Velkommen til Lyngholmskolen Lyngholm FFO

Størrelse: px
Starte visningen fra side:

Download "Velkommen til Lyngholmskolen Lyngholm FFO"

Transkript

1 Velkommen til Lyngholmskolen Lyngholm FFO Vi glæder os til, at I bliver en del af Lyngholmskolen, og til sammen med jer at skabe en rigtig god skole, hvor trivsel og læring er i højsædet.

2 Praktiske oplysninger om Lyngholmskolen Hvilebækgårdsvej 1, 3520 Farum Telefon nr Hjemmeside: Skoleleder: Kaj Klint Pedersen Souschef: Pia Christensen Afd.leder: Louise Hjorth-Jensen Afd.leder: Eva Krag Skolesekretær: Sara Viggers FFO Lyngholm Overordnet leder: Janne Larsen telefon Tivolihuset, daglig leder: Helle Reinsmark telefon Bakkehuset, daglig leder: Mikkel Jensen telefon Lærkehuset, telefon Regnbuen daglig leder: Karin Larsen telefon Lyngholmskolen Bygger på en anerkendende pædagogik/menneskesyn, der tager udgangspunkt i, at læring kommer indefra, og at mennesker lærer på forskellige måder for at nå et ønsket højt fagligt niveau. Undervisningen tilrettelægges således, at der tages højde for, at eleverne lærer på forskellige måder. IT i undervisningen Skolen har satset stort inden for IT-området, så vi i langt højere grad kan bruge IT i undervisningen og dermed levere en moderne undervisning. Det betyder at: Der er trådløst netværk overalt på skolen Der er bærbare computere i alle husene Der er interaktive tavler i hele indskolingen, overbygningen, og dele af mellemtrinnet, samt i naturfagslokalerne At eleverne fra klasse har Ipads Møde og ringetider Eleverne møder kl og der er frikvarterer og fra Eleverne i indskolingen har fri kl hver dag. Eleverne på mellemtrinnet har fri kl tirsdag og fredag, og kl de andre dage. Eleverne i udskolingen har fri kl tirsdag, kl torsdag og kl de andre dage. Ferieplan for skoleåret Se ferieplanen på skolens hjemmeside.

3 Anderledes dage Se planen over skolens anderledes dage på hjemmesiden. Hyttetur og lejrskole I 4. klasse er der en hyttetur med 2 overnatninger og i 7. eller 8. klasse er der lejrskole med 4 overnatninger. Skolebestyrelsen har besluttet, at der ved hytteture og lejrskole er forældrebetaling for sparet hjemmeforbrug. For sparet hjemmeforbrug betales der op til 100 kr. for hytteture og op til 200 kr. for lejrskole pr. elev, men der kan også indbetales mindre. Kontaktbog Flere klasser anvender den elektroniske kontaktbog i forældreintra, men der kan være forskellige andre måder at kommunikere på. Barns sygdom. Ved kortere fravær gives besked i kontaktbogen om årsagen til fraværet. Kun ved sygefravær på én uge eller derover skal kontoret underrettes. Fritagelse fra undervisningen i en længere periode (én uge eller derover). Det er skolens holdning, at det er vigtigt for eleverne, at være så lidt væk fra undervisningen som overhovedet muligt. Der vil altid gå noget indlæring tabt ved fravær. Derfor opfordrer skolen generelt alle forældre til at undgå at afvikle ferie mv. i skoletiden. Vi er klar over, at der kan være mange gode private grunde til, at I beder jeres barn fri. Når skolen kvitterer for jeres fritagelsesønske, er der således alene tale om en lovpligtig registrering af fraværet, og at det sker efter jeres eget ønske. Vi opfordrer jer til, at I efter fraværet hjælper jeres barn så godt som muligt med at indhente det forsømte. Lærerne vil naturligvis (på almindelig vis) kunne fortælle om det, de har planlagt at arbejde med i timerne, men I kan ikke forvente, at skolen / lærerne stiller særlige programmer, læringsmidler eller planer til rådighed i den forbindelse. I de større klasser opfordrer vi til, at eleverne selv holder sig orienterede hos klasse-kammerater om hvilke materialer, bøger og andet der har været arbejdet med i perioden, og dermed være opdateret om hvilke bøger og materialer, der evt. skal medbringes den første skoledag efter fraværet. Ansvar og forsikring Får en elev stjålet (eller ødelagt) cykel, tøj m.m. eller ødelægger eleven ruder eller andet inventar på skolen, er det familiens forsikring, der evt. kan gå ind og dække. Skolen har ikke erstatningsansvar i sådanne situationer. Trafikpolitik Skolebestyrelsen har udarbejdet en trafikpolitik for Lyngholmskolen, som du kan finde på hjemmesiden.

4 Morgentrafik Hvis du afleverer dit barn i bil så hold på de afmærkede afsætningspladser. Hvis du er i bil, og du vil blive lidt på skolen om morgenen, så parker på p- pladserne og ikke på afsætningspladserne. Vi håber, at du vil gå eller komme på cykel, hvis det er muligt. Cykler parkeres på de indrettede cykelpladser. Desuden vil vi opfordre til At alle voksne bestræber sig på at være gode rollemodeller ved selv at bruge sele, lys og cykelhjelm At hvis I er nødt til at køre i bil, så tag naboens børn med, hvis de da ikke cykler eller går. Skolebus Skolebussen kan benyttes af elever fra Farum Nord fra kl. Skriv en mail til Eva Krag ekr@furesoe.dk eller til lynghomskolen@furesoe.dk, hvis I vil tilmeldes skolebussen. Frameld også gerne, hvis I ikke gør brug af bussen længere. Bussen kører fra Garnisonsvej kl og kører fra Rørmosevej kl. 7.30, Korsbjerghave kl og Trevangsvej 159 kl Bussen er på skolen ca. kl Madordning Lyngholmskolens kantine er åben tirsdag-fredag, og kan bruges af elever fra klasse. Maden laves fra grunden som en del af skolens madkundskabsundervisning af elever sammen med personale. Du kan finde menuerne på Intra, og vi bestræber os på at maden er økologisk. Kantinen er kontrolleret af sundhedsstyrelsen og omfattet af smilyordningen. Skolemælk Alle elever kan bestille mælk inden skoleårets start. Der kan vælges mellem forskellige mælketyper, og der skal betales for mælken. Betaling sker to gange årligt. Girokort udleveres i juni og december måned. Sundhedstjenesten Den kommunale skolesundhedstjeneste varetages af sundhedsplejersken, som er tilknyttet skolen. Sundhedstjenestens opgave er at give børn og unge indsigt i de sundhedsfremmende faktorer, der er nødvendige for at leve et sundt liv på lang sigt. Sundhedsplejersken undersøger børnene 7 gange i løbet af deres skoleforløb. Undersøgelserne består af: synsprøve, farvesynstest, høreprøve 2 3 gange, vægt og højdemåling. Der vil være en sundhedsorienterende samtale med det enkelte barn eller i grupper. Sundhedsplejersken samarbejder med lærere, talepædagog og skolepsykolog. Sundhedsplejersken har tavshedspligt. Forældre er altid velkomne til at deltage i undersøgelser og til at kontakte sundhedsplejersken.

