Anne$e Hauge Kierans E- konceptudvikling 1.semester Erhvervsakademiet Lillebælt Afleveret 2. januar 2013

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Anne$e Hauge Kierans E- konceptudvikling 1.semester Erhvervsakademiet Lillebælt Afleveret 2. januar 2013"

Transkript

1 Anne$e Hauge Kierans E- konceptudvikling 1.semester Erhvervsakademiet Lillebælt Afleveret 2. januar 2013 Indhold: Afsnit 1: PræsentaGon og mogvagon for de tre projekter Afsnit 2: Faglige udfordringer Afsnit 3: Baggrundsli$eratur Afsnit 4: Min faglige udvikling og fremgd Bilag 1: Feedback fra første aflevering af Milestone 1 Bilag 2: Feedback fra vores 1. Usability projekt

2 Afsnit 1: Præsenta4on og mo4va4on for de tre projekter Milestone 1 Aqvi4via omhandler udviklingen af et koncept med sooware Gl et interakgvt akvarium. Projektet omhandler alt fra idegenerering, ideudvikling, projektplanlægning, projektledelse og fremgdsmuligheder for konceptet. European Youth Award(EYA) Wissen, Können, Teilen(WKT) tager udgangspunkt i det østrigske projekt WKT, som var et af 12 nominerede projekter ved EYA Vi har arbejdet virtuelt og internagonalt med studerende fra bl.a. Finland. I det afleverede projekt fokuserer vi på hvordan WKT kan overføres Gl Danmark og hvordan det vil kunne markedsføres ud fra moderne markedsføringsstrategier. Usability og Videnskabsteori Nyborg Julemarked omhandler test af mobil applikagon Gl Nyborg Julemarked. Vi har valgt at tage udgangspunkt i en Think aloud test og udarbejder en detaljeret testplan og en akademisk rapport, som danner grundlag for klientrapporten, som er fremlagt for arrangørerne af Nyborg Julemarked.

3 Afsnit 2: Faglige udfordringer Projektledelse: Jeg har lært vigggheden af at sammensæ$e og fordele rollerne i en projektgruppe. I Milestone 1 dannede vi vores gruppe bl.a. ved hjælp af Belbin- test, hvilket har vist sig at være yderst gavnligt gennem hele projektarbejdet. Til sammenligning vil jeg nævne gruppearbejdet i forbindelse med EYA projektet, hvor vi blev sat i grupper uden brug af Belbin. Her var gruppearbejdet forbundet med langt flere udfordringer og komplikagoner. Vi havde problemer med fordeling af opgaver, overholdelse af Gdsfrister og uenighed om målet for opgaven. Jeg har arbejdet med både vandfalds og agile projektledelsesmetoder. Min erfaring er at de agile metoder egner sig godt Gl udvikling af sooware og lignende, da det giver mulighed for at justere og udvikle løbende. Ydermere har vi arbejdet med ressource styring Og internagonale businessforhandlinger. I EYA projekt har vi arbejdet med studerende fra hovedsageligt Finland. Det har være spændene og lærerigt, på trods af de finske studerendes manglede engagement. Jeg synes personligt at det var utroligt spændene at få lov at arbejde internagonalt, og især lærerigt at fremlægge vores bud på forbedringer Gl WKT i et internagonalt forum.

4 E- Konceptudvikling: Konceptudvikling har gennem hele semestret være fornøjeligt og sjovt. Selvfølgelig har jeg stødt på masser af udfordringer, men for mig er det hér ideerne får lov at vokse og udvikle sig Gl helt fantasgske koncepter. Men én Gng jeg har lært: Ideer er der masser af, kunsten er at udvikle dem Gl stærke og troværdige koncepter. Jeg har opnået viden og færdigheder inden for følgende emner: Nye trends Bruge sketching som en akgv del af konceptudvikling, Tilfører et koncept oplevelsesøkonomi, Arbejde med forskellige interessenter i forhold både et enkelt koncept og i forhold Gl flere forskellige koncepter. Vi har arbejdet målre$et med konceptudvikling på forskellige måder i alle tre projekter: I Milestone 1 har vi udviklet ideen helt fra starten af, i EYA har vi videreudviklet et allerede eksisterende projekt, i Usability har vi testet et eksisterende koncept og anbefalet forbedringer ud fra testresultaterne.

5 Usability og videnskabsteori: Vi har arbejdet ud fra en videnskabsteoregsk forståelse, og lagt de$e Gl grund for vores test. Jeg har lært at bruge forskellige usability tests, samt lært at bruge forskellige tes$yper i sammenhæng med hinanden. I usability projekt har vi lagt vægt på en udførlig og deltaljeret testplan for at sikre et stabilt, ensartet og brugbart testresultat. Dernæst har vi udarbejdet en akademisk rapport, som ligger Gl grund for klientrapporten. Klientrapporten har vi præsenteret for arrangørerne af Nyborg Julemarked, som blev posigvt og delvist overrasket modtaget. Som Janus Møller Jensen fra Nyborg Slot sagde: Videooptagelserne er noget af en øjenåbner, og denne rapport kan vi virkelig bruge Gl noget, når vi skal forhandle om budget Gl videreudvikling af app en Gl næste års Julemarked. Denne udmelding gør at jeg mener vores projekt har været en succes. Og så vil jeg lige nævne den lille detalje at, Janus Møller Jensen var meget begejstret for at vi havde underskrioer fra testpersonerne, om at test gerne må vises og bruges, da det er vigggt for at ham at kan bruge det videre i systemet. I starten af semestret synes jeg at usability og videnskabsteori var lidt kedeligt og langhåret, men i løbet af undervisningen og projektarbejdet har jeg fået øjnene op for denne verden og synes nu det er spændene, brugbart og yderst relevant. Ja, jeg vil gå så vidt som Gl at sige at de der ikke kan se vigggheden heraf, ikke har de store chancer for succes.

