Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb."

Transkript

1 Præsentation af Lægehuset og uddannelsesforløb. Beskrivelse af praksis: Lægehuset i Stenstrup, Egevænget 4, 5771 Stenstrup. Tlf info@laegehusetistenstrup.dk Historie: Stenstruplægerne er i dag en 3 mands kompagnipraksis. Frem til 2001 blev den drevet som 2 mands kompagnipraksis af E. Otte og C. Voetmann. I 2001 indtrådte Birgitte Fricke og Jakob Bau-Madsen i stedet for E. Otte, hvorved den faste lægestab blev udvidet fra 2 til 3 læger. I 2001 blev C. Voetmann afløst af Cees Stavenuiter og generationsskiftet i lægehuset var en realitet. I 2005 blev lægehuset udbygget, og råder nu over 5 konsultationer, laboratorium, skadestue og tidssvarende personalefaciliteter. Læger /personale: Den faste lægestab med 4 ugentlige arbejdsdage: Birgitte Helmer Fricke (BF) fri fredag. Cornelis Stavenuiter (CS) fri fredag. Jakob Bau-Madsen (JBM) fri onsdag. Fast vikar med 1 ugentlig arbejdsdag, typisk fredag: Carl Joakim Brandt (CJB) BF og CS deltager i lægevagtarbejde via lægevagt Syd.

2 Klinikpersonale: Tine Thalund (TT), sygeplejerske. Kirsten Hemmingsen (KH), lægesekretær om eftermiddagen. Ena Christiansen (EC), lægesekretær dagtid. Dorthe Snitker (DS), sekretær dagtid. Patientgrundlag: Lægehuset har tilknyttet ca gr. 1. sikrede patienter, blandet land- og byklientel og ligeledes blandet aldersmæssigt. Vi er læge for ca. 20 beboere på en amtslig institution, Sydbo, med voksne fysisk- og psykisk udviklingshæmmede. Vi har en del beboere på Stenstrup Plejehjem og få beboere på Ollerup og Kværndrup Plejehjem. Arbejdetes organisering: Lægerene har telefontid mellem kl. 8-9 Konsultationer mellem kl og igen fra 13-15, afbrudt af 1 times frokostpause. Vi har på skift det primære ansvar for de akutte patienter vagten, og disse dage er der holdt ekstra tid fri hos den pågældende på dagsskemaet. Kl rydder vi op efter dagen. Lægen med vagten klarere de akutte, der melder sig i tidsrummet. Torsdag har vi aftenkonsultation til kl En af lægerne har om tirsdagen ekstra tid sat af til at tage elektive besøg på plejehjem og lignende. Undersøgelses- og behandlingsfaciliteter: EKG, Spirometri, div. apparater til us. af blod og urin, fasekontrastmikroskop, priktest. Veludstyret skadestue/operationsrum til alm. skadestuepatienter og kirurgica minor.

3 Samarbejdspartnere: Vores hovedapotek er Vester Skerninge Apotek, der også sender medicin til de fleste håndkøb i området samt Stenstrup og Ollerup plejehjem. Områdets apoteker og håndkøbsudsalg er kodet ind i EDB-systemet. M.h.t. sygehusvalg er vores primære samarbejdspartner Sygehus Fyn Svendborg. I Svendborg har vi endvidere speciallæger i dermatologi, kirurgi, rheumatolog, ører-, næse- og halslæger, som vi har et tæt og godt samarbejde med. Ved telefonisk kontakt har vi næsten altid mulighed for at få en akut eller subakut vurdering af vores patienter. Vi bruger i mindre omfang speciallæger i Odense og specialafd. på OUH Introduktion af uddannelseslæger (UL) ½-1 mdr. inden du starter i lægehuset, inviteres du til et mindre uformelt præsentationsmøde i praksis, hvor du kan blive bekendt med personalet, få en rundvisning i lægehuset, og vi kan få en fornemmelse af hinandens forventninger til samarbejdet. Den første formiddag vil tutorlægen have sat god tid af i programmet til at gøre dig bekendt med telefonsystemet, introduktion af EDB-systemet (XMO) og den almindelige arbejdsgang. Du vil resten af dagen sidde med tutorlægen (TL) og evt. have enkelte helt ukomplicerede patienter for dig selv. Dine patienter vil blive gennemgået sammen med TL ved dagens afslutning, hvilket vil være et fast indslag de første 2 uger. Herefter vil disse konferencer blive mere behovsorienterede. TL vil være din faste sparringspartner, men du vil i praksis bruge os alle 3, afhængig af, hvem der er på arbejde. Anden formiddag følger du med personalet, får introduktion til deres arbejdsområder, og du ser hvilke analyser, vi laver. Om eftermiddagen vil du sidde med hos TL, men også have et par enkelte akutte, så du bliver fortrolig med undersøgelse, behandling og registrering. Du vil sammen med TL gå dit eget

