Stifter af SoulWorks Bettina Clement

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Stifter af SoulWorks Bettina Clement"

Transkript

1 RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME

2 Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader udfordrer hun igen landets ledere til at tage et skridt videre. Gennem årene har Bettina stået bag certificerede lederuddannelser, som over ledere har gennemgået, foruden adskillige interne virksomhedsforløb til mange hundrede ledere. Hun er kendt for sin evne til at inspirere ledere til at lede ud fra deres purpose og dermed skabe ekstraordinære resultater.

3 Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen. Mennesker følger ikke planer og strategier, men autentiske ledere, der skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement. De inspirerer, så det giver mening at investere sit bedste. Det er den ledelsesmæssige eksistensberettigelse i dag! Fremtidens resultatskabende ledere er ambitiøse, modige og purpose-drevne. De navigerer ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og med fokus på helheden. Det er den slags ledere, der skaber ekstraordinære resultater på bundlinien og for verden.

4 Medlem af fakultetet Genpo Roshi (Big Mind) Zenmester Hawaii Genpo har studeret og praktiseret buddhisme siden Han er grundlægger og tidligere abbed af Kanzeon Zen Center og har udviklet Big Mind processen, som kombinerer buddhistiske indsigter med vestlige psykoanalytiske idéer. Han har organiseret Big Mind retreats og arrangementer nationalt og internationalt. Han er forfatter til en række bøger om buddhisme.

5 ER DU KLAR?

6 Medlem af fakultetet Nandani Lynton Global Leadership Development Director AP Møller-Mærsk Nandani har i hele sin karriere fokuseret på, hvordan man bedst udvikler effektiv ledelse. Hun rådgiver topledere og regeringer fra 6 kontinenter og i 45 lande om global ledelse. Hun er adjunkt på CEIBS i Shanghai, og tilknyttet executive programmer på Duke CE, Thunderbird og INSEAD. Nandanis ekspertise bygger, udover hendes forskning, på erfaringer fra at have arbejdet i 46 forskellige lande. Nandani er forfatter og en hyppig brugt foredragsholder.

7 Er du KLAR til at blive dybt inspireret af et drømmeteam af udvalgte kapaciteter inden for fremtidens ledelse? Er du KLAR over, hvem du er som leder og hvordan dit centralledersystem fungerer? Og hvilket autentiske ståsted du leder ud fra og i hvilken retning? Leadership kommer af det indoeuropæiske leith, der betyder at gå forud, at krydse en tærskel, eller at dø. Det er noget storslået i sandt lederskab. Der er brug for ledere, der tør gå forud og lade deres ego er dø. Hvilke tærskler er du KLAR til at krydse, for at kunne træde autentisk frem som leder og skabe resultater i særklasse?

8 Medlem af fakultetet Henrik Holt Larsen Professor, dr.merc., cand.polit. og psych. Henrik er én af Danmarks førende eksperter indenfor HRM, personaleledelse, ledelse og management. Han forsker på CBS, og har udgivet over 30 bøger samt mere end 175 danske og udenlandske artikler om HRM.

9 Sjæl og god bundlinie Soul er en metafor for vores højeste bevidsthed, der gør os i stand til at handle og være i verden ud fra vores dybeste formål, autentiske ståsted og agere for helhedens bedste - et must for at skabe mening og excellente resultater i den verden vi lever i nu. Tidens udfordringer har øget presset på lederne og udstillet, at vi ikke bare har en finanskrise, men en ledelseskrise! Etablerede strukturer og det normale smuldrer. Det er tid til at nytænke og transcendere den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

10 Medlem af fakultetet Emilia van Hauen Cand.scient. soc fra KU, HD(A) og IAA. Hun arbejder som trendrådgiver, foredragsholder og er en af landets mest citerede sociologer. Hun har speciale indenfor moderne livsformer og tendenser i samfundet. Hun er forfatter til adskillige bøger, hvoraf den seneste er bestselleren Farvel Egofest.

11 En Soul Leader Soul Leaders er ambitiøse purpose-driven ledere, der leder ud fra deres autentiske ståsted med en høj grad af bevidsthed og fokus på helheden og derigennem skaber ekstra-ordinære resultater på bundlinien og for helheden. En Soul Leader karakteriseret af at: have en høj grad af selvindsigt og bevidsthed være en autentisk leder, der som rollemodel inspirerer og skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement have et ægte udtryk og sætte ægte aftryk tydeligt kommunikere formål og retning udvise servant lederskab inspirere mennesker omkring sig til at yde deres bedste på en meningsfuld måde forstå hvad, der er rigtigt, giver mening og tjener helheden navigere ud fra sit indre kompas og purpose - dybeste formål - i en kompleks verden og samtidig skabe ekstraordinære og vedvarende resultater

12 Medlem af fakultetet Bo Heimann M. A. Ledelses- og Organisationspsykologi, B.A. Journalistik Bo ekspert i Mindfulness og buddhistisk filosofi og er forfatter til flere bøger, bla. Nærværets Kraft og Teori U - kritik og perspektiver, der begge er udkommet på Gyldendal Business. Siden 2004 har han hjulpet mennesker, teams og organisationer til at opnå større selvbevidsthed.

