Notat. 15. august Stillings- og personprofil for områdechef i Område Midtjylland

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Notat. 15. august Stillings- og personprofil for områdechef i Område Midtjylland"

Transkript

1 Notat 15. august 2019 Forening og Frivillige Strandboulevarden København Ø Tlf UNDER PROTEKTION AF HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN Stillings- og personprofil for områdechef i Område Midtjylland Områdechefen er ansvarlig for at koordinere og udvikle det lokale frivillige arbejde i Område Midtjylland, samt for den strategiske udvikling af området. Frivillige, medarbejdere og samarbejdspartnere Frivillige driver regionsudvalg, lokalforeninger, Stafet For Livet og IGEN-butikkerne i område Midtjylland. Dertil kommer de mange løsere tilknyttede frivillige, som medarbejderne også samarbejder med. Alle ansatte, der arbejder med at understøtte det frivillige arbejde i Område Midtjylland og Område Nordjylland har tidligere haft reference til én områdechef. Pr. 1. juli 2019 er området opdelt i to for at styrke ledelsen og der ansættes derfor en områdechef i Område Midtjylland og en i Område Nordjylland. Der er fire områdekonsulenter, hvoraf en arbejder delvis i Område Nordjylland, og fire stafetkonsulenter, der refererer direkte til områdechefen. En administrativ medarbejder ansættes i løbet af efteråret. Stafetkonsulenterne arbejder ofte på tværs af områderne. Endvidere samarbejdes der tæt med distriktschefen for IGEN-butikkerne, der refererer personalemæssigt til Områdechefen i Nordjylland, og med lederne af rådgivningerne i Herning og Århus. Områdechefen indgår i et ledelsesteam, der består af fem områdechefer, en sekretariatschef og afdelingschefen. Der er et tæt samarbejde med områdecheferne i hele landet, der arbejder i tilsvarende stillinger. Sekretariatet i København understøtter lokalforeninger, regionsudvalg, Stafet For Livet, IGEN, landsindsamling med faglig viden, kompetenceudvikling, kommunikation og analyser/dokumentation i forhold til alle frivillige. Området har et bredt samarbejde med ansatte i regionen og i kommunerne i Region Midtjylland, med andre interesseorganisationer samt medierne.

2 Et overblik over frivillige i Område Midtjylland I området er der mange forskellige frivillige, der bidrager til kræftsagen. Dem, som medarbejderne arbejder tættest sammen med, er: Regionsudvalget Der er et regionsudvalg, som arbejder politisk overfor regionsrådet. Regionsudvalget har i især fokus på indsatsen over for pårørende, tidlig diagnostik/akut kræft, kræftpatienter og almen praksis, patientansvarlig læge og sammenhængende patientforløb samt screening. Lokalforeningerne Der er 25 lokalforeninger i Område Midtjylland. I de fleste kommuner er der én lokalforening i kommunen. I enkelte kommer er der flere lokalforeninger. I de tilfælde er der et samarbejdsudvalg, der arbejder kræftpolitisk. Lokalforeningerne udgør Kræftens Bekæmpelses demokratiske fundament. Lokalforeningerne varetager Kræftens Bekæmpelses interesser over for kommunen i kræftrelaterede spørgsmål og står for den årlige landsindsamling. Derudover vælger lokalforeningerne de aktiviteter i aktivitetsplanen, de har overskud og lyst til at gå i gang med. Lokalforeningerne har forskellige forudsætninger i geografi, befolkningssammensætning, størrelse og ressourcer. Det betyder, at nogle lokalforeninger kan prioritere mange opgaver og andre færre opgaver. I er de politiske fokusområder pårørende og Røgfri Fremtid. Mange lokalforeninger arbejder med at udbrede kendskabet til vigtigheden af at blive vaccineret mod HPV. Mange driver samtalegrupper for kræftramte og har andre tilbud rettet mod kræftpatienter og pårørende. Hertil kommer indsatser i forbindelse med solkampagnen, De 7 Tegn, Fuld af Liv, Lyserød Lørdag, Knæk Cancer og lokal fundraising. Stafet For Livet Stafet for Livet er en 24 timers event. Stafet for Livet har til formål at: støtte nuværende og tidligere kræftpatienter mindes de kræftpatienter, som ikke er mere oplyse borgere i lokalområdet om kræft samle penge ind til bekæmpelse af kræft Stafet for Livet er et døgn med aktiviteter, underholdning og oplysning, der giver håb og støtte til alle, der er berørt af kræft. Vi står sammen i kampen mod kræft og vælger at fejre livet. Der er 16 stafetter i Område Midtjylland i 2019, som tilsammen engagerer mere end deltagere og 650 frivillige.

