REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. februar 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. februar 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:"

Transkript

1 REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 6. februar 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent) Referatet er fremsendt til ingeniør Viktor Jensen, DFP samt statsaut. revisor Bjarne Ulrik Pedersen og statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree fra Partner Revision.

2 Indholdsfortegnelse. 1. Godkendelse og underskrift af referat fra det ordinære møde den 15. december Godkendelse af dagsorden, herunder stillingtagen til lukkede punkter. 3. Orienteringspunkter. a. Økonomi og aktivitetsoversigt. b. Referat fra Projektkoordineringsmøderne. c. Nyt projektforslag 4. Kommunegaranti for låneoptagelse. 5. Rørleverence til ny hovedledning. 6. Revision af takstblad. 7. Udrulningsplan for forsyning af Brande by. 8. Pressemeddelelser. 9. Eventuelt. 10. Mødet hævet.

3 1. Godkendelse og underskrift af referatet fra det ordinære møde den 5. december Referatet blev godkendt og underskrevet. 2. Godkendelse af dagsordenen, herunder stillingtagen til lukkede punkter. Dagsordenen blev godkendt. 3. Orienteringspunkter. Sagsfremstilling: a. Økonomi og aktivitetsoversigt. Oversigten er ajourført til og med januar måned for varmesæsonen juni 2017 maj Opgørelsen viser: Salg af el Varmeproduktion Køb af naturgas Køb af flis Produktion på gaskedler, motorer og flisværket Vandtab CO2 udledning i tons Graddage Opgørelsen er fremsendt pr. mail til bestyrelsens medlemmer.

4 b. Referater fra Projektkoordineringsmøderne. Det senest udsendte referat er nr. 10. fra mødet den 14. december Næste møde i koordineringsgruppen er tirsdag, den 6. februar 2018 og der vil på mødet blive givet en orientring om forløbet. c. Nyt projektforslag. Der er fremsendt nyt projektforslag til Ikast-Brande Kommune, hvor størrelsen af produktionsanlægget er hævet fra 6,3 MW til 8,0 MW. Årsagen til ændringen er, at produktionsanlægget skal kunne producere til både den kommende Bestseller Village og Tower og udvidelsen af forsyningsområdet i Brande by. Der har været afholdt møde med kommunens tekniske forvaltning om projektforslaget, desuden er forslaget fremsendt til naturgasforsyningsselskabet. Det er oplyst, at sagen vil blive behandlet på Teknik- og miljøudvalgets møde, den 27. februar Referat: Orienteringen blev taget til efterretning. Formanden orienterede desuden om, at hele koncernen med AKM på Herningvej, Derivatfabrikken på Markedspladsen og pulverfabrikken på Borupvej har godkendt, at alt overskudvarme fra virksomhederne kan leveres til Brande Fjernvarme uden beregning.

5 4. Kommunegaranti for låneoptagelse. Sagsfremstilling: Den 16. januar 2018 blev der fremsendt nedenstående ansøgning til Ikast-Brande Kommune, forinden havde formanden via aftalt indholdet med de øvrige bestyrelsesmedlemmer Kommunegaranti for låneoptagelse Med henvisning til tidligere fremsendt ansøgning om kommunegaranti til låneoptagelse af 15. januar 2017, fremsendes hermed ny og tilrettet ansøgning om kommunegaranti til det omtalte projekt. Baggrund Som det fremgår af ansøgningen af 15. januar 2017, så har Ikast-Brande Kommune tidligere godkendt projektforslagene til henholdsvis etablering af en varmepumpe til varmefremstilling samt udflytningen af det nuværende værk fra Præstvænget 11 til flisværket på Myl. Erichsens Vej 39. Der er sket 3 afgørende ændringer i forhold til ansøgning af 15. januar 2017 nemlig følgende: Oprindelig skulle den gasdrevne varmepumpe udnytte afkastluft fra Derivatfabrikken på Herningvej i Brande. Af forskellige årsager, så satser man i projektet ikke længere på at udnytte afkastluft fra Derivatfabrikken, men der i mod primært afkøling af udeluften. Dermed bliver projektet også uafhængig i forhold til andre medinteressenter og eventuelle afgifter på overskudsvarme. Bestseller A/S har afgivet Letter of intent om at ville anvende fjernvarme fra Brande Fjernvarme til opvarmning af Bestseller Village and Tower (se vedlagte dokument) Spar Nord Bank har afgivet tilbud på finansiering af netto 56 mio. af projektet.