6 Afsnit 3: BaggrundsliUeratur. Alt li$eratur, bortset fra videnskabsteori, er på engelsk. Det har tvunget mig Gl at blive bedre Gl engelsk, som er et krav hos de fleste arbejdsgivere inden for e- konceptudvikling. De to bøger jeg har gjort absolut mest brug af gennem 1. semester er henholdsvis, Project Management(PM) a complete guide, af Bo Tonnquist & Jens Hørlück og Handbook of Usability TesGng(HUT), af Jeffrey Rubin & Dana Chisnell. Vi har brugt PM akgvt gennem hele udarbejdelsen af Milestone 1, hvilket jeg klart vil anbefale andre. Bogen PM giver mening, forståelse og viser vigggheden af projektledelse i forhold Gl at opnå succes. Ved anvendelse af bogens metoder har vi opnået et yderst GlfredssGllende resultat i form af vores Milestone 1 projekt. I bilag 1 ses den feedback som vi fik ved 1. aflevering af Milestone 1. Bogen HUT har vi brugt akgvt gennem hele vores usability projekt. I det første usability projekt vi afleverede i eoeråret, havde vi dog ikke fået klientrapporten med på samme niveau som resten af rapporten. Det afspejler sig i den feedback vi fik og kan ses på bilag 2. Derfor har vi i den afleverede eksamensopgave, valgt at lægge vægt på klientrapporten og dens brugbarhed og udarbejdet den ud fra HUT. Jeg har valgt de to ovennævnte bøger, da det er dem jeg har fået absolut mest ud af at bruge i løbet at 1. semester. DerGl vil jeg dog sige at stort set alt andet li$eratur har været både interessant og brugbart, og li$eratur jeg vil komme Gl at gøre brug af senere.

7 Afsnit 4: Min faglige udvikling og frem4d. Jeg er blevet udfordret både på det personlige og på det faglige plan. Det har været en fornøjelse at gå på 1.semester af E- konceptudvikling, og jeg er sikker på at jeg er landet på den helt riggge hylde. Jeg har i modsætning Gl hovedparten af mine medstuderende ikke en baggrund som MMD studerende. Jeg har derimod en lang og bred faglig baggrund som både leder og selvstændig i detailhandelen, senest som Servicechef i Føtex. Jeg er utrolig glad for at have denne bagrund med mig på studiet, da jeg mener at jeg på den måde kan bidrage og forstår at sæ$e den teori vi lærer ind i et bredere, brugbart og håndgribeligt perspekgv. Jeg har algd hao lyst Gl at arbejde internagonalt og måske endda arbejde uden for Danmarks grænser. Som Gdligere nævnt har jeg været glad for at vores li$eratur hovedsageligt er på engelsk og at vi har fået lov at arbejde med EYA projekterne. Alt de$e har Glsammen givet mig modet på at tage 3 måneders prakgk på 3. semester i Kina.

8 Bilag 1: Team Project: AqviGvia Students: Winnie Helena Bartholomæussen, Casper Daa Jørgensen, Anne$e Hauge Kierans, KrisGan Kiersgaard, Cecilie Grunddal Kock Feedback 1: E- concept development Grade 10 Overall this is one of the best reports. It is well thought out, well wri$en and well designed. Your aquarium core idea may be a bit strange, and perhaps have a lot of other compegtors, but your report is good in general. To improve it, make sure you research well, reference well, and make sure that all informagon you use is relevant. Nice introducgon. LOVE what you have on page 6. on Page 10 you need to show WHY you think you have that budget. Page 11 is great. Don't forget references! You need to reference the apps on page 12 especially. I love your ideas on page 21. It would have been nice to see more of an innovagon process, but its sgll well thought out. Love page It may not be engrely relevant, but its good! :- ) (you could have put the extended details from page 25 into an apendix) On page 29 give a bit more reflecgon.

9 Feedback 2: E- projektledelse karakter 10 MEN STOR UDFORDRING HVAD SKAL MED NÅR DENNE OPGAVE SKAL SKÆRES NED? ANTAL ANSLAG SKAL STÅ PÅ FORSIDE AF OPGAVE. (Visuelle præsentagoner tæller ikke med) Generelt overvej sideopsætning lidt bedre på sider som eks. side 5 og 12 I indledning og problembaggrund vis endnu tydeligere at det er et problem for fiske- elskere, børn og indretningsdesignere at det er disse oplevede problemer med et fysisk akvarium Sælg allerede her ideen om at aha en digital løsning kunne være fantasgsk Problemformulering: her går i direkte ind i at løsningen er et digitalt akvarium, uden at vise idegenereringsprocesser på de$e Gdspunkt i opgaven kan en digital løsning være mange Gng bla. Videoer s. 4 hvad vil i fortælle med billedet? det er forsøgt forklaret prøv igen J - i er allerede her inde i noget med metode. WBS nedbryde en overordnet og stor arbejdsopgave Gl håndterbare elementer, for at skabe et forløb og relagoner mellem opgaver bruges Gl at lave et milestoneforløb, som sidenhen bliver Gl arbejdsopgaver i påtager jer i teamet. s. 6 super at I har oversigt over idegenereringsprocessen, men måske har I startet for langt ude i processen vis projek$rakten hvordan I snæverer jer ind på at den digitale løsning for fiskeelskere ender med at bilve et digitalt akvarie ikke en interakgvi bog, interakgv film a la findin Nemo etc s. 7-9 flot! Men husk at s. 9 baggrund vær nøgtern omkring baggrund alle disse gode beskrivelser af ideer må gerne komme mere tydlig frem under idégenereringsprocessen. s. 10 interessant det i skriver om segmentets kærneværdier og jeres produkt uddyb s. 14 fin WBS det ser ud Gl at i har kunnet gøre brug af metoden s. 15 flot analyse og strategi s. 17 flot analyse af projektets begrænsninger og prioriteringer s. 19 overflødig gengivelse, vis i stedet om/hvordan I har andvendt projektportræt s.21 kravspecifikagoner er de$e nok Gl at kunne indhente Glbud? Er det ikke i højere grad en beskrivelse af funkgoner. KavspecifikaGoner er f.eks. hvilke type kodning, hvilket design, s gode informagoner, reflekgoner over kravspecifikagoner ved outsourcing s udmerket kontrakt, men egner sig bedst Gl bilag, da de$e ikke direkte relaterer Gl opgaven og I har strenge begrænsninger mht sider. Hvad I kunne gøre er hvilke Gng I skal fokussere på i forhandlinger med partnere? Hvad er vigggst, Gd, pris, kvalitet eller andet? Og hvad skal I gøre når der opstår problemer (det vil det gøre J) s. 29 overvej om teamworker rollen er den bedste rolle som salgschef? s flot flowchart og opgaver, egner sig måske bedst Gl bilag for at spare plads. Hvorfor ikke lægge ansvarspersonens navn ind i Gan$ kortet (ekstra kolonne) så er det nemmere at kalkulere Gd = omkostninger også s 35. fint at I definerer forskelligt behov i henhold Gl forskellige processer. Der mangler reflekgoner over hvordan det vil være for teamet at agere med forskellige metoder i forskellige delprocesser. Hvordan skal I som overordnet team have en overordnet plan og hvordan skal I styre Gd og ressourcer især ved forandringer? Hvor har I fleksibilitet? s. 43 flot perspekgvering af konceptets udviklingsmuligheder

