Ejerforening. er m r med et samlet. medlemmer. Bestyrelse: Formand: Næstformand: Sekretær/referent: Steen Andersen.

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Ejerforening. er m r med et samlet. medlemmer. Bestyrelse: Formand: Næstformand: Sekretær/referent: Steen Andersen."

Transkript

1 Side 1 af 7 Benløseparken Ejerforening Den 26. septembes er 2013 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt 433 stemmeberettigede medlemmer m r med et samlet fordelingstal på 119,95. Bestyrelse: Formand: Næstformand: Sekretær/referent: Bestyrelsesmedlem: Fraværende med sygdom: Bestyrelsesmedlem: Steen Andersen Per G. Hansen SA PH BP. 181, 2.tv. GH Ejendom A/S Bjarne Petersen BP BP. 61, st.tv. Nibile Sanli NS BP. 117, 1.tv. Corinn Mogensen, CM BP. 49, 1.tv. Gæster: Advokat: Revisor: Administrator: Vagn Sanggaard Jakobsen VSJ Carsten Øhauge CØ Niemann Bejerholm NB GH Ejendom A/S Til mødet forelå følgende dagsorden: Dagsorden vil være, som følger: 1. Valg af dirigent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning om det forløbne år. 3. Forelæggelse og godkendelse aff regnskab samt revisorpåtegning. 4. Bestyrelsens og medlemmernes forslag: a. Forslag fra medlemmer 1. Rensning af udsugningskanaler ogg anlæg 2. Familieplads midt på de brede områder lidt vest. 3. Bestyrelsen fremlægger separat budget for Signalforsyningen. 4. Bestyrelsen fremsender regnskab b fra Benløseparkens Varmecentral. 5. Grønt område vest for blok 10 burde kunne udlejes til større fester. f 6. Besparelse på rengøringen af voree opgange. 7. Lukning for varmen i de varme sommermånede b. Forslag fra bestyrelsen 5. Forelæggelse og godkendelse aff budget for 2013/2014 A. Bestyrelsens budgetoplæg for f 2013/2014 fremlægges af revisor. Vedtagelse af budget. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. 7. Valg af revisor 8. Valg af administrator. 9. Eventuelt Ad dagsordenens punkt 3 og 5: Der vedlægges kopi af årsregnskab med revisorpåtegning samt bestyrelsens forslag til budget. Dette materiale bedes medbragt til generalforsamlingen. Ad dagsordenens punkt 6 Der skal vælges 2 bestyrelsesmedlemmer og 2 suppleanter. Følgendee bestyrelsesmedlemmer er på valg: Per G. Hansen, GH Ejendom A/S Bjarne Petersen, BP 61 st.tv

2 Side 2 af 7 Følgende bestyrelsesmedlemmer modtager genvalg: Per G. Hansen, GH Ejendom A/S Følgendee bestyrelsesmedlemmer er ikke på valg: Steen Andersen, BP tvv Nebile Sanli, BP tv Følgendee bestyrelsessuppleanter er på valg: Lars Højgaard, BP 75 st.tv Bjarne Petersen, BP 61 st.tv Corinn Mogensen, BP tv Nina Larsen, BP tvv Formand SA, bød forsamlingen velkommen, præsenterede gæster og bestyrelse, der err desværre sygefravær fra CM 1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslog advokat Vagn Sanggaard Jakobsen VSJ, ingen modkandidater, VSJ blev valgt til dirigent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetnin ng om det forløbne år Formand SA aflagde bestyrelsens beretning. VSJ, takkede for valget og konstaterede, at generalforsamlingen var lovligt varslet samt beslut- ningsdygtig og udpegede sekretær/ref ferent BP til at tager referat. Formandsberetning Der har siden sidste generalforsamling været afholdt 5 bestyrelsesmøder. Der har ligeledes været afholdt en forårstur, hvor området og de grønne arealer err blevet gennemgået sammen med administrator, vicevært og bestyrelsesmedlemmer fra beboerforeningen. Det første bestyrelsesmøde blev afholdt 22. oktober 2012, hvor bestyrelsen konstituerede sig med mig (Steen Andersen) som formand, Per G. Hansen som næstformand og Bjarne Petersen som sekretær/referent. Bjarne Petersen og jeg (Steen Andersen) blev genvalgt som repræsentanter til Benløseparkens Varmecentrals bestyrelse. I det forløbne år er der gennemført en del vedligeholdelsesopgaver, hvoraf de væsentligste har været: Udskiftning af altanpartier i blok 4 Udskiftning af lamper langs garagevejen Maling af trappeopgange blok opgange blok 10 Udskiftning af planter i bedene ved blok 6, 7, 8 og o 9 Nedgravningg af trækrør for antenne og internet mellem blokkene Bestyrelsen har desuden indhentet tilbud på administration for Benløseparken på samme niveau, som det udføres i dag af GH ejendom. Vi harr modtaget 2 tilbud. Det mest interessante tilbudd kom fra Datea, som ville kunne løfte opgaven. Med det aktuelle tilbud vil der samlet set skulle betales væsentligt mere for administrationen som følge af, at en del opgaver skulle afregnes efter timebetaling. Samtidig vil vi miste nærheden af administrator samt den ekspertisee som vi har i dag, i og med administrator/gh ejendom kender bebyggelse ud og ind.