6 Ansøgning Det samlede projekt er på 78,3 mio. jf. vedlagte anlægsbudget. Med en finansiering på 56 mio. fra Spar Nord Bank, så anmoder bestyrelsen i Brande Fjernvarme om kommunegaranti på 22,3 mio. fra Ikast-Brande Kommune til brug for optagelse af lån hos Kommune Kredit. Ikast-Brande Kommune kommer hermed til at stille garanti for ca. 28 % af projektet, hvor man i ansøgningen af 15. januar 2017 skulle stille garanti for hele projektet eller i alt 82,6 mio. Projektet Projektet omfatter fortsat en etablering af et varmepumpeanlæg leveret af IES Energy A/S. Investeringen heri er også fortsat ca. 40 mio. efter modregning af opnåede energibesparelser. Dertil kommer investering i en ny akkumuleringstank samt nye bygninger og rørføringer, der muliggør en udflytning af det eksisterende værk fra Præstevænget 11 til Myl. Erichsens Vej 39. Brugerøkonomi. Et standard parcelhus på 130 m2 har i dag en varmeudgift på ca kr. Ved udgangen af 2018 bortfalder et grundbeløb som tildeles kraftvarmeværker. Grundbeløbet har været afhængig af elprisen og Brande Fjernvarme har i det seneste regnskabsår haft en indtægt på kr. 6,3 mio. Når denne indtægt bortfalder vil varmeprisen fra 2019 være ca. kr Med den budgetterede investering i varmepumpe samt den påtænkte udflytning, så udviser de foretagne beregninger en årlig varmeudgift på ca kr. for standardhuset. Dermed er brugerøkonomien på plads og udvides forsyningsområdet efterfølgende bl.a. som beskrevet med Bestseller Village and Tower samt evt. den resterende del af Brande by, så vil dette kun forbedre brugerøkonomien i Brande Fjernvarme.

7 Afsluttende bemærkninger Endelig kan det nævnes, at det nye varmepumpeanlæg vil være skalerbart, således udvidelse af produktionskapaciteten på værket vil kunne foretages uden større følgeomkostninger, hvilket også er med til at fremtidssikre projektet. Som omtalt pr. mail af 15. januar 2018 så haster det med en bevilling af kommunegarantien, så vi håber meget sagen kan fremmes. Skulle der være spørgsmål eller bemærkninger til det fremsendte materiale, så er I meget velkommen til at kontakte undertegnede. Med venlig hilsen På vegne af bestyrelsen i Brande Fjernvarme Henrik Kraglund Formand Efterfølende har formanden fået oplyst at sagen vil blive behandlet på Byrådsmødet den 5. februar Resultatet af byrådet afgørelse vil således foreligge på bestyrelsesmødet. Bilag: Budget for 1. etape af flytning af hovedcentralen til Myl. Erichsens Vej, dateret den 4. oktober Byrådet godkendte ansøgningen om kommunegaranti for låneoptagelse, jf. sagsfremstillingen. Der er arrangeret møde med SparNord den 21. februar 2018, således at en samlet finansiering kan afklares.

8 5. Rørleverance ny hovedledning. Sagsfremstilling: Formanden og driftslederen har indgået aftale med Logstor om indkøb af rør til transitledning fra flisværket til Storegade. Det medfører, at vi undgår den prisstigning som Logstor har varslet pr. 1. februar 2018, procent prisstigning. Der anvendes Serie 3 rør. Der skal tages stilling til om gravearbejdet skal udbydes i licitation eller der skal ske en forlængelse af aftalen med den entreprenør som laver arbejdet i Ågade. Aftalen vedr. rørleverancen blev taget til efterretning. Driftslederen undersøger ca. størrelsen af gravearbejdet, inden der tages endelig stilling til spørgsmålet. 6. Revision af takstbladet. Sagsfremstilling: Der ønskes en drøftelse og stillingtagen til størrelsen for den fast afgift og tilslutningsafgifter m.v. for nye og for større tilslutninger. Evt. ændringer i takstbladet skal indberettes til Energitilsynet. Der blev drøftet flere alternativer til fastsættelse af den faste afgift for større tilslutninger. Endelig stillingtagen afventer drøftelse med potentiel ny forbruger.

