Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 3. semester. Fredag den 28. september 2012 kl i lok. R271. Jacob Leth Jørgensen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 3. semester. Fredag den 28. september 2012 kl i lok. R271. Jacob Leth Jørgensen."

Transkript

1 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 3. semester Fredag den 28. september 2012 kl i lok. R271 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud R262 Jacob Leth Jørgensen R257 Erik Hofman Bang R255 Jesper M. Christensen R156 Frederik Bielefeldt R264 Jens Laurs Brøndum Kærsgaard R261 Frederik Falkensten Brik R151b Peter Majlund Mørk R154 Trine Øgaard Bagger R265 Nicolai Høyer Rosenkilde R254 R251a Kasper Kyed Jensen R157 Jonas Nielsen R153 Martin Cholewa Jørgensen R266a Jeppe Sievertsen Toftdahl R256 Rasmus Pedersen R251b Didde Jensen R263 Anna Dollerup Lind Larsen R253 Kasper Lehn Rasmussen R155 Niklas Bjerrum Jensen R266b Malene Glud R151a Mark Eduardo Pagter Kristensen Semesterkoordinator (formand) Kenneth Kruse Larsen Næstformand (studerende) Dagsorden: 1. Godkendelse af dagsorden 2. Valg af næstformand 3. Meddelelser 4. Evaluering af gruppedannelse til P3 5. Projektstatus 6. Ekskursionsmidler - materiale til projekter mm. 7. Kursusevaluering: a. Biomekanik 2 (BIOM2) b. Dans, krop og udtryk 2 (DKU2) c. Friluftsliv (FLL) d. Gymnastik og kropsbeherskelse 3(GKR3) e. Kaosspil 2 (KSP2) f. Net-, slag- og træfspil 2 (NST2) g. Talentudvikling h. Træningsfysiologi og testning (TRFT)

2 8. Andre forhold: a. IT-afdelingen b. Betjente c. Administration d. Laboratorie- og Lokaleforhold 9. Næste møde: 10. Eventuelt Godkendelse af dagsorden. Godkendt. Valg af næstformand. Meddelelser. Ingen bemærkninger. Evaluering af gruppedannelse til P3 Der bør være mere struktur fra universitetets side. Der opstår for mange pinlige situationer i form af folk, som står for skud. Det kan måske afhjælpes, hvis semesterkoordinatoren får mere ansvar den dag. Semesterkoordinators svar: Vi er underlagt rammer fra rektor. Semesterkoordinatoren må ikke blande sig. Næste år bliver det mere relevant at der vælges grupper ud fra det faglige, fordi grupperne er mere fastlåst til et fag. Send forslag til Semesterkoordinator om, hv der kan gøres bedre ift. gruppedannelse Projektstatus Ingen bemærkninger. Ekskursionsmidler - materiale til projekter mm. Søg løs! Et kamera til 3500 kr. gik igennem. Normalt har hver gruppe ca. 500 kr. til rådighed. Skriv til semesterkoordinator, sæt ham på som cc. Man skal ikke lægge penge ud til flere tusind kr. Hvor mange penge man får, afhænger af hvilket udstyr, man søger på, og hvor mange grupper der søger. Der går for lang tid, før man ved, om man får midlerne. Semesterkoordinator ved det hurtigere hvis vi bruger ham som cc. Søg og sig det haster. (Udenfor referat: Yderligere informationer vedr. ekskursionsmidler bliver sendt pr. mail til de studerende i løbet af oktober).

3 7. Kursusevaluering: a. Biomekanik 2 (BIOM2): Lokalerne er ikke gode nok. Kursusholder bør ikke altid søge om hjælpelærere. De skal bare komme automatisk, uden at kursusholder skal søge hver gang. Semesterkoordinators svar: Det skal kursusholder faktisk selv sørge for, men der har været misforståelser ift. dette. b. Dans, krop og udtryk 2 (DKU2): Kurset er ikke begyndt endnu. Hvis kursusholder har undervisningsforløbet klar må det meget gerne blive lagt på moodle hurtigst muligt. c. Friluftsliv (FLL): Klatring må gerne være mere uddybende. Faget er overflisk. Hv skal vi bruge det til? Semesterkoordinators svar: Det kræves for at kunne undervise i gymnasiet. Udfordringen er at relatere praksis til teori og omvendt. Undervisningen stemmer ikke overens med eksamenskravene. Vi skal fx kunne bruge et kompas. Det har alle ikke prøvet endnu. Det var frivilligt under turen. Vi må ikke undervise i vandaktivitet, efter vi har haft det. Så hvorfor har vi det? Det gælder formentlig også for klatring. De ting vi gerne må i friluftsliv, bør der være mere fokus på i kurset. Vi vil have kompetence til at kunne undervise i de fag, vi har. L os få et livredderbevis. Det kræver ikke meget tid. d. Gymnastik og kropsbeherskelse 3(GKR3): Vi mangler beviser fx modtagerbeviser i trampolinspring. Vi har langt hen af vejen kompetencerne men har ikke bevis/certifikat til det. Tjek om der er behov for øvelsestimer i Nordkraft frem efter i semestret. e. Kaosspil 2 (KSP2): Kurset er ikke begyndt endnu. Hvis kursusholder har undervisningsforløbet klar må det meget gerne blive lagt på moodle hurtigst muligt. f. Net-, slag- og træfspil 2 (NST2): Der bør være bedre kommunikation mellem underviserne. Deres undervisning kan virke tvetydig, fordi de har forskellige holdninger. Semesterkoordinators svar: De har forskellige erfaringer og er forskellige personer. Det må vi respektere. Vi fremlægger lidt i blinde. Det kunne være godt hvis der blev lagt teori ud som var mere tilgængeligt. Semesterkoordinator er uenig. Det læringsmæssige perspektiv er at lave en forstyrrelse, hvor vi ikke får