3 Side 3 af 7 Med dette som udgangspunkt ser bestyrelsen ingen fordelee ved at skulle vælge en anden administrator. Altanpartierne i blok 4 er blevet udskiftet, hvilket blev udført af Ingvarsen Ringsted A/S. Ved mangelgennemgangen foretage i blok 4 viste der sig stort set ingenn fejl og ved 1. års gennemgangen i blok 3 var der ganske få mangler, hvilket blev rettet af Ingvarsen. Lamperne langs garagevejen er blevet skiftet til den nye type blot lidt større end demm langs blokkene. Vores vicevært Kaj valgte at stoppe pr. 31. marts 2013, og vi har efterfølgende kun haft viceværterne Steen og Jan til at passe den daglige drift. Steen og Jan har udvist stor fleksibilitett og har i årets løb kunnet passe driften med kun periodevis assistance udefra bl.a. af vores tidl. vicevært Niels. Der D er pt. ingen planer om ansættelse af en ekstra vicevært med mindre behovet viser sig. Enkelte af vores små projekter er dog gået lidt i stå, bl.a. etableringen aff de ekstra spildevands hjælpepumpe er i blokkene med de mest oversvømningsudsatte kældre. Disse prøver vi dog at få etableret på anden måde. Vedr. klimatilpasning af spildevandsnettet har kommunen planlagt dettee til udførelse i Iht. Ringsted Forsyning arbejdes derr med nogle alternative ideer omkring opdeling af regnvandsnettet således at fx regnvandet fra vores parkeringsarealer og tagnedløb opsamles i åbne kanaler. Da de alternative oplæg kun eksisterer som ideer og skitser og formentligt ikke vil kunne realiseres uden væsentlige ulemperr for Benløseparken er sandsynligheden for f at disse bliver til noget meget lille. Dertil kommer, at oplæg af denne karakter vil skulle godkendes på en generalforsamling. Vores maskinpark er i det forløbne regnskabsårr blevet opgraderet med: - Hækkeklipper udskiftet, - Saltspreder udskiftet, - Hedvandsrenser, kr kr kr. Leverancen af Internet, IP telefoni og TV/radio signaler er nu samlet under yousee. Det er dog fortsat Dansk Kabel TV, som varetager fejlretning og service på vores TV antenne kabel installationer. Vi fik pr. 1/ indgået en 5 årig aftale med yousee, som sikrer en bedre internett kapacitet, hvor Benløseparken opdeles i to internett øer med ca. 300 lejligheder pr. lysleder. Vi får iht aftalen fremover ingen feee for leje af antennenettet fra yousee, men til gengæld har yousee betaltt de kr til trækning og installation af fibernet. I samme forbindelse er vores hjemmeside blevet opdateret og gjort mere strømlinett og overskuelig. Selve nedgravningen/skydningen aff hovedtrækrør mellem alle blokkenee frem til blokk 10 er finansieret af Benløseparkens signalforsyning. I det kommende år 2013/2014 er der på basis aff det foreliggende budgetforslag planlagt følgende større vedligeholdelsesarbejder: Montering af altanpartier blok 5 Maling af miljøhuse, 40 stk. Maling af legehuse 10 stk.

4 Side 4 af 7 Eftergang og efterisolering i alle boilerrum Maling af tørregårde, 100 stk Maling af sokler, 10 blokke Til slut vil jeg sige tak til administrator, vores viceværter, revisor og bestyrelsen for en god og ihærdig indsats samt et godt samarbejde i årets løb. På bestyrelsens vegne Steen Andersen VSJ, forhørte sig, om der var spørgsmål til beretningen. Spørgsmål fra forsamlingen: Hvorfor bliver der ikke sat ribber på legehustagene så tagpappet på husene ikke skal repareres så ofte på grund af børns leg der.. Svar SA, tagene er ikke beregnet til at lege på og derfor er der ikke ribber på dem. At der er nogle store børn som alligevel klatrer rundt på legehusenee kan vi desværre ikke forhindre. Alternativet kunne være at tagpappen udskiftes til glatte plader. Spørgsmål fra forsamlingen: Kloakker ved garager er stoppet, man går og o sopper i vand. Svar SA, det vil vi kigge på. Spørgsmål fra forsamlingen: Hvorfor er vi tvunget til det dyre yousee bredbånd, der er mange andre som er billigere og med hurtigere forbindelser. Svar SA, der er ingen, der er tvunget til at brugee yousee bredbånd, man kan frit vælge, men der vil være nogle af de andre udbydere, der ikke har dækning i området. Én fra forsamlingen: SA roser vores viceværter, men der er ukrudt ved plæne og i bedene mod blokkene, der er også skidt i kældrene. Det bør overvejes om ikkee det vil være en god ide at ansætte en ny ung viceværtmedhjælper som nr. 3. Bestyrelsens beretning blev herefterr godkendt. 3. Forelæggelse og godkendelse af det reviderede regnskab samt s revisorpåtegning Revisor CØ gennemgik regnskabet for perioden 2012/ /2013, som var v udsendt sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. CØ, gennemgik det udsendtee regnskab meget grundigt, gjorde forsamlingenf n opmærksom på, at der var taget stikprøver i bilag og der ikke var fundet nogle uoverensstemmelser med det fremlagtee regnskab. Afvigelser fra budget der kan nævnes: Der har været et fald i elforbrug på 2%, kr ,- i forhold til budget, det skyldes udskiftningen af parklamperne. Der har været et fald i vandforbrug på 1%, kr ,- i forhold til budget. Der har været en stigning på forsikringer f på kr ,- i forhold til budget, dett skyldes præmieforhøjelse på arbejdsskadeforsikringen. Der har været et fald i viceværtlønninger på kr ,- i forhold til budget, dett skyldes, at Kaj er stoppet og der ikke er ansat en erstatning for hamm endnu. Reparation og vedligeholdelsee af maskiner har været kr ,- under det budgetterede. Mobiltelefoner m. v. har været kr ,- under det budgetterede,, det skyldess en fejl budgettering ud fra sidste års regnskab, hvor der er indkøbt nye telefoner til viceværter og ny PC til vicevært kontoret. Vedligeholdelsesarbejde, udskiftning af altanpartier i blok 4 er kr ,- 1 billigere end det budgetterede. Udskiftning af de resterende lamper i terræn ved garage er kr ,- billigere e end det budgetterede. Montering af aluminium i bundstykker på indgangsdøre er kr ,- dyrere end budget. Div. ad hoc opgaver er kr ,- dyrere end budget. Det giver en samlet budgetafvigelse på minus kr ,- Regnskabet udviser et samlett overskud påå kr ,-, der af bestyrelsen foreslås overført til konto for overført overskud. Der var ingen spørgsmål, regnskabet blevv herefter godkendt.

