Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler."

Transkript

1

2 Lige siden etableringen i 1909 har Odense Marcipan haft fokus på marcipan af bedste kvalitet. Løbende er produktpaletten blevet udvidet, og i dag står Odense Marcipan for kvalitet og inspiration til fristende øjeblikke. Odense Marcipan er verdens førende producent af marcipan og marcipanrelaterede produkter. Firmaet er repræsenteret på alle markeder, hvor marcipan anvendes, og ODENSE er det største mærke i de skandinaviske lande. ODENSE produkterne er repræsenteret på bageri, food service og dagligvare-markedet, og produkterne bliver i stort omfang anvendt i nydelsesmiddelindustrien af mange førende kage- og konfektureproducenter. Fristende produkter Odense Marcipan producerer mere end 170 forskellige marcipankvaliteter, der er tilpasset forskellige anvendelser, markeder og kunder. Odense Marcipan kan som en af de få producenter tilbyde valsning på originale italienske stenvalser, som giver marcipanen en god og grov konsistens, der fremhæver mandelsmagen. Herudover tilbydes et omfattende sortiment af nougat, chokolade, overtrækschokolade, chokoladedrys, nougat- og chokoladesaucer, nøddeprodukter og forskellige bageriog konditori-ingredienser, bl.a. et sortiment af icing. Dedikerede medarbejdere Hos Odense Marcipan er medarbejderne en meget vigtig ressource og drivkraft, og dedikeret faglighed har gennem årene bidraget til virksomhedens positive udvikling og førende position. Fleksibel produktion og høj kvalitet Løbende er der investeret i den nyeste teknologi, og Odense Marcipan er i dag en af verdens mest unikke og fleksible marcipanfabrikker med produktionsanlæg i Danmark og Italien. Et omfattende kvalitetssystem garanterer høj kvalitet gennem hele processen fra råvare til færdigvare. Fastlagte procedurer sikrer, at alle produkter bliver godkendt i laboratoriet og testbageri, inden de forlader fabrikken. Råvarekvalitet Der benyttes altid de bedste råvarer af californiske søde mandler samt smagfulde spanske mandler. BRC-certificeret Odense Marcipan er BRC-certificeret (British Retail Consortium), hvilket giver sikkerhed for, at produktion og produkter lever op til højeste fødevarestandard. Kongelig Hofleverandør I 1961 blev Odense Marcipan udnævnt til Kongelig Hofleverandør. En anerkendelse og udmærkelse som firmaet kvalitetsmæssigt altid har ønsket at leve op til. ODENSE som brand ODENSE mærket er velkendt og vellidt blandt forbrugerne og kunderne, og mærket opfattes i høj grad som kvalitet og forbindes med nydelse.

3

4

5 HJERtERuMMEt Marcipan i 100 år Fagcentret er hjerterummet hos Odense Marcipan, og det er her, de nyeste trends og smagsretninger følges. Det er her, ideer og recepter til nye produkter og marcipankvaliteter udvikles. Og det er i Fagcentret, at spændende tanker udklækkes, og forskellige råvarer og smagskombinationer afprøves af kreative og kompetente fagfolk. Gennem årene har Odense Marcipans konditorer udviklet tusindvis af opskrifter på kager, bagværk, konfekt og desserter - til glæde og fornøjelse for forbrugerne, bagerne, konditorerne, kokkene og fagskolerne. Mange af disse opskrifter er blevet klassikere. Det er også i Fagcentret, de velbesøgte kurser og demonstrationer afholdes.

6 BagERi Og KONDitORi Anvendelse af de bedste råvarer kombineret med en løbende produktudvikling og det tætte samarbejde med bager- og konditorfaget har betydet, at Odense Marcipans mange produkter er anerkendt for høj kvalitet, og at ODENSE mærket er det førende inden for marcipan og bagemasser. Bagerier og konditorier anvender ODENSE marcipan, nougat og nøddeprodukter til fremstilling af konditorvarer af høj kvalitet. Specielt inden for kransekage bagværk har Odense Marcipan i samarbejde med branchen opbygget stolte traditioner, der følges år efter år. Odense Marcipan har i 100 år arbejdet fagligt med at udvikle ideer, recepter og opskrifter til bagerne og konditorerne. Og fl ere gange årligt lanceres nye kager, opskrifter og koncepter, der skal være med til at skabe dynamik og indtjening i branchen. På Odense Marcipan afholdes der løbende kurser og demonstrationer for bagere og konditorer, eksempelvis kurser i fremstilling af bryllupskager og desserter. Sideløbende hermed besøger og rådgiver fi rmaets faglige konsulenter landets bagere og konditorer lokalt i deres egne forretninger.

7

8

9 DEtaiL ODENSEs produkter er velkendte og vellidte af forbrugere på mange markeder og forbindes med kvalitet og nydelse. ODENSE er en værdsat kilde til inspiration, som man i generationer har kunnet stole på, når der skal skabes fristende øjeblikke for familie, venner og gæster. Til detailmarkederne tilbyder Odense Marcipan en række kunde- og markedstilpassede nydelsesprodukter og ingredienser i detailpakninger. Blandt andet populære marcipantyper, marcipanlåg, færdig kransekagemasse, nougat, chokolade, overtrækschokolade og dessertsaucer. Marcipan og andre af ODENSEs nydelsesprodukter kan anvendes året rundt til alle anledninger, og løbende udvikles der nye opskrifter til kager, desserter og konfekt.

