Referat. Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 11. Marts 2016 Regionshuset i Vejle, mødelokale 2 Kl. 13:00 til 14:30.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat. Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 11. Marts 2016 Regionshuset i Vejle, mødelokale 2 Kl. 13:00 til 14:30."

Transkript

1 Referat Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 11. Marts 2016 Regionshuset i Vejle, mødelokale 2 Kl. 13:00 til 14:30 Deltagere: Kommunale: Arne Nikolajsen, Esbjerg kommune, Sundheds direktør (Medformand) Cecilie Schwartz Førby, Odense Kommune, Udbuds- og kontraktchef Ole Aasmoe, Velfærdsteknologimedarbejder, Varde kommune Sonja Miltersen, Vejen kommune, Direktør for Bygningsservice & Beredskab, Social & Ældre, Teknik & Miljø Jacob Kyndal, Aabenraa Kommune, Direktør for social og sundhed Regionale: Søren Lindgaard, Region Syddanmark, ITdirektør og konst. direktør for Syddansk Sundhedsinnovation (Formand) Jan Toft, Sygehus Sønderjylland, Udviklingschef Mette Maria Skjøth, OUH, Projektleder Susanne Lauth, Sygeplejefaglig direktør, Sydvestjysk Sygehus Erling Pedersen, Sydvestjyst Sygehus, Daglig leder Colab Vest Flemming Lauemøller, Psykiatrien Region Syddanmark, IT-chef Vera Ibsen, Sygehus Lillebælt, Kvalitets- og kommunikationschef Katrine Vedel, Syddansk Sundhedsinnovation, Specialkonsulent Virksomhed: Lisbeth Valther, SE Next Step A/S, Adm. Direktør Deltagere markeret med gråt har meldt afbud til mødet. 1. Velkomst ved formand for styregruppen, Søren Lindgaard. 2. Godkendelse af dagsorden Beslutning: Dagsorden blev godkendt. Repræsentanter for sygehusene dækker også Colabs. 3. Information om DDL studiebesøg hos Esbjerg og Vejen kommuner Søren Lindgaard fortæller som sit og Susanne Lauths studiebesøg hos Vejen og Esbjerg. Det var en meget spændende og udbyttering oplevelse.

2 4. Status på projektet a) Status på kommunale tilbagemeldinger vedr. engagement fra sygehuse Den samtale der var på sidste møde har været udgangspunkt for starten på en god dialog. Og den har skabt fremdrift i projektet. Der er nu gode forventninger til fremtidigt samarbejde på tværs. Skulle en eller flere af parterne mod forventning opleve udfordringer i den forbindelse opfordres man til at kontakte deltagerne i delprojekterne alternativt at tage kontakt til Katrine Vedel. b) Plan for afprøvningsprojekter og test af komponenter i. Generel status på afprøvninger: 1. Planskabelon godkendt d.11/ Udfyldt i januar 2016, men nye projekter kommer stadig til. Primært fra Colabs. 2. De første afprøvninger i produktion starter d.14/3. Der har været foretaget tests i produktion pr. 4/3. ii. Oversigt over status på milepæle for afprøvninger af DDL komponenter:

3 Der var en del drøftelser af udsættelserne af Esbjergs afprøvningsprojekter i forbindelse med test af bl.a. datakomponenten og om hvorvidt det vil være muligt dels at nå en ordentlig aftestning på de 2 måneder der er tilbage af afprøvningsfasen når projektet begynder at overføre data til landevejen. Der var enighed om at det var vigtigt at den del bliver testet grundigt. Esbjerg har længe arbejdet med dataopsamling hos deres borgere via Appinux løsningen men har endnu ikke testet DDL data komponenterne ved at sende data ind over DDL. Arne vurderer at de på længeres sigt vil have behov for en form for app-store til apps til deres borgere og vil gerne arbejde med dette i DDL regi. Der er også interesse for at arbejde med dette i Colab Vest. OUH har muligvis behov for at udskyde deres milepæl omkring gennemførte videokonsultationer pga. udfordringer med Jabber clienten og mangl. Opgradering af netværksinfrastrukturen på OUH. Aabenraa har en del erfaringer omkring arbejde med video som de gerne bidrager ind med i DDL regi. Det er vigtigt at understrege at de tests der pågår i Varde kommune er POC er (proof of concept) og der ikke er tale om indgåelse af driftsaftaler med lægehuset eller lign. Det vil være en fordel med en form for tegning, der viser hvem der tester hvad og på hvilket niveau. Arne fortæller at de har nogle udfordringer omkring BYOD idet der er stor forskel hvad der kan lade sig gøre under Sundhedsloven og Serviceloven. Dette er ligeledes en stor udfordring i forhold til udbredelse af digitale borgerløsninger generelt, idet det er meget vanskeligt at opnå en positiv business case helt uden brug for BOYD. Der er i styregruppen forskellige opfattelser af hvad der kan lade sig gøre. Beslutninger: Test af datakomponenten mv.: Arne vil undersøge om det er muligt at begynde at sende data ind over landevejen (f.eks. fra den løsning man bruger nu) på et tidligere tidspunkt. Søren tager en dialog med direktionen på SVS omkring muligheden for at fremskynde deres del i projektet så datadelingen med sygehuet også kan påbegyndes tidligere. Videomilepæl OUH: Katrine taler med netværksmoderniserings projektet Peter W om OUH kan hjælpes med at finde en løsning i forhold til milepælen omkring videokonsultationer så den ikke udskydes. App-store i DDL regi: Arne og Erling undersøger hvornår de vil være klar til at drøfte mulighederne for at arbejde med en app-store i DDL regi og kontakter Katrine mhp. At sætte et ekstraordinært styregruppemøde op hertil. Tegning af testniveauer: Peter og Katrine udarbejder en tegning i fællesskab.