4 svarene givet fra start af. Slides lægges ud bagefter. Titlerne på bøger om Teambuilding er lagt ud. Det er vores eget ansvar om vi vil læse det. Det er dog nok at følge med i undervisningen. Det er ikke et krav at læse de bøger om Teambuilding, hvis titler er lagt ud på nettet. g. Talentudvikling: Talentudvikling er et fag, der gælder ud over studieordningen. Det er sidste gang vi kører efter denne studieordning. Vores årgang følger den uddannelsen ud. Men den kommende årgang vil følge en anden. Det er godt med gæsteforelæsning for dynamikken. Det næste er der lidt uenighed om: Nogle mener, at kursusholder gerne må gøre mere ud af at fortælle, hv vi kan bruge faget til i fremtiden, og hv der kan bruges i projektet. Andre mener, at han har gjort det. Semesterkoordinators svar: Alt skal kunne bruges til projektet. Det er formålet med faget. Det kunne måske være godt med undervisning i præstationsoptimering, så det ikke ligger i skyggen af Talentudvikling. Men det er fordi præstationsoptimering er meget bredt og ikke så afgrænset og håndgribeligt at undervise i som Talentudvikling. h. Træningsfysiologi og testning (TRFT): Hvorfor skal vi bruge litteratur som ligner det foregående. Vi køber bøger som er meget ens. Den sidste bog brugte vi ikke meget i sidste semester. Semesterkoordinators svar: Snak med kursusholder om det. I sidste ende er det vores eget ansvar, om vi vil købe bøgerne eller ej. 8. Andre forhold. a. IT-afdelingen: Problemer med opsætning af printere. Det er et nyt system. Den dag vi skal aflevere projekt, vil det være godt, hvis der er en fra it-afdelingen, som står der fast med ekstra toner og farvepatroner og hjælper, hvis der er problemer den dag. For det er en kritisk dag. Vi ved godt, han ikke kan stå der hele tiden. Men der må gerne være en skærpet indsats den dag eller dagene op til aflevering. Evt. lidt ekstra service den sidste uge eller sidste to uger før afleveringsdagen. Semesterkoordinator vil sige det til studiesekretæren. (Udenfor referat: IT-afdelingen ved Første Studieår har altid udvidet beredskab op til projektafleveringer. Der holdes ekstra øje med forbrug på printere og der læses uden for almindelig arbejdstid. Beredskabets omfang annonceres inden projektafleveringen). b. Betjente: Han er hurtig til at svare. Kort fungerer. c. Administrationen: Der er konstant rod i systemet med tilvalgsfagsstuderende. De falder på en eller anden måde ud af systemet. De kan ikke tilmeldes eksamen eller undervisning. Én var ikke kommet på hold ved friluftslivsturen. Ved eksamen i Indlæring af motorisk færdighed -projektet blev en tilvalgsfagsstuderende stillet et spørgsmål fra et fag, han ikke havde, fordi underviserne ikke vidste, at

5 9. han ikke havde haft det. Det skal være mere klart, hvilke fag som kan undværes, da man som tilvalgsfagsstuderende ikke har mulighed for at følge alle fag. Tilvalgsfagsstuderende skal snakke med Jesper Franch og Charlotte Høeg Pedersen. d. Laboratorie- og lokaleforhold: Der er for dårlige materialer i Solsidehallen. Ang. hvilke lokaler og laboratorier, og hvilket udstyr vi har til rådighed, kontakt Dan Karbing og Mark de Zee. (Udenfor referat: Der ligger en liste over udstyr på idræt, 3. semesters semesterside på moodle. Send mail til studiesekretær Anne Thomsen, hvis I ønsker at reservere udstyr i forbindelse med jeres projekt). Næste møde. Den 14. november kl i lok. R Eventuelt. Studieordningen er for svag. Det er for uklart, hv vi skal kunne ved projekteksamen. I princippet skal man kunne det hele. Men det er ikke muligt. Det er derimod muligt at kunne det, som vi hver især vil lægge vægt på at undersøge i hver vores projekt. Formelt skal vi kunne forholde os til det hele. Men i praksis må vi gerne vælge ting ud, som vi vil have fokus på i projektet. Skriv hv vi afgrænser os fra, selv om det står i studieordningen. Så viser vi, at vi ved det står der, men ikke vil ind på det. Det vil underviserne respektere til eksamen. Bare vi viser, at vi godt ved, hv vi har fravalgt. Vi kan ikke dække det hele. Afgrænsningsområdet er altså meget vigtigt. - Det her skal alle studerende vide. Det skal være mere klart. Vejledernes primære ansvar er at holde problemformuleringen inden for rammerne. Få vejlederne til at snakke med semesterkoordinator hvis der er uklarheder om noget. Underviserne laver studieordningen i deres eget fag. Det godkendes af studienævnet og til sidst af dekanen. Vi skal sende en mail til kursusholder på KSP og DKU ang. kommende prøver i de forskellige kurser. Hvis der er faste studieopgaver, og kursusholderne allerede har lagt en plan for undervisningsforløbet, må det gerne blive lagt ud på moodle, så vi har tid til at planlægge i forvejen, og så vi ikke stresset ved at få en opgave, som skal løses inden for en uge eller to. Vi vil gerne vide det så hurtigt som muligt. Læg info ud så snart man ved noget. Referat ved næstformand:

