Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 14. december 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 14. december 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:"

Transkript

1 P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. DECEMBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 14. december 2016 kl :00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.15 Mia Dabelsteen KØBENHAVN S TLF Til stede: Sune Auken, ph.d.-skoleleder og formand for ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, specialkonsulent og sekretær for udvalget, Michael Lerche Nielsen, ph.d.-koordinator på NFI, Frederik Tygstrup, ph.d.-koordinator på IKK, Catharina Raudvere, ph.d.-koordinator på TORS. Trine Schreiber, ph.d.-koordinator på IVA, Pia Schwarz Lausten, ph.d.-koordinator på ENGEROM, Sniff Andersen Nexø, ph.d.-koordinator på SAXO. phdschool@hum.ku.dk REF: MD Afbud: Dan Zahavi, ph.d.-koordinator på MEF, Bettina Perregaard, ph.d.-koordinator på INSS. Mødet var indkaldt med følgende dagsorden: Dagsorden: 1) Godkendelse af dagsorden. 2) Meddelelser. 3) Ph.d.-mentorprogram navne på potentielle mentorer ønskes.

2 4) Drøftelse af de indsendte ph.d.-koordinatorbeskrivelser og gensidig sparring (Se bilag 1) 5) Drøftelse af reglerne for arbejdsforpligtelse (Se bilag 3) 6) 2017: Har I nogen kursusforslag til foråret? (Bilag 2). 7) Orienteringsrunde: Status på hvordan det går med at skabe et socialt og fagligt miljø for de ph.d.-studerende på institutterne. Noget I har brug for at drøfte fælles? Noget nyt? 8) Evt. SIDE 2 AF 6 Ad. 1) Godkendelse af dagsorden. Dagsordenen blev godkendt. Ad 2) Meddelelser: Sune meddelte følgende: Ph.d.-skolen har på det seneste været i medierne på grund af en sag vedrørende genopretning. Dette kan ph.d.-skolen naturligvis ikke kommentere på af hensyn til tavshedspligten om personalesager, men den umiddelbare skade af det har været, at de ph.d.-studerende på fakultetet er blevet nervøse over, hvad der skal til for at komme i genopretning. Det har derfor været behandlet i ph.d.-udvalget, hvor regler og praksis er blevet gennemgået. (Se gerne referatet herfra: Pointen er, at sager om genopretning er yderst sjældent forekommende: Der har de seneste seks år været afgivet mindre end 5 genopretningstilbud. Der er 20 nye ph.d.-studerende, der begynder til introseminaret i februar. Heraf er ingen betalt af fakultetet. Der er blandt andet en række ph.d.- stipendiater på nogle større forskningsprojekter, fire stipendier fra ph.d.- rådet vedr. folkeskolen og en ErhvervsPhD. Ph.d.-administrationen er flyttet til bygning 23 på 5. sal, men denne placering bliver nok kun kortvarig. Der skal ske en sammenlægning af de forskellige HR-afdelinger på de tørre fakulteter og Fællesadministrationen til et HR center. Ph.d.-området er også slugt med i det nye HR center. Men samtidig skal der forblive fire individuelle ph.d.-skoler. Sune har spurgt Julie Sommerlund om de videre tanker med dette og han håber på, at der kommer en fornuftig løsning på det. Ad 3) Ph.d.-mentorprogram navne på potentielle mentorer ønskes. Sune meddelte, at pilotudgaven af ph.d.-mentorprogrammet i forårssemestret forløb godt. Det blev kørt fra Alumnesekretariatet fra Nørregade med support fra ph.d.-skolen. Nu skal det på grund af nedskæringer derinde flyttes ud til fakulteterne med support fra F&I. De tørre fakulteter har sagt ja til opgaven, mens de våde fakulteter ikke ønsker at videreføre det for nuvæ-

