Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Torsdag den 17. oktober 2013 kl i lok. A413

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Torsdag den 17. oktober 2013 kl i lok. A413"

Transkript

1 Idr_tilvalg R151b R161a R171a R171b R173 R174 R175 R176 R177 R181 R182 R183a R183b R183c R251b R274 R275 R276 R281 R282 R283 R284 R285 R286a R286b Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester Torsdag den 17. oktober 2013 kl i lok. A413 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud Morten Stig Winther Kristina Rasmussen Astrid Dea Friis Christiansen Mikkel Karl Emil Nygaard Mikkel Holt Martin Langballe Mette Schmidt Andersen Niels Møller Jensen Caroline Mathilde Christensen Lasse Jakobsen Jacob Riis Lilmoes Laursen Peter Gsbøll Ann-Marie Sydow Krogh Pedersen Thomas Egebro Olsen Christian Husum Nanett Y. J. B. Gregersen Laurits Mathiesen Mia Egekvist Jakob Lønskov Kenneth Gregersen Henrik Damsgård Fabricius Magnus Kolind Mathiassen Michael Larsen Mark Nicolai Støttrup Klaus Lundby Kristiansen Søren Michael Halkjær Povlsen Semesterkoordinator (formand) Ryan Godsk Larsen x Næstformand (stud.): Nicolai Støttrup x Studiesekretær Anne Thomsen x Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af næstformand 3. Meddelelser 4. Evaluering af studiestart 5. Projektstatus 6. Ekskursionsmidler - materiale til projekter mm. 7. Kursusevaluering: a. Anatomi, fysiologi og sundhed (AFS)

2 b. Idrætssociologi i teori og praksis (Friluftsliv) (ITP) c. Introduktion til problembaseret læring og forskningsmetode (PV) d. Læringsteori i praktisk idræt (boldspil) (LPI) 8. Andre forhold: a. IT-support b. Bygningsbetjente c. Administration d. Laboratorie- og Lokaleforhold e. DGI-huset 9. Næste møde: 10. Eventuelt Godkendelse af dagsorden. Ingen indvendinger mod dagsorden. Dagsordenen er godkendt. Valg af næstformand. Nicolai Støttrup (referent). Meddelelser. Det er hos studiesekretæren (Anne Thomsen), at vi booker udstyr. Udstyrslisten ligger på semestersiden på moodle. Tone (studienævnsrepræsentant): Hun sidder i studienævnet for idræt. Der sidder 5 studerende og 5 ansatte i studienævnet. Studienævnet kan bl.a. bruges til at klage over noget, bruges ved reeksamen efter 3. dumpede eksamen, bruges ved udlandsophold (her søges merit). Ved valgfag skal det også godkendes gennem studienævnet. Studienævnet: Hvis der skal ændres noget i DIN hverdag, er det gennem studienævnet. Skriv og spørg, hvis der er noget. 4. Evaluering af studiestart. - Kritik af mangel på information ved studiestart omkring brug af Moodle, mailsystem, og ekskursionsmidler? Der bliver foreslået, at der bliver lavet et kursus/flyers/side med indføring i Moodle og mailsystemet. - Kritik af Den er alt for forvirrende. Den skal simplificeres og gøres nemmere at finde rundt i. - Kritik af at der var for mange informationer på studiestartdagen. Der var for meget information i forhold til de muligheder man havde for at huske det. Kritik af at informationerne blev givet på Nordkraft. Kritik af at de personer der ikke kom om mandagen, ikke fik informationerne fra fredagen. Der bliver foreslået at informationerne samles og gives på en dag efter studiestartsdagen.