10 Food service Til restauranter, storkøkkener og catering tilbyder Odense Marcipan sammen med Bæch s Conditori et sortiment af færdige frosne kager og desserter samt marcipanmasser og ingredienser til bagning og dessertfremstilling. Det fleksible og rationelle sortiment er tilpasset det travle køkken, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og god smag. Bæch s Conditori Bæch s Conditori blev grundlagt for over 100 år siden, og virksomheden har gennem årene udviklet sig til en kvalitetsbevidst producent af frosne kager og desserter til food service-markedet. Selskabet blev opkøbt i 2005 og integreret i Odense Marcipan som datterselskab. Bæch s Conditori har styrket gruppens kompetencer inden for frosne færdigkagekoncepter og vidner om den øgede satsning på hele convenience-markedet.

11

12

13 Fødevare- og nydelsesmiddelindustrien Inden for marcipan og marcipanrelaterede produkter til fødevare- og nydelsesmiddelindustrierne besidder Odense Marcipan særlige kompetencer med sit omfattende produktprogram og fleksible produktion. Der foregår løbende et tæt samarbejde med kunderne omkring udvikling af kundetilpassede produkter og tilpasning af bestående. Ud over marcipanprodukter består produktprogrammet af færdige bagemasser baseret på mandler og/eller abrikoskerner samt chokolade, nougat og trøffelprodukter. Mange konfekture-, iscreme- samt kage- og biscuitproducenter kan tælles blandt kunderne, men den samlede kundegruppe omfatter mange andre typer fødevarevirksomheder. Natural Food er Odense Marcipans produktionsanlæg i Italien. Natural Food blev etableret i Det er en marcipanfabrik med topmoderne udstyr og en effektiv og strømlinet produktionsgang, der er specielt designet til at producere store ensartede serier af marcipanmasser til større industrikunder. Marcipananlægget kører udelukkende mandelbaserede masser. Den fuldautomatiske marcipanproduktion foregår i en lukket og hygiejnisk proces, der sikrer en optimal og ensartet kvalitet. Desuden produceres et sortiment af forarbejdede mandelprodukter bestående af bl.a. hakkede mandler, mandelflager og -splitter.

14 Internationalt Odense Marcipan er en internationalt orienteret virksomhed med eksport til over 25 lande. Hovedmarkederne i Europa er Skandinavien, Tyskland, England, Italien og Østrig, og herudover eksporteres der til USA og Fjernøsten. Afsætningen foregår gennem forhandlere, importører og Orkla søsterselskaber. Løbende deltager Odense Marcipan på internationale fagmesser, ligesom der laves kundearrangementer med forhandlere og importører. De mange forskellige marcipan- og marcipanrelaterede produkter er som oftest specielt udviklet til det enkelte marked og den enkelte kunde.

15

16 HiStORiE Og FaKta Odense Marcipan blev grundlagt af familien Thobo- Carlsen i 1909, og siden 1991 har fi rmaet været en del af Orkla-koncernen. I 2005 opkøbte Odense Marcipan datterselskabet Bæchs Conditori, som producerer færdige, frosne konditoriprodukter. I 2008 overtog Odense Marcipan den italienske marcipanfabrik Natural Food, der er specielt designet til industriel serieproduktion. Odense Marcipans hovedkontor er placeret i Odense (DK), og virksomhedsgruppen beskæftiger i alt 250 medarbejdere og omsætter for ca. 550 mio DKK. Bæch s Conditori a/s Langelandsvej 1, DK-9500 Hobro Tel Natural Food S.r.l. Via dell Industria 16, I Coseano (Udine) Tel Odense Marcipan A/S Toldbodgade 9-19 DK-5000 Odense C Tel

e v e n t y r l i g e ø j e b l i k k e

e v e n t y r l i g e ø j e b l i k k e e v e n t y r l i g e ø j e b l i k k e Skab fristende øjeblikke Toscasnitter 200 g ODENSE Ren Rå Marcipan 125 g piskefløde 75 g sukker 75 g smør 75 g lys sirup 75 g mandelsplitter 75 g hasselnødder 100

Læs mere

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER

BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER BAGT MED MARCIPAN OG HAVENS FRUGTER Skab fristende øjeblikke TÆRTER MED HAVENS FRUGTER Grundopskrift til 2 tærter i 23 cm springforme 500 g ODENSE Bagemarcipan eller ODENSE Ren Rå Marcipan 400 g sukker

Læs mere

MARCIPAN. med skovbær og kakao. Skab fristende øjeblikke

MARCIPAN. med skovbær og kakao. Skab fristende øjeblikke TO FRISTENDE NYHEDER MARCIPAN med skovbær og kakao Skab fristende øjeblikke SMAGFULD MARCIPAN med de bedste råvarer VÆLG MELLEM SKOVBÆR OG KAKAO Hvide chokoladestykker 100 g ODENSE Hvid Chokolade 100 g

Læs mere

SMAG. Walisisk lam. www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com

SMAG. Walisisk lam. www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com SMAG Walisisk lam www.hccmpw.org.uk www.eatwelshlamb.com Wales Vi leverer Danmark Tyskland Belgien Frankrig Portugal - Italien Grækenland Spanien hvad vi lover Forenede Arabiske Emirater Hong Kong Singapore

Læs mere

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten.