5 Side 5 af 7 4. Bestyrelsens og medlemmernes forslag: A Forslag fra medlemmer 1. Rensning af udsugningskanaler og anlæg 2. Familieplads midt på de bredee områder lidt vest. 3. Bestyrelsen fremlægger separat budget for Signalforsyningen. 4. Bestyrelsen fremsender regnskab fra Benløseparkens Varmecentral. 5. Grønt område vest for blok 10 burde kunne udlejes til større s fester.. 6. Besparelse på rengøringen af vore opgange. 7. Lukning for varmen i de varmee sommermåneder VSJ, idet forslag A. 1 til 5 fremsatt af Steen Kjelsgaard BP 87, st.tv, der ikke selv er tilstede, uden at en anden har fået til t opgave at fremlægge og uddybe forslagene, kan forslagene ikke komme til afstemning. VSJ, forslag A. 6 er fremsat af Dorthe og John Jensen BPP 193, st.tv, der ikke selv er tilstede, uden at en anden har fået til t opgave at fremlægge og uddybe forslagene, kan forslagene ikke komme til afstemning. VSJ, forslag A 7 er fremsat af Torben Hansenn BP 17, 2.tv, er han selv v tilstede, Camille Lydolph BP 17, 2.th, har i hans fravær fået til opgave at fremlægge og uddybe forslaget. Det er helt urimeligt og unødvendigt, at der er åbent for varmen, når vi har en varm v sommer, det forurener unødvendigt og koster unødvendige udgifter till varme og så nu, hvor der er behov for varme, err der ingen. SA, bestyrelsen er bekendt med problemet og har sat en Energiingeniør til at optimere og ind justere vores varmestyring, det har ind til Kaj stoppede, været ham der passede det, men det har vist sig, at der har været flere af boilerrummene, der er blevet styret manuelt, selv om vi har en automatik til det, fremadrettet skal det styres automatisk med m natsænkning fra kl til samt fremløbstemperatur til radiatorerne i forhold til udetemperatur og vandmængde til radiator i forhold til forbrug, dett er det ingeniøren er i gang med pt. Spørgsmål fra forsamlingen: Skall der lukkes for varmen om sommeren. SA, varmestyringen vil automatiskk sørge for, at anlægget lukkes ned, når udetemperaturen kommer op på over 20 C. Spørgsmål fra forsamlingen: Det undrer mig, at der skal være natsænkning på, det koster mere at hæve temperaturen igen. SA, ifølge ingeniøren, med det anlæg vi har, vil der være en besparelse men vi vender det lige med ham igen for en sikkerheds skyld. Spørgsmål fra forsamlingen: Det suser i varmerørene om aftenen. SA, et-strengs varmeanlæg, som vi har, kan give susen i rør, r vandstrømning giverr lyd, det kan også skyldes at der er en radiatorventil der hænger eller udluftning u af radiator er påkrævet, som er egen vedligeholdelse. VSJ, efter denne debat er der ingen grund til at sætte forslaget til afstemning, bestyrelsen har jo taget hånd om det. Det må herefter anbefales af forslagsstiller møder op på generalforsamg mlingen og fremlægger deres forslag, så der kan komme en debat om det og forsamlingen ved, hvadd der skal stemmes om. B Forslag fra medlemmer VSJ der er ingen forslag fra bestyrelsen.

6 Side 6 af 7 5. Forelæggelse og godkendelse af budget for 2013/2014 A. Bestyrelsens budgetoplæg for 2013/2014 fremlægges af revisor. blev forelagt og gennemgået af CØ. for regnskabsåret 2013/2014 er udarbejdet medd udgangspunkt i uændrede a contoopkrævning i forhold f til dem, der blev vedtaget på sidste generalforsamling t er baseret på indgåendee aftaler. Hvor sådanne ikke foreligger, er der regnet med anslåede prisstigninger i forhold til regnskabsåret 2012/ /2013. Følgendee stigninger er indregnet, elforbrug med 5 %, renovation med 5 %, vandforbrug, vandafledningsafgift og rensningsbidrag med 5 % i henhold til modtagede oplysninger. Revisor og juridisk assistance er budgetteret ud fra et skøn til det forventede omkostningsniveau. Bestyrelseshonorar er budgettere med en stigning på kr til i alt kr Trappevask med 2 %. Lønninger, pensionsbidrag, feriepenge og sociale ydelser till personale med 2 % baseret på 2,75 heltidsansattee viceværter. Administrationshonorarr uden stigninger til kr Øvrige omkostninger er budgetteret med anslåede prisstigninger på ca. 3 % i forhold til regnskabsåret 2012/2013. Der er taget følgendee punkter med i budgettett til vedligeholdelse: 1. Montering af nye altanpartier, blok Maling af miljøhuse, 40 stk. 3. Maling af legehuse, 10 stk. 4. Diverse ad hoc. 5. Eftergang og efterisolering i alle boilerum. 6. Maling af tørregårde, 10 stk. 7. Maling af sokler, 10 blokke I alt ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr ,00 kr. Det giver uændrede fællesudgiftef er fra den 1. januar j Spørgsmål fra forsamlingen: Har bestyrelsen overvejet, omm der kunne e være en besparelse i at afholde generalforsamlingen på Benløse Kro. SA, vi har anset besparelsen for meget lille, set i forhold til de gener det ville give, ved et for stort fremmøde på Benløse Kro. I Ringsted Kongrescenter har vi god pladss samt mulighed for at udvide lokalet. Vedtagelse af budget. blev herefte sat til afstemning med uændrede fællesudgiftef er fra den 1. januar blev enstemmigt vedtaget uden skriftlig afstemning. 6. Valg af bestyrelsesmedlemmer og suppleanter. Følgende bestyrelsesmedlemmer er på valg: Per G. Hansen GH Ejendom A/S, Bjarne Petersen BP, 61, st.tv VSJ oplyste, at begge bestyrelsesmedlemmer modtager genvalg og o spørger forsamlingen, om der er nogen modkandidater, da det ikke er tilfældet, betragtede VSJ de siddende bestyrelsesmedlemmer for genvalgt. Følgende bestyrelsessuppleanter er på valg: Lars Højgaard, BP 75, st.tv. Nina Larsen, BP 75, 2.tv. VSJ forhørte sig om suppleanterne modtager genvalg. Beggee suppleanter modtager genvalg, VSJ, spørger forsamlingen, om der er nogen modkandidater, da det ikke er tilfældet, betragtede VSJ de siddende suppleanterne for genvalgt.