3 IGEN-butikkerne IGEN er Kræftens Bekæmpelses genbrugsbutikker. Der er tre IGEN-butikker i Område Midtjylland: I Århus, Herning og Randers. De fire butikker i Midt- og Nordjylland har tilsammen cirka 270 frivillige. Der er ansat en administrativ medarbejder og chauffør, der begge refererer til distriktschefen. Opgaver Områdechefen har ansvaret for den strategiske udvikling af det frivillige arbejde i området og skal skabe de bedste rammer for de mange frivillige i området og bidrage til sammenhæng mellem lokale, regionale og nationale frivillige og ansatte. Områdechefen har også ansvaret for at skabe synlighed om Kræftens Bekæmpelse i området både over for befolkningen generelt, beslutningstagere og andre samarbejdspartnere. Områdechefen skal stå i spidsen for at skabe et stærkt team af medarbejdere med et godt arbejdsmiljø, og hvor der er overblik og fælles retning på opgaveløsningen. Områdechefen skal skabe fokus på sammenhæng og synergi mellem opgaveområderne og samtidig sikre vedligeholdelsen af de stærke faglige kompetencer inden for hvert opgaveområde. Områdechefen har fokus på at medvirke til at drive de politiske indsatser, Kræftens Bekæmpelse ønsker fremmet i kommuner og regioner, og deltager i regionsudvalgets møder. Områdechefen har ansvar for, at området bidrager til at nå afdelingens og foreningens mål. Fokus På kort sigt forventes det, at områdechefen: har fokus på at lære området godt at kende, herunder tager initiativ til at lære både frivillige og ansatte samt deres opgaver og behov at kende arbejder med at fremme gode relationer og en god samarbejdsstruktur for frivillige og ansatte i området medvirker til at skabe et godt arbejdsmiljø for de ansatte med klare strukturer og aftaler, opfølgning samt fælles overblik engagerer sig i hele afdelingens virke og bidrager til at nå de fælles mål på tværs af afdelingen ansætter en administrativ medarbejder, der bidrager med understøttelse af frivillige og ansatte i området Frem mod sommer 2020 forventes det, at områdechefen sætter sig i spidsen for: at sikre god kommunikation med regionsudvalg, lokalforeninger og stafetstyregrupper, samt øvrige frivillige i området at sikre, at både frivillige og ansatte kender egne og andres roller og kompetencer at sikre kompetenceudviklingen i området for frivillige og ansatte at sikre klare mål og overblik over de ansattes opgaver i området

4 at sikre udviklingen af en stærk positiv faglig kultur for de ansatte med fokus på både faglighed i grupper og tværfagligt samarbejde på tværs af grupper, der tager udgangspunkt i Kræftens Bekæmpelses vigtige sag at sikre en klar struktur for samarbejde mellem ansatte i området at bidrage til et tæt samarbejde mellem de ansatte i Patient- & Pårørendestøtte og Forening & Frivillige i forhold til kommuner og region og i forhold til frivilligaktiviteter sammen med rådgivningslederne i Århus og Herning at udarbejde en plan for, hvordan samarbejdet mellem frivillige og ansatte skal udvikles frem mod sammenflytningen i den nye rådgivning i Skejby i begyndelsen af 2021 at følge op på udviklingen i samarbejdet mellem frivillige og ansatte på faste møder, og følge op på udviklingen i trivslen blandt de ansatte på faste månedlige personalemøder I løbet af de kommende år forventes det, at områdechefen: har medvirket til at udvikle flere og nye frivilligaktiviteter og samarbejdsformer har medvirket til at fremme forebyggelsen af kræft og rehabiliteringen af kræftpatienter i Område Midtjylland har medvirket til, at langt flere danskere har kendskab til Kræftens Bekæmpelse og mulighederne for at engagere sig Kompetencer og personlige egenskaber For at varetage stillingen forventes det, at områdechefen: har indsigt i og erfaring med at samarbejde tæt med frivillige og værdsætter de særlige muligheder, samarbejdet mellem frivillige og medarbejdere medfører har solid erfaring med og kan lide at være personaleleder for selvstændige og specialiserede medarbejdere kan skabe resultater gennem andre og har ambitionen om en arbejdsplads med stort engagement, højt til loftet og godt humør har stærke relationelle kompetencer og kan styrke de gode relationer til både interne og eksterne samarbejdspartnere arbejder struktureret og bidrager til at skabe fælles overblik i en travl hverdag med meget forskelligartede drifts- og udviklingsopgaver har stærk analytisk sans og politisk tæft, så du kan navigere blandt de mange forskellige interessenter, der arbejder for at fremme kræftpatienternes ve og vel både eksternt og internt i Kræftens Bekæmpelse Mere om stillingen Vi tilbyder en spændende stilling i et område og en afdeling med dygtige og engagerede kollegaer i en forening, hvor frivillige og ansatte har en fælles vision om liv uden kræft.

5 Område Midtjylland har kontor på Nørre Boulevard 1 i Århus. Når det nye hospital åbner i Skejby i 2021, flytter man sammen med kræftrådgivningen ind i nye lokaler ved siden af hospitalet. Stillingen har både aften- og weekendaktiviteter, og områdechefen skal være indstillet på fleksible arbejdstider. Det er et krav, at man har kørekort og adgang til bil. Løn og pension efter Kræftens Bekæmpelses lederaftale. Arbejdstiden er røgfri. Ansøgningsfristen er den 4. september Kræftens Bekæmpelse modtager kun ansøgninger elektronisk på Vi gennemfører ansættelsessamtaler den 12. og 23. september Som kandidat til stillingen skal man være indstillet på at indgå i et testforløb. Tiltrædelse er den 1. november Afdelingschef Charlotte Gerhauge kan kontaktes for flere oplysninger på tlf

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Maj 2016 HR Stillings- og personprofil Frivilligchef i Kræftens Bekæmpelse Strandboulevarden 49 2100 København Ø Tel +45 3525 7500 Fax +45 3525 7701 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION AF HENDES MAJESTÆT DRONNINGEN

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingschef, Kræftens Bekæmpelse, Patient- & Pårørendestøtte. November 2018