9 7. Udrulningsplan for forsyning af Brande by. Sagsfremstilling: Det forventes, at de nødvendige myndighedsgodkendelser og finansiering vil være opnået i løbet af den kommende uge, jf. i øvrigt andre punkter på denne dagsorden. Det gør, at det nødvendige produktionsapparat kan etableres d.v.s. Varmepumpe Akkumuleringstank Transitledning fra Myl. Eriksens Vej til Storegade M.v. Det anbefales, at udrulningen igangsættes i følgende områder: Vejlevej/Engtoften Ahornvej/Rønne Alle m.fl. Tinghøjvej Der skal tages stilling til: Tilslutningsvilkår Markedsføring Tidsplan M.v. Der er følgende forudsætninger for en udvidelse af forsyningsområdet: Udvidelsen skal økonomisk rentabel for fjernvarmens nuværende forbrugere. Udvidelsen afhænger af størrelsen af de enkelte områders tilslutning, ikke nogen fast procent, men økonomien skal hænge sammen. Der er gratis tilslutningsafgift og Brande Fjernvarme betaler udgiften til afkobling af naturgas ca. kr Ny forbruger skal selv betale for gravearbejdet fra skel til tilslutning i ejendommen. FIF i Danske Fjernvarme kontaktes m.h.t. kampagnemateriale

10 8. Pressemeddelelser. Stillingtagen til pressemeddelelser. Sagsbehandler: Henrik Kraglund Ingen. 9. Eventuelt Der blev givet en kort orientering om nyt regnskabsår m.v.gældende for alle fjernvarmeværker i Danmark hovedpunkterne er: Regnskabsåret skal følge kalenderåret. Alle fjernvarmeværker bliver skattepligtige. Kræver ændring af vedtægterne allerede i år. o Med på generalforsamlingen til september. o Herefter en ekstraordinær generalforsamling. Gældende fra 1. januar Kort regnskabsår 1. juni 2018 til 31. december Over- underdækning ændres til Regnskabsregulering. Aktiver optages til: o En skattemæssig værdi, hvorpå der kan afskrives i forhold til beregning af den skattepligtige indkomst. Værdien her skønnes at være meget lav da udgangspunktet er hvad aktivet kan tjene hjem over levertiden da vi er et hvile i sig selv selskab er udgangspunkt en nul indtjening. o En værdi som anvendes til beregning af taksterne. o Et generelt eksempel viser at et aktiv til beregninger af takster på kr , ca. vil skulle optages til kr i den skattemæssige værdi. o Dansk Fjernvarme laver enhedsværdier til ovennævnte beregninger og indkalder til møde/kursus lige efter sommerferien. Som udgangspunkt vil det være godt at vente med investeringer til efter 1. januar 2019, idet disse investeringer optages anskaffelsespris også ved den skattemæssige beregning. Omvendt har man noget der skal sælges vil det være hensigtsmæssigt at gøre de inden den 1. januar Mange værker skal omlægge/ændre aconto opkrævningen, Brande Fjernvarme har 4 aconto opkrævninger som næppe giver anledning til ændring. SKAT skal orienteres om ændring af regnskabsår.

11 10. Mødet hævet. Mødet blev hævet kl.: Henrik Kraglund Eivin Joensen Jette Harrild Formand Næstformand Sekretær Carsten Kvist Kasserer Freddy Pedersen / Henning Mikkonen

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 11. april 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 13. juni 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 13. juni 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 7. februar 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 9. februar 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 9. februar 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 9. februar 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Mandag, den 11. september 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Onsdag, den 3. april 2019 kl. 16:30. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. Revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 16. juni 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 3. december 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2018 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 28. januar 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 28. januar 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 28. januar 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 7. september 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Onsdag, den 7. september 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Onsdag, den 7. september 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. april 2017 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk.

Eventuelle afbud bedes meddelt til Holger Skott, tlf. 22 16 25 69, eller på mail: post@brande-fjernvarme.dk. REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 4. december 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 8. april 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 8. april 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 8. april 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. februar 2015 kl. 17:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. februar 2015 kl. 17:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. februar 2015 kl. 17:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 16:30. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 16:30. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDET Tirsdag, den 5. februar 2019 kl. 16:30. Deltagere: Afbud: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent) Ingen Referatet er fremsendt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. december 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. december 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. december 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 1. december 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 1. december 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 1. december 2015 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. april 2015 kl. 16:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 14. april 2015 kl. 16:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 14. april 2015 kl. 16:00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. juni 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2017. Torsdag, den 28. september 2017 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 20 andelshavere incl. bestyrelse, medarbejdere og revisor.

