Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger på Sølvgade i august 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR I

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger på Sølvgade i august 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR I"

Transkript

1 Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger på Sølvgade i august 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR I Vær opmærksom på at flere af spørgsmålene har medført ændringer i udbudsmaterialet (udbudsbetingelser, Kontrakt udkast, Bilag 1 Kravspecifikation og Bilag 3 tilbudsliste). Ændringerne er gældende for udbuddet og den efterfølgende kontrakt. Der offentliggøres samtidig hermed nye versioner af de nævnte dokumenter. Spørgsmål 1 Udbudsbekendtgørelsen punkt III.2.3: Oplysninger om medarbejder: Vi planlægger/ har lavet aftale med et eksternt firma/ vikarbureau om at hyre 35 mand ind til montage og udpakning af møbler. Dette under ledelse af XX og XX. Vi har ikke navne på de 35 mand, det vil vi først kunne have hvis vi får opgaven. Er et CV på XX og XX tilstrækkeligt? Oplysningen i udbudsbekendtgørelsens pkt. III.2.3 knytter sig til udbudsbetingelsernes pkt. 6 Bemanding og CV er hvoraf fremgår: Tilbudsgiver skal beskrive den påtænkte bemanding for opgaven samt medsende CV for de pågældende medarbejdere samt disses kvalifikationer og erfaringer med tilsvarende opgaver. Beskrivelsen bør maks. fylde 2 A4 sider og CV er bør maks. fylde 1 A4 side pr. medarbejder. Beskrivelsen og CV er vil indgå i ordregivers vurdering af tilbuddet som beskrevet under parameteret Bemanding, jf. pkt Såfremt tilbudsgiver på nuværende tidspunkt ikke kender navne på de eksakte medarbejdere, der skal løse opgaven, beskrives den påtænkte bemanding og CV er vedlægges for de medarbejdere, der er kendt af tilbudsgiver. Spørgsmål 2 Udbudsbekendtgørelsens punkt IV.2.6 Minimumsperiode: Er det korrekt at det er bindende 4 måneder i og med opgaven skal udføres på 14 dage eller august måned, hvad er årsagen hertil? Det er korrekt at der skal være en bindende vedståelsesfrist på 4 måneder for tilbuddet. Tilbudsgiver løses først fra tilbuddet den dag kontrakt indgås. Perioden på 4 måneder er fastsat under hensyntagen til at tildeling og kontraktindgåelse evt. kan blive forsinket af udefrakommende begivenheder. Spørgsmål 3 Udbudsbetingelser punkt 3.3. Tidsplan Hvis vi skal kunne imødese levering af samtlige møbler til tiden, er vi nødt til at vide om vi får opgaven senest d.23/6 vores produktioner skal have besked der, for at levere så stort et antal møbler til d. 1/8, er der nogen mulighed for at det kan lade sig gøre?

2 Side 2 af 5 Ifølge tidsplanen forventer ordregiver at melde tildeling ud senest den 28. juni Tidspunktet afhænger bl.a. af antallet af indkomne tilbud samt hvor hurtig vindende tilbudsgiver er til at fremsende dokumentation som beskrevet i udbudsbetingelsernes pkt. 8. Spørgsmål 4 Udbudsbetingelsernes punkt 7. Præsentation og indretning Vi mener ikke at indretningen kan deles ind i 2 muligheder, vi har kategoriseret 9 indretningsforslag idet værelserne er markant forskellige. Skal vi kun fremsende de 2 forslag der står i udbuds betingelserne eller vil det være ok at fremsende alle 9? Jeg har bl.a. fundet at en af de 1-værelses lejligheder kan omdannes til en 2-værelses lejlighed. Udbudsbetingelsernes punkt 7 ændres til (ændringer er markeret med understregning): Tilbudsgiver skal medsende præsentation af de tilbudte produkter for Sølvgade samt plantegninger med indretningsforslag. Der skal medsendes plantegninger for mindst én Studio 1 lejlighed og én forskerlejlighed, jf. bilag 1 og 2. Præsentationen af de tilbudte produkter skal give ordregiver indblik i stilen i tilbudsgivers tilbud. Præsentationen bør maksimalt fylde 1 A3 side, mens hvert indretningsforslag maksimalt bør fylde 1 A3 side. For produkter markeret med * (stjerne) i bilag 3 Tilbudslisten skal tilbudsgiver desuden fremsende produktblad, hvoraf følgende oplysninger skal fremgå: -navn på produkt og producent -billede af produktet -mål -garanteret levetid -materialer Hvert produktblad bør maksimalt fylde 1 A4 side. Præsentationen, plantegninger med indretningsforslag samt produktbladene vil indgå i ordregivers vurdering af tilbuddet som beskrevet under parameteret Æstetik, jf. pkt Spørgsmål 5 Kontrakt udkast punkt 10. Betalingsbetingelser 30 dage efter endt møblering er umiddelbart ikke mulig for os, skal vi likviditetsmæssigt kunne byde ind på opgaven vil det hedde 50% ved ordre afgivelse og 50% ved overlevering, er dette muligt?

3 Side 3 af 5 Kontrakt udkast pkt. 10 ændres til: Betalingsbetingelserne er straks ved endt møblering og købers modtagelse af fyldestgørende faktura. Spørgsmål 6 Bilag 1 Kravspecifikation punkt Mindstekrav A) Da XX ikke yder garanti ved erhvervsbrug kan sengene ikke have en garanteret levetid på 10 år. B) I forhold til indretning, skriver I at I ønsker en alm. seng 90 x 200 cm, vi havde forestillet os at placere sovesofaer ind XX, men hvis I hellere vil have en seng og topmadras er det intet problem at ændre. En sovesofa giver dog flere muligheder for at lave værelset om til at have gæster og hygge samt flere sidde muligheder, også når man studerer. A) Bilag 1 Kravspecifikation punkt ændres til følgende (ændringer er markeret med understregning): Møblerne skal have en levetid på mindst 5 år medmindre andet er angivet andet steds i bilaget. Møblerne skal være modstandsdygtige over for slid og slitage ved daglig brug af skiftende lejere. Lamper og borde må ikke være af glas. Der må ikke tilbydes møbler med aflåste rum. Der skal tilbydes senge af god, men middel kvalitet, da disse af hygiejnemæssige årsager vil blive udskiftet oftere end i eget hjem. Tilbudte senge skal have en garanteret levetid på mindst 10 år. For møbler leveret af tredjemand, hvor der ikke kan gives garanti for levetiden, gælder følgende: Møblerne skal være testet og have en holdbarhed på 5 år (10 år for senge) ved almindeligt brug. Dokumentation herfor bedes medsendt. Lejemålene har vinduer af følgende indvendige mål (højde x bredde): 1,90 m x 1,20 m 1,80 m x 1,20 m 1,17 m x 1,17 m 1,53 m x 1,0 m 2,10 m x 1,20 m Tilbudte persienner skal passe til lejemålenes vinduer. Der skal tilbydes én pris uanset persiennens størrelse. Møblerne skal være nemme at samle, så der ikke bruges unødig meget tid på denne del af opgaven.