3 rende. På ph.d.-skolen håber vi, at det kan køres med input omkring mentorer fra jer og den nye Innovation Hub, når den kommer op at køre til foråret. Mia meddelte, at så snart de praktiske ting omkring overførslen af programmet fra Alumnesekretariatet til F&I er gennemført, så vil hun kontakte de tidligere mentorer for at høre om de fortsat er interesserede i at medvirke og derefter vil hun vende tilbage til ph.d.-koordinatorerne med en liste over tilmeldte mentorer og efterlysning af nye fra ph.d.-koordinatorerne. Der er ansøgningsfrist den 1/ for mentorer og mentees og opstart den 21/ ved et fælles kick-off arrangement afholdt i Nørregade. Ph.d.- mentorforløbet kører med cirka 5 møder og skal være afsluttet inden udgangen af januar SIDE 3 AF 6 Ad 4) Drøftelse af de indsendte ph.d.-koordinatorbeskrivelser og gensidig sparring. Sune meddelte, at baggrunden for punktet er, at ph.d.-udvalget gerne vil se, hvordan ph.d.-koordinatorfunktionen fungerer og muligvis gerne vil evaluere den. Han opfordrede derfor ph.d.-koordintorerne til at drøfte hvad der fungerer godt og hvad der fungerer mindre godt og hvad der evt. kan skæres væk. Herpå fulgte en drøftelse af dette punkt, der kan opsummeres således: Ph.d.-koordinatorerne var enige om, at ph.d.-koordinatorbeskrivelserne viser, at det stort set er det samme, der bliver gjort på de enkelte institutter. Opgavelisten på hjemmesiden er informativ og rimeligt dækkende for de fleste ph.d.-koordinatorer. Der er naturligvis forskelle fra institut til institut og nogle af de forskelle bunder i, at institutterne har forskellig størrelse og forskellig mængde af ph.d.-studerende. Derudover varierer det, hvilke behov de ph.d.-studerende har. Derfor er det et ønske fra ph.d.- koordinatorerne, at fleksibiliteten i ordningen bevares, så de ph.d.- studerendes forskellige behov kan imødekommes. Flere af koordinatorerne har fået ekstra funktioner tillagt som fx at sidde med i instituttets forskningsudvalg, at afholde MUS og være med i instituttets ledelsesteam. Dette er ikke noget, der hidtil er blevet givet ekstra timer for. Nogle koordinatorer nævner, at de kan blive bedre til at løfte opgaven omkring at få skabt flere faglige kurser. Flere nævner, at det er godt at involvere de ph.d.-studerende i dette og få ph.d.-studerende, der tidligere har planlagt kurser til at give denne erfaring videre til nye kursusplanlæggere blandt de ph.d.-studerende. På IKK har de et system, så tidligere deltagere i et kursus, er med til at planlægge afviklingen af kurset næste gang.

4 Ph.d.-koordinatorerne varetager også en vigtig sjælesørger-funktion. Det vil sige, at de er den person de ph.d.-studerende kan gå til når det brænder på og herved kan de give de ph.d.-studerende hjælp til at komme videre hvad enten det gælder vejlederskifte, tilvalg af en medvejleder eller andet. SIDE 4 AF 6 Flere af ph.d.-koordinatorerne oplever, at de ph.d.-studerende døjer med stress og for flere har det at gøre med: 1) at de ikke helt ved hvornår det arbejde de udfører er godt nok 2) manglende fremtidsudsigter. Sune understregede, at det første hører under vejlederens ansvar: at give tilbagemeldinger på de ph.d.-studerendes arbejde. Med hensyn til at det andet, så burde de gode beskæftigelsestal berolige de ph.d.-studerende noget. Det bliver nævnt på introseminaret og har også været nævnt på karrierearrangementer, men selvfølgelig påvirker en stor fyringsrunde, som den fakultetet netop har været igennem også de ph.d.-studerende. Det næste udfordrende punkt for ph.d.-koordinatorerne er vejlederne: Flere oplever ofte, at ph.d.-studerende udtaler, at de mangler at blive introduceret til folk og få hjælp til at opbygge netværk. Her er der tale om vejledersvigt og selvom det er varierende, hvad vejlederne vælger at tage på sig, så er det et problem for de ph.d.-studerende, når det ikke sker. I denne forbindelse nævnte Frederik, IKK, at han jævnligt afholder møde med vejlederne på instituttet, hvilket er et godt forum til at snakke sammen og udveksle erfaringer med hinanden. De øvrige ph.d.-koordinatorer takkede for den idé, som de ikke havde fået selv, og ville gå i gang med at implementere dette på deres egne institutter fx som opfølgning på afholdelse af MUS og GRUS med de ph.d.-studerende. Det blev afslutningsvist på dette punkt bemærket, at ph.d.-koordinatorerne i forbindelse med den nye ansøgningsrunde til fakultetsstipendierne får mange henvendelser fra ansøgerne på grund af en opfordring på ph.d.-skolens hjemmeside om at henvende sig til ph.d.-koordinatorerne med faglige spørgsmål i forbindelse med ansøgningen. De bad om at dette blev modificeret på hjemmesiden. En ny tektst vil derfor blive fremsendt af Anni Christensen og Maja Erlund til godkendelse og blive lagt på hjemmesiden, så antallet af sådanne henvendelser mindskes. Sune afsluttede punktet med at takke for inputtene og bemærkede, at vi må afvente om ph.d.-udvalgets drøftelse, vil give anledning til yderligere.