7 Side 7 af 7 7. Valg af revisor. VSJ, bestyrelsen anbefaler genvalg til CØ,, da der ikke var nogen modkandidatem er, betragtede VSJ, CØ som genvalgt. 8. Valg af administrator. VSJ, bestyrelsen anbefaler, som det fremgår af formandsberetningen, genvalgg til GH Ejendom A/S. Da der ikke var nogen modkandidater, betragtedee VSJ, GH Ejendom A/S som genvalgt. 9. Eventuelt. VSJ spurgte forsamlingen, om der var nogen spørgsmål til bestyrelsen, men gjorde opmærksom på, at der ikke kunne vedtages noget under eventuelt. Vores nye varmemåler, fungerer de? SA, Det håber vi, det ser umiddelbart rigtig ud, når jeg kigger på mine m på web portalen hos Ista. Der var flere fra salen som mente, at aflæsningen af deres fordampningsmåler, udført af de Ista folk som skiftede målerne ikke var korrekte. De havde efterfølgende blot efterladt noten med målingerne i postkassen. SA, jeg kan ikke selv genkende dette fra min udskiftning, og havdee da også selv forinden, som sikkerhed taget billeder af målerne. Det vil være svært at eftervise uden konkrete beviser. Der hensættes cykler i kælder ved trappe,, hvordan med rygning i kælder, k der er snavset i kældrene. SA, Det er ikke lovligt at hensætte cykler ved trappe, der er rum i kældrene k til cykler. Vi har ingen rygepolitik, så det er ikke direkte forbudt, men meget generende for ikke rygere. Viceværter gennemgår kældrene og rydder op i kældergangene med jævne mellemrum. Vi V forsøger derudover at få opprioriteret rengøring af kældergangene. Både grønt og gråt skrald tømmes i samme bil og der er mange, der d fylder skrald i de forkerte containere. SA, Skraldebilerne kan være opdelt i to rum, det er kommunen, der udgiver retningslinjer for sortering. Ja, vi ved godt der er mange, derr ikke kan finde den rigtige låge i miljøhusene, derfor bruger viceværterne tid hver dag på at flytte rundt på beboernes skrald. Storskrald og affald fra beboer i kældre err groft. SA, Ja, det bruges der en del viceværttid på, kan vi finde beboeren, får de besked på at fjerne det selv eller betalee for at få det fjernet. Trappevask for kr. 600,000,- det er dyrt, har man overvejet at ansætte én selv til det. SA, vi har pt. ikke kunnet finde noget tilsvarende, men er da opmærksom på prisen. At have en fast ansat til rengøring vil give os andre problemer/udgifter så dette er ikke løsningen. Skærver ligger op til træ på miljøhuse, de skal væk fra træet. SA, Ja, det er vi blevet opmærksomme på, jorden skulle pt. være gravet g væk og der er lagt skærver. Der burde være luft mellem skærver og miljøhusene. Kloak ved garageanlæg ud for blok 8-9 vill ikke trække. SA, Det vil vi få kigget på. Vi bør få udtyndet træerne ved nordgavlene. SA, Ja, det har vi overvejet, det får vi kigget på her til vinter/forår. VSJ konstaterede, at der ikke var flere spørgsmål, indlæg til eventuelt og gav ordet til SA for en afsluttende bemærkning. SA, takkede forsamlingen for god ro og orden, dirigenten og revisor for en god ledelse og fremlæggelsee regnskab samt bestyrelsen og administrator for en god indsats i året, der er gået. Generalforsamlingen sluttedee kl

Ejerforening. er m r med et samlet. Bestyrelse: Formand: Næstformand: Sekretær/referent: Nibile Sanli. Gæster: Advokat: Revisor: Administrator:

Ejerforening. er m r med et samlet. Bestyrelse: Formand: Næstformand: Sekretær/referent: Nibile Sanli. Gæster: Advokat: Revisor: Administrator: Side 1 af 7 Benløseparken Ejerforening Den 30. septembes er 2014 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt 699 stemmeberettigede medlemmer m r med et samlet fordelingstal

Læs mere

Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2010

Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2010 Bjarne Petersen Benløseparken Ejerforening Side 1 af 7 20. oktober 2010 Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2010 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt

Læs mere

Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2011

Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2011 Bjarne Petersen Benløseparken Ejerforening Side 1 af 7 23. oktober 2011 Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2011 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt

Læs mere

Følgende bestyrelsesmedlemmer er ikke på valg: Steen Andersen, BP tv Nina Larsen, BP 75 2.tv Nebile Sanli, BP tv

Følgende bestyrelsesmedlemmer er ikke på valg: Steen Andersen, BP tv Nina Larsen, BP 75 2.tv Nebile Sanli, BP tv Bjarne Petersen Benløseparkens Ejerforening Side 1 af 8 25. september 2017 Benløseparkens Ejerforening Den 18. september 2017 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt

Læs mere

Benløseparken Ejerforening Den 24. september 2009

Benløseparken Ejerforening Den 24. september 2009 Bjarne Petersen Benløseparken Ejerforening Side 1 af 8 16. oktober 2009 Benløseparken Ejerforening Den 24. september 2009 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt

Læs mere

Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2015

Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2015 Bjarne Petersen Benløseparken Ejerforening Side 1 af 8 10. oktober 2015 Benløseparken Ejerforening Den 29. september 2015 Referat af ordinær generalforsamling: Der var til generalforsamlingen fremmødt

Læs mere

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø

Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø Ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø År 2004, den 20. april afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Willemoesgade 32-36, 2100 København Ø. Til stede var 21 ud af 28 ejerlejlighedsejere,

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TORSDAG DEN 27. FEBRUAR 2014 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 104 personer. Heraf var 82 stemmeberettigede, der blev afleveret 6 afgivne

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE J.nr. 204951 JSN/tv REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING E/F SANDALSPARKEN, 3660 STENLØSE tirsdag den 19. april 2016 kl. 19.00 i Sognegården, Engholmvej 6, 3660 Stenløse. Til stede ved generalforsamlingen

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING

ORDINÆR GENERALFORSAMLING Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING onsdag d. 24. april 2013 kl. 19.15 i børnehaven, Beatesmindevej 175. Fremmødte (navn og lejlighedsnummer): Bjarne (107), Elin (129), Ingvild (135), Henrik (137), Kaj

Læs mere

Ejerforeningen Bryggervangen

Ejerforeningen Bryggervangen Ejerforeningen Bryggervangen År 2014, onsdag den 30. april kl. 18.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Bryggervangen i ejendommens gård. Til stede var bestyrelsesmedlemmerne Anders Vendrup,

Læs mere

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4.

År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. GENERALFORSAMLINGSREFERAT 2005 År 2005, den 24. maj, kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i Gårdlavet Fjenneslevgaard i beboerlokalet i Arkonagade 2-4. Formanden Frank Vælum bød velkommen. 1.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00.

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Humlebien afholdt den 27. april 2011 kl. 17.00. Generalforsamlingen blev afholdt på Johannesskolen, Troels Lundsvej 15, 2000 Frederiksberg. Der var fremmødt repræsentanter fra 13 af 28 enheder, hvoraf disse repræsenterede 1.286 af ejendommens 2.627

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING torsdag den 25. marts 2010 KL. 19.00 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt:

Følgende personer var til stede eller repræsenteret ved fuldmagt: REFERAT FRA DEN ORDINÆRE GENERALFORSAMLING I AB AMTSVEJ 12-14 / FRITZ HANSENS VEJ 17-19 ONSDAG DEN 26. OKTOBER 2011 KL. 19.00 VASKEKÆLDEREN AMTSVEJ 14, 3450 ALLERØD. Følgende personer var til stede eller

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN

GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLDALSPARKEN År 2013, mandag den 18. marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

A/B Kongelysvej 18-26

A/B Kongelysvej 18-26 År 2012, onsdag d. 14. marts, kl. 18.30, afholdtes der ordinær generalforsamling i A/B Kongelysvej 18-26 i mødelokalet Kongelysvej 24, kld., 2820 Gentofte. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Bestyrelsen foreslog Michelle Nielsen fra DEAS A/S som dirigent og referent. Forslaget blev enstemmigt vedtaget. København, 23. april 2019 Ejendomsnummer 8-308 REFERAT E/F Rosendalsgade 15/Slagelsegade 14 ordinær generalforsamling Mødested: Hos Julie Langhoff, Slagelsegade 14, 1. th., 2100 København Ø Mødedato: 4.