Stillings- og personprofil. Afdelingschef, Kræftens Bekæmpelse, Patient- & Pårørendestøtte. November 2018 November 2018 Strandboulevarden 49 2100 København Ø Stillings- og personprofil Afdelingschef, Kræftens Bekæmpelse, Patient- & Pårørendestøtte Tlf +45 3525 7500 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION AF HENDES

Læs mere

Oktober Stillings- og personprofil. Afdelingschef, Kræftens Bekæmpelse, Dokumentation & Kvalitet

Oktober Stillings- og personprofil. Afdelingschef, Kræftens Bekæmpelse, Dokumentation & Kvalitet Oktober 2018 Strandboulevarden 49 2100 København Ø Stillings- og personprofil Afdelingschef, Kræftens Bekæmpelse, Dokumentation & Kvalitet Tlf +45 3525 7500 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION AF HENDES MAJESTÆT

Læs mere

LOKAL- FORENINGS- GUIDE EN KORT GENNEMGANG AF LOKALFORENINGENS OPGAVER OG ORGANISERING

LOKAL- FORENINGS- GUIDE EN KORT GENNEMGANG AF LOKALFORENINGENS OPGAVER OG ORGANISERING LOKAL- FORENINGS- GUIDE EN KORT GENNEMGANG AF LOKALFORENINGENS OPGAVER OG ORGANISERING Lokalforeningsguiden beskriver de rammer, lokalforeningsbestyrelser i Kræftens Bekæmpelse arbejder inden for. Den

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Marts 2015 HR Stillings- og personprofil Kommunikationschef i Kræftens Bekæmpelse Strandboulevarden 49 2100 København Ø Tel +45 3525 7500 Fax +45 3525 7701 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION AF HENDES MAJESTÆT

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Januar 2015 HR Stillings- og personprofil Chef for Økonomi & Administration i Kræftens Bekæmpelse Strandboulevarden 49 2100 København Ø Tel +45 3525 7500 Fax +45 3525 7701 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION

Læs mere

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015

Stillings- og personprofil. Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Stillings- og personprofil Direktør Danmarks Idrætsforbund Maj 2015 Kort om Danmarks Idrætsforbund Danmarks Idrætsforbund (DIF) er en organisation, der har eksisteret i mere end 100 år. DIF er en sammenslutning

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK

KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK ENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK VISION VI VIL ET LIV UDEN EN UD AF TRE DANSKERE RAMMES AF PÅ ET TIDSPUNKT I DERES LIV TO UD AF TRE BLIVER PÅRØRENDE TIL EN MED VELKOMMEN TIL ENS BEKÆMPELSE MISSION FLERE OVERLEVER

Læs mere

Kræftens Bekæmpelse Repræsentantskabsmøde 2017 Hovedbestyrelsens beretning

Kræftens Bekæmpelse Repræsentantskabsmøde 2017 Hovedbestyrelsens beretning Kræftens Bekæmpelse Repræsentantskabsmøde 2017 Hovedbestyrelsens beretning Sammen flytter vi kræftbehandlingen fremad Kræftens Bekæmpelse står på et stærkt fundament af frivillige og demokratisk valgte.

Læs mere

Kræftens Bekæmpelses mål Frem mod 2020

Kræftens Bekæmpelses mål Frem mod 2020 Kræftens Bekæmpelses mål Frem mod 2020 Kræftens Bekæmpelses mål frem mod 2020 er udgivet af Kræftens Bekæmpelse 2013 Layout: quote grafik Tryk: Litotryk København A/S Vision Liv uden kræft Mission Kræftens

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Marts 2014 Stillings- og personprofil Chef for Fundraising & Medlemmer i Kræftens Bekæmpelse HR Strandboulevarden 49 2100 København Ø Tel +45 3525 7500 Fax +45 3525 7701 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION

Læs mere

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019

Job- og kompetenceprofil for. Chefstilling i Direktionens Stab. Marts 2019 Job- og kompetenceprofil for Chefstilling i Direktionens Stab Marts 2019 1 Herning Kommune søger snarest og senest pr. 1. juni 2019 en ny Chef i Direktionens Stab. Indledning Herning Kommune er med et

Læs mere

Din indsats som frivillig har afgørende betydning. Frivillig i Kræftens Bekæmpelse

Din indsats som frivillig har afgørende betydning. Frivillig i Kræftens Bekæmpelse Din indsats som frivillig har afgørende betydning 1 Din indsats som frivillig har afgørende betydning er udgivet af 2013. Tak til de mange frivillige, der har givet input og kommentarer til indholdet.

Læs mere

KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK 5MIN

KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK 5MIN KRÆFTENS BEKÆMPELSE ET OVERBLIK 5MIN VISION KRÆFT I TAL VI VIL ET LIV UDEN KRÆFT A B VELKOMMEN TIL KRÆFTENS BEKÆMPELSE MISSION C A. En ud af tre får kræft. B. To ud af tre bliver pårørende. C. Fire ud

Læs mere

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted.

