enkelt dag eller en særlig hændelse, at vi på den måde kan skrive missionernes historie. De må hver i sær ikke fylde mere end to A4 sider, hvor vi vil eksponere de to og hænge resten op i laminerede lommer, så vores gæster selv kan blade i dem. Der store rokaders tid skal have en pause det skulle gerne give plads til en mere museal bearbejdning af vores mange flotte stande i museet. Og så vil vi etablere en web-shop i forbindelse med varesalget på vores hjemmeside. Det kunne betyde en øget omsætning og overskud til museet. En ny hvervefolder er på vej da ikke alle kan sælge sand i Sahara, vil denne nye hvervefolder hjælpe, så vi alle kan skaffe nye støttemedlemmer. Generalforsamlingen i arbejdstøjet: Markedsføring, udvikling og fundraising kan vi sagtens alle deltage i ja vi bør måske ligefrem deltage i det.

5 At sprede det glade budskab om et af Danmarks mest spændende museer, er en ting vi alle kan hjælpe med til, enten i klubben, i lokalavisen, i familien og omgangskredsen eller bare i sit nærsamfund. Visioner og fremtiden: Det er min store vision at FN Museet, på en gang er både et historisk museum, men at det også samtidig skal afspejle nutiden, med de nyeste missioner på den måde kan vi få en plads i danskernes hverdag. Tak: Jeg vil slutte min beretning med at sige tak til alle dem som har gjort dette FN Museum mulig. Tak til kustoderne for et utrætteligt arbejde år efter år. I er fundamenter for dette museum. Tak til alle vores støttemedlemmer. Tak til præsidiet for jeres vilje til at være med. Tak til bestyrelsen for et konstruktivt samarbejde. En stor tak til alle I der står bag aktørerne (familierne). Tak til alle vores samarbejdspartnere. De Blå Baretter, Hjemmeværnsmuseet, DANILOG, Veterancentret i Ringsted, Kammeratstøtteordningen og Forsvarets Mediecenter. Og jeg vil lige sige til vores kustoder: I er uovertrufne! Under forudsætning af at I genvælger mig, vil jeg glæder mig til at tage hul på endnu et par år, hvor vi skal være STIFINDERE og ikke FEJLFINDERE. Med disse ord overlader jeg beretningen til generalforsamlingen. Per Amnitzbøl Rasmussen formand FN Museet

FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 2. april 2011. Formandsberetning April 2010 april 2011

FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 2. april 2011. Formandsberetning April 2010 april 2011 FN Museet i Frøslevlejren Per Amnitzbøl Rasmussen Formand Den 2. april 2011 Formandsberetning April 2010 april 2011 Velkommen: Allerførst velkommen til generalforsamlingen 2011 og velkommen til en sæson

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 31. marts 2012 kl. 13.30.

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 31. marts 2012 kl. 13.30. Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 31. marts 2012 kl. 13.30. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. PAR bad alle rejse sig og mindes de,

Læs mere

FN Museet er vært ved næste møde den 25. april 2012 C) Andre: JFP har undersøgt blankvåben tilladelse til Museet vi vil modtage noget inden længe.

FN Museet er vært ved næste møde den 25. april 2012 C) Andre: JFP har undersøgt blankvåben tilladelse til Museet vi vil modtage noget inden længe. Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 16. januar 2012, kl. 12.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Per A. Rasmussen (PAR), Jan Amnitzbøl-Krusell (JAK) Jørgen Fried Pedersen

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 29. april 2011, kl. 14.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Knud Spangsø (KS),

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 29. april 2011, kl. 14.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Knud Spangsø (KS), Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 29. april 2011, kl. 14.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Knud Spangsø (KS), Per A. Rasmussen (PAR), Bent Johansen (BJ) Jørgen Fried

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 30. marts 2019 kl

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 30. marts 2019 kl Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 30. marts 2019 kl. 13.00. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. PAR bad alle rejse sig og mindes de,

Læs mere

(CP). 1. (30 MAR 31 MAR

(CP). 1. (30 MAR 31 MAR Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 2. maj 2012, kl. 15.00. Mødet blev afviklet i Veteranhjemmet, Frøslevlejren. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Per A. Rasmussen (PAR),