4 BYOD: Arne sidder med i den nationale styregruppe omkring KOL udrulningen og tager dette punkt med ind i det nationale arbejde omkring KOL udrulning og beder om en afklaring fra national side (Sundhedsstyrelsen/DIGST). c) Status på kravsopsamling Kravopsamling følger planen. Der er udarbejdet en kravskabelon i regi af arbejdsgruppen for Business Case og grundlag for udbud, som bliver brugt til formålet. Morten er i kontakt med de parter, der afprøver de forskellige komponenter og samler krav ind via telefoninterviews. Detaljeringsgraden på beskrivelsen af krav varierer en del for de forskellige komponenter. Første udkast forventes klar 15/3 og vil blive sendt ud til parterne derefter. d) Status på møder i samarbejde med Colabs. Der har været møder med Colab Vest, Recovery&Rehab samt Colab Odense. Der er møde med Colab syd på tirsdag, da daglig leder først er tiltrådt pr.1/3. Møderne har alle været positive og har enten sat gang i dialog eller affødt konkrete projekter ind i DDL. e) Opdatering af projektbeskrivelse Projektbeskrivelsen skal opdateres så den svarer til den forlængelse der blev besluttet på sidste styregruppemøde. Desuden har regionens chefjurist foreslået at navnet ændres til Bilag 2: Projektbeskrivelse, plan og budget for at svare til navngivningen i allonge til forlængelse af OPI aftalen. Derudover benyttes MTV metoden som ramme for Business Casen i stedet for det OPI værktøj, der er nævnt. Projektbeskrivelsen er også opdateret med denne information. Og endelig er der opdateret navne forskellige steder pga. udskiftninger i projekt organisationen og i styregruppen. Der vil desuden blive behov for yderligere opdateringer, da Odense kommune har meddelt at de pga. organisationsændringer har behov for at ændre på deres engagement i projektet. Eftersom disse oplysninger først er fremkommet efter den version der er i bilaget blev gjort færdig vil styregruppen modtage en opdateret version efter mødet. Med de forbehold blev opdateringen af projektbeskrivelsen godkendt. 5. Underskrivelse af allonge til OPI-aftale Der er i samarbejde med regionens chefjurist udarbejdet en allonge til OPI aftalen for at håndtere den forlængelse af projektet, der blev aftalt på sidste møde. Den vil blive sendt rundt via mail til underskrivelse med separate underskriftsbilag på samme måde som underskrivelsen af OPI aftalen i sin tid blev håndteret.

5 6. Plan for udbud Udbudssættelse af DDL komponenterne blev drøftet. Det blev ligeledes drøftet hvad der helt konkret skulle leveres i forhold til projektbeskrivelsen. I projektbeskrivelsen er angivet følgende: Beslutningsoplæg med beskrivelse af den samlede infrastruktur og den videre proces Projektet vil danne grundlag for beslutning om det videre arbejde frem mod et evt. udbud. Der er i dele af styregruppen et klart behov for at de aktiviteter man har i gang ikke afsluttes når DDL projektet stopper med udgangen af september. I forhold til et udbud af DDL-komponenterne skal samtlige 22 kommuner i regionen tilbydes at deltage i det og det er derfor nødvendigt at igangsætte en indsats overfor dem så de ved hvad DDL kan tilbyde og kender fordelene ved at være med i et udbud. Beslutning: Til næste møde forberedes følgende: En beskrivelse af set-up i en interrim fase indtil udbud er gennemført og afsluttet (dvs. indtil indkøb er foretaget og løsning implementeret). Hvilke dele af landevejen (komponenter) er der behov for og hvad vil det kræve at holde dem kørende? En beskrivelse af hvor tæt vi kan forventes at være på at kunne annoncere et udbud når projektet afsluttes d.30/ Hvor land tid kan den juridiske del forventes at tage før den er på plads og hvor lang tid kan det forventes at tage at yderligere detaljere kravsdokumenterne så de kan indgå som egentlige kravspecifikationer i et udbud? Beskrivelsen skal desuden tage højde for koblingen til det nationale KOL projekt. Det skal understreges, at dette blive bedste mands bedste bud, idet projektets mål er: Beslutningsoplæg med beskrivelse af den samlede infrastruktur og den videre proces. Projektet vil danne grundlag for beslutning om det videre arbejde frem mod et evt. udbud. 7. Business Case opfølgning på sidste møde Udskydes til næste møde og flyttes længere frem på dagsorden for være sikker på at punktet nås på mødet. 8. Evaluering af projektet opfølgning fra sidste møde Udskydes til næste møde og flyttes længere frem på dagsorden for at være sikker på at punktet nås på mødet. 9. Evt. Der var intet til evt.

Referat. Deltagere: Virksomhed: Lisbeth Valther, SE Next Step A/S, Adm. Direktør Peter Lundkvist, SE Next Step A/S, Udviklingsdirektør (Suppleant)

Referat. Deltagere: Virksomhed: Lisbeth Valther, SE Next Step A/S, Adm. Direktør Peter Lundkvist, SE Next Step A/S, Udviklingsdirektør (Suppleant) Referat Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 16. Juni 2016 Regionshuset i Vejle, mødelokale 2323 (1.sal øst henvendelse i receptionen) Kl. 12:00 til 14:30 Deltagere: Kommunale: Arne Nikolajsen,

Læs mere

Referat. Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 4. November 2015 Regionshuset i Vejle, mødelokale 5 Kl. 10:00 til 12:00.

Referat. Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 4. November 2015 Regionshuset i Vejle, mødelokale 5 Kl. 10:00 til 12:00. Referat Styregruppemøde for projektet Den Digitale Landevej 4. November 2015 Regionshuset i Vejle, mødelokale 5 Kl. 10:00 til 12:00 Deltagere: Kommunale: Arne Nikolajsen, Esbjerg kommune, Sundheds direktør

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: 31. marts 2016. Referat Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 25. april 2016, kl. 14.00-17.00 Sted: Regionshuset, Damhaven 12, Vejle, mødelokale 3 Deltagere:

Læs mere

Referat møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt

Referat møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Afdeling: Tværsektorielt samarbejde Udarbejdet af: Magnus Falby Journal nr.: 16/10 940 E-mail: magnus.falby@rsyd.dk Dato: 18. december 2017 Telefon: 5170 9732 møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Journal nr.: Dato: Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt: Den 8. december 2017, kl. 11.30 14.30 Sted: Teglgårdsparken 26, mødelokale 203 Deltagere: Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

Referat møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt

Referat møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Afdeling: Tværsektorielt samarbejde Udarbejdet af: Magnus Falby Journal nr.: 18/9414 E-mail: magnus.falby@rsyd.dk Dato: 15. april 2018 Telefon: 5170 9732 Referat møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet

Læs mere

Referat. Møde i følgegruppen for forebyggelse Mandag den 29. februar 2016 Mødelokale 1515, Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle

Referat. Møde i følgegruppen for forebyggelse Mandag den 29. februar 2016 Mødelokale 1515, Regionshuset, Damhaven 12, 7100 Vejle Afdeling: Sundhedssamarbejde og Kvalitet Udarbejdet af: Journal nr.: E-mail: blm@rsyd.dk og iben.lykkeeggertsen@middelfart.dk Dato: 08-03-2016 Telefon: 2920 1212 og 3057 1183 Referat Møde i følgegruppen

Læs mere

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering

Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Afdeling: Faaborg Midtfyn kommune Udarbejdet af: Ulrik Christensen Journal nr.: E mail: uschr@rfmk.dk Dato: 7. februar 2017 Telefon: 7353 6087 Møde i Følgegruppe for Genoptræning og Rehabilitering Tidspunkt:

Læs mere

Det Regionale Specialuddannelsesråd i Region Syddanmark vedr. Specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje.