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 2. semester

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 2. semester Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 2. semester Tirsdag den 23. april 2013 kl. 8.30 i lok. R271 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud R171a Anders B. Pedersen X R171b Martin Borregaard X R173?

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester. Torsdag den 28. februar 2013 kl i aud. på seminariet.

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester. Torsdag den 28. februar 2013 kl i aud. på seminariet. Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester Torsdag den 28. februar 2013 kl. 12.15 i aud. på seminariet. Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud R171a Anders B. Pedersen X R171b

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 1. semester. Torsdag den 29. november 2012 kl. 12.15 i aud. på seminariet

Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 1. semester. Torsdag den 29. november 2012 kl. 12.15 i aud. på seminariet Referat fra styringsgruppemøde nr. 2, Idræt, 1. semester Torsdag den 29. november 2012 kl. 12.15 i aud. på seminariet Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud Idr_tilvalg R171a Marianne x R171b

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester (E17) Torsdag den 26. oktober 2017 kl. 14.30-15.30 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 David Svit X C1-4 Frederik

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Torsdag den 17. oktober 2013 kl i lok. A413

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Torsdag den 17. oktober 2013 kl i lok. A413 Idr_tilvalg R151b R161a R171a R171b R173 R174 R175 R176 R177 R181 R182 R183a R183b R183c R251b R274 R275 R276 R281 R282 R283 R284 R285 R286a R286b Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester

Læs mere

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester

Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester Referat fra semestergruppemøde nr. 1 Sundhedsteknologi 2. semester B216 Mandag den 1. marts kl. 13.00 i lok. A315 Gruppe Navn Til stede Med afbud Uden afbud Carsten W. Stoltenberg cstolt16@student.aau.dk

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1 Idræt, 2. semester

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1 Idræt, 2. semester Referat fra styringsgruppemøde nr. 1 Idræt, 2. semester Tirsdag den 10. marts kl. 9.00 i lokale R271 Repræsentanter Navn Til stede Med afbud Uden afbud R171a Mikael Aron Lambert Nielsen x R171b Søren Eybye

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester (F18) Mandag den 12. marts 2018 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester (F18) Mandag den 12. marts 2018 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 2. semester (F18) Mandag den 12. marts 2018 kl. 12.30-14.00 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud C1-3 Jeppe Christensen x C1-4 David

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 4. semester (F18) Fredag den 16. marts 2018 kl i lok. A315

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 4. semester (F18) Fredag den 16. marts 2018 kl i lok. A315 Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 4. semester (F18) Fredag den 16. marts 2018 kl. 12.30-14.00 i lok. A315 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud R251 Simon Nordenskjold X R253 Andreas Brix Georgsen

Læs mere

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Fredag den 12. oktober 2012 kl. 14.00 i lok. R271

Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester. Fredag den 12. oktober 2012 kl. 14.00 i lok. R271 Idr_tilvalg R171a Referat fra styringsgruppemøde nr. 1, Idræt, 1. semester Fredag den 12. oktober 2012 kl. 14.00 i lok. R271 Repræsenterer Navn Til stede Med afbud Uden afbud R171b Jeppe Juhl Sørensen

Læs mere

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren

Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren Uddannelsesevaluering, Bacheloruddannelsen i Idræt, sommeren 2012 Kære kommende bachelor Vi er glade for, at du vil tage dig tid til at deltage i uddannelsesevalueringen ved at udfylde dette spørgeskema.