5 Tandplejen Tandplejen er for alle kommunens børn og unge mellem 0 og 18 år. Optagelse i tandplejen sker automatisk. Tandbehandling foregår på tandklinikken Nygård, Nygårdsterrasserne 209, Farum, telefon Udenfor Furesø tandplejes åbningstider henviser vi til vagten Nordsjælland i Hillerød på telefon Er der spørgsmål til dit barns tandbehandling, kan der altid rettes henvendelse til tandplejens kontor på Søndersøskolen, Kirke Værløsevej 50, 3500 Værløse telefon sondersoeskolen@furesoe.dk. FFO FFO Lyngholm består af 3 afdelinger: Lærkehuset, Bakkehuset og Tivolihuset, samt fritidsklubben Regnbuen. Man følges ad som klasse til de enkelte afdelinger. Det betyder, at børnene følges ad både formiddag og eftermiddag og kan fortsætte med en leg hele dagen. Morgenåbning FFO tilbyder morgenåbning hver dag mellem kl Har man brug for udvidet pasning mellem kl og 7.00 skal der gives besked til Janne Larsen på mail jala@furesoe.dk. Morgenåbning er for alle indmeldte børn til og med 3. klasse, og for 4. klasse indmeldt på Regnbuen. Fritids- og ungdomsklubben Regnbuen Regnbuen er for Børn og unge fra 4. til 9. klasse. Når 3. klasses børn skal i klub pr. 1. maj kommer der en pædagog fra klubben og henter børnene, så de kan følges til klub. Vi har indrettet et lokale i klubben kaldet dagligstuen som er for de yngste klassetrin med bl.a. computere og mulighed for lektiehjælp. Som noget særligt har vi musik, ridning og skateraktiviteter. På hjemmesiden kan der læses om klubbens aktiviteter m.m. Principper for skole-hjemsamarbejdet Formålet er at styrke samarbejdet mellem skole og hjem, således at der skabes størst mulig fælles ansvar om at sikre elevernes udvikling og trivsel. Skole-hjemsamarbejdet kan deles op i følgende tre niveauer: Samarbejdet om den enkelte elev Skole-hjemsamtalen bruges til at give en status på elevens faglige udbytte og trivsel samt til, at lærere, elev og forældre i fællesskab kan lave fremadrettede aftaler og mål for eleven Samtalens tidspunkt fastlægges i skolens årskalender Elevplan, karakterer m.v. er personalets redskaber til at fortælle om elevens standpunkt. Elevplanen indeholder en status af elevens skolegang samt en fremadrettet plan for eleven.

6 Hjemmet modtager elevplanen forud for skole-hjemsamtalen. Elevplanen vil desuden være at finde på skolens intranet. Elever i læseklasser og andre med særlige behov får en handleplan 3 gange årligt inklusiv elevplanen Elevsamtaler er elevens og den enkeltes lærers samtale om fagene, deltagelse og trivsel, der skal fremme elevens medspil og ansvar for at lære mest mulig Elevsamtalerne afholdes 2 gange årligt og skal give eleven kendskab til statusdelen i elevplanen. Den første elevsamtale afholdes inden skolehjemsamtalen, mens den anden bl.a. bruges som opfølgning på elevplanens fremadrettede del. Samarbejdet i den enkelte klasse I de enkelte klasser vælges der klasserepræsentanter blandt forældrene. Klasserepræsentanterne er bl.a. med til at støtte op om klassens trivsel, ved at lave aktiviteter og arrangementer for eleverne og hinanden. Der planlægges to forældremøder årligt af klassens lærere, gerne med inddragelse af klasserepræsentanter. Forældremøderne er: Dels lærernes forum til at orientere om og begrunde valg i undervisningen samt orientere om klassens trivsel Dels forældrenes mulighed for at få indsigt i skolen og dialog med lærerne og hinanden. Der er på udvalgte klassetrin forældremøder med særligt indhold til forebyggelse af rygning og andre misbrug. Samarbejdet på hele skolen Skolebestyrelsen er valgt for en periode af 4 år, og afholder et månedligt møde. Dagsorden og referat er tilgængelig på skolens hjemmeside. Skolebestyrelsen laver bl.a. skolens ordensregler, godkender budget og laver principper for skolens virke. Skolebestyrelsen behandler ikke personsager. Skolebestyrelsen skal afholde et årligt forældremøde, hvor skolebestyrelsen bl.a. fremlægger sin årsberetning og giver mulighed for at drøfte skolens virksomhed. Derudover er der mulighed for andre forældrearrangementer. Desuden præciserer vi følgende principper for kommunikation og konfliktløsning: Kommunikation Kontaktbog Kontaktbogen bruges til den daglige overlevering af meddelelser Brug kontaktbogen til at fortælle, hvis eleven har været syg eller fraværende. Der kan aftales andre systemer i den enkelte klasse fx brug af den elektroniske kontaktbog på intrasystemet. Forældreintra Forældreintra administreres af lærerne Forældreintra bruges af lærerne til at informere generelt om undervisningen Forældreintra bruges til at sende informationsbreve til forældrene