Det Regionale Specialuddannelsesråd i Region Syddanmark vedr. Specialuddannelsen for sygeplejersker i anæstesiologisk sygepleje. Afdeling: HR Personaleudvikling Udarbejdet af IMK Journal nr.: DRS-Anæstesi E-mail:inge-marie.kristensen@regionsyddanmark.dk Dato: 9. december 2011 Telefon: 7663 1781 Mødereferat for møde nr. 51 i Det

Læs mere

Oversigt over afprøvning af DDL komponenter i projektet Nedenfor ses en oversigt over milepæle i projektets afprøvningsfase.

Oversigt over afprøvning af DDL komponenter i projektet Nedenfor ses en oversigt over milepæle i projektets afprøvningsfase. Evalueringsrapport Indholdsfortegnelse Indledning... 2 Projektets forløb... 3 Projektmål: Billigere at udvikle og drive digitale borgerløsninger... 5 Projektmål: Opsamling af data systematiseres... 6 Projektmål:

Læs mere

Samarbejdsaftale vedr. udbredelse af Telesår projektet

Samarbejdsaftale vedr. udbredelse af Telesår projektet Odense d. 29 januar 2010 Samarbejdsaftale vedr. udbredelse af Telesår projektet Aftaleparter: Der er dags dato indgået samarbejdsaftale om deltagelse i: Mellem: MedCom det danske sundhedsdatanet Rugårdsvej

Læs mere

Det Administrative Kontaktforum

Det Administrative Kontaktforum Det Administrative Kontaktforum Formandsbeslutning Mødedato: Torsdag den 20. september 2012 Mødetidspunkt: Mødet blev aflyst Mødelokale: Sinatur Hotel Haraldskær Skibetvej 140 7100 Vejle Deltagere: Helene

Læs mere

MØDEREFERAT. Solrød Rådhus, lokale Mødedato: 25. februar 2014 Kl.: 16 Sted:

MØDEREFERAT. Solrød Rådhus, lokale Mødedato: 25. februar 2014 Kl.: 16 Sted: SOLRØD KOMMUNE Job- og SocialCenteret MØDEREFERAT Emne: Handicapråd Solrød Rådhus, lokale 125 Mødedato: 25. februar 2014 Kl.: 16 Sted: Deltagende: Arne N. Pedersen, Mette Cadovious, Brian Mørk, Jytte Willendrup,

Læs mere

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ

Referat af ESB-styregruppemøde den 13. december 2010 kl. 10.00 15.00 på Syddansk Erhvervsskoles Kursuscenter, Munkerisvej 161, 5220 Odense SØ Deltagere: ESB-netværkets styregruppe o Karin Rosenmejer o Kirsten Habekost o Mia Rasmussen o Mogens Schlüter o Yvonne Andersen o Anne Birthe Mortensen (suppleant) ESB-sekretariatet: o Anette Halvgaard

Læs mere

Sygeplejesymposium på OUH 2013.

Sygeplejesymposium på OUH 2013. Sygeplejesymposium på OUH 2013. Syddansk forskningscenter for klinisk sygepleje I samspil med OUH! Ved Direktør Judith Mølgaard Baggrund for SFKS Fremtidens sygepleje bør bygge på evidens produceret af

Læs mere

Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering

Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 27.11.13 Vor ref.: KRC Referat fra koordineringsmøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 27.11.2013 Sted: Videokonference Deltagere: Torben Lage Frandsen, IMT Region H, koordination Britta

Læs mere

Resumé af Sundhedsaftalerne

Resumé af Sundhedsaftalerne Resumé af Sundhedsaftalerne Følgende resumé er et sammendrag af regionernes sundhedsaftaler med kommunerne med henblik på at skabe et overblik over, hvorvidt og hvordan Sundhedsplanerne inkluderer palliation.

Læs mere

Sundhedsudvalgets besøg på Sydvestjysk Sygehus

Sundhedsudvalgets besøg på Sydvestjysk Sygehus Velkommen til Sydvestjysk Sygehus Sundhedsudvalgets besøg på Sydvestjysk Sygehus Den 13. november 2018 Velkommen v. direktionen Sydvestjysk Sygehus Per Busk, adm. sygehusdirektør Susanne Lauth, sygeplejefaglig

Læs mere

Digitalisering, effektivisering & risikostyring går hånd i hånd. Søren Lindgaard, IT-direktør i Region Syddanmark

Digitalisering, effektivisering & risikostyring går hånd i hånd. Søren Lindgaard, IT-direktør i Region Syddanmark Digitalisering, effektivisering & risikostyring går hånd i hånd Søren Lindgaard, IT-direktør i Region Syddanmark Region Syddanmark Areal 12.255 km 2 Befolkningstal 1,2 mio. indbyggere Ansatte ca. 25.000

Læs mere

Referat fra 19. teletolkeimplementeringsgruppemøde

Referat fra 19. teletolkeimplementeringsgruppemøde Dato: 07.10.13 Vor ref.: Referat fra 19. teletolkeimplementeringsgruppemøde Dato: Torsdag den 26. september 2013 Sted: Deltagere: MedCom Maren Holst-Jørgensen, TegnKom Joachim Børndum, TegnKom Dorte Alstrup

Læs mere

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00

Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Referat Referat af møde: Dato for møde: Referat af regionsbestyrelsesmøde Onsdag d. 24.8. 2011 kl. 9.30 16.00 Deltagere: Helle Bruun, Helene Benfeldt, Kirsten Thoke, Tyge Sigsgaard Larsen, Peter Kromann,

Læs mere

Styregruppemøde nummer 16 Mandag den 21. marts 2011, kl. 10.00 14.30 Sted: AgroTech, Agro Food Park 15 (tidligere Udkærsvej 15), 8200 Århus N.