5 Ad 5) Drøftelse af reglerne for arbejdsforpligtelse (Se bilag 3) Sune nævnte, at han på sidste ph.d.-koordinatormøde havde nævnt, at han ville undersøge om reglerne for arbejdsforpligtelse var tydelige nok. Derfor ville han med punktet lægge reglerne frem for ph.d.-koordinatorerne, så de kunne drøfte dette. Der fulgte herefter en kort drøftelse af dette punkt og det blev konkluderet, at reglerne er tydelige nok og at der ikke er behov for at ændre på noget eller tilføje noget. SIDE 5 AF 6 Sune nævnte i den forbindelse, at han skal til møde med økonomichef Jan Pedersen inden længe om de ph.d.-studerendes forberedelsesnorm. Der var blandt ph.d.- koordinatorerne fuld opbakning til hans synspunkt om, at det vil være en meget dårlig idé, hvis man overvejer at skære i denne som led i de pågående nedskæringer. Det vil nemlig komme til at påvirke de ph.d.-studerendes gennemførselstid stenhårdt og det er fakultetet ikke tjent med. Derimod er arbejdsforpligtelsestimerne ikke fuldt udnyttet: En optælling af dette viser, at der i gennemsnit er 100 uudnyttede timer pr. ph.d.-studerende. Sune påpegede, at det snarere er dér man kan hente uudnyttede ressourcer fremfor at ændre på forberedelsesnormen. Dette mødte også opbakning fra ph.d.-koordinatorerne. Samtidig blev det påpeget, at disse helst skal være udnyttet inden udgangen af 5. semester og at der hvis der pålægges arbejde udover de 840 timer, vil blive afregnet med kontant betaling til den ph.d.-studerende for hver enkelt time ud over dette timetal. Det blev også bemærket, at forberedelsesnormen for afholdelse af eksamener for de ph.d.-studerende ikke er ens på tværs af institutterne. Der er eksempelvis store forskelle på praksis på hhv. SAXO og TORS. Dette må undersøges nærmere og så vil det blive taget op om der ikke bør være ens regler for dette jf. den fælles forberedelsesnorm for konfrontationstimer. Ad 6) 2017: Har I nogen kursusforslag til foråret? (Bilag 2). Dette punkt blev ikke drøftet særligt længe, da det allerede blev berørt under punkt 4. Sune understregede dog, at kurserne er meget velevaluerede og roste kursusarrangørerne for deres gode indsats. Han efterlyste samtidig flere faglige kurser. Trine, IVA, foreslog, at der kunne afholdes et kursus i interview- og spørgeskemaundersøgelser evt. i samarbejde med folk fra Folkesundhedsvidenskab. Dette var der opbakning til. Ad 7) Orienteringsrunde: Status på hvordan det går med at skabe et socialt og fagligt miljø for de ph.d.-studerende på institutterne. Noget I har brug for at drøfte fælles? Noget nyt? Sune spurgte om ph.d.-koordinatorerne havde brug for at drøfte eller dele noget under dette punkt.

6 Frederik, IKK, nævnte at der som noget nyt nu også på IKK er dannet en gruppe på 5-6 ph.d.-stipendiater, der mødes hver formiddag og skriver. Det er de meget glade for. Der er lignende erfaringer på SAXO. SIDE 6 AF 6 Michael, NFI, nævnte, at det kan være svært at finde ud af, hvad de ph.d.- studerende gerne vil have: På den ene side vil de gerne have noget mere socialt på den anden side har de svært ved at møde op. Sådan har det været alle årene. Sniff, SAXO, var enig i dette og nævnte, at de nu på SAXO prøvede sig frem med at arrangere nogle mere redskabsagtige frokostmøder, hvor man kan mødes og drøfte emner som: Hvordan arrangerer man et ph.d.-kursus?, hvordan arrangerer man et førforsvar? og så et om det at skrive afhandling også. Dette er der opbakning til blandt de ph.d.-studerende. Michael, nævnte, at deres torsdagseminarer med skriveworkshop, fremlæggelse og opponenter har fungeret virkelig godt på NFI/INSS i flere år, så det måske kunne være værd for andre institutter at kopiere? De ph.d.-studerende får ECTS for deres deltagelse og det er en vigtig del af ph.d.-livet på instituttet. Det har også været drivende for kræfterne i ph.d.-klubben. Evt. Der var ingen punkter til Eventuelt og Sune takkede for et godt møde.

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 4. maj 2016 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 17. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. maj 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13b.0.27 Mia

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. januar 2016 kl :30. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. JANUAR 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. januar 2016 kl. 10.00-11:30 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 28. september 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen.