Vi søger derfor en stærk og kompetent profil, som sammen med os andre kan løfte et i forvejen velfungerende UU til et endnu bedre sted. Job- og personprofil for Leder af UU-Nordvestjylland Indledning Vores UU-leder har besluttet at gå på pension efter et markant virke som leder af UU-Nordvestjylland. Vi søger derfor hans afløser til tiltrædelse

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF LEDELSE OG ORGANISATION HR OG KOMMUNIKATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER EN STRATEGISK HANDLENDE KONTORCHEF

Læs mere

Nyhedsbrev nr for Kræftens Bekæmpelse i Region Nordjylland

Nyhedsbrev nr for Kræftens Bekæmpelse i Region Nordjylland Af: områdechef Jørgen-Ulrich Raunskov Rådgivningsleder Kaare Johansen har opsagt sin stilling på rådgivningen i Aalborg efter godt 2 års ansættelse. Der er nedsat et ansættelsesudvalg med repræsentanter

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE

CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR UDSATTE OG KRIMINALITETSTRUEDE UNGE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler

Stillings- og personprofil. Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Stillings- og personprofil Sekretariatschef Danske SOSU-skoler Marts 2015 Opdragsgiver Danske SOSU-skoler Adresse Danske SOSU-skoler Ny Vestergade 17, 2. sal 1471 København K Telefon: 42 41 35 01 Email:

Læs mere

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune

Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune Job- og personprofil til stilling som udbudsjurist/-konsulent (1-årigt vikariat) i Favrskov Komune 1 1. Baggrund Sekretariatet for Job og Økonomi søger en udbudsjurist/-konsulent til et 1-årigt vikariat.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014

Stillings- og personprofil. Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Stillings- og personprofil Leder, UU Djursland Norddjurs og Syddjurs kommune Januar 2014 Opdragsgiver UU Djursland Ungdommens Uddannelsesvejledning på Djursland - et samarbejde mellem Norddjurs Kommune

Læs mere

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune

Job- og personprofil. Kommunikationskonsulent. Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune Job- og personprofil Kommunikationskonsulent Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de

Læs mere

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab

Stillings- og personprofil. IT-chef. Hovedstadens Beredskab Stillings- og personprofil IT-chef Hovedstadens Beredskab Februar 2018 Opdragsgiver Hovedstadens Beredskab Adresse Bag Rådhuset 3 1550 København V www.hbr.dk Stilling IT-chef Refererer til Direktøren Ansættelsesforhold

Læs mere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere

Årsskrift Stafet For Livet sæson Sammen var vi stærkere Årsskrift Stafet For Livet sæson 2017 Sammen var vi stærkere Indhold Generelle fakta 3 Fightere 6 Lysceremoni 7 24 timer 8 Frivilliges trivsel 9 Håb 10 Sammen var vi stærkere! I år var overskriften for

Læs mere

Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere. Strategi, Service og Koordination

Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere. Strategi, Service og Koordination Profil og prioriteter - Niveau 2 og 3 ledere Strategi, Service og Koordination Niveau 2, fagchefens profil Kommunikativ og analytisk kompetence: Skaber og formidler overblik over eget fagområde Kan kommunikere

Læs mere

J O B O G K R A V P R O F I L. Centerdirektør til Steno Diabetes Center Nordjylland. Region Nordjylland

J O B O G K R A V P R O F I L. Centerdirektør til Steno Diabetes Center Nordjylland. Region Nordjylland J O B O G K R A V P R O F I L Centerdirektør til Steno Diabetes Center Nordjylland Region Nordjylland 1 Baggrund Kort om baggrunden for Steno Diabetes Center Nordjylland og de øvrige Steno Centre i Danmark

Læs mere

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre

CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE. København juni Job- og personprofil. gør god ledelse bedre København juni 2018 Job- og personprofil CENTERCHEF CENTER FOR SUNDHED OG OMSORG HØRSHOLM KOMMUNE GENITOR APS LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER: 35524258

Læs mere

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN

København februar Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN København februar 2018 Job- og personprofil KØBENHAVNS KOMMUNE TO SEKRETARIATSCHEFER TIL BYENS FYSIK TEKNIK- OG MILJØFORVALTNINGEN 1. Indledning Københavns Kommunes Teknik- og Miljøforvaltning søger to

Læs mere

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017

Stillings- og personprofil. Overtandlæge. Frederikssund Kommune August 2017 Stillings- og personprofil Overtandlæge Frederikssund Kommune August 2017 Opdragsgiver Frederikssund Kommune Adresse Frederikssund Kommune Torvet 2 3600 Frederikssund Telefon: 47 35 10 00 www.frederikssund.dk

Læs mere

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil

Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Leder til HR-afdelingen i Horsens Kommune Stillings- og personprofil Horsens Kommune søger en driftssikker leder til HR-afdelingen. Det gode arbejde i HR skal videreføres, og de allerede udviklede koncepter

Læs mere

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus

Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S. Århus Job- og kravprofil i forbindelse med rekruttering og udvælgelse af afdelingschef til Orbicon I Leif Hansen A/S Århus Dato: November 2010 Konsulent: Direktør Evald Eriksen 1 Indhold 1. Formål med notatet...3

Læs mere

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed

JOBPROFIL. Vicedirektør Den Sociale Virksomhed JOBPROFIL Vicedirektør Den Sociale Virksomhed 1. Indledning Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med rekrutteringen af en vicedirektør. Jobprofilen

Læs mere

OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE

OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL OMRÅDECHEF BØRNEFAMILIEENHEDEN BRØNSHØJ-HUSUM-VANLØSE SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil

KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER. Aarhus december Job- og personprofil Aarhus december 2018 Job- og personprofil KONTORCHEF/ OVERLÆGE TIL KONTORET FOR SUNDHEDSFAGLIGE OG SAGKYNDIGE STYRELSEN FOR PATIENTKLAGER GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Stillings- og personprofil. Enhedschef, Planlægning Sundhedsstyrelsen

