Hvorfor skal du vælge TempNet?

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Hvorfor skal du vælge TempNet?"

Transkript

1 TempNet

2 Hvorfor skal du vælge TempNet? Cloud-løsning TempNet er cloud-baseret løsning. Det betyder du kan bruge systemet på alle dine enheder, samt alle data er realtime alle steder i systemet. Software system TempNet er det perfekte IT system til håndtering af vikarer og kunder. Det effektiviserer arbejdsprocesserne, øger dækningsbidraget og sparer jer for en masse tid. Kunde/vikar login I TempNet er der både et kunde og vikar login. Her har de forskellige muligheder for at se bestillinger/vagter, oprette bestillinger, opdatere ønsker osv. Integration til løn og fakturering TempNet kan integreres til de fleste løn og faktureringssystemer og derved spare jer for en masse manuelt arbejde. Rapporter Med TempNet kan i trække diverse rapporter ud og derved holde styr på bla. dækningsbidraget. Og meget mere...

3 Generelt TempNet er delt op i moduler. En del af modulerne, er med i grundpakken, mens andre moduler kan tilvælges. Der er naturligvis sammenhæng mellem modulerne, så de virker som ét system. I flere af modulerne, er de forskellige oplysninger delt op i faneblade, så det er lettere at overskue og finde de relevante oplysninger. Modulerne i grundpakken er: Kunder Vikarer Bestillinger Rapporter Løn Fakturering Opsætning Påmindelser De ekstra moduler er: SMS-modul Eksternt vikar-modul Eksternt kunde-modul Modulerne, og funktionerne i dem, er beskrevet herunder. Dette er ikke en detaljeret beskrivelse af hver enkelt funktion i TempNet, men en kort beskrivelse af hvert modul og nogle af de væsentligste funktioner. Kunder Dette modul bruges til at holde styr på kunderne. Dvs. oprette dem og redigere oplysningerne på hver enkelt kunde. Antallet af kunder, der kan oprettes i TempNet, afhænger af licensen. Der er 25 kunder med i grundpakken. Det er altid kun de aktive kunder der tæller med, og du kan således sætte en kunde inaktiv. Du kan i så fald ikke lave bestillinger til kunden og en kunde kan ikke sættes inaktiv, hvis der er uafsluttede bestillinger. Du kan vælge blandt alle kunder på en liste, eller du kan søge efter den ønskede kunde. Når kunden er valgt, er oplysningerne delt op i faneblade.

4 Kundemodulet På en kunde kan man bl.a. registrere grundoplysningerne (dvs. adresse, telefonnummer, , osv.) Det er også muligt at gemme nogle oplysninger, som altid kommer med på en ny bestilling fra denne kunde. Det er bla. være hvor lang deadline der generelt er, faste informationer til både vikaren og den der laver bestillingen, ordretype, og nogle andre informationer, der kan gøre det lettere (hurtigere) at oprette bestillinger. Disse informationer kan naturligvis slettes/ændres på selve bestillingen. På hver kunde kan du oprette nogle faste kontaktpersoner, så de let kan vælges, når du laver en ny bestilling til denne kunde. Du kan oprette lige så mange kontaktpersoner, som du har behov for. Hvis en kunde har nogle bestemte vikarer, de gerne vil have igen, kan de gemmes som favoritter på kunden. Derved får de højere prioritet, når der vælges mulige vikarer til en opgave. En kunde kan også fravælge bestemte vikarer. Derved bliver de aldrig sendt ud til denne kunde. Det er muligt at se kundens aktuelle bestillinger. Der bruges farvekoder, så det er lettere at se, om der er fundet en vikar til en bestilling. Herfra kan du redigere en bestilling direkte, gå til udvælgelse af en vikar og se en log over historikken på bestillingen.

5 Hvis en vikar har klaget over en kunde, kan du registrere disse klager på kunden. Vikarer Her kan du håndtere alle vikarerne. Antallet at mulige vikarer, afhænger at licensen. I grundpakken er der licens til 100 aktive vikarer. En vikar kan naturligvis sættes inaktiv, så denne ikke tæller med. Inaktive vikarer skal findes under fanebladet Inaktive vikarer. Du kan vælge vikarer på en liste eller søge efter dem, og vikarens oplysninger er delt op i faneblade. Du kan registrere alle vikarens grundoplysninger, såsom CPR-nr, navn, adresse, telefonnummer, , transportmuligheder og uddannelse. Du kan også indsætte et billede på vikaren. Vikarmodulet Du kan registrere de kvalifikationer, som en vikaren har. De bruges når en opgave skal matches med de relevante vikarer. Kvalifikationer bruges til mere specifik udvælgelse til en opgave, end blot vikarens uddannelse, hvis kunden har specifikke krav. Det kan f.eks. være, at vikaren er uddannet til at lægge kateter eller sonde. Du kan også notere hvilke kurser vikaren har været på.

6 Arbejder vikaren fast hos en eller flere af kunderne, kan du sætte disse kunder ind på vikaren. Vikaren bliver så aldrig valgt til en opgave hos disse kunder. Det kan bruges, såfremt en vikar er fastansat et sted, men supplerer sin indtægt som vikar, og du ikke ønsker at sende personen ud som vikar på hans/hendes normale arbejdsplads. Det er også muligt at lave en opsætning, så vikaren kun kan sendes ud til opgaver i et eller flere geografiske områder. Ønsker vikaren ikke at komme hos bestemte kunder, kan du sætte disse kunder ind. Vikaren bliver så aldrig valgt til en opgave hos disse kunder. For at lave den bedste udvælgelse af mulige vikarer til en opgave, kan du markere, hvornår vikaren ønsker at få vagter. Du kan markere Dag, Aften og Nat for hver dag, og disse bliver brugt til at matche vikarer til en specifik opgave. Det er også muligt at registrere, hvis vikaren har ferie, ikke ønsker at arbejde en dag eller er syg. Du kan markere for enkelte dage ad gangen, men du kan også let oprette intervaller, f.eks. hvis en vikar ønsker dagvagter i en periode. Markering af vagtønsker Har du tilvalgt det eksterne vikar-modul, kan vikaren selv logge ind og angive sine vagtønsker. Du kan også sætte vikaren passiv i en periode. Det kan f.eks. være pga. ferie, barsel, sygdom eller andet. Du kan se vikarens fremtidige vagter under hver enkelt vikar. Du kan gå direkte ind på en bestemt vagt herfra, og du kan klikke på en knap, for at sende alle vagterne til vikaren via . Er der en kunde der klager over en vikar, kan du notere det her. Det har ikke betydning for udvælgelsen af en vikar til en opgave, men kan bruges til en generel vurdering af vikaren. Skal det have betydning for udvælgelsen, skal vikaren i stedet fravælges på kunden.