7 Forældreintra bruges ikke til konfliktløsning Ledelsen sender informationsbreve til hjemmet via forældreintra Forældre der ikke har internet eller computer, har mulighed for at få informationerne i papirudgave Elevintra Elevintra bruges som et redskab mellem elever og lærere i undervisningen Hjemmeside Indeholder generelle informationer om skolen Bliver jævnligt opdateret med nyheder på forsiden Konfliktløsning Generelt: Husk at der altid er flere sider af en konflikt, og formålet med at løse konflikten ikke er at finde tabere og vindere, men at finde løsninger for alle. Forsøg altid at løse konflikten først på lavest mulige niveau. Brug altid en god og rolig tone, selvom du måske er vred over noget. Konflikter mellem elever Er der en konflikt mellem dit barn og en klassekammerat, så kontakt klassekammeratens forældre og forsøg i fællesskab at finde en løsning. Hvis det er i skolen, så kontakt lærerne, så de også er orienterede og kan gå ind i konflikten, hvis behovet opstår. Konflikter mellem elever og lærere Hvis en elev og lærer er i konflikt, bør en af parterne henvende sig til den anden og forsøge at løse konflikten. Hvis det ikke lykkes, kan skolens leder eller forældre inddrages i konfliktløsningen. Konflikter mellem forældre og lærere Hvis der opstår en konflikt mellem en lærer og en forælder, så kontakt den anden for at opnå en løsning. Hvis det ikke lykkes, kan begge parter inddrage skolens ledelse. Konflikter mellem forældre og skolen Er der en konflikt mellem skolens leder og en forælder, så prøv at tage kontakt igen for at få en løsning, og lykkes det ikke, så kan du som forælder orientere skolebestyrelsen. Løses konflikten ikke, træder Folkeskoleloven 45 stk. 2 i kraft. Skolebestyrelsen juni 2009

8 Ordensregler God orden på Lyngholmskolen Du skal vise hensyn og være hjælpsom over for alle. Vi forventer derfor: At du taler ordentligt til andre At du nævner det for en af dine lærere eller skolens ledelse, hvis du oplever, at andre elever bliver behandlet dårligt At du respekterer et nej eller stop i leg og andet samvær med andre elever At al leg med sne og sneboldkastning kun sker på boldbanen, og på en måde så ingen forulempes Der må i skolen være arbejdsro og god orden. Vi forventer derfor: At du møder forberedt til timerne og til tiden At du retter dig efter, hvad de voksne på skolen beder dem om At indendørsaktiviteter foregår på en stille og rolig måde At du sørger for at være tilbage til undervisningens start, hvis du har udgangstilladelse fra klasse At du har slukket mobiltelefon, mp3-spiller, ipod og lignende i undervisningen, medmindre en lærer har godkendt brugen At du kun bruger mobiltelefonen til fotografering, hvis det er i undervisningstiden, og din lærer har godkendt det Du skal passe godt på skolen og medvirke til, at alle har lyst til at komme på Lyngholmskolen. Vi forventer derfor: At du behandler bygninger, omgivelser, skolens naboer og andre ting ordentligt og rydder op efter dig selv At du behandler udleverede bøger og andet undervisningsmateriale, som er skolens ejendom ordentligt At du er aktivt med til at rydde op i din klasse og sørge for, at der er ordentligt efter sidste time, samt at ordensdukse og klassens lærere er de sidste, som går fra klassen At du overholder reglen om, at skolens område er røgfrit Lyngholmskolens skolebestyrelse juni 2009

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet på mellemtrinet på Sølvgades Skole 1 Velkommen til mellemtrinet på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i udskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til udskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Kommunikationsstrategi på Korup Skole

Kommunikationsstrategi på Korup Skole Kommunikationsstrategi på Korup Skole Skolens hverdag fungerer bedst, når den er baseret på et respektfuldt samarbejde mellem skolens personale, elever og forældre. En kvalificeret kommunikation og information

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn

Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen et godt tilbud til dit barn Lyngholmskolen er et resultat af en vellykket skolefusion mellem Bybækskolen og Stenvadskolen. Lyngholmskolen bygger på anerkendende pædagogik. Det betyder at

Læs mere

Sådan samarbejder vi

Sådan samarbejder vi Sådan samarbejder vi Skole-hjem samarbejdet i indskolingen på Sølvgades Skole 1 Velkommen til indskolingen på Sølvgades Skole På Sølvgades Skole ønsker vi et godt og tillidsfuldt samarbejde mellem skole

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for, at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole

Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet på Rødovre Skole Skole-hjemsamarbejdet er afgørende for at eleverne udvikler sig mest muligt. Derfor har Rødovre Skole udarbejdet følgende retningslinjer, der beskriver: 1. Princip

Læs mere

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE

SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE SKOLESTART 2010 PÅ HOLSTED SKOLE Hermed en stor velkomst til alle. Jeg håber, I har nydt den gode sommer rigtig meget sammen med jeres børn. Nyansatte Skolen har ansat 3 nye lærere, en børnehaveklasseleder

Læs mere

LYNGHOLMSKOLEN. I vores planlægning og organisering skal vi skabe muligheder for aktiv deltagelse for alle fagligt og socialt

LYNGHOLMSKOLEN. I vores planlægning og organisering skal vi skabe muligheder for aktiv deltagelse for alle fagligt og socialt LYNGHOLMSKOLEN Informationsfolder om Lyngholmskolen 2012 -ET GODT TILBUD TIL DIT BARN Lyngholmskolen er resultatet af en vellykket skolefusion. Vi er i en rivende udvikling med at skabe de bedste rammer