3 5. Projektstatus. - Kritik af information vedr. P1 projekt. Vi har fået meget at vide om P1-1. del, men ikke særlig meget om P1-2.del. Der er mangel på information om produktkrav/rapportkrav til P1- projektet. Det er svært at finde og langt fra detaljeret nok. Der bliver foreslået, at der kigges i gamle P1-projekter for inspiration. Derudover henvises der til studieordningen. Besked sendt ud via Moodle 24/10/ Der kommer et statusseminar mere (5.-7. nov.). Her skal der præsenteres, hvor langt gruppen er nået i projektet. Det skal give ideer til hvordan, der arbejdes videre mht. målinger og teori f.eks. - Hvis der er tvivl om, hvor langt man er i projektet, kontra hvor langt man skal være så tag kontakt til vejleder. - P1 bliver vurderet som et samlet projekt, derfor skal P1-1. delen også indgå i den endelige rapport, men må dog gerne ændres i takt med at projektet udvikler sig. 6. Ekskursionsmidler - materiale til projekter mm. - Manglende information om ekskursionsmidler. Kritik af at vejlederne ved for lidt om, hvilke midler de studerende har til rådighed. Den manglende information skyldes, at universitetet ved studiestart ikke havde besluttet hvor mange midler der var til rådighed. Det er nu bestemt at universitetet bidrager med 50 kr pr. person. Hvis der er en større udgift til en projekt så søg det fulde beløb måske er der mulighed for at få alle udgifter dækket. Ekskursionsmidler søges hos: hbj@staff.aau.dk senest 7. nov. Kl (Husk underskrift fra vejleder på ansøgningen). - Mangel på information om hvilke remedier og udstyr vi har til rådighed. Denne information ligger på Moodle og udstyr bookes via studiesekretæren. Udstyr der bliver købt for ekskursionsmidler skal afleveres til studiesekretæren bagefter. Hvis man vil/kan låne udstyr på tværs af uddannelser så spørg vejlederen, for eksempel hvis du skal bruge en db-måler, og du ved at fysikstudiet har et så spørg vejlederen om, hvordan du får lånt den. - Kørepenge kan refunderes. Det skal søges på samme måde som ekskursionsmidler. Kørepenge/transportpenge kan også søges gennem studienævnet, da det er to forskellige budgetter (Idrætsstudiets budget og Studienævnets budget). Når ansøgningen skrives, sørg for at gøre det billigst muligt. - Når ekskursionsmidler og kørepenge søges så husk en vejlederunderskrift! Kursusevaluering 7. - Kritik af manglende info om hv man skal medbringe til hvert kursus/modul? Hvor mødes man? (gælder specielt når undervisningen foregår udenfor). - Kritik af mikrofonen i Aud. 7.

4 - Kritisk af undervisningsforhold i Aud. 7. Der er meget varmt, og det er meget svært at koncentrerer sig i de forhold. Grunden kan være, at ventilationen ikke har virket. Det skulle være ok nu. - Kritik af at det er svært at navigere rundt på Nordkraft. Svar: Det er ikke AAU s lokaler, så det er op til Nordkraft og DGI, hvor meget de gør ud af oversigtstavlerne. - Vi vil gerne have slides ud inden forelæsningen. - Slides præsenteret af underviseren stemmer ikke altid overens med dem uploet på Moodle. - Kritik af at der ikke under hver kursusgang bliver skrevet lektier (dvs. litteratur). - Kritik af at der mangler undervisningsoversigt (lektionsplan) for alle moduler/fag. - Forslag til at forelæsningerne bliver filmet, så fraværende kan se dem efterfølgende. a.) Anatomi, fysiologi og sundhed (AFS): - Slides om materiale har været rodet ved undervisning d Der bruges både latinske, danske og engelske termer det er forvirrende. - Forelæsningen d var svær at følge med den bagrund og viden som de studerende har på nuværende tidspunkt. - Ros af at AFS har en lektionsoversigt, der viser hv de enkelte lektioner indeholder. Kritik af at den ikke er der til alle kurserne. b. Idrætssociologi i teori og praksis (Friluftsliv) (ITP): - Moodle fungerede rodet i forhold til ITP. Kursusgangen og Moodle stemte ikke overens. - Kritik af tekster der var dårligt scannet. De var ikke læsbare. - Kritik af at forelæsning på friluftsturen indeholdt en opgave som man reelt kunne have lavet hjemmefra. Hvorfor gjorde vi det? c. Introduktion til problembaseret læring og forskningsmetode (PV): - Det der bliver undervist i, kommer for sent i forhold til, hvor relevant det er. D er der undervisning om planlægningsværktøjer i PV, på trods af at planlægningen af P1-projektet blev foretaget for en måned siden. 8. d. Læringsteori i praktisk idræt (boldspil) (LPI): - Kritik af at Hold 1 er blevet forvist til KFUM-hallerne. Det forhindrer øvetid i Nordkraft. Dette skyldes koordinering af undervisernes skema. - Der er ikke strømstik til alle i KFUM-hallerne, hvis man skal have forelæsninger derude. Desuden er der plsmangel ikke alle de studerende kan være der. X Andre forhold. - Kritik af at grupperum er små især når de skal deles mellem 2 grupper - Forslag: kommer der projektorer som kan benyttes i grupperum? Svar:Sandsynligvis ikke. Lok. 271 på Rendsburgge og lokalerne på Nordkraft kan bookes hos studiesekretæren, hvis man har brug for projektor.