10 Bilag 2 Vejledende karakter 7 Godt: Har riggg god testplan, klar, eksemplarisk. Godt grundlag. Meget ros. Dejligt systemagske. Den akademiske rapport Godt gennemarbejdet Argumentere Styr på videnskabelig del Gode resultater, brug bart. Gerne mere diskuterende og krigsk syn. Test locagon, gode og analygske overvejelser. Godt habilt arbejde. Forbedring Dele af planen er fraværene. Debriefing. Mangler nogle data. Skrive tolkning på data og få dem formidlet, ned i rapporten. Mangler det ekstra skidt og få samlet data. OpGmerer klientrapporten. Gør noget mere ud af den. Præsenteret de vigggste Gng. Think aloud test korrekt men kan indlægge prefence data. Det hermeneugske også er der. Lidt mere fokus på hermeneugkken. Kig mere på hermeneugkkens principper. Spørge hvorfor i stedet for kun hvad. Til debriefing. Husk flere test metoder.

Synopsis 1. Semester Casper Daa Jørgensen

Synopsis 1. Semester Casper Daa Jørgensen Introduktion Denne synopsis er udviklet med henblik på at give et overblik over, hvad jeg har arbejdet med i løbet af det af det første semester på e-konceptudvikling, hvilke udfordringer jeg har mødt

Læs mere

På mit første semester på BA i E- Koncept udvikling her har jeg arbejdet med 3 hoved projekter, Aqvitivia, Nyborg julemarked og EYA: I Mirabilia.

På mit første semester på BA i E- Koncept udvikling her har jeg arbejdet med 3 hoved projekter, Aqvitivia, Nyborg julemarked og EYA: I Mirabilia. 1 Synopsis Præsentation af projekter: På mit første semester på BA i E- Koncept udvikling her har jeg arbejdet med 3 hoved projekter, Aqvitivia, Nyborg julemarked og EYA: I Mirabilia. Aqvitivia: Projektet

Læs mere

Winnie Helena Bartholomæussen. Milestone 1 EYA. Aqvitivia. Usability & Videnskabsteori. Nyborg julemarked. Internationalreporters.

Winnie Helena Bartholomæussen. Milestone 1 EYA. Aqvitivia. Usability & Videnskabsteori. Nyborg julemarked. Internationalreporters. Winnie Helena Bartholomæussen Erhvervsakademi Lillebælt E-konceptudvikler - 1. semester 2012 Synopsis d. 2. januar 2013 Anslag: 7346 Milestone 1 Aqvitivia EYA Internationalreporters.org Usability & Videnskabsteori

Læs mere

Efter nogen diskussion blev det til at konceptet blandt andet skal fungere som et informationsfiltreringssystem/kurateringsportal.

Efter nogen diskussion blev det til at konceptet blandt andet skal fungere som et informationsfiltreringssystem/kurateringsportal. Vejledere: Kirsten Hanna Volan Kasch & Adam Montandon Introduktion denne synopsis er lavet for at give et overblik over hvad jeg har arbejdet med i løbet af første semester på E-concept development, og

Læs mere

SYNOPSIS 1. SEMESTER 2013 E-CONCEPT DEVELOPMENT

SYNOPSIS 1. SEMESTER 2013 E-CONCEPT DEVELOPMENT SYNOPSIS E-CONCEPT DEVELOPMENT INDHOLD 1. JONAS KROGSLUND HVEM ER JEG?... Side 3 2. PRÆSENTATION & MOTIVATION... Side 3 3. FAGLIGE UDFORDRINGER & PROBLEMER... Side 4 3.1 SCRUM...... Side 4 3.2 KRAVSPECOFIKATION...

Læs mere

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya

BA 1. Semester. Eksamen synopsis. Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya BA 1. Semester Eksamen synopsis Udarbejdet af Neslihan Gökce Kaya 2013 BA 1. Semester Econcept development Præsentation og Motivation Til eksamen har min gruppe og jeg arbejdet med 3 rapporter indenfor

Læs mere

Synopsis af Michael Himmelstrup 1. semester BA E-Concept Development eksamen d. 10/01-2013.

Synopsis af Michael Himmelstrup 1. semester BA E-Concept Development eksamen d. 10/01-2013. Synopsis. Synopsis af Michael Himmelstrup 1. semester BA E-Concept Development eksamen d. 10/01-2013. Introduktion: I løbet af første semester fik vi 3 større opgaver som vi i grupper skulle arbejde med.

Læs mere

Indhold. Del 1: Akademisk rapport. Del 2: Testplanen. Del 3: Klient rapport

Indhold. Del 1: Akademisk rapport. Del 2: Testplanen. Del 3: Klient rapport 1 Indhold Del 1: Akademisk rapport Del 2: Testplanen Del 3: Klient rapport Denne rapport er sammensat af 3 rapporter, som normalt ikke ville hænge sammen i virkeligheden, men for at holde styr på alle

Læs mere

BACHELORPROJEKTET - sådan gør du!

BACHELORPROJEKTET - sådan gør du! BACHELORPROJEKTET - sådan gør du! Med trin for trin-vejledninger, tjeklister og masser af gode tips Trine Toft, 2015 INDHOLDSFORTEGNELSE 1 2 INDLEDNING AT SKRIVE VIDENSKABELIGT De større, akademiske opgaver,

Læs mere

Testplan. Research spørgsmål. Testpersonens karakteristik

Testplan. Research spørgsmål. Testpersonens karakteristik 1 Indhold Testplan... 3 Research spørgsmål... 3 Testpersonens karakteristik... 3 Metoden... 4 Vi tager udgangspunkt i think aloud princippet... 4 Skitse og timing... 4 Forberedelse til test... 4 Introduktion

Læs mere

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard)

Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) Blomsten er rød (af Harry Chapin, oversat af Niels Hausgaard) På den allerførste skoledag fik de farver og papir. Den lille dreng farved arket fuldt. Han ku bare ik la vær. Og lærerinden sagde: Hvad er

Læs mere

Test Plan Vi har testet brugervenligheden på vores applikation, Bloodstream. Testen vil vise et forløb gennem applikationen og dens funktioner.