MADE IN DENMARK. Lyskvalitet Med den nyeste LED-teknik kan vi spare energi uden at gå på kompromis med lyskvaliteten. STREET / URBAN MADE IN DENMARK Enkelhed Vi udvikler egne brands i samarbejde med danske arkitekter og sikrer et enkelt, skandinavisk design og bæredygtige produkter med lang levetid. Fleksibilitet Lamperne

Læs mere

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse

Comfort og design. Om Lindab. Comfort og design. Produktoversigt / symboler. Teori. Loftarmaturer. Loftarmaturer - synlige. Trykfordelingsbokse Comfort og design Om Lindab Comfort og design Produktoversigt / symboler Teori Loftarmaturer Loftarmaturer - synlige Trykfordelingsbokse Vægarmaturer Dyser Dysekanaler Riste Fortrængningsarmaturer VAV

Læs mere

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil

BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil BRAMMING PLAST-INDUSTRI A/S Profil FOAM MAKES THE WORLD A SOFTER PLACE TO BE 2 Velkommen til BPI Bramming Plast-Industri A/S er den førende leverandør af avancerede kundetilpassede løsninger i skum. Vi

Læs mere

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk SURDEJSSPECIALIST Velkommen til surdejenes forunderlige verden Som Surdejsspecialist

Læs mere

Scandinavian Furniture Fair

Scandinavian Furniture Fair Scandinavian Furniture Fair At tiltrække flere besøgende og udstillere til messen. SFF var den største og ældste Møbelmesse i Skandinavien. I flere år havde messen oplevet en nedgang i mængden af besøgende

Læs mere

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk SURDEJSSPECIALIST Surdejsspecialist, fordi... Som Surdejsspecialist bager du

Læs mere

DET RENE LUKSUS. Tall cakes og andre ideer til din butikshylde

DET RENE LUKSUS. Tall cakes og andre ideer til din butikshylde DET RENE LUKSUS Tall cakes og andre ideer til din butikshylde Solbær gâteau Tre saftige mørke bunde adskilt af solbærfyld og nougat ganache. Dækket med frisk solbærcreme og smukt dekoreret. 500 g dej til

Læs mere

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland

Rose Holm A/S. Vækststrategi Eksport til Tyskland Rose Holm A/S Vækststrategi Eksport til Tyskland Agenda Kort præsentation af Rose Holm A/S Vækststrategi? Hvor starter det? Eksport før strategi. Eksport efter strategi. Tiltag eksport Tyskland. Spørgsmål.

Læs mere

Temadag om økologisk slagtekyllingeproduktion. 1. februar 2016

Temadag om økologisk slagtekyllingeproduktion. 1. februar 2016 Temadag om økologisk slagtekyllingeproduktion 1. februar 2016 Agenda 1. Kort introduktion 2. Økologi i Danmark hvordan udvikler økologien sig? 3. Afsætning af kylling og økologiske kyllinger i Danmark

Læs mere

ØSTJYLLANDS SPISEKAMMER GØR EN FORSKEL DE GODE HISTORIER

ØSTJYLLANDS SPISEKAMMER GØR EN FORSKEL DE GODE HISTORIER ØSTJYLLANDS SPISEKAMMER GØR EN FORSKEL DE GODE HISTORIER Efter godt og vel halvandet års projektperiode begynder de positive resultater af netværksprojektet Østjyllands Spisekammer at vise sig hos de fødevarevirksomheder,

Læs mere

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk

PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS. www.hippiehouse.dk PRODUKTER OG BESKRIVELSER S MA G FU LD E VI NE F R A QUATRO RAYAS OM VINENE PRODUCENTEN Vingården har rødder tilbage til 1935. 80 års historie og en masse dedikeret arbejde har gjort Cuatro Rayas til det

Læs mere

DECEMBER FRISTELSER. Konfekt, julekager og børnesjov med marcipan. fremmer forkælelse

DECEMBER FRISTELSER. Konfekt, julekager og børnesjov med marcipan. fremmer forkælelse DECEMBER FRISTELSER Konfekt, julekager og børnesjov med marcipan fremmer forkælelse Hør englene synge Kunne man forestille sig en jul uden konfekt og smagen af marcipan? Nej vel. For der er ikke noget,

Læs mere

Cliq. Din nøgle giver dig besked

Cliq. Din nøgle giver dig besked Cliq Din nøgle giver dig besked ET LÅSESYSTEM med indbygget intelligens CLIQ Combi Serie 600 Serie 600 Serie 500 SKAFOR KATEGORi Hvert år bliver der begået mere end 60.000 indbrud i bygninger som kontorer,

Læs mere

Chocolatieruddannelsen. lær de nyeste teknikker og trends inden for chokoladens verden

Chocolatieruddannelsen. lær de nyeste teknikker og trends inden for chokoladens verden Chocolatieruddannelsen lær de nyeste teknikker og trends inden for chokoladens verden Chocolatieruddannelsen Ny viden, nye muligheder Chocolatieruddannelsen er en uddannelse, der er skabt i samarbejde

Læs mere

Se vores kursusudbud

Se vores kursusudbud 2 Se vores kursusudbud Bagværk til kantiner og restauranter 4 Rugbrød med surdej 5 Varmt brød hele dagen 6 Chokoladefremstilling til professionelt brug 7 Desserter inden for bagerog konditorbranchen 8

Læs mere

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software

En fleksibel og ligetil. løsning for alle. Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Få værdifuld indsigt med intelligent software En fleksibel og ligetil løsning for alle Dialog Data har udviklet VIS - en samlet standard Business Intelligence-

Læs mere

bedste tilverdens Leverandør

bedste tilverdens Leverandør tilverdens bedste Leverandør Vi har smag for gode oste Hos HKI OST står vi til rådighed stort set døgnet rundt, når det handler om ost; vi kører Europa tyndt for at få ostene hjem til rette tid, og bringer

Læs mere

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE

EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE EN GOD FEST KRÆVER GOD FORBEREDELSE Der er mange muligheder, når du afholder din fest på Hotel Saxkjøbing. Skal menuen være 3 eller 5-retter, hvad er dine livretter og hvilke vine passer sammen med maden?