5 - Deline for P1-eksamensplanen ligger i starten af december, men studiesekretæren håber den bliver klar lidt før. Der bliver sendt en mail ud, når eksamensplanen er tilgængelig. - Der er kommet en cykelparkering på bagsiden af Rendsburgge. Så nu skulle der være pls til alle cykler. a. IT-support: - Kritik af at ikke alle kan opkoble deres computere til AAU s net. - Skemalagt IT-intro var overflødig. Det var irrelevant, og vi lærte ikke noget. - Forespørgsel: Kan man få en Moodle-app til mobilen? - Kalenderfunktion i Moodle: Kan skemaet og lektier sættes op i kalenderfunktionen på Moodle? Svar: Det er desværre ikke muligt på Første Studieår. Det kommer fra 5. semester. 9. b. Bygningsbetjente: Ingen bemærkninger. c. Administration: Husk jeres studiesekretær sidder på kontoret i Rendsburgge hver onsdag, hvis I har brug for at komme i kontakt med hende. De øvrige dage er hun på kontoret på Strandvejen d. Laboratorie- og lokaleforhold: Ingen bemærkninger. e. DGI-huset: Kritik af at det er svært at navigere rundt på Nordkraft. Svar: Det er ikke AAU s lokaler, så det er op til Nordkraft og DGI, hvor meget de gør ud af oversigtstavlerne. Næste møde. 21/11, x 10. Eventuelt. Til næste møde vil der blive afsat lidt længere tid. Referat ved næstformand Nicolai Støttrup

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 14.30-15.30 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 David Svit X C1-4 Frederik

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 2. semester

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 2. semester Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 2. semester Tirsdag den 23. april 2013 kl. 8.30 i lok. R271 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud R171a Anders B. Pedersen X R171b Martin Borregaard X R173?

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 3. semester. Fredag den 28. september 2012 kl i lok. R271. Jacob Leth Jørgensen.

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 3. semester. Fredag den 28. september 2012 kl i lok. R271. Jacob Leth Jørgensen. Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 3. semester Fredag den 28. september 2012 kl. 9.00 i lok. R271 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud R262 Jacob Leth Jørgensen R257 Erik Hofman

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester (F18) Mandag den 12. marts 2018 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester (F18) Mandag den 12. marts 2018 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester (F18) Mandag den 12. marts 2018 kl. 12.30-14.00 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 Jeppe Christensen x C1-4 David

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester. Torsdag den 28. februar 2013 kl i aud. på seminariet.

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester. Torsdag den 28. februar 2013 kl i aud. på seminariet. Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester Torsdag den 28. februar 2013 kl. 12.15 i aud. på seminariet. Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud R171a Anders B. Pedersen X R171b

Læs mere

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester B216 Mandag den 1. marts kl. 13.00 i lok. A315 Gruppe Navn Til stede Med afbud Uden afbud Carsten W. Stoltenberg cstolt16@student.aau.dk

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 1. semester. Torsdag den 29. november 2012 kl. 12.15 i aud. på seminariet

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 1. semester. Torsdag den 29. november 2012 kl. 12.15 i aud. på seminariet Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 1. semester Torsdag den 29. november 2012 kl. 12.15 i aud. på seminariet Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud Idr_tilvalg R171a Marianne x R171b

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1 Idræt, 2. semester

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1 Idræt, 2. semester Referat fra styringsgruppemøde nr. 1 Idræt, 2. semester Tirsdag den 10. marts kl. 9.00 i lokale R271 Repræsentanter Navn Til stede Med afbud Uden afbud R171a Mikael Aron Lambert Nielsen x R171b Søren Eybye

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 4. semester (F18) Fredag den 16. marts 2018 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 4. semester (F18) Fredag den 16. marts 2018 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 4. semester (F18) Fredag den 16. marts 2018 kl. 12.30-14.00 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud R251 Simon Nordenskjold X R253 Andreas Brix Georgsen

Læs mere

2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT

2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT https://www.moodle.aau.dk/course/view.php?id=10952 Page 1 of 4 2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT Velkommen til 2. Semester for pol-adm og samfundsfag I vil her på 2. semester blive præsenteret

Læs mere

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. september 2015

Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. september 2015 Referat af studienævnsmøde onsdag den 30. september 2015 Til stede: Winnie Jensen (WJ), formand Pia Elberg (PBE) Lasse Riis Østergaard (LRØ) Kenneth Larsen (KL) Lea Tøttrup Jørgensen (LTJ), næstformand

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi SYDDANSK UNIVERSITET RB/mka Studienævn for Audiologi og Logopædi 13.09.06 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi onsdag den 4. september 2006 kl. 12.01 Til stede: Rineke Brouwer, Ture Andersen,

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Fredag den 12. oktober 2012 kl. 14.00 i lok. R271

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Fredag den 12. oktober 2012 kl. 14.00 i lok. R271 Idr_tilvalg R171a Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester Fredag den 12. oktober 2012 kl. 14.00 i lok. R271 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud R171b Jeppe Juhl Sørensen

Læs mere

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl

Referat af studienævnsmøde. onsdag den 5. september 2018, kl Referat af studienævnsmøde onsdag den 5. september 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 8. maj. 3. Justeringer af opgaver: Forkortelse eksamensperiode

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Søren Frimann Claus Elmholdt Studienævnsrepræsentant Lone Krogh Studiesekretær Inger-marie Brun blev syg, deltog ikke.