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 18. juni 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Konsulent Erik Sørensen, DFP deltager under

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 17. januar 2012 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. november 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen, DFP, deltager

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. september 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 2. september 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 2. september 2014 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. juni 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 7. juni 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 7. juni 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree i behandlingen

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET. Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT FRA BESTYRELSESMØDET Tirsdag, den 6. september 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 15. januar 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 15. januar 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 15. januar 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. oktober 2009 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. oktober 2009 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 6. oktober 2009 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Victor Jensen, DFP punkterne

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. september 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 3. september 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 3. september 2012 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott

Læs mere

REFERAT AF BESYRELSESMØDE. Mandag, den 21. maj 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESYRELSESMØDE. Mandag, den 21. maj 2012 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESYRELSESMØDE Mandag, den 21. maj 2012 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Administrativ medarbejder Holger Skott (referent)

Læs mere

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 18. august 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 18. august 2011 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT AF EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 18. august 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Kopi af referat er fremsendt

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. april 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 16. april 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 16. april 2013 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree Administrativ

Læs mere

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket.

Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere fra værket. Brande Fjernvarme amba Referat af den ordinære generalforsamling 2012. Tirsdag, den 25. september 2012 kl. 19.30 på Hotel Dalgas. Der var fremmødt 16 andelshavere, plus bestyrelsen, revisor samt medarbejdere

Læs mere

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler.

Ved indgangen blev sikret at de fremmødte var andelshavere, desuden blev der uddelt stemmesedler. Brande Fjernvarme amba Referat af ordinær generalforsamling, tirsdag, den 27. september 2011. Sted: Hotel Dalgas i Brande. Deltagere: 49 andelshavere samt 2 ved fuldmagt. Ved indgangen blev sikret at de

Læs mere

Kopi af dagsordenen er fremsendt til ingeniør Viktor Jensen, DFP samt statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree, Partner Revision.

Kopi af dagsordenen er fremsendt til ingeniør Viktor Jensen, DFP samt statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree, Partner Revision. REFERAT AF ORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 21. juni 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Mødet påregnes afsluttet kl. 19.30,

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 11. marts 2010 kl. 17:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Torsdag, den 11. marts 2010 kl. 17:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 11. marts 2010 kl. 17:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen,

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. december 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 6. december 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 6. december 2016 kl. 16:15. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Ingeniør Viktor Jensen Statsaut. revisor

Læs mere

Michael Møller og Poul Erik Jensen er inviteret til kl. 16:09 og deltager under punkt 3, Status på 4-mandsgruppens arbejde med udredning af flisanlæg.

Michael Møller og Poul Erik Jensen er inviteret til kl. 16:09 og deltager under punkt 3, Status på 4-mandsgruppens arbejde med udredning af flisanlæg. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆR BESTYRELSESMØDE Torsdag, den 16. september 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Michael Møller og Poul

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 5. oktober 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen 68 1. Godkendelse af dagsordenen.

Læs mere

Eventuelle afbud bedes meddelt til Henning Mikkonen, tlf , eller på mail:

Eventuelle afbud bedes meddelt til Henning Mikkonen, tlf , eller på mail: REFERAT EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 27. oktober 2009 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Mødet påregnes afsluttet kl.

Læs mere

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 11. december 2009 kl. 14.00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 11. december 2009 kl. 14.00. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA EKSTRAORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 11. december 2009 kl. 14.00 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Dagsordenen blev udleveret

Læs mere

Bestyrelsen med afbud fra Freddy Pedersen p.g.a. sygdom Driftsleder Henning Mikkonen

Bestyrelsen med afbud fra Freddy Pedersen p.g.a. sygdom Driftsleder Henning Mikkonen REFERAT AF ORDINÆRT BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 25. januar 2011 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen med afbud fra Freddy Pedersen p.g.a. sygdom Driftsleder Henning

Læs mere

**) Afbud fra Jørn Rosenlund (udtrådt se senere) og Michael Møller.

**) Afbud fra Jørn Rosenlund (udtrådt se senere) og Michael Møller. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 15. juni 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen *) Driftsleder Henning Mikkonen Kl. 17:09 Under punkt 7: Jørn Rosenlund

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 6. 2016/2017 Dato 20. juni 2017. Kl 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering.

Læs mere

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme.

Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2011/2012 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 19. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011. Forretningsorden for bestyrelsen i Andelsvandværket Helle Vest AMBA Forretningsordenens hjemmel Denne forretningsorden er oprettet i henhold til Andelsvandværket Helle Vests vedtægter af 22. februar 2011.