4 Side 4 af 5 B) Der kan tilbydes enten boksmadras 90 x 200 cm eller sovesofa. Sovesofa skal som min. have samme liggemål som boksmadras, dvs. 90 x 200 cm. Spørgsmål 7 Indretning: Vi arbejder med at spisebord og skrivebord er det samme, da der ikke er plads til 2 skriveborde og et spisebord på de 2 værelses lejligheder, jeg har tegnet møbler ind på alle de typer af værelser der er, og der er ikke meget plads at gøre med på langt størstedelen af værelserne, derfor denne løsning. Bilag 3 Tilbudsliste ændres således at antal under pkt. 2. Forskerlejlighed ændres til 1 for så vidt angår skrivebord. Samtidig indføjes følgende mindstekrav i Bilag 1 Kravspecifikation pkt : For forskerlejlighederne gælder, at der skal tilbydes en indretning med to borde, der kan anvendes til både spisebord og skrivebord. Spørgsmål 8 Der skal tilbydes en sengelampe, men der står ikke noget om at der skal leveres en el-pære er det rigtigt? Det samme med standerlampen, skal der heller ikke leveres en el-pære med til den? Tilbudte lamper skal leveres med LED pære 5-7 watt. Bilag 3 Tilbudsliste er tilrettet. Spørgsmål 9 Hvor skal loftslampen monteres, og ønskes der en pendel eller en plafond? Monteres i henhold til tilbudsgivers indretningsforslag i hvert rum. Der stilles ikke krav om bestemt slags loftslampe, men det skal være nemt senere at udskifte pære for lejeren. Spørgsmål 10 Der skrives under elektronik pakken at der skal leveres en 60 watt pære, det findes ikke rigtigt mere. Man bruger i dag en LED-pære som er på 5-7 watt med samme lysstyrke som 60 watt. Kravet ændres til LED pære 5-7 watt. Bilag 3 Tilbudslisten er tilrettet.

5 Side 5 af 5 Spørgsmål 11 Vedr. Studio 1 enkeltværelse. Der skal leveres en persienne med til værelset, men hvilken af vinduesmålene skal vi regne med? Af Bilag 1 Kravspecifikation pkt fremgår: Lejemålene har vinduer af følgende indvendige mål (højde x bredde): 1,90 m x 1,20 m 1,80 m x 1,20 m 1,17 m x 1,17 m 1,53 m x 1,0 m 2,10 m x 1,20 m Tilbudte persienner skal passe til lejemålenes vinduer. Der skal tilbydes én pris uanset persiennens størrelse. Spørgsmål 12 Vedr. Stoleunderlag, skal det være til hård belægning eller tæppe? Til hård belægning Spørgsmål 13 Er det 10 års fuld garanti der skal ydes på hele sengen, da der i materialet står at der skal garanteres en levetid på 10 år? Fuld garanti på selve madrassen (betræk og fjedre). Se også svar på spørgsmål 6.

Tilbudsbetingelser for

Tilbudsbetingelser for Tilbudsbetingelser for Konsulentopgave om bistand til forberedelse og gennemførelse af EU-udbud af radionet til maritim nød- og sikkerhedstjeneste i Danmark 21. februar 2014 ORIENTERING 1.1 Udbuddet Erhvervsstyrelsen

Læs mere

Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger pa Sølvgade i august 2016

Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger pa Sølvgade i august 2016 KØBENHAVNS UNIVERSITETS BOLIGFOND AF 2008 Københavns Universitets Boligfond udbud af møblering af 250 ungdomsboliger pa Sølvgade i august 2016 Udbudsbetingelser Københavns Universitets Boligfond 03-06-2016

Læs mere

Notat. Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00.

Notat. Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00. BALLERUP KOMMUNE Dato: 14. januar 2016 Notat Udbud af håndværkerydelser: Spørgsmål og svar på orienteringsmøde mandag den 11. januar 2016 på Ballerup Rådhus kl. 15.00. 1. Velkomst og indledning Vil socialt

Læs mere

Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger.

Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger. Indbydelse til at afgive tilbud på: Data til fremme af energieffektivisering og fleksibelt energiforbrug i bygninger. 1 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 1.1 Baggrund for udbuddet... 3 1.2 Udbuddets

Læs mere

Scale-up Denmark Informationsmøde.

Scale-up Denmark Informationsmøde. Scale-up Denmark Informationsmøde www.regionmidtjylland.dk Dagens program Udbudsmaterialets opbygning Det udbudte ydelse Udbudsbetingelser ESPD Tildeling Øvrige dokumenter Hvordan svarer jeg på udbuddet

Læs mere

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus

Spørgsmål og svar. Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og. Svendborg sygehus Udbud af betalingsparkering ved Odense Universitetshospital og Svendborg sygehus Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret, samt de tilhørende

Læs mere

ANNONCERING. Leasing af el-biler

ANNONCERING. Leasing af el-biler ANNONCERING Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 07.08.2012 Leasing af el-biler Konkurrencebetingelser 1 1. Generel information... 3 1.1 Opgavebeskrivelse... 3 1.2 Overordnet tidsplan... 3 1.3 Udbyder...