Læs mere

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018

Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Princip for Skolehjemsamarbejdet Søndre Skole Maj 2018 Et godt skolehjemsamarbejde er med til at skabe gode betingelser for den enkelte elevs læring og trivsel samt for undervisningsmiljøet i klassen og

Læs mere

Principper for skolens drift

Principper for skolens drift Principper for skolens drift Emne: Skole-hjemsamarbejdet Dato 05-05-2015 Sagsbehandler Preben Skov Christensen Direkte telefonnr. 76 81 36 00 Journalnr. 17.01.01-P21-1-15 Principper for skole-hjemsamarbejdet

Læs mere

Syvstjerneskolen - principper

Syvstjerneskolen - principper Princip for samarbejdet mellem skole og hjem, herunder forældreansvar Formål: Ramme: Kommunikationen mellem skole og hjem skal sikre, at skolen og forældrene i samarbejde tager ansvar for det enkelte barns

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse og Udby i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne velkomst folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål,

Læs mere

Velkommen på Vester Hassing Skole

Velkommen på Vester Hassing Skole Velkommen på Vester Hassing Skole til en god skolestart Velkommen på vores skole! Velkommen! Efter skolens sommerferie starter jeres barn i børnehaveklasse. Jeres barn vil fra børnehaven kende mange af

Læs mere

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen.

Skalmejeskolen. Forældrehåndbog. En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. Skalmejeskolen Forældrehåndbog En alfabetisk gennemgang af nogle af hverdagens spørgsmål i tilknytning til Skalmejeskolen. September 2018 Skalmejeskolen skal være en af de bedste skoler, der findes. På

Læs mere

1. mellemtrin 2014/15

1. mellemtrin 2014/15 1. mellemtrin 2014/15 Velkommen til alle elever og forældre på 1. MT. Det kommende skoleår byder på mange nyheder i forhold til tidligere. Blandt andet indfører vi på hele skolen projekttimer i 4. modul,

Læs mere

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de?

Trivsels- og kontaktforældre. Hvad skal de - og hvad kan de? Trivsels- og kontaktforældre Hvad skal de - og hvad kan de? 1 2 God trivsel - godt samarbejde Den gode trivsel i klassen og det gode samarbejde mellem skole og forældre vægter vi højt på Sølvgades skole.

Læs mere

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole.

Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Side 1 Principper for skole-hjemsamarbejde på Marstal Skole. Hvad siger loven: Bekendtgørelse af lov om folkeskolen Kapitel 1 Folkeskolens formål 1. Folkeskolen skal i samarbejde med forældrene give eleverne

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\folder østerbyaug17.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) August 2017 tlf.79965611 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen

Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Skolebestyrelsen har udviklet principper for skolehjem- samarbejdet på Gerbrandskolen Formålet med skole hjem-samarbejdet på Gerbrandskolen er at skabe den bedst mulige kontakt mellem skole og hjem til

Læs mere

Bækkegårdsskolen. Skole, elever og forældre - hvad kan vi forvente af hinanden?

Bækkegårdsskolen. Skole, elever og forældre - hvad kan vi forvente af hinanden? Bækkegårdsskolen Den 18.12.2007 Skole, elever og forældre - hvad kan vi forvente af hinanden? Bækkegårdsskolen Bækkegårds Plads 2 3650 Ølstykke Vi ønsker alle, at vores børn får en positiv og udviklende

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune

Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune Velkommen til Katrinedalskolen, afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge i Holbæk Kommune Vi byder dig velkommen til din nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de

Læs mere

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej 132-3050 Humlebæk - tlf. 7256 2014 - www.humlebaekskole.dk

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej 132-3050 Humlebæk - tlf. 7256 2014 - www.humlebaekskole.dk Skole-hjemsamarbejde Hvad kan I forvente jer af skolen? Hvad forventer vi af jer? I som forældre ønsker det bedste for jeres barn, og vi som fagfolk ønsker at give jeres barn den bedst tænkelige skolegang.

Læs mere

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse

Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole. Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse Værdigrundlag og samvær på Vissenbjerg Skole Udarbejdet af lærere, pædagoger og skolebestyrelse August 2011 Vissenbjerg Skoles værdigrundlag Vissenbjerg Skole ønsker at være en god og tryg skole - en skole

Læs mere

Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse:

Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse: Princip for hyttetur, lejrskole og skolerejse: Hindsholmskolen ønsker, at eleverne i løbet af deres skoletid oplever ture/ ekskursioner i den omgivende verden. I skoleforløbet tilstræbes, at der planlægges

Læs mere

LYNGHOLMSKOLEN. I vores planlægning og organisering skal vi skabe muligheder for aktiv deltagelse for alle fagligt og socialt

LYNGHOLMSKOLEN. I vores planlægning og organisering skal vi skabe muligheder for aktiv deltagelse for alle fagligt og socialt LYNGHOLMSKOLEN Informationsfolder om Lyngholmskolen 2014 -ET GODT TILBUD TIL DIT BARN Lyngholmskolen er resultatet af en vellykket skolefusion. Vi er i en rivende udvikling med at skabe de bedste rammer

Læs mere

Det er skolebestyrelsens opgave at fastsætte principper for skolens virksomhed.

Det er skolebestyrelsens opgave at fastsætte principper for skolens virksomhed. Nørrelandsskolen Skolebestyrelsens principper Vedtaget, juni 2009 Indledning: Det er skolebestyrelsens opgave at fastsætte principper for skolens virksomhed. Et princip er en grundtanke, der rummer et

Læs mere

Skole-hjem-samarbejdet for klasse.

Skole-hjem-samarbejdet for klasse. Skole-hjem-samarbejdet for 0.-3. klasse. Formål Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt! Skole-hjem-samarbejdet er vigtigt fordi det har stor betydning for elevernes udbytte af deres skolegang både fagligt og

Læs mere

INFORMATION & KOMMUNIKATION

INFORMATION & KOMMUNIKATION INFORMATION & KOMMUNIKATION PILEGÅRDSSKOLEN INFORMATION OG KOMMUNIKATION MELLEM SKOLE OG HJEM Denne folder er vedtaget af skolebestyrelsen og henvender sig både til personale og forældre på Pilegårdsskolen.

