hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde."

Transkript

1 Netværkshuset, Ericavej Gentofte DFH - frivillig afdeling Gentofte. d /efr/lkr Referat af koordinationsmøde i Netværkshuset søndag d. 2. April 2017, kl til Tilstede: Mia, Nasrin, Erik, Frederik, Kosna, Jamilla, Ellen Margrethe, Marianne, Lisbet og Ebbe. Netværkshuset er et møde- og aktivitetshus for flygtninge/indvandrere og frivillige med det formål at støtte flygtningenes optagelse og integration i det danske samfund. Dagsorden: 1. Valg af ordstyrer, referent, hvem sørger for traktement til hver gang. Skiftende.? 2. Koordinationsgruppens rolle (Se overordnet beskrivelse ovenfor, samt på hjemmesiden og i vedtægter). Hvem er vi og hvad vil gerne bidrage med? forventninger? Kort præsentation/ runde. 3. Fremadrettede visioner for huset: Indhold, aktiviteter set i lyset af formålsparagraf. De fysiske rammer. Hvad skal hus og have rumme/ bruges til? 4. Praktik omkring husets dagligdag og hvem der gør hvad. Handleplan. Grundstruktur, som alle kan navigere i: liste over frivillige/ dage, hvem hjælper med hvad? lukke med Frederik ( hvad indebærer det?), hentning af brød hos bager Batting, indkøb til cafe, Nyhedsbrev, nedsættelse af arbejdsgrupper o. m. m. 5. Rengøring af huset generelt. Hvordan skal huset daglig præsenteres og afleveres? 6. Ny opdragelse - forventninger til brugerne, brugerinddragelse. Herunder oplæg fra Isak og Marianne om brugerundersøgelse. Se udsendte mail fra Isak. 7. Optagelse af frivillige og frivilligpleje. 8. Hvad gør vi med grænseoverskridelser? Sige til og fra 9. Frederiks ansættelse og arbejdsområder. (Vi afventer svar fra kommunen på Arnes ansøgning af ) 10. Stillingtagen til forslag om uddeling af overskudsmad i Netværkshuset. Se Frederiks mail. 11. Kort om økonomi 12. Næste program. Sommerferien uden sommertur. Alternativer. 13. Mødedatoer frem til sommerferien 14. evt. Møde-referat: Ad dagsordenspunkt. 0 Valg af ordstyrer mv.

2 Som ordstyrer valgtes Ellen Margrethe, og referent Ebbe og Lisbet (som afløser hinanden). Der blev vist ikke sat navne på en traktementsliste, men enighed om at det skulle være skiftende personer, der stod for noget spiseligt til møderne (udgifter kunne refunderes hos kassereren). Frederik ønskede et yderligere punkt om Kontingent behandlet under pkt. 13. Eventuelt. Pba. dagsordenens mange punkter foreslog Mia (formanden), at man stilede mod mindst at nå punkterne 1-5, samt i det omfang det var muligt de fleste af punkterne Inden man startede på den egentlige dagsorden, tog koordinationsgruppen (efter ønske fra husværten) en længere drøftelse af det fremtidige samarbejde mellem husvært og den nye formand, idet der tilsyneladende havde været nogle misforståelser og mangler. For at undgå fremtidige misforståelser, foreslog Isak, at man kontaktede DFH, som ville kunne bistå med råd og professionel coaching. Ad dagsordenspunkt. 1 Koordinationsgruppens rolle, hvem er vi og hvad vil vi gerne bidrage med.. Medlemmerne orienterede efter tur om deres personlige baggrund og mål. Mange havde erfaring fra socialt arbejde og tidligere års integrationsarbejde i huset, hvor de kunne byde ind med erfaring. Og flere havde tidligere oplevelser som flygtninge, hvor helt personlige erfaringer fra egen integration ville kunne bruges direkte i husets arbejde. De primære ønsker gik på at sikre flygtningene et godt ophold i Danmark, at fremme en bedre integration og sikre at flere kom i beskæftigelse. Ad dagsordenspunkt 2 Fremadrettede visioner for huset.. Et centralt spørgsmål var om, hvornår og om hvad koordinations-gruppen skal orienteres. Frederik fremførte, at der var ganske mange her-og-nu beslutninger, der måtte træffes hurtigt, og hvor forudgående forespørgsel var for tung, - så her var løsningen tilbagemelding efterfølgende. Både Frederik og Marianne efterlyste opstillede rammer for beslutninger. Men Frederik understregede, at huset er levende, så der er nye spørgsmål og afgørelser hele tiden. Og Jamilla påpegede, at man måtte sondre mellem haste-opgaver og opgaver der kunne vente. Nasrin foreslog at Mia (formand), Frederik (husvært) og Nasrin (næstformand) holdt