Læs mere

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

KL PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG, DEN 28. FEBRUAR 2017. KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 20 personer, heraf var 18 stemmeberettigede. Der var ingen afgivne

Læs mere

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013

Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 21. april 2013 Referat af Ordinær Generalforsamling 2013 Sted: Hos Nina og Rune, 4. th. Dato: Den 18. april 2013 fra kl. 19:30 Deltagere: Christoffer st.tv. Søren st.th. - Henriette 1. tv. - Mie og Charlotte

Læs mere

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2008, tirsdag den 5. maj, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i Der var følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning

Læs mere

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010

E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 E/F Enghavehus Referat af ordinær generalforsamling torsdag den 11. marts 2010 DAGSORDEN 1. Valg af dirigent og referent. 2. Aflæggelse af årsberetning for 2009. 3. Forelæggelse af årsregnskab 2009 til

Læs mere

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34.

År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. År 2004, den 1. juni kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen Tartinisvej 30-34/Stradellasvej 30-34. Til stede var: Morten Kryger, Tartinisvej 30, st.tv., Katja Mynster

Læs mere

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling

RIALTO ADVOKATER REFERAT. E/F Bakkegården ordinær generalforsamling RIALTO ADVOKATER FALKONER ALLÉ 1 DK-2000 FREDERIKSBERG TELEFON +45 38 38 08 30 CVR 74 70 53 16 600215 HO/CL HENRIK OEHLENSCHLÆGER (H) JENS LARSEN (L) i kontorfællesskab med BJØRN NIELSEN 600215 HO EMB

Læs mere

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset

År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Nordlyset År 2009, mandag den 27. april, kl. 18.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Nordlyset hos Danske Regioner, Dampfærgevej 22, 2100 København Ø. Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent

Læs mere

Afd: 368, dok.nr , dato:

Afd: 368, dok.nr , dato: Side 1 af 5 Dato for referat : 10. maj 2004 Referat af : Ordinær generalforsamling for Forening : Gårdlauget Den Gule Trekant Sted : Kulturhuset, Lyrskovsgade 4, lokale 5, 3sal Dato : Onsdag, den 5. maj

Læs mere

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel

Ejerforeningen Skodsborg Solgård. Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Ejerforeningen Skodsborg Solgård Referat af ordinær generalforsamling Mandag den 22. oktober 2007 Skodsborg Kurhotel Repræsenteret på generalforsamlingen var i alt 2.527 stemmeberettigede fordelingstal

Læs mere

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011

Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Følgebrev til referat af generalforsamlingen d. 17. maj, 2011 Til generalforsamlingen tirsdag d. 17. maj, 2011 har vi følgende tillægsbemærkninger til selve referatet. Ad 5. Budgetforslag 2011. Ved generalforsamlingen

Læs mere

Grundejerforeningen i Lodshaven

Grundejerforeningen i Lodshaven Dato 8. april 2007 Side 1 af 6 Referat fra generalforsamling 28. marts 2007 Mødested KAD i Karrebæksminde Referent: Per Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Overtagelse af fællesarealer

Læs mere

Andelsboligforeningen Tustrup

Andelsboligforeningen Tustrup Andelsboligforeningen Tustrup Katrinedalsvej 48, Tustrupvej 4 og 2 A-B, 2720 Vanløse Ordinær generalforsamling den 26. november 2014 kl. 17.00 Den 26. november 2014, kl. 17.00 afholdtes ordinær generalforsamling

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38,

Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, 1 Referat af ordinær generalforsamling AB Holsteinsgade 36-38, der blev afholdt tirsdag den 24. november 2009 kl. 19.00 i Willemoesgade 53, kælderen. Der var følgende dagsorden: Dagsorden 1. valg af dirigent

Læs mere

Kalleruphuse Grundejerforening

Kalleruphuse Grundejerforening Kalleruphuse Grundejerforening Gelskovvænget. Tybrindvænget. Ølstedgårdvej. Odense M. CVR-nr 12 94 40 39 www.kalleruphuse.dk e-mail: post@kalleruphuse.dk MEDLEMSINFORMATION BESTYRELSEN: Bestyrelsen har

Læs mere

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening

Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Referat af ordinær genralforsamling i Yderholm Antenneforening Torsdag d. 14. marts 2013 kl. 19.30 Forsamlingshuset Frem, Ringstedvej 546, Bjæverskov Til generalforsamlingen forelå følgende dagsorden ifølge

Læs mere

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II

Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Ordinær generalforsamling d. 22. april 2015 Andelsboligforeningen Ingerslev II Referat af ordinær generalforsamling afholdt onsdag den 22. april 2015 kl. 19:00 Referent: Helle Madsen Dirigent: Paul Bjergfelt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården

Referat af ordinær generalforsamling 2013. i A/B Blidahlund & Esperancegården Referat af ordinær generalforsamling 2013 i A/B Blidahlund & Esperancegården Afholdt d. 23. april kl. 18.00 på biblioteket, Ahlmanns alle 6, 2900 Hellerup. Med følgende dagsorden: 1) Valg af dirigent og

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 16. november 2016, afholdt på Højer Hus Der deltog 27 beboere fra 20 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere formand

Læs mere

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling

København d REFERAT. E/F Amerikahus ordinær generalforsamling REFERAT E/F Amerikahus ordinær generalforsamling Mødested: Adina Apartment Hotel Copenhagen Mødedato: Tirsdag den 29- maj 2018 kl. 19:00 Fremmødte: Der var repræsenteret 36 af foreningens 105 lejligheder,

Læs mere

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE

REFERAT FRA AFDELINGSMØDE Referat fra afdelingsmødet i Flyverbo 19.2.2015 1 Der var 38 boliger repræsenteret på mødet. Dagsorden: 1. Velkomst ved afdelingsbestyrelsen 2. Valg af dirigent 3. Fremlæggelse af beretning for perioden

Læs mere

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000

Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej den 13. april 2000 Referat af Den Ordinære Generalforsamling I Ejerforeningen Beatesmindevej 93-169 den 13. april 2000 Fremmødte: 107(2), 123(1), 145(1), 147(1), 155(2), 143(1), 141(1), 125(1), 103(1), 99(1), 93(1), 109(1),

Læs mere

ADVOKATERNE EILAND 1620 KØBENHAVN V VESTERBROGADE 6 D, BUEN IB EILAND BENT EILAND TLF * 33 12 40 50

ADVOKATERNE EILAND 1620 KØBENHAVN V VESTERBROGADE 6 D, BUEN IB EILAND BENT EILAND TLF * 33 12 40 50 ADVOKATERNE EILAND 1620 KØBENHAVN V VESTERBROGADE 6 D, BUEN IB EILAND BENT EILAND TLF * 33 12 40 50 ADVOKAT ADVOKAT FAX 33 93 20 77 REFERAT AF EKSTRAORDINÆR GENERALFORSAMLING I EJERFORENINGEN "HILLERØD

Læs mere

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse.