Stillings- og personprofil. Enhedschef, Planlægning Sundhedsstyrelsen Stillings- og personprofil Enhedschef, Planlægning Sundhedsstyrelsen September 2016 Opdragsgiver Sundhedsstyrelsen Adresse Islands Brygge 67 2300 Københavns S (arbejdssted) Stilling Refererer til Ansættelsesforhold

Læs mere

DIF SØGER EN KOMMUNIKATIONS- OG ANALYSECHEF, DER KAN BEVÆGE DANMARK

DIF SØGER EN KOMMUNIKATIONS- OG ANALYSECHEF, DER KAN BEVÆGE DANMARK DIF SØGER EN KOMMUNIKATIONS- OG ANALYSECHEF, DER KAN BEVÆGE DANMARK Baggrund Danmarks Idrætsforbund ønsker at ansætte en ny kommunikations- og analysechef. Indledning DIF er Danmarks største idrætsorganisation

Læs mere

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil

Rekruttering af Chef til. Sundhed og Ældre. Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune. Job- og stillingsprofil Rekruttering af Chef til Social, Sundhed og Beskæftigelse Herning Kommune Job- og stillingsprofil - 1 - Baggrund Herning Kommune søger ny chef til. Organisation, vision og værdigrundlag Herning Kommune

Læs mere

CENTERCHEF TIL CENTER FOR SPECIALPÆDAGOGIK OG PSYKIATRI

CENTERCHEF TIL CENTER FOR SPECIALPÆDAGOGIK OG PSYKIATRI KØBENHAVNS KOMMUNE Socialforvaltningen Borgercenter Børn og Unge STILLINGS- OG PERSONPROFIL CENTERCHEF TIL CENTER FOR SPECIALPÆDAGOGIK OG PSYKIATRI SOCIALFORVALTNINGEN, KØBENHAVNS KOMMUNE Om Socialforvaltningen

Læs mere

Special-/chefkonsulent

Special-/chefkonsulent Stillings- og personprofil Special-/chefkonsulent Nyt Hospital Nordsjælland August 2017 Herzog & de Meuron - Vilhelm Lauritzen Arkitekter Opdragsgiver Nyt Hospital Nordsjælland Adresse Nordsjællands Hospital

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger 2 nye områdeledere til Sygeplejen. Den ene områdeleder vil få det overordnede sygeplejefaglige

Læs mere

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig

Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan. derfor forstår jeg dig Jeg ser dig, jeg hører dig, jeg vil dig & jeg ved du kan derfor forstår jeg dig Center for Sundhed og Ældre søger nye områdeledere til Hjemmeplejen. Hjemmeplejen er midt i en kulturforandringsproces, hvilken

Læs mere

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018

Stillings- og Personprofil. Administrationschef Dansehallerne April 2018 Stillings- og Personprofil Administrationschef Dansehallerne April 2018 Kort om Dansehallerne Dansehallerne en national platform og vigtig aktør inden for ny koreografisk scenekunst i Europa. Det er en

Læs mere

Administrationschef Stillingsopslag Maj 2019

Administrationschef Stillingsopslag Maj 2019 Administrationschef Stillingsopslag Maj 2019 1 Om Dansk Atletik Dansk Atletik Forbund er Danmarks nationale organisation for atletik og motion. Forbundets primære virksomhed er at fremme atletik i form

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune

Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Side 1/5 Job- og personprofil for afdelingschef til Byggeri og Ejendomme i Holstebro Kommune Indledning: Vores nuværende afdelingschef gennem mere end 5 år skal fremover står i spidsen for ejendomsområdet

Læs mere

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE REKRUTTERING OG UDVÆLGELSE JOB- OG KRAVPROFIL JOB- OG KRAVPROFIL KONTORCHEF PERSONALE KONTORCHEF LEDELSE & ORGANISATION BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE BØRN OG UNGE SØGER TO STRATEGISK HANDLENDE KON- TORCHEFER

Læs mere

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje

Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje Favrskov Kommune Job- og personprofil Afdelingsleder til Trafik og Veje 1. Baggrund Afdelingslederen for Trafik og Veje i Favrskov Kommune har fået nyt job, og vi søger derfor en ny afdelingsleder. Favrskov

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Faglig chef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Fag med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Region Hovedstaden søger

Region Hovedstaden søger GÅ TIL REGIONH.DK/JOB Mød en medarbejder Region Hovedstaden søger Sådan søger du job hos os Tips til jobansøgning, CV og samtale Student med styr på Excel Center for It, Medico og Telefoni (CIMT) søger

Læs mere

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus

Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved. Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus Job- og personprofil til stillingerne som afdelingsledere ved Kultur- og Sundhedscenter InSide og Hinnerup Bibliotek & Kulturhus 1 1. Baggrund To afdelingsledere har valgt at gå på pension, og derfor søger

Læs mere

Job - og personprofil Stabschef

Job - og personprofil Stabschef Udarbejdet af Personalerådgivning juli 2010 Revideres inden udgangen af 2011 Job - og personprofil Stabschef Århus Kommune Magistratsafdelingen for Sundhed og Omsorg I Magistratsafdelingen for Sundhed

Læs mere

Sammen om kræftsagen. Strategi for det frivillige engagement i Kræftens Bekæmpelse

Sammen om kræftsagen. Strategi for det frivillige engagement i Kræftens Bekæmpelse Sammen om kræftsagen Strategi for det frivillige engagement i Kræftens Bekæmpelse 2017-19 Sammen om kræftsagen Strategi for det frivillige engagement i Kræftens Bekæmpelse 2017-19 Indhold Indledning...