Læs mere

systems for industrial heat treatment

systems for industrial heat treatment Vision Fornax A/S vil være den foretrukne samarbejdspartner indenfor videnbaserede, kundespecifikke løsninger til industriel varmebehandling. Fornax A/S vil være kendt som en loyal og professionel samarbejdspartner,

Læs mere

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv

FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE. tør selv, vil selv, Fremtidens bager. kan selv FREMTIDENS BAGER FREMDRIFT, EVNER OG MOD TIL SELVSTÆNDIGT VIRKE Fremtidens bager tør selv, vil selv, kan selv FREMTIDENS BAGER EN SELVSTÆNDIG BAGER Fremtidens bager er Valsemøllens servicekoncept til bagere,

Læs mere

Italiensk is og klassiske iscremer. Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk

Italiensk is og klassiske iscremer. Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk G E L AT I E R E - S P EC I A L I S T U D D A N N E L S E Italiensk is og klassiske iscremer Vær med. Verden er til at forandre - zbc.dk Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere

Læs mere

TOP PERFORMANCE KARISMA

TOP PERFORMANCE KARISMA TOP PERFORMANCE in compact dimensions KARISMA N&W OG NECTA: EN LANG TRADITION FOR TEKNOLOGISK OVERLEGENHED. N&Ws succes inden for HORECA-segmentet startede helt tilbage i slutningen af 60 erne, da Zanussi

Læs mere

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade

KLASSISK MOZARTKUGLE. (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade JUL T OG LÆKKERT KLASSISK MOZARTKUGLE (15 stk.) 200 g Original ODENSE Marcipan 50 g ODENSE Blød Nougat 100 g ODENSE Mørk Overtræk eller ODENSE Mørk Chokolade Skær marcipanen i skiver og sæt små stykker

Læs mere

Håndtørrere i topklasse

Håndtørrere i topklasse DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere i topklasse til erhverv og offentlige toiletter winner HYGIEJNISK MILJØVENLIGT ØKONOMISK DRIFTSSIKKERT TIDLØST DAN DRYER HÅNDTØRRERE Håndtørrere til ethvert behov - også

Læs mere

Analyse af kompetencebehovet hos medarbejdere inden for bager- og konditorområdet. - resumé af analysen

Analyse af kompetencebehovet hos medarbejdere inden for bager- og konditorområdet. - resumé af analysen Analyse af kompetencebehovet hos medarbejdere inden for bager- og konditorområdet - resumé af analysen Februar 2011 Analyse af kompetencebehovet hos medarbejdere inden for bager- og konditorområdet Hvis

Læs mere

CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING

CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING CHOKOLADE OG KONFEKTUREFREMSTILLING KURSUSPROGRAM FOR SKANDINAVIEN 2011-13 PRAKTISKE CHOKOLADEKURSER KURSUSPROGRAM 2011-2013 Siden 2008 har Kold college været akkrediteret som Callebaut Chocolate Akademi

Læs mere

Danske kvalitetstrapper siden 1988

Danske kvalitetstrapper siden 1988 Danske kvalitetstrapper siden 1988 BV Trappen har produceret danske kvalitetstrapper siden 1988 og er i dag en af Danmarks største trappeproducenter. Virksomheden har udviklet de fire trappebrands: BV

Læs mere

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring

medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring medlemskab Viden til vækst retail viden Retail UPdates retail sparring et b a k s m le d e m Om EBELTOFT GROUP Retail Institute Scandinavia er en del af det globale netværk af videns- og konsulenthuse

Læs mere

Det Faglige Fællesudvalg Bagere og konditorer Vesterbrogade 6D, 4. sal 1780 København V dffu@dffu.dk www.dffu.dk

Det Faglige Fællesudvalg Bagere og konditorer Vesterbrogade 6D, 4. sal 1780 København V dffu@dffu.dk www.dffu.dk Det Faglige Fællesudvalg Bagere og konditorer Vesterbrogade 6D, 4. sal 1780 København V dffu@dffu.dk www.dffu.dk København 2015 Godkendelse eller gengodkendelse for praktiksted til bager- & konditor lærlinge.

Læs mere

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner

Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Totalleverandør af sprøjtestøbte plastemner Specialist i sprøjtestøbte plastemner Fra udvikling til recycling Schoeller Plast blev grundlagt i 1966 og er specialiseret i sprøjtestøbte plastemner. Vi er

Læs mere

Nr % 40 lande. Et varemærke er blevet til to nye. Kort om FUCHS. 3generationer ansatte. 24 laboratorier

Nr % 40 lande. Et varemærke er blevet til to nye. Kort om FUCHS. 3generationer ansatte. 24 laboratorier FUCHS Lubricants Et varemærke er blevet til to nye Statoil servicestationer: Har ændret varemærke til Circle K. Den canadiske ejer Couche-Tard giver alle sine butikker i verden en ny profil. Statoil Lubricants:

Læs mere

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet. zbc.dk

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet. zbc.dk CERTIFICERING SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted 1 Tlf. 5768 2500 zbc.dk 2 zbc.dk VELKOMMEN TIL SURDEJENES FORUNDERLIGE

Læs mere

www.davidsuperlight.dk DANSK DESIGN DANSK KVALITET DANSK PRODUKTION - Since 1970 -

www.davidsuperlight.dk DANSK DESIGN DANSK KVALITET DANSK PRODUKTION - Since 1970 - www.davidsuperlight.dk DANSK DESIGN DANSK KVALITET DANSK PRODUKTION - Since 1970 - 2 David Super-Light A/S DAVID SUPER-LIGHT A/S - Grundlagt 1970 af Mogens Davidsen. Idag en af de førende danske producenter

Læs mere

Det Faglige Fællesudvalg Bagere og konditorer Islands Brygge, 26, 3. sal 3. sal 2300 København S dffu@dffu.dk opdateret 2011

Det Faglige Fællesudvalg Bagere og konditorer Islands Brygge, 26, 3. sal 3. sal 2300 København S dffu@dffu.dk opdateret 2011 Det Faglige Fællesudvalg Bagere og konditorer Islands Brygge, 26, 3. sal 3. sal 2300 København S dffu@dffu.dk opdateret 2011 Vedrørende godkendelse til uddannelse af konditorlærlinge Så er det tid til

Læs mere

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution.