År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. År 2012, mandag den 29. oktober kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i A/B Dybendal i Adventskirkens lokaler, Sallingvej 90, 2720 Vanløse. For generalforsamlingen forelå følgende dagsorden: 1.

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN

GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN GRUNDEJERFORENINGEN GRØFTHØJPARKEN Højbjerg, den 25. juni 2012 Referat af ordinær generalforsamling onsdag den 30. maj 2012 kl. 19.00 i Ravnsbjergkirkens mødelokale. Dagsorden ifølge vedtægterne: a. Valg

Læs mere

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet.

Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Hans J. Nielsen bød velkommen til generalforsamlingen og erklærede denne for åbnet. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab for 2014, herunder

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Referat af ordinær generalforsamling i E/F Rentemestergården afholdt den 20. marts 2012 kl. 19:00 i Kulturhuset, Tomsgårdsvej 35, 2400 København NV. Der var fremmødt repræsentanter eller afgivet fuldmagt

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have

Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have Referat fra ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have År 2015, den 21. april, kl. 19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Vigerslev Have på adressen Vigerslevvej 180 - på plejehjemmet

Læs mere

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016

Ejerforeningen Nordre Munkegård. Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016 Ejerforeningen Nordre Munkegård Velkommen til Ordinær Generalforsamling Tirsdag den 24. maj 2016 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed 3. Det reviderede årsregnskab 4. Indkomne

Læs mere

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk

Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Referat fra ordinær generalforsamling i I/S Veksø Vandværk 2014 Til interessenterne i I/S Veksø Vandværk Indkaldelse til ordinær generalforsamling Mødested: Kroen, Veksø Mødetid: Torsdag den 20. marts

Læs mere

Ejerforeningen Dommervænget 4-14

Ejerforeningen Dommervænget 4-14 Ejerforeningen Dommervænget 4-14 År 2006, onsdag den 25. oktober, kl. 18,30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Dommervænget 4-14 hos Strandberg, Skomagergade 11 4000 Roskilde. Tilstede

Læs mere

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus

Højer Andelsboligforening. Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Referat fra generalforsamling den 15. november 2017, afholdt på Højer Hus Der deltog 16 beboere fra 13 husstande. Fra revisionsfirma Martinsen deltog revisor Leif Agergaard. Som gæst deltog endvidere tidligere

Læs mere

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab

Forelæggelse og godkendelse af årsregnskab År 2010, den 17. maj blev der afholdt ordinær generalforsamling i med følgende dagsorden: E/F Nordlyset 1. Valg af dirigent og referent. 2. Bestyrelsens aflæggelse af årsberetning for det senest forløbne

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014.

Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. Referat af ordinær generalforsamling for Baunevejens Grundejerforening Mandag den 24/2 2014. 1. Valg af dirigent. Bestyrelsen foreslog Peter Dahl nr. 80. der blev valgt uden modkandidater. Peter kunne

Læs mere

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen

DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen DVB FYN LANGELAND Generalforsamlingen Referat fra ordinær generalforsamling tirsdag den 30. juni 2015, kl. 18.00 hos Boligkontoret Danmark, Sivlandvænget 27B, 5260 Odense S. Tilstede: Bestyrelsen: Afdelingerne:

Læs mere

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund

Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Beslutningsreferat fra ordinær generalforsamling i A/B Fredenslund Andelsboligforeningen Fredenslund afholdt ordinær generalforsamling mandag d. 12. maj 2014 kl. 19.00 i foreningens fælleslokale i kælderen.

Læs mere

TAB Vesterby Afdeling

TAB Vesterby Afdeling TAB Vesterby Afdeling Referat af ordinært afdelingsmøde den 19. januar 2011 Der var 43 lejemål repræsenteret ved mødet, bestyrelsen, ejendomsmester M.H. og forvaltningskonsulent R.S. 1. Velkomst og valg

Læs mere

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD

GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD GRUNDEJERFORENINGEN TRANAGERGÅRD REFERAT AF FORENINGENS ORDINÆRE GENERALFORSAMLING AFHOLDT DEN 1. MARTS 2005 I SKOVLUNDE MEDBORGERHUS DAGSORDEN 1. VALG AF DIRIGENT OG STEMMETÆLLERE 2. KONTROL AF FULDMAGTER

Læs mere

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling

A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21. Referat af generalforsamling Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Anette Kirkeskov HD A/B Holsteinsgade 43-45/ Fiskedamsgade 21 Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme

Læs mere

Referat for E/F Rosagården 1-5

Referat for E/F Rosagården 1-5 Referat for E/F Rosagården 1-5 Der blev afholdt ordinær generalforsamling i ejerforeningen Rosagården 1 5, den 30. april 2015 kl. 19:00, på Østervangsskolen, biologilokale, Astersvej 15, 4000 Roskilde

Læs mere

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv.

Grundejerforeningen Søndergård Nord Måløv. Grundejerforeningen Søndergård Nord. 2760 Måløv. Referat af ordinær generalforsamling i G/F Søndergård Nord, afholdt mandag den 13. marts 2017 kl. 19.00 i kulturhuset, Måløv Hovedgade nr. 60. 2760 Måløv.

Læs mere

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010

Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Referat af 21. ordinære generalforsamling 8. april 2010 Dagsorden 1. Valg af dirigent 2. Bestyrelsens beretning 3. Forelæggelse af årsregnskab, forslag til værdiansættelse og eventuel revisionsberetning,

Læs mere

Referat fra generalforsamling

Referat fra generalforsamling Referat fra generalforsamling På Rønbækskolen, lokale 151 Tirsdag den 27. marts 2008 kl. 19.30 Dagsorden: Antenneforeningen Rønege www.roenege.dk 1. Valg af dirigent A. Optælling af stemmeberettigede medlemmer

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013

Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Referat fra ordinær generalforsamling for Årslev Net 4. april 2013 Sted: Ferritslev Fritidshus, Ørbækvej 916A, 5863 Ferritslev Fyn Fremmødte: 29 Dagsorden ifølge vedtægterne. 1. Valg af dirigent John Gylling

Læs mere

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen

År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen GENERALFORSAMLINGSREFERAT I EJERFORENINGEN MØLNDALSPARKEN År 2019, onsdag den 20 marts, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerlejlighedsforeningen matr. nr. 11 h Vridsløselille By, Herstedvester. Generalforsamlingen

Læs mere

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet.