Læs mere

GENERELLE BETINGELSER

GENERELLE BETINGELSER GENERELLE BETINGELSER I forbindelse med tilbudsindhentning på intern revision af Institut for Menneskerettigheder Danmarks Nationale Menneskerettighedsinstitution Side 1 af 5 1. INDLEDNING 1.1 GENEREL

Læs mere

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning

Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Annonceringsmateriale Side 1 af 7 Annoncering af LED belysning Morsø kommunes adm. bygning [ Annonceringsmateriale - Annoncering af LED belysning til i Morsø Kommunes administrationsbygning Tidsplan 25.8.2014

Læs mere

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD

Bilag 1b Vejledning til udfyldelse af ESPD Indhold 1 INDLEDENDE BEMÆRKNINGER... 2 2 UDFYLDELSE AF ESPD SOM TILBUDSGIVER... 2 2.1 START... 2 2.2 PROCEDURE... 4 2.3 UDELUKKELSE... 7 2.4 UDVÆLGELSE... 11 2.5 AFSLUT... 12 Side 1 af 14 1 Indledende

Læs mere

Spørgsmål & Svar Udbud af lukket blodprøvetagning 2015/S245-444953

Spørgsmål & Svar Udbud af lukket blodprøvetagning 2015/S245-444953 Spørgsmål & Svar opdateret d. 12.01.2016 1 Spørgsmål & Svar Udbud af lukket blodprøvetagning 2015/S245-444953 Udbyder har modtaget nedenstående spørgsmål vedr. udbudsmaterialet. Spørgsmålene, der er anonymiseret,

Læs mere

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASE

SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASE SPØRGSMÅL TIL UDBUD AF SYSTEMUNDERSTØTTELSE AF GEODANMARK FORHANDLINGS- OG TILBUDSFASE EU-UDBUD NR. 2016/S 089-156404 (Version 3 af 24. juni 2016) Page 1 of 7 1 Bilag 3, 6.1 - Infokrav 33 I kravet står:

Læs mere

ID Reference Spørgsmål Svar

ID Reference Spørgsmål Svar ID Reference Spørgsmål Svar 1 Er det muligt for tilbudsgiver at Der afsættes 45 min. Til præsentere det fremsendte tilbud. præsentation af de tilbudte produkter. Tidsplan fremsendes efter tilbudsfrist.

Læs mere

Ordregivers opsigelse af kontrakt ved advokat Lotte Hummelshøj Medlemskonference i Dansk Forening for Udbudsret den 27.

Ordregivers opsigelse af kontrakt ved advokat Lotte Hummelshøj Medlemskonference i Dansk Forening for Udbudsret den 27. Ordregivers opsigelse af kontrakt ved advokat Lotte Hummelshøj Medlemskonference i Dansk Forening for Udbudsret den 27. januar 2016 Ordregiver kan opsige en indgået kontrakt 185, stk. 1 i udbudsloven:

Læs mere

Spørgsmål/svar er opdateret den 8. april 2016.

Spørgsmål/svar er opdateret den 8. april 2016. Version 1.0 LEMVIG KOMMUNES 1. UDBUD AF SPECIALKØRSEL SPØRGSMÅL/SVAR TIL UDBUDSMATERIALET Spørgsmål/svar er opdateret den 8. april 2016. Nr. Spørgsmål Svar Besvarelsesdato 1. Er Lemvig Kommunes 1. udbud

Læs mere

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser

Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb. visiteret til fleksjob. Udbudsbetingelser Udbud af afklarings- og jobsøgningsforløb for personer visiteret til fleksjob Udbudsbetingelser Vesthimmerlands Kommune - Jobcenter Vesthimmerland Indholdsfortegnelse 1. Indledning... 3 1.1. Offentligt

Læs mere

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune

Udbud nr. 13/10715. Udbud af. Bygherrerådgivning. til Frederikshavn Kommune Udbud nr. 13/10715 Udbud af Bygherrerådgivning til Frederikshavn Kommune 1 Udbudsbetingelser Indholdsfortegnelse 1. Beskrivelse af udbuddet... 3 2. Udbuddets omfang... 3 3. Udbudsform og udbudsansvarlig...

Læs mere

UDBUDS- GUIDEN VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE INDKØBERE VED INDKØB AF KOMMUNIKATIONSYDELSER. udbud2.indd 1 16-12-2008 15:16:10

UDBUDS- GUIDEN VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE INDKØBERE VED INDKØB AF KOMMUNIKATIONSYDELSER. udbud2.indd 1 16-12-2008 15:16:10 UDBUDS- GUIDEN VEJLEDNING TIL OFFENTLIGE INDKØBERE VED INDKØB AF KOMMUNIKATIONSYDELSER udbud2.indd 1 16-12-2008 15:16:10 INDLEDNING OG BAGGRUND FOR VEJLEDNINGEN Som offentlig indkøber er det en svær og

Læs mere

UDBUDSBETINGELSER Juni 2013. Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af flydende Helium i tanke. til. inano

UDBUDSBETINGELSER Juni 2013. Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af flydende Helium i tanke. til. inano UDBUDSBETINGELSER Juni 2013 Annoncering af Aarhus Universitets indkøb af flydende Helium i tanke til inano Aarhus Universitet Indkøbskontoret Fuglesangs Allé 26 8210 Aarhus V Indholdsfortegnelse Indholdsfortegnelse...

Læs mere

Erhvervs- og Vækstministeriet inviterer hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at afgive tilbud på Evaluering af Vækstfonden.

Erhvervs- og Vækstministeriet inviterer hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at afgive tilbud på Evaluering af Vækstfonden. Indledning Erhvervs- og Vækstministeriet inviterer hermed alle interesserede og kvalificerede leverandører til at afgive tilbud på Evaluering af Vækstfonden. Baggrund og formål Af Vækstfondens lovgrundlag

Læs mere

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service

Rammeaftale vedrørende. AD HOC TV inspektion og spuling. Københavns Kommune. Økonomiforvaltningen. Københavns Ejendomme, Drift og Service Københavns Kommune Økonomiforvaltningen Københavns Ejendomme, Drift og Service Rammeaftale vedrørende AD HOC TV inspektion og spuling Geografisk Område: 3 Nørrebro / Brønshøj 1. Aftalens Parter Mellem

Læs mere

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød

Annoncering. Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Annoncering Udbud af autolifte for: ERHVERVSSKOLEN NORDSJÆLLAND Milnervej 48 3400 Hillerød Januar 2014 1. Indledning... 2 1.1 Udbuddets omfang... 2 2. Udbudsbetingelser... 3 2.1 Udbudsform... 3 2.2 Tilbud