Test Plan Vi har testet brugervenligheden på vores applikation, Bloodstream. Testen vil vise et forløb gennem applikationen og dens funktioner. Side 1 Indhold Test Plan... 3 Overall objectives for the study... 3 Research questions... 3 Location and setup... 3 Recruiting participants... 4 Methodology... 5 We will use a between-subjects design...

Læs mere

https://www.campusnet.kvl.dk/cnnet/finalevaluation/resultsgroupedby.aspx?eleme...

https://www.campusnet.kvl.dk/cnnet/finalevaluation/resultsgroupedby.aspx?eleme... Side 1 af 6 Vis valgte Resultater: 260001 Advanced Herd Management E07-1 Skema A Kursusevaluering 15 kunne besvare dette evalueringsskema 13 har besvaret dette evalueringsskema 86.67 svarprocent: 13 /

Læs mere

Titel: Barry s Bespoke Bakery

Titel: Barry s Bespoke Bakery Titel: Tema: Kærlighed, kager, relationer Fag: Engelsk Målgruppe: 8.-10.kl. Data om læremidlet: Tv-udsendelse: SVT2, 03-08-2014, 10 min. Denne pædagogiske vejledning indeholder ideer til arbejdet med tema

Læs mere

Synopsis - E-concept 1. semester

Synopsis - E-concept 1. semester Synopsis - E-concept 1. semester ws Morten Broesby-Olsen Vejledere Kirsten Kasch - kika@eal.dk Erik Østergaard - eoe@eal.dk Afleveringsdato: 02. januar 2013 Antal tegn: 7.197 Indholdsfortegnelse Introduktion...

Læs mere

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum.

I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. TRE GODE GRUNDE I anledning af at Annes Atelier fyldte et halvt år d. 1. juni spurgte vi medlemmerne i om hjælp inde i vores forum. Vi spurgte: Vi vil gerne høre, om du herunder i tråden vil nævne de tre

Læs mere

Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset?

Retorik og mundtlig formidling Hold A: Kender du læringsmålene for kurset? Opsummering: Organisation/ledelse kursusevaluering foråret 2013 Hvilken uddannelse går du på dette semester? Hvilken uddannelse går du på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.)

Læs mere

6 råd om Effektiv Opgaveproces. Dias 1 Enhedens navn Sted og dato

6 råd om Effektiv Opgaveproces. Dias 1 Enhedens navn Sted og dato 6 råd om Effektiv Opgaveproces Dias 1 Enhedens navn Sted og dato Store opgaver er spændende! Fordybelse koncentreret forløb uden noget ved siden af Bliver klogere på faget og processen Faglig udfordring

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Engelsk Hvilken uddannelse går du på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Praktikophold Har du været på praktikophold på dette semester

Læs mere

Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum?

Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? Meget Godt 4 20,0% Godt 12 60,0% Gennemsnitligt 4 20,0% Dårligt 0 0,0% Meget Dårligt

Læs mere

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Spansk

Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Spansk Semesterevaluering efteråret 2013 SIV Spansk KOMMENTARERNE ER IKKE SYNTETISERET HER DA DE ER SÅ ENKELTSTÅENDE AT DET IKKE SYNES MULIGT. DER VAR GENEREL TILFREDSHED MED VEJLEDNINGEN Generelle oplysninger

Læs mere

Koncept 3, Skan og find det usete

Koncept 3, Skan og find det usete Koncept 3, Skan og find det usete Hvis en hjemmeside først optræder på side 10 i google søgeresultat er den praksis usynlig fordi meget få brugere bladrer om på side 10 i et søgeresultat. Tilsvarende er

Læs mere

Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af

Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af 2010 Modul evaluering 8.1 Hold B08 (feb. 2010) Ansvarlig for evaluering: Birgit Hedegaard / Annette Rungstrøm Bearbejdning af data og udfærdigelse af rapport: Annette Rungstrøm Indholdsfortegnelse Spørgsmål

Læs mere

Udbud på engelsk i UCL. Skabelon til beskrivelse

Udbud på engelsk i UCL. Skabelon til beskrivelse Udbud på engelsk i UCL Skabelon til beskrivelse Indhold 1. Forord... 3 2. What to do... 3 3. Skabelon... 4 3.1 Course Overview... 4 3.2 Target Group... 4 3.3 Purpose of the module... 4 3.4 Content of the

Læs mere

TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP

TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP TESTPLAN: SENIORLANDS WEBSHOP Indledning Vi vil i vores brugervenlighedsundersøgelse teste Seniorlands webshop 1. Vi vil teste hvor at webshoppen fungerer set ud fra en bruger af Internet. Vi vil blandt

Læs mere

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523

EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 EVALUERING FRA BESØGENDE ANTAL BESØGENDE 8.406 ANTAL BESVARELSER 3.523 ALLE BESØGENDE TOTAL : 8.406 4% 3% 13% 38% Økonomi, revision, business & marketing Jura, Politik & Samfund 30% 21% Studerende på 1.

Læs mere

EVALUERING AF UNDERVISNINGENS DAG 2018

EVALUERING AF UNDERVISNINGENS DAG 2018 EVALUERING AF UNDERVISNINGENS DAG 2018 SAMMENFATNING AAU Kompetenceudvikling har i løbet i maj 2018 gennemført en evaluering af Undervisningens Dag 2018. Evalueringen skal, udover at måle den generelle

Læs mere

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet

1 s01 - Jeg har generelt været tilfreds med praktikopholdet Praktikevaluering Studerende (Internship evaluation Student) Husk at trykke "Send (Submit)" nederst (Remember to click "Send (Submit)" below - The questions are translated into English below each of the

Læs mere

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013

Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 E-travellbook Design til digitale kommunikationsplatforme-f2013 ITU 22.05.2013 Dreamers Lana Grunwald - svetlana.grunwald@gmail.com Iya Murash-Millo - iyam@itu.dk Hiwa Mansurbeg - hiwm@itu.dk Jørgen K.