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration og Samfundsfag, 4. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Forskningsdesign

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Den elektroniske semesterevaluering... 6 Modul 3: Samfundsøkonomi

Læs mere

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1

VEJLEDNING GODKENDT 18.01.13; REVIDERET 12.08.15 SES STUDIEHÅNDBOG V1-1 Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere på 1. studieår Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. på 1. studieår. Vejledningen er opbygget som

Læs mere

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016

Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Offentlig Innovation & Digitalisering Modul og semesterevaluering, 5. semester, efterår 2016 Indhold Indledning... 2 Mundtlig modulevaluering Forretningsudvalgsmøder (FU-møder)... 3 Elektronisk modul-

Læs mere

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013

Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Evaluering af 3. semester Politik & Administration og Samfundsfag eftera ret 2013 Indholdsfortegnelse Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Opstartsdag... 3 Modul 4.1: Velfærdsstat velfærds- og

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017

Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Semester- og kursusevaluering, 2. semester, Politik & Administration og Samfundsfag, fora r 2017 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Grundkursus i

Læs mere

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede:

31. marts 2014 Ref.: crc J.nr.: 03/14. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017

Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Evaluering af 2. semester, Cand.it. i it-ledelse, fora r 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: IT-baseret forbedring af organisatoriske

Læs mere

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017

Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Semester og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Modul 5: Organisation

Læs mere

1. Semester-ABC Opdateret 05/ Udarbejdet af Stine Rasmussen, semesterkoordinator 1. semester PAS

1. Semester-ABC Opdateret 05/ Udarbejdet af Stine Rasmussen, semesterkoordinator 1. semester PAS 1. Semester-ABC Opdateret 05/7 2018 Udarbejdet af Stine Rasmussen, semesterkoordinator 1. semester PAS I dokumentet her er samlet en række relevante informationer specifikt omkring 1. semester PAS, som

Læs mere

Semesterevaluering Efteråret 2012 Studienævn for Datalogi. Semester Evaluering. efterår 2012. Sammenskrivning. side 1 af 18

Semesterevaluering Efteråret 2012 Studienævn for Datalogi. Semester Evaluering. efterår 2012. Sammenskrivning. side 1 af 18 Semester Evaluering efterår 2012 Sammenskrivning side 1 af 18 Generelle Betragtninger Der er langt færre problemer end sidste år. F.eks. er planlægning af mange miniprojekter gået meget bedre. Dette er

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 4. november 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 16. december 2015. Til stede: Trond Beldo Klausen, Jakob Skjøtt-Larsen, Anja

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016

Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Semester- og kursusevaluering, 6. semester, Politik & Administration 2016 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk kursus- og semesterevaluering... 3 Modul 12: Organisation og

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 9. oktober 2014...3 FU-møde: 5. november 2014...6 FU-møde: 4. december

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 9.1: Ledelse af it-udviklingsprojekter...

Læs mere

Evalueringsrapport ILOO 8. semester. Studienævn for IT og Læring.

Evalueringsrapport ILOO 8. semester. Studienævn for IT og Læring. Evalueringsrapport ILOO 8. semester Studienævn for IT og Læring. Forår 2013 Evalueringsrapport, ILOO 8. semester forår 2013 Om evalueringsundersøgelsen: Evalueringsskemaet er udsendt til 17 studerende

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014

Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Evaluering af 3. semester cand.it. i it-ledelse eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 6. oktober 2014...3 FU-møde: 3. november 2014...4 FU-møde: 1. december

Læs mere

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. august 2016

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. august 2016 Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. august 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Lars Domino Østergaard (LDO) Ernest Kamavuako (EK) Erika

Læs mere

Referat AARHUS UNIVERSITET

Referat AARHUS UNIVERSITET Møde den: 27. marts 2017, kl. 12.15 14.15 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Møde i Studienævn for idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen, Sine Agergaard

Læs mere

Har du brugt forskellige metoder, hvilke? PBE er der tid til at de studerende kan lære hinanden at kende

Har du brugt forskellige metoder, hvilke? PBE er der tid til at de studerende kan lære hinanden at kende Workshop om 200114 Deltagere: Pascal, Natalie, Jesper, Ernst Albin Hansen, Ryan, Pia E., Henrik Bøggild, Erika, Simona læsø (ST6), Johanne Winther (ST6), Ernest, Carsten Dahl Mørch, Malene Velkommen ved

Læs mere

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer.

Tilbagemelding fra studienævnet: Studienævnet bemærker generel tilfredshed med semestret forløb og har ikke yderligere kommentarer. Musikuddannelsen Forår 2018 Opsamling Musik forår 2018 Semester- og kursusevalueringer Semesterevalueringer 2. semester Almen (3 besvarelser) Generelt positiv respons. Få respondenter (3). De bruger mellem

Læs mere

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester

Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Evaluering, Politik og Administration, forår 2019, 6. semester Kvalitativ og kvantitativ evaluering De studerende har evalueret semestret både kvalitativt gennem forretningsudvalgsmøder (FU-møder) og kvantitativt

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2016 Indhold Indledning... 3 FU-møder... 4 Modulevaluering gjort tilgængelig på modulets sidste kursusgang... 4 Modul 1: Informationsteknologi,

Læs mere

2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT

2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT https://www.moodle.aau.dk/course/view.php?id=10952 Page 1 of 4 2. SEMESTER POL & ADM. - SAMF. SEKRETARIAT Velkommen til 2. Semester for pol-adm og samfundsfag I vil her på 2. semester blive præsenteret

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport IT, Læring og organisatorisk Omstilling, København/Aalborg - 8. semester foråret 2014

SurveyXact Semesterevalueringsrapport IT, Læring og organisatorisk Omstilling, København/Aalborg - 8. semester foråret 2014 SurveyXact Semesterevalueringsrapport IT, Læring og organisatorisk Omstilling, København/Aalborg - 8. semester foråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 40 studerende den

Læs mere

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017

Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Cand.it ledelse, semester- og uddannelsesevaluering, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsvalgsmøder... 3 Semester- og Uddannelsesevaluering... 3 Samlet status... 3 Hvem er din specialevejleder?...