13 Soul Leadership Et indre-drevet og helhedsorienteret lederskab På dette program skabes rum for ledere til at møde sig selv, hinanden og ikke mindst en række inspirerende undervisere. For ledelse handler i sidste ende om, hvordan vi relaterer til os selv og til andre. Det handler om mod, autenticitet og at insistere på det, der giver dyb mening. Kun med det som fundamenet kan vi stå fast i en meget omskiftelig dagligdag. ROI hvad får du ud af at deltage? Alt hvad vi arbejder med igennem programmet relateres og kobles til dit daglige arbejde samt til din organisations strategier og visioner. Du vil blive konstruktivt udfordret til at reflektere over dit liv som leder og menneske. Din udvikling af dit personlige lederskab bliver dokumenteret og målt, så det bliver muligt at følge de markant øgede effekter af dit lederskab. Programmet vil inspirere til handling, levere ny viden, visdom og konkrete praksismetoder til at leve det ledelsesliv og liv som helhed du drømmer om - når du drømmer stort! Du får klarhed over dit purpose dit dybeste formål og en inspirerende vision for dig selv og dit virke som leder Du forstærker din evne til at lede autentisk og inspirerende og derigennem skabe passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid og engagement Du bliver i stand til at navigere ud fra dit indre kompas og skabe en solid platform til bl.a. at træffe de rigtige og afgørende forretnings- og ledelsesmæssige beslutninger Du får styrket dit personlige lederskab, så du bliver i stand til at skabe resultater i særklasse til gavn for virksomheden og for verden. Du får nye praksisveje til at gøre en synlig større forskel og være en leder i front

14 Medlem af fakultetet Anne Skaare Nielsen Fremtidsforsker, forfatter og partner, Future Navigator. Anne er uddannet biolog og cand.scient. pol. Hun arbejder på at bringe organisationer fra idé til succes, og rejser rundt i hele verden som foredragsholder og provokatør, samt sidder i en lang række bestyrelser og Advisory Boards. Hun har tidligere været medlem af Etisk Råd og Videnskabsministeriets IKT-forum.

15 Great minds have purposes - others have wishes Irving Washington SoulWorks skaber rammerne for udvikling af fremtidens ledere Soul Leaders inspirerende rollemodeller, der leder fra deres autentiske ståsted, deres purpose og helheden og derigennem skaber ekstraordinære resultater.

16 Medlem af fakultetet Kim Gørtz Chefkonsulent & ekstern lektor på CBS. Kim uddannet på Københavns universitet med filosofi som hovedfag og har undervist og vejledt på CBS, RUC og SDU og lavet et erhvervs-ph.d.-projekt om coaching, ledelse og engagement. Kim er forfatter til flere bøger og artikler om coaching, værdier og filosofi i erhvervslivet.

17 Programmets indhold Vi arbejder med en eklektisk forståelsesramme, hvor vi ikke tager udgangspunkt i én teori eller arbejdsmetode, men inddrager nye og mangfoldige perspektiver teoretisk og i praksis. Programmet trækker på viden fra den nyeste forskning om ledelse (fra bla. Harvard og IN- SEAD Business Schools og Oxford University); erhvervspsykologisk- og ledelsesmæssig teori og praksis, Otto Scharmers U-teori, Mindfulness, kognitiv-, socialkonstruktivistisk- og narrativ psykologi; emotionel- og spirituel intelligens, buddhistisk filosofi i en ledelsesmæssig kontekst; retorik og kommunikationspsykologi, Native Wisdom, Kvantefysik koblet til ledelse, samt nyeste viden og visdom fra internationale ledelseseksperter. Formen er oplevelsesbaseret og kombinerer dialoger, refleksiv praksis, øvelser og traditionel undervisning. Vi glæder os til at støtte og udfordre dig konstruktivt og helhjertet til at transformere dit lederskab!

18 Medlem af fakultetet Jens Moberg Partner og ejer - Leadership Institute Denmark. Han har som tidligere VP i Microsoft og som CEO hos Better Place Denmark igennem en årrække sat sit tydelige præg på dansk erhvervsliv. Han er kendt for sine fremsynede tanker om og personlige tilgang til ledelsesgerningen. Titlen på hans seneste bog er Rettidig omsorg. Han sidder i dag i bestyrelsen for bla. Grundfos Management A/S og Post Nord AB.

19 Soul Leader Program struktur Soul Leader Workshop & Certificering 1:1 Coaching #6 Assignment SoulQuist Soul Leader Workshop Soul Leader Workshop 1:1 Coaching Soul Leader Workshop #5 Assignment #4 Assignment #3 Assignment Soul Leader Workshop 1:1 Coaching Soul Leader Workshop #2 Assignment #1 Assignment Soul Leader Workshop Optagelse & Introduktion

20 Medlem af fakultetet Christian Have kreativ direktør i Have Kommunikation Christian arbejder som rådgiver for individuelle aktører, særligt inden for den kreative og kulturelle verden. Derudover er Christian Have en benyttet foredragsholder og aktiv deltager i den offentlige debat. Han har desuden skrevet flere bøger om kommunikation, publikumsadfærd og berømmelseskulturen.

21 Forløb og certificering Fire moduler Programmet består af fire moduler, henholdsvis hele dage, i løbet af cirka 12 uger. Det består af forskellige læringsstrukturer for at sikre optimal læring og inspiration. Vi går i dybden med at raffinere og ekspandere begrebet soul autenticitet og dit personlige og ledelsesmæssige aftryk. Vi sikrer løbende en optimal sammensætning af undervisere fra fakultetet. Kontakt os for at høre sammesætning på det kommende hold. One2One Soul Leadership Coaching For at sikre at de dybe indsigter, du erhverver gennem programmet bliver anvendt i din hverdag, modtager du 3 individuelle One2one Soul Leadership coachingsessioner. Her handler det om dig, dit indre og ydre lederskab. Vi skaber et fortroligt frirum for refleksion, nye horisonter og resultatmæssige gennembrud. Implementeringsprojektet og SoulQuest Gennem hele programmet arbejder du med et selvvalgt personligt implementeringsprojekt omkring dit lederskab koblet til den organisatoriske kontekst. Endvidere arbejder du gennem hele programmet med hvad dit personlige SoulQuest og hvordan det manifesterer sig. Forankring din Soul Leader praksis Før og efter hvert modul modtager du assignments med dybe og virkningsfulde træningsopgaver og øvelser, der skaber solid og autentisk refleksion og praksis i din hverdag som leder og i dit liv - fra dag ét. Certificering Programmet har en afsluttende skriftlig og mundtlig eksamen, der skal bestås for at blive certificeret Soul Leader. Vi har tidligere ført langt over ledere gennem længere certificerede lederuddannelser. Hvem deltager? Deltagerne på Soul Leader Programmet er typisk top-, mellem- og funktionsledere der lever et travlt ledelsesliv og der har en stærk ambition om at lede autentisk ud fra et højere formål og herigennem skabe excellente resultater til gavn for både medarbejdere, bundlinie og verden.

