Det ultimative værktøj til installatøren

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Det ultimative værktøj til installatøren"

Transkript

1 SG Smart Guide

2 Det ultimative værktøj til installatøren Virksomhedsprofil Prøv vores nye SG Smart Guide App, der nemt og hurtigt laver lysberegning og prisoverslag direkte ude ved kunden. Vigtigste features i SG Smart Guide Step 1 Step 2 Lysberegning jvf EN Tryk Opret virksomhed. Energiberegning med tilbagebetalingstid. 2. Indtast CVR nummer der laves et automatisk opslag i CVR databasen. 1. Upload din virksomheds logo (vil fremgå i tilbuds-pdf). 1. Vælg bygnings- og rum type. 2. Indtast mål på rummet. 3. Vælg belysning. 4. Indtast eksisterende belysning. 5. Tilbud med lys- og energiberegning samt totalpris udregnes. 6. Send tilbuds PDF direkte til kunde med dit firma som afsender. Arbejdstidsberegning som følger Landspriskuranten for installationsarbejde fra Tekniq og Dansk El-forbund. Tilbud med eget logo og virksomhedsoplysninger. Tilbuds-, ordre- og opfølgningsadministration. Bruger- og prisadministration. Markedsføringsmodul imod egne kunder. Modtag opgaveforespørgelser fra slutkund er i dit lokalområde. Tilgængelig på alle platforme. (App Store, Google Play, Windows Store og WEB) Brug fra Windows Phone 3. Adresse informationer hentes ind. 4. Er CVR nummeret registreret som installationsvirksomhed eller rådgivende ingeniør, accepteres profilen. Hvis profilen ikke bliver godkendt, sendes den til godkendelse hos SG. Hvis CVR nummeret er kunde hos en el-grossist, vil det blive godkendt. 2. Indtast din timepris. 3. Indtast den % fortjeneste du vil tjene på SG s vejledende priser. 4. Beslut om dine godkendte medarbejdere må ændre i priserne. Dette kan være forskelligt fra bruger til bruger. 5. Du kan vælge at tildele flere brugere administratorrettigheder. 6. Inviter de medarbejdere, som du ønsker skal kunne give tilbud, til at downloade app en. Du indtaster et navn og en og brugeren modtager en automatisk med link til download, samt en vejledening til hvordan medarbejderen tilknyttes virksomheds profilen. 7. Når en bruger har tilknyttet sig til virksomhedsprofilen, vil brugeren kunne ses under din virksomhedsprofil. Som administrator kan man til enhver tid tilføje eller slette brugere. 8. Vælg den/de grossister du benytter, og indtast kontaktoplysninger og kontonummer under Dine grossister.

3 Oprettelses af tilbud med lysberegning Step 1 Opret rum Tryk opret tilbud Indtast tilbudsnavn og evt. referencenummer. Vælg opgavetype og tryk OK. Vælg rumtype og tryk OK. Vælg rumform (en af nedestående) og tryk OK. 1. Rektangulært eller L-formet: Indtast bredde, længde og højde. Optegning af rum og lysberegning udføres, så armaturtyper og antal kan findes, så det overholder EN Step 2 Tilføj Produkter Et tilbud kan indeholde et eller flere rum, rumtyper og rumformer. Du skal tilføj e endnu et rum, hvis der er flere forskellig e rum. Hvis der er flere af samme rum, skal du angiv antal. Tilføj produkt hvis punkt 1 eller 2 i Step 1 er benyttet, foreslår SG Smart Guide automatisk de produkter som kan benyttes, samt et antal, ud fra den lysberegning der er lavet. Klik på produkter for at se flere detaljer og lav dit produktvalg. Arbejdstiden er udregnet i Kalkia, og følger Landspriskuranten for installationsarbejde fra Tekniq og Dansk El-forbund. Denne tid ganges med den timepris der er indtastet i virksomhedsprofilen. Både monteringstid og timepris kan ændres. Prisen på produktet ligger allerede i system et, og her tillægges den %-marginal som der er indtastet i virksomhedsprofilen. Der kan tilføjes øvrigt arbejde via en beskrivelse og en samlet pris. Der kan tilføjes så mange linjer der ønskes. Step 3 Lav energiberegning (valgfrit) OBS Tilføj eksisterende belysning. Det er også muligt at lave et lyntilbud på X antal produkter med få klik. Vælg lyskildetype fra listen. Indtast brændtimer og nuværede watt age. 1. Tryk Opret tilbud. Flere lyskildetyper kan tilføjes. 2. Indtast et tilbudsnavn og evt. Reference nummer. Levetid, udskiftningspris og tid er standardværdier som er indlagt. Pris pr. Kw/h er lige ledes default, men kan ændres under se værdier. 3. Vælg ingen byggeritype og tryk OK. 4. Tryk Tilføj produkt. 5. Søg efter det ønskede produkt på navn, artikelnummer eller en del af navnet. 6. Tryk på det produkt du ønsker. 2. Indtast m2 og højde manuelt: Der laves ikke en optegning af rummet, men der foretages stadig en lysberegning, så armaturtyper og antal kan findes, så det overholder EN Vælg antal og tryk Tilføj. 3. Undlad m2: Benyttes hvis du kender antallet af armaturer som skal benyttes, men der foretages ikke nogen lysberegning. 10.Tryk Gem. 8. Tilføj evt. linjer for øvrigt arbejde. 9. Tilføj evt. en energiberegning. 11.Tryk Generere PDF. 12.Tryk Send tilbud og Send PDF til kunde. Alle priser inkl. montering beregnes automatisk, men kan altid ændres hvis brug eren har lov til dette. Timepris og % fortjen este kan ses under Prissætning.