Læs mere

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013

Referat. Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00. 21. februar 2013 Referat Løgstør Fjernvarmes bestyrelsesmøde nr. 01/2013 Den 26. februar 2013 kl. 17.00 21. februar 2013 Sted: Løgstør Fjernvarme Herefter spisning på Hotel du Nord. Deltagere: Formand Uffe Bro, bestyrelsesmedlemmerne:

Læs mere

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma

Få den fulde værdi af jeres næste projekt. DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma Få den fulde værdi af jeres næste projekt DFP Varmeværkernes eget rådgivende ingeniørfirma I sikrer hverdagens drift. Vi giver råd om fremtiden Overvejer I, hvordan I kan fremtidssikre værket i forhold

Læs mere

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ravnhavevej Christiansfeld Telefon , kl Christiansfeld Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 24. oktober 2017 kl. 19,30 på Brødremenighedens Hotel Fraværende med afbud: HC Jensen. side 727 Referat Formand, Jens Jørgen Madsen, bød velkommen. Der var ud

Læs mere

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE

BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE BRAMMING FJERNVARME April 2019 Indkaldelse til generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 i hallen Torsdag, den 23. maj 2019

Læs mere

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden

Brande Fjernvarme amba. Forretningsorden Brande Fjernvarme amba Forretningsorden Indholdsfortegnelse. 1. Indledning. 2. Bestyrelsens konstituering. 3. Bestyrelsesmøder. 4. Formandens rolle. 5. Dagsorden. 6. Beslutninger. 7. Beslutningsprotokol.

Læs mere

Favrskov Forsyning A/S

Favrskov Forsyning A/S Referat Mødedato Starttidspunkt 16:30 Mødested/mødelokale Administrationsbygningen i Hammel, mødelokale 1 Afbud fra INDHOLD Sagsnr. Side 1. - Årsregnskab 2013 - ÅBENT 2 2. - Budgetopfølgning pr. 28.2.2014

Læs mere

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20

E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Bestyrelsen PROTOKOL 9. møde i bestyrelsen 17. september 2009, kl. 10.00-13.20 E.ON Varme Danmark ApS Side 1 af 7 Sted: Tilstede: Øvrige deltagere: Afbud: Virksomhedens adresse Nørrelundvej 10, Herlev. Morten Skovgaard (næstformand, mødeleder), René Tuekær, Peter Hansen, Jan Blicher,

Læs mere

Bestyrelsens beretning for

Bestyrelsens beretning for Bestyrelsens beretning for Dybvad Varmeværk a.m.b.a. Generalforsamling mandag den 29. juni 2015. Velkommen til varmeværkets generalforsamling. Bestyrelsens beretning for Dybvad varmeværks 55 ens 20ende

Læs mere

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt

Tilbud. Vare Antal Enhedspris Beløb Moms Beløb i alt Ebeltoft Fjernvarmeværk a.m.b.a. Hans Winthers Vej 9 8400 Ebeltoft CVR 22 70 37 14 Carl Th. Dreyers Vej 0 8400 Ebeltoft Ebeltoft, 09-06-2017 Tilbud Forbrugernr.: 82083 Vedr. ejendommen: Carl Th. Dreyers

Læs mere

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen

Generalforsamling 20.09.12. Velkommen Generalforsamling 20.09.12 Velkommen Generalforsamling 20.09.12 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens beretning for det forløbne regnskabsår. 3. Den reviderede årsrapport efter regnskabsloven

Læs mere

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat

ORGANISATIONSBESTYRELSEN. Referat ORGANISATIONSBESTYRELSEN Referat Den 17. maj 2016 af ordinært møde tirsdag 10. maj 2016 kl. 18.00 i bestyrelseslokalet, Sionsgade 26, kælderen. Deltagere: Jens Corfitzen Formand (afd. 2) Peter Jørgensen

Læs mere

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby.