Læs mere

Folkeskolerne i Lolland Kommune

Folkeskolerne i Lolland Kommune Lolland Kommune Skolesektoren Jernbanegade 7 4930 Maribo Telefon: 54676767 lolland@lolland.dk www.lolland.dk Folkeskolerne i Lolland Kommune - en pjece specielt henvendt til forældre til børn med et andet

Læs mere

Velkommen til Lillestjernen

Velkommen til Lillestjernen Syvstjerneskolens indskoling og FFO Ll. Værløsevej 93, 3500 Værløse Tlf. 72 35 80 00 Velkommen til Lillestjernen December 2016 FFO og skole for Førskole(Micro) 2. klasse Kære nye børn og forældre. Velkommen

Læs mere

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre

Velkommen på Hældagerskolen. Informationsfolder til nye forældre Velkommen på Hældagerskolen Informationsfolder til nye forældre Kære forældre At starte i skole er et kæmpe skridt både for dit barn, men også for dig som forælder. Vi har derfor lavet denne folder, da

Læs mere

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø

Holbæk By Skole. Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Holbæk By Skole Velkommen til Holbæk By Skole Afdeling Orø Indhold Om skolen... 2 Bestemmelser og regler for elever... 3 Skolebestyrelsen... 3 Forældreråd... 3 Børneråd... 3 Trivsel/adfærdsregler... 3

Læs mere

PRAKTISKE INFORMATIONER

PRAKTISKE INFORMATIONER PRAKTISKE INFORMATIONER Mødetid Undervisningen starter med morgensang kl. 8.15. Som forældre er man velkommen til at deltage i morgensangen på sidelinjen. Hvis man kommer for sent, bedes man vente i klassen,

Læs mere

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro

Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Skolefritidsordningen ved Filial Bredebro Velkommen til Bredebro SFO. Det er dejligt at kunne sende denne folder ud til jer, for nu nærmer vi os snart begyndelsen på den nye struktur. Vi glæder os meget

Læs mere

Principper & politikker pr. april 2017

Principper & politikker pr. april 2017 Principper & politikker pr. april 2017 - besluttet i skolebestyrelsen i perioden januar 2015 til april 2017 Side 2 Side 3 Side 4 Side 5 Side 6 Side 7 Side 8 Side 9 Side 10 Side 11 Side 12 Side 13 Side

Læs mere

Buskort Al henvendelse vedrørende buskort bedes rettet til skolens sekretær. Ved bortkomne buskort sker henvendelse til Kundebetjeningen på

Buskort Al henvendelse vedrørende buskort bedes rettet til skolens sekretær. Ved bortkomne buskort sker henvendelse til Kundebetjeningen på Buskort Al henvendelse vedrørende buskort bedes rettet til skolens sekretær. Ved bortkomne buskort sker henvendelse til Kundebetjeningen på Biblioteket, Tvær Allé. Reglerne for udstedelse af buskort kan

Læs mere

Principperne for skole-hjem samarbejdet tager sit udgangspunkt i Folkeskoleloven:

Principperne for skole-hjem samarbejdet tager sit udgangspunkt i Folkeskoleloven: Dronninggårdskolen Principper for skole-hjem samarbejdet 1. Formål med skole-hjem samarbejdet Skole-hjem samarbejdet har til formål at skabe en tæt kontakt mellem skole og hjem, således at der etableres

Læs mere

Orienteringsmøde om skolereformen

Orienteringsmøde om skolereformen Orienteringsmøde om skolereformen John Larsen Gift og 2 børn Lia Sandfeld Gift og 2 børn Lærer 1993 Viceskoleleder 1999 Skoleleder 2002 Lærer 2002 Pædagogisk afdelingsleder 2013 Program Kort præsentation

Læs mere

VESTBJERG SKOLE Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg

VESTBJERG SKOLE Bakmøllevej 280, 9380 Vestbjerg Princip om samarbejde mellem skole og hjem PRINCIPPET: I henhold til folkeskoleloven forventes et tæt og konstruktivt samarbejde mellem skole og hjem. Et samarbejde, der er præget af dialog, medansvar,

Læs mere

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl.

Cykler stilles i cykelparkeringen bag gymnastiksalene. Der afholdes cyklistprøve i 5. eller 6.kl. ABC for 3.-6.kl. april 2013 ADRESSEÆNDRING ANSVAR BESTYRELSE BIRKEN BOLDBANER BØGER CYKLER CYKELHJELM DELETIMER EKSTRA FRI ELEVRÅD FERIEPLAN FORSIKRING Husk at give skolen besked via ForældreIntra om adresse-

Læs mere

Praktiske forhold. 1 Skolebestyrelse og skoleledelse

Praktiske forhold. 1 Skolebestyrelse og skoleledelse Praktiske forhold 1. Skolebestyrelse og skoleledelse 2. Klasseforældreråd 3. Sundhedspleje 4. Pædagogisk psykologisk rådgivning (PPR) 5. Familiehus Nord 6. Specialundervisning og inklusion 7. Skolerejser

Læs mere

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER

KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER KROGÅRDSKOLENS KONTAKTFORÆLDREFOLDER 2011-2012 Vær med til at skabe trivsel i dit barns klasse Vær med til at sikre det gode samarbejde mellem Forældre og lærere/ pædagoger Få større indflydelse på dit

Læs mere

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej Humlebæk - tlf

HUMLEBÆK SKOLE. Skole-hjemsamarbejde. Humlebæk Skole - Gl. Strandvej Humlebæk - tlf HUMLEBÆK SKOLE Skole-hjemsamarbejde Hvad kan I forvente jer af skolen? Hvad forventer vi af jer? I som forældre ønsker det bedste for jeres barn, og vi som fagfolk ønsker at give jeres barn den bedst tænkelige

Læs mere

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer:

SKOLEÅRET 2014-15. I forældre vil blive orienteret om det kommende skoleår og skoledag på følgende 3 niveauer: Kære forældre Tak for det gode skolehjemsamarbejde som vi har haft i skoleåret 2013-14. I forældre har været rigtig gode til at støtte op om alle skolens møder, arrangementer og aktiviteter. I har bidraget

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde 16-03-2016 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen og opnår

Læs mere

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema.