4 Overblik & send tilbud Overblik Tryk på Samlet pris for at se den samlede beregning, samt de produkter som er valgt. Tryk på Rum for at se detaljer om de rum som er lavet. Tryk på Energiberegning for at se detaljer som årlig besparelse, tilbagebetalingstid m.m. Du kan til enhver tid redigere tilbuddet. Tryk på Rediger for at tilføje rum, produkter, ændre priser m.m. Hver gang du redigere gemmes en ny version af tilbudet, så du altid kan finde tidligere versioner. Opfølgning- & tilbudsadministration Send PDF-tilbud til kunden Opfølgning Tilbudsadministration 1. Tryk på Opret PDF. Når et tilbud er sendt, sættes der automatisk en reminder i brugerens kalender for opfølgning. Denne reminder kan ændres eller deaktiveres men det er et vigtigt værktøj, for at få ordre i hus. Et tilbud har 3 muligheder for status Afvist / Afventer / Vundet Et afventende tilbud kan til enhver tid redigeres på alle områder. Hvis der redigeres, gemmes der automatisk en ny version af tilbudet, så man altid kan finde tidlig er e arbejde. Administratoren kan på startskærmen se alle afventende, afviste og vundne tilbud for samtlige brugere navn og værdi af tilbudet fremgår. Administratoren kan også se status på den enkelte bruger, og åbne alle tilbud for at se detaljer. 2. Vælg om energiberegningen skal tilføjes. 3. Tryk på Send PDF. 4. Professionelt tilbud med virksomhed ens navn og logo sendes via dit mail- program direkte til kunden. Brugeren kan se alle sine oprettede tilbud og deres status på startskærmen.

5 Sæt ordren igang med få klik Lead generering Slutbruger forespørgelser Når et tilbud bliver vundet, kan der med få klik genereres en ordre PDF En slutbruger privat eller erhverv kan frit downloade SG Smart Guide app en og lave sine egne løsningsforslag og energiberegninger. 1. Tryk på det aktuelle tilbud i tilbudsoversigten. 2. Tryk på Send tilbud. 3. Tryk på Send ordre PDF. 4. Vælg grossist ud fra de grossister som er valgt i virksomhedsprofilen. 5. Dit mail-program åbnes, så der kan påfør es en kommentar, eller blot sende. Sådan modtager du en forespørgelse OBS 1. En slutbruger downloader SG Smart Guide app en eller bruger web versionen, og genere sine egne løsninger slutbrugeren kan ikke se nogen priser. Din virksomhed skal være registreret med en virksomhedsprofil i SG Smart Guide, for at modtage gratis leads fra slutbrugere. 2. Når en slutbruger har genereret en løsning, kan dennne løsning sendes med et klik til en installatør, for at få lavet et tilbud med priser. 3. En slutbruger kan søge efter registreret brugere i app en på baggrund af sin placering (indtaste postnummer), eller finde en specifik installatør ved hjælp af navn eller CVR nummer. 4. Når man modtager en prisforespørgsel, kan denne forespørgsel omdannes til et færdigt tilbud på bare få klik, helt uden at skulle indtaste noget, og den nye potentielle kunde kan have et tilbud retur på få minutter.

6 Markedsføringsplatform imod egne kunder Automatiske notifikationer Send en automatisk ud til dine kunder via din virksomhedsprofil. 1 Nye produkter 2 Prisændringer 3 Tid til opfølgning Send en hvor dine kunder opfordres til at hente SG Smart Guide og lave egne forslag til løsninger. Kommer der nye produkter som kan benyttes i rumtyper, hvor en bruger har afventende tilbud, vil der blive sendt en automatisk notifikation, at der er et nyt produkt, som kunne være et alternativ i et eller flere åbne tilbud. Prisændringer uanset om de er opad eller nedad, blive udsendt til de afventende tilbud de berører, og efter udløbsdato på tilbudet, vil afventende tilbud automatisk blive opdateret med prisændringen. Når der er blevet oprettet et tilbud, og det er sendt til kunde, laves der automatisk en reminder til brugeren om at huske at følge op. Tiden sættes af systemet, men brugeren kan selvfølgelig ændre dette, på den måde sikres det, at ordre og dermed omsætning ikke mis tes i en travl hverdag. Der benyttes et unikt link, så når de skal sende en prisforespørgel, kan den kun sendes retur til den virksomhedsprofil som har udsendt . Dermed kan der nemt genereres energioptimeringsprojekter, uden det store arbejde. Når man modtager en prisforespørgelse, kan denne forespørgsel omdannes til et færdigt tilbud på bare få klik, helt uden at skulle indtaste noget. Den nye potentielle kunde, kan have et tilbud retur på få minutter. Brug fra Windows Phone