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 25. juli 2011, kl. 10.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Knud Spangsø (KS),

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 25. juli 2011, kl. 10.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Knud Spangsø (KS), Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 25. juli 2011, kl. 10.00. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Knud Spangsø (KS), Per A. Rasmussen (PAR), Bent Johansen (BJ), Jan Amnitzbøl-Krusell

Læs mere

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet

Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet FEB 2015 Indkaldelse til ordinær generalforsamling i FN Museet Lørdag d. 21. marts 2015, kl. 13.00 i Frøslevlejren i Barak W7 (efterskolens cafeteria). Inden generalforsamlingen vil det være muligt at

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 23. marts 2015 kl. 13.30.

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 23. marts 2015 kl. 13.30. Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 23. marts 2015 kl. 13.30. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. PAR bad alle rejse sig og mindes de,

Læs mere

Kære generalforsamlingsdeltagere: Jeg vil gerne, som formand for bestyrelsen, byde jer alle sammen velkommen til den 100. generalforsamling i Hvalsø Brugsforening. 100-års jubilæum. Som sagde i min velkomst

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 28 marts 2009 kl. 11.00.

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 28 marts 2009 kl. 11.00. Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 28 marts 2009 kl. 11.00. Formanden Per Hj. Jakobsen bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg af dirigent. Formanden foreslog P.B. Krogh

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 25. marts 2017 kl

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 25. marts 2017 kl Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 25. marts 2017 kl. 13.00. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. En særlig velkomst til Ruth fra KFUM

Læs mere

DYKKEHISTORISK SELSKAB

DYKKEHISTORISK SELSKAB DYKKEHISTORISK SELSKAB Oplæg til strukturering af selskabet Selskabet har nu eksisteret i 14 år. Opgaver der løses af selskabet i relation til selskabets formål er primært: Afdækning af den danske dykkehistorie.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 24. marts 2018 kl

Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 24. marts 2018 kl Referat af ordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 24. marts 2018 kl. 13.00. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. PAR bad alle rejse sig og mindes de,

Læs mere

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland

Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Slægtshistorisk Forening Vestsjælland Referat af GENERALFORSAMLING 2007 Den 14. februar 2007 Der deltog i alt 29 medlemmer. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Som dirigent valgtes Arne Olsen. 2. Formandens

Læs mere

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1

Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Aulum Fritidscenter Årsberetning 2005 1 Årsberetning for Aulum Fritidscenter 2005 Indledning Jeg afsluttede sidste års beretning med at fortælle lidt om, hvad den nærmeste fremtid ville byde på, og helt

Læs mere

Velkommen til årets generalforsamling her på Fangel Kro, hvor det efterhånden er blevet en tradition at vi afholder vores generalforsamling/årsmøde.

Velkommen til årets generalforsamling her på Fangel Kro, hvor det efterhånden er blevet en tradition at vi afholder vores generalforsamling/årsmøde. Referat af Generalforsamling i Politiets Blå Baretter. På Fangel kro, torsdag den 27. april 2017 Generalforsamlingen blev afholdt i Foredragssalen på Fangel kro, Fangelvej 55, 5260 Odense S. Formanden

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 19. januar 2013, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i FN Museet, Frøslevlejren.

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 19. januar 2013, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i FN Museet, Frøslevlejren. Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 19. januar 2013, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i FN Museet, Frøslevlejren. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Per A. Rasmussen (PAR),

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra Generalforsamling i SVOO Tirsdag den 21.marts 2017 1. Valg af dirigent, referent og stemmetællere. Frank Gamsbøl blev valgt til dirigent, og fastslog at generalforsamlingen var lovligt indkaldt

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi Udskrevet: 2018 Indhold Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi......................................... 3 2 Guide Bestyrelsens ansvar for foreningens

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 4. januar 2014, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i FN Museet, Frøslevlejren.

Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 4. januar 2014, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i FN Museet, Frøslevlejren. Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 4. januar 2014, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i FN Museet, Frøslevlejren. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Per A. Rasmussen (PAR),

Læs mere

FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011

FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011 FORMANDSBERETNING DE BLÅ BARETTER, VIBORG & OMEGN GENERALFORSAMLING D. 19. FEBRUAR 2011 Dette er min 3. formandsberetning i foreningen. Foreningen har nu 173 medlemmer. Igen i det forløbne år har der været

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Mindestuer 4. marts 2018 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

Jubilarstævne 2014. Invitation. Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014

Jubilarstævne 2014. Invitation. Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014 Invitation Er du 5 eller 10 års jubilar - får du en særlig rabat og fordele. Men ALLE kan deltage! Jubilarstævne 2014 Mød dine venner på Jubilarstævnet i Holstebro den 27. september 2014 Dagens Program:

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens ansvar for foreningens økonomi......................................... 3 2 Guide Bestyrelsens ansvar for foreningens

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling onsdag den 21. marts 2012 kl. 19:00 Formand Per Sørensen bød velkommen og udtrykke sin glæde over det store fremmøde til årets generalforsamling. Ad 1: Ad 2: Valg af

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 8. marts 2018 kl. 19.00 i Lyngbowl (spisning først). Referatnotater: Antal: 20 til stede Formand

Læs mere

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015

Formandens beretning - udkast. Karin Brorsen. VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Formandens beretning - udkast Karin Brorsen VikarBranchens generalforsamling 8. maj 2015 Velkommen til Generalforsamlingen i VikarBranchen. For anden gang står jeg nu som formand, og skal aflægge beretning

Læs mere

Ekstra ordinær generalforsamling.

Ekstra ordinær generalforsamling. FEB 2013 Ekstra ordinær generalforsamling. Hermed indkaldes til ekstra ordinær generalforsamling i FN Museet. Lørdag d. 23. marts 2013 kl. 11.00 i Frøslevlejren i Barak W7. Dagsorden. 1. Valg af dirigent

Læs mere

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg.

Forretningsorden for Spidshundeklubben s bestyrelse og udvalg. FORRETNINGSORDEN FOR SPIDSHUNDEKLUBBENS BESTYRELSE 1. KONSTITUERING. Bestyrelsen træder sammen snarest efter generalforsamlingen og konstituerer sig. Besættelse af poster sker ved simpelt flertal. 2. NEDSÆTTELSE

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen.

Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Tårnby 27.febraur 2010. Referat fra Generalforsamlingen onsdag den 24.februar 2010 kl. 19:00, i Bræddehytten, A.D.Vedels Plads, Holmen. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden.

Vi har holdt 5 bestyrelsesmøder i løbet af året, og referaterne er lagt ind på hjemmesiden. Generalforsamling i SAS løb og motion Onsdag den 10. februar 2010. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Åbning af mødet og godkendelse af indkaldelsen 3. Valg af mødesekretær 4. Beretning 5. Regnskab 6. Fremlæggelse

Læs mere

1. Godkendelse af referat fra sidste møde (2 MAJ 2012). Godkendt uden bemærkninger.

1. Godkendelse af referat fra sidste møde (2 MAJ 2012). Godkendt uden bemærkninger. Referat af bestyrelsesmøde i FN Museet d. 1. september 2012, kl. 10.00. Mødet blev afviklet i Veteranhjemmet, Frøslevlejren. Til stede var: Jens Søndergaard (JS), Gert T. Knudsen (GTK), Per A. Rasmussen

Læs mere

Formandsberetning for Foreningen Agape 2017

Formandsberetning for Foreningen Agape 2017 Formandsberetning for Foreningen Agape 2017 Jeg vil i år starte min beretning med at sætte fokus på Agapes værdier. Hvis man slå ordet værdi op i dansk psykologisk-pædagogisk ordbog, så kan man finde en

Læs mere

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen.