Søren Frimann Claus Elmholdt Studienævnsrepræsentant Lone Krogh Studiesekretær Inger-marie Brun blev syg, deltog ikke. Semesterevaluering 1 semester LOOP 2016 Evaluering af Masteruddannelse i Læreprocesser med specialisering i Ledelses- og Organisationspsykologi, 1. semester, forårssemesteret 2016 Dato: 8. december. 2016

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Diplom. Michael Dideriksen. har gennemført 1/2 marathon distancen ved Vornæs Rundt. Søndag d. 26. juli 2015. i tiden: 1:28:04.

Diplom. Michael Dideriksen. har gennemført 1/2 marathon distancen ved Vornæs Rundt. Søndag d. 26. juli 2015. i tiden: 1:28:04. Michael Dideriksen har gennemført 1/2 marathon distancen ved 1:28:04 Klaus Haller har gennemført 1/2 marathon distancen ved 1:32:46 Jan Nygaard Jensen har gennemført 1/2 marathon distancen ved 1:33:33

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Den elektroniske semesterevaluering... 6 Modul 3: Samfundsøkonomi

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Nina von Hielmcrone, Trine Schultz og John Klausen

Nina von Hielmcrone, Trine Schultz og John Klausen Undervisningsprogram Fagområdets titel: Semester: Årgang/hold: Undervisere: Formål/læringsmål: Retlig regulering (FO3) 6. semester SOC 2009: Hold Y Nina von Hielmcrone, Trine Schultz og John Klausen Fagområdet

Læs mere

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen

Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Referat fra studienævnsmødet den 10. marts 2010 Tilstede: Lars Gelsing, Preben Sander Kristensen, John Kuada, Henrik Fladkjær, Erling Jensen, Poul G. Sørensen, Nanna Damgaard og Carsten Rune Jensen Afbud:

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl

Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl Referat fra studienævnsmøde mandag den 4. september 2017, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. juni. 3. Referat fra møde med Aftagerpanelet

Læs mere

Nina von Hielmcrone & Trine Schultz

Nina von Hielmcrone & Trine Schultz Socialrådgiveruddannelsen Institut for Sociologi, Socialt arbejde og Organisation Undervisningsprogram Fagområdets titel: Semester: Årgang/hold: Undervisere: Formål/læringsmål: Retlig regulering (FO3)

Læs mere

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, semester, efterårssemestret 2017 Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Anvendt filosofi, 1. + 3. + 5. semester, efterårssemestret 2017 Dato: 18. april 2018 Kl.: 13.00 Til stede: Lektor og studienævnsformand Morten Ziethen Lektor

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi

Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Medlemmerne af Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi Referat af møde nr. 6 i Studienævnet for Forretningsudvikling og Teknologi samt konstituerende møde Tid: 21. januar, kl. 13-15 Sted: 8002-2105

Læs mere

Resultatliste. Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter. 2. omgang. Dansk Skytte Union

Resultatliste. Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter. 2. omgang. Dansk Skytte Union Resultatliste Ungdomsturnering 2015 Riffel 50 meter 2. omgang Dansk Skytte Union Idrættens Hus - DK-2605 Brøndby - Tlf. 4326 2626 - Fax 4326 2355 - E-mail info@skytteunion.dk - www.skytteunion.dk 30 liggende

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 6. oktober 2014...3 FU-møde: 3. november 2014...4 FU-møde: 1. december

Læs mere

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13

SYDDANSK UNIVERSITET Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 SYDDANSK UNIVERSITET almo Studienævn for Audiologi og Logopædi 01.10.13 Referat af møde i Studienævn for Audiologi og Logopædi mandag den 30. september 2013 Til stede: Rineke Brouwer, Ågot Møller Grøntved,

Læs mere

Pædagogisk psykologi

Pædagogisk psykologi PROGRAM FOR STUDIESTARTEN 2019 Campus Aarhus D. 29.-30. august, 2019 Aarhus Universitet 8000 Aarhus VELKOMMEN TIL DPU Kære nye studerende, Tillykke med din optagelse og velkommen til pædagogisk psykologi

Læs mere

Klubmesterskab

Klubmesterskab Klubmesterskab 2012-13 den 18.11.2012 i Arena Himmerland Støvring Badminton byder velkommen til klubmesterskaberne 2012-13 søndag den 18.11.2012 fra kl. 09.00 til ca. kl. 16.00. Mød op i god tid før det

Læs mere

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010

Referat af 10. møde i studienævnet den 1. juni 2010 Møde den: 1. juni 2010 Sted: A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Morten Misfeldt, Per Fibæk Laursen, Morten jacobsen, Sia Hovmand Sørensen og Stella Marie Klausen Afbud: Malou Juelskjær, Søren

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET. 3. Meddelelser fra Side 1/5 Uddannelsesnævn for Pædagogisk filosofi Mødedato: 8. oktober 2018, kl. 9.30-11.30 Mødested: Emdrup lokale A112 & Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Anne-Marie Eggert Olsen (formand),