7 Hvorfor er SG Smart Guide et smart valg? Vær altid sikker på, at det rigtige valg tages i forhold til lovgivningen, da SG Smart Guide beregner antal og typer jvf. nyeste lovkrav EN Mersalg direkte hos dine kunder, hvor energi- og vedligeholdelsesbesparelsen, samt return on investment, kan synliggør es på få øjeblikke. T E ÅRS M GARA ÅRS N TI 10 SI RA I 5 SG Smart Guide er GRATIS og tilgænge lig til alle platforme KORRO Tidsbesparende da professionelle tilbud kan skabes på få klik. SYS Et værktøj som kan arbejde på tværs af alle platforme start på din smart phone hos kunden og afslut hjemme på kontoret på din PC. SG TRYGHED NT Gør dine montører til sælgere SG Smart Guide følger dem trygt hele vejen. O NSGA 5 års systemgaranti på alle produkter. 10 års korrosionsgaranti på alle udendørsprodukter. 5 års reservedels- og suppleringsgaranti. Brug fra Windows Phone Ved reklamation ombytter SG Armatur en uden spørgs mål eller krav om dokumentation. Overblik over afventende sager uanset, hvor du er henne. Markedsføringsplatform til nye og eksister ende kunder. Modtag leads fra nye potentielle slutkunder via SG Smart Guide. En af nordens førende belysningsproducenter i ryggen, og en medfølgende tryghedspakke til alle produkterne. Kontakt SG Armaturen A/S info@sg-as.dk

SENSE Opal & Prisme.

SENSE Opal & Prisme. SENSE Opal & Prisme www.sg-as.dk Sense LED Panel Hurtig Guide 22W - vælg armatur & driver Introduktion af Sense Lav indbygningshøjde 10mm Høj lumen output op til 131 lm/w Lav UGR

Læs mere

DaluxFM vejledning til leverandører

DaluxFM vejledning til leverandører DaluxFM vejledning til leverandører Indhold Introduktion til DaluxFM... 2 Hvorfor har vi valgt DaluxFM?... 2 Sådan bruger du DaluxFM... 3 Brug af DaluxFM app... 4 Behandling af opgaver... 6 Ansvarlig for

Læs mere

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER

1.TILBUD NYT TILBUD 1.1 TRIN FORUDSÆTNINGER 1.TILBUD Fanen Tilbud giver en oversigt over alle de tilbud, der ligger i din database. Det er også herfra, at du har mulighed for at oprette, kopiere eller redigere et eksisterende tilbud. Det følgende

Læs mere

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899

Tlf. +45 7027 1699 Fax + 45 7027 1899 Firmaordninger I firmaoversigten kan du holde styr på dit kundekartotek samt disses bookinger. Der kan desuden oprettes andre firmaer end dit eget. Herved kan der udbydes særlige ydelser på med egne arbejdstider.

Læs mere

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System

ViKoSys. Virksomheds Kontakt System ViKoSys Virksomheds Kontakt System 1 Hvad er det? Virksomheds Kontakt System er udviklet som et hjælpeværkstøj til iværksættere og andre virksomheder som gerne vil have et værktøj hvor de kan finde og

Læs mere

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148

Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck Dansk manual DK: 63 98 981 013 EAN: 5706445280148 Elma ToolCheck side 2 Quick guide til Elma ToolCheck Det er nemt at komme i gang med at bruge Elma ToolCheck. Følg blot nedenstående vejledning,

Læs mere

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk

Administrator v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk Administrator v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@rekvi-skole.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang

Læs mere

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP)

KMD vejledning til Min Kørsel (Web APP) Web appen Min Kørsel bruges til indberetning af medarbejderens egen kørsel. Kørselsregistrering indtastes manuelt af brugeren med registrering af start og stop-adresse. Hertil er der mulighed for automatisk

Læs mere

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37

09/03 2009 Version 1.4 Side 1 af 37 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner

TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner TRIN FOR TRIN GUIDE VELUX Tilbudsberegner Hvad er VELUX Tilbudsberegner Anmod om adgang Opret password Opret din brugerprofil 2 veje til et kundetilbud Dine tilbud 1 VELUX TILBUDSBEREGNER HVAD ER VELUX

Læs mere

Brugermanual. - For intern entreprenør

Brugermanual. - For intern entreprenør Brugermanual - For intern entreprenør Version 1.0 2014 Brugermanual - For Intern Entreprenør Velkommen som bruger på Smartbyg.com. Denne manual vil tage dig igennem de funktioner der er tilgængelig for

Læs mere

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk

Opdateret den 02.06.2014. Administrator manual. www.mintimeseddel.dk Administrator manual INDHOLD 1. Registration Overblik Dashboard Medarbejder 2. Opret ny medarbejder Navn og oplysninger Legitimation Rediger / slet medarbejder 3. Opret ny kunder Navn og oplysninger Legitimation

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Socialrådgiveruddannelsenddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for praktikstedet andre aktører Udarbejdet af Projektgruppen, september 2015 side 0/18 Support Hvis du oplever problemer ved

Læs mere

Dansk manual for app en Safety Observer

Dansk manual for app en Safety Observer Dansk manual for app en Safety Observer Version 1.21 (26-11-2017) x. Header 1 Indhold 1. Om app en Safety Observer (A+B) 2. Opret din egen virksomhedskonto (A) 3. Aktiveringskoder (A) 4. Download app en

Læs mere

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa /

Bruger v1.0 QUICK GUIDE. Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej Aabenraa / Bruger v1.0 QUICK GUIDE Green Glass Software V/ Dan Feld-Jakobsen Lojovej 1 6200 Aabenraa 51 92 83 58 / dan@greenglass.dk INTRODUKTION TIL REKVI-KONTOR Ideen med Rekvi-Kontor systemet udsprang fra et behov