Mellemtrinnet (4.-6. årg.) har fri kl. 14.30 fire dage om ugen og kl. 15 en dag om ugen. Dagen til kl. 15 kan ses på elevernes skema. Nyhedsbrev juni 2014 Folkeskolereformen 7 Sct. Jørgens Skole Helligkorsvej 42A 4000 Roskilde Tlf.: 46 31 44 00 E-mail: sctjorgensskole@roskilde.dk www.sctjorgensskole.roskilde.dk 27. juni 2014 Kære forældre

Læs mere

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem

Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Gensidige forventninger om samarbejde mellem skole og hjem Amager Fælled Skole er en skole med en vilje til at møde elever og forældre med respekt og en vilje til at dyrke mangfoldigheden. Men også en

Læs mere

Velkommen på Løsning Skole

Velkommen på Løsning Skole Velkommen på Løsning Skole Informationsfolder til nye skolestartere 2018/19 Løsning Skole Ny Skolegade 13 8723 Løsning Tlf. 7974 1166 www.losning-skole.dk Kære forældre. Velkommen til Løsning Skole. Løsning

Læs mere

Nyttige informationer om Augustenborg skole

Nyttige informationer om Augustenborg skole Nyttige informationer om Augustenborg skole Om skolen 88 72 43 55 E-mail augustenborgskole@sonderborg.dk Hjemmeside www.augustenborgskole.dk Ordensregler Skolen har følgende fælles ordensregler Vi er ordentlige

Læs mere

Jægerspris Skole. Skolebestyrelsens principper

Jægerspris Skole. Skolebestyrelsens principper Jægerspris Skole Skolebestyrelsens principper Indhold Undervisningens organisering... 2 Adgang til at opfylde undervisningspligten ved at deltage i undervisning i den kommunale musikskole eller ved eliteidrætsudøvelse

Læs mere

Bliv kontaktforælder. Det er en vigtig opgave for trivslen på skolen

Bliv kontaktforælder. Det er en vigtig opgave for trivslen på skolen Bliv kontaktforælder Det er en vigtig opgave for trivslen på skolen 1 Hvad er en kontaktforælder? Skolebestyrelsen på Usserød Skole og skolens ledelse ser kontaktforældrene som en vigtig del i at realisere

Læs mere

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl

Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl Forældremøde for alle forældre tirsdag den 18. november fra kl. 18.30 20.00 Programmet for aftenen: 1. Næstformand i skolebestyrelsen Susanne Grunkin byder velkommen 2. Skoleleder Kirsten Kryger giver

Læs mere

Velkommen til Katrinedalskolen

Velkommen til Katrinedalskolen Velkommen til Katrinedalskolen Afdelingerne Tuse, Svinninge, Udby og Gislinge Vi byder dig velkommen til dit barns nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål,

Læs mere

Velkommen til Ejby Skole

Velkommen til Ejby Skole Velkommen til Ejby Skole En velkomstguide til alle nye elever og forældre på Ejby skole www.ejby-skole.dk Skolens ledelse og skolebestyrelsen vil med denne velkomstguide gerne byde alle nye elever og forældre

Læs mere

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense

Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Bogense skole Regnbuen/Skattekisten Gyldensteensvej 2, 5400 Bogense Kære læser Denne folder er beregnet til jer forældre som en orientering om Regnbuen / Skattekisten. Det er vores håb, at I her kan finde

Læs mere

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen

Praktiske oplysninger. - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Praktiske oplysninger - Velkommen i 0. klasse og DUS på Sofiendalskolen Kære forældre! Nu nærmer tiden sig, hvor jeres barn skal begynde i skole og her er lidt informationer på skrift, da det kan være

Læs mere

Velkommen til Tuse- Svinninge- Udby- og Gislinge skole i Område Katrinedal.

Velkommen til Tuse- Svinninge- Udby- og Gislinge skole i Område Katrinedal. Velkommen til Tuse- Svinninge- Udby- og Gislinge skole i Område Katrinedal. Vi byder dig velkommen til dit barns nye skole. Denne folder er tænkt som et redskab til at give dig svar på de spørgsmål, der

Læs mere

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN

RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN RETNINGSLINIER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ SOLBJERGSKOLEN På Solbjergskolen arbejder vi for en åben, tillidsfuld og ærlig dialog mellem forældre, elever og skolens medarbejdere. Målet er, at eleverne

Læs mere

Uvelse SFO Information

Uvelse SFO Information Uvelse SFO Information Velkommen til Uvelse SFO. Vi er en skolefritidsordning, som har lokalefællessskab med indskolingen. Det giver os nogle pædagogiske muligheder og et tættere samarbejde omkring børnene,

Læs mere

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC

Nilen Privatskole Nilen ABC 2012-2013. Nilen ABC A Nilen ABC Afgangsprøve I 9. klasse er der 2 skriftlige terminsprøver, 1 mundtlig i hver af fagene dansk, matematik, engelsk og tysk, Folkeskolens Skriftlige Afgangsprøve i maj, samt Folkeskolens Afgangsprøve

Læs mere

Principper: Forældresamarbejdet

Principper: Forældresamarbejdet Principper: Forældresamarbejdet Principper - Skolebestyrelsen Besluttet af: Skolebestyrelsen Oktober 2007 Skole-hjem-samarbejdet er et bærende princip på Asgård Skole. Der lægges vægt på dialog mellem

Læs mere

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016

Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole. Senest revideret januar 2016 Om at være forælder til børn i indskolingen på Utterslev Skole Senest revideret januar 2016 1 Indhold Kære forældre... 3 Aktive forældre...4 Hverdagen...4 Skole/hjem samarbejdet... 5 Skolebestyrelsen...