22 De tilgange og metoder som Bettina Clement har udviklet til øget bevidsthed er ekstremt kraftfulde. Jeg kan ikke forestille mig at udføre mit lederskab uden. Jeg har re-designet min tilgang til ledelse efter mit møde med hende. Tasneem Brøgger, Chefredaktør, Nordics, Bloomberg News Bettina Clement

23 Om SoulWorks Vores passion er at være katalysator for ledere og organisationer til at skabe ekstraordinære resultater i det nye paradigme. Vi ser disse års udfordringer som en invitation til at gentænke og ekspandere grundsynet for ledelse og lederskabets opgaver. Vi har øje for vigtigheden af at sikre markedsværdien for virksomheden, og vi ved, at ledere i det nye paradigme ikke kan lede ved at diktere fra fronten, eller skubbe på bagfra, men kun ved at lede fra centeret. Det er den slags ledere, der skaber bæredygtige resultater på bundlinien og for verden. Vi har knap 20 års erfaring med at designe og implementere interne lederudviklingsforløb og har ført mere end 1000 ledere gennem lederuddannelser. Organisationsinterne programmer: Soul Leader Programmet tilbydes også som internt lederudviklingsprogram, der kobles tæt til organisationens strategier og mål. Soul Leader Master Program Certificerede Soul Leaders har adgang til master programmet.

24 Tilmelding og info: SoulWorks Strædet 5, 1201 København K Telefon Mobil info@soulworks.dk

Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen.

Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen. RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME Det er tid til at nytænke den grundlæggende vision for ledelsesgerningen. Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin

Læs mere

Soul Leader. Soul Leader

Soul Leader. Soul Leader Soul Leader Programme CERTIFICATE PROGRAMME CERTIFICATE PROGRAMME Soul Leader Mennesker følger ikke planer og strategier, men autentiske ledere, der skaber passionerede fællesskaber fulde af mening, tillid,

Læs mere

Stifter af SoulWorks Bettina Clement

Stifter af SoulWorks Bettina Clement RSOUL LEADER CERTIFICATE P OGRAMME Stifter af SoulWorks Bettina Clement CEO SoulWorks, Executive Coach Bettina var forud for sin tid, da hun for knap 20 år siden begyndte at coache ledere. Med Soul Leader

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PRO- FESSIONELLE, DER HAR EN AMBITION OM AT SKABE EKSTRAOR- DINÆRE RESULTATER

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen UDDANNELSEN TIL LEDERE OG HR PRO- FESSIONNELLE, DER HAR EN AMBITION OM AT SKABE EKSTRAOR- DINÆRE RESULTATER

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen

//Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PRO- FESSIONELLE, DER HAR EN AMBITION OM AT SKABE EKSTRAOR- DINÆRE RESULTATER

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme

//Soul Leader Certificate Programme //Soul Leader Certificate Programme Conscious PURPOSE-driven Leadership changing business for good PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PROFESSIONELLE; DER VIL TAGE DERES LEDERSKAB OG PERFORMANCE IND I DET NYE

Læs mere

TRUST MENTOR. by Bullock WWW.BULLOCK.DK

TRUST MENTOR. by Bullock WWW.BULLOCK.DK TRUST MENTOR by Bullock WWW.BULLOCK.DK Om mig I 16 år har jeg arbejdet med udvikling af mennesker. Skrev i en periode af 6 år til Berlingskes Business Ledelse på spidsen om karrierens emotionelle og udfordrende

Læs mere

//Soul Leader Certificate Programme

//Soul Leader Certificate Programme //Soul Leader Certificate Programme Transformativ ledelsesudvikling med forankring i forretningen PROGRAMMET TIL LEDERE OG HR PROFESSIONELLE; DER VIL TAGE DERES LEDERSKAB OG PERFORMANCE IND I DET NYE PARADIGME

Læs mere

TAG LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER

TAG LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER HOLD 4 - FORÅRET 2016 TRAC S INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TAG LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FOR LEDERE AF PROFESSIONEL KREATIVITET 2 HVOR MEGET SKAL DU STYRE? HVAD SKAL DU STYRE? HVEM SKAL DU STYRE? LÆR

Læs mere

HR & Uddannelse. Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse

HR & Uddannelse. Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse HR & Uddannelse Region Hovedstadens Tværgående Projektlederuddannelse Projektlederuddannelsen i Region Hovedstaden version 2.0 Formål Det er projektlederuddannelsens formål at: styrke lokalt projektarbejde

Læs mere

Vinderakademiet For ledere, der vil skabe en sund vinderkultur i virksomheden

Vinderakademiet For ledere, der vil skabe en sund vinderkultur i virksomheden Lad dit talent for ledelse folde sig ud PROGRAM Vinderakademiet For ledere, der vil skabe en sund vinderkultur i virksomheden Vinderakademiet stiller skarpt på: Personligt lederskab Mental træning & sundhed

Læs mere

Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching

Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching Coaching i organisationer lederens fokus på business coaching Et eksklusivt samarbejde mellem Dansk Coaching Institut og IBC Kurser Dansk Coaching Institut og IBC Kurser har i fællesskab udviklet en fokuseret

Læs mere

Find ind til din indre kerne

Find ind til din indre kerne Find ind til din indre kerne Personlig udvikling gennem indre ro Ønsker du at kunne stå fast, hvile i dig selv og lære dig selv at kende i dybden? Vil du gennemgå en personlig udvikling, så du får et indre

Læs mere

Mentoring. Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK

Mentoring. Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK Mentoring Hvad, hvorfor, hvordan 12. juni 2012 for TALENT-DK v/kirsten M. Poulsen, KMP+ Business Partner of the International Cross-Mentoring Program www.kmpplus.dk Hvordan defineres mentorskabet? Sage

Læs mere

Systemisk leder- og konsulentuddannelse

Systemisk leder- og konsulentuddannelse Hold 40, Aarhus, Januar 2015 I særklasse den bedste lederuddannelse i mit meget lange lederliv. Mine møder er blevet langt mere effektive, og jeg har fået skærpet mine strategiske kompetencer. (Anker Lund,