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 28. september 2016 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. OKTOBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 28. september 2016 kl. 10.00-12:00 KAREN

Læs mere

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget,

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget, PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. februar 2015 kl. 10.30-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15b.0.07

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 4. november 2015 kl :30. 15b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 4. november 2015 kl :30. 15b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 5. NOVEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. november 2015 kl. 10.00-11:30 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 17. maj 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 17. maj 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2017 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 17. maj 2017 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 22. november 2017 kl :00

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 22. november 2017 kl :00 PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 30. NOVEMBER 2017 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 22. november 2017 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENS PLADS 8, Sted: 13b.0.15 2300

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 28. OKTOBER 2013 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 9. oktober 2013 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 13B.0.27

Læs mere

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget,

Til stede: Sune Auken, Ph.d.-skoleleder og formand for Ph.d.-udvalget, Mia Dabelsteen, AC-fuldmægtig ved ph.d.-skolen og sekretær for udvalget, PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 18. JUNI 2015 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 17. juni 2015 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15b.0.07

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 18. Maj 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 18. Maj 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MAJ 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. Maj 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. december 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. december 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 7. DECEMBER 2016 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 7. december 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Møde afholdt: 18. januar 2017 kl :00.

Møde i ph.d.-udvalget. Møde afholdt: 18. januar 2017 kl :00. PHD SCHOOL KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. FEBRUAR 2017 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 18. januar 2017 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300 Sted: Referent: 15B.0.07 Mia

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. september 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen.

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 20. september 2017 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 8. OKTOBER 2017 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. september 2017 kl. 10.00-12:00 KAREN

Læs mere

P H D S C H O O L. Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 21. marts 2018 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen.

P H D S C H O O L. Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 21. marts 2018 kl :00. 13b Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 27. MARTS 2019 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. marts 2018 kl. 10.00-12:00 KAREN BLIXENS

Læs mere

Konstituerende møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 16. januar 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen.

Konstituerende møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 16. januar 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. JANUAR 2018 Forum Konstituerende møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 16. januar 2018 kl. 10.00-12:00. KAREN

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatormøde. Forum. Møde afholdt: 1. oktober 2014 kl B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatormøde. Forum. Møde afholdt: 1. oktober 2014 kl B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 10. OKTOBER 2014 Forum Møde i Ph.d.-koordinatormøde PHD SCHOOL Møde afholdt: 1. oktober 2014 kl. 10.00-12.00 KAREB BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 15B.0.07. Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. NOVEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. Oktober 2015 kl. 10.00-11:45 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 5. oktober 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 5. oktober 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 25. OKTOBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 5. oktober 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 12. september 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 12. september 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2017 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 12. september 2017 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 28. november 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 28. november 2017 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 4. DECEMBER 2017 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 28. november 2017 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS PLADS

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. september 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 7. september 2016 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 12. SEPTEMBER 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 7. september 2016 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 19. februar 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 19. februar 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 27. FEBRUAR 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 19. februar 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 22. oktober 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 22. oktober 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 24. OKTOBER 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 22. oktober 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 9. September 2015 kl Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 9. September 2015 kl Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 15. SEPTEMBER 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 9. September 2015 kl. 10.00-12.00 Sted: 27.0.09

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 17. september 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 17. september 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 17. september 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 4. juni 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 4. juni 2014 kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 12. JUNI 2014 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 4. juni 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4, 2300

Læs mere

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 5. marts 2014 kl. 10.00-12.00 13B.0.27. Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen. Forum. Møde afholdt: 5. marts 2014 kl. 10.00-12.00 13B.0.27. Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T M Ø D E R E F E R A T 7. MARTS 2014 Forum Møde i Ph.d.-koordinatorkredsen PHD SCHOOL Møde afholdt: 5. marts 2014 kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 8. maj 2018 kl :00. Sted:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 8. maj 2018 kl :00. Sted: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 10. MAJ 2018 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 8. maj 2018 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS PLADS 8, Sted:

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 20. April 2016 kl :00. (Ændret fra den 6/4) Sted: Mia Dabelsteen.

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 20. April 2016 kl :00. (Ændret fra den 6/4) Sted: Mia Dabelsteen. P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 27. APRIL 2016 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 20. April 2016 kl. 10.00-12:00. (Ændret fra den 6/4)

Læs mere

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07.