Læs mere

Udbud af kontakt- og aktiveringsforløb for ledige med lange videregående uddannelser

Udbud af kontakt- og aktiveringsforløb for ledige med lange videregående uddannelser Udbud af kontakt- og aktiveringsforløb for ledige med lange videregående uddannelser Info Version 3 URL http://com.mercell.com/permalink/33459692.aspx Udbudstype Udbud Betalingsbetingelser Netto pr. 0

Læs mere

Udbud af dele af beskæftigelsesindsatsen. Intensiv aktivering. Spørgsmål og svar

Udbud af dele af beskæftigelsesindsatsen. Intensiv aktivering. Spørgsmål og svar Udbud af dele af beskæftigelsesindsatsen Intensiv aktivering Spørgsmål og svar Spørgsmål til udbudsbetingelser Spørgsmål 1 Pkt. 13.1 og 13.2: Det fremgår af udbudsbetingelserne at den lavest tilbudte ugepris

Læs mere

Høringsnotat vedrørende høring af udkast til ændring af bekendtgørelse

Høringsnotat vedrørende høring af udkast til ændring af bekendtgørelse Høringsnotat Notat Edvard Thomsens Vej 14 2300 København S Telefon Fax 7262 6790 raha@trafik- og Byggestyrelsen.dk www.trafik- og Byggestyrelsen.dk Dato 27. maj 2016 Høringsnotat vedrørende høring af udkast

Læs mere

Dagsorden. Introduktion v. Julie Vig Albertsen & Thomas Impgaard Sørensen. Udbuddet og udbudsforløbet v. Karoline Hellem.

Dagsorden. Introduktion v. Julie Vig Albertsen & Thomas Impgaard Sørensen. Udbuddet og udbudsforløbet v. Karoline Hellem. Informationsmøde Prækvalifikation til Flytteaftalen Tirsdag d. 14. august 2012 kl. 9:30 v/ Julie Vig Albertsen (Statens Indkøb), Thomas Impgaard Sørensen (Kammeradvokaten), Karoline Hellem (Statens Indkøb)

Læs mere

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015

Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Jysk Fællesindkøb udbud af bleer Spørgsmål, svar og ændringer til udbudsmaterialet 29. maj 2015 Spørgsmål Svar Ændringer til udbudsmaterialet Besvaret 29. maj 2015 1. Udbudsmaterialet pkt. 2.3: Vil det

Læs mere

Rådgivning vedr. udbud af rengøringsservice

Rådgivning vedr. udbud af rengøringsservice Rådgivning vedr. udbud af rengøringsservice Notat vedr. adgang til at annullere udbud, angivelse af loft på tilbudssummer samt konsekvenser i relation til besparelsespotentiale (jf. Arbejdsretsdommen af

Læs mere

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. skraldebil med 2- kammer komprimatorkasse. UB Udbudsbetingelser. Februar 2016.

ODENSE RENOVATION A/S. Udbud vedr. indkøb af 1 stk. skraldebil med 2- kammer komprimatorkasse. UB Udbudsbetingelser. Februar 2016. ODENSE RENOVATION A/S Udbud vedr. indkøb af 1 stk. skraldebil med 2- kammer komprimatorkasse UB Udbudsbetingelser Februar 2016 Sag J.nr. Udarb. OFD Udg. 01 Kontrol LTH Dato 2016-02-02 Godk. Side 1 af 4

Læs mere

Leverancer eller materialer bygherren selv ønsker, at deltage med eller levere ind i projektet.

Leverancer eller materialer bygherren selv ønsker, at deltage med eller levere ind i projektet. Forkortelser: BH Bygherre, ENT entreprenør, LEV Leverandør Bilag A Entrepriseformer - Fordele og Ulemper Bygherreleverance: Leverancer eller materialer bygherren selv ønsker, at deltage med eller levere

Læs mere

Spørgsmål og Svar - udbud af indkøbsordning 18. oktober 2012. Hvad forventer Kommunen at modtage under dette punkt? En uddybning ønskes.

Spørgsmål og Svar - udbud af indkøbsordning 18. oktober 2012. Hvad forventer Kommunen at modtage under dette punkt? En uddybning ønskes. KØBENHAVNS KOMMUNE Sundheds- og Omsorgsforvaltningen NOTAT Til Potentielle tilbudsgivere. Spørgsmål og - udbud af indkøbsordning 18. oktober 2012 Spørgsmål 1 Under punkt 3.3.1 ønsker Kommunen en soliditetserklæring/kreditvurdering.

Læs mere

Kontraktbilag A - Kravspecifikation

Kontraktbilag A - Kravspecifikation Kontraktbilag A - Kravspecifikation Side 1 af 7 1 Indledning Nærværende kontraktbilag fastsætter de mindstekrav, der gælder for konkurrenceudsættelse af facilitering af opgaver forbundet med gennemførsel

Læs mere

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt.

2.2 Ændringer og tillæg. Ændringer af og tillæg til Aftalegrundlaget er kun gældende, hvis parterne har aftalt dem skriftligt. Salgs- og leveringsbetingelser for Dynamic Venues ApS serviceydelser til erhvervskunder 1. Anvendelse 1.1 Anvendelse. Almindelige salgs- og leveringsbetingelser ( Betingelserne ) gælder for alle aftaler

Læs mere

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2.

2014-15. Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt. 2. 2014-15 Kommune kunne ikke undtage oplysninger om en forpagtningsafgifts størrelse samt beregningen heraf fra aktindsigt En journalist klagede til ombudsmanden over, at Nordfyns Kommune i medfør af offentlighedslovens

Læs mere

Mulighederne for at anvende sociale klausuler om uddannelse

Mulighederne for at anvende sociale klausuler om uddannelse Den 4. marts 2010 Mulighederne for at anvende sociale klausuler om uddannelse I har ønsket en vurdering af mulighederne for at anvende uddannelsesklausuler som sociale klausuler i forbindelse med offentlige

Læs mere

Brug af SKIs rammeaftaler - lige nu. Af Michael Rehling, Certificeret IT-advokat Abel & Skovgård Larsen Advokatfirma

Brug af SKIs rammeaftaler - lige nu. Af Michael Rehling, Certificeret IT-advokat Abel & Skovgård Larsen Advokatfirma Brug af SKIs rammeaftaler - lige nu Af Michael Rehling, Certificeret IT-advokat Abel & Skovgård Larsen Advokatfirma Brug af SKIs rammeaftaler - lige nu Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen fremkom den 4.