Døre i alle afskygninger. Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Facadedøre, havedøre og specialdøre. Til bolig, erhverv og institution. Døre i alle afskygninger Indhold Døre for enhver smag... 4 Sortimentet... 6 Facadedøre i plast... 8 Facadedøre

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M9 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet

SURDEJSSPECIALIST CERTIFICERING. Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet CERTIFICERING SURDEJSSPECIALIST Personlige smagsoplevelser, der emmer af karakter og kvalitet ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 2 zbc.dk VELKOMMEN TIL SURDEJENES FORUNDERLIGE VERDEN

Læs mere

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S

VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept. Berendsen Textil Service A/S VÆRSGO Berendsens restaurantkoncept Berendsen Textil Service A/S SQUARE TIL DEN KLASSISKE RESTAURANT STILFULDE TEKSTILER TIL GOURMETRESTAURANTEN SIGNATURE BRUNCH TIL FROKOSTCAFEEN SQUARE LAVA NOBLE FORDI

Læs mere

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991

Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 Etableret med passion og ambition af en ung kok en aprilsdag i 1991 I dag står mange op hver morgen for sammen at hæve standarden for dialog, smag og sanselighed AXELBORG OSER AF STEMNING og inviterer

Læs mere

Inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen

Inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen Inspirationsmateriale til arbejdsmarkedsuddannelsen Nr. 47404 Udviklet af: Kristinn Ingi Kristinsson Kold College Odense August 2012 1. Uddannelsesmålet og dets sammenhæng til FKB og TAK hører til den

Læs mere

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT

DESSERTCHOKOLADE. tyk chokolade og hånddekoreres nænsomt TRØFFEL/ MARCIPAN KARAMEL KARAMEL LAKRIDS HJERTE MARCIPAN/ NOUGAT LAKRIDS NOUGAT DESSERTCHOKOLADE Dessertchokolader er Kathrine Andersens klassikere. Mange af dem tager udgangspunkt i den gode, grove marcipan, der altid har været kendetegnet for Kathrine Andersen Chokolade. Derudover

Læs mere

Efteruddannelsesudvalgets

Efteruddannelsesudvalgets Efteruddannelsesudvalgets HANDLINGSPLAN Analyse af kompetencebehovet hos medarbejdere inden for bager- og konditorområdet Efteruddannelsesudvalget for Køkken, Hotel, Restaurant, Bager, Konditor og Kødbranchen

Læs mere

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION

- dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION - dit unikke byggekoncept BRØNDBY STADION Fakta om BRØNDBY STADION, gymnasiebygning Projekt: Multifunktionelt byggeri omfattende undervisning, træning, repræsentative formål og administration mv. Bebygget

Læs mere

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013

Telefoninterview med Carsten Munk. Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 Bilag 3 Bilag 3.1 Telefoninterview Telefoninterview med Carsten Munk Telefoninterview med importøren Carsten Munk fra The Earth Collection den. 4.03.2013 5 C= Carsten Munk, A= Anne Pedersen, J= Josephine

Læs mere

Chemo Electric. Addtech ab. Det er Chemo s målsætning at skabe. merværdi til vore kunder gennem. kvalificerede medarbejdere som

Chemo Electric. Addtech ab. Det er Chemo s målsætning at skabe. merværdi til vore kunder gennem. kvalificerede medarbejdere som Chemo Electric Det er Chemo s målsætning at skabe merværdi til vore kunder gennem kvalificerede medarbejdere som sigter mod den rigtige løsning i den enkelte applikation. Vi samarbejder tæt med vores kunder

Læs mere

- I branchen siden 1997

- I branchen siden 1997 HANDLING - I branchen siden 1997 - I brancen siden 1997 DANSK INSTITUT FOR CERTIFICERING CERTIFIED BY ISO 9001:2008 www.dic.dk Profil BAYTECH A/S er grundlagt i 1997 og beliggende i industrikvarteret i

Læs mere

Et globalt industrikonglomerat

Et globalt industrikonglomerat Et globalt industrikonglomerat i Aarhus Sydbank: 2014 hvad nu? 31. marts 2014 Adm. direktør Jens Bjerg Sørensen Schouw & Co. introduktion AT A GLANCE 135+ års historie 125 år i emballage (senest mælkekartoner)

Læs mere

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk

ABC Kantineautomater. Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk ABC Kantineautomater Telefon 70 275 265 - www.abckantineautomater.dk Velkommen til ABC ABC Kantineautomater har siden 2003 forhandlet og serviceret kvalitetsautomater til kantiner på virksomheder og institutioner.

Læs mere

Lønsom produktion i Danmark

Lønsom produktion i Danmark Royal Greenland Seafood A/S Royal Greenland A/S er en verdensomspændende koncern inden for fisk & skaldyr med godt 2.000 ansatte og en omsætning på ca. 5 mia. dkk. * Primære markeder europæiske lande +

Læs mere

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi

INDHOLD. Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner. Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi INDHOLD S 0 2 S 0 4 S 0 6 S 1 0 S 1 2 S 1 6 S 1 8 S 2 2 S 2 4 Velkommen til Det Gode Køkken Hjemmelavet mad efter stolte traditioner Lidt udover det sædvanlige Du tilføjer selv det sidste krydderi Husk

Læs mere

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør...