3 møde en én gang om ugen omkring de akutte spørgsmål. Jamilla ønskede (løbende) vidensdeling om daglige ting Lisbet foreslog at man løbende nedskrev disse på en tavle i rummet ved indgangen. Et andet område var orientering fra og om de forskellige arbejds-gruppers arbejde i huset. Isak og Marianne foreslog, at man arbejdede med kontaktpersoner til de forskellige arbejdsgrupper, som kunne spørges og melde tilbage til koordinations-gruppen. Mia ønskede en grund-struktur over NVH, som alle kunne navigere i. Ad dagsordenspunkt 3 Praktik omkring husets dagligdag og hvem der gør hvad m.v. - Lukke med Frederik: mandag (?????) - tirsdag (Marianne, Jamilla) - onsdag (Lisbet ) - torsdag ( Mia, Ell.Marg., Kosna) - Frederik og Lisbet ser på de daglige gøremål og udarbejder TO-DO-liste - Indkøb til caféen: Frederik og Maisun - Brød fra Bager Batting på Ordrupvej Frederik har 4 frivillige der kan hente. - Det blev diskuteret, hvad vi skal bruge underetagen til. Forslag om hyggelig indretning af det store rum med TV, caféborde til hygge og spil. Køkkenet blev foreslået anvendt til madlavning ved store arrangementer. Stadig let mad ovenpå. Cykler blev foreslået opbevaret i et hjørne af haven. Hvor skal vi opbevare, det tøj og de legesager, vi får foræret? Loppemarked? Der udspillede sig en følelsesladet værdidebat om, hvorvidt vi skal forære effekterne til vore brugere eller gå efter et 'Først yde, så nyde' princip. Nogle mente, at NVH ikke skal være en gavebod vi skal opdrage vore brugere til 'noget for noget'. Andre mente, at med de nuværende integrationsydelser er det af afgørende betydning, at vi kan hjælpe uden i hvert fald økonomisk modregning. Så hellere arbejde mod et 'udveksling af ydelser-princip'. (Frederik havde medbragt eksempler på budgetter for dels en enlig, dels en børnefamilie). Vi kom i denne forbindelse ind på, at det har vist sig, at mange ikke har råd til at spise sig mætte 3 gange om dagen, hvorfor forslaget om at modtage overskudsmad blev behandlet. Der var 2 forslag: 1. MENY levering i bil 1 gang om ugen. Alle former for fødevarer, som man selv udvælger i

4 bilen. Kræver stor lagerplads + evt. køl/frys. Pris kr om året. 2. SuperBrugsen på Strandvejen i Hellerup. Frugt og grønt. Afhentning daglig kl Gratis. Det blev besluttet at afprøve forslag 2 SuperBrugsen i 14 dage. - Der fremkom forslag om et månedligt Nyhedsbrev. Frederik og Lisbet ser på det. Ad dagsordenspunkt 5 Ny opdragelse.. Her primært oplæg fra Isak og Marianne om brugerundersøgelse. På grund af tidnød, var det ikke muligt at diskutere oplægget til brugerundersøgelsen. Det blev derfor besluttet, at forslag til spørge-skemaet hurtigst muligt blev sendt til Isak og/el. Marianne, så undersøgelsen ikke blev forsinket og kunne gennemføres inden sommerferien. Ad dagsordenspunkt 8 Frederiks ansættelse og arbejdsområder. Ellen Margrethe efterlyste en beskrivelse af Frederiks rolle i forh.t. koordinations-gruppen. Og mente at det primært var formand og næstformand der burde vise husets ansigt udadtil. Mia fulgte det op med, at der ville komme et udspil fra en arbejdsgruppe (Nasrin, Isak, Ellen Marg., Marianne), der ser på Frederiks stillingsbeskrivelse og hans arbejde dvs. primært hans stilling som husvært og hans arbejde med socialrådgivning i NVH. Ad dagsordenspunkt 9 Stillingtagen til forslag om uddeling af overskudsmad i NVH. Se pkt. 3. Ad dagsordenspunkt 11 Næste program. Forslag til det næste program maj-aug. sendes snarest til Mia el. Grethe. Lisbet. Erik, Isak og Ebbe ser på alternativer til sommerturen. Ad dagsordenspunkt 12 Mødedatoer frem til sommerferien. Næste møde blev aftalt til tirsdag d. 2. Maj 2017 kl Ell. Marg. tager noget spiseligt med. Mht. Til punkterne 4-7, samt 10 og 13 blev de udskudt til næste møde..

5 Ebbe f./lisbet

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 29. august 2017 kl. 18:30-21 Referent Nasrin Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Jamila, Marianne, Isak, Frederik og Nasrin Afbud: Lisbet, Kosna og Ebbe Dagsorden:

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21

Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den kl. 18:30-21 Referat af bestyrelsesmøde, tirsdag den 19.09. 2017 kl. 18:30-21 Referent Kosna Savage Tilstede: Mia, Ellen Margrethe, Erik, Marianne, Isak, Frederik, Nasrin, Lisbet, og Kosna Afbud: Ebbe og Jamila, Dagsorden:

Læs mere

Referat af medlemsmødet i Netværkshuset d Ellen Margrethe Andersen, Jamila Kriibi

Referat af medlemsmødet i Netværkshuset d Ellen Margrethe Andersen, Jamila Kriibi Referat af medlemsmødet i Netværkshuset d. 03.10.2017 Ellen Margrethe Andersen, Jamila Kriibi Dagsorden Formanden præsenterer bestyrelsen og sig selv. Oplæg fra Johanne Pedersen fra job og ydelser om den

Læs mere

Ericavej Gentofte.

Ericavej Gentofte. Netværkshuset Ericavej 149. 2820 Gentofte. 12.10.2017/efr Bestyrelsesmøde tirsdag den 10.10.2017 kl. 18.30-21 i Netværkshuset Deltagere: Mia, Nasrin, Erik, Ellen Margrethe, Kosna, Isak, Frederik, Ebbe.

Læs mere

Netværkshuset 5/december Dagsorden:

Netværkshuset 5/december Dagsorden: Netværkshuset 5/december - 2017 Bestyrelsesmøde tirsdag den 5. december 2017 kl. 18.30-21 i Netværkshuset Deltagere: Mia, Erik, Kosna, Isak, Frederik, Ebbe, Jamila og Nasrin Afbud: Ellen Margrethe, Lisbet

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet:

Husbestyrelsen. Mødedato: 9. november 2009. Mødetidspunkt: Kl. 15.00-17.00. Medborgerhuset Korskær. Emne for mødet: Formål med mødet: Emne for mødet: Formål med mødet: Forbered inden mødet: Medbring: Til stede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Tina

Læs mere

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset.

DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. DH-Ballerup s bestyrelsesmøde tirsdag den 24. marts 2015 i Sundhedshuset. Deltagere: Anne-Marie Appelgren, LEV. Kent Grimm Thornberg, Landsforeningen Autisme. Ella Frederiksen, Osteoporoseforeningen. Alice

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde: Torsdag d. 26. juni 2014, kl. 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Annie, Gunna, Henrik, Susanne og Mette Dagsorden 1. Mettes arbejdstider

Læs mere

Også ønsket om indbetaling på MobilPay blev foreslået på årsmødet 2017 og er i dag en nem mulighed for kontingentindbetalinger m.

Også ønsket om indbetaling på MobilPay blev foreslået på årsmødet 2017 og er i dag en nem mulighed for kontingentindbetalinger m. Årsmødet 2017-2018 På årsmødet den 28.2 2017 trak Arne Madsen sig fra formandsposten i NVH - En post som han havde haft siden Netværkshusets start 1999. Arne var husets medstifter, husets fader, husets

Læs mere

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00

Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Referat af møde i landsledelsen for Dansk Fåreavl Mødet afholdtes hos Bjarne Wolfart, Vejle søndag den 01. februar 2015 kl. 10.00 Tilstede var: Richard Andersen (RA), formand for Dansk Fåreavl. Bjarne

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat. Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 9. juni 2016 referat Protokol Mødedato: Torsdag, den 9. juni 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær

Læs mere

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30.

MØDEINDKALDELSE. Skolebestyrelsesmøde. Børn og Unge - Uddannelse og Læring - Højen Skole. 19.august 2014 19.00. Personalerummet 16.30. Emne: Skolebestyrelsesmøde Mødedato 19.august 2014 Mødested/lokale Personalerummet Mødetidspunkt kl. 16.30 Forventet sluttidspunkt kl. 19.00 Deltagere Evt. afbud bedes meddelt til Kontoret Direkte telefonnr.

Læs mere

Projektbeskrivelse for værested i Bogense for sindslidende

Projektbeskrivelse for værested i Bogense for sindslidende Odense d.1. august 2008 Projektbeskrivelse for værested i Bogense for sindslidende Udarbejdet af Louise Munk Poulsen Karen Thomsen Pia Bache Mikkelsen Koordinator i Medlem af SINDs besty- Formand for SIND

Læs mere

Dagsorden til møde i Socialudvalget

Dagsorden til møde i Socialudvalget GENTOFTE KOMMUNE Dagsorden til møde i Socialudvalget Mødetidspunkt 27-01-2016 17:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse D Indholdsfortegnelse Socialudvalget 27-01-2016 17:00 1 (Åben) Kommissorium for opgaveudvalg

Læs mere

Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30

Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30 Referat fra Brugerrådsmøde den 21/05 2013 Kl. 13.30-15.30 Valg af ordstyrer og referent Ordstyrer: Jakob Referent: Mona og Jakob Tilstede: Jakob, Peter, Tanja, Thomas, Linda, Vera og Mona Godkendelse af

Læs mere

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen.

Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev det vedtaget kun at behandle de første 2 punkter på dagsordenen. Dagsorden Dato: 26-05-2016 18:00:00 Udvalg: Integrationsrådet Sted: Mødelokale 4, Bakkedraget 1, 8362 Hørning 1 Godkendelse af dagsorden - Da der kun var 3 fremmødte medlemmer af Integrationsrådet, blev

Læs mere

2. Formål med Dialogforum Dialogforum startede op med pårørenderepræsentanter fra Lindebjerg og Pilebakken.

2. Formål med Dialogforum Dialogforum startede op med pårørenderepræsentanter fra Lindebjerg og Pilebakken. Referat Forum Dialogforum Tid Tirsdag den 11. juni 2013 Sted Deltager Lindebjerg Kate Boysen, pårørende Nyholmgården Jette Pedersen, pårørende Møller Eriksens Vej Gitte Berg, pårørende Stærevænget Kirsten

Læs mere

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus.

Tak til Bent, Lone og Yvette for deres indsats på pandekagedagen. Også tak til Bent for assistance som vært ved Ingerfair kursus. Referat af bestyrelsesmøde tirsdag d. 23. februar 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referent: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Hanne Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten

Læs mere

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon:

Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: Høje-Taastrup Kommune Henriksdal Plejecenter Telefon: 43 35 26 30 REFERAT AF BRUGER- OG PÅRØRENDERÅDSMØDE MANDAG DEN 26. JUNI 2017. Tilstede: Christina Vedelsparre, Formand Anny Pedersen, beboer Gerda

Læs mere

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl

Afbud:Brian Lund Madsen, Stig Hansen, Bilal Titrek,, Erik Vestergaard, Tom Nielsen, Ena Juhl Referat af Integrationsrådets møde den 11. december 2008. Tilstede: Jamal Tabari, Nimer Shama, Farjam A. Davani, Lisbeth Jørgensen, Miasser Hawwa, Sabahat Cilgin Jelena Rajovic, Lolan Ottesen, Lisbeth

Læs mere

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30

PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 PACT Bestyrelsesmøde Den 8. juni 2015 Kl. 18:30 20:30 Emne Diskussions Formål Kommentar Bestyrelsesmøde 08.06.2015 /Baggrundsdokumenter 1. Valg af ordstyrer og referent Til stede: Kirsten, Henrik, Rikke,

Læs mere

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE

REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE REFERAT AF SKOLE-PRAKTIKFORUM MØDE D. 15-09-2011 KL. 9-15 PÅ SOCIAL- OG SUNDHEDSSKOLEN STV DELTAGERE: ANSÆTTENDE MYNDIGHEDER OG PRAKTIKANSVARLIGE SOSU-SKOLENS LEDELSE OG SKOLEPRAKTIK-KOORDINATORER REFERENT:

Læs mere

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde

Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde Frivillighåndbog Bestyrelsesarbejde 1 Indhold Bestyrelsens arbejde... 3 Generalforsamling og bestyrelse... 3 Bestyrelse... 3 Formandsposten... 4 Næstformandsposten... 4 Kassereren... 5 Sekretæren... 5

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde 20. maj 2018

Dagsorden Bestyrelsesmøde 20. maj 2018 Side 1 Dagsorden Bestyrelsesmøde Mødedato: Søndag Mødetidspunkt: Kl. 11:00 18:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud Svejgårdsvej 21, 2900 Hellerup Allan Hornstrup, Birthe Holm Sørensen, Carsten Møller, Jes Møller,

Læs mere

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen

Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl Sted: Pejsestuen Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 16. juni 2015, kl. 17.30 Sted: Pejsestuen Deltagere: Bent Jensen, Anni Hørringsen, Janne Egelund Andersen, Johnny Hundt, Yvette Larsen, Fouzia Awala, Ulla Spangtoft,

Læs mere

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing

Referat fra møde i Frivilligrådet d. 22. april 2015 kl på Rødkløvervej 4, Ringkøbing Returadresse Sundhed og Omsorg Faglig drift og udvikling Rødkløvervej 4 6950 Ringkøbing Sagsbehandler Kirsten Nørgaard Direkte telefon 9974 1429 E-post kirsten.norgaard@rksk.dk Dato 16.. april 2015 Sagsnummer

Læs mere

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut

REFERAT. Der indkaldes til møde om. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende samt ordinært) 1. Mødedato Mødested Møde start/slut Munkevængets Skole Dato 17. juni 2014 Udsendt af Ole Wiese REFERAT Afbud til Ole Wiese Direkte telefon 79 79 78 39 E-mail olwi@kolding.dk Der indkaldes til møde om Møde nr. Skolebestyrelsesmøde (Konstituerende

Læs mere

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Referat Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Referat Side 1 Referat fra møde i Vejby Lokalråd mandag den 10. december 2018, kl. 19.00 i blok F på skolen i Vejby. Bemærk at mødet kun varer ca. 1 time, hvorefter der er julefrokost. Både mødet og julefrokosten

Læs mere

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl

Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl Referat brugerbestyrelsesmøde onsdag den 31. august 2016, kl. 13.30 15.00 Tilstede: Allan, Mia, Michael K., Nikolai, Daniel, Thomas, Lars A Fraværende: Per F, Bjarne Referent: Thomas Ordstyrer (Vælges

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-03-2016 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:00 Tilstede:

Læs mere

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl

Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl Referat af skolebestyrelsesmøde på Kildevældsskolen 21. august 2018 kl. 17-20 Vejl. tid Emne Ansvarlig Baggrund/ forudsætninger/forberedelse/ bilag 17:00 1. Formalia a. Valg af processtyrer og ordstyrer.

Læs mere

Referat. POSTADR: Mølleskovvej 11, 8270 Højbjerg TLF: 8713 8700 E-MAIL:hol@MBU.aarhus.dk INTERNET: www.holme-skole.dk. Holme Skole, den 10.

Referat. POSTADR: Mølleskovvej 11, 8270 Højbjerg TLF: 8713 8700 E-MAIL:hol@MBU.aarhus.dk INTERNET: www.holme-skole.dk. Holme Skole, den 10. Holme Skole, den 10. juni 2013 Referat Mødedato og tid 21.5.2013 kl. 17.00 Mødested Mødeleder Referent Holme Skole Svend Ladefoged Klaus Juul Sørensen/Simon Fenger Emne Dagsorden Skolebestyrelsesmøde A.

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro

Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro 1 af 6 Skolebestyrelsesmøde Tirsdag den 16. juni 2015 Bemærk ny dato og tidligere mødetid kl. 17.00 Middag kl. 19 på Ganløse Kro NB! Mødereferatet indskrevet i forlængelse af dagsordenspunkterne. Deltagere:

Læs mere

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A

Ældrerådet. Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl , Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ældrerådet Referat fra Ældrerådets møde mandag den 3. oktober 2016 kl. 10.00, Rådhuset, Rådhusbuen 1, 4000 Roskilde, Mødelokale 2A Ann Marie Cordua X Jens T. Larsen Anne Marie Kristensen X Kirsten Feld

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus

Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april i Skibet Sognehus Referat fra bestyrelsesmøde tirsdag d. 14. april 2014 19.00 21.30 i Skibet Sognehus Deltagere: Anne Vibeke, Michael, Morten (ordstyrer), Keld, Kurt, Johnny, Claus og Anders (referent) 1. Velkommen til

Læs mere

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet.

Vi sparer på pengene indtil FRIG midlerne bliver frigivet. Referat af bestyrelsesmøde Tirsdag d. 29. marts 2016, kl. 17.00 Tilstede: Afbud: Referat: Janne E. Andersen, Jens Dalsgaard, Anni Hørringsen, Yvette Larsen, Esther Haugaard, Kirsten Torp, Fouzia Awala,

Læs mere

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge

Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge GENTOFTE KOMMUNE Referat af møde i Opgaveudvalg for Integration af flygtninge Mødetidspunkt 02-12-2015 19:00 Mødeafholdelse Udvalgsværelse A & B Protokollen blev læst og mødet hævet kl.: 21:10 Tilstede:

Læs mere

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines)

2. Nyt fra landsbestyrelsen 2.1 Landbestyrelses møde d. 14-15. februar (se bilag med headlines) Dagorden til SDS møde d. 2.3 09 1. Formalia: Tilstede : Kasper, Marie, Anne, Lotte, Mette og Bodil Lisbeth (næstformand er på besøg) Afbud: Louise 1.1 Valg af ordstyrer Marie er ordstyrer 1.2 Valg af referent