I 2014 sagde vi farvel til Bo Lyskjær, som desværre kun var med et år, men grundet hans arbejde i hundeklubben kunne det ikke rigtig passe sammen. Beretning 2014 Hvis vi kigger på medlemstallet er det pt lige omkring de 400 hustande og vi har faktisk i mange år, ligget stabilt omkring de 400-450 medlemmer. Nogle melder sig ud og nogle melder sig

Læs mere

Viborg d. 26. marts 2013

Viborg d. 26. marts 2013 Viborg d. 26. marts 2013 Referat af ekstraordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 23. marts 2013 kl. 11.00. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg

Læs mere

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød

DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu. Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød - 1- DAGSORDEN FOR GENERALFORSAMLING I Allerød Ju-Jitsu Mandag den 23. marts 2015 kl. 19:30 På Skovvangskolen, Allerød 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne år. 3. Forelæggelse

Læs mere

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen.

Vi valgte at have overskriften Frivillige gør en forskel for dagen. Formandsberetning til generalforsamlingen i Frivilligcenter & Selvhjælp den 18. marts 2014. Det har været et rigtigt spændende år i Frivilligcenter & Selvhjælp, som jeg kan aflægge beretning for. Jeg vil

Læs mere

Formandsberetning. 2012.

Formandsberetning. 2012. Formandsberetning. 2012. Det er nu 9. gang jeg aflægger beretning for bestyrelsesarbejdet i De Blå Baretter LIMFJORDEN. Beretningen udsendes ikke i år på mail inden generalforsamlingen, p.g.a. virus angreb

Læs mere

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl

Referat fra generalforsamling Tirsdag d. 12. marts kl Referat fra generalforsamling 2019 Tirsdag d. 12. marts kl. 19.00 1. Indledning med andagt 2. Valg af dirigent/referent Heidi Empleo Broe Hansen er referent Egon Skødt er dirigent 3. Formandens beretning

Læs mere

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl

Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl Ordinær generalforsamling Torsdags bridgeklub. Tors. d. 19. april 2018 kl. 12.30 Dagsorden: Velkomst Konstitueret formand Berit Gläser bød velkommen. 1. Valg af dirigent og referent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne

Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne Vedtægter for foreningen Danske Hospitalsklovne 1. Foreningens navn Foreningens navn er Danske Hospitalsklovne. Foreningen anvender navnet Danish Hospital Clowns i internationale sammenhænge. 2. Foreningens

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Tårnby 10. marts 2014. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 20. februar 2014 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag.

Adresser, mail adr. tlf. nr. samt andre oplysninger, i det her blad gælder nødvendigvis ikke i dag. MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk E-mail: maarfrim@gmail.com MÅRSLET FRIMÆRKE- OG MØNTKLUB STIFTET DEN 20. MAJ 1974 www.maarfrim.dk e-mail: maarfrim@gmail.com OKTOBER

Læs mere

Dagsorden for generalforsamlingen

Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamlingen i Støtteforeningen Nyboders Minde, 24. marts 2019 Dagsorden for generalforsamlingen Generalforsamling indkaldes skriftligt enten via e-mail eller med mindst 14 dages varsel på hjemmesiden

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2016

GUIDE Udskrevet: 2016 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2016 Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Her finder du en af tre guide som viser, hvordan økonomi typisk styres

Læs mere

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER

REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER REFERAT AF DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING 2013 I ANTIKKENS VENNER Den ordinære generalforsamling fandt sted lørdag den 23. november 2013 kl. 15.00 på KUA. Formand Jørgen Edl bød velkommen. 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Efterårsudsendelse 2015

Efterårsudsendelse 2015 Efterårsudsendelse 2015 Indhold 1. Indkaldelse til generalforsamling Generalforsamlingen afholdes lørdag d. 30. januar 2016 i Den Grimme Ælling, Hans Jensens Stræde 1, Odense BEMÆRK at mødet er i januar

Læs mere

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal

Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Referat af generalforsamling i SBV fredag den 13. marts 2015 kl. 20:00 i Brugsens lokaler på 1. sal Til generalforsamlingen var der tilmeldt 80 medlemmer til spisning kl. 19.00 og der kom yderligere 1

Læs mere

Håndbold Foreningen MORS

Håndbold Foreningen MORS Håndbold Foreningen MORS CVR. NR. 15171294 www.hfmors.dk hf@mors.dk Referat fra generalforsamlingen i HF Mors mandag den 28. marts 2011 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Bestyrelsens beretning