Læs mere

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0

My booking. Generelt. Forsiden. Version 9.0 My booking Version 9.0 System til at lave online bookinger, med mulighed for opdeling i grupper, forskellige booking typer, ændre layout indstillinger, status styring, sprogvalg samt en del mere, detaljer

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16

BRUGERVEJLEDNING MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2. Version 2015.09.16 MAGENTO RETURVARER BRUGERVEJLEDNING RETURVARER MODUL VERSION 1.0.2 Version 2015.09.16 KOM GODT I GANG Vi vil her guide dig gennem opsætningen af TRIC Solutions Magentomodul Returvarer. Hvis du ikke allerede

Læs mere

Vejledning til Praktikportalen

Vejledning til Praktikportalen Fysioterapeutuddannelsen og Ergoterapeutuddannelsen Vejledning til Praktikportalen Brugerguide for klinisk undervisningssted Udarbejdet af Projektgruppen, marts 2016 side 0/17 Support Hvis du oplever problemer

Læs mere

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system

My Shop. Funktioner, oversigt: Kom i gang: Online shop system My Shop Online shop system Infusion name: My_Shop Ajax baseret, online SHOP system Vejledning til installation og brug -------------------------------------------------------- Author: Egon Jessen, webmaster@myphp.dk

Læs mere

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren es til den enkelte montør (se afsnit C9).

Ovennævnte link & procedure kan af administratoren  es til den enkelte montør (se afsnit C9). MobilService APP A) Opret genvej på smartphone startskærm - I browseren indtastes firmaets eksterne IP adresse (f.eks. 172.23.345.12:8080) - Når MobilService siden vises vælges menuen og på denne 1) Gem

Læs mere

AgeForce MINI vejledning

AgeForce MINI vejledning AgeForce MINI vejledning Velkommen til AgeForce et enkelt og sikkert netværk for dig over 50 I denne korte guide fortæller vi dig hvordan du: - Opretter en gratis profil på www.ageforce.dk. - Redigerer

Læs mere

Guide til Virtuel Forflytning login.

Guide til Virtuel Forflytning login. Guide til Virtuel Forflytning login. Når du er oprettet som bruger, kan du logge ind i systemet. Der er tre slags brugere af systemet: admin, vejleder og slutbruger. Admins har adgang til at oprette nye

Læs mere

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9

Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret produkt side 4 Opret fagområde side 9 Startside Opret din virksomhed her ved at vælge Opret virksomhed Har du allerede et login, skal du indtaste email og password og derefter vælge Log på Indhold Startside side 1 Opret virksomhed side 2 Opret

Læs mere

Quick guide for lærer til brug af SikkerJobstart.dk

Quick guide for lærer til brug af SikkerJobstart.dk Quick guide for lærer til brug af SikkerJobstart.dk Din adgang i systemet! Du har adgang til systemet og kan logge ind via sikkerjobstart.dk Opret hold! Du skal nu oprette dit eget hold ved at klikke på

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser Juni 2016 Version 2.1 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt virksomhed 9 Søgefunktion 15 Opret rapport 18 Hent data som csv-fil 30

Læs mere

Betingelser for virksomheders brug af Naveedio

Betingelser for virksomheders brug af Naveedio Betingelser for virksomheders brug af Naveedio Indledning Naveedio er en App baseret markedsføringsplatform, der består af QUIZ, hvor brugerne kan vinde virtuelle penge/valuta ved korrekt besvarelse af

Læs mere

API-import af kundedata fra e-conomic

API-import af kundedata fra e-conomic API-import af kundedata fra e-conomic Herunder følger en beskrivelse af hvordan du opretter en forbindelse mellem e-conomic og, der tillader at kunder kan blive synkroniseret mellem de to systemer. Opsætning

Læs mere

Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web

Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web Dette er en indføring i, hvordan du anvender tillægs-produktet Mamut Enterprise Kunde- og Partner Web. Det vil ved hjælp af et fiktivt eksempel, som omhandler bedriften

Læs mere

Sådan opretter du en Facebook-side

Sådan opretter du en Facebook-side Vejledning til Facebook: Sådan opretter du en Facebook-side Det er forholdsvis nemt at oprette en Facebook-side og Facebook kan guide dig igennem de nødvendige trin. Alligevel kan det være rart med en

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser September 2016 Indholdsfortegnelse Log ind 3 Auditorer 6 Tilknyt og frigiv virksomhed 9 Søgefunktion 16 Opret rapport 19 Hent data som csv-fil

Læs mere

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar

Guide Sådan bruger du KampKlar. Guide til brug af KampKlar Guide Sådan bruger du KampKlar Guide til brug af KampKlar Indholdsfortegnelse... 0 Sådan downloader du app en... 2 Sådan logger du på... 2 Guide til at benytte dit barns log ind... 3 Jeg har ikke mit barns

Læs mere

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads

Sådan gør du iphone og ipad Brug af app og scanning af leads Exhibition App Conference Managers messescan giver messeudstillere mulighed for at registrere, hvilke leads de har haft besøg af på standen. CM Exhibition App eksisterer til både iphone, Android og Windows

Læs mere

GeoGIS2020. Installation. Udkast. Revision: 1 Udarbejdet af: BrS Dato: Kontrolleret af: Status: Løbende Reference: Godkendt af:

GeoGIS2020. Installation. Udkast. Revision: 1 Udarbejdet af: BrS Dato: Kontrolleret af: Status: Løbende Reference: Godkendt af: GeoGIS2020 Installation Udkast Revision: 1 Udarbejdet af: BrS Dato: 2015.08.31 Kontrolleret af: Status: Løbende Reference: Godkendt af: 1. GENERELT Side 2 af 16 Side 3 af 16 2. DOWNLOAD OG INSTALLATION

Læs mere

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside

få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside få en ny og bedre hjemmeside på få minutter Quick guide Del denne quick guide med alle som har glæde af en ny og bedre hjemmeside 1 Alle har ret og råd til en professionel hjemmeside på få minutter GoMinisite

Læs mere

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem

FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem FSFI s guide til DFR s elektronisk bevissystem Dette er en kort guide i anvendelsen af Dansk Førstehjælpsråd elektroniske bevissystem. Guiden viser og forklarer, hvordan du som instruktør og medlem af

Læs mere

Sådan bruger du Go Madpak

Sådan bruger du Go Madpak Sådan bruger du Go Madpak I denne guide har vi taget udgangspunkt i en forælder, som kan oprette elever under sig. Før du opretter dig skal du være sikker på, din skole eller virksomhed har en ordning

Læs mere

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S

Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos EG Data Inform A/S Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskportalen hos Dusager 4 8200 Århus N Guide til oprettelse og håndtering af incidents via ServiceDeskPortalen hos INDHOLD Login på ServiceDeskPortalen...

Læs mere

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem

GeckoBooking.dk V. 2.7 - Online kalender og bookingsystem 1. Login... 2 2. Administrationens opbygning... 2 3. Kalendere... 3 3.1 Ret arbejdstid... 3 3.2 Kalender oversigt... 4 3.2.1 Månedskalender... 5 3.2.2 Uge kalender... 5 3.2.3 Dagskalender... 6 3.2.4. Bookning

Læs mere

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1

Administratorvejledning. Carlog. Kørselsadministration 1 Administratorvejledning til Carlog Kørselsadministration 1 Nu er det blevet nemmere for medarbejderne at registrere kørsel i egen bil, at godkende kørsel og at få overblik over afdelingens kørselsomfang

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, som skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Der

Læs mere

Mileage Book. Quick guide. Care Controller Vers. 1.0

Mileage Book. Quick guide. Care Controller Vers. 1.0 Mileage Book Quick guide Care Controller Vers. 1.0 Sådan kommer du igang Mileage Book appen er tilgængelig til både ios Iphone/iPad, Windows Phone og Android. For at komme i gang skal du downloade Mileage

Læs mere

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og

Handelsbetingelser. Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Handelsbetingelser Alle Handler foretaget via denne web-site foregår mellem dig, som kunde, og Have & Livsstil ApS Ådalen 9 4600 Køge Tlf.: 4616 1551 info@haveoglivsstil.dk CVR. 38023845 Ordrebekræftelse:

Læs mere

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side?

Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus for Virksomheder Hvordan laver man en Google plus side? Google Plus er måske ikke det første du tænker på når du skal øge kendskabet til din virksomhed. I det følgende viser jeg hvorfor du

Læs mere

Opsætning af virksomhedsprofil

Opsætning af virksomhedsprofil Opsætning af virksomhedsprofil Vejledning til opsætning og optimering af din virtuelle stand på Foodexpo kun for udstillere, der har tilkøbt Netværkspakkerne: Proaktiv udstiller, Gruppesponsor, Netværksbooster

Læs mere

Brugeradministration på SKI.dk

Brugeradministration på SKI.dk Version 2.0 Dato 7. september 2018 Staten og Kommunernes Indkøbsservice Zeppelinerhallen H. C. Hansens Gade 4, 2300 København S Telefon +45 33 42 70 00 CVR 17472437 Indhold 1 Indledning... 1 2 Brugeradministrations

Læs mere

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer

Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Quickguide til IDEP.web Industriens salg af varer Januar 2019 Denne guide beskriver kort, hvordan du kan indtaste data manuelt til Industriens salg af varer i IDEP.web. Hvis du har mange linjer, kan du

Læs mere

Brugervejledning til FOKUSpartnere

Brugervejledning til FOKUSpartnere Indholdsfortegnelse LOGIN 3 GENERELT 3 BRUGERVEJLEDNING 4 VIRKSOMHEDSPROFIL 4 1) Virksomhedsnavn 6 2) Beskrivelse af virksomheden 6 3) Generel information 6 4) Yderligere information 6 5) Kontaktpersoner

Læs mere

Brugermanual. Revision 1

Brugermanual. Revision 1 Revision 1 Brugermanual INDHOLD HENT APP 1 LOG IND 1 OVERSIGT OVER MOBILPLAN 1 OPRET PROJEKT 2 AFSLUT PROJEKT 2 MINE PROJEKTER 3 TILFØJELSER TIL PROJEKT 3 TILFØJ BESKED 3 VIS PÅ KORT 4 NAVIGER TIL 4 REGISTRERING

Læs mere

DSM. Service Ordre oprettes til Producent. Behandling. 7 Faktura til Producent

DSM. Service Ordre oprettes til Producent. Behandling. 7 Faktura til Producent DSM Forhandlerreklamationssystem Overordnet Flowdiagram 1 Forhandler/ÅF Opretter reklamation på web 5 DSM Service Ordre oprettes til Producent 2 DSM Negativ Service Ordre oprettes til Forhandler/ ÅF 6