4 konsultationsrum igennem, så du er helt fortrolig med indretning og instrumentariet, måske har du forslag til forbedringer! De faste læger vil i vid udstrækning i starten hive dig ind, når vi har nogle spændende og lærerige patienter. Så får du også en fornemmelse af vores virke og måder at gøre tingene på. Resten af den første uge, vil der blive sat patienter til på din plan i langsomt stigende tempo. Vi vil i telefontiden forsøge at kapre nogle gode patienter til dig. TL har sat ½ time af i din plan hver eftermiddag til gennemgang af dine patienter sammen med dig. Når du har patienter selv, forventer vi, at du ved tvivlsspørgsmål henter en af de faste læger, og vi forventer at skulle bakke dig en del op i starten, det er det mest trygge både for dig, men også for patienten og os. I løbet af de første 2 uger vil vi afholde introduktionssamtale, så vidt det er mulig, med deltagelse af alle 3 faste læger. Vi vil gennemgå dit uddannelsesprograms kompetencemål og vi vil aftale, hvordan og ca hvornår de enkelte kompetencer skal erhverves, herunder specifikke aftaler mht evaluering og attestering af kompetencerne. Konference og supervision/evaluering: Først og fremmest vil der blive lagt vægt på den daglige skemalagte supervision, hvor du vil rådføre dig med husets faste læger, når problemerne opstår, hvilket i forvejen er en helt naturlig del af lægehusets hverdag. Der vil i tutorlægens og dit dagsprogram være sat tid af hver dag, enten omkring middag eller ved dagens slutning, hvor du superviseres. Under supervisionerne kan kompetencerne, som er beskrevet i målbeskrivelsen/logbogen blive godkendt løbende. Derudover har vi hver 2. torsdag 1 times lægekonfer3ence med gennemgang af et udvalgt emne. Oplæg til seancen går på omgang mellem lægerne. Hver 3. måned har vi personalemøde med alle læger og personale til stede. Alle i huset har skrevet ting på en dagsorden, som de ønsker diskuteret på mødet. Det er alle aspekter af driften, vi har oppe at vende, f.eks. forslag til nyindkøb, patientens flow gennem praksis, arbejdstilrettelæggelse m.v.

5 Du vil få mulighed for at deltage i 12-mandsmøder, foredragsaftener og evt. besøge speciallægepraksis, hvis det har din interesse. Anden udadrettet mødeaktivitet med områdets hjemmesygeplejersker, den kommunale socialforvaltning m.v. Etik, patient og samfund: Udover vores tavshedspligt, er der nogle etiske/moralske aspekter, som vi forholder os til i dagligdagen i almen praksis. Det forventes, at du viser patienterne respekt og imødekommenhed., uanset hvor uelegant de præsenterer deres problem, husk på man tit er bange, når man kommer til lægen. Det er vigtigt at lægge fordomme til side i sit møde med samfundets udsatte for at opnå en terapeutisk gunstig alliance. Vi forventer/håber, at du vil give din mening til kende på det faglige område, idet du samtidig tager højde for, at nogle lægefaglige diskussioner er bedre placeret i kaffestuen eller ved patientgennemgang sammen med tutorlæge, fremfor foran patienten. Samfundsøkonomisk er det vigtigt, at du er bevidst om din funktion som gatekeeper i sundhedsvæsenet. Du skal forvalte en stor del af landets medicinudgifter, og vil blive gjort bekendt med en såkaldt basisliste, som er sundhedsmyndighedernes bud på prisbevidste ordinationsadfærd. Vagtuddannelse: KBU læger kan efter ønske deltage i kørevagter. I introduktionsstillingen indgår 3 ledsagevagter med en af de faste læger i huset og tidsforbruget afspadseres. I fase 1 uddannelsen indgår 3 køre/konsultationsvagter, hvor en af lægerne i huset er bagvagt. Som udgangspunkt tilfalder indtjeningen uddannelseslægen, d.v.s. der

6 optjenes ikke afspadsering, men uddannelseslægen kan i henhold til overenskomst i stedet for honorar vælge afspadsering. Se i øvrigt: http// Returdage: Under sygehusopholdene mellem fase 1 og 2 stillingen, er der returdag til praksis en gang om måneden, om muligt 2. Onsdag i måneden. På returdagene skal kompetencer opnået på sygehuset godkendes. Jvf. Kvalifikationskort: -vurdering/kvalifikationskort//?highlight=kvalifikationskort Sygdom: Ved sygdom/barns 1. sygedag skal uddannelseslægen så hurtigt som muligt kontakte praksis på det hemmelige nummer, så vi kan nå at aflyse patienter. Sygdom eller andet fravær skal meddeles til lønkontoret på særlig blanket hver uge. Det er uddannelseslægens ansvar at blanketten bliver indsendt.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.

PRAKSISBESKRIVELSE. Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv. PRAKSISBESKRIVELSE Lægerne Hunderupvej, Hunderupvej 120 st, 5230 Odense M. Tlf.: 66131710/30131705 (hemmeligt) E-mail: kontakt@lhv.dk Hjemmeside: www.lhv.dk Christian mobil: 22555885 Daniel mobil: 20913013

Læs mere

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.

Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc. Godkendt 1.11.2014 Martin Munk. Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Hans Bertelsen, 5970 Ærøskøbing. Tlf.: 66 16 63 35/.. (hemmeligt), E-mail: hhb@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.arredoc.dk Historie: Jeg

Læs mere

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis.

Der er ansat en bioanalytiker, som betjener alle praksis. Det øvrige personale er ansat i de enkelte praksis. Orientering til uddannelseslæge Beskrivelse af praksis: Lægepraksis Morten Toftager er en solopraksis i en samarbejdspraksis i Lægehuset i Kerteminde. Lægehuset på Birkevej 2 i Kerteminde er opført i 1976.

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk

Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Praksisbeskrivelse Lægerne Schmidt og Brødbæk Historie: I 2007 købte Elisabeth Schmidt og Herdis Brødbæk et ydernummer af Ole Vissing. Dengang lå praksis i Grønnegade i centrum af Odense. I 2009 købte

Læs mere

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129

LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 LÆGERNE MIDDELFARTVEJ 129 Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Middelfartvej 129, Middelfartvej 129, 1., 5200 Odense V Tlf.: 66 16 63 35 E-mail: Hjemmeside: Hannenybo@dadlnet.dk, mettehesselbjerg@hotmail.com,

Læs mere

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen).

Vi er i samarbejde med Lægerne Venusvej afd. Øst. (Marianne Bendtsen og Troels Kjær Hansen). PRAKSIS HISTORIE Tidligere Lægepraksis : Gothersgade 57, 7000 Fredericia. Periode: 1917-2003 Nu Lægekompagniet Tina Asp Hansen, Maribel Kjærhus, Lis Thomsen, Mogens Zarling Venusvej 2, 7000 Fredericia.