Læs mere

Vedtægter for Ribe Roklub

Vedtægter for Ribe Roklub Vedtægter for Ribe Roklub Ændret 12/11 2013 1 Klubbens navn er Ribe Roklub og klubben er hjemmehørende i Ribe i Esbjerg Kommune. Klubbens formål er rosportens fremme under Dansk Forening for Rosport (DFfR)

Læs mere

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK

Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Forslag 1. Forslag til kontingentstigning fra bestyrelsen i Letbaner.DK Bestyrelsen foreslår at kontingentet hæves fra nuværende 150 kr. til 200 kr. gældende fra og med 2019. Stigningen begrundes med generelle

Læs mere

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent

Referat fra. ma-nets generalforsamling den 22. februar Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Referat fra ma-nets generalforsamling den 22. februar 2018 ca. 35 medlemmer deltog i generalforsamlingen Ad 1 Valg af dirigent Steen Johansen blev valgt som mødets dirigent Ad 2 Valg af referent Minna

Læs mere

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag.

Velkommen til den årlige generalforsamling i Jegum Ferieland og tak til alle jer som er mødt frem i dag. Grundejerforeningen JEGUM FERIELAND V/ Formand Carsten Christensen Birkealle 7, 6710 Esbjerg V. Grundejerforeningen Jegum Ferieland. Bestyrelsens beretning 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling

Læs mere

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning.

Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening. Formandens beretning. Dagsorden for generalforsamling i Nexø og Omegns Museumsforening Valg af dirigent. Formandens beretning. Regnskab. Indkomne forslag. Valg. Valg til bestyrelsen: Jørn Olsen, Erik Gornitzka og Steffen Gerdes,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010

Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 Referat af ordinær generalforsamling 30. maj 2010 45 haver var repræsenteret på generalforsamlingen på pladsen, hvor formand Kurt Bisgaard (have 64) bød velkommen. Kurt anmodede om et øjebliks stilhed,

Læs mere

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014

Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Beretning til VIF s generalforsamlingen 2014 Fredag den 7. juli 1939 var startskuddet til det vi er en del af i dag. I år er året, hvor Vivild Idrætsforening fylder 75 år. Oprettelsen af VIF var et billede

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 24. februar 2011l. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet..

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 24. februar 2011l. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Tårnby 15.marts 2011. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 24. februar 2011l. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2 stemmetællere.

Læs mere

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013

VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING. Søndag den 10. marts 2013 VELKOMMEN TIL ÅRETS GENERALFORSAMLING Søndag den 10. marts 2013 Kære medlemmer. Bestyrelsen byder velkommen til årets generalforsamling. Den trettende i rækken og vi ser frem til mange flere. Arne Christensen

Læs mere

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på

Revision Er foretaget ved en gennemgang af regnskaberne, hvor der samtidig er konstateret indestående på Generalforsamling 2016 - B1960 Badminton NØRREBROHALLEN - 0804-2016 1) Generalforsamlingen vælger følgende referent og ordstyrer Ordstyrer: Henning Jensen Referent: Morten Thygesen Endvidere godkendes

Læs mere

GUIDE Udskrevet: 2018

GUIDE Udskrevet: 2018 GUIDE Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber Udskrevet: 2018 Indhold Sådan arbejder I med foreningens budgetter og regnskaber............................. 3 2 Guide Sådan arbejder I med

Læs mere

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn

Slægtsforskerforeningen for Vordingborg og Omegn Referat fra SVOO generalforsamling Onsdag den 26. marts Formand Per Sørensen bød velkommen kl. 19. - Vi var 25 fremmødte. Ad. 1: Valg af dirigent, referent og stemmetællere Klaus Roos blev valgt til dirigent

Læs mere

Viborg d. 8. april 2014

Viborg d. 8. april 2014 Viborg d. 8. april 2014 Referat af ekstraordinær generalforsamling i FN Museet. Frøslevlejren d. 29. marts 2014 kl. 11.00. Formanden Per Amnitzbøl Rasmussen (PAR) bød velkommen til de fremmødte. 1. Valg

Læs mere

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015

Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Dianalund/Tersløse Håndbold Regnskab 1. maj 2014 til 30. april 2015 Ledelsesberetning Aktivitet Foreningens primære aktivitet er at drive en håndboldklub, herunder underaktivitet i form af banko. Væsentlige

Læs mere

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsens beretning 1 Til generalforsamling RFC d. 11. april 2018 Bestyrelsens beretning Velkommen. Dejligt at se at I møder frem og engagerer jer i det frivillige sociale arbejde her i Rødovre. Som noget nyt holder vi i

Læs mere

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning.

GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR Formandens beretning. GENERALFORSAMLING HUMLEMAGASINET D. 31. JANUAR 2019 Formandens beretning. Indledning: Hver gang vi tager hul på et nyt år og gør status på det forgangne, er det altid spændende at finde ud af, om året

Læs mere

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub

RIBE ROKLUB. Vedtægter for Ribe Roklub RIBE ROKLUB ERIK MENVEDS VEJ 16, 6760 RIBE Medlem af DFfR og DKF under DIF Vedtægter for Ribe Roklub Gældende version med ændringer vedtaget på generalforsamlingen 22. november 2016 1 Klubbens navn er

Læs mere

Frøslevlejrens Venner

Frøslevlejrens Venner december 2012 Nyt fra Frøslevlejrens Venner Find os på nettet www.froeslevlejrensvenner.dk - er vor adresse på internettet. Der offentliggør vi alt hvad der sker i foreningen. Bestyrelsen FORMAND: Oluf

Læs mere

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere)

Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Bestyrelsens beretning for året 2014. Kære andelshavere, (og 14 lejere) Den 21. november 2010 blev der holdt et møde i den gamle gymnastiksal her på skolen. Vi skulle stifte en andelsforening. Og hvorfor

Læs mere

Vedtægter for Odsherred Detektorforening

Vedtægter for Odsherred Detektorforening Vedtægter for Odsherred Detektorforening 1 Foreningens navn og hjemsted. Foreningens navn er Odsherred Detektorforening. Den er hjemmehørende i Ods- herred Kommune og er stiftet den 26. august 2008. 2

Læs mere

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsesmøde Bestyrelsesmøde 20.06.2017 Nappedam Bådelaug Deltagere: Henning Madsen, Jytte Gyldenløve, Henning Buddig, Jan Uhrskov, Henning Hansen, Egon Sørensen, John Trolle Fraværende: Peter Storm Referent: John

Læs mere

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015

VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 VEDTÆGTER MC HEDETROLDENE 2015 Vedtægter for Mc Hede Troldene. 1 Foreningen 1. Foreningens navn Mc Hede Troldene 2. Foreningen er stiftet den. 6. August 2006 3. Foreningens adresse: Mc Hedetroldene Blichersgade

Læs mere

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN

Guide til nye lokale afdelinger af BROEN Guide til nye lokale afdelinger af BROEN - om at komme godt i gang som ny forening hjælper udsatte børn til en aktiv fritid www.broen-danmark.dk Indhold Etablering af ny lokalafdeling af BROEN 3 Stiftende

Læs mere

Guide til det frivillige arbejde i Red Barnet

Guide til det frivillige arbejde i Red Barnet Guide til det frivillige arbejde i Red Barnet 1 Indholdsfortegnelse 1. Stiftelse af lokalforening...side 5 2. Aktiviteter...side 5 3. Økonomi...side 7 4. Frie midler...side 7 5. Medier og layout...side

Læs mere

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00

Generalforsamling. Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamling Bjerringbro IF inviterede til generalforsamling Torsdag 13/3 2014 kl. 19.00 Generalforsamlingen blev liver afholdt i Bjerringbro IFs klubhus Dagsorden: 1) Valg af dirigent og referent

Læs mere

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M

Fyns Militærhistoriske Samling Kragsbjerggård Kragsbjergvej Odense M Februar 2013 Fyns Militærhistoriske Samlings generalforsamling d. 19. februar 2013 på Dannevirke Formanden Johannes Lollesgaard bød velkommen til årets ordinære generalforsamling. Formanden fortsatte med