Leverandør til sundhedssektoren siden 1964. Siger det vi gør... Siger det vi gør... Leverandør til sundhedssektoren siden 1964 1 1964-2009 45 år ERFARING Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til

Læs mere

Autobranchens samarbejdspartner

Autobranchens samarbejdspartner Autobranchens samarbejdspartner Danmarks frie totalleverandør af autoglas Leveringsdygtige i autoglas og kompetent rådgivning [Din succes vores målsætning] Når du oplever, at dit værksted er i stand til

Læs mere

- a part of your business

- a part of your business - a part of your business 02 - vi skaber kvalitetsløsninger der holder - en del af din virksomhed DMV Industry AS er en moderne maskinfabrik, der i tæt samarbejde med vores kunder udvikler og producerer

Læs mere

SKAKO A/S - generalforsamling den 18. april 2016

SKAKO A/S - generalforsamling den 18. april 2016 SKAKO A/S - generalforsamling den 18. april 2016 Bestyrelsens beretning om selskabets virksomhed i regnskabsåret 2015 Velkommen til den årlige generalforsamling i SKAKO koncernen. Det glæder bestyrelsen,

Læs mere

er en af Skandinaviens største honningproducenter. Produkterne sælges som

er en af Skandinaviens største honningproducenter. Produkterne sælges som 2015 er en af Skandinaviens største honningproducenter. Produkterne sælges som Vores honningproduktion bygger på traditioner helt tilbage fra 1921. Biavlen var oprindeligt et familieforetagende, der er

Læs mere

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley

Easy to Green. med ny fleksibel El-Trolley Easy to Green med ny fleksibel El-Trolley Easy to green med markedets mest alsidige el-trolley. Også til dig, der har lyst til en hurtig runde. Kom hurtigt, let og elegant videre til næste hul. Gående,

Læs mere

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg.

profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. cylindre profil Hydraflex A/S er en danskejet, velkonsolideret og kvalitetsorienteret produktionsvirksomhed beliggende i Viborg. Hydraflex A/S er en del af Hydraulic Group og har blandt andet herigennem

Læs mere

Betonelementteknologi www.avermann.de

Betonelementteknologi www.avermann.de Betonelementteknologi www.avermann.de Velkommen til AVERMANN! AVERMANN er en familieejet virksomhed med aktiviteter world-wide. Virksomheden har mere end 300 ansatte og har produceret høj-kvalitets produktionsudrustning

Læs mere

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa

9. Januar 2017 Niels Lundgaard Commercial Director - Africa Danish Farmers Abroad Aller Aqua har på få år skabt en global virksomhed med eksport til 70 lande kloden rundt samt produktion i bl.a. DK, Ægypten og Kina Hvordan gør man det? 9. Januar 2017 Niels Lundgaard

Læs mere

PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK. Vi kalder det toppræstationer med arbejdsglæde. Lilian Mogensen, koncerndirektør i ATP

PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK. Vi kalder det toppræstationer med arbejdsglæde. Lilian Mogensen, koncerndirektør i ATP PRÆSTATIONERNE I CENTRUM HOS UDBETALING DANMARK I Udbetaling Danmark arbejder man systematisk med præstationsledelse, hvilket har bidraget til en gennemgribende effektivisering af virksomheden. I 2015

Læs mere

Pointskema 2014 Lærlingens navn:

Pointskema 2014 Lærlingens navn: Opgave nr. 1 Tærte Isdessert Kransekage 2 små kager typer 2 Små kage typer 2 sl. flødekager over over Opgave nr. 2 Lagkage dessert Kransekage over 2 sl. petitfour 2 sl. Visitkager 2 sl. Vandbakkelser over

Læs mere

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION

REFRIGERATION & AIR CONDITIONING DIVISION Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division Danfoss Refrigeration & Air Conditioning Division omfatter fire business units og tre salgsregioner. De fire business units Danfoss Refrigeration and Air

Læs mere

Borch Textile Group A/S Strudsbergsvej 4 PO BOX 53 DK-4200 Slagelse. Tel.: +45 5852 4550 Fax: +45 5850 1035. www.borchtextile.dk info@borchtextile.

Borch Textile Group A/S Strudsbergsvej 4 PO BOX 53 DK-4200 Slagelse. Tel.: +45 5852 4550 Fax: +45 5850 1035. www.borchtextile.dk info@borchtextile. Borch Textile Group A/S Strudsbergsvej 4 PO BOX 53 DK-4200 Slagelse Tel.: +45 5852 4550 Fax: +45 5850 1035 www.borchtextile.dk info@borchtextile.dk ALT FRA EN HÅND BORCH TEXTILE GROUP Mere end 50 års erfaring

Læs mere

Hiab Moffett Medbringertrucks

Hiab Moffett Medbringertrucks Hiab Moffett Medbringertrucks TEKNISKE OPLYSNINGER M4 Hiab Moffett medbringertrucks Lasthåndtering & leveringsløsninger Medbringertrucks er et vigtigt aktiv for succesfulde virksomheder i alle brancher

Læs mere

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk

SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN. orlahansen.dk SAMMEN FINDER VI LØSNINGEN VI GØR DET KOMPLICEREDE ENKELT Hos Orla Hansen A/S er vi tiltrukket af vanskelige opgaver. Opgaver der kan udfordre os og opgaver der stiller krav til vores faglighed, kompetencer,

Læs mere

CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER. ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5. 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500. 1 zbc.dk

CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER. ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5. 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500. 1 zbc.dk CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 1 zbc.dk 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 2 zbc.dk Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere

Læs mere

smykkets vej til dig Kollektion 2014/15 SØLV 1 // Kollektion 2014/15 ØREHÆNGERE 675,- COLLIER 895,- RING 495,- ARMRING 2475,-

smykkets vej til dig Kollektion 2014/15 SØLV 1 // Kollektion 2014/15 ØREHÆNGERE 675,- COLLIER 895,- RING 495,- ARMRING 2475,- Kollektion 2014/15 smykkets vej til dig SØLV ØREHÆNGERE 675,- COLLIER 895,- RING 495,- ARMRING 2475,- 13212053 / 16212053 / 12212053 / 15212024 1 // Kollektion 2014/15 SØLV/FORGYLDT SØLV SORT RHODINERET