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 6. semester, forår 2017 Indhold Indhold... 1 Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 12: Organisation

Læs mere

Vejledning til oprettelse af projektaftale

Vejledning til oprettelse af projektaftale Vejledning til oprettelse af projektaftale Oprettelse af projekt sker i to systemer som begge kan tilgås via mit.itu: Mine studieaktiviteter Projektbasen (PB) Først tilmelder du dig i Mine studieaktiviteter,

Læs mere

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 3. semester cand.it. i itledelse, eftera r 2015 Indhold Indledning... 2 Modulevaluering udleveret på modulets sidste kursusgang... 3 Elektronisk semesterevaluering... 3 Samlet status... 3

Læs mere

SurveyXact Semesterevalueringsrapport IT, Læring og organisatorisk Omstilling, København/Aalborg - 8. semester foråret 2015

SurveyXact Semesterevalueringsrapport IT, Læring og organisatorisk Omstilling, København/Aalborg - 8. semester foråret 2015 SurveyXact Semesterevalueringsrapport IT, Læring og organisatorisk Omstilling, København/Aalborg - 8. semester foråret 2015 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 49 studerende den

Læs mere

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014

Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Evaluering af 1. semester BA OID eftera ret 2014 Indholdsfortegnelse Indledning...3 Forretningsudvalget (FU)...3 FU-møde: 19. november 2014...3 FU-møde: 27. februar 2015...4 Elektronisk semesterevaluering...5

Læs mere

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering for Politik & Administration og Samfundsfag 4. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget (FU)... 3 FU-møde den 25. marts 2014... 3 Elektronisk semesterevaluering...

Læs mere

Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt

Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet Studienævnet for Sundhed, Teknologi og Idræt Studieordning for bacheloruddannelsen i Idræt Aalborg Universitet 2013 Dispensation januar 2015 Uddannelsen udbydes i Aalborg

Læs mere

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015

Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Semester- og kursusevaluering, Politik & Administration, 8. semester, fora r 2015 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 4 Modul 5: Organisation og ledelse

Læs mere

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk

Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk D E T H U M A N I S T I S K E F A K U L T E T K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET M Ø D E R E F E R A T 20. MAJ 2014 Forum Studienævnet for Engelsk, Germansk og Romansk INSTITUT FOR ENGELSK, GERMANSK

Læs mere

Semesterbeskrivelse for 3. semester på HDO Oplysninger om semesteret Skole: AAU Executive Studienævn: Studienævnet for HD og MBA Studieordning: Studieordning for Den erhvervsøkonomiske Diplomuddannelse

Læs mere

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse,

Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, Evaluering af 1. semester cand.it. i itledelse, eftera ret 2015 Indhold Indledning... 2 Forretningsudvalget (FU)... Fejl! Bogmærke er ikke defineret. Møde den 9. oktober 2015... Fejl! Bogmærke er ikke

Læs mere

Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen

Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen Semesterbeskrivelse Socialrådgiveruddannelsen 7. semester Oplysninger om semesteret Skole for Sociologi og Socialt Arbejde Studienævn for Socialrådgiveruddannelsen Studieordning Professionsbacheloruddannelsen

Læs mere

Semesterevalueringsrapport 9. semester Anvendt Filosofi, efterår 12

Semesterevalueringsrapport 9. semester Anvendt Filosofi, efterår 12 Semesterevalueringsrapport 9. semester Anvendt Filosofi, efterår 12 Læringsmålsætninger for modulet - Ved modulets start blev der fra studiets side informeret klart om målene for modulet Læringsmålsætninger

Læs mere

Referat af møde mellem semester-koordinatorer for Idræt BA E18 og Studienævn/SMH

Referat af møde mellem semester-koordinatorer for Idræt BA E18 og Studienævn/SMH Referat af møde mellem semester-koordinatorer for Idræt BA E18 og Studienævn/SMH Dato: 4. april 2018 Deltagere: Afbud: Ryan Godsk Larsen Shellie Boudreau Jesper Franch Mette Dencker studieleder Pia Elberg,

Læs mere

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP

21. oktober 2015 Ref.: crc J.nr.: 9/15. Til stede: Martin Knakkergaard (MK) Mads Walther Hansen (MWH) Ole Izard Høyer, observatør, VIP I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen

Fra Administrationen: Mona Nørgaard, Sarah Barfoed Mcintyre, Drude Katrine Jørgensen Møde den: Onsdag d. 21. november 2012 kl. 12.30-15 Lokale 345 Møde i Studienævnet for Idræt REFERAT Til stede: Jan Kahr Sørensen, Henrik Sørensen, Ask Vest Christiansen,, Morten Toft, Aleksander Kokholm

Læs mere

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde torsdag den 8. december 2016

Referat af ekstraordinært studienævnsmøde torsdag den 8. december 2016 Referat af ekstraordinært studienævnsmøde torsdag den 8. december 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Andreas Bille Barsøe Lauridsen (ABL), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Mads Fedders (MF)

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 12. februar 2014 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 9. april 2014. Til stede: Afbud: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Lars Skov

Læs mere

Semester evaluering F12. Datalogi. DAT2 (1. studieår) Kommentar til SN markeret med KURSIV og FED

Semester evaluering F12. Datalogi. DAT2 (1. studieår) Kommentar til SN markeret med KURSIV og FED Semester evaluering F12. Kommentar til SN markeret med KURSIV og FED Datalogi DAT2 (1. studieår) Semesterevalueringen er foretaget på baggrund af styregruppemøde referater, som alle grupperepræsentanter

Læs mere

Lineær Algebra, kursusgang

Lineær Algebra, kursusgang Lineær Algebra, 2018 1. kursusgang Lisbeth Fajstrup Institut for Matematiske Fag Aalborg Universitet LinAlg September 2018 Velkommen til Lineær algebra Kursusholder - Lisbeth Fajstrup. Kontor: Skjernvej

Læs mere

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede:

24. september 2015 Ref.: crc J.nr.: 8/15. Til stede: I N S T I T U T F O R K O M M U N I K A T I O N S T U D I E N Æ V N E T F O R M U S IK M U S I K K E N S H U S M U S I K K E N S P L A D S 1 9 0 0 0 A A L B O R G H T T P : / / W W W. M U S I K. A A U.

Læs mere

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014

Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Semesterevaluering, politik & administration, 8. semester, fora ret 2014 Indhold Indledning... 3 Forretningsudvalget FU... 3 Elektronisk semesterevaluering... 6 Modul 5: Organisation og ledelse i den offentlige

Læs mere

1) Mennesker, computere og interaktion. Her er omdrejningspunktet basale forudsætninger for interaktion mellem mennesker og computere.

1) Mennesker, computere og interaktion. Her er omdrejningspunktet basale forudsætninger for interaktion mellem mennesker og computere. Semesterbeskrivelse OID 2. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere

Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere Vejledning for semesterkoordinatorer, kursusholdere og vejledere Nedenstående udgør TEKNAT-skolernes vejledning for semesterkoordinatorer m.fl. Vejledningen er opbygget som en tjekliste, med det formål

Læs mere

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016

Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016 Referat af studienævnsmøde torsdag den 23. november 2016 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Andreas Bille Barsøe Lauridsen (ABL), næstformand Louise Pape-Haugaard (LPH) Mads Fedders (MF) (ST2) Lars Domino

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. september 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 31. oktober 2012 Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale

SN-IKK. Forum Studienævnsmøde kl Mødedato: Onsdag den 7. september Sted: Lokale I N S T I T U T F O R K U N S T - O G K U L T U R V I D E N S K A B K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET SN-IKK R E F E R A T 14. SEPTEMBER 2016 Forum Studienævnsmøde kl. 13.00-15.00 Mødedato: Onsdag

Læs mere

Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg)

Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg) Evalueringsrapport LFP 8. sem. (Aalborg) Kandidatuddannelsen i Læring og Forandringsprocesser Studienævn for Uddannelse, Læring og Filosofi, AAU. Forår 2012 Evalueringsrapport, LFP 8. semester (Aalborg),

Læs mere

Semesterevaluering, 2. semester, forår 2018, bachelor i Innovation & Digitalisering

Semesterevaluering, 2. semester, forår 2018, bachelor i Innovation & Digitalisering Semesterevaluering, 2. semester, forår 2018, bachelor i Innovation & Digitalisering Semestrets moduler evalueres særskilt ved afslutningen på hvert modul, ligesom modulerne evalueres løbende på FU-møder

Læs mere

Punkter til behandling for lukkede døre: 7. Merit, dispensations, klager samt optag (WJ/MMK)

Punkter til behandling for lukkede døre: 7. Merit, dispensations, klager samt optag (WJ/MMK) Referat af studienævnsmøde onsdag den 7. januar 2014 Til stede: Winnie Jensen (WJ), formand Sabrina Munk Johansen (SMJ), næstformand Pia Elberg (PBE) Kenneth Larsen (KL) Erika Spaich (ES) Lasse Riis Østergaard

Læs mere

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI

Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI K Ø B E N H A V N S U N I V E R S I T ET I N S T I T U T F O R A N T R O P O L O G I M Ø D E R E F E R A T 03. DECEMBER 2016 Forum Studienævnet ved Institut for Antropologi INSTITUT FOR ANTROPOLOGI Møde

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: lektor Hanne Kronborg Foverskov (afbud), studerende Møde den: 29. januar, 2010, kl. 13.00-15.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014

Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 STUDIENÆVN FOR ERHVERVSØKONOMI 15. januar 2014 Referat af møde i Studienævn for Erhvervsøkonomi Den 14. januar 2014 Tilstedeværende: Anna Lund Jepsen (formand), Mogens Nielsen, Alexander Stapelfeldt (næstformand),

Læs mere

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase.

Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Overgang fra mellemtrin til ældste trin samtale med 6. kl. Det er svært at komme på ældste trin. Der er mange helt nye ord, fx provokation og oplevelsesfase. Det er en meget anderledes arbejdsform, men

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT

AARHUS UNIVERSITET. Møde den: 23. oktober, 2013, kl Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Møde den: 23. oktober, 2013, kl. 15.15-17.15 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor

Læs mere

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk

Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Kursusevaluering efteråret 2012 SIV Tysk Hvilken uddannelse går du på på dette semester? På hvilket semester har du fulgt undervisningen? Hvilke kurser på 1. semester Hvilke kurser på 3. semester Hvilke

Læs mere

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud)

AARHUS UNIVERSITET. Fraværende: studerende Carolina Krystyna Magnowska (afbud), studerende Camilla Porsbjørn Schmidt (afbud) Møde den: 1. maj, 2013, kl. 14.30-16.30 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017

Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Referat af studienævnsmøde tirsdag den 23. marts 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Esben Thorseth (ET)(IDR6), næstformand Erika Spaich (ES) Louise Pape-Haugaard (LPH) Jesper Franch (JF) Simon Cordes

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 21. marts 2012 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. april 2012. Til stede: Trond Beldo Klausen, Anja Jørgensen, Jakob Skjøtt-Larsen,

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010

Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010 Evaluering af Kandidatuddannelsen i Generel pædagogik, forår 2010 I forårssemesteret 2010 blev der udbudt undervisning i følgende tre moduler indenfor kandidatuddannelsen i Generel Pædagogik:, Pædagogisk

Læs mere

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær

Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Møde den: 24. marts 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt REFERAT Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Sine Agergaard, Henrik Sørensen og Malene Kjær Deltagere

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Morten Høyer bad om at få tilføjet et punkt om eksamen på modul 1.

1. Godkendelse af dagsorden Morten Høyer bad om at få tilføjet et punkt om eksamen på modul 1. Møde den: 12. november 2010 D 120 Studienævnsmøde Institut for Læring REFERAT Til stede: Charlotte Ringsmose, Malou Juelskjær, Anne Morin, Kirstine Louise Mei Petersen, Erik Storrud, Bue Bohr, Morten Høyer

Læs mere

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud)

Fraværende: Malene Kjær (afbud), Erik Elgaard Mikkelsen (afbud) og Thomas Munch (afbud) Møde den: 29. juni 2015, kl. 12.00-14.00 Lokale 345, Dalgas Avenue Møde i studienævnet for Idræt Referat Deltagere VIP: Kristian Raun Thomsen, Henrik Sørensen og Sine Agergaard Deltagere studerende: Nikolaj

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand

1. Godkendelse af dagsorden Dagsordenen blev godkendt. 2. Orientering fra Studienævnets formand Møde den: 10. juni, 2014, kl. 10.00-12.00 Studienævn for Sygeplejevidenskab REFERAT Lokaler: Aarhus: Værkstedet, Sygepleje Emdrup: 1. sal indgang B8 Deltagere: Studieleder Kirsten Frederiksen, lektor Bente

Læs mere

Evalueringsrapport Anvendt Filosofi 2. sem.+ BA-tilvalg

Evalueringsrapport Anvendt Filosofi 2. sem.+ BA-tilvalg Evalueringsrapport Anvendt Filosofi 2. sem.+ BA-tilvalg Bacheloruddannelsen i Anvendt Filosofi Studienævn for Uddannelse, Læring og Filosofi, AAU. Forår 2012 Evalueringsrapport, AF 2. semester + BA-tilvalg,

Læs mere

1. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet

1. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet , kandidatuddannelsen i Politik og Administration ved Aalborg Universitet Oplysninger om semesteret Skole: Skolen for Statskundskab Studienævn: Studienævnet for Politik & Administration og Samfundsfag

Læs mere

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014

SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 SIV engelsk Kursusevaluering foråret 2014 Hvilken uddannelse går du på på dette semester? Hvilken uddannelse går du på på dette semester? - Andet (anfør fx specialisering, tomplads el.lign.) Speciale i

Læs mere

Tilmelding sker via stads selvbetjening indenfor annonceret tilmeldingsperiode, som du kan se på Studieadministrationens hjemmeside

Tilmelding sker via stads selvbetjening indenfor annonceret tilmeldingsperiode, som du kan se på Studieadministrationens hjemmeside Speciale (ny studieordning) dning) Om kurset Uddannelse Aktivitetstype Undervisningssprog Tilmelding Psykologi speciale Dansk Tilmelding sker via stads selvbetjening indenfor annonceret tilmeldingsperiode,