Læs mere

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9 januar 2018 kl

Referat af Bestyrelsesmøde tirsdag d. 9 januar 2018 kl FLYGTNINGEVENNER FREDENSBORG Frivilligcenter Fredensborg Teglgårdsvej 423 A 3050 Humlebæk Tilstede: Niels Erik, Erik, Kirsten, Helle, Anne (referent), Sara Fraværende: Stina Gæst: Peter fra Frivilligcentret

Læs mere

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10. december Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00

REFERAT. Mødedato: Tirsdag den 10. december Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 REFERAT Lokal MED Bregnbjerglunden Mødedato: Tirsdag den 10. december 2013 Mødested: Cafeen Starttidspunkt: Kl. 12:30 Sluttidspunkt: Kl. 15:00 Afbud: Bettina Kønig Fraværende: Ingen Bemærkninger: Der er

Læs mere

Den Fælles Kapitalforvaltning

Den Fælles Kapitalforvaltning Den Fælles Kapitalforvaltning Løbenr. 1616/14 REFERAT fra møde i Den Fælles Kapitalforvaltning den 8. januar 2014 i Århus Bispegård kl. 10.00 15.00 Tilstede var: Fra bestyrelsen: Kirsten Vej Petersen,

Læs mere

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet

Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet Bestyrelsesmøde i SUMH D. 4. februar kl. 16-20 Bestyrelsesmødet afholdes på sekretariatet DAGSORDEN 16.00 1. Velkommen og TJEK-IN IKH 16.15 2. Godkendelse af dagsorden og valg af ordstyrer IKH 16.20 3.

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat. Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 19. maj 2016 referat Protokol Mødedato: 19. maj 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:00 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl

Skolebestyrelsesmøde. Torsdag den 1/ kl Skolebestyrelsesmøde Torsdag den 1/2 2018 kl. 17.00 19.00 Ordstyrer: Tine Tilstede: Annette, Frank, Troels, Anders, Lars, Kim, Helle, Tine, Charlotte, Pia og Mette Elevrådet: Kardi, Linnea, Ali, Cecilie

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl

Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april. Kl Referat bestyrelsesmøde tirsdag d.24 april Kl.18.00-21.00 1. Godkendelse af referat fra sidste møde Der er ingen bemærkninger til sidste referat 2. Bemærkninger til dagsordenen Mortens punkt under eventuelt

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde torsdag den 2. maj 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann.

Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Netværksmøde onsdag d. 10 dec. Valgt til ordstyrer: Hanne Hausmann. Velkomst ved Lis Jensen. Karen kommer kl. 10 og fortæller om trepartsforhandlingerne. PKT: godkendelse af referat fra sidste møde. TR-tillæg

Læs mere

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15

Protokol. 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat. Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 1 Menighedsrådsmøde Mølholm Sogn 20. april - referat Protokol Mødedato: Onsdag 20. april 2016 Mødetidspunkt: 17:30 20:15 Mødelokale: Sognehuset Medlemmer: Erik Steen Nielsen, Finn Illum, Frode Elkjær Jakobsen,

Læs mere

Hvornår man evt. i pressen udtaler sig om uenigheder i rådet

Hvornår man evt. i pressen udtaler sig om uenigheder i rådet REFERAT MØDE DEN 4. DECEMBER 2014 UDSATTERÅD Klik her for at angive tekst. Sekretariat og Udvikling 4. december 2014 2012-26484-67 Deltagere Navn Formand Lissie Kirk Anja Wickelgreen Carsten Jepsen Birgitte

Læs mere

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen

1 Præsentation af medarbejderne ved kirken samt præsentation af kirkeværgen Indkaldelse/ referat Mødeart Mødedato/ tidspkt. Deltagere Menighedsrådsmøde Sct. Hans Kirke Dagsorden Tirsdag d. 8.01.13 Kl. 19.30-22.00 Sven Madsen John Berwick Martin Ringsmose Claus Weber Birgitte Skovgaard

Læs mere

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl

Dagsorden og referat. DOF Nordsjælland. Lokalafdeling under Dansk Ornitologisk Forening. Dato og tid: 5. marts kl Dagsorden og referat Dato og tid: 5. marts kl. 19.00-22.00 Sted: Nødebo Kro Emne: Bestyrelsens arbejdsområder Formål med mødet: Drøfte og beslutte fremtidige aktiviteter Anvendelse af mødets resultat:

Læs mere

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE

Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Referat fra ÆLDRERÅDSMØDE Tid: Fredag 07. februar 2014 kl. 09.00 12.00 Sted: Holbæk Kommunes administrationscenter, Kanalstræde 2, Mødelokale: 1 B Fraværende: Dagsorden: 1. Velkomst 2. Godkendelse af dagsorden

Læs mere

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl

Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl Vejby Lokalråd afholder Generalforsamling i Vejby Forsamlingshus mandag d. 25. april 2016 kl. 19.00 Dagsorden: 1. Valg af referent og dirigent lokalrådet foreslår Bente Christoffersen og Citta Flensted.