Læs mere

Beskrivelse af Restaurant Skarresø. - Konkurrence, muligheder og samarbejder

Beskrivelse af Restaurant Skarresø. - Konkurrence, muligheder og samarbejder Beskrivelse af Restaurant Skarresø - Konkurrence, muligheder og samarbejder Restaurant Skarresø Indledning I det projekt, som er beskrevet om Skarresø vandrehjem, campingplads og restaurant, er restauranten

Læs mere

COOL BEANS. For madglade børn og unge i Herning Kommune

COOL BEANS. For madglade børn og unge i Herning Kommune COOL BEANS For madglade børn og unge i Herning Kommune Herning Kommune som foregangskommune Herning Kommune er forgangskommune for etableringen af et nationalt undervisningskoncept Med lokale kræfter skal

Læs mere

Vil have uddannelse ændret

Vil have uddannelse ændret Lokale nyheder fra Fødevareforbundet NNF lillebælt-fyn Lillebælt- Fyn Næstformand i Fødevareforbundet NNF Lillebælt-Fyn, Frank Knudsen, og faglærer Peter Rolaj, Kold College, er enige om, at der skal laves

Læs mere

30 April 2006.»Det startede med, at vi indskød 5.000 kr. hver...«

30 April 2006.»Det startede med, at vi indskød 5.000 kr. hver...« 30 April 2006»Det startede med, at vi indskød 5.000 kr. hver...« Vi er kun lige begyndt Smykkeproducenten Dyrberg/Kern er en guldrandet forretning. Produkterne sælger over hele verden, vækstraterne ligger

Læs mere

God smag godt håndværk! Fejring

God smag godt håndværk! Fejring God smag godt håndværk! af2012 Fejring 2012 Hvert år den 3. onsdag i september hylder foreningen Store Smagedag den gode smag. Alle danske køkkener og mad håndværkere opfordres til at bruge denne dag til

Læs mere

Inspiration fra Pharmakons køkken

Inspiration fra Pharmakons køkken Inspiration fra Pharmakons køkken I denne måned har kokketeamet valgt at lave inspiration over temaet chokolade og lavet 3 opskrifter på dessertchokolade. November 2013 Chokoladens historie Dyrkning af

Læs mere

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK

INNOVATION GI R VOKSEVÆRK Et uudnyttet eksportpotentiale, høje vækstrater og et innovativt marked lige til at gribe ud efter. Tyskland er i økonomisk fremgang, og selvom landet allerede er Danmarks største eksportmarked, er der

Læs mere

Nordjyske Skaldyr. synlighed, fortrolighed, tilgængelighed, kvalitet

Nordjyske Skaldyr. synlighed, fortrolighed, tilgængelighed, kvalitet Nordjyske Skaldyr synlighed, fortrolighed, tilgængelighed, kvalitet Denne opsamling sammendrager de undersøgelser der er foretaget på baggrund af delprojekterne i projektet Nordjyske Skaldyrs første fase.

Læs mere

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.

Sun & Safe Systems. Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg. tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux. Sun & Safe Systems Alux A/S Sun & Safe Systems Holmbladsvej 4-6 8600 Silkeborg Sun & Safe Systems tel +45 70 26 21 40 fax +45 70 26 29 94 alux@alux.dk www.alux.dk ALUX er en dansk, veletableret og landsdækkende

Læs mere

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk

JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk Totalleverandør inden for tyndpladebearbejdning, smedearbejde samt dreje/fræsearbejde JB Metalindustri A/S Svalehøjvej 17 3650 Ølstykke 7022 7404 jb@jbmetal.dk www.jbmetal.dk JB METALINDUSTRI A/S er en

Læs mere

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden.

expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. TM Originale PFAFF 9-mm-sømme! expressiontm line Opdag dit potentiale Jævn stoffremføring både fra oven og fra neden. Opdag dit potentiale, og oplev en ny dimension inden for syning Søger du ny inspiration,

Læs mere

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04

FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE NITROGEN FRYSNING & KØLING, MA-PAKNING VERSION 2015/04 FOOD LINE Der er i dag stor fokus på fødevarer og dermed også på fødevareindustrien. Forbrugerne stiller stadig større krav til blandt andet

Læs mere

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN

DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN DET LOGISKE TAVLEVALG TIL INDUSTRIEN Overlad trygt dine tavler til os Denne brochure handler om noget, de fleste industrivirksomheder helst vil undgå at bruge tid og tanker på. For ganske vist er el-tavler

Læs mere

Energivenlig ventilation til svineproduktion

Energivenlig ventilation til svineproduktion Energivenlig ventilation til svineproduktion Climate for Growth Energivenlig ventilation Energivenlig ventilation Ventilation er en forudsætning for at kunne skabe et sundt staldmiljø og for at give dyrene

Læs mere

Afsætning b Forberedelse: 30 min. 2009 Hjælpemidler: Alle skriftlige Citat: Bilag til: HHX Afsætning B

Afsætning b Forberedelse: 30 min. 2009 Hjælpemidler: Alle skriftlige Citat: Bilag til: HHX Afsætning B Bilag til: HHX Afsætning B Eksamen nr. 2 Forberedelsestid: 30 min. - Se video: Intro - Forbered opgaven - Se video: Eksamen 2 - Diskuter elevens præstation og giv en karakter - Se video: Votering - Konkluder

Læs mere

JR TOOL APS SKOMAGERVEJ 3C DK-7100 VEJLE TEL 7582 9066 FAX 7583 9977 INFO@ JR- TOOL. DK WWW. JR- TOOL. DK TOOL PRÆCISIONSVÆRKTØJ