Styregruppemøde nummer 16 Mandag den 21. marts 2011, kl. 10.00 14.30 Sted: AgroTech, Agro Food Park 15 (tidligere Udkærsvej 15), 8200 Århus N. REFERAT Styregruppemøde nummer 16 Mandag den 21. marts 2011, kl. 10.00 14.30 Sted: AgroTech, Agro Food Park 15 (tidligere Udkærsvej 15), 8200 Århus N. Udarbejdet af: Thorkild Qvist Frandsen, AgroTech Deltagere

Læs mere

Referat fra REFHOST-møde

Referat fra REFHOST-møde Dato: 11.12.08 Vor ref.: IJO Referat fra REFHOST-møde Dato: Fredag den 5. december 2008 Sted: Deltagere: MedCom Hanne Damgaard Jensen, Region Midtjylland Bente Wengler, Region Midtjylland Hanne Simmelgaard,

Læs mere

Referat fra afdelingsmøde

Referat fra afdelingsmøde Referat fra afdelingsmøde Dato: 23.06.2016 Tilstede: Gökhan, André, Hanne T, Hanne R, Grethe, Cathrin, Hanne K, Maria, Anne Marie, Klavs, Anita Fraværende: Lisbeth Mødeleder: Anita Referent: Klavs Dagsorden

Læs mere

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it

Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it IT Projekt Referat Styregruppe for tværsektoriel sundheds-it 11. april. 2016 kl 14.00-16.00 i mødelokale CPU, Koncern IT, Hadsundvej 190, 9000 Aalborg Mødedeltagere - Morgen Kahr Frederikshavn Kommune

Læs mere

Referat af møde i Følgegruppe for genoptræning Torsdag 6. september Regionshuset Vejle

Referat af møde i Følgegruppe for genoptræning Torsdag 6. september Regionshuset Vejle Referat af møde i Følgegruppe for genoptræning Torsdag 6. september 2012 10.00 15.00 Regionshuset Vejle Deltagere: Kommunale deltagere Asger Kudahl, Odense Kommune (medformand) Lene Gram Herborg, Sønderborg

Læs mere

Referat. Den 16. januar 2015

Referat. Den 16. januar 2015 Referat Den 16. januar 2015 Mødeart: Organisationsbestyrelsesmøde Mødested: Selskabslokalet Afdeling: Lægeforeningens Boliger, afd. 1 og 2 Nyborggade 11, 1. sal 2100 København Ø Mødedato: 6. januar 2015

Læs mere

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 4. november 2013, kl. 10.00-14.00 i Kulturstyrelsen. Mødelokale 8.

Referat. Koordinationsgruppen for DDB. Møde den 4. november 2013, kl. 10.00-14.00 i Kulturstyrelsen. Mødelokale 8. Referat 12. November 2013 DDB sekretariatet Koordinationsgruppen for DDB Møde den 4. november 2013, kl. 10.00-14.00 i Kulturstyrelsen. Mødelokale 8. Deltagere: Rolf Hapel, Bente Nielsen, Bodil Have, Jakob

Læs mere

Syddanmark. Status, per medio oktober, på implementering af screenings- og forløbsvejledningen

Syddanmark. Status, per medio oktober, på implementering af screenings- og forløbsvejledningen Årlig status vedr. forløbskoordinatorfunktioner Status sendes til Danske Regioner (nch@regioner.dk) og KL (kmm@kl.dk) én gang årligt d. 15. november 2013-2015. Status i Region Syddanmark pr. 15. nov. 2014

Læs mere

Referat af møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt

Referat af møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Journal nr.: 16/10940 Dato: 13. februar 2017. Udarbejdet af: Helle Marie Sejr Bentsen og Morten Jessen-Hansen E-mail: helle.marie.sejr.bentsen@rsyd.dk mjh@aabenraa.dk Telefon: 51709731 Referat af møde

Læs mere

Torben Kyed Larsen (Psykiatriens Anlægssekretariat)

Torben Kyed Larsen (Psykiatriens Anlægssekretariat) Referat Projekt: Nyt Byggeteknisk Paradigme Mødetype: Styregruppemøde Dato: 04.11.2014 Sted: SDSI, Forskerparken 10 H, 5230 Odense M Deltagere Frank Jensen (Søren Jensen), Lars Nielsen (Søren Jensen),

Læs mere

Referat bestyrelsesmøde SBH

Referat bestyrelsesmøde SBH Referat bestyrelsesmøde SBH Dato: 19. nov. 2014 Til stede: John Eriksen, Jakob May, Gitte Jacobsen, Sus Rask, Søren Romar, Lone Hermansen, Kelly Berg og Peter Godvin Afbud: Esben Andresen, Dan Røn Referent:

Læs mere

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT

BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT BESTYRELSESMØDE NR. 1 REFERAT Den 6. februar 2011 Tidspunkt : Fredag den 6. januar kl. 15.00 17.00. Sted : Arne Ennegaard Jørgensens kontor Tilstede : Bestyrelsen Fraværende/Afbud : Sekretærer : Arne Ennegaard

Læs mere

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13

Referat. Dagsorden. 8.4.2013, kl. 9-12. Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark. Es/Bej 12.04.13 Referat Referat af møde i: Bestyrelsesmøde, Region Syddanmark Dato for møde: 8.4.2013, kl. 9-12 For referat: Dato for udarbejdelse: Es/Bej 12.04.13 Deltagere: Helle Bruun, Peter Kromann, Esther Skovhus,

Læs mere

OffentligPrivatInnovation

OffentligPrivatInnovation OffentligPrivatInnovation -etableringafet godtsamarbejde Version: LLDK 23.01.2013 Forfatter: Peter Bamberg Jensen Baggrund Region Syddanmark satsning på velfærdsteknologi Intelligent offentligt indkøb

Læs mere

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by

Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Afdelingsbestyrelsen SYD, Avedøre St.by Karetmagerporten 1 B, 2650 Hvidovre. Tlf./Fax: 36 49 42 97 afd. 3501 Referat fra Afdelingsbestyrelsesmødet den 1. december 2003 Mødedeltagere: Jan Lemser Jes Rønving

Læs mere

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015

Referat Den 6. oktober 2015. Glostrup, den 8. oktober 2015 Glostrup, den 8. oktober 2015 Referat Den 6. oktober 2015 Boligselskabet Hjem Mødeart: Bestyrelsesmøde i organisationsbestyrelsen Mødested: Afdeling: Advokat Mads Thyregod Mødetid kl. 17.00 Hammerensgade

Læs mere

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015

Referat af RSK-mødet. 21. - 23. august 2015 Formands- og sekretærposterne på t deles op. (pga. mangel på betroede tjenere i RSK) Ordstyrer lørdag: Mia Mogens tager sig af referatet under hele mødet. Referat af t 1 Dagsorden Dagsorden RSK møde den

Læs mere

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-13 Ref: EM

Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-13 Ref: EM Mødeindkaldelse J.nr.: U0002-7-03-1-13 Ref: EM Mødeforum: Bestyrelsen for VIA University College Dato: Tirsdag den 19. marts 2013 Tid: Kl. 15.30-18.30 Sted: Campus Randers, Jens Otto Krags Plads 3, 8900