1. Valg af dirigent Bestyrelsen foreslår Anders Clemmensen som valgtes. Dirigenten redegjorde for at generalforsamlingen var lovligt indvarslet. Referat ved Gårslev vandværk generalforsamling tirsdag d. 12. april 2016. Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om det forløbne år 3. Det reviderede regnskab forelægges til godkendelse 4. Budget

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 22/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 22/3 2017 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 44 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling E/F / A/B Ålholmhus Ejd.nr.: 585 Dato: 19. November 2010 Referat af ordinær generalforsamling År 2010 dato 10. November 2010, kl. 19.30, A/B Ålholmhus, afholdtes ordinær generalforsamling i Ålholm Kirke,

Læs mere

E/F Snerlehøj II. Referat af ordinær generalforsamling. afholdt. tirsdag den 17. april 2012 kl Sthens kirke Egevænget 2, 3000 Helsingør

E/F Snerlehøj II. Referat af ordinær generalforsamling. afholdt. tirsdag den 17. april 2012 kl Sthens kirke Egevænget 2, 3000 Helsingør HELSINGØR Strandgade 51 DK 3000 Helsingør Tlf. 49 21 21 21 Fax 49 21 58 30 E/F Snerlehøj II Referat af ordinær generalforsamling afholdt tirsdag den 17. april 2012 kl. 19.00 i Sthens kirke Egevænget 2,

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K A/B Østbanehus Ejd.nr.: 1-613 Dato: 28. marts 2012 Referat af ordinær generalforsamling År 2012, den 27. marts kl. 18.30,

Læs mere

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten

År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i. E/F Kajkanten År 2013, tirsdag den 23. april, kl.19.00, blev der afholdt ordinær generalforsamling i E/F Kajkanten Hos STAY Black, Islands Brygge 79A, 2300 København Der var følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og

Læs mere

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv

o.rr*de Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 4-14. 4000 Roskilde Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv Eierleiliahedsforeni nqen Dommerv 4-14. 4000 Roskilde Referat af generalforsamling i E/F Dommervænget 4-14 Den 261102011 kl. 18.30 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerlejlighedsforeningen Dommervænget

Læs mere

GENERALFORSAMLINGSREFERAT

GENERALFORSAMLINGSREFERAT Advokatfirmaet NICOLAI GIØDESEN Le. Mortensens Eftf. Nicolai Giødesen, advokat (Hl Ejendomsadministrationen: Telefontid hverdage 10-13 Telefax 33 15 84 48 Frederiksholms Kanal 18 1220 København K Tlf.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling

Referat af ordinær generalforsamling A/B Sadolinparken 2 Ejd.nr.: 1-598 Dato: 21. marts 2013 Referat af ordinær generalforsamling År 2013, den 21. marts kl. 17.20, blev der afholdt ordinær generalforsamling i A/B Sadolinparken 2 i Kvarterhuset,

Læs mere

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17

Christiansfeld Net c/o Thorsvej 17 Generalforsamling 2010 Østprøven 1 Christiansfeld Net Christiansfeld d. 26. september 2012 Vedr. referat fra generalforsamlingen 2010 Dagsorden: 1. Valg af dirigent 2. Beretning om foreningens virksomhed

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 25/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 25/3 2015 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 65 fremmødte medlemmer inklusive 5 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var 1 fuldmagt.

Læs mere

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden

Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden Sven Westergaards Ejendomsadministration A/S St. Kongensgade 24B 1264 København K E/F Andebakkegaarden Ejd.nr.: 380 Dato: 2. maj 2017 Referat af ordinær generalforsamling i E/F Andebakkegaarden År 2017,

Læs mere

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent.

Der foretoges følgende dagsorden: 1. Valg af dirigent og referent. 50. trods var År 2015 den 15. april kl. 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen - Frederiksvej 48 Generafforsamlingen afholdtes på administrators kontor, Nørregade 7A, 2. tv., 1165 København

Læs mere

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE

ADVOKATERNE I ROSENBORGGADE ROSENBORGGADE 3 i 1130 KØBENHAVN K i TELEFON +45 3311 6364 i TELEFAX +45 3311 9125 E-MAIL: info@bjd-advokater.dki Danske Bank reg. nr. 9541 konto nr. 4777 181769 Ejd 242 GENERALFORSAMLINGSREFETAT År 2013,

Læs mere

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset.

Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen. Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Referat af ordinært afdelingsmøde i afd. 134 Vibeengen Tirsdag 10 marts 2015 i beboerhuset. Der var 50 fremmødte husstande repræsenteret. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Valg af referent. 3. Valg af

Læs mere

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN

Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN ANDELSBOLIGFORENINGEN AMAGERBRO Smyrnavej 34 2300 København S Kontortid: Tirsdag kl. 18.30-19.30 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING mandag den 17. marts 2008 KL. 18.30 I SUNDBYØSTERHALLEN Med følgende

Læs mere

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking

Referat af generalforsamlingen den 17/ kl på Hotel Viking Referat af generalforsamlingen den 17/3 2016 kl.18.30 på Hotel Viking Deltagere: Der var 52 fremmødte medlemmer inklusive 3 bestyrelsesmedlemmer. Frank Hermansen, DKTV deltog som gæst. Der var ikke medbragt

Læs mere

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen:

Formand Morten Olsen bød velkommen og gik straks over til dagsordenen: Referat fra ejerforeningen matr.nr. 27 C Nørre Tranders Sofievej 40-246, 9000 Aalborg - generalforsamling onsdag den 13. januar 2010 kl. 19.00, afholdt i gildesalen i kælderen. Repræsenterede var følgende

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61

ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Vort j.nr. 81/320 Referat af ORDINÆR GENERALFORSAMLING i Ejerlejlighedsforeningen Godthåbsvej 2/Falkoner Allé 57-61 Mandag den 26. november 2007 kl. 17,00 afholdt ejerforening ordinær generalforsamling