Læs mere

Marie M. Gudsø 2. januar 2013 Anslag: Synopsis

Marie M. Gudsø 2. januar 2013 Anslag: Synopsis Marie M. Gudsø 2. januar 2013 Anslag: 7.129 Synopsis Introduktion Mit navn er Marie Marisela Gudsø, og jeg blev færdig som Multimediedesigner sommeren 12. Jeg er på nuværende tidspunkt i gang med mit første

Læs mere

1. SEMESTER SYNOPSIS. Erhvervsakademi Aarhus. Kristian Peter Lund Drewsen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. Semesters Mundtlig Eksamen

1. SEMESTER SYNOPSIS. Erhvervsakademi Aarhus. Kristian Peter Lund Drewsen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. Semesters Mundtlig Eksamen E-konceptudvikling EKU-12d (1ek12d1) 1. SEMESTER SYNOPSIS Den 19 12-2012 Erhvervsakademi Aarhus 1. Semesters Mundtlig Eksamen 1. Semester Synopsis De tre opgaver der er beskrevet i denne synopsis er blevet

Læs mere

Introduktion for 6. semester d. 8. marts 2013. BA-opgaven. Kom godt i gang!

Introduktion for 6. semester d. 8. marts 2013. BA-opgaven. Kom godt i gang! Introduktion for 6. semester d. 8. marts 2013 BA-opgaven Kom godt i gang! Agenda 1. Kom godt i gang 2. Studieordningen, formalia og fagligt indhold 3. Sammenhæng på 6. semester 4. Progression og kompetencer

Læs mere

Vejledere: Afleveringsdato: 02/01-2013 Kirsten Kasch kika@eal.dk Anslag: 7152 Erik Østergaard eoe@eal.dk

Vejledere: Afleveringsdato: 02/01-2013 Kirsten Kasch kika@eal.dk Anslag: 7152 Erik Østergaard eoe@eal.dk E-concept 1. semester synopsis Lars Viberg-Sørensen Vejledere: Afleveringsdato: 02/01-2013 Kirsten Kasch kika@eal.dk Anslag: 7152 Erik Østergaard eoe@eal.dk 1 Indhold Synopsis... 3 Projekter... 3 E-conceptudvikling...

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke

Læs mere

Portfolio Web:

Portfolio Web: Portfolio Web: http://sann3737.mmd.eal.dk Af: Sanni Maria Lindberg Johannessen Dato: 30. maj 2013 EAL MMD Odense Vejledere: Kristin, Thomas & Pernille Anslag: 1921 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Baggrund...

Læs mere

SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester

SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester Februar, 2010/Lone Krogh SUS 8 Forberedelsesskema til 8. semester Spørgsmålene i skemaet har til formål at inspirere dig til at reflektere over dine ressourcer og de eventuelt større udfordringer, du ser

Læs mere

Kapitel 1 - Forberedelse af test

Kapitel 1 - Forberedelse af test 1 Indhold Indledning... 3 Kapitel 1 - Forberedelse af test... 3 Valg af test... 3 Valg af testopgaver... 3 Opfølgende spørgsmål... 3 Testens forløb og dataindsamling... 4 Testpersonerne:... 5 Kapitel 2

Læs mere

KOLLABORATION. Vejledning til elevnøgle, klasse

KOLLABORATION. Vejledning til elevnøgle, klasse Vejledning til elevnøgle, 6.-10. klasse I denne vejledning vil du finde følgende: Elevnøgler forklaret i elevsprog. Vejledning og uddybende forklaring til, hvordan man sammen med eleverne kan tale om,

Læs mere

Nanna Flindt Kreiner lektor i retorik og engelsk Rysensteen Gymnasium. Indsigt i egen læring og formativ feedback

Nanna Flindt Kreiner lektor i retorik og engelsk Rysensteen Gymnasium. Indsigt i egen læring og formativ feedback Nanna Flindt Kreiner lektor i retorik og engelsk Rysensteen Gymnasium Indsigt i egen læring og formativ feedback Reformen om indsigt i egen læring hvordan eleverne kan udvikle deres evne til at reflektere

Læs mere

Titel: Hungry - Fedtbjerget

Titel: Hungry - Fedtbjerget Titel: Hungry - Fedtbjerget Tema: fedme, kærlighed, relationer Fag: Engelsk Målgruppe: 8.-10.kl. Data om læremidlet: Tv-udsendelse: TV0000006275 25 min. DR Undervisning 29-01-2001 Denne pædagogiske vejledning

Læs mere

Den gode ansøgning. Tests, references, and essays

Den gode ansøgning. Tests, references, and essays Den gode ansøgning Tests, references, and essays Agenda Overordnede deadlines Selve ansøgningen UCAS og Common Application Personal statement og essays Tests SAT, TSA og TOEFL Referencer og anbefalinger

Læs mere

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål?

Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Hvordan vurderer du dit faglige udbytte af seminarerne i forhold til de opstillede mål? Meget kvalificerede undervisere og udbytterige forelæsninger måden stoffet er blevet formidlet på har gjort, at jeg

Læs mere

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med.

Idekatalog. Så vidt jeg husker fremgik det ret tydeligt hvad der skulle være i ansøgningen. Der var bare virkelig mange informationer der skulle med. Ansøgning Yderligere bemærkninger til ansøgningen Det var fedt at rammerne var så åbne, som jeg så det var der kun to krav til projektet: Det skulle være open source og det skulle have det offentliges

Læs mere

Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum?

