Dit C&B System blev opdateret i aftes

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Dit C&B System blev opdateret i aftes"

Transkript

1 Dit C&B System blev opdateret i aftes Version Opdateringen indeholder følgende rettelser: Generelt: Optimering af OK knappen på Sag, Person og Aftale En række af de opgaver der normalt udføres når du klikker OK på en Sag, Person eller Aftale er nu flyttet til en central opgaveserver. Det betyder at du vil opleve, at det går væsentlig hurtigere med at lukke skærmbilledet, når du klikker OK. På den centrale opgaveserver vil opgaverne blive udført i takt med at du klikker OK på en Sag, Person eller Aftale. Opgaver der udføres er bl.a. følgende: Annoncering af sager til internet og markedsføringssystem (Bolig). Generering af salgsopstilling til internettet (Bolig). Opdatering af C5 statistik. Håndtering af gentagelsesaftaler. Afsendelse af SMS påmindelser. Annoncering ved oprettelse eller ændring af åbent hus aftaler. Da opgaver udføres centralt i stedet for lokalt hos dig, så vil du som sagt opleve at systemet arbejder hurtigere. Du skal blot være opmærksom på, at der i forhold til ovennævnte punkter kan gå lidt længere tid end du er vant til i dag, fra du klikker OK til sagen er annonceret eller en gentagelsesaftale er oprettet. Den store fordel er at du kan arbejde videre i systemet imens. Integration til Markedet i Mindworking Det er nu muligt at tilgå Markedet i Mindworking Markedsføringssystem direkte fra sagens oversigtsbillede i C&B. Det giver dig et hurtigt overblik over, hvilke referenceejendomme der findes til salg og som er solgt i området. Breve og Processtyring Vurdering og salgsfasen Samtidig med denne programopdatering er det besluttet, at Nybolig og Estate fremover anvender C&B s standardbreve til procesplanerne, bortset fra ganske få undtagelser. Det får specielt betydning i købsfasen, hvor der nu bliver overensstemmelse mellem

2 procesplanen og de breve der rent faktisk skal anvendes. Alle breve i vurderings- og salgsfasen, er gennemskrevet af professionelle tekstforfattere, og er tilrettet så de er tidsvarende i sprog og grammatik. Brevene fletter nu fra nye skabeloner, hvor design herunder modtagerinformation, tilpasses optimalt til henholdsvis mails og breve. Vurderings- og salgsfasen er tillige opdateret med mindre tilretninger, i form af bedre navngivning og nye relevante aktiviteter. I skabelonen til mails, flettes der automatisk informationer om ejendommens matrikel nr. og evt. ejerlejligheds nr. ud øverst i mailen. For at se resultatet i sin helhed, skal du trykke vis mail. For begge faser kan det stadig anbefales, at der arbejdes med udgangspunkt i forfaldsdato, samt at udrulle en Underplan ad gangen, for at kunne bevare overblikket. Til vurderings- og salgsfasen kan du med fordel udskrive opdaterede papirplaner fra sagen, for at få overblik. I søgefeltet kan du skrive fase, og du vil få vist de faser, der er tilknyttet den kategori, som sagen du udskriver fra har. Papirplanerne viser hvilke breve der er koblet på aktiviteterne, og hvilke aktivitet der udrulles hvor og hvornår. Papirplanerne giver et godt overblik og tryghed for dig, der endnu ikke måtte være helt fortrolig med procesplanerne. Købsfasen del 1 Alle breve i købsfasen er ligeledes gennemgået for korrektur. Købsfasen del 2 Vi er i fuld sving med at omlægge købsfasebrevene til det nye sprog og grammatik og til de nye optimerede skabeloner. Der er en del tilpasninger der skal udføres i forbindelse med, at den nye lov træder i kraft pr De berørte breve prioriteres først og forventes omskrevet og omlagt inden årsskiftet. Den resterende del af brevene i købsfasen vi blive omskrevet og omlagt hurtigst muligt efter årsskiftet og de frigives i takt med at de bliver klar. BEMÆRK: Ind til alle breve i købsfasen er helt omlagt, vil du opleve at der er forskel på sproganvendelsen i denne fase. For yderligere information, henvises der til vejledninger processtyring.

3 Kalender og webkalender Kalenderen er opdateret på en række områder. Nyt opsætningsskærmbillede med standardindstillinger Det er nu muligt at finde webadressen for webkalenderen under Hjælp/Om Rettet så der altid fremgår en systembruger på en aftale Rettet fejl ved skift af synlige kalendere Mulighed for påmindelse på aftale i C&B Systemet Mulighed for at se tilknyttede deltagere på en aftale fra sagen Mulighed for at udskrive en periode direkte fra kalenderen Mulighed for at vælge flere kalendere ved udskrift. Mulighed for at eksportere en aktør til outlook via vcard fra aktøren Ny aftale type i kalender: Andet Muligt at lave aftaler der krydser et heldøgn Læs mere i vejledningen under Hjælp/Indhold - Kalender Henvisninger Henvisninger og indhegninger lister over igangværende kunder der ikke er henvist/indhegnet Du kan nu lave lister på igangværende kunder der endnu ikke er henvist/indhegnet. Listen kan laves på forretnings- og medarbejderniveau. Brug løbende listen til at finde de igangværende kunder der endnu ikke er henvist/indhegnet. Læs mere under F1-Hjælpen - Henvisninger Køberkartotek Køberkartoteket er optimeret på en række punkter, og du har i den forbindelse fået nogle nye muligheder. NB! Køberkartoteket vil ikke virke før du vælger Hjælp/Support og trykker på kuglepennen ud for Søgeregister. Sørg for at læse den nye vejledning under Hjælp/Indhold grundigt igennem. Nyheder: Nyt skærmbillede på sagen Skærmbilledet Køberkartotek er oprettet. Findes lige efter Billedadministration. Her har vi samlet de specifikke informationer vedr. køberkartotek. Som noget nyt kan du fx på en meget billig villa også vælge kategorien Grund, hvorved sagen også vil finde købere, der søger grunde. Ønsker kan nu rumme flere ejendomskategorier Ved valg af flere kategorier, begrænses kriterierne til dem, der er fælles for kategorierne. Du kan fx kombinere Villa + Ejerlejlighed + Rækkehus, så uanset hvilken kategori et rækkehus er oprettet i, skal der kun oprettes ét ønske på kunden. Vær opmærksom på:

4 at kriterierne nu starter på Mindre end fsva Pris og Større end for resten. at opførelsesår nu kan indgå i søgningen. Den ønskede beliggenhed registreres i skærmbillede nr. 2 på ønsket. Ønsket skal udfyldes med MINIMUM: Pris, Boligareal og mindst et postnummerfør det kan gemmes. Åbnes et tidligere registeret ønske uden en eller flere af disse registreringer, vil det ikke kunne gemmes før de er udfyldt. Når ønsket oprettes og gemmes, fremkommer bekræftelsesmail ikke længere automatisk. Denne sendes nu manuelt ved at trykke på knappen Send bekræftelse. Samme logik bruges ved ændring af ønsket, hvor knappen vil hedde Send rettelse. Erhverv / Udlejning / Landbrug På sager oprettet på kategorien Erhverv, Udlejning og Landbrug, er søgningen efter kunder opdelt i to. Egne kunder og fremmede kunder. Så du kan kun se navne og kontaktoplysninger på dine egne kunder. Andre forretningers kunder er anonyme. Adgang til deres oplysninger sker via mail til den ansvarlige mægler. Når du søger fra sagen efter andres kunder (fremmede emner) og vælger nogen ud, vil der blive dannet en mail med et kunde ID til den forretning, som ejer kunden. Kunde Id et findes i køberkartoteksoversigten ved brug af Find Kunde ID. Afmeldingslink Kunden får nu mulighed for at afmelde sig fra køberkartoteket via et link i de mails han modtager. Linket henviser til Mægler Online/EDH, hvor kunden får besked om, at han er afmeldt. Hvis kunden benytter linket, sættes hans ønske i køberkartoteket automatisk til Udført, og bliver således ikke længere fundet i krydskørsler. Kundens navn vil stå på ønsket ud for opfølgningsdatoerne, som den der sidst har rørt ønsket. Ved indførelse af afmeldingslink udgår samtidig kædevarianterne af køberkartoteksbreve/mail. Fremover anvendes C&B køberkartoteksbreve/mail ved udsendelse fra køberkartoteket. Konvertering af ønsker Intervalfelterne er fjernet og data herfra er lagt ud i felterne Pris/Årlig leje, Postnummer og Boligareal/Erhvervsareal, medmindre disse i forvejen var udfyldt. Hvis postnummerintervallet stod til max-intervallet ( ) er det ikke konverteret, dvs. ingen postnumre indsættes og dermed frasorteres ikke sager/købere fsva postnummer. Det samme gælder pris ( kr.) Ingen pris indsættes og dermed søges der ikke på prisen. Ved gennemgang af allerede oprettede køberemner har vi konstateret, at en del af disse indeholdt intervaller med værdier, som gjorde, at de aldrig ville blive fundet. Ønskerne er alle over et halvt år gamle, men disse er ikke blevet inaktiveret ved at udføre Opgaven Sæt ønske i bero. Derfor vil de sandsynligvis findes igen, da intervalsøgningen nu er fjernet. Bemærk: Der arbejdes på en ny udgave af NytHjem, som afspejler de nye ønskekriterier. Men indtil da, så konverteres ønskerne de to systemer imellem. EDH Der kan nu sorteres alfabetisk i Mægleronline

5 Ny opdater-knap fjerner de dokumenter i EDH, der ikke længere findes i filmappen Der vil nu være en log over de dokumenter, hvor der er sendt notifikation ud. Loggen ses under dokumenthistorik på aktørerne i EDH Fortrydelsesfrist: Der er nu sat et felt ind under købsaftale->ejendommen, overtagelsesdag, accept, er der lavet et felt til startdato for beregning af fortrydelsesfristen, hvis den er forskellig fra sælgers accept. Dette felt er til beregning af fortrydelsesfrist ved brug af hverdagsberegneren. Bolig: Sager til udlejning Udlejningssager oprettes på samme måde som salgssager i C&B. I sagsregistreringen kan du på skærmbilledet Udlejning/Udlejningsoplysninger indtaste oplysninger, der er relevant for lejeboligen. I C&B er der formidlingsaftale og lejekontrakt til brug i sagen. Oplysningerne bliver også overført til markedsføringssystemet (version 3), når du i valglisten Internet annoncering vælger Leje.

6 Erhverv: Markedslejevurdering (udlejning) Udlejningskategorien er nu suppleret med en markedslejevurdering svarende til vurderingsrapporten på erhvervskategorien. Med venlig hilsen 9. december 2014, kl. 7:38 C&B Systemer A/S Helgeshøj Allé Taastrup Telefon:

KØBERKARTOTEK. Får du en ny ejendom til salg, vil du allerede på vurderingstidspunktet kunne se om der er interesserede købere.

KØBERKARTOTEK. Får du en ny ejendom til salg, vil du allerede på vurderingstidspunktet kunne se om der er interesserede købere. KØBERKARTOTEK Boligsøgende kunder er et af de vigtigste aktiver, du kan pleje som ejendomsmægler. Med C&B s køberkartotek kan du oprette et eller flere ønsker på en person eller firma og med det samme

Læs mere

ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 - LANDBRUG

ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 - LANDBRUG ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR..205 - LANDBRUG Dette skal du have fokus på i C&B Systemet i forbindelse med, at Lov om Omsætning af Fast Ejendom ændres pr...205. Se også de øvrige vejledninger vedr.

Læs mere

Ejendomssystem version 8

Ejendomssystem version 8 Ejendomssystem version 8 - fra idé til virkelighed Den nye version er den foreløbige kulmination af de brugerønsker, vi modtog på baggrund af udsendelsen af version 7.0. Vi har tilstræbt forenkling af

Læs mere

ÆNDRINGER PÅ ANDELSBOLIGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015

ÆNDRINGER PÅ ANDELSBOLIGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 ÆNDRINGER PÅ ANDELSBOLIGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 Andelsboliger er omfattet af større ændringer, bl.a. fjernelse af finansiering, ny beregningsmodel for teknisk pris og nye formularer. Andelsboligsager

Læs mere

REFERENCEEJENDOMME I C&B

REFERENCEEJENDOMME I C&B Anvend referenceejendomme fra e-nettet til at underbygge din vurdering af ejendomme. Valgte referenceejendomme kan udskrives i en liste. INDHOLD Indledning 2 Søg efter referenceejendomme 3 Viderebehandling

Læs mere

E-BOLIGHANDEL. Send sag til den finansielle sektor samt advokater tilmeldt e-bolighandel

E-BOLIGHANDEL. Send sag til den finansielle sektor samt advokater tilmeldt e-bolighandel Send sag til den finansielle sektor samt advokater tilmeldt e-bolighandel INDHOLD Indhold Indledning 3 Inden du går i gang 4 Tilslutnings aftale hos e-nettet 4 Opsætning af dine firmaoplysninger 4 Salgsopstilling

Læs mere

Processtyring. - Tilknytning af Købsfasen

Processtyring. - Tilknytning af Købsfasen Processtyring - Tilknytning af Købsfasen Denne guide er lavet for at vise tilknytning af procesplanen Købsfasen til en sag og visning af fordeling af opgaver. Købsfasen I processtyring kan du tilknytte

Læs mere

ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015

ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 ÆNDRINGER I FORBINDELSE MED LOFE PR 1.1.2015 Dette skal du have fokus på i C&B Systemet i forbindelse med, at Lov om Omsætning af Fast Ejendom ændres pr. 1.1.2015. Se også de øvrige vejledninger vedr.

Læs mere

EDH. Del sagens dokumenter online

EDH. Del sagens dokumenter online Del sagens dokumenter online INDHOLD Indhold Indledning 2 FIL-STRUKTUR 3 Førsalg 3 Bilag 3 Eftersalg 4 Udbud 4 Øvrige 4 Importer 5 Filer i nyt vindue 5 EDH 6 Importer 6 Førsalg 7 Inviter 8 Dokumenthistorik

Læs mere

OPDATERINGSINFO. Dit system er netop opdateret til version

OPDATERINGSINFO. Dit system er netop opdateret til version Dit system er netop opdateret til version 009.001.015 Opdateringen indeholder følgende e-nettet rettelser Hentning af ejendomsdata Generel info Der stilles nu mange nye felter til rådighed i forbindelse

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

EGNE DOKUMENTER. Tilret dine egne dokumenter (gammel flet)

EGNE DOKUMENTER. Tilret dine egne dokumenter (gammel flet) EGNE DOKUMENTER Tilret dine egne dokumenter (gammel flet) INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Opret dit eget dokument 3 Tilret dit eget dokument 5 Send din mail til sælger 6 Oprettelse af bat filer (internethop)

Læs mere

C&B KALENDER. Udnyt faciliteterne i din C&B kalender

C&B KALENDER. Udnyt faciliteterne i din C&B kalender C&B KALENDER Udnyt faciliteterne i din C&B kalender INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 C&B Kalenderen Hvor og hvordan? 3 Kalenderen 3 Kalenderindstillingerne 3 Aftalen 4 FAQ 3 1: Hvordan opretter jeg en aftale

Læs mere

C&B SALGSPAKKE. Vejledning til C&B Salgspakke med bl.a. alternativ salgsopstilling, vinduesdisplay, husavis og statusrapport.

C&B SALGSPAKKE. Vejledning til C&B Salgspakke med bl.a. alternativ salgsopstilling, vinduesdisplay, husavis og statusrapport. C&B SALGSPAKKE Vejledning til C&B Salgspakke med bl.a. alternativ salgsopstilling, vinduesdisplay, husavis og statusrapport. INDHOLD Indhold 1 Indledning Salgsopstilling Forside Sagsfakta 4 Bagside 5 Vinduesdisplay

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B

DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B DOKUMENTER - OPRET EGEN MAIL/BREVSKABELON Mail/brev til dine kunder via C&B 24-04-2015 INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Opret din egen mail/brev skabelon 3 Send din mail til sælger 7 Oprettelse af bat filer

Læs mere

VEDERLAG, MARKEDSFØRING OG UDLÆG EFTER 1.1.2015

VEDERLAG, MARKEDSFØRING OG UDLÆG EFTER 1.1.2015 VEDERLAG, MARKEDSFØRING OG UDLÆG EFTER..05 Sådan registrerer du dine salgsomkostninger mv. efter de nye regler, der er trådt i kraft med implementeringen af LOFE..05 Vederlag, markedsføring og udlæg efter..05

Læs mere

EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B (ny flet)

EGEN MAIL/BREVSKABELON. Mail/brev til dine kunder via C&B (ny flet) EGEN MAIL/BREVSKABELON Mail/brev til dine kunder via C&B (ny flet) INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Opret din egen mail/brev 3 Rediger dokument/brevskabelon 4 Rediger mail/mailskabelon 5 Send din mail til

Læs mere

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning

Huskeliste Telefon/Internetaflæsning Da aflæsning af vandmåleren med Telefon/Internet normalt kun foretages en gang om året, kan det være svært at huske alle detaljer i arbejdsgangen med systemet. Med tiden er Rambøll FAS og Telefon/Internet

Læs mere

LANDBRUG SALGSOPSTILLINGER. Særlige features og vejledning til brugen af C&B`s salgsopstillinger på kategori Landbrug.

LANDBRUG SALGSOPSTILLINGER. Særlige features og vejledning til brugen af C&B`s salgsopstillinger på kategori Landbrug. LANDBRUG SALGSOPSTILLINGER Særlige features og vejledning til brugen af C&B`s salgsopstillinger på kategori Landbrug. INDHOLD Indhold 1 Indledning 2 Forsiden 3 Opsætning 3 Indholdsfortegnelsen 4 Afsnit

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

Hvorfor skal du vælge TempNet?

Hvorfor skal du vælge TempNet? TempNet Hvorfor skal du vælge TempNet? Cloud-løsning TempNet er cloud-baseret løsning. Det betyder du kan bruge systemet på alle dine enheder, samt alle data er realtime alle steder i systemet. Software

Læs mere

Nyheder og vejledninger Årsafslutning

Nyheder og vejledninger Årsafslutning Nyheder og vejledninger 30. august 2016 Indhold Nyheder og vejledning til... 2 Generelt... 3 Tilføjet nyt installationsscript... 3 Virksomheds regnskaber... 3 Opdatering af XBRL... 3 Tilføjet tjekboks

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Logge på Forældrekontakt:... 3 Infosiden... 4 Beskeder... 5 Påmindelser... 6 Aktiviteter... 11 Stamkort... 11 Tilladelser... 12 Læge/medicin... 12 2 Logge på Forældrekontakt:

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Introduktion til dokumentstyringssystemet

Introduktion til dokumentstyringssystemet 10. Hvordan afslutter jeg e-dok? Når du har afsluttet søgning og læsning af dokumenter, skal du klikke på Logoff i menuen i højre side af skærmbilledet 11. Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan anvende e-dok?

Læs mere

DDElibra H Å N D B O G

DDElibra H Å N D B O G H Å N D B O G Axiell Danmark A/S 2016-10-12 Version 9.11.60 GUI Copyright 2016 2 1 Indholdsfortegnelse 1 Indholdsfortegnelse... 2 2 Introduktion... 3 3 Søgning i dokumentationen... 3 4 Åbning af ""...

Læs mere

Emply Hire. Nyt projekt. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015

Emply Hire. Nyt projekt. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 Emply Hire Nyt projekt Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som rekrutteringsansvarlig/projektleder har mulighed for at oprette et nyt

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Log på Forældrekontakt... 3 Infosiden... 4 Kontakt-lister... 4 Melde Syg / Fri... 5 Beskeder... 5 Aktiviteter... 6 Stamkort... 7 Tilladelser... 7 Læge/medicin...

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 02.06.2017 Indhold Valg af browser... 3 Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider enkeltvis... 3 Opret prøvetider fra skabelon...

Læs mere

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web

Prøveeksempler 2012. ClinicCare. Web ClinicCare Web Prøveeksempler 2012 Hvem er ClinicCare? ClinicCare udvikles af firmaet Novolog, som siden 1995 har udviklet systemer til sundhedssektoren. Over 900 klinikker anvender idag ClinicCare. Det

Læs mere

CaseFlow Releasenote april 2015

CaseFlow Releasenote april 2015 CaseFlow Releasenote april 2015 Generelle funktioner Kalender Skift til næste periode i kalenderen Sammenkædning af besøg Fakturering af SMS-påmindelser Medicin Egne præparater Fejlbesked ved print Tekstrettelse

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Dokumenter og mails. - Arkivering af dokumenter og mails på sagen

Dokumenter og mails. - Arkivering af dokumenter og mails på sagen Dokumenter og mails - Arkivering af dokumenter og mails på sagen Denne guide er lavet for at vise hvordan, man arkivere dokumenter og mails fra Outlook og mails fra C&B i sagens filmappe. Arkivering af

Læs mere

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft)

Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Opsætningsguide til Post Danmark forsendelsesmodul til Magento (Pacsoft) Version 1.0.0 Myggenæsgade 3, 4. Lejl. 4 København kontakt@magentomoduler.dk Opsætning Modulets konfigurationsmuligheder findes

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8

Indholdsfortegnelse. Side 1 af 8 Indholdsfortegnelse Koster det noget at oprette sig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan opretter jeg mig som bruger på ALTdanmark?... 2 Hvordan ændre jeg mit kodeord.... 3 Hvad hvis jeg har glemt mit

Læs mere

WORKCYCLUS Kortlægninger

WORKCYCLUS Kortlægninger WORKCYCLUS Kortlægninger Vers 4.0 Juni 2013 Workcompany A/S Amagertorvet 33, 4.sal DK-1160 København K www.workcompany.dk Workcyclus Professionel Brugerguide Kortlægninger - Version 4.0 (Juni 2013) 1.

Læs mere

C&B SALGSPAKKE. Vejledning til C&B Salgspakke med bl.a. alternativ salgsopstilling, vinduesdisplay og husavis.

C&B SALGSPAKKE. Vejledning til C&B Salgspakke med bl.a. alternativ salgsopstilling, vinduesdisplay og husavis. C&B SALGSPAKKE Vejledning til C&B Salgspakke med bl.a. alternativ salgsopstilling, vinduesdisplay og husavis. INDHOLD Indhold 1 Indledning Salgsopstilling Forside Sagsfakta 4 Bagside 5 Vinduesdisplay 6

Læs mere

Releasenote november 2014

Releasenote november 2014 Releasenote november 2014 Generelle funktioner Leverandørfelt påkrævet på ydelser Linjeskift i datavisninger Printknap Filtre på indsatskataloget MedCom Autosignatur på medcom Indlæggelsesrapport Kalender

Læs mere

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på ios modeller fra App Store. Der kan være mindre afvigelser alt efter, hvilken

Læs mere

Daglig brug af JitBesked 2.0

Daglig brug af JitBesked 2.0 Daglig brug af JitBesked 2.0 Indholdsfortegnelse Oprettelse af personer (modtagere)...3 Afsendelse af besked...4 Valg af flere modtagere...5 Valg af flere personer der ligger i rækkefølge...5 Valg af flere

Læs mere

Emply Hire. Kandidathåndtering. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015

Emply Hire. Kandidathåndtering. Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 Emply Hire Kandidathåndtering Senest opdateret: 26. marts 2015 Version 2/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som rekrutteringsansvarlig/projektleder har mulighed for at håndtere

Læs mere

SecureAware Opfølgning Manual

SecureAware Opfølgning Manual SecureAware Opfølgning Manual Manualen beskriver brugen af SecureAware version 3 Dokument opdateret: juni 2009 Om dette dokument Dette dokument er en vejledning i brug af opfølgnings-modulet i SecureAware.

Læs mere

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk

Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for. SOIF www.soif.dk Mini-guide for opdatering af hjemmesiden for SOIF www.soif.dk Senest opdateret: 03-07-2009 Indholdsfortegnelse 2 Indholdsfortegnelse 2 Lidt generelt om KlubCMS 3 Brugere/Brugergrupper 3 Sideopbygning:

Læs mere

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten

DANSK SKOLEDATA APS. Tlf. 86 44 80 99 E-mail DSD@skoledata.dk DSA-Ventelisten Indholdsfortegnelse Overordnet beskrivelse af programmets funktioner... 2 Log på... 2 Manuel oprettelse af elev.... 3 Optagelse af elever... 3 1 Gruppering og sortering af elever... 3 2 Udvælg aspiranter...

Læs mere

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering

Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Brugervejledning til Ofir Rekrutteringssystem - Kandidathåndtering Denne version er senest opdateret: 09.01.2012 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 1 Sådan logger du på... 2 Rediger brugerprofil...

Læs mere

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea.

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

Import af CSV AffaldsData indberetninger via Virk.dk

Import af CSV AffaldsData indberetninger via Virk.dk Forudsætninger for at kunne overføre affaldsdata For at kunne overføre AffaldsData til miljøstyrelsen via Virk.dk skal følgende foretages i forvejen: A: Din virksomhed skal have en digital signatur. Denne

Læs mere

Persondataforordningen. Hvordan bliver du GDPR-compliant og hvad kan hjælpe dig? Annoncering

Persondataforordningen. Hvordan bliver du GDPR-compliant og hvad kan hjælpe dig? Annoncering Persondataforordningen Hvordan bliver du GDPR-compliant og hvad kan hjælpe dig? Annoncering Helt nye værktøjer der kan optimere kundeoplevelsen og markedsføring Nye mobile værktøjer Nye og kommende produktion

Læs mere

Emply Project. Nyt projekt. Senest opdateret: 12. maj 2015 Version 1/MO/2015

Emply Project. Nyt projekt. Senest opdateret: 12. maj 2015 Version 1/MO/2015 Emply Project Nyt projekt Senest opdateret: 12. maj 2015 Version 1/MO/2015 1 Denne brugermanual tager udgangspunkt i, hvordan du som projektleder / puljeadministrator har mulighed for at oprette et nyt

Læs mere

Outlook integration via Exchange server

Outlook integration via Exchange server Outlook integration via Exchange server Affect IT tilbyder synkronisering af skemaer fra WebUntis til Exchange. Vi understøtter ligeledes Office365. Idet begivenhederne indlæses direkte i Exchange, vil

Læs mere

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back

Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Vejledning til tilmeldingssystem for Grupper til E2014 The Vikings strike back Side 1 af 14 Tilmeldingssystem for Grupper til E2014 - The Vikings strike back Denne vejledning kan bruges når en gruppe skal

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Vejledning til Køreprøvebooking

Vejledning til Køreprøvebooking Vejledning til Køreprøvebooking Politiadministrator Opdateret: 05.10.2018 Indhold Valg af browser... 3 Login som politiadministrator... 3 Opret prøvetider enkeltvis... 3 Opret prøvetider fra skabelon...

Læs mere

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed

Digitale uddannelsesaftaler. Vejledning til virksomhed Digitale uddannelsesaftaler Vejledning til virksomhed Side 1 af 12 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Adgang til Digitale uddannelsesaftaler i Elevplan... 5 Browser... 6 Ændr status og slet aftale...

Læs mere

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag.

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag. Kom godt igang med job: Jobmodulet er bygget op omkring sager og jobkort dvs. man starter, med at oprette et jobkort og derefter opretter man et job under sagen, som man så tildeler til en bruger/udfører.

Læs mere

Brugervejledning. til. CR Udvalg

Brugervejledning. til. CR Udvalg Brugervejledning til CR Udvalg Indholdsfortegnelse Afsnit 1 (Forord) Side Forord 1 Hovedmenuen 2 Generelle forhold i CR Udvalg 4 Aktiv periode 7 Afsnit 2 (Systemtilpasning) Side Databasestier 1 Postnumre

Læs mere

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet

V E J L E D N I N G. Sådan bruger du din Joblog på Jobnet V E J L E D N I N G Sådan bruger du din Joblog på Jobnet Indhold: Side: Registrering Åbn Joblog 2 Hvilket job? 3 Hvilken arbejdsplads? 3 Hvor langt er du med at søge dette job? 4 Huskeliste 4 Mine egne

Læs mere

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea.

SMS menuen 10.1. Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. SMS menuen 10.1 10. SMS MENUEN Generelt Rambøll SMS eller Beredskabsalarm er et modul som er udviklet til at sende SMS beskeder til forbrugeren via Blue Idea. Systemet er enkelt at benytte. Rambøll FAS

Læs mere

Kom godt i gang www.pengeuge.dk

Kom godt i gang www.pengeuge.dk Kom godt i gang www.pengeuge.dk Denne vejledning gennemgår: 1. Log på med sikkerhedskode (kun til oprettelse af kontaktpersoner) 2. Opret og login kontaktperson 3. Rediger profil og skift password 4. Vælg

Læs mere

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning

GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning GECKO Booking Gavekort-/shop modul vejledning Dette modul giver dig mulighed for at sælge gavekort og varer direkte fra din hjemmeside. Sælger du gavekort, holder systemet automatisk styr på alle dine

Læs mere

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Det er nu muligt at ændre sprog i hele Sikker Mail Box. Dette gøres ved at logge ind på Sikker Mail Portalen og vælge Mailbox konfiguration i menuen

Læs mere

WebReq - MobilLab Teknisk manual 2018

WebReq - MobilLab Teknisk manual 2018 WebReq - MobilLab Teknisk manual 2018 Indhold 1. Klinikkens adgang til MobilLab i WebReq... 2 1.1 Rekvirering af MobilLab... 2 2. Adgang til MobilLab... 4 2.1 Oprettelse af brugere til MobilLab... 4 2.2

Læs mere

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater

Kandidathåndtering. 1 - Fanen Kandidater Kandidathåndtering 1 - Fanen Kandidater Har du modtaget ansøgninger, vil du automatisk blive ledt ind på fanen Kandidater når du går ind på et projekt. Her kan du se kandidatens navn, dato for indsendelse

Læs mere

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk Kvikguide e-bevillingsbrugere Sådan logger du ind som e-bevillingsbruger 1. Klik på Log ind knappen øverst på skærmen. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode som beskrevet. Som indlogget e- bevillingsbruger

Læs mere

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge.

Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Danmarks Statistik, Velfærd 22. januar 203 Børn og Unge, Udsatte børn Vejledning - web-baseret indberetningssystem vedr. forebyggende foranstaltninger for udsatte børn og unge. Indhold Baggrund...2 2 Formål...2

Læs mere

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på ios modeller fra App Store. Der kan være mindre afvigelser alt efter, hvilken

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Ny forbedret version

Ny forbedret version // Visma ServiceSuite Ny forbedret version Version 4.14.1 Nyheder i Visma ServiceSuite 1. Generer tjeklister som pdf i ServiceSuite Online 2. Vis hvilken medarbejder der har udfyldt en tjekliste 3. Sletning

Læs mere

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking

Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Vejledning til online ansøgning om lokaler i Netbooking Det er nu muligt at booke lokaler i Vallensbæk Kommune via Internettet og kommunens hjemmeside. Du får adgang til siden ved at følge nedenstående

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Introduktion til Playmapping

Introduktion til Playmapping Introduktion til Playmapping Mobil version http://mobile.playmapping.com/ 01-08-2018 Side 1 af 18 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse 2 PLAYMAPPING Login 3 Startside (Beliggenheder) 4 Søgning Beliggenheder

Læs mere

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus

Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Kalender og Nyheder til Portalen for Aale, Hjortsvang og Hammer via Conventus Indledning Denne vejledning beskriver hvordan man som forening har mulighed for at indsætte arrangementer og nyheder på portalen

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0

Integrationen Mamut Stellar- og Mamut ServiceSuite. Vejledning version 2.0 Integrationen - og Mamut ServiceSuite Vejledning version 2.0 Indholdsfortegnelse Introduktion... 2 Generel Systemopsætning... 3 Vare eksport... 3 Ordreimport og Import af priser... 4 Opret aftale... 4

Læs mere

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber

23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber 23. februar 2017 Vejledning i årsskifte og årsrulning af Personlige regnskaber Indhold 1.1 Årsrulning af personligt regnskab i Skat Nova og Årsafslutning... 2 Årsrulning i Skat Nova... 2 Årsrulning/Årsskifte

Læs mere

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

DOKUMENTATION OG VEJLEDNING DOKUMENTATION OG VEJLEDNING VERSION 2 Opdatering af oplysninger på eksisterende køretøjer og registrering af nye køretøjer. Denne vejledning beskriver, hvordan der registreres oplysninger om køretøjer.

Læs mere

Vejledning og kommentarer til ny version

Vejledning og kommentarer til ny version Vejledning og kommentarer til ny version Udgave: SummaSummarum 4 Version: 4.10 SummaSummarum 4.10 & integration til Visma Avendo Webshop Visma Software lancerer en ny version af SummaSummarum, SummaSummarum

Læs mere

Generelt Trade Finance indstillinger Engelsk tekst Menuvalg Opret ny. Opret ny Opret Eksportinkasso Opret inkasso Eksportinkasso Tom formular.

Generelt Trade Finance indstillinger Engelsk tekst Menuvalg Opret ny.  Opret ny Opret Eksportinkasso Opret inkasso Eksportinkasso Tom formular. Generelt Denne beskrivelse viser dig hvordan du kan oprette en Eksportinkasso i Business Online; Garantier og Trade Finance modulet. Beskrivelsen gennemgår i hovedtræk de indtastninger en bruger af modulet

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte:

Hvis du ikke kan huske adgangskoden, har andre problemer med at logge på eller ikke er oprettet, skal du kontakte: Mini-guide til Retox Databasen er tilgængelig fra www.retox.dk, klik på linket Som udgangspunkt er der se-adgang til arbejdspladsbrugsanvisningerne. Hvis der skal tilføjes eller fjernes produkter, og hvis

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater

SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater SMVdanmark online løsning: Guide til oprettelse af oprindelsescertifikater Dette dokument er en introduktion til SMVdanmarks online løsning til oprettelse og bestilling af oprindelsescertifikater. Dokumentet

Læs mere

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk:

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vær opmærksom på, at nogle skærmbilleder kan have ændret sig en smule, siden denne vejledning er skrevet. OBS! Ekstra hjælp i findes på flere sider inde

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Brugermanual til. Internetbestillingen. Version 1.0

Brugermanual til. Internetbestillingen. Version 1.0 Brugermanual til Internetbestillingen Version 1.0 Hvordan fungerer Internetbestillingen? Internetbestillingen installerer to komponenter i klubben. Dels et nyt instillingsprogram, som er en del af Eagle,

Læs mere

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS

Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Manual til tilbudsgivning m.v. i DIS Denne manual er primært rettet mod tilbudsgivernes afgivelse af tilbud i forbindelse med miniudbud afholdt i det dynamiske indkøbssystem, DIS. Dog indeholder manualen

Læs mere

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync

Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync Foreløbig version af Brugervejledning for datamodtagere til GS1Trade Sync v 0.2 januar 2015 www.gs1.dk/gs1tradesync Indhold Log på... 3 Søg produkter... 4 Hierarkiopbygning... 7 Subskriptioner (Selektioner)

Læs mere

Tilbage til oversigten. Programnyheder til version Denne version indeholder rettelser eller nyheder til følgende sektioner i al dente.

Tilbage til oversigten. Programnyheder til version Denne version indeholder rettelser eller nyheder til følgende sektioner i al dente. Tilbage til oversigten Programnyheder til version 5.75 Denne version indeholder rettelser eller nyheder til følgende sektioner i al dente. Patienter o Patient forside o Journal o Aftalebog o Aftalebog

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol

Kom hurtigt og godt i gang med WebPatient. Vægtkontrol et interaktivt skema til måling af Vægtkontrol 1. Når du har modtaget en mail eller en SMS fra din læge skal du i adressefeltet i din internetbrowser skrive https://www.web-patient.dk Eller du kan klikke

Læs mere

Tabulex TEA-Privat Venteliste

Tabulex TEA-Privat Venteliste Tabulex TEA-Privat Venteliste Introduktion På ventelisten har du et overblik over potentielle, kommende elever. Med få tast er eleven på ventelisten til det ønskede skoleår med egne oplysninger samt forældreoplysninger.

Læs mere

Planner4You: Pixi-guide

Planner4You: Pixi-guide 1 Indholdsfortegnelse Klik på en overskrift for at hoppe til det kapitel, du gerne vil læse. Indledning... 3 Forsiden... 4 Menulinjen... 4 Notifikationer... 5 Sagsaktiviteter... 6 Journal... 7 Journalen...

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald.

Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Installations og brugermanual for ios - brugere af Akutudkald. Trin for trin vejledning til installation af akutudkald app på ios modeller fra App Store. Der kan være mindre afvigelser alt efter, hvilken

Læs mere

Vejledning til Serviceportalen

Vejledning til Serviceportalen Vejledning til Serviceportalen Indholdsfortegnelse Opret dig som bruger... 2 Åbn Serviceportalen... 5 Forside... 5 Vidensbase... 5 Opret sag... 7 Se oprettede sager... 10 Tilføjelse til allerede oprettet

Læs mere