Læs mere

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010

Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Bemandingsplan for Hylke sommerfest 11.-19.juni 2010 Kære Hylkeborger Her er bemandingsplanen for Hylke sommerfest. Kig venligst planen igennem og se om dit navn optræder. Hvis du er forhindret i at hjælpe,

Læs mere

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn

Studienævnsmøde, Odontologisk Studienævn K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET D E T S U N D H E D S V I D E N S K A B E L I G E F A K U L T E T Odontologisk Studienævn M Ø D E R E F E R A T 20. SEPTEMBER 2017 Forum Studienævnsmøde, Odontologisk

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017

Referat fra studienævnsmøde. mandag den 6. november 2017 Referat fra studienævnsmøde mandag den 6. november 2017 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 3. oktober 3. Evalueringer 4. semester (herunder cybercrime/radikaliserings-spørgsmålet)

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 13. marts 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 11. marts 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Jan Møller Jensen, Alexander

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi

Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Semesterevaluering for 2. semester Bacheloruddannelsen i Sundhedsteknologi Svarprocent Ikke-gennemført 3 8,1% Nogen svar 2 5,4% Gennemført 32 86,5% I alt 37 100,0% Spørgsmål til projektmodulet: Eksperimentel

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Klubmesterskabet afholdes Lørdag den 28. marts 2009 fra kl. 09:00 i Odder Spektrum. U15 - U17 og Seniorer spiller i Multihallen

Klubmesterskabet afholdes Lørdag den 28. marts 2009 fra kl. 09:00 i Odder Spektrum. U15 - U17 og Seniorer spiller i Multihallen Klubmesterskabet afholdes Lørdag den 28. marts 2009 fra kl. 09:00 i Odder Spektrum U15 - U17 og Seniorer spiller i Multihallen U9 - U11 og U13 spiller i Hal 2 Herresingle U9 Motion Pulje 1 1 Peter Wulff

Læs mere

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet

JURIDISK STUDIENÆVN Jura- og erhvervsjurauddannelserne - Aalborg Universitet 1 Referat af studienævnsmøde i Juridisk Studienævn ved Aalborg Universitet, onsdag den 1. oktober 2014 kl.: 10:00-12:00 i lokale 1.02, NJV 6B Til stede: Ulla Steen, Sten Bønsing, Lars Bo Langsted, Marie

Læs mere

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015

Det juridiske Fagstudienævn 12. marts 2015 Referat af 2. møde i Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Studieleder Per Andersen (formand), Studieleder Hanne Søndergaard Birkmose, Torsten Iversen, Helle Bødker Madsen, Valdemar Smith, Pernille Wegener

Læs mere

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET

Referat ARTS AARHUS UNIVERSITET Side 1/6 Uddannelsesnævnet for Generel pædagogik Mødedato: 21. juni 2018, kl. 10:00 12:00 Mødested: Emdrup lokale B101a og Aarhus lokale 1483-523 Deltagere: UN-medlemmer: Frederik Pio (formand), Niels

Læs mere

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt

1. Personsager 2. Opfølgning på dumpeprocent i PA 3. Nye bøger i Anatomi 4. Orientering fra Studieleder 5. Eventuelt Møde den: 19. september 2016 kl. 15.30 i Det Odontologiske Studienævn REFERAT Deltagere medlemmer: Eva Karring, Jes Halfdan Nielsen, Irene Dige, Helle Tolboe, Marie Hauge Mårtensson, Louise Trap, Maren

Læs mere

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn

SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET Køn SEMESTEREVALUERING MODUL 1 OG 2 EFTERÅRET 2014 Køn Jeg oplevede, at der var sammenhæng mellem semesterets forskellige undervisningsmoduler (fagområder, projekter m.m.) Bemærkninger/kommentarer til Studiemiljøet

Læs mere

Det juridiske Studienævn 19. december 2012

Det juridiske Studienævn 19. december 2012 Referat af 7. møde 2012/2013 i Det juridiske Studienævn torsdag den 1. november 2012 kl. 12.15 i Mødelokale 2.3, Studenterhusfonden. Til stede: Fraværende: Desuden deltog: Lektor Anne-Dorte Bruun Nielsen,

Læs mere

Semesterbeskrivelse OID 3. semester.

Semesterbeskrivelse OID 3. semester. Semesterbeskrivelse OID 3. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Løb 17, 100m Frisvømning Damer, Finaler 15-16 år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub

Løb 17, 100m Frisvømning Damer, Finaler 15-16 år Plac.Navn Født Point FINA Opnået Status Klub Side: 1 Resultat Total - Pr. aldersgruppe med point uden mellemtider Stævne navn: Speedo Cup 2008 Stævne by: Randers Arrangør: Randers Svømmeklub Neptun Overdommer: Ole W. Jørgensen Benny Larsen Stævneleder:

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 12: Organisation

Læs mere

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet.