Referat. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1. Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby. Bornholms Varme A/S 18.11.2015 1 Referat Bestyrelsesmøde nr. 38 Den 18. november 2015 kl.15.00 Mødested: Brovangen 9, Aakirkeby Medlemmer: Per Ole Petersen - (Formand) Betina Haagensen (Næstformand) Linda

Læs mere

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013

Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Velkommen til Generalforsamling i Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Torsdag d. 22. august 2013 Generalforsamling Aabybro Fjernvarmeværk A.m.b.A. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning for det forløbne

Læs mere

Forsyning Helsingør A/S DIREKTIONEN Haderslevvej 25 3000 Helsingør

Forsyning Helsingør A/S DIREKTIONEN Haderslevvej 25 3000 Helsingør Helsingør Kommune Stengade 72 3000 Helsingør Att.: Borgmester Benedikte Kiær og Kommunaldirektør Bjarne Pedersen. Forsyning Helsingør A/S DIREKTIONEN Haderslevvej 25 3000 Helsingør Dato 08.05.2013 Indkaldelse

Læs mere

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB

FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB FORRETNINGSORDEN FOR IKAST OG OMEGNS MOTOR KLUB Bestyrelsen. 1. Valg af bestyrelse. a. Valg til bestyrelse sker i henhold til bestemmelserne i klubbens vedtægter. b. Suppleanter indtræder i bestyrelsen

Læs mere

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. april 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere:

REFERAT AF BESTYRELSESMØDE. Tirsdag, den 5. april 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: REFERAT AF BESTYRELSESMØDE Tirsdag, den 5. april 2016 kl. 16:30. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut. revisor Ole Jespersen-Skree, deltog

Læs mere

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00

Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelse 6. marts 2013 Referat af Bestyrelsesmøde d. 26. februar 2013 Mødedato / sted: 26. februar 2013 / Gribvand Spildevand A/S, Holtvej 18C kl. 16:00-19:00 Mødedeltagere: Flemming

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 4-2012/13 Tid: Tirsdag den 21. august 2012 kl. 18 00-20 00 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann Lars Fischer,

Læs mere

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09.

Bestyrelsen for AVV I/S DAGSORDEN. for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09. 19. september 2011 1545 DAGSORDEN for møde i bestyrelsen for AVV-Affaldsselskabet Vendsyssel Vest I/S mandag 19. september 2011, kl. 09.00 Mødested: AVV-administrationen Mandøvej 4 Hjørring Fraværende:

Læs mere

64. Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk - projektforslag for lukning af værket

64. Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk - projektforslag for lukning af værket Møde: Byrådet Mødetid: 6. marts 2017kl. 16:00 Mødested: Havndal Skole Sekretariat: Sekretariatet 64. Uggelhuse-Langkastrup Kraftvarmeværk - projektforslag for lukning af værket Sagsnr: 13.03.01-P19-2-16

Læs mere

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 20. december 2018 Mødested: Industrivej 40 Mødenummer: 9 Fraværende:

ENERGI VIBORG A/S REFERAT. Mødedato: 20. december 2018 Mødested: Industrivej 40 Mødenummer: 9 Fraværende: Mødedo: Mødested: Industrivej 40 Mødenummer: 9 Fraværende: SAG NR. DAGSORDEN SIDE 36. Forlængelse af kassekredit i Energi Viborg Kraftvarme A/S 102 37. Orienteringssag vedrørende rapport om den fremtidige

Læs mere

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling

Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling BRAMMING FJERNVARME August 2013 Årsberetning og indkaldelse til ordinær generalforsamling Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i BRAMMING GYMNASTIK- & IDRÆTSEFTERSKOLE Gabelsvej 12 Tirsdag,

Læs mere

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus.

Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Referat af generalforsamling onsdag den 20. november 2013 Kl. 19.30 i Falling Forsamlingshus. Generalforsamling afholdtes jf. dagsorden med 21 fremmødte forbrugere ex. bestyrelsen. 1. Valg af dirigent:

Læs mere

Ekstraordinær generalforsamling i Brande Fjernvarme den 11.maj 2010. Formanden Holger Skott bød velkommen og udtrykte glæde over det store fremmøde.

Ekstraordinær generalforsamling i Brande Fjernvarme den 11.maj 2010. Formanden Holger Skott bød velkommen og udtrykte glæde over det store fremmøde. Ekstraordinær generalforsamling i Brande Fjernvarme den 11.maj 2010 Formanden Holger Skott bød velkommen og udtrykte glæde over det store fremmøde. Foreslog Peder Holt som dirigent og Peder Holt blev valgt.

Læs mere

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune

Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Kulturelt Samråd for Viborg Kommune Vedtægter 1. Navn og hjemsted Foreningens navn er: Kulturelt Samråd, Viborg Kommune. Foreningen har hjemsted i Viborg Kommune, med adresse i Kulturforvaltningen. 2.