Læs mere

SKOLEBESTYRELSESMØDE. Sammen skaber vi liv og læring

SKOLEBESTYRELSESMØDE. Sammen skaber vi liv og læring SKOLEBESTYRELSESMØDE Dato: tirsdag d. 08-12-2015 Tid: kl. 17.30-19.30 Sted: Vadehavsskolen, Simon Hansens Vej Deltagere: Henrik Olesen Johan Beck Bente Lyngsøe Mette Hager Petermann Vibeke Kamp Jensen

Læs mere

Udkast Projektplan Fødselsanmeldelse

Udkast Projektplan Fødselsanmeldelse Udkast Projektplan Fødselsanmeldelse Projektplan version 0.1 1 Indholdsfortegnelse Projektgrundlag...3 Baggrund...3 Formål...4 Mål...4 Faser og Milepæle...5 Fase 1 (5 mdr):...5 Fase 2 (3 mdr):...5 Fase

Læs mere

(BEMÆRK fremrykket mødetidspunkt!)

(BEMÆRK fremrykket mødetidspunkt!) Referat Mødeforum: Projektgruppen for projekt Styr på styringen Sagsnr.: 2010-23412 Dokumentnr. Mødedato: Fredag d. 15. oktober 2010 Tid: Kl. 8.30 12.00 (BEMÆRK fremrykket mødetidspunkt!) Sted: Mødelokale

Læs mere

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard

Niels Carsten Bluhme, Svend Svendsen, Jørn Jensen, Lars Gullev, Signe Kongebro og Jacob Lundgaard 1 Albertslund den 18. oktober 2010 Forum: Styregruppen for Plan C Tid: Onsdag den 13. oktober 2010 kl. 15:00 17:00 Sted: Deltagere: Afbud: Projektledelsen: Gate 21, Vognporten 2, 2620 Albertslund Niels

Læs mere

Område: Sundhedsstaben og Fælleskommunalt Sundhedssekretariat Dato: 28. februar 2013

Område: Sundhedsstaben og Fælleskommunalt Sundhedssekretariat Dato: 28. februar 2013 Område: Sundhedsstaben og Fælleskommunalt Sundhedssekretariat Dato: 28. februar 2013 Som led i satspuljeaftalen for 2012-2015 blev der afsat i alt 200,4 mio. kr. til en national handlingsplan for den ældre

Læs mere

10. møde i Styregruppen for den ældre medicinske patient

10. møde i Styregruppen for den ældre medicinske patient Emne 10. møde i Styregruppen for den ældre medicinske patient Mødedato Onsdag den 6. marts 2013 kl. 10.00 11.30 Sted Deltagere Steen Dalsgård Jespersen, (formand) Arne Cyron, Region Sjælland Britt Bergstedt,

Læs mere

Fælles Servicecenter for Telesundhed. Et tværsektorielt samarbejde mellem kommuner og hospitaler i Region Midtjylland

Fælles Servicecenter for Telesundhed. Et tværsektorielt samarbejde mellem kommuner og hospitaler i Region Midtjylland Fælles Servicecenter for Telesundhed Et tværsektorielt samarbejde mellem kommuner og hospitaler i Region Midtjylland 1 Fælles Vision Fælles Servicecenter fundamentet til enkel og tryg telesundhed for borgere

Læs mere

Referat d. 9. april 2015. Fællesbestyrelsen

Referat d. 9. april 2015. Fællesbestyrelsen Referat d. 9. april 2015 Møde : 07, skoleåret 20142015 Sted : Allingåbroskolen, lokale 06 Den : 15. april 2015 Tidsrum : Kl. 18.3020.30 Birte Kjeldsen Fællesbestyrelsen Hilde Marie Søgaard Jan Salling

Læs mere

34. årgang Nr. 33 24. august 2014

34. årgang Nr. 33 24. august 2014 34. årgang Nr. 33 24. august 2014 E-mail: Bakkanalen@bf-bakken.dk Hjemmeside: www.bf-bakken.dk Redaktion Hjørdis Deadline søndag kl. 16 00 Redigeres af bofæller Indlæg til Bakkanalen: Skriv teksten i arial

Læs mere

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen

Referat. 7. august 2015. Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Referat 7. august 2015 Bestyrelse 2-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tirsdag den 23. juni Tidspunkt: Kl. 10.00 12.00 Sted: Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej 3, 2100 København Ø Deltagere:

Læs mere

præhospitale dækning i Region Syddanmark

præhospitale dækning i Region Syddanmark Område: Sundhedsstaben Afdeling: Planlægnings og Udviklingsafdelingen Journal nr.: 11/5394 Dato: 23. maj 2011 Udarbejdet af: Malene Jeppesen E mail: Malene.Jeppesen@regionsyddanmark.dk Telefon: 7663 1431

Læs mere

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær

Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær Dagsorden til skolebestyrelsesmøde Side 001 Skævinge Skole & Ll. Lyngby Skole respekt tillid nærvær 7. november 2011 Tirsdag den 30. august kl. 19.00-21.30 på, mødelokalet Deltagere: Dorte Seir Petersen,

Læs mere

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) 4. Påtænkt udlicitering af rengøringsopgaver i Jelling...

Specialkonsulent Lene Synnøve Andersen (ref.) 4. Påtænkt udlicitering af rengøringsopgaver i Jelling... side /5 Referat LSU-LAU LAU (fællesadministrationen) Mødedato:. december 0 Starttidspunkt: Kl. 8:00 Sluttidspunkt: Kl. 0:00 Dokumentnavn: Dagsorden LSU-LAU Sted: Soldalen, mødelokale Deltagere: Sekretariatsbetjening:

Læs mere

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN

ENHEDSLISTEN I REGION HOVEDSTADEN Ledelsesmøde Torsdag d. 10. december 2015, kl. 16.30 18.30 I Studiestræde 24, 2. sal REFERAT Til stede: Anette, Marianne D, David, Stig, Ole, Rasmus, Niels Peter, Marianne F og Mette Afbud: Gunna Dagsorden

Læs mere

Kl. 12.00 vil der blive serveret frokost i Personalekantinen i Neurorehabiliteringen.

Kl. 12.00 vil der blive serveret frokost i Personalekantinen i Neurorehabiliteringen. REFERAT af TILLÆGSDAGSORDEN fra FÆLLES SYGEHUSLEDELSESMØDE TIRSDAG DEN 29. AUGUST 2006, kl. 13.00 17.00 Mødet holdes i mødelokale på 2. sal i Hovedbygningen på Sygehus Fyn Ringe Lindevej 5 5750 Ringe Kl.