Det bemærkes at dagsordens punkter i toppen ikke stemmer overens med punkterne nede i dagsorden. Det skal rettes fremadrettet. Side 1/5 Mødedato: 8. marts kl. 15.00-17.00 Mødested: Det pædagogiske værksted Mødeemne: Møde i Studienævnet for oral sundhed Deltagere: Medlemmer: Gunver Madsen, Lotte Andersen, Jensa Ottosdottir, Uwe

Læs mere

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15.

Studentersamfundet. Møde i studentersamfundets bestyrelse. - For alle studerende. Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet, Fibigerstræde 15. Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 22. August klokken 17.00, Ridderlokalet,. Ordinære medlemmer: Milan Vestetergaard, Erik Lander, næstformand (Afbud) Kasper Gram, kasserer Anne Kathrine Krushave,

Læs mere

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede:

20. januar 2015 Ref.: crc J.nr.: 1/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2016 mandag den kl i lok

Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2016 mandag den kl i lok Institut for Kommunikation Kroghstræde 3 9220 Aalborg Øst Tlf. 9940 9940 www.hum.aau.dk Referat Evalueringsmøde Psykologi Forår 2016 mandag den 29.08.2016 kl. 08.15-15.00 i lok. 1.202 Dagsorden: Evaluering

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER VETERAN SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Søndag den 25. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 09.00 Hold 08, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard 374 1 Kl. 11.00 Hold 30, med start på bane 4 Marianne Rasmussen

Læs mere

Gribskov Rendet - 7. februar 2010 (27 km)

Gribskov Rendet - 7. februar 2010 (27 km) Gribskov Rendet - 7. februar 2010 (27 km) 1 Asger Mølgaard Holte Ski H2139 00:26:50 00:26:44 00:27:21 01:20:55 2 Lasse Hulgaard Københavns Skiklub H2139 00:28:19 00:28:00 00:28:59 01:25:18 3 Lars Boldt

Læs mere

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT

INSTITUT FOR LÆRING DANMARKS PÆDAGOGISKE UNIVERSITETSSKOLE AARHUS UNIVERSITET REFERAT Møde den: 21. januar 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Anne Morin, Malou Juelskjær, Kirstine Louise Mei Petersen, Bue Bohr, Lise Lefevre

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt.

1. Godkendelse af dagsorden Malou Juelskjær foreslog et punkt 6a om beslutningskompetencer/beslutningsprocesser. Herefter blev dagsordenen godkendt. Møde den: 13. maj 2011 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Eva Viala, Malou Juelskjær, Bue Bohr, Maja Berggreen, Morten Høyer Fraværende: Anne Morin, Iben

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Studienævnsmøde d. 8. oktober 2018 kl. 09.00-11.00 Kroghstræde 7, Rum 72; FKJ10B lok. 2.21 Deltagere: Lundemark Andersen, Mia Arp Fallov, Søren Juul, Malene Mørk Eriksen, Inger Bruun Hansen, Simone Mengers,

Læs mere

Vejledning til udfyldelse af semesterbeskrivelser for uddannelser under SMH. Skabelon for semesterbeskrivelser for uddannelser ved Aalborg Universitet

Vejledning til udfyldelse af semesterbeskrivelser for uddannelser under SMH. Skabelon for semesterbeskrivelser for uddannelser ved Aalborg Universitet Vejledning til udfyldelse af semesterbeskrivelser for uddannelser under SMH November 2016 I samarbejde mellem skole og studienævn på SMH er udarbejdet denne vejledning til udfyldelse af semesterbeskrivelser.

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted

Deltagere studerende: Christian Hoe, Ulisa Jeyaratnam, Amalie Hahn Jensen, Anders Thastum Vedsted Møde den: 15. august 2017, kl. 14.00 17.00 Bygning og lokale: 1260-310 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab Referat Deltagere VIP: Mette Vinther Skriver, Morten Frydenberg, Viola Burau og Loni Leddere

Læs mere

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Loop, 4. sem., efterårssemesteret 2012

Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Loop, 4. sem., efterårssemesteret 2012 Referat af semesterevalueringsmøde Evaluering af Loop, 4. sem., efterårssemesteret 2012 Dato: 20. maj 2014 Kl.: 9-11 Til stede: Semesterkoordinator Søren Frimann Claus Elmholdt Studienævnsrepræsentant

Læs mere

Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Klasse Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt

Nr. 1.kører / 2.kører Klub Id-nr. Kateg. Bil Klasse Prøvetid Prøvetid Prøvetid Prøvetid I alt Klasse: KR1 - Gadebil - for begyndere - frie dæk - Klubrally 9 Patrick Brill Clausen 305 70666 Peugeot KR1 01=03:43 02=03:01 03=01:39 04=02:06 30:15 Hanne Flensborg 89302 2000 05=02:59 06=02:42 07=02:33

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde. tirsdag den 9. januar 2018, kl

Referat fra studienævnsmøde. tirsdag den 9. januar 2018, kl Referat fra studienævnsmøde tirsdag den 9. januar 2018, kl. 13.00-15.00 Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden. 2. Godkendelse af referat fra SN-mødet 7. november. 3. Godkendelse af semesterplaner, bilag.