M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER Ph.d.-udvalget på HUM. Forum. Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00. Lokale 15B-0-07. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E I N D K A L D E L S E 26. SEPTEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalget på HUM Mødedato 26. september 2018 kl 13:00-15:00 Sted Referent Lokale 15B-0-07 Olivia Mortensen,

Læs mere

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 14. marts 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 14. marts 2018 kl :00. 15B Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. MARTS 2018 Forum Møde i ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 14. marts 2018 kl. 10.00-12:00. KAREN BLIXENS PLADS

Læs mere

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. januar 2015kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent:

Møde i Ph.d.-udvalget. Forum. Møde afholdt: 21. januar 2015kl b Sted: Mia Dabelsteen. Referent: P H D S C H O O L K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2015 Forum Møde i Ph.d.-udvalget PHD SCHOOL Møde afholdt: 21. januar 2015kl. 10.00-12.00 KAREN BLIXENSVEJ 4,

Læs mere

Forum. Møde afholdt 27. november 2018, kl. 10:00-12:00. Sted. Olivia Mortensen, HRSC. Referent

Forum. Møde afholdt 27. november 2018, kl. 10:00-12:00. Sted. Olivia Mortensen, HRSC. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 27. NOVEMBER 2018 Forum Ph.d.-udvalgsmøde på HUM Møde afholdt 27. november 2018, kl. 10:00-12:00

Læs mere

Handleplan for ph.d.-udvalgets opfølgning på APV 2012 i relation til fakultetets ph.d.-studerende. Godkendt af direktionen den 12. januar 2015.

Handleplan for ph.d.-udvalgets opfølgning på APV 2012 i relation til fakultetets ph.d.-studerende. Godkendt af direktionen den 12. januar 2015. D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET S A G S N O T A T 15. JANUAR 2015 Vedr.: Sagsbehandler: Mia Dabelsteen Handleplan for ph.d.-udvalgets opfølgning på

Læs mere

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl

Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl Referat af møde i IMADAs Undervisningsudvalg Fredag, den 20. april 2018 kl. 10.15-12.00 Deltagere: Jessica Carter (JC), Yuri Goegebeur (YG), Arthur Zimek (AZ), Hans Christian Petersen (HCP), Daniel Merkle

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. DECEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30

Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale 10.1.30 DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT 27. AUGUST 2007 Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 21. august 2007 kl. 10.00. Sted: Lokale

Læs mere

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent:

Studienævnsmøde den 27. juni Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 27. juni Sted: Anne Kjølby. Referent: I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 27. juni 2012 M Ø D E R E F E R A T 27. JUNI 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: /

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: / DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 017-0007/10-0900 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 19. maj 2010. Til

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 6. februar, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 6. februar, 2013, kl. 15.30-17.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Godkendelse af referat Emilies efternavn skal tilføjes i referatet, herefter blev det godkendt.

Godkendelse af referat Emilies efternavn skal tilføjes i referatet, herefter blev det godkendt. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R N O R D I S K E S T U D I E R O G S P R O G V I D E N S K A B Medlemmerne af INSS institutråd M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2017 Forum INSS

Læs mere

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2.

Studienævnsmedlemmerne på Sociologi. Studienævnsmøde på Sociologi. Forum: Mødedato: Tirsdag den 21. maj 2013 kl Sted: Mødelokale 16.2. S O C I O L O G I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmedlemmerne på Sociologi M Ø D E R E F E R A T 28.MAJ 2013 Forum: Studienævnsmøde på Sociologi SOCIOLOGISK INSTITUT

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden og præsentation af ny studienævnssekretær I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnet Institut for Kunst- og Kulturvidenskab M Ø D E R E F E R A T Forum SN-IKK Mødedato:

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 3. Orientering fra Studienævnets formand Intet til dette punkt Møde den: 7. februar 2012, kl. 15.15 17-15. Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, studerende

Læs mere

Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014.

Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014. Referat af møde i IMADAs undervisningsudvalg 20. juni 2014. Deltagere: Achim Schroll (AS), Christian F. Sommerlund (CFS), Rikke Berntsen (RB), Michaela Grodon Klitte (MGK), Hans Christian Petersen (HCP),

Læs mere

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU.

FAMU. Forum FAMU andet møde i Møde afholdt: Onsdag den 18. april Sted: Peter Wedel Bay, sekretær for FAMU. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET FAMU M Ø D E R E F E R A T 23. APRIL 2012 Forum FAMU andet møde i 2012 Møde afholdt: Onsdag den 18. april 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay, sekretær

Læs mere

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.:

DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: DET FARMACEUTISKE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET DET FARMACEUTISKE FAKULTET J.nr.: 04-004-3 PH.D.-UDVALGET Referent: MWJ/PIA Endeligt referat Ph.d.-udvalget holdt møde onsdag den 18. februar 2009. Til

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11.

Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) Fællesmøde mellem FAMU og FSU. Forum. Møde afholdt Fredag den 20. maj 2016 fra til 11. KØB E N H A V N S U N I V E R S I T E T HR- & P E R S O N A L E A F D E L I N G E N Fakultetets arbejdsmiljøudvalg (FAMU) M Ø D E R E F E R A T 27. MAJ 2016 Forum Fællesmøde mellem FAMU og FSU Møde afholdt

Læs mere

Fakultetets arbejdsmiljøorganisation (FA- MU og de lokale arbejdsmiljøgrupper)

Fakultetets arbejdsmiljøorganisation (FA- MU og de lokale arbejdsmiljøgrupper) K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T DECEMBER 2010 Forum: Fakultetets arbejdsmiljøorganisation (FA- MU og de lokale arbejdsmiljøgrupper)

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 Møde den: 27. februar Juridisk Institut Ekstraordinært LSU indlendende opfølgning på APV 2012 REFERAT Til stede: Michael Steinicke, Per Andersen, Annette Storgaard, Tinna Meyer, Inger Krog, Anne Bækby

Læs mere

LSU 27. oktober 2016 referat

LSU 27. oktober 2016 referat LSU 27. oktober 2016 referat Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 27. oktober 2016 Varighed: 09.00-11.30 Referent: Camilla Dimke Tilstedeværende: Bjarke Paarup Jytte Ringtved Line Dalsgård

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand),

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk. Til stede: Anna Lena Sandberg (VIP germansk og romansk), Jørgen Staun (studienævnsformand), D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 19. NOVEMBER 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK,

Læs mere

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent:

Medlemmer af FAMU FAMU. Forum. Møde afholdt: Fredag den 27. januar Sted: Peter Wedel Bay. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Medlemmer af FAMU M Ø D E R E F E R A T 9. FEBRUAR 2012 Forum FAMU Møde afholdt: Fredag den 27. januar 2012 Sted: 10.1.30 Referent: Peter Wedel Bay Til stede: Jens

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 13. juli Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 13. juli Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 19. JULI 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud).

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Bente Martinsen (afbud), lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud) og studerende Ina Holden (afbud). Møde den: 22. april, 2014, kl. 14.15-16.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, studerende

Læs mere

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent:

Odontologisk Studienævn. Forum. Møde afholdt: 13. januar 2016 kl Sted: Karina Rømer. Referent: K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T - G O D K E N D T 13. JANUAR 2016 Forum Odontologisk Studienævn AFDELING

Læs mere

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale

Møde afholdt: Tirsdag den 4. september Sted: Lokale DET HUMANISTISKE FAKULTET, AKADEMISK RÅD KØBENHAVNS UNIVERSITET GODKENDT MØDEREFERAT Forum: Akademisk Råd AKADEMISK RÅD Møde afholdt: Tirsdag den 4. september 2007 Sted: Lokale 10.1.30 Referent: Mette

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Mandag den 23. april 2012. Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Mandag den 23. april 2012. Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 25. APRIL 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance

M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI Videnskabeligt personale (VIP): Laura Luise Schultz (formand for SN og fagudvalgsformand for Teater og Performance I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 3. JUNI 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen.

Dagsorden Studienævnsformanden spurgte, om studienævnet kunne godkende dagsorden. Studienævnet godkendte dagsordenen. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T M Ø D E R E F E R A T 25. JUNI 2019 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk & Romansk Møde afholdt 19. juni 2019,

Læs mere

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi

HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi M Ø D E R E F E R A T 18. JUNI 2009 Forum HSU-følgegruppe til implementering af KU s it-strategi Møde afholdt:

Læs mere

Studenterdialogforum med dekanen

Studenterdialogforum med dekanen D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Studenterdialogforum med dekanen M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2009 Forum Studenterdialogforum

Læs mere

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl

Akademisk Råd (SAMF) Møde afholdt: 31. maj 2007 kl DET SAMFUNDSVIDENSKABELIGE FAKULTET KØBENHAVNS UNIVERSITET MØDEREFERAT 2. JULI 2007 Forum: Akademisk Råd (SAMF) DEKANATET Møde afholdt: 31. maj 2007 kl. 13-15 Sted: Øster Farimagsgade 5, lokale 5.1.46

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 20. december 2011 kl. 10.00 13.00 (Telefonmøde) Sted: København: Morten Ejrnæs kontor Aalborg: Lars Uggerhøjs kontor Deltagere:

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale

Studienævnsmøde den 19. september Studienævnet Engerom. Forum. Møde afholdt: 19. september Sted: Mødelokale I N S T I T U T F O R E N G E L S K, G E R M A N S K O G R O M A N S K K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Studienævnsmøde den 19. september 2012 M Ø D E R E F E R A T 19. SEPTEMBER 2012 Forum Studienævnet

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde. Ekstraordinært studienævnsmøde. Forum. Møde afholdt: CSS, b. Sted: Susanne Stoltz Ø K O N O M I S K I N S T I T U T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Referat af ekstraordinært studienævnsmøde M Ø D E R E F E R A T 10. JUNI 2014 Forum Ekstraordinært studienævnsmøde STUDIE- OG