Læs mere

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00

Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune. Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00 Referat fra møde i Ældrerådet i Esbjerg Kommune Hvornår: Mandag den 21. september 2015, kl. 9.00 Hvor: Bramming Rådhus, mødelokale 1, 1. sal, Sct. Knuds 7 Deltagere: Edvard Braae, Kurt Steen Nielsen, Gertrud

Læs mere

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost

Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Ø k o n o m i d i r e k t ø r f o r e n i n g e n Hovedbestyrelsen for Økonomidirektørforeningen Mødedato og tid: Fredag den 27. september 2013 kl. 09.30-12.00 med efterfølgende frokost Mødested: Munkebjerg

Læs mere

Business case model. for. Projekt vedrørende Akutfunktion Sundheds- og Ældreområdet Struer Kommune

Business case model. for. Projekt vedrørende Akutfunktion Sundheds- og Ældreområdet Struer Kommune Dato: Maj 2014 1/8 Business case model for Projekt vedrørende Akutfunktion Sundheds- og Ældreområdet Struer Kommune Projektets navn: Akutfunktion Projektets ejer: Projektleder: Afdelingsleder Mariann Mikkelsen

Læs mere

Møde i det administrative kontaktforum

Møde i det administrative kontaktforum Område: Sundhedsområdet Afdeling: Afdelingen for Sundhedssamarbejde og Kvalitet Journalnr.: 11/33268 Dato: 30. januar 2011 Udarbejdet af: Betina Simonsen E-mail: betina.simonsen@regionsyddanmark.dk Telefon:

Læs mere

Hvor langt er vi? - længere end i tror! Projektchef Ivan Lund Pedersen, Digital Sundhed

Hvor langt er vi? - længere end i tror! Projektchef Ivan Lund Pedersen, Digital Sundhed Hvor langt er vi? - længere end i tror! Projektchef Ivan Lund Pedersen, Digital Sundhed STOP Janteloven Udlandet siger: Denmark is world leading in E-health Mange i DK siger: Ja, MEN der er jo et PROBLEM..

Læs mere

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30

REFERAT HB 03. Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 REFERAT HB 03 Lørdag 7. februar 2015 Frederiksberghallerne Kl.10.00 15.30 Deltagere René Toft, formand Jens Dall-Hansen, næstformand Kenneth Larsen, Elite- og Eventansvarlig Jeanette Lund Clausen, Bredde-

Læs mere

Referent: Kathrine Andersen, Studiesekretær

Referent: Kathrine Andersen, Studiesekretær Institut for Filosofi, Pædagogik og Religionsstudier Campusvej 55 5230 Odense M Tlf.: 6550 1475 E-mail: katan@ifpr.sdu.dk 20. oktober 2015 Ref.: HT/katan Møde med aftagerpanel for Masteruddannelsen i børne-

Læs mere

Styregruppe for modernisering af MedCom infrastruktur (POC)

Styregruppe for modernisering af MedCom infrastruktur (POC) Styregruppe for modernisering af MedCom infrastruktur (POC) KOMMISSORIUM Basisinformation Titel Dato + version Styregruppe for modernisering af MedCom infrastruktur (POC) 21-09-2018 + version 1.0 (MedCom)

Læs mere

Afdeling: Digital Innovation Udarbejdet af: Lone Dalager Kristensen Journal nr.: E mail: Dato: 28.august 2019 Telefon:

Afdeling: Digital Innovation Udarbejdet af: Lone Dalager Kristensen Journal nr.: E mail: Dato: 28.august 2019 Telefon: Afdeling: Digital Innovation Udarbejdet af: Lone Dalager Kristensen Journal nr.: E mail: ldk@rsyd.dk Dato: 28.august 2019 Telefon: 2965 5548 Referat Møde: Styregruppemøde for Digital løsning til graviditetsforløb

Læs mere

2. møde national sygehuskommune. Dorthe Skou Lassen MedCom dsl@medcom.dk

2. møde national sygehuskommune. Dorthe Skou Lassen MedCom dsl@medcom.dk 2. møde national sygehuskommune arbejdsgruppe Dorthe Skou Lassen MedCom dsl@medcom.dk lektronisk kommunikation Hjemmepleje/Sundhedscenter Lægepraksis - Sygehus Apotek Korrespondance Henvisning forebyggelse

Læs mere

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8

Referat. LUU møde. Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30. Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 Referat LUU møde Mandag den 4. marts 2013 fra klokken 8.30 til 11.30 Mødet blev afholdt Bjerggade 4M, 6200 Aabenraa Lokale 0.8 LUU udvalget: 3 fagkyndige medlemmer repræsenterende kommunerne i Sønderjylland:

Læs mere

Referat for møde i LUA

Referat for møde i LUA Referat for møde i LUA Dato: Fredag den 11. marts 2016 Kl. 10.00 12.00 i mødelokale 1, Social & SundhedsSkolen, Herning Deltagere: Repræsentanter fra FOA: Kim Henriksen, formand for LUA Grethe Nielsen

Læs mere

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011

Referat Udvalget for Job & Arbejdsmarked mandag den 8. august 2011 Referat mandag den 8. august 2011 Kl. 16:30 i Mødelokale 1, Hvalsø Jens K. Jensen (V) Indholdsfortegnelse 1. JA - Godkendelse af dagsorden...1 2. JA - Orienteringssager...2 3. JA - Indstilling af nyt medlem

Læs mere

Projektbeskrivelse for Interaktive tavler

Projektbeskrivelse for Interaktive tavler Projektbeskrivelse for Interaktive tavler Beskrivelsen indeholder Side 1 Side 2 Side 3 Side 3 Side 3 Side 3 Side 4 Side 4 Side 4 Side 5 Side 6 Side 6 Side 7 Side 8 Side 8 Bilag Baggrund Formål Projektorganisering

Læs mere

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune

Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune FURESØ KOMMUNE Børneunderudvalg 4. oktober 2006, Kl. 17.30 Møde nr. 10 Mødelokale 1, Rådhuset, Farum Kommune Medlemmerne mødte med undtagelse af Lisbeth Harsvik (A), som havde meldt afbud. Berit Torm (V)

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra Studienævnsmøde Onsdag, den 22. januar 2014 kl. 11.00 14.30 Sted: Deltagere: Afbud: Aalborg Universitet, Kroghstræde 7, lokale 76a Lars Uggerhøj, Dorte