Læs mere

Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED

Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED Bilag 1 til udbudsbetingelser SKABELONER TIL AFGIVELSE AF OPLYSNINGER TIL VURDERING AF TILBUDSGIVERS EGNETHED OFFENTLIGT EU-UDBUD VEDRØRENDE RAMMEAFTALE OM IT-KONSULENTBISTAND TIL SUPPORT, VEDLIGEHOLD

Læs mere

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde.

Lejeren er forpligtet til at vedligeholde så ofte, at boligen ikke forringes, bortset fra almindeligt slid og ælde. Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

PERSONLIG HJÆLP OG PLEJE

PERSONLIG HJÆLP OG PLEJE PERSONLIG HJÆLP OG PLEJE 2015 Kvalitetsstandard for personlig hjælp og pleje Lovgrundlag Lov om social service 83, stk. 1 nr. 1. Hvilket behov dækker hjælpen Hvad er formålet med hjælpen Hjælp og støtte

Læs mere

Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører

Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører Forslag til skærpede økonomiske krav til leverandører i forbindelse med praktisk hjælp og personlig pleje Område Gæld til det offentlige Konkurstruet eller lignende nu Ansøger leverer en erklæring på tro

Læs mere

Sagsnr. 1-23-4-101-48-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af vikarer til hjemmerespirationsområdet

Sagsnr. 1-23-4-101-48-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af vikarer til hjemmerespirationsområdet Sagsnr. 1-23-4-101-48-15 Spørgsmål og svar Kontraktbilag 5 Udbud af vikarer til hjemmerespirationsområdet 1. Spørgsmål til UDBUDSBETINGELSER + UDBUDSBILAG 1-4 Nr. Spørgsmål Svar Modtaget Besvaret 1.1 Udbudsbetingelserne

Læs mere

Sydjysk Auktionshus ApS IKKE under konkurs (Computerskærme, skriveborde og meget mere)

Sydjysk Auktionshus ApS IKKE under konkurs (Computerskærme, skriveborde og meget mere) 6. maj 2013 Sydjysk Auktionshus ApS IKKE under konkurs (Computerskærme, skriveborde og meget mere) Eftersyn: Eftersyn i Kruså aftales med sælger på tlf. 5178 1320 Budfrist: 16. maj 2013 kl. 15.00 Se mere

Læs mere

Dagens program. Indkøb og Logistik

Dagens program. Indkøb og Logistik Udbudspræsentation 2010/S 9-010796 Udbud af patientkaldesystem Til Region Midtjylland, Regionshospitalet Viborg, Skive, Kjellerup www.regionmidtjylland.dk Dagens program Gennemgang af opmærksomhedspunkter

Læs mere

Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår.

Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår. Sundhedskartellets guidelines for fleksjobberes løn- og ansættelsesvilkår. Nye regler for fleksjobbere pr. 1. januar 2013 Lov om en aktiv beskæftigelsesindsats, som gennemfører fleksjobreformen, er vedtaget

Læs mere

Årsafslutning i SummaSummarum 4

Årsafslutning i SummaSummarum 4 Årsafslutning i SummaSummarum 4 Som noget helt nyt kan du i SummaSummarum 4 oprette et nyt regnskabsår uden, at det gamle (eksisterende) først skal afsluttes. Dette betyder, at det nu er muligt at bogføre

Læs mere

Vikarservice til Ældreplejen m.v. i Morsø Kommune

Vikarservice til Ældreplejen m.v. i Morsø Kommune Vikarservice til Ældreplejen m.v. i Morsø Kommune Info Version 1 Url http://com.mercell.com/permalink/42929584.aspx Tender type Tender Payment condition Given in inquiry document Publish date 1/27/2014

Læs mere

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling

Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling NEMT OG EFFEKTIVT - Ejendomsadministration Tips og Tricks til kompensationsbeløb ved forsinket betaling BOULEVARDEN 19E 7100 VEJLE LERSØ PARKALLE 101 2100 KØBENHAVN Ø TLF. 76 42 11 00 WWW.UNIK.DK Indholdsfortegnelse

Læs mere

Betingelser om udbud og tilbud (BUT) Levering af friktionsmåler og vandtank monteret på lastbil

Betingelser om udbud og tilbud (BUT) Levering af friktionsmåler og vandtank monteret på lastbil DATO DOKUMENT SAGSBEHANDLER MAIL TELEFON 1. oktober 2014 14/10811-1 Niels Skov Dujardin nidu@vd.dk Betingelser om udbud og tilbud (BUT) for offentligt udbud af Levering af friktionsmåler og vandtank monteret

Læs mere

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen

Frederiksberg Kommune. Sundheds og Omsorgsafdelingen 2013 Frederiksberg Kommune Sundheds og Omsorgsafdelingen ANMELDT KOMMUNALT TILSYN HOS LEVERANDØR AF TØJVASK : ALASKA VASK & RENS APS [ Tilsynet er udført d. 2/9-3/9 2013 af Merete Larsen Sundheds og Omsorgsafdelingen.]

Læs mere

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE. Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb)

ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE. Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) ARBEJDERNES BOLIGSELSKAB I GLADSAXE Vedligeholdelsesreglement Model A med normalistandsættelsesbeløb (NI-beløb) A-ordningen - med NI-beløb kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark

10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark 10-09-2012 Informationsmøde: Udbud af PC er til Region Syddanmark Velkomst og praktiske detaljer Der laves en gennemgang af de vigtigste punkter i udbudsmaterialet. Efterfølgende vil der være mulighed

Læs mere

ArbejdsPladsVurdering

ArbejdsPladsVurdering ArbejdsPladsVurdering Vejledning om reglerne for udarbejdelse af arbejdspladsvurdering, herunder metode og indhold samt sikkerhedsudvalgets rolle. ARBEJDSMILJØVEJLEDNING NR.3 OKT. 2004 Statens Luftfartsvæsen

Læs mere

BILAG 1. TILBUDSINDSBETINGELSER 4. juli 2016

BILAG 1. TILBUDSINDSBETINGELSER 4. juli 2016 BILAG 1 TILBUDSINDSBETINGELSER 4. juli 2016 1 Indhold 1. Indledning 4 2. Tilbudsmodtager 4 2.1. Kontaktperson 4 3. Den tilbudte kontrakt 4 3.1. Baggrund for annonceringen 4 3.2. Den tilbudte ydelse 4 4.