Læs mere

MUSIKSKOLEN G Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl

MUSIKSKOLEN G Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl Bestyrelsesmøde nr. 2, torsdag den 28. juni 2018 Sted: Unge og Kulturcentret, Syrevej 19, Frederiksværk kl. 16 19.30 Indkaldt: Lisbet Møller Frederik Germann Tanja Hollerup Christian Juncher Jørgensen

Læs mere

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave

7 Forvaltning af beboerdemokratiet Punkt 7. Er kun status punkter. Ansvarlig Beslutning/Opgave Antenneforeningen Trekanten Udskrevet d. 26. september 2007, kl. 00:59 Referat af bestyrelsens møde Bestyrelsesmøde Tirsdag d.25. September 2007, kl. 18.30-21.30 i Grønt Hus Tilstede: HO, PF, MA, AC, BP,

Læs mere

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus

Hedensted Kommune. Udvalget for Læring. Referat. Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Referat Mødetidspunkt: Kl. 16:00 Mødested: Mødelokale 3 Hedensted Rådhus Deltagere:, Lars Poulsen, Kasper Glyngø, Jesper T. Lund, Peter Sebastian Petersen Fraværende: Bemærkninger: Sidetal: 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse

Bestyrelsesreferat for Aarhus Privatskoles bestyrelse Bestyrelsesmøde nr. 53 Mødedato 11. juni 2013 Referat godkendt og udsendt d. 1. juli 2013 Deltagere: Marianne, Frederique, Gitte, Christoffer, Helge, Anne Vibeke og Anja, Ingelise. Fraværende: Anne Dorte

Læs mere

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12.

Referat. Ældrerådet. Mødedato: 15. maj Mødetidspunkt: 09:00. Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager. Møde slut: 12. Referat Mødedato: Mødetidspunkt: 09:00 Sted: Mødelokale 1, Administrationsbygningen i Nørager Møde slut: 12.30 Fraværende: Torben Andersen, Jette Vestergaard og Gytte Gade. Leder af sygeplejen Hanne Eriksen

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 04-10-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 4. oktober klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: MJM, KDP, EO, KFG, MDT, EJ, LM, MM Afbud: KA, JP, PJ, BL, CF Fravær: Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012

Beboerforeningen Morbærhaven Referat AB møde 07-06-2012 Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 7. juni 2012 klokken 19:15 på beboerkontoret Til stede: HC, MJM, KDP, MM, LM Afbud: BL, KA, EJ, PJ, EO Fravær: PR, KFG Kategorier for dagsordenspunkter Debat:

Læs mere

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde.

2) Godkendelse af dagsorden Vi forventer ikke at kunne nå alle punkter og vil undervejs prioritere de punkter, som må udsættes til næste møde. DVL Aarhus afdeling Referat fra bestyrelsesmøde den 27. august 2014 TID: den 27. august 2014 kl. 19 22 STED: Carl Blochs Gade 28, Aarhus C TIL STEDE: Niels Bo Rasmussen, Tommy Pedersen, Lisbet Hallum,

Læs mere

Beslutning Dagsordenen blev godkendt, idet der blev tilføjet et ekstra dagsordens punkt vedr. valg af ny mødedato i maj.

Beslutning Dagsordenen blev godkendt, idet der blev tilføjet et ekstra dagsordens punkt vedr. valg af ny mødedato i maj. Referat Møde i Beskæftigelses- og Integrationsudvalget Dato: Tirsdag den 6. marts 2018 kl. 9.30 til 11.30 Sted: Sjællandsgade 40, bygning I, lokale 102 Medlemmer: Steen Reinhold Jeppson (formand), Bjarne

Læs mere

GUIDE. Bestyrelsens opgaver

GUIDE. Bestyrelsens opgaver GUIDE Bestyrelsens opgaver Udskrevet: 2016 Indhold Bestyrelsens opgaver............................................................. 3 2 Guide Bestyrelsens opgaver Denne guide er skrevet til jer, der skal

Læs mere

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret

Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Afdelingsbestyrelsesmøde Tid og sted: Tor. 3/10/2013 klokken 19:15 på beboerkontoret Kategorier for dagsordenspunkter Debat: Det primære i dette punkt er at skabe en debat. Orientering: Punktet er primært

Læs mere

Referat generalforsamling 5. februar 2014

Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat generalforsamling 5. februar 2014 Referat fra: Ordinær generalforsamling i Odense Kajakklub onsdag d. 5/2 2014 Ved generalforsamlingens start var der 87 fremmødte. Dagsorden ifølge vedtægternes

Læs mere

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag.

Pedersen. Beslutning og ansvarlig for opfølgning. med henvisning til bilag. Menighedsrådsmøde nr. 330, 09.09.2015 kl. 19.00 Pedersen Indleder: Jesper Henning Deltagere: Sigfred, Jette, Christoffer, Kirsten, Bent, Henrik, Carl, Knud, Poul, Lise, Ingerlise, Christian, Jesper, Henning,

Læs mere

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær

Husbestyrelsen. Mødedato: 8. december 2009. Mødetidspunkt: 10.00-12.00. Medborgerhuset Korskær Tilstede: Beboerrepræsentanter: Anne-Dorthe Tuemose (næstformand) Inga Pedersen Kajus Nielsen Brugerrådsrepræsentant: Lillian Hansen Personalerepræsentanter: Grethe Hansen Udpeget af styregruppen: Else

Læs mere

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl

fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl Dagsorden og referat: fra stiftsrådsmødet onsdag den 13. november 2013 kl. 14.00 Mødedeltagere: Afbud: Fra Stiftet: Erik Vind, Ester Larsen, Jens Hebsgaard, Lars Ole Johnsen, Grethe Krogh Jakobsen, Mads

Læs mere

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl

Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl Emne Bestyrelsesmøde Dato: 27. juli 2010 kl. 17.30 21.00 Sted: Klubhuset Mødedeltagere: Henning Larsen (HRL) Michael Østerbye (MØ) Torben Binderup-Jensen (TBJ) Thomas Gadegaard (TG) Betina Pedersen (BEPE)

Læs mere

Referat fra hovedbestyrelsesmøde

Referat fra hovedbestyrelsesmøde Referat fra hovedbestyrelsesmøde Mødedato: Tirsdag den 26.03.2013 Mødested: Hjemme hos Tine Lind Tidspunkt: Kl. 18:30 22:00 Mødetype: Hovedbestyrelsesmøde nr. 01 Fortæring: TL Tegnstyrer: KLC Kvaje slik:

Læs mere

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607

Referat af. møde i. Gladsaxe Kommunes Integrationsråd. Onsdag den 15. maj 2019 kl til Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Gladsaxe Kommune Social- og Sundhedsforvaltningen Integrationsrådet Referat af møde i Gladsaxe Kommunes Integrationsråd Onsdag den 15. maj 2019 kl. 17.30 til 19.30 Gladsaxe Rådhus, lokale 2607 Medlemmer

Læs mere

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg

Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Dagsorden Bestyrelsesmøde(BM) Torsdag d. 23. maj 2013 kl. 16.15 18.30 Mødelokale Trolleborg Fremmødt: TA, AE, AA, JRE, AGO, BM, ÅM, Afbud: Lars Svane, Theresa Foldsager Ikke mødt: ingen Kaffe m/k: Anette

Læs mere

Journalistisk referat

Journalistisk referat Journalistisk referat Mødet i dag havde som hovedfokus at skabe overblik over de forskellige udvalg og deres arbejde, opdatere udvalgende, samt at diskutere strukturen for Studenterhuset herunder også

Læs mere

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til

Menighedsrådsmøde. Dagsorden. Ad pkt. 1. Pkt. 1. Holbæk den. 7. februar 2012. 1. Der indkaldes herved til Holbæk den. 7. februar 2012. 1 Der indkaldes herved til Menighedsrådsmøde Tirsdag den 7. februar 2012 kl. 19.00 På kirkegårdskontoret Anders Larsensvej 6, 4300 Holbæk. Referat. Fraværende med afbud; Knud

Læs mere

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan

Lene orienterede kort der er desværre ikke meget der tyder på at LÆ-blanketter i nærmeste fremtid kan Til medlemmerne af Implementeringsgruppen Sundheds-IT og Digitale arbejdsgange Hospitalsenheden Vest Holstebro Staben Kvalitet og Udvikling Lægårdvej 12 DK-7500 Holstebro Tel. +45 7843 8700 kvalitetogudvikling@vest.rm.dk

Læs mere

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103

Social- og Handicapcentret 11-12-2013. Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 REFERAT Social- og Handicapcentret 11-12-2013 Referat fra møde i Udsatterådet torsdag den 5. december 2013 kl. 10.00 13.00 på Rådhuset, lokale B103 Til stede: Ole Hjuler, Hans Behrendt (mødeleder), Jørgen

Læs mere

Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline. Referat. Ansvarlig og deadline

Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline. Referat. Ansvarlig og deadline Deltagere: Marlene, Magnus, Allan, Miriam, Catharina, Klaus, Simon, Marianne, Troels Afbud: Magnus forlod mødet 19.30 Konstituerende bestyrelsesmøde Emne Tidligere handlingspunkter Ansvarlig og deadline

Læs mere

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen.

Godt og skidt er nedskrevet i en evaluering. Alt i alt en super camp. EM er i uge 32 i 2009, hvilket betyder at vi ikke kan afholde campen. Referat af Vallensbæk Rulleskøjteklub bestyrelsesmøde 08/10.2008 Til stede:, Pia,, Eva, Preben, Lars, Tina og Karin Vært: og Børge Referent: Karin Emne Dialog Beslutning Ansvar Deadline Referat fra sidst

Læs mere

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København

Bestyrelsesmøde i FSK Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. februar 2014 kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København Mandag den 24. februar kl. 10.00 til tirsdag 25. kl. 14.30 Sted: Kvæsthuset, Sankt Annæ Plads, København DAGSORDEN: 1. Ordstyrer: Birgit Referent: Mette Deltagere: Hanne N, Hanne M, Bitten, Marianne, Marlene,

Læs mere

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet.

Et nyt tillægspunkt under punkt 5 tilføjes godkendelse af referatet. REFERAT Bestyrelsesmøde den 3.4.2018 Sted: Huset Trøjborg, Kirkegårdsvej 53 Tid: 17.00 20.00, lokale 2 afbud: Lone Christofferesen, Herluf Dose Christensen Dagsorden. 1. Valg af ordstyrer og referent Arne

Læs mere

Dagsorden for Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration

Dagsorden for Integrationsrådets møde den kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Dagsorden for Integrationsrådets møde den 06.10.2014 kl. 18:30 i Center for Dansk og Integration Afbud: Punkter på åben dagsorden 44. Godkendelse af dagsorden... 2 45. Referat fra sidste møde... 3 46.

Læs mere

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi

nyhedsbrev Hospitalsenheden Vest Staben Herning og Holstebro HR, Kvalitet og Udvikling, Ledelsessekretariatet og Økonomi nyhedsbrev Nr. 5 18. juni 2013:Nyhedsbrev fra Stabens ledelse Sommerhilsen Sommeren er lige rundt om hjørnet, så nu er det snart tid til, at vi holder fri med familien og får tid til at gøre lige hvad

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004

Referat fra bestyrelsesmøde den 9 NOV 2004 Side 1 Viborg den 16 NOV 2004 Til Jesper Myrtue, Teglmarken 113, Jakob Hoffmann, Teglmarken 203 Martin Neubert, Teglmarken 16, Erik Krogh, Enghaverne 38, Jan Stampe, Teglmarken 53, Ole Rishøj, Enghaverne

Læs mere

Hvidovre Lærerforening

Hvidovre Lærerforening Hvidovre Lærerforening Danmarks Lærerforening kreds 14 Idrætsvej nr. 73, 2650 Hvidovre Tlf. 36 77 70 14 014@dlf.org dlfkreds14.dk Til Kredsstyrelsen 1. juni 2017 Referat af kredsstyrelsesmøde onsdag den