Læs mere

AFRAPPORTERING Ovinehøj

AFRAPPORTERING Ovinehøj Svendborg Kommune Børn og Unge Ramsherred 5 5700 Svendborg Tlf. 62 23 30 00 AFRAPPORTERING Ovinehøj www.svendborg.dk Lovpligtigt anmeldt tilsyn den 6. september 2013 kl. 9.00 Deltagere i tilsynssamtalen:

Læs mere

Søren Hyldgaard, kommunalbestyrelsesmedlem Rudersdal Kommune Henrik Nord, observatør, medlem af borgerrepræsentationen, Københavns Kommune

Søren Hyldgaard, kommunalbestyrelsesmedlem Rudersdal Kommune Henrik Nord, observatør, medlem af borgerrepræsentationen, Københavns Kommune Referat 20. januar 2016 Bestyrelse 4-2015 Væksthus Hovedstadsregionen Dato: Tidspunkt: Sted: Torsdag den 10. december Kl. 10.00 12.00 og efterfølgende frokost Væksthus Hovedstadsregionen, Fruebjergvej

Læs mere

Referat fra Styregruppemøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering

Referat fra Styregruppemøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 23.05.12 Vor ref.: CBE Referat fra Styregruppemøde i Klinisk Integreret Hjemmemonitorering Dato: 23.5.2012 Sted: Deltagere: MedCom, Rugårdsvej 15, 2. Odense Kristjar Skajaa, Århus Universitetshospital

Læs mere

Konklusionsreferat fra mødet om sundhedsaftaler mellem Odense Kommune og Region Syddanmark den 25. november 2010.

Konklusionsreferat fra mødet om sundhedsaftaler mellem Odense Kommune og Region Syddanmark den 25. november 2010. Område: Sundhedsområdet Udarbejdet af: Niels-Erik Aaes Journal nr.: 10/6198 Telefon: 76631319 Dato: 1. december 2010 e-mail: Niels-Erik.Aaes@regionsyddanmark.dk O Konklusionsreferat fra mødet om sundhedsaftaler

Læs mere

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT

Kl. 14.45: Gruppedialog med Lene Bak vedr. evaluering af Garantiordning og Turnénetværket REFERAT 28. januar 2016 Statens Kunstfonds Projektstøtteudvalg for Scenekunst Møde nr. 28 22. januar 2016 Tidspunkt: Kl. 8.30 18.00 Sted: Mødelokale 8, stuen Kl. 13.00-14.30: Møde med Lene og Nicole om 7 egnsteaterevalueringer

Læs mere

Tilbagemeldinger fra FMU vedr. Strategisk selvledelse

Tilbagemeldinger fra FMU vedr. Strategisk selvledelse Tilbagemeldinger fra FMU vedr. Strategisk selvledelse FMU på Sydvestjysk Sygehus Der var enighed om, at der er på SVS er gang i meget og derfor svært at få plads til yderligere tiltag med fokus på strategisk

Læs mere

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser

Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser REFERAT Møde i: Arbejdsgruppen vedr. forebyggelse af indlæggelser og genindlæggelser Dato: 10. september 2015 Kl.: 9:00-12:00 Sted: Deltagere: Hvidovre Hospital, Kettegård Alle 30, 2650 Hvidovre lokale

Læs mere

ARBEJDSPLAN og status 2015 for arbejdsgruppen: Sundheds it og elektronisk kommunikation. Godkendt i DAS den 8 juni 2016

ARBEJDSPLAN og status 2015 for arbejdsgruppen: Sundheds it og elektronisk kommunikation. Godkendt i DAS den 8 juni 2016 ARBEJDSPLAN og status 2015 for arbejdsgruppen: Sundheds it og elektronisk kommunikation. Godkendt i DAS den 8 juni 2016 Afrapportering af fremdriften. Arbejdsgruppen skal inden årets udgang afrapportere

Læs mere

Referat Patientinddragelsesudvalget

Referat Patientinddragelsesudvalget Patientinddragelsesudvalget Sagsnummer 2013-010892 Referat Patientinddragelsesudvalget 22. januar 2016 kl. 10.00-12.30 i mødelokale B, Regionshuset Mødedeltagere Torben Andersen, Ældrerådene i Region Nordjylland

Læs mere

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14.

Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. Tilstede: Offentligt referat af bestyrelsesmøde i Hadsten Varmeværk A.m.b.a. d. 5.11.14. N-J Bärtel, Agna Skriver, Ole Jensen, Per N. Jensen, Kjeld Larsen, Flemming Nørgaard, Jacob Toft og Palle Laugesen.

Læs mere

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011

Campus Bornholm. Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Referat fra bestyrelsesmøde den 31. januar 2011 Deltagere: Fraværende med afbud: Fraværende uden afbud: Observatør.: Referent: Jeppe Kofod Lars Goldschmidt (Deltog fra kl. 17.40) Ingolf Lind-Holm Roar

Læs mere

REFERAT. Emne: Referat. Journalnr. 17.01.01-P35-15-12. Dato 8/6/2012. Direkte telefonnr. 7681 4100. Mødeindkalder Bente Søndergaard

REFERAT. Emne: Referat. Journalnr. 17.01.01-P35-15-12. Dato 8/6/2012. Direkte telefonnr. 7681 4100. Mødeindkalder Bente Søndergaard REFERAT Emne: Referat Mødedato Mødested/lokale Mødetidspunkt kl. Forventet sluttidspunkt Kl 9. august 2012 Konferencelokalet Kl. 19:00 Kl. 21:30 Deltagere Martin Fessel, Lisbeth Hjort, Hanne Luscombe,

Læs mere

1. Aftalens parter. 2. Formål. 3. Aftalens indhold. 4. Parterne. Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa.

1. Aftalens parter. 2. Formål. 3. Aftalens indhold. 4. Parterne. Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa. 1 1. Aftalens parter Aftalen indgås mellem: Aabenraa Kommune Skelbækvej 2 6200 Aabenraa www.aabenraa.dk og VUC Syd Christian d. X s vej 39 6100 Haderslev www.vucsyd.dk 2. Formål Et partnerskab mellem Aabenraa

Læs mere

Introduktion. Jan Brown Maj, 2010

Introduktion. Jan Brown Maj, 2010 Jan Brown Maj, 2010 Introduktion OIOXML har eksisteret som det centrale datastandardiseringsparadigme siden 2002. Til OIOXML-konceptet er der et regelsæt betegnet OIO Navngivnings- og Deignregler (NDR),

Læs mere

(evt. afbud til mødet på mobil 20540887 eller mail lone.holm@regionh.dk) Center for Sundhed. Tværsektoriel Udvikling. Kongens Vænge 2 3400 Hillerød