Generelt om faget: (Eventuelle kommentarer til højre) - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? Meget Godt Godt % 6 t 3% 2 Dårligt % Meget Dårligt % % 25% 5% 5% % - Givet målbeskrivelsen ovenfor, hvordan vurderer du så pensum? it is

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet

Det Samfundsvidenskabelige Fakultet Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? det handler om det jeg laver! og jeg kan sætte teorierne på min dagligdag Jeg har kun deltaget på 2 af modulets 6 gange, derfor kan jeg ikke vurdere det i

Læs mere

Responses. Studieretning? Studieretning? Count Arkitekt 75. Konservator 7.4% Responses to this question 121. last 41 days. Percentage of Responses

Responses. Studieretning? Studieretning? Count Arkitekt 75. Konservator 7.4% Responses to this question 121. last 41 days. Percentage of Responses 00 82 last 4 days 0 0 4 2 November, 202 November 8, 202 November, 202 November 22, 202 November 2, 202 Studieretning? Arkitekt (2%) Design (0.%) Konservator (.4%) to this question 2 Studieretning? Arkitekt

Læs mere

klassetrin Vejledning til elev-nøglen.

klassetrin Vejledning til elev-nøglen. 6.- 10. klassetrin Vejledning til elev-nøglen. I denne vejledning vil du til nøglen Kollaboration finde følgende: Elev-nøgler forklaret i elevsprog. En uddybende forklaring og en vejledning til hvordan

Læs mere

Bilag 1: Interviewguide:

Bilag 1: Interviewguide: Bilag 1: Interviewguide: Vores interview guideforskningsspørgsmål Spiller folk på ITU multiplayer, frem for singleplayer? Skaber onlinespil sociale relationer mellem folk på ITU? Interviewspørgsmål Foretrækker

Læs mere

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester

Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Afsluttende semesterprojekt - 1. Semester Portfolio Redesign Multimediedesign CPH business Akademi Emilie Arved Eriksen MULA 2014-2015 Indholdsfortegnelse Mind-map... 4 PBS... 5 WBS... 5 GANTT... 6 Brugertest...

Læs mere

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase.

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Overgang fra mellemtrin til ældste trin samtale med 6. kl. Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Det er en meget anderledes arbejdsform, men

Læs mere

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013

Evaluering af Kandidaten i Politik og Administration F2013 1) Hvordan vurderer du uddannelsens faglige niveau? 1a) Er der områder, hvor du kunne have ønsket et højere fagligt niveau? Nej nej Nej Jeg synes generelt, at måden vi lærte på, ikke var særlig god. Det

Læs mere

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan:

Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede har viden om: Den uddannede kan: Den uddannede kan: Den studerende har udviklingsbaseret viden om og forståelse for Den studerende kan Den studerende kan Den studerende har udviklingsbaseret

Læs mere

JEG GL DER MIG I DENNE TID PDF

JEG GL DER MIG I DENNE TID PDF JEG GL DER MIG I DENNE TID PDF ==> Download: JEG GL DER MIG I DENNE TID PDF JEG GL DER MIG I DENNE TID PDF - Are you searching for Jeg Gl Der Mig I Denne Tid Books? Now, you will be happy that at this

Læs mere

"Jeg har ikke tid." "Jeg har ikke pengene."

Jeg har ikke tid. Jeg har ikke pengene. Lad ikke indvendinger skræmme dig. Se dem som en anmodning om hjælp til at se tingene i et nyt lys og din mulighed for at bringe dem ind i dette nye lys. En formel, der passer til alle indvendinger er

Læs mere

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension

DK - Quick Text Translation. HEYYER Net Promoter System Magento extension DK - Quick Text Translation HEYYER Net Promoter System Magento extension Version 1.0 15-11-2013 HEYYER / Email Templates Invitation Email Template Invitation Email English Dansk Title Invitation Email

Læs mere

Forberedelsesskema til SUS, 9. semester samt konklusionspunkt (se nederst i skemaet)

Forberedelsesskema til SUS, 9. semester samt konklusionspunkt (se nederst i skemaet) Juli 2010/Lone Krogh Forberedelsesskema til SUS, 9. semester samt konklusionspunkt (se nederst i skemaet) Spørgsmålene i skemaet har til hensigt at inspirere jer til at reflektere over- og blive mere bevidst

Læs mere

Opfølgningsplan skoleår 2012-2013

Opfølgningsplan skoleår 2012-2013 Opfølgningsplan Skoleår 2012-2013 Målsætninger elevtal og økonomi Forøge elevgrundlaget så der i skoleår 2013/14 minimum er Glmeldt 70 elever ( 53 Glmeldte 41 betalt gebyr, mod 18 sidste år Gl i år) 2014/15

Læs mere

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i?

1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 1: Hvilket studium er du optaget på: 2: Hvilke af nedenstående forelæsninger har du deltaget i? 3: Hvis du har deltaget i mindre end halvdelen af kursusgangene bedes du venligst begrunde hvorfor Når først

Læs mere

Skrivers-Design Portfolio

Skrivers-Design Portfolio Pia Naamansen Skriver Skrivers-Design Portfolio http://www.skrivers-design.dk/ Første Semester 2013 Vejleder Kristin Anslag: 12.350 Pia Skriver Side 1 Indholdsfortegnelse: Min bagrund: 3 Læringsmål: 3

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? Hvordan vurderer du mastermodulets

Læs mere

Feedback Informed Treatment

Feedback Informed Treatment Feedback Informed Treatment Feedback Informed Treatment Principles: Couples, Families, Groups, and Mandated Clients Where is the distress? To whom does the feedback refer? Multiple voices in the room Systemic

Læs mere

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 4. semester, E11 og hele uddannelsen. Antal respondenter: 7

Det Samfundsvidenskabelig Fakultet. Evalueringsskema MPA10, 4. semester, E11 og hele uddannelsen. Antal respondenter: 7 Det Samfundsvidenskabelig Fakultet Evalueringsskema MPA10, 4. semester, E11 og hele uddannelsen Antal respondenter: 7 Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af 4. semester: - Hvordan vurderer du

Læs mere

VELKOMMEN TIL DESIGN THINKING-WORKSHOP

VELKOMMEN TIL DESIGN THINKING-WORKSHOP VELKOMMEN TIL DESIGN THINKING-WORKSHOP MÅL FOR WORKSHOPPEN Hvad kommer vi til at lære? Hvad kommer vi ikke til? TALK LESS DO MORE! 1 Et bibliotek for mennesker Maker ikke bøger! 3 For at være innovativ

Læs mere

Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense.

Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense. Opsamlende rapport vedrørende evaluering af dansk, kultur og kommunikation årgang 0210 5. semester for Pædagoguddannelsen i Odense. Evalueringen er forberedt af Charlotte Jørgensen og DKK faggruppens undervisere.