Læs mere

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer

Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas Rømer Uddannelsesfagudvalg for Pædagogisk Filosofi Mandag d. 20.4.2015, 13-15 Emdrup: A112 Per Jepsen, Sune Frølund, Lars-Henrik Schmidt, Dag Munk Lindeman, Anna Fransgård, Mia Skjold, Anne-Marie E. Olsen, Thomas

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid:

Skolebestyrelsesmøde. Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: Møde: Skolebestyrelsesmøde Dato: Torsdag d. 27. november 2014 Tid: 18.30-20.30 Deltagere: Skolebestyrelsen, Dorthe Lykkegaard deltog som suppleant for Nina Holm. Afbud: Nina Holm, Stine Helgstrand, Tina

Læs mere

M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015

M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015 I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 8. APRIL 2015 Forum Studienævnet for Kunst- og Kulturvidenskab Møde afholdt:

Læs mere

Til medlemmerne af Institutrådet. Institutrådet. Forum. Møde afholdt: 20. april Sted: Mia Sullca. Referent:

Til medlemmerne af Institutrådet. Institutrådet. Forum. Møde afholdt: 20. april Sted: Mia Sullca. Referent: S A X O - I N S T I T U T T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Til medlemmerne af Institutrådet M Ø D E R E F E R AT 18. MAJ 2017 Forum Institutrådet SAXO-INSTITUTTET STUDIENÆVNET Møde afholdt:

Læs mere

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Herning, Teknisk Afdeling Dato: 7 juli 2014 Klokkeslæt: 10.00 12.

Nr. Arbejdsmiljøgruppemøde Ver: 1.0 Mødested: Regionshospitalet Herning, Teknisk Afdeling Dato: 7 juli 2014 Klokkeslæt: 10.00 12. Deltagende: Sektionsleder René Edslev Tømrer Per Rechnitzer Arbejdsmiljøkoordinator Janet Fredensborg Afbud: Elektriker Thomas Kirketerp Afdelingsleder Thorkil Vandborg Arbejdsmiljøkoordinator Maj-Britt

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: Carolina Krystyna Magnowska, Karen Margrethe Callsen Møde den: 7. juni 2012, kl. 15.00-17.00 Lokale 9, Sygeplejevidenskab Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Hanne Kronborg Foverskov, lektor Bente

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 16. februar 2015 fra kl. 13:00-15:45. Sted: 33.1.18 I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 17. FEBRUAR 2015 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Tirsdag den 18. september Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Tirsdag den 18. september Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 24. SEPTEMBER 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA)

Læs mere

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017

IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 IKS LSU Ordinært møde d. 6. april 2017 Mødeleder: Bjarke Paarup Referent: Camilla Dimke Dato: 6. april 2017 Varighed: 13.00-15.30 Tilstedeværende: Bjarke Paarup Henning Høgh Laursen Jytte Ringtved Jørn

Læs mere

Lokalt MED udvalg Rådhusvej 2, Faxe. Referat

Lokalt MED udvalg Rådhusvej 2, Faxe. Referat Refer Mødedo: Starttidspunkt: 13:00 Mødelokale: Mødelokale 2, Afbud: Indholdsfortegnelse Punkter til dagsorden. 2 6. Godkendelse af dagsorden Lokalt MED-udvalg Rådhusvej 2 indstiller, dagsordenen godkendes.

Læs mere

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K

Fakultetssekretariatet, Palaver Hall Øster Voldgade 3, 1350 København K D E T N A T U R V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T E T Akademisk Råd MØDEREFERAT (GODKENDT) 27. MAJ 2008 Forum Akademisk Råd FAKULTETSSEKRETARIATET Møde afholdt:

Læs mere

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder

Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard, Studieleder Malthe Grindsted Ulrik, AC-Studievejleder K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R M E D I E R, E R K E N D E L S E O G F O R M I D L I N G Att. Medlemmerne af studienævnet for Medier, Erkendelse og Formidling, Henrik Søndergaard,

Læs mere

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent

Saxo Studienævn. Saxo Studienævn. Forum. Møde afholdt 25. januar 2018 kl Sted Sara Holm-Meier. Referent K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævn M Ø D E R E F E R A T 22. JANUAR 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 25. januar

Læs mere

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde

Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde DATALOGISK INSTITUT KØBENHAVNS UNIVERSITET Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde MØDEREFERAT 16. JANUAR 2009 Forum Samarbejds- og arbejdsmiljøudvalgsmøde Møde afholdt: 13. januar 2009 Sted: Medarbejderfrokoststuen

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted:

Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 18. april 2016 fra kl. 10:00-12:30. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 18. APRIL 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde afholdt:

Læs mere

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger.