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Årsberetning ved generalforsamling

Årsberetning ved generalforsamling Årsberetning ved generalforsamling 27.09.2016 Som sædvanlig på generalforsamlingen skal der af bestyrelsen aflægges beretning for det forløbne år, hvor jeg vil redegøre for, hvad der er passeret, herunder

Læs mere

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme.

Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Ledelsesberetning 2009/2010 for Sydlangeland Fjernvarme. Velkommen. Jeg vil gerne på bestyrelsens vegne byde velkommen til den 17. ordinære generalforsamling for Sydlangeland Fjernvarme. Første punkt på

Læs mere

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30

Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Gribvand Spildevand A/S Bestyrelsen 23. april 2012 Referat af bestyrelsesmøde d. 17. april 2012 Mødedato / sted: 17. april 2012 / Nordkysten, Pårupvej 183-185, 3250 Gilleleje. kl. 16-19:30 Mødedeltagere:

Læs mere

2 FORMÅL Selskabet kan samarbejde med andre forsyningsvirksomheder om varetagelse af tekniske og administrative opgaver.

2 FORMÅL Selskabet kan samarbejde med andre forsyningsvirksomheder om varetagelse af tekniske og administrative opgaver. Nuværende vedtægter Forslag til ændringer 2 FORMÅL 2.1 Selskabets formål er at anlægge og drive fjernvarmeværker med tilhørende ledningsnet, således at interessenterne opnår den mest hensigtsmæssige og

Læs mere

Projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk a.m.b.a

Projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk a.m.b.a Projektforslag om tilslutningspligt og pligt til at forblive tilsluttet til Værum-Ørum Kraftvarmeværk a.m.b.a Randers Kommune har udarbejdet følgende projektforslag om tilslutningspligt til Værum-Ørum

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2014/15 Tid: 2. december 2014 Sted: Central Åderupvej

Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2014/15 Tid: 2. december 2014 Sted: Central Åderupvej Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5-2014/15 Tid: 2. december 2014 Sted: Central Åderupvej Tilstede: Lindy Nymark Christensen, Kristoffer Petersen, Søren Hartmann, Lars Fischer, Peter Frederiksen, Jens Møller

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde.

Referat fra bestyrelsesmøde nr /2017. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Referat fra bestyrelsesmøde nr. 5. 2016/2017 Dato 16. maj 2017, på kontoret Møllevej 9, bestyrelsen var mødt fuldtallig. Dagsorden. 1. Referat fra seneste møde. 2. Meddelelser og orientering. 3. Kvartalsregnskab.

Læs mere

Referat THISTED VAND A/S

Referat THISTED VAND A/S Referat fra bestyrelsesmødet den 30-10-2017 kl. 16:00 i mødelokale A, Silstrupvej 12, Thisted THISTED VAND A/S Thisted Vand Service ApS Thisted Drikkevand A/S Thisted Spildevand Transport A/S Medlemmer:

Læs mere

Navn. Hjemsted 2. Formål 3

Navn. Hjemsted 2. Formål 3 Navn Foreningen er et andelsselskab med begrænset ansvar. Dens navn er Vrånet. 1 Hjemsted 2 Enhver beboer i foreningens forsyningsområde kan optages som medlem af foreningen og er pligtig til at betale

Læs mere

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret

Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd Borgmesterkontoret Referat - Åben dagsorden Hjørring Byråd 2014-2017 Borgmesterkontoret Side 1. Mødedato: Mødet påbegyndt: kl. 18:00 Mødet afsluttet: kl. Mødested: Ekstraordinært - Elektronisk møde Fraværende: Følgende sager

Læs mere

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2.halvår 2018

Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling Beretning for varmeåret 2.halvår 2018 Støvring Kraftvarmeværk a.m.b.a. Generalforsamling 27.03.2019 Beretning for varmeåret 2.halvår 2018 Omlægning af regnskabsåret I foråret 2018 afholdt vi 2 ekstraordinære generalforsamlinger grundet omlægning

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling i Fjernvarmeselskabet Ollerup-V.Skerninge-Ulbølle

Referat af den ordinære generalforsamling i Fjernvarmeselskabet Ollerup-V.Skerninge-Ulbølle Referat af den ordinære generalforsamling i Fjernvarmeselskabet Ollerup-V.Skerninge-Ulbølle Afholdt 18. maj 2017 kl. 19.00 på Ollerup Gymnastikhøjskole Erik Stoumann startede med at byde velkommen. Han

Læs mere

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor.