Læs mere

Oversigt over spørgsmål og svar til udbud af Elektronisk låsesystem til boliger i Stevns Kommune

Oversigt over spørgsmål og svar til udbud af Elektronisk låsesystem til boliger i Stevns Kommune Oversigt over spørgsmål og svar til udbud af Elektronisk låsesystem til boliger i Stevns Kommune Skema opdateret den 22.08.14 Nummer på spørgsmål/supplerende oplysning Dato for besvarelse Spørgsmål 1 15.08.14

Læs mere

Spørgsmål og svar til EU-udbud 2010/S 58-0865 Udbud af skolekørsel i Skive Kommune. 22. april 2010.

Spørgsmål og svar til EU-udbud 2010/S 58-0865 Udbud af skolekørsel i Skive Kommune. 22. april 2010. Spørgsmål og svar til EU-udbud 2010/S 58-0865 Udbud af skolekørsel i Skive Kommune. 22. april 2010. SPØRGSMÅL 1. Vedr. Tilbudsblanket (pakke 1-8): Man skal angive en års pris og en timepris, hvad hvis

Læs mere

Spørgsmål/svar til Kravspecifikation

Spørgsmål/svar til Kravspecifikation Spørgsmål/svar til Kravspecifikation 1) Se Dokumentet Kravspecifikation.rev.1. pkt. 1.1. bilag A.1. Kravspecifikation 1.1 står der aftalens periode er 2 år med option på 2 x 12 mdr. i udbuddet står der

Læs mere

Fra Amgros indledte Dorthe Bartels, Chef for Udbud & Logistik Lægemidler, mødet med at byde velkommen og præsentere eftermiddagens program.

Fra Amgros indledte Dorthe Bartels, Chef for Udbud & Logistik Lægemidler, mødet med at byde velkommen og præsentere eftermiddagens program. REFERAT Amgros I/S Dampfærgevej 22 DK-2100 København Ø Mødetitel: Sted: Gå-hjem-møde om den nye udbudslov Lokale i DR Tel: +45 8871 3000 Fax: +45 8871 3008 www.amgros.dk amgros@amgros.dk Mødedato: 4. april

Læs mere

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse

Standard-vedligeholdelsesreglement Model A normalistandsættelse Standard-vedligeholdelsesreglement udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening, november 1998, efter reglerne i lov om leje af almene boliger - lov nr. 968 af 17. december 1997, og bekendtgørelse om

Læs mere

SKI s rammeaftaler. Anja Piening Juridisk chef, SKI

SKI s rammeaftaler. Anja Piening Juridisk chef, SKI SKI s rammeaftaler Anja Piening Juridisk chef, SKI Dagsorden Kort om rammeaftaler. SKI s rammeaftaler. Hvordan bliver man leverandør hos SKI? Opmærksomhedspunkter som leverandør. Gode råd til jer som leverandører.

Læs mere

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø.

2.2 Selskabet skal sikre, at spildevandsforsyningen drives effektivt under hensyntagen til forsyningssikkerhed, sundhed, natur og miljø. Horten Advokat Rikke Søgaard Berth Philip Heymans Allé 7 2900 Hellerup Tlf +45 3334 4000 Fax +45 3334 4001 J.nr. 149563 UDKAST 13.03.11 VEDTÆGTER FOR SOLRØD SPILDEVAND A/S CVR-nr. 33 04 69 87 1. SELSKABETS

Læs mere

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse]

Kontrakt. Leverancesystemet. Mellem. Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 Vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] [adresse] Kontrakt Leverancesystemet Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 Vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren) [1] Indholdsfortegnelse

Læs mere

Spørgsmål og svar vedrørende udbuddet af personlig pleje, praktisk hjælp, ikke kompleks sygepleje og håndtering af nødkald i Gladsaxe Kommune.

Spørgsmål og svar vedrørende udbuddet af personlig pleje, praktisk hjælp, ikke kompleks sygepleje og håndtering af nødkald i Gladsaxe Kommune. Spørgsmål og svar vedrørende udbuddet af personlig pleje, praktisk hjælp, ikke kompleks sygepleje og håndtering af nødkald i Gladsaxe Kommune. 18. september 20 Tilbudsgiver skal være opmærksom på at nedenstående

Læs mere

Træning og hjælp i dit hjem

Træning og hjælp i dit hjem Kontakt Visitationen Ring på tlf. 7235 5630: Mandag-fredag kl. 10-12, torsdag kl. 10-14. Mail til: visitationen@furesoe.dk. Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få personlig og praktisk

Læs mere

Dette notat er udarbejdet som en hjælp til ANSA s medlemmer, når de påtænker at indgå en lejeaftale i Danmark.

Dette notat er udarbejdet som en hjælp til ANSA s medlemmer, når de påtænker at indgå en lejeaftale i Danmark. LIND Advokataktieselskab Ved Vesterport 6, 2. sal 1612 København V Telefon: +45 82 30 90 00 Fax +45 33 13 90 01 Mail: lind@lindlaw.dk www.lindlaw.dk CVR. 34 05 21 66 Bank: 6505 3053339793 Notat om lejeforhold

Læs mere

Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS

Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS Finanstilsynet Århusgade 2100 København Ø Att. Martin Schultz København, den 28. maj 2014 Høring af ændring af bekendtgørelse om ledelse, styring og administration af danske UCITS Finanstilsynet har ved

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og støtte i dit hjem Få støtte til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! - om rehabiliterende og kompenserende hjælp KÆRE BORGER Her kan du få mere at vide om

Læs mere

Spørgsmål / svar. pr. 7. november 2012. vedr. udbud af Tolkeydelser 1-23-4-101-31-12