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægeklinikken Birthe Agerbo Gaist Gråbrødrepassagen 9, 1. th, 5000 Odense C 82134466 birthegaist@gmail.com / Klinik@birthegaist.dk Historie: Anette Møllegård startede lægeklinikken

Læs mere

Præsentation af praksis

Præsentation af praksis Præsentation af praksis Læge Annemette Als, Kongevej 37, 6300 Gråsten, Tlf.nr. 74 65 48 20 Indledning I 1995 blev Annemette Als praktiserende læge i den ene kompagniskabs-praksis i Lægehuset i Gråsten.

Læs mere

FIONIA LÆGERNE. Praksisbeskrivelse. Fionia Lægerne, Fisketorvet 4-6, 8., 5000 Odense C Tlf.:

FIONIA LÆGERNE. Praksisbeskrivelse. Fionia Lægerne, Fisketorvet 4-6, 8., 5000 Odense C Tlf.: 1 FIONIA LÆGERNE Praksisbeskrivelse Adresse: Fionia Lægerne, Fisketorvet 4-6, 8., 5000 Odense C Tlf.: 66126582 E-mail: info@fionialaegerne.dk Hjemmeside: www.fionialægerne.dk Facebook Fionialægerne Historie:

Læs mere

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup

Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Klinikken Lægerne Elsebeth Rasmussen Inger Ahnfeldt-Mollerup Peder Ahnfeldt-Mollerup Præsentation af uddannelsesforløbet og praksis Adressen Gunhilds Plads 4 A, Vejle Tlf. 75836222 eller 75822708 Hjemmeside: www.lægehusetvejle.dk Lægehuset ligger midt i Vejle by, tæt på apoteker og gågade,

Læs mere

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Praksisbeskrivelse Kære kollega Med denne præsentation af uddannelsesforløbet hos Lægerne Slotsgade ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Lægerne Slotsgade Slotsgade 21, 1.th

Læs mere

Lægerne Toldbodvej I/S

Lægerne Toldbodvej I/S Lægerne Toldbodvej I/S Velkommen Velkommen som læge hos Lægerne Toldbodvej. Praksis er en 3-mands kompagniskabspraksis i hjertet af den maritime købsstad Svendborg. Kompagniskabet består af Gorm Palludan

Læs mere

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM

PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM PRAKSISBESKRIVELSE, LÆGERNE SANDVEJ OG LYNGHOLM Lægerne Sandvej og Lyngholm, Otte Ruds Gade 98, 1 tv, 8200 Århus N. Tlf 86168544 PRÆSENTATION AF PRAKSIS, LÆGER OG PERSONALE Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej

Praksisbeskrivelse Lægerne J. B. Winsløws Vej Historie Januar 2005 blev APU Odense (almen praksis med tilknytning til Syddansk Universitet) etableret, efter opkøb af 4 lokale solo praksis. Praksis var da ejet af APU fonden, som var etableret af Amtsrådsforeningen

Læs mere

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C

Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Lægerne Busgadehuset Frederiksgade 25,2 8000 Aarhus C Beskrivelse af praksis Vi er en kompagniskabspraksis bestående af 4 læger: Læge Dorthe Houe, læge Line Staehelin, læge Lars Ebbe Petersen og læge Christina

Læs mere

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen

Beskrivelse af praksis. Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Beskrivelse af praksis Sct. Nicolaiklinikken ved Læge Leif Max Nielsen Historie Praksis blev overtaget i 1999 på Torvet 5, i Svendborg. Jeg overtog praksis efter læge Poul Haugsted. I 1995 flyttede praksis

Læs mere

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb.

Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Præsentation af Them Lægepraksis, læger og personale samt uddannelsesforløb. Praksisbeskrivelse Beliggenhed: Them Lægepraksis, Mølleløkken 7, 8653 Them Hjemmeside: www.themlaegepraksis.dk E-mail: them@themlaegepraksis.dk

Læs mere

Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne:

Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup. Præsentation af lægerne: Præsentation af praksis: Praksis indehaves af lægerne: Præsentation af praksis- Lægerne i Svenstrup Præsentation af lægerne: Praksis indehaves af lægerne: Mette Fredberg Greth, Født 1975, Speciallæge i almen medicin i 2011 Morten Huse Koldsø, Født 1974, speciallæge

Læs mere

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf

Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf Beskrivelse af praksis: Lægerne i Havnegade, Havnegade 3,1, 5500 Middelfart. Tlf. 64410942. Mail: laegerneihavnegade@live.dk Lene Glent-Madsen, mobil 20874747 Anja Sørensen, mobil 51144467 Jeff Sørensen,

Læs mere

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa.

Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Praksisbeskrivelse Læge Ida Gjessing, Ramsherred 8, Aabenraa Lægeklinikken på Ramsherred 8 er etableret af læge Ida Gjessing i 2008 og er en solopraksis med adresse og adgang fra gågaden i Aabenraa. Klinikken

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Kontaktoplysninger Lægerne Banepladsen Banepladsen 15, 5450 Otterup Tlf.: 64 82 10 27 / 22 74 00 27 (Mobil) Mail: mail@laegernebanepladsen.dk Hjemmeside: www.laegernebanepladsen.dk

Læs mere

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015.

Praksis drives som kompagniskabspraksis fra lejede lokaler. Vi råder over 273 m2. Vi har ca 3200 patienter pr. 1.3.2015. Praksisnavn: Familielægerne Store Torv V/Lone Bækby & Rune Christiansen Store Torv 5 1.sal, t.h. 8000 Århus C Telefon:86201199, Fax:86201170.Mobil Lone: 61268620, mobil Rune: 31653277. Vores akutnummer:

Læs mere

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus:

Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Praksisbeskrivelse for uddannelseslæger i Brørup lægehus: Indhold: Værdigrundlag og visioner: Side 1 Historie: 1 Patientgrundlag: 2 Læger og personale: 2 Arbejdsdagen i Brørup lægehus: 3 Supervision af

Læs mere

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik.

Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Praksisbeskrivelse Lægerne Sønderåparken Borgvold 14 D 7100 Vejle Ydernr: 052183 Vi glæder os meget til at se dig og at arbejde sammen med dig i vores klinik. Historie Klinikkens historie fører tilbage

Læs mere

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk

Lægehuset i Nr. Åby PRAKSISBESKRIVELSE. Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048. elægehuset.dk Lægehuset i Nr. Åby Æblehaven 1 5580 Nr. Åby Tlf. 64421048 elægehuset.dk PRAKSISBESKRIVELSE Introduktion Lægehuset i Nr. Åby ligger i Nr. Åby på Vestfyn, centralt beliggende i Middelfart kommune. Nr. Åby

Læs mere

Anette Langdahl. Anette er vores hovedansvarlige KOL sygeplejerske. Derudover tager hun sig også af børn med astma.

Anette Langdahl. Anette er vores hovedansvarlige KOL sygeplejerske. Derudover tager hun sig også af børn med astma. Hej og velkommen til vores praksis Nu er tiden kommet hvor du snart skal starte hos os og det glæder vi os til. Vi vil med dette brev fortælle dig lidt om vores praksis Lægegruppen består af Kim Kristiansen,

Læs mere

Beskrivelse af Lægehuset i Strib

Beskrivelse af Lægehuset i Strib Adresse: Idrætsvej 21, Strib 5500 Middelfart Tlf.: 64 40 10 66 Fax: 64 401 056 Hjemmeside: www.64401066.dk Beskrivelse af Lægehuset i Strib Læger i kompagniskabet: Vibeke Munch-Jensen født 1960 Kandidat

Læs mere

Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015

Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015 Personlig pleje Kvalitetsstandard 2015 Hvad er personlig pleje? Personlig pleje er hjælp til personlig hygiejne, påklædning og måltider. Personlig pleje er for eksempel at blive vasket eller komme i bad

Læs mere

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse

Lægerne Thuesvej. Praksisbeskrivelse Lægerne Thuesvej Praksisbeskrivelse Adresse: Lægerne Thuesvej 10, 6740 Bramming. Tlf: 75 17 41 00 E-mail: sek-thuesvej@mail.dk Hjemmeside: www.gangweb.dk/thuesvej Præsentation Praksis er grundlagt af Læge

Læs mere

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret).

Værdigrundlag Alle patienter behandles ligeværdigt. Behandlingen tager udgangspunkt i patientens ønsker og behov (patientcentreret). BHansen@health.sdu.dk 20090317 Kære: Lægerne Hansen og Stokholm Fisketorvet 4-6, 4 sal 5000 Odense C Historie Lægerne Bjarne Lühr Hansen og Kurt Stokholm startede samarbejdspraksis i 1992 og indgik kompagniskabspraksis

Læs mere

Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde. Præsentation for uddannelseslæger Lægehuset i Østerbrogade i Faaborg Kære Uddannelseslæge. Med denne præsentation af Østerbrogade Lægehus ønsker vi dig velkommen og håber, at vi får et godt samarbejde.

Læs mere

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet

REDEGØRELSE. Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Hospitalsenheden Vest Ledelsessekretaritatet Gl. Landevej 61 DK-7400 Herning Tel. +45 9927 2727 REDEGØRELSE Tysk kvindes død på parkeringspladsen ved Regionshospitalet Ringkøbing Dato 22-04-2008 PØJ/åz

Læs mere

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje

Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje Håndbog for medarbejdere i den kommunale hjemmepleje. Håndbogen er udarbejdet af Center for Organisation, Sundhedsog Omsorgsforvaltningen, Sjællandsgade 40, 2200 København N Juni 2011 2 Kære medarbejder

Læs mere

BESKRIVELSE AF PRAKSIS

BESKRIVELSE AF PRAKSIS BESKRIVELSE AF PRAKSIS Lokalisation Lægerne Eithz og Væsel JC Stillingsvej 37 7800 Skive Tlf: 97521088, 26751088 Ydernr:070734 E-mail: klinik@etihz-vaesel.dk Internet adresse: www.eithz-vaesel.dk By praksis

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Afdelingsnavn. Besøgsdato 31-10-2014. Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer.

Inspektorrapport. Temaer. Afdelingsnavn. Besøgsdato 31-10-2014. Særdeles god. Utilstrækkelig Behov for. Tilstrækkelig. forbedringer. Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002330 Afdelingsnavn FAM Hospitalsnavn Sydvestsjysk sygehus Besøgsdato 31-10-2014 Temaer Introduktion

Læs mere

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore

Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Præsentation af praksis Lægerne Holsedore Praksisbeskrivelse februar 2015 Lægerne Holsedore Skt. Anne Plads 4,underetagen 5000 Odense C Yder nr. 039489 Telefon 66142313 Historie: Lægerne Holsedore er en

Læs mere

Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen

Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen Praksisbeskrivelse for Lægerne Banepladsen April 2018 Lægehuset Lægehuset er bygget i år 2000 og har tilmeldt ca. 5.200 gruppe 1 patienter og næsten ingen gruppe 2 patienter. Vi er en 3-mands kompagniskabspraksis

Læs mere

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende.

Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Højvangshaven er præget af glæde, læring og udvikling. Vi ser muligheder og er nytænkende. Vores værdier er: Glæde, nærvær, respekt, faglighed og mod. NORMERET BØRNETAL: Højvangshavens Integrerede Institution

Læs mere

UDDANNELSESPROGRAM. Læger i hoveduddannelsesstilling i almen medicin (almen blok) Pædiatrisk afdeling. Roskilde Sygehus

UDDANNELSESPROGRAM. Læger i hoveduddannelsesstilling i almen medicin (almen blok) Pædiatrisk afdeling. Roskilde Sygehus UDDANNELSESPROGRAM Læger i hoveduddannelsesstilling i almen medicin (almen blok) Pædiatrisk afdeling Roskilde Sygehus Kære kollega. Velkommen til Børneafdelingen. Vi håber, at du vil blive glad for at

Læs mere

SUNDHEDSDÆKNING. på Region Sjællands mindre øer. Praksisplanudvalget for almen praksis. Side 1

SUNDHEDSDÆKNING. på Region Sjællands mindre øer. Praksisplanudvalget for almen praksis. Side 1 SUNDHEDSDÆKNING på Region Sjællands mindre øer Praksisplanudvalget for almen praksis Side 1 1. Indledning og baggrund Praksisplanudvalget har i planperioden 2014-2018 besluttet at have særlig fokus på

Læs mere

Plejebolig Kvalitetsstandard 2013

Plejebolig Kvalitetsstandard 2013 Plejebolig Kvalitetsstandard 2013 Du kan blive visiteret til en plejebolig, hvis du på grund af væsentlig nedsat funktionsevne har brug for hjælp og støtte hele døgnet. Hvad er formålet? Hvad tilbydes

Læs mere

DAGENS MEDICINs KBU-GUIDE 2015

DAGENS MEDICINs KBU-GUIDE 2015 DAGENS MEDICINs KBU-GUIDE 2015 SYGEHUS LILLEBÆLT Vejle Sygehus, side 2 Kolding Sygehus, side 5 Fredericia Sygehus, side 7 KBU guide Vejle Sygehus 1. Hvilke uddannelsesforløb har jeres hospital/praksis?

Læs mere

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf.

Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej Odense N Ydernr Tlf. Præsentation af praksis Navn Lægerne Næsbyhovedvej Lægerne Dorthe Licht, Kai Juul Petersen og Kirsten Zwisler Næsbyhovedvej 5 5270 Odense N Ydernr. 040118 Tlf. 6618 0323 Praksis er en kompagniskabspraksis

Læs mere

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse

Trustrup lægehus, Århusvej 190, 8570 Trustrup. Tlf. 8633 4211. Fax 8633 4775. Praksisbeskrivelse Praksisbeskrivelse Vi hedder Trustrup lægehus og ligger i en landsby med et ganske stort opland ca. 10 km fra Grenaa og 50 km fra Århus. Vore patienter er en blanding af land- og byboere, mange ældre mennesker

Læs mere

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus.

Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af Ans Lægehus, samt lidt om uddannelsesforløbet for uddannelseslæger i Ans lægehus. Præsentation af ansættelsessted og uddannelsesforløb. Ydernr. 069701 Lægehuset Teglgade 23 8643 Ans tlf.

Læs mere

Furesø Kommune Sundheds- og Ældreafdelingen Kvalitetsstandard for Sygepleje. Kvalitetsstandard for sygepleje i Furesø Kommune

Furesø Kommune Sundheds- og Ældreafdelingen Kvalitetsstandard for Sygepleje. Kvalitetsstandard for sygepleje i Furesø Kommune Kvalitetsstandard for sygepleje i Furesø Kommune 1 20-01-2014 Indhold Hvad er hjemmesygepleje?... 3 Hvad er formålet?... 3 Servicemål for Hjemmesygeplejen i Furesø Kommune?... 3 Hvordan henvises borgere

Læs mere

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro

Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro Lægerne Klinikgården Vestergade 22, 8850 Bjerringbro 8668 2200 Lokalisation Praksis ligger på Vestergade 22, hvortil vi flyttede i november 2003. Byens anden praksis, som vi deler vagten fredag eftermiddag

Læs mere

Samlet status. Månedsopdeling. Distribueret. Nogen svar 100% Gennemført. Frafaldet 0% 25% 50% 75% 100%

Samlet status. Månedsopdeling. Distribueret. Nogen svar 100% Gennemført. Frafaldet 0% 25% 50% 75% 100% Samlet status Ny % Distribueret % Nogen svar % Gennemført % Frafaldet % Månedsopdeling % 5% 5% 5% % Maj % Juni % Juli % August % September % Oktober % November % December % nuar % Februar % Marts % April

Læs mere

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune. Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00

Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune. Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00 TILSYNSRAPPORT Anmeldt tilsyn på Botilbuddet Skovsbovej, Svendborg Kommune Mandag den 22. februar 2010 fra kl. 09.00 Indledning Vi har på vegne af Svendborg Kommune aflagt tilsynsbesøg på Botilbuddet Skovsbovej.

Læs mere

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3.

Kongerslev DUS TROLDEHUSET. Velkommen! Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. Velkommen! Troldehuset modtager gennemsnitlig 90 børn fordelt på Mini-DUS & DUS. Mini-DUS er for førskolebørn. DUS er for børnehaveklasse-, 1. klasse-, 2. klasse- og 3. klassebørn 1. Marts starter de nye

Læs mere

Beskrivelse af praksis

Beskrivelse af praksis Beskrivelse af praksis Lægerne I Kongensgade, Kongensgade 27, 4.sal, 5000 Odense C Tlf: 66116466 E-mail: laegerneikongensgade@hotmail.com, oerum@dadlnet.dk, ove.jacobsen@dadlnet.dk. Hjemmeside: www.cure4you.dk/976

Læs mere

Velkommen til børne- og ungdomspsykiatrien

Velkommen til børne- og ungdomspsykiatrien Klinik Børn og Unge Velkommen til børne- og ungdomspsykiatrien Dag- og Sengeafsnit BU1 Denne pjece er til dig, der skal indlægges i Klinik Børn og Unge, enten i vores dag- eller sengeafsnit og dine forældre.

Læs mere

Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen.

Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen. Information til læger under uddannelse i Lægehuset, Jacob Gades Allé, Vejen. Velkommen! Du har i forbindelse med din uddannelse fået plads i vores lægehus. Hermed lidt information om lægehuset, personale,

Læs mere

Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen.

Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Vejledning Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige forhold på en afdeling

Læs mere

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager Rapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Specificering af Rating scale Sønderborg

Læs mere

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen

Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Praksis beskrivelse af Lægehuset Solvang v/henrik Vagn Madsen Støvring Støvring er en mellemstor by med ca. 7000 indbyggere og er hovedbyen i Rebild kommune. Støvring ligger ca. 20 km syd for Aalborg,

Læs mere

Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016

Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016 Præsentation af lægehuset Lægerne Nyenstad Januar 2016 Lægehuset Lægerne Nyenstad Værdigrundlag Vi tilstræber, at både læger, personale og patienter trives i praksis. Vi bestræber os på, at der er en positiv

Læs mere

Inspektorrapport. Temaer. Psykiatrisk afdeling Kolding-Vejle Psykiatrien i Region Syddanmark Besøgsdato 17-09-2015. Særdeles god

Inspektorrapport. Temaer. Psykiatrisk afdeling Kolding-Vejle Psykiatrien i Region Syddanmark Besøgsdato 17-09-2015. Særdeles god Score Utilstrækkelig Behov for forbedringer Tilstrækkelig Særdeles god Inspektorrapport SST-id INSPBES-00002130 Afdelingsnavn Psykiatrisk afdeling Kolding-Vejle Hospitalsnavn Psykiatrien i Region Syddanmark

Læs mere

Uddannelsesplan. For studerende. Ved. Hindholm Socialpædagogiske Seminarium.

Uddannelsesplan. For studerende. Ved. Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. Børnehaven Møllen Maglemølle 10-12, 4700 Næstved Uddannelsesplan For studerende Ved Hindholm Socialpædagogiske Seminarium. Indledning Den studerende er en del af personalegruppen og skal have indblik/deltage

Læs mere

Vejledning - Inspektorrapport

Vejledning - Inspektorrapport Vejledning - Inspektorrapport Dette er en skabelon til en inspektorrapport. Rapporten indgår som et integreret element i Inspektorordningen. Formålet med rapporten er at indsamle og beskrive centrale elementer

Læs mere

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro

LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, Holstebro LÆGERNE VESTERGADE 8 Vestergade 8, 1 7500 Holstebro Klinikken har ligget i Vestergade siden 2005. Praksis er en to-mands kompagniskabspraksis med 3 læger og status som delepraksis, hvilket betyder at patient-tallet

Læs mere

Frodesgade 25, Esbjerg

Frodesgade 25, Esbjerg Frodesgade 27, Esbjerg Finsensgade 11, Esbjerg Frodesgade 25, Esbjerg Tangevej 10, Ribe Tangevej 6, Ribe Fritidsliv & motion Personlig udvikling og samtaler Akut Døgnstøtte Læringsforløb & kursus Café

Læs mere

Uddannelsesprogram for introduktionsuddannelsen på anæstesiologisk afdeling Slagelse- sygehus

Uddannelsesprogram for introduktionsuddannelsen på anæstesiologisk afdeling Slagelse- sygehus Uddannelsesprogram for introduktionsuddannelsen på anæstesiologisk afdeling Slagelse- sygehus Indholdsfortegnelse: Indledning Præsentation af uddannelsesforløbet Beskrivelse af afdelingen Præsentation

Læs mere

Slutrapport fra. projekt Læs dansk på bibliotekerne

Slutrapport fra. projekt Læs dansk på bibliotekerne Slutrapport fra projekt Læs dansk på bibliotekerne Indhold Projektresumé... 3 Projektets formål... 3 Mål og succeskriterier... 3 Målgruppen... 5 Læringsforløbene... 5 Netværk... 6 Organisering... 7 Aktiviteter

Læs mere

Håndbog for SSA-elever ansat ved Region Syddanmark

Håndbog for SSA-elever ansat ved Region Syddanmark Håndbog for SSA-elever ansat ved Region Syddanmark Vælg billede Vælg farve HR-afdelingen, Lønfunktionen & Uddannelse og Kompetenceudvikling Indholdsfortegnelse Velkommen til Region Syddanmark Dine arbejdsvilkår...

Læs mere

www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger

www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger www.regionsjaelland.dk/sundhed/efteruddannelse/yngre-laeger Klinisk basisuddannelse praktiske oplysninger INDHOLD Generel introduktion til den lægelige videreuddannelse Nøglebegreber Kurser - Obligatoriske

Læs mere

Den pårørende som partner

Den pårørende som partner Materialet skal støtte en mere aktiv inddragelse af de pårørende Vi har tænkt materialet som en støtte for de ledelser, der i højere grad ønsker at inddrage de pårørende i udredning og behandling. Vi har

Læs mere

halspodninger, vaccinationer, urinundersøgelser, sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, øreskylning, telefonpasning og receptskrivning.

halspodninger, vaccinationer, urinundersøgelser, sårbehandling, lungefunktionsundersøgelser, øreskylning, telefonpasning og receptskrivning. Uddannelsesprogram. Rosengårdslægerne. Stærmosegårdsvej 44. 5230 Odense M, Tlf.:65930006 Historie: Rosengårdslægerne har til huse i Odenses sydøstlige del på Stærmosegårdsvej 44. Her flyttede vi ind efter

Læs mere

Velkommen hos Lægerne i Nibe

Velkommen hos Lægerne i Nibe Velkommen hos Lægerne i Nibe Opdateret aug.2018 Indledning Aktuelle beskriver arbejdsstedet, arbejdsforhold og arbejdsgange. Præsentation af huset Lægerne i Nibe er en 7-mands kompagniskabspraksis, som

Læs mere

Vejledning - Selvevalueringsskema

Vejledning - Selvevalueringsskema Vejledning - Selvevalueringsskema Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige

Læs mere

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen

BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen BørneHuset Troldehøj Forældrefolderen 2 Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse... 2 Velkommen i Troldehøj... 4 Hverdagen i Troldehøj... 5 Kort om Troldehøj... 6 Åbningstid... 7 Indkøring af nye børn...