Bestyrelsesmøde nr /2018. Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsesmøde nr. 7. 2017/2018 Dato 19. juni 2018, kl. 15:00 på varmeværkets kontor. Bestyrelsen var fuldtallig Peter deltager under punkt 4 og 5 Dagsorden. Punkt 1: Referat fra seneste møde. 1 Punkt

Læs mere

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål.

Medlemskab kan opnås af grønlandske foreninger, hvis formål og vedtægter ikke strider imod Fællesforeningens formål. Fællesforeningen blev stiftet den 7. december 1974 1 Navn og formål: Fællesforeningens navn er KALÂDLIT PEK ATIGÎGFÎSA KÁTUVFIAT Inuit. Fællesforeningen er upolitisk og har adresse hos den til enhver tid

Læs mere

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016

Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Pedersminde Grundejerforening Referat af generalforsamling lørdag den 13. august 2016 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Valg af stemmetællere 3. Oplæsning af referat 4. Formandens beretning om det forløbne

Læs mere

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl

Referat: Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Referat Ordinær generalforsamling afholdt den 27. september 2016 kl. 19.30 Danhostel Blåvandshuk, Oksbøl Fremmødte: 46 personer inkl. bestyrelsen og personale Formanden Erhardt Jull bød alle velkommen

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Sønderborg Forsyningsservice A/S Sønderborg Vandforsyning A/S Sønderborg Spildevandsforsyning A/S Sønderborg

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A.

Ringe Fjernvarmeselskab A.m.b.A. Beretning. Driftsåret 2016. 1. Nyudstykninger, nyanlæg, reparationer, ombygninger m.m. i 2016. Der var ingen byggeaktivitet i Golfparken i 2016. Der er bygget 2 huse på naboudstykningen. Området er udlagt

Læs mere

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for

THYHOLM KOMMUNE. Økonomiudvalg, tirsdag den 13. september 2005 kl. 16:00. Referat for Side 1 af 7 THYHOLM KOMMUNE Referat for Mødested: Mødelokalet 1. sal Økonomiudvalg Mødetidspunkt: 13. september 2005, kl. 16:00 Bemærk ændret mødetidspunkt. Åben sag: 342. Budget 2006 og overslagsår -

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme

Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme Forretningsorden for bestyrelsen på Viborg Fjernvarme 1. Konstituerende møde Efter den årlige generalforsamling træder bestyrelsen sammen til konstituerende møde. Mødet indkaldes og ledes af det medlem,

Læs mere

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 7. august 2010. Tirsdag, den 7. september 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11.

REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE. Tirsdag den 7. august 2010. Tirsdag, den 7. september 2010 kl. 16:09. I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. REFERAT FRA BESTYRELSESMØDE Tirsdag den 7. august 2010 Tirsdag, den 7. september 2010 kl. 16:09 I fjernvarmens mødelokale, Præstevænget 11. Deltagere: Bestyrelsen Driftsleder Henning Mikkonen Statsaut.

Læs mere

KF EP AM GJ PWR JØ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 27. nov. 2018

KF EP AM GJ PWR JØ JKP NMJ. 1. Referat af bestyrelsesmødet den 27. nov. 2018 Mødereferat Dato: 27. november 2018 Sted: A/S Ålykkevej 5 7400 Herning Deltagere: Kent Falkenvig Erling Præstekjær Anders Madsen Gert Jensen Per Winther Rasmussen Johannes Østergaard Jan K. Pedersen KF

Læs mere

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A.

V E D T Æ G T E R. BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 241006 V E D T Æ G T E R FOR BAUNEHØJ VANDVÆRK A.m.b.A. 1. Navn og hjemsted 1. 1.1. Selskabets navn er Baunehøj Vandværk A.m.b.A. 1.2 Selskabets hjemsted er Helsinge Kommune, under sammenlægning til Gribskov

Læs mere

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde

Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde Beslutningsreferat af ordinært bestyrelsesmøde i Køge Afløb A/S (CVR-nr. 30 59 05 03) Køge Vand A/S (CVR-nr. 30 59 04 81) Greve Spildevand A/S (CVR-nr. 32 26 86 68) Solrød Spildevand A/S (CVR-nr. 33 04

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet

Referat af Bestyrelsesmøde. Sønderborg Forsyning i selskabet Referat af Bestyrelsesmøde Sønderborg Forsyning i selskabet Sønderborg Forsyning Holding A/S Mandag den 22. marts 2010 kl. 14.00-16.00 Deltagere: Peter Hansen, Jan Callesen, Erik Lauritzen, Ole Stisen,

Læs mere