Spørgsmål / svar. pr. 7. november 2012. vedr. udbud af Tolkeydelser 1-23-4-101-31-12 Spørgsmål / svar pr. 7. november 2012 vedr. udbud af Tolkeydelser 1-23-4-101-31-12 Spørgsmål 1: Generelt Kan vores materiale brugt til det annullerede udbud anvendes i relation til den nye udbudsforretning,

Læs mere

FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT

FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT FOR MODEL A NORMALT-VEDLIGEHOLDESESREGLEMENT -MED ISTANDSÆTTELSE VED FRAFLYTNING l. Generelt NORMAL-VEDLIGEHOLDELSESREGLEMENT er udarbejdet af Boligselskabernes Landsforening efter reglerne i lov nr. 930

Læs mere

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende udførelse af kloakservice for Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsesnummer: 392714-2014

Spørgsmål og svar til udbud vedrørende udførelse af kloakservice for Aarhus Kommune. Udbudsbekendtgørelsesnummer: 392714-2014 Spørgsmål og svar til udbud vedrørende udførelse af kloakservice for Udbudsbekendtgørelsesnummer: 392714-2014 Skemaet indeholder alle, til dato, offentliggjort spørgsmål og svar. Alle spørgsmål og svar

Læs mere

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016

Spørgsmål og svar om håndtering af udenlandsk udbytteskat marts 2016 Indhold AFTALENS FORMÅL... 2 Hvilken service omfatter aftalen?... 2 Hvad betyder skattereduktion, kildereduktion og tilbagesøgning?... 2 AFTALENS INDHOLD OG OPBYGNING... 3 Hvilke depoter er omfattet af

Læs mere

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I

EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I UDBUD AF EJENDOMSMÆGLER OPGAVE MED AT SÆLGE PARCELHUS- GRUNDE I TUNE NORDØST Greve Kommune Juli 2014 Indholdsfortegnelse 1. Introduktion 3. 2. Udbudsform og rammebetingelser 4. 3. Udvælgelseskriterier

Læs mere

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume

Indstilling Århus Kommune Ophør af lejeaftale for ejendommen Valdemarsgade 20. 1. Resume Indstilling Til Århus Byråd via Magistraten Sundhed og Omsorg Den 18. april 2007. Århus Kommune Bygningsafdelingen Sundhed og Omsorg 1. Resume Århus Kommune indgik i 1987 en aftale med Lønmodtagernes Dyrtidsfond

Læs mere

Pensionister - helbredstillæg

Pensionister - helbredstillæg Pensionister - helbredstillæg Pensionister, som opfylder betingelserne for helbredstillæg har ret til at få betalt op til 85 % af udgiften til briller. Kommunerne kan indgå prisaftaler og på baggrund af

Læs mere

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A.

I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej 36A. Dato 17. juni 2014 Dokument 13/23814 Side Etablering af en ny udvidet overkørsel I e-mail af 12. december 2013 har I klaget over Kommunens overkørselstilladelse af 18. november 2013 til ejendommen O vej

Læs mere

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem

Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Spørgsmål / svar pr. 11. oktober 2013 vedr. EU udbud 2013/S 177-305173 Udbud på CPAP behandling til søvnapnøpatienter i eget hjem Revideret fra spørgsmål 8 Spørgsmål 1 Administrationsgebyrer: Skal det

Læs mere

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA

Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA Psykisk arbejdsmiljø og stress blandt medlemmerne af FOA November 2006 2 Medlemsundersøgelse om psykisk arbejdsmiljø og stress FOA Fag og Arbejde har i perioden 1.-6. november 2006 gennemført en medlemsundersøgelse

Læs mere

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2016-4823 (Nikolaj Aarø-Hansen) 15. juli 2016

Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2016-4823 (Nikolaj Aarø-Hansen) 15. juli 2016 Klagenævnet for Udbud J.nr.: 2016-4823 (Nikolaj Aarø-Hansen) 15. juli 2016 K E N D E L S E om sagsomkostninger i sagen DitoBus Servicetrafik A/S (advokat Thomas Thorup Larsen og advokat Cecilie Hald Andersen,

Læs mere

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE

DISCIPLINÆRNÆVNET FOR EJENDOMSMÆGLERE Den 14. marts 2016 blev der i sag 320 2015-9364 AA mod Ejendomsmægler BB og Ejendomsmægler CC og Ejendomsmæglervirksomheden DD afsagt sålydende Kendelse Ved e-mail af 22. juli 2015 har AA indbragt ejendomsmæglere

Læs mere

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015

Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro. Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 Udkast af 26. oktober 2015 til Kapitel 1 - Formål Forretningsorden for bestyrelsen for Fonden Settlementet på Vesterbro Således vedtaget på bestyrelsesmødet den 04.11.2015 1 Formål Bestyrelsen er Fonden

Læs mere

Bestemmelser om udbud og tilbud

Bestemmelser om udbud og tilbud Bestemmelser om udbud og tilbud (BUT) Side 1 af 5 Bestemmelser om udbud og tilbud INDHOLDSFORTEGNELSE SIDE ORIENTERING... 2 1. RETSGRUNDLAGET... 2 2. TILBUDSFASEN... 2 3. TILBUDSAFGIVELSE... 3 4. EGNETHED...

Læs mere

10-1118 Kontrakbilag 1A - overblik over krav

10-1118 Kontrakbilag 1A - overblik over krav A GENERELLE FÆLLESKRAV GÆLDER ALLE DELAFTALER A.1 A.2 A.3 Indgår i evalueringen af underkriteriet Udbudsbetingelserne pkt. 1.20.1 Indgår i evalueringen af underkriteriet Forsyningsvirksomhed og Service,

Læs mere

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem

Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Center for Social og Sundhed Træning og hjælp i dit hjem Få hjælp til at bevare en aktiv og selvstændig hverdag! I denne pjece kan du læse om dine muligheder for at få hjælp i dit hjem, hvis det af fysiske,

Læs mere

Jeg skal herefter meddele følgende:

Jeg skal herefter meddele følgende: FOLKETINGETS OMBUDSMAND 1 Den 19. august 2002 afgav jeg en opfølgningsrapport vedrørende min inspektion den 9. januar 2001 af detentionen på Station 1 (nu Station City) i København. I rapporten anmodede