Læs mere

Lægerne i Skårup. Historie

Lægerne i Skårup. Historie Lægerne i Skårup Østergade 59, 5881 Skårup Tlf: 6223 1019 Hjemmeside: www.laegerneiskaarup.dk Lægerne i Skårup Vi er en 3 mands kompagniskabspraksis, der drives som delepraksis med 3 læger på 2 kapaciteter.

Læs mere

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager

Introduktionen har begrænset værdi for YL. Har begrænset værdi for YL. Ikke alle har personlige uddannelses-planer. Enkelte yngre læger deltager Rapport Inspektorernes vurdering af temaer Den skematiske rapport skal uddybes under konklusionen. Afkryds et felt i hver række Sygehus Afdeling Dato for besøg Specificering af Rating scale Holstebro neurologisk

Læs mere

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg.

Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00. Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60. vestermarkskolen@svendborg. Fåborgvej 60 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 00 Skolebakken 6, Ollerup 5762 Vester Skerninge Tlf.: 62 23 61 60 vestermarkskolen@svendborg.dk www.vester-markskolen.dk Vestermarkskolen Vestermarkskolen

Læs mere

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H.

Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Introduktion til Medicinsk/Pædiatrisk afdeling, D.I.H. Indledning Dronning Ingrids Hospital tjener som lokalsygehus for distriktet Nuuk og som landsdækkende sygehus for de øvrige distrikter. Optageområdet

Læs mere

Katalog med indsatser til Ældrepulje 2015

Katalog med indsatser til Ældrepulje 2015 Katalog med er til Ældrepulje 2015 Det er muligt at søge ift. følgende emner: 1. Styrket rehabiliterings- og genoptrænings 2. Bedre praktisk hjælp og personlig pleje 3. Bedre forhold for de svageste ældre

Læs mere

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk

Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780. Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Askelunden 3-9. 6705 Esbjerg Ø. Telefon nr. 7616 3780 Hjemmeside: Børnehusetkvaglund.esbjergkommune.dk Indholdsfortegnelse. 1. Velkommen til Børnehuset Kvaglund. 2. Hvem er vi? 3. Åbningstid. 4. Tabulex.

Læs mere

Praksis har ansat 6 veluddannede praksissekretærer, der også varetager laboratoriemæssige opgaver m.v.:

Praksis har ansat 6 veluddannede praksissekretærer, der også varetager laboratoriemæssige opgaver m.v.: Praksisbeskrivelse, Skødstrup Lægepraksis, Stationsvangen 70, 8541 Skødstrup. Præsentation af praksis, læger og personale Skødstrup Lægepraksis, Ydernr.: 061654 Stationsvangen 70, Tlf.: 8699 1655 8541

Læs mere

Patientinformation. Velkommen til M42. Medicinsk Center

Patientinformation. Velkommen til M42. Medicinsk Center Patientinformation Velkommen til M42 Medicinsk Center Kvalitet Døgnet Rundt Medicinsk Center Velkomst og målsætning I denne folder kan du få relevante oplysninger om Medicinsk Center og læse om, hvad du

Læs mere

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren

Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren Velkommen til Molevitten Fritidshjemmet Trekløveren 1 Hej Alle børn og voksne på fritidshjemmet, vil hermed ønske dig velkommen til fritidshjemmet. På fritteren er vi 30 skolebørn og 20 førskolebørn. De

Læs mere

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet

Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E. Et springbræt til arbejdsmarkedet September 2012 Ansat med løntilskud på en offentlig arbejdsplads F O A S A R B E J D S L Ø S H E D S K A S S E Et springbræt til arbejdsmarkedet Du skal snart starte i et løntilskudsjob på en arbejdsplads.

Læs mere

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT

TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT TOVHOLDER GUIDE BEDRE TIL ORD, TAL OG IT INTRODUKTION TIL GUIDEN Din kommune er blevet udvalgt til at være med i projektet Bedre til ord, tal og IT. Du får denne guide, fordi du har en bærende rolle i

Læs mere

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord

Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Den kliniske basisuddannelse i Videreuddannelsesregion Nord Lægefaglig indstilling Hospital/sygehus: Sammensætning af kliniske basisforløb: 1. ansættelsessted 2. ansættelsessted 1. Medicinsk Afdeling,

Læs mere

VIRKSOMHEDSPLAN FOR FREDERIKSBERG DAGPLEJE

VIRKSOMHEDSPLAN FOR FREDERIKSBERG DAGPLEJE VIRKSOMHEDSPLAN FOR FREDERIKSBERG DAGPLEJE 2014-2015 INDHOLDSFORTEGNELSE INDHOLDSFORTEGNELSE 2 FREDERIKSBERG DAGPLEJE 3 DAGPLEJENS KERNEYDELSER 3 DAGPLEJENS ÅBNINGSTIDER 4 LUKKEDAG 5 GRUNDLAGET FOR FREDERIKSBERG

Læs mere

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus. Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf:

Uddannelsesprogram. Brenderup Lægehus.  Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: Uddannelsesprogram Brenderup Lægehus www.brenderuplægehus.dk 2017 Rugårdsvej 195, 5464 Brenderup. Tlf: 64441007 Indholdsfortegnelse: 1. Om Brenderup Lægehus 2. Introduktion 3. KBU 4. Introduktionsstilling

Læs mere

Psykiatri. INFORMATION til pårørende

Psykiatri. INFORMATION til pårørende Psykiatri INFORMATION til pårørende VELKOMMEN Som pårørende til et menneske med psykisk sygdom er du en vigtig person både for patienten og for os som behandlere. For patienten er du en betydningsfuld