Læs mere

Arbejdsgruppen Værested

Arbejdsgruppen Værested Arbejdsgruppen Værested - Beskriv indholdet i værestedet- / mødestedstilbud. Følgende punkter er vi i arbejdsgruppen enige om er en vigtig del af værestedet: * ligeværd, gensidig respekt og fælles ansvar

Læs mere

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015

Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Referat fra Fællesarealgruppens møde den 6. september 2015 Dato, tid og sted: Deltagere: Mål for mødet: Søndag den 6. september 2015 kl. 15-17 hos Pia i nr. 111, 1. tv. Næste møde: onsdag den 7. oktober

Læs mere

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd

Dagsorden Side 1 Vedr: Vejby Lokalråd Dagsorden Side 1 Deltagere: Erik, Ulrik, Lis, Gustaf, Henrik, Ulla, Kirsten, Nanna, Citta, Mie, Bent og Bente. Fraværende: Niels Jørgen og Anne. Dagsorden til møde i Vejby Lokalråd mandag den 6. november

Læs mere

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86

Referat. fra. Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl til Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Side 1 af 5 Referat fra Ældrerådets møde tirsdag den 9. april 2019 kl. 09.00 til 13.00 Sted: Frichsparken, Lokale 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Sekretariatsleder Søren Hougaard Jensen Kopi til: Rådmand

Læs mere

Dagsorden og referat vedr. menighedsrådsmøde Onsdag d. 24. april 2013 kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30

Dagsorden og referat vedr. menighedsrådsmøde Onsdag d. 24. april 2013 kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Dagsorden og referat vedr. menighedsrådsmøde Onsdag d. 24. april 2013 kl. 19 21.30, kirkegårdskontoret, Vesterbyvej 30 Tilstede: Martin Bonde Eriksen, Marianne Rossen-Jørgensen, Richter Hansen, Esther

Læs mere

Referat MED-møde den 28. oktober 2015

Referat MED-møde den 28. oktober 2015 Mødeinformation Mødedato: Mødetid: Mødested: Deltagere: Fraværende: 28.10.15 Kl. 17.00 Mødelokalet, Nørrevang 19, Maribo Mike Jepsen Ole Rasmussen Bettina Olsen Odd Pærremand Henrik Andersen Keld Saul

Læs mere

Referat, FU-møde d. 18. august 2010

Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat, FU-møde d. 18. august 2010 Referat fra mødet i DMCG-PAL Forretningsudvalget den 18. august 2010 på Bispebjerg Hospital Til stede: Henrik Larsen, Helle Timm, Mai-Britt Guldin, Lene Jørgensen, Birgit

Læs mere

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1.

DAGSORDEN og referat. til. Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl til ca I Frichsparken, vær 1. DAGSORDEN og referat til Ældrerådets 21. ordinære møde tirsdag den 12. december 2017 kl. 09.00 til ca. 13.00 I Frichsparken, vær 1.86 Til: Ældrerådets 15 medlemmer Fuldmægtig Claus Rasmussen, Sundhed og

Læs mere

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret

Referat af møde i integrationsrådet 3. februar , Kanalstræde 2, mødecentret Referat af møde i integrationsrådet 3. februar 2016 19-21, Kanalstræde 2, mødecentret Til stede: Christel, Jean, Christina, Susanne, Mahad, Erdogan, Ann-Katrine, Ann-Cherie, Hristina, Gitte (referent)

Læs mere

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009

Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Referat fra møde i Handicaprådet, onsdag den 11.3.2009 Mødedato: 11.3.2009 Tidspunkt: 14-18 Mødenr.: Sted: Deltagere: Ryslinge Administrationsbygning M59 Indkaldelse Torben Smith (formand, KB) Søren Kristensen

Læs mere

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K

DL-møde. CISV Danmark Tlf.: (+45) København K DL-møde DL-møde... 1 1. Status på aktiviteter/projekter... 3 2. Status på økonomi... 4 3. Status på LF... 4 4. Kommunikation... 4 5. Status på udvalgsarbejde... 5 6. Nyt fra international... 5 7. Akutte

Læs mere

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget

Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Ingeniørforeningen, IDA Kalvebod Brygge 31-33 DK-1780 København V +45 33 18 48 48 ida@ida.dk ida.dk Referat af møde i Statikeranerkendelsesudvalget Tirsdag den 29. marts 2011 kl. 9.30-16. 2. maj 2011 Tilstede

Læs mere

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger

Dagsorden: Deltagere fra bestyrelsen: Susanne Thomsen Bjarne Hansen Lene Nielsen. Katja Saunte Bagger Boligselskabet Domea Solrød Referat fra organisationsbestyrelsesmøde der afholdtes tirsdag den 9. december 2014 kl. 17.00 i afdeling 3`s fælleslokale beliggende Christians Torv 84. Dagsorden: 1 Godkendelse

Læs mere

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg

Vedtægter for. Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg 1 Navn og hjemsted Vedtægter for Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg Foreningens navn er Studerendes Almen Medicinske Selskab (SAMS) Aalborg. Forenings mailadresse: Samsaalborg@gmail.com

Læs mere

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013

Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 12. juni 2013 Godkendt resume af bestyrelsesmødet den 15. maj 2013 Tilstede: Afbud Referent Mikkel Emil Tim Mogens Jacob Henrik Mogens Mikael Jan Forslag til dagsorden: 1) Valg af referent. 2) Godkendelse

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde NØFF d

Referat fra bestyrelsesmøde NØFF d Referat fra bestyrelsesmøde NØFF d. 8.8-2016 Formand Ansvarsområde: kommunikation Kasserer Ansvarsområde: økonomi Ansvarsområde: Indkøb Ansvarsområde: Indkøb Ansvarsområde: pakkehold Suppleant Suppleant

Læs mere