Læs mere

Møde i studentersamfundets bestyrelse

Møde i studentersamfundets bestyrelse Møde i studentersamfundets bestyrelse Den 17. februar 2014 klokken 17:00, Ridderlokalet/Wunderbar,. Ordinære medlemmer: Daniel Mose Thiilborg, Anne Kathrine Krushave, næstformand Kasper Gram, kasserer

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT

AARHUS UNIVERSITET GODKENDT REFERAT Møde den: 5. maj 2014, kl. 14 16 Aarhus, Tåsingegade 3, lokale 1443-313 videolink til Emdrup lokale A112 Uddannelsesfagudvalgsmøde for Kandidatuddannelsen i Pædagogisk filosofi GODKENDT REFERAT Til stede:

Læs mere

DGI sydvest træfstævne

DGI sydvest træfstævne DGI sydvest træfstævne ----------------------------------------------------------------- 4. stævne 2013/2014 18. Januar 2014 Spillested: Sdr. Omme Hallen (Stadion Alle 16, 7260 Sdr. Omme) Arr.: Sdr.Omme

Læs mere

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl

REFERAT. Møde den: Mandag d i studienævnet for idræt kl Møde den: Mandag d. 11-11-2013 i studienævnet for idræt kl. 14.00-16.00 REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Ask Vest Christiansen, Kristian Olesen. Fra Administrationen: Merethe Haugaard, Drude Katrine

Læs mere

Lektionskatalog. 7. semester moduler

Lektionskatalog. 7. semester moduler Lektionskatalog 7. semester moduler Rummets sociologi - Rum, mobilitet og sted Critique and counter critique - Sociological time-diagnoses Recognition, respect and redistribution Biographical method Forløbsanalyse

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. april 2012. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015

Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 Velkommen til FORSA generalforsamling 2015 FORSA Generalforsamling 2015 (Kl. 16.15-18.00) Dagsorden Valg af dirigent og referent Bestyrelsens beretning Indkomne forslag Regnskab 2014 Kommentarer fra kritisk

Læs mere

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede

Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar Til stede Historiestudiet Studienævnet for Historie Kroghstræde 1 9220 Aalborg Øst www.historie.aau.dk/ Studie- og studienævnssekretær Tlf. 99 40 26 11 byrresen@cgs.aau.dk Studienævnsmøde tirsdag den 30. januar

Læs mere

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112

REFERAT. Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 Møde den: 5. oktober 2010 kl. 12-14.30 Lokale A112 REFERAT Til stede: Lars Geer Hammershøj, Malou Juelskjær, Per Fibæk Laursen, Morten Jacobsen, Lis Salbøg, Christian Hestbæk og Dorte Puggaard Fraværende:

Læs mere

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende

Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Velkommen til alle nye Maskinteknik-studerende Her kan du finde al relevant information omkring din studiestart, herunder Introduktionsdagene og Holdets Time Figur 1 - http://christian-schou.dk Introprogrammet

Læs mere

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann

Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Til stede: Emdrup: Anne-Marie Eggert Olsen, Jørgen Huggler, Asger Sørensen, Per Jepsen, Lars-Henrik Schmidt, Oliver Kauffmann Aarhus: Thomas Aastrup Rømer, Ditte Philipsen Referent: Tove Pedersen 1. Godkendelse

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015

Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Referat af møde i Studienævn for Jura den 12. maj 2015 Tilstedeværende: Lone Hansen (Studieleder), Hans Viggo Godsk Pedersen (Formand), Charlotte Langer Søndergaard (næstformand), Ayo Næsborg-Andersen,

Læs mere

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15

Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 Referat af Diplomkemi Rådsmøde Torsdag d. 20.11.2013 kl. 17:15 1. Formalia (Behandlingstid: 15 min.) - Tilstede: Hanne Jensen, Ida Simonsen, Shelia Hansen, Cecilie Wehnert, Simone Wehnert, Helle H.H.,

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

Study Board Meeting International Relations

Study Board Meeting International Relations Studienævnsmøde onsdag den 15. november 13.00-15.00 Aalborg: KST3 2.107 København: A. C. Meyers Vænge 15 (CPH) - 2.1.022 Mødedeltagere: Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Bjørn Møller,

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 3. september Tilstedeværende: Camilla Hørby Jensen, Hans Viggo Godsk Pedersen, Lone Hansen, Bugge Thorbjørn Daniel, Charlotte Langer Søndergaard, Gry Friis Vinterlie