Læs mere

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION

BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 BRUGERVEJLEDNING DAO MAGENTO INTEGRATION BRUGERVEJLEDNING DAO - MAGENTO INTEGRATION MODUL VERSION 1.0.4 Vejledning: DAO Magento integration. Version 2015.07.21 Side 1 af 11 INDHOLDSFORTEGNELSE KOM GODT I GANG 3 Generelt 4 Indstillinger 5 Design

Læs mere

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør

SuperOffice. Europas ledende CRM software leverandør SuperOffice Europas ledende CRM software leverandør Velkommen til SuperOffice webinar 6. november 17 Vi venter på, at klokken bliver 13:00 Husk at aktivere lyden - med "Select Audio" kan du vælge: "Call

Læs mere

Farvel til de irriterende mails

Farvel til de irriterende mails FJERN UØNSKET MAIL, FØR DET NÅR DIN INDBAKKE: Farvel til de irriterende mails Spamfilteret Mailwasher rydder dit mailprogram for spam, før du overhovedet åbner din indbakke. Journalist Peter Skovbjerg

Læs mere

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,-

Startpakke**: kr. 1.500,- Licens: kr. 0,- Kontingentsystem med ClubPeople ClubPeople tilbyder nu klubberne et integreret kontingentsystem. Kontingentsystemet sikrer, at du som klubansvarlig kan få overblik over dine medlemmers betalinger og restancer.

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver

Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Brugervejledning til Tildeling.dk Superbrugere Tilbudsgiver Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 11 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 3 2 Adgang... 3 3 Menu... 3 3.1 Opgaveliste... 4 3.1.1 Spørgsmål

Læs mere

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop

Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Sådan kommer du i gang med at handle på Berners WEBshop Bestil dine varer, når DU har tid! Berners webshop tilbyder en række unikke værktøjer, hvor du som kunde har mulighed for at skræddersy din personlige

Læs mere

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015

Brugermanual FDaPP en. 2. UDGAVE: JUNI 2015 Brugermanual FDAPP EN. 2. UDGAVE: JUNI 205 Indholdsoversigt 0. Om systemet...3 0. KONTAKT...3 0.2 TEKNISK INFO....3 0.3 TV KANALER...3 0.4 DRIFTSTATUS...3 0.5 HENT FDA PPEN TIL DIN SMARTPHONE...3. Login...4.

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

Opret / rediger en faktura i TimeOut

Opret / rediger en faktura i TimeOut TimeOut fakturering rev. 2009.12.20-2 Opret / rediger en faktura i TimeOut Indhold 1.0 Find det job eller den aftale, du ønsker at fakturere... side 2 2.0 Find en eksisterende faktura, du vil redigere...

Læs mere

Vejledningsmateriale SIDIS

Vejledningsmateriale SIDIS Vejledningsmateriale SIDIS Udarbejdet til Kontrolinstanser April 2015 Version 2.0 Log ind i systemet Login i systemet 3pkontrol.sik.dk Undlad www i adressen! Log ind med din mailadresse og det password

Læs mere

Velkommen til brug af MobilePay

Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til brug af MobilePay Velkommen til vores lille kursus der handler om sådan bruger du MobilePay. Jeg hedder Peder Kähler og i dag skal vi se på følgende muligheder: Opsætning af MobilePay Privat

Læs mere

Ny forbedret version

Ny forbedret version // Visma ServiceSuite Ny forbedret version Version 4.14.1 Nyheder i Visma ServiceSuite 1. Generer tjeklister som pdf i ServiceSuite Online 2. Vis hvilken medarbejder der har udfyldt en tjekliste 3. Sletning

Læs mere

KALKIA. PM El-beregning FÅ STYR PÅ DIN TILBUDSGIVNING MED EL-BRANCHENS HURTIGSTE OG MEST PÅLIDELIGE BEREGNINGSPROGRAMMER

KALKIA. PM El-beregning FÅ STYR PÅ DIN TILBUDSGIVNING MED EL-BRANCHENS HURTIGSTE OG MEST PÅLIDELIGE BEREGNINGSPROGRAMMER KALKIA PM El-beregning FÅ STYR PÅ DIN TILBUDSGIVNING MED EL-BRANCHENS HURTIGSTE OG MEST PÅLIDELIGE BEREGNINGSPROGRAMMER Som installatør, rådgiver, ingeniør eller bygherre har du brug for at få et hurtigt

Læs mere

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox

Den digitale Underviser. Clouds. Dropbox Den digitale Underviser Clouds Dropbox Indhold Indhold... 1 Dropbox... 1 Installer Dropbox... 2 Åbn Dropbox fra egen computer... 2 Åbn Dropbox fra en anden computer... 3 Lagre filer i Dropbox (offline

Læs mere

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt.