Læs mere

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse

Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse Velkommen i Arresø Skole, Ølsted pædagogiske tilbud 0. - 3. klasse 3300 Natur Frederiksværk og Udvikling Indledning På alle 8 SFOer i arbejder vi professionelt med at styrke barnets kompetencer til at

Læs mere

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN

Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Anerkendelse Fællesskab Lyst til at lære INDSKOLINGEN Kære elever og forældre I denne folder kan I læse om, hvordan vi organiserer og vægter undervisningen i indskolingen på Haldum-Hinnerup Skolen. Vi

Læs mere

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde

Hurup Skoles. skole-hjemsamarbejde Hurup Skoles skole-hjemsamarbejde Dato 14-05-2014 Skole-hjemsamarbejde Skolen anser et gensidigt forpligtende skole-hjemsamarbejde for at være den vigtigste forudsætning for, at eleven trives i skolen

Læs mere

SFOen på Højvangskolen

SFOen på Højvangskolen SFOen på Højvangskolen Forord Aarhus Kommune har en børne- og ungepolitik, som henvender sig målrettet til alle børn og unge i kommunen både dem, der går let gennem tilværelsen og dem, der af den ene eller

Læs mere

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet

Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Sammen skaber vi en fantastisk skole Forventninger til skole-hjem samarbejdet Faglighed og fællesskab Velkommen til Hellebækskolen Det er med stor glæde, at vi byder jer forældre og elever velkommen på

Læs mere

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE

MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE MÅL OG PRINCIPPER FOR SKOLE-HJEM SAMARBEJDET PÅ KARUP SKOLE Grundlæggende holdninger. Folkeskolen er et forpligtende fællesskab for både børn, forældre og personale. Det betyder, at alle parter på hver

Læs mere

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever

Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever LERBJERGSKOLEN Skolebestyrelsen Gensidige fælles forventninger til skole, forældre og elever Maj 2010 Indledning Skolebestyrelsens vision er, at Lerbjergskolen er attraktiv for lokalområdet, dvs. at Lerbjergskolen

Læs mere

Kære elever og forældre.

Kære elever og forældre. Flakkebjerg den 3. februar 2015 Kære elever og forældre. Se,se,se, i nat er faldet sne. Nu bli r der fest og glæde, nu skal vi ud med slæde. Se,se,se! I nat er faldet sne. Så kom den endelig sneen, som

Læs mere

Velkommen til Ørebroskolen

Velkommen til Ørebroskolen Velkommen til Ørebroskolen Velkommen i Engen Kære forældre til børn i Engen Velkommen til Ørebroskolen og velkommen i Engen. Med denne lille folder ønsker vi at fortælle om skolegangen i Engen. Fra skoleåret

Læs mere

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014

Strukturen kan illustreres således: 29. Juni 2014 Skolereformen På Firehøjeskolen er vi nu ved at lægge sidste hånd på vores udgave af skolereformen, der kommer til at gælde her på skolen efter sommerferien - fra august 2014. Reformens mål er bedre læring

Læs mere

Principper for Virum Skole

Principper for Virum Skole Principper for Virum Skole Vedtaget af Virum Skoles bestyrelse Principper for undervisningens organisering 1. Formålet med organiseringen er at danne dynamiske, kompetente og fleksible team. 1. Der udarbejdes

Læs mere

1. Princip om skolen som et fælles projekt

1. Princip om skolen som et fælles projekt 1. Princip om skolen som et fælles projekt Alle elever, lærer og forældre deltager aktivt i at gøre skolen til et fælles projekt for at understøtte at alle elever trives og føler sig som en vigtig del

Læs mere

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal)

Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Forventningsfolder Lykke er når ens forventninger svarer til virkeligheden... (Troels Kløvedal) Kirkebjerg Skoles forventningsfolder, som du her sidder med, er udarbejdet efter oplæg fra Skolebestyrelsen

Læs mere

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc

Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf G:\skole\Oesterbyskolen\Østerby\SFO\foldere\Folder Østerbyjan2015.doc 1 Østerbyskolens FRITIDSORDNING(SFO) Januar 2015 tlf.79965610 2 Skolefritidsordningen Skolefritidsordningen(SFO) er det kommunale tilbud om pasning af børn uden for skoletid. Ordningen omfatter elever

Læs mere

Princip for skole/hjem-samarbejdet på Ishøj Skole

Princip for skole/hjem-samarbejdet på Ishøj Skole Formål: Dette princip har til formål at skabe overordnede rammer for kommunikation og information i samarbejdet mellem skole og hjem. Hensigten er ikke i at gå i detaljer, da der skal være plads til at

Læs mere

#Spørgsmål og svar om den nye skole

#Spørgsmål og svar om den nye skole #Spørgsmål og svar om den nye skole >Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. >Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? (3/7-2014) Alle elever får en

Læs mere

Forældresamarbejde på Højgårdskolen

Forældresamarbejde på Højgårdskolen Forældresamarbejde på Højgårdskolen Overordnet målsætning: Målet for forældresamarbejdet på Højgårdskolen er gennem samarbejde og dialog mellem skole og hjem at sikre det enkelte barns trivsel og udvikling.

Læs mere

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO.

Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Velkommen til Skottegårdsskolens SFO. Vi har lavet denne velkomstinformation for at orientere jer om nogle praktiske oplysninger, der er rare også at have på tryk. Nu starter der endnu en vigtig periode

Læs mere

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING

Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Velkommen til HAVBAKKESKOLENS FRITIDSORDNING Indholdsfortegnelse: Skelund Hovedgade 20, 9560 Hadsund Tlf. 97 11 57 07 51 31 39 72 1 Velkommen til Havbakkeskolens fritidsordning (SFO). Vi er en kommunal

Læs mere

Dagsorden: *Velkommen *Brøndby kommune *Brøndbyvester Skole *SFO *Skolen *Rundt i børnehaveklasserne og SFO

Dagsorden: *Velkommen *Brøndby kommune *Brøndbyvester Skole *SFO *Skolen *Rundt i børnehaveklasserne og SFO Dagsorden: *Velkommen *Brøndby kommune *Brøndbyvester Skole *SFO *Skolen *Rundt i børnehaveklasserne og SFO *Hvem er vi? *Vi har ca. 1100 elever *95 lærere *50 pædagoger, 15 rengøringsmedarbejdere *4 sekretærer

Læs mere

FORÆLDRE- SAMARBEJDE. En del af den gode undervisning

FORÆLDRE- SAMARBEJDE. En del af den gode undervisning FORÆLDRE- SAMARBEJDE En del af den gode undervisning I pjecen kan du læse om Nye platforme for samarbejdet Ugeplan og nyhedsbrev På mail med forældre Forældremødet Skole-hjem-samtaler Ændringer i den normale

Læs mere

Intranet på Kongevejens Skole

Intranet på Kongevejens Skole Intranet på Kongevejens Skole På Kongevejen Skole ønsker vi at benytte SkoleIntra som et dynamisk redskab til information, kommunikation og dialog blandt elever, medarbejdere og forældre. Målsætningen

Læs mere

Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen

Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen Kontaktforældrerollen på Munkegårdsskolen Indhold Overvejer I at blive kontaktforældre i Jeres barns klasse?... 3 Fællesskab vi rækker hånden ud... 3 Hvorfor er kontaktforældrerollen vigtig?... 3 Hvilken

Læs mere

Spørgsmål og svar om den nye skole

Spørgsmål og svar om den nye skole Spørgsmål og svar om den nye skole Hvornår træder reformen og den nye skole i kraft? Reformen træder i kraft 1. august 2014. Hvor mange timer skal mit barn gå i skole? Alle elever får en mere varieret

Læs mere

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014.

Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Sommerhilsen 2014 Kære forældre og elever Jeg vil gerne på skolens vegne takke alle for et godt samarbejde i skoleåret 2013-2014. Alle skoleår har deres særpræg, sådan var det også i år: Skolen tog lidt

Læs mere

Skolebladet. Skolestart

Skolebladet. Skolestart Skolebladet Skolestart Velkommen til et nyt og spændende skoleår! Efter en lang, varm og solrig sommerferie skal vi alle være med til at skrive danmarkshistorie. Folkeskolereformen er nu sat i gang, og

Læs mere

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier

Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Blågård Skole Fokus på kommunikation og medier Velkommen til en perle med plads, lys og grønt på indre Nørrebro Denne folder er til forældre på Blågård Skole. Her kan du blandt andet læse om det vi tror

Læs mere

Velkommen til SFO/Klub på Særslev Hårslev skolen

Velkommen til SFO/Klub på Særslev Hårslev skolen Velkommen til SFO/Klub på Særslev Hårslev skolen Afdeling Særslev: Vestergade 5 5471 Søndersø Tlf. 64 82 79 60 Afdeling Hårslev : Vejruphuse 2 5471 Søndersø Tlf. 64 82 79 61 Afdeling Særslev: Leder : Klub

Læs mere

Velkommen til Højmeskolen 2019/20

Velkommen til Højmeskolen 2019/20 Velkommen til Højmeskolen 2019/20 Fredag den 1. marts 2019 Forårs SFO og SFO Fredag den 1. marts 2019 starter jeres barn i Forårs SFO på Højmeskolen. Højmeskolens SFO er opdelt i to afdelinger: En afdeling

Læs mere

Nordstjerneskolens trafikpolitik

Nordstjerneskolens trafikpolitik Nordstjerneskolens trafikpolitik Her på skolen vil vi gerne være med til at gøre noget for at skabe sikker trafik for vores børn og unge, men det kræver en målrettet indsats fra såvel forældre som fra

Læs mere

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen

Læs om. Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Læs om Målet for indskolingen PALS Skolestartsaktiviteter i foråret Dagens gang i indskolingen Skole/hjemsamarbejde i indskolingen Seminarieskolen Mylius Erichsens Vej 127 9210 Aalborg SØ Tlf. 9814 0744

Læs mere

Klar parat SFO start 2014

Klar parat SFO start 2014 Klar parat SFO start 2014 Lindved SFO Sognegårdsvej 3 Lindved 7100 Vejle 75 85 14 69 Giv børnene ret til at lege og lære, At drømme og forme, leve og være. Kun der hvor børn kan føle sig trygge Gror det,

Læs mere

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene.

ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. VELKOMMEN TIL KOMETEN Herskindskolen s SFO, for børnene i 0. - 2.kl ANTAL BØRN Børnetallet svinger mellem 60 og 70 børn, det afhænger af hvor mange børn der er i årgangene. Tlf. 29 11 88 81 Kometen (Sirius,

Læs mere

NOTAT. Princip for skole-/hjemsamarbejde. Forældres deltagelse i skolens liv og barnets skolegang.

NOTAT. Princip for skole-/hjemsamarbejde. Forældres deltagelse i skolens liv og barnets skolegang. Princip for skole-/hjemsamarbejde Dette princip indeholder Forældres deltagelse i skolens liv og barnets skolegang Kommunikation mellem skole og hjem Underretning om elevens udbytte af undervisningen Forældremøder

Læs mere

En folder med oplysninger og beskrivelser af FFO Lyngholm.

En folder med oplysninger og beskrivelser af FFO Lyngholm. Velkommen på En folder med oplysninger og beskrivelser af FFO Lyngholm. For førskolebørnene og forældre. Kære førskolebørn og forældre. Her er lidt information om FFO Lyngholm og om dagligdagen for førskolebørnene.

Læs mere

Trivsel definerer vi som en følelse af fysisk, mental og social velvære og tilfredshed.

Trivsel definerer vi som en følelse af fysisk, mental og social velvære og tilfredshed. Antimobbestrategi for Boesagerskolen Gældende fra den 1. oktober 2010 FORMÅL Hvad vil vi med vores antimobbestrategi? Med udarbejdelsen af denne antimobbestrategi ønsker vi at fremme trivsel og modvirke

Læs mere