Læs mere

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED

DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE - FORSYNINGSVIRKSOMHED 1/5 Denne bekendtgørelse på TED-webstedet: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:307085-2010:text:da:html DK-Frederiksberg: Anlægsarbejde: renovering af hovedvandledninger 2010/S 201-307085 UDBUDSBEKENDTGØRELSE

Læs mere

Rettelse 1 (spørgsmål 1.72) Rettelse 2 (spørgsmål 1.73) Rettelsesblad 4. Bemærk:

Rettelse 1 (spørgsmål 1.72) Rettelse 2 (spørgsmål 1.73) Rettelsesblad 4. Bemærk: Rettelse 1 (spørgsmål 1.72) Bemærk: Opdateret version af Kontraktbilag 1. I forhold til det oprindelige Kontraktbilag 1 er der sket ændringer i punkt 1.1. Delaftale 1B, Ablationskatetre er tilføjet. Der

Læs mere

Statsforvaltningens udtalelse til en borger vedrørende aktindsigt

Statsforvaltningens udtalelse til en borger vedrørende aktindsigt Statsforvaltningens udtalelse til en borger vedrørende aktindsigt 19-09- 2008 TILSYNET MED KOMMUNERNE I REGION SYDDANMARK De har den 23. juni 2008 rettet henvendelse til statsforvaltningen vedrørende klage

Læs mere

Båd sælges fra dødsbo

Båd sælges fra dødsbo 11. august 2016 Båd sælges fra dødsbo IKKE under konkurs (Motorbåd, i jern med Ford diesel motor, måler 9,5m) Eftersyn: 11. august 2016 fra kl. 13.00 til kl. 13.30 Ishøj Havn, bro S3 Budfrist: 12. august

Læs mere

Konkurrenceudsættelse Kort og godt om de svære ord

Konkurrenceudsættelse Kort og godt om de svære ord Konkurrenceudsættelse Kort og godt om de svære ord Udbud Udlicitering Kontroltilbud EU-udbud OPP Koncern-HR Sekretariatet INDHOLD Økonomien sætter rammerne....side 4 Ordbog Begrænset udbud...side 6 EU-udbud...side

Læs mere

Udbud af driftsaftalen vedrørende Amager Bakke

Udbud af driftsaftalen vedrørende Amager Bakke Deloitte Financial Advisory Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab CVR-nr. 33 96 35 56 Weidekampsgade 6 Postboks 1600 0900 København C Notat g Telefon 36 10 20 30 Telefax 36 10 20 40 www.deloitte.dk

Læs mere

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage

Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Notat fra forvaltningen om retningslinjer for lukkedage Retningslinjer for antal og placering af lukkedage Med udgangspunkt i Børne- og ungdomsudvalgets beslutning af 17.12.2008 ( http://www.kk.dk/edoc/b%c3%b8rne-

Læs mere

Information om afløsning i eget hjem

Information om afløsning i eget hjem Information om afløsning i eget hjem MYNDIGHED Information SUNDHED OG OMSORG Struer Kommunes ældrepolitik Det overordnede mål for Struer Kommunes ældrepolitik er at støtte kommunens ældre i at leve et

Læs mere

Udbud af diabetesprodukter

Udbud af diabetesprodukter Udbud af diabetesprodukter Generell Informasjon Versjon 3 Url http://com.mercell.com/permalink/26995530.aspx Konkurranse type: Anbudskonkurranse Dato for offentliggjørelse 24.02.2011 15:29 Tilbudsfrist

Læs mere

Aktindsigt Relevante lovregler

Aktindsigt Relevante lovregler Aktindsigt Aktindsigt er i Patientskadeankenævnet relevant i to situationer. Problemstillingen er først og fremmest relevant, når der fremsættes anmodning om aktindsigt i sager, der verserer eller har

Læs mere

Vedligeholdelsesreglement

Vedligeholdelsesreglement «Bruger_Initial» Vedligeholdelsesreglement Gældende for afdeling 51, Blåkildevej 1-115 / 2-168 Model A normalistandsættelse A-ordningen - kort fortalt Lejeren sørger i boperioden for boligens indvendige

Læs mere

Amtskommunerne Hovedstadens Sygehusfællesskab Bornholms Regionskommune Landets sygehuse Amtsrådsforeningen Sundhedsstyrelsen

Amtskommunerne Hovedstadens Sygehusfællesskab Bornholms Regionskommune Landets sygehuse Amtsrådsforeningen Sundhedsstyrelsen Amtskommunerne Hovedstadens Sygehusfællesskab Bornholms Regionskommune Landets sygehuse Amtsrådsforeningen Sundhedsstyrelsen Dato: 2. december 2004 Kontor: 2.s.kt. J.nr.: 2004-12100-82 Indenrigs- og Sundhedsministeriets

Læs mere

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013

2013-7. Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler. 10. april 2013 2013-7 Vejledning om mulighederne for genoptagelse efter såvel lovbestemte som ulovbestemte regler Ombudsmanden rejste af egen drift en sag om arbejdsskademyndighedernes vejledning om mulighederne for

Læs mere

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR]

Kontrakt. Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909. Damhaven 12. 7100 vejle. (herefter benævnt kunden) [Leverandør] [CVR] Kontrakt Rackinstallation KUBE 2 Mellem Region Syddanmark CVR 29190909 Damhaven 12 7100 vejle (herefter benævnt kunden) og [Leverandør] [CVR] [adresse] [postnummer, by] (herefter benævnt leverandøren)

Læs mere

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige

Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige Dato: Delaftale ident nr: Rammeaftalens ident nr: Udbud af kontakt og aktiveringsforløb for alle arbejdsmarkedsparate ledige 2010 Skabelon for delaftale Delaftalen indgås i henhold til indgået rammeaftale

Læs mere

Udbudsbetingelser Beskrivelser af CT-, MR- og røntgenundersøgelser, 2012. J.nr. 2012-154869

Udbudsbetingelser Beskrivelser af CT-, MR- og røntgenundersøgelser, 2012. J.nr. 2012-154869 1 Udbudsbetingelser Beskrivelser af CT-, MR- og røntgenundersøgelser, 2012 J.nr. 2012-154869 2 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 OM REGION NORDJYLLAND 3 2 OM DETTE UDBUD 3 3 UDBUDSMATERIALET 4 4 GENERELLE UDBUDSBETINGELSER

Læs mere