Læs mere

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO

Det selvejende Boligselskab FOLKEBO Referat af ordinært afdelingsmøde i Folkebo, afdeling 2, afholdt tirsdag den 24. maj 2011, kl. 18.00 i Hjallese Forsamlingshus. Dagsorden: 1. Valg af dirigent. Henry Larsen blev valgt og konstaterede herefter

Læs mere

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12

Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 Referat - ordinær generalforsamling for E/F Frøbels Alle 1-7/Ewaldsensvej 8-12 i Lindevangkir- Ar 2011, torsdag den 28. april klokken 19.00 afholdtes ordinær generalforsamling ken, Meninghedssalen, Hattensens

Læs mere

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T

ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS R E F E R A T ADVOKATFIRMAET BO HANSEN & MORTEN HARTELIUS BO HANSEN Advokat Møderet for Højesteret Aut. bobestyrer MORTEN HARTELIUS Advokat Møderet for Landsret J.nr. 50984/DA R E F E R A T af ordinær generalforsamling

Læs mere

Ejerforeningen Drejøgade 35

Ejerforeningen Drejøgade 35 Ejerforeningen Drejøgade 35 Onsdag den 23. marts 2011, kl. 18:00, afholdtes ordinær generalforsamling i ejerforeningen Drejøgade 35. Generalforsamlingen afholdtes i Drejøgårdens lokaler, Drejøgade 26F,

Læs mere

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017.

Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Referat fra bestyrelsesmøde før ordinær generalforsamling Mandag d. 20. Februar 2017. Tilstede : Flemming Bo Hansen, Jens Bergholdt, Birgit Olsen, Kaj Kingo, Leoni Petersen, Toni Andersen. Lykke Petersen.

Læs mere

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260).

Med disse bemærkninger blev regnskabet vedtaget med 63 stemmer for (254/260) og en imod (4/260). Referat År 2008, mandag den 28. april kl. 18:00 afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bryggervangen 12-16 m.v. i ejendommens gård med følgende Dagsorden: 1. Valg af dirigent. 2. Formandens beretning

Læs mere

PROTOKOL GENERALFORSAMLING

PROTOKOL GENERALFORSAMLING Ordinær generalforsamling i Kaj Lykke Golfklub - 2019 Tidspunkt: Onsdag den 27. februar 2019 Sted: Sydvestjyllands Efterskole Kirkebrovej 7, 6740 Bramming Tidspunkt: Kl. 19:00 Dagsorden: 1. Valg af dirigent.

Læs mere

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012.

Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Vængernes Beboerlaug Referat fra generalforsamlingen den 24. Oktober 2012. Den 24. Oktober 2012 afholdtes den ordinære generalforsamling i Vængernes Beboerlaug. Oldermanden bød velkommen og gik herefter

Læs mere

Generalforsamlingsreferat

Generalforsamlingsreferat Generalforsamlingsreferat År 2016, tirsdag den 3. maj kl. 19:00 afholdtes ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Annebergparken 10. Til stede på generalforsamlingen var repræsentanter for følgende

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN Ejerne i E/F Bremergården REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F BREMERGÅRDEN År 2013, den 29. april, afholdtes ordinær generalforsamling i E/F Bremergården på Kofoeds Skole, Nyrnberggade 1, 2300 København

Læs mere

R E F E R A T. af ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Lodsgården. onsdag, den 14. maj 2008, kl. 19.00, på Dragør Badehotel.

R E F E R A T. af ordinær generalforsamling i. Ejerforeningen Lodsgården. onsdag, den 14. maj 2008, kl. 19.00, på Dragør Badehotel. E/F Lodsgården v/ administrator advokat Lone Refshammer Rømersgade 9 1362 København K. Tlf. 33 14 11 19 R E F E R A T af ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Lodsgården onsdag, den 14. maj 2008,

Læs mere

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT

E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT J.nr. 000800-0018 E/F Herlev Vang GENERALFORSAMLINGSREFERAT Dato År 2017, mandag den 2. oktober kl. 18.00 Sted/Adresse Medborgerhuset, Herlevgårdsvej, lokale 4 Til stede 22 medlemmer, heraf 2 med fuldmagt

Læs mere

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode.

Formanden takkede bestyrelsen for godt og konstruktivt samarbejde i den forløbne periode. ab TOMSVÆNGET v/formand John Nielsen Tomsvej 5, 3400 Hillerød www.tomsvaenget.dk mail: ab@tomsvaenget.dk Referat af ordinær generalforsamling mandag den 4. april 2018. 21 boliger ud af 25 var repræsenteret.

Læs mere

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016.

Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken d. 29. september 2016. Referat Generalforsamling, Ejerforeningen Kantorparken 10-16 d. 29. september 2016. Forud for generalforsamlingens start blev bestyrelsens nuværende medlemmer præsenteret. Velkomst ved formanden. Dagsorden:

Læs mere

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN.

ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. ORDINÆR GENERALFORSAMLING, TIRSDAG DEN 26. FEBRUAR 2013 KL. 19.00 PÅ ROSENGÅRDSKOLEN. REFERAT FRA GENERALFORSAMLINGEN. Der var mødt 34 stemmeberettigede medlemmer. Ad 1. Valg af dirigent. Formanden Kjeld

Læs mere

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11

REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING I E/F SVENSKELEJREN 2-6/DEGNEMOSE ALLÉ 9-11 Advokatfirmaet Fabritius Tengnagel og Heine Anette Kirkeskov HD EJENDOMSADMINISTRATIONEN 4-B A/S Andelsboligforeninger Ejerforeninger Udlejningsejendomme Erhvervsejendomme REFERAT AF ORDINÆR GENERALFORSAMLING

Læs mere

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl

Referat fra ordinær generalforsamling. i Ejerforeningen Søbyen Afholdt den 4. april 2017 kl Referat fra ordinær generalforsamling i Ejerforeningen Søbyen 16-20 Afholdt den 4. april 2017 kl. 19.00 i Medborgerhuset i Skanderborg, Vestergade 14A, 8660 Skanderborg Der var følgende DAGSORDEN: 1. Valg

Læs mere

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014.

2. Beretning for det senest forløbende regnskabsår samt forelæggelse af administrator udarbejdede årsregnskab for 2014. EJENDOMS- ADMINISTRATION Frederiksberg, 19. juli 2015 REFERAT Ejd.nr. 8-857 E/F Hvidovrevang ordinær generalforsamling Mødested: Risbjerggårds store sal, Hvidovrevej 241, 2650 Hvidovre Mødedato: 8.april

Læs mere

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007.

Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Side 1 af 5 Referat af den ordinære generalforsamling den 6 marts 2007. Den ordinære generalforsamling startede kl. 18.00 hvor Ejerforeningen var vært med pølser og en øl/vand. Til generalforsamlingen

Læs mere