Læs mere

Velkommen til nyhedsbrev nr. 1, 2006 fra The Coaching Company. I dette første

Velkommen til nyhedsbrev nr. 1, 2006 fra The Coaching Company. I dette første Kære læser Velkommen til nyhedsbrev nr. 1, 2006 fra The Coaching Company. I dette første nyhedsbrev kan du læse det spændende interview med HR direktør Jette Husum og Generaldirektør Kenneth Plummer fra

Læs mere

PRÆSENTERER. Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse

PRÆSENTERER. Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse WOLFWAY v. Preben Werther PRÆSENTERER FULL CIRCLE Et stærkt personligt udviklingsprogram i naturlig ledelse Hvorfor FULL CIRCLE? Full Circle programmet adresserer de grundlæggende forudsætninger for personlig

Læs mere

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation

Executive Coach uddannelsen. Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation Executive Coach uddannelsen Højeste anerkendte akkreditering internationalt (ACPT) gennem ICF International Coach Federation O Executive Coach uddannelsen Her er coachuddannelsen, der giver dig kompetencerne

Læs mere

Mannaz Proceskonsulentuddannelse

Mannaz Proceskonsulentuddannelse Mannaz Proceskonsulentuddannelse Kraftfulde værktøjer til forandring Arbejder du med forandringsprocesser i organisationer, fx som leder, konsulent eller proceskonsulent, og vil du udvikle din systemforståelse,

Læs mere

Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer

Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer BESKRIVELSE AF OVERBYGNINGSUDDANNELSE Mediator Master Practitioner Til dig, der ønsker at opnå certificering som mediator og få kendskab til konflikt design i organisationer Dette forløb udbydes til de

Læs mere

MENNESKE TIL MENNESKE

MENNESKE TIL MENNESKE MENNESKE TIL MENNESKE Pædagogisk Mindfulness Pædagogisk Leadership Indre Bæredygtighed Menneske til Menneske MINDFULNESS by Marie Kronquist MENNESKE TIL MENNESKE DE SKJULTE SIDER Mange fagpersoner i det

Læs mere

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse

Lederuddannelse. Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Lederuddannelse Realisér dit lederpotentiale med en international uddannelse Leadership Acceleration Programme Bliv klædt på til at videreudvikle din lederrolle På vores lederuddannelse Leadership Acceleration

Læs mere

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling

Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Aktionsforskningsgruppe i samarbejde mellem Taos Institute og MacMann Berg Invitation til at deltage i dagsordensættende og innovativ praksisudvikling Ambitionen Det er MacMann Bergs vision at være dagsordensættende

Læs mere

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP)

CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) CERTIFICERET SALGSLEDELSE I PRAKSIS (CSP) FÅ VÆRKTØJERNE TIL AT VÆRE BLANDT DE BEDSTE SALGSLEDERE I DEN FINANSIELLE SEKTOR Du kommer på en rejse, hvor du får tilført praksisnære værktøjer og redskaber

Læs mere

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv?

Spørgsmålet er; hvornår har du sidst målrettet trænet din vilje og dit kendskab til dig selv? 2006 Autentisk lederskab Moderne lederskab handler i dag ligeså meget om, hvem du er, som hvad du har opnået. Vi mener, at medarbejdere motiveres af ledere, der tør være sig selv i rollen som leder. Det

Læs mere

-nedbryder siloer og skaber samarbejde på tværs.

-nedbryder siloer og skaber samarbejde på tværs. -nedbryder siloer og skaber samarbejde på tværs. Den Professionelle Fællesskaber er en 1-årig uddannelse, der giver dig en helt ny faglighed. Du har måske allerede kendskab til, hvad det vil sige at facilitere.

Læs mere

Lederskab på distancen. Velkommen

Lederskab på distancen. Velkommen Lederskab på distancen Hvad sker der med vores relationer, når vi ikke mødes dagligt? Velkommen PS4 A/S House of Leadership Network4People RecruitmentPartner FranchisePartner WWW.PS4.DK Inspirator E-mail:

Læs mere

Dit personlige lederskab

Dit personlige lederskab Dit personlige lederskab Fokus på din person og dit lederskab Nøglen til god ledelse ligger i dig selv. Du er dit eget vigtigste ledelsesværktøj, og derfor er det afgørende, at du lærer dig selv, dine

Læs mere

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier

Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI. Vision: Scenarier Bilag 6.1 SYDDANSK UNIVERSITET / ONLINE STRATEGI Vision: Scenarier Et internationalt universitet med fokus på de studerende Vejviseren til dit rette valg Destination for læring & oplysning Livet & menneskene

Læs mere

Sarah Zobel Kølpin. Lev dig lykkelig. med Positiv Psykologi. Gyldendal. Lev_dig_lykkelig_AW.indd 3 10/03/08 11:43:13

Sarah Zobel Kølpin. Lev dig lykkelig. med Positiv Psykologi. Gyldendal. Lev_dig_lykkelig_AW.indd 3 10/03/08 11:43:13 Sarah Zobel Kølpin Lev dig lykkelig med Positiv Psykologi Gyldendal Lev_dig_lykkelig_AW.indd 3 10/03/08 11:43:13 Indhold Lev_dig_lykkelig_AW.indd 4 10/03/08 11:43:13 7 Forord 13 Positiv psykologi hvad

Læs mere

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid

Salgslederuddannelse. Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau. 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid 2 dage i Kolding 4 dage i Madrid Salgslederuddannelse Styrk dine kompetencer som salgsleder på strategisk niveau IE Business School er ranket blandt top 5 over Europas bedste Business Schools af Financial

Læs mere

UDBYDES AF BUSINESS INSTITUTE A/S I SAMARBEJDE MED PISORTATUT ILISIMATUSARFIK/LEDELSESAKADEMIET

UDBYDES AF BUSINESS INSTITUTE A/S I SAMARBEJDE MED PISORTATUT ILISIMATUSARFIK/LEDELSESAKADEMIET DIPLOMA IN TOP GOVERNANCE UDBYDES AF BUSINESS INSTITUTE A/S I SAMARBEJDE MED PISORTATUT ILISIMATUSARFIK/LEDELSESAKADEMIET DIPLOMA IN TOP GOVERNANCE DET TIDSSVARENDE BESTYRELSES- OG DIREKTIONSPERSPEKTIV

Læs mere

4 Godt arbejde er centralt

4 Godt arbejde er centralt 4 Godt arbejde er centralt Medarbejdernes gode arbejde er det, der muliggør udvikling i virksomhederne. Cevea har i gentagende analyser påpeget, at gode virksomheder klarer sig bedre end deres konkurrenter

Læs mere

OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol.

OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol. OM MIG: Indehaver af virksomheden Gnist samt ekstern lektor ved Aarhus Universitet DPU (Master i positiv psykologi) BA scient pol. og MSc i anvendt positiv psykologi fra University of East London Erfaringer

Læs mere

Invitation. CFPS sommerkonference 2016. Kære Åben og Rolig-psykologer og andre kolleger,

Invitation. CFPS sommerkonference 2016. Kære Åben og Rolig-psykologer og andre kolleger, Invitation CFPS sommerkonference 2016 April, 2016 Kære Åben og Rolig-psykologer og andre kolleger, For første gang åbner CFPS dørene for vores årlige sommerkonference. Vi begynder med et brag fantastiske

Læs mere

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde

Bestyrelsesuddannelse. Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Bestyrelsesuddannelse Få den nyeste viden om fremtidens bestyrelsesarbejde Executive Board Programme INSEAD Skab værdi i bestyrelsen og bidrag til forretningsudviklingen På vores bestyrelsesuddannelse

Læs mere

UNDERVISERE PÅ FORLØBET. Karina Solsø, ledelses- og organisationskonsulent og Pernille Thorup, afdelingschef, begge ved COK.

UNDERVISERE PÅ FORLØBET. Karina Solsø, ledelses- og organisationskonsulent og Pernille Thorup, afdelingschef, begge ved COK. UNDERVISERE PÅ FORLØBET Karina Solsø, ledelses- og organisationskonsulent og Pernille Thorup, afdelingschef, begge ved COK. De to undervisere har sammen skrevet bogen Ledelse i kompleksitet - en introduktion

Læs mere

Teenager, Sport. Leder?

Teenager, Sport. Leder? Teenager, Sport. Leder? Målrettet lederuddannelse for de 14-19 årringe i idrættens verden Morgendagens ledere kan findes og udvikles i idrættens verden hvis vi vil! Oplæg til en excellent proces udarbejdet

Læs mere

Forberedelsesskema til SUS, 9. semester samt konklusionspunkt (se nederst i skemaet)

Forberedelsesskema til SUS, 9. semester samt konklusionspunkt (se nederst i skemaet) Juli 2010/Lone Krogh Forberedelsesskema til SUS, 9. semester samt konklusionspunkt (se nederst i skemaet) Spørgsmålene i skemaet har til hensigt at inspirere jer til at reflektere over- og blive mere bevidst

Læs mere

Teori U - Uddannelsen

Teori U - Uddannelsen Teori U - Uddannelsen Teori U Akademiet - frisætter mennesker, forløser energi og skaber transformativ udvikling! Det er i livet og i hverdagen, det skal gøre en forskel! Teori U - Uddannelsen - deep diving!

Læs mere

Strategiimplementerings kompetencer som et Must Win Battle

Strategiimplementerings kompetencer som et Must Win Battle Strategiimplementering: Strategiimplementerings kompetencer som et Must Win Battle - Evaluering og udvikling af virksomhedens strategiimplementerings kompetencer Klaus Lund & Partnere Bernstorff Slot Jægersborg

Læs mere

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

AUTENTISK LEDERSKAB. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske AUTENTISK Et intensivt udviklingsforløb for ledere, der ønsker at fordybe og forstærke deres autentiske lederskab. Om at møde dig selv, bruge dig selv og udfolde dit fulde potentiale som leder og menneske

Læs mere

NLP OG COACH UDDANNELSE

NLP OG COACH UDDANNELSE NLP OG COACH UDDANNELSE www.tradium.dk Kunne du tænke dig at blive bedre til at forstå, hvad der foregår i kommunikationen mellem mennesker? Blive bedre til at lytte og forstå hvad andre fortæller og dermed

Læs mere

Lær at bruge en systematisk og strategisk arbejdsform i dit arbejde med frivillige

Lær at bruge en systematisk og strategisk arbejdsform i dit arbejde med frivillige Lær at bruge en systematisk og strategisk arbejdsform i dit arbejde med frivillige Sådan får du en systematik og en rød tråd i dit arbejde med frivillige Få samskabelse til at blive en konkret arbejdsform

Læs mere

Håndbog for pædagogstuderende

Håndbog for pædagogstuderende Erik Jappe Håndbog for pædagogstuderende 9. udgave Frydenlund Håndbog for pædagogstuderende Erik Jappe Håndbog for pædagogstuderende 9. udgave Frydenlund Håndbog for pædagogstuderende 9. udgave, 1. oplag,

Læs mere

Opstillede kandidater til bestyrelsen

Opstillede kandidater til bestyrelsen EMCC Danmark Opstillede kandidater til bestyrelsen Bestyrelsesvalget 14 CA 01-10-2014 Opstilling som kandidat til bestyrelsen Navn Alice Juel Jacobsen Alder 60 Aalborg Universitet i København, Institut

Læs mere

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje

Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje Aktiver din stærke, gode og intelligente vilje 2005 Will-management er et halvårligt selvudviklingsforløb med fokus på anvendelse af den stærke, den gode og den intelligente vilje. I løbet af fire moduler

Læs mere

Inklusion gennem æstetiske læreprocesser

Inklusion gennem æstetiske læreprocesser Inklusion gennem æstetiske læreprocesser Projektarbejdsformen og skabende processer som udgangspunkt for inkluderende fællesskaber i dagtilbud Udviklingsprojekt i Aalborg Kommune 2012 Indledning Hvorfor

Læs mere

Kvindelig Meningsdanner

Kvindelig Meningsdanner Kvindelig Meningsdanner Kursus for kvinder med minoritetsbaggrund 1 På dette kursus kan du møde: Du vil selvfølgelig møde de andre spændende deltagere på kurset. Men ud over dem, vil du også møde en række

Læs mere

BLIV BRUGERLÆRER. og få indsigt i dit liv!

BLIV BRUGERLÆRER. og få indsigt i dit liv! BLIV BRUGERLÆRER og få indsigt i dit liv! En brugerlærer fortæller, inspirerer og motiverer Nu har du chancen for at blive brugerlærer. Det er et godt tilbud til dig, der gerne vil hjælpe andre og ikke

Læs mere

Mindful Self-Compassion

Mindful Self-Compassion Mindful Self-Compassion Trænes over 8 uger eller 5 intense dage Give yourself the attention you need, so you don t need so much attention - Chris Germer MINDFUL SELF-COMPASSION Det originale Mindful Self-Compassion

Læs mere

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler

LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM. 6 dage fordelt på 3 moduler LEDERNES LEADERSHIP PROGRAM STYRK DIT LEDERSKAB OG UDVID DIT LEDELSESMÆSSIGE HANDLERUM 6 dage fordelt på 3 moduler Vi tager udgangspunkt i dig og dit lederskab Ledernes Leadership Program henvender sig

Læs mere

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com

Strategi, vækst. og lederskab. Executive Lederudviklingsprogram. www.mannaz.com vækst Strategi, og lederskab Executive Lederudviklingsprogram www.mannaz.com En deltager udtaler: Arbejdet med egne cases og konsulenternes inddragelse af praksiseksempler skabte en meget virkelighedsnær

Læs mere

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010

Randers Kommune. Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Randers Kommune Kan du høre mig! Ledelseskonference 2. november 2010 Fra åbenmundede bureaukrater til primadonnaer. Årets lederkonference har temaet Kommunikation og ledelse. Temaet er valgt, fordi vi

Læs mere

Forstærk virksomhedens innovation og styring

Forstærk virksomhedens innovation og styring KOMPETENCE- OG VIRKSOMHEDSUDVIKLING Forstærk virksomhedens innovation og styring Bliv bedre til at effektivisere og forny forretningsprocesser internt i virksomheden og eksternt med leverandører 2 Det

Læs mere

Mentoring for iværksættere

Mentoring for iværksættere Mentoring for iværksættere Sparringspartnerne 30. januar 2017 Kirsten M. Poulsen info@kmpplus.com Kirsten M. Poulsen International ekspert inden for mentoring Forfatter og konsulent med særlig passion

Læs mere

Nyhedsbrev December 2011

Nyhedsbrev December 2011 Nyhedsbrev December 2011 HR Messen i Øksnehallen 5. og 6. oktober 2011 Kjerulf & Partnere deltog igen i år i HR Messen Træfpunkt, der blev afholdt 5. og 6. oktober 2011 i Øksnehallen i København, hvor

Læs mere

Når uenighed gør stærk

Når uenighed gør stærk Når uenighed gør stærk Om samarbejdet mellem forældre og pædagoger Af Kurt Rasmussen Dorte er irriteret. Ikke voldsomt, men alligevel så meget, at det tager lidt energi og opmærksomhed fra arbejdsglæden.

Læs mere

At skabe bevægelse gennem at ud-folde og ud-vide den andens perspektiv.

At skabe bevægelse gennem at ud-folde og ud-vide den andens perspektiv. At skabe bevægelse gennem at ud-folde og ud-vide den andens perspektiv. Prøv ikke at hjælpe! Skub ikke! Foreslå ingen løsninger! Vær nysgerrig på denne forunderlige historie! Vær gerne langsom! Hør hvad

Læs mere

- om at lytte med hjertet frem for med hjernen i din kommunikation med andre

- om at lytte med hjertet frem for med hjernen i din kommunikation med andre Empatisk lytning - om at lytte med hjertet frem for med hjernen i din kommunikation med andre Af Ianneia Meldgaard, cand. mag. Kursus- og foredragsholder og coach. www.qcom.dk Ikke Voldelig Kommunikation.

Læs mere

Første del 1.1 Sådan begyndte mit praksisforløb

Første del 1.1 Sådan begyndte mit praksisforløb Første del 1.1 Sådan begyndte mit praksisforløb I maj måned 2008 tog jeg kontakt til uddannelsesinstitutionen Professionshøjskolen University College Nordjylland med et ønske om at gennemføre et to måneders

Læs mere

Erhvervsmentorordningen ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet

Erhvervsmentorordningen ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet AARHUS UNIVERSITET INGENIØRHØJSKOLEN Erhvervsmentorordningen ved Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet Håndbog for mentorer og mentees Mentorskabet er en gensidigt inspirerende relation, hvor mentor oftest

Læs mere

Anerkendende ledelse i staten. December 2008

Anerkendende ledelse i staten. December 2008 Anerkendende ledelse i staten December 2008 Anerkendende ledelse i staten December 2008 Anerkendende ledelse i staten Udgivet december 2008 Udgivet af Personalestyrelsen Publikationen er udelukkende udsendt

Læs mere

Fremtidens Innovative Læringsrum Teori U v/lotte Darsø

Fremtidens Innovative Læringsrum Teori U v/lotte Darsø Fremtidens Innovative Læringsrum Teori U v/lotte Darsø Dr. C. Otto Scharmer Seniorlektor ved MIT Stifter af Presencing Institute www.ottoscharmer.com Lotte Darsø Lektor, PhD i innovation og Studieleder

Læs mere

Karriereprogram for HR-konsulenter

Karriereprogram for HR-konsulenter Karriereprogram for HR-konsulenter Marts 2011 Karriereprogram for HR-konsulenter Den offentlige sektor har brug for kompetente og engagerede HR-funktioner, der fokuserer på opgaver, der skaber værdi for

Læs mere

EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK

EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK EKSKLUSIV PRÆSENTATIONSTEKNIK EKSPERTRÅDGIVNING TIL DIG PÅ DIN PERSONLIGE PERFORMANCE SPØRGSMÅL RÅDGIVNINGEN ADRESSERER Er jeg god nok på en talerstol, på TV, i mødelokalet? Siger jeg det rigtige? Bruger

Læs mere

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side

NYHEDSBREV SEPTEMBER 2008. Nyt tilbud til studerende ved Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Studiejob. Side Studiejob Hvordan finder jeg et relevant studiejob? Det spørgsmål er der mange studerende, der stiller sig selv. Nogle har måske et par gode bud men ved du også, at kan hjælpe? Fokus I 2008 har vi sat

Læs mere

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER

JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER JEG HAR LÆRT AT SE MIT LIV I FARVER Anne Rosenvold er uddannet Cand. Scient. Soc. fra RUC. Hun er uddannet coach, har boet nogle år i Australien, arbejdet med ind- og udstationerede familier, hun er foredragsholder,

Læs mere

FM-Dagen 2013. 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april. Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup. Gyrithe Saltorp. Christian Bitz.

FM-Dagen 2013. 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april. Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup. Gyrithe Saltorp. Christian Bitz. Liselotte Lyngsø Christian Bitz Gyrithe Saltorp Torsdag d. 20. juni 2013 Taastrup FM-Dagen 2013 Verner Bentzen Poul Holt Pedersen Kirsten R. Galamba 500 kr rabat ved tilmelding senest 22. april Programoversigt

Læs mere

MBA PÅ AALBORG UNIVERSITET

MBA PÅ AALBORG UNIVERSITET Institut for Økonomi og Ledelse Fibigerstræde 2 9220 Aalborg Master of Business Administration Telefon: 9940 8255 Email: mba@aaumba.dk september 2015 MBA PÅ AALBORG UNIVERSITET Aalborg Universitet udbyder

Læs mere

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu?

100% Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? Studiejobs, praktikplads eller ansættelse nu? 100% ATTRAKTIV Om mulighederne for et udviklende studiejob, en praktikplads eller fast ansættelse - fra en kommune der gerne vil kende sin besøgelsestid...

Læs mere

Topchefernes 10 bedste værktøjer

Topchefernes 10 bedste værktøjer Tema: Strategiimplementering Topchefernes 10 bedste værktøjer Sker der forandringer i topchefernes prioritering af værktøjer? Klaus Lund & Partnere ApS Bernstorff Slot Jægersborg Alle 93 DK-2820 Gentofte

Læs mere

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse

Toplederuddannelse. Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Toplederuddannelse Styrk din forretningsudvikling med en international uddannelse Executive Management Programme INSEAD Opnå strategisk skarphed med den nyeste viden På vores toplederuddannelse Executive

Læs mere

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014

TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN. Januar 2014 Oktober 2014 TOPLEDERPROGRAMMET THE ALCHEMIST EXPERIENCE UDVIKLING AF TOPLEDERE, DER KAN FORME FREMTIDEN Januar 2014 Oktober 2014 Et tværsektorielt udviklingsprogram målrettet topledere The Alchemist Experience er

Læs mere

Else Iversen, Pia Ravn Dyhr og Annette Schmidt Højby. Mentorsamtalen. metoder og værktøjer til mentee og mentor

Else Iversen, Pia Ravn Dyhr og Annette Schmidt Højby. Mentorsamtalen. metoder og værktøjer til mentee og mentor Else Iversen, Pia Ravn Dyhr og Annette Schmidt Højby Mentorsamtalen metoder og værktøjer til mentee og mentor Jurist- og Økonomforbundets Forlag 2016 Else Iversen, Pia Ravn Dyhr og Annette Schmidt Højby

Læs mere

Sprogbrug og sprogfunktioner i to kontekster

Sprogbrug og sprogfunktioner i to kontekster Lene Herholdt Sprogbrug og sprogfunktioner i to kontekster En undersøgelse af det danskfaglige potentiale i udeundervisningen i naturklassen på Rødkilde Skole Danmarks Pædagogiske Universitets Forlag 2

Læs mere

Ekstra Nyhedsbrev fra MidtLab Januar 2014

Ekstra Nyhedsbrev fra MidtLab Januar 2014 Ekstra Nyhedsbrev fra Januar 2014 Diplomforløb i innovation, værktøjskasse og blive-klogere-sammen arrangementer Velkommen til denne ekstraudgave af s nyhedsbrev! Grunden til at vi beder om din opmærksomhed

Læs mere

NLP PRACTITIONER COACH

NLP PRACTITIONER COACH NLP PRACTITIONER COACH Uddannelsens opbygning 1 2 3 4 5 Hjernen & Læringsstile Webinar Værdier & Positioner Webinar Strategier & Reframing Webinar Sprogets effektfulde virkning Webinar Certificering 2

Læs mere

Frivillighed i Faxe Kommune

Frivillighed i Faxe Kommune Frivillighed i Faxe Kommune - en strategisk ramme Faxe Kommune Indhold Indledning... 3 Baggrund... 5 Fokus på frivillighed gennem ligeværdighed... 7 De tre indsatsområder... 9 Indsatsområde 1... 10 Indsatsområde

Læs mere

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3

REBECCA HANSSON BABYTEGN. Forlaget BabySigning 3 REBECCA HANSSON BABYTEGN Forlaget BabySigning 3 FORORD Da jeg i 2009 blev mor for første gang, blev jeg introduceret til babytegn. Vi brugte det flittigt med vores datter, og da hun var et 1 år, brugte

Læs mere

Faglig læsning i matematik

Faglig læsning i matematik Faglig læsning i matematik af Heidi Kristiansen 1.1 Faglig læsning en matematisk arbejdsmåde Der har i de senere år været sat megen fokus på, at danske elever skal blive bedre til at læse. Tidligere har

Læs mere

AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES WORTH FOLLOWING INTENSIVE. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter

AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES WORTH FOLLOWING INTENSIVE. en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter AUTHENTIC LEADERSHIP PROGRAMMES WORTH FOLLOWING I INTENSIVE en intensiv indføring i centrale Stifinderværktøjer og indsigter 2 INTENSIVE STÅR DU OVER FOR ET MÅL - KARRIEREMÆSSIGT SÅVEL SOM PERSONLIGT -

Læs mere

Mannaz Lederuddannelse

Mannaz Lederuddannelse Mannaz Lederuddannelse Få et godt overblik, effektive metoder og konkrete ledelsesværktøjer På Mannaz Lederuddannelse sætter du dine erfaringer i spil, får sparring på konkrete ledelsesudfordringer i hverdagen

Læs mere

Udviklingsprogrammer for ledere

Udviklingsprogrammer for ledere Udviklingsprogrammer for ledere Organisationsudvikling gennem ledelsesudvikling Fleksible og dynamiske udviklingsprogrammer for ledere Udviklingsprogrammer, hvor organisationen udvikler sig gennem udvikling

Læs mere

Lær at bruge dig selv på en ny måde

Lær at bruge dig selv på en ny måde Lær at bruge dig selv på en ny måde i din professionelle arbejdsproces Denne uddannelse vil give dig professionelle værktøjer, faglig viden og personlig forankring til at bruge dig selv med større indsigt,

Læs mere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere

Ledernes. Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer. Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere ICF-godkendt uddannelse Ledernes COACHUDDANNELSE Styrk dit lederskab og din evne til at opbygge stærke relationer Skab større motivation og bedre præstationer blandt medarbejdere Få en internationalt godkendt

Læs mere

Nyhedsbrev for januar 2010

Nyhedsbrev for januar 2010 Nyhedsbrev for januar 2010 Indhold i denne udgave Velkommen 2010 1 Strategitanker 1 LIFT - en positiv kraft i alle situationer 2 Tilbud på profilanalyser 3 Lederudvikling = personlig udvikling 4 Trafikpolitik.

Læs mere

MIDT I EN VIDENSEKSPLOSION

MIDT I EN VIDENSEKSPLOSION IMAGINE SCHOOL En global virkelighed i hastig forandring Mange veje til succes og størstedelen af deres jobs ikke skabt endnu Connectors, not content; deleøkonomi; personalisering Globale kriser Internettet

Læs mere

STRATEGISK LEDELSE AF SELVLEDENDE MEDARBEJDERE

STRATEGISK LEDELSE AF SELVLEDENDE MEDARBEJDERE KAPITEL 8 STRATEGISK LEDELSE AF SELVLEDENDE MEDARBEJDERE En af de største vanskeligheder for ledere af selvledende medarbejdere er, hvordan de skal kunne hjælpe medarbejderne med at prioritere og afgrænse

Læs mere

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator

Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator Hesteassisteret Læring (heal) Facilitator En vidensbaseret facilitatoruddannelse, der sætter dig i stand til at facilitere udvikling og læreprocesser med heste for både voksne og børn. Som eksamineret

Læs mere

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015

LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 TRACs INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM STYRK DIG SELV I ROLLEN SOM LEDER AF KREATIVE PROJEKTER INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM TRACS INNOVATIONSLEDELSESPROGRAM LEDELSE AF KREATIVE PROJEKTER FORÅR 2015 STYRK DIG SELV

Læs mere

5 abstrakte ting rigtig gode projektledere gør

5 abstrakte ting rigtig gode projektledere gør TITEL: 5 abstrakte ting rigtig gode projektledere gør Denne artikel er forfattet af Michael Ehlers. Project Half Double er et samarbejde mellem Industriens Fond, Implement Consulting Group, Århus Universitet,

Læs mere

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12

Ældreområdet. Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Ældreområdet Beskrivelse af klinisk undervisningssted Modul 1, 6, 11 og 12 Klinisk undervisningssted Ældreområdet Hjemme Sygeplejen Billund Kommune Adresse Nygade 29 7200 Grindsted Telefon Teamleder Ann

Læs mere

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk

Det her får du ud af at deltage på uddannelsen: MejlhedeHalskov.dk Integrativ NLP Practitioner og Master Practitioner Vi tilbyder nu en unik uddannelse, som kombinerer det bedste fra en NLP Practitioner og en NLP Master Practitioner med Enneagrammet indsat i en integral

Læs mere

Teknisk assistent og designer 2009

Teknisk assistent og designer 2009 Teknisk assistent og designer 2009 2. - 3. j u n i 2 0 0 9 T e k n o l o g i s k I n s t i t u t T a a s t r u p Effektivitet i hverdagen: Tag initiativ, samarbejd og nå dine mål Sådan kan du bidrage med

Læs mere

You ve Got. The POWER. Bliv energi-ingeniør

You ve Got. The POWER. Bliv energi-ingeniør You ve Got The POWER Bliv energi-ingeniør Hele verden er ved at revolutionere den måde, vi producerer og bruger energi på. Min ambition er, at Danmark er med forrest i feltet, når det gælder kampen mod

Læs mere

Anne-Dorte Wæver UDVIKLINGSCOACHING & SPARRING

Anne-Dorte Wæver UDVIKLINGSCOACHING & SPARRING COACHING SOM DEL AF DET MODERNE LEDERSKAB Netværk 1 INDLEDNING HVEM ER JEG? Life- og business coaching Overgade i Odense + ude på virksomheder HVAD JEG VIL PRÆSENTERE 1: Kort om life- og business-coaching

Læs mere

Fokus på innovation med Walt Disneys. kreativitetsstrategi? Præsentationens Indhold: Indledning Hvad er Walt Disneys

Fokus på innovation med Walt Disneys. kreativitetsstrategi? Præsentationens Indhold: Indledning Hvad er Walt Disneys Fokus på innovation med Walt Disneys kreativitetsstrategi Præsentationens Indhold: Indledning Hvad er Walt Disneys kreativitetsstrategi? Fordele? Udbytte? Hvem kan have glæde af innovationsprojekter? Hvordan

Læs mere

Executive lederudviklingsprogram

Executive lederudviklingsprogram NO.99 Executive lederudviklingsprogram 2. har ledere fordelt på 98 hold ikke taget fejl Business Insight er et executive lederudviklingsprogram med en klar global og forretningsmæssig orientering. Det

Læs mere