Dagsordenen blev godkendt uden bemærkninger. Referat fra mødet i MBA-studienævnet Tirsdag den 5. marts 2019 kl. 15.00-16.30 Bygning 2631 lokale K104 Referat Deltagere: Studienævnsformand Franziska Günzel-Jensen, studienævnsmedlemmer Philipp Schröder,

Læs mere

Michael Bregnsbo, viceinstitutleder (observatør) Stefan Marschall Kristensen, stud.mag.

Michael Bregnsbo, viceinstitutleder (observatør) Stefan Marschall Kristensen, stud.mag. Historiestudiet Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 2105 Fax: 6550 2232 E-mail: majuhl@hist.sdu.dk 17. september 2009 J. nr.: Ref.: PGM/mjn Referat af møde i Studienævn for Historie torsdag den 20. august

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. maj 2013 Mødelokale 1B, Aarhus Universitetshospital, Skejby LSU-møde, Institut for Klinisk Medicin

AARHUS UNIVERSITET REFERAT. Møde den: 13. maj 2013 Mødelokale 1B, Aarhus Universitetshospital, Skejby LSU-møde, Institut for Klinisk Medicin Møde den: 13. maj 2013 Mødelokale 1B, Aarhus Universitetshospital, Skejby LSU-møde, Institut for Klinisk Medicin REFERAT Til stede: Kristjar Skajaa, Tina Bach Aaen, Mie Farsinsen, Peter Holm-Nielsen, Birgitte

Læs mere

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted:

Aftagerpanelmøde den 13. februar Aftagerpanelmøde. Forum. Møde afholdt: Den 13. februar Institut for Psykologi. Sted: I N S T I T U T F O R P S Y K O L O GI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET Aftagerpanelmøde den 13. februar 2014 M Ø D E R E F E R A T 25. MARTS 2014 Forum Aftagerpanelmøde INSTITUT FOR PSYKOLOGI

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson.

Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden Studieleder kommenterede, at punkt 8 bortfalder. Dette vil blive drøftet af forperson og næst-forperson. K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S A M F U N D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Studienævnsmedlemmerne på Sociologi: Charlotte Baarts (Forperson, Studieleder), Jakob Demant,

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 22. juni Marianne W. Jørgensen (MWJ)

Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) Møde afholdt: Fredag den 22. juni Marianne W. Jørgensen (MWJ) D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T ( E N D E L I G T ) 25. JUNI 2012 Forum: Ph.d.-udvalget (tidl. FARMA) PH.D.-ADMINISTRATIONEN

Læs mere

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner

Desuden deltog: Benedicte Fonnesbech-Wulff (BFW) Anton Skovsgaard Christensen (ASC) Afbud: Sheila Aakeson, Simon Turner K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T Saxo Studienævnet M Ø D E R E F E R A T 14. DECEMBER 2018 Forum Saxo Studienævn SAXO-INSTITUTTET Møde afholdt 19.

Læs mere

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted:

BILAG A. Studienævnet ved Institut for Antropologi. Forum. Møde afholdt: 13. juni 2016 fra kl. 10:30-12:00. Sted: I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET BILAG A M Ø D E R E F E R A T 13. JUNI 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Læs mere

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen.

VEST-lederne følger sig gearet til opgaven og er således fortrøstningsfulde i forhold til at håndtere reformen. Møde den: 17.05.2016 1445-031 (Vært: Anne) VEST båndmøde DAGSORDEN Deltagere: Lisette Prins (HE), Jesper Sølund Hansen (AR), Anne Christine Teglborg (AU UDD/ordfører for båndet)), Michael Mejlgaard Udby

Læs mere

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium

Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium Bestyrelsen Borupgaard Gymnasium M ø d e r e f e r a t Dato: den 9.december 2015 Tid: kl. 16 Sted: rektors kontor Til stede: Søren Slotsaa Axel Grøndahl Kristiansen Dorte Merete Juel Hansen Carsten Riskjær

Læs mere

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen

Møde i Uddannelsesudvalget for Bioanalytikeruddannelsen :\Sekretær-Institut for Teknologi\Bioanalytikeruddannelsen\BIO - Uddannelsesudvalg\2015\1. juni\150710 Referat af uddannelsesudvalgsmøde på Bioanalytikeruddannelsen 01.06.2015 Dato & tid 1. juni 2015 kl.

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN

PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN PLAN FOR EVALUERING AF UNDERVISNING, SEMESTRE OG UDDANNELSER UNDER STUDIENÆVNET FOR KOMMUNIKATION OG DIGITALE MEDIER CAT SKOLEN Nedenstående er et tillæg til AAUs overordnede procedure for evaluering af

Læs mere