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde

Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Kandidatuddannelsen i Socialt Arbejde Referat fra studienævnsmøde Tirsdag, den 4. november 2014 kl. 13.00 15.00 (Videokonference) Sted: Aalborg: Kroghstræde 7, rum 72 København: A. C. Meyers Vænge 15,

Læs mere

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e

REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl i lokale U49e Dato: 24. februar 2015 Reference: J.nr.: REFERAT af møde i Det Naturvidenskabelige Studienævn onsdag den 28. januar kl. 9.30 i lokale U49e Medlemmer af studienævnet: Formand professor Poul Nielsen (FKF),

Læs mere

1) Mennesker, computere og interaktion. Her er omdrejningspunktet basale forudsætninger for interaktion mellem mennesker og computere.

1) Mennesker, computere og interaktion. Her er omdrejningspunktet basale forudsætninger for interaktion mellem mennesker og computere. Semesterbeskrivelse OID 2. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481

Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl i mødelokale 424, bygning 1481 DET PSYKOLOGISKE STUDIENÆVN, AARHUS UNIVERSITET Referat af møde i Det psykologiske Studienævn tirsdag den 4. oktober 2005, kl. 09.15 i mødelokale 424, bygning 1481 Til stede: I. Preben Bertelsen, Henrik

Læs mere

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 27. juni 06 på Sekretariatet

Referat - af forretningsudvalgsmøde den 27. juni 06 på Sekretariatet Referat - af forretningsudvalgsmøde den 27. juni 06 på Sekretariatet Dagsorden 1. Valg af dirigent og referent 2. Justering af dagsorden 3. Opfriskning af evaluering fra sidste møde 4. Forretningsudvalgsrunde

Læs mere

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER

Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Resultater for Feltskydningen på Fyns Hoved Lørdag den 24. august 2019 DAME SKYTTER Kl. 11.00 Hold 29, med start på bane 4 Marianne Rasmussen 392 1 Kl. 11.00 Hold 27, med start på bane 3 Ann-Katrine Krogsgaard

Læs mere

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015.

Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Referat fra studienævnsmøde i studienævnet for Internationale Forhold torsdag den 1. oktober 2015. Deltagere: Li Xing, Søren Dosenrode, Steen Fryba Christensen, Ane Bislev, Danny Raymond, Malene Gram and

Læs mere

Resultat fra Træningsløb i Skærbæk

Resultat fra Træningsløb i Skærbæk Piger 6 år og under (kørte i heat med Expert 6 år og under) Mathilde Holmgaard Køge 1 6 4 5 Piger 8 år og under (kørte i heat med Piger 10 år) Mille Larsen Kalundborg 1 1 1 1 Laura Schack Tønder 2 5 4

Læs mere

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl i lokale 1.20

Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl i lokale 1.20 Referat fra møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi i Kolding Torsdag den 3. juli 2014 kl. 10.00-14.00 i lokale 1.20 Tilstede: Jesper Piihl, Elin B. Sørensen, Teit Lüthje, Inge Langhave, Mette Husum Dalstrup,

Læs mere

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015

1.1. Bemærkninger til referat af menighedsrådets møde 29. oktober 2015 Der er spørgetid kl. 19.00 Fraværende: Anne Mia Lykner (afbud). Regnskabsfører Per Gantriis deltog i behandlingen af pkt. 4.1 4.8. 0. INDLEDNING Indledning 1. REFERAT AF TIDLIGERE MØDER 1.1. Bemærkninger

Læs mere

1. Semester-ABC Opdateret 05/ Udarbejdet af Stine Rasmussen, semesterkoordinator 1. semester PAS

1. Semester-ABC Opdateret 05/ Udarbejdet af Stine Rasmussen, semesterkoordinator 1. semester PAS 1. Semester-ABC Opdateret 05/7 2018 Udarbejdet af Stine Rasmussen, semesterkoordinator 1. semester PAS I dokumentet her er samlet en række relevante informationer specifikt omkring 1. semester PAS, som

Læs mere

DGI Fyn

DGI Fyn Herresingle U9D Pulje 1 1 Kasper Laursen 2 Nikolaj Schmidt 3 Christian Olsen 1-2 22 3-4 23 1-3 48 2-4 49 1-4 70 2-3 71 4 Buster Dohrmann Jørgensen Herredouble U9D Pulje 1 1 Freja Jensen Matilde Jensen

Læs mere

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent).

Uddannelsesrådgivere Anette Gjelstrup Johannsen og Jeppe Norskov Stokholm (referent). Møde den: 28. august 2014, 8.30-10. Bygning 1261, lokale 118 Studienævnsmøde Folkesundhedsvidenskab REFERAT Deltagere: Studieleder Mette Vinther Skriver, Niels Trolle Andersen, Helle Terkildsen Maindal,

Læs mere