Læs mere

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler

Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Januar 2019 Stillings- og personprofil for leder i Visitation og Hjælpemidler Sundheds- og omsorgsområdet, Norddjurs Kommune Ansættelsessted Stilling Refererer til Ansættelsesforhold Sundheds- og omsorgsområdet,

Læs mere

Beskrivelse af lederstillingen ved Møllehuset. Langeland Kommunes behandlingssted for børn og unge

Beskrivelse af lederstillingen ved Møllehuset. Langeland Kommunes behandlingssted for børn og unge Beskrivelse af lederstillingen ved Møllehuset Langeland Kommunes behandlingssted for børn og unge Beskrivelse af Møllehuset: Møllehuset er et miljøterapeutisk behandlingssted for børn og unge fra Langeland.

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Planlæggere Nordfyns Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Planlæggere Nordfyns Kommune Indholdsfortegnelse INDHOLDSFORTEGNELSE... 2 1. INDLEDNING... 3 2. KORT OM NORDFYNS KOMMUNE... 3 3. STILLINGERNE... 4 4. PROFIL... 5 5. ANSÆTTELSESVILKÅR...

Læs mere

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN

DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 DIABETESFORENINGEN STRATEGIPLAN 2018-21 Diabetesforeningens mission Diabetesforeningens mission tager afsæt i de indsatsområder, der er fastlagt i foreningens vedtægter.

Læs mere

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter

Stillings- og personprofil. Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Stillings- og personprofil Centerchef til Borger- og Arbejdsmarkedscenter Høje-Taastrup Kommune Oktober 2015 Opdragsgiver Høje-Taastrup Kommune Adresse Høje-Taastrup Kommune Bygaden 2 2630 Taastrup 43

Læs mere

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018

Chef for HR, Økonomi & IT Jobprofil 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 2 af 6 Chef for HR, Økonomi & IT 12. november 2018 Chef for HR, Økonomi & IT Side 3 af 6 1 Faxe Kommune Faxe Kommune står foran at skulle ansætte ny chef for centeret HR,

Læs mere

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune

Job- og kravprofil. HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Job- og kravprofil HR- og kommunikationschef Børn og Unge, Aarhus Kommune Børn og Unge søger en forvaltningschef til at stå i spidsen for det strategiske arbejde med mennesker, kultur og samarbejde i hele

Læs mere

STAFET FOR LI Vær med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte og håb til dig, der kæmper mod kræft

STAFET FOR LI Vær med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte og håb til dig, der kæmper mod kræft 10 ÅR SJ UB ILÆ STAFET FOR LI LIVET Vær med til at fejre livet, mindes dem vi har mistet og give støtte og håb til dig, der kæmper mod kræft 10. 11. juni 2017 Tronholmparken, Randers D HOL I LIV ET HÅB

Læs mere

Afdelingsleder til Aktiv Pleje og Omsorg. Job- og personprofil

Afdelingsleder til Aktiv Pleje og Omsorg. Job- og personprofil Afdelingsleder til Aktiv Pleje og Omsorg Job- og personprofil Refererer til: Chef for Sundhed og Rehabilitering Sundheds- og Rehabiliteringsafdelingen er en selvstændig organisatorisk enhed under Social-

Læs mere

CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE

CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE 21. marts 2019 Jobprofil CENTERCHEF NATIONALT VIDENCENTER OM UDSATTE BØRN OG UNGE PROFESSIONSHØJSKOLERNE I DANMARK GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017)

Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillings- og profilbeskrivelse (januar 2017) Stillingsbetegnelse Erhvervschef Organisatorisk placering Danske Fysioterapeuters sekretariat Afdelingen Erhverv med reference til direktøren Arbejdssted Danske

Læs mere

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune Job- og personprofil Afdelingschef Natur & Miljø i Holstebro Kommune 1 1. Indledning Vores nuværende afdelingschef i Natur og Miljø gennem de sidste godt otte år er blevet ansat som forvaltningsdirektør

Læs mere

Personalepolitik for Aarhus Universitetshospital

Personalepolitik for Aarhus Universitetshospital Personalepolitik for Aarhus Universitetshospital Kære ledere og medarbejdere på Aarhus Universitetshospital Du sidder nu med personalepolitikken for Aarhus Universitetshospital. Personalepolitikken er

Læs mere

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Myndighedsleder af voksenrådgivningen. Job- og personprofil Myndighedsleder af voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny myndighedsleder til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 april. I dette materiale, der indledes

Læs mere

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole

Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Job- og personprofil for pædagogisk konsulent Sekretariatet for Børn og Skole Favrskov Kommune Den åbne skole Pædagogisk medarbejder -, Sekretariatet ved Børn og Skole, medio 2017 side 1/5 1. Indledning

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef Byg og Miljø

Job- og personprofil for afdelingschef Byg og Miljø Skive Kommune 2017 Job- og personprofil for afdelingschef Byg og Miljø 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. Stillingen... 2 Dine opgaver på kort sigt... 3 Din Baggrund... 4 Ansættelsesvilkår... 4 Teknisk Forvaltning/Byg

Læs mere

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune

Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune Job- og personprofil Skoleleder Hadsten Skole Favrskov Kommune 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med 48.000 indbyggere, og væksten forventes at fortsætte de kommende år. Favrskov Kommune

Læs mere

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil

Personalejuridisk konsulent. Job- og personprofil Personalejuridisk konsulent Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny personalejuridisk konsulent. Forventet tiltrædelse pr. 1. maj 2017. I dette materiale, der indledes med en præsentation

Læs mere

Stillings- og personprofil

Stillings- og personprofil Januar 2014 Stillings- og personprofil Chef for Forebyggelse & Oplysning i Kræftens Bekæmpelse HR Strandboulevarden 49 2100 København Ø Tel +45 3525 7500 Fax +45 3525 7701 www.cancer.dk UNDER PROTEKTION

Læs mere

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet

Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet Koncern HR, Stab 21.05.13/PG Overordnet stillingsbeskrivelse for ledelsen på Præhospitalet God ledelse er en forudsætning for et effektivt og velfungerende sundhedsvæsen, som er karakteriseret ved høj

Læs mere

Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune.

Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. Faglig leder søges til Børne- og Familierådgivningen i Jammerbugt kommune. I Jammerbugt kommune mener vi, at den faglige og direkte ledelse gør en forskel. Vi søger derfor en engageret og ambitiøs faglig

Læs mere

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR ØKONOMI & ADMINISTRATION ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR ØKONOMI & ADMINISTRATION ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil Aarhus, februar 2019 Job- og personprofil ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR ØKONOMI & ADMINISTRATION ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178

Læs mere

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet

Stillings- og personprofil. Ret- og administrationschef Energitilsynet Stillings- og personprofil Ret- og administrationschef Energitilsynet Marts 2013 Opdragsgiver Sekretariatet for Energitilsynet. Adresse Carl Jacobsens Vej 35 2500 Valby Tlf.: 4171 5400 www.energitilsynet.dk

Læs mere

Brand manager Stillingsopslag Maj 2019

Brand manager Stillingsopslag Maj 2019 Brand manager Stillingsopslag Maj 2019 1 Om Dansk Atletik Dansk Atletik Forbund er Danmarks nationale organisation for atletik og motion. Forbundets primære virksomhed er at fremme atletik i form af elite-,

Læs mere

Jobprofil Afdelingsleder Bocenter for unge og voksne med særlige behov Afdelingsleder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Jobprofil Afdelingsleder Bocenter for unge og voksne med særlige behov Afdelingsleder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov Jobprofil Afdelingsleder Bocenter for unge og voksne med særlige behov Afdelingsleder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov Stillingen som afdelingsleder på Bocenter for unge og voksne med særlige

Læs mere

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil

ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE. Aarhus, februar Job- og personprofil Aarhus, februar 2019 Job- og personprofil ASSISTERENDE PLEJEBOLIGCHEF FOR KVALITET OG LÆRING ÆLDRE- OG HANDICAPFORVALTNINGEN AALBORG KOMMUNE GENITOR KØBENHAVN & AARHUS WWW.GENITOR.DK TLF. 3141 0178 KONTAKT@GENITOR.DK

Læs mere

Job- og personprofil. Skoleleder til Mejrup Skole Holstebro Kommune

Job- og personprofil. Skoleleder til Mejrup Skole Holstebro Kommune Job- og personprofil Skoleleder til Mejrup Skole Holstebro Kommune Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ organisation...

Læs mere

Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø

Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø Job- og personprofil for afdelingschef Natur og Miljø 1. Stillingen... 2 2. Dine opgaver på kort sigt... 2 3. Din Baggrund... 3 4. Ansættelsesvilkår... 3 5. Natur- og Miljøafdelingen... 4 6. Skive Kommune...

Læs mere

Ledelses- og Styringsgrundlag Region Midtjylland.

Ledelses- og Styringsgrundlag Region Midtjylland. Ledelses- og Styringsgrundlag Region Midtjylland www.regionmidtjylland.dk Ledelses- og Styringsgrundlag Opdateret via proces i 2012-2013 hvor blandt andre koncernledelsen og MEDsystemet har været inddraget

Læs mere

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune

JOB- OG PERSONPROFIL. Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune JOB- OG PERSONPROFIL Centerchef Center for Miljø og Teknik Ballerup Kommune 1. Indledning Ballerup Kommune har bedt Genitor ApS om at assistere i forbindelse med ansættelse af en ny centerchef til Center

Læs mere

Stillings og personprofil. Direktør. Danske Fysioterapeuter Februar 2010

Stillings og personprofil. Direktør. Danske Fysioterapeuter Februar 2010 Stillings og personprofil Direktør Danske Fysioterapeuter Februar 2010 Opdragsgiver Danske Fysioterapeuter Adresse Danske Fysioterapeuter Nørre Voldgade 90 1358 København K Tlf.: 3341 4620 www.fysio.dk

Læs mere

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE

TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE TIL OMRÅDERNE SYDVEST OG ØST BØRN OG UNGE AARHUS KOMMUNE TO SUNDHEDSPLEJELEDERE Børn og Unge søger to samarbejdende og visionære sundhedsplejeledere til henholdsvis område Sydvest

Læs mere

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune

Stillings- og personprofil. Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Stillings- og personprofil Afdelingsleder til fælles økonomi- og lønafdeling Haderslev Kommune Maj 2017 Opdragsgiver Haderslev Kommune Adresse Haderslev Kommune Gåskærgade 26-28 6100 Haderslev 74 34 34

Læs mere

Strategi Regionshospitalet Randers

Strategi Regionshospitalet Randers Strategi 2017 2020 Regionshospitalet Randers Input fra medarbejdere og ledere til indholdet i strategi 2017-2020 Vi er ualmindeligt dygtige til det almindelige Vi leverer sundhedsydelser af høj kvalitet.