Indhold. Du kan klikke på den enkelte overskift for at komme til det ønskede punkt. Indhold Administrator modul 2 Administrator modul Facebook opsætning 3 Administrator modul SMS/E-mail søgning adresse søgning 4 SMS 2 WEB 5 SMS på hjemmeside 6 Administrator modul Rapport 7 Administrator

Læs mere

Giv andre medarbejdere adgang til den digitale postkasse. Vejledning til Digital Post for virksomheder

Giv andre medarbejdere adgang til den digitale postkasse. Vejledning til Digital Post for virksomheder Giv andre medarbejdere adgang til den digitale postkasse Vejledning til Digital Post for virksomheder Giv andre medarbejdere adgang til den digitale postkasse Denne vejledning viser dig, hvordan du giver

Læs mere

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger

Vejledning til brugeradministrator. Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger Vejledning til brugeradministrator Opret afdelinger og brugere til EDI for FP attester og journaloplysninger 31. august 2017 Vejledning til brugeradministrator oprettelse af afdelinger og brugere til EDI-systemet

Læs mere

Vejledning og beskrivelse til kørselsappen Min Kørsel

Vejledning og beskrivelse til kørselsappen Min Kørsel Kort beskrivelse Det er muligt via en ios, Android eller Windows baseret app, for medarbejderen at foretage indberetning af egen kørsel. Kørsel kan registreres direkte fra medarbejderens smartphone eller

Læs mere

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012

Web MTC manual. Version 1.1 08-11-2012 Web MTC manual Version 1.1 08-11-2012 1 Revisioner: Version 1.0, 11-10-2012: Oprettelse af dokument Version 1.1, 08-11-2012: Afsnit om udskrivning af rapport tilføjet. 2 Indhold Sideopbygning... 5 Startside...

Læs mere

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner

Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Brugervejledning Indstillinger og Funktioner Version 1.3 Maj 2014 1 Vær opmærksom på at det ikke er alle funktioner som er tilgængelige og afhænger af hvilket abonnement som der er tilknyttet din konto.

Læs mere

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5

Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3. 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3. 3 Overblik over siderne... 5 Skolekvalitet.dk Manual Version 1.0 Indhold 1 Om Skolekvalitet.dk...3 2 Vælg evalueringsmodel før du går i gang...3 3 Overblik over siderne... 5 3.1 Oversigt over centrale funktioner:... 6 4 Kom godt i

Læs mere

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S.

VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4. Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. FACEBOOOK SIDER 1 2 INDHOLDSFORTEGNELSE VÆLG KLASSIFIKATION S. 3 UDFYLD BASIS INFORMATION S. 4 Om sektionen S. 4 Upload profilbillede S. 5 Tilføj til favoritter S. 5 Facebook reklamer S. 6 FORSTÅ ADMINISTRATIONSDELEN

Læs mere

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S

Rev. 05-10. Brugervejledning. Webshop Sika Danmark A/S Rev. 05-10 Brugervejledning Webshop Sika Danmark A/S Indholdsfortegnelse Afsnit Emne Side 1. Indledning 2 2. Quickguide forklaring af menu 3 2.1 Menu til venstre 3 2.2 Topmenu 3 3. Log-in 5 4. Bestilling

Læs mere

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder

Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Brugervejledning til Tildeling.dk For superbrugere - Udbyder Opdateret den 15. november 2017 Side 1 af 20 Indholdsfortegnelse 1 Formål... 4 2 Adgang... 4 3 Menu... 4 3.1 Ret mine data... 4 3.2 Opret opgave...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give tobaksfagfolk et overblik

Læs mere

Vejledning til bookrs IVS

Vejledning til bookrs IVS Vejledning til 0 Indhold DEL I 1 DEL II 2 DEL III 3 1 af 4 DEL I Introduktion Velkommen til Book N Wash! App en til bestilling og afbestilling af vasketider. Med Book N Wash kan vasketider bestilles og

Læs mere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere

Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Vejledning til BUF Akademis administrationssystem for ledere Dette dokument indeholder vejledninger til brug af BUF Akademis administrationssystem, der understøtter håndtering af oprettelse og tilmeldinger

Læs mere

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN

GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN GUIDE TIL OPRETTELSE AF SIDER OG INDHOLD I UMBRACO ADMIN DANSKE BEDEMÆND september 2014 v.1.4 1 P a g e INDHOLDSFORTEGNELSE Adgang... 3 Overblik... 3 Sortering af ordrer... 3 Status... 4 Afventer fuldmagt...

Læs mere

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone

GUIDE TIL PROFILER. Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone. Myfone GUIDE TIL PROFILER Få fuld fleksibilitet med Profiler fra Flexfone Myfone INDHOLD Profilopsætning 1 Indstil & redigér profiler 2 Vælg aktiv profil 3 Tidsstyring uden exchange 4 Tidsstyring med exchange

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give rådgivere et overblik over

Læs mere

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører

Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Udbud.dk Brugervejledning til leverandører Vejledning til at anvende Udbud.dk Januar 2017 Indholdsfortegnelse 1. INDLEDNING... 3 2. OVERORDNET OPBYGNING AF UDBUD.DK... 4 2.1 FORSIDE OG NAVIGATION... 4

Læs mere

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36

18/11 2010 Version 2.0 Side 1 af 36 Login til DJAS Gå ind på adressen http://www.djas.dk I feltet Brugernavn skrives den e-mail adresse som brugeren er registeret med i systemet. I feltet Password skrives brugerens adgangskode. Ved at sætte

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer

Manual til Rsiden.dk for koordinatorer 1 Manual til Rsiden.dk for koordinatorer Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er et værktøj til dig, som arbejder professionelt med rygestop. Formålet med Rsiden er at give et overblik over rygestopkurser

Læs mere

Hotmail bliver til Outlook

Hotmail bliver til Outlook FÅ MEST UD AF DIN MAILKONTO: Hotmail bliver til Outlook Den populære e-mail-tjeneste Hotmail har fået en ordentlig overhaling og har samtidig skiftet navn til Outlook. Følg med i vores guide, og bliv fortrolig