(evt. afbud til mødet på mobil 20540887 eller mail lone.holm@regionh.dk) Center for Sundhed. Tværsektoriel Udvikling. Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Center for Sundhed Tværsektoriel Udvikling Kongens Vænge 2 3400 Hillerød Møde i: Arbejdsgruppen vedr. Aktivt samarbejde med borgerne Dato: 20. januar 2016 Kl.: 17.00-20.00 Sted: Mødelokale H6, Regionsgården,

Læs mere

Referat fra møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt

Referat fra møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Journal nr.: 16/10940 Dato: 28. december 2016. Udarbejdet af: Annette Weng E-mail: avw @rsyd.dk Telefon: 29201007 Referat fra møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Tidspunkt: Den 16. december

Læs mere

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand

REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016. Venlig hilsen. Lisbeth Schou Kredsformand Socialpædagogernes Landsforbund Kæpgårdsvej 2 A 4840 Nr. Alslev Telefon 7248 6500 Fax 7248 6510 Ref. J.nr. REFERAT AF KREDSBESTYRELSESMØDE D. 12.5.2016 Venlig hilsen Lisbeth Schou Kredsformand Dagsorden

Læs mere

Referat fra møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt

Referat fra møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet og effekt Afdeling: Tværsektorielt samarbejde Journal nr.: 16/10 940 Udarbejdet af: Morten Jessen-Hansen og Jette Dalsgaard Andersen Dato: 14. december 2018 Referat fra møde i Følgegruppen for økonomi, kvalitet

Læs mere

Mødereferat Politisk dialogmøde mellem Varde kommune og Sundhedskoordinationsudvalget

Mødereferat Politisk dialogmøde mellem Varde kommune og Sundhedskoordinationsudvalget Område: Sundhedsområdet Afdeling: Psykiatri- og Socialstaben Journal nr.: 14/21810 Dato: 20. oktober 2014 Udarbejdet af: Asger K Kjellerup E-mail: Asger.Kjellerup@rsyd.dk Mødereferat Politisk dialogmøde

Læs mere

Det nationale teletolkeprojekt Fremtidens tolkede samtale v/ Susanne Noesgaard

Det nationale teletolkeprojekt Fremtidens tolkede samtale v/ Susanne Noesgaard Det nationale teletolkeprojekt Fremtidens tolkede samtale v/ Susanne Noesgaard Hvad er MedCom? Lars Hulbæk Forsvarende europamester i sundheds IT Tre produkter: 1. Projektgennemførelse (pilot, udrulning,

Læs mere

Social- og Sundhedsudvalget

Social- og Sundhedsudvalget Social- og Sundhedsudvalget Referat Dato: Tirsdag den 3. juni 2014 Mødetidspunkt: 15:00 Mødelokale: Medlemmer: Afbud: Fraværende: 074 mødelokale på Rådhuset Morten Schou Jørgensen, Arne Petersen, Niels

Læs mere

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt

2. Godkendelse af referat fra afdelingsbestyrelsesmødet 8. december 2014 Referatet blev godkendt Afdelingsbestyrelsesmøde 21. januar 2015, kl. 19:00 Referat Til stede: Bestyrelsen: Suppleanter: Drift/BO-Vest: Dirigent: Referent: Vibeke Hansen (afbud), Maja Reutzer, Anita Wittusen, Tonny Bodal (afbud)

Læs mere

REFERAT 26. oktober 2010 J. nr. 1114/1051-0002 ref. lkg/hec Energiindvinding

REFERAT 26. oktober 2010 J. nr. 1114/1051-0002 ref. lkg/hec Energiindvinding REFERAT 26. oktober 2010 J. nr. 1114/1051-0002 ref. lkg/hec Energiindvinding Side 1/4 Møde i Offshoresikkerhedsrådet, fredag den 24. september 2010 i Energistyrelsen Til stede: Anna Cecilie Skovgaard,

Læs mere

Referat af porteføljestyregruppemøde for Landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL 12.

Referat af porteføljestyregruppemøde for Landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL 12. 8. marts 2016 Referat af porteføljestyregruppemøde for Landsdækkende udbredelse af telemedicinsk hjemmemonitorering til borgere med KOL 12. februar 2016 Til stede: Christian Boel, Region Midtjylland (formand);

Læs mere

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling:

Dagsorden. Dagsordenspunkt 1: Dagsorden. Sagsfremstilling: Dagsorden Dagsordenspunkt 1: Dagsorden 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra møde i Det Regionale Råd for Lægers Videreuddannelse d. 22. september 2011. 3. Temamøde om lægelig videreuddannelse

Læs mere

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014

Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Referat af stiftende bestyrelsesmøde i grundejerforeningen Søgården d. 18. marts 2014 Deltagere: Henrik (100) Henning (114) Børge (116) Per (138) Flemming (128) Afbud: Ingen Sted: Per (138) Dagsorden 1.

Læs mere

Referat af møde i Koordinationsforum den 4. februar 2014

Referat af møde i Koordinationsforum den 4. februar 2014 NOTAT Referat af møde i Koordinationsforum den 4. februar 2014 Den 5. februar 2014 Sags ID: SAG-2013-00893 Dok.ID: 1811787 Dagsorden: 1. Velkomst 2. Opgørelsen af kapacitet og belægning samt behov og efterspørgsel

Læs mere

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde

Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Udkast til referat fra bestyrelsesmøde Mandag d. 9/12-2014 kl. 16.00 Til stede: Afbud: Anders Bach Hellerøe (ABH), Tove Kruse (TK), Jan B. Larsen (JBL), Claus Niller Nielsen (CNN), Lars Nielsen (LN), Susan

Læs mere

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning

Hedensted Kommune. Seniorrådet. Referat. Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Refer Mødetidspunkt: Kl. 09:00 Mødested: Øster Snede Plejecenter, 1. sal, Lindvedvej 16, Øster Snede, 8723 Løsning Deltagere:Kirsten Blume Schmidt, Elin Kristensen, Anker Andersen, Lilian Andersen, Jens

Læs mere

Vitus Jordan meldte sit kandidatur til formandsposten. Vitus blev enstemmigt valgt som formand for Medborgerskabsrådet.

Vitus Jordan meldte sit kandidatur til formandsposten. Vitus blev enstemmigt valgt som formand for Medborgerskabsrådet. Referat Forvaltning: Byrådssekretariatet Møde vedr.: Referat af møde i Medborgerskabsrådet den 28. oktober 2015 Mødested: Det Gamle Rådhus Mødedato: 28-10-2015 Sendes til: Medborgerskabsrådet Deltagere

Læs mere