7 På samme måde som en kunde kan klage over en vikar, kan de naturligvis også rose en vikar. Det har heller ikke betydning for udvælgelsen, men er også med til at danne et indtryk af vikaren. Skal det bruges til udvælgelsen, skal vikaren i stedet vælges som favorit på kunden. Inaktive vikarer Her kan du finde alle de inaktive vikarer, og naturligvis sætte den aktive igen. Alle oplysninger er de samme, som under Vikarer, men de er delt op, så det er lettere at holde styr på vikarerne. Bestillinger I dette modul kan du se/finde alle bestillinger og oprette nye. Når dette modul åbnes, vises alle de aktuelle bestillinger, som man skal gøre noget ved. Dvs. der endnu ikke er fundet en vikar, eller kunden har ikke fået en tilbagemelding endnu. Du kan finde en bestilling ved at søge på kunden, vikaren, bestillingsnummeret, status eller dato. Oversigt over aktuelle bestillinger Bestillingerne har farver, alt efter deres status. Er farven grøn, betyder det at der er fundet en vikar til opgave. Er den rød, er der endnu ikke fundet en vikar og deadline er overskredet. Er der ingen farvekode, er der ikke fundet en vikar og deadline er heller ikke overskredet.

8 Her er der også en knap, så du kan sende fremtidige vagter til vikarerne. Dvs. at alle fremtidige vagter, der er matchet med en vikar bliver sendt til vikarerne. Det er naturligvis kun til de vikarer, der har en -adresse. Du kan klikke dig direkte ind og redigere en bestilling, du kan se loggen for en bestilling og du kan gå til udvælgelse af en vikar til opgaven. Opret ny bestilling Når du opretter en ny bestilling, skal du give forskellige oplysninger om kunden, og bestillingen. Oprettelse af ny bestilling Du skal bl.a. vælge navnet på den der bestiller og hvem der skal have en tilbagemelding. Du kan let vælge de personer, der er skrevet ind på den valgte kunde, men du kan også skrive navnet selv. Du skal også vælge hvordan bestillingen er modtaget, hvilken ordretype det der, og hvilken kategori denne bestilling primært er. Disse oplysninger kan bruges på forskellige måder, alt efter hvordan du ønsker at TempNet skal virke. F.eks. kan kategori være et parameter i udvælgelsen og det kan bruges til statistik alene. Du kan vælge en eller flere medarbejdertyper (uddannelser), og de kan prioriteres. F.eks. kan du vælge en SOSU-assistent som prioritet nr. 1 og en SOSUhjælper som nr. 2. Assistenter vil så komme øverst på listen, når der skal vælges

9 vikar, men finder du ikke en assistent, vises de relevante hjælpere derefter. Medarbejdertyper kan også have samme prioritet. Under påkrævede og ønskede kvalifikationer, kan du vælge de kvalifikationer der er et krav, og hvilke der er et ønske. Kvalifikationer kan sættes ind på kunden, så de automatisk er med på en bestilling fra denne kunde, men de kan naturligvis fjernes på den enkelte bestilling. Er en kvalifikation der er påkrævet, så skal vikaren have denne kvalifikation, for at blive valgt. Er den derimod ønsket, så vil en vikar med de relevante kvalifikationer blive prioriteret højere ved udvælgelsen. Herefter vælger du hvornår vagten skal starte og slutte. Du vælger også deadline for tilbagemelding til kunden, og om vagten skal gentages i flere dage. Det er f.eks. en fordel, hvis kunden bestiller en enslydende vagt, flere dage i træk. Du vælger også om det er en dag-, aften- eller nattevagt. Det kan enten bruges til statistik, eller til beregning af prisen på vagten. Når du opretter en bestilling, kan du ikke umiddelbart skrive i felterne Overarbejde, Kørte km for kunden og Kørte km til/fra. Det kan du til gengæld gøre senere, når du f.eks. vil afslutte en bestilling. Disse felter kan så bruges til at udregne overarbejdsbetaling, kørselspenge til vikaren og hvis kunden skal betale for kørsel. Endelig kan du vælge at skrive en information til vikaren, mødested og evt. information til jer selv. Udvælg vikar Når du vil udvælge en vikar til en bestilling, kan du godt sætte en bestemt vikar på, såfremt du allerede ved, hvem der skal dække vagten. Men du kan også få en liste frem, der viser alle relevante vikarer, ud fra uddannelse, kvalifikationer, rådighed, fravalg, osv.

10 Udvælgelse af en vikar til en vagt Øverst kan du se alle oplysninger om bestillingen, og nederst kan du se de relevante vikarer. Den vikar der står øverst, er som udgangspunkt den bedst egnede vikar til denne bestilling. Ud for hver vikar kan du se forskellige oplysninger om vikaren. Ud over kontaktoplysninger kan du se om vikaren har bil, kørekort, scooter, cykel eller er afhængig af offentlig transport. Du kan også se, hvor mange gange vikaren evt. har været hos kunden, hvornår han/hun sidst var der og om vikaren er valgt som favorit hos kunden. Du kan markere at du vil sende en til nogle af vikarerne, for på den måde at lette kontakten til dem. Abonnerer du på SMS modulet, kan du også sende en SMS til vikarerne. Du kan markere de vikarer du har kontaktet, så du ikke kommer til at kontakte dem igen vedr. samme bestilling. F.eks. hvis du ikke får dækket en vagt med det samme, men vil forsætte med at søge næste dag. Når du har fundet en vikar til vagten, markerer du det, og så er vikaren valgt. Hvis der er flere sammenhængende vagter (f.eks. ved gentagelse af en bestilling i flere dage), kan du vælge at få disse vagter vist, og du kan også vælge at den samme vikar dækker en eller flere af disse vagter.

11 Afslutte en bestilling Når en vagt er udført, skal bestillingen opdateres, så status ændres til Udført. Det er kun udførte vagter, der tæller med i diverse statistikker over hvad der er leveret. Ender det med, at kunden aflyser bestillingen eller at du ikke får den dækket, er der også status til disse ting, så det registreres hvordan alle bestillinger ender. Du kan altid vælge at se loggen for en bestilling, så du kan se hvem der har gjort hvad på den. Rapporter Under rapporter kan du vælge at få vist alle de rapportere der er defineret i systemet., Rapporter kan laves, så du kan definere forskellige kriterier. Det kan f.eks. være, at du kan vælge en bestemt kunde, en bestemt vikar, et datointerval, osv. Eksempel på en rapport Der kan laves rapporter, der stort set kan vise de data du ønsker. Alt hvad der registreres i TempNet, kan også trækkes ud i en rapport, og der kan altid oprettes nye rapporter.

12 Rapporter skal dog defineret til at udvælge og vise det du ønsker, så er der ikke allerede en rapport der passer til dit ønske, skal vi lave en ny. Alle rapporter kan eksporteres til Excel, så du kan arbejde videre med dem der. Løn I dette modul kan du se hvad der mangler at blive lønnet for en given periode. Du kan vælge at se det for hver enkelt vikar, og derved få lavet en udskrift, som du kan videregive til dem, der skal lave lønnen. Ønsker du integration til dit lønsystem, vil det i de fleste tilfælde kunne lade sig gøre. Det kræver at dit lønsystem kan importere data elektronisk. Løn-modulet TempNet er ikke en lønsystem, men alle de oplysninger du skal bruge for at kunne udbetale løn for en vikars vagter, kan du finde her. Fakturering Dette modul virker på samme måde som Løn, men er naturligvis de vagter der mangler at blive faktureret i stedet. Her kan du også vælge en periode og en kunde, og derved få en udskrift med de relevante tal. Også dette modul kan integreres med dit økonomisystem i det fleste tilfælde, blot økonomisystemet understøtter import af data.

13 Fakturerings-modulet TempNet er ikke en fakturerings-system, men alle de oplysninger du skal bruge for at kunne fakturere en kunde, kan du finde her. Opsætning Her kan du lave alle opsætninger i TempNet, så systemet passer til netop dit behov. Når du starter med TempNet vil vi gennemgå denne opsætning sammen med dig, så alt bliver sat korrekt op fra starten, og du ved hvordan du kan redigere i oplysningerne senere. Nogle af de ting der kan opsættes her, er oprettelse/ændring af brugere (man skal være oprettet som bruger i TempNet, for at have adgang), vikartyper (f.eks. SOSU-Assistent, SOSU-Hjælper, osv.), løn-satser, fakturerings-satser, kategorier, kvalifikationer og meget mere. Påmindelser Du kan oprette påmindelser, der bliver vist i TempNet på en bestemt dato. Du kan vælge at en påmindelse skal være personlig, så det kun er dig selv der ser den, eller du kan vælge at den skal vises til alle der åbner TempNet.

14 SMS-modul Dette er et af de moduler, der kan tilvælges. Med dette modul kan du tilbyde vagter til vikarerne via SMS, når du er ved at finde en vikar til en vagt. Du kan vælge at sende til en eller flere vikarer på én gang, og der dannes automatisk en tekst med information om vagten. Denne tekst kan du dog redigere, hvis du ønsker det. SMS en kan have dit eget mobilnummer som afsender, så hvis vikaren svarer på SMS en, modtager du den direkte på din mobiltelefon. SMS en bliver ikke modtaget af TempNet. Det er kun administrative medarbejdere (dvs. brugere ) der kan sende SMS. Vikarer og kunder har ikke adgang til dette igennem de eksterne moduler. Eksternt Vikar-modul Dette er også et modul som kan tilvælges. Med det modul kan vikarerne selv logge ind og udfylde nogle af deres personlige oplysninger, samt oprettet deres vagtønsker. De kan desuden se, hvor/hvornår deres fremtidige vagter ligger. Modulet har mulighed for at tilvælge ekstra funktionalitet, og det kan tilpasses efter ønsker og behov. En ekstra funktionalitet er f.eks., at vikarerne kan se de ledige vagter der passer til dem, og anmode om at få disse vagter. Tilpasning af modulet kan medføre en prisændring for modulet. Eksternt Kunde-modul Dette modul er også et tilvalg, og det kan tilpasses efter ønsker og behov. Det er f.eks. muligt at en kunde kan se sine fremtidige bestillinger (og status på dem), se hvor mange ledige vikarer der er på en bestemt dato i fremtiden og oprette bestiller igennem dette modul, så de dermed kommer direkte ind i TempNet. I modsat fald skal en administrativ medarbejder (en bruger ) indtaste bestillingen, når den kommer via mail, telefon eller lign. Modulet kan som sagt tilpasses, så der er de funktionaliteter som du ønsker at dine kunder skal have. Tilpasning af modulet kan medføre en prisændring for modulet.

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Opret eller rediger elevprofil

Opret eller rediger elevprofil Opret eller rediger elevprofil Du bør starte med at udfylde din personlige profil og gøre den synlig for virksomhederne. Klik på fanebladet Min profil. Det, der står der, skal du nemlig altid bruge, hvis

Læs mere

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk

Vejledning omkring administrator. SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Vejledning omkring administrator SMS-service.dk og Beredskabsalarm.dk Indhold Administrator 1 Administrator Sociale medier opsætning 2 Administrator Sms/Email søgning 3 Administrator Adresse søgning 4

Læs mere

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk:

Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vejledning til foreningsadministration.randers.dk: Vær opmærksom på, at nogle skærmbilleder kan have ændret sig en smule, siden denne vejledning er skrevet. OBS! Ekstra hjælp i findes på flere sider inde

Læs mere

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box

Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Vejledning til oprettelse af nye sprog i Sikker Mail Box Det er nu muligt at ændre sprog i hele Sikker Mail Box. Dette gøres ved at logge ind på Sikker Mail Portalen og vælge Mailbox konfiguration i menuen

Læs mere

Uddannelsesplaner i MinUddannelse

Uddannelsesplaner i MinUddannelse Uddannelsesplaner i MinUddannelse Denne vejledning giver et overblik over arbejdet med MinUddannelse fra en UU-vejleders synspunkt. Indhold 1. Introduktion... 2 2. Tekniske specifikationer... 2 3. Som

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 50 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Vis Print... 7 Fraværs

Læs mere

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis

Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Vejledning til registrering af fravær Uddannelseslæger i praksis Som uddannelseslæge i praksis, skal du selv foretage indberetning af fravær, f.eks. sygdom, ferie, barsel, omsorgsdage, kursus osv. Det

Læs mere

Bruger manual Administrator Psupport

Bruger manual Administrator Psupport Bruger manual Administrator Psupport Side 1 af 47 Indholdsfortegnelse Log-on til systemet.... 4 Månedsskema... 5 Tilføj fraværsdag/periode... 5 Ændre/Slet en fraværsdag/periode... 6 Print af månedsskema

Læs mere

Indhold. Indholdsfortegnelse

Indhold. Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse Indhold Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 6 Licens... 7 Nyheder... 8 Log... 9 Password... 9 System...

Læs mere

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring

EffEKTIvISER hverdagen AMPAREX brugervenligt OG InTEGRERET SOfTWARE TIl OPTIKERE Kunde håndtering KASSe (POS) MArKedSføring Effektiviser hverdagen AMPAREX brugervenligt og integreret software til optikere dtering Kunde hån S) KASSE (PO øring Markedsf DU BEHØVER IKKE VÆRE PÅ KONTORET FOR AT SERVICERE DINE KUNDER AMPAREX s unikke

Læs mere

Quickguide Vikarbooking Timelønnede vikarer

Quickguide Vikarbooking Timelønnede vikarer Quickguide Vikarbooking Timelønnede vikarer Indholdsfortegnelse: 1. Logge på vikarportalen (MinTid)... 1 2. Forklaring af vikarportalen... 2 3. Indberette til vikarservice at jeg kan arbejde i fanebladet

Læs mere

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11

Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration...2 Organisation...2 Brugere...5 Grupper...11 Administration Organisation Opret ny organisation I organisationsvælgeren vælges det rette niveau hvorpå den nye organisationen skal placeres.

Læs mere

Selene brugervejledning

Selene brugervejledning Selene brugervejledning F2 : Åbner en oversigt med data for det aktive felt. F3: Gemmer data i det aktive vindue Salgsordre : Bruges til oprettelse af Ordre/Arbejdskort/Fakrura Debitor: Debitorregister,

Læs mere

Følgende vejledning, beskriver hvorledes der kan afsendes SMS beskeder til kunder, direkte fra DSM Navision.

Følgende vejledning, beskriver hvorledes der kan afsendes SMS beskeder til kunder, direkte fra DSM Navision. SMS beskeder til kunder Følgende vejledning, beskriver hvorledes der kan afsendes SMS beskeder til kunder, direkte fra DSM Navision. SMS beskeder kan med denne løsning, afsendes fra: Salgsordre Maskinsalgsordre

Læs mere

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj

Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj Vejledning for forældre i brugen af mininstitution som digitalt kommunikationsværktøj 1 Indhold: mininstitution vejledning til forældre... 3 Sådan logger du på systemet... 4 Sådan opsætter du din profil

Læs mere

Brugervejledning til elever

Brugervejledning til elever Brugervejledning til elever Velkommen til praktikpladsen.dk Indholdsfortegnelse: 1 Denne vejledning... 2 2 Rediger profil... 2 2.1 Sådan redigerer du din personlige profil... 3 2.2 Synlighed (over for

Læs mere

Opret en SMS-aftale F-CMS og SuperNovaONLINE er sat op til at kunne sende SMS fra en tjeneste, der udbydes af firmaet

Opret en SMS-aftale F-CMS og SuperNovaONLINE er sat op til at kunne sende SMS fra en tjeneste, der udbydes af firmaet Vejledning vedr. SMS-udsendelse fra F-CMS og SuperNovaONLINE Opret en SMS-aftale F-CMS og SuperNovaONLINE er sat op til at kunne sende SMS fra en tjeneste, der udbydes af firmaet Compaya A/S se evt. mere

Læs mere

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual

Indholdsfortegnelse. EasyIQ IDM 5.4 Brugermanual Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Forsiden... 2 Dine genveje... 3 Nyheder... 3 EasyIQ og EasyIQ Quick Funktioner... 3 Administration... 8 Licens... 8 Nyheder... 9 Eksterne links... 11 Log... 12 Password...

Læs mere

Quick Guide til MM Omstilling

Quick Guide til MM Omstilling Quick Guide til MM Omstilling 1. Generelt 2. Adgang 3. Startside 4. Brugerindstillinger 4.1. Bruger 4.2. Svargrupper 4.3. Sprog 4.4. Brugerstatus 4.5. Opkaldshistorik 4.6. Kontakter 4.7. Brugeropsætning

Læs mere

KØBERKARTOTEK. Får du en ny ejendom til salg, vil du allerede på vurderingstidspunktet kunne se om der er interesserede købere.

KØBERKARTOTEK. Får du en ny ejendom til salg, vil du allerede på vurderingstidspunktet kunne se om der er interesserede købere. KØBERKARTOTEK Boligsøgende kunder er et af de vigtigste aktiver, du kan pleje som ejendomsmægler. Med C&B s køberkartotek kan du oprette et eller flere ønsker på en person eller firma og med det samme

Læs mere

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til.

I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Tolkeportalen Brugervejledning til brug af tolkeportalens administrationssider Brugerroller I tolkeportalen har alle brugere en rolle. Rollen bestemmer hvad man som bruger har adgang til. Der findes i

Læs mere

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, ,

Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn,  , Velkommen til HK Extranet... 2 Adgang til HK Extranet... 2 Brugeroprettelse... 2 Log ind på siden... 3 Glemt kode... 3 Ændring af navn, e-mail, brugernavn eller kode... 3 Opret aktivitet... 4 Grundlæggende

Læs mere

Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet

Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet Guide til registrering på Medarbejdernet for månedslønnet 1 Indhold 1. Login på privat computer... 3 1.1 Login på arbejdscomputer... 3 1.2 Login på Ipad... 5 2. Registrering af fravær... 6 2.1 Indberetning

Læs mere

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser

Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Brug af Brobygning.NET for ungdomsuddannelser Indhold Indledning... 2 Kom godt i gang... 3 Holdlisten... 6 Skriv i kontaktbogen... 9 Udskriv fra holdlisten... 10 Tilmeldingslisten... 10 Opret fravær på

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. April 2017 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Administrator manual

Administrator manual Revision 1 Administrator manual INDHOLD LOG IND 1 OVERBLIK 1 ARBEJDSRUM 1 MEDARBEJDERE 2 OPRET NY MEDARBEJDER 2 TRIN 1 AF 4: NAVN OG OPLYSNINGER 2 TRIN 2 AF 4: LEGITIMATION 2 TRIN 3 AF 4: EFFEKTIVITETSNIVEAU

Læs mere

mininstitution vejledning

mininstitution vejledning 29.04.2014 mininstitution vejledning Indhold Velkomst... 3 Loginmuligheder... 3 Håndtering af ind- og udmeldelser... 4 Beskeder... 5 Beskedpolitik... 5 Beskedmodulet... 6 Besked via SMS... 7 Forældreinformationer...

Læs mere

Betjeningsvejledning for. Carlog moduler

Betjeningsvejledning for. Carlog moduler Betjeningsvejledning for Carlog moduler Tænk på miljøet - kør med omtanke Gør noget godt for miljøet og for din pengepung. Brug Carlog System, her får du hurtigt og nemt et overblik over dit kørselsbehov

Læs mere

Betingelser er for at blive optaget i skolepraktik

Betingelser er for at blive optaget i skolepraktik Betingelser er for at blive optaget i skolepraktik Velkommen på Praktik Nord Elever som ønsker uddannelsesgaranti i forhold til at søge optagelse til skolepraktik, skal opfylde EMMA-reglerne: Egnet -

Læs mere

Mit Skolekort. Manual til skole admin brugere

Mit Skolekort. Manual til skole admin brugere Indhold 1. Versionshistorik... 3 2. Definitioner... 4 3. Login... 5 4. Beskeder... 6 5. Elev administration... 7 Elev administration tabel... 9 Redigering... 10 Bestilling... 11 6. Opret elev... 12 Opret

Læs mere

LEMAN / Præsentation

LEMAN / Præsentation LEMAN / Præsentation Velkommen til LEMAN Internet booking. Vi vil i det følgende gennemgå login, opsætning og indtastnings-muligheder. Systemet findes på http://booking.leman.dk eller via LEMAN s hjemmeside.

Læs mere

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op.

Inden du kan tage systemet i brug og sende spørgeskemaer, kortlægge arbejdsmiljøet, lave handlingsplaner mv. skal systemet sættes op. Indledning Workcyclus er et Internetbaseret arbejdsmiljøsystem, der giver fuldt overblik over virksomhedens arbejdsmiljøtilstand og gør arbejdsmiljøet målbart og synligt på alle niveauer i organisationen.

Læs mere

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag.

Sager/projekter er en vigtigt del, af vores integration med økonomisystemer, da disse altid tager udgangspunkt i en sag/projekt. Klik på Ny sag. Kom godt igang med job: Jobmodulet er bygget op omkring sager og jobkort dvs. man starter, med at oprette et jobkort og derefter opretter man et job under sagen, som man så tildeler til en bruger/udfører.

Læs mere

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web

Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Brugeradministrationsvejledning til SMS Web Administration Denne side vil være forskellig afhængig af om man er administrator eller bruger. Administrator får oversigt over alle brugerne samt konfiguration,

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0

Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Miniguide Wellnessbox Medarbejderversion 2.0 Indholdsfortegnelse 1. Wellnessbox HOVEDMENU 2. Wellnessbox hjælpepunkter og hovedmenu 3. KASSE: Åbn kassen 4. KASSE: Luk kassen 5. KASSE: Sælg vare 6. KASSE:

Læs mere

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober

Sonofon Erhverv. Kom godt i gang. med SMS fra Outlook Brugervejledning. 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Sonofon Erhverv Kom godt i gang med SMS fra Outlook Brugervejledning 1107V01-93.010.014 gældende fra 29. oktober Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax

Læs mere

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos Dusager 4 8200 Århus N Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskPortalen hos INDHOLD Login på ServiceDeskPortalen...

Læs mere

Brugervejledning Kom godt igang

Brugervejledning Kom godt igang 1 Brugervejledning Kom godt igang OPRET AFDELINGER 2 OPRET LOKATIONER 3 OPRET KLASSER 4 OPRET TILLADELSER 5 OPRET PERSONALE 5 OPRET BØRN/ UNGE 6 STATUS SIDEN 9 BESKEDER 10 MAIL 10 SMS 11 UDSKRIFTER 11

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE

INDHOLDSFORTEGNELSE INTRODUKTION SÅDAN BENYTTER DU DIN SIDE INDHOLDSFORTEGNELSE Introduktion Sådan benytter du Din side Hvad er en kundeprofil? Licens/Brugerliste Brugerlogin Hvad er en brugerprofil? KreditTjek Hvad er overvågede virksomheder? Hvad er favoritter?

Læs mere

Kom godt i gang med SMS fra Outlook

Kom godt i gang med SMS fra Outlook Grundlæggende funktionalitet Med SMS fra Outlook kan du enkelt sende både SMS, MMS og fax fra Outlook. Programmet er integreret med din personlige Outlook-kontaktliste, og gør afsendelse af meddelelser

Læs mere

Emini PeopleTrust. Kandidatweb

Emini PeopleTrust. Kandidatweb Emini PeopleTrust Kandidatweb Indholdsfortegnelse 1. Kandidatweb... 3 1.1. Kalender... 4 1.2. Mine opgaver... 6 1.3. Åbne opgaver... 7 1.4. Timesedler... 8 1.5. Lønsedler... 9 1.6. Breve/mail... 10 1.7.

Læs mere

Det bliver klart og tydeligt, når en medarbejder er oprettet og klar til planlægning.

Det bliver klart og tydeligt, når en medarbejder er oprettet og klar til planlægning. Medarbejder i ét flow (MIF) Medarbejder i ét flow kaldes i daglig tale MIF. Løsningen er indeholdt i SD Tjenestetid. Når der kommer nye medarbejdere ind fra lønsystemet, så kan man opdatere dem i ét samlet

Læs mere

Opsætning af din digitale postkasse på Virk. Vejledning til Digital Post for virksomheder

Opsætning af din digitale postkasse på Virk. Vejledning til Digital Post for virksomheder Opsætning af din digitale postkasse på Virk Vejledning til Digital Post for virksomheder Opsætning af din digitale postkasse på Virk Denne vejledning hjælper dig med at aktivere og opsætte din digitale

Læs mere

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv

TBL / v.0.4. Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv HåndOffice Kurser Kursus... 3 Kurser... 3 Tilmeld kursister... 5 Kursus anmodninger... 9 Kurser pr. foreningshverv... 10 Side 2 af 11 Kursus Et klik på Kursus viser menu med følgende tre valgmuligheder.

Læs mere

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen.

Ligegyldigt hvilken menu du er inde under, kan du altid vælge at komme tilbage til forsiden af EDI Portalen via punktet i topmenuen. November 2015 Log in Hvis der i journalprogrammet er indtastet login-oplysninger til EDI Portalen, kan du fra dit journalprogram komme direkte ind i EDI Portalen. Ellers skal du logge ind i øverste højre

Læs mere

Smart-ebizz Manual til Bookinsystem Indholdsfortegnelse Kom hurtigt i gang med dit booking system:... 3 Overblikket over dit bookingsystem... 4 Hovedside... 4 Kunder... 4 Opret ny Kunde... 4 Vagtplaner...

Læs mere

Vejledning i hurtig opstart

Vejledning i hurtig opstart Vejledning i hurtig opstart Indhold: Opret et projekt Administrér og redigér et projekt Se et projekt-/testresultat Formålet med dette dokument er at hjælpe dig med hurtigt at administrere tests i CEB's

Læs mere

Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg

Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg Nyt Finansieringsmodul i Autocore Salg Tirsdag den 4. december / Torsdag den 6. december 2018 AutoCore Salg opdateres med nyt Finansieringsmodul til håndtering af Leasing- og Købekontrakter: - Beregning

Læs mere

De udvalgte data kan præsenteres på skærmen, udskrives eller eksporteres til regneark, hvorfra man kan viderebearbejde data.

De udvalgte data kan præsenteres på skærmen, udskrives eller eksporteres til regneark, hvorfra man kan viderebearbejde data. STATISTIK - STATISTIK OVERSIGT STATISTIK Med statistikmodulet er det muligt at udvælge specifikke data fra TimePlan's database, f.eks. fra medarbejderstamkortet og planlægningsbilledet til statistikformål.

Læs mere

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost)

Funktions Manual. Skyhost WebPortal. Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) Funktions Manual Skyhost WebPortal Login (Bemærk: for at kunne bruge WebPortalen skal du have et aktivt abonnement fra Skyhost) 1: Gå ind i på www.skyhost.dk - Klik på WebPortal knappen øverst på siden

Læs mere

Funktionsmanual for FINANS

Funktionsmanual for FINANS Funktionsmanual for FINANS Denne manual er lavet med udgangspunkt i EazyProjects standardflow for finans, dette kan naturligvis afvige alt efter hvordan man benytter EazyProjects funktioner. FAKTURERING...

Læs mere

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger

Guide til foreningsportalen Oprettelse eller ændring af foreningsoplysninger Foreningsoplysninger Her har den enkelte forening mulighed for at ændre og vedligeholde relevante oplysninger om foreningen. Det kan f.eks. være ny formand, ændrede adresser, tlf.nr. m.m. Da det er disse

Læs mere

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning

Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG. CV-søgning Vejledning til Jobnet for Arbejdsgiver JobAG CV-søgning Version: 1.0 Oprettet den 20. december 2018 INDHOLD 1. INDLEDNING... 3 2. CV-SØGNING OG FORSIDEN AF JOBAG... 3 3. CV-SØGNING... 5 3.1 OPSÆTNING AF

Læs mere

Vejledning. Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen. Opdateret 8. februar 2012

Vejledning. Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen. Opdateret 8. februar 2012 Vejledning Bestilling af knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen Opdateret 8. februar 2012 Det er muligt at bestille knallertbeviser hos Ungdomsskoleforeningen direkte fra Lara. Det er Ungdomsskoleforeningen

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook

Vejledning i brug af Interbook Vejledning i brug af Interbook Kultur- og Fritidsforvaltningen Fritidssektionen 28. april 2008 Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 3 Startsiden... 4

Læs mere

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper.

Dokumentation. Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook. : Facebook Integration med sms-grupper. Dokumentation Udbyder : sms1919.dk Service : sms-grupper Applikationer Facebook Moduler Påkrævet : Facebook Integration med sms-grupper Version : v1.00 Indholdsfortegnelse Versionshistorik... 3 Målet med

Læs mere

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8

TBL / 14.08.2012 v.0.3. Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4. Side 2 af 8 HåndOffice Kurser Kurser... 3 Tilmeld kursister... 4 Side 2 af 8 Kurser Klik på Kursus.Kursus-Forening åbner søgningen på kurser. Udfyld kriterier og/eller klik på Start søgning. Dette åbner liste på kurser

Læs mere

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook

Hvidovre Kommune. Vejledning i brug af Interbook Hvidovre Kommune Vejledning i brug af Interbook Generelt... 3 Login... 3 Brugernavn og kodeord... 3 Glemt kodeord... 3 Skift kodeord... 4 Kodeordet er nu skiftet Startsiden... 4 Startsiden... 5 Søg ledige

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for aktivitetsansvarlige Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af aktiviteter

Læs mere

Instruktion til Ungdomsskoleweb

Instruktion til Ungdomsskoleweb Instruktion til Ungdomsskoleweb SMS modul Version 1.02 2 Indholdsfortegnelse SMS-MODUL... 4 VÆLG HOLD... 4 Send SMS til hold... 5 SEND SMS TIL ALLE HOLDELEVER (NYT I VERSION 1.02)... 6 Administrere SMS

Læs mere

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering

Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering Mamut Enterprise Abonnementsfakturering er et værktøj til fakturering af kunder, som har faste aftaler eller abonnementer. Løsningen er inkluderet i Mamut Enterprise

Læs mere

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes.

Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Brugervejledning til SMS-database i Lotus Notes. Denne brugervejledning er skrevet til personer, som har rollen [Admin] i denne SMS database. Administrator 3 Opret Admin setup 4 Oversigten: Alle Brugerprofiler

Læs mere

Daglig brug af Jit-klient

Daglig brug af Jit-klient Daglig brug af Jit-klient Indholdsfortegnelse Opret person...3 Alternativ oprettelse...3 Søgning af personer...4 Send besked...5 Vælg besked...6 Opret mappe...6 Opret skabelon...6 Slet mapper og skabeloner...6

Læs mere

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk

Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Spiller / Pårørende manual Til www.kampseddel.dk Brugervejledning for Spiller/Pårørende Kort om kampseddel.dk Kampseddel.dk er udarbejdet som et webbaseret værktøj til den frivillige Træner/Leder i en

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

Brugervejledning Forældrekontakt

Brugervejledning Forældrekontakt Brugervejledning Forældrekontakt Indhold Logge på Forældrekontakt:... 3 Infosiden... 4 Beskeder... 5 Påmindelser... 6 Aktiviteter... 11 Stamkort... 11 Tilladelser... 12 Læge/medicin... 12 2 Logge på Forældrekontakt:

Læs mere

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland

JTAnno. Annoncestyring. til. Microsoft Business Solutions C5 JTA DATA. Jylland nno Annoncestyring til Microsoft Business Solutions C5 -Data nno vers. 1.2.1 til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 1. Introduktion til nno nno til Microsoft Business Solutions C5 vers. 3 er et ekstra

Læs mere

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet.

Husk altid at overvej grundigt, hvem du giver ekstern adgang til, da denne person vil have mulighed for at eksportere lister ud af systemet. Hvad kan jeg under fanen Eksternt Login? Eksternt Login kan bruges med flere forskellige formål for øje, men overordnet set er det en adgang, der giver en ekstern person adgang til visse data i tilmeldingen.

Læs mere

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Bruger v1.5 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Bruger v1.5 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-SKOLE Ideen med Rekvi-skole systemet udsprang fra et behov

Læs mere

Booking / Aktivitetsopgørelser elektronisk Conventus/Holbæk Kommune. www.conventus.dk

Booking / Aktivitetsopgørelser elektronisk Conventus/Holbæk Kommune. www.conventus.dk (infoforenbooking-aktivitetsopgørelse_vejledning-2) Side 1af 19 www.conventus.dk Til: Foreninger i Holbæk Kommune Holbæk 1/11-2010. Vejledning til booking af aktiviteter samt aktivitetsopgørelser (haller

Læs mere

Vejledning til Formandsportalen

Vejledning til Formandsportalen Vejledning til Formandsportalen Startside http://mail.kolonihave.dk/formandsportal/portal/portal.aspx Der logges ind via dit medlemsnummer og kodeord. Medlemsnummeret er det brugernavn, som du fik tilsendt

Læs mere

Tabulex Dagpleje Børn

Tabulex Dagpleje Børn Tabulex Dagpleje Børn Vejledning til dagplejere 13. marts 2018 1 Indhold Indledning... 3 Hvad er Tabulex Dagpleje Børn... 3 Hvordan logger man på?... 3 1. Oversigt over børnene... 4 Børn... 4 Kolonnen

Læs mere

Dinero integrations manual version: 1. Minuba Dinero. Integrationsmanual. Side 1 af 6

Dinero integrations manual version: 1. Minuba Dinero. Integrationsmanual. Side 1 af 6 Minuba Dinero Integrationsmanual Side 1 af 6 INTEGRATION OVERSIGT (STANDARD OPSÆTNING) Her er en kort gennemgang af integrationens workflow ved en standard opsætning: Funktion Fra Til Info Eksport af kunder

Læs mere

Dynamic Order Kom godt i gang

Dynamic Order Kom godt i gang Dynamic Order Kom godt i gang Projektstyring Ressourcestyring Kompetencestyring - Timeregistrering Side 1 af 17 Indholdsfortegnelse Dynamic Order Kom godt i gang... 1 Indholdsfortegnelse... 2 Introduktion...

Læs mere

Opsætning før undervisning

Opsætning før undervisning Vejledning til Opsætning før undervisning Version pr 2011-11-10 Opdateret og seneste version kan altid hentes på http://webtour.dk/manual Der arbejdes til stadighed på at forbedre vores brugervejledning

Læs mere

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk

Kvikguide. e-bevillingsbrugere. www.onemed.dk Kvikguide e-bevillingsbrugere Sådan logger du ind som e-bevillingsbruger 1. Klik på Log ind knappen øverst på skærmen. 2. Indtast Brugernavn og Adgangskode som beskrevet. Som indlogget e- bevillingsbruger

Læs mere

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale

Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Kom godt i gang vejledning til TDC IP Telefoni Scale Sidst opdateret d.19/11-2008 Forord... 3 Hvad er TDC IP Telefoni Scale?... 3 Scale administratorens opsætning af tjenesten efter levering... 4 Opsætning

Læs mere

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner

Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje. Tabulex Læreplaner Generelle Læreplaner for Daginstitution/ Dagpleje Tabulex Læreplaner Indhold Læreplaner... 3 Om pædagogiske læreplaner... 3 Log på og arbejdsgang... 4 Menupunkt Skabeloner... 5 Beskrivelse af skabeloners

Læs mere

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren es til den enkelte montør (se afsnit C9).

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren  es til den enkelte montør (se afsnit C9). MobilService APP A) Opret genvej på smartphone startskærm - I browseren indtastes firmaets eksterne IP adresse (f.eks. 172.23.345.12:8080) - Når MobilService siden vises vælges menuen og på denne 1) Gem

Læs mere

Bruger Hjælper Info. Bruger Vejledning

Bruger Hjælper Info. Bruger Vejledning Bruger Hjælper Info Bruger Vejledning Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...2 Menu...3 Ugeplan...4 Skærmbilledet Ugeplan...4 Opgaver...4 Aktiviteter...4 Information fra bruger til hjælper...5 Zoom

Læs mere

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013

Spiked Reality. Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder. Version 2.0, september 2013 Spiked Reality Kvikguide til oprettelse af tilbud, nyheder og begivenheder Version 2.0, september 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Mine oplysninger... 3 Online Administration... 3 Dit log ind...

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

Kvikmanual til FacilityNet

Kvikmanual til FacilityNet Version 0.01 Side 1 af 16 Kvikmanual til FacilityNet Om FacilityNet?... 2 Trin 1 - Aktiver din brugerprofil... 3 Trin 2: Opret ny bestilling... 4 Trin 3: Vælg varer... 5 Trin 4: Indtast ordreinformationer...

Læs mere

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1 Administratorvejledning til Carlog Kørselsadministration 1 Nu er det blevet nemmere for medarbejderne at registrere kørsel i egen bil, at godkende kørsel og at få overblik over afdelingens kørselsomfang

Læs mere

Kontaktpersoner. Indhold

Kontaktpersoner. Indhold Kontaktpersoner Alle, der skal have adgang til lederportalen, skal oprettes som kontaktpersoner. Dvs. ledere, institutledere og andre, der skal have adgang til at logge ind på lederportalen og tilgå relevante

Læs mere

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011

Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Guide til SMS modul Revideret 21-02-2011 Indledning Med SMS modulet i Xdont, åbnes der for en masse nye muligheder for at påminde og kontakte kunderne via en SMS besked. Det betyder, at der kan sendes

Læs mere

Vejledning i.

Vejledning i. Vejledning i Denne vejledning hjælper dig trin for trin i gang med Søger du svar på et enkelt spørgsmål, kan du også klikke direkte på følgende overskrifter: 1. OPRET DIN FORBRUGERWEB-KONTO... 2 1.1 Sådan

Læs mere

ENK Manual for Entreprenør

ENK Manual for Entreprenør 1. Hvad er ENK 2. Hvordan logger man på 3. Hvordan bestiller man en sporspærring. 4. Kvittering for modtagelse af bestilling 5. Modtagelse af sporspærringscirkulære 6. Afvisning af bestilling ENK er en

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere 1 Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for undervisere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem målrettet undervisere: Indhold 1. Log på administrationssystemet

Læs mere

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1

e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 e-konto manual 01.08.2011 e-konto manual Side 1 Indhold 1. Overordnet beskrivelse... 3 2. Login... 3 3. Se og ret kundeoplysninger... 4 4. Rediger kontaktoplysninger... 6 5. Skift adgangskode... 7 6. BroBizz-oversigt...

Læs mere

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk.

Opret dit CV. Jeg søger job som. Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Opret dit CV Når du skal oprette dit CV, skal du logge ind på www.jobnet.dk. Derefter klikker du på 'MIN JOBSØGNING' i den sorte menu øverst på siden. Du kan se 'Jobnets værktøjer', og du kan få mere at

Læs mere

How to! Sidst tilrettet maj 2015

How to! Sidst tilrettet maj 2015 How to! Sidst tilrettet maj 2015 Indhold Hvordan- How to!... 1 Opretter jeg Afdelinger og Kategorier?... 3 Opretter jeg et Fag?... 4 Sammenspil.... 8 Tilføjer jeg elever til et Sammenspil... 10 Tildeler

Læs mere

Indholdsfortegnelse. Side 0

Indholdsfortegnelse. Side 0 Quickguide Indholdsfortegnelse 1. Navigering i MinTid - generel beskrivelse... 1 2. Fanen MinTid... 2 3. Fanen Ønsker... 3 3.1 Generelt om ønsker... 3 3.2 Se dine ønsker og afdelingens behov... 6 3.3

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1

Vejledning til prækvalifikation. Rev.: 2015-05-27 / LW. Side 1 Vejledning til prækvalifikation Rev.: 2015-05-27 / LW Side 1 Indhold Indhold... 2 Indledning... 3 Log på... 4 Opret din bruger... 4 Personlige informationer... 4 Gem login... 5 Glemt password... 5 Brugerfladen

Læs mere

Programopdatering DSM version 01.57 april 2006

Programopdatering DSM version 01.57 april 2006 Vi har sendt denne beskrivelse til dig, da du er tilmeldt med din email-adresse i vores kartoteker. For at sikre, at alle relevante medarbejdere i jeres virksomhed får den bedst mulige udnyttelse af DSM

Læs mere