Læs mere

Survey Xact evalueringsrapport ILOO 9. semester København/Aalborg efteråret 2014

Survey Xact evalueringsrapport ILOO 9. semester København/Aalborg efteråret 2014 Survey Xact evalueringsrapport ILOO 9. semester København/Aalborg efteråret 2014 Om evalueringsundersøgelsen Evalueringsskemaet er udsendt til 41 studerende den 20. januar 2015. Der er blevet rykket en

Læs mere

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016

Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Modul- og semesterevaluering, 4. semester, OID, fora r 2016 Indhold Indledning... 3 Elektronisk modul- og semesterevalueringer... 3 Modul 13: IT som pædagogisk værktøj... 3 Samlet status... 3 Læringsmål

Læs mere

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011.

1. Godkendelse af dagsorden og opfølgning fra sidste møde 23/11-2011. :sadp Skolen for Arkitektur, Design og Planlægning Fibigerstræde 11 9220 Aalborg Øst www.sadp.aau.dk Studieleder Michael Tophøj Sørensen tophoej@plan.aau.dk Referat af Studierådsmøde Onsdag den 20. juni

Læs mere

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering

Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Jordbrugets videnskabsteori 2010 Kommenteret kursusevaluering Udarbejdet af Hugo Alrøe på basis af DJFs online kursusevaluering (11 af 12 mulige besvarelser) og en mundtlig evaluering med de studerende

Læs mere

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016

Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referat af studienævnsmøde, Sociologi den 20. april 2016 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 18. maj 2016. Til stede: Afbud: Jakob Skjøtt-Larsen, Anders Petersen, Claus D. Hansen,

Læs mere

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010

Referat af 2. møde i studienævnet den 18. februar 2010 Møde den: 18. februar 2010 B103f REFERAT Til stede: Morten Misfeldt, Malou Juelskjær, Lars Geer Hammershøj, Søren Kruse, Søs Bayer, Morten Høyer og Stella Marie Klausen Tilforordnede: Hasse Møller og Sia

Læs mere

Semesterbeskrivelse OID 3. semester.

Semesterbeskrivelse OID 3. semester. Semesterbeskrivelse OID 3. semester. Semesterbeskrivelse Oplysninger om semesteret Skole: Statskundskab Studienævn: Studienævn for Digitalisering Studieordning: Studieordning for Bacheloruddannelsen i

Læs mere

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013

Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Studienævn for Uddannelse og Læring Sohngårdsholmsvej 2 9000 Aalborg Janice Vester Telefon: 9940 7466 Email: janice@learning.aau.dk Dato: 21.01.2014 Referat af studienævnsmøde den 3. december 2013 Til

Læs mere

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen

Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Studienævnet for musik Evaluering af efterårssemestret 2011 på musikuddannelsen Generelt Nogle tal for Musikuddannelsen i efteråret 2011 11 aktive studerende på første studieår, 20 på andet og 20 på øvrige

Læs mere

Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017

Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017 Referat af studienævnsmøde mandag den 21. august 2017 Til stede: Pia Elberg (PBE), formand Louise Pape-Haugaard (LPH) Charlotte Overgaard (CO) Lars Domino Østergaard (LDØ) Signe Hejgaard Kristoffersen

Læs mere

GYMNASIEPRAKTIK + RULLENDE UNI

GYMNASIEPRAKTIK + RULLENDE UNI FORMIDLINGSKURSUS: GYMNASIEPRAKTIK + RULLENDE UNI INTRODUKTION TIL PRAKTIK SOM GYMNASIELÆRER Susanne Vork Svendsen, Arts Jens Holbech, Science and Technology præsen TATION 1 HVAD GÅR PRAKTIKKEN UD PÅ?

Læs mere

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur

Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur Evaluering af Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur I efteråret 2009 havde de studerende på Kandidatuddannelsen i didaktik, materiel kultur, mulighed for at følge disse fire moduler:, Pædagogisk

Læs mere

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015

Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referat af studienævnsmødet, Sociologi den 26. juni 2015 Referatet skal godkendes på det næstkommende studienævnsmøde d. 19. august 2015. Mødet er flyttet fra d. 17. juni 2015, pga. for mange afbud. Til

Læs mere

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013

Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Referat af møde i Studienævn for Jura den 14. maj 2013 Tilstedeværende: Hans Viggo Godsk Pedersen, Ole Hammerslev, Camilla Hørby Jensen, Lone Hansen, Anders Daniel Møller, Charlotte Langer Søndergaard,

Læs mere

Semesterbeskrivelse. 1. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration 2017

Semesterbeskrivelse. 1. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration 2017 E-mail: ler@dps.aau. Semesterbeskrivelse 1. semester, kandidatuddannelsen i Politik og Administration 2017 Oplysninger om semesteret Skole: Studienævn: Studienævnet for Studieordning: Kandidatuddannelsen

Læs mere