Læs mere

Case: Sygedagpenge. Oplysningsskema

Case: Sygedagpenge. Oplysningsskema Case: Sygedagpenge Case: Sygedagpenge Borger Anders kommer til skade i en fodboldkamp og det viser sig, at han udover trykkede ribben har brækket benet. Han er ansat som chauffør. Han er sygemeldt i mere

Læs mere

Velkommen i Børnehuset

Velkommen i Børnehuset Velkommen i Børnehuset Tanderupvej 49 5591 Gelsted Tlf. 8888 5475 Personale Alice Fabricius - Leder Pia B. Hansen - Konstitueret souschef Dorthe Andersson - Pædagog Annette Jakobsen - Medhjælper Ann Madsen

Læs mere

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale

Praksisbeskrivelse. Læge Kristian Egersgård Kirkestræde Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Praksisbeskrivelse Læge Kristian Egersgård Kirkestræde 2 7000 Fredericia Præsentation af praksis, læger og personale Velkommen til Speciallæge i almen medicin, Kristian Egersgård, ydernr.: 055387, Tlf.:

Læs mere

Kvalitetsstandard for sygepleje

Kvalitetsstandard for sygepleje SYGEPLEJE 2014 Kvalitetsstandard for sygepleje Hvad er ydelsens grundlag Visitationskriterier Sundhedsloven 138. Bevilling af hjemmesygeplejerske i henhold til: Lovgrundlagsanvisningerne Jammerbugt Kommunes

Læs mere

Vi lægger særlig vægt på, at kemien mellem jer og dagplejeren er god, og at I har tillid til dagplejeren.

Vi lægger særlig vægt på, at kemien mellem jer og dagplejeren er god, og at I har tillid til dagplejeren. Dagplejen Nærmest hjemme En god begyndelse for barn og forældre Om kort tid skal jeres barn starte i dagpleje. Vi ved, at det sætter mange tanker i gang, når man skal aflevere sit barn til pasning første

Læs mere

Personalet i Børnehuset:

Personalet i Børnehuset: Svalestuen 1 Pilehytten Hovedgaden 74 4520 Svinninge. Kontor: Tlf. 72368280 Mobiltelefon Tlf. 72365317 Lærkestuen: Tlf. 72368284 Svalestuen: Tlf. 72368285 Personalet i Børnehuset: Daglig pædagogisk leder:

Læs mere

Vejledning - Selvevalueringsskema

Vejledning - Selvevalueringsskema Vejledning - Selvevalueringsskema Dette er en skabelon til et selvevalueringsskema. Skemaet indgår som en integreret element i Inspektorordningen. Formålet med skemaet er indsamle og beskrive væsentlige

Læs mere

Model for arbejdet mod en sundhedsfremmende arbejdsplads

Model for arbejdet mod en sundhedsfremmende arbejdsplads Model for arbejdet mod en sundhedsfremmende arbejdsplads FOA Fag Og Arbejde Projektansvarlig politiker: Gina Liisborg køkken & rengøringssektoren Projektleder: Lea Groth-Andersen November 2005 1 2 Indholdsfortegnelse

Læs mere

Børnehaven Farveladen

Børnehaven Farveladen P ERSONALEHÅNDBOG 2014 Side 2 Indledning FORORD Denne håndbog er et supplement til medarbejderhåndbogen for Esbjerg Kommune, som du kan finde under EK-net. Vi ønsker med denne håndbog at fortælle hvilke

Læs mere

Velkommen til. Onkologisk ambulatorium 0862/0661. Onkologisk ambulatorium 0862/0661 Hillerød Hospital. Her er der plads til at notere din læges navn

Velkommen til. Onkologisk ambulatorium 0862/0661. Onkologisk ambulatorium 0862/0661 Hillerød Hospital. Her er der plads til at notere din læges navn Her er der plads til at notere din læges navn Onkologisk ambulatorium 0862/0661 Hillerød Hospital Lægen. Med venlig hilsen Personalet Onkologisk og Palliativ Afdeling 0862/0661 Velkommen til Onkologisk

Læs mere

Beskrivelse af introstillinger nyuddannede sygeplejersker Sygehus Sønderjylland, Haderslev

Beskrivelse af introstillinger nyuddannede sygeplejersker Sygehus Sønderjylland, Haderslev Beskrivelse af introstillinger nyuddannede sygeplejersker Sygehus Sønderjylland, Haderslev Plads til faglig og personlig udvikling Et positivt og lærende arbejdsmiljø Udarbejdet oktober 2007/rev. december

Læs mere

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden

Danske Fysioterapeuter Region Hovedstaden Referat: Regionsbestyrelsesmøde d. 9/12-08 kl. 9:30 16:45 Sted: Danske Fysioterapeuter, Nørre Voldgade 90, 1358 Kbh. K mødelokale A19 referent: tha@fysio.dk 1. Indledning og godkendelse af dagsorden Der

Læs mere

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon.

Fårup Lægehus. Fra 1974 blev Fårup Lægepraksis omdannet til en kompagniskabspraksis, idet daværende læge optog en kompagnon. Fårup Lægehus Historisk: I forbindelse med den kraftige udbygning af sundhedsvæsenet for mere end 100 år siden nedsatte den første praktiserende læge sig i Fårup By i 1894. Der har siden, uden kontinuitetsbrud,

Læs mere

Velkommen i Børnehuset Molevitten

Velkommen i Børnehuset Molevitten Velkommen i Børnehuset Molevitten FRITIDSHJEMMET PALETTEN KRIDTHUSET VELKOMMEN i Børnehuset Molevitten. Bestyrelsen og medarbejderne ser samarbejdet mellem forældre og pædagoger som en af de mest betydningsfulde

Læs mere