Læs mere

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning

Professionel hjemmesikkerhed. Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Professionel hjemmesikkerhed Alarm Scan-appen i X-serien Brugervejledning Indhold 1. Introduktion: Et overblik over Alarm Scan-appen i X-serien 2. Start af appen 3. Indtastning af dine kontaktoplysninger

Læs mere

Brug af Uniconta APP. Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login

Brug af Uniconta APP. Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login Brug af Uniconta APP Før brug skal App en Downloades og Integrationen skal sættes op i Uniconta. Ved opstart logges ind med dit Uniconta Login I startbilledet kan der registreres omkostningsbilag Tryk

Læs mere

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN

DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN DSAs guide til LinkedIn: KOM GODT I GANG MED LINKEDIN INDHOLD DSA Danske Sundhedsorganisationers A-kasse Sankt Annæ Plads 30 1013 København K 3 gode grunde til at være på LinkedIn Hvorfor LinkedIn? Find

Læs mere

Brugervejledning til CRBook. CRBook. Aftalekalender. CRSoft Version Afsnit 0: Side 1 af 17

Brugervejledning til CRBook. CRBook. Aftalekalender. CRSoft Version Afsnit 0: Side 1 af 17 CRBook Aftalekalender CRSoft 2018 Afsnit 0: Side 1 af 17 Forord CRBook er et styringsinstrument for indgåelse af aftaler. Programmet er opbygget omkring en Outlook lignende kalender og man kan anvende

Læs mere

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført.

Du modtager en mail, når arrangøren af dit møde/kursus/arrangement har gjort klar til afregning, typisk få dage efter kurset er gennemført. Vejledning til rejseafregning via Mit DSR Når du har været til et møde, et kursus eller andet DSR arrangement, som berettiger til refusion af rejseudgifter og andre udlæg i henhold til DSR s rejseregler,

Læs mere

Ny release til AutoCore Eftermarked

Ny release til AutoCore Eftermarked Ny release til AutoCore Eftermarked Release 2.0 22.marts 2015 Beskrivelse og vejledning til ordrebehandling i AutoCore Eftermarked Opsummering over nye funktioner i AutoCore Eftermarked Kære Bruger, Mandag

Læs mere

isyn vejledning til leverandører Indhold

isyn vejledning til leverandører Indhold isyn vejledning til leverandører Indhold isyn vejledning til leverandører... 1 1. Undgå at mails ryger i uønsket post... 2 1a. Outlook 2010... 2 1b. Outlook 2007... 2 1c. Microsoft Outlook Express (version

Læs mere

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2

Apotekets app Medicinhusker. Guide - version 2 Apotekets app Medicinhusker Guide - version 2 1 Om Medicinhusker App en kan hentes gratis til iphone og ipad i App Store og til Android smartphones i Google Play Butik. Det kræver ikke internetforbindelse

Læs mere

BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration

BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration GUIDE TIL BRND CLUB Få flere medlemmer og spar tid på administration Version 1.0 Indholdsfortegnelse KAPITEL 1 Introduktion til BRND CLUB 1 Velkommen til Aktiv portalen 2 3 gratis værktøjer 3 Krav og tilbud

Læs mere

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018)

WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) 2018 WorldTrack Elektronisk Kørebog QUICKGUIDE (AUGUST 2018) WORLDTRACK Ejby industrivej 2, 2600 Glostrup Indhold Indledning... 2 PC Version... 2 Login... 2 Kladder...5 Setup... 6 Køretøjer... 6 SKAT kørselssatser...

Læs mere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere

Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere 1 Manual til Rsiden.dk for rygestoprådgivere Muligheder på Rsiden.dk www.rsiden.dk er en side, der skal samle alle de relevante dokumenter, informationer og kurser til rygestoprådgivere på et sted. Det

Læs mere

Velkommen til LEMAN Internet booking!!

Velkommen til LEMAN Internet booking!! Velkommen til LEMAN Internet booking!! Let jeres hverdag send jeres booking direkte til LEMAN via LEMAN Internet booking og få samtidig dokumentation for bookingen og fragtbrev til afhentningskvittering

Læs mere

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014

4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 Brugervejledning for aftenskoler - oprettelse af stamdata, aftenskolehold og undervisningssteder MANUAL 1 3 2 4 diaphoni.dk/version 2.2 - opdateret 24.3.2014 intro! Hjemmesiden aftenskole.nu giver borgerne

Læs mere

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen

Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen 15. marts 2016 Instagrammanual til frivillige i Mødrehjælpen Indhold 1. Hvad kan man anvende Instagram til?... 2 2. Sådan oprettes en profil på Instagram... 2 3. Valg af brugernavn... 2 4. Valg af profilnavn...

Læs mere

Min virksomhed - Vareekspedition

Min virksomhed - Vareekspedition Indhold Vareekspedition... 1 Pakkelister på afsendte varer... 8 Returvarer til leverandører... 9 Vareekspedition Under vareekspedition foretages den "fysiske" Vareekspedition af varer. Varer kan kun ekspederes,

Læs mere

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg)

Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Vejledning i brug af Interbook (Frederiksberg) Opdateret af Kultur & Fritid, september 2010. - 1 - Hvad er Interbook?...- 3 - Brugernavn og kodeord...- 3 - Startsiden...- 3 - Nyheder...- 4 - Søg ledige

Læs mere