JR TOOL APS SKOMAGERVEJ 3C DK-7100 VEJLE TEL 7582 9066 FAX 7583 9977 INFO@ JR- TOOL. DK WWW. JR- TOOL. DK TOOL PRÆCISIONSVÆRKTØJ JR TOOL JR TOOL APS SKOMAGERVEJ 3C DK-7100 VEJLE TEL 7582 9066 FAX 7583 9977 INFO@ JR- TOOL. DK WWW. JR- TOOL. DK PRÆCISIONSVÆRKTØJ DIT ARBEJDE ER VORES UDFORDRING IDE MÅL SALG AF SKÆRENDE VÆRKTØJ TIL

Læs mere

En velanset verdensomspændende konkurrence, som udfordrer din kreativitet med chokolade! World Chocolate Masters

En velanset verdensomspændende konkurrence, som udfordrer din kreativitet med chokolade! World Chocolate Masters Præsentation af World Chocolate Masters 2008 En velanset verdensomspændende konkurrence, som udfordrer din kreativitet med chokolade! Hvis du har gode idéer til chokolade, hvad enten du er chocolatier

Læs mere

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk

BELÆGNINGSSTEN. www.rc-beton.dk BELÆGNINGSSTEN www.rc-beton.dk RC Beton er en af landets største leverandører af betonbelægninger. Vi værdsætter et stærkt samarbejde, og det er vores mål at levere den bedste service og kvalitet til vores

Læs mere

2012- The New Stille Perfection Commitment. Surgical Perfection. For Life.

2012- The New Stille Perfection Commitment. Surgical Perfection. For Life. 2012- The New Stille Perfection Commitment Surgical Perfection. For Life. Stilles kundeløfte 2012 En passion for præcision og perfektion Stilles kirurgiske instrumenter anses af mange som verdens bedste.

Læs mere

ERHVERVSØKONOMI 5. maj 2003 Prøveeksamen (4 timer) Alle skriftlige hjælpemidler er tilladte

ERHVERVSØKONOMI 5. maj 2003 Prøveeksamen (4 timer) Alle skriftlige hjælpemidler er tilladte Aalborg Universitet HD-studiet l.del 1 144 ERHVERVSØKONOMI 5. maj 2003 Prøveeksamen (4 timer) Alle skriftlige hjælpemidler er tilladte Dette opgavesæt beståraf 4 opgaver, der vejledende forventes at indgå

Læs mere

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø

FLEKSIBILITET SKIPPER FURNITURE INDHOLDSFORTEGNELSE KVALITET. PASSIONER Kvalitet Fleksibilitet Ultimativ kombination af komfort og design Miljø SKIPPER FURNITURE blev grundlagt i 1955 af fabrikant Svend Skipper og har således produceret siddemøbler i to generationer til såvel private som offentlige kunder. Ved Limfjorden i det nordlige Danmark

Læs mere

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov

Smarter Thinking - Smarter Solutions. Grovopvasker. Flexibel løsning til ethvert behov Smarter Thinking - Smarter Solutions Grovopvasker Flexibel løsning til ethvert behov Generel Funktion Unikt JEROS Unikt Hygiejne Med de stigende krav til hygiejne og veterinærkontrol i levnedsmiddelindustrien

Læs mere

Malet. Høstet. Dyrket DANMARK. Vi bager med mel af korn, der er GRATIS TIL DIG DIREKTE FRA MARKEN FRA JORD TIL BORD DANSK TAPAS

Malet. Høstet. Dyrket DANMARK. Vi bager med mel af korn, der er GRATIS TIL DIG DIREKTE FRA MARKEN FRA JORD TIL BORD DANSK TAPAS GRATIS TIL DIG Vi bager med mel af korn, der er Dyrket Høstet Malet DANMARK DANSK TAPAS Smagen af danske specialiteter til brød bagt med dansk mel FRA JORD TIL BORD Valsemøllen følger kornet hele vejen

Læs mere

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker

enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker enkelt robust driftsikkert erfaringen har vist os, at det virker Effektive rengøringsløsninger fra System Cleaners optimerer både kvalitet og produktionstid. Ideen bag navnet System Cleaners, som blev

Læs mere

Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads?

Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads? Technicial Support Engineer Vil du have verden som din arbejdsplads? Bliv Technical Support Engineer hos os og vær med til at give bedre livskvalitet og behandling til patienter verden over Technical Support

Læs mere

CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER. ZBC Ringsted Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc.dk

CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER. ZBC Ringsted Ahorn Allé Ringsted Tlf zbc.dk CERTIFICERING GELATIERE - ITALIENSK IS OG KLASSISKE ISCREMER ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 1 zbc.dk 4100 Ringsted Tlf. 5768 2500 2 zbc.dk Inden for gastronomien bliver is i alle afskygninger mere og mere

Læs mere

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10

INDHOLDSFORTEGNELSE. Arne Emil Jacobsen... En unik designer... Kubeflex sommerhus... 10 INDHOLDSFORTEGNELSE Arne Emil Jacobsen... 4 En unik designer... 9 Kubeflex sommerhus... 10 ARNE EMIL JACOBSEN 1902-1971 Arne Emil Jacobsen blev født d. 11. februar 1902 i København og døde d. 24. marts

Læs mere

Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Derfor skal du vælge Cafax. Vores historie

Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Derfor skal du vælge Cafax. Vores historie Vores historie Kaffen til arbejdet er der noget vigtigere? Hos Cafax lever og ånder vi for god kaffe. Gennem mere end 50 år har vi leveret kvalitetskaffe til danske arbejdspladser, og det gør os til Danmarks

Læs mere

Nordens førende leverandør af stål og metaller.

Nordens førende leverandør af stål og metaller. Nordens førende leverandør af stål og metaller. Stålplader Specialstål Metaller TIBNOR en stærk partner til industrien Tibnor 2 Historie og fakta TIBNOR A/S er et selskab med en lang historie. Selskabet

Læs mere