Læs mere

Store IT-Innovationer TØ2

Store IT-Innovationer TØ2 Store IT-Innovationer TØ2 TØ2 Kontor One minute papers fra sidst Fremlæggelser Øvelse: Strip Sequence Tips og tricks til OO1 Næste gang Kontor Kontor Turing 123 - Rasmus og Kirstine Kontortid? - Evt fredag

Læs mere

Eksamenskatalog for Professionsbacheloruddannelsen i Digital Konceptudvikling

Eksamenskatalog for Professionsbacheloruddannelsen i Digital Konceptudvikling Eksamenskatalog for Professionsbacheloruddannelsen i Digital Konceptudvikling [udarbejdet 01.08.2018] 2 INDHOLD 1. Indledning... 4 2. Overblik over eksaminer fordelt på semestre... 4 4. Beskrivelser af

Læs mere

JIMP: E-CONCEPT DEVELOPMENT 2012

JIMP: E-CONCEPT DEVELOPMENT 2012 JIMP: E-CONCEPT DEVELOPMENT 2012 RAPPORT: BRUGERVENLIGHED PÅ WWW.SENIORLAND.DK Iben Michalik ibenmic@hotmail.com +45 28 77 06 64 Peter Stillinge Dong peterstillinge.dong@gmail.com +45 30 61 60 15 Michael

Læs mere

Pædagogisk kursus for instruktorer 2014 1. gang. Gry Sandholm Jensen gsjensen@tdm.au.dk

Pædagogisk kursus for instruktorer 2014 1. gang. Gry Sandholm Jensen gsjensen@tdm.au.dk Pædagogisk kursus for instruktorer 2014 1. gang Gry Sandholm Jensen gsjensen@tdm.au.dk Præsentationsrunde Dit navn? Hvor kommer du fra? Har du undervist før? 2 Program gang 1-3 1. Mandag d. 20. januar

Læs mere

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk

Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Semesterevaluering foråret 2014 SIV Engelsk Generelle oplysninger Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Studieophold Har du været på studieophold

Læs mere

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012.

Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Evaluering af introduktion af medicinstuderende og medicinstuderende med industriel specialisering afviklet den 13. og den 14. november 2012. Antal tilbagemeldinger: 167 af 174 mulige 1: Havde du problemer

Læs mere

Personligt Udviklingsforløb (PUF), E : Distributionsmail sendt til 41 respondenter : Rykkermail sendt til 35 respondenter

Personligt Udviklingsforløb (PUF), E : Distributionsmail sendt til 41 respondenter : Rykkermail sendt til 35 respondenter Hvordan vurderer du planlægningen af modulet? Hvordan vurderer du modulets relevans for dig? Hvordan vurderer du modulets faglige indhold? Hvordan vurderer du modulets pædagogiske indhold? 1 06.02.2016/Lis

Læs mere

hvilke slags arbejde kan man have som uddannet tøj designer hvilke ting skal man være god til som tøj designer Hvorfor er mænd løn højere end kvinders

hvilke slags arbejde kan man have som uddannet tøj designer hvilke ting skal man være god til som tøj designer Hvorfor er mænd løn højere end kvinders 2014/2015 tøj designer Indledning: jeg er ikke helt klar på endnu om hvad jeg gerne vil være når jeg bliver ældre. Jeg har valgt tøj designer hvor jeg specielt har fokus på Tekstil/tøjområdet. Det har

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2014 (Kommentarer i rapporten er fjernet)

SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2014 (Kommentarer i rapporten er fjernet) SurveyXact Semesterevalueringsrapport Læring og Forandringsprocesser, Aalborg - 8. semester foråret 2014 (Kommentarer i rapporten er fjernet) Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til

Læs mere

D E S I G N C O N S U LTA N C Y. Industrial Designer. Designing solutions that create value, makes you hungry for more & sticks forever.

D E S I G N C O N S U LTA N C Y. Industrial Designer. Designing solutions that create value, makes you hungry for more & sticks forever. Industrial Designer Designing solutions that create value, makes you hungry for more & sticks forever. Denne præsentation beskriver de forskellige tjenester og services, som tilbydes hos inspired. pbj

Læs mere

6. semester Bachelorprojekt

6. semester Bachelorprojekt 6. semester Bachelorprojekt Indholdsfortegnelse Semestertema... 1 Fagene på 6. semester... 1 Retssociologi (10 ECTS)... 1 Project Planning (5 ECTS)... 1 Bachelor-projekt (15 ECTS)... 2 Kontaktpersoner

Læs mere

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det

Guide. Sådan håndterer du parforholdets faresignaler. De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Foto: Iris Guide September 2013 - Se flere guider på bt.dk/plus og b.dk/plus Sådan håndterer du parforholdets faresignaler De 10 største faresignaler i dit parforhold Sådan gør du noget ved det Faresignaler

Læs mere

Udvikling og tendenser i projektledelse

Udvikling og tendenser i projektledelse Udvikling og tendenser i projektledelse VIA University College Danmarks største professionshøjskole 2.100 medarbejdere 17.000 studerende VIA Erhverv VIA Pædagogik og Samfund VIA Sundhed VIA Efter- og Videreuddannelse

Læs mere

Mogens F. Mikkelsen

Mogens F. Mikkelsen Læringsbehov afhænger af kompleksitet Forberedte spørgsmål fra deltagerne?! 5% tog sig tid til at sætte mål for udbyttet af dette seminar. Hvorfor gjorde de det? Hvorfor kun 5%? - og hvad gjorde de 95%

Læs mere

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården

Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evaluering af den samlede undervisning 2018 Fokus på matematikundervisningen i 9.kl. på Efterskolen Solgården Evalueringen er udarbejdet af Matematiklærerne i 9.klasse Evalueringen af layoutet og redigeret

Læs mere

P0 erfaringsopsamling. Dagens læringsmål. HVAD er refleksion. Hvad er refleksion. P0-erfaringsopsamling

P0 erfaringsopsamling. Dagens læringsmål. HVAD er refleksion. Hvad er refleksion. P0-erfaringsopsamling P0-erfaringsopsamling PV4 Efteråret 2012 Software, Datalogi, Bachelor i IT og Informatik Lone Stub Petersen Lars Peter Jensen lpj@es.aau.dk 1 Forelæsning om Refleksion Procesanalyse-skrivningskrivning

Læs mere

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år

DANSK ATLETIK FORBUND EVENT-PROJEKTLEDER UDDANNELSE. Aldersgruppe: 15-25 år 2016 Dansk Atletik Forbund Idrættens Hus, Brøndby Stadion 20, 2605 Brøndby daf@dansk-atletik.dk - Tlf: +45 4326 2626 Aldersgruppe: 15-25 år Dansk Atletik Forbund er det nationale forbund for atletik, gang

Læs mere

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul?

Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Følgende spørgsmål omhandler den faglige del af mastermodul: Hvordan vurderer du tilrettelæggelsen af mastermodul? Hvordan vurderer du mastermodulets relevans for dig? Hvordan vurderer du mastermodulets

Læs mere

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger?

Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Evaluering, forældre Hvilket hold har dit barn deltaget på? Vurdering af SommerUndervisning - I hvor høj grad har dit barns udbytte af SommerUndervisning levet op til dine forventninger? Har dit barn deltaget

Læs mere

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation

mandag den 23. september 13 Konceptkommunikation Konceptkommunikation Status... En række koncepter, der efterhånden har taget form Status......nu skal vi rette os mod det færdige koncept idé 1 idé 2 How does it fit together Mixing and remixing your different

Læs mere

Forskningsprojekt og akademisk formidling - 13. Formulering af forskningsspørgsmål

Forskningsprojekt og akademisk formidling - 13. Formulering af forskningsspørgsmål + Forskningsprojekt og akademisk formidling - 13 Formulering af forskningsspørgsmål + Læringsmål Formulere det gode forskningsspørgsmål Forstå hvordan det hænger sammen med problemformulering og formålserklæring/motivation

Læs mere

Senest opdateret: 21. november 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR. Vedr. offentligt udbud af rammeaftale

Senest opdateret: 21. november 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR. Vedr. offentligt udbud af rammeaftale Senest opdateret: 21. november 2016 SPØRGSMÅL OG SVAR Vedr. offentligt udbud af rammeaftale på levering af en-da/da-en oversættelsesarbejde til Aarhus Universitet Aarhus Universitet Indkøbskontoret Fuglesangs

Læs mere

Bilag 2: Interviewguide

Bilag 2: Interviewguide Bilag 2: Interviewguide Tema Læsning og læsevanskeligheder Specialundervisning og itrygsæk Selvtillid/selvfølelse Praksisfællesskaber Spørgsmål 1. Hvordan har du det med at læse og skrive? 2. Hvad kan

Læs mere

Fra land (l by 20/10/15

Fra land (l by 20/10/15 LEKTIER TIL SANGTEKSTER Vi lagrer bedre sangtekster, melodier og remser i hukommelsen, end viden fra bøgerne. I fremgden vil bøgerne vil blive mindre viggge. Fra land (l by Det vil blive mindre airakgvt

Læs mere

Tilmelding sker via stads selvbetjening indenfor annonceret tilmeldingsperiode, som du kan se på Studieadministrationens hjemmeside

Tilmelding sker via stads selvbetjening indenfor annonceret tilmeldingsperiode, som du kan se på Studieadministrationens hjemmeside Fagprojekt (1-2. semester) Om kurset Uddannelse Aktivitetstype Undervisningssprog Tilmelding Plan by og proces kandidatprojekt Dansk Tilmelding sker via stads selvbetjening indenfor annonceret tilmeldingsperiode,

Læs mere

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet?

2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1. Hvilket hold er du studerende på? 2. I hvilken grad vurderer du undervisningen i kommunikations- og formidlingsformer har bidraget til dit læringsudbyttet? 1 3. I hvilken grad vurderer du undervisningen

Læs mere

Huhej hvor det går. Det er som om skolerne har fået øjene op for et overset potentiale - de fysiske rammer i sig selv og læringen i at skabe dem.

Huhej hvor det går. Det er som om skolerne har fået øjene op for et overset potentiale - de fysiske rammer i sig selv og læringen i at skabe dem. Huhej hvor det går. Det er som om skolerne har fået øjene op for et overset potentiale - de fysiske rammer i sig selv og læringen i at skabe dem. Hvordan ser skolen ud om 5 eller 20 år? Abraham Lincoln

Læs mere

Dato: 24. oktober 2013 Side 1 af 7. Teknologisk singularitet. 24. oktober 2013

Dato: 24. oktober 2013 Side 1 af 7. Teknologisk singularitet. 24. oktober 2013 Side 1 af 7 Teknologisk singularitet 24. oktober 2013 Side 2 af 7 Begreberne teknologisk singularitet og accelereret udvikling dukker ofte op i transhumanistiske sammenhænge, idet de beskriver en udvikling,

Læs mere

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia

REBUS - Fælles uddannelse for folke- og skolebibliotekarer i Fredericia Intern evalueringsopsamling Opsamling - EKSAMEN X = hold 1, hold 2, hold. Alle hold samlet 1. Formen: I hvilken har du oplevet, at eksamensformen har svaret til undervisningen på studieforløbet? I høj

Læs mere

GUIDE TIL BREVSKRIVNING

GUIDE TIL BREVSKRIVNING GUIDE TIL BREVSKRIVNING APPELBREVE Formålet med at skrive et appelbrev er at få modtageren til at overholde menneskerettighederne. Det er en god idé at lægge vægt på modtagerens forpligtelser over for

Læs mere

1.3 How do you rate the coordination of this course to other (related) courses?

1.3 How do you rate the coordination of this course to other (related) courses? Side 1 af 6 Titel: Ekstern E05-3.år (3rd year) - Econometrics 2 - Forelæsninger - Lectures Holdkode: Undervisere tilknyttet dette hold: Antal modtagede svar: 48 Antal respondenter 0 tilknyttet: Svar procent:

Læs mere

hjælpepakke til mentorer

hjælpepakke til mentorer forventningsafstemning Ved kaffemøder: Mentee sørger for en agenda Hvor mødes vi? Hvor længe varer mødet? Hvad er ønskede udbytte af mødet? Ved længere forløb: Se hinanden an og lær hinanden lidt at kende.

Læs mere

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på?

I øvrigt mener jeg... Hvilket år læser du på? Teknologiske og organisatoriske forandringsprocesser: Jeg synes i meget høj grad, at tekster og modeller mangler at blive sat ind i en akademisk sammenhæng. Altså hvilken videnskabelig position skriver

Læs mere