Læs mere

Vedtægter for DKK Esbjerg

Vedtægter for DKK Esbjerg Vedtægter for DKK Esbjerg 1 Lokalafdelingen 1) Lokalafdelingens navn er DKK Esbjerg og er hjemmehørende i Esbjerg Kommune. 2) Lokalafdelingen er en del af landsforeningen Dansk Kennel Klub (DKK). 3) Dansk

Læs mere

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019

REFERAT GENERALFORSAMLING. 8. marts 2019 REFERAT GENERALFORSAMLING 8. marts 2019 Der var mødt 43 stemmeberettigede medlemmer op til generalforsamlingen. Dirigent: Bo Leimand Referent: Flemming Qvotrup Dagsorden: 1. Valg af stemmetællere 2. Valg

Læs mere

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA

METTE KLINGSTEN ADVOKATFIRMA Referat af 4. ordinære generalforsamling i Foreningen L.A. Rings Venner den 10. april 2018 Formanden Jan Mejding bød velkommen til forsamlingen, som talte 30 personer. Herefter begyndte generalforsamlingen.

Læs mere

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS

BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS A/B HAFNIAHUS Formanden 20. oktober 2016. BERETNING FOR A/B HAFNIAHUS 2015-2016 Indledning: Selv om bestyrelsen - og ikke mindst vores ejendomsinspektør Flemming Korp Hansen - har haft nok at se til i

Læs mere

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg

Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg Bestyrelsessammensætningen på Museum Skanderborg 1 Indhold 1. Indledning 2. Bestyrelsens sammensætning 3. Repræsentantskab 4. Kontaktudvalg 5. Valg til Bestyrelsen 6. Kontaktudvalg og forretningsorden

Læs mere

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater:

Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl i Magion med spisning først. Referatnotater: GRINDSTED BADMINTONKLUB 7200 GRINDSTED Punkter på dagsordenen: Deltagere: Referat fra GENERALFORSAMLING Den 20. marts 2019 kl. 18.00 i Magion med spisning først. Referatnotater: Antal: 16 til stede Formand

Læs mere

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks

vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks vestjyskbanks redegørelse vedrørende Finansrådets ledelseskodeks 2014 Redegørelsen vedrører regnskabsperioden 1. januar 2014 til 31. december 2014 Forklaring på / anbefalingen: Generelle anbefalinger 1.

Læs mere

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter.

Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Middelalder Foreningen Korsfarernes Vedtægter. Indholdsfortegnelse: Indholdsfortegnelse:... 1 01. Navn og tilholdssted.... 2 02. Foreningens formål.... 2 03. Medlemmer.... 2 04. Generalforsamlingen....

Læs mere

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN

DIVISIONSDOMMERFORENINGEN Referat af Generalforsamlingen Lyngby. i den 11. april 2010 kl. 1000 i Formanden indledte generalforsamlingen og bød velkommen til de fremmødte deltagere. Pkt. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog

Læs mere

Vedtægter for Foreningen bag Silkeborg Bunkermuseum - BUMUS.

Vedtægter for Foreningen bag Silkeborg Bunkermuseum - BUMUS. Vedtægter for Foreningen bag Silkeborg Bunkermuseum - BUMUS. Stk. 1: Navn: Foreningen bag Silkeborg Bunkermuseum, i daglig tale BUMUS, stiftet den 29. januar 1995. Stk. 2: Hjemsted: 1 Foreningens hjemsted

Læs mere

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009

Generalforsamling. indkaldelse og referat 2009 Generalforsamling indkaldelse og referat 2009 Højby Vandværk 5260 Odense S. www.hojbyvand.dk sc@hojbyvand.dk Generalforsamling i Højby Vandværk AmbA den 18. marts 2009 kl. 19.30 i Højby Forsamlingshus

Læs mere

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi

Referat. Bestyrelsesmøde. 23. marts 2009. Festivalkontoret. Einar. Pia. 2. Godk. af ref. fra seneste møde. 3. Økonomi 23. marts 2009 Referat Mødedato og tid 23. marts 2009 20:00 Sted Mødeleder Referent Festivalkontoret Einar Pia Emne Bestyrelsesmøde Dagsorden 1. Godk. af dagsorden, vag af ref. 2. Godk. af ref. fra seneste

Læs mere

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015

Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Referat fra generalforsamling i De Blå Baretter onsdag, den 25. feb. 2015 Der er afholdt generalforsamling i DBB Midtjylland. Bestyrelsen og Anders Bang mødte kl. 16.00 for at gøre alt klar til spisning

Læs mere

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde.

Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. 1 Vedtægter Lokalforeningens vedtægter sætter rammerne for lokalforeningens arbejde. På de følgende sider er der en beskrivelse af, hvad vedtægterne kan/skal indeholde og kommentarer til de enkelte punkter.

Læs mere

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018

Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Dyrlægeskovens Lodsejerlag Nykøbing Sjælland Skriftlig beretning Ordinær generalforsamling 29. april 2018 Bestyrelsen for Lodsejerlaget opfordrer naturligvis lodsejerne til at deltage på årets generalforsamling.

Læs mere

Generelforsamling 2014

Generelforsamling 2014 Generelforsamling 2014 Formandens indledning: På bestyrelsens vegne, bydes alle fremmødte hjerteligt velkommen til Andelsselskabet Ølsted Strand Vandværks ordinære generalforsamling 2014 Jeg vil tillade

Læs mere

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus

Vedtægter for foreningen Taekwondo Klub Do, Aarhus 1 Foreningens navn, adresse & hjemsted: Foreningens navn: Foreningens adresse: Foreningens hjemsted: Taekwondo Klub Do, Aarhus. Taekwondo Klub Do, Aarhus Randersvej115 8200 Aarhus N Aarhus Kommune Foreningens

Læs mere

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken

Beredskabsbunkeren i Bernstorffsparken 14. årgang Kære Venner af Fortet Dette FORTNYT er en udgave med forskellige praktiske informationer til medlemmerne; først og fremmest invitationen til udflugten til Beredsskabsbunkeren i Bernstorffparken.

Læs mere

SeaSide Jazz Club, Frederikssund, ansøger hermed om tilskud fra Kulturpuljen.

SeaSide Jazz Club, Frederikssund, ansøger hermed om tilskud fra Kulturpuljen. 5402C61050 L;;* 0 SeaSide 0,11 FREDERIKSSUND www.seasidejazzclub.dk Frederikssund Kommune Kultur og Fritid Rådhuset Torvet 2 3600 Frederikssund. Ansøgning. Skibby d. 15/3 2015 SeaSide Jazz Club, Frederikssund,

Læs mere

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006

Sagsfremstilling: Godkendelse af referat fra bestyrelsesmøde afholdt den 19. april 2006 REFERAT (Offentlig) Af bestyrelsesmøde nr. 3-2006 i Langhårsklubben Fredag den 16. juni 2006 på hotel Hedegården Vejle Deltagere: Fraværende: Bent Hansen, BH Just Mikkelsen, JM Henrik Blendstrup, HB Svend

Læs mere

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018.

Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Referat fra generalforsamlingen i Midt- og Vestjylland Politis Sprogforening 2018. Midt- og Vestjyllands Politis Sprogforening afholdt den 15. marts 2017 kl. 15.00 generalforsamling. Der deltog 3 medlemmer

Læs mere

Beretning fra turneringsudvalget:

Beretning fra turneringsudvalget: Beretning fra turneringsudvalget: Set fra min pind som formand for Turneringsudvalget har det været en god sæson. Det har været lidt nemmere at få enderne til at hænge sammen i år, men det har også meget

Læs mere

Medlemsblad nr. 2-2012

Medlemsblad nr. 2-2012 Medlemsblad nr. 2-2012 Indhold i dette blad Generalforsamlingen 2012 Afriggerstævne Indlæg af Anette Stenberg Generalforsamlingen 2012 Generalforsamlingen startede med en kort præsentation af alle fremmødte.

Læs mere

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet..

Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Tårnby 24.februar 2012. Referat fra Generalforsamlingen torsdag d. 23. februar 2012 kl. 19:00, i Foreningslokalerne i Bunkeren i Kastellet.. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Valg af referent. Valg af 2

Læs mere