Læs mere

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune

Jobprofil. Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune Jobprofil Skoleleder på Rungsted Skole Hørsholm Kommune 1. Indledning Hørsholm Kommune ønsker at ansætte en skoleleder på Rungsted Skole. Stillingen er ledig og ønskes besat snarest muligt. Denne jobprofil

Læs mere

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil

Faglig koordinator Voksenrådgivningen. Job- og personprofil Faglig koordinator Voksenrådgivningen Job- og personprofil Introduktion Hvidovre Kommune søger en ny faglig koordinator til voksenrådgivningen. Forventet tiltrædelse pr. 1 august 2018. I dette materiale,

Læs mere

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning

Job- og personprofil. Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Job- og personprofil Sekretariatschef til Holstebro Kommunes Børn og Unge forvaltning Indhold 1. Indledning... 2 2. Holstebro Kommune... 2 2.1 Fælles ledestjerne og fælles værdier... 3 2.2 Overordnet administrativ

Læs mere

Stillings- og personprofil. Områdechef til Miljø og Teknik

Stillings- og personprofil. Områdechef til Miljø og Teknik Stillings- og personprofil Områdechef til Miljø og Teknik Maj 2018 Oplev det rå og autentiske Halsnæs 1.Indledning Helhedstænkning og tværgående løsninger er vigtige for os i Halsnæs Kommune. Derfor er

Læs mere

Sekretær/administrativ medarbejder

Sekretær/administrativ medarbejder Job- og personprofil Sekretær/administrativ medarbejder Borgmestersekretariatet og HR Favrskov Kommune 1 1. Indledning Favrskov Kommune er en vækstkommune med knap 48.000 indbyggere, og væksten forventes

Læs mere

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik

Sammen er vi stærkere. Stafet For Livet et indblik Sammen er vi stærkere Stafet For Livet 2016 - et indblik INDHOLDSFORTEGNELSE Indledning Vi fejrer Stafet For Livet 2016 3 Sammen er vi stærkere 4 Hvad betyder Stafet For Livet for Fighterne? 5 Hvad betyder

Læs mere

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud

Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Stillingsbeskrivelse af leder for Handicap og Botilbud Frederikssund Kommune tilbyder spændende lederstilling inden for Handicap og Botilbud Indledning Frederikssund Kommune søger en ny engageret leder

Læs mere

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune

Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune Stillingsprofil for leder af Dagplejen i Favrskov Kommune 1 Introduktion Favrskov Kommune ligger centralt placeret midt i Østjylland som nabo til både Aarhus, Randers, Viborg og Silkeborg - og tæt på jernbane

Læs mere

Job- og personprofil til stillingen som fritids- og idrætskonsulent. Teknik og Kultur Favrskov Kommune

Job- og personprofil til stillingen som fritids- og idrætskonsulent. Teknik og Kultur Favrskov Kommune Job- og personprofil til stillingen som fritids- og idrætskonsulent Teknik og Kultur Favrskov Kommune 1 1. Favrskov Kommune Favrskov Kommune er en vækstkommune med omkring 48.000 indbyggere og væksten

Læs mere

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER

AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER København december 2018 Job- og personprofil AFDELINGSCHEF FOR KULTUR, FRITID OG FACILITETER KERTEMINDE KOMMUNE GENITOR LANGEBROGADE 6E, 3.TV 1411 KØBENHAVN K TLF. 31410178 KONTAKT@GENITOR.DK CVR-NUMMER:

Læs mere

Jobprofil Stedfortræder/ afdelingsleder Bocenter for unge og voksne med særlige behov

Jobprofil Stedfortræder/ afdelingsleder Bocenter for unge og voksne med særlige behov Jobprofil Stedfortræder/ afdelingsleder Bocenter for unge og voksne med særlige behov Stedfortræder/afdelingsleder på Bocenter for unge og voksne med særlige behov Stillingen som stedfortræder/afdelingsleder

Læs mere

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION

Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Notat vedrørende 2 stillinger som konsulenter i INSERO EDUCATION Vores formål og hovedopgaver Vores team udvikler læringskoncepter inden for innovation og entreprenørskab, praktisk problemløsning og samspil

Læs mere

Lederudviklings- og rekrutteringskonsulent

Lederudviklings- og rekrutteringskonsulent Job- og personprofil Lederudviklings- og rekrutteringskonsulent Borgmestersekretariatet og HR 1 1. Indledning Vores lederudviklings- og rekrutteringskonsulent gennem snart 5 år har fået nyt job. Derfor

Læs mere

Job- og personprofil for viceområdechefer

Job- og personprofil for viceområdechefer Job- og personprofil for viceområdechefer Direktionsledelse Hvert af de 9 områder i Sundhed og Omsorg i Aarhus Kommune ledes af en direktion, som tilsammen besidder kompetencerne indenfor både faglig,

Læs mere

Talen [Ny strategi for det sociale område] Nødvendig viden, målrettet indsats bedre liv - til flere [Evaluering af kommunalreformen]

Talen [Ny strategi for det sociale område] Nødvendig viden, målrettet indsats bedre liv - til flere [Evaluering af kommunalreformen] Talen Mit navn er Bente Nielsen, jeg er valgt for SF og jeg er første næstformand i regionsrådet i Region Midtjylland. Privat bor jeg i Silkeborg. Tak for invitationen til at